Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αρκαδίας   »   Τρίπολη    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Γλέντησαν οι Αρκάδες Αλίμου

20170623 232515Ο Σύνδεσμος Αρκάδων Αλίμου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή το βράδυ 23 Ιουνίου το ετήσιο Αρκαδικό Πανηγύρι, στο προαύλιο του Πνευματικού κέντρου Κυθηρίων στον Άλιμο.Σε μιά παραδοσιακή βραδυά με καλοψημένη γουρουνοπούλα και άφθονη μπύρα και κρασί οι Αρκάδες χόρεψαν και τραγούδησαν με την ορχήστρα του Γιώργου Δαλιάνη και Παπαχρίστου Κυριακόπουλου.Τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας ,ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης ,μέλη της Τοπικής αυτοδιοήκησης και πρόεδροι Αρκαδικών Συλλόγων

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2017 | 10:43 am


Κωνσταντινόπουλος...«Περιμένουμε ακριβές χρονοδιάγραμμα για την αποζημίωση των αγροτών της Σκυρίτιδας.»

konstantinopouloss 708Βασικά σημεία της ομιλίας του κ.Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, Βουλευτή Αρκαδίας και επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), κατά τη συζήτηση στη Βουλή της επίκαιρης ερώτησής του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με θέμα «Αποζημίωση των αγροτών από τη θεομηνία της 11ης Ιουνίου που προκάλεσε ολική καταστροφή στο Αλεποχώρι, στα Πηγαδάκια, στα Βούρβουρα και στη Βλαχοκερασιά Δήμου Τριπόλεως Αρκαδίας»:

· Η οικονομία της περιοχής της Δ.Ε. Σκυρίτιδας είναι κατά κύριο λόγο αγροτική και εκεί γίνεται μεγάλη σποροπαραγωγή πατάτας. Η ολική καταστροφή θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα γενικότερα σε αυτό τον κλάδο της αγροτικής παραγωγής.

Δημοσιεύθηκε στις 22 June 2017 | 6:12 pm


Συνεδριάζει τη Δευτέρα 27 Ιουνίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

perifereiako 640 x 480 0 1 0 0 1 1 0Καλείστε στην 10η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, που θα γίνει στις 27 Ιουνίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 4.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης»

• ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
• ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
• ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ
1. Επερώτηση της Περιφερειακής Σύμβουλου κ. Δήμητρας Λυμπεροπούλου με θέμα: Ενημέρωση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο 4ο Forum Αυτοδιοίκησης & Επιχειρηματικότητας.
2. Επερώτηση της Περιφερειακής Σύμβουλου κ. Δήμητρας Λυμπεροπούλου με θέμα: Συνάδει η διαχείριση απορριμμάτων με την προτεινόμενη από την Περιφέρεια Πελοποννήσου Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) με τις αρχές της κυκλικής οικονομίας με στόχο μια κοινωνία μηδενικών αποβλήτων

Δημοσιεύθηκε στις 22 June 2017 | 3:45 pm


Εγκαίνια του δρόμου Πελεκητό-Άνω Βρομόβρυση από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη

PELETA TATOYLΤο δρόμο Πελεκητό – Άνω Βρομόβρυση, μήκους 7 χιλιομέτρων, εγκαινίασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τρίτη 20 Μαΐου 2017, εκφράζοντας την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την υλοποίηση ενός πολύ σημαντικού δρόμου, ο οποίος ουσιαστικά συνδέει τη Μεσσηνία με την Αρκαδία.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αφουγκραζόμενος το χρόνιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, εξασφάλισε τους απαιτούμενους πόρους και προχώρησε στην υλοποίηση του έργου που θα βελτιώσει την προσβασιμότητα του δρόμου τόσο το επίπεδο ασφάλειας, όσο και άνεσης.

Δημοσιεύθηκε στις 22 June 2017 | 3:14 pmΔείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Τρίπολη

Φιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr