Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αρκαδίας   »   Τρίπολη    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Δωρεά Ομογενούς από το Λεβίδι στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

panarkadiko nosokomioΣε μια σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία προέβη ο ομογενής συμπατριώτης μας κ. Τσιώλης Βασίλειος, δωρίζοντας στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης δύο μηχανήματα συνολικής αξίας 105.000 €. Πρόκειται για έναν έγχρωμο ψηφιακό υπερηχοτομογράφο και ένα φορητό υπερηχοκαρδιογράφο.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 5:05 pm


11ος Ημιμαραθώνιος Μαινάλου

Hmimarathonios MainalouΟ Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) στηρίζουν τον 11ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Μαινάλου 2017 που θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Απριλίου 2017, ώρα 11:00 π.μ. και διοργανώνουν ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Τρίπολης και ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης.
Πρόκειται για αγώνα λαϊκού – μαζικού αθλητισμού, με ελεύθερη συμμετοχή για άνδρες και γυναίκες, ηλικίας 18 ετών και άνω.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 10:04 am


Νέα παράταση για τους δασικούς χάρτες της Αρκαδίας!

dasosΠαρατείνεται, σύμφωνα με το νέο Νόμο 4467/2017, η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων για όλες τις περιοχές των αναρτημένων δασικών χαρτών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου και συγκεκριμένα για τις Π.Ε. Αχαΐας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Ηλείας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Κερκύρας. Η νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αντιρρήσεων είναι η 12η Ιουνίου 2017 και για τους μόνιμα κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή, η 3η Ιουλίου 2017..

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 9:30 am


Τι ψάχνει η αλεπού στο παζάρι (Άστρος);

samaras antonis 2 thumb large thumb largeΈκπληξη για πολλούς ήταν η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού και πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαρά στις εκδηλώσεις για την 194η επέτειο της Β' Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος Κυνουρίας. Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, σε ερώτηση που του ετέθη σε σχέση με την επερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές Πελοποννήσου της ΝΔ με την οποία επιρρίπτουν ευθύνη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την καθυστέρηση της διαχείρισης των απορριμμάτων, και ερωτηθείς αν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τη στήριξη της ΝΔ στη ΣΔΙΤ της Περιφέρειας, ο κ. Σαμαράς αρκέστηκε να πει: «Η θέση της παράταξης είναι ξεκάθαρη και τελική».

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2017 | 8:15 pm


Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Το μήνυμα του άδολου πατριωτισμού της Εθνοσυνέλευσης του Άστρους να εμπνεύσει το πολιτικό προσωπικό της χώρας»

tatoylis 1«Η ποιότητα του πολιτικού προσωπικού της χώρας θα πρέπει ιστορικά να σταθμίζεται σύμφωνα με τις ευθύνες του άδολου πατριωτισμού, έτσι όπως με σαφήνεια τον περιέγραψε η 2η Εθνοσυνέλευση του Άστρους» τόνισε σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τις επετειακές εκδηλώσεις στο Άστρος, την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «το πρόβλημα στη χώρα μας δεν είναι μόνο πρόβλημα θεσμών, αλλά πρόβλημα ποιότητας του πολιτικού προσωπικού».

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2017 | 6:18 pmΔείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Τρίπολη

Φιλικοί ιστότοποι:

www.vimaorthodoxias.gr