Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Ημαθίας   »   Βέροια    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Βοργιαζίδης: "Με δυναμισμό, τιμιότητα και ακεραιότητα θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για όσα θέλουμε να αλλάξουμε" (φωτογραφίες, βίντεο)

Την κεντρική του προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε την Παρασκευή το βράδυ ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης. Στην ομιλία του, έκανε ένα μικρό απολογισμό έργου και αμέσως μετά αναφέρθηκε στους στόχους που θέλει να υλοποιήσουν αυτός και οι συνεργάτες του τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο. Αναλυτικά η ομιλία του (στο βίντεο ολόκληρη η ομιλία του):

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 11:42 pm


Θετικά μηνύματα για τον Κώστα Καλαϊτζίδη

Διπλό προεκλογικό αγώνα είχε να «τρέξει» ο Κώστας καλαίτζίδης και φαίνεται ότι τα κατάφερε μια χαρά. Πέρα από την προεκλογική προβολή του έργου της Αντιπεριφέρειας και ευρύτερα της Περιφέρειας που είχε να επωμιστεί ως Αντιπεριφερειάρχης, έπρεπε να τρέξει και για τον προσωπικό αγώνα του καθώς σύμφωνα με το νέο νόμο χρειάζεται κι αυτός «σταυρό» στο ψηφοδέλτιο για την εκλογή του.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 7:51 pm


Με δράση, γνώση και… υπογραφή στα τρία μεγαλύτερα έργα των τελευταίων ετών στη Βέροια ο Άρης Λαζαρίδης!

Έχει συνδέσει το όνομά του με τα τρία μεγαλύτερα έργα του δήμου Βέροιας, τα τελευταία 15 χρόνια, ο αντιδήμαρχος Άρης Λαζαρίδης:

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 6:38 pm


Ο αντιδήμαρχος Θανάσης Σιδηρόπουλος μιλά στον Πληροφοριοδότη για τις παρεμβάσεις της αντιδημαρχίας του (βίντεο)

Συνέντευξη στον "Πληροφοριοδότη" παραχώρησε ο αντιδήμαρχος Τεχνιοκών και Αγροτικής Ανάπτυξης Βέροιας Θανάσης Σιδηρόπουλος. Συγκεκριμένα, παρουσιάσε τις παραμβάσεις της αντιδημαρχίας του στον αγροτικό τομέα και στην κατασκευή έργων και αναφέρθηκε στο τι πρόκειται να υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα με τις χρηματοδοτήσεις που έχουν εξασφαλιστεί. Παρακολουθείστε την συνέντευξή του:

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 6:17 pm


Γεωργία Μπατσαρά: Να προτιμούμε τα τοπικά καταστήματα και να κάνουμε πιο ελκυστική την αγορά μας

Ολοκληρώνεται το βράδυ της Παρασκευής ο επίσημος προεκλογικός αγώνας των υποψηφίων για τις εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου και η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» κ. Γεωργία Μπατσαρά συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας κ. Αθηνά Πλιάτσικα-Τσιπουρίδου.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 5:44 pm


Κώστας Βοργιαζίδης: «Την Κυριακή επιλέγουμε αυτούς που επιδιώκουν την πρόοδο - Επιλέγουμε αυτούς που ανοίγουν νέους δρόμους»

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Όταν ξεκινήσαμε το 2014 εκφράσαμε το όραμά μας για τη δημιουργία πραγματικών συνθηκών ανάπτυξης για τους κατοίκους του Δήμου Βέροιας μέσα από ένα ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό σχέδιο 8 αξόνων που είχε ως σκοπό να μετριάσει σε τοπικό επίπεδο τις επιπτώσεις τις οικονομικής κρίσης και να εξασφαλίσει προϋποθέσεις ευημερίας για τον τόπο μας.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 10:57 am


Αντώνης Μαρκούλης: "Η Βέροια αυτή την Κυριακή αλλάζει σελίδα!" (φωτογραφίες, βίντεο)

Με σκληρή κριτική στην δημοτική αρχή και δέσμευση για ένα καλύτερο αύριο του δήμου, πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία, κάτω από καταρρακτώδη βροχή, ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στην οδό Ελιάς, μπροστά από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού. Στην ομιλία του ο κ. Μαρκούλης τόνισε (στο βίντεο η ομιλία του):

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:54 pm


Γεωργία Μπατσαρά: "Την Κυριακή οι κάτοικοι του δήμου μας θα δώσουν την μεγάλη απάντηση" (βίντεο, φωτογραφίες)

Παρά την καταιγίδα η Γεωργία Μπατσαρά, υποψήφια δήμαρχος Βέροιας, πραγματοποίησε στην οδό Μητροπόλεως, έξω από το εκλογικό της κέντρο, την κεντρική της προεκλογική ομιλία. Στην ομιλία της άσκησε κριτική στην σημερινή δημοτική αρχή ενώ δεν απέφυγε να μιλήσει και για τα βρόμικα χτυπήματα που δέχθηκε "κάτω από την μέση" στην προεκλογική περίοδο. 

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:27 pm


Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αργύρης Φουκαλάς μιλά για την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο Παπαγιάννη (βίντεο)

Συνέντευξη στον "Πληροφοριοδότη" έδωσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Αργύρης Φουκαλάς. Μίλησε για τις προτεραιότητες του συνδυασμού "Δικαίωμα για Νέα Βέροιας" και αναφέρθηκε στους λόγους που πρέπει να ψηφιστεί ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού Γιάννης Παπαγιάννης. Δείτε την συνέντευξη του:

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 7:15 pm


Ο αντιδήμαρχος Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος μιλά στον Πληροφοριοδότη για θέματα καθαριότητας του δήμου (βίντεο)

Συνέντευξη στον "Πληροφοριοδότη" παραχώρησε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος. Αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλα τα αντικείμενα των αρμοδιοτήτων και έκλεισε με τους λόγους που πρέπει να ψηφιστεί εκ νέου ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης και ο συνδυασμός "Δράση με Γνώση". Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 6:41 pm


Με δυναμική που ξεχωρίζει

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος προκειμένου οι κάλπες να «υποδεχθούν» τους ψηφοφόρους της Κυριακής, όπου και θα κριθεί ο αγώνας όλων των υποψηφίων. Μία από τις πιο δυναμικές παρουσίες στην κρίσιμη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, είναι και αυτή της Δικηγόρου Βέροιας, Ελισάβετ Σαββίδου, υποψήφιας δημοτικής συμβούλου στο πλευρό του Αντώνη Μαρκούλη με τον συνδυασμό «Προτεραιότητα στον Πολίτη». Το ήθος και η εντιμότητα που την διακρίνει τόσο ως επαγγελματία όσο και ως άνθρωπο, φαίνεται πως αποτέλεσαν τα πιο δυνατά της «όπλα» σε αυτή τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, με αποτέλεσμα η δυναμική της ολοένα και να αυξάνεται.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 6:07 pm


Εγκαινιάσθηκε ο νέος τάπητας στο γήπεδο 5χ5 στον Προμηθέα

Εγκαινιάσθηκε την Τετάρτη ο νέος τάπητας στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 στα Εβραίικα μνήματα. Οι εργασίες τοποθέτησης του συνθετικού χορτοτάπητα ολοκληρώθηκαν και μετά τα εγκαίνια το γήπεδο παραδόθηκε στη νεολαία της πόλης για χρήση.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:56 am


Παρουσιάστηκε το νέο τουριστικό έντυπο του δήμου Βέροιας (φωτογραφίες, βίντεο)

Το νέο τουριστικό έντυπο για τη Βέροια παρουσίασε την Τετάρτη το βράδυ στην Συναγωγή, η Αντιδημαρχεία Τουρισμού. Πρόκειται για έναν χάρτη τσέπης, που παρουσίζει σε τρεις γλώσσες (Ελληνική, Εβραϊκά και Αγγλικά) δυο πολύ σπουδαία μνημεία της Βέροιας, την αρχαιότερη Συναγωγή στη Βόρεια Ελλάδα και το Βήμα του Αποστόλου Παύλου. 

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 10:59 pm


Ο ακούραστος υπηρέτης της ιστορίας, Γιώργος Χιονίδης, τιμήθηκε για το έργο του (φωτογραφίες)

Τον Βεροιώτη συνταξιούχο δικηγόρο, πολιτικό και ιστορικό Γιώργο Χιονίδη, τίμησε για τη συμβολή του στην έρευνα και τεκμηρίωση της τοπικής ιστορίας της Βέροιας, ο Σύλλογος των Φίλων του Μουσείου των Αιγών και του Δικτύου των Μουσείων της Ημαθίας, σε συνεργασία µε την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 10:10 pm


Εργαστήριο Χημείας - Βιολογίας στο Διδακτήριο Μέθοδος

Πραγματοποιήθηκε στο Διδακτήριο Μέθοδος το πρώτο εργαστήριο Χημείας και Βιολογίας.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 7:20 pm


Ο 8ος άξονας του προγράμματος Βοργιαζίδη

Από το Γραφείο Τύπου του Υπ. Δημάρχου Δ. Βέροιας Κ. Βοργιαζίδη ανακοινώθηκε ο 8ος και τελευταίος άξονας του προγράμματος του συνδυασμού του για τη νέα τετραετία. «Άξονας 8ος: Τοπικές κοινότητες - Ύπαιθρος». Αναλυτικά:

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 6:38 pm


Προτεραιότητα στον Πολίτη: ο Αντώνης Μαρκούλης στο Μακροχώρι

Δυναμική συγκέντρωση και θερμή υποδοχή στον Αντώνη Μαρκούλη επεφύλαξε το Μακροχώρι το βράδυ της Τρίτης (21/5). Ο Αντώνης Μαρκούλης ζήτησε να τεθούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας αυτοί που επί χρόνια εμπαίζουν τους πολίτες, επιδεικνύοντας ανικανότητα, αδιαφορία και αβελτηρία απέναντι στα προβλήματα που επίμονα ζητούν λύση, δίχως ανταπόκριση μέχρι σήμερα. Χαρακτήρισε σκανδαλώδη τον τρόπο διαχείρισης των θεμάτων από τη σημερινή Δημοτική Αρχή, σε ζητήματα όπως ο βιολογικός καθαρισμός, τα λύματα του οποίου καταλήγουν στην Τάφρο 66 λόγω επιδεικτικής αδιαφορίας, η αγροτική οδοποιία, ο εγκαταλειμμένος νεολιθικός οικισμός της Ν. Νικομήδειας, η καθαριότητα, τα αδέσποτα κ.α.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 5:47 pm


Θερινά ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων με δωρεάν δίδακτρα για τους πολίτες της Ημαθίας

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα επιδοτούμενα προγράμματα σπουδών στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, αδειοδοτημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ (φορέας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων) με κωδικό αδείας 192044348. Τα μαθήματα γίνονται στη Βέροια.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 5:26 pm


Το ντιμπέιτ των υποψηφίων δημάρχων Βέροιας στην TV100 (βίντεο)

Τις θέσεις τους για τα θέματα του Δήμου Βέροιας ανέπτυξαν σε τηλεοπτική συζήτηση στην TV100, oι υποψήφιοι δήμαρχοι Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, Αντώνης Μαρκούλης, Γιώργος Μελιόπουλος, Γεωργία Μπατσαρά και Παύλος Παυλίδης. Εκλήθη αλλά δεν παρέστη ο Γιάννης Παπαγιάννης. Δείτε την συζήτηση:

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 5:02 pm


Αντικατάσταση Αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης της Βέροιας - Ορφανίδης: «Το έργο μας μπορεί να θάβεται αλλά δεν χάνεται»

Υπογράφηκε σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 στα γραφεία της ΔΕΥΑΒ η σύμβαση του έργου, «Αντικατάσταση Αμιαντοσωλήνων Εσωτερικού Δικτύου ύδρευσης πόλης Βέροιας», μεταξύ του Προέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒ κ. Γεώργιου Ορφανίδη και του αναδόχου της εταιρείας κ. Μεταξά Βασιλείου. Στην υπογραφή παραβρέθηκαν και τα μέλη του Δ.Σ. κα Μυρτώ Μπέτζιου και Κωνσταντίνος Γραμματικός.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 2:45 pm


Ο Βεροιώτης συγγραφέας Γαβριήλ Παπαδόπουλος μιλά για το πρώτο του συγγραφικό έργο

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου, με τίτλο «Απώλεια Στήριξης», στην Βέροια, ο Βεροιώτης συγγραφέας Γαβριήλ Παπαδόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη στον ‘Πληροφοριοδότη’.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 12:17 pm


Θέσεις εργασίας σε γυράδικο - Snack Bar

Γυράδικο Snack Bar στην Παραλία Κατερίνης ζητά:

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 12:07 pm


Εκδήλωση αφιερωμένη στην «Άλωση της Πόλης» διοργανώνει ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας, το πρωί της Τετάρτης 22 Μαΐου, στον φιλόξενο χώρο του ΚΕΜΑΕΔ, στην Βέροια, με αφορμή την εκδήλωση που διοργανώνει.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 11:29 am


Το μήνυμα του συνδυασμού πόρτα - πόρτα

Ασταμάτητη είναι η προσπάθεια που καταβάλλουν ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης και οι συνεργάτες του υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι να μεταφέρουν το μήνυμα του συνδυασμού σε όλους τους δημότες. Ο Συνδυασμός "Δράση με Γνώση" έχει συγκροτήσει ομάδες υποψηφίων δημοτικών συμβούλων οι οποίοι "οργώνουν" την Βέροια και μοιράζουν πόρτα - πόρτα το έντυπο με το πρόγραμμα της παράταξης ενώ παράλληλα καλούν τους πολίτες να στηρίξουν τον συνδυασμό για να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε με νοικοκυριό και χρηστή πολιτική.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 11:13 am


Κατερίνα Μορφίδου: Γνωρίζει τα τοπικά προβλήματα και είναι αποφασισμένη να δώσει μάχες για να λυθούν

Πολλά πρόσωπα που παρουσιάζουν μεγάλη διάθεση να προσφέρουν στα κοινά και παρουσιάζουν υψηλή δυναμική στην προεκλογική κίνηση έχει στον συνδυασμό του ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης. Ένα τέτοιο πρόσωπο είναι η δικηγόρος Κατερίνα Μορφίδου. Νέο πρόσωπο στην τοπική πολιτική σκηνή, ασκεί μάχιμη δικηγορία εδώ και 11 χρόνια.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 9:32 am


Λογικές ερωτήσεις...Οι δικές μου απαντήσεις..

Γράφει η Ολυμπία Σουγιουλτζή

Ενημερώνοντας τους συμπολίτες μου για τις απόψεις του συνδυασμού μας "Αλληλεγγύη", με επικεφαλής τον Απόστολο Τζιτζικώστα, γίνομαι δέκτης λογικών ερωτήσεων, που στο παρελθόν ήταν και δικές μου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 12:17 am


Βασίλης Παπαδόπουλος: Απολογισμός δράσεων

Τον απολογισμό των δράσεων που υλοποίησε κάνει με ένα βίντεο που δημιούργησε ο Βασίλης Παπαδόπουλος. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 9:01 pm


Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Στέλιος Ασλάνογλου μιλά στον "Πληροφοριοδότη" για την νοικοκυρεμένη οικονομική πολιτική του δήμου Βέροιας (βίντεο)

Συνέντευξη στον "Πληροφοριοδότη" παραχώρησε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Βέροιας Στέλιος Ασλάνογλου. Μίλησε για νοικοκυρεμένη οικονομική πολιτική και εξήγησε πώς σε περίοδο κρίσης και με περικοπές χρηματοδοτήσεων κατά 60%, ο δήμος Βέροιας κάλυψε τις ανάγκες του και δημιούργησε κι ένα πλεόνασμα 2 εκατομμυρίων ευρώ. 

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 8:36 pm


Η υποψήφια δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά μιλά στον Πληροφοριοδότη για τις προγραμματικές της θέσεις (βίντεο)

Συνέντευξη στον "Πληροφοριοδότη" παραχώρησε η υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά. Μίλησε για τον προεκλογικό της αγώνα και την αποδοχή που είχε στην κοινωνία η υποψηφιότητά της, για την υποστήριξη της ΝΔ, για τα προβλήματα του δήμου Βέροιας και τις λύσεις που έχει στο μυαλό της, για τις προτεραιότητές της σε τομείς όπως ο τουρισμός, ο πολιτισμός, η καθημερινότητα, ο πρωτογενής και δευτερογενής τομέας και εξήγησε για ποιο λόγο πρέπει να υποστηριχθεί ο συνδυασμός της "Βέροια Πρωτεύουσα Πόλη".

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 7:24 pm


Ο 7ος άξονας του νέου προγράμματος του δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη - "Βελτιώνουμε την καθημερινότητα του πολίτη"

Από το Γραφείο Τύπου του Υπ. Δημάρχου Δ. Βέροιας Κ. Βοργιαζίδη ανακοινώθηκε ο 7ος από τους οκτώ άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του για τη νέα τετραετία. «Άξονας 7ος:Βελτιώνουμε την καθημερινότητα του πολίτη». Αναλυτικά:

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 7:05 pm


Ζητείται επαγγελματίας οδηγός με δίπλωμα Ε΄κατηγορίας

Ζητείται επαγγελματίας οδηγός με δίπλωμα Ε΄κατηγορίας για Ανώνυμη Εταιρία στην Νάουσα. Απαραίτητα προσόντα:

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 5:43 pm


Την Παρασκευή η πληρωμή του επιδόματος ενοικίου

Από την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη πληρωμή των δικαιούχων του Επιδόματος Στέγασης (ενοίκιο), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Απριλίου 2019.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 4:36 pm


Ερωτήσεις και απαντήσεις για τη ρύθμιση οφειλών στην Εφορία - Φυσικά Πρόσωπα

1) Ποιες κατηγορίες υπάγονται στη ρύθμιση;

H ρύθμιση έχει πεδίο εφαρμογής το σύνολο των φυσικών προσώπων και το σύνολο των βεβαιωμένων οφειλών τους, που έγιναν ληξιπρόθεσμες έως 31.12.2018. Προαιρετικά, ο οφειλέτης θα μπορεί να υπαγάγει στη ρύθμιση και ρυθμισμένες με τις πάγιες ρυθμίσεις οφειλές (12-24 δόσεις), οφειλές από ρυθμίσεις λόγω φυσικών καταστροφών και οφειλές που είναι σε αναστολή.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 1:47 pm


#tzitzi και #kostas πάνε μαζί

Ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του, ο Κώστας Καλαϊτζίδης “έβγαλε” στον προεκλογικό αγώνα του, το hastag #kostas2019 (το όνομά του) που συνδυάζεται έξυπνα με το αντίστοιχο προεκλογικό hastag που χρησιμοποιεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας και είναι το... #tzitzi2019.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 1:42 pm


Αλλαγή ημέρας της κεντρικής ομιλίας της Γεωργίας Μπατσαρά

Λόγω της ανοιχτής ομιλίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη την Παρασκευή στις 20.00 στην Θεσσαλονίκη, η κεντρική ομιλία της Υποψήφιας Δημάρχου Βέροιας και επικεφαλής τους συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» κ. Γεωργίας Μπατσαρά ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ για την

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 1:36 pm


Καλπάκης: "Η ψήφος στις ευρωεκλογές δεν είναι χαλαρή, επηρεάζει την ζωή μας" (βίντεο)

Στην Βέροια περιόδευσε ο Βεροιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέργιος Καλπάκης. Το πρωί επισκέφθηκε τα γραφεία του ΕΦΚΑ και αμέσως μετά το καμπ των προσφύγων στην Αγία Βαρβάρα.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 1:15 pm


Πρόσληψη 448 ατόμων στον ΕΦΚΑ – 7 θέσεις στην Ημαθία

Την πρόσληψη τετρακοσίων σαράντα οκτώ (448) ατόμων (ΥΕ Καθαριότητας), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως 18 μήνες), για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας των υπηρεσιών του, που εδρεύουν στους Νομούς Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Άρτας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Γρεβενών, Δράμας, Δωδεκανήσου, Έβρου, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Ημαθίας, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κεφαλληνίας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Κυκλάδων, Λακωνίας Λάρισας, Λασιθίου, Λέσβου, Λευκάδας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρεβέζης, Ρεθύμνης, Ροδόπης, Σάμου, Σερρών, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Φλώρινας, Φωκίδας, Χαλκιδικής, Χανίων και Χίου, ανακοίνωσε ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 1:15 pm


Προτεραιότητα στον Πολίτη: σε Καλλιθέα και Προμηθέα ο Αντώνης Μαρκούλης

Τις συνοικίες της Καλλιθέας και του Προμηθέα επισκέφθηκε ο υπ. Δήμαρχος Δ. Βέροιας, Αντώνης Μαρκούλης, με ομάδα υπ. Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη».

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 11:35 pm


Ημερίδα για τη διακοπή καπνίσματος πραγματοποίησαν οι Υγειονομικοί Σύλλογοι Ημαθίας (φωτογραφίες)

Εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα «Διακοπή Καπνίσματος: Φαρμακοθεραπεία και Προσέγγιση Καπνιστή» διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας, με τη στήριξη του Ιατρικού και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ημαθίας, την Δευτέρα 20 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον.

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 9:39 pm


Ο 6ος άξονας του νέου προγράμματος του δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη -  Υποδομές για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη

Από το Γραφείο Τύπου του Υπ. Δημάρχου Δ. Βέροιας Κ. Βοργιαζίδη ανακοινώθηκε ο 6ος από τους οκτώ άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του για τη νέα τετραετία. «Άξονας 6ος Υποδομές για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη». Αναλυτικά:

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 7:32 pm


Δεν ζω για την πολιτική, ούτε ζω από την πολιτική

Φτάσαμε αισίως στις  τελευταίες  ημέρες  πριν  την  Κυριακή  των εκλογών.  Μία  προεκλογική περίοδος, η  πρώτη  ως  υποψήφια, τελειώνει. Μία  εμπειρία πρωτόγνωρη, κουραστική και  συνάμα  συναρπαστική!

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 7:06 pm


Ο Στέργιος Διαμάντης μιλά στον Πληροφοριοδότη για το έργο της διοίκησής του (βίντεο)

Συνέντευξη στον Πληροφοριοδότη έδωσε ο πρόεδρος ΚΑΠΑ Βέροιας Στέργιος Διαμάντης. Μίλησε για το έργο της διοίκησής του, απάντησε στα πυρά που δέχθηκε για τις δράσεις του Νομικού Προσώπου από τον υποψήφιο δήμαρχο Παύλο Παυλίδη και εξήγησε γιατί παραμένει στο πλάι του σημερινού δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη και για ποιο λόγο πρέπει να τον εκλέξει ξανά ο κόσμος δήμαρχο Βέροιας. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 6:29 pm


Σ.Μουρτζίλας- «Στόχος μας η συνεργατικότητα των πολιτιστικών δράσεων των συλλόγων της Ημαθίας»

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας καλείται να συνδράμει τους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς του τόπου μας. Στόχος μας στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ η συνεργατικότητα των πολιτιστικών  δράσεων των συλλόγων μας, όλο τον χρόνο, ώστε να συνδεθούν τα ήθη, τα έθιμα, η μουσική μας παράδοση, η γαστρονομία και οι χοροί, με την τουριστική προβολή κάθε δήμου και κοινότητας.

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 1:11 pm


Ζητούνται μηχανικός, ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων, βοηθός συνεργείου, οδηγός ταξί, άτομο για αγροτικές - κτηνοτροφικές εργασίες στην Βέροια

Ζητείται μηχανικός και ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων και βοηθός συνεργείου από επιχείρηση στην Βέροια για πλήρη απασχόληση.

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 12:03 pm


Όλα τα ονόματα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στην Ημαθία

Την 26η Μαΐου 2019 ημέρα Κυριακή και από ώρα 07.00 έως ώρα 19.00 θα διεξαχθεί στα εκλογικά τμήματα του Δήμου Βέροιας η ψηφοφορία για την εκλογή Περιφερειάρχη και Περιφερειακών Συμβούλων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Εκλογικής Περιφέρειας Ημαθίας,  από τον πίνακα υποψηφίων όπως αυτοί ανακηρύχθηκαν με τις πιο πάνω αποφάσεις του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης και θεωρήθηκαν με την ανωτέρω απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, από τους κατωτέρω συνδυασμούς :

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 10:39 am


Για τρίτη χρονιά χτύπησε το «1ο Θερινό Κουδούνι 2019» στο 1ο Δημοτικό Βέροιας (φωτογραφίες)

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας διοργάνωσε τη διαδραστική καλοκαιρινή γιορτή «1ο Θερινό Κουδούνι 2019».

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 11:10 pm


Η «Κατάθεση ψυχής» του Γιώργου Σαρδέλη παρουσιάστηκε στην Βέροια (φωτογραφίες)

Το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Κατάθεση ψυχής», παρουσίασε την Κυριακή 19 Μαΐου, στο ‘εκτός χάρτη’ papatzikou, ο συγγραφέας Γιώργος Σαρδέλης.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 10:02 pm


Βοργιαζίδης: «Επενδύουμε στον τουρισμό με σοβαρότητα και συγκριμένο σχέδιο»

Στη Βεργίνα βρέθηκαν το Σάββατο το απόγευμα 18 Μαΐου 2019, ο Δήμαρχος Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δράση με γνώση», Κώστας Βοργιαζίδης, και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξής του. Στο «Δημόσιο Διάλογο» που αναπτύχθηκε με τους κατοίκους της περιοχής, η κουβέντα περιστράφηκε κυρίως γύρω από θέματα τουριστικής ανάπτυξης αλλά και ζητήματα καθημερινότητας.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 9:11 pm


Πραγματοποιήθηκε στην Καστανιά η κεντρική εκδήλωση για την Γενοκτονία - Ευθεία επίθεση του Μητροπολίτη στα ποντιακά σωματεία που έμειναν στην Βέροια (εικόνες, βίντεο)

Στην Παναγία Σουμελά πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Μετά την Θεία Λειτουργία και το μνημόσυνο, ακολούθησε καθάθεση στεφάνων στο μνημείο της Γενοκτονίας.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 5:50 pm


Γεωργία Μπατσαρά: Δίνουμε προτεραιότητα στα προβλήματα της καθημερινότητας

Από τον συνδυασμό «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ»-Γεωργία Μπατσαρά έγιναν γνωστές οι προτεραιότητες στα προβλήματα της καθημερινότητας.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 4:39 pm


Με επιτυχία και φέτος ο Δρόμος Ορεινού Τρεξίματος Μνήμης και Θυσίας (φωτογραφίες, βίντεο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Καστανιά ο 2ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Μνήμης και Θυσίας που διοργάνωσε ο σύλλογος Καλλιθέας Βέροιας. Οι συμμετοχές στο αγώνα των 14 χιλιομέτρων ήταν 167 ενώ στον αγώνα των 5 χλμ ήταν 85. Στον αγώνα των 14χλμ νικητής ήταν ο Δημήτρης Γάζος ενώ στον αγώνα των 5χλμ ο Αμβρόσιος Δημητριάδης. Στους αγώνες παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 3:50 pm


Προτεραιότητα στον Πολίτη-Αντώνης Μαρκούλης: ο Αγ. Γεώργιος σήμανε την ανατροπή!

Μια άνευ προηγουμένου συγκέντρωση και ομιλία έγινε το βράδυ του Σαββάτου στον Άγιο Γεώργιο. Η συγκέντρωση του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη» και η ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Αντώνη Μαρκούλη τα είχαν όλα: Παλμό, ένταση, πάθος, συγκίνηση, αισιοδοξία για το αύριο αλλά και ένα ποταμό από αλήθειες.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 1:45 pm


Η εκδήλωση μνήμης με την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού από ψηλά

Την συναυλία που πραγματοποίησε η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ποντίων, κάλυψε με drone ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πατρίδας Γιάννης Σιδηρόπουλος.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 1:14 am


Βοργιαζίδης: «Έχουμε ήδη εξασφαλίσει πολλά εκατομμύρια ευρώ για το Δήμο Βέροιας»

«Δημόσιο διάλογο» με κατοίκους της Πατρίδας και του Αγίου Γεωργίου πραγματοποίησε, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, Κώστας Βοργιαζίδης, παρουσία συνεργατών και υποψηφίων του συνδυασμού του «Δράση με Γνώση». Ο κ. Βοργιαζίδης στάθηκε ιδιαίτερα στις χρηματοδοτήσεις που εξασφάλισε ο Δήμος τα τελευταία χρόνια, τονίζοντας ότι το ύψος τους ξεπέρασε τα 19 εκατομμύρια ευρώ και πρόσθεσε ότι έχουν υποβληθεί προτάσεις και αναμένονται εγκρίσεις για άλλα τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ με τα οποία θα χρηματοδοτηθούν έργα που αναμένεται να βελτιώσουν σημαντικά τις υποδομές αλλά και το αστικό τοπίο σε πολλά σημεία του Δήμου Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 12:54 am


Λαμπαδηφορία για την Γενοκτονία πραγματοποίησε στην Βέροια η Εύξεινος Λέσχη (φωτογραφίες, βίντεο)

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις μνήμης, με το σύνθημα «Δεν ξεχνώ», πραγματοποίησε λαμπαδηφορία στην πόλη της Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 12:53 am


Η Βέροια και η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού τίμησαν την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου (φωτογραφίες, βίντεο)

Με μεγάλη λαμπρότητα ο δήμος Βέροιας και οι τοπικοί ποντιακοί πολιτιστικοί σύλλογοι τίμησαν το Σάββατο το βράδυ, την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων. Η συναυλία που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ωρολογίου με τον μπάντα του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού είχε μεγάλη επιτυχία και συγκέντρωση πολύ κόσμο. 

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 11:15 pm


Προτεραιότητα στον Πολίτη: στη Φυτειά ο Αντώνης Μαρκούλης

Τη Φυτειά επισκέφθηκε το βράδυ της Παρασκευής (17/5) ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Αντώνης Μαρκούλης. Στην ομιλία του, ενώπιον ενός πολυπληθούς ακροατηρίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη», αφού απαρίθμησε τα βασικά σημεία αποτυχίας της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, που απογοήτευσε το σύνολο των δημοτών, υποσχέθηκε τη συνετή λειτουργία της δικής του. Και αυτό θα γίνει, όπως τόνισε, όχι με λόγο κενό περιεχομένου αλλά με συγκεκριμένες δράσεις και δουλειά σε κάθε τομέα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 5:24 pm


Επίσκεψη Αντώνη Μαρκούλη σε ΑΛ.Μ.ΜΕ., Α.Σ. ΜΕΣΗΣ και VENUS

Τις μεταποιητικές μονάδες ΑΛ.Μ.ΜΕ., Venus και τον Α.Σ. Μέσης, επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Αντώνης Μαρκούλης, με ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη». Είναι γεγονός ότι οι μονάδες αυτές κάνουν υπερήφανο τον τόπο, αποτελώντας την αιχμή του δόρατος για την εξαγωγική δραστηριότητα, με την αποστολή προϊόντων σε κάθε γωνιά της γης. Η επίσκεψη του Αντώνη Μαρκούλη ανέδειξε κάποια προβλήματα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 12:50 pm


Τρένο παρέσυρε και σκότωσε 52χρονο σε αφύλακτη διάβαση

Δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 18 Μαΐου 2019 και συγκεκριμένα στις 07:45 σε αφύλακτη διάβαση του ΟΣΕ στο Παλαιοχώρι Ημαθίας όταν αμαξοστοιχία που κατευθυνόταν προς την Αλεξάνδρεια από το Πλατύ (δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Φλώρινα) παρέσυρε και σκότωσε 52χρονο οδηγό μοτοσικλέτας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 11:14 am


Ο αντιδήμαρχος Βέροιας Βασίλης Λυκοστράτης μιλά στον Πληροφοριοδότη για θέματα τουρισμού (βίντεο)

Για θέματα του τουρισμού μίλησε σε συνέντευξη του στον Πληροφοριοδότη ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Λυκοστράτης. Στην συνέντευξή του μίλησε για τις προσπάθειες που έκανε ως αντιδήμαρχος, για το άνοιγμα στην Κίνα και την αδελφοποίηση με την Απαγορευμένη Πόλη του Πεκίνου. Δείτε την συνέντευξή του:

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 12:04 am


Αγώνες τσαμπιονς λιγκ στην Βέροια

Αγώνες τσαμπιονς λιγκ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολούθησουν οι ποδοσφαιρόφιλοι στην Βέροια. Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, δήλωσε ως έδρα για τους ευρωπαϊκούς την Βέροια.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 11:38 pm


Τις αγροτοβιομηχανίες στον Δήμο Βέροιας επισκέφθηκε η Γεωργία Μπατσαρά

Τις κορυφαίες συνεταιριστικές και ιδιωτικές βιομηχανίες μεταποίησης και διακίνησης αγροτικών προϊόντων του Δήμου Βέροιας και όχι μόνο, επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 16 Μαΐου, η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας κ. Γεωργία Μπατσαρά. Συνοδευόμενη από Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού της «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ», συναντήθηκε με προέδρους και διευθυντικά στελέχη των αγροτοβιομηχανιών VENUS GROWERS, ΑΛΜΜΕ, ΑΛΙΑΚΜΩΝ, ΑΣ ΜΕΣΗΣ και ALEXANDER.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 10:38 pm


Ο πέμπτος άξονας του νέου προγράμματος του δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη - Οικονομία φιλική προς το περιβάλλον

Από το Γραφείο Τύπου του Υπ. Δημάρχου Δ. Βέροιας Κ. Βοργιαζίδη ανακοινώθηκε ο 5ος από τους οκτώ άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του για τη νέα τετραετία, ο άξονας "Οικονομία φιλική προς το περιβάλλον».

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 10:10 pm


Θανατηφόρο τροχαίο έξω από την Βέροια

 Σήμερα (17 Μαΐου 2019) και ώρα 14.40 περίπου στο 234 χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας – Κήπων (εντός σήραγγας) εντός της σύραγγας 10 έξω από την Βέροια, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηγουμενίτσα, Δ.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 68χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε τοιχίο της σήραγγας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 76χρονου συνοδηγού του οχήματος και τον τραυματισμό του 68χρονου οδηγού.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 6:07 pm


Με τον Αγροτικό Σύλλογο Γεωργών Βέροιας συναντήθηκε η Γεωργία Μπατσαρά

Τα προβλήματα των αγροτών του Δήμου Βέροιας και δη της Ημαθίας συζήτησαν η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» κ. Γεωργία Μπατσαρά, με την διοίκηση του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας .

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 3:21 pm


Τεράστια επιτυχία της Αντιδημαρχίας Τουρισμού Βέροιας: Υπογράφεται σύντομα η αδελφοποίηση της Βέροιας με την «Απαγορευμένη Πόλη» του Πεκίνου

Μεγάλη επιτυχία για το Δήμο Βέροιας και την Αντιδημαρχία Τουρισμού η επικείμενη αδερφοποίηση της Βέροιας με το Δήμο της «Απαγορευμένης Πόλης» του Πεκίνου, Dongcheng, της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας ύστερα από την πρόσφατη έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου του προτεινόμενου σχεδίου συνεργασίας που κατέθεσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βασίλης Λυκοστράτης.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 2:50 pm


Διανεμήθηκαν κάδοι οικιακής κομποστοποίησης και βιοαποβλήτων στην Βέροια

Το πρωί της Παρασκευής, στα Εβραίικα Μνήματα, στην Βέροια, διανεμήθηκαν κάδοι οικιακής κομποστοποίησης σε όσους δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα. Έγιναν 131 αιτήσεις για την κομποστοποίηση και 11 για τα βιοαπόβλητα.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 2:37 pm


Γεωργία Μπατσαρά: Θα αναζητήσουμε τρόπους να ενισχύσουμε την Αστυνομία

Την διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας συνάντησε η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» κ. Γεωργία Μπατσαρά, ολοκληρώνοντας παράλληλα τον δεύτερο κύκλο των επισκέψεών της στις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 12:57 pm


Χρηματοδότηση ύψους 3.639.923,06 € για δημιουργία "Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου" στον Δήμο Νάουσας και στον Δήμο Αλεξάνδρειας

Το Υπουργείο Οικονομικών και Ανάπτυξης, στο πλαίσιο της δράσης «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομίας 2014 -2020», ενέκρινε την χρηματοδότηση για δημιουργία δέκα (10) OPENMALLS (Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου) στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, με ποσοστό ενίσχυσης 100%

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 11:53 am


Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις 120 δόσεις

Του Γιώργου Ουρσουζίδη

Κατά κοινή ομολογία τα προτεινόμενα μέτρα για ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ αποτελούν διέξοδο από το περιβάλλον της παρατεταμένης κρίσης που βιώνουμε, μια ανάσα οξυγόνου μέσα στον ασφυκτικό κλοιό που βρίσκεται η χώρα, εδώ και μια δεκαετία σχεδόν.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 7:58 am


Εγκαινιάστηκε η έκθεση της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας στην πλατεία Δημαρχείου (φωτογραφίες)

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, στήθηκαν περίπτερα ενημέρωσης με σχετικό έντυπο υλικό στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 12:39 am


Βέροια - Ειδήσεις και Νέα

Στη Βέροια μεταβαίνει ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγος - eproodos.gr

Στη Βέροια μεταβαίνει ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγος  eproodos.gr

Τήν Τρίτη 28 Μαΐου, ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος θά μεταβεῖ στήν Βέροια, προσκεκλημένος τοῦ Σεβασμιωτάτου ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 7:03 pm


Με δράση, γνώση και… υπογραφή στα τρία μεγαλύτερα έργα των τελευταίων ετών στη Βέροια ο Άρης Λαζαρίδης! - Πληροφοριοδότης

Με δράση, γνώση και… υπογραφή στα τρία μεγαλύτερα έργα των τελευταίων ετών στη Βέροια ο Άρης Λαζαρίδης!  Πληροφοριοδότης

Έχει συνδέσει το όνομά του με τα τρία μεγαλύτερα έργα του δήμου Βέροιας, τα τελευταία 15 χρόνια, ο αντιδήμαρχος Άρης Λαζαρίδης: Το εντυπωσιακό ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 6:38 pm


Βέροια: Η Αστυνομία μετέφερε ασθενή στο νοσοκομείο ελλείψει ασθενοφόρου - Verianet

Βέροια: Η Αστυνομία μετέφερε ασθενή στο νοσοκομείο ελλείψει ασθενοφόρου  Verianet

Η Αστυνομία αναγκάστηκε να μεταφέρει περιστατικό στο Νοσοκομείο Βέροιας ελλείψει ασθενοφόρου. Το συμβάν έγινε πρωί της Παρασκευής σε φαρμακείο της ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 1:47 pm


Κοινωνική πολιτική - βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθηµερινότητας : 9η θεματική του προγράμματος του Γ.Παπαγιάννη - Ημερήσια - Βέροια

Κοινωνική πολιτική - βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθηµερινότητας : 9η θεματική του προγράμματος του Γ.Παπαγιάννη  Ημερήσια - Βέροια

Μείωση των δηµοτικών τελών ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλον το δήµο Βέροιας · Αναβάθµιση του επιπέδου των κοινωνικών υπηρεσιών που προσφέρει ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 12:33 pm


Βέροια: «Ο πόλεμος των κάστρων», παρουσίαση βιβλίου της Εύας Ιεροπούλου (27/5/19) - Verianet

Βέροια: «Ο πόλεμος των κάστρων», παρουσίαση βιβλίου της Εύας Ιεροπούλου (27/5/19)  Verianet

Η παρουσίαση του βιβλίου " Ο πόλεμος των κάστρων" της Εύας Ιεροπούλου, θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιθήκης της Βέροιας ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 12:32 pm


Κώστας Βοργιαζίδης: «Την Κυριακή επιλέγουμε αυτούς που επιδιώκουν την πρόοδο. Επιλέγουμε αυτούς που ανοίγουν νέους δρόμους» - InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Κώστας Βοργιαζίδης: «Την Κυριακή επιλέγουμε αυτούς που επιδιώκουν την πρόοδο. Επιλέγουμε αυτούς που ανοίγουν νέους δρόμους»  InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Μήνυμα του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη ενόψει των εκλογών της Κυριακής 26 Μαΐου: Αγαπητοί μου συμπολίτες,. Όταν ξεκινήσαμε το 2014 εκφράσαμε ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 12:32 pm


Vespomazox 2019 – 3η ετήσια συνάντηση στη Βέροια - BIKEIT

Vespomazox 2019 – 3η ετήσια συνάντηση στη Βέροια  BIKEIT

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, η 3η ετήσια συνάντηση που διοργανώνει το Vespa Club Βέροιας με την επωνυμία «Vespomazox»

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 12:24 pm


Γιάννης Παπαγιάννης : «Στις 26 Μαϊου γυρίζουμε σελίδα - Ημερήσια - Βέροια

Γιάννης Παπαγιάννης : «Στις 26 Μαϊου γυρίζουμε σελίδα  Ημερήσια - Βέροια

Φίλες και φίλοι, Στις 26 Μαΐου ο δήμος της Βέροιας αλλάζει σελίδα. Με τη δική σας βοήθεια, την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και τη ψήφο σας γυρίζουμε σελίδα.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 11:54 am


Στις δομές προσφύγων σε Αλεξάνδρεια και Βέροια σήμερα ο Άγγελος Τόλκας -Το πρόγραμμα των συναντήσεών του στην Ημαθία - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Στις δομές προσφύγων σε Αλεξάνδρεια και Βέροια σήμερα ο Άγγελος Τόλκας -Το πρόγραμμα των συναντήσεών του στην Ημαθία  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου, ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Άγγελος Τόλκας θα πραγματοποιήσει επισκέψεις και εξειδικευμένες...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 9:00 am


Βέροια - Αντώνης Μαρκούλης: “Δεν μας βαραίνουν ενοχές ανεκπλήρωτων υποσχέσεων ή άλλες πολιτικές αμαρτίες” (Βίντεο) - Verianet

Βέροια - Αντώνης Μαρκούλης: “Δεν μας βαραίνουν ενοχές ανεκπλήρωτων υποσχέσεων ή άλλες πολιτικές αμαρτίες” (Βίντεο)  Verianet

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δήμαρχου Βέροιας Αντώνη Μαρκούλη το απόγευμα της ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 11:10 pm


Αντώνης Μαρκούλης: "Η Βέροια αυτή την Κυριακή αλλάζει σελίδα!" (φωτογραφίες, βίντεο) - Πληροφοριοδότης

Αντώνης Μαρκούλης: "Η Βέροια αυτή την Κυριακή αλλάζει σελίδα!" (φωτογραφίες, βίντεο)  Πληροφοριοδότης

Με σκληρή κριτική στην δημοτική αρχή και δέσμευση για ένα καλύτερο αύριο του δήμου, πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία, κάτω από καταρρακτώδη ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:54 pm


Υπό βροχή οι ομιλίες Μπατσαρά και Μαρκούλη στη Βέροια - InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Υπό βροχή οι ομιλίες Μπατσαρά και Μαρκούλη στη Βέροια  InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Υπό βροχή πραγματοποιήθηκαν οι δύο προγραμματισμένες προεκλογικές συγκεντρώσεις της Γεωργίας Μπατσαρά και του Αντώνη Μαρκούλη στη Βέροια, ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:17 pm


Στις εορταστικές εκδηλώσεις σε Τρίκαλα και Βέροια ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος | Η ιστοσελίδα της Καλαμπάκας - kalabakacity.gr | Η Ενημέρωση της Καλαμπάκας

Στις εορταστικές εκδηλώσεις σε Τρίκαλα και Βέροια ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος | Η ιστοσελίδα της Καλαμπάκας  kalabakacity.gr | Η Ενημέρωση της Καλαμπάκας

Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών κ΄ Μετεώρων κ. Θεόκλητος το Σάββατο το απόγευμα και την Κυριακή το πρωΐ 25 και 26 Μαΐου ,μετά από πρόσκληση του ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 3:15 pm


Βέροια - Μητροπολίτης Βεροίας: Ευλογία Θεού το ότι φτάσαμε στα ΚΕ' Παύλεια – Συνέντευξη τύπου (βίντεο) - Verianet

Βέροια - Μητροπολίτης Βεροίας: Ευλογία Θεού το ότι φτάσαμε στα ΚΕ' Παύλεια – Συνέντευξη τύπου (βίντεο)  Verianet

Συνέντευξη τύπου δόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σχετικά με τη διοργάνωση των 25ων (ΚΕ') Παυλείων. Η συνέντευξη δόθηκε στην Ιερά Μητρόπολη και στους ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 1:14 pm


Εκδήλωση των υποψηφίων ευρωβουλευτών του Ν.Ε.Ο. Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου και Ολυμπίας Κουτσιώφτη στη Βέροια - Ημερήσια - Βέροια

Εκδήλωση των υποψηφίων ευρωβουλευτών του Ν.Ε.Ο. Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου και Ολυμπίας Κουτσιώφτη στη Βέροια  Ημερήσια - Βέροια

Με μεγάλη συμμετοχή από κατοίκους της Βέροιας πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο «Ελιά» της Βέροιας, η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν οι υποψήφιοι ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 12:10 pm


Σήμερα Πέμπτη η κεντρική ομιλία της Υποψήφιας Δημάρχου Βέροιας Γεωργίας Μπατσαρά - Ημερήσια - Βέροια

Σήμερα Πέμπτη η κεντρική ομιλία της Υποψήφιας Δημάρχου Βέροιας Γεωργίας Μπατσαρά  Ημερήσια - Βέροια

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα, τις υποψήφιες, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τους συνεργάτες μου, να παρευρεθείτε στην κεντρική ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 11:45 am


Βέροια: Η Εφορεία Αρχαιοτήτων τίμησε τον ακούραστο υπηρέτη της Ιστορίας Γιώργο Χιονίδη (βίντεο) - Verianet

Βέροια: Η Εφορεία Αρχαιοτήτων τίμησε τον ακούραστο υπηρέτη της Ιστορίας Γιώργο Χιονίδη (βίντεο)  Verianet

Στο υπόγειο της Μνήμης του Βυζαντινού Μουσείου Βέροιας, ο Σύλλογος Φίλων του Μουσείου των Αιγών και του Δικτύου των Μουσείων της Ημαθίας, ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 11:48 pm


Κλήσεις Εθνικής γυναικών για την προετοιμασία στην Βέροια - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Κλήσεις Εθνικής γυναικών για την προετοιμασία στην Βέροια  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Τo Σάββατο 25 Μαΐου 2019 και ώρα 15:00 στο ξενοδοχείο Βεριόπολις στη Βέροια θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Γυναικών για την προετοιμασία ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 5:33 pm


Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στη Βέροια - 902.gr

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στη Βέροια  902.gr

Την Βέροια επισκέφτηκε την Τρίτη 21 Μάη, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Μιχάλης Μιχαήλ, απόστρατος ανθυποπυραγός της Πυροσβεστικής, ο οποίος ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 1:16 pm


Αγώνες χάντμπολ δημοτικών σχολείων διοργανώθηκαν στην Βέροια - Πληροφοριοδότης

Αγώνες χάντμπολ δημοτικών σχολείων διοργανώθηκαν στην Βέροια  Πληροφοριοδότης

Το γραφείο Φυσικής Αγωγής Ημαθίας διοργάνωσε με επιτυχία τους αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ Χειροσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων περιοχής Βέροιας σχ.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 11:35 am


Βέροια: Ο θρήνος της Άλωσης της Πόλης από τον Σύλλογο Μικρασιατών Ημαθίας (βίντεο) - Verianet

Βέροια: Ο θρήνος της Άλωσης της Πόλης από τον Σύλλογο Μικρασιατών Ημαθίας (βίντεο)  Verianet

Εκδήλωση Μνήμης για την επέτειο της Άλωσης της Πόλης θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας την Τετάρτη 29 Μαΐου. Για την εκδήλωση αυτή, ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 11:06 am


Την Πέμπτη η κεντρική ομιλία της Υποψήφιας Δημάρχου Βέροιας Γεωργίας Μπατσαρά - Πληροφοριοδότης

Την Πέμπτη η κεντρική ομιλία της Υποψήφιας Δημάρχου Βέροιας Γεωργίας Μπατσαρά  Πληροφοριοδότης

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα, τις υποψήφιες, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τους συνεργάτες μου, να παρευρεθείτε στην κεντρική ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 10:23 am


«Καλλίστρατε, γιατί να σε ψηφίσω;» - InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

«Καλλίστρατε, γιατί να σε ψηφίσω;»  InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Του Καλλίστρατου Γρηγοριάδη*: Ζητώ την ψήφο σας επειδή πιστεύω στη συμμετοχή, στη δουλειά και στο αποτέλεσμα. Με τη θεωρία ποτέ δεν τα πήγα πολύ καλά.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 8:40 am


Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας στη Βέροια - Βίντεο - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας στη Βέροια - Βίντεο  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Βέροιας, ένας σημαντικός πλέον θεσμός, όχι μόνο για την πόλη μας, αλλά και σε διεθνές επίπεδο, ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 6:15 pm


Βέροια: Πανηγυρικά αθώοι οι αγρότες για τα μπλόκα του 2017 (βίντεο) - Verianet

Βέροια: Πανηγυρικά αθώοι οι αγρότες για τα μπλόκα του 2017 (βίντεο)  Verianet

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης, η Πρόεδρος του Δικαστηρίου ανακοίνωσε την απόφαση σύμφωνα με την οποία τρεις αγρότες μέλη του Αγροτικού ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 2:20 pm


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στη Βέροια - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας - Ημερήσια - Βέροια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στη Βέροια - Εφημερίδα Ημερήσια Ημαθίας  Ημερήσια - Βέροια

Λόγω εργασιών αποκατάστασης οδοστρώματος στο Δήμο Βέροιας σήμερα Τρίτη 21-05-2019, κατά τις ώρες 14:00΄ έως 19:00΄, επί της Λ. Στρατού, από τη ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 12:51 pm


Το μουσικό κουκλοθέατρο 'Χελιδονοφωλιές' στη Βέροια - Πληροφοριοδότης

Το μουσικό κουκλοθέατρο 'Χελιδονοφωλιές' στη Βέροια  Πληροφοριοδότης

To Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, διοργανώνουν μια διαδραστική παράσταση με κούκλες και ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 12:49 pm


Σύλληψη 38χρονου στη Βέροια διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση - Ημερήσια - Βέροια

Σύλληψη 38χρονου στη Βέροια διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση  Ημερήσια - Βέροια

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 38χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 11:04 am


Δημοτικές εκλογές 2019: Όλοι οι υποψήφιοι στο Δήμο Βέροιας - aftodioikisi.gr

Δημοτικές εκλογές 2019: Όλοι οι υποψήφιοι στο Δήμο Βέροιας  aftodioikisi.gr

Τους συνδυασμοί, όλα τα ονόματα των υποψηφίων και τα εκλογικά τμήματα στο Δήμο Βέροιας για τις Δημοτικές εκλογές 2019 γνωστοποίησε ο δήμος Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 9:39 am


Γιατί θέλουμε τη Βέροια, Πρωτεύουσα Πόλη! - Πληροφοριοδότης

Γιατί θέλουμε τη Βέροια, Πρωτεύουσα Πόλη!  Πληροφοριοδότης

Της Συρμούλας Τζήμα Τόπη. Ομολογουμένως η Βέροια είναι μια πόλη που παρουσιάζει μια μεγάλη αντίφαση, μεταξύ της παγκόσμιας φήμης της και των έργων ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 8:11 am


Περιοδεία στην Βέροια θα κάνει ο Βεροιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής Στέργιος Καλπάκης - Πληροφοριοδότης

Περιοδεία στην Βέροια θα κάνει ο Βεροιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής Στέργιος Καλπάκης  Πληροφοριοδότης

Την Βέροια θα επισκεφθεί αύριο Τρίτη 21 Μαΐου 2019, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ_ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Καλπάκης Στέργιος.

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 10:04 pm


Την Παρασκευή η κεντρική ομιλία της Υποψήφιας Δημάρχου Βέροιας Γεωργίας Μπατσαρά - Πληροφοριοδότης

Την Παρασκευή η κεντρική ομιλία της Υποψήφιας Δημάρχου Βέροιας Γεωργίας Μπατσαρά  Πληροφοριοδότης

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα, τις υποψήφιες, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τους συνεργάτες μου, να παρευρεθείτε στην κεντρική ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 7:43 pm


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Μούμογλου στην Βέροια - Πληροφοριοδότης

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Μούμογλου στην Βέροια  Πληροφοριοδότης

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 6:42 pm


Κώστας Μπίγαλης, Μαντώ και Δάκης «ξεσήκωσαν» τη Βέροια - Ημερήσια - Βέροια

Κώστας Μπίγαλης, Μαντώ και Δάκης «ξεσήκωσαν» τη Βέροια  Ημερήσια - Βέροια

Σε ρυθμούς 90's κινήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 16 Μαΐου ο πεζόδρομος της οδού Έλλης. Ο Κώστας Μπίγαλης, ο Δάκης και η Μαντώ ξεσήκωσαν τους Βεροιώτες ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 12:36 pm


Παρολίγον τραγωδία στο Φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια - Κινδύνεψε να πνιγεί 19χρονος πρόσφυγας - seleo.gr

Παρολίγον τραγωδία στο Φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια - Κινδύνεψε να πνιγεί 19χρονος πρόσφυγας  seleo.gr

Παρολίγον τραγωδία την Παρασκευή στο Φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια, με νεαρό άντρα που κόντεψε να πνιγεί έπειτα από πτώση του στο νερό. Πιο συγκεκρι ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 6:45 am


Η «Κατάθεση ψυχής» του Γιώργου Σαρδέλη παρουσιάστηκε στην Βέροια (φωτογραφίες) - Πληροφοριοδότης

Η «Κατάθεση ψυχής» του Γιώργου Σαρδέλη παρουσιάστηκε στην Βέροια (φωτογραφίες)  Πληροφοριοδότης

Το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Κατάθεση ψυχής», παρουσίασε την Κυριακή 19 Μαΐου, στο 'εκτός χάρτη' papatzikou, ο συγγραφέας Γιώργος Σαρδέλης.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 10:02 pm


Βέροια: Σύλληψη 38χρονου με καταδικαστική απόφαση για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής - InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Βέροια: Σύλληψη 38χρονου με καταδικαστική απόφαση για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής  InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Συνελήφθη χθες (18 Μαΐου 2019) το πρωί στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 38χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 9:43 pm


Βέροια – 19η Δεξιοτεχνία: “Μύρισε λάστιχο” στο ΔΑΚ “Δημήτριος Βικέλας” (βίντεο) - Verianet

Βέροια – 19η Δεξιοτεχνία: “Μύρισε λάστιχο” στο ΔΑΚ “Δημήτριος Βικέλας” (βίντεο)  Verianet

Μετά από δέκα χρόνια απουσίας από τους αγώνες δεξιοτεχνίας, η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας, επανήλθε και υλοποίησε την 19η Δεξιοτεχνία στο ΔΑΚ “Δημήτριος ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 6:39 pm


Βέροια: Μέχρι τις εννέα το βράδυ δίνονται οι διορισμοί των Δικαστικών Αντιπροσώπων - Verianet

Βέροια: Μέχρι τις εννέα το βράδυ δίνονται οι διορισμοί των Δικαστικών Αντιπροσώπων  Verianet

Σύμφωνα με το υπ' αριθ. πρωτ. 5863/18-05-2019 έγγραφο της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου σας γνωρίζουμε ότι: Οι διορισμοί των Δικαστικών Αντιπροσώπων ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 4:49 pm


Πολιτική εκδήλωση στην Βέροια πραγματοποίησε το ΜΛ ΚΚΕ - Πληροφοριοδότης

Πολιτική εκδήλωση στην Βέροια πραγματοποίησε το ΜΛ ΚΚΕ  Πληροφοριοδότης

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 18 Μαΐου στη Βέροια η κεντρική εκδήλωση συζήτηση του Μ-Λ ΚΚΕ ενόψει των Ευρωεκλογών στην αίθουσα της ΕΛΗΑΣ.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 4:46 pm


ΑΠΟΨΗ: Κυκλοφοριακό και στάθμευση στη Βέροια (του πρ. αντιδημάρχου Θ. Θεοδωρίδη) - InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

ΑΠΟΨΗ: Κυκλοφοριακό και στάθμευση στη Βέροια (του πρ. αντιδημάρχου Θ. Θεοδωρίδη)  InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

ΑΠΟΨΗ, του Θεόδωρου Θεοδωρίδη*: Η Βέροια είναι μια ιστορική πόλη. Η γρήγορη ανάπτυξη των τελευταίων χρόνων την έφεραν μπροστά στο αδιέξοδο μιας ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 1:30 pm


Β' Εθνική: Τελικοί ανόδου σε Βέροια και Αγρίνιο - SPORT24

Β' Εθνική: Τελικοί ανόδου σε Βέροια και Αγρίνιο  SPORT24

Το Αγρίνιο και η Ελευθερούπολη διεκδικούν το τελευταίο εισιτήριο από την Β Εθνική που οδηγεί στην Α2. Κρίσιμα παιχνίδια και για την παραμονή στον βόρειο ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 10:27 am


Η Βέροια και η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού τίμησαν την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου (φωτογραφίες, βίντεο) - Πληροφοριοδότης

Η Βέροια και η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού τίμησαν την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου (φωτογραφίες, βίντεο)  Πληροφοριοδότης

Με μεγάλη λαμπρότητα ο δήμος Βέροιας και οι τοπικοί ποντιακοί πολιτιστικοί σύλλογοι τίμησαν το Σάββατο το βράδυ, την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων. Η ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 11:15 pm


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΒΕΡΟΙΑ ΦΕΥΓΕΙ - Εφημερίδα ΛΑΟΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΒΕΡΟΙΑ ΦΕΥΓΕΙ  Εφημερίδα ΛΑΟΣ

Του Δημ. Π. Τόλιου Την εβδομάδα της Διακαινησίμου, έφυγε από την ζωή, πλήρης ημερών γεννηθείς στην Βέροια το 1929 , ο παλιός βεροιώτης Κυριάκος.

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 10:20 am


Βέροια: Τροχαίο με έναν νεκρό στην Εγνατία Οδό - Zougla

Βέροια: Τροχαίο με έναν νεκρό στην Εγνατία Οδό  Zougla

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 76χρονο άνδρα, σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ημαθία. Σύμφωνα με το...

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 5:54 am


«Απώλεια Στήριξης»: Παρουσιάζεται στη Βέροια το βιβλίο του Γαβρ. Παπαδόπουλου (29/5) - InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

«Απώλεια Στήριξης»: Παρουσιάζεται στη Βέροια το βιβλίο του Γαβρ. Παπαδόπουλου (29/5)  InVeria.gr - Ειδησεογραφιικός Κόμβος Ημαθίας

Οι εκδόσεις Ελευθερουδάκη και το βιβλιοπωλείο «η Γωνιά του Βιβλίου», σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, σας προσκαλούν στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 3:25 am


Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην Βέροια στα πλαίσια εκδηλώσεων του Δήμου για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ποντίων - Πληροφοριοδότης

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην Βέροια στα πλαίσια εκδηλώσεων του Δήμου για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ποντίων  Πληροφοριοδότης

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 12:12 am


Βέροια: 19χρονος πρόσφυγας παραλίγο να πνιγεί στην τεχνητή λίμνη Αλιάκμονα – Τον έσωσε υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι - Verianet

Βέροια: 19χρονος πρόσφυγας παραλίγο να πνιγεί στην τεχνητή λίμνη Αλιάκμονα – Τον έσωσε υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι  Verianet

Άγιο είχε 19χρονος πρόσφυγας ο οποίος φέρεται ότι κατάγεται από τη Γουνέα και φιλοξενείται στο Κέντρο Φιλοξενίας στην Αγ. Βαρβάρα Βέροιας. Το μεσημέρι τις ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 7:33 pm


Βέροια: Με αύξηση κατά 50% ολοκληρώθηκε η πρώτη συλλογή κενών συσκευασιών φυτοπροστατευτικών προϊόντων για το 2019 - Πληροφοριοδότης

Βέροια: Με αύξηση κατά 50% ολοκληρώθηκε η πρώτη συλλογή κενών συσκευασιών φυτοπροστατευτικών προϊόντων για το 2019  Πληροφοριοδότης

Ολοκληρώθηκε η πρώτη (1η) συλλογή κενών συσκευασιών φυτοπροστατευτικών προϊόντων για το έτος 2019, που διοργάνωσε στις 15 & 16 Μαΐου η Διεύθυνση ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 3:12 pm


Βέροια: “Ξεσήκωσαν” τον πεζόδρομο Μπίγαλης, Μαντώ και Δάκης - Verianet

Βέροια: “Ξεσήκωσαν” τον πεζόδρομο Μπίγαλης, Μαντώ και Δάκης  Verianet

Με ανοιξιάτικο κλίμα, πολύ κέφι και ασταμάτητο χορό, ο Μπίγαλης, η Μαντώ και ο Δάκης, “ξεσήκωσαν” τον πεζόδρομο στην οδό Έλλης το βράδυ της Πέμπτης.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 2:31 pm


Βέροια: 51χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο κέντρο της πόλης - Verianet

Βέροια: 51χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο κέντρο της πόλης  Verianet

Άντρας ετών 51 βρέθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής νεκρός στο κέντρο της Βέροιας, επί της οδού Κοντογεωργάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος, ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 12:46 pm


Σχολικοί αγώνες βόλει διοργανώθηκαν στην Βέροια - Πληροφοριοδότης

Σχολικοί αγώνες βόλει διοργανώθηκαν στην Βέροια  Πληροφοριοδότης

Το γραφείο Φυσικής Αγωγής Ημαθίας διοργάνωσε με επιτυχία τους αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ Πετοσφαίρισης 3Χ3 Δημοτικών Σχολείων περιοχής Βέροιας σχ.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 11:44 am


Πλήθος κόσμου στην κεντρική πολιτική εκδήλωση του «Κινήματος Αλλαγής» στη Βέροια - Ημερήσια - Βέροια

Πλήθος κόσμου στην κεντρική πολιτική εκδήλωση του «Κινήματος Αλλαγής» στη Βέροια  Ημερήσια - Βέροια

Σε μια ατμόσφαιρα που έφερε στη ... μνήμη όλων παλιές καλές μέρες από το ένδοξο παρελθόν του ΠΑΣΟΚ και την επιχειρούμενη προσπάθεια ανασύνταξης της ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 11:24 am


Περιοδεία του Σωτήρη Αβραμόπουλου στη Βέροια (ΦΩΤΟ) - 902.gr

Περιοδεία του Σωτήρη Αβραμόπουλου στη Βέροια (ΦΩΤΟ)  902.gr

Τη Βέροια επισκέφτηκε την Πέμπτη 16 Μάη ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 10:28 am


Βέροια: Φόρος τιμής και μνήμης στα θύματα της Γενοκτονίας του ποντιακού Ελληνισμού (βίντεο) - Verianet

Βέροια: Φόρος τιμής και μνήμης στα θύματα της Γενοκτονίας του ποντιακού Ελληνισμού (βίντεο)  Verianet

Με περίπτερο ενημέρωσης στην πλατεία Δημαρχείου ξεκίνησε ο κύκλος των εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας του ποντιακού Ελληνισμού. Οι εκδηλώσεις ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 12:10 am


ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις σε Βόλο και Βέροια - aftodioikisi.gr

ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις σε Βόλο και Βέροια  aftodioikisi.gr

Προσλήψεις 4 ατόμων σε Βόλο και Βέροιας αποφάσισε να πραγματοποιήσει ο ΔΕΔΔΗΕ. Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ΔΠΚΕ Περιοχή Βόλου Ανακοίνωση ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 10:33 am


Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ν. Ημαθίας : Στη Βέροια θα τιμήσουν την επέτειο της Γενοκτονίας - Ημερήσια - Βέροια

Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ν. Ημαθίας : Στη Βέροια θα τιμήσουν την επέτειο της Γενοκτονίας  Ημερήσια - Βέροια

Οι παρακάτω Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Νομού Ημαθίας: -Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Γεωργίου -Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Τριάδας -Εκπολιτιστικός Σύλλογος ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 10:25 am


Βέροια: Αποζημιώσεις από το τέλος του χρόνου στους πληγέντες από το χαλάζι - seleo.gr

Βέροια: Αποζημιώσεις από το τέλος του χρόνου στους πληγέντες από το χαλάζι  seleo.gr

Στο τέλος του 2019 θα ξεκινήσει η αποζημίωση των αγροτών για τις ζημιές που υπέστη η φετινή τους παραγωγή από το χαλάζι που έπεσε στο "πέταλο" Πέλλας-...

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 7:15 am


Βέροια: Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (βίντεο) - Verianet

Βέροια: Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (βίντεο)  Verianet

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας το πρωί της Τετάρτης 15 Μαΐου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας. Τα θέματα που ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 1:10 pm


Βέροια – Σταύρος Αραχωβίτης: “Έχουμε ήδη ξεκινήσει εκσυγχρονισμό στον κανονισμό του ΕΛΓΑ” (βίντεο) - Verianet

Βέροια – Σταύρος Αραχωβίτης: “Έχουμε ήδη ξεκινήσει εκσυγχρονισμό στον κανονισμό του ΕΛΓΑ” (βίντεο)  Verianet

Την Ημαθία επισκέφτηκε την Τετάρτη ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης στα πλαίσια της περιοδείας του. Ο κ. Αραχωβίτης ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 10:00 am


Να αναδείξουμε την Βέροια σε πόλη ευρωπαϊκή κι ευημερούσα - Πληροφοριοδότης

Να αναδείξουμε την Βέροια σε πόλη ευρωπαϊκή κι ευημερούσα  Πληροφοριοδότης

Του Γιώργου Σαββίδη. Είναι χρέος και όχι μόνο δημοκρατικό δικαίωμα, κάθε πολίτης να συμμετέχει στις εκλογικές διαδικασίες, των οποίων το αποτέλεσμα κρίνει ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 10:00 am


Τζιτζικώστας: Δυνατή Βέροια για μια δυνατή Μακεδονία (vid) - Voria

Τζιτζικώστας: Δυνατή Βέροια για μια δυνατή Μακεδονία (vid)  Voria

Ο Περιφερειάρχης κατά την επισκεψή του στη Βέροια εγκαινίασε το παράρτημα Ημαθίας του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 10:00 am


Βέροια: Ταξίδι “Κάπου Ανατολικοδυτικά..” από το Μουσικό Σχολείο (βίντεο) - Verianet

Βέροια: Ταξίδι “Κάπου Ανατολικοδυτικά..” από το Μουσικό Σχολείο (βίντεο)  Verianet

Τα μουσικά σύνολα του Μουσικού Σχολείου Βέροιας διοργάνωσαν με ένα ιδιαίτερο μελωδικό ταξίδι που έφερε τον τίτλο “Κάπου Ανατολικοδυτικά” την ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 10:00 am


Στο ψηφοδέλτιο "Βέροια πρωτεύουσα πόλη" της Γεωργίας Μπατσαρά ο Χρήστος Τσιούντας - βιογραφικό - Πληροφοριοδότης

Στο ψηφοδέλτιο "Βέροια πρωτεύουσα πόλη" της Γεωργίας Μπατσαρά ο Χρήστος Τσιούντας - βιογραφικό  Πληροφοριοδότης

Στο ψηφοδέλτιο "Βέροια πρωτεύουσα πόλη" της Γεωργίας Μπατσάρα είναι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Ενότητα Δοβρά ο πρώην δήμαρχος ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 10:00 am


Τουρισμός: Σχεδιασμός 20 ταξιδιωτικών εμπειριών στη Βέροια - Tornos News

Τουρισμός: Σχεδιασμός 20 ταξιδιωτικών εμπειριών στη Βέροια  Tornos News

Ο σχεδιασμός 20 ταξιδιωτικών εμπειριών στη Βέροια περιλαμβάνεται στη δράση Καινοτόμες Ψηφιακές Υπηρεσίες Τουριστικής Προβολής της πόλης της Βέροιας.

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2019 | 10:00 am


Βέροια: Αποσωληνώθηκε Ο 17χρονος Αθλητής - www.star.gr

Βέροια: Αποσωληνώθηκε Ο 17χρονος Αθλητής  www.star.gr

Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί για την εξέλιξη της υγείας του 17χρονου δεκαθλητή, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια της προπόνησής του στη ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2019 | 10:00 am


Η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στη Βέροια! - Ημερήσια - Βέροια

Η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στη Βέροια!  Ημερήσια - Βέροια

Η φημισμένη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού επισκέπτεται την πόλη μας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου μας για τα 100 χρόνια Μνήμης της ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2019 | 10:00 am


Πανηγύρισε πρωτάθλημα και άνοδο η Βέροια (video) - OnSports.gr - Onsports.gr

Πανηγύρισε πρωτάθλημα και άνοδο η Βέροια (video) - OnSports.gr  Onsports.gr

Παρά τη φιλική ήττα από τη Δόξα Δράμας, η Βέροια πανηγύρισε τη φετινή της επιτυχία.

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2019 | 10:00 am


Στον κλειστό Πολυχώρο «Ελιά» μεταφέρεται η σημερινή εκδήλωση του ΚΚΕ στη Βέροια - 902.gr

Στον κλειστό Πολυχώρο «Ελιά» μεταφέρεται η σημερινή εκδήλωση του ΚΚΕ στη Βέροια  902.gr

Η προγραμματισμένη για σήμερα πολιτική συγκέντρωση της ΤΟ Ημαθίας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας στη Βέροια, με ομιλητές τους Θεανώ Καπέτη, ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 May 2019 | 10:00 am


Πλούσια η προεκλογική δραστηριότητα της υποψηφίας δημάρχου Βέροιας Γεωργίας Μπατσαρά - Πληροφοριοδότης

Πλούσια η προεκλογική δραστηριότητα της υποψηφίας δημάρχου Βέροιας Γεωργίας Μπατσαρά  Πληροφοριοδότης

Στο αποκορύφωμα της προεκλογικής της περιόδου βρίσκονται οι επισκέψεις και συναντήσεις της Υποψήφιας Δημάρχου Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2019 | 10:02 pm


Βέροια: διεξήχθη ο μαθηματικός διαγωνισμός Β' Φάσης Δημοτικών «Στέλιος Μιόγλου» - Πληροφοριοδότης

Βέροια: διεξήχθη ο μαθηματικός διαγωνισμός Β' Φάσης Δημοτικών «Στέλιος Μιόγλου»  Πληροφοριοδότης

Το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 διεξήχθη ο Διαγωνισμός Β' Φάσης Δημοτικών «Στέλιος Μιόγλου» για τους μαθητές Ε' και ΣΤ' δημοτικού. Στον διαγωνισμό πήραν ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2019 | 10:00 am


Βέροια: Λεωφορείο γεμάτο επιβάτες έπιασε φωτιά εν κινήσει - seleo.gr

Βέροια: Λεωφορείο γεμάτο επιβάτες έπιασε φωτιά εν κινήσει  seleo.gr

Φωτιά σε εν κινήσει τουριστικό λεωφορείο σημειώθηκε γύρω στις 10 το βράδυ του Σαββάτου στη Βέροια, πάνω από το Ναό της Αναλήψεως, στην περιοχή...

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2019 | 10:00 am


Μαντώ, Μπίγαλης και Δάκης έρχονται στην Βέροια - Πληροφοριοδότης

Μαντώ, Μπίγαλης και Δάκης έρχονται στην Βέροια  Πληροφοριοδότης

Ο Σύλλογος «Μουσικό Κουτί» σε συνεργασία με τον ΣΙΚΚΕΔ Βέροιας και την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας θα διοργανώσουν στο κέντρο της Βέροιας μια ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 May 2019 | 10:00 am


Κλιμάκιο της ποδοσφαιρικής ομάδας ΒΕΡΟΙΑ επισκέφτηκε το 4ο Δημοτικό Σχολείο - Ημερήσια - Βέροια

Κλιμάκιο της ποδοσφαιρικής ομάδας ΒΕΡΟΙΑ επισκέφτηκε το 4ο Δημοτικό Σχολείο  Ημερήσια - Βέροια

Ένα υπέροχο δώρο έλαβε την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 η σχολική κοινότητα του 4ου Δ.Σχ. Βέροιας. Κλιμάκιο της ποδοσφαιρικής ομάδας ΒΕΡΟΙΑ, αποτελούμενο ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2019 | 11:18 am


Την Κυριακή ΒΕΡΟΙΑ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. Το τέλος μιας πετυχημένης χρονιάς - Ημερήσια - Βέροια

Την Κυριακή ΒΕΡΟΙΑ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. Το τέλος μιας πετυχημένης χρονιάς  Ημερήσια - Βέροια

Με φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ιστορική Δόξα Δράμας, που τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2 η ΒΕΡΟΙΑ επέλεξε να κλείσει την ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2019 | 10:00 am


Βέροια: Καινούργια αρχή | Στην Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

Βέροια: Καινούργια αρχή | Στην Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Το τουριστικό της άνοιγμα ξεκινάει από την αναγεννημένη εβραϊκή συνοικία και συνεχίζεται στα μουσεία, στα αξιοθέατα και στα εστιατόρια της πόλης. | Ημερήσια ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2019 | 10:00 am


Στο ψηφοδέλτιο "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του Γιάννη Παπαγιάννη η Δήμητρα Ευθυμίου Ράλλη - Πληροφοριοδότης

Στο ψηφοδέλτιο "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του Γιάννη Παπαγιάννη η Δήμητρα Ευθυμίου Ράλλη  Πληροφοριοδότης

Στο ψηφοδέλτιο "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του Γιάννη Παπαγιάννη είναι ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Βέροιας η Δήμητρα Ευθυμίου Ράλλη. Ας δούμε τα ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2019 | 10:00 am


Περιοδεία της υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΝΔ Βίκυς Φλέσα στη Βέροια - Ημερήσια - Βέροια

Περιοδεία της υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΝΔ Βίκυς Φλέσα στη Βέροια  Ημερήσια - Βέροια

Στη Βέροια βρέθηκε χθες το απόγευμα η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Βίκυ Φλέσα, στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας στην Ελλάδα, η οποία, ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2019 | 11:02 am


Στην εισαγγελέα ως ύποπτος για το Βέροια - Άρης ο Καρυπίδης - SDNA

Στην εισαγγελέα ως ύποπτος για το Βέροια - Άρης ο Καρυπίδης  SDNA

H εισαγγελέας Βέροιας, Χαρίκλεια Χοβαρδά, κάλεσε ως ύποπτο τον ισχυρό άντρας της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρο Καρυπίδη, για τον αγώνα του περσινού ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2019 | 10:00 am


Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Βέροια - Πληροφοριοδότης

Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Βέροια  Πληροφοριοδότης

Η Τ.Ο. Ημαθίας του ΚΚΕ σας προσκαλεί στην κεντρική συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 13 Μαΐου, στις 19:00, στην Πλατεία Εληάς, μπροστά ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 May 2019 | 3:30 pm


"Ένας Ασφαλής Δρόμος για Όλους": Ημερίδα του ΚΕΜΑΕΔ στην Βέροια - Πληροφοριοδότης

"Ένας Ασφαλής Δρόμος για Όλους": Ημερίδα του ΚΕΜΑΕΔ στην Βέροια  Πληροφοριοδότης

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας και ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων Δήμου Βέροιας σας ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2019 | 10:00 am


Βέροια: Προπονήσεις και φιλικό με την Δόξα Δράμας - Sportime

Βέροια: Προπονήσεις και φιλικό με την Δόξα Δράμας  Sportime

Η Βέροια θα συνεχίσει προπονήσεις μέχρι τις 14/5, ενώ στις 12/5 θα δώσει φιλικό με τη Δόξα Δράμας.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2019 | 10:00 am


Βέροια: Αγωνία Για Τον Γιάννη Αβραμίδη - www.star.gr

Βέροια: Αγωνία Για Τον Γιάννη Αβραμίδη  www.star.gr

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Βέροιας ο 17χρονος δεκαθλητής, Γιάννης Αβραμίδης, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 May 2019 | 10:00 am


Το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Βέροια - 902.gr

Το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Βέροια  902.gr

Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Βέροιας, το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Δήμο Βέροιας, για τις δημοτικές εκλογές. Το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 May 2019 | 10:00 am


«Επέστρεψαν αξιοπιστία και αξιοπρέπεια στη Βέροια» - MetroSport.gr

«Επέστρεψαν αξιοπιστία και αξιοπρέπεια στη Βέροια»  MetroSport.gr

Ο Στέλιος Μαραγκός ανήμερα των γενεθλίων του κατέκτησε με τη Βέροια και το Κύπελλο. Εκλεισε τα 30 του χρόνια και ταυτόχρονα την ίδια μέρα η ομάδα της ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 May 2019 | 10:00 am


Εκανε το «νταμπλ» η Βέροια, 3-0 στον τελικό τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων - MetroSport.gr

Εκανε το «νταμπλ» η Βέροια, 3-0 στον τελικό τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων  MetroSport.gr

Επίδειξη δύναμης για τη «Βασίλισσα του Βορρά» στον τελικό του Κυπέλλου Ημαθίας απέναντι στην ομάδα των Τρικάλων. Μετά την κατάκτηση του ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2019 | 10:00 am


Σοκ στη Βέροια: Σοβαρός τραυματισμός αθλητή στη διάρκεια προπόνησης (video) - ΕΡΤ

Σοκ στη Βέροια: Σοβαρός τραυματισμός αθλητή στη διάρκεια προπόνησης (video)  ΕΡΤ

Σοβαρά τραυματισμένος διακομίσθηκε εσπευσμένα αρχικά στο Νοσοκομείο Βέροιας κι έπειτα στο Ιπποκράτειο, νεαρός αθλητής, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2019 | 10:00 am


Σε κρίσιμη κατάσταση 17χρονος επικοντιστής στη Βέροια - BEST News

Σε κρίσιμη κατάσταση 17χρονος επικοντιστής στη Βέροια  BEST News

Στηην εντατική νοσηλεύεται ο νεαρός αθλητής της Βέροιας Γιάννης Αβραμίδης που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Περισσότερα στο sportin.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2019 | 10:00 am


Στο Ιπποκράτειο 17χρονος αθλητής από τη Βέροια - Εφημερίδα Μακεδονία

Στο Ιπποκράτειο 17χρονος αθλητής από τη Βέροια  Εφημερίδα Μακεδονία

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας ένας 17χρονος αθλητής την ώρα που προπονείτο στο άλμα επί κοντό το απόγευμα της ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2019 | 10:00 am


Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση 17χρονος αθλητής - Athens Voice Online

Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση 17χρονος αθλητής  Athens Voice Online

Σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 17χρονος αθλητής από τη Βέροια, που τραυματίστηκε στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια προπόνησης στο επί κοντώ.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2019 | 10:00 am


Βέροια: Δύο νεκροί μετά από σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο - Zougla

Βέροια: Δύο νεκροί μετά από σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο  Zougla

Tροχαίο με δυο νεκρούς σημειώθηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι στην Ημαθία, σε αφύλακτη διάβαση στην αγροτική περιοχή Τριλόφου.... νεκροί Βέροια σύγκρουση ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2019 | 10:00 am


Τραγωδία στη Βέροια: 2 νεκροί από σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο - In.gr

Τραγωδία στη Βέροια: 2 νεκροί από σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο  In.gr

Σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο σημειώθηκε στην Βέροια με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2019 | 10:00 am


Σύγκρουση τρένου με ΙΧ στη Βέροια - Δύο νεκροί (βίντεο) - The TOC

Σύγκρουση τρένου με ΙΧ στη Βέροια - Δύο νεκροί (βίντεο)  The TOC

Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε 54χρονος κάτοικος Στενημάχου με συνεπιβάτη την ηλικιωμένη 74χρονη πεθερά του επιχείρησε να περάσει αφύλακτη ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2019 | 10:00 am


Για το νταμπλ η Βέροια - MetroSport.gr

Για το νταμπλ η Βέροια  MetroSport.gr

Ο τελικός του Κυπέλλου για την Ε.Π.Σ. Ημαθίας αποτελεί προτεραιότητα για όλους στη «Βασίλισσα του Βορρά». Στο… σπίτι της, στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2019 | 10:00 am


Σοκ στη Βέροια: Αθλητής χτύπησε με το κεφάλι σε σίδερο! - Voria

Σοκ στη Βέροια: Αθλητής χτύπησε με το κεφάλι σε σίδερο!  Voria

Ο αθλητής του επί κοντώ, Γιάννης Αβραμίδης χτύπησε με το κεφάλι σε σίδερο αντιστήριξης της βάσης του πήχη με αποτέλεσμα να σωριαστεί αιμόφυρτος.

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2019 | 10:00 am


«Καθαρή εξόδιοc» στη Βέροια - 902.gr

«Καθαρή εξόδιοc» στη Βέροια  902.gr

Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης φοράει το σικ τσαρούχι του Τσολιά και οργώνει πόλεις και χωριά της Ελλάδας, της Ευρώπης και του κόσμου όλου αναζητώντας ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2019 | 10:00 am


Ρεσιτάλ Πιάνου - Βιολιού στην Βέροια - Πληροφοριοδότης

Ρεσιτάλ Πιάνου - Βιολιού στην Βέροια  Πληροφοριοδότης

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Ν. Ημαθίας με την συνδιοργάνωση του Δήμου Βέροιας θα πραγματοποιήσουν ρεσιτάλ Πιάνου - Βιολιού, την Κυριακή 12 Μαΐου ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2019 | 10:00 am


Βέροια: Το ξεχασμένο εβραϊκό παρελθόν στο προσκήνιο - SKAI

Βέροια: Το ξεχασμένο εβραϊκό παρελθόν στο προσκήνιο  SKAI

Η Ελλάδα παλεύει ακόμη με πτυχές της ιστορίας της που έχουν να κάνουν με την πολυπολιτισμικότητα και τη συνύπαρξη διαφορετικών εθνοτήτων και θρησκειών.

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2019 | 10:00 am


Σε λειτουργία το εκλογικό κέντρο του Γιάννη Παπαγιάννη στη Βέροια - Ημερήσια - Βέροια

Σε λειτουργία το εκλογικό κέντρο του Γιάννη Παπαγιάννη στη Βέροια  Ημερήσια - Βέροια

Στην καρδιά της Βέροιας, στην οδό Ελ. Βενιζέλου 1, άνοιξε και λειτουργεί το εκλογικό κέντρο του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα για νέα Βέροια» ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2019 | 10:00 am


Η «πρώτη Ανάσταση» στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό στη Βέροια (ΦΩΤΟ) - romfea.gr

Η «πρώτη Ανάσταση» στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό στη Βέροια (ΦΩΤΟ)  romfea.gr

Το Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Βέροια

Φιλικοί ιστότοποι: