1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
 2. Μικρές αγγελίες
 3. Συνομιλία (chat)
 4. Καιρός
X Τηλεόραση:
 1. ΝΕΡΙΤ 1
 2. ΝΕΡΙΤ PLUS
 3. ΕΤ3
 4. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Φθιώτιδας   »   Λιβανατες    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Λιβανατες και εμείς θα το προσθέσουμε.

Ανακοίνωση ΠΑΣΥ Φθιώτιδας για Αγροτοδικεία και Κυβέρνηση

  
Σήμερα για μια ακόμα μια φορά και παρά την «Αριστερή» συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ, δικάζονται συνάδελφοι αγρότες που τόλμησαν να αντισταθούν σε ότι τους οδηγεί στην εξαθλίωση, να αντισταθούν σε όλες αυτές τις αντιλαϊκές, αντιαγροτικές πολιτικές που επιβάλλουν η ΕΕ και η νέα ΚΑΠ και ακολουθούν πιστά παλιές και νέες κυβερνήσεις.  

Παρά τις διαβεβαιώσεις του ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά, αλλά και της νέας ηγεσίας του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης σε συνάντηση με την Πανελλαδική συντονιστική επιτροπή των Αγροτικών Μπλόκων, ότι δεν θα στήσει και αυτή αγροτοδικεία, προκειμένου να κάμψει τις αγωνιστικές μας διεκδικήσεις, σήμερα κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου στην Λαμία, συνάδελφοι αγρότες γιατί «τόλμησαν» να εκφράσουν την αντίθεση τους στα συμφέροντα των μεγάλων αγροτικών επιχειρήσεων, Βιομήχανων, Τραπεζιτών, και Δανειστών που θέλουν με τις πολιτικές που επιβάλλουν μέσω της ΕΕ και των ντόπιων κυβερνήσεων, να οδηγήσουν στην εξαφάνιση των φτωχή και μεσαία αγροτιά. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2015 | 1:18 pm


Δελτίο τύπου Δημάρχου για τις καταγγελίες της Συμμαχίας Πολιτών Λοκρίδας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                         Αταλάντη, 27/05/2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                    

ΝΟΜΟΣ   ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                                                                      

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ                                           

Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Δημαρχείου

Τ.Κ.  35200-Αταλάντη

 Τηλ: 22330-81015

 Fax: 22330-22606                                 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Δημοκρατική Διοίκηση ενός Δήμου πιστοποιείται από τις αποφάσεις των Συλλογικών του Οργάνων.  Επίσης υπάρχουν κανόνες δεοντολογίας που θα πρέπει να ακολουθούνται  για την εύρυθμη λειτουργία αλλά και για την προστασία του κοινωνικού συμφέροντος.

    
Ο ρόλος της Συμπολίτευσης και της Αντιπολίτευσης είναι διακριτός, αλλά υπάρχει ο κοινός γνώμονας , που είναι το Δημόσιο συμφέρον.

     
Ειδικότερα, όσον αφορά σοβαρά θέματα, που έχουν να κάνουν κατ΄επέκταση και με την αξιοπιστία της χώρας, θα πρέπει να σχολιάζονται περισσότερο φειδωλά και σε καμία περίπτωση να μην  δημιουργούνται προβλήματα και εντυπώσεις στο βωμό του οποιουδήποτε ιδιωτικού συμφέροντος.

    
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2015 | 11:26 am


Καταγγελία της Συμμαχία Πολιτών Λοκρίδας για την προμήθεια με απευθείας ανάθεση κάδων απορριμάτωνΗ Συμμαχία Πολιτών Λοκρίδας σε ανακοίνωση της, στη σελίδα της στο facebook,  αναφέρει  τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2015 | 11:05 am


Λαϊκή Συνέλευση στη Γραμμένη κατά του ΧΥΤΑ Τριλόφου

   
  
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΕΝΗ


Η Επιτροπή Φορέων και Προσώπων της περιοχής κατά της κατασκευής ΧΥΤΑ στο Τρίλοφο καλεί τους κατοίκους των κοντινών κοινοτήτων, όπως και όλους τους κατοίκους του Δήμου Μακρακώμης, σε Λαϊκή Συνέλευση τη Δευτέρα  1 Ιουνίου ώρα 20.00 στη Γραμμένη

Στόχος μας είναι να ενημερωθούν όλοι για το περιβαλλοντικό έγκλημα που θα συντελεστεί, αν χωροθετηθεί και γίνει ο ΧΥΤΑ στην περιοχή Μαγδάρα Τριλόφου. Ακόμα να ενημερωθούν για την παράδοση του «πλούτου», που παράγεται από τη διαχείριση των απορριμμάτων, σε εργολάβους και ιδιώτες. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 26 May 2015 | 8:57 pm


Μαθήματα εξοικείωσης με τη Δημοκρατία

[ Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ ]

    Και ξαφνικά εγένετο Φως στην Εκπαίδευση! Από την πελατοκρατία του χθες, έτσι απλά, περάσαμε στη συμμετοχικότητα, «συμμετοχική δημοκρατία», νομοθετικά ως πρώτο βήμα και σε λίγες μέρες και πρακτικά με τη διαδικασία σε εξέλιξη. Το νομοθέτημα για τις κρίσεις Στελεχών στην Εκπαίδευση παρουσιάζεται ιδιαίτερα « δημοκρατικό», όταν μπαίνει στο κάδρο η μέχρι τώρα αυταρχικότητα της προηγούμενης περιόδου.

    
   "Η Δημοκρατία στο σχολείο περνά και από την αναθεώρηση όλων των ρόλων στη σχολική μονάδα", είναι το νέο σύνθημα των νέων κυβερνητικών υπερασπιστών, μετά από τα συνθήματα που ακούσαμε, ¨Νέο Σχολείο¨, " πρώτα ο μαθητής", "όλα είναι θέμα Παιδείας" κ.ά. Πραγματικά εξαιρετικά συνθήματα, αλλά μέχρι τώρα, "λάδι πολύ, τηγανίτα καθόλου".

   
   Οι Σύλλογοι Διδασκόντων των Σχολικών Μονάδων  από το άγχος και το λαχάνιασμα για τα πρότζεκτ, για προγράμματα, για γεμάτο πορτοφόλιο, για συνεδριάσεις Αυτοαξιολόγησης, για "χαρτιά" από σεμινάρια, ημερίδες, διημερίδες, συνέδρια, για να τύχουν καλύτερης Αυτοαξιολόγησης και επαγγελματικής εξέλιξης, μπαίνουν στη δημοκρατική, παιδαγωγική κολυμβήθρα του Σιλωάμ και σε λίγες μέρες με ¨ελεύθερη σκέψη¨, τώρα, θα επιλέξουν άμεσα, συμμετοχικά και δημοκρατικά με μυστική ψηφοφορία τον αξιότερο, ικανότερο για Διευθυντή της Σχολικής τους Μονάδας και το σύνολο των ψηφισμένων Διευθυντών- "σώμα εκλεκτόρων", θα επιλέξει τον ικανότατο για Διευθυντή Εκπαίδευσης.

    
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 26 May 2015 | 8:12 pm


Θέμα βλέπει η Συμμαχία Πολιτών Λοκρίδας στην Δημοπρασία για την Μεταφορά Απορριμμάτων στη Θήβα


Σε ανάρτησή της στην σελίδας της στο facebook, η Συμμαχία Πολιτών Λοκρίδας, αναφέρει:

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/05/2015 ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ.ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΛΙΟΛΙΟΥ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 5 ΜΕΡΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ.....ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο κ. ΛΙΟΛΙΟΣ. ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ Ο κ. ΛΙΟΛΙΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. ΠΩΣ ΜΕ 108 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΜΙΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 500 ΕΥΡΩ ΤΟ ....ΦΟΡΤΙΟ.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 26 May 2015 | 12:03 am


Ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας, στο ΕΝΑ Κεντρική Ελλάδας

  

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δημήτρης Βέττας, στο ΕΝΑ Κεντρική Ελλάδας για τα ολοένα και αυξανόμενα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις δημοσκοπήσεις μετεκλογικά και το πολιτικό σκηνικό όπως αυτό έχει διαμορφωθεί σήμερα.
  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2015 | 10:52 pm


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ - ΛΑΡΥΜΝΑΣ

  
ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ - ΛΑΡΥΜΝΑΣ
ΛΑΡΥΜΝΑ: 25/05/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
   
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι ,
  
Οι ανακοινώσεις του ΜΕΤΑ θυμίζουν το πλοίο των τρελλών.
  
Ο ένας έκανε τον καπετάνιο , οι άλλοι έκαναν κουπί , αλλά δυστυχώς δεν ήταν στη θάλασσα , αλλά στη στεριά. Δηλαδή τρεις λαλούν και οχτώ χορεύουν.
  
Μιλάνε   για τα εξοφλητικά των συν/λφων του 2007 , ρωτάμε γιατί ; Τα μέλη του ΜΕΤΑ δεν έχουν κάνει αιτήσεις στο Σωματείο που αφορούν τους μισθούς του 2007; Τι κρύβεται; Ή φοβούνται ότι μπορεί να ρίξουν έξω τη νέα διοίκηση;
   
Είναι συναδελφικότητα αυτή; Μας θυμίζουν την παροιμία «Όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια». Μάλλον έχουν κομματικές εντολές να κατηγορούν χωρίς να έχουν θέσεις .
    
Θα θυμάστε περασμένη ανακοίνωση που γράφουν οι ίδιοι, ότι θα αγωνιστούν γι’ αυτά που έρχονται , άρα και οι ίδιοι δεν πιστεύουν τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ , ή δεν έχουν εμπιστοσύνη στην Κυβέρνηση.
  
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2015 | 9:27 pm


ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ του ΠΑΜΕ στις 11 ΙΟΥΝΙΟΥ στην ΑΤΑΛΑΝΤΗΟι ψευτοηρωισμοί της κυβέρνησης και τα παραμύθια των κόκκινων γραμμών βαδίζουν στο τέλος τους. Η κοινή δήλωση των Τσίπρα-Γιούνκερ για τα Εργασιακά και το Ασφαλιστικό αποτελούν προάγγελο νέας συμφωνίας-λαιμητόμου για το λαό, ενός νέου "μνημονίου".


Οι μάσκες πέφτουν! Κανένας να μην παρασυρθεί από τα διλήμματα, τα δήθεν «αδιέξοδα». Η εξαπάτηση και οι εκβιασμοί, συνεχίζονται από το ίδιο σημείο που τα άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση.


Να μη δώσουμε άλλο χρόνο! Η αναμονή είναι χαμένος χρόνος για το λαό και κέρδος για τη συγκυβέρνηση και τη μεγαλοεργοδοσία. Οδηγούμαστε σε μεγαλύτερη φτώχεια και δυστυχία για να σωθούν τα κέρδη των εκμεταλλευτών μας, για να πληρώνονται οι δανειστές. Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2015 | 9:04 pm


Ερώτηση Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ περί νομιμότητας των καμερών των διοδίων της ΑΙΓΑΙΟΝ ΑΕ


Ερώτηση στη Βουλή και προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κατέθεσαν πέντε (5) βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη νομιμότητα των καμερών των διοδίων της ΑΙΓΑΙΟΝ ΑΕ.

Οι Βουλευτές μεταξύ άλλων ρωτούν τον Υπουργό: 

 1. Aπό πού προβλέπεται να λειτουργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας, για λογαριασμό ιδιώτη, εν προκειμένω της εταιρίας «Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου Α.Ε.» και μάλιστα στην περιοχή της Φθιώτιδας;
 2. Μπορεί το συγκεκριμένο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας να χρησιμοποιεί κάμερες ιδιώτη, των διοδίων, και να χειρίζεται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μέσω τρίτων κατά παράβαση των οριζομένων στον Κ.Ο.Κ. (άρθρο 104, παρ. 4);
 3. Υπάρχει η προβλεπόμενη από τον Κ.Ο.Κ. κοινή απόφαση των Υπουργών Περιβάλλοντος, Χωροταξίας, Δημοσίων Έργων, Μεταφορών και Επικοινωνιών και Δημόσιας Τάξης, με την οποία να καθορίζεται ο τρόπος τοποθέτησης των ιδιωτικών καμερών, οι τεχνικές προδιαγραφές αυτών, ο τρόπος λειτουργίας για τη διαπίστωση των παραβάσεων και ο τρόπος αξιολόγησης των στοιχείων που συλλέγονται;
 4. Έχουν υπόσταση οι πληροφορίες, ότι το συγκεκριμένο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας έχει δεχθεί στο παρελθόν δωρεές από τον παραχωρησιούχο «Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου Α.Ε.»;
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της Ερώτησης των Βουλευτών:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2015 | 8:39 pm


Καταγγελία Λαϊκής Συσπείρωσης Μώλου - Αγ.Κωνσταντίνου

  

  
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ   Η Λαϊκή Συσπείρωση Μώλου - Αγ. Κωνσταντίνου καταγγέλλει τις απαράδεκτες συνθήκες λειτουργίας που διαμορφώνονται σκόπιμα κατά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μώλου – Αγ. Κων/νου με σκοπό τη φίμωση της φωνής της Λαϊκής Συσπείρωσης.   


   Της προσπάθειας αυτής ηγείται ο δημοτικός σύμβουλος Καραμανώλης Αθανάσιος με την ανοχή -που καταντάει συνενοχή- του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του ίδιου του Δημάρχου.


   Με κάθε τρόπο, με φωνές, με κλείσιμο μικροφώνων, με άρνηση να του δώσουν το λόγο, εμποδίζουν το Δημοτικό μας Σύμβουλο να τοποθετηθεί. Η δημοκρατία τους δεν ανέχεται τη διαφορετική άποψη. Δεν αντέχει στην κριτική, στην αποκάλυψη των ευθυνών της παρούσας και των προηγούμενων δημοτικών αρχών. Δεν θέλουν να ακούγεται η μόνη διαφορετική πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης που υπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα και όχι τις ανάγκες της πλουτοκρατίας.


   Αδυνατώντας να αντιπαρατεθούν πολιτικά και θέλοντας να κρύψουν τη μετατροπή της Τοπικής Διοίκησης σε μακρύ χέρι του κράτους των αστών, ως έσχατο μέσο άμυνας, έχουν τον ακραίο αντικομμουνισμό. Φέρονται λες και βρισκόμαστε ακόμα στην εποχή των Πιστοποιητικών Κοινωνικών Φρονημάτων.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2015 | 6:14 pm


Δωρεάν Test Pap (Τεστ Παπ) στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης

  
Στα πλαίσια των  Προγραμμάτων Προληπτικών Ελέγχων που πραγματοποιούνται στο Κ.Υ. Αταλάντης από την Διευθύντρια του κ. Γεωργοπούλου Μαρία, θα πραγματοποιηθεί Προληπτικός Έλεγχος για τον καρκίνο του τραχήλου και κόλπου της μήτρας με Τεστ ΠΑΠ, τις παρακάτω ημερομηνίες για το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου:
  
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2015 | 5:56 pm


Ο Χρήστος Σταϊκούρας για την πορεία εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού

  
Ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Αναπλ. Υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πολιτικό γραφείο του για την πορεία εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού, αναφέρει:

«Η ανακοίνωση των οριστικών στοιχείων για την πορεία εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού κατά την περίοδο Ιανουαρίου - Απριλίου 2015 επιβεβαιώνει και ενισχύει τις ανησυχίες που είχαμε διατυπώσει με την δημοσιοποίηση των προσωρινών στοιχείων. 
Συγκεκριμένα: 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2015 | 5:56 pm


SOS εν όψει του καλοκαιριού για τους ΝΕΟΥΣ - Θερίζουν AIDS και ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ

SOS εν όψει του καλοκαιριού για τους άνδρες και κυρίως   για τους νέους (15 με 35 χρόνων) εκπέμπουν οι ανδρολόγοι-ουρολόγοι καθώς την περίοδο αυτή έχουμε κατακόρυφη αύξηση των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων!

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το Αμερικάνικο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων,  9,5 εκατομμύρια από τα 19 εκατομμύρια περιστατικά σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτωντο χρόνο, αφορούν νέους άνδρες 15 με 35 χρόνων!
  
«Τα στοιχεία απεικονίζουν την ζοφερή πραγματικότητα. Δυστυχώς οι έφηβοι και οι νέοι ενήλικες κάνουν σεξ χωρίς  προφυλάξεις». 

Αυτό τονίζει ο διαπρεπής ουρολόγος-ανδρολόγος κ.Κώστας Ρόκκας διευθυντής του Ιατρείου Ουρολογίας Ανδρολογίας στην  Αθήνα  και προσθέτει:
   
«Το πρόβλημα στη χώρα μας έχει πάρει διαστάσεις τα τελευταία χρόνια και παρουσιάζει έξαρση τους καλοκαιρινούς μήνες με τις εφήμερες σεξουαλικές σχέσεις στις τουριστικές περιοχές».

Στην αύξηση του φαινομένου, σύμφωνα με στοιχεία του ΚΕΛΠΝΟ που αφορούν κυρίως γειτονιές της  Αθήνας, μερίδιο ευθύνης φέρουν και οι οικονομικοί μετανάστες.
   
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2015 | 4:14 pm


«Σκέψου… φυσικά και social !» στη Λαμία


Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «iDialogue» (www.i-dialogue.org) υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και την υποστήριξη της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου Α.Ε (ΔΕΠΑ) διοργάνωσε δωρεάν σεμινάριο με τίτλο: «Σκέψου… φυσικά και social !» για την αξιοποίηση  των κοινωνικών δικτύων.

  
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο: "Σκέψου φυσικά & social" στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Μαΐου 2015. Η ομάδα της i-dialogue κατόπιν πρόσκλησης του ΕΒΕ, ενημέρωσε τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις για τα socialmedia και τις πρωτόγνωρες δυνατότητες που προσφέρουν για την επιτυχία των επιχειρηματικών τους στόχων. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2015 | 3:22 pm


Η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής, Corina Cretu, στον Κώστα Μπακογιάννη

  
Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Φθιώτιδα βρέθηκε σήμερα η Επίτροπος της ΕΕ, αρμόδια για θέματα Περιφερειακής Πολιτικής, κ. Corina Cretu.

Την κ. Cretu υποδέχθηκε στο γραφείο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ο Περιφερειάρχης, κ. Μπακογιάννης, συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες, κ. Ευθύμιο Καραΐσκο, κ. Γιάννη Περλεπέ και κ. Ηλία Σανίδα.

  
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2015 | 6:59 pm


Ο Δήμαρχος Λοκρών, Νίκος Λιόλιος, στο ΕΝΑ για το θέμα της αστυνόμευσηςΟ Δήμαρχος Λοκρών, κ. Νίκος Λιόλιος, στο ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας για το θέμα της αστυνόμευσης, μετά το χθεσινό σοκ της απαγωγής μαθητή στην Αταλάντη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2015 | 2:25 pm


Βρέθηκε το λευκό βαν των απαγωγέων - Θέμα χρόνου η σύλληψή τους


Το λευκό βαν που χρησιμοποίησαν οι απαγωγείς της Λοκρίδας, βρέθηκε εγκαταλειμμένο σε αγροτική περιοχή. 

Η Αστυνομία δεν  δίνει  καμία πληροφορία για το συμβάν και  φυσικά  ούτε επιβεβαιώνει την ανεύρεση του αυτοκινήτου.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2015 | 9:05 pm


Φθιώτιδα: Απήγαγαν το γιο γνωστού γιατρού και ζητούσαν λύτρα

  
Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη των απαγωγέων....
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα για τον εντοπισμό ενός λευκού βαν στο οποίο πιθανότατα επιβαίνουν οι δυο απαγωγείς του παιδιού, που πριν από λίγο αφέθηκε ελεύθερο.
Η τοπική κοινωνία της Λοκρίδας και της Φθιώτιδας είναι σοκαρισμένη και αναστατωμένη, από την είδηση που έσκασε σαν βόμβα για την απαγωγή του 15χρονου παιδιού.
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2015 | 7:02 pm


Ξεσηκωμός για τα Ιχθυοτροφεία με την νέα Αναθεώρηση Χωροταξικού Σχεδίου Στερεάς Ελλάδας

  
Έχουν ξεσηκωθεί οι κάτοικοι του Δήμου Λοκρών με την νέα Αναθεώρηση Χωροταξικού Σχεδίου Στερεάς Ελλάδας από την Περιφέρεια η οποία γεμίζει τους κόλπους του Δήμου με 100δες χιλιάδες τόνους ιχθυοκαλλιεργειών, δίπλα σε οικισμούς και παραλίες που κάνουν μπάνιο.
  
Ο Δήμος και οι κάτοικοι ,αλλά και όλοι οι Σύλλογοι της περιοχής ,ξεκάθαρα έχουν πάρει θέση και ζητούν να μην συμπεριληφθεί η περιοχή από Μαλεσίνα, Τραγάνα, Αταλάντη  έως Αρκίτσα, με αντιπρόταση να υπάρχει οργανωμένη ιχθυοκαλλιέργεια μακρυά από παραλίες και οικισμούς και να παραχωρηθεί αντίστοιχος χώρος στους υπάρχοντες ιχθυοτρόφους στη στεριά για χερσαία υποστήριξη των ιχθυοκαλλιεργειών, πχ ανοιχτά της περιοχής από ΛΑΡΚΟ έως Σκορπονέρια, ώστε όλοι να είναι συγκεντρωμένοι σε μια περιοχή που δεν υπάρχουν οικισμοί και ανθρώπινες δραστηριότητες κοντά, μα δεν φαίνεται να τους ακούει ο Περιφερειάρχης κ. Κ.Μπακογιάννης. 

Θα μπορούσε να προτείνει μεγαλύτερη αξιοποίηση θαλασσίων περιοχών με βαθύτερα νερα και απομακρυσμένων από συγκρουόμενες χρήσεις και ανθρωπογενείς επιδράσεις.

Ας δούμε δυο από τις δεκάδες διαμαρτυρίες για την  Αναθεώρηση Χωροταξικού Σχεδίου Στερεάς Ελλαδας:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2015 | 6:55 pm


Ο Ανδρέας Κορέτζελος στο ΕΝΑ μετά την Ημερίδα του ΤΕΕ για τη ΛΑΡΚΟΟ Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Φθιώτιδας της ΛΑΡΚΟ, κ. Ανδρέας Κορέτζελος, στο ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας, μετά την Ημερίδα του ΤΕΕ για τη ΛΑΡΚΟ.
  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2015 | 1:54 am


Ο Δήμαρχος Λοκρών, Νίκος Λιόλιος, στο ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας για τον Αστυνομικό Σταθμό ΜαλεσίναςΟ Δήμαρχος Λοκρών, κ. Νίκος Λιόλιος, στο ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας για το θέμα της επικείμενης κατάργησης του Αστυνομικού Σταθμού της Μαλεσίνας.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2015 | 1:26 am


Ανακοίνωση ΜΕΤΑ-ΛΑΡΚΟ
                                                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

                                                                                                                          22/5/2015

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ - ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ


Διαβάσαμε με προσοχή την ανακοίνωση του Σωματείου η οποία μας προξένησε γέλιο αλλά και θλίψη για τη κατάντια του Σωματείου και της εταιρείας. Στην αρχή της ανακοίνωσης μιλάνε για δουλεμπόριο εν έτη 2015”.   Όσοι  έχουν προσληφθεί το  2007  ας κοιτάξουν τα εξοφλητικά τους όπου  θα  διαπιστώσουν  ότι έφυγαν  από το  δουλεμπόριο  του εργολάβου και  ήρθαν  στο δουλεμπόριο των ανάξιων Διοικούντων της ΛΑΡΚΟ.

Οι τριετίες είναι περασμένες; Οι βασικοί μισθοί είναι σε όλους ίδιοι; Οι πενταετίες είναι περασμένες;  Ποιός δουλεύει ποιόν; 


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2015 | 1:20 am


Καταργείται ο Αστυνομικός Σταθμός Μαλεσίνας!!!

Καταργούνται συνολικά 11 αστυνομικά τμήματα στην περιφέρεια

  
Την κατάργηση 11 αστυνομικών τμημάτων στην περιφέρεια της χώρας αποφάσισε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Δημήτριος Τσακνάκης, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της Αστυνομίας που έχει εξαγγείλει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Πανούσης.
    
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ καταργούνται οι κατωτέρω υπηρεσίες της ελληνικής Αστυνομίας:
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2015 | 10:37 pm


Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: