1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΕΡΤ1
  2. ΕΡΤ2
  3. ΕΡΤ3
  4. ΑΝΤ1
  5. ΑΛΦΑ
  6. ΣΚΑΪ
  7. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Φθιώτιδας   »   Λιβανατες    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Λιβανατες και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Λιβανατες

Πανελληνιονίκης ο Λοκρός, Δαμιανός Μπαρουξής

Την 3η θέση Γενικής Κατάταξης κατέλαβε, ο δικός μας, Δαμιανός Μπαρουξής, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser 4.7 που έλαβε χώρα στο Αίγιο, 19-21 Ιουλίου, μεταξύ 108 αθλητών από όλη την Ελλάδα.
Ο αθλητής από την Αταλάντη, που προπονείται στον ιστιοπλοϊκό όμιλο του Ολυμπιακού, στον Πειραιά, μετά από αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser 4.7 που θα διεξαχθεί στο Κίελο την Γερμανίας, από τις 30 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2016 | 2:43 pm


ΕΤΗΣΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Α.Π.Ο "ΑΤΑΛΑΝΤΗ"


Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2016 | 2:07 pm


Α.Π.Ο. ΑΤΑΛΑΝΤΗ: ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2016-2017
Ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας της ομάδος μας για τη σεζόν 2016-2017.

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες και φιλάθλους μας που ενισχύουν τον σύλλογο μας.
  
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2016 | 7:23 am


Κύριε Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος μπορείτε να μας πείτε ποιος έδωσε άδεια λειτουργίας...

...πρατηρίου υγρών καυσίμων...σε απόσταση αναπνοής από συγκρότημα σχολικών μονάδων, μέσα στον ιστό της Λουτροπόλεως των Καμένων Βούρλων???
Ανάστατη  είναι  η  Τοπική  Δημοτική Ενότητα  της  Λουτροπόλεως  των  Καμένων Βούρλων όταν  ξαφνικά  μια  ωραία πρωία  εμφανίζεται  να  κατασκευάζεται  πρατήριο υγρών καυσίμων  σε  απόσταση  αναπνοής  από συγκρότημα  Σχολικών  Μονάδων (Δημοτικό -Γυμνάσιο -Λύκειο).

Το  Τοπικό  Συμβούλιο  της  Δημοτικής  Ενότητας Καμένων  Βούρλων έχει  πάρει απόφαση για  την  λειτουργία αυτού  του πρατηρίου υγρών  καυσίμων  και ποια είναι  η  εισήγηση που  έκανε???
  
Ο  Δήμος  Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου ρωτήθηκε για το θέμα της λειτουργίας του πρατηρίου των υγρών  καυσίμων, έχει πάρει κάποια απόφαση το  Δημοτικό Συμβούλιο???

Επιτρέπεται από το Σχέδιο Πόλεως της  Λουτρόπολης των  Καμένων Βούρλων και το Γενικό  Πολεοδομικό Σχέδιο η λειτουργία πρατηρίου υγρών καυσίμων σε αυτή την περιοχή???

Υπάρχει Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και μπορούν να μας πούνε ποιος αρμόδιος προϊστάμενος  την  ενέκρινε???                                                                                            
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2016 | 7:10 am


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καινοτομεί στην Υγεία με το Πρόγραμμα ΄΄Υγεία για Όλους΄΄
Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Μπακογιάννη και του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Αργύρη, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 22/7/2016 και ώρα 11.00 π.μ.,  στην έδρα της Π.Ε. Ευβοίας, συνάντηση εργασίας με τους συντονιστές του προγράμματος "Υγεία για όλους", όπου παρουσιάσθηκε το εν λόγω πρόγραμμα.

Η παραπάνω συνάντηση διοργανώνεται στα πλαίσια υλοποίησης σχετικής απόφασης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για συμμετοχή στο εν λόγω επιχειρησιακό Πρόγραμμα δράσης.

Μέσα από την συζήτηση και την συνεργασία, οι παρόντες προσπάθησαν να εντοπίσουν τις δυσκολίες εφαρμογής και να αναλάβουν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου το Πρόγραμμα να υλοποιηθεί συντονισμένα και με επιτυχία στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μεγιστοποιώντας τα οφέλη των αδύναμων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2016 | 11:50 pm


Σαρακιώτης: Νομοθετική ρύθμιση για τον ΟΣΜΑΕΣ της Μαλεσίνας
Όπως ανέφερε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης, η Νομοθετική ρύθμιση του ΥΠΕΘΑ, που ψηφίσθηκε χθες από τη Βουλή, αναμένεται να δώσει λύση σε χρονίζοντα προβλήματα λειτουργίας του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Μόνιμων Αξιωματικών Ελληνικού Στρατού (ΟΣΜΑΕΣ) στη Μαλεσίνα της Φθιώτιδας.
  
Με διάταξη, που εντάχθηκε στο προσφάτως κατατεθέν νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Ρύθμιση θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εθνικής Άμυνας», και ψηφίσθηκε χθες από τη Βουλή, επανέρχεται προσωρινά, για χρονικό διάστημα ενός έτους - με δυνατότητα παράτασης για ένα επιπλέον έτος - η εποπτεία της λειτουργίας του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Μόνιμων Αξιωματικών Ελληνικού Στρατού (ΟΣΜΑΕΣ) από το Υπουργείο Οικονομικών στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, προκειμένου να επιλυθούν μείζονα χρονίζοντα ζητήματα διαχειριστικής και οικονομικής φύσεως, που αντιμετωπίζει ο Συνεταιρισμός.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2016 | 8:56 pm


Α.Π.Ο. ΑΤΑΛΑΝΤΗ: Ανανεώσεις, Προετοιμασία και Φιλικά παιχνίδια
Ολοκληρώνεται το ρόστερ για τον Α.Π.Ο. ΑΤΑΛΑΝΤΗ μετά τις ανανεώσεις συνεργασίας και με τους υπόλοιπους γηγενής ποδοσφαιριστές:

Μπαρμπούνης Π., Τζιβελέκης Χ., Παπαγεωργίου Δ., Τσανούλας Σ., Τσακανίκας Π., Τσανούλας Κ., Πάππος Κ., Πιλάτος Α., Hoxha Κ. & Xhelilaj Ε. καθώς και τα παιδιά της ομάδας των νέων που θα επιλεγούν από τον προπονητή, θα ενισχύσουν την δύναμη της ομάδος και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στόχος του Δ.Σ. και του προπονητή Δημήτρη Πούλου είναι η απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών σε συγκεκριμένες θέσεις ώστε ο σύλλογος να είναι πλήρης στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει την Δευτέρα 25/07/16. 

και το πρόγραμμα των φιλικών είναι το εξής:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2016 | 2:01 pm


Απάντηση του Δήμου Λοκρών σε σχόλια αναγνωστών σχετικά με τα απορρίμματα στον Θεολόγο της Δ.Κ Μαλεσίνας.
Έπειτα από αναρτήσεις και σχόλια που φιλοξενήθηκαν σε ιστότοπους καθώς κι έγγραφες όσο και προφορικές καταγγελίες πολιτών, σχετικά με την κατάσταση των παραλιών της ευρύτερης περιοχής της Δ.Κ. Μαλεσίνας , ο Δήμος Λοκρών ενημερώνει τους δημότες του για τα εξής: 

1) Η  περιοχή του Θεολόγου  συμπεριλαμβανομένου και του λιμανιού , καθώς και οι πολυσύχναστες παραλίες καθαρίζονται καθημερινά, ιδιαίτερα για τις παραλίες Βληχάδας και Λεκούνας μάλιστα, πέραν της καθημερινής αποκομιδής των σκουπιδιών υπάρχει ειδικό συνεργείο που καθαρίζει τις παραλίες από φερτές ύλες , φύκια, πλαστικά και μικροσκουπίδια. Πρόσφατα το ανωτέρω συνεργείο καθάρισε την παραλία του Θεολόγου από μεγάλες ποσότητες φυκιών που είχαν ξεβραστεί προκειμένου να έχουν πρόσβαση οι λουόμενοι στην παραλία  και λόγω φόρτου εργασίας του προσωπικού και των μέσων του Δήμου αυτά παρέμειναν για κάποιες ώρες στο πεζοδρόμιο μέχρι να γίνει η αποκομιδή τους. Δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα.

2) Γίνονται προσπάθειες καθαρισμού ακόμη και των μικρότερων και πιο δυσπρόσιτων παραλιών αλλά όπως είναι εύκολα αντιληπτό λόγω του δύσβατου της περιοχής πολλών παραλιών αλλά και του μεγάλου αριθμού τους, αυτό δεν είναι εύκολα εφικτό, ιδιαίτερα με δεδομένο το περιορισμένο προσωπικό καθαριότητας του Δήμου.

3) Οι κάδοι απορριμμάτων αντικαθίστανται τακτικά και στο άμεσο χρονικό διάστημα θα τοποθετηθούν και νέοι όπου χρειάζεται. 

4) Οι εγκαταστάσεις των λουομένων στις παραλίες Βληχάδας και Λεκούνας συντηρούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Όπως όμως είναι γνωστό σε όλους όσοι επισκέπτονται την παραλία της Βληχάδας, καθημερινά κι επί σχεδόν 24ωρου βάσεως οι ντουζιέρες χρησιμοποιούνται για να γεμίζουν δεξαμενές που προορίζονται για τον οικισμό του ΟΣΜΑΕΣ λόγω του γνωστού προβλήματος υδροδότησής του. Αυτό έχει ως συνέπεια τις συνεχείς φθορές στις εγκαταστάσεις. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2016 | 2:30 pm


Γιορτή Ψαριού στη Σκάλα Αταλάντης


Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2016 | 2:15 pm


Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Υποχρεωτική η Καρτέλα Ενημέρωσης Πελάτη για τις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων
Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερώνει τα μέλη του στον κλάδο του Τουρισμού ότι αποτελεί υποχρέωση εφεξής για τις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων, η ανάρτηση σε εμφανές σημείο της Καρτέλας Ενημέρωσης Πελάτη, σύμφωνα με τον νόμο 4403/2016 ΦΕΚ 125Α που ψηφίστηκε στη Βουλή. 
  
Η καρτέλα αυτή αντικαθιστά τον παλιό τιμοκατάλογο και στόχος της δεν είναι μόνο να διαχωρίσει τα νόμιμα από τα παρανόμως λειτουργούντα τουριστικά καταλύματα, αλλά πρωτίστως να λύσει πάγια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες του κλάδου, αναφορικά με τους όρους που διέπουν τις σχέσεις ξενοδόχων-πελατών. 
  
Ειδικότερα, η Καρτέλα Ενημέρωσης Πελάτη θα αναγράφει σε ελληνικά/αγγλικά τα κύρια δικαιώματα και υποχρεώσεις των πελατών σχετικά με την ακυρωτική πολιτική, τις ώρες άφιξης/αναχώρησης, τον κανονισμό παράτασης της ώρας αναχώρησης, τη χρέωση πρόσθετης κλίνης κ.ά. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2016 | 3:30 pm


Σεισμός 3.9 R, στη Λοκρίδα
Σεισμός μεγέθους των 3.9 R και σε 5χλμ βάθος, έγινε στις 10:13, 8 χλμ Νότια της Αταλάντης

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2016 | 10:31 am


Αντιαναπτυξιακό μέτρο η μείωση των μισθών

[ Του ΘΑΝΑΣΗ ΖΕΚΕΝΤΕ ]

Από το 2010 που η ελληνική οικονομία εντάχθηκε σε Μνημόνια έχουν γίνει αλλεπάλληλες μειώσεις μισθών. Μέσω νόμων και της περίφημης Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου της κυβέρνησης Παπαδήμου περιορίστηκαν οι συλλογικές διαπραγματεύσεις και αποδομήθηκε τμήμα των εργασιακών σχέσεων. Ο κατώτατος μισθός μειώθηκε σημαντικά, ειδικά για τους νέους κάτω των 25 ετών. Οι ωριμάνσεις πάγωσαν, τα περισσότερα επιδόματα καταργήθηκαν, στους δημοσίους υπαλλήλους καταργήθηκε ο 13ος και 14ος μισθός. Η επιχειρηματολογία του ΔΝΤ για τη μείωση του μισθολογικού κόστους ήταν η μείωση του κόστους παραγωγής και η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων, ώστε να τονωθούν η παραγωγή και οι εξαγωγές. Παράλληλα με τη μείωση των μισθών προωθήθηκε η αύξηση όλων των άμεσων και έμμεσων φόρων με αποτέλεσμα το κόστος πρώτων υλών, ενέργειας, μεταφοράς, χρηματοδότησης και υποστηρικτικών υπηρεσιών των επιχειρήσεων να αυξηθεί, εξουδετερώνοντας την όποια μείωση από το κόστος μισθοδοσίας. 

Στην πράξη οι εργαζόμενοι έχασαν πάνω από το 30% του διαθέσιμου εισοδήματος τους λόγω των μειώσεων στις ονομαστικές αποδοχές και των αυξήσεων στους φόρους. Το ποσοστό αυτό κέρδισαν αφενός οι επιχειρήσεις, για να το χάσουν με τη σειρά τους λόγω της αύξησης του μη μισθολογικού κόστους παραγωγής, και αφετέρου το δημόσιο για να μειώσει το δημοσιονομικό έλλειμμα και να αποπληρώσει τοκοχρεολύσια. Οι ελληνικές επιχειρήσεις δεν επωφελήθηκαν από τη μείωση των μισθών. Αντίθετα μειώθηκε σημαντικά η εγχώρια ζήτηση με αποτέλεσμα πολλές μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις και αυτοαπασχολούμενοι να βρεθούν χωρίς δουλειά. Η μείωση των μισθών στο βαθμό που δεν συνδυάστηκε με σημαντικές επενδύσεις για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας ήταν αναπόφευκτο πως δεν θα οδηγούσε πουθενά, παρά μόνο στην όξυνση της ύφεσης, όπως και τελικά έγινε.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2016 | 2:04 am


Συνεδρίαση & Ψήφισμα Φορέων στο Δημαρχείο για το κλείσιμο του Υποθηκοφυλακείου - Κτηματολογικού Γραφείου Αταλάντης
Την Δευτέρα 18 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αταλάντης, συγκέντρωση, με πρωτοβουλία του Δήμου Λοκρών, σχετικά με το κλείσιμο του Υποθηκοφυλακείου - Κτηματολογικού Γραφείου Αταλάντης. 
   
          Στην συγκέντρωση παρευρέθησαν οι βουλευτές Φθιώτιδας κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, κ. Αποστόλης Καραναστάσης και κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς κ. Αθανάσιος Λυκόπουλος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας κ. Αθανάσιος Μακρυγιάννης, δικηγόροι, μηχανικοί, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Λοκρών καθώς και λοιποί εμπλεκόμενοι φορείς.

            Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος, στην ομιλία του, τόνισε την ανάγκη για διατήρηση του Υποθηκοφυλακείου – Κτηματολογικού Γραφείου Αταλάντης καθώς η τοπική κοινωνία, θα υποστεί τις συνέπειες ενός τέτοιου κλεισίματος, μιας και η οικονομική επιβάρυνση και η ταλαιπωρία των πολιτών θα είναι μεγάλη λόγω της χιλιομετρικής απόστασης που θα διανύουν για την εξυπηρέτησή τους, σε συνδυασμό και με την ύπαρξη διοδίων. Παράλληλα επεσήμανε ότι ο Δήμος Λοκρών δεν θα δεχτεί την υποβάθμιση της υπηρεσίας, η οποία χρονολογείται από το 1870, αλλά θα προασπίσει τα συμφέροντα των πολιτών και των επαγγελματιών ενώ ζήτησε να ισχύσει η λειτουργία του Γραφείου με την ίδια μορφή όπως και άλλων Κτηματολογικών Γραφείων και Υποθηκοφυλακείων έως σήμερα ή ως έμμισθων όπως προτείνεται.

  
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2016 | 1:48 am


Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας σε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης της Φθιώτιδας
Σήμερα, 19-7-2016, στα πλαίσια της Πανελλαδικής δράσης της ΝΔ «Κανένας στο Περιθώριο», που αναπτύσσεται υπό την αιγίδα του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλής τον βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστο Σταϊκούρα και αποτελούμενο από:
την πρώην βουλευτή Φθιώτιδας Λένα Μακρή 
τον πρώην Δήμαρχο Λαμιέων και υποψήφιο βουλευτή Φθιώτιδας Γιώργο Κοτρωνιά,  
τον πρώην υποψήφιο βουλευτή Φθιώτιδας Δημήτρη Κατσικονούρη,  
το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Θάνο Τσαντήλα 
τον Πρόεδρο Π.Ο. Στερεάς Ελλάδος Δημήτρη Δρακάκη 
τον Πρόεδρο ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας Στέλιο Κανέλλο 
την Υπεύθυνη Θ.Τ. Δικαιοσύνης ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας Γεωργία Μπήτα 
τον Πρόεδρο ΔΗΜΤΟ Λαμίας Βαγγέλη Μπλούνα 
τον Πρόεδρο ΔΗΜΤΟ Στυλίδας Σωτήρη Γεωργακόπουλο  
και στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας, 

πραγματοποίησε οργανωμένη επίσκεψη στις κάτωθι κοινωνικές δομές, ήτοι:
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2016 | 1:16 am


Ενίσχυση ρόστερ Α.Π.Ο. ΑΤΑΛΑΝΤΗ
Στην δύναμη του ρόστερ της ομάδος μας, την φετινή αγωνιστική περίοδο, θα δηλώσουν παρόν ενισχύοντας την δυναμικότητα της δύο έμπειροι παίχτες που μετά τα προβλήματα τραυματισμών τους επανέρχονται στα τερέν:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2016 | 12:03 am


Ο Δήμος Λοκρών για το χρυσό μετάλλιο της Δήμητρας Αλεξίου
Χρυσό μετάλλιο στη δισκοβολία κατέκτησε η «δικιά» μας Δήμητρα Αλεξίου στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα που φιλοξενήθηκε στην Τραπεζούντα.


Η αθλήτρια του Εσπέρου Λαμίας από το Γ.Ε.Λ. Λιβανατών  με βολή στα 41.37μ.ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. 

Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Δήμητρα Αλεξίου αποτελεί σπουδαία επιτυχία για τον Ελληνικό και ειδικότερα τον Φθιωτικό στίβο.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2016 | 11:43 pm


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΜΑΘΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ..ΜΟΝΟ ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ ,ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ..

ΤΟ ΔΙΚΟΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙ,  η μαθήτρια της Β΄ Γενικού Λυκείου Λιβανατών,  Δήμητρα Αλεξίου κατέκτησε   το   χρυσό   μετάλλιο     στο   αγώνισμα   της  δισκοβολίας  στο   Παγκόσμιο Σχολικό πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στην Τραπεζούντα της ΤΟΥΡΚΙΑΣ από τις11-18 Ιουλίου 2016.

Η  νικήτρια ρίψη της μαθήτριας που της χάρισε το χρυσό μετάλλιο ήταν 41.37 μ.

Η Δήμητρα αγωνίστηκε με πολύ δυνατές αθλήτριες από όλες τις χώρες του Κόσμου και κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο με δεύτερη την Κίνα και τρίτη την Βραζιλία!! 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2016 | 11:37 pm


Ανανεώσεις συνεργασίας ανακοίνωσε το ΔΣ του ΑΠΟ"ΑΤΑΛΑΝΤΗ"


Το Δ.Σ. του Συλλόγου ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας και την νέα αγωνιστική περίοδο με τους ποδοσφαιριστές Κοντελέ Γιώργο, Σακκά Δημήτρη & τον τερματοφύλακα Γκρέκα Δημήτρη παίχτες που είχαν μεγάλη συμμετοχή στην περσινή πολύ καλή πορεία της ομάδος.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2016 | 6:23 pm


ΕΚΔΡΟΜΗ στα Καλάβρυτα στις 31 Ιουλίου


Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2016 | 6:42 am


ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ - ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ


   
Φωτογραφίες σημερινές από την παραλία Αγ. Ιωάννη Θεολόγου του Δήμου Λοκρών.

  
ΜΗΔΕΝΙΚΗ καθαριότητα όπως βλέπετε φωτογραφίες από το λιμάνι και παραλίες προς τη Βουγιουκλάκη.


ΛΕΦΤΑ για ΚΛΑΡΙΝΑ και φαγοπότια υπάρχουν.

 
  
Όπως σας επισυνάπτω από 6 αρχεία που βρήκαμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Δήμου Λοκρών, αυτές είναι μερικές από τις δαπάνες για πολιτιστικές εκδηλώσεις, πληρωμή ταβερνών, τραγουδιστών μόνο τον μήνα ΙΟΥΛΙΟ 2016 .... αλλά κατά τα άλλα για την καθαριότητα ΜΗΔΕΝ.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 14 July 2016 | 5:14 pm


Ερώτηση Σταϊκούρα για το Νοσοκομείο Λαμίας
Ερώτηση
προς το Υπουργείο Υγείας

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016


Θέμα: Λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας
 

Το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας παρουσιάζει πολλά και μεγάλα, διευρυνόμενα και διογκούμενα οικονομικά, διοικητικά και λειτουργικά προβλήματα.

Στα πολλά προβλήματα που επί χρόνια αντιμετώπιζε, προστέθηκε, από τις αρχές του 2015, η έλλειψη διοίκησης (μόλις πρόσφατα διορίστηκε Διοικητής), η μεγαλύτερη υποχρηματοδότηση, η έλλειψη βασικών αναλώσιμων υλικών, η εκτεταμένη έλλειψη διοικητικού, νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού, η υπολειτουργία κλινικών.

Η αδιαφορία της πολιτικής ηγεσίας του αρμόδιου Υπουργείου για τη λειτουργία του Νοσοκομείου αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι έχει αναβληθεί - μέχρι σήμερα - 13 φορές η συζήτηση σχετικής Επίκαιρης Ερώτησής μου. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 14 July 2016 | 4:02 pm


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λοκρών
Δ Η Μ Ο Σ  ΛΟΚΡΩΝ                                      Αταλάντη  12/7/2016

Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο  Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Υ 
                                                                       Αριθ. Πρωτοκόλλου: 8344

                                      


Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η

ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Νο 6/2016

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

ΠΡΟΣ

Τον κ. Δήμαρχο και τα Μέλη

του Δημοτικού Συμβουλίου

       


Καλείστε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν 3852/10,  στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημοτικό Κατάστημα Αταλάντης (Πλατεία Δημαρχείου) , την 18η Ιουλίου 2016  ημέρα  Δευτέρα και ώρα  20.30  μ.μ.  με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 14 July 2016 | 3:54 pm


Συνεδρίασε η ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας βασικό θέμα της τη συγχώνευση και κατάργηση των υποθηκοφυλακείωνΤη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκε η 9η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας στα γραφεία της, στη Λαμία. Η συνεδρίαση ήταν διευρυμένη καθώς είχαν προσκληθεί σε αυτή όλοι οι Δήμαρχοι της Στερεάς Ελλάδας. 
Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. και Δήμαρχος Ορχομενού, κ. Λουκάς Υπερήφανος, αφού καλωσόρισε τους συμμετέχοντες, κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης. 
Αναφερόμενος στο βασικό θέμα της συνεδρίασης, σχετικά με τη συγχώνευση και την κατάργηση των άμισθων υποθηκοφυλακείων, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όπως παλιά είχαμε το κράτος των Αθηνών τώρα θα έχουμε το κράτος των Πρωτευουσών των Νομών. Είναι απαράδεκτο, στη σκληρή αυτή οικονομική κρίση που βιώνουμε, να αναγκάζουμε τους πολίτες και τους επαγγελματίες να επιβαρύνονται οικονομικά, να καταπονούνται σωματικά και ψυχικά και να χάνουν πολύτιμο χρόνο εργασίας αναγκαζόμενοι να κάνουν σε πολλές περιπτώσεις ολόκληρο ταξίδι για να εξυπηρετηθούν από τα υποθηκοφυλακεία που προβλέπεται να λειτουργούν».
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2016 | 3:56 pm


"Η ΕΡΩΦΙΛΗ" του Γ.ΧΟΡΤΑΤΣΗ στην ΑΤΑΛΑΝΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΑΙΑΝΤΕΙΟ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΙΧΜΗ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Οργανισμός Ελληνικού Θεάτρου Αιχμή

«ΕΡΩΦΙΛΗ» Γ. Χορτάτση

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ,9.30 μμ.

ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ και 10 ευρώ φοιτητικό μαθητικό ανέργων.

Προπώληση στο τυπογραφείο ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ

Μειωμένο από 8 ευρώ στο viva.gr

  


ΕΡΩΦΙΛΗ: Η φίλη του έρωτα


Κλείνοντας την πρώτη μας 25ετία φέτος το καλοκαίρι του 2016, ανεβάζουμε το αριστούργημα του Γ. Χορτάτση "ΕΡΩΦΙΛΗ.Πρόκειται για την πιο άρτια και γνωστή τραγωδία του Γεωργίου Χορτάτση, μια τραγωδία   Έρωτα και Θανάτου  και θέση ζωής απέναντι στη σκληρή και αυταρχική Εξουσία.
Ένας άνδρας και μια γυναίκα, δύο άνθρωποι  γεμάτοι πάθος για τη ζωή, ορθώνουν ανάστημα και λένε όχι, φτάνουν και ξεπερνούν  τα όρια
και τους φραγμούς της σκληρής εξουσίας.

Παίρνουν το δρόμο του έρωτα
που απελπισμένα τους οδηγεί στο θάνατο.

Ο γενναίος Πανάρετος και η Ερωφίλη, αυτή η ηρωίδα του έρωτα

και της ζωής, γίνονται παράδειγμα ζωντανό και ο θάνατός τους φάρος που φωτίζει σαν "ήλιος φωτερός",όπως αναφέρει ο Χορτάτσης.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2016 | 11:57 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Φθιώτιδας

Φιλικοί ιστότοποι:

www.vimaorthodoxias.gr


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: