1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΤ
  2. ΕΤ3
  3. ALPHA
  4. ΣΚΑΙ
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Φθιώτιδας   »   Λιβανατες    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Λιβανατες και εμείς θα το προσθέσουμε.

Εναρξη Ετήσιου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και το Ινστιτούτο Οικονομικής της Εκπαίδευσης και της Διά Βίου ΜάθησηςEτήσιο Σεμινάριο

Ακαδημαϊκής  Περιόδου 2014-15 «Οικονομική, Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης & της Δια Βίου Μάθησης» Τo Eτήσιο Σεμινάριο απευθύνεται:

α)  Σε εκπαιδευτικούς που εργάζονται στους τομείς της Εκπαίδευσης και της Διά Βίου Μάθησης


β) Σε πτυχιούχους ΑΕΙ οι οποίοι ενδιαφέρονται να εργαστούν στους τομείς της Εκπαίδευσης και της Διά Βίου Μάθησης και


γ) Σε πτυχιούχους ΑΕΙ οι οποίοι έχουν επιστημονικό ενδιαφέρον για τα αναφερόμενα γνωστικά πεδία

  

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 31 October 2014 | 9:42 pm


Στη Βουλή το θέμα της υποβάθμισης των ΕΛΤΑ ΥπάτηςΕρώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, με θέμα το κατάστημα ΕΛ.ΤΑ Υπάτης, κατέθεσε στη Βουλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Μπριάνης.

Συγκεκριμένα η ερώτηση του κ. Μπριάνη αφορά την απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ με την οποία υποβαθμίζεται το υποκαταστήμα των ΕΛΤΑ Υπάτης, το οποίο στο εξής καλείται να λειτουργεί ως θυρίδα συναλλαγής του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ Μακρακώμης. 

Αναλυτικά η ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής:


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 31 October 2014 | 2:22 pm


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑ ΑΓΙΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

  

Ο Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1-11-2014
ΣΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΡΓΥΡΙΟΥ

ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΟΝΑΡ, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ,
ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΣΟΥΒΛΑΚΙ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ,
ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΚΕΦΙ.
 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 31 October 2014 | 2:11 am


Ψηφιδωτή Δράση στην Αμφίκλεια

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ 

Μη κερδοσκοπικό σωματείο

ΚΥΚΛΑΔΩΝ 3

113 61 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ. 2105201634

www.greekmosaic.gr

Email: info@greekmosaic.gr

f: greek mosaic association                                                                                    Αθήνα,  30 Οκτωβρίου 2014


Ψηφιδωτή Δράση στην Αμφίκλεια


O Ελληνικός Σύλλογος Ψηφιδωτού,  στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεών του για τη διάδοση του ψηφιδωτού θα  διακοσμήσει με ψηφιδωτές παραστάσεις τους τσιμεντένιους πάγκους που βρίσκονται στο προαύλιο του Γυμνασίου/Λυκείου Αμφίκλειας.


Για την υλοποίηση του έργου, 20 μέλη του συλλόγου μαζί με τους μαθητές του σχολείου, καθηγητές και γονείς, θα εργαστούν σε ένα ψηφιδωτό μαραθώνιο,  το Σάββατο,1 και την Κυριακή, 2 Νοεμβρίου. Θα καλυφθεί επιφάνεια 24 τετραγωνικών μέτρων με μάρμαρα διαφόρων χρωματισμών.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 30 October 2014 | 10:38 pm


Ενημέρωση από τον Υπουργό Ανάπτυξης για τα ‘κόκκινα δάνεια’

      
Η βουλευτής Φθιώτιδας κα Ελένη Μακρή Θεοδώρου συμμετείχε στην ενημέρωση που είχαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας από τον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κο Νίκο Δένδια για τα "κόκκινα δάνεια" των επιχειρήσεων.
         
Το νομοσχέδιο που επεξεργάζεται το Υπουργείο Ανάπτυξης σε συνδυασμό με την ήδη ψηφισθείσα ρύθμιση των 100 δόσεων για οφειλές προς τα Ταμεία και την Εφορία σηματοδοτεί έμπρακτα πως η χώρα εισέρχεται σε μια νέα περίοδο.
      
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 30 October 2014 | 7:45 pm


Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Μώλου - Αγ.Κων/νου

  
  
 A N A K O I Ν Ω Σ Η 


Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι άνεργοι, οι χαμηλόμισθοι, και χαμηλοσυνταξιούχοι, μικροί αγρότες, μικροεπαγγελματίες και έμποροι, η νέα δημοτική αρχή του Δήμου μας θεώρησε «ιδανικό» να αναπροσαρμόσει τα δημοτικά τέλη με αυξήσεις που αγγίζουν ακόμα και το 50% με την ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2015.
   
Θεωρούμε την ψήφιση των αυξήσεων αυτών από την πλειοψηφία, αλλά και τη στάση των υπολοίπων παρατάξεων, εκτός πραγματικότητας, αφού όλη η συζήτηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου παρέκαμψε σκόπιμα το γεγονός ότι οι φόροι, τα χαράτσια, οι απολύσεις, οι μισθοί πείνας, κάνουν αδύνατη την εκπλήρωση των υποχρεώσεων των εργαζομένων δημοτών προς τον δήμο. 

Ταυτόχρονα παραπλανητική ήταν η στάση του δημάρχου ο οποίος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, μείωσε τα ποσοστά φορολόγησης σε σχέση με την εισήγηση της οικονομικής επιτροπής της οποίας «κατα σύμπτωση» προεδρεύει.
  
Η θέση μας για τον προϋπολογισμό του 2015 έχει ως βασικό κριτήριο την ταξική θέση των φορολογούμενων δημοτών.
   
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 30 October 2014 | 6:33 pm


Εκδήλωση Λυκείου Αμφίκλειας για την μάχη του Δαδιού 1822ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Το Γενικό Λύκειο Αμφίκλειας τιμώντας τους πεσόντες στην μάχη του Δαδιού (1/11/1822) τελεί Επιμνημόσυνο Δέηση στο εξωκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014, ώρα 9:00 π.μ. και σας καλεί να παρευρεθείτε.


Ο Διευθυντής 
 
Δημήτρης Ι. Βασιλείου

Δημοσιεύθηκε στις 30 October 2014 | 4:17 pm


Παίρνει φόρα για τα 4 ευρώ στον παραγωγό το ελαιόλαδο


Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ανοίγει η νέα ελαιοκοµική περίοδος (1η Νοεµβρίου ‘14), µε όλες τις αναλύσεις να δίνουν σηµαντική ώθηση στις τιµές παραγωγού.


Οι µέχρι σήµερα εκτιµήσεις για την εγχώρια αγορά, µε βάση τη διεθνή ζήτηση και τα επίπεδα παραγωγής στη Μεσόγειο (η Ισπανία βλέπει µείωση πάνω από 50%), επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά και στην πρώτη δηµοπρασία του χρόνου που έγινε την Τετάρτη στους Αγίους Αποστόλους Λακωνίας.Πιο συγκεκριµένα, η εν λόγω δηµοπρασία, χωρίς να δείχνει όλο το εύρος των δυνατοτήτων που έχει φέτος η αγορά, έδωσε τιµή 3,44 ευρώ το κιλό για το έξτρα παρθένο έναντι 2,67 ευρώ το κιλό (αύξηση 28,84%) την αντίστοιχη περσινή ηµεροµηνία. Τις προοπτικές επιβεβαιώνουν και οι πρώτες επαφές των Ιταλών εµπόρων. 
    
Μάλιστα, στην δηµοπρασία προσήλθαν 9 έµποροι, που έδωσαν προσφορές από 3,11 έως 3,44 ευρώ το κιλό, ενώ πέρσι είχαν προσέλθει 6. 
   
Αυτή είναι και η τιµή πώλησης (3,44) για το προϊόν στην Λακωνία, από όπου έχουν πουληθεί 250–300 τόνοι, ενώ πέρσι την αντίστοιχη περίοδο η τιµή ήταν 2,70

Επίσης, στα 3 ευρώ το κιλό ανακοινώθηκε η αγορά έξτρα παρθένου ελαιολάδου από τον Αγρ. Συνεταιρισµό Γαργαλιάνων, ενώ στην ίδια τιµή παραγωγού αγοράζει το προϊόν και η ΕΑΣ Ηλείας. 
 
Η ζήτηση του ελαιολάδου φαίνεται να είναι µεγαλύτερη από την προσφορά δεδοµένου µάλιστα ότι δεν υπάρχουν αποθέµατα από την προηγούµενη σοδειά, σε αντίθεση µε την αντίστοιχη περίοδο τα προηγούµενα χρόνια. 

Στην Μεσσηνία το Μαυρολίσιο ελαιόλαδο ξεκίνησε από τα 3 ευρώ το κιλό, «ενώ την αντίστοιχη περίοδο πέρσι ήταν στα 2,50», είπε στην Agrenda o Βασίλης Κοζοµπόλης, πρόεδρος ΕΑΣ Μεσσηνίας. 

Μεγάλη ζήτηση καταγράφεται και στην Κρήτη για το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από ιταλικούς και ισπανικούς εμπορικούς οίκους. 
  
 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 30 October 2014 | 4:13 pm


Στις 21 Νοεμβρίου η νέα ημερομηνία για την Στερεά Ελλάδα


Επιβεβαιώθηκε σήμερα η είδηση που μετέδωσε το Lamia Star την περασμένη Δευτέρα, για τις αλλαγές στις ημερομηνίες ολοκλήρωσης της ψηφιακής μετάβασης στην Στερεά Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη χώρα. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 30 October 2014 | 4:05 pm


5.260 Δημόσιοι Υπάλληλοι έμβασαν στο Εξωτερικό 1,45 δις €!!!

  

Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρέδωσε, σήμερα, διά του Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ), στη Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ), Κατερίνα Σαββαΐδου, λίστα, με τους 415 δημοσίους υπαλλήλους που αποχώρησαν από την υπηρεσία τους, εν μέσω του ελέγχου για υψηλά τραπεζικά εμβάσματα στο εξωτερικό. 

Ο έλεγχος επί των συγκεκριμένων θα γίνει πλέον από τη ΓΓΔΕ, ενώ ο έλεγχος επί των δημοσίων υπαλλήλων που συνεχίζουν να υπηρετούν θα συνεχιστεί από το ΣΕΕΔΔ, που έχει και τη σχετική αρμοδιότητα. 

Αναλυτικότερα: 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 30 October 2014 | 3:35 pm


Η ΛΕΞΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΗΧΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΦΑΛΤΣΑ

ΤΟΥ  ΜΑΤΕΪ  ΒΙΖΝΙΕΚ


Δημοσιεύθηκε στις 30 October 2014 | 2:35 pm


Αγώνας Πρωταθλήματος: ΑΠΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ - ΕΝΩΣΗ 2010

Σάββατο 1η Νοεμβρίου και ώρα 15:00


Δημοσιεύθηκε στις 30 October 2014 | 2:31 pm


Βελτίωση εξωτερικού χώρου του Σχολείου – Δημιουργία ψηφιδωτώνΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  
Θα ήταν τιμή για το σχολείο μας να παραβρεθείτε στην Δράση «Βελτίωση εξωτερικού χώρου του Σχολείου – Δημιουργία ψηφιδωτών» που θα υλοποιηθεί το Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Νοεμβρίου στο προαύλιο του Γυμνασίου – ΓΕΛ Αμφίκλειας 
Η Δράση γίνεται με πρωτοβουλία του Συλλόγου Διάδοσης Ψηφιδωτού.
   Η Διευθύντρια Μπέσιου Ελένη

Δημοσιεύθηκε στις 30 October 2014 | 2:29 pm


Ανακοίνωση ΕΑΜ για την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


 Ε.Α.Μ.

ΛΑΡΥΜΝΑ: 30-10-2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


             Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

 Με αφορμή την έναρξη των νόμιμων διαπραγματεύσεων για την σύναψη Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΕΠ.Σ.Σ.Ε) που ξεκίνησαν την προηγούμενη Πέμπτη 23/10/2014 , θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε για το συγκεκριμένο θέμα και να ανοίξουμε κουβέντα μαζί σας , μιας και η πλειοψηφία των εργαζομένων για πρώτη φορά μπαίνει σ΄ αυτή την διαδικασία και επιβάλλεται να γίνει κατανοητό από όλους μας ότι πρόκειται για ένα από τα πιο σοβαρά θέματα που έχει άμεσα αποτελέσματα στην ίδια τη ζωή μας.

           
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 30 October 2014 | 12:44 pm


ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


«Παντός καιρού» αποδείχτηκαν η Σχολική Κοινότητα της Αμφίκλειας και οι υπόλοιποι θεσμικοί παράγοντες,  κατά την σημερινή επέτειο του ΟΧΙ, με πρακτικό αποτέλεσμα την υλοποίηση του εορταστικού προγράμματος παρά την αυξομειούμενη βροχόπτωση. 
 
Η μόνη διαφοροποίηση αφορούσε στον πανηγυρικό της ημέρας, ο οποίος εκφωνήθηκε στην Μητρόπολη. 
 
Επιμνημόσυνη δέηση, καταθέσεις στεφάνων και μαθητική παρέλαση πραγματοποιήθηκαν κανονικά. 
 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 30 October 2014 | 12:38 pm


Εθνική γιορτή!!! Αλήθεια πως την γιορτάσαμε?


Είναι πρωί της 28ης Οκτωβρίου, και απολαμβάνω το καφεδάκι μου σε καφετέρια της πλατείας, περιμένοντας να τελειώσει η λειτουργία, για την μετέπειτα καθιερωμένη δοξολογία στο μνημείο των ηρώων συμπολιτών μου και την σχετική επετειακή παρέλαση των σχολείων.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 29 October 2014 | 10:24 pm


Δ.Τζιαχρήστας & Γ.Κοτρωνιάς στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ!!!

Δύο μέλη από τη Φθιώτιδα στην νέα 11μελή Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΕΔΕ - Η σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής


Ολοκληρώθηκαν, σήμερα, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, οι διαδικασίες εκλογής των Οργάνων του με την ανάδειξη της 11μελούς Εκτελεστικής Επιτροπής.

Μετά από απόρριψη της πρότασης του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλη, για τη σύσταση διαπαραταξιακής Εκτελεστικής Επιτροπής και από τις τρεις Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, προχώρησε η εκλογή των υπολοίπων - συν του Προεδρείου - επτά μελών της από τη πλειοψηφία. 

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, πρότεινε «τα επτά αιρετά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής να προέλθουν τρία από την πλειοψηφούσα Παράταξη, δύο από τη μείζονα Αντιπολίτευση και από έναν από τις άλλες δύο Παρατάξεις της αντιπολίτευσης», πρόταση που δεν έγινε τελικά δεκτή. 

Απαντώντας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ στην κριτική που του ασκήθηκε για την «εσπευσμένη» σύγκληση της ειδικής συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, το Σάββατο 25 Οκτωβρίου και σχολιάζοντας την άρνηση των Παρατάξεων να συμμετάσχουν στην Εκτελεστική Επιτροπή, σημείωσε μεταξύ των άλλων: 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 29 October 2014 | 6:59 pm


ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ: ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΦΗΒΟΙ & ΠΑΙΔΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΜε ΝΙΚΕΣ ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ που συμμετέχουν το ΕΦΗΒΙΚΟ και ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα του Συλλόγου μας.

Πιο συγκεκριμένα:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 October 2014 | 12:44 am


''Πρωτοβουλία Πολιτών Αμφίκλειας''


«Οι συνήθεις ύποπτοι», με την καλή έννοια του όρου, της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ με επικεφαλής την Ομάδα Περιβάλλοντος μόλις ο καιρός το επέτρεψε το Σάββατο 25.10.2014, ασχολήθηκαν και πάλι με την συντήρηση, αναφύτευση και καλλωπισμό των γλαστρών και παρτεριών της Κεντρικής Πλατείας και της οδού Αθανασίου Ευταξία. 

Θετικό, θετικότατο, αλλά θα έπρεπε και ο Δήμος να ασχολείται συχνότερα με το θέμα και να δημιουργηθούν περισσότερα παρτέρια και οι παρόδιοι να μην τα παραμελούν, αλλά και οι οδηγοί να σταθμεύουν με προσοχή, χωρίς να τα καταστρέφουν. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 October 2014 | 10:43 pm


Στη Βουλή το θέμα του ΧΥΤΑ Φθιώτιδας που δημιουργείται στο Τρίλοφο Μακρακώμης

«Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΙΛΟΦΟ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ»

ΕΡΩΤΗΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΝΤΖΟΥ


  
ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ  ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΥΤΑ-Υ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΡΙΛΟΦΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ, Η ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΑΝΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΝΤΖΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Σ. ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ,ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ!!

Την παράνομη εγκατάσταση ΧΥΤΑ - ΧΥΤΥ στο Τρίλοφο Μακρακώμης, στην θέση Μάγδαρα καταγγέλλει με Ερώτηση που καταθέτει άμεσα στη Βουλή ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, στην κοινοβουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκονται Φθιώτιδα και Ευρυτανία, για λογαριασμό της Πολιτευτού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Φθιώτιδας και μέλους του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης του Κινήματος Βασιλικής Δημητράντζου.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
  
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 October 2014 | 10:36 pm


Μήνυμα Βουλευτού Φθιώτιδας, Ελένης Μακρή-Θεοδώρου, για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

       
Η 28ηΟκτωβρίου αποτελεί σταθμό στην πορεία του Έθνους μας και ημέρα μνήμης και τιμής σ’ολόκληρο τον Ελληνισμό. Η ηρωική αντίσταση ενάντια στον ιταλικό φασισμό και το γερμανικό ναζισμό αποτέλεσε σύμβολο της εθνικής ενότητας και ανεξαρτησίας.

       
Ο μεγάλος αντιφασιστικός αγώνας των προγόνων μας απέδειξε περίτρανα πως το Γένος των Ηρώων δεν δέχεται τελεσίγραφα. Τιμώντας τους, κατέγραψε στην αιωνιότητα την μεγαλοσύνη της χώρας μας. Δυνατοί στην ψυχή, μεγάλοι στα οράματα και πιστοί στα ιδανικά της πατρίδας μας πολέμησαν και θυσιάστηκαν για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

     
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 October 2014 | 9:34 pm


Μήνυμα Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, για την επέτειο 28ης Οκτωβρίου


Η 28η Οκτωβρίου 1940 είναι μια κορυφαία στιγμή στη μακραίωνη πορεία της πατρίδας μας.  Σήμερα, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στις Ελληνίδες και στους Έλληνες που αγωνίστηκαν με ανιδιοτέλεια και ηρωισμό για την ελευθερία και την εθνική αξιοπρέπεια, ενάντια στις φασιστικές και ναζιστικές δυνάμεις. 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 October 2014 | 9:20 pm


Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, Θύμιου Καραΐσκου, για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου


Συμπληρώνονται φέτος 74 χρόνια από την ιστορική μέρα που είναι σύμβολο της εθνικής αξιοπρέπειας.

Η ημέρα αυτή μας υπενθυμίζει πως, όταν οι λαοί είναι αποφασισμένοι να προασπίσουν την εθνική τους ανεξαρτησία, δεν υπάρχει καμία δύναμη η οποία, να μπορεί να τους καθηλώσει και να καταργήσει την ελευθερία τους.
         
Η επέτειος του ΟΧΙ στέλνει ηχηρό  μήνυμα ότι ενωμένος ο Ελληνικός λαός δεν πτοείται από πιέσεις, εκβιασμούς και τελεσίγραφα, δεν νικιέται, δεν διαπραγματεύεται τα εθνικά του δίκαια  και κάνει το «ΟΧΙ του ‘40» να ακούγεται σήμερα τόσο σύγχρονο και τόσο κοντινό. 
        
Με το έπος του ’40, οι Έλληνες πιστοί και συνεπείς στην ιστορική πορεία τους, προασπίζοντας την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, αλλά και τα ιδανικά τους, επιβεβαίωσαν και επιβεβαιώνουν τη φράση : «…….οι Ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες».
     
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 October 2014 | 7:56 pm
Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: