1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΡΙΤ 1
  2. ΝΕΡΙΤ ΣΠΟΡ
  3. ΕΤ3
  4. Βουλή
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής   »   Νεα Φιλαδελφεια    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Νεα Φιλαδελφεια και εμείς θα το προσθέσουμε.

Πως οι Εβραίοι αλλάζουν τα ονόματά τους προκειμένου να περνούν απαρατήρητοι μεταξύ των Χριστιανών και ειδικότερα των Ελλήνων και η περίεργη σιγή της Εκκλησίας
Μετά τις αποκαλύψεις, του παρακάτω βίντεο, αυτές θα έπρεπε τα αναφερόμενα πρόσωπα αν είχαν έστω και λίγη τσίπα και ήταν Έλληνες να έβγαιναν δημοσίως και να παρουσίαζαν τα πιστοποιητικά γεννήσεώς τους.


Μερικά θέματα που αναφέρονται στην εκπομπή:...


Εντεταλμένοι του Διεθνούς Ρουφιανισμού αυτοί που κτύπησαν τον Έλληνα διαδηλωτή επειδή κρατούσε ελληνική σημαία. Επαγγελματίες ρουφιανο-πράκτορες

Ο παραλογισμός των Κυπρίων ψηφοφόρων - Πως γίνεται οι Κύπριοι που ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του σχεδίου Ανάν να ψηφίζουν κόμματα που λένε ΝΑΙ;

Πως οι Εβραίοι αλλάζουν τα ονόματά τους προκειμένου να περνούν απαρατήρητοι μεταξύ των Χριστιανών και ειδικότερα των Ελλήνων.

Πως οι Εβραίοι διεισδύουν στα απανταχού εθνικιστικά και πατριωτικά κινήματα. Η περίπτωση του Εβραίου ιδρυτή του Σιωνισμού Benjamin - Theodore Herzl

Ο αβάπτιστος Γιωργάκης Παπανδρέου και η περίεργη σιγή της Εκκλησίας

Ο Αλέξης με το πραγματικό όνομα "Axel"!

Οι Σαραγκούσι που έγιναν Ραγκούση!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την οικογένεια Τσίπρα! Ο πρόγονος του Αλέξη που έκανε λαθρεμπόριο σταφίδας στην Βρετανία!

Και άλλες φοβερές αποκαλύψεις για τους "περιούσιους" που ευθύνονται για την κατάντια μας επειδή άλλαξαν ονόματα και θρήσκευμα και μας κυβερνούν!
 
 
Σπύρος Χατζάρας για Εβραίους 
 


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 December 2014 | 11:13 pm


ΑΓΡΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ: ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ10603513_866844616698904_516476945712949491_n

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο ήδη από χτες είχε δώσει διαταγή στην κυβέρνησή του ότι κάθε εμπορευματική συναλλαγή με τη Ρωσία θα πραγματοποιείται πλεόν σε ευρώ ή σε δολάρια . Ο Λουκασένκο κατά τη συνεδρίαση της κυβέρνησης στο Μινσκ, δήλωσε ότι «….αυτό σημαίνει στροφή προς το δολάριο στις συναλλαγές μας με Ρωσία.«

Από το Γραφείο του Λουκασένκο τόνισαν  ότι η μετάβαση  έπρεπε ήδη να έχει αρχίσει και ότι όλοι οι λογαριασμοί της Ρωσίας οφείλουν να χρεώνονται σε ευρώ ή δολάρια.

Παρατηρητής της Ε.Ε. με ενθουσιασμό επισημαίνει ότι
σε λιγότερο από δύο εβδομάδες  από την Ευρασιατική Οικονομική Ένωση, η οποία συνδέει Ρωσία, Λευκορωσία και Καζακστάν και οι τεταμένες σχέσεις διέρρηξαν τη »νέα διαθήκη». (btb)

Στην πραγματικότητα Ρωσία και  Λευκορωσία έχουν ψυχρανθεί από το τέλος του Νοεμβρίου διότι το Μινσκ αρνήθηκε τη ρωσική πρόταση  απαγόρευσης εισαγωγής ειδών διατροφής  από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στη συνέχεια το Κρεμλίνο απάντησε με  απαγόρευση των εισαγωγών γάλακτος και κρέατος από τη Λευκορωσία.
l

Με την πρόσφατη κατάρρευση του ρωσικού νομίσματος, αμέσως ο  Λουκασένκο έχει θέσει ως κύριο κυβερνητικό  έργο την εξεύρεση νέων αγορών, χωρίς να αποκλείει ακόμη και τις δυτικές αγορές.

Σε μια συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο Λευκορώσος πρόεδρος   δήλωσε ότι »η κατάρρευση της ρωσικής αγοράς δεν θα πρέπει να οδηγήσει σε  παρόμοια κατάσταση και τη  Λευκορωσία». 

Σύμφωνα με τον ίδιο, ακόμη και αν η Λευκορωσία  μειώσει την εξάρτησή της από τη ρωσική αγορά κατά 80 με 40%, αυτό  δεν είναι αρκετό.

«Βλέπουμε τη Ρωσία που είναι η κύρια αγορά μας να κατρακυλά, καιρός είναι να δούμε και προς την πλευρά της Ουκρανίας – μια από τις κύριες αγορές μας. Αν ο πόλεμος συνεχίζεται, αυτό δεν αφορά τις εμπορικές μας συναλλαγές .Δεν μπορεί όλη την ώρα  να είμαστε προσηλωμένοι ατη Ρωσία. Βεβαίως πρόκειται για μια αδελφική μας χώρα , αλλά βλέπετε την κατάρρευση της αγοράς, και σε αυτό δεν μπορούμε να την ακολουθήσουμε».(bfm ru)
Στη συνέχεια ο Λουκασένκο έδωσε το παράδειγμα αρκετών επιχειρήσεων της Λευκορωσίας που κατάφεραν να εισέλθουν στην αγορά των ΗΠΑ. 

Σήμερα ο  Αλεξάντερ Λουκασένκο έφθασε  στο Κίεβο όπου συζήτησε κεκλεισμένων των θυρών με τον Ποροσένκο . Σύμφωνα με την Gazeta.ru κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Petro Poroshenko υποσχέθηκε να εκπληρώσει οποιοδήποτε αίτημα της Ουκρανίας .

lukash
 «Είναι για μένα πολύ θετικό που βρίσκομαι στην Ουκρανία », – δήλωσε ο Λουκασένκο.
«Είστε ο πρόεδρος, και δεν επιθυμώ να σας βλάψω. Έχω πληγωθεί πάρα πολύ από αυτό», – δήλωσε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας.

 «Αν με χρειαστείτε, αν  είναι απαραίτητο να κάνει κάτι η Λευκορωσία, θα κάνουμε τα πάντα  την ημέρα που μας το ζητάτε

» Όλα αυτά, τα οποία ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, είτε ζήτησε είτε δήλωσε  δημοσίως, θα τα κάνουμε. Και αυτό θα συνεχιστεί »

 «Για εμάς δεν είναι ένα παιχνίδι. Όχι μόνο λόγω  του εμπορίου, αλλά επειδή είμαστε γείτονες, ζούμε κοντά, είμαστε ο ίδιος λαός »- πρόσθεσε ο Λουκασένκο(sveda)

 Συμφωνήθηκε σε πρώτη φάση ότι ο τηλεοπτικός ουκρανικός Οργανισμός «Belta»(Ζώνη) θα αρχίσει να μεταδίδει και στη Λευκορωσία ώστε »οι Λευκορώσοι να μπορούν να έχουν άποψη για τα τεκταινόμενα όχι μόνο μέσα από τα 2/3 ρωσικά κανάλια που εκπέμπουν στη Λευκορωσία». Εκτιμάται ότι σε αντάλλαγμα η Ουκρανία θα αγοράσει αγαθά της Λευκορωσίας.

«Δεν έχουμε ούτε μια δεκάρα  χρέους εκ μέρους της Ουκρανίας. Όλα έχουν πλήρως καταβληθεί σύμφωνα με τις συμβάσεις μας  », – δήλωσε ο Αλεξάντερ Λουκασένκο.

Ο εκπρόσωπος τύπου του Ποροσένκο, Sviatoslav Tsegolko, ανακοίνωσε ότι ο Ουκρανός Πρόεδρος ευχαρίστησε τον ομόλογό του για την υποστήριξή του στην εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας και για το ότι δεν αναγνώρισε τις εκλογές της 2ης Νοεμβρίου που διοργάνωσαν οι νεορώσοι στο Donbass .(ria novosti)

Όσον αφορά τις αντιδράσεις του ρωσικού κόσμου με την ευρύτερη έννοια, αυτές είναι ενδεικτικές των συναισθημάτων τους για την προδοσία του Λουκασένκο….Tα σχόλια των αναγνωστών στις ηλεκτρονικές σελίδες των ρωσικών μέσων για τη διμερή συνάντηση είναι υβριστικά :

Loukachenko η πουλημένη σκύλαο Προδότης του ρωσικού κόσμου.Προδότης.Οι 2 πόρνες.Το ποντίκι με το γουρούνι ….

Πληροφορία της τελευταίας στιγμής: 20 ρωσικά φορτηγά από την περιοχή του Καλίνιγκραντ με ηλεκτρικά είδη κρατούνται στα λευκορωσικά σύνορα για διαπιστεύσεις, ενώ υπάρχει τελωνειακή ένωση των δυο χωρών και δεν προβλέπονται έλεγχοι στα προιόντα και επιβολή δασμών.

dimpenews.com

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 December 2014 | 10:31 pm


ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ BLOGS ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ…ΑΥΤΗ Η ΜΑΣΤΙΓΑ


Από το γενικό ξεκαθαρισμα που έρχεται σε λίγο, ο καθείς θα.... "πληρωθεί" αναλόγως....

Πόπη Σουφλή


449222961_c73a95fc6a
ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΟΣ

Τον τελευταίο χρονικό διάστημα που έγινε εμφανές, ότι η συγκυβέρνηση «πνέει τα λοίσθια», έπεσαν πλέον και οι μάσκες όλων των συνεργαζόμενων και αδρά πληρωμένων μπλε-πράσινων και κάργα μνημονιακών blogs, τα οποία συναγωνιζόμενα σε πρεμούρα και άγχος την παραπαίουσα κυβερνητική ηγεσία , έχουν αποδυθεί σε μια φοβερή εκστρατεία υπεράσπισης, συμπαράστασης και υποστήριξης, αλλά ταυτόχρονα και λάσπωσης κάθε εχθρού της συγκυβέρνησης, των Μνημονίων και των ξένων δανειστών μας, φτάνοντας σήμερα στο εκπληκτικό φαινόμενο, το 25% περίπου των αναρτήσεών τους να είναι εναντίον κάθε αντιμνημονιακού κόμματος, φορέα ή ατόμου, ενώ από την άλλη, η φανατική και απροκάλυπτη υπεράσπιση κάθε κυβερνητικής άποψης, δεν έχει προηγούμενο και λογική…


Βέβαια, για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ήταν από καιρό γνωστό, το πώς και προς τα πού αρμενίζουν, αν και αυτό διαφαινόταν από τις πάντα ευνοϊκές αναρτήσεις για την συγκυβέρνηση και τις πάμπολλες επιθέσεις προς κάθε «απολωλός», κατ’ αυτούς «πρόβατο», που τολμούσε να κατηγορήσει τους συγκυβερνώντες, ή και να δηλώσει αντιμνημονιακός…

Και όταν κάποιος τους έκανε νύξη για την συμπεριφορά τους, διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους για τέτοιες «άδικες» απόψεις και απαντούσαν ότι αυτοί δεν έκαναν τέτοιες διακρίσεις, ήταν αντικειμενικοί και στηλιτεύουν την αδικία όπου την εύρισκαν. 
Ήταν όμως τεράστια ψέματα…

Αλλά για την περίπτωσή τους, έρχεται να κολλήσει το ακόλουθο παραφρασμένο ρητό:
«Δείξε μου το αφεντικό σου, να σου πω ποιος είσαι, ή καλύτερα, με ποιόν είσαι…»


Μάλιστα, κάποιο από αυτά τα blogs, έφτασε στο αισχρό για το διαδίκτυο, κατάντημα, να μην αναρτά τα σχόλια των αναγνωστών του, από τον φόβο αφενός, μήπως και χαλάσουν την φιλοκυβερνητική τους εικόνα και αφετέρου, μήπως και δεν εισπράξουν τα «αργύρια».

Κύριοι των blogs, έχετε κάθε δικαίωμα να ανήκετε στην πολιτική παράταξη της αρεσκείας σας και να την υποστηρίζετε φανατικά στον οικογενειακό, ή και στον φιλικό σας περίγυρο.

Δεν έχετε όμως κανένα δικαίωμα να εξαπατάτε τους επισκέπτες-αναγνώστες των blog σας, διακηρύσσοντας ουδετερότητα, αντικειμενικότητα, ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια, ενώ στην ανάρτηση των ειδήσεων που δεν σας συμφέρουν, υπάρχει πάντα πικρόχολος σχολιασμός και απόδοση με πολιτική εμπάθεια, διαστρέβλωση της αλήθειας και προκατάληψη, επηρεάζοντας τους αναγνώστες σας και παρασύροντάς τους σε λανθασμένα πολιτικά συμπεράσματα και θέσεις οι οποίες μπορεί να αποβούν παραπλανητικές, για τα πραγματικά συμφέροντα της χώρας και του λαού. 

Αν βέβαια, αυτό επιδιώκετε, αναλογιστείτε τις ευθύνες που μπορεί να σας αποδοθούν, όταν, παρά τις «φιλότιμες» προσπάθειές σας, επιτευχθεί η διαφαινόμενη σύντομη αλλαγή, στο τιμόνι της κυβέρνησης.

Και τότε να δούμε τί θα υποστηρίζετε, αφού τα «αφεντικά» σας, κατά τις εκτιμήσεις του απλού λαού που εσείς εχθρεύεστε, θα οδεύουν να κάνουν παρέα στον Άκη Τσοχατζόπουλο… 

Για σκεφτείτε το, πριν είναι πολύ αργά…


ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΟΣ
 
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 December 2014 | 9:56 pm


Aυτούς τους βουλευτές προβάλλουν ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ως αποστάτες για να ψηφίσουν τον Πρόεδρο-μαριονέττα.

 Ιούδες ή θύματα βρωμερής προπαγάνδας;-ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ


Ολα τα ονόματα αυτών, που πάνω απ' όλα, και κυρίως πάνω από την Πατρίδα,  βάζουν το χρήμα και το προσωπικό τους συμφέρον... 
 
Ξέρουν πως δεν πρόκειται να ξαναψηφιστούν και... φροντίζουν για τον επιούσιο;;;
 
Δεν πειράζει... η ώρα της τιμωρίας τους δεν είναι μακρυά...
Και θα είναι παραδειγματική!

Πόπη Σουφλή

ioudas

Τις τελευταίες ώρες χρηματιζόμενα ΜΜΕ που έχουν βγάλει τη γλώσσα και αναμένουν “αγίασμα” από το ΜΑΞΙΜΟΥ για να επεκτείνουν τις αυθαίρετες βίλες τους, βγήκαν παγανιά και βρίσκουν ευπροσήγορους Ιούδες και ανακαλύπτουν πρόθυμους αποστάτες.

Εμείς αναφέρουμε τα ονόματα τους. 
Εαν έχουν ευθιξία να βγουν να διαψεύσουν ότι θα ψηφίσουν Δήμα. 
Θέλει φιλότιμο και κότσια για να το κάνουν.
Αντιγράφουμε από τα “παπαγαλάκια”

Ηδη,
Βασίλης Οικονόμου και Γιάννης Κουράκος, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνονται ικανοποιημένοι από την πρόταση Σαμαρά και θα ψηφίσουν Σταύρο Δήμα στην επόμενη, δεύτερη, ψηφοφορία για τον Πρόεδρο, ενώ ο Κώστας Γιοβανόπουλος δήλωσε ότι μελετά ακόμη την πρόταση και ότι είναι σε επιφυλακή.

Ποιοι ενδέχεται να μετακινηθούν από το «παρών»

Επιπλέον, πιο κοντά στο να ψηφίσει Σταύρο Δήμα φαίνεται ότι βρίσκεται ο Παναγιώτης Μελάς, ενώ από το «παρών» του πρώτου γύρου είναι πιθανό να μετακινηθούν στην ψήφο «Σταύρος Δήμας» και ο ανεξάρτητος Γιώργος Κασαπίδης. 

Επίσης, ενδέχεται να αλλάξουν στάση, ψηφίζοντας «Σταύρο Δήμα» στη δεύτερη ψηφοφορία η Μίκα Ιατρίδη και πιθανόν οι δύο της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης και Θωμάς Ψύρρας.

Τους ξαναρωτάμε: Θα ψηφίσουν Δήμα; Είναι αποστάτες και Ιούδες και πως ανέχονται να χρησιμοποιούν το όνομα τους οι άχρηστοι παπαγάλοι;
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 December 2014 | 9:50 pm


Μυστικό Ελληνικό πανεπιστήμιο στην... Ελλάδα!Που δεν αναφέρεται πουθενά στα Ελληνικά!


 Εκτός από το γεγονός ότι δεν το προβάλλουν καθόλου στα ελληνικά ΜΜΕ για να πληροφορηθούν οι Έλληνες γι’ αυτό, το άλλο που κινεί υποψίες είναι ότι ο ιστότοπος του πανεπιστημίου σχεδιάστηκε σε 16 γλώσσες, αλλά όχι στην Ελληνική! 
 
Το «Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας» δεν υποστηρίζεται στην Ελληνική γλώσσα.

undefined


Έχουν φτιάξει (χωρίς να το προβάλουν καθόλου στην Ελλάδα… ένα πανεπιστήμιο που ονομάζεται «Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας»....(«International Hellenic University», IHU).  undefinedΗ πανεπιστημιούπολη έχει χτιστεί ήδη και βρίσκεται στο 14ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης – Μουδανιών.


Το πανεπιστήμιο, με τον τρόπο που σχεδιάστηκε, είναι...
κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής, όπως τις οραματίζονται οι παγκοσμιοποιητές. 
 
Στην ιστοσελίδα του λέει ανοιχτά ότι οι κλάδοι σπουδών είναι συνδεδεμένοι με τις προοπτικές στην Ν.Α. Ευρώπη.
 
Έχει πολύ λίγες σχολές μέχρι στιγμής, που έχουν να κάνουν με οικονομικές σπουδές, νομικές σπουδές, κοινωνιολογία, εθνολογία και πολιτισμό, επιστημονική έρευνα και τεχνολογία, και μια σχολή με το ενδιαφέρον όνομα «Τμήμα Πολιτιστικών Σπουδών των χωρών της Μαύρης Θάλασσας» (;!). 
 
Να υποθέσουμε ότι ο αριθμός των σχολών θα αυξηθεί στο μέλλον.

undefined
undefinedundefined

Εκτός από το γεγονός ότι δεν το προβάλλουν καθόλου στα ελληνικά ΜΜΕ για να πληροφορηθούν οι Έλληνες γι’ αυτό, το άλλο που κινεί υποψίες είναι ότι ο ιστότοπος του πανεπιστημίου σχεδιάστηκε σε 16 γλώσσες, αλλά όχι στην Ελληνική! 
 
Το «Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας» δεν υποστηρίζεται στην Ελληνική γλώσσα.

Αν δούμε τώρα ποιες γλώσσες υποστηρίζονται στον ιστότοπο, τότε τα ερωτηματικά αυξάνονται.

Αλβανική, Αραβική, Αρμενική, Βουλγαρική, Αγγλική, Γαλλική, Σκοπιανά, Γεωργιανή, Γερμανική, Ιταλική, Ρουμανική, Ρωσική, Σερβική, Ισπανική, Τουρκική, Ουκρανική.
Ελληνικά πουθενά.

Φοβούνται μήπως οι Έλληνες τους ανακαλύψουν και γίνει θέμα; Ή δεν δέχονται Έλληνες σπουδαστές;

Ρίξε μια ματιά.
Η αρχική σελίδα για την δέσμη θεωρητικών σπουδών:
http://www.hum.ihu.edu.gr/
Η αρχική σελίδα για την δέσμη θετικών σπουδών (2 σχολές μόνο):
http://www.tech.ihu.edu.gr/
Σ’ αυτή την σελίδα έχουν αναρτήσει τις πόλεις και τις ημερομηνίες εκθέσεων εκπαιδευτικών οργανισμών, στις οποίες σκοπεύουν να λάβουν μέρος για να προωθήσουν το πρόγραμμά τους:
Dimitrios Adamopoulos [email protected] 
parapona-rodou.blogspot.gr
 aorata-gegonota.blogspot.gr
pitharipandoras.blogspot.gr


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 December 2014 | 9:14 pm


Γιώργος Αποστολόπουλος: Ο κωλοτούμπας που πέρασε από… πολλά κρεβάτια …Όποιος περνάει από... πολλά κρεβάτια, κάποια στιγμή θα... παλουκωθεί...

Πόπη Σουφλή

Γιώργος Αποστολόπουλος: Ο κωλοτούμπας που πέρασε από… πολλά κρεβάτια …

Γράφει ο Α.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο «Τσάκας» της επιχειρηματικής και πολιτικής σκηνής, με «βεβαρημένο» παρελθόν και απίστευτες κωλοτούμπες. 


Μυθομανής που έπειθε τους πάντες και πάντα ήταν πρώτο πλάνο δίπλα από ΓΑΠ, Καμμένο, Κόκκαλη, Λαυρεντιάδη…

Ποιος είναι όμως αυτός ο τόσο άνετος τυπάς που έκανε «σούπα» την πολιτική σκηνή τις τελευταίες ημέρες;

Αυτοδιαφημιζόταν ως άνθρωπος «κλειδί» με απίστευτες διασυνδέσεις αλλά και άνθρωπος της ΕΥΠ! 


Επί θητείας ΓΑΠ μπαινόβγαινε στο Μαξίμου και στα Υπουργεία με τόση άνεση, που
«ψάρωνε» τους πάντες. 

Ήταν ο «άνθρωπος» του ΓΑΠ, ο σύμβουλός του, το δεξί του χέρι πιο λαϊκά.


Η ιστορία του Αποστολόπουλου

Ξεκίνησε από την intralot του Σωκράτη Κόκκαλη ως απλός υπάλληλος και εξελίχθηκε σε διευθυντικό στέλεχος. 

Κυκλοθυμικός και απότομος με τους υφιστάμενούς του, γινόταν συχνά πυκνά θέμα αρνητικής συζήτησης από υπαλλήλους της εταιρίας. 

Η συμπάθεια και η εμπιστοσύνη του Σωκράτη Κόκκαλη για το πρόσωπό του, γρήγορα μετατράπηκε σε θυμό με αποτέλεσμα να πάρει «πόδι» με συνοπτικές διαδικασίες.
Αργότερα εμφανίζεται ως άνθρωπος της… Deutsche Bank(!) εκμεταλλευόμενος έναν συνονόματό του που όντως είχε εργαστεί για την τράπεζα, αλλά δεν βρισκόταν εν…ζωή!

Ο «μύθος» Αποστολόπουλος με το παρατσούκλι «Δευκαλίων»
Έτσι υπέγραφε στα άρθρα του -οικονομικού χαρακτήρα-. 

Ήξερε να ξεγλιστράει από παντού με χαρακτηριστική άνεση και να «παραμυθιάζει» για τις «άκρες» του. 

Δεν έλειψαν και οι περιπτώσεις που ψαγμένοι πολιτικοί αλλά και επιχειρηματίες τον πέταξαν με κλωτσιές από το γραφείο τους. 
Αλλά δεν μασούσε στις «χυλόπιτες». 

Του άρεσε άλλωστε η καλή ζωή και να χώνεται παντού με όποιο κόστος.

 Ήρθε από το χωριό του με ένα παλιό BMW και λίγο καιρό μετά κυκλοφορούσε με μια αστραφτερή MERCEDES. 

Είχε και άλλες αδυναμίες. 
Malt whiskey και γυναίκες. 
Με ένα διαζύγιο στο ενεργητικό του και δυο παιδιά από τον γάμο του, τα «σπάει» γρήγορα και με εντάσεις σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες.

 Γρήγορα όμως πέφτει στην αγκαλιά μιας Ουκρανής…

Επί θητείας ΓΑΠ, ο Αποστολόπουλος βρίσκεται ανελλιπώς στις συσκέψεις του Μαξίμου για την αντιμετώπιση της κρίσης και τον ερχομό του ΔΝΤ ως ο άνθρωπος που θα διαχειριστεί καλύτερα από όλους την κατάσταση.

Από αριστερά στα δεξιά και από τα δεξιά στους businessman…

Μετά το τέλος του ΓΑΠ, ο Αποστολόπουλος βρίσκεται στο πλευρό του Σαμαρά μέσω του Δημήτρη Σταμάτη. 
Για λίγο όμως. 
Πλευρίζει τον Πάνο Καμμένο και ξαφνικά όλοι τον βλέπουν στην θέση του συμβούλου του Προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. 
Χάος…


Ο άνθρωπος των CDS

Μετά την ένταξη στο μνημόνιο, ο Αποστολόπουλος εμφανίζεται στο περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά. 

Ο ίδιος ο Σαμαράς τον συστήνει στον Πάνο Καμμένο ο οποίος ήταν τότε στη ΝΔ, ως τον άνθρωπο που θα κάνει αποκαλύψεις για το θέμα των CDS και την εμπλοκή της οικογένειας Παπανδρέου.

Με την υπόδειξη του Δημήτρη Σταμάτη, ο Αποστολόπουλος έδωσε στοιχεία στον Πάνο Καμμένο για να δημοσιοποιηθεί το «σκάνδαλο των CDS». O Αποστολόπουλος δέχθηκε και κατέθεσε για το θέμα στην Εισαγγελία.

Όταν ο Πάνος Καμμένος αποχώρησε από τη ΝΔ, ο Γιώργος Αποστολόπουλος τον συνάντησε αρκετές φορές και του ζήτησε να τον βοηθήσει σε θέματα οικονομικής πολιτικής.


Γιώργος Αποστολόπουλος: Ο κωλοτούμπας που πέρασε από… πολλά κρεβάτια …
Έκανε και ένα πέρασμα από Λαυρεντιάδη με κόστος…400.000 ευρώ

Στο ενδιάμεσο των «μετακομίσεων» Αποστολόπουλου από αριστερά προς δεξιά, βρέθηκε να «θητεύει» για πολύ λίγο στο πλευρό του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. 

Φήμες από τον κύκλο του επιχειρηματία λένε πως ο Αποστολόπουλος τον «δάγκωσε» με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 400.000 ευρώ. Ποιος μπορεί να ξέρει τι του «έταξε» ο «Δευκαλίων» και δεν το τήρησε;

Ο Λαυρεντιάδης αντιλαμβάνεται γρήγορα πόσο «μούφα» είναι και στήνεται ένας καβγάς… τρικούβερτος. 

Κάποιοι λένε πως έπεσαν και κάποιες «ψιλές».


Γιώργος Αποστολόπουλος: Ο κωλοτούμπας που πέρασε από… πολλά κρεβάτια …

Το «nerd» της τεχνολογίας που άφηνε υπονοούμενα ότι βρίσκεται και στους κόλπους της ΕΥΠ.

Γνωστό παραμύθι των παπατζήδων, που πιστέψτε με κυκλοφορούν κατά δεκάδες στην πιάτσα, ότι με τις «άκρες» αλλά και τις γνώσεις του έχει και μια θέση στα κλιμάκια της ΕΥΠ ως «Αστυνόμος Σαΐνης». Μάλιστα, αρκετοί το ψιθύριζαν κατά καιρούς στην δημοσιογραφική πιάτσα.

Πέρασε ένα φεγγάρι και από τον Βαξεβάνη…

Υπέγραφε άρθρα στο περιοδικό του δημοσιογράφου ως «Δευκαλίων». 

Ωστόσο πριν από ένα χρόνο μεταξύ σοβαρού και αστείου προτείνει στον εκδότη του περιοδικού Κώστα Βαξεβάνη να μην τα βάζει με τραπεζίτες «θηρία» και θα κανονίσει αυτός να του σβηστούν τα δάνεια. 

Μετά από αυτή την προσέγγιση, η ομάδα του HOT DOC σταματά κάθε επαφή μαζί του.

Και οι μέρες και νύχτες του Αποστολόπουλου έγιναν βίντεο και «μεσιτείες» την τελευταία εβδομάδα, προκαλώντας πολιτική αστάθεια και πανικό για το αποτέλεσμα του ΠτΔ.
 
Γιώργος Αποστολόπουλος: Ο κωλοτούμπας που πέρασε από… πολλά κρεβάτια …Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 December 2014 | 8:54 pm


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ Κι έλεγα... τι μου θυμίζει... τι μου θυμίζει ο κ. Αποστολοπουλος;;;;;; ΤΟ ΒΡΗΚΑ!Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ο ΤΟΜΠΡΑΣ, ο Νούλας και τα άλλα ... "καλά παιδια", μια παρέα με τον Γιώργο Αποστολόπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Όταν πριν από ένα χρόνο, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, αποκάλυπταν πως στις πλάτες των δανειοληπτών των κόκκινων δανείων, παίζεται ένα βρώμικο παιχνίδι, προκειμένου κάποιοι να θησαυρίσουν εις βάρος συνανθρώπων μας που βρέθηκαν στην δείνη να χάσουν τα σπίτια τους, τα τσουτσέκια του τραπεζικού κινήματος Υπέρβαση, έριχναν τα μολυσμενα βέλη τους εναντιον μου...

Σημερα, το σκάνδαλο της φερόμενης ως δωροδοκίας του Βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Παύλου Χαϊκάλη, ενώνει τον φερόμενο ως δράστη Γιωργο Αποστολόπουλο, με... το Διοικητικό Συμβούλιο του κινήματος Υπέρβαση...

Και επειδή τα λαμόγια περισσεύουν σ' αυτόν τον τόπο και δρουν ανεξέλεγκτα εκμεταλλευόμενοι τον πόνο και την αγωνία εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας, που βρέθηκαν να απειλούνται οι περιουσίες τους με τα κόκκινα δάνεια, ας κάνουμε ένα flash back γιατί δυστυχώς τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, επιβεβαιώνονται για μια ακόμη φορά...

Γιατί ο Βελόπουλος, ο Τόμπρας, ο Νούλας και τα άλλα... "καλά παιδιά", μια παρέα ήταν με τον Γιώργο Αποστολόπουλο....

"Όμοιος τον όμοιο και η ... κοπριά στα λάχανα", που λέει και ο σοφός λαός.


Πόπη Σουφλή

Υ.Γ. Κι ο Βελόπουλος, πλουτίζει από τα ... βιβλία που πουλάει... 
Αχ βρε έλληνα... πότε θα μάθεις πως στον πόνο σου, κάποιοι σου πουλάνε φουμαρα για μεταξωτές κορδέλλες;;; "Μεταξύ αυτών που έχει προσεγγίσει το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ, για συμμετοχή –είτε στο ΔΣ, είτε για ενεργό συμμετοχή με βοήθεια σε όποιο θέμα χρειαστεί-είναι ο πρώην βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος και ο σύμβουλος της Deutsche Bank Γιώργος Αποστολόπουλος".

 apostolopoulos_1

«Υπέρβαση»! Το νέο κίνημα των δανειοληπτώνΓιατί παραπληροφορείτε τον κόσμο, κύριοι;
Γιατί δεν λέτε ποιοί συγκροτούν την .... κίνησή σας;
Γιατί αποκρύπτετε τα ιδρυτικά μέλη της κίνησής σας;

Πώς είναι δυνατόν να θέλετε την σωτηρία των δανειοληπτών, όταν στην κίνησή σας ως ιδρυτικό μέλος, βρίσκεται ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ που ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ που έβαλε την χώρα και τον Ελληνικό λαό σε μια ανείπωτη τραγωδία;

Πώς είναι δυνατόν, να θέλετε την σωτηρία των δανειοληπτών, όταν ιδρυτικό μέλος σας, (ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ) είχε εταιρεία που του  την έκλεισε το δημόσιο για σοβαρότατους λόγους;

Πώς είναι δυνατόν να έχετε 10.000 μέλη, όταν η ίδρυση της κίνησης έγινε πριν λίγες μέρες που κατατέθηκε και το Καταστατικό σας στον Άρειο Πάγο;
Αυτό και μόνο, δημιουργεί άλλες σκέψεις για τον πραγματικό  ρόλο που διαδραμάτισαν κάποιοι στο υπό ίδρυση κόμμα ΥΠΕΡΒΑΣΗ, δηλαδή, τον ρόλο του ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ!

Μήπως οι 10.000 είναι τα μέλη της πολιτικής κίνησης στην οποία είστε, κύριε Νούλα;

Πώς είναι δυνατόν να μιλάτε για σωτηρία των δανειοληπτών, όταν
στηρίζεστε στην Deutsche Bank.

ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΓΙΑΤΙ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΡΑΠΕΖΑ;;;;;
Μήπως ψάχνετε για αφελείς;;;;;;;

Θέλετε να εμπλέξετε και την Εκκλησία στις επιδιώξεις σας;
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΕΟΝ;;;;;;;;

Πώς είναι δυνατόν να πουλάτε ελπίδες στους δανειολήπτες, όταν εσείς, κ. Νούλα, είστε τομεάρχης πολιτικού κόμματος, για τον αρχηγό του οποίου έχει κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά από τον ΕΝΤΙΜΟ πρ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, κ.ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΚΚΑ για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ; 

Πώς είναι δυνατόν να πουλάτε... ήθος, όταν ιδρυτικά μέλη της κίνησής σας, ΔΙΕΛΥΣΑΝ ένα υπό σύσταση κόμμα και οικειοποιήθηκαν το όνομά του, χωρίς να τους ανήκει;

ΕΧΕΤΕ ΜΑΣΣΟΝΟΥΣ στην κίνησή σας, κύριε Νούλα;

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ "ΑΛΟΙΜΟΝΟ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ"


Πάντα επωνύμως

Πόπη Σουφλή

Υ.Γ. Οι αναγνώστες, να ενημερώσουν όσους δανειολήπτες γνωρίζουν, να μην πέσουν σε παγίδες.Στόχος της «Υπέρβασης», του μαζικότερου ως τώρα κινήματος δανειοληπτών στην Ελλάδα που βρίσκεται στα «σκαριά» είναι, καταρχάς, η διάσωση των ακινήτων που κινδυνεύουν να βγουν στο σφυρί από τη σταδιακή απελευθέρωση των πλειστηριασμών. Σε δεύτερη φάση, σκοπός είναι η επαναδιαπραγμάτευση και το δραματικό «κούρεμα» των δανείων έως και 80%.

Με τις τράπεζες να ζητούν επιτακτικά τα χρήματά τους, τα χρέη να τρέχουν, πηγές εισοδημάτων να μην υπάρχουν πουθενά και την απειλή ότι έρχονται κατασχέσεις ακινήτων, οι δανειολήπτες δεν έχουν άλλη λύση από την αυτοοργάνωση. Ήδη, περισσότεροι από 10.000 δανειολήπτες έχουν «ενωθεί» σ” αυτό το νέο κίνημα.

Την ιδέα για το νέο Κίνημα Δανειοληπτών, προχωρά ο
δικηγόρος-διεθνολόγος Γιώργος Νούλας, σε συνεργασία με τον οικονομολόγο Κυριάκο Τόμπρα, οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει ήδη 10.000 υπογραφές συμμετοχής-«προσχώρησης» στο υπό δημιουργία κίνημα από δανειολήπτες και έχουν αναλάβει τις επαφές με ισχυρές προσωπικότητες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν το έργο της υπεράσπισης των δανειοληπτών.

Μεταξύ αυτών που έχει προσεγγίσει το κίνημα για συμμετοχή –είτε στο ΔΣ, είτε για ενεργό συμμετοχή με βοήθεια σε όποιο θέμα χρειαστεί-είναι ο πρώην βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος και ο σύμβουλος της Deutsche Bank Γιώργος Αποστολόπουλος.

Το κίνημα ήδη μετρά 10.000 μέλη, ενώ σύμφωνα με τον συνιδρυτή και νομικό σύμβουλο του κινήματος, Γιώργο Νούλα, «θα ξεπεράσουν σύντομα τις 20.000, αν φανταστεί κανείς ότι οι υπογραφές μαζεύτηκαν μέσα σε 1 έτος, χωρίς να έχει κοινοποιηθεί ευρέως το κίνημα. Φανταστείτε τι θα γίνει όταν δημοσιοποιηθεί τι κάνουμε». Ο ίδιος, μας λέει ότι τις επόμενες ημέρες θα πέσουν οι υπογραφές για την επισημοποίηση και στα «χαρτιά» του κινήματος.

Στόχος, όπως μας εξηγεί ο κ. Νούλας, είναι να γλυτώσουν τις κατασχέσεις χιλιάδες Έλληνες πολίτες και παράλληλα να κουρευτούν τα δάνειά τους κατά 70% έως και 80%. 

Και πώς μπορεί να γίνει αυτό;
«Εμείς», όπως λέει ο κ. Νούλας, «θα λειτουργούμε ουσιαστικά ως μπλοκ δανειοληπτών». Με λίγα λόγια, το κίνημα, θα προχωρήσει σε επαναδιαπραγμάτευση των δανείων, εκπροσωπώντας κάθε δανειολήπτη ξεχωριστά. Και τι διαφορετικό θα μπορούσε να πετύχει, αφού ο νόμος δίνει το δικαίωμα στον δανειολήπτη να επαναδιαπραγματεύεται το δάνειό του με την τράπεζα;


Η μεγάλη διαφορά, εδώ, είναι η μαζικότητα της συμμετοχής. Όπως και να το κάνει κανείς, εξηγούν οι άνθρωποι του υπό δημιουργία κινήματος, έχει πολύ μεγάλη διαφορά η διαπραγμάτευση, όταν η μία πλευρά εκπροσωπεί 10.000 και πλέον άτομα.

Γιατί τώρα

Το ερώτημα είναι, αφού η κατάσταση με τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά είναι «στο κόκκινο» εδώ και αρκετά χρόνια, γιατί να είναι «απαραίτητη» η οργάνωση των δανειοληπτών σε ένα μαζικό κίνημα αυτή τη χρονική στιγμή. Τις συνθήκες έχει αλλάξει –πλην της ασφυκτικής οικονομικής πίεσης- η πίεση της Τρόικας για σταδιακή άρση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας και η διακίνηση της πληροφορίας- και μέσα στη Βουλή- ότι τα «κόκκινα» δάνεια θα μεταβιβαστούν σε distress funds, τα οποία θα «κατασπαράξουν» οικονομικά τους δανειολήπτες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.


Το «κόνσεπτ» λέει πως, αφού ούτως ή άλλως, οι ελληνικές τράπεζες αντιμετωπίζουν από αυτούς τους δανειολήπτες μια –αναγκαστική, λόγω των συνθηκών- «στάση πληρωμών», καθώς ακόμα και αν τα μεταβιβάσουν στα «κοράκια» θα λάβουν ένα πολύ μικρότερο ποσοστό των δανείων από αυτό που διεκδικούν σήμερα, ενώ ακόμη και αν προχωρήσουν σε κατασχέσεις ακινήτων, η αγορά θα καταρρεύσει, γιατί να μην προσπαθήσουν και οι δύο πλευρές να βγουν κερδισμένες;

Το μπλοκ των δανειοληπτών θα προσπαθήσει η τράπεζα να «κουρεύει» το κάθε δάνειο σε ποσοστό 70% με 80%, με αποτέλεσμα ο δανειολήπτης να συνεχίσει να αποπληρώνει μόνο το 20% με 30% του δανείου του και αυτό σε μικρές δόσεις στις οποίες θα μπορεί να ανταπεξέλθει, μας εξηγεί ο αντιπρόεδρος του Κινήματος, Γιώργος Νούλας. Ενώ, παράλληλα, θα διασφαλίζεται και η ακίνητη περιουσία του δανειολήπτη, καθώς θα υπάρχει εγγύηση ότι δεν θα «πειραχτεί» η πρώτη κατοικία του ή γενικά η ακίνητη περιουσία του.


 Έτσι, λέει ο κ. Νούλας, όσοι ακολουθήσουν το σχέδιο του Κινήματος των δανειοληπτών, θα αποφύγουν τα ένδικα μέσα, τις διαταγές πληρωμών και τις δύσκολες «πρακτικές» που ασκούν προκειμένου να λάβουν τις απαιτήσεις τους. Και οι τράπεζες; Γιατί να συναινέσουν; 

Ο κ. Νούλας λέει πως εν τέλει, θα βγουν και αυτές κερδισμένες. Γιατί, όπως τονίζει, εάν αναγκαστούν να τα πουλήσουν σε distress funds, θα πάρουν ένα συνολικό κόστος περίπου 15% του δανείου. 

Η συμφωνία που θα τους προτείνει το κίνημα, θα προβλέπει να βάλουν στα ταμεία τους ως και το διπλάσιο από αυτό το ποσοστό.

Επιπλέον, το κίνημα με την επωνυμία «Υπέρβαση» θέλει να ιδρύσει και τράπεζα!
 
Έναν από τους πλέον πρωτοποριακούς στόχους έχει το υπό δημιουργία μαζικό κίνημα των δανειοληπτών της χώρας. Είναι η δημιουργία μιας τράπεζας, με χρήματα των δανειοληπτών που θα έχει στόχο την βοήθεια όσων δανειοληπτών βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, ακόμα και με αναχρηματοδότηση των δανείων τους.

Ο κ. Νούλας μας εξηγεί πως για να γίνει κάτι τέτοιο, υπάρχει η σκέψη να ζητηθεί η εισφορά στα μέλη του κινήματος με την εκχώρηση ενός ποσοστού 0,5% ως 1%. «Αντιλαμβάνεστε πως αν γίνει κάτι τέτοιο, θα μιλάμε για ένα τεράστιο ποσό».
 Το ζήτημα, αν προχωρήσει φυσικά αυτή η σκέψη, θα είναι η διαχείριση των χρημάτων. Όπως μας εξηγεί ο κ. Νούλας σε αυτή την περίπτωση θα ζητηθεί η συνδρομή κάποιου ιδρύματος ή προσώπου εκτός του Κινήματος για να διαχειριστεί τα χρήματα. 
Και, επειδή θα πρέπει να είναι «κοινής αποδοχής» και «εμπιστοσύνης», οι ιδρυτές του κινήματος προσανατολίζονται σε μία συμφωνία ώστε να αναλάβει τη διαχείριση της τράπεζας των δανειοληπτών η Εκκλησία η οποία θα ορίσει κάποιον Μητροπολίτη επιλογής της ως το κεντρικό πρόσωπο διαχείρισης των χρημάτων.


Δημοσιεύθηκε στις 21 December 2014 | 7:35 pm


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΧΑΙΚΑΛΗ-ΕΛ. ΤΖΟΥΛΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ: “ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΟΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΠ’ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΟ ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ”

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΠΟΥ “ΚΑΡΦΩΣΕ” ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 

(ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ)


Τι είναι ο ... "κύριος" Αποστολοπουλος;
ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ;;;;;
 
Ε ρε γλέντια... εκεί στο Τραπεζικό Κίνημα Υπέρβαση.... θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, Κυριάκο Τόμπρα....
 
Ας πρόσεχαν οι δανειολήπτες που προσέτρεχαν να διαφυλάξουν τους κόπους τους με τα κόκκινα δάνεια..

Πόπη Σουφλή

xaiklais0

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις που ξεπερνούν κάθε φαντασία αλλά και τις διαστάσεις του πολιτικού θρίλερ, κατηγγέλθησαν έξω από το Εφετείο της Αθήνας, μετά την κατάθεση του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη. 

Τον χορό των αποκαλύψεων άνοιξε η συνήγορος του Πάνου Καμμένου και του Παύλου Χαϊκάλη, ποινικολόγος Έλενα Τζούλη. 

Η κυρία Τζούλη αποκάλυψε απίστευτες λεπτομέρειες για το επίμαχο θέμα του DVD της φερόμενης ως απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ, που
έχει καταρρακώσει την κυβέρνηση και την έχει φέρει προ απρόοπτων εξελίξεων στο βούρκο της Μαφίας που κυβερνάει τον τόπο.

—μεταξύ άλλων η κυρία Τζούλη είπε:
“…Πήγαμε με τον κύριο Χαικάλη το απόγευμα της 6ης Δεκεμβρίου, ανήμερα του Αγίου Νικολάου στην Εισαγγελία Εφετών και βρήκαμε τους κ.Ντογιάκο και Παναγιωτόπουλο.Συμφωνήθηκε αφού τους δώσαμε το επίμαχο υλικό να μην αποκαλύψουμε το όνομα του Αποστολόπουλου, για τυχόν κίνδυνο διαρροής κι αυτό είναι προς τιμήν του κ.Ντογιάκου. Ο κ.Ντογιάκος πρότεινε να κατονομαστεί ο δράστης όταν γινόταν η επιχείρηση για να δοθούν τα χρήματα….

…Στις 6 το απόγευμα της 12 ης Δεκεμβρίου κανονίστηκε το ραντεβού για να δοθούν τα χρήματα από τον Αποστολόπουλο…. Το υλικό έτσι είναι απολύτως νόμιμο και ας αφήσουν όσα λένε. Δεν έχει δικαίωμα ένας βουλευτής ή ένας πολιτικός αρχηγός να δώσουν αποδεικτικό που αφορά το δημόσιο συμφέρον, μια εθνική υπόθεση;

Η χρήση του έγινε νόμιμα.
 “…6 ώρα της 12ης Δεκεμβρίου ο κ.Χαικάλης πήγε στη ΓΑΔΑ και κατονόμασε ως δράστη τον Αποστολόπουλο. Άρα το θέμα το ήξερε ο κ.Στάθης. Ο Χαικάλης απαιτεί από την ΕΛΑΣ τότς να στηθεί επιχείρηση για τον Αποστολόπουλο αλλά και να πάνε στο σπίτι του Αποστολόπουλου για να το ψάξουν , να το ερευνήσουν ώστε να βρουν τα λεφτά, για να συλληφθεί. Και να έρθουν σπίτι του και να κάνουν την επιχείρηση. Η ΕΛΑΣ απαντά ότι δεν μπορεί να μπει στο σπίτι του Αποστολόπουλου γιατί δεν έχει ένταλμα. Ζητείται ένταλμα από τον Ντογιάκο. Ο Εισαγγελέας λέει ότι ξέρει το όνομα του δράστη. Γιατί η Εισαγγελία δεν έκανε τίποτα εδώ και τόσες μέρες; Εδώ προκύπτουν ερωτήματα”.


ΧΑΙΚΑΛΗΣ- ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ

 ”…Σήμερα ξέρω και είχα ακούσει ότι θα έβγαιναν δημοσιεύματα για να πλήξουν τον Καμμένο , να τον εκβιάσουν χρησιμοποιώντας εφημερίδες.
Είναι γελοίοι όσοι προσπάθησαν να με εμπλέξουν σε ζητήματα χρηματισμού. Εγώ δεν ανέφερα το όνομα του Σαμαρά. Ο Αποστολόπουλος τον ένεπλεξε. Θα μηνύσω τον Σαμαρά και τον Αποστολόπουλο για ψευδή καταμήνυση…”


ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΑΙΚΑΛΗ


Ο προϊστάμενος της Εισαγγελιας εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος παρότρυνε τον Παύλο Χαϊκάλη να μην καταθέσει το όνομα του Γ. Αποστολόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου για να μην διαρρευσει όπως δήλωσαν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης και η συνήγορός Του Ελενα Τζουλη. Παράλληλα άφησαν αιχμές για κωλυσιεργία καθώς υποστήριξαν οτι κατατέθηκε το όνομα επισήμως στις 12 Δεκεμβρίου και από τότε μέχρι την αποκάλυψη της υπόθεσης δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα.

Η Έλενα Τζούλη δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση “για την ηθική βλάβη που υπέστη ο κ. Χαϊκάλης” και “ζητήσαμε την άρση απορρήτου των επικοινωνιών του κ. Αποστολοπούλου για να διαπιστωθεί από ποιον ειδοποιήθηκε και δεν πήγε στο τελευταίο ραντεβού καθώς και για να εντοπιστεί το πρόσωπο που θα του έδινε τα χρήματα.”

Η δικηγόρος είπε πως θα ήταν πραξικόπημα να κλείσει η υπόθεση χωρίς άρση του απορρήτου ενώ ο Παυλος Χαϊκάλης δήλωσε ότι αναμένει τη μήνυση του πρωθυπουργού δηλώνοντας οτι όταν δει το περιεχόμενο της “θα καταθέσω μήνυση για ψευδή καταμήνυση”

Η κα Τζούλη μιλώντας για την κατάθεση του Γ. Αποστολόπουλου ειπε οτι ουσιαστικά αποτελεί “παραδοχή του ίδιου οτι διέπραξε το αδίκημα” και χαρακτήρισε γελοία τη δικαιολογία οτι ήθελε να αποδείξει πως ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είναι αργυρώνητος. Επισήμανε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ γνώρισε το συγκεκριμένο πρόσωπο όταν ήταν στη Νέα Δημοκρατία “από τον κ. Σαμάρα ως φίλο και σύμβουλο του συνεργάτη του Δημήτρη Σταμάτη για να βοηθήσει στην υπόθεση των CDS”

Η δικηγόρος περιέγραψε τι συνέβη από την ημέρα που έγινε η πρώτη καταγγελία στην εισαγγελία μέχρι την αποκάλυψη της υποπίεσης λέγοντας:

“Στις 6/12 όταν ολοκληρώθηκε το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στον Π. Χαϊκάλη και τον Γ. Αποστολόπουλο προσ ήλθαμε στην εισαγγελία. Σε συμφωνία με τον κ. Ντογιάκο παρουσία του κ. Παναγιωτόπουλου και του προέδρου των ΑΝΕΛ συμφωνήθηκε να μην κατονομαστεί ο δράστης προκειμένου να μην διαρρεύσει το όνομα. Πρότεινε ο κ. Ντογιάκος να κατονομαστεί το πρόσωπο την ημέρα που θα πήγαινε για τα χρήματα”.

Όταν στις 12 Δεκεμβρίου ο Γ. Αποστολόπουλος δεν πήγε στο ραντεβού ενημερώθηκαν όπως είπε η κα. Τζούλη αμέσως οι αρχές. Μάλιστα “Το ίδιο απόγευμα ο Π. Χαϊκάλης απαίτησε από την αστυνομία να μεταβεί το ίδιο βράδυ στο σπίτι του Αποστολόπουλου για να βρει το χρηματικό ποσό. Απάντησαν οτι δεν μπορούν χωρίς εντολή εισαγγελέα.” Την επόμενη μέτρα, όπως είπε η δικηγόρος ο Προιστάμενος της εισαγγελία εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος της είπε οτι απόφαση του ήταν να αναμένουν.

Για το υλικό που έχει καταθέσει ο Παύλος Χαϊκάλης στην εισαγγελία υποστηρίχθηκε οτι είναι “νόμιμο γιατί είναι το μόνο που μπορεί να θεμελιώσει αδίκημα κατά του πολιτεύματος.”
Επίσης διατυπώθηκε η εκτίμηση οτι “οκ. Αποστολόπουλος ενδεχομένως κατέγραφε για να εκβιάσει το Χαϊκάλη σε περίπτωση που άλλαζε γνώμη για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Διαφορετικά γιατί δεν το πήγε πουθενά.” Μάλιστα ζητήθηκε η κατάθεση του στον εισαγγελέα προκειμένου να του υποβάλουν μήνυση.

Τέλος, επισημάνθηκε οτι “ακόμα δεν έχει γίνει απομαγνητοφώνηση του υλικού από την ΕΛΑΣ. Τώρα γίνεται από ότι μαθαίνουμε. Διενεργείται μια προανάκριση χωρίς να έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας απομαγνητοφωνημένα κείμενα. Δεν μπορεί να κλείσει η έρευνα χωρίς να γίνει άρση απορρήτου επικοινωνιών. Θα ήταν πραξικόπημα.”

Ο Παύλος Χαϊκάλης υποστήριξε οτι “όταν έγινε η ιστορία με τους κουμπαράδες ο Πάνος Σκουρλέτης κλήθηκε εντός 24 ωρών” λέγοντας ότι στη δική μου περίπτωση υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 December 2014 | 7:13 pm


O ξεπουλημένος υπο-βουλευτής Οικονόμου-τσιράκι του συστήματος φόρεσε την προβιά του Ιούδα: “Θα ψηφίσω το Δήμα”Σούργελο και φαρμακοεξαρτώμενος προδότης

Για το αν είναι φαρμακοεξαρτώμενος, δεν το γνωρίζω... αλλά ότι είναι πολιτικό σούργελο, αυτό είναι δεδομένο.
 
Και τι  άλλο θα μπορούσε να είναι ο πάλαι ποτέ σύμβουλος του Άκη Τσοχατζόπουλου και γνωστός για τις... φιλικές του σχέσεις με τον πρώην μητροπολίτη Αττικής... τον γνωστό κίναιδο και ποινικά καταδικασθέντα για υπεξαίρεση 1.000.000 ευρώ, (ψόφιο πλέον) Παντελεήμονα;;;;
"Εκλεκτικές παρέες" είχε και έχει ο... Βασιλάκης...
 

Πόπη Σουφλή

Υ.Γ. Και αναφερόμενη στον Παντελεημονα, τι θυμήθηκα τώρα, η γυναίκα....!
Όποιος εχει το βίντεο με τις καταγγελιες του Γιώργου Καρατζαφέρη για... βουλευτικούς εραστές του Παντελεήμονα, να μου την στείλει.. να γελάσει λίγο το χειλακι μας, βρε....

basilisoikonomou

Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Βασίλης Οικονόμου δηλώνει ικανοποιημένος από το διάγγελμα Σαμαρά, προσθέτοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι βουλευτές θα ψηφίσουν πλέον για Πρόεδρο Δημοκρατίας. 

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου αλλάζει στάση και δηλώνει πλέον ανοιχτά πως
στη δεύτερη ψηφοφορία θα ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μάλιστα ο ίδιος τονίζει με έμφαση πως το διάγγελμα Σαμαρά ικανοποιεί όχι μόνο τον ίδιο αλλά και άλλους βουλευτές που πλέον θα ψηφίσουν την Τρίτη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Βασίλης Οικονόμου είχε βάλει την υπογραφή του στην ”πρόταση των 8 Βουλευτών” για εκλογή Προέδρου από την τωρινή Βουλή με τον όρο της συμφωνίας ορισμού ημερομηνίας εκλογών.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 December 2014 | 6:54 pm


ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΚΑΙ…ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Το μόνο που τους «καίει», πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, είναι οι χρυσοποίκιλτες τιάρες και οι δεσποτικές καρέκλες κατά το πρότυπο των πολιτικών του ξεπουλήματος της χώρας.
 

Δεσπότες


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με μεγάλη λύπη βλέπουμε πως τις άγιες αυτές μέρες όπου η νεοταξική λαίλαπα επιβάλει εορταστικές εκδηλώσεις που απέχουν παρασάγγες από το πνεύμα του Θειου μηνύματος της γέννησης του Σωτήρα του κόσμου, πολλές μητροπόλεις της Ελλάδας συμμετέχουν σε αυτό το νεοταξικό πανηγύρι με την πλήρη και ολοκληρωτική διαστροφή των Χριστουγέννων, κατά το πρότυπο της Δ. Ευρώπης, η οποία εδώ και πολλά χρόνια έχει απομακρυνθεί από τις θεμελιώδεις αρχές και διδάγματα του Χριστιανισμού.

Κλασσικό παράδειγμα μεγάλη ιερά μητρόπολη της βορείου Ελλάδας η οποία με ανακοίνωση της μετέχει σε εκδηλώσεις ενός διεθνούς φορέα που προβάλλει ένα άλλο πνεύμα στις εορτές των ημερών, με έμφαση στο…
αστρολογικό και στο ξεφαντωτικό χαρακτήρα αυτών των ημερών, απέχοντας παρασάγγας από το κλασικό πνεύμα που βιώσαν, όσοι ακόμα το θυμούνται, από τις περασμένες δεκαετίες,όταν ακόμα οι πιστοί επέμεναν «αναχρονιστικά» και «σκοταδιστικά».

Αλλά το πιο θλιβερό είναι να παρακολουθεί κανείς όλους αυτούς του αμέτοχους και το λιγότερο, ανεύθυνους ιεράρχες, που έχουν ταχθεί σαν ποιμένες να ποιμάνουν ένα ποίμνιο αγόμενο και φερόμενο από τους ταγούς της Νέας Τάξης, που σαν λύκοι ακονίζουν τα δόντια τους για να κατασπαράξουν ότι απέμεινε από την θύελλα των ετών, κατά το παράδειγμα του «έξω από εδώ» που τριγυρίζει με λύσσα έτοιμος να καταβροχθίσει κάθε πιστό που ακόμα επιμένει να είναι πιστός, να αδιαφορούν για ότι συμβαίνει με την επιβολή των αντίορθόδοξων προτύπων. 

Το μόνο που τους «καίει», πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, είναι οι χρυσοποίκιλτες τιάρες και οι δεσποτικές καρέκλες κατά το πρότυπο των πολιτικών του ξεπουλήματος της χώρας.

Σήμερα τα Χριστούγεννα και με την ουσιαστική συμβολή αυτών των ποιμένων, έχουν καταντήσει ένα καταναλωτικό επεισόδιο χωρίς καμία αληθινή χριστιανική διάσταση, γιατί έτσι το επιβάλλει η Νέα Εποχή. 

Μέχρι και… χορευτικά νούμερα μέσα στην Φάτνη που παριστάνουν την γέννηση σαν ένα θαυμαστό χορευτικό σόου, με τους μάγους να είναι παρδαλό θέαμα τηλεθέασης, προβάλλονται σε ένα κοινό που ευαρεστείται με όλο αυτό το χάλι, με την απουσία κάποιας χριστιανικής διδαχής, να παραπλανείτε και να χάνεται στο θεματικό τίποτα της Νέας Τάξης.

Εκτός όμως από αυτό το διεστραμμένο πνεύμα των εποχών της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων και ένα άλλο ακόμα πιο θλιβερό γεγονός, δείχνει και την υποκρισία όλων εκείνων που υποτίθεται ότι έχουν ταχτεί να υπερασπιστούν τα ιερά και τα όσια της Ορθοδοξίας. Σε πρόσφατη σύναξη ορθοδόξων ιερέων και μοναχών και ενώ η Ορθοδοξία βουλιάζει προδιδόμενη από τον ίδιο τον αρχιποιμενάρχη της, ενώ τα προβλήματα του γένους συσσωρεύονται συνεχώς χωρίς να υπάρχει κάποιο φως, ενώ το ποίμνιο απελπισμένο από όλα αυτά ζητά να βρει κάποια σανίδα επιβίωσης και σωτηρίας, αυτοί ασχολήθηκαν με τις …εναλλακτικές θεραπείες.

Δηλαδή όλα τα όλα τα «έλυσαν». Την συνάντηση Πάπα- Πατριάρχη και τα όσα εξωφρενικά έγιναν εκεί τα προσπέρασαν, το κατάντημα της ελληνικής εκκλησίας που άφωνη, τυφλή και ανάπηρη, παρακολουθεί χωρίς καμία αντίδραση το κατρακύλισμα της κοινωνίας στο βάραθρο των μνημονίων και της εθνικής απώλειας, αυτοί, που υποτίθεται ότι θα είναι το «δόρυ» της αντίστασης σε όλη αυτή την νεοταξική λαίλαπα, χαριεντίστηκαν με θέματα εκτός τόπου και χρόνου, εκτός πραγματικότητας και εκτός της ίδιας της σημερινής θλιβερής κατάστασης της ορθόδοξης εκκλησιάς, για την οποία υποτίθεται ότι μάχονται για να κρατηθεί σε αυτά που την κράτησαν εν ζωή επί αιώνες.

Τέτοια υποκρισία πραγματικά δεν έπρεπε να εμφανιστεί στο θλιβερό σημερινό προσκήνιο. 

Δηλαδή δεν καταλαβαίνουν τίποτα από όσα γίνονται, δεν αισθάνονται την καταστροφή που κατατρώει ότι απέμεινε, δεν νοιώθουν την απελπισία του ποιμνίου που αναζητά κάποια σωσίβια λέμβο στην τρικυμία των μνημονίων και της Νέας Τάξης που θέλει να διαλύσει Ελληνισμό και Ορθοδοξία και μόνο οι… εναλλακτικές θεραπείες είναι το μεγάλο τους πρόβλημα ;;;

Σήμερα ζούμε στιγμές 21. Οι θεολογίζουσες υπεκφυγές και τα όμορφα διδάγματα περί «ευσεβιστικής» υπακοής, περίσσεψαν και πια δεν αρκούν. 

Ο σύγχρονος πνευματικός πόλεμος είναι πολύ πιο σκληρός από όλους του προηγούμενους και ο καθένας είναι υπεύθυνος σε όλη αυτή την επιδρομή της «αυταπάτης». 

Όλοι μας θα σταθούμε στο μεγάλο ειδώλιο απέναντι στην εποχή μας, όπου ο «άρχοντας του σκότους» ετοιμάζεται να επιβάλλει το σκοτεινό και ανθρωποκτόνο πολίτευμα του. 

Εμείς θα είμαστε αυτοί που θα του δώσουμε το δικαίωμα να το επιβάλλει. Εμείς θα είμαστε αυτοί που θα του παραχωρήσουμε την άδεια, προδίδοντας την πίστη και κανένας άλλος.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η σύναξη ήταν μια θλιβερή παρένθεση στο κλίμα των εποχών και όχι η οριστική «ύπνωση» όλων αυτών του αξιότιμων, ορθόδοξων ιερέων και μοναχών!


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 December 2014 | 6:33 pm


Σαμαράς: Συζητάμε για εκλογές ακόμα και στο τέλος του 2015

Προϋπόθεση να ψηφιστεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας ειπε ο πρωθυπουργός, τονίζοντας πως στη συνέχεια μπορεί να διευρυνθεί η κυβερνητική πλειοψηφία για να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Αν συμβούν αυτά, όπως ανέφερε ο Σαμαράς στο έκτακτο διάγγελμα πριν από λίγο, μπορούμε να συζητήσουμε προσφυγή στις κάλπες ακόμα και στο τέλος του 2015!Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 December 2014 | 5:57 pm


H ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΑΠ Επένδυση-μαμούθ 7 δις ευρώ
H ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΑΠ Επένδυση-μαμούθ 7 δις ευρώPaleologos Nick / SOOC 

Mε αποστολή να κόψει το δρόμο του ΣΥΡΙΖΑ προς την αυτοδυναμία και να πάρει ρεβάνς από τον Βενιζέλο επιστρέφει στην πρώτη γραμμή της ελληνικής πολιτικής σκηνής ο Γιώργος Παπανδρέου με την έγκριση του Μπίλ Κλίντον αλλά και της Ανγκελα Μέρκελ. 

Δεν σας κάνει άραγε εντύπωση πως ένας πρωθυπουργός- για την ταπεινωτική συμπεριφορά σε βάρος του οποίου από άλλους ηγέτες, όπως ο Σαρκοζί και η Μέρκελ στις Κάννες, έχουν γραφτεί βιβλία-δεν βρήκε να διατυπώσει την παραμικρή οργή σε βάρος τους; 

Είναι το ζεν που χαρακτηρίζει τον πρώην πρωθυπουργό, είναι η φιλοσοφία του Μαχάτμα Γκάντι, το όπλο του με το οποίο επιστρέφει στην πρώτη γραμμή.

Την ίδια στιγμή μια επένδυση-μαμούθ ύψους 7 δις ευρώ ετοιμάζει ένα από τα πλέον ιχυρά
fund του κόσμου στην περιοχή του Σουνίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στο συγκεκριμένο γιγάντιο project συμμετέχει και η NASA!

Tώρα το πως συνδέονται όλα αυτά με την επιστροφή του ΓΑΠ στην πρώτη γραμμή, έχει την εξήγησή του. 

Θεσμικοί παράγοντες εντός και εκτός της χώρας που γνωρίζουν την στρατηγική σημασία της χώρας, τον πλούσιο ορυκτό της πλούτο καθώς και τον κομβικό ρόλο που παίζει στην Μεσόγειο έχουν αποφασίσει να ανακόψουν με κάθε τρόπο την αυτοδυναμία ενός «μη ελεγχόμενου» ΣΥΡΙΖΑ.

Πριν συνεχίσουμε για τα της επιστροφής του ΓΑΠ διαβάστε με προσοχή το αποκλειστικό ρεπορτάζ-έρευνα για τον ορυκτό μας πλούτο αξίας κατοντάδων δισ. ευρώ».

-Η Ελλάδα είναι χώρα με ορυκτό πλούτο συνολικής αξίας εκατοντάδων δισ. ευρώ.

Στο συμπέρασμα αυτό έχουν καταλήξει έρευνες επιφανών καθηγητών που έχουν ήδη γνωστοποιηθεί στην κυβέρνηση, τα κόμματα και φυσικά στο εξωτερικό.

 Μιλώντας για ορυκτό πλούτο αναφερόμαστε στις ενεργειακές πρώτες ύλες όπως ο Λιγνίτης και το πετρέλαιο, καθώς και σε ορυκτά και μεταλλεύματα στα οποία η χώρα μας αποτελεί μια από τις πιο πλούσιες στον κόσμο.

Στον μεταλλευτικό κλάδο οι εξαγωγές πρωτογενών και επεξεργασμένων υλικών υπερβαίνουν το 60-65% των πωλήσεών του, ενώ πολλές εταιρείες του κλάδου κατέχουν υψηλές θέσεις στην Ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά σε προϊόντα όπως βωξίτης, αλουμίνιο, νικέλιο, μαγνησία, μπεντονίτης, περλίτης, ελαφρόπετρα και μάρμαρο. 

Σε παγκόσμια κλίμακα η χώρα μας είναι η μοναδική σε παραγωγή χουντίτη, µε κύριες χρήσεις ως πληρωτικό στα πολυµερή, ως επιβραδυντικό πυρός, στις βιοµηχανίες χρωµάτων καθώς και ως υλικό επικάλυψης στη χαρτοποιία. 

Πρώτη χώρα παραγωγής περλίτη, που χρησιμεύει σε μονωτικά οικοδομών & σε φίλτρα, ενώ είμαστε δεύτερη χώρα παραγωγής μπεντονίτη, με κύριες χρήσεις την χύτευση μεταλλικών εξαρτημάτων αυτοκινήτου, στις γεωτρήσεις καθώς και άλλες οικιακές χρήσεις.

 Επίσης η χώρα μας είναι η πρώτη στην εξαγωγή μαγνησίτη (Λευκόλιθου) στην Ευρωπαίκη ένωση, με πληθώρα χρήσεων όπως πυρίμαχα, ζωοτροφές, λιπάσματα και φάρμακα.

Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει από αγορές και μεγάλους ομίλους του εξωτερικού σχετικά με τον τομέα του ορυκτού πλούτου της χώρας μας ιδιαίτερα την παρούσα χρονική στιγμή. 

 Μεγάλο ρόλο παίζει και η δύσκολη ιστορικά κατάσταση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και η αδυναμία ή να το πω καλύτερα ανευθυνότητα των εκάστοτε κυβερνήσεων, από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, να ενεργοποιήσουν ένα σωστό στρατηγικό σχεδιασμό όσον αφορά τον εγχώριο ορυκτό πλούτο. 

Μία κυβέρνηση η οποία θα κοίταζε πραγματικά το καλό της χώρας και των πολιτών της θα έριχνε μεγάλο βάρος στην σωστή αξιοποίηση των βασικών πρώτων «υπόγειων» υλών της για ίδιο όφελος σε αντίθεση με το «ξεπούλημα» σε ξένους επενδυτές, έναντι ενός «πινακίου φακής», βαφτίζοντας το «ανάπτυξη».

Η εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας εκτός των άλλων συμβάλλει σημαντικά και στην περιφερειακή ανάπτυξη, αφού η εξορυκτική βιομηχανία δραστηριοποιείται κυρίως στην περιφέρεια, απασχολεί δε σημαντικό αριθμό εργαζομένων από τις τοπικές κοινωνίες και αναπτύσσει υποστηρικτικές εργασίες του εξορυκτικού παραγωγικού έργου. 

Το ΙΓΜΕ (Ινστιτούτο Γεωλογικών & Μεταλλευτικών Ερευνών), παραδέχεται επίσημα μόνο το 25% από τις υπάρχουσες ενώ μέχρι το 8% περίπου εκμεταλλεύεται το ελληνικό κράτος, αφήνοντας τη χώρα να βυθίζεται στην οικονομική κρίση. 

Η συμμετοχή μόνο του μεταλλευτικού και μεταλλουργικού τομέα στο Α.Ε.Π. ήταν για την τελευταία 10ετία κατά μέσο όρο 3,6%, ποσοστό αρκετά χαμηλό σχετικά με τον θησαυρό του Ελληνικού υπεδάφους. 

Είναι απαράδεκτο μια χώρα σαν την Ελλάδα να εισάγει ενέργεια (ή ανά περιπτώσεις λιγνίτη σαν πρώτη ύλη για τους ατμοηλεκτρικούς σταθμούς της ΔΕΗ) από γειτονικές βαλκανικές χώρες σε πολλαπλάσιες τιμές (έως και 700%) από ότι θα μπορούσε να την παράγει η ίδια. 

Η καθυστέρηση να αξιοποιηθούν άμεσα από την ΔΕΗ ή έστω δοθούν προς αξιοποίηση σε ελληνικές εταιρίες κοιτάσματα και να συντηρηθούν ατμοηλεκτρικοί σταθμοί οδηγούν σε κατασπατάληση δημοσίου χρήματος. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η παραχώρηση του ορυχείου της Βεύης στον Ν. Φλώρινας, μίας υπόθεσης η οποία «λίμναζε» για χρόνια και μόλις πριν λίγες μέρες προχώρησε σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου. 

Πρέπει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο κοίτασμα αποτελεί ένα εξαιρετικής ποιότητας κοίτασμα με πολύ καλή θερμογόνο δύναμη.

Η πρώτη συστηματική καταγραφή και ψηφιακή αποτύπωση σε μια δυναμική βάση δεδομένων, των συνολικά 114 Δημόσιων Μεταλλευτικών Χώρων (ΔΜΧ) και 22 Δημόσιων Εκτάσεων Βιομηχανικών Ορυκτών (ΔΕΒΟ) που απαντώνται σήμερα στην Ελληνική Επικράτεια, παρουσιάστηκε στις 22 Οκτωβρίου από την Επιτροπή Καταγραφής και Αξιολόγησης των Δημόσιων Μεταλλευτικών Χώρων μη Ενεργειακών Ορυκτών και Δημόσιων Εκτάσεων Βιομηχανικών Ορυκτών. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του ΥΠΕΚΑ, παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη. 

Αν και είναι κάτι που εδώ και χρόνια έπρεπε να είχε λάβει χωρά, αποτελεί την πρώτη προσπάθεια τεκμηριωμένης αξιολόγησης του οικονομικού και αποθεματικού δυναμικού τους, που κατέληξε σε συγκεκριμένη πρόταση άμεσης αξιοποίησης ΔΜΧ, & ΔΕΒΟ, που είναι ώριμοι για διαγωνισμό.

Οσο αφορά τον Παπανδρέου τώρα, ο άνθρωπος που ετοιμάζονταν τον Νοέμβριο του 2011 να βάλει φωτιά στις αγορές με το περίφημο Δημοψήφισμα έρχεται τώρα να παίξει το ρόλο του παράγοντα σταθερότητας του συστήματος στερώντας όπως όλα δείχνουν την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που κατέβει με δικό του κόμμα στις εκλογές.

Ολο αυτό το διάστημα ο Μιχάλης Καρχιμάκης έπαιζε τον ρόλο του Σίμωνα ή Πέτρου που ήταν ο πρώτος μαθητής του Ιησού. Ο Κάρχι άνοιξε το δρόμο της επιστροφής του Μαχάτμα ΓΑΠ με το απόφθεγμα του Γκάντι: Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς.

Σημασία έχει πλέον ότι ο Γιώργος είναι εδώ, το κόμμα του είναι θέμα ημερών και έρχεται στην «κατάλληλη» στιγμή για να ανακόψει την αυτοδυναμία και να ελέγχει τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι έχοντας αρχίσει εκ νέου τις θεωρίες συνομωσίας υποστηρίζουν ότι ο Γιώργος έλαβε εντολή να προχωρήσει στην δημιουργία κόμματος ώστε να στερήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ την αυτοδυναμία.

 Hδη ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για την ανάγκη αυτοδυναμίας και θα το επαναλαμβάνει όλο και πιο συχνά καθώς ο Παπανδρέου θα μπαίνει γερά στο παιγνίδι.

«Κυβέρνηση και αντιπολίτευση επιδίδονται σε αντιμνημονιακά καλλιστεία που οδηγούν τη χώρα σε επικίνδυνα αδιέξοδα», θα πει από την Κοζάνη. Για να συνεχίσει ως εξής το μανιφέστο του>

-Ο πολιτικός μας χώρος, ο χώρος της προόδου, της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού, είναι εκείνος ο χώρος που μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας σχηματισμού ευρύτερων συναινέσεων που έχει ανάγκη η χώρα για να αλλάξει, να πάει μπροστά.

Δεν μιλάμε για κανέναν τρίτο πόλο.

Μιλάμε για τον πόλο που πρέπει και μπορεί να είναι κυρίαρχος ιδεολογικά και πολιτικά στην Ελληνική κοινωνία, στη χώρα.

Δεν αξίζει σε αυτόν το χώρο να ετεροπροσδιορίζεται από καμία δεξιά ή αριστερή συντήρηση.

Μπορούμε.

Έχουμε έργο και πολιτικές επιλογές που κάθε μέρα δικαιώνονται ακόμα και από αυτούς που μας πολεμούσαν.

Ας τα υπερασπιστούμε.

Έχουμε το καλύτερο στελεχιακό δυναμικό, στελέχη που έζησαν τις αλήθειες, σήκωσαν την Ελλάδα στις πλάτες τους την κρίσιμη ώρα και είναι περήφανοι για αυτό.

Ας ξαναβρεθούμε.

Είμαστε πολλοί, πάρα πολλοί που μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες.

Οραματιζόμαστε και μπορούμε να διαμορφώσουμε μια πρόταση προοδευτικής διακυβέρνησης που να οδηγήσει τη χώρα και την Ελληνική κοινωνία, σε μια βιώσιμη ανάπτυξη, που να παράγει υγιή πλούτο, βιώσιμες θέσεις εργασίας και να διανέμει δίκαια το αποτέλεσμα των κόπων του Ελληνικού λαού.

Μπορούμε να το κάνουμε.

Αυτό το Κίνημα προοδευτικών αξιών πρέπει να αναβιώσουμε και στην Ελλάδα.

Από παντού έρχεται το ίδιο μήνυμα:

Όλοι αναζητάμε μια νέα αρχή.

Όλοι διψάμε και ελπίζουμε σε ένα καινούργιο ξεκίνημα που θα συμβάλλει καθοριστικά στην αναγέννηση της χώρας.

Ήρθε η ώρα να ακουστεί η δικιά μας φωνή για…


Ένα Κίνημα προοδευτικών αξιών, απέναντι στο συντηρητικό κυνήγι της εξουσίας.

Ένα Κίνημα αλήθειας, απέναντι στον ανορθολογισμό.

Ένα Κίνημα – πρωταγωνιστικό προοδευτικό πόλο ευρύτερων συνεργασιών, όχι «πατερίτσα» της δεξιάς ή αριστερής συντήρησης.

gap9902ij7q4368-140220
Ένα Κίνημα Συμμετοχής και Αυτοοργάνωσης, απέναντι στον ελιτισμό και τα παιχνίδια κορυφής, που δεν αφορούν κανέναν».

Είναι η παρουσία του θεσμικού και συστημικού ΓΑΠ που έρχεται να καθησυχάσει τις αγορές-σε αντίθεση με τις Κάννες- οι οποίες στο μεταξύ βρήκαν την ιδανική συγκυρία για να κάνουν την μεγαλύτερη επένδυση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

Πάνω από 7 δις ευρώ πρόκειται να «τοποθετηθούν» το προσεχές διάστημα από πανίσχυρο fund στην περιοχή του Σουνίου.

Η επένδυση παραμένει για την ώρα εφτασφράγιστο μυστικό ενώ η συμμετοχή της Εθνικής Υπηρεσίας Αεροναυτικής και Διαστήματος των ΗΠΑ, της περίφημης ΝΑSA, στο fund υπόσχεται κάτι το συναρπαστικό.

Οσο περνούν οι μέρες τόσο ο ΓΑΠ θα ανεβάζει στροφές ενώ θα πυκνώνει τις ομιλίες του στην Ελλάδα. 

Οταν ο Ευάγγελος Αντώναρος έγραφε στο twitter ότι δεν θα πιστεύετε αυτά που θα γίνουν το προσεχές διάστημα εννοούσε και την κίνηση του Παπανδρέου.

Την ίδια στιγμή και η Ντόρα ανοίγει το βηματισμό της ενώ ο Επίτιμος θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να σταθεί δίπλα της.

Η επιστροφή του ΓΑΠ πάντως και η δημοσιότητα που θα λάβει εντός και εκτός της χώρας είναι ένας επιπλέον πονοκέφαλος για τους Τσίπρα, Βενιζέλο και Θεοδωράκη. 

Τα κόμματα των δύο τελευταίων συγκεντρώνουν ισχυρές πιθανότητες να μην μπουν στη Βουλή.
 

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 December 2014 | 5:39 pm


ΚΑΡΔΙΑ VS ΜΥΑΛΟ: ΔΥΟ ΑΙΩΝΙΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ


 

Αναρωτηθείτε πόσες μα πόσες φορές βρεθήκατε ανάμεσα στο μυαλό και στην καρδιά. Ανάμεσα στο θέλω και το πρέπει. 
Ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα. Πολλές, πολλές, πάρα πολλές. Ίσως και άπειρες. 
Αυτή η μάχη –κακά τα ψέμματα- μας ταλανίζει όλους σχεδόν κάθε μέρα, ακόμη και για τις πιο μικρές αποφάσεις έως και τις πιο μεγάλες. 
Κι άλλοτε είναι μάχη, άλλοτε πόλεμος. 
 Κι όπως σε κάθε πόλεμο φυσικά δεν γίνεται ποτέ να νικήσουν και οι δύο, κάποιος χάνει, κάποιος υπερισχύει και κερδίζει, αλλά ευτυχώς κανείς δεν πεθαίνει
Όποιος χάνει απλώς καιροφυλαχτεί για την επόμενη σύγκρουση.
Αυτή η αιώνια διαμάχη ανάμεσα στο σωστό, σε αυτό που προστάζει η λογική, σε αυτό που πρέπει να κάνουμε, και σε εκέινο που θέλουμε, σε εκείνο που μας οδηγεί η καρδιά, είναι ίσως η μόνη διαμάχη που πάντα έχει εμάς τους ίδιους και θύτες αλλά και θύματα. 
 
Και νικητές και χαμένους. Και ειλικρινά πιο παράξενο συναίσθημα από αυτό δεν υπάρχει.

Βασανιζόμαστε ακόμη και για τα πιο ασήμαντα πράγματα και γέρνουμε ατέρμονα σαν ζυγαριά πότε απο ‘δω και πότε απο ‘κει. Δηλαδή μία υποκύπτουμε στη λογική και μία στο συναίσθημα.
Φοβάμαι όμως τους ανθρώπους που έχουν μονίμως μια συγκεκριμένη γραμμή και πορεία και δεν ταλαντεύονται ποτέ. 
Φοβάμαι τους μόνιμους υπηρέτες της λογικής και λιποτάκτες του συναισθήματος κι εξίσου τους τρελούς που όπου γκρεμός τον κατεβαίνουν.
Το μυαλό βέβαια είναι ύπουλο σε σχέση με την καρδιά, γιατί σου λέει μεν τι είναι σωστό αλλά δεν στο επιβάλλει κιόλας
Πολλές φορές κάνει στην άκρη σαν να χαρίζει το παιχνίδι στην καρδιά ενώ ξέρει από πριν το αποτέλεσμα. 
Λες κι εθελοτυφλεί. Λες και θέλει να χάσει. 
Κι όμως όλα αυτά τα κάνει για να έχει τη χαρά να τσακίσει την καρδιά στο τέλος με την θριαμβευτική φράση <<εγώ στα λεγα>>.
Κι όμως η καρδιά που είναι <<μάγκισσα>> δεν μασάει. Ωραία, λοιπόν, καλά έκανες και μου τα λεγες. Γούστο μου καπέλο μου να κάνω λάθη και να μαθαίνω μέσα από αυτά. Αυτή είναι η σωστή απάντηση.
Στη μάχη αυτή νικητής και χαμένος είναι το ίδιο πρόσωπο. Εμείς. Είτε ακούσεις την καρδιά είτε το μυαλό πάντα κάτι θα κερδίσεις αλλά και κάτι θα χάσεις. Μπορεί να σωθείς από μια στιγμή πόνου αλλά θα χάσεις και μια στιγμή χαράς. Κι αντίστροφα μπορεί να ζήσεις μεγάλες στιγμές ευτυχίας αλλά και αντίστοιχα, επώδυνες στιγμές απογοήτευσης.
Φαύλος κύκλος.
Σημειώσατε Χ, λοιπόν. Μια μάχη άνιση. Μια μάχη επώδυνη. Μια αέναη μάχη χωρίς -εν τέλει- κανένα αποτέλεσμα. Μακάρι να μπορούσε η καρδιά να συμβαδίζει με το μυαλό, γιατί αν το καλοσκεφτούμε μια σωστή αναλογία και των δύο μαζί θα ήταν η τέλεια λύση αλλά δυστυχώς όχι. 
Πάντα θα είμαστε αναγκασμένοι να διαλέγουμε. 
Τώρα στο χέρι μας είναι το τι. Κι αν διαλέξουμε λάθος σιγά το πράγμα. Είπαμε η μάχη αυτή δεν τελειώνει ποτέ.
Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα!

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 December 2014 | 5:32 pm


αυτή τη μαγεία που έζησες όταν ήσουν παιδί... (βιντεο)
Λίγες μέρες απέμειναν ως τη μέρα των Χριστουγέννων και θέλεις  να ζήσεις διαφορετικα αυτές τις μέρες.... να τις νοιώσεις ... να τις βιωσεις ως το πιο βαθύ σου συναίσθημα...

Ν' αφήσεις έξω ότι σε πονάει, ότι σε βυθίζει στη θλίψη και να ζήσεις... να ζήσεις στιγμές... να βιώσεις αυτό το ξεχωριστό Πνεύμα των Χριστουγέννων... αυτή τη μαγεία που έζησες όταν ήσουν παιδί...

Μην γελας... θυμήσου... θυμησου τότε που δεν είχες έγνοιες... τοτε που  όλα γύρω σου έμοιαζαν μαγικά στα αθώα παιδικά σου χρόνια... τότε που λαχταρούσες να ξυπνήσεις το πρωί των Χριστουγέννων και να τρέξεις γεμάτο χαρά στο χριστουγεννιάτικο δένδρο... εκεί που σε περίμεναν τα δώρα... 

Μην σταθείς στις λεπτομέρειες από ... που μπήκε ο Άη Βασίλης... μπήκε απ' όπου βρήκε μια χαραμάδα, για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό σου... το δικό σου παραμύθι...

Να σας πω μια μεγάλη αλήθεια;

Τα Χριστούγεννα που μας γεμίζουν μια παράξενη κι ανεξήγητη θλίψη, δεν είναι τίποτα περισσότερο, από τα χρόνια που πέρασαν από τότε που ήμασταν παιδιά... τότε που τα μάτια μας έλαμπαν από αθωότητα και η ψυχή από ότι πιο ανόθευτο... ότι πιο άδολο... και μπορούσε να χαίρεται με τα μικρά... τ' ασήμαντα...

Από τότε που ανακάλυψα μέσα μου, πως τις μέρες αυτές, η θλίψη έφερνε θολές εικόνες από το παρελθόν... εικόνες παιδικές, αποφάσισα να γυρίζω εκεί... να ξαναγίνομαι παιδί και να ζω το μαγικό  παραμύθι των παιδικών μου χρόνων.. 

Να μην αφήνω καμιά θλίψη να τυλίγει τις μέρες αυτές...

Να ξαναζήσω το παραμύθι μου, μ' ελπίδα και αισιοδοξία... με πίστη, πως το αύριο θα ξημερώσει φωτεινό...


Καλησπέρα

Πόπη

Δημοσιεύθηκε στις 21 December 2014 | 5:17 pm


μια απλη, γλυκιά καληνύχτα σε όλους... (βιντεο)
Για σήμερα, μόνο μια απλη, γλυκιά μελωδική καληνύχτα σε όλους.

Πόπη
Δημοσιεύθηκε στις 21 December 2014 | 3:40 am


Καμμένε, για ΑΥΤΟ τον ΕΝΦΙΑ ΠΟΤΕ θα μιλήσεις;;;;; ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ του κερατα..
Όχι απλή φοροδιαφυγή, αλλά κανονική ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ Περιουσία του Ισραήλ μέσα στην Ελλάδα! 

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑ ΣΟΥΦΛΗ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΣ !
Ποιό ΕΝΦΙΑ των Θρησκευτικών Ακινήτων ρε Καμμένε ; Μας δουλεύεις ΧΟΝΤΡΑ.......ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΦΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΤΟ 1946...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑ ΣΟΥΦΛΗ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΣ !

Απόδειξη:
Με τους παρακάτω..

2 νόμους, οι περιουσίες των Ισραηλιτών που έφυγαν ή πέθαναν στο Β'ΠΠ, πήγαιναν στο Ελληνικό Κράτος, αφού το Ελληνικό κράτος είχε "κληρονομικό δικαίωμα" στις περιουσίες τους...
http://knossopolis.com/pdf/FEK_KIS-36/37-12.02.1944-N.1180.pdf
http://knossopolis.com/pdf/FEK_KIS-36/38-10.10.1944-N.1977.pdf

Το 1946 όμως ψηφίστηκε ANAΓΚΑΣΤΙΚΟΣ νόμος που το Ελληνικό κράτος παραιτήθηκε απο το κληρονομικό δικαίωμα που είχε στις Περιουσίες των Εβραίων...:
Αναγκαστικός νόμος 846 του 1946, στο ΦΕΚ 17 της 22ας Ιανουαρίου 1946: "Περί καταργήσεως του Κληρονομικού δικαιώματος του (Ελληνικού )κράτους επί των εκκειμένων Ισραηλιτικών περιουσιών" :
http://knossopolis.com/pdf/FEK_KIS-36/39-22.01.1946-N.846.pdf

Διαβάζουμε : «Άρθρον Μόνον 1. Επί κληρονομιών Ισραηλιτών Ελλήνων υπηκόων απωλεσθέντων κατά την διάρκειαν του πολέμου συνεπεία των φυλετικών διωγμών εκ μέρους του εχθρού εφόσον ούτοι δεν κατέλιπον εκ διαθήκης κληρονόμους, δεν εφαρμόζεται το άρθρον 12 του νόμου 2310/1920 «περί της εξ αδιαθέτου κληρονομικής διαδοχής», αι δε σχολάζουσαι κληρονομίαι περιέρχονται εις ιδρυθησόμενα δια Β. Διατάγματος Νομικό Πρόσωπον όπερ θα έχη ως σκοπόν την περίθαλψιν και αποκατάστασιν των Ισραηλιτών της Ελλάδος».


ΔΗΛΑΔΗ:


Παύει ΑΠΟ ΤΟ 1946 το Ελληνικό κράτος να κληρονομεί τις περιουσίες των νεκρών Ισραηλιτων, και αυτές που πηγαίνουν;;; στις Ισραήλιτικές κοινότητες : "αι δε σχολάζουσαι κληρονομίαι περιέρχονται εις ιδρυθησόμενα δια Βασιλικού Διατάγματος Νομικό Πρόσωπο" (το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο συντονισμού και γνωματεύσεως, όπως ανασυστάθηκε με το νόμο 366/1945 .. εδώ : http://knossopolis.com/pdf/FEK_KIS-36/23-07.06.1945-A.N.367.pdf)

Οι εβραικές περιουσίες δηλαδή δεν κληρονομούνται από το Ελληνικό Κράτος αλλά απο το ΚΙΣ, ανήκουν πλέον στο Ισραήλ... 


Δηλαδή όχι απλή φοροδιαφυγή, αλλά κανονική ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ Περιουσία του Ισραήλ μέσα στην Ελλάδα! 

Καμμένε, για ΑΥΤΟ τον ΕΝΦΙΑ ΠΟΤΕ θα μιλήσεις;;;;;


( Παρεμπιπτόντως, ψέματα λένε οι Εβραίοι -ιδιαίτερα της Θεσ/νίκης-, που κλαινε και σκούζουν ότι χάσανε τις περιουσίες τους στον Β' ΠΠ... αφού τελικά, τους κληρονόμησε το ΚΙΣ με τον συγκεκριμένο νόμο!!!! Απο το 1946 παρακαλώ!!! )

Δηλαδή ο Καμμένος που είναι δικηγόρος, και η γυναίκα του η οποία είναι επίσης δικηγόρος, ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ, και τα ξέρουν απλοί πολίτες;


 Για ποιό "θρησκευτικό" ΕΝΦΙΑ μιλάει ο Καμένος; 

Της συναγωγής; Διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο... 

ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ του κερατα..ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Γιατί μου φαίνεται πως μας δουλεύουν και οι δυο......":
 

Δημοσιεύθηκε στις 21 December 2014 | 2:43 am


Ο αρχηγός του τουρκικού Ναυτικού απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα με πόλεμο!
Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις για το που πάνε τα ελληνοτουρκικά. Η Άγκυρα το λέει δημόσια ότι είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει τον δρόμο της έντασης,των προκλήσεων ακόμη και της κρίσης. 

Ο Αρχηγός του ναυτικού της μας το διαμηνύει μέσω δηλώσεών του: 

“Αν επεκτείνετε τα χωρικά σας ύδατα στα 12 μίλια θα ΄χουμε πόλεμο”.


Ο τούρκος αντιναύαρχος Μπουλέντ Μποστάνογλου θυμήθηκε το casus beli το οποίο έχει ψηφιστεί από την τουρκική βουλή το 1995. Την υπενθύμισή του την κάνει μέσω αλαζονικών δηλώσεων στην εφημερίδα Τζουμχουριέτ.

Ο Μποστάνογλου μετά από τις απειλές πολέμου υποστηρίζει ότι μέχρι το 2023 η χώρα του θα είναι παγκόσμια ναυτική δύναμη. Μεγαλεπήβολα σχέδια από κάποιον που θα πρέπει να ξέρει πολύ καλά μετά από τόσα χρόνια καριέρας ότι δεν είναι αρκετά τα νέα πλοία και η τεχνολογία για να γίνεις ναυτική δύναμη. Βοηθούν πολύ αλλά δεν κάνουν τίποτα χωρίς την “ναυτοσύνη”, την οποία οι Τούρκοι όσες “βόλτες” κι αν κάνουν δεν την έχουν αποκτήσει.

Ο Μποστάνογλου επισημαίνει στις δηλώσεις του της τεράστια σημασία που δίνει η Άγκυρα σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο,χαρακτηρίζοντας στρατηγικές περιοχές για την Τουρκία αυτές τις θάλασσες.

Ο τούρκος Αρχηγός ψεύδεται ασύστολα βέβαια όταν δηλώνει ότι η Ελλάδα έχει αποκλείσει την χώρα του από την ελεύθερη ναυσιπλοία στο Αιγαίο!!! Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψεύδος απ΄ αυτό και είναι ντροπή για έναν ναύαρχο που σέβεται τα γαλόνια του να λέει τέτοιες ανοησίες. Τα τουρκικά πλοία εμπορικά και πολεμικά μπορούν να πλεύσουν ελεύθερα στο Αιγαίο αρκεί να τηρούν τους κανόνες της διεθνούς ναυσιπλοίας. Η Τουρκία δεν έχει και πολύ καλές σχέσεις με την νομιμότητα αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθει να πορεύεται μ΄ αυτή την λογική. Το τουρικό …παραμυθάκι της έλλειψης “ζωτικού χώρου” της Τουρκίας είναι πολύ φθηνό για να το πουλάνε και οι ναύαρχοι.

Φυσικά δεν ξέχασε την υπόθεση της Κύπρου . Ο Μποστάνογλου είπε ότι η Κύπρος αγνοεί τους τουρκοκύπριους και θα “υποστεί κυρώσεις” αν συνεχίσει έτσι. Προφανώς ο ναύαρχος Μποστάνογλου έχει εικόνια από τους κυβερνήτες των φρεγατών που έχει στείλει στην κυπριακή ΑΟΖ και γνωρίζει καλά ότι δεν έχει και πολλά να κάνει εκεί. Στρέφεται πάντως ακόμη και κατά της συμφωνίας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου .

Όπως και να ΄χει οι δηλώσεις του Αρχηγού του τουρκικού ναυτικού λαμβάνονται σοβαρά υπ΄ όψιν από την ελληνική πλευρά παρά τις υπερβολές τους. Είναι σαφές μήνυμα για τις προθέσεις των Τούρκων και δικαιώνουν δυστυχως απόλυτα όσους στην Αθήνα ανησυχούν σφόδρα για το που πάνε τα ελληνοτουρκικά. Δυστυχώς ανάμεσα σ΄ αυτούς που ανησυχούν δεν περιλαμβάνονται και πολλοί από τους πρωταγωνιστές της κεντρικής μας πολιτικής σκηνής.

Πηγή OnAlert

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 December 2014 | 2:19 am


ΜΑΦΙΑ ΔΥΣΩΔΙΑ:”ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΤΖΗΔΕΣ” ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ


  ΤΑΜΕΙΟ “ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ” ΑΠΟ KORLEONE THΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ

 ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ- 

ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΤΡΑ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ “MAKELEIO.GR”)


xaikalis2

Πλήρη κατάρρευση των θεσμών της αστυνομικής προανάκρισης, του κύρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ αλλά και των βάθρων της Ελληνικής Δικαιοσύνης(Εφετείο Αθήνας και Άρειος Πάγος) αποδεικνύει η κακόγουστη παράσταση που στήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου και κυριολεκτικά πνίγηκε στο βούρκο και στα ανομήματα της Μαφίας που κυβερνάει την Ελλάδα από τα λαγούμια και τους υπονόμους της παρανομίας και της ασύδοτης παραβατικότητας. 

Με τους “Δικαιοφύλακες” του Κράτους ποδηγετούμενους, καπελωμένους και δέσμιους της εκτελεστικής εξουσίας και των διαταγών της. 

Ακόμα κι ένας φοιτητής της Νομικής μπορεί να αντιληφθεί ότι
παρακολουθώντας τα ηχητικά και οπτικά ντοκουμέντα- που ουσιαστικά λογοκρίνει η Ελεύθερη και Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη- επιβάλλοντας χουντικό καθεστώς λογοκρισίας διατάζοντας προκαταρκτική για να μας πάνε με κακουργήματα στο εδώλιο(ας κοπιάσουν να κλείσουν φυλακή δημοσιογράφους που δεν μπουκώνονται και θα καλοπεράσουν τα τσιράκια του Σαμαρά), οι διάλογοι Χαικάλη-Αποστολόπουλου, στοιχειοθετούν ξεκάθαρη απόπειρα χρηματισμού. 

Σου δίνω τόσα για να ψηφίσεις Δήμα. 

Πόσο πιο ξεκάθαρα ρε Ντερμπεντέρηδες της Δικαιοσύνης πρέπει να το πει κάποιος για να υπάρξει χρηματισμός; 

Ακόμα κι αν στο υλικό υπάρχει κοπτοραπτική, δεν ακούγεται ότι ωφέλιμο στοιχειοθετεί κατηγορία;
Τα πράγματα δείχνουν από την αρχή. 

Πάνε να το κουκουλώσουν. 

 Λέγονται διάφορα για το ποιόν Αποστολόπουλου.

 Ακούμε κι άλλα πολλά. 

Ότι κάπου στην Αθήνα Μαφιόζοι του παρακράτους που εξυπηρετούν θύλακες του βρωμερού Μαξίμου, γυρνάνε με σακούλια και ξεπλένουν τα λύτρα του Παναγόπουλου που ο ίδιος ο εφοπλιστής όταν βρήκαν τα 15 .000.000 από τα 30, τα χάρισε στο δημόσιο! 

Τα πήραν οι “ειδικοί” τα αποθήκευσαν και τα έβγαλαν την κατάλληλη στιγμή να να τα δώσουν εκεί που θα πιαναν τόπο για τον Σαμαρά. Αλλά ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα, ο Αποστολόπουλος, ανέλαβε το “βρώμικο παιχνίδι”, έπαιξε σε πολλά ταμπλό και τελικά ξεβρακώθηκε από τα παλιά του φιλαράκια της Δεξιάς που τον “έδωσαν” στεγνά και καλά να πάθει αφού ανακατευόταν με την βρώμα.

Το ερώτημα είναι; Θα πάει φυλακή κανένας; Η απάντηση; Πολύ αμφιβάλλουμε. Και αυτό είναι ένα ακόμα δυστύχημα των διεφθαρμένων θεσμών και των εκπροσώπων τους που οδηγούν τους πολίτες στην τουαλέτα για να κάνουν για μια φορά ακόμα ΕΜΕΤΟ.


ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ MAKELEIO.GR
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ! ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΧΑΙΚΑΛΗ – ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ! ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ “ΤΟΥΜΠΑ” ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ “MAKELEIO.GR”)

Ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο καταγγελόμενος από τον βουλευτή Π. Χαϊκάλη, για απόπειρα δωροδοκίας του ο Γιώργος Αποστολόπουλος, συνοδευόμενος από το συνήγορό του Παύλο Σαράκη

Ο κ. Αποστολόπουλος κλήθηκε με την ιδιότητα του υπόπτου για τη διάπραξη κακουργήματος που αφορά δωροδοκία βουλευτή, και χθες σε γραπτή του δήλωση ανέφερε ότι «με έκπληξη και οργή παρακολουθώ στα ΜΜΕ να με εμπλέκουν σε πολιτικές βεντέτες, υποκινούμενες από δόλια κομματικά συμφέροντα. 

Πρόκειται για θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ένα μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό.
Στους δολοπλόκους υπενθυμίζω απλά τη ρήση “ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργεντηθέντος”. Είμαι στην άμεση διάθεση της Δικαιοσύνης για την αποκατάσταση της αλήθεια και της πραγματικότητας. Ολα στο φως χωρίς μοντάζ συρραφές και μηχανορραφίες».

Έρευνα για τη δημοσιοποίηση του βίντεο

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελείας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος με αφορμή τη δημοσιοποίηση του υλικού του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη.

Ο εισαγγελέας ανέθεσε την έρευνα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, με την εντολή να εντοπίσει ποιοι ανήρτησαν παρανόμως στο διαδίκτυο το επίμαχο υλικό.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ισίδωρου Ντογιάκου:

anakoinosi
ΚΑΤΕΘΕΤΕ ΓΙΑ 2,5 ΩΡΕΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
«Κατέθεσε την αλήθεια. Το πολιτικό και ποινικό θέμα το έχει ο κ. Χαϊκάλης.Τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Οι διάλογοι έγιναν για να φανεί η ηθική υπόσταση του κ. Χαϊκάλη».

Με αυτές τις προτάσεις ο κ. Παύλος Σαράκης συνήγορος του κ. Γ. Αποστολόπουλου έδωσε το στίγμα της γραμμής που ακολούθησε ενώπιον του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου ο εντολέας του.

Aξίζει να σημειωθεί ότι για 2,5 ώρες κατέθετε στον εισαγγελέα ο Γιώργος Αποστολόπουλος, φερόμενος ως μεσάζοντας για απόπειρα δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΡΑΚΗ:
Και πρόσθεσε: 

“Μετά από κλήση της Εισαγγελίας Εφετών, ο κ. Αποστολόπουλος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην έρευνα μετά τις καταγγελίες Χαϊκάλη. Αμέσως ανταποκριθήκαμε, δώσαμε εξηγήσεις, δεν ζητήσαμε προθεσμία και αποσαφηνίσαμε την πραγματικότητα.

Δεν προκύπτει κανένα ποινικό αδίκημα, κανένα πολιτικό θέμα δεν υπάρχει όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαϊκάλης. Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο κ. Αποστολόπουλος χωρίς μοντάζ. Πολιτικά ατοπήματα έχει διαπράξει ο κ. Χαϊκάλης
Τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Αποκάλυψε συνομιλίες που έγιναν για να αποκαλυφθεί η ηθική υπόσταση του Χαϊκάλη.

Τα γεγονότα δεν έχουν τη διάσταση που παρουσιάζονται.
Το ποινικό και το πολιτικό θέμα αφορά την άλλη πλευρά”Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 December 2014 | 1:57 am


ΣΤΗΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ– ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ - ΠΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΛΕΑΣΕΙ
 
 Δένδιας προς Αρχηγούς στην ΣΔΑΜ: «Έχετε το νου σας» – Τι ανησυχεί την Αθήνα
ΣΤΗΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ – ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ - ΠΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΛΕΑΣΕΙ
Γράφει ο Αντίοχος

Είναι προφανές ότι ο βίος της συγκυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων λήγει οριστικά και αμετάκλητα την 29η Δεκεμβρίου. 
Όμως, κάποια άρρωστα μυαλά, δε φαίνεται να συμβιβάζονται με την ιδέα και προσπαθούν να στήσουν μια εθνική κρίση-μαϊμού, πριν από την κρίσιμη τρίτη και τελειωτική ψηφοφορία στη βουλή, για να αλλάξουν τα δεδομένα. 
Ιδού μια πολύ ύποπτη διαρροή κύκλων της συγκυβέρνησης προς φιλική ιστοσελίδα, που συνοδεύεται από φωτογραφία του Δένδια με τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων από επίσκεψη ρουτίνας  σε καταφύγιο, προκειμένου να δημιουργηθεί στους αναγνώστες η ανησυχία ότι ο… πόλεμος είναι προ των πυλών:

«Δένδιας προς Αρχηγούς στην ΣΔΑΜ: «Έχετε το νου σας» – 
Τι ανησυχεί την Αθήνα

Σε διαρκή συναγερμό θέλει τις Ένοπλες Δυνάμεις ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας . Κι αυτό φάνηκε από την επίσκεψή του στην ΣΔΑΜ ,μαζί με τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ . 
“Το νου σας” ακούστηκε να λέει ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας ,περπατώντας στους διαδρόμους του στρατηγείου έχοντας δίπλα του Κωσταράκο και Αποστολάκη.

Ποιο σενάριο ανησυχεί την Αθήνα εν μέσω σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης και ρευστότητας; Η προσπάθεια να εκμεταλλευθεί η Άγκυρα την εσωτερική μας άγρια πολιτική αντιπαλότητα δεν είναι ένα σενάριο “φαντασίας” . Επιπλέον δεν μπορεί να ενταχθεί και στα σενάρια “καταστροφολογίας” που έχουν φέρει στ’ άκρα κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση.

Είναι κάτι που πιθανότατα μπορεί να αντιμετωπίσουμε και σίγουρα θα πρέπει να μείνει έξω από κάθε είδους αντιπαράθεση.

Τέλος του μήνα η navtex που είχε εκδώσει η Άγκυρα και με βάση την οποία η Τουρκία είχε στείλει το Barbaros και τα πολεμικά της πλοία στην ΑΟΖ της Κύπρου. 
 
Και το ερώτημα είναι που θα πάει το Barbaros. Θα επιστρέψει στην βάση του ή θα “κάνει στάση” κάπου αλλού στην ανατολική Μεσόγειο. Και όλων το μυαλό πηγαίνει βέβαια στην περιοχή πέριξ του Καστελόριζου».

Επί της ουσίας, η Άγκυρα δεν έχει αυτή τη στιγμή κανένα λόγο να «παρέμβει» -καθ’ οποιονδήποτε τρόπο- στις ελληνικές πολιτικές εξελίξεις. Διότι, μια χαρά κάνει τη δουλειά της με τους Σαμαροβενιζέλους, μια χαρά θα την κάνει και με τους συριζαίους (κάτι που είναι δεδομένο, λαμβάνοντας υπόψιν τις πάγιες θέσεις του συνονθυλεύματος υπέρ της ελληνο-τουρκικής «φιλίας», την πρόσφατη «υπεύθυνη» στάση του στην κρίση της Κύπρο, την ανεξέλεγκτη δράση των τουρκοφρόνων βουλευτών του στη Θράκη κ.α., για τα οποία βεβαιώθηκε ο Νταβούτ-Πασάς, κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τον mister Tsipra). 
Ούτως εχόντων των πραγμάτων, για να δεχθεί να συμμετάσχει η Άγκυρα σε μια στημένη ελληνο-τουρκική κρίση, πρέπει να πάρει ένα πολύ σπουδαίο αντάλλαγμα από τον Σαμαρά. 
Τι σπουδαίο είναι διατεθειμένος, λοιπόν, να δώσει στους Τουρκαλάδες ο κατοχικός πρωθυπουργός, για να παρατείνει το βίο του; 
 
Μήπως την συνεκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου –σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο- στο Αιγαίο, «καζάν-καζάν» (μισό- μισό), όπως του είχε προτείνει δημοσίως σε παλαιότερη συνάντησή τους ο Ερντογάν-Πασάς;


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 21 December 2014 | 12:14 am


Aποστολόπουλος στον εισαγγελέα: Ο Χαϊκάλης υπεύθυνος, εγώ το θύμα...
Στον πόλεμο της πολιτικής μπόχας, τα μόνα θυματα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!

Πόπη Σουφλή

Αποστολόπουλος στον εισαγγελέα: Ο Χαϊκάλης υπεύθυνος, εγώ το θύμα

«Μου είπε ότι αν λύσει το οικονομικό του πρόβλημα θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας», φέρεται να δήλωσε στον εισαγγελέα ο Γ. Αποστολόπουλος -

 Ο συνήγορός του ανέφερε ότι ο πελάτης του δήλωσε ότι το υλικό είναι... μονταρισμένο και ότι δεν υπάρχει κανένα πολιτικό θέμα

«Κατέθεσε την αλήθεια. Το πολιτικό και ποινικό θέμα το έχει ο κ. Χαϊκάλης. Τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Οι διάλογοι έγιναν για να φανεί η ηθική υπόσταση του κ. Χαϊκάλη».

Με αυτές τις προτάσεις ο κ. Παύλος Σαράκης συνήγορος του κ. Γ. Αποστολόπουλου έδωσε το στίγμα της γραμμής που ακολούθησε ενώπιον του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου ο εντολέας του και καταγγελλόμενος ως μεσάζοντας από τον κ. Χαϊκάλη. Επί της ουσίας, η πλευρά του Γ. Αποστολόπουλου υπονοεί, εμμέσως πλην σαφώς, ότι ποινικά αδικήματα έχουν διαπραχθεί από την πλευρά του κ. Χαϊκάλη και ότι ενδεχομένως το θύμα στην όλη υπόθεση να μην είναι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, αλλά ο ίδιος ο κ. Αποστολόπουλος.

Ο τελευταίος έδωσε εξηγήσεις επί τρεις περίπου ώρες στον εισαγγελέα και μετά την έξοδό του από το εισαγγελικό γραφείο δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, αντίθετα δήλωση έκανε ο συνήγορός του κ. Παύλος Σαράκης, ο οποίος ανέφερε ότι ο κ. Αποστολόπουλος κατέθεσε την αλήθεια χωρίς μοντάζ και ότι δεν υπάρχει κανένα πολιτικό θέμα, όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαϊκάλης.

Παράλληλα, ο Γ. Αποστολόπουλος φέρεται να υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι οι πρώτες νύξεις είχαν γίνει από τον Παύλο Χαϊκάλη και ότι ο ίδιος πήρε πρωτοβουλία προκειμένου να αποδείξει, όπως φέρεται να είπε, ότι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ήταν ευάλωτος και ανέντιμος και ότι ήθελε να τον καταγγείλει με στοιχεία.

Μάλιστα φέρεται να είπε ότι είχε φιλικές σχέσεις με τον Παύλο Χαϊκάλη, ότι είχαν συναντήσεις και συνομιλούσαν πολύ συχνά, ότι ήταν σύμβουλος του Καμμένου ως την άνοιξη του 2013 και ότι σε αυτόν ήθελε να αποδείξει ότι ο βουλευτής του ήταν ανέντιμος.

Ακόμη, ο ίδιος φέρεται να ανέφερε στον εισαγγελέα ότι κανείς δεν κρύβεται από πίσω του και ότι όλο αυτό έγινε αποκλειστικά με δική του πρωτοβουλία. Τέλος, φέρεται να δήλωσε ότι και ο ίδιος ήταν έτοιμος να προσκομίσει το δικό του υλικό στον εισαγγελέα.


H δήλωση του Παύλου Σαράκη του συνηγόρου του Γ. Αποστολόπουλου έχει ως εξής: 
 «Μετά από κλήση της εισαγγελέως Εφετών ο κ. Αποστολόπουλος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στο πλαίσιο της έρευνας που γίνεται μετά τις καταγγελίες του κ. Χαϊκάλη. Ανταποκριθήκαμε αμέσως και δώσαμε εξηγήσεις. Δεν ζητήσαμε προθεσμία και αποσαφηνίσαμε την πραγματικότητα. Δεν προκύπτει κανένα ποινικό αδίκημα και δεν υπάρχει κανένα πολιτικό θέμα όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαϊκάλης. Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο κ. Αποστολόπουλος χωρίς μοντάζ. Πολιτικά ατοπήματα έχει διαπράξει ο κ. Χαϊκάλης. Τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Οι συνομιλίες που υπάρχουν έγιναν για να αποκαλυφθεί η ηθική υπόσταση του κ. Χαϊκάλη. Τα γεγονότα δεν έχουν τη διάσταση που παρουσιάζεται. Το ποινικό και το πολιτικό θέμα αφορά την άλλη πλευρά».


Σύμφωνα με πληροφορίες, στις εξηγήσεις που έδωσε στον εισαγγελέα ο κ. Αποστολόπουλος υποστήριξε ότι ο κ. Χαϊκάλης ήταν αυτός που του είπε πως αν λύσει το οικονομικό του πρόβλημα, θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Γ. Αποστολόπουλος φέρεται να ανέφερε στον εισαγγελέα ότι διαθέτει στοιχεία που αποδεικνύουν όσα λέει και ότι το βίντεο που προσκόμισε ο κ. Χαϊκάλης είναι μονταρισμένο. Υπονοεί, δηλαδή, πως κατέγραφε και εκείνος τη συνομιλία που είχε με τον κ. Χαϊκάλη και πως έχει το σχετικό βίντεο. 
 
Ακόμη, φέρεται να ανέφερε πως με τον τρόπο αυτό θέλησε να καταδείξει την ηθική κατάπτωση του κόμματος των ΑΝΕΛ, του οποίου είχε υπάρξει και ο ίδιος ηγετικό στέλεχος. Με λόγια φέρεται να υποστηρίζει στον εισαγγελέα ότι παγίδευσε τον Χαϊκάλη για να τον καταγγείλει και να έχει στοιχεία. 
Σημειώνεται πως ο κ. Αποστολόπουλος κλήθηκε να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης του αδικήματος της δωροδοκίας βουλευτή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αύριο αναμένεται να καταθέσει συμπληρωματικά στον κ. Παναγιωτόπουλο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κ. Πάνος Καμμένος και ο βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης.Ο κ. Αποστολόπουλος, όπως κατήγγειλε χθες ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, είναι ο άνθρωπος που φέρεται να τον πλησίασε εκ μέρους τρίτων, με σκοπό να τον δωροδοκήσει, ώστε να ψηφίσει υπέρ στην εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον κ. Χαϊκάλη, ο Γιώργος Αποστολόπουλος του προσέφερε 700.000 ευρώ μετρητά, διακανονισμό για το δάνειό του και διάφορες άλλες οικονομικές διευκολύνσεις, συνολικού ύψους από 2 έως 3 εκατομμύρια ευρώ.Ο κ. Αποστολόπουλος, αργά το απόγευμα της Παρασκευής, εξέδωσε ανακοίνωση όπου ανέφερε πως πρόκειται για «θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ένα μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό».

Μάλιστα, η ανακοίνωση του κ. Αποστολόπουλου καταλήγει: «Είμαι στην άμεση διάθεση της Δικαιοσύνης για την αποκατάσταση της αλήθεια και της πραγματικότητας. Ολα στο φως χωρίς μοντάζ συρραφές και μηχανορραφίες».

protothema.gr


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 11:50 pm


Διασυρμός Κουβέλη! Είχε συμφωνήσει για προεδρος απο τον Αύγουστο! Δηλαδη είχε άδικο ο Παραστατίδης έτσι;


  Η ξεφτίλα, έχει αριστερές καταβολες και .... οβραίικα χαρακτηριστικα...τυλιγμένα σε μπλε και πράσινα σελοφάν..
Σ Κ Α Τ Α !

Πόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Κατάλαβες τώρα, πως ΟΛΟΙ αυτοί είναι μια ΣΥΜΜΟΡΙΑ, χωρίς ιδεολογικό κομματικό υπόβαθρο;
ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΟΘΡΟ!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!

Υ.Γ.2.  Κι εσύ μαλάκα νεοελληνάκο, κάτσε να σκοτώνεσαι για τα κομματικά. 

 

 

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που κανει αυριο το Εθνος προκειμενου να προωθήσει την υποψηφιότητα Κουβελη, αποτελεί πολιτικη ταφόπλακα για τον προεδρο της ΔΗΜΑΡ.

 Σκοτεινές διεργασίες με την κυβερνηση απο τον κύριο Κουβελη, στο ημίφως, μονο και μονο για την καρέκλα. 

Πόσο απέχει στ’ αληθεια αυτό απο τον «κουμπαρά»;
Πως ειναι δυνατόν τωρα να έχουν το θράσος να προτείνουν Κουβελη για την τριτη ψηφοφορία;
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 11:35 pm


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ σοκ απο το Πρωτο Θεμα: Ο Χαϊκαλης πλήρωσε τον Αποστολόπουλο για να παίξει σε ταινία υποδυομενος τον μεσάζοντα!


 Έχουν μια .... αδυναμία στα dvd  αυτά τα παιδιά...
Απο τον Ζαχόπουλο, στον Χαϊκάλη και στον Αποστολόπουλο...
Κάπου μπέρδεψαν τα dvd.
 

Πόπη Σουφλή

Υ.Γ. Καλά... ακόμα αγοράζετε τις εφημερίδες των λαμόγιων της παραπληροφόρησης;;;

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. 

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΑΪΣΕΙ.
Εσείς όμως ραγιάδες χάνετε το σπιτι σας για ενα χιλιαρικο, οχι για 5,5 εκατομμυρια…
Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 11:23 pm


Καταγγελία «βόμβα» από τον Απόστολο Γκλέτσο για απόπειρα δωροδοκίας στελεχών της «Τελείας» (Βιντεο)


Ρε παιδιά, τι γίνεται εδώ; Της καταγγελίας το κάγγελο έχει καταντήσει η Ελλαδίτσα μας...
Τελικα, μέχρι να αποθάνω, θα τα δω... όλα... μέχρι και τον Γκλετσο, σε ρόλο ... Καραϊσκάκη!
Πηδάς, ή δεν πηδάς από το παράθυρο, κύριε Πρόεδρε;

Πόπη Σουφλή

Απειλές, εκβιασμούς και απόπειρες δωροδοκίας σε στελέχη της «Τελείας» καταγγέλλει ο Απόστολος Γκλέτσος. 

Ο επικεφαλής της «Τελείας» ανέβασε στην ιστοσελίδα του κόμματος την παρακάτω δήλωση:


«Θα ήθελα να ενημερώσω όλους εκείνους οι οποίοι έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία εκφοβισμού εκβιασμών, δωροδοκίας, ταξίματος κατά των υποψηφίων μας ανά την Ελλάδα ότι πρώτον μας κάνουν να χαμογελάμε με το πόσο χαμηλά μπορούν να πέσουν κάποιοι άνθρωποι στο όνομα της Δημοκρατίας πάντα.

Επίσης να τους πω ότι
δεν φοβήθηκε κανένας, είμαστε όλοι στις θέσεις μας. Κάτι τέτοιες ενέργειες μας δίνουν κουράγιο, μας εμψυχώνουν.

Να πω βεβαίως ότι αν συνεχιστούν θα βγάλουμε και ονόματα στη δημοσιότητα και επίσης να πω ότι εμείς θα συνεχίσουμε και θα τελειώσουμε με το δόγμα του Γ. Καραϊσκάκη»
VIDEO: "Άμα ζήσω, θα τους γ…., άμα πεθάνω θα μου κλ... τον μπ...” Στρατηγός, Γ. Καραϊσκάκης:
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" (Όταν γυρίσω θα τους γαμήσω),
Μουσική & Στίχοι: Νίκος Καλογερόπουλος.
Ερμηνεία: Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

= ΣΤΙΧΟΙ =
Άκου ρε γιε της καλογριάς,
ο φίλος σου είμαι ο πανουργιάς
και το δεξί σου χέρι
κι εκείνος που καλύτερα
απ' ολουνούς σε ξέρει.

Λένε πως παίζεις με χανουμάκια,
με τουρκοπούλες και καλογριές
και σ' αραδιάζουνε βρισιές.
Πως μπαινοβγαίνεις στους μαχαλάδες,
με ντερβησάδες στήνεις χορό
και με ρωτάν και τι να πω;

Λένε πως έχεις αλισβερίσι,
μ' Αλή Πασάδες κάνεις χωριό
και σε ρωτάω τι να τους πω.

Πες τους ρε φίλε πανουργιά,
(ορέ) έχω εις στον πούτσον μου βιολιά,
έχω και τουμπερλέκια
κι όπως γουστάρω τα βαρώ
και σπάω τα ζεμπερέκια.

Όταν γυρίσω θα τους γαμήσω
και αν αργήσω δώσ' τους κι αυτό,
είναι τ' αρχίδια μου τα δυο.

Όπως στα λέω να τους τα γράψεις,
όπως στα λέω να τους τα πεις,
Καραϊσκάκης σεβνταλής,
Καραϊσκάκης μπεσαλής.

Καραϊσκάκης γεια χαρά,
γεια σου ρε γέρο του Μοριά
και γεια που σ' αγαπάνε.
Γεια τους που δε λυγίζουνε
και που δεν προσκυνάνε.

Λένε για μένα τα καρακόλια,
άκου τι λένε να μη γαμεί,
μίλα κι εσύ ρε Θοδωρή.

Όπως τα λέμε να τους τα γράψεις,
όπως τα λέμε να τους τα πεις,
Καραϊσκάκης, Θοδωρής.

Όπως τα λέμε να τους τα γράψεις,
όπως τα λέμε να τους τα πεις,
Κολοκοτρώνης και Γιωργής,
Καραϊσκάκης, Θοδωρής.

Γεια σου ρε Ανδρούτσο, γεια χαρά,
γεια σας παιδιά μου αητόπουλα,
που 'χετε αητό πατέρα
κι όποιος δε με κατάλαβε,
τότε ας μας κάνει αέρα.

Όπως τα λέμε να τους τα γράψεις,
όπως τα λέμε να τους τα πεις,
Ανδρούτσος, Γιώργης, Θοδωρής.

Έτσι μου είπαν να σας τα γράψω,
έτσι μου είπαν λόγω τιμής,
Ανδρούτσος, Γιώργης, Θοδωρής.

Έτσι μου είπαν να σας τα γράψω,
έτσι μου είπαν λόγω τιμής,
μαζί τους είμαστε κι εμείς
μαζί σας είμαστε κι εμείς.


(Από το vasilisp.com)

Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 11:16 pm


Η ΚΑΜΟΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ: ΕΚΘΕΤΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΣΟΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ


ΑΠΟΧΡΩΣΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ “ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ” ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΑΙΚΑΛΗ

-ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ- “ΚΟΡΑΚΙΑ” ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


Ακόμα, δεν έχει ανοιξει όλος ο οχετός... ούτε έχει φανεί το μέγεθος της εξαπάτησης του ελληνικού λαού.

Πόπη Σουφλή

XAIKALIS-DORODOKIA5

Βόρβορος, διαπλοκή, παρακράτος, αναφορές για πακέτα από την απαγωγή του βιομήχανου Παναγόπουλου, ύποπτοι τύποι του παρασκηνίου, της ρεμούλας και της αρπαxτής, βρωμερά υποκείμενα των παρακομματικών μηχανισμών αλλά και δημοσιογράφοι της δυσωδίας και των υπονόμων που διαστρέφουν ειδήσεις, ρεπορταζ και πληροφορίες με μοναδικό γνώμονα την προσωπική τους περιουσία και τον καλλωπισμό στις επαύλεις που διαμένουν, χαρακτηρίζουν την παθογένεια ενός πολιτικού συστήματος που άμεσα χρειάζεται κάθαρση από τις ελάχιστες πολιτικές πατριωτικές δυνάμεις του τόπου που έχουν απομείνει αλώβητες από την διαφθορά και την σαπίλα.

Η Ελλάδα έχει γίνει έρμαιο στα χέρια της Καμόρας και των μαφιόζων του Μαξίμου. 

Το δημοσίευμα του Γκάρντιαν, μας ρεζιλεύει σήμερα σε όλον τον κόσμο.


“Η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας βυθίζεται σε βαριές κατηγορίες καθώς ένας βουλευτής της αντιπολίτευσης κατηγορεί την κυβέρνηση για απόπειρα δωροδοκίας» σημειώνει η Helena Smith στην ανταπόκρισή της από την Αθήνα. 

Στο δημοσίευμα του βρετανικού Guardian, γίνεται αναλυτική αναφορά στις καταγγελίες του Π. Χαϊκάλη που βλέπουν το φως της δημοσιότητας λίγο πριν τη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή του Στ. Δήμα στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, η αδυναμία εκλογής ΠτΔ από την παρούσα Βουλή θα προκαλέσει εκλογές στις οποίες αναμένεται, με βάση τις δημοσκοπήσεις, να επικρατήσει ο ριζοσπαστικός ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο Π. Καμμένος, από την πλευρά των ΑΝΕΛ, που με τους 12 βουλευτές του θα μπορούσε να συμβάλει στην σταθερότητα της σημερινής κυβέρνησης, προκρίνει τη διενέργεια εκλογών για να τερματιστούν οι επιβαλλόμενες από την ΕΕ και το ΔΝΤ πολιτικές λιτότητας αναφέρει η δημοσιογράφος, η οποία υπενθυμίζει και την καταγγελία για απόπειρα χρηματισμού της Στ. Ξουλίδου.

Αυτό που ήθελαν τα βρωμερά υποκείμενα της πολιτικής ζωής το πέτυχαν.

 Την αποσταθεροποίηση της χώρας.

 Τώρα, όλοι είναι στο στόχαστρο. 
Αστυνομία, δικαιοσύνη, κυβέρνηση και βουλευτές-όλοι τους ως ύποπτοι χρηματισμού-που πάνε να βγάλουν πρόεδρο-μαριονέττα.

Θα τους βγάλουμε όλους μπροστά και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του. Όσοι δικαστές έντιμοι απέμειναν ας σηκώσουν τα μανίκια. 

Οι υπόλοιποι ας ετοιμάζονται για τον Κορυδαλλό. 

Μαζί τους και τα σαίνια της ενημέρωσης που έπαιξαν με το φιλότιμο της Ελλάδος.Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 11:08 pm


Η αληθινή δουλειά του ανθρώπου είναι να βρει τον δρόμο για τον εαυτό τουQuotation-Viktor-E-Frankl-live-meaning-today-people-Meetville-Quotes-89007
Αναμφίβολα, ο Βίκτορ Φρανκλ υπήρξε ο σύγχρονος συγγραφέας που εξερεύνησε όσο κανείς τη σημασία της αναζήτησης νοήματος στη ζωή. Πράγματι, όταν ένας ασθενής τού ομολογούσε ότι η ύπαρξή του δεν είχε κανένα νόημα, εκείνος συνήθιζε να απαντάει: «Λοιπόν, τώρα πια έχει, το να της βρεις νόημα»...
Στο διασημότερο έργο του εκφράζει την ακόλουθη σκέψη για τη σπουδαιότητα του να ονειρεύεται κανείς ξύπνιος ακόμα και μέσα στα τρομερότερα βάσανα:
Όλοι πρέπει να έχουμε ένα όνειρο. Μπορούμε να αναγνωρίσουμε τον βαθμό ολοκλήρωσης ενός ατόμου από τη διακριτικότητα που επιδεικνύει απέναντι σε αντιξοότητες, όπως αν βρεθεί αιχμάλωτος πολέμου ή σκλάβος, αν αρρωστήσει σοβαρά κτλ. η ζωή έχει ένα νόημα που ο άνθρωπος οφείλει να ανακαλύψει∙ το να μη βρίσκεις το νόημα της ζωής σου, σου προκαλεί «υπαρξιακό κενό».
Ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες, επιβιώνουν εκείνοι που καταλαβαίνουν ότι η ζωή τους έχει νόημα και ότι έχουν μία αποστολή να εκπληρώσουν στη ζωή τους. Φυσικά, κάθε φουτουριστικό όραμα πρέπει να πλαισιώνεται από κάποιες αρχές ζωής και από κάποιες αξίες στις οποίες πιστεύουμε και τις οποίες είμαστε διατεθειμένοι να υπερασπιστούμε. Το όνειρο είναι κατορθωτό στο μέτρο που επιστρατεύουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε το ιδανικό μας.


Άλλαν Πέρσυ, Έρμαν Έσσε, 66 Μαθήματα Καθημερινής Σοφίας, (εκδ. Πατάκη) – απόσπασμα


Πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 20 December 2014 | 11:03 pm
Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: