Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ημαθίας   »   Βέροια    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

7 άτομα στον τομέα καθαριότητας θα προσλάβει ο Δήμος Νάουσας

Την πρόσληψη επτά (7) ατόμων (2 Οδηγούς απορριμματοφόρου, 5 Εργάτες καθαριότητας/Συνοδούς απορριμματοφόρου) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (δύο μήνες), για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών του Δήμου, για την στελέχωση της υποστελεχωμένης υπηρεσίας καθαριότητας, ανακοίνωσε ο Δήμος Νάουσας.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2017 | 8:58 pm


Μεγάλο ξεπούλημα στα χαλιά στο «ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Home Design» στον Προμηθέα

Μεγάλο ξεπούλημα στα χαλιά στο «ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Home Design» που βρίσκεται στον Προμηθέα, με αφορμή την μεταφορά του καταστήματος στο κέντρο της αγοράς της Βέροιας και της μετονομασίας του σε «DOMUS Panagiotidis».

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2017 | 8:21 pm


Προγράμματα Αγγλικών 2018 στο LINGUA PRAXIS

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2017 | 3:53 pm


Ξεκινούν οι αιτήσεις για την κοινωφελή εργασία σε Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια

Ξεκινάει την Πέμπτη 14/12/2017 και ώρα 10η πρωινή μέχρι και την Τετάρτη 27/12/2017 και ώρα 12η μεσημβρινή η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, για 7.180 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, που δημιουργούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (Β΄κύκλος) σε 34 Δήμους – θύλακες υψηλής ανεργίας (μέσα σε αυτούς και οι δήμοι Βέροιας, Νάουσας, Αλεξάνδρειας).

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2017 | 2:31 pm


Νέα εποχή στην επικοινωνία των δημοτών με τις υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας

Νέα σελίδα στην επικοινωνία του Δήμου με τους δημότες ανοίγουν οι δράσεις της δημοτικής αρχής, με στόχο την ενεργοποίηση των δημοτών, την βελτίωση των υπηρεσιών, τον συντονισμό των αποφάσεων και την αποτελεσματικότερη επικοινωνία.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2017 | 1:45 pm


Ξεκινά η συγκέντρωση στοιχείων για την αποζημίωση των ζημιών από την βροχόπτωση

Οι Αγροτικές Συνεταιριστικές Οργανώσεις ,υπό τον συντονιστικό ρόλο της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πυρηνοκάρπων (υπό σύσταση ) , αναλαμβάνουν την συγκέντρωση των απαιτούμενων στοιχείων που αφορούν τις ζημίες που υπέστησαν οι παραγωγοί Νεκταρινιών , Ροδακίνων συμπυρήνων και επιτραπεζίων , από τις βροχοπτώσεις του Ιουλίου .

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2017 | 1:21 pm


Stalida: 100% έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, από την παραγωγή απευθείας στο τραπέζι σας

Η Stalida είναι ένα νέο "οικογενειακό" προϊόν με μοναδική γεύση και υψηλής ποιότητας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται στο Νομό Ημαθίας από την οικογένεια Νταμπώση και ήρθε για να κάνει το μεσημεριανό σας τραπέζι πιο υγιεινό και γευστικό. Η παραγωγή ξεκινάει από ιδιόκτητους ελαιώνες της οικογένειας Νταμπώση και η διαδικασία μέχρι την τυποποίηση πραγματοποιείται στο ιδιόκτητο ελαιοτριβείο της οικογένειας, στην Κουλούρα.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2017 | 11:52 am


«Λίμνη των Κύκνων»: Η διαχρονική ιστορία αγάπης παρουσιάστηκε στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Το Κρατικό Μπαλέτο της Μόσχας Moscow City Ballet παρουσίασε την «Λίμνη των Κύκνων», την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, στον Χώρο Τεχνών Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2017 | 11:16 pm


Επιμελητήριο: Πρόεδροι τμημάτων Νούλας, Μεϊμαρίδης

Πρόεδροι τμημάτων ορίστηκαν στη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου ο Νίκος Νούλας και ο Στέλιος Μεϊμαρίδης. Ο Νίκος Νούλας ορίστηκε πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος ενός ο Στέλιος Μεϊμαρίδης πρόεδρος του Μεταποιητικού Τμήματος. Μάλιστα ο κ. Νούλας έκανε και την πρώτη εμφάνιση ως πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος, στην συνέντευξη τύπου για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην αγορά.

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2017 | 6:24 pm


ΕΚΕ: Ραγδαία αύξηση της καλλιέργειας συμπύρηνου ροδάκινου

Απολογιστικά στοιχεία που αφορούν το συμπύρηνο ροδάκινο έδωσε στην δημοσιότητα η Ένωση Κονσερβοποιών Ελλάδος. Αναλυτικά:

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2017 | 3:49 pm


Το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του δήμου Νάουσας

Εκδηλώσεις εμπνευσμένες από το εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων και όχι μόνο διοργανώνονται στη Νάουσα το διάστημα από 12 Δεκεμβρίου 2017 έως 6 Ιανουαρίου 2018.

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2017 | 2:42 pm


Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην αγορά της Βέροιας

Τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην αγορά παρουσίασαν ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, το Επιμελητήριο, το ΔΗΠΕΘΕ και η ΚΕΠΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2017 | 2:22 pm


Με Μύρωνα Στρατή και πολλές … σοκολατοεκπλήξεις η 4ης Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής της Π.Ε Ημαθίας, στο πάρκο «Ελιάς» της Βέροιας!

Για 4η συνεχή χρονιά διοργανώνει την Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής η Π.Ε Ημαθίας. Από την Παρασκευή 15η έως και την Κυριακή 17η Δεκεμβρίου το πάρκο της «Ελιάς» στη Βέροιας, φορά τα καλά του και υποδέχεται, με την συμμετοχή Ζαχαροπλαστών-Αρτοζαχαροπλαστών της πόλης, ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, γεμάτο με πολλές...σοκολατοεκπλήξεις, δίνοντας το έναυσμα χαράς σε μικρούς και μεγάλους για την πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου, τα... Χριστούγεννα!

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2017 | 11:34 pm


Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Βέροιας (φωτογραφίες, βίντεο)

Ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου υποδέχθηκαν τους πολίτες στην τελετή για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην πλατεία Ελιάς, την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου.

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2017 | 10:18 pm


Αναγκαστικά μέτρα είσπαξης θα εφαρμόσει ο δήμος Βέροιας το 2018 - Εγκρίθηκαν προυπολογισμός, τεχνικό πρόγραμμα

Σε αναγκαστικά μέτρα είσπραξης θα προχωρήσει ο δήμος Βέροιας στους μεγαοφειλέτες του. Όπως είπε ο δήμαρχος στην συζήτηση του προϋπολογισμού, το 2018 όσοι μεγαλοοφειλέτες του δήμου δεν ρύθμισαν τις οφειλές τους, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης.

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2017 | 9:19 pm


Φωτιά σε παλιό εργοστάσιο στην Πατρίδα

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας σε παλιό εργοστάσιο στην Πατρίδα (φωτό). Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε μετά τις 6μμ και το κτίριο που τυλίχτηκε στις φλόγες ήταν το παλαιό εργαστάσιο Λαζού. Άμεσα σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική η οποία με όλες τις δυνάμεις της ρίχθηκε στην μάχη της κατάσβεσης.

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2017 | 8:53 pm


Δήμος Βέροιας: Προβλήματα και λύσεις της καθημερινότητας διατύπωσαν οι μαθητές δημοτικού (φωτογραφίες, βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στην Βέροια το 1ο Δημοτικό Συμβούλιο Παίδων. Πρόκειται για μια ιδέα που κατέθεσε ο Νίκος Μαυροκεφαλίδης, υλοποιήθηκε σε πρώτη φάση με μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ακολούθησε η ίδια διαδικασία και με μαθητές δημοτικών σχολείων. Εκπρόσωποι από κάθε σχολείου του δήμου, ανέπτυξαν τις σκέψεις τους για βασικά προβλήματα του δήμου και διατύπωσαν τις προτάσεις για την επίλυσή τους.

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2017 | 12:44 pm


Ομιλία για το δρώμενο των Μωμόγερων πραγματοποιήθηκε στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας (φωτογραφίες)

Ομιλία με θέμα «Μωμόγεροι – Κιβωτός λαϊκής παράδοσης – Δρώμενο σταθμός για τον πολιτισμό» πραγματοποιήθηκε στην στέγη της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2017 | 12:10 am


Περίπατο έκανε με Νίκη Βόλου ο Φίλιππος (φωτογραφίες)

Με τον Κοθρά να σκοράρει αστάματητα στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Φίλιππος μετέτρεψε ένα αμφίρροπο ματς σε περίπατο και επικράτησε με 91-67.

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2017 | 6:40 pm


Έχασε στις Σέρρες η Βέροια

Την ήττα με 1-0 γνώρισε στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό η Βέροια. Ένα τέρμα στο πρώτο μέρος, αποδείχθηκε αρκετό στους γηπεδούχους για να πάρουν τη νίκη.

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2017 | 5:01 pm


Φωτορεπορτάζ από τον Φιλίππειο Δρόμο

Σαράντα εννέα λεπτά έκανε ο πρώτος δρομέας στον Φιλίππειο Δρόμο και 2 ώρες και 19 λεπτά ο τελευταίος. Ας δούμε φωτογραφίες από τον τερματισμό των αθλητών του αγώνα (παρακάτω θα δείτε ένα μέρος του φωτορεπορτάζ. Ολόκληρο το φωτορερτάζ με 416 εικόνες εδώ)

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2017 | 3:32 pm


Οι νικητές του Φιλίππειου Δρόμου σε όλες τις κατηγορίες (φωτογραφίες από απονομές)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος ο Φιλίππειος Δρόμος. Συμμετείχαν 672 αθλητές, 566 άνδρες και 106 γυναίκες. Ας δούμε τα αποτελέσματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες:

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2017 | 2:55 pm


Αγιασμός στην Στέγη Δημιουργίας του ΣΟΦΨΥ (φωτογραφίες, βίντεο)

Αγιασμό στην Στέγη Δημιουργίας του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ημαθίας (Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία Ημαθίας) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, με αφορμή την συμπλήρωση 3 χρόνων λειτουργίας.

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2017 | 2:24 pm


Εγκαινιάστηκε η έκθεση Ζωγραφικής και Φωτογραφίας με θέμα "Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα" στην Βέροια (φωτογραφίες)

Τα εγκαίνια της έκθεσης Ζωγραφικής και Φωτογραφίας με θέμα "Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα", που διοργανώνουν το 3ο ΓΕΛ Βέροιας- Erasmus+, ο Δήμος Βέροιας και το ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, πραγματοποιήθηκαν το  Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2017 | 1:11 am


Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του και εκτός δρόμου βρέθηκε 43χρονος Βεροιώτης οδηγός

Νεκρός μέσα στο Ι.Χ του που εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι, λίγα μέτρα μετά τη διασταύρωση Σ.Σ.Ν προς Βέροια, βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ, μετά τις 9.30μμ, 43χρονος Βεροιώτης Β.Φ.

Δημοσιεύθηκε στις 9 December 2017 | 11:45 pm


Πλήθος οινόφιλων στην "Νάουσα Πόλη του Οίνου" (φωτογραφίες, βίντεο)

Ο Σύνδεσμος Αμπελουργών και Οινοποιών Νάουσας, διοργάνωσε για 4η χρονιά την εκδήλωση «Νάουσα, Πόλη του Οίνου». Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και συνεχίστηκαν το Σάββατο σε έναν νέο χώρο, στο κτίριο Έρια Χρήστος Λαναράς.

Δημοσιεύθηκε στις 9 December 2017 | 11:04 pm


Οι νικητές στις τρεις παράλληλες κούρσες του Φιλίππειου Δρόμου (φωτογραφίες)

Με τους παράλληλους αγώνες και με σύνθημα "Όλοι τρέχουμε σε αυτόν τον αγώνα" άνοιξε το Σάββατο η αυλαία του φετινού Φιλίππειο Δρόμου στην Βέροια. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν τρεις κούρσες στο αστικό κέντρο για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και 5000 ενηλίκων. Στις κούρσες συμμετείχαν περίπου 700 άτομα.

Δημοσιεύθηκε στις 9 December 2017 | 8:44 pm


Έχασε από την ΑΕΚ ο Φίλιππος (φωτογραφίες)

Την ήττα με 18-28 γνώρισε από την ΑΕΚ ο Φίλιππος. Οι Βεροιώτες είχαν μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα και έχασαν σχετικά νωρίς την επαφή με το σκορ. 

Δημοσιεύθηκε στις 9 December 2017 | 7:30 pm


Προχώρησαν με νίκες ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Αγκαθιά - Αποχώρησε το Λιανοβέργι

Με τα ματς της 11ης αφγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα στην Α1 ερασιτεχνική. Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας κέρδισε το Ροδοχώρι ενώ η Αγκαθιά πέτυχε άνετη νίκη επί του Μακροχωρίου. Στο πρόγραμμα της ημέρας, είχαμε την αποχώρηση του Λιανοβεργία από το πρωτάθλημα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Δημοσιεύθηκε στις 9 December 2017 | 5:06 pm


Έχασε από τον Ηρακλή η Αλεξάνδρεια - Εντός την Κυριακή Νάουσα, Τρίκαλα

Με τέσσερα ματς άνοιξε η 14η αγωνιστική της Γ' εθνικής. Η Αλεξάνδρεια έπαιξε στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Ηρακλή και έχασε με 2-0. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου:

Δημοσιεύθηκε στις 9 December 2017 | 5:01 pm


Ξεκίνησε την λειτουργία του το νέο Coffee Island στην Βέροια (φωτογραφίες)

Στο νέο Coffee Island στην οδό Πιερίων 178 (απέναντι από τα γυμναστήρια Athletic Kingdom) απολαύσαμε τον πρωινό μας καφέ, καθώς σήμερα  Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου ξεκίνησε την λειτουργία του.

Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2017 | 11:30 pm


«Τα Παιδιά της Άνοιξης» παρουσίασαν το νέο τους ημερολόγιο στην Βέροια (φωτογραφίες)

Εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου ημερολογίου ατζέντας 2018 πραγματοποίησαν «Τα Παιδιά της Άνοιξης», την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στο Floretta CAFE στην Βέροια.

Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2017 | 10:26 pm


Το πρόγραμμα της Γιορτής Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής

Για 4η συνεχή χρονιά διοργανώνει την Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής η Π.Ε Ημαθίας.

Από την Παρασκευή 15η έως και την Κυριακή 17η Δεκεμβρίου το πάρκο της «Ελιάς» στη Βέροιας, φορά τα καλά του και υποδέχεται, με την συμμετοχή Ζαχαροπλαστών-Αρτοζαχαροπλαστών της πόλης, ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, γεμάτο με πολλές...σοκολατοεκπλήξεις, δίνοντας το έναυσμα χαράς σε μικρούς και μεγάλους για την πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου, τα... Χριστούγεννα!

Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2017 | 6:41 pm


Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε Βέροια, Κλειδί και Κυδωνιά

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοινώθηκε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος λόγω εργασιών στις παρακάτω περιοχές:

Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2017 | 6:14 pm


Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν το Σαββατοκύριακο για τον Φιλίππειο Δρόμο

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διεξαγωγή του Λαϊκού Δρόμου «6ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» την Κυριακή 10-12-2017 και των αγώνων δρόμου 5.000μ, 2.000μ και 1.000μέτρων το Σάββατο 09-12-2017, μέσα στην πόλη της Βέροιας, η Αστυνομική Διεύθυνση αποφάσισε:

Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2017 | 3:12 pm


We teach, you talk... 20 χρόνια PL, 20 χρόνια αναμνήσεις (video #6)

We teach, you talk

20 χρόνια PL

20 χρόνια αναμνήσεις

20 βίντεο με όλους εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα που επιλέξατε να μάθετε ξένες γλώσσες στο LINGUA PRAXIS

Η μητέρα τριών παιδιών Λύκα Ουρανία, μοιράζεται τις δικές της αναμνήσεις από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών LINGUA PRAXIS, χαρακτηρίζοντας το ‘άψογο’. Ο γιος της, έκανε την διαφορά πράξη, καθώς σε εξετάσεις που έδωσε σε αγγλόφωνο πανεπιστήμιο πέτυχε την πρώτη θέση, ανάμεσα σε 100 Ελληνόπουλα.

LINGUA PRAXIS

Η τύχη είναι τυχαία. Η επιτυχία ποτέ...! 

Lingua Praxis #6 # ΛΥΚΑ ΟΥΡΑΝΙΑ

Stay tuned! (μείνετε συντονισμένοι!)

Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2017 | 2:40 pm


Στράφηκε εις βάρος του Φιλίππου και τέθηκε εκτός ομάδας ο Παπαδόπουλος

Εκτός ομάδας έθεσε τον Σταύρο Παπαδόπουλο ο Φίλιππος. Αιτία είναι η διαταγή πληρωμής που εξέδωσε εις βάρος του συλλόγου ο αθλητής διεκδικώντας χρήματα που του οφείλονταν από την περίοδο Τραπεζανλίδη. Αποτέλεσμα αυτής της κίνησης ήταν να δεσμευτεί ο λογαριασμός τραπέζης του Φιλίππου, ο οποίος εξυπηρετεί όλα τα τμήματα του συλλόγου, κι έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην οικονομική λειτουργία του συλλόγου.

Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2017 | 9:52 am


Η Βασιλική Νευροκοπλή παρουσίασε το χριστουγεννιάτικο παραμύθι της στο Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ (φωτογραφίες, βίντεο)

Η συγγραφέας Βασιλική Νευροκοπλή παρουσίασε το νέο της βιβλίο με τίτλο «Νύχτα Θαυμάτων», την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, στο Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ.

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2017 | 11:19 pm


To «ΜΕΤΡΟ Νίκος Ορδουλίδης» γιορτάζει 36 χρόνια!

- Παρασκευή 8/12 και Σάββατο 9/12
- Με 2 είδη στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ

Γιορτάζουμε τα 36 χρόνια λειτουργία μας! Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, όλη μέρα ανοιχτά! Με 2 είδη της κολεξιόν μας με έκπτωση -50% έκπτωση. Θα μας κρατήσει συντροφιά ο DJ Τέο Μαυρόπουλος. «ΜΕΤΡΟ Νίκος Ορδουλίδης», Μ.Αλεξάνδρου 34 και Βενιζέλου γωνία.

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2017 | 9:15 pm


Βέροια: Χριστουγεννιάτικο σκηνικό δημιούργησαν οι καταστηματάρχες στην οδό Τσούπελη

Εορταστικό σκηνικό δημιούργησαν οι επαγγελματίες της οδού Τσούπελη στην Βέροια. Όλοι μαζί προμηθεύτηκαν εορταστικό στολισμό και με την βοήθεια του δήμου στόλισαν την πεζοδρομημένη οδό με στόχο να δημιουργήσουν Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2017 | 8:35 pm


Πρώτη συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Παίδων Βέροιας

Στο Δημαρχείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, θα πραγματοποιηθεί η 1η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παίδων Βέροιας, στις 11-12-2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2017 | 2:33 pm


4ο «Naoussa Santa Run» στις 22 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Καρατάσου

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά τον αγώνα 4ο «Naoussa Santa Run» απόστασης περίπου 1.700 μ. που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:30 το απόγευμα με αφετηρία την Πλατεία Καρατάσου.

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2017 | 1:36 pm


Το εορταστικό πρόγραμμα των καταστημάτων Βέροιας

Το εορταστικό πρόγραμμα των καταστημάτων Βέροιας ξεκινάει απο τις 17 Δεκεμβρίου 2017. Αναλυτικά:

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2017 | 11:15 am


Παρουσιάστηκε το νέο ημερολόγιο 2018 του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας (φωτογραφίες, βίντεο)

Το νέο ημερολόγιο 2018 του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας παρουσιάστηκε την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 6 December 2017 | 11:32 pm


Βέροια 2008: Πώς οι μαθητές ξέσπασαν στην Αστυνομική Διεύθυνση για την δολοφονία Γρηγορόπουλου (φωτογραφίες, video)

Πάνε εννέα χρόνια, 6 Δεκέμβρη του 2008, από την ημέρα που ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος έπεφτε νεκρός στην περιοχή των Εξαρχείων από τις σφαίρες του αστυνομικού Επαμεινώνδα Κορκονέα, πυροδοτώντας σχεδόν πρωτόγνωρες βίαιες κοινωνικές αντιδράσεις, σε ολόκληρη της χώρα. Δυναμική ήταν και η αντίδραση των μαθητών της Βέροιας εκείνη την περίοδο. Την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, αφού έγινε κινητοποίηση με sms και ίντερνετ, μια πολύ μεγάλη μαθητική συγκέντρωση οργισμένων παιδιών έκανε πορεία στην Βέροια και πολιόρκησε αρχικά το Δικαστικό Μέγαρο στην Πλατεία Ωρολογίου και αργότερα το μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην Πιερίων.

Δημοσιεύθηκε στις 6 December 2017 | 11:21 pm


Διακόσμηση γάμου και βάπτισης από το κατάστημα NENA DECO (φωτογραφίες)

Νέα άφιξη στην πόλη μας. Η ΝΕΝΑ που ειδικεύεται στις διακοσμήσεις και στις χειροποίητες μπομπονιέρες γάμων και βαπτίσεων με πηλό, μέταλλο και ύφασμα, αλλά και στα είδη διακόσμησης σπιτιού, ήρθε πλέον πιο κοντά σας, με ένα κατάστημα στο κέντρο της αγοράς της Βέροιας, στην οδό Αντωνίου Καμάρα 2. Σε έναν όμορφο χώρο φτιαγμένο με το δικό της εξολοκλήρου γούστο και μεράκι.

Δημοσιεύθηκε στις 6 December 2017 | 11:21 pm


Το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων της ΚΕΠΑ Βέροιας

Ανακοινώθηκε από την ΚΕΠΑ Βέροιας το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικών Εκδηλώσεων. Άγιοι και καλικάντζαροι, παιδιά και γάτες, βοσκοί και ζητιάνες, ερωτευμένοι και πολεμιστές, ο μισοκοκοράκος και ο Πινόκιο, περιμένουν να σας αφηγηθούν τις ιστορίες τους στο Χώρο Τεχνών και στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών!

Δημοσιεύθηκε στις 6 December 2017 | 10:37 pm


Την Παρασκευή η έναρξη του νέου Coffee Island στην Βέροια

Το υπό κατασκευή νέο Coffee Island συναντήσαμε στην έξοδο της πόλης, στην οδό Πιερίων 178 (απέναντι από τα γυμναστήρια Athletic Kingdom). Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το νέο Coffee Island της πόλης ξεκινάει επίσημα την λειτουργία του την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017.

Δημοσιεύθηκε στις 6 December 2017 | 9:30 pm


Στα πέναλτι πήρε την πρόκριση η Αλεξάνδρεια - Η τετράδα των ημιτελικών του κυπέλλου

Στα πέναλτι κρίθηκε η πρόκριση στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι του ερασιτεχνικού κυπέλλου. Η Αλεξάνδρεια επικράτησε με 2-4 και πήρε την πρόκριση. Το κανονινό ματς έληξε 1-0 υπέρ της Νάουσας, η παράταση 2-1 και οι δυο ομάδες πήγαν στα πέναλτι. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της προημιτελικής φάσης:

Δημοσιεύθηκε στις 6 December 2017 | 5:27 pm


Βέροια: Ζητείται delivery boy στον Κρεπούλη

Το κατάστημα ΚΡΕΠΟΥΛΗΣ στην Βέροια αναζητά delivery boy (διανομέα), πλήρους απασχόλησης.

Δημοσιεύθηκε στις 6 December 2017 | 5:14 pm


Πτυχίο Αγγλικών αναγνωρισμένο από το Δημόσιο & τον ΑΣΕΠ για όλους

Το Κ.Ε.Κ. Ακάδημος ξεκίνησε τις εγγραφές για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Πιστοποίησης Γλωσσομάθειας Αγγλικών του ΤΙΕ.

Δημοσιεύθηκε στις 6 December 2017 | 5:09 pm


Τα Χριστούγεννα στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας

Από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Επιτέλους Δεκέμβριος! Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και με πολύ χαρά ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε μαζί με τους αναγνώστες μας, όπως κάνουμε εδώ και πολλά χρόνια.

Δημοσιεύθηκε στις 6 December 2017 | 3:04 pm


Βέροια: Νεαρός αποπειράθηκε να διαρρήξει κατάστημα

Συνελήφθη σήμερα (6-12-2017) τα ξημερώματα στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας και του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, 22χρονος ημεδαπός, καθώς αρχικά διέρρηξε κεντρική είσοδο οικοδομής και στη συνέχεια αποπειράθηκε να διαρρήξει εσωτερική είσοδο καταστήματος ιδιοκτησίας 61χρονου ημεδαπού.

Δημοσιεύθηκε στις 6 December 2017 | 2:47 pm


Δωρεάν προγράμματα Αγγλικών ενηλίκων στο LINGUA PRAXIS

Αν είσαι από 18-30 και ενδιαφέρεσαι για μια αναγνωρισμένη πιστοποίηση Αγγλικών, δήλωσε κι εσύ συμμετοχή στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών LINGUA PRAXIS, έως τις 10 Δεκεμβρίου.

Δημοσιεύθηκε στις 6 December 2017 | 2:21 pm


Κορυφαία επίδοση όλων των εποχών από τον Φύκατα

Πέμπτο συνεχόμενο πανελλήνιο ρεκόρ από τον αθλητή Φύκατα Γεώργιο του Νηρέα Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 5 December 2017 | 7:53 pm


Καρασαρλίδου: Ξεκίνησαν οι πληρωμές στο "Κομφούζιο"

Ξεκίνησε η διαδικασία καταβολής του 70% επί του συνόλου της ενίσχυσης (προκαταβολή) για το πρώτο έτος εφαρμογής (2017) της Δράσης 10.1.08 "Εφαρμογή της μεθόδου της σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδόπτερων (Κομφούζιο)", σύμφωνα με την προβλεπόμενη ενωσιακή και εθνική νομοθεσία, στο πλαίσιο του νέου ΠΑΑ 2014-2020.

Δημοσιεύθηκε στις 5 December 2017 | 7:46 pm


Με Πανόραμα στο κύπελλο ο Φίλιππος

Στα γραφεία της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την προημιτελική φάση και το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Γυναικών, περιόδου 2017-2018, παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΟΧΕ Κώστα Σταματιάδη, του Αντιπροέδρου της ΟΧΕ και διευθυντή του ΓΑΣ Καματερού Στέφανου Σταμούλη, της εφόρου του ΟΦΝ Ιωνίας Ερασμίας Λάσκαρης και του εφόρου του ΠΑΟΚ Δημήτρη Χασεκίδη.

Δημοσιεύθηκε στις 5 December 2017 | 2:43 pm


Επετειακή μουσική βραδιά με το σχήμα "Μπούσουλας" διοργάνωσε ο Φίλιππος (φωτογραφίες, βίντεο)

Μουσική βραδιά με το Βεροιώτικο συγκρότημα "Μπούσουλας" διοργάνωσε το τμήμα χάντμπολ ανδρών του Φιλίππου στον Χώρο Τεχνών. Ήταν μια επετειακή εκδήλωση για την συμπλήρωση 40 χρόνων χάντμπολ.

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2017 | 10:53 pm


Θα γεμίσει Πόρσε η πλατεία Ελιάς

Αυτοκίνητα "Porsche" θα γεμίσει η πλατεία Ελιάς την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017. Τα μέλη του συλλόγου «Porsche Club Ελλάδος» θα σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους, τα περισσότερα είναι συλλεκτικά, προκειμένου να παρουσιαστούν στο κοινό της πόλης, στο πλαίσιο της πανελλαδικής συνάντησης των μελών του συλλόγου η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του «Πολυχώρου Ελιά» την ημέρα εκείνη.

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2017 | 6:38 pm


Εκπαιδεύσου σε Marketing, Επικοινωνία & Διαφήμιση

Ο Ακάδημος θέλοντας να συνδέσει την εκπαίδευση με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς, διεξάγει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Marketing, Επικοινωνία & Διαφήμιση.

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2017 | 5:30 pm


Εκμισθώθηκε το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια

Εκμισθώθηκε σήμερα στην εταιρία Γ.Α. Υπηρεσίες Διαχείρισης Εγκαταστάσεων Α.Ε. έναντι τιμήματος 25.100 ευρώ για 4 μήνες το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια.

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2017 | 3:12 pm


Η Αγία Βαρβάρα τίμησε την μνήμη του εκτελεσθέντα από τους Ναζί Χρήστου Γιάννου (βίντεο, φωτογραφίες)

Τον Χρήστο Γιάννου, θύμα των Γερμανών Ναζί τίμησε την Δευτέρα ο δήμος Βέροιας και η κοινότητα της Αγίας Βαρβάρας. Συγκεκριμένα, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ανήμερα της εορτής της Αγίας Βαρβάρας, έγιναν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου προς τιμήν του Χρήστου Γιάννου, μπροστά από το Δημοτικό Σχολείο, έγινε Τρισάγιο προ του μνημείου από τον Μητροπολίτη, ομιλία για το ιστορικό της εκτέλεσης του Χρήστου Γιάννου, από τον Κωνσταντίνο Βελιάδη, τέως Πρόεδρο της Τ.Κ. Αγίας Βαρβάρας και κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Βέροιας, τον πρόεδρο Αγίας Βαρβάρας, τον Δωρητή του Μνημείου και την εγγονή της αδερφής του εκτελεσθέντα.

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2017 | 2:58 pm


Εκλογές Επιμελητηρίου: Πώς το φημολογούμενο ντέρμπι έγινε απρόσμενα άνετη επικράτηση

Η επικράτηση του Γιώργου Μπίκα στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ημαθίας ήταν απρόσμενα άνετη. Το φημολογούμενο ντέρμπι μετατράπηκε σε μια ευρεία νίκη που ξάφνιασε πολύ κόσμο ακόμη και στην παράταξη των νικητών.

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2017 | 9:16 am


Επιτυχημένη η 4η γιορτή τσίπουρου που διοργανώθηκε στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βέροιας (φωτογραφίες, βίντεο)

Για 4η χρονιά διοργανώθηκε από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας και την Ι Μεραρχία Πεζικού, μια βραδιά αφιερωμένη στο τσίπουρο, το εθνικό μας απόσταγμα, τον μεζέ του και την διασκέδαση, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2017 | 12:10 am


Κοσμοσυρροή στην 5η Καραμελογιορτή της Mom in action (φωτογραφίες, βίντεο)

Η ομάδα του Mom in action διοργάνωσε με επιτυχία για 5η συνεχόμενη χρονιά τη Χριστουγεννιάτικη «Καραμελογιορτή», τα έσοδα της οποίας θα καλύψουν τις ανάγκες σε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες με παιδιά, της περιοχής μας.

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2017 | 10:59 pm


Επιμελητήριο Ημαθίας: Κέρδισε πανηγυρικά τις εκλογές ο Μπίκας (τελικό αποτέλεσμα)

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στο Επιμελητήριο Ημαθίας. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ψήφισαν 2392 μέλη έναντι 1404 που ψήφισαν το 2011. Ο Γιώργος Μπίκας κέρδισε με μεγάλη άνεση τις εκλογές. Δείτε τα αποτελέσματα:

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2017 | 7:59 pm


Ο Φώτης Καραβασίλης νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας

Ο Φώτης Καραβασίλης  είναι ο νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας. Στην εκλογική διαδικασία της δεύτερης Κυριακής, επικράτησε του Κώστα Μηνοπουλου με ψήφους 133 έναντι 127 κάνοντας την μεγάλη ανατροπή. Για την ιστορία, ψήφισαν 266, με 6 λευκά. 

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2017 | 7:22 pm


Έχασε από τον Ολυμπιακό ο Φίλιππος

Την ήττα με 32-27 γνώρισε στο Ρέντη από τον Ολυμπιακό ο Φίλιππος. Οι Βεροιώτες ήταν καλύτεροι και είχαν τον έλεγχο στο πρώτο μέρος αλλά έχασαν την συγκέντρωσή τους στο δεύτερο ημίχρονο και έδωσαν την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να ανακάμψει και να πάρει το ματς.

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2017 | 5:35 pm


Κέρδισε η Αλεξάνδρεια, πήραν βαθμό τα Τρίκαλα, έχασε στην Έδεσσα η Νάουσα

Με τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Η Αλεξάνδρεια κέρδισε τον Καμπανιακό, τα Τρίκαλα πήραν βαθμό στο Κιλκίς ενώ η Νάουσα έχασε στην Έδεσσα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2017 | 5:07 pm


Την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ γιόρτασαν «Τα Παιδιά της Άνοιξης» (φωτογραφίες, βίντεο)

Ο Φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «Τα Παιδιά της Άνοιξης» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ διοργάνωσε μια μεγάλη γιορτή την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στον χώρο του Κέντρου.

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2017 | 3:13 pm


Ταξίδι στην ιστορία των Μικρασιατών μέσα από ένα οικογενειακό λεύκωμα (φωτογραφίες, βίντεο)

Το οικογενειακό δένδρο μια Μικρασιάτικης Οικογένειας, της οικογένειας Αναστασιάδη, παρουσίασαν στο Τζαμί ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας και η ΕΜΙΠΗ. Ήταν μια εκδήλωση που παρουσίασε την ιστορία των Μικρασιατών μέσα από την παρουσίαση του οικογενειακού δένδρου. Ήταν ένα ταξίδι στον χρόνο που ξύπνησε μνήμες. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε πριν τον ξεριζωμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, συνεχίστηκε με τον διωγμό τους από τις πατρογονικές εστίες και ολοκληρώθηκε με την εγκατάστασή τους στην Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2017 | 12:21 amΔείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Βέροια

Φιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr