Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ημαθίας   »   Βέροια    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Δασαρχείο Νάουσας: Τι επιτρέπεται και τι όχι στο κυνήγι που ξεκινά στις 20 Αυγούστου

Με απόφαση του Δασάρχη Νάουσας καθορίστηκε η διάρκεια της κυνηγετικής περιόδου για το κυνηγετικό έτος 2017-2018 από 20 Αυγούστου 2017 μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2018.

Δημοσιεύθηκε στις 17 August 2017 | 3:20 pm


Δωρεάν μαθήματα πληροφορικής στο ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος

Το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2, ως πρωτοπόρο στην έναρξη προγραμμάτων συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, προσφέρει δωρεάν μαθήματα Η/Υ σε όλες τις ομάδες πληθυσμού.

Δημοσιεύθηκε στις 17 August 2017 | 3:00 pm


Συνεργαζόμενα Φροντιστήρια Βέροιας: Η δύναμη της Φυσικής και των Μαθηματικών γίνονται ένα!

Τα εξειδικευμένα φροντιστήρια Φυσικής Βαλαβανίδη και Μαθηματικών Ιωσηφίδη ενώνονται και αποτελούν το πρότυπο συνεργαζόμενο φροντιστήριο στο Νομό Ημαθίας.

Η εξειδίκευση, η πείρα και οι γνώσεις και των δυο έρχονται να ανεβάσουν τον πήχη της επιτυχίας, διασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα διδασκαλίας και ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους, με σκοπό να ανοίξουν τους δρόμους των παιδιών σας για ένα μέλλον όπως τα ίδια έχουν ονειρευτεί αλλά και να φέρνουν πρώτους τους μαθητές τους, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Τι έκαναν οι μαθητές στις πανελλήνιες...

· Όλοι οι μαθητές του φροντιστηρίου Βαλαβανίδη έγραψαν πάνω από 12 στην φυσική (το 100% !!!) και οι μισοί από αυτούς πάνω από 17 (το 50% !!!)

· Ο μεγαλύτερος βαθμός στα μαθηματικά στη Βέροια 19,5 ανήκει στον Γιτόπουλο Γιώργο που ήταν στο φροντιστήριο Ιωσηφίδη

Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα Σπουδών για κάθε σχολική βαθμίδα:

Πρόγραμμα για το Γυμνάσιο

Στα φροντιστήρια λειτουργεί πρόγραμμα υποστήριξης και προετοιμασίας και για τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου που αποσκοπεί στην αφομοίωση των απαιτούμενων γνώσεων στα Μαθηματικά και στη Φυσική διασφαλίζοντας την ομαλή μετάβαση από το Γυμνάσιο στο Λύκειο.

Στόχος είναι :

· η εμπέδωση των γνώσεων στα μαθηματικά και τη φυσική

· η ενίσχυση του ενδιαφέροντος για τη γνώση και την επιστήμη

· οι βάσεις για τις επόμενες τάξεις και κυρίως για το Λύκειο

Πρόγραμμα για το ΛΥΚΕΙΟ

Η σωστή στρατηγική για μαθητές που δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες στο Γυμνάσιο είναι να δουλέψουν συστηματικά στην Α΄ Λυκείου, η οποία είναι αναντίρρητα η πιο σημαντική τάξη της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αφού σε αυτή θεμελιώνονται και αναπτύσσονται οι απαραίτητες γνώσεις για τη Β΄ Λυκείου και για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Η εκπαιδευτική φιλοσοφία...

· οργάνωση και μεθοδικότητα στη διδασκαλία

· υψηλή ποιότητα στο διδακτικό υλικό

· αντικειμενική αξιολόγηση των μαθητών με συνέπεια, ειλικρίνεια και συναίσθηση ευθύνης απέναντι στους μαθητές και τις οικογένειές τους

Πρότυπο, καινοτόμο εκπαιδευτικό σύστημα με...

· Προσομοίωση εξετάσεων

Στη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους πραγματοποιούνται έως και 18 σταθμισμένα διαγωνίσματα προσομοίωσης σε κάθε τάξη. Με τον τρόπο αυτό ο μαθητής, εξοικειώνεται με την εξεταστική φιλοσοφία των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

· Σύμβουλος καθηγητής

Ο Σύμβουλος καθηγητής σε συνεργασία με τους καθηγητές, μελετούν την εκπαιδευτική του πορεία και, όπου κρίνουν απαραίτητο, σχεδιάζουν πλάνο διορθωτικών ενεργειών με εξατομικευμένα προγράμματα μελέτης και προκαθορισμένες συναντήσεις συμβουλευτικής υποστήριξης με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσής του.

Στα φροντιστήρια λειτουργούν :

· ομοιογενή τμήματα που σχηματίζονται με βάση τις επιδόσεις αλλά και τους στόχους των μαθητών.

· Group δυναμικότητας 2 – 4 μαθητών για όσους επιθυμούν να έχουν τα πλεονεκτήματα της οργανωμένης διδασκαλίας του Φροντιστηρίου στα πλαίσια του ολιγομελούς group.

Με επίκεντρο πάντα τον κάθε μαθητή ξεχωριστά...

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!


Βενιζέλου 13, τηλ: 2331505250 - 6945420405 (Φροντιστήριο Βαλαβανίδη )

Τρεμπεσίνας 6, τηλ: 2331020143 - 6909090949 (Φροντιστήριο Ιωσηφίδη )

Δημοσιεύθηκε στις 17 August 2017 | 11:00 am


Εργαστήρι Αρχιτεκτονικών και Εικαστικών Εφαρμογών Αρώνη: Ποια τμήματα θα λειτουργήσουν

Από το Εργαστήρι Αρχιτεκτονικών και Εικαστικών Εφαρμογών Αρώνη ανακοινώθηκαν τα εξής:

Συνεχίζουμε και φέτος τη λειτουργία του εργαστηρίου μας στη Βέροια μετά από τα πολύ θεαματικά αποτελέσματα και την καθολική επιτυχία των μαθητών μας στις σχολές της επιθυμίας τους με πολύ καλές επιδόσεις στην κατάταξη των εισαγομένων.

Δημοσιεύθηκε στις 16 August 2017 | 10:23 pm


Ανοίγει ξανά τις πύλες του το κολυμβητήριο ΝΑΥΤΙΛΟΣ!

Ξεκινά την Τετάρτη 16 Αυγούστου η λειτουργία του κολυμβητηρίου της ΝΑΥΤΙΛΟΣ Α.Ε. που βρίσκεται στην περιοχή «Δοβρά» στη Βέροια (πάνω από την Ι.Μ. Παναγίας Δοβρά), με νέο υπεύθυνο της κολυμβητικής δεξαμενής τον Κώστα Θώμογλου.

Δημοσιεύθηκε στις 16 August 2017 | 2:33 pm


Μοναδικό πρόγραμμα προετοιμασίας για μαθητές Γυμνασίου στο Φροντιστήριο "Ένα"

Στο Φροντιστήριο ΕΝΑ υλοποιούμε, μόνο εμείς, εδώ και 25 χρόνια ένα μοναδικό πρόγραμμα προετοιμασίας των μαθητών του Γυμνασίου.

Δημοσιεύθηκε στις 16 August 2017 | 2:24 pm


Ξεκινούν τον Οκτώβριο τα Τμήματα Θεατρικής Υποδομής του ΔΗΠΕΘΕ

Εδώ και 10 χρόνια το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Βέροιας στο πλαίσιο των Θεατρικών του Δράσεων, διοργανώνει σειρά εργαστηρίων, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες της πόλης και ενδιαφέρονται για την τέχνη του θεάτρου.

Δημοσιεύθηκε στις 16 August 2017 | 2:02 pm


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νάουσα την Παρασκευή και το Σάββατο

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια Λιτανείας και εκδηλώσεων Iεράς Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας την Παρασκευή 18-08 2017 και Σάββατο 19-08-2017, στην πόλη της Νάουσας, η Αστυνομία αποφάσισε:

Δημοσιεύθηκε στις 16 August 2017 | 1:34 pm


Ταξίδι από τον «Πόντο στην Μακεδονία» στην «Γιορτής Γης» της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας

Ένα ταξίδι από τον «Πόντο στην Μακεδονία», θα μας παρουσιάσει, για Τρίτη συνεχή χρονιά στα πλαίσια της «Γιορτής Γης», την Τετάρτη 30 Αυγούστου, στις 8.30 το βράδυ η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου Χαρίεσσας του δήμου Νάουσας.

Δημοσιεύθηκε στις 16 August 2017 | 12:29 am


Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Παναγίας στην Καστανιά

Αναζητώντας την χάρη Της, χιλιάδες πιστοί συνέρρευσαν και φέτος στην Παναγία Σουμελά, στο Βέρμιο ανταποκρινόμενοι είτε σε ένα τάμα, είτε σε μια βαθιά πίστη για την εθιμική επίσκεψη του Δεκαπενταύγουστου.

Πολλοί είναι αυτοί που κατασκήνωσαν το Σαββατοκύριακο στο δάσος, έξω από την εκκλησία, τηρώντας μια οικογενειακή παράδοση που μπορεί να κρατάει δεκαετίες. Όπως στην οικογένεια της Ναζλή Γεωργιάδου που επί 45 χρόνια επισκέπτεται ανελλιπώς την Παναγία Σουμελά. «Οι γονείς μου ήρθαν από τον Πόντο και γω έρχομαι να προσκυνήσω την Παναγία μας τα τελευταία 45 χρόνια. Στην αρχή είχα μικρό τον γιο μου αλλά μετά και τα 4 παιδιά μου και τα εγγόνια, ακολούθησαν την παράδοση και έρχονται μαζί μας», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ.Γεωργιάδου. Μπορεί να παραδέχεται βέβαια ότι «είναι λίγο ταλαιπωρία», αλλά προσθέτει ότι, «είναι για την Παναγία». Ωστόσο, δεν ξεχνά να επισημάνει ότι ο κόσμος έχει μειωθεί πολύ ενώ οι υποδομές, όπως οι τουαλέτες και η αποκομιδή των σκουπιδιών, χρήζουν βελτίωσης.

Στην οικονομική κρίση απέδωσε την μειωμένη προσέλευση, κυρίως μετά το 2000, ο Χάρης Γαβρηιλίδης που επί 35 χρόνια "κατασκηνώνει" ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στην Παναγία Σουμελά μαζί με συγγενείς. «Έχει περιοριστεί πολύ ο κόσμος λόγω των οικονομικών προβλημάτων» σχολιάζει.

Με 12 μέλη, για την παροχή πρώτων βοηθειών και ένα πλήρως εξοπλισμένο κινητό ιατρείο, η Επίλεκτη Ομάδα ειδικών αποστολών βρίσκεται στο σημείο για να επιληφθεί τυχόν ιατρικών περιστατικών. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της αποστολής Γρηγόρη Μωυσίδη, ήταν περιορισμένα τα περιστατικά που έχρηζαν βοήθειας και αφορούσαν κυρίως κοψίματα και εγκαύματα από τις.....ψησταριές που έστησαν κατασκηνωτές στο Βέρμιο!

Στην Παναγία Σουμελά τα οστά του Λεωνίδα Ιασωνίδη

Το πρωί στην Παναγία Σουμελά τελέστηκε πανηγυρικό αρχιερατικό συλλείτουργο προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας, και ακολούθησε λιτάνευση της εικόνας και κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Αλέξανδρου Υψηλάντη. Επίσης, εψάλη επιμνημόσυνη δέηση για τον Λεωνίδα Ιασωνίδη, τα οστά του οποίου μεταφέρθηκαν, σύμφωνα με την επιθυμία του, στο ναό.

Ο Λεωνίδας Ιασωνίδης,(1884-1959), νεοέλληνας πολιτικός με καταγωγή από τον Πόντο και πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινουπόλεως, εκλέχθηκε το 1919 αντιπρόσωπος της απελευθερωτικής Εθνοσυνέλευσης των Ποντίων. Το Σεπτέμβριο του 1922 έρχεται πρόσφυγας στην Ελλάδα όπου και αγωνίζεται για τα δικαιώματα των προσφύγων που είχαν καταφύγει μετά τη μικρασιατική καταστροφή. Ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική και από το 1923 εκλεγόταν συνεχώς Βουλευτής Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε στο υπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας και διετέλεσε υπουργός Πρόνοιας, συμμετέχοντας στην κυβέρνηση του κόμματος Φιλελευθέρων (1930-1932). Μετά την κήρυξη της δικτατορίας Μεταξά, αυτοεξορίσθηκε στην Αγγλία απ΄ όπου αρθογραφούσε σε διάφορες εφημερίδες εμψυχώνοντας τους Έλληνες στον αγώνα τους εναντίον των δυνάμεων κατοχής.

Μετά την απελευθέρωση, επέστρεψε στην Ελλάδα, επανεκλέχθηκε Βουλευτής και μάλιστα διετέλεσε υπουργός Γενικός Διοικητής Βορείου Ελλάδος. Το 1931 ζήτησε άδεια για τη μεταφορά της ιστορικής εικόνας της Παναγίας Σουμελά από τον Πόντο στην Ελλάδα, πρόταση που ικανοποιήθηκε από τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Ισμέτ Ινονού. Η εικόνα φιλοξενήθηκε για 20 χρόνια στο Βυζαντινό Μουσείο της Αθήνας, και μόλις το 1951 ο Φίλων Κτενίδης θεμελίωσε την εικόνα στη Νέα Παναγία Σουμελά στις πλαγιές του Βερμίου, στην Καστανιά της Βέροιας.

Το όνομά του φέρει μία κεντρική οδός της Θεσσαλονίκης που συνδέει την οδό Εγνατία με την οδό Αγίου Δημητρίου.

Στη μνήμη των μαθητών του Μακροχωρίου

Και φέτος ένας μαθητής από το Γενικό Λύκειο Μακροχωρίου παρέλαβε την υποτροφία που έχει θεσπιστεί στη μνήμη όσων έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα στα Τέμπη, το 2003. Ο αριστούχος που βραβεύτηκε είναι ο Σταύρος Τοπαλίδης, ο οποίος μάλιστα είπε ότι επιθυμία του είναι να εισαχθεί στη Σχολή Ευελπίδων.

«Μεγάλη η συγκίνηση αλλά και το δέος σήμερα» δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά το τέλος των εκδηλώσεων στην Παναγία Σουμελά. Πρόσθεσε, δε, ότι το σημερινό μήνυμα είναι διπλό, «πρώτον ότι μόνο οι Έλληνες ενωμένοι και συνεργαζόμενοι μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση και δεύτερον, ότι όλοι μαζί οφείλουμε να δώσουμε την μάχη για τη διεθνοποίηση του θέματος της ποντιακής γενοκτονίας μέχρι να πετύχουμε την καθολική αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων».

Την ευχή η «Παναγία να φυλάγει την Ελλάδα, την πατρίδα μας που υφίσταται πολλές και άδικες θυσίες, πολλές από τις οποίες θα μπορούσαμε να τις έχουμε αποφύγει» έκανε ο βουλευτής της Ν.Δ., Κώστας Γκιουλέκας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «υπάρχει κι άλλος δρόμος για να βγούμε από τα σημερινά αδιέξοδα».

Ο Π. Καμμένος

Μήνυμα αγάπης και ενότητας όλων των Ελλήνων, για να μπει η χώρα σε πορεία ανάπτυξης, έστειλε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, από την Παναγία Σουμελά, όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση, σημειώνοντας πως "είμαστε εν μέσω ενός καλοκαιριού που οδηγεί στο τέλος μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης".

"Σήμερα όλος ο ελληνισμός γιορτάζει τη μεγάλη γιορτή της Υπεραγίας Θεοτόκου. Για εμάς, για τις Ενοπλες Δυνάμεις, είναι η Υπερμάχος Στρατηγός, η προστάτις των Ενόπλων δυνάμεων", δήλωσε ο κ. Καμμένος αμέσως μετά τη λιτάνευση της ιερής εικόνας της Παναγίας Σουμελά, και συνέχισε: "

Θέλω από εδώ από την καρδιά της Παναγιάς του Πόντου να στείλουμε ένα μήνυμα αγάπης και ενότητας όλων των Ελλήνων. Είμαστε εν μέσω ενός καλοκαιριού που οδηγεί στο τέλος μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης. Μιας κρίσης που έχει εκατοντάδες χιλιάδες θύματα Ελληνες πολίτες.

Είναι η ώρα με τη βοήθεια της Παναγιάς να ενωθούμε για να μπορέσουμε να ξαναβάλουμε την πατρίδα μας στην πορεία της ανάπτυξης και της ανάκαμψης. Οταν θα γίνει αυτό θα έχουμε τη δυνατότητα να λύσουμε τις πολιτικές μας διαφορές. Η σημερινή μέρα ας είναι μια μέρα ενότητας και αγάπης για τον ελληνισμό. Οχι μόνο τον Ελληνισμό της μητέρας πατρίδας, αλλά και τους Ελληνες εκείνους που υπέστησαν τα ολοκαυτώματα, όπως τους Πόντιους, τους Ελληνες της Μικράς Ασίας, της Ιμβρου και της Τενέδου, τον Κυπριακό Ελληνισμό και, βεβαίως, το μεγάλο κομμάτι του Ελληνισμού, που είναι οι απόδημοι Ελληνες που γιορτάζουν σήμερα".

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2017 | 2:34 pm


Πιάστηκε στη Νάουσα με αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης

Συνελήφθη χθες (13-8-2017) το βράδυ στην Νάουσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, 22χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 14,4 γραμμαρίων.

Δημοσιεύθηκε στις 14 August 2017 | 2:27 pm


Με δύο μεγάλα γεγονότα ο φετινός εορτασμός στην Παναγία Σουμελά

Το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Σουμελά στο όρος Βέρμιο στην Ημαθία θα αποτελέσει και φέτος το επίκεντρο του εορτασμού της Παναγίας για τους πιστούς στη Βόρεια Ελλάδα. Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ξεκινήσουν σήμερα το βράδυ και θα ολοκληρωθούν αργά το μεσημέρι της Τρίτης.

Δημοσιεύθηκε στις 13 August 2017 | 10:44 pm


Φιλική νίκη της Βέροιας στα Τρίκαλα

Φιλική νίκη με σκορ 1-2 σημείωσε στα Τρίκαλα Ημαθίας η Βέροια. Το σκορ άνοιξε στο 33' ο Δόρης και το 2-0 σημείωσε ο Ντόγος στο 36'. Τα Τρίκαλα μείωσαν στο 75 με πέναλτι.

Δημοσιεύθηκε στις 13 August 2017 | 9:04 pm


Εκδηλώσεις στην Φυτειά για τα εννιάμερα της Παναγίας

Ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειας θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις για τα εννιάμερα της Παναγίας στο χωριό.Οι εκδηλώσεις-δραστηριοτητες είναι :

Δημοσιεύθηκε στις 13 August 2017 | 8:26 pm


Μουσικοχορευτική βραδιά στον Τρίλοφο

Ο Αθλητικός Σύλλογος Τριλόφου "Ερμής" θα διοργανώσει το Σάββατο 19 Αυγούστου μία βραδιά γεμάτη μουσική χορό και τραγούδι.

Δημοσιεύθηκε στις 13 August 2017 | 8:11 pm


Ομιλία για την υγιεινή διατροφή στον Μικρό Πρίγκιπα απο την διαιτολόγο Μαρία Τσολάκη

Ομιλία για την υγιεινή διατροφή πραγματοποίησε την Παρασκευή 11 Αυγούστου στον παιδότοπο Μικρός Πρίγκιπας η διαιτολόγος-διατροφολόγος Μαρία Τσολάκη, υπευθυνη του διαιτολογικού γραφείου "αλλάΖΩ" .

Δημοσιεύθηκε στις 12 August 2017 | 10:22 pm


Στα χέρια της αστυνομίας κλεφτρόνι

Συνελήφθη χθες (11-8-2017) το απόγευμα στην Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 22χρονη ημεδαπή, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Βέροιας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Δημοσιεύθηκε στις 12 August 2017 | 1:18 pm


Βέροια: 19χρονη έβαλε "χέρι" σε ταμειακή καταστήματος και άρπαξε τσάντα

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σε βάρος 19χρονης ημεδαπής, καθώς όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, χθες (11-8-2017) το πρωί πήγε σε κατάστημα στην Βέροια ιδιοκτησίας 30χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, καθώς και μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη.

Δημοσιεύθηκε στις 12 August 2017 | 1:16 pm


Νάουσα: φιλανθρωπική συναυλία αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο

Ο σύλλογος «Φίλοι του Νοσοκομείου Νάουσας» σε συνεργασία με την ορχήστρα «Σαν παλιό σινεμά», διοργανώνει υπό την αιγίδα του Δήμου Νάουσας φιλανθρωπική συναυλία αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο, την Τετάρτη 23 Αυγούστου στο θερινό δημοτικό θέατρο Νάουσας.

Δημοσιεύθηκε στις 12 August 2017 | 12:43 pm


218 θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο Πλατέος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης

Την πρόσληψη διακοσίων δέκα οκτώ (218) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (1-2 μήνες), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του εργοστασίου Πλατέος, ανακοίνωσε η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε.

Δημοσιεύθηκε στις 11 August 2017 | 8:01 pm


Έκλεψαν σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα αλλά συνελήφθησαν στην Βέροια

Εξιχνιάστηκαν άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης τέσσερις (4) διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, εκ των οποίων τρεις (3) τετελεσμένες και μία (1) απόπειρα, που τελέστηκαν χθες (10-08-2017) μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε περιοχές της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας.

Δημοσιεύθηκε στις 11 August 2017 | 6:49 pm


Αντιπαράθεση παραγωγών και βιομηχάνων για την τιμή του συμπύρηνου ροδάκινου

Οργισμένοι μεν σε ό,τι αφορά τις τιμές που προσφέρουν οι βιομηχανίες για τα συμπύρηνα ροδάκινα, αλλά και ανήμποροι ν' αντιδράσουν λόγω των αυξημένων οικονομικών τους υποχρεώσεων και ελλείψει οργανωμένων συνεταιρισμών, δηλώνουν οι παραγωγοί του προϊόντος στη Βόρεια Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 11 August 2017 | 4:04 pm


Χημικούς ή Τεχνολόγους Τροφίμων και εποχικό εργατικό προσωπικό ζητά η ΑΛΜΗ

Η βιομηχανία παραγωγής ειδών διατροφής ΑΛΜΗ Α.Β.Ε.Ε. με έδρα στο 5ο χλμ Αλεξάνδρειας – Κρύας Βρύσης (Αλεξάνδρεια Ημαθίας) ζητά:

Δημοσιεύθηκε στις 11 August 2017 | 3:45 pm


Σέλι: Άδειο το πάρκινγκ, γεμάτη αυτοκίνητα η πλατεία

Στην Βέροια, η δικαιολογία για το παράνομο παρκάρισμα είναι ότι δεν υπάρχουν ελεύθεροι χώροι στάθμευσης. "Ας κάνει χώρους στάθμευσης ο δήμος να μην παρκάρουμε παράνομα" σχολιάζουν πολλοί αρκετοί στο Fb όταν δημοσιεύεται φωτογραφία με παράνομο παρκάρισμα.

Δημοσιεύθηκε στις 11 August 2017 | 11:35 am


Οι βαθμολογίες των μαθητών του Φροντιστηρίου ΕΝΑ

Από το Φροντιστήριο ΕΝΑ ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των μαθητών του. Δείτε τα ονόματα:

Δημοσιεύθηκε στις 10 August 2017 | 11:52 pm


Τριήμερες εκδηλώσεις των Ντόπιων Μακροχωρίου στο τέλος Αυγούστου

Τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις με χορό και γλέντι θα διοργανώσει ο Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου (σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας και την τοπική κοινότητα Μακροχωρίου), στο πλαίσιο του φετινού πανηγυριού, 27, 28 & 29 Αυγούστου. Θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις το Λύκειο Ελληνίδων Ικαρίας, ο Σύλλογος Αριστοτέλης Τριλόφου, ο Σύλλογος Κάμπου Νάουσας, η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, ο Κύκλος Ερατεινός και ο Πολιστιστικός Σύλλογος Νησελίου. 

Δημοσιεύθηκε στις 10 August 2017 | 9:21 pm


Τηλεοράσεις και παιχνίδια δώρισαν στην Παιδιατρική του Νοσοκομείο ο Αντιπεριφερειάρχης και τοπικοί επαγγελματίες

Το Νοσοκομείο Ημαθίας με απόφασή του έκανε δεκτή την δωρεά πέντε τηλεοράσεων και του απαραίτητου αριθμού παιχνιδιών, από τον Αντιπεριφερειάρχη Καλαϊτζίδη Κων/νο με πρωτοβουλία του οποίου και σε συνεννόηση με ιδιώτες επιχειρηματίες και επαγγελματίες της περιοχής, για τις ανάγκες της Παιδιατρικής Κλινικής της Μονάδας Βέροιας του Γ.Ν. Ημαθίας.

Δημοσιεύθηκε στις 10 August 2017 | 8:22 pm


Το πρώτο Σάββατο του Σεπτέμβρη το Πολιτιστικό Αντάμωμα Μικρασιατών

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άμμου και ο Σύλλογος Μικρασιατών Νομού Ημαθίας διοργανώνουν το Πολιτιστικό Ανταμωμα Μικρασιατων - Παραδοσιακή βραδιά, το πρώτο Σάββατο του Σεπτέμβρη (2 Σεπτεμβρίου).

Δημοσιεύθηκε στις 10 August 2017 | 7:50 pm


Παραμένει σε υψηλά επίπεδα η θερμοκρασία, καταιγίδες το Σαββατοκύριακο

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (α.α. 23/2017) που ισχύει από σήμερα Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017 έως και την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017.

Δημοσιεύθηκε στις 10 August 2017 | 2:36 pm


Βέροια: Νεαρή έβαλε "χέρι" σε ταμειακή

Συνελήφθη χθες (9-8-2017) το απόγευμα στην Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 19χρονη ημεδαπή, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της ίδιας μέρας, μπήκε σε κατάστημα στην Βέροια και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 10 August 2017 | 1:51 pm


Νάουσα: Πώς θα λειτουργήσει το σύστημα των υπόγειων κάδων

Η Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Νάουσας ανακοίνωσε ότι:

Για τις οδούς που θα εξυπηρετούνται από το σύστημα υπόγειων κάδων, σταματάει η αποκομιδή της σακούλας. Για τα σύμμικτα απορρίμματα, η αποκομιδή θα γίνεται Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, τις νυχτερινές ώρες. Παρακαλούνται οι δημότες να σέβονται το πρόγραμμα αποκομιδής και να τοποθετούν τα απορρίμματά τους λίγη ώρα πριν την αποκομιδή.

Δημοσιεύθηκε στις 10 August 2017 | 12:01 pm


Ηλεκτροπαραγωγός ο Δήμος Νάουσας

Ηλεκτροπαραγωγός είναι από σήμερα για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Δήμος Νάουσας, αφού εγκρίθηκαν από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) και δημοσιεύθηκαν στη "Διαύγεια" οι άδειες ηλεκτροπαραγωγής για τις έξι θέσεις του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης της πόλης.

Δημοσιεύθηκε στις 9 August 2017 | 5:46 pm


Ημαθία: Πληρωμή αποζημίωσης ύψους 830 χιλιάδων ευρώ από τον ΕΛΓΑ

Αποζημιώσεις ύψους 12.468.131,04 € πρόκειται να καταβάλει ο ΕΛ.Γ.Α. σε 7.536 δικαιούχους παραγωγούς των οποίων η φυτική παραγωγή ή το ζωικό κεφάλαιο ζημιώθηκε από διάφορα ασφαλιστικά καλυπτόμενα αίτια μέσα στο 2016 και το 2017.

Δημοσιεύθηκε στις 9 August 2017 | 5:30 pm


Βέροια: Προσποιήθηκε τον πελάτη για να κλέψει

Συνελήφθη χθες (8-8-2017) το μεσημέρι στην Βέροια, από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι προσποιούμενος τον πελάτη μπήκε σε κατάστημα και αφαίρεσε από χώρο γραφείου, το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε.

Δημοσιεύθηκε στις 9 August 2017 | 12:15 pm


Σύλληψη τσαντάκια στην Αλεξάνδρεια

Συνελήφθη σήμερα (9-8-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι λίγη ώρα νωρίτερα, προσέγγισε μία 72χρονη και της αφαίρεσε μία τσάντα, η οποία βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε.

Δημοσιεύθηκε στις 9 August 2017 | 12:12 pm


Λύνεται το «μυστήριο» με την Αφρικανή που... ψεκάζει αγάλματα

Η μαρτυρία μιας υπαλλήλου του μουσείου στην Αρχαία Πέλλα θεωρείται «κλειδί» για τη διαλεύκανση του μυστηρίου με την περίεργη Αφρικανή που ψεκάζει με ελαιώδες υγρό και «βανδαλίζει» αρχαία αντικείμενα. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, η ίδια γυναίκα που προκάλεσε αρχικά επιφανειακές ζημιές σε εκθέματα του μουσείου της Βεργίνας, την επόμενη ημέρα προχώρησε σε ίδια ενέργεια στο μουσείο του χωριού Πέλλα όπου όμως άφησε «ίχνη», χωρίς όμως αυτή η επανεμφάνισή της να μνημονευθεί σε πρόσφατη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού.

Δημοσιεύθηκε στις 9 August 2017 | 11:03 am


Τροχαίο στην Εγνατία οδό

Την Τρίτη 8 Αυγούστου 2017 το μεσημέρι και περί ώρα 14.45 μετά τον κόμβο του Κλειδίου στην Εγνατία οδό με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και στη συνέχεια σε ημιφορτηγό με αποτέλεσμα να προκληθούν ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές αφού οι επιβαίνοντες, ένα ζευγάρι και ένα ανήλικο παιδί, είναι καλά στην υγεία τους.

Δημοσιεύθηκε στις 8 August 2017 | 4:16 pm


Eπίδειξη λειτουργίας υπόγειων κάδων Πλ. Καρατάσου

Την Τετάρτη 9 Αυγούστου, στις 11.30 το πρωί, θα γίνει δοκιμαστική εφαρμογή και παρουσίαση-επίδειξη της λειτουργίας του συστήματος υπόγειων κάδων στην πλατεία Καρατάσου και αμέσως μετά θα τεθεί το όλο σύστημα σε λειτουργία.

Δημοσιεύθηκε στις 8 August 2017 | 4:02 pm


Αστυνομικός στην Αλεξάνδρεια απεβίωσε εν ώρα εργασίας

52χρονος αστυνομικός του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας Αντώνης Αλιτζανίδης με καταγωγή από την Κρύα Βρύση έχασε τη ζωή του στη διάρκεια της υπηρεσίας του.

Δημοσιεύθηκε στις 8 August 2017 | 1:43 pm


Εκδήλωση προς τιμήν του Πολιούχου της Νάουσας, Οσίου Θεοφάνους

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας προς τιμήν του Πολιούχου Οσίου Θεοφάνους, τον οποίο η πόλη μας τιμά στις 19 Αυγούστου, διοργανώνει πολιτιστική εκδήλωση υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Δημοσιεύθηκε στις 8 August 2017 | 1:25 pm


“1o Naoussa Street Art Festival”, 28 Αυγούστου -10 Σεπτεμβρίου Ο Δήμος Ηρωικής

Πόλης Νάουσας διοργανώσει το 1ο Φεστιβάλ Τέχνης Δρόμου με τίτλο: “Naoussa Street Art Festival”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 28 Αυγούστου έως 10 Σεπτεμβρίου 2017. Παρόμοια φεστιβάλ διοργανώνονται με επιτυχία σε άλλες πόλεις τις Ελλάδας και στο εξωτερικό, ενώ στη Νάουσα θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά, με σκοπό το φεστιβάλ να γίνει θεσμός και η πόλη να καταστεί σημείο καλλιτεχνικής αναφοράς με προσέλκυση καλλιτεχνών και επισκεπτών.

Δημοσιεύθηκε στις 8 August 2017 | 1:20 pm


Μεγάλο βλάχικο γλέντι στο Σέλι

Μεγάλο βλάχικο γλέντι θα διοργανώσει στο Σέλι ο Σύλλογος Βλάχων Βέροιας, την Δευτέρα 14 Αυγούστου. Το γλέντι θα αρχίσει στις 9μμ. Στο τραγούδι ο Γιώργος Μανέκας. Δίπλα του η μπάντα του Φώτη Καραβιώτη.

Δημοσιεύθηκε στις 8 August 2017 | 9:39 am


Με την Ιφιγένεια εν Αυλίδι του Ευριπίδη εγκαινιάστηκε το αρχαίο θέατρο της Μίεζας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας και το Φεστιβάλ Φιλίππων σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας εγκαινίασαν την Δευτέρα το βράδυ το Αρχαίο Θεατρο της Μίεζας, στην πρώτη πανσέληνο του Αυγούστου.

Δημοσιεύθηκε στις 8 August 2017 | 12:54 am


Μεταμορφώσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας κάτω από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο (φωτογραφίες, βίντεο)

Ένα θεατρικό δρώμενο, παρουσίασαν την Δευτέρα 7 Αυγούστου στο Βεροιώτικο κοινό η Ομάδα Απάνοιξη της Κίνησης Πολιτών Κυριώτισσας και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Πρόκειταί για την performance «Από τον Οβίδιο στον Κάφκα και από τον Έσχατο κόσμο στις Σαραντόβρυσες: κανένας δεν κρατά για πάντα τη μορφή του», βασισμένη σε κείμενα του Ομήρου, του Ηρόδοτου, του Καβάφη, του Κάφκα και του Μπόρχες.

Δημοσιεύθηκε στις 8 August 2017 | 12:46 am


Ποιοτική μουσική στην Βεργίνα κάτω από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο (φωτογραφίες, βίντεο)

Ένα δροσερό καλοκαρινό βράδυ, κάτω από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο και με παρέα ελληνική ποιοτική μουσική είχαν την Δευτέρα οι κάτοιοι της Βεργίνας αλλά και οι επισκέπτες από την Βέροια, στην αυλή των Βασιλικών Τάφων. Παρά τις αστραπές και τις βροντές, ο κόσμος απόλαυσε την μουσική αλλά και το...παιχνίδι του φεγγαριού με τα σύννεφα.

Δημοσιεύθηκε στις 8 August 2017 | 12:27 am


Ξεκίνησε προετοιμασία ο Φίλιππος - Επέστρεψε ο Ζευγαρόπουλος

Ξεκίνησε την Δευτέρα το πρωί, στο ΔΑΚ Μακροχωρίου, η προετοιμασία του Φιλίππου. Στο πρώτο ραντεβού παρόντες ήταν και οι φαντάροι Τριανταφυλλίδης, Ψωμιάδης αλλά απουσίασαν οι Σεϊρεκίδης, Άντρεγιτς που έφτασαν αργά στην Βέροια (θα μπουν στις προπονήσεις την Δευτέρα το απόγευμα).

Δημοσιεύθηκε στις 7 August 2017 | 4:45 pm


Αγροτικός Σύλλογος Βέροιας: "Κανείς δεν ξέρει τις τιμές σε συμπύρηνο και επιτραπέζιο ροδάκινο"

Από τον Αγροτικό Σύλλογο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Την χειρότερη χρονιά στην ιστορία του ροδάκινου ζουν οι παραγωγοί της Ημαθίας. Και δεν είναι μόνο οι καιρικές συνθήκες που έχουν δημιουργήσει πολλαπλά ζητήματα αλλά είναι και η κατάσταση που επικρατεί στην διακίνηση , την εμπορία, στις τιμές στις υπέρογκες υποχρεώσεις των αγροτών και στην γενικότερη ασφυξία.

Δημοσιεύθηκε στις 7 August 2017 | 3:21 pm


Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Εγκρίθηκε η πληρωμή Αυγούστου

Εγκρίθηκε από το υπουργείο Εργασίας, η πληρωμή των δικαιούχων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης αναφορικά με την πληρωμή Αυγούστου 2017.

Δημοσιεύθηκε στις 7 August 2017 | 12:53 pm


Παραδοσιακή μουσική βραδιά στο Ιερό της Μητέρας των Θεών στο Βέρμιο κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι (φωτογραφίες, βίντεο)

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας σε συνεργασία με το Εθνογραφικό Κέντρο Γιώργη Μελίκη- Κέντρο Έρευνας Μάσκας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο, διοργάνωσαν μουσική εκδήλωση ιερό της Μητέρας των Θεών στο Βέρμιο, στην Λευκόπετρα.

Δημοσιεύθηκε στις 7 August 2017 | 12:49 am


Ισόπαλη με Άρη η Βέροια

Ισόπαλο 1-1 έληξε το πρώτο φιλικό της Βέροιας με τον Άρη. 

Δημοσιεύθηκε στις 6 August 2017 | 8:57 pm


Ποντιακό γλέντι στον ετήσιο χορό του Κουστοχωρίου (φωτογραφίες, βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Κουστοχώρι ο ετήσιος χορός του τοπικού συλλόγου. Ο χώρος του γηπέδου μπάσκετ γέμισε ασφυκτικά και ο κόσμος απόλαυσε ένα ποντιακό γλέντι, με πολύ χορό και εκλεκτούς μεζέδες.

Δημοσιεύθηκε στις 6 August 2017 | 1:20 am


My choice: Η επιλογή σου στην εκμάθηση ξένων γλωσσών – Εγγραφές από 1 Σεπτεμβρίου

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Σ. ΚΑΛΟΓΡΑΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ και ΣΥΓΧΡΟΝΟ, στην συνοικία του Προμηθέα Βέροιας, συγχωνεύθηκαν και δημιούργησαν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών “my choice”, υπό τη διεύθυνση της κυρίας Τσέου Κρυσταλλίας, η οποία είχε τη διεύθυνση του Σ. ΚΑΛΟΓΡΑΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Δημοσιεύθηκε στις 5 August 2017 | 7:37 pm


Ζητούνται Πωλητές από επιχείρηση στην Βέροια

Ζητούνται Πωλητές για στελέχωση εμπορικού τμήματος επιχείρησης στην Βέροια.

Δημοσιεύθηκε στις 5 August 2017 | 6:27 pm


Προσποιήθηκε τον πελάτη και "σούφρωσε" κινητό

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας, σε βάρος 26χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα τον Ιούλιο του 2017 μπήκε σε κατάστημα ψιλικών προσποιούμενος τον πελάτη και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο ιδιοκτησίας 61χρονου, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε.

Δημοσιεύθηκε στις 5 August 2017 | 1:46 pm


Τέσσερις μεταγραφές στη Νάουσα

Συμφώνησαν με τον Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ και εντάχθηκαν στην ομάδα οι ποδοσφαιριστές: Αντώνης Μποβάκης, Λάζαρος Ευθυμιάδης, Ηλίας Μαντώς και Νίκας Μτσεντλισβίλι.

Δημοσιεύθηκε στις 5 August 2017 | 10:32 am


Άνοιξε η αυλαία της 2ης ΡοδακΟΙΝΟγνωσίας στον Κοπανό (φωτογραφίες, βίντεο)

Με μουσικές από την την Μ. Ασία, τον Πόντο, την Κύπρο, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη άνοιξε την Παρασκευή η αυλαία της 2η ΡοδακΟΙΝΟγνωσίας που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Μίεζα" στο Εμπορικό Κέντρο Κοπανού. Είναι η δεύτερη χρονιά που ο τοπικός σύλλογος διοργανώνει αυτή την εκδήλωση με στόχο να προβάλει τα τοπικά ροδάκινα και κρασιά.

Δημοσιεύθηκε στις 5 August 2017 | 2:28 am


Από τα Χανιά στην Βέροια ο Ρούνεϊ

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοίνωσε την απόκτηση του Rooney Wankewai. Ο νεαρός Καμερουνέζος επιθετικός (γεννήθηκε στις 25/12/1996) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα του Βορρά».

Δημοσιεύθηκε στις 4 August 2017 | 9:00 pm


Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος Δευτέρα και Τρίτη - Δείτε που

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοινώθηκε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος λόγω εργασιών στις παρακάτω περιοχές:

Δημοσιεύθηκε στις 4 August 2017 | 6:06 pm


Έρχεται καύσωνας

Σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες στη χώρα. Πιο αναλυτικά, η μέγιστη τιμή της θα φτάσει κατά τόπους:

Δημοσιεύθηκε στις 4 August 2017 | 1:07 pm


Εκδήλωση για το Αυγουστιάτικo φεγγάρι στο Ιερό της Μητέρας των Θεών στην Λευκόπετρα

Το ιερό της Μητέρας των Θεών στο Βέρμιο θα ανοίξει για πρώτη φορά στο κοινό την Κυριακή στις 6 Αυγούστου!

Δημοσιεύθηκε στις 4 August 2017 | 8:51 am


Πρόσληψη 2.868 ατόμων σε Τοπικές Ομάδες Υγείας – 84 θέσεις στην Βέροια

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την πρόσληψη δύο χιλιάδων οκτακοσίων εξήντα οκτώ (2868) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης διετούς διάρκειας, η οποία δύναται να ανανεώνεται μέχρι τη λήξη του προγράμματος, τα οποία θα στελεχώσουν τις Τοπικές Ομάδες Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) των δημόσιων δομών παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Π.Ε.Δ.Υ (Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας) και των αποκεντρωμένων μονάδων τους, ως κατωτέρω:

Δημοσιεύθηκε στις 3 August 2017 | 10:47 pm


Φωτιά σε σπίτι ηλικιωμένης στον Προμηθέα

Φωτιά ξέσπασε σε κατοικία ηλικιωμένης στον Προμηθέα της Βέροιας (απέναντι από το πρατήριο άρτου Ελληνικό) το βράδυ της Πέμπτης (φωτό). Η φωτιά τύλιξε γρήγορα το σπίτι ωστόσο η ηλικιωμένη με την βοήθεια συγγενικού προσώπου πρόλαβε να βγει από το σπίτι.

Δημοσιεύθηκε στις 3 August 2017 | 10:42 pm


Νοσοκομείο Ημαθίας: Προσλήψεις αντί για μίσθωση έργου σε ιδιώτη για την σίτιση των ασθενών

Η διοίκηση του Νοσοκομείου Ημαθίας αποφάσισε να ανακαλέσει την απόφαση για σύναψη μίσθωσης έργου με Ιδιώτες για τη διανομή φαγητού για τις ανάγκες των Μονάδων Βέροιας και Νάουσας του Γ.Ν. Ημαθίας, μετά από δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Δημοσιεύθηκε στις 3 August 2017 | 7:15 pm


Εποχικό προσωπικό προσέλαβε ο δήμος Βέροιας - Ποιους προσέλαβε

Εποχικό προσωπικό με δίμηνη σύμβαση εργασίας (από 3 ή 4 Αυγούστου έως 2 ή 3 Οκτωβρίου) προσέλαβε ο δήμος Βέροιας. Πρόκειται για εργάτες καθαριότητας, εργάτες γενικών καθηκόντων, οδηγούς και χειριστές μηχανημάτων. Αναλυτικά τα ονόματα αυτών που προσέλαβε ο δήμος Βέροιας είναι:

Δημοσιεύθηκε στις 3 August 2017 | 7:07 pm


Εταιρεία στην Βέροια ζητά οδηγό ταξί, μηχανικό/ηλεκτρολόγο και βοηθό καθαριότητας

Ζητούνται οδηγός ταξί, μηχανικός/ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων και άτομο για βοηθός καθαριότητας από επιχείρηση στην Βέροιας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2331071553

Δημοσιεύθηκε στις 3 August 2017 | 4:12 pm


Παπαδοπούλου, Νάτσο, Σπυριδοπούλου συνεχίζουν στον Φίλιππο

Ο Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας και το Γυναικείο Τμήμα Χειροσφαίρισης ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας με την αρχηγό της Γυναικείας ομάδας, Παπαδοπούλου Μαρια καθώς και με τις Νάτσο Μαρία και Σπυριδοπούλου Κική.

Δημοσιεύθηκε στις 3 August 2017 | 4:08 pm


Μοναδική ποντιακή βραδιά στο Μακροχώρι (φωτογραφίες, βίντεο)

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου, ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο ΔΑΚ Μακροχωρίου, η ποντιακή βραδιά του Συλλόγου Ποντίων Μακροχωρίου.

Δημοσιεύθηκε στις 3 August 2017 | 1:28 am


Μοριοδότηση εκπαιδευτικών και κριτήρια προσλήψεων στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας

Σύμφωνα με το ΦΕΚ-2604 Β/26-7-17 που δημοσιεύτηκε 26/7/2017 και αναφέρονται αναλυτικά τα κριτήρια επιλογής εκπαιδευτών ΣΔΕ, αναμένονται προκηρύξεις για προσλήψεις σε δομές Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας.

Δημοσιεύθηκε στις 2 August 2017 | 6:03 pm


Ημαθία: 28χρονη άρπαξε κόσμημα από το λαιμό ηλικιωμένης

Συνελήφθη χθες (1-8-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, μία 28χρονη ημεδαπή, διότι νωρίτερα προσέγγισε μία 77χρονη ημεδαπή και χωρίς να γίνει αντιληπτή αφαίρεσε ένα κόσμημα που έφερε στο λαιμό της.

Δημοσιεύθηκε στις 2 August 2017 | 2:39 pm


Ο Φίλιππος απέκτησε τον Δημήτρη Σουτζόπουλο

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Σουτζόπουλου. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 8/12/1988 και με ύψος 1.97 αγωνίζεται στις θέσεις των power και small forward.

Δημοσιεύθηκε στις 2 August 2017 | 2:35 pm


Συμβολική κατάληψη του ΕΛΓΑ έκαναν αγρότες από την Ημαθία και την Πέλλα

Συμβολική κατάληψη στα γραφεία του ΕΛΓΑ στη Βέροια πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί αγροτικοί σύλλογοι από την Ημαθία και την Πέλλα.

Δημοσιεύθηκε στις 2 August 2017 | 12:31 pmΔείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Βέροια

Φιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr