1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΤ
  2. ΕΤ3
  3. ALPHA
  4. ΣΚΑΙ
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Φθιώτιδας   »   Λιβανατες    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Λιβανατες και εμείς θα το προσθέσουμε.

Ποιόν περιμένουν με τις ντομάτες οι Λοκροί; - Σφοδρή επίθεση Λιόλιου στον Χρυσοχοΐδη από τον fm1

"Φαντασιόπληκτο υπουργό με συνοδούς εργολάβους" χαρακτήρισε τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο Δήμαρχος ΛοκρώνΔριμεία επίθεση κατά του Υπουργού υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη εξαπέλυσε μέσα από το κεντρικό δελτίο του FM-1 ο δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος με αφορμή τις αιτιάσεις του υπουργού ότι η διέλευση των φορτηγών από τον Προσκυνά και την Τραγάνα συνεχίζεται επειδή οι τοπικοί παράγοντες θέλουν να δουλεύουν τα καφενεία και οι ταβέρνες των χωριών. 

Είναι θρασύδειλος και ψεύτης ο υπουργός, υπηρέτης των μεγαλοεργολάβων και δεν τολμάει να εμφανισθεί ενώπιον του λαού της Λοκρίδας γιατί θα τον πάρουν με τις ντομάτες ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Λιόλιος αιτιολογώντας τα λεγόμενά του: Είναι ψεύτης γιατί η αυτοδιοίκηση έχει από μόνη της απαγορεύσει την διέλευση μεγάλων οχημάτων από τα χωριά αλλά αυτό δεν εφαρμόζεται γιατί δεν υπάρχει η ανάλογη αστυνόμευση.

Μπορεί όμως το θέμα να λυθεί αν ο κ.Χρυσοχοΐδης έδινε λύση στο θέμα της κατασκευής ενός παράδρομου μόλις 800 μέτρων ώστε να μην διέρχεται κανένα φορτηγό από τα χωριά μας, είπε ο κ.Λιόλιος

Και κατήγγειλε τον κ.Χρυσοχοΐδη ότι τιμωρεί τον λαό της Λοκρίδας αφού είναι ο μοναδικός δήμος της χώρας που οι δημότες του υποχρεούνται για να μεταβούν από την μια πλευρά του δήμου στην άλλη να πληρώνουν διόδια.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 September 2014 | 12:28 am


ΥΠΟΙΚ: Ποσό 26,8 εκατ. € από εγκληματικές δραστηριότητες για κοινωνικούς σκοπούς


Από το Γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, ανακοινώνεται το εξής:


«Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, το Δεκέμβριο του 2013, προέβη στο άνοιγμα ειδικού λογαριασμού στην Τράπεζα της Ελλάδος, όπου συγκεντρώνονται χρηματικά ποσά, τα οποία προέρχονται από εγκληματικές δραστηριότητες κατά του Ελληνικού Δημοσίου.


Ήδη, μέχρι σήμερα, έχουν συγκεντρωθεί 34,3 εκατ. ευρώ (7,5 εκατ. ευρώ το 2013 και 26,8 εκατ. ευρώ το 2014).


Το συγκεκριμένο ποσό, που αποτελεί προϊόν τέτοιων έκνομων δραστηριοτήτων, έχει συγκεντρωθεί στον εν λόγω λογαριασμό από καταθέσεις ατόμων που ενέχονται σε διάφορες υποθέσεις, τις οποίες διερευνά η Δικαιοσύνη.


Επιπρόσθετα, με το Άρθρο 180 του Ν. 4270/2014 υπό τον τίτλο «Αρχές δημοσιονομικής διαχείρισης και εποπτείας (ενσωμάτωση Οδηγίας  2011/85) – Δημόσιο Λογιστικό» (ΦΕΚ Α’ 143, 28.06.2014), θεσμοθετήθηκε πλέον ότι τα ανωτέρω ποσά αποτελούν έσοδα του Προϋπολογισμού στο έτος που κατατίθενται, ενώ παράλληλα, αντίστοιχου ύψους πιστώσεις μπορούν να εγγράφονται στον Τακτικό Προϋπολογισμό για την ενίσχυση προγραμμάτων ή την χρηματοδότηση δράσεων που αφορούν, ιδίως, την εκπαίδευση, την έρευνα, την υγεία ή την κοινωνική αλληλεγγύη.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 18 September 2014 | 7:44 pm


Αερολέσχη Αμφίκλειας: Αναβολή αγώνα λόγω καιρικών συνθηκών


28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού 2014

2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ   2014

Κατηγορία Αποστάσεων (Α’)
19-21.09.2014

Η Αερολέσχη Αμφίκλειας ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα λόγω της έντονα διαφορετικής, της επιθυμητής, κατεύθυνσης των ανέμων..
  
Πιθανή πραγματοποίηση, το επόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο 26-28.09.2014.

Θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 18 September 2014 | 7:35 pm


Η αποκάλυψη του εγκληματικού αντιλαϊκού χαρακτήρα του φασιστικού πολιτικού μορφώματος, της Χ.Α.


Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του Π. Φύσσα κάνουμε μια πολιτική αναδρομή. 

  
Ποιος δε θυμάται την περίφημη εκείνη πρωτοσέλιδη φωτογραφία με τη γιαγιούλα και τον μπρατσωμένο χρυσαυγίτη να την περνά απέναντι για να πάει στο ATM τράπεζας, επειδή φοβόταν τους κλέφτες και τους μετανάστες; Μετά αποκαλύφθηκε ότι η ...κακόμοιρη γιαγιούλα ήταν η φυσική μητέρα στελέχους της Χρυσής Αυγής και υποψήφιου βουλευτή. Και το πλάνο; Μια σκηνοθετημένη φωτογραφία. Βέβαια, πάνω σε αυτή είναι η αλήθεια ότι «χτίστηκαν» πολλές συνειδήσεις και είδαν με άλλο μάτι τη φασιστική οργάνωση.

   
Μνημονεύουμε αυτό το γεγονός για ένα λόγο. Τα ΜΜΕ της πλουτοκρατίας …φιλοτέχνησαν το προφίλ της Χρυσής Αυγής πάνω σε δεκάδες τέτοια περιστατικά. Για να φτιαχτεί ένα υποτιθέμενο αντισυστημικό προφίλ και να νομιμοποιηθούν η ύπαρξη και η δράση της στη συνείδηση κυρίως νέων ανθρώπων. Επίσης, ποιος δε θυμάται τις κραυγές της στην «πάνω πλατεία» για «εκλογικές πελατείες», «διορισμούς ημετέρων», «οικογενειοκρατίες»... Για όλα αυτά, μάλιστα, μιλούσαν ακόμα και για κρεμάλες, για «300 στο Γουδή» και άλλα τέτοια δήθεν αντισυστημικά.

  
 Το κατά πόσον βέβαια είναι αντισυστημική η Χρυσή Αυγή και το ποιος είναι ο πραγματικός της ρόλος το δείχνουν πολλά. Όπως, οι 145 Ερωτήσεις που κατέθεσαν για τα συμφέροντα των εφοπλιστών στο μικρό διάστημα της βουλευτικής τους διαδρομής. Και, μόλις πριν λίγες μέρες, σε κυριακάτικη εφημερίδα, υπήρξε καταγγελία πρώην στελέχους της Χρυσής Αυγής στη Λάρισα, που μιλά για «ταρίφα» που έπαιρναν τα φασιστοειδή για κάθε Ερώτηση που κατέθεταν...
    
Ας θυμηθούμε μερικά ακόμα.

   
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 18 September 2014 | 5:24 pm


Δημοπρατήθηκαν οι παράγκες για το Παζάρι της Αμφίκλειας


Η οικονομική υπηρεσία του Δήμου σήμερα 17.09.2014, με την παρουσία των τοπικών Δημοτικών αρχόντων και σε συνεργασία με τους εμπόρους, ολοκλήρωσε την προβλεπόμενη δημοπρασία των οικίσκων (παράγκες,) στον χώρο του παζαριού και κάθε έμπορος οργανώνει το χώρο του.


Οι χρηστικές λεπτομέρειες τακτοποιούνται, οι ψησταριές ετοιμάζονται, το λούνα παρκ λειτουργεί, «λεφτά υπάρχουν,» ο καιρός βαίνει προς βελτίωση, οι επισκέπτες αναμένονται με αιχμή το Σαββατοκύριακο, όλα είναι σχεδόν έτοιμα, οπότε μέλη του ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ,(sindikatomikropoliton.com), που τα τελευταία χρόνια δίνουν με την συμμετοχή τους ιδιαίτερο και ουσιαστικό τόνο στο παζάρι της Αμφίκλειας, βρίσκουν το χρόνο για σύντομη επιτραπέζια ψυχαγωγία!!

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 18 September 2014 | 12:06 am


Διεκδικήσεις του Κινήματος «Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση» για αμοιβές αιρετών και αύξηση αριθμού ειδικών συμβούλων στους δήμους


Το Κίνημα «Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση» απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών κο Αργύρη Ντινόπουλο με θέμα τις 3 βασικές διεκδικήσεις του Κινήματος για τις αμοιβές και τον αριθμό συμβούλων των αιρετών εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης.


Διαβάστε την επιστολή:


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2014 | 11:53 pm


Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα


Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα που ο Παύλος Φύσσας έπεσε νεκρός στο Κερατσίνι  από το μαχαίρι του Χρυσυγίτη Γ. Ρουπακιά. 
 
Ήταν το αποκορύφωμα της φασιστικής δράσης της Χρυσής Αυγής, η οποία  ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια μετά την είσοδο της στη Βουλή, προέβη σε πλήθος εγκλημάτων τόσο  σε βάρος μεταναστών  όσο και εναντίον αυτών που απλά δεν ανέχονται τον νέο-ναζισμό, τον ρατσισμό  και τον ολοκληρωτισμό  σε μια χώρα, η οποία έχει υποφέρει πολλά από  τους Ναζί  αλλά και από τις δικτατορίες και τους εμφύλιους σπαραγμούς που κατά καιρούς γνώρισε.
 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2014 | 11:35 pm


2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣΔημοσιεύθηκε στις 17 September 2014 | 11:28 pm


Αυτά τα παιδιά αξίζουν την προσοχή όλων μας

  
Πολλά συγχαρητήρια και στην ομάδα των Νέων του Α.Π.Ο. ΑΤΑΛΑΝΤΗ.
 
Εν όψη της έναρξης του πρωταθλήματος Νέων Φθιώτιδας και σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας νίκησε εκτός έδρας την ομάδα του ΑΡΗ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ με 0 - 6.
 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2014 | 11:08 pm


ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ: 2ο Τουρνουά Beach Volley 2014Ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Beach Volley για φέτος στο γήπεδο της ABV με πολύ θέαμα, αρκετούς θεατές και υπέροχες στιγμές

Σε λίγο ανεβαίνουν και οι αποδείξεις για να δείτε τι χάσατε οι υπόλοιποι που δεν ήρθατε. Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους αυτούς που μας στήριξαν και βοήθησαν στη διεξαγωγή και οργάνωση του τουρνουά. Τους χορηγούς που διέθεσαν τα έπαθλα των νικητών. Και φυσικά τους παίκτες που έδωσαν το δικό τους στίγμα στις ημέρες αυτές. 
 

Ο λαός ζήτησε να δεί και μεικτό πρωταθληματάκι και το σκεφτόμαστε για κάποιο από τα επόμενα σαββατοκύριακα... Συντονιστείτε!!!
 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2014 | 2:21 am


Γιατί οι Βουλευτές της Φθιώτιδας και της Στερεάς δεν παίρνουν θέση;

Το θέμα των διοδίων απασχολεί αυτό τον καιρό πιο έντονα από ποτέ τις τοπικές κοινωνίες, τους δήμους, ακόμη και το περιφερειακό συμβούλιο. 


Τους μόνους όμως που -όπως φαίνεται- δεν τους απασχολεί καθόλου το θέμα είναι οι  Βουλευτές που με μαεστρία αποφεύγουν να θίξουν το θέμα (οι οποίοι όμως είναι και οι κατ' εξοχήν αρμόδιοι).

Όλοι οι Βουλευτές, τόσο κυρίως της Φθιώτιδας, όσο δευτερευόντως και των άλλων νομών της περιφέρειας Στερεάς, δεν λένε λέξη για το θέμα, δεν έχουν παραβρεθεί σε καμία συνέλευση πολιτών, είναι απόντες μόνιμα από δήμους και περιφέρεια.

Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι δεν έχουν παρέμβει -ως οφείλουν- στη Βουλή. Ούτε μία ερώτηση, ούτε μία κατάθεση τροπολογίας, ούτε καν συζήτηση και συνεννόηση μεταξύ τους για το θέμα δεν έχουν κάνει. 


Είναι πρωτοφανής η απάθεια των Βουλευτών μας, μπροστά στην αδικία που συμβαίνει στη Φθιώτιδα, καθώς και στις προσβολές που έχει δεχθεί ο τόπος μας από τον κο Χρυσοχοΐδη.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2014 | 12:09 am


Όχι στα διόδια - Ο Μώλος δείχνει τον δρόμο


Με ηχηρές απουσίες όπως δήλωσε ο  εκπρόσωπος των πολιτών κατά των διοδίων της περιοχής Μώλου Απόστολος Αυλακιώτης πραγματοποιήθηκε χτες στο παλιο δημαρχειο του Μώλου λαϊκή συνέλευση  κατοίκων κατά των διοδίων. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2014 | 6:35 pm


Πρόγραμμα ενημέρωσης Εκπαιδευτικών και Μαθητών του Δήμου Λοκρών

Σε συνεργασία του Κ.Υ. Αταλάντης με το ΚΕΕΛΠΝΟ του Υπουργείου ΥγείαςΘετικά ανταποκρίθηκε στην επιθυμία των Διευθυντών των Λυκείων του Δήμου Λοκρών, η Διευθύντρια του Κ.Υ. Αταλάντης κα Μαρία Γεωργοπούλου, για τη διεξαγωγή σεμιναρίων για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσήματα (Σ.Μ.Ν.) προς ενημέρωση των εκπαιδευτικών και κυρίως των εφήβων μαθητών των Λυκείων του Δήμου μας.

Μετά και την θετική ανταπόκριση του ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) του Υπουργείου Υγείας, η Κοινωνική Υπηρεσία  του Κ.Υ. Αταλάντης, με την κοινωνική λειτουργό κα Αντωνία Γκορίτσα, θα ξεκινήσει τα σεμινάρια αρχής γενομένης από το Λύκειο Αταλάντης.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2014 | 5:44 pm


(Αν)επίσημη πρώτη για τον Σύλλογο Νεολαίας Μώλου

Την πρώτη του, έστω και ανεπίσημη, συνέλευσή του πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής ο υπό σύσταση Σύλλογος Νεολαίας Μώλου. Νέοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου του Μώλου, όπου έκαναν μια πρώτη κουβέντα για το πως θα πορευθούν από δω και στο εξής, με σκοπό να δημιουργηθεί ένας σύλλογος ο οποίος θα προσφέρει ουσιαστικά στην περιοχή.

Μετά από διαφωνίες και διαφορετικές απόψεις όλοι συμφώνησαν να τα ξαναπούν το επόμενο χρονικό διάστημα σε μία πιο οργανωμένη συνέλευση, όπου πλέον στο τραπέζι θα πέσουν και ιδέες και προτάσεις για το ποιες θα είναι οι δράσεις του συλλόγου.

Στο μεταξύ δρομολογούνται ήδη η διαδικασίες για τη σύσταση του συλλόγου και τη νομική του κάλυψη.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2014 | 2:31 am


Καταργούνται ΑΦΜ και ΑΜΚΑ - Θεσπίζεται Ενιαίος Αριθμός του πολίτη

Στην ενοποίηση του AΦM και του AMKA όλων των πολιτών σχεδιάζει να προχωρήσει η κυβέρνηση για να διασφαλίσει τις πληρωμές των ασφαλιστικών εισφορών και των φόρων που, με βάση κεντρική πολιτική απόφαση, θα γίνονται ενιαία από τα μέσα του 2017.
Tην ενοποίηση του AΦM και του AMKA προβλέπει η Mελέτη του KEΠE για το Aσφαλιστικό, στο πλαίσιο της διαδικασίας είσπραξης των εισφορών κοινωνικής ασφάλισης από τις φορολογικές αρχές. 

Σύμφωνα με την Ημερησία η ενοποίηση του AΦM και του AMKA θεωρείται ότι θα διευκολύνει -και πριν από την τελική φάση της συγχώνευσης της είσπραξης των εισφορών και των φόρων- και άλλες διαδικασίες για την ενίσχυση των εσόδων των Tαμείων στην τρέχουσα δυσμενή οικονομική συγκυρία, όπως: 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2014 | 1:23 am


Α.Π.Ο. ΑΤΑΛΑΝΤΗ - ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ 0 - 2 [video]

    

Κακή εμφάνιση από την ομάδα του ΑΠΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΑΡΗ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ.


Οι χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και τα προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού είχαν αποτέλεσμα την μη ύπαρξη ρυθμού στο παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν. 
Τα γκολ του αγώνα στο 34΄& στο 78΄ο Bushaj M. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2014 | 12:30 am


Εντυπωσίασε και φέτος... η ωραιότερη γιορτή της Λοκρίδας

Tην Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην πλατεία της Αταλάντης η Εκδήλωση προβολής και ανάδειξης των τοπικών προϊόντων του Δήμου Λοκρών.
Στις διήμερες εκδηλώσεις συμμετείχαν τοπικές επιχειρήσεις, σύλλογοι και συνεταιρισμοί της ευρύτερης περιοχής με μεγάλη ποικιλία αγροτικών προϊόντων, νωπών και μεταποιημένων.


Στο καλλιτεχνικό μέρος του προγράμματος συμμετείχαν παραδοσιακά μουσικοχορευτικά σχήματα παρουσιάζοντας στο σύνολό της την εθνική μας ταυτότητα και πολιτιστική μας κληρονομιά.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2014 | 6:59 pm


ΑΤΑΛΑΝΤΗ: Ολοκληρώθηκε, παρουσία του Φώτη Κουβέλη, η 3η περιφερειακή συνδιάσκεψη Στερεάς Ελλάδας της ΔΗΜΑΡ


Ολοκληρώθηκε η τρίτη περιφερειακή συνδιάσκεψη της ΔΗΜΑΡ της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, (ενόψει του 3ου καί έκτακτου συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ, 3-5 Οκτώβρη), η οποία πραγματοποίηθηκε την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, στην Αταλάντη Φθιώτιδας, παρουσία του προέδρου της ΔΗΜΑΡ κου Φώτη Κουβέλη. 

Στην συνδιάσκεψη, εκτός του προέδρου της ΔΗΜΑΡ κου Φώτη Κουβέλη, παραβρέθηκαν, το μελος της ΕΕ της ΔΗΜΑΡ, Χρ. Μαυροκεφαλίδης, ο βουλευτής Ευβοίας της ΔΗΜΑΡ κος Δ. Αναγνωστάκης, ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ κος Χρ. Μαχαίρας, και στελέχη της περιφέρειας Στερεάς, όπως ο κος Χρ. Πολύμερος, ο κος Παναγιώτης Κουτσοπίνης, τα μέλη του περιφερειακού γραφείου, ο κος Μάκης Καρακικές, ο κος Α.Αλεξίου από Αταλάντη και στελέχη από όλους τους νομούς της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Αναλύθηκε η πολιτική κατάσταση της χώρας  και έγιναν τοποθετήσεις των στελεχών για την πορεία της Δημάρ και τις προτάσεις για συνεργασία της ΔΗΜΑΡ πάνω σε 12 σημεία ,για προοδευτική κυβέρνηση, στον ΣΥΡΙΖΑ, Το ΠΟΤΑΜΙ και το ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2014 | 6:10 pm


ΑΤΑΛΑΝΤΗ: Στην έκθεση Αγροτικών Προϊόντων ο Φ. Κουβέλης - Συνάντηση με τον Δήμαρχο Λοκρών Ν. Λιόλιο


Την έκθεση Αγροτικών προϊόντων και την γιορτή κρασιού και ανάδειξης τοπικών προϊόντων και γαστρονομίας του Δήμου Λοκρών,  επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κος Φώτης Κουβέλης, αμέσως μετά τη λήξη της 3ης περιφερειακής συνδιάσκεψης Στερεάς Ελλάδας της ΔΗΜΑΡ που πραγματοποιήθηκε στην Αταλάντη, όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος ΛΟΚΡΩΝ κ. Νίκος Λιόλιος και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Λοκρών. 

Οι πολίτες του δήμου, υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ και τον χαιρέτησαν εγκάρδια και του ευχήθηκαν, για μια καλή πορεία στο κόμμα του, αλλά και του ίδιου, για τις επόμενες εκλογές. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2014 | 5:55 pm


Στη Βουλή ξανά το θέμα του ΓΕΛ Λάρυμνας και η επικίνδυνη καθημερινή μετακίνηση των μαθητών

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΝΤΖΟΥ


Ερώτηση για την κατάργηση των  τάξεων Λυκείου που λειτουργούν στη Λάρυμνακατέθεσε  ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, για,λογαριασμό της Πολιτευτού Φθιώτιδας του Κινήματος Βασιλικής Δημητράντζου.

Το κλείσιμο του σχολείου αποφάσισε το Υπουργείο Παιδείας, αγνοώντας παντελώς τις αντιδράσεις   των μαθητών, των γονιών τους, των εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης και των κατοίκων της περιοχής.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2014 | 9:06 pm


Τσίπρας: «Οικονομική ενίσχυση της Τ.Α. μέσω φορολογικών εσόδων» - «Συνολική αντικατάσταση του "Καλλικράτη"»


«Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μεταφέρθηκαν αρμοδιότητες χωρίς αυτές να συνοδεύονται από τους απαραίτητους πόρους, με αποτέλεσμα να γίνει δύσκολη η ζωή των Δημάρχων και των Περιφερειαρχών, αλλά πολύ περισσότερο να αποξενώσει τους πολίτες από την Τοπική Αυτοδιοίκηση» τόνισε στην αρχή της απάντησής του, σε σχετική δημοσιογραφική ερώτηση, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε από την Δ.Ε.Θ., ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξης Τσίπρας, για να συμπληρώσει, αναφερόμενος στα οικονομικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και το πρόγραμμα του Κόμματός του γι' αυτήν:

«Στόχος μας οι πόροι για την Τοπική Αυτοδιοίκηση να φτάσει τους Ευρωπαϊκούς μέσους όρους. Τα έσοδα των Δήμων και των Περιφερειών θα προέρχονται από τα φορολογικά έσοδα, μέσω από ένα Ειδικό Ταμείο Σύγκλισης, ώστε οι πόροι αυτοί να διανέμονται σωστά, βάσει της οικονομικής κατάστασης του Δήμου ή της Περιφέρειας. Δεν είναι δυνατό ένας πλούσιος Δήμος να παίρνει περισσότερα χρήματα, από έναν φτωχότερο».


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2014 | 4:22 pm


Τα κριτήρια για τις μετεγγραφές φοιτητών 2014


Οι μετεγγραφές φοιτητών για το έτος 2014 - 15 ξεκινούν απο 15 έως τις 26 Σεπτεμβρίου με αίτηση κατα την εγγραφη των φοιτητων σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας.
Ως δικαιούχοι μετεγγραφών εμφανίζονται περισσότεροι από 40.000 αν και ακόμα δεν έχει γίνει σαφές πόσοι θα κάνουν χρήση του δικαιώματος.


Έτσι λοιπόν, μετά από δύο μήνες διαπραγματεύσεων με τα συντονιστικά των πρυτάνεων και των προέδρων των ΑΕΙ το υπουργείο Παιδείας έχει εκπονήσει ένα σχέδιο επτά σημείων. 

Άμεσα θα εκδοθούν δύο υπουργικές αποφάσεις που θα καθορίζουν το σχέδιο για τις μετεγγραφές των φοιτητών. 
Με αυτές θα καθοριστεί: 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2014 | 1:43 pm
Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: