Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αρκαδίας   »   Τρίπολη    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

O Σύριζα Αρκαδίας στηρίζει για το Δήμο Τρίπολης τον νυν Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή.

siriza 4Το  μέλος της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας Τάσος Παπαζαχαρίας σε ανάρτησή του δηλώνει την στήριξη του Σύριζα Αρκαδίας με την αυτοδιοικητική παράταξη του νυν Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή .Πιο συγκκεκριμένα αναφέρει:

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2018 | 9:03 am


Το «άλμπουμ» των Περιφερειακών εκλογών στην Πελοπόννησο. Όλα τα ονόματα.

album gamou 2Γράφει ο Δημήτριος Γιαννακούρας.

Βρισκόμαστε επτά μήνες περίπου πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τα επιτελεία των κομμάτων έχουν πάρει κυριολεκτικά φωτιά, ενώ τα ονόματα υποψηφίων δίνουν και παίρνουν. Όσο περνά ο καιρός έχει αρχίσει να διαμορφώνεται σιγά σιγά και το προεκλογικό σκηνικό για τις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου και οι πρώτοι υποψήφιοι βάζουν τη φωτογραφία τους στο αλμπουμ των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαίου. Βέβαια ο δρόμος μακρύς και δύσκολος και ίσως κάποια από τα ονόματα τα οποία παραθέτουμε μπορεί να μην αντέξουν μέχρι το τέλος.Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Ο Πέτρος Τατούλης είναι ήδη οχτώ χρόνια Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και εδώ και κάποιους μήνες έχει ανακοινώσει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος. Αυτή τη φορά όμως κατεβαίνει με ένα πολυσυλλεκτικό ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο το οποίο απευθύνεται σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Σημειώνεται ότι το 2010 είχε τη στήριξη του τότε ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ και το 2014 της Νέας Δημοκρατίας και ενός μεγάλου μέρους του ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιεύθηκε στις 3 November 2018 | 6:37 pm


Βαγγέλης Γιαννακούρας" Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Πέτρο Τατούλη για το καλό του τόπου¨"

giannakouras baggelis 696x392Έγγραφη δήλωση Γιαννακούρα για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου.

«Για μένα η πολιτική είναι ΜΟΝΟ προσφορά» Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Πέτρο Τατούλη για το καλό του τόπου Με την παρούσα ανακοίνωση- έγγραφη δήλωση- θεωρώντας πως οφείλω να έχω μία ξεκάθαρη στάση έναντι των συμπατριωτών μου Αρκάδων, που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και την ψήφο τους και συνάμα απαντώντας σε όλους όσοι με ρωτούν τι θα πράξω στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019, για να μην υπάρχει «θολό» τοπίο έχω να δηλώσω τα κάτωθι: Εντάχθηκα το 2010, στην Ανεξάρτητη Παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του συμπατριώτη μας Πέτρου Τατούλη για να προσφέρω στην Αρκαδία και να εφαρμόσουμε την μεταρρύθμιση του Καλλικράτη στα πρώτα της βήματα.

Δημοσιεύθηκε στις 30 October 2018 | 5:24 pm


Οι Αρκάδες Δάφνης Υμηττού συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου.

thumbnail 20181028 105917Γράφει ο Δημήτρης Γιαννακούρας

Ας πούμε ένα μεγάλο << ΟΧΙ>>
Το φθινόπωρο του 1939 αρχίζει ο Β΄ Παγκόσμιος πόλεμος. Η Πατρίδα μας τηρεί φιλειρηνική πολιτική .Στις 28 Οκτωβρίου του ’40 στις 3 το πρωΐ ο Ιταλός πρέσβης στην Αθήνα Γκράτσι επισκέπτεται το σπίτι του Έλληνα Πρωθυπουργού Ιωάννη Μεταξά, και του ζητά την άδεια να περάσουν τα ιταλικά στρατεύματα από τη χώρα μας. «Ουδέ καν λόγος ημπορεί να γίνεται περί ελευθέρας διάβασης. ΟΧΙ!», ήταν η απάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού. Και πριν καλά-καλά να εκπνεύσει η διορία του τελεσιγράφου άρχισε η ξαφνική επίθεση εναντίον της χώρας μας στα σύνορα της Αλβανίας. Η άρνηση αυτή του Μεταξά σήμαινε πόλεμο, για τον οποίο τόσο ο ελληνικός λαός, όσο και η Κυβέρνηση ήταν αποφασισμένοι και ήθελαν με κάθε τρόπο να υπερασπισθούν της ελευθερία της Πατρίδας μας.

Δημοσιεύθηκε στις 29 October 2018 | 10:55 pm


Τρίπολη - Ειδήσεις και Νέα

Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Θανάση Λάλα στην Τρίπολη (video - pics)

 1. Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Θανάση Λάλα στην Τρίπολη (video - pics)  Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων (Δελτίο Τύπου)
 2. Ζωή που αξίζει…  Kalamata Journal (Δελτίο Τύπου) (Ιστολόγιο)
 3. Full coverage

Δημοσιεύθηκε στις 17 November 2018 | 8:58 am


Ο Γ. Δέδες στην Τρίπολη

 1. Ο Γ. Δέδες στην Τρίπολη  ΕΡΤ
 2. Full coverage

Δημοσιεύθηκε στις 16 November 2018 | 6:33 pm


Δράση του Συνηγόρου του Πολίτη στην Τρίπολη ( video)

 1. Δράση του Συνηγόρου του Πολίτη στην Τρίπολη ( video)  Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων (Δελτίο Τύπου)
 2. Full coverage

Δημοσιεύθηκε στις 15 November 2018 | 3:24 pm


Αποφάσισε να στηρίξει Παυλή στην Τρίπολη ο ΣΥΡΙΖΑ

 1. Αποφάσισε να στηρίξει Παυλή στην Τρίπολη ο ΣΥΡΙΖΑ  Argonafplia.gr
 2. Τον Δημήτρη Παυλή θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη  Αργολικές Ειδήσεις | Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Αργολίδας
 3. Δημήτρη Παυλή «ψήφισε» ο ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη  Paraskhnio.gr (Δελτίο Τύπου) (Ιστολόγιο)
 4. Full coverage

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2018 | 9:53 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Τρίπολη

Φιλικοί ιστότοποι: