1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΕΡΤ 1
  2. ΕΡΤ 2
  3. ΕΡΤ 3
  4. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Φθιώτιδας   »   Λιβανατες    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Λιβανατες και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Λιβανατες

Πλημμύρησαν από κόσμο τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι της Φθιώτιδας με την Πανσέληνο

  
Περισσότερα από 6.000 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας συρρέοντας στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους από το ένα άκρο της Φθιώτιδας στο άλλο για να απολαύσουν το ολόγιομο φεγγάρι, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων για τον εορτασμό της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου. Οι εκδηλώσεις, που έχουν γίνει πλέον θεσμός, γνωρίζουν κάθε χρόνο και μεγαλύτερη επιτυχία, χάρη στο συνδυασμό των καλλιτεχνικών και πολιτιστικών δρώμενων με το περιβάλλον των μνημείων και την πανσέληνο.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 1 September 2015 | 5:26 pm


Συνάντηση Δημάρχου Λοκρών με τον Αρχιεπίσκοπο Σινά κ.κ.Δαμιανό

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Σινά κ.κ. Δαμιανό, είχε ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος με την ευκαιρία της εορταστικής πανήγυρης του Προφήτου και Θεόπτου Μωϋσέως που πρόκειται να τελεσθεί  στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Σιναϊτικού και Πολιτιστικού Κέντρου Μελετών στην Τραγάνα Φθιώτιδας.

     
Συγκεκριμένα την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015και ώρα 7:00 μ.μθα τελεστεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός , ενώ την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015και ώρα 7:30 π.μ Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.


    
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 1 September 2015 | 5:19 pm


Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Προφήτου Μωυσέως του Σιναϊτικού Κέντρου στην Τραγάνα


Η μνήμη του Προφήτου Μωυσέως θα εορτασθεί με λαμπρότητα την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Ευρωσιναϊτικού Κέντρου Μελετών στην Τραγάνα Λοκρίδος.

Στις λατρευτικές εκδηλώσεις θα προεξάρχει κατόπιν αδείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργυροκάστρου κ. Δημήτριος και θα παραστούν ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Σινά κ. Δαμιανός και ο Ποιμενάρχης μας κ. Νικόλαος.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 1 September 2015 | 12:44 am


Απατεώνες κτυπούν τα Μοναστήρια και τις Ενορίες της Φθιώτιδος

  
Άγνωστος απατεώνας, ο οποίος παριστάνει τον Διευθυντή της Εθνικής Τραπέζης Λαμίας τηλεφωνεί στα Μοναστήρια και του Ιερείς μας και τους προτείνει να επικοινωνήσουν μαζί του δια να ρυθμίσει τις καταθέσεις τους ενόψει του φημολογουμένου κουρέματος των καταθέσεων.

Ο εν λόγω κύριος παρουσιάζεται ως προστάτης των Εκκλησιαστικών προσώπων, των οποίων όπως λέγει θέλει να ασφαλίσει τις καταθέσεις.

Ενημερώνουμε όλους να απευθύνονται στα πλησιέστερα Αστυνομικά Τμήματα και να αποφεύγουν πάσα συνομιλία τηλεφωνική με το εν λόγω πρόσωπο, του οποίου μοναδική επιδίωξη είναι η εξαπάτηση των αφελών και η αρπαγή των χρημάτων τους.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 1 September 2015 | 12:30 am


Ο Ηλίας Τσαπάρας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας


Ο Ηλίας Τσαπάρας, αθλητής του ΝΟ Αταλάντης, συμμετέχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας που διοργανώνει η Σερβία 1-6 Σεπτεμβρίου.


Οι αγώνες θα γίνουν στο Donji Milanovac στις όχθες του Δούναβη και συμμετέχουν 180 αθλητές από 7 χώρες. 


Ο Ηλίας, μέλος της εθνικής ομάδας Ιστιοπλοΐας, θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με OPTIMIST, σκάφος που του έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.
                                            

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 31 August 2015 | 10:27 pm


Η αλήθεια για το δημόσιο χρέος και τη βιωσιμότητά του

[ Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ]
 
Το πρόβλημα της βιωσιμότητας του δημοσίου χρέους παραμένει κρίσιμης σημασίας για την οικονομία και την πορεία της χώρας. Η αντιμετώπισή του έχει επιβαρυνθεί εξαιτίας πράξεων και παραλείψεων της απελθούσης Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Η αλήθεια για την αριθμητική, τη δυναμική και τη βιωσιμότητά του, είναι η εξής:

1ον. Το δημόσιο χρέος, από τις αρχές της δεκαετίας του ‘80, είχε αποκτήσει ιδιαίτερα ισχυρή, αυξητική δυναμική. Ξεκίνησε περίπου από το 25% του ΑΕΠ το 1981, υπερέβη το 60% στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του ‘80 και το 100% στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Έκτοτε, κινήθηκε περίπου σ’ αυτό το επίπεδο με μικρές διακυμάνσεις, μέχρι και το ξέσπασμα της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης.

2ον. Το δημόσιο χρέος, ως ποσοστό του ΑΕΠ, και παρά τις λογιστικές επαναταξινομήσεις λογαριασμών και την αναθεώρηση του ΑΕΠ που έγιναν κατά τα τέλη του 2009 και στις αρχές του 2010, αυξήθηκε κατά περίπου 23 ποσοστιαίες μονάδες την περίοδο της κρίσης 2007-2009. Αντίστοιχη αύξηση παρατηρήθηκε και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Χαρακτηριστικά, κατά μέσο όρο, στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η αύξηση του δημοσίου χρέους, κατά την ίδια περίοδο, ήταν μεγαλύτερη απ’ ότι στη χώρα μας (αύξηση κατά 26 ποσοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ). Αυτή ήταν η κατάσταση, ως προς το δημόσιο χρέος, όταν η χώρα μπήκε στο Μηχανισμό Στήριξης.

3ον. Η αυξητική δυναμική του χρέους «φρέναρε» με τη διπλή αναδιάρθρωση του 2012. Όπως καταγράφει και η «Προκαταρκτική Ανάλυση Βιωσιμότητας του Χρέους για την Ελλάδα», της 25ης Ιουνίου 2015, που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ κατέθεσε στη Βουλή: «Το PSI οδήγησε σε μείωση του δημοσίου χρέους κατά περίπου 100 δισ. ευρώ τον Μάρτιο του 2012 (52% του τότε ΑΕΠ)». Σε καθαρούς όρους, το δημόσιο χρέος μειώθηκε κατά 51 δισ. ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 31 August 2015 | 6:07 pm


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΧΡ.ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Γ.ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΦΠΑ 23% ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  
  
Ο Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, κ.Χρήστος Σταϊκούρας, απέστειλε επιστολή προς τον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Χουλιαράκη, για τη μη επιβολή συντελεστή ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Στην επιστολή του ο κ. Σταϊκούρας αναφέρει (ολόκληρη η επιστολή):

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 29 August 2015 | 10:14 pm


ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ 83 ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Μετά τις εκλογές του Γενάρη και το σχηματισμό κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ μια ολιγομελής  ηγετική ομάδα υποκατέστησε το κόμμα, έθεσε στο περιθώριο τα όργανα και τις οργανώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ, κατέλυσε την εσωκομματική δημοκρατία και οδήγησε με δικές της επιλογές και δικές της αποφάσεις στην μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα όργανα του κόμματος και τα μέλη αγνοήθηκαν προκλητικά στην επιλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, στη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, στην επιλογή του Δημοψηφίσματος, στην ακύρωση του συντριπτικού ΟΧΙ, στην υποταγή στους εκβιασμούς και στη συμφωνία της 13ης Ιουλίου, στην ψήφιση του 3ου μνημονίου, στην επιλογή παραίτησης της κυβέρνησης και την προσφυγή σε εκλογές. Κανένας διάλογος, καμιά συλλογική απόφαση! Ακόμα και η μοναδική συλλογική απόφαση της Κ.Ε για σύγκληση έκτακτου συνεδρίου το Σεπτέμβριο, ανατράπηκε με την προκήρυξη εκλογών και μάλιστα με λίστα υποψηφίων επιλεγμένων όχι από τις τοπικές οργανώσεις αλλά από την κομματική ολιγαρχία. Μετέτρεψαν τον ΣΥΡΙΖΑ από κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς, από κόμμα που θα έφερνε κοινωνική δικαιοσύνη και θα έδινε όραμα στην κοινωνία σε ένα αρχηγοκεντρικό, χωρίς δημοκρατικές λειτουργίες κόμμα που υπηρετεί τη λιτότητα, τα μνημόνια των  σκληρών αντιλαϊκών μέτρων, τον  νεοφιλελευθερισμό.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 29 August 2015 | 4:31 pm


«ΝΤΑΝΤΑΙΣΜΟΣ Η …ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΣ;!»…

[ Του ΜΠΑΜΠΗ ΜΩΚΟΥ ]

 «Αλλ’ουδέν έρπει ψεύδος εις γήρας χρόνου…!».-
                                                                (Σοφοκλής).-

Αν ζούσαν σήμερα ο Τζαρά και ο Μπρετόν ,μάλλον θα μας πλάκωναν στα …χαστούκια. Πρώτους τους αμφισβητίες του …«σάπιου»αστικού …δείγματος που βάλθηκαν να ενοχλήσουν και εν τέλει να σοκάρουν το αστικό κατεστημένο.Και αντί από περίπου  Ντανταιστές , προσεχώρησαν ως κυβερνώντες σε ύψιστο Σουρεαλισμό.

Η «βαπτισμένη» αντισυμβατότητα του ΣΥΡΙΖΑ ως απόρριψη κυρίαρχων ιδανικών της αστικής τάξης,η διφορούμενη λογική της βραχύβιας κυβερνητικής προσπάθειας ,δυστυχώς ώθησαν  την ελληνική κοινωνία ακόμα πιο βαθειά στον εγκλωβισμό και την  σύγχυση.
   
Παγιδευμένοι οι κυβερνώντες ανάμεσα σε Μοντέγους και Καπουλέτους και αφιονισμένοι, μεθυσμένοι από την κατάκτηση του εξουσιαστικού αγαθού ,δυστυχώς παρεξέκλιναν  και έχασαν δρόμο και πυξίδα.
    
Παραδόθηκαν και πάλι τα κλειδιά της χώρας με τον λαό, κουρασμένο, απηυδυσμένο  να διαπιστώνει εν τέλει την μεγάλη κυβίσθιση και όχι μόνο.
     
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 August 2015 | 10:56 pm


ΠΝΠ δίνει λύση σε θέματα δανείων ΟΤΑ, συμβάσεων εργαζομένων, προϋπολογισμών & σχολικών καθαριστριών

Μετά από πιέσεις της ΚΕΔΕ και με προσωπική παρέμβαση του Προέδρου της Γ. Πατούλη δίδεται λύση σε επείγοντα θεσμικά ζητήματα προς όφελος των Δήμων.

Τα σχετικά θεσμικά θέματα δεν επιλύθηκαν με νομοσχέδιο όπως προβλεπόταν εξαιτίας των τελευταίων πολιτικών γεγονότων. Η λύση δόθηκε με την  έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ αρ. φυλ. 102/26-8-2015).

Με τη Πράξη Νομοθετικού περιεχομένου δίδεται λύση σε θέματα δανείων ΟΤΑ, συμβάσεων εργαζομένων, προϋπολογισμών και σχολικών καθαριστριών.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης με επιστολή του προς τους δήμους όλης της χώρας τους ενημερώνει ότι τα ζητήματα που ρυθμίζονται πλέον νομοθετικά είναι τα κάτωθι:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 August 2015 | 7:45 am


Δήμαρχοι ΚΚΕ: «Οχι» στη νέα αντιλαϊκή δημοσιονομική πειθάρχηση των δήμων!


Σε παρέμβαση σχετικά με την απαίτηση της κυβέρνησης να συντάξουν οι δήμοι, με άμεσες διαδικασίες και ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα, το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα πειθάρχησης 2016 - 2019, προχώρησαν οι 5 κομμουνιστές δήμαρχοι. 
  
Μάλιστα, σημειώνεται πως η κυβέρνηση τονίζει πως η σύνταξη του μεσοπρόθεσμου, δηλαδή να προσαρμόσουν οι δήμοι τόσο τα έσοδα όσο και τις δαπάνες τους στα πλαίσια του μνημονίου για την επόμενη τριετία, πρέπει να έχει ολοκληρωθεί στα τέλη Αυγούστου.

Το κείμενο που υπογράφουν οι δήμαρχοι Πάτρας Κώστας Πελετίδης, Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος, Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος, Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος και Ικαρίας Στέλιος Σταμούλος, έχει ως εξής:

«Λίγες μέρες μετά την ψήφιση του 3oυ μνημονίου Τσίπρα και λίγο πριν δοθεί το λάκτισμα των εκλογών, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με εξπρές και επιτακτικές διαδικασίες από το υπουργείο Εσωτερικών, καλεί τους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας να προσαρμόσουν βίαια τα έσοδα και τις δαπάνες τους για τα έτη 2016 - 2019 στο δημοσιονομικό πλαίσιο πειθάρχησης του νέου μνημονίου. Οι αστικές κυβερνήσεις αλλάζουν, αλλά οι αντιλαϊκές επιδιώξεις τους έχουν συνέχεια.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ επιτάσσει τη στρατηγική ευθυγράμμιση δήμων και περιφερειών:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 August 2015 | 7:11 am


Οικονομικά επιζήμια η πολιτική αστάθεια

[ Του ΘΑΝΑΣΗ ΖΕΚΕΝΤΕ ]

Η κρίση στην ελληνική οικονομία έχει επεκταθεί χρονικά πέρα από κάθε αρχική πρόβλεψη. Η Ελλάδα επηρεάστηκε από τη χρηματοοικονομική κρίση του 2008 όσο καμία άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Το 2010 εκτός από την Ελλάδα σε Μνημόνιο εντάχθηκαν η Ιρλανδία και Πορτογαλία. Ενώ στη συνέχεια, το 2012, η Ισπανία και η Ιταλία προσέφυγαν στον ΕFSF και τον ESM για την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών τους. Η Ιρλανδία και Πορτογαλία, βγήκαν από το Μνημόνιο και πλέον δανείζονται από τις αγορές, ενώ η Ισπανία και η Ιταλία δεν χρειάστηκαν χρήματα για περαιτέρω ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών τους. Ποιες είναι οι αιτίες που η Ελλάδα υπέγραψε το 3ο Μνημόνιο τη στιγμή που οι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες μπόρεσαν να βελτιώσουν την οικονομική τους κατάσταση και να απεμπλακούν από τα Μνημόνια;

Η κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας το 2008 ήταν ήδη κακή και επιδεινώθηκε δραματικά ως το 2010. Η ανάπτυξη της δεκαετίας του 2000 οφείλονταν στον εύκολο τραπεζικό δανεισμό του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα εξαιτίας των χαμηλών επιτοκίων. Τα δανειακά κεφάλαια διοχετεύτηκαν στη διόγκωση του δημοσίου τομέα, στην κατανάλωση και στην αγορά κατοικίας. Ελάχιστα ήταν τα κεφαλαία που επενδύθηκαν σε υποδομές, παραγωγικό εξοπλισμό και άλλα μέσα παραγωγής. Ουσιαστικά, η κρίση του 2008 αποκάλυψε μια κακή οικονομική κατάσταση με χαμηλή ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων, χαμηλή αποτελεσματικότητα του δημόσιου τομέα, χρεοκοπημένο συνταξιοδοτικό - ασφαλιστικό σύστημα και λανθάνον τραπεζικό σύστημα.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 August 2015 | 6:38 am


Φεστιβάλ Καζαντζίδεια 2015 | Ο Άγιος Κων/νος Τιμά το Στέλιο Καζαντζίδη
Συναυλίες – Χορευτικές Παραστάσεις – Χορωδιακό Τραγούδι

Ιστιοπλοϊκοί Αγώνες – Ποδήλατο – Ποδόσφαιρο –Σκάκι – Θέατρο Σκιών

Κουκλοθέατρο – Θεατρικές Παραστάσεις – Θερινός Κινηματογράφος

Τοπικά Προϊόντα – Εκθέσεις – Διαλέξεις – Παρουσίαση βιβλίων

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 August 2015 | 6:27 am


Ο Νίκος Τσώνης στο ΕΝΑ Κεντρικής ΕλλάδαςΟ υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας του Κινήματος, κ. Νίκος Τσώνης στο ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 August 2015 | 4:33 am


Ο Χρήστος Σταϊκούρας στο ΕΝΑ Κεντρικής ΕλλάδαςΟ υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας με την ΝΔ, κ. Χρήστος Σταϊκούρας στο ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 August 2015 | 4:26 am


Δήλωση παραίτησης μελών ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας

Μετά τις εκλογές του Γενάρη και το σχηματισμό κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ μια ολιγομελής  ηγετική ομάδα υποκατέστησε το κόμμα, έθεσε στο περιθώριο τα όργανα και τις οργανώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ, κατέλυσε την εσωκομματική δημοκρατία και οδήγησε με δικές της επιλογές και δικές της αποφάσεις στην μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ .
   
Τα όργανα του κόμματος και τα μέλη αγνοήθηκαν προκλητικά στην επιλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, στη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, στην επιλογή του Δημοψηφίσματος, στην ακύρωση του συντριπτικού ΟΧΙ, στην υποταγή στους εκβιασμούς και στη συμφωνία της 13ης Ιουλίου, στην ψήφιση του 3ου μνημονίου, στην επιλογή παραίτησης της κυβέρνησης και την προσφυγή σε εκλογές. Κανένας διάλογος, καμιά συλλογική απόφαση!  
Ακόμα και η μοναδική συλλογική απόφαση της Κ.Ε για σύγκληση έκτακτου συνεδρίου το Σεπτέμβριο, ανατράπηκε με την προκήρυξη εκλογών και μάλιστα με λίστα υποψηφίων επιλεγμένων όχι από τις τοπικές οργανώσεις αλλά από την κομματική ολιγαρχία.  
  
Μετέτρεψαν τον ΣΥΡΙΖΑ από κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς, από κόμμα που θα έφερνε κοινωνική δικαιοσύνη και θα έδινε όραμα στην κοινωνία σε ένα αρχηγοκεντρικό, χωρίς δημοκρατικές λειτουργίες κόμμα που υπηρετεί τη λιτότητα, τα μνημόνια των σκληρών αντιλαϊκών μέτρων, τον  νεοφιλελευθερισμό.
   
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 26 August 2015 | 11:42 pm


Μήνυμα Σταϊκούρα σχετικά με την ανακοίνωση αποτελεσμάτων των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων

  
Μήνυμα του Βουλευτή Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία κ. Χρήστου Σταϊκούρα, σχετικά με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων:

«Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχηθώ καλή πρόοδο στους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων.

Ένας κύκλος συστηματικής μελέτης και κόπων ολοκληρώνεται, με θετικό αποτέλεσμα.

Ένας νέος κύκλος γνώσης και εμπειριών ξεκινά.

Κύκλος που εύχομαι να αποτελέσει εφαλτήριο για μια επιτυχημένη επαγγελματική και κοινωνική πορεία.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 26 August 2015 | 7:38 pm


Ανακοίνωση ονομάτων επιτυχόντων του Ν. Φθ/δας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2015

  
Πανελλαδικές Εξετάσεις 2015

Τα ονόματα των επιτυχόντων
σε ΑΕΙ-ΤΕΙ-Στρατιωτικές-Αστυνομία
  

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 26 August 2015 | 11:03 am


Ημερίδα Κολύμβησης στη ΣκάλαΟ ΝΟ Αταλάντης διοργανώνει την Κυριακή 30 Αυγούστου στη Σκάλα <<Ημερίδα Κολύμβησης>> ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα Κολύμβησης που άρχισε την 1η Ιουλίου.

Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 9.00 στη θάλασσα και θα συμμετέχουν τα 110 παιδιά που έλαβαν μέρος στο φετινό πρόγραμμα του Ομίλου, με την υποστήριξη του Δήμου Λοκρών.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 August 2015 | 3:21 pm


Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας


  
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ
ΕΔΡΑ: ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ
ΑΡ.ΕΓΚΡ.ΑΠΟΦ.:106/84
ΑΡ.ΤΗΛ.:2233041403/44437
Fax:2233041164
www.somlarco.gr  
Email:[email protected]                                                                                                                                    
                                      ΛΑΡΥΜΝΑ: 25/08/ 2015
                                                                                                                        
                                      ΑΡ.ΠΡΩΤ.:         - 104 -

      
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.
   
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 August 2015 | 2:35 pm


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ FARMERS UNION

  
  
  
Το Farmers union είναι ένας φορέας που δημιουργήθηκε από αγρότες για το καλό του πρωτογενή τομέα στις εκάστοτε υφιστάμενες συνθήκες με σκοπό να μειώσει τα κοστολόγια των αγροτών και να προσπαθήσει να επιλύσει τα προβλήματα τους. 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 August 2015 | 2:25 pm


ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

  


Στο φως του φεγγαριού θα λουστούν για μια ακόμη φορά τα μουσεία και τα μνημεία της Φθιώτιδας και θα υποδεχτούν το κοινό με μια ποικιλία καλλιτεχνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, στο πλαίσιο του εορτασμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου από το Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, το βράδυ του Σαββάτου 29 Αυγούστου 2015. 

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας -σταθερή στην πολιτική της για το άνοιγμα των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων της περιοχής στο κοινό, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση και ανάδειξη του ντόπιου καλλιτεχνικού δυναμικού- και οι Δήμοι Λαμιέων, Λοκρών, Αμφίκλειας–Ελάτειας και Δομοκού, προσκαλούν τους κατοίκους της Φθιώτιδας, από το ένα άκρο της στο άλλο, να απολαύσουν την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στις 29/8 με ποιοτικές εκδηλώσεις κοντά στον τόπο διαμονής τους.

Συναυλίες, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, εκθέσεις ζωγραφικής και ξεναγήσεις στις μόνιμες και περιοδικές εκθέσεις διοργανώνονται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Λαμίας, στο Βυζαντινό Μουσείο Φθιώτιδας στην Υπάτη, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αταλάντης, στην Αρχαιολογική Συλλογή Ελάτειας και στην Ακρόπολη της Πρόερνας στο Νέο Μοναστήρι.

Την προσπάθεια στηρίζουν πολιτιστικοί σύλλογοι, όπως ο Σύλλογος Υπαταίων ‘’ΟΙ ΑΙΝΙΑΝΕΣ’’, ο Όμιλος Καλλιτεχνών Λαμίας ‘’ΑΡΤΙΟΝ’’, ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αταλάντης ‘’ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ’’, η Ανδρική Χορωδία Αταλάντης ‘’Η ΠΡΟΟΔΟΣ’’ καθώς και το φυλακτικό προσωπικό και οι αρχαιολόγοι της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας, χωρίς την άμεση ανταπόκριση των οποίων η πραγματοποίηση των εκδηλώσεων δεν θα ήταν δυνατή.
  
Ξεχωριστής σημασίας γεγονός αποτελεί η διοργάνωση της πρώτης, μετά την πρόσφατη απώλειά του, θεματικής έκθεσης του διακεκριμένου εικαστικού και δασκάλου Βασίλη Σίμου, στο Βυζαντινό Μουσείο Φθιώτιδας στην Υπάτη, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας πορείας για το έργο του, χωρίς εκείνον, με αφετηρία τον τόπο καταγωγής του.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στη Φθιώτιδα:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 August 2015 | 2:09 pm


Ξεκίνησε η αποκατάσταση του κεντρικού αγωγού του δικτύου ύδρευσης!!!

   

Φίλοι και φίλες συνοικιστές ΟΣΜΑΕΣ Θεολόγου 

Μετά την αθρόα συμμετοχή των συνοικιστών μας τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς, στην πρόσκλησή μας να δώσει όποιος μπορεί 20 ευρω ως έκτακτη εισφορά στο Σύλλογό μας με σκοπό την άμεση αγορά υλικών για την επισκευή του κεντρικού αγωγού του δικτύου ύδρευσης, το ΔΣ του Συλλόγου μας με ταχύτατες διαδικασίες έκανε μια έρευνα αγοράς και κατέληξε στην παρακάτω βελτιωμένη προσφορά της εταιρίας ΥΔΡΟΔΟΜΗ. 
 
Η παραγγελία δόθηκε, τα χρήματα κατεβλήθησαν και τα υλικά Τετάρτη πρωί θα βρίσκονται στο Θεολόγο όπου ήδη ο υπεύθυνος εργολάβος προετοιμάζει τις εργασίες που θα γίνουν 

Ελπίζουμε ότι η άμεση αυτή κίνησή μας θα δώσει νερό στον οικισμό μέσα σε λιγες ημέρες! 
 
 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 August 2015 | 4:14 am


Σε συμφωνία με τον 30χρονο μέσο Ολντασι Σεντιγιανο ήρθε η διοίκηση του Α.Π.Ο."ΑΤΑΛΑΝΤΗ"

  


Σε συμφωνία με τον 30χρονο μέσο Ολντασι Σεντιγιανο, που πέρσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Α.Ο. ΘΗΒΑΣ, ήρθε η διοίκηση του Α.Π.Ο. ΑΤΑΛΑΝΤΗ που συνεχίζει την ενίσχυση της ομάδος για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο ρόστερ του συλλόγου έχουν ήδη ενταχθεί 

  • Ο 27χρονος αμυντικός Κώστας Παπαμιχαήλ από τον ΑΡΗ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ\ΝΟΥ
  • Ο 37χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Γκρέκας από τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ &
  • Ο 32χρονος αμυντικός Γιώργος Κοντελές από τον Α.Ο. ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 August 2015 | 3:41 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Φθιώτιδας

Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: