1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
 2. Μικρές αγγελίες
 3. Συνομιλία (chat)
 4. Καιρός
Τηλεόραση:
 1. ΝΕΤ
 2. ΕΤ3
 3. ALPHA
 4. ΣΚΑΙ
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Φθιώτιδας   »   Λιβανατες    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Λιβανατες και εμείς θα το προσθέσουμε.

Ο ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΣΟ Κ. ΤΙΘΟΡΕΑΣ


Στην ομάδα του Κηφισσού Κ. Τιθορέας θα συνεχίσει να αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο επιθετικός Λουκάς Καρακατσάνης. 

Η διοίκηση του Κηφισσού συμφώνησε σε όλα με τον έμπειρο επιθετικό ο οποίος έχει αγωνιστεί παλαιότερα στην ομάδα του Λεβαδειακού, στον Διαγόρα Ρόδου και στον Παναιτωλικό. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 August 2014 | 9:42 pm


Ευχές Βουλευτού Ε.Μακρή-Θεοδώρου στους συμμετέχοντες των Πανελληνίων εξετάσεων...

...μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση


Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων εξετάσεων εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους επιτυχόντες θερμά συγχαρητήρια. 

Η εισαγωγή σας στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας αποτελεί τη μεγάλη δικαίωση των κόπων και των προσπαθειών σας. 

Η επιβράβευση της επιμονής και της στοχοπροσήλωσής σας δημιουργεί μία σημαντική αρχή για την προσωπική και επαγγελματική σας πορεία και προοπτική.

        
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 August 2014 | 8:39 pm


Μήνυμα Σταϊκουρα για τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων


Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, συγχαίρω όλες και όλους εσάς, μαθήτριες και μαθητές από τον Νομό Φθιώτιδας, που πετύχατε.


Αποδείξατε, ότι, με συστηματική και επίπονη μελέτη και εργασία, οι στόχοι πραγματοποιούνται.


Μια νέα περίοδος ανώτατης εκπαίδευσης και στόχων ξεκινά για σας.


Συγχαίρω τους γονείς σας και τους καθηγητές σας για τη πολύπλευρη στήριξη που σας παρείχαν.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 August 2014 | 8:30 pm


Tα ονόματα των επιτυχόντων του Ν. Φθιώτιδας - Οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ

Αγωνία τέλος: Στη δημοσιότητα οι βάσεις για ΑΕΙ και ΤΕΙ - Άνοδος στις καλές Σχολές και την ΠεριφέρειαΣτη δημοσιότητα δόθηκαν το πρωί οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τερματίζοντας την αγωνία χιλιάδων υποψηφίων και των οικογενειών τους. 

Μεγάλη άνοδος παρατηρείται σε δημοφιλείς Σχολές της Περιφέρειας, ενώ την ανηφόρα τραβούν οι βάσεις και στις δημοφιλείς Σχολές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


Για το 10% έχουμε δύο κατηγορίες: απόφοιτοι 2013 (καταλαμβάνουν το 60% των θέσεων του 10%) και απόφοιτοι 2012 (καταλαμβάνουν το 40% των θέσεων του 10%) .

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 August 2014 | 2:03 pm


ΚΥΡΤΩΝΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ: Τέλος και το εμφιαλωμένο νερό διότι ο προμηθευτής ζητά από το δήμο τα χρωστούμενα

Οι κάτοικοι στην Κυρτώνη Λοκρίδος ζουν σε τριτοκοσμικές συνθήκες σε ότι αφορά το νερό. 


Εδώ και δύο χρόνια υπάρχει απαγόρευση για το νερό της βρύσης, και πλέον δεν τους προμηθεύουν με εμφιαλωμένο από το δήμο, όπως γίνεται σε αυτές τις καταστάσεις. 
Ο λόγος; 
Ο προμηθευτής ζητάει τα χρωστούμενα, που ακόμη δεν τα έχει λάβει. 

Το θέμα έφτασε στη Βουλή με επερώτηση του Βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, το οποίο είχε καταγράψει η πολιτευτής Φθιώτιδας, Βασιλικής Δημητράντζου.

Μάλιστα στους κατοίκους η δημοτική αρχή, δίνει ως συμβουλή, πάντα σύμφωνα με την επερώτηση που έγινε στη Βουλή, να πίνουν λιγότερο νερό. 

Να σημειωθεί πως η δημιουργία δικτύου ύδρευσης από την Αταλάντη, αναμένεται να κοστίσει 2.5 εκατομμύρια ευρώ και η τοπική αρχή δεν μπορεί να ανταπεξέλθει.

Η ερώτηση του κ. Κουίκ στη Βουλή:
 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 August 2014 | 12:39 am


ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27.08.2014 και ώρα 19.00 στην έδρα του ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ, η προγραμματισμένη ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κκ Νικολάου.
 
Δ. Ι. Καλπύρης
Αμφίκλεια


Από την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας...
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 August 2014 | 11:38 pm


Σταϊκούρας: Η Λαμία εδραιώνεται στον χάρτη της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης

Δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα για την έγκριση ίδρυσης Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με έδρα τη Λαμία:


«Σήμερα, οι εσωτερικές διαδικασίες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κατέληξαν στην έγκριση ίδρυσης Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Σχολή Θετικών Επιστημών στη Λαμία με γνωστικό πεδίο «Πληροφορική και Υπολογιστική Βιοϊατρική».


Ευχαριστώ τις Πρυτανικές Αρχές, τους Προέδρους των δύο Τμημάτων της Σχολής Θετικών Επιστημών καθώς και όσους εργάστηκαν σε αυτό το έργο. Η Σχολή Θετικών Επιστημών αποκτά επιστημονικό βάθος και εύρος και η Λαμία εδραιώνεται στον χάρτη της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 August 2014 | 9:26 pm


Ημερίδα Κολύμβησης και Κολυμβητικοί Αγώνες


Ημερίδα Κολύμβησης στη θάλασσα θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Αυγούστου στη Σκάλα Αταλάντης στις 09.00. 

Ο Ν.Ο. Αταλάντης διοργανώνει κολυμβητικούς αγώνες, ολοκληρώνοντας το Πρόγραμμα <<Παιδί και Θάλασσα>>, που έγινε με την αρωγή του Δήμου Λοκρών και συμμετοχή μεγαλύτερη από 100 παιδιά ηλικίας 5-15 ετών. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 August 2014 | 7:50 pm


ΦΩΚΙΔΑ: Τίμησαν τον Πατροκοσμά του Αιτωλό σε υψόμετρο 1.400 μέτρων


Το διήμερο 23-24.08.2014, οι Δροσοχωρίτες τίμησαν όπως κάθε χρόνο την μνήμη του Πατροκοσμά του Αιτωλού στην περιοχή Αργοστίλια Δροσοχωρίου Φωκίδας, σε υψόμετρο 1.400 μέτρων και στο ομώνυμο εκκλησάκι.

Κ. Δ.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 August 2014 | 7:40 pm


Ο Θ. Χειμάρας για τους νεοεκλεγέντες τοπικούς άρχοντες

Με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων τους, από τους νεοεκλεγέντες τοπικούς άρχοντες εύχομαι σε όλους μαζί και σε καθένα ξεχωριστά υγεία και δύναμη για να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Υπόσχομαι ότι θα είμαι αρωγός στην προσπάθειά τους για βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών μας, τόσο στους δήμους του νομού μας, όσο και στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

Στις εκλεγμένες αντιπολιτεύσεις θα συνδράμω με κάθε τρόπο στο δύσκολο έργο τους, που δεν είναι άλλο παρά ο διαρκής έλεγχος των κυβερνώντων συνδυασμών, σε ότι αφορά, στην νόμιμη λειτουργία τους.

Όλους τους εκλεγμένους συμβούλους, δημοτικούς και περιφερικούς, συγχαίρω για την εκλογή τους και τους εύχομαι υγεία και δύναμη για να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 August 2014 | 7:12 pm


ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΤΩΡΑ


Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των πλευρικών διοδίων στο Μώλο και τον Μπράλο, καθώς και τα εν αναμονή μετωπικά στην Αγ. Παρασκευή στην έξοδο της Λαμίας σε συνδυασμό με τα πλευρικά σε Αγ. Μαρίνα, Στυλίδα, Ράχες, Γλύφα και Πελασγία, περίσσεψε τις τελευταίες μέρες στη Λαμία και στη Φθιώτιδα η υποκρισία για το θέμα των διοδίων, από τους εκλεγμένους (απερχόμενους και νεοεκλεγέντες) αυτοδιοικητικούς που εξελέγησαν με τη βοήθεια των κομμάτων της καταστροφικής για το λαό, μνημονιακής συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλά και από τους κυβερνητικούς βουλευτές του Νομού μας και από τους υπόλοιπους τοπικούς παράγοντες που τόσα χρόνια υποστηρίζανε με την ένοχη σιωπή τους ή την ανοιχτή στήριξή τους την πολιτική ξεπουλήματος των δημοσίων αυτοκινητοδρόμων.

Όλοι αυτοί είναι οι ίδιοι που τώρα υποστηρίζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τις δολοφονικές πολιτικές των μνημονίων, και είναι οι ίδιοι που αυτές τις μέρες ορκίζονται στο Περιφερειακό και στα Δημοτικά Συμβούλια της περιοχής μας. Ο λαός της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας δεν έχει τίποτα να περιμένει από τους υποστηρικτές των μνημονίων και όλους εκείνους που συνειδητά έβαλαν εδώ και χρόνια την υπογραφή τους στην ιδιωτικοποίηση των δημόσιων αυτοκινητοδρόμων της περιοχής μας αλλά και όλης της χώρας, χαρίζοντάς τους κυριολεκτικά στους γνωστούς κρατικοδίαιτους μεγαλοεργολάβους-καναλάρχες.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 August 2014 | 6:59 pm


«Ο ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ και Η ΑΜΦΙΠΟΛΗ»…

[ Του Μπάμπη Μώκου ]
    
Είναι αποδειγμενο. Νομοτέλεια. Την ιστορική μνήμη όταν την αγνοείς, την παραλλάσσεις -και το σπουδαιότερο- όταν την καταπατάς η την καταχράσαι η ίδια σε εκδικείται. 

Το λέει και πρόσφατη διαφήμιση: Αν θές να προχωρήσεις μπροστά, πρέπει να κοιτάξεις πίσω!
    
Βασική είδηση μεγάλου και γνωστού ραδιοφωνικού αθηναικού σταθμού. Ο δημοσιογράφος οργισμένος, εκνευρισμένος,σχεδόν ωρυώμενος να επισημαίνει το γεγονός:
             
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 August 2014 | 6:28 pm


Λαϊκή Συσπείρωση: Όχι θρησκευτικό όρκο στην ορκωμοσία

Λαμία 25/8/2014Ανοιχτή Επιστολή


Προς τον  Δήμαρχο Λαμίας, κ. Νικόλαο Σταυρογιάννη.Με δεδομένη την διαφορετική μας αντίληψη για την θρησκευτική ορκωμοσία και εφόσον κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται στα άρθρα 52 και 54 του Νόμου 3852/2010, που ορίζουν την ορκωμοσία των δημοτικών και περιφερειακών αρχών, ως ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 August 2014 | 4:25 pm


Κουβέντα για τα πλευρικά διόδια Μώλου και Μπράλου από Σταϊκούρα και Συκιώτη

[ Του Γιάννη Φραγκούλη ]

Κε αρχισυντάκτη
Φαίνεται από τις δηλώσεις του κ. Σταϊκούρα στα Καμένα Βούρλα, ότι ο ίδιος ζει σε διαφορετική χώρα από αυτή που ζούμε όλοι εμείς που πληρώνουμε τους φόρους που αποφασίζει αυτός και η κυβέρνηση του. Ακολούθησε τη μόνιμη τακτική της Κυβέρνησης να μεταφέρει «κλίμα ανάκαμψης» ενώ η πραγματικότητα και τα ίδια τους τα στοιχεία είναι διαφερετικά.
Ιδιαίτερα σε ότι αφόρα την απόφαση της ΕΕ για ακραίο νεοφιλελευθερισμό, συγκέντρωση της οικονομίας σε λίγους και μεγάλους, στραγγαλίζοντας τους αυτοαπασχολούμενους (26% φορολόγηση από το πρώτο ευρώ) αύξηση της ανεργίας, δηλώσεις Σόϊμπλε για καινούργιο μνημόνιο κλπ. 
Τώρα που αποκαλύπτεται σε όλους πόσο επικίνδυνη για τα συμφέροντα μας σαν χώρα είναι η συμμετοχή μας στην ΕΕ και τον οικονομικό πόλεμο στην Ουκρανία, το εμπάργκο της Ρωσίας αλλά και η μη αγορά πετρελαίου από το Ιράν (λόγω εμπάργκο ΕΕ-ΗΠΑ), που ζημιώνουν τη χώρα μας και τον κόσμο της.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 August 2014 | 4:12 pm


Ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Λοκρών


Δημοσιεύθηκε στις 26 August 2014 | 2:13 pm


Ο Τέρενς Κουίκ σε Ρεγγίνι και Προσκυνά

ΟΙ ΕΠΙΤΟΠΙΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

«Στον... φορτηγόπληκτο Προσκυνά, για 800 μέτρα παράπλευρου δρόμου που αρνούνται να ολοκληρώσουν η εταιρία εκμετάλλευσης της εθνικής οδού και το Υπουργείο Υποδομώνκινδυνεύουν ζωές.

Και στο σεισμόπληκτο Ρεγγίνιένα χρόνο μετά τους σεισμούς, ακόμα οι αρμόδιοι... κοσκινίζουν τους φακέλους των σπιτιών, αλλά και της εκκλησίας, που πρέπει να επισκευαστούν».Σε αυτές τις δύο φράσεις συνόψισε ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκτα πιό σοβαρά θέματα που κατέγραψε στην περιοδεία του σε χωριά του Νομού Φθιώτιδας.

Τον Τέρενς Κουίκ συνόδευαν στην περιοδεία του οι Πολιτευτές Φθιώτιδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Θεόδωρος Χειμάρας (πρ.Βουλευτής) και Βασιλική Δημητράντζου (που ασχολήθηκε με Ερώτηση για τον Προσκυνά), ο Πρόεδρος της Συντονιστικής του Νομού Ανδρέας Κολοκυθάς και στελέχη των ΑΝΕΛ Φθιώτιδας και Βοιωτίας.

Αναλυτικότερα:   
   
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 24 August 2014 | 9:42 pm


Ανακοίνωση της Τ.Ε. Φθιώτιδας του ΚΚΕ για τα καινούρια πλευρικά διόδια   Είναι εξοργιστικό! Στο άρμεγμα του λαϊκού εισοδήματος από το κεφάλαιο έρχεται να προστεθεί στη Φθιώτιδα και η έναρξη λειτουργίας πλευρικών διοδίων στους κόμβους του Μώλου και του Μπράλου.


   Είναι απαράδεκτο! Σε μια περίοδο που ο ελληνικός λαός έχει υποστεί τεράστια μείωση του εισοδήματός του, που έχει χρυσοπληρώσει την κατασκευή σύγχρονων δρόμων, που πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα, η κυβέρνηση να του αυξάνει τα χαράτσια, ανοίγοντας καινούριους σταθμούς διοδίων. Να του απαγορεύει ουσιαστικά την καθημερινή του μετακίνηση με τα πανάκριβα διόδια που, όταν ολοκληρωθούν, θα τον κρατάνε φυλακισμένο στα σπίτια του.


   Οι όποιοι παράδρομοι υπάρχουν, έχουν ήδη μετατραπεί σε Εθνική Οδό. Τους προτιμούν οι οδηγοί για να αποφύγουν τα διόδια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια της μετακίνησης, των κατοίκων των χωριών, για τη φθορά των ίδιων των παραδρόμων. Ενώ υπάρχουν σύγχρονοι οδικοί άξονες, ο λαός γυρίζει στην εποχή της Παλαιάς Εθνικής Οδού. Στη 10ετία του ’60!


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 24 August 2014 | 2:48 pm


Ορκωμοσία νέου Δημάρχου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου κ. Ιωάννη Συκιώτη [φώτο και video]

Ορκίστηκαν και οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Μώλου -Αγ.Κων/νου.


Την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου κ. Ιωάννη Συκιώτη και του Δημοτικού Συμβουλίου, τέλεσε σήμερα Σάββατο 23 Αυγούστου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, στο κλειστό Γυμναστήριο Καμένων Βούρλων.  
    
Στην τελετή της ορκωμοσίας παρέστησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Τετριμίδας, ο εκλεγείς Αντιπεριφερειάρχης κ. Θύμιος Καραΐσκος και άλλοι αυτοδιοικητικοί, ιερείς και κάτοικοι της περιοχής.
      
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 24 August 2014 | 3:21 am


Η Ελένη Μακρή-Θεοδώρου στη Συνδιάσκεψη της ΟΝΝΕΔ


Στην Εθνική Συνδιάσκεψη της ΟΝΝΕΔ που πραγματοποιείται από 21-24 Αυγούστου στα Καμένα Βούρλα, μίλησε, ως προσκεκλημένη, η Βουλευτής Φθιώτιδας κα Ε.Μακρή-Θεοδώρου.

        
Λαμβάνοντας το λόγο, μετά τον Υπουργό Εργασίας η κα Μακρή τοποθετήθηκε στη θεματική ενότητα «Εργασία, Ασφάλιση, Υγεία & Κοινωνική Πολιτική».
       
Αφού καλωσόρισε και συνεχάρη την ΟΝΝΕΔ, την ευχαρίστησε προσωπικά για την επιλογή του τόπου διοργάνωσης της συνδιάσκεψης της στο νομό της Φθιώτιδας.

       
Αναφερόμενη αρχικά στα χαρακτηριστικά και τις αδυναμίες της κοινωνικής πολιτικής, ανέλυσε τον προβληματισμό που προκαλείται ως προς την ικανότητα του συστήματος κοινωνικής προστασίας, να αντεπεξέλθει στις έντονες πιέσεις που δημιουργούνται από τη διπλή πρόκληση της ύφεσης και της δημοσιονομικής προσαρμογής.

       
Τόνισε ότι στην Ελλάδα ο κοινωνικός ιστός ασφαλείας εξυπηρετείται από ένα σύνθετο κοινωνικό κράτος, που συναπαρτίζεται τόσο από το επίσημο, όσο και από ένα ανεπίσημο. Επικεντρώνοντας στο δεύτερο, επεσήμανε πως αυτό λειτουργεί χάρη στις εφεδρείες αλληλεγγύης και το μηχανισμό στήριξής τους, μέσω των κοινωνικών δικτύων.

      
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2014 | 3:10 pm


Α.Π.Ο. ΑΤΑΛΑΝΤΗ: Συνεχίζεται η ενίσχυση του ρόστερ


Συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της ομάδος καθώς και η ενίσχυση του ρόστερ της.

Πέντε ποδοσφαιριστές ακόμη εντάχθηκαν στη δύναμη του Συλλόγου ενώ τα πλάνα ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν προβλέπουν την απόκτηση άλλων τριών:

 • Ο 23χρονος μεσοαμυντικός Νίκος Παυλιώτης από την Α.Ο. Νίκη Λαφυστίου. 
 • Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός Λουκάς Αργυρίου από την Α.Ο. Νίκη Λαφυστίου. 
 • Ο 18χρονος μεσοαμυντικός Θανάσης Μπαμπαλούκας από την Π.Α.Ε. Λεβαδειακός. 
 • Ο 20χρονος μέσος Νίκος Μήτσου-Φλώρος από τον Α.Ο. Καλαποδίου. 
 • Ο 26χρονος αμυντικός Κώστας Χουσιάδας από την Α.Π.Σ. Αταλάντη 92.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 23 August 2014 | 2:14 pm


Ληστεία με άρωμα τρομοκρατίας στο Δίστομο

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ. Τρεις ένοπλοι άρπαξαν 300.000 ευρώ από την Εθνική τράπεζα, πήραν όμηρο τον ταμία. Διέφυγαν με σκάφος, διασχίζοντας τον Κορινθιακό!Ληστεία με άρωμα τρομοκρατίας και συγκεκριμένα της ασύλληπτης συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη και των συνεργών τους εκτυλίχθηκε στις 2 το μεσημέρι στο Δίστομο Βοιωτίας.

Τρία άτομα με περούκες και αλλοιωμένα χαρακηριστικά και κρατώντας πιστόλια και Καλάσνικοφ μπήκαν στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. Στο κλείσιμο της τράπεζας, ακινητοποίησαν το προσωπικό και αφού περίμεναν εως και 20 λεπτά προκειμένου να ανοίξουν και τα δύο χρηματοκιβώτια, άρπαξαν χρηματικό ποσό ύψους 300.000 ευρώ και διέφυγαν παίρνοντας μαζί του ως όμηρο τον ταμία.

Το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν εντοπίστηκε καμένο σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από τον τόπο της ληστείας. Πρόκειται για τύπου τζιπ, μαρκας Toyota Rav, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είχε κλαπεί τον Μάιο του 2012.

Η συνέχειτα είναι κινηματογρφική. Οι δράστες επιβάστηκαν μαζί με τον όμηρο σε ταχύπλοο και αφού διέσχισαν τον Κορινθιακό έφτασαν Λουτρό Ξυλοκάστρου. Πριν βγουν στην ακτή άφησαν μέσα στη θάλασσα τον ταμία, ο οποιος αφού κολύμπησε για περίπου ώρα βγήκε στην ξηρά. Στη συνέχεια οι δράστες επιχείρησαν ανεπιτυχώς να κάψουν και το σκάφος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επιβάστηκαν σε δύο αυτοκίνητα.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 22 August 2014 | 10:15 pm
Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: