Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αρκαδίας   »   Τρίπολη    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ο Γιάννης Μπουντρούκας

mpoyntroykas 0ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, Ι.ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ
Πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 14 Μαΐου η πρώτη Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, η οποία διεξήχθη στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, με θέμα ημερήσιας διάταξης την «Εκλογή Προέδρου και Συγκρότηση σε Σώμα».
Επιγραμματικά το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο συντονίζει τη δράση των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας και ασκεί τις εξής αρμοδιότητες:

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2018 | 12:12 pm


Η Περιφέρεια Πελοποννήσου «πρωταγωνίστρια» στο φεστιβάλ τουρισμού και γαστρονομίας στο Ντίσελντορφ

IMG 3457Δυναμική ήταν η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο φεστιβάλ τουρισμού και γαστρονομίας στο Ντίσελντορφ, καθώς πλαισιώθηκε από σειρά εκδηλώσεων και συναντήσεων με σημαντικούς φορείς και εκπροσώπους του τουρισμού από την γερμανική αγορά.
Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μέσω της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ «Πελοπόννησος Α.Ε.», συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο 2ο GRIECHENLAND FESTIVAL, που πραγματοποιήθηκε στο Ντίσελντορφ στη Γερμανία από 10 Μαΐου έως 13 Μαΐου 2018.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2018 | 11:59 am


Κωνσταντινόπουλος «Εγκρίθηκε από το Δήμο Μεγαλόπολης το κονδύλιο του έργου αναβάθμισης των παιδικών χαρών, που είχε υπογραφεί και χρηματοδοτηθεί από το 2014.»

konstantinopoulos 768x482«Εγκρίθηκε από το Δήμο Μεγαλόπολης το κονδύλιο του έργου αναβάθμισης των παιδικών χαρών, που είχε υπογραφεί και χρηματοδοτηθεί από το 2014.»
Με ικανοποίηση ενημερώθηκα για την έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μεγαλόπολης της πίστωσης κονδυλίου 300.000 ευρώ για την υλοποίηση του έργου «Αναβάθμιση παιδικών χαρών Δημοτικής Κοινότητας Μεγαλόπολης». Καθορίστηκαν και οι όροι διακήρυξης του διαγωνισμού ανοικτής διαδικασίας για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης για την εκτέλεση του έργου.

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2018 | 8:59 pm


Κώστας Βλάσης: «Να πάρει θέση η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τις μεγάλες μειώσεις που έρχονται στις συντάξεις λόγω προσωπικής διαφοράς».

Την επίσημη θέση της Κυβέρνησης και την Υπουργό Εργασίας, ΚοινVlasis photoνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τις επικείμενες μεγάλες μειώσεις στις συντάξεις λόγω προσωπικής διαφοράς ζήτησε με ερώτηση που κατέθεσε μαζί τον αρμόδιο Τομεάρχη της ΝΔ, Γιάννη Βρούτση, και άλλους συναδέλφους ο βουλευτής Αρκαδίας ΝΔ Κώστας Βλάσης.
Τη στιγμή που χιλιάδες συνταξιούχοι έχουν ήδη δει τις συντάξεις τους να υπόκεινται σε μεγάλες μειώσεις ενώ αγωνιούν και για περαιτέρω περικοπές, στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προβαίνουν σε αντιφατικές και αντικρουόμενες δηλώσεις περί μη εφαρμογής των επικείμενων περικοπών.

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2018 | 6:36 pm


Ο 9ος Ολύμπιος Δρόμος μέσα από την Γορτυνία

poster final 2018 1Ο Διεθνής Σύλλογος Αγώνων Υπεραποστάσεων «ΑΕΘΛΙΟΣ» σε συνεργασία με Δήμους και άλλους φορείς διοργανώνει τον 9ο Ολύμπιο Δρόμο, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 & 19 Μαΐου 2018 με αφετηρία το Αρχαίο Στάδιο Νεμέας την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, ώρα 14:30 και τερματισμό στο Αρχαίο Στάδιο της Ολυμπίας το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, ώρα 18:30.
Συνολική απόσταση διαδρομής αγώνα 180 χλμ, διάρκεια 28 ώρες, χωρίς διακοπή.
Παράλληλα διοργανώνεται Αγώνας Δρόμου 62 χλμ, με κοινή αφετηρία που θα ακολουθήσει τη διαδρομή από το Αρχαίο Στάδιο της Νεμέας έως το Λεβίδι και θα έχει διάρκεια όχι περισσότερο από 10 ώρες.

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2018 | 5:15 pmΔείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Τρίπολη

Φιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr