1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΕΡΤ1
  2. ΕΡΤ2
  3. ΕΡΤ3
  4. ΑΝΤ1
  5. ΑΛΦΑ
  6. ΣΚΑΪ
  7. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Φθιώτιδας   »   Λιβανατες    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Λιβανατες και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Λιβανατες

Ημερίδα Διάχυσης των αποτελεσμάτων του προγράμματος ERASMUS+ υλοποίησε το ΕΠΑΛ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ
Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κωνσταντίνειου Πνευματικού Κέντρου Αταλάντης στις 21 Απριλίου 2016, η Ημερίδα Διάχυσης των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού προγράμματος κινητικότητας ERASMUS+, που υλοποιήθηκε από το ΕΠΑΛ Αταλάντης και αφορούσε τους τομείς Οικονομίας - Διοίκησης και Γεωπονίας Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής. 
  
Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 24 μαθητές (12 από κάθε τομέα) της Α΄ Β΄ και Γ΄ τάξης και ο τίτλος ήταν : «ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗΣ: ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΝΩΣΗΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ» με κωδικό προγράμματος: 2015-1-EL01-KA102-013407. 
  
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2016 | 9:36 am


ΑΓΡΟΤΕΣ: ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΛΟΚΩΝ


ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ


            Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων καλεί σε αγωνιστικό ξεσηκωμό τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους για να μην περάσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο-λαιμητόμος που επιφέρει συντριπτικό πλήγμα στο εισόδημα μας χωρίς να εξασφαλίζει ουσιαστική υγειονομική πρόληψη και κάλυψη ενώ μειώνει ακόμη περισσότερο τις συντάξεις πείνας.

            Μαζί με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους των πόλεων, τις γυναίκες και την νεολαία των λαϊκών οικογενειών δίνουμε αγωνιστική απάντηση απαιτώντας την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

        Όλοι και όλες συμμετέχουμε στην 48ωρη πανελλαδική απεργία που έχει αποφασιστεί από τα εργατικά σωματεία και διοργανώνουμε πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα την δεύτερη ημέρα της απεργίας.

        Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ακολουθεί τον ίδιο αντιλαϊκό δρόμο με τις προηγούμενες κυβερνήσεις και επιχειρεί την κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης και των κατακτήσεων μας. Υλοποιεί τα προαπαιτούμενα του τρίτου Μνημονίου που ψηφίστηκε στην Βουλή από τους 222 βουλευτές και τα κόμματα που στηρίζουν αυτές τις πολιτικές που μας αφανίζουν και μας οδηγούν μια ώρα αρχύτερα στο ξεκλήρισμα και την εξαθλίωση.

            Είπε ψέματα για μια ακόμη φορά σε αγρότες και κτηνοτρόφους, έκανε πίσω ακόμη και από τις δεσμεύσεις που είχε δώσει ο Πρωθυπουργός στην επιτροπή των αγροτών όταν συναντήθηκε μαζί τους στην διάρκεια των πολυήμερων αγωνιστικών μπλόκων. Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο αποτελεί ακόμη ένα χαράτσι και επιταχύνει την συγκέντρωση της γης και της παραγωγής σε λιγότερα χέρια.

    
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2016 | 1:47 am


Ανακοίνωση Σωματείων ΛΑΡΚΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΑΡΚΟ


·  Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑ (ΣΕΛ)

·  Ένωση Εργαζομένων Εταιρίας «ΛΑΡΚΟ» Α.Ε. Μεταλλεία Εύβοιας

·  Σωματείο Εργαζομένων Μεταλλωρύχων ΛΑΡΚΟ ο «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ»

·  Σωματείο Εργαζομένων στα Λιγνιτωρυχεία Καστοριάς & Σερβίων - Κοζάνης της Εταιρίας «ΛΑΡΚΟ» Α.Ε.

·  Συνδικαλιστικό Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Α.Ε. (ΑΘΗΝΑ)

  
  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


27/04/2016                                                      ΑΡ.ΠΡΩΤ.: - 94


Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,


 Χτες (26-04-2016) στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε συνάντηση όλων των Σωματείων με θέμα εξελίξεις στην εταιρία μετά την ενημέρωση της Διοίκησης για το θέμα των κρατικών ενισχύσεων , για το θέμα του εισαγγελέα που καλεί τα Διοικητικά Συμβούλια και τους εκπροσώπους των εργαζομένων γιατί δεν εφαρμόστηκε το ενιαίο μισθολόγιο και στη ΛΑΡΚΟ, αλλά και για την ρευστότητα της εταιρίας.

  
Όλα αυτά θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μετά τις Άγιες μέρες του Πάσχα.


 Οι κακοί χειρισμοί των Διοικούντων και οι κακοί χειρισμοί της κυβέρνησης οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο κλείσιμο της εταιρίας και τώρα που φτάσαμε στην ώρα μηδέν δεν κάνουν τίποτα. Τα έχουν όλα εναποθέσει στη θεά τύχη.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2016 | 1:31 am


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ        ΔΑΚΕ  ΛΑΡΚΟ

          ΛΑΡΥΜΝΑ

    Λάρυμνα: 25-04-2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

         

  Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,


 Η πατρίδα μας διανύει τις πιο δύσκολες στιγμές. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ισοπέδωσε την μεσαία τάξη , διαλύοντας τον κοινωνικό ιστό της χώρας.

 Κεκτημένα ετών που η εργατική τάξη είχε δώσει μάχες χάνονται σε μια νύχτα γιατί αυτή η θλιβερή κυβέρνηση έχει στόχο να αφανίσει όλο τον ελληνισμό για επιταγές της ευρωπαϊκής ένωσης και των ξένων συμφερόντων.


 Το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο τελειώνει όλους τους εργαζόμενους , χωρίς μέλλον, χωρίς αύριο , οι συνταξιούχοι , οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις , οι εργάτες , χάνονται εν ριπή οφθαλμού με το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου – Τσίπρα.


 Η πατρίδα έχει γίνει τριτοκοσμική χώρα , η ανεργία στο 26% και δεν έφτανε αυτό , η χώρα έγινε μια τεράστια αποθήκη ψυχών , από τα κύματα των μεταναστών που έχουν εισέλθει στη χώρα μας.

 Η πατρίδα μας είναι ένα ξέφραγο αμπέλι , ο καθένας που θέλει μπαίνει στην χώρα μας χωρίς να δίνει λόγο σε κανέναν , ο ελληνικός εναέριος χώρος παραβιάζεται καθημερινά από την γείτονα χώρα και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει ρίξει λευκή πετσέτα , το μόνο που κάνουν είναι υποταγή στους Μέρκελ – Ολάντ – Σόιμπλε και ΔΝΤ , αυτοί που θα έσκιζαν τα μνημόνια και θα τα καταργούσαν όλα με ένα νόμο μας έριξαν γερά στα τάρταρα ενός καινούργιου μνημονίου.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2016 | 12:24 am


Λιόλιος: Αντίθετοι οι ΟΤΑ στην μεταφορά αρμοδιότητας διαχείρισης των Αιγιαλών και Παραλιών

6η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας
Την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε η 6η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας στα γραφεία της, στη Λαμία. 

Αρχικά, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. και Δήμαρχος Ορχομενού, κ. Λουκάς Υπερήφανος καλωσόρισε τα μέλη και κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης.

Ο Πρόεδρος αναφερόμενος στο πρώτο θέμα της συνεδρίασης, το οποίο αφορούσε την προετοιμασία της διοργάνωσης της Γενικής Συνέλευσης των Μελών της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας επεσήμανε: «Έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη και δίνουμε καθημερινά αγώνα για να παρέχουμε λύσεις στα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών. Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης θα πρέπει συλλογικά και με υπευθυνότητα να αναδείξουμε τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση και να καταλήξουμε σε ολοκληρωμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις, έτσι ώστε να συμμετάσχουμε συντεταγμένα στο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ. Θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην προετοιμασία των εισηγήσεων των Θεματικών Επιτροπών της ΠΕΔ και να φωτιστεί κάθε πτυχή των ζητημάτων με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι πολίτες και οι Δήμοι μας. Στη βασική μας θεματολογία θα πρέπει επίσης να βρίσκεται, εκ των ουκ άνευ, το ζήτημα της υποχρηματοδότησης της Στερεάς Ελλάδας από το ΕΣΠΑ 2014-2020, η ανάγκη αλλαγής των κριτηρίων κατανομής των πόρων στους Δήμους καθώς και τα οικονομικά και τα θεσμικά προβλήματα των Δήμων». 
  
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2016 | 5:26 pm


Τα πάντα όλα προς ιδιωτικοποίηση στο Δήμο Μώλου - Αγ.Κων/νου


[ Του ΓΙΑΝΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ]


Κε αρχισυντάκτη

Γνωρίζετε φαντάζομαι τι γίνεται με τις ιαματικές πηγές στην περιοχή της Φθιώτιδας.

Γνωρίζετε την παραχώρηση των πηγών του Καλλίδρομου στον ΤΑΙΠΕΔ από το ΣΤΕ.

Επίσης γνωρίζουμε ότι στην ευρύτερη περιοχή των Καμένων Βουρλών είναι σε εξέλιξη δύο δημοπρασίες του ΤΑΙΠΕΔ, η μία στην περιοχή δυτικά και περιέχει το κάμπινγκ και τις ιαματικές στην περιοχή Κονιαβίτη. 

Η δεύτερη στο κέντρο των Καμένων Βουρλών και περιέχει το πάρκο, πέντε οικήματα και τις κεντρικές ιαματικές  πηγές των Καμένων Βούρλων. 

Είναι γνωστό τι έχει γίνει για την μη παραχώρηση οικοπέδου για σχολεία στα Καμένα Βούρλα πριν λίγα χρόνια.

Τα Καμένα Βούρλα είναι γνωστό ότι βρίθουν ιαματικών, άλλωστε όλα τα ξενοδοχεία του ΕΟΤ με παλαιότερους νομούς είχαν και έχουν ιαματική λουτροθεραπεία. 

Ακόμη υπάρχουν και τα ερείπια των Καμένων Βουρλών, τα ξενοδοχεία Ράδιο και Θρόνιο. 

Γνωρίζετε ότι επιλογή από τον ΤΑΙΠΕΔ και κεντρική πολιτική των κυβερνήσεων και της σημερινής ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ είναι να δοθούν σε ιδιώτες «σωτήρες». 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 26 April 2016 | 4:01 pm


ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ CLLD/LEADER ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΟΜΟΚΟΥ
Η Αναπτυξιακή Φθιώτιδας Α.Ε. Ο.Τ.Α, στα πλαίσια του σχεδιασμού του Τοπικού Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης για την Π.Ε Φθιώτιδας και Π.Ε Ευρυτανίας, πραγματοποίησε την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 και ώρα 11:00, Τεχνική Σύσκεψη με θέμα την «Παρουσίαση του Μέτρου 19: CLLD/LEADER και διατύπωση απόψεων σχετικά με τον συντονισμό και την κοινή δράση των τοπικών φορέων στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της τοπικής στρατηγικής για την Π.Ε Φθιώτιδας και την Π.Ε Ευρυτανίας».

  
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Δήμου Δομοκού, με τη παρουσία του Δημάρχου κ. Δημητρίου Τζιαχρήστα, της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Δομοκού, του Διευθυντή Ευρωπ. Προγραμμάτων κ. Λεωνίδα Ράπτη και των στελεχών της Ο.Τ.Δ της «Φθιωτικής Αναπτυξιακής Α.Ε». 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2016 | 9:16 pm


10 ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΔ, 22 - 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2016 | 8:58 pm


Μικρός σεισμός τα ξημερώματα στο Ζέλι Λοκρίδας
Σεισμική δόνηση 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 05.41 τα ξημερώματα της Τετάρτης, 11 χλμ δυτικά της Αταλάντης, 26 χλμ βόρεια της Λιβαδειάς, 7 χλμ βορειοανατολικά της Ελάτειας και 109 χλμ βορειοανατολικά της Αθήνας, σύμφωνα με την προκαταρκτική λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2016 | 12:25 pm


Απάντηση του Δήμου Λοκρών σχετικά με την προμήθεια Συστημάτων Συναγερμού για την κάλυψη των αντλιοστασίων
Στις 18/04/2016 αναρτήθηκε στον ιστότοπο " Lokris News",  δημοσίευμα σχετικά με την προμήθεια συστημάτων συναγερμού για την κάλυψη των αντλιοστασίων του Δήμου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η τιμή προμήθειας ήταν δυσανάλογα μεγαλύτερη από τις προσφερόμενες στην αγορά.

Προφανώς στο εν λόγω δημοσίευμα έχει επιλεγεί ως τιμή σύγκρισης ένα εκ των φτηνότερων μοντέλων από την ευρεία γκάμα που διαθέτει η συγκεκριμένη εταιρεία κι επομένως μη συγκρίσιμο με το μοντέλο που προμηθεύτηκε ο Δήμος.

Άλλωστε πέραν του γεγονότος ότι το μοντέλο που παραθέτει το δημοσίευμα είναι αναντίστοιχο με αυτό του Δήμου, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η αναγραφόμενη τιμή αφορά  βεβαίως την αγορά του, από ηλεκτρονικό διαδικτυακό κατάστημα σε προσφορά και βέβαια την προπληρωμή του, ενώ οι προμήθειες του Δήμου γίνονται με άλλες διαδικασίες.

Επιπρόσθετα στην τιμή προμήθειας των συστημάτων από τον Δήμο Λοκρών, περιλαμβάνονται εκτός όλων των άλλων και προβολείς, οι απαιτούμενες καλωδιώσεις καθώς και πρόσθετα υλικά απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία των συστημάτων και βέβαια και το κόστος τοποθέτησης αυτών.
   
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2016 | 7:59 pm


Απάντηση Σαρακιώτη σε δημοσιεύματα σχετικά με τις διαδικασίες αναγνώρισης ως ιαματικών πηγών, των Λουτρών Θερμοπυλών και Καλλιδρόμου.
Σε συνέχεια δημοσιευμάτων του Φθιωτικού τύπου, τα οποία ήγειραν ερωτηματικά για την πορεία των διαδικασιών αναγνώρισης ως ιαματικών των γνωστών πηγών του Νομού Φθιώτιδος "Λουτρά Θερμοπυλών" και "Λουτρά Καλλιδρόμου", και κατόπιν σχετικού εγγράφου ερωτήματος για παροχή στοιχείων που απηύθυνε ο Βουλευτής του Νομού Φθιώτιδος Ιωάννης Σαρακιώτης στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, Τμήμα Ειδικών Μορφών Τουρισμού, λάβαμε την επίσημη ενημέρωση ότι αναφορικά με τις διαδικασίες αναγνώρισης του φυσικού πόρου «Λουτρά Θερμοπυλών», η σχετική διαδικασία αναγνώρισης βρίσκεται στο τελικό στάδιο για την έκδοση της σχετικής υπουργικής απόφασης για την αναγνώριση του φυσικού πόρου ως ιαματικού, ενώ για την πηγή «Λουτρά Καλλιδρόμου», η αρμόδια Επιτροπή Προστασίας Ιαματικών Φυσικών Πόρων γνωμοδότησε αρνητικά λόγω των υποβληθεισών μικροβιολογικών εξετάσεων, που κρίθηκαν ακατάλληλες, και έχει επιστρέψει το σχετικό φάκελο δικαιολογητικών στον αιτούντα Δήμο Λαμιέων για τις περαιτέρω ενέργειές του.  

       Παραθέτουμε, εν συνεχεία, το ακριβές κείμενο της απάντησης του αρμοδίου τμήματος του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης: 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2016 | 7:51 pm


Α.Σ.ΛΟΚΡΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ


Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2016 | 7:44 pm


Χαιρετισμός του βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκούρα στην Εκδήλωση για την Παρουσίαση των Πρακτικών του 5ου Συνεδρίου Φθιωτικής ΙστορίαςΛαμία, 17 Απριλίου 2016


Κυρίες και Κύριοι,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και ταυτόχρονα να σας συγχαρώ.

Να σας ευχαριστήσω για την πρόσκλησή σας να συμμετάσχω στην εκδήλωση.

Εκδήλωση με την οποία κλείνει ο κύκλος δράσεων του 5ου Συνεδρίου Φθιωτικής Ιστορίας, το οποίο διεξήχθη με ιδιαίτερη επιτυχία πριν από μερικά χρόνια και έχει καταστεί πλέον θεσμός.

Να σας συγχαρώ όμως και για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις σας.

Πρωτοβουλίες αξιόλογες, αδιάλειπτες και προσανατολισμένες στη διατήρηση και ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του Νομού μας.

Ανάδειξη με τρόπο συστηματικό και επιστημονικό, τροφοδοτούμενο κυρίως από την αγάπη και το μεράκι των ιδιαίτερα αξιόλογων συμπολιτών μας, κατοίκων του Δημοτικού Διαμερίσματος Σταυρού.

Επίσης, συγχαίρω, ευχαριστώ και ευγνωμονώ τους Εισηγητές που συμμετείχαν σε όλα τα Συνέδρια Φθιωτικής Ιστορίας, οι οποίοι με τις αξιόλογες παρουσιάσεις τους συνέβαλαν, διαχρονικά, στην επιτυχή διεξαγωγή τους, φωτίζοντας άγνωστες πλευρές της τοπικής μας ιστορίας.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2016 | 1:31 am


Μας "ΚΛΕΨΑΝΕ" Δήμαρχε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΩΣΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΕ ΤΟ:  
Με την ΑΔΑ Ω1ΣΛΩΛΤ-Τ09, ανέθεσες 31-12-2015 την προμήθεια 6 συστημάτων συναγερμού CROW, αντί ποσού 675 ευρώ έκαστο για τη κάλυψη κάθε αντλιοστασίου.  
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2016 | 9:19 pm


Το Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ για την εργατική Πρωτομαγιά

  


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ
ΕΔΡΑ: ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ
ΑΡ. ΕΓΚΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 106/84

ΑΡ. ΤΗΛ.: 2233041403 /44437

ΑΡ.ΦΑΞ: 2233041164ΑΡ. ΠΡΩΤ.: - 90 -                                            Λάρυμνα:   15-04-2016

    

   

   Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

       
Με βάση το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΓΣΕΕ 11-04-2016 και επειδή υπάρχουν ασάφειες ως προς την εργατική Πρωτομαγιά θα πρέπει να διευκρινιστεί ημερομηνιακά πότε θα γίνει η απεργία της Πρωτομαγιάς που είναι η σημαία των εργαζομένων.

    
Δεν μπορεί η Κυβέρνηση να σαλαμοποιεί τα πάντα και να θεωρεί την απεργία της πρωτομαγιάς αργία.

    
Για εμάς δεν είναι αργία , είναι απεργία , όπως δεν θα πρέπει να «κρυφτεί η απεργία της πρωτομαγιάς στην 48ωρη της ΓΣΕΕ».

    
Η 48ωρη απεργία έχει άλλο νόημα και η πρωτομαγιά το δικό της.

    
Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί να διευκρινιστεί και να βρεθεί ημερομηνία απεργίας.

    
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2016 | 6:55 pm


Αναφορά Σαρακιώτη για τους απλήρωτους εργαζομένους του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»
Κοινοβουλευτική Αναφορά, σχετικά με τις καταγγελίες για απλήρωτους εργαζομένους του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», κατέθεσε, ο Βουλευτής του Νομού Φθιώτιδος Ιωάννης Σαρακιώτης .

Σε συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων και καταγγελιών εργαζομένων διαμαρτυρόμενων για τη μη καταβολή δεδουλευμένων στην πλειοψηφία των εργαζομένων του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», ο Βουλευτής του Νομού Φθιώτιδος Ιωάννης Σαρακιώτης κατέθεσε στη Βουλή την περασμένη Παρασκευή 15/04/2016, σχετική κοινοβουλευτική Αναφορά ζητώντας να ενημερωθεί από τα συναρμόδια Υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τους λόγους που οι εν λόγω εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι μέχρι σήμερα.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2016 | 6:47 pm


3 εκατ. Ευρώ για πυροσβεστικό εξοπλισμό στην Στερεά Ελλάδα
Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προχωρά στην ένταξη της Πράξης «ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», συνολικού κόστους 2,994,232.00 ευρώ, στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή, της πρόληψης και της διαχείρισης κινδύνων» του Ε.Π. «Στερεά Ελλάδα», για την αγορά εξοπλισμού και οχημάτων που θα ενισχύσουν το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος και των υπηρεσιών του.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2016 | 5:12 pm


«Ιντιάνα Τζόουνς» από την Αταλάντη έκανε λαθρανασκαφές για λίρες
Η συσκευασία που περιείχε έναν ανιχνευτή μετάλλων μαζί με όλα τα παρελκόμενα του και βρέθηκε στο σπίτι ενός 52χρονου στην Αταλάντη, επιβεβαίωσε τις υποψίες που είχαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ότι έκανε λαθρανασκαφές στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας.

Ο επίδοξος «Ιντιάνα Τζόουνς» που αναζητούσε κρυμμένες λίρες από την περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, είχε κι άλλες παράνομες ασχολίες, καθώς κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν 43,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 26 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου καθώς και και 17 σωλήνες χαλκού που εξετάζεται αν ήταν κλεμμένοι και σκόπευε να τους πουλήσει.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2016 | 2:57 pm


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Κορυφαία Ιατρική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν στις Λιβανάτες, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο∆ΥΣΣΕΑΣ ΑΝ∆ΡΟΥΤΣΟΣ» και το Παράρτηµα Λοκρίδος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας

   


Μεγάλη επιτυχία σηµείωσε η Κορυφαία Ιατρική εκδήλωση που πραγµατοποιήθηκε στις 10 Απριλίου την αίθουσα εκδηλώσεων του δηµαρχείου Λιβανατών, που ευγενώς µας παραχώρησε η ∆ηµοτική Κοινότητα και συνδιοργάνωσαν ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβανατών «Ο∆ΥΣΣΕΑΣ ΑΝ∆ΡΟΥΤΣΟΣ» και το Παράρτηµα Λοκρίδος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας . 
Αθρόα  ήταν  η προσέλευση  μελών,  εθελοντών  και  φίλων  του παραρτήματος  απ  όλα  τα  Δημοτικά  και  τοπικά  διαμερίσματα  του Δήμου Λοκρών.
Η  όλη  εκδήλωση  έγινε  υπό  την  αιγίδα  του  Συλλόγου  Ελλήνων Ολυµπιονικών οι οποίοι σε µήνυµά τους  ανέφεραν ότι «Ο Σ.Ε.Ο. έχει ταχθεί στο πλευρό των παιδιών που αγωνίζονται να κερδίσουν τη µάχη µε τον καρκίνο έχοντας εκπονήσει το πρόγραµµα «Αγωνιζόµαστε για την ΕΛΠΙ∆Α, κερδίζουµε  τη ΖΩΗ», για τον Εθελοντισµό για δότες Μυελού των οστών. Έτσι είµαστε αρωγοί στην διοργάνωση κάθε επιστηµονικής ηµερίδας, που πραγµατεύεται το εν λόγω θέµα. Οι Έλληνες Ολυµπιονίκες  διαδίδουν  το  µήνυµα  της  αξίας  του  Εθελοντισµού  και παρακινούν τον κόσµο   σε αυτό, να γίνει∆ΟΤΗΣ.»
Η  πρόεδρος  του  ΠΕΣ  Λιβανατών  ΟΔ.ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ  Κατερίνα Μαυροειδή καλωσόρισε και τόνισε τον  κόσμο και τόν   ισε την αξία αυτής της εκδήλωση ς. Ακολούθως έδωσε  το λόγο στην πρόεδρο του Παραρτήματος της ΕΑΕ, κ. Αθανασία Καβάλα-Πατσιόγιαννησυντονίστριας  της  εκδήλωσης. Χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Λοκρών  κ.  Λιόλιος  Νικόλαος,  παρουσίας  της  αντιδημάρχου, της προέδρου της Δημ. Κοινότητας Λιβανατών  και    Δημοτικών Συμβούλων,  ο  οποίος  συνεχάρη τους  διοργανωτές  και  ιατρούς αυτής της εκδήλωσης.
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2016 | 3:08 pm


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λοκρών                                                  


Δ Η Μ Ο Σ  ΛΟΚΡΩΝ                                      Αταλάντη  12/4/2016

Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο  Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Υ             

                                                                    Αριθ. Πρωτ.: 3921

                                       


Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η

ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Νο 4/2016

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

ΠΡΟΣ

Τον κ. Δήμαρχο και τα Μέλη

του Δημοτικού Συμβουλίου   

       

       Καλείστε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν 3852/10,  στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημοτικό Κατάστημα Αταλάντης (Πλατεία Δημαρχείου) , την 18η Απριλίου 2016  ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00  μ.μ.  με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 14 April 2016 | 7:27 pm


Kαταγγελία για Πολιτική Δίωξη στη ΛΑΡΚΟ!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Προς: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣΚοιν:

·       ΓΜΜ ΑΕ ΛΑΡΚΟ


·       Γραφείο Πρωθυπουργού


·       zougla.gr


·       protothema.gr

·       Συνήγορος του πολίτη


·       ΣΚΑΪ


·       Σωματείο εργαζομένων Λάρκο


·       ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ ΛΑΜΙΑΣ


·       Υπουργείο Οικονομικών


·       Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος


·       ΓΣΕΕ


·       Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας


·       Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Μετάλλου


·       ΑΝΤ1


·       MEGAΗμερομηνία: Τετάρτη 13.04.2016Θέμα: Πολιτική δίωξη και καταχρηστική μετακίνηση
Κύριοι σας ενημερώνω και σας καταγγέλλω την δυσμενή μεταχείριση που υπέστην στην γενική μεταλλευτική & μεταλουργική Α.Ε. ΛΑΡΚΟ.

   
Ονομάζομαι Ιωάννης Κουρούτης του Κων/νου και της Ελένης ετών 39 κάτοχος του υπ’ αριθμόν ΑΗ480998 Α. .Τ. και εργάζομαι στην επιχείρηση από το 2013 ως εργάτης και 1/1/2015 η εταιρία μας ένταξε στο μόνιμο προσωπικό.

  
Από 29/5/2015 η εταιρία με αναβάθμισε στο ίδιο τμήμα Π2 (Καμίνια) από εργάτη σε βοηθό-χειριστή-γερανιστή έχοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία κατέθεσα στο Υπουργείο Βιομηχανίας (Λαμίας).


Βεβαίως δεν ήμουν ο μοναδικός στην ειδικότητα αυτήν, εάν υπάρχουν 30 και άνω γερανιστές οι μισοί είναι βοηθοί.

   
Από την εταιρία έγινε καταχρηστική μετακίνησή μου και υποβιβασμός θέσης χωρίς κάποια αιτία.

Πριν τις εκλογές, ένα υποψήφιο μέλος του ΣΕΛ (ΣΥΡΙΖΑ), κ. Κυριακούσης Δημήτρης του Γεωργίου, μου ανέφερε να γραφτώ στο σύριζα με την προϋπόθεση να παραμείνω στην θέση μου (βοηθός-γερανιστής). Εγώ αρνήθηκα την πρότασή του και μου ανέφερε ότι θα με κατεβάσουν από την θέση μου.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 14 April 2016 | 6:30 pmΔείτε αγγελίες στο Νομό Φθιώτιδας

Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: