1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΤ
  2. ΕΤ3
  3. ALPHA
  4. ΣΚΑΙ
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Φθιώτιδας   »   Λιβανατες    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Λιβανατες και εμείς θα το προσθέσουμε.

Κ.Μπατζελή: Η συγκυβέρνηση έχει αρχή, μέση και... τέλος!

  
"Δεν μπορεί η συγκυβέρνηση με την Νέα Δημοκρατία να συνεχιστεί χωρίς προσδιορισμό και το τέλος της..." δηλώνει στο  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 η πρώην βουλευτής Φθιώτιδας και πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή.

Αν και η ίδια  μετείχε ως υποψήφια ευρωβουλευτής στο ψηφοδέλτιο της Ελιάς χαρακτήρισε ως ένα αποτυχημένο πολιτικό εγχείρημα το σχήμα αυτό και φάνηκε από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.
   
Η κα Μπατζελή μετέχει στην οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης αλλά όπως επισημαίνει με την προυπόθεση ότι θα είναι ένα πραγματικό συνέδριο  με καταστατικές αρχές και συγκεκριμένους πολιτικούς στόχους και όχι  απλά μια πολιτική συνδιάσκεψη για κουβεντούλα και  διαπιστώσεις.

"Οφείλει ο  πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να προτάξει την ιστορική και πολιτική διαδρομή και προσφορά του ΠΑΣΟΚ και με βάση την γενικότερη πολιτική του στόχευση να διαμορφώσει το πλαίσιο αυτού του συνεδρίου,το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κανείς το δικαίωμα να το  ακυρώσει ή να το καταργήσει γιατί έχει καταγραφεί στην συνείδηση του ελληνικού λαού ως φορέας κοινωνικής αλλαγής και κοινωνικής δικαίωσης με τα λάθη του και τις δυσκολίες του...." προειδοποιεί η κα Μπατζελή.

Στο τέλος δε επισημαίνει ότι θα ήταν λάθος και θα σήμανε πράγματι το τέλος της αυτονομίας του ΠΑΣΟΚ αν κάποιοι από την σημερινή ηγετική πυραμίδα τολμήσουν να προωθήσουν Νόμο συμμετοχής στις βουλευτικές εκλογές συνασπισμού κομμάτων πχ.Νέα Δημοκρατία-ΠΑΣΟΚ...

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 October 2014 | 7:24 pm


Ο Λουκάς Σκλαβούνος στο ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας


Ο Αντιδήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας κος Λουκάς Σκλαβούνος για το θέμα της διέλευσης φορτηγών από τη Π.Ε.Ο. και το ρεκόρ τροχαίων ατυχημάτων στη περιοχή.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 October 2014 | 7:09 pm


Το ίδιο έργο σε επανάληψη τις τελευταίες δημοτικές αρχές χρόνια πολλά στα Καμένα Βούρλα

[ Του Γιάννη Φραγκούλη ]

Κε αρχισυντάκτη
   
Σε κάθε προϋπολογισμό αποτυπώνονται οι προτεραιότητες των κυβερνήσεων των Περιφερειών και των Δήμων. 

Ο κρατικός προϋπολογισμός του 2015 στοχεύει στη συνέχιση της δημοσιονομικής προσαρμογής, με συνέπειες τη μείωση των κοινωνικών δαπανών και της κοινωνικής ασφάλισης.
   
Τα έσοδα του προϋπολογισμού για το 2015 θα ανέλθουν στα 47,4 δις, παρουσιάζοντας αύξηση 1,7 δις που θα επιβαρύνει τα λαϊκά εισοδήματα. Μείωσαν κατά 30% το τέλος αλληλεγγύης και το πετρέλαιο θέρμανσης αποκρύπτοντας ότι μετέτρεψαν τον πρώτο από έκτακτο σε μόνιμο φόρο και το δεύτερο τον δεκαπλασίασαν.
   
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 October 2014 | 1:57 pm


Ο Μπριάνης στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων για Γ.Ν. Λαμίας και Κ.Υ. Καμένων Βούρλων


Ο Βουλευτής Φθιώτιδας Δημήτρης Μπριάνης κατά τη προχθεσινή από 21-10-2014 συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων –στην οποία μετέχει, και στα πλαίσια αυτής-, έθεσε θέματα που αφορούν το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, το οποίο επισκέφθηκε προσφάτως, τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014, και ειδικότερα την αναγκαιότητα άμεσης προκήρυξης μόνιμων θέσεων Ιατρών-Επιμελητών Ε.Σ.Υ στο Νεφρολογικό και Παιδιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου, παράλληλα δε με την στελέχωση από Επικουρικό Ιατρικό Προσωπικό.

Ο παριστάμενος α.Υπουργός Υγείας κ.Γρηγοράκος, δεσμεύθηκε ότι θα ζητηθεί αρμοδίως η έγκριση –κατ εξαίρεση-, πρόσληψης 92 μόνιμων Ιατρών ΕΣΥ, μεταξύ των οποίων και για το Νοσοκομείο Λαμίας.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 October 2014 | 12:48 am


ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Ανανέωση Επαγγελματικής Άδειας πωλητή Λαϊκών Αγορών


Παρακαλούνται οι κάτοχοι Επαγγελματικής Άδειας Πωλητή Λαϊκών αγορών  όπως προσέλθουν έως την ΠΕΜΠΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 στο αρμόδιο γραφείο αδειοδοτήσεων κι εμπορικών δραστηριοτήτων του Δήμου, προκειμένου να υποβάλλουν  αίτηση ανανέωσης της άδειάς τους, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 39 του Ν.4264/2014 & την αρίθμ. 9/160/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών.
Η ανωτέρω ημερομηνία είναι καταληκτική και δεν θα δοθεί καμία παράταση. Πέραν την ημερομηνίας αυτής, καμία άδεια δεν θα είναι εφικτό να ανανεωθεί και θα ανακληθεί αυτεπαγγέλτως.
Για την ανανέωση της άδειας, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν τα κάτωθι δικαιολογητικά:
  
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2014 | 11:50 pm


ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ: “Γ.Σ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ”Είναι γεγονός ότι στην Αμφίκλεια υπήρχε ανέκαθεν αλλά και εξακολουθεί, μια έντονη και δημιουργική συλλογική δράση. 

Δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και ο ιστορικός Γυμναστικός Σύλλογος Παρνασσός, του οποίου το Δ.Σ. με μεράκι, με σχέδιο, με εθελοντική εργασία, με προσφορές και με κινητοποίηση, μέσω του Προεδρείου του, της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο, συντήρησε - αναβάθμισε πρόσφατα και σε εξαιρετικό βαθμό όσον αφορά την λειτουργία αλλά και την καλαισθησία, τις υποδομές του Δημοτικού Γηπέδου προς όφελος όλων όσων το χρησιμοποιούν και είναι πολλοί, αλλά και των θεατών.

 Μία επίσκεψη έστω και σύντομη στο χώρο, επιβεβαιώνει εμφανώς τα παραπάνω. 

Επίσης, ουσιαστική υπήρξε η ανταπόκριση και η στήριξη από τους επαγγελματίες της περιοχής. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2014 | 11:11 pm


Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ αναδείχτηκε ο Δήμαρχος Λοκρών


Με την επανεκλογή του Δημάρχου Λοκρών κ. Νικολάου Λιόλιου στο Εποπτικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ της ΚΕΔΕ. 

Ο Δήμαρχος Λοκρών εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εκλογή. Ευχαρίστησε όλους τους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους απ’ όλη την Ελλάδα για την εκ νέου εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του, συνεχίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την προσπάθεια για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Ο κ.Λιόλιος επεσήμανε ότι απαιτείται από όλους μια νέα προσπάθεια για την αντιμετώπιση των δυσκολιών της κοινωνίας και των πολιτών, για τα συμφέροντα των οποίων λειτουργεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τόνισε τέλος ότι  όλοι οι πολίτες πρέπει να δώσουν καθημερινό αγώνα, ώστε να αποκρούσουν όλες εκείνες τις αρνητικές συνέπειες της σημερινής κατάστασης.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2014 | 6:49 pm


Σταϊκούρας: "Η εξάντληση των περιθωρίων για φορολογικές ελαφρύνσεις αποτελεί βασική επιδίωξή μας"

Παρατείνεται και για το 2015 ο Μειωμένος Συντελεστής ΦΠΑ 13% στην εστίαση - μειώνεται η Έκτακτη Εισφορά Αλληλεγγύης 

Παρέμβαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κου Χρήστου Σταϊκούρα, στην Ολομέλεια της Βουλής, για την υποστήριξη της Τροπολογίας του Υπουργείου Οικονομικών «Ρυθμίσεις οφειλών, παράταση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στην εστίαση, μείωση έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης».


Στην παρέμβασή του ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας ανέφερε τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2014 | 4:04 pm


H Ε.Μακρή-Θεοδώρου για την παρακράτηση του συνόλου του ΕΝΦΙΑ από τις επιστροφές εισοδήματος, ΦΠΑ και εκλογικών επιδομάτων


Την παράλογη παρακράτηση του συνόλου του ΕΝΦΙΑ από τις επιστροφές εισοδήματος, ΦΠΑ και εκλογικών επιδομάτων συνυπέγραψε (αρ.πρωτ.:3967/23.10.2014) η Βουλευτής Φθιώτιδας κα Ε.Μακρή-Θεοδώρου.  

   
Αντιδρώντας στην προκαταβολική παρακράτηση της συνολικής οφειλής ΕΝΦΙΑ σε όσους από 1/10/14 ξεκίνησαν να λαμβάνουν τις παραπάνω επιστροφές, η κα Μακρή ζήτησε, μεταξύ άλλων, από τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας να σταματήσει η εφάπαξ παρακράτηση του συνόλου του ΕΝΦΙΑ από τη διαδικασία συμψηφισμού των επιστροφών.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2014 | 2:50 pm


Κοινό δελτίο τύπου Αγροτικών Συλλόγων...

...Μακρακώμης, Στυλίδας-Αιχιναίων, Πελασγίας και του Ενωτικού Αγροτικού Συλλόγου Λοκρίδας


24/10/2014

Οι αγροτικοί σύλλογοι Μακρακώμης, Στυλίδας-Αιχιναιών, Πελασγίας, και ο ενωτικός αγροτικός σύλλογος Λοκρίδας συντάσσονται με ότι συζητήθηκε και αποφασίστηκε στην συνεδρίαση της διευρυμένης Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων των αγροτών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/10/2014 στο Εργατικό Κέντρο στην Λάρισα.

Στη συνεδρίαση καταγγέλθηκε για πολλοστή φορά η δράση και η κακοδιαχείριση των διοικήσεων ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ (και της αυτοκαταργημένης ΣΥΔΑΣΕ) με την κάλυψη των εκάστοτε κυβερνήσεων, που μοναδικό ρόλο είχαν από το 1995 να βρίσκονται απέναντι σε κάθε διεκδίκηση του αγροτικού κινήματος να το διασπούν και να το εκφυλίζουν, βάζοντας έτσι πλάτη για το πέρασμα της αντιαγροτικής πολιτικής της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων.

Ο τωρινός οικονομικός έλεγχος που τους διεξάγεται στέκεται μόνο στον έλεγχο των εξόδων που παρουσίαζαν και όχι για το που πήγαιναν και τι σκοπό εξυπηρετούσαν οι χρηματοδοτήσεις τους.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2014 | 1:23 pm


Αυτόν ψηφίσαν ΞΑΝΑ για Δήμαρχο οι Λοκροί!

  Τα σχόλια δικά σας...


   
Το Ι.Χ. αυτοκίνητο του δημάρχου Λοκρών παρκαρισμένο πάνω το μισό στο Πεζοδρόμιο και το άλλο μισό στον Πεζόδρομο... και μάλιστα μπροστά σε σημείο όπου ο δήμαρχος έχει βάλει "κολονάκια" για να μην παρκάρουμε...!!! ...Εμείς οι "κάφροι"!!!

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2014 | 1:10 pm


ΚΕΔΕ: Ποιοι είναι οι 31 του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

  
Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα της Εφορευτικής Επιτροπής, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για τη δημοτική περίοδο 2014 – 2019 στο οποίο, υπάρχει «γαλάζια» αυτοδυναμία, είναι το εξής:
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2014 | 12:57 pm


Χειροπέδες σε πρώην δήμαρχο της Φθιώτιδας για λαθραίο καπνό

Έρευνα παρουσία εισαγγελέα σε αποθηκευτικούς χώρους και το σπίτι του πρώην Καποδιστριακού δημάρχου περιοχής Λοκρίδας

   
Κεραυνό εν αιθρία αποτέλεσε η είδηση για σύλληψη πρώην δημάρχου της Φθιώτιδας με την κατηγορία της διακίνηση λαθραίου καπνού. 
 
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από έναν έλεγχο ανδρών της Ασφάλειας Λιβαδειάς. Σε όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα βρέθηκε σε τρεις συσκευασίες ψιλοκομμένος λαθραίος καπνός η ποσότητα του οποίου άγγιζε το 1 κιλό.
 
Οι επιβάτες του οχήματος δεν άργησαν να αποκαλύψουν τον προμηθευτή του καπνού κατονομάζοντας τον πρώην αυτοδιοικητικό.
 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2014 | 1:26 am


Φθιώτιδα: Συλλήψεις για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

  
Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθησαν δύο ανήλικοι και ένας 36χρονος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου. 

Σύμφωνα με καταγγελία, μέσω του facebook οι συλληφθέντες αποπλάνησαν ανήλικη που τους έστειλε φωτογραφίες της με άσεμνο περιεχόμενο, στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμα τέσσερα άτομα.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας κάτοικος της Κάτω Τιθορέας.

Για τα παραπάνω ενημερώθηκαν οι αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές, οι οποίες εξέδωσαν βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Από τη διαδικτυακή έρευνα που επακολούθησε και σε συνεργασία με τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και κοινωνικής δικτύωσης, προέκυψαν τα στοιχεία των εμπλεκομένων.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2014 | 1:10 am


Γραμματέας σε δύο Επιτροπές ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος

  
Εκ νέου Γραμματέας στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων αναδείχθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος, έχοντας ταυτόχρονα την ίδια θέση και στην Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων.
  
Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014, διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη του Προεδρείου της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων. 
  
Σε αυτή τη διαδικασία, εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του Γραμματέα της Επιτροπής, ήταν ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος, την οποία και κατέλαβε μετά την επανεκλογή του.

Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του, για την ανανέωση της εμπιστοσύνης των συναδέλφων βουλευτών στο πρόσωπο του, ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος δήλωσε

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 23 October 2014 | 10:23 pm


Μεγάλη νίκη του Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση στις εκλογές της Κ.Ε.Δ.Ε με ποσοστό 52%

Με απόλυτη πλειοψηφία κατέλαβε την πρωτιά η παράταξη του Γιώργου Πατούλη 


Με επικράτηση του Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, συγκεντρώνοντας ποσοστό 52% και την απόλυτη πλειοψηφία με 16 έδρες, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 15ης Γενικής Συνέλευσης της Κ.Ε.Δ.Ε για την ανάδειξη του νέου διοικητικού της συμβουλίου. 

Συνολικά από τους 487 εκλέκτορες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, η κατανομή των ψήφων έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 23 October 2014 | 10:13 pm


Φθιώτιδα: Συνέλαβαν πρώην δήμαρχο για λαθραία διακίνηση καπνού

Περισσότερα από 800 κιλά λαθραίου καπνού βρήκαν οι αστυνομικοί στην αποθήκη του πρώην Δημάρχου...


Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Λιβαδειάς σε πρώην δήμαρχο της Φθιώτιδας για διακίνηση λαθραίου καπνού.
Οι αστυνομικοί έφτασαν σε αυτόν, μετά από την σύλληψη ενός άλλου άνδρα για 100 γραμμάρια λαθραίου καπνού.
Όταν τον ρώτησαν από που αγόρασε τον καπνό, αυτός ομολόγησε τον προμηθευτή του.
Οι αστυνομικοί, πήγαν αμέσως στο σπίτι του πρώην αυτοδιοικητικού και μετά από έρευνα εντόπισαν σε αποθήκη του 700 κιλά καπνού.
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 22 October 2014 | 8:51 pm


Σοκ στην Τιθορέα: 53χρονη απαγχονίστηκε στο σπίτι της

  
Με τραγικό τρόπο έβαλε όπως όλα δείχνουν τέλος στη ζωή της μιας 53χρονη γυναίκα στην Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδας.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η Ν.Π. που παλαιότερα διατηρούσε οικογενειακή επιχείρηση κάτω από το σπίτι της, βρέθηκε κρεμασμένη στον κήπο του σπιτιού της. 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 22 October 2014 | 8:46 pm


Σταϊκούρας: 65 εκατ. ευρώ για το «Βοήθεια στο Σπίτι»


Από το γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, ανακοινώθηκε ότι υπογράφηκε σήμερα Κοινή Υπουργική Απόφαση από τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Α. Ντινόπουλο, τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Γ. Βρούτση, και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρ. Σταϊκούρα, σχετικά με τον καθορισμό του ύψους των πόρων που θα διατεθούν για την κάλυψη του κόστους των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συνταξιούχους, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», για τη χρονική περίοδο από 01.10.2014έως 31.12.2015.

Οι σχετικοί πόροι, για την εν λόγω περίοδο, θα ανέλθουν σε 65 εκατ. ευρώ.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 22 October 2014 | 8:35 pm


Βοιωτία και Λοκρίδα: Συνάντηση με τον υπουργό και κινητοποίησεις (vid)

Λαϊκή συνέλευση στην Χαιρώνεια για τα φορτηγά στην παλαιά Εθνική οδό

    
Άμεσα συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό και κινητοποιήσεις σε Θήβα και Μπράλο ήταν η απόφαση της λαϊκής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στην Χαιρώνεια, για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο της παλαιάς Εθνικής οδού, λόγω της αύξησης στη διέλευση βαρέων οχημάτων.
    

Οι κάτοικοι όπως υποστηρίζουν ζουν καθημερινά με το φόβο και απαιτούν άμεσα λύση στο πρόβλημα, καθώς το τελευταίο διάστημα λόγω και τη αύξησης των τιμών των διοδίων η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 22 October 2014 | 1:19 am


Ο Λουκάς Υπερήφανος πρόεδρος της ΚΕΔ Στερεάς Ελλάδας


Ο δήμαρχος Ορχομενού Λουκάς Υπερήφανος αναδείχτηκε στη σημερινή διαδικασία στην ΠΕΔ Στερεάς στη θέση του προέδρου.
Χρειάστηκαν τρεις διαδοχικές ψηφοφορίες για να προκριθεί ο κος Υπερήφανος του συνυποψήφιού του δημάρχου Χαλκίδας Χρήστου Παγώνη ο οποίος στις πρώτες δηλώσεις του έκανε λόγο για συμπράξεις και συμφωνίες των διαδρόμων.
Στις δύο πρώτες ψηφοφορίες ο νέος πρόεδρος και ο συνυποψήφιός του δήμαρχος Χαλκίδας Χρήστος Παγώνης έπαιρναν από 7 ψήφους ενώ λευκό ψήφιζαν οι 3 του Νίκου Σταυρογιάννη και οι 4 της Γιώτας Πούλου
Μετά από έντονη διαπραγμάτευση και αφού φάνηκε πως ο κος Υπερήφανος αποστασιοποιείται από την πολιτική του κόμματός του (ΝΔ) εξασφάλισε στην τρίτη ψηφοφορία την απόλυτη πλειοψηφία που απαιτούνταν για την προεδρεία.
Αντιπρόεδρος αναδείχτηκε ο δήμαρχος Δωρίδας Γιώργος Καπετζώνης (από τον συνδυασμό του Χ. Παγώνη) και γραμματέας ο δημ. σύμβουλος Αγράφων Βαγγέλης Κατσιφός (από τον συνδυασμό του Νίκου Σταυρογιάννη). 
Τα υπόλοιπα 2 μέλη της 5μελούς γραμματείας της ΠΕΔ Στερεάς  προέρχονται από τον συνδυασμό της Γιώτας Πούλου και είναι ο Τάσος Μπρατσώλης και η Αικατερίνη Κοσκοβόλη.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 21 October 2014 | 11:20 pm


Κουνήθηκε η Λοκρίδα - Σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους


Μικρού μεγέθους σεισμός έγινε απόψε, στις 20:46 το βράδυ, με επίκεντρο περίπου χιλιόμετρα Νότια-Νοτιοανατολικά τις Αταλάντης.


Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και είχε εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα. 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 21 October 2014 | 10:45 pm
Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: