1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΤ
  2. ΕΤ3
  3. ALPHA
  4. ΣΚΑΙ
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Φθιώτιδας   »   Λιβανατες    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Λιβανατες και εμείς θα το προσθέσουμε.

Φθιώτιδα: Συνέλαβαν πρώην δήμαρχο για λαθραία διακίνηση καπνού

Περισσότερα από 800 κιλά λαθραίου καπνού βρήκαν οι αστυνομικοί στην αποθήκη του πρώην Δημάρχου...


Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Λιβαδειάς σε πρώην δήμαρχο της Φθιώτιδας για διακίνηση λαθραίου καπνού.
Οι αστυνομικοί έφτασαν σε αυτόν, μετά από την σύλληψη ενός άλλου άνδρα για 100 γραμμάρια λαθραίου καπνού.
Όταν τον ρώτησαν από που αγόρασε τον καπνό, αυτός ομολόγησε τον προμηθευτή του.
Οι αστυνομικοί, πήγαν αμέσως στο σπίτι του πρώην αυτοδιοικητικού και μετά από έρευνα εντόπισαν σε αποθήκη του 700 κιλά καπνού.
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 22 October 2014 | 8:51 pm


Σοκ στην Τιθορέα: 53χρονη απαγχονίστηκε στο σπίτι της

  
Με τραγικό τρόπο έβαλε όπως όλα δείχνουν τέλος στη ζωή της μιας 53χρονη γυναίκα στην Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδας.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η Ν.Π. που παλαιότερα διατηρούσε οικογενειακή επιχείρηση κάτω από το σπίτι της, βρέθηκε κρεμασμένη στον κήπο του σπιτιού της. 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 22 October 2014 | 8:46 pm


Σταϊκούρας: 65 εκατ. ευρώ για το «Βοήθεια στο Σπίτι»


Από το γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, ανακοινώθηκε ότι υπογράφηκε σήμερα Κοινή Υπουργική Απόφαση από τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Α. Ντινόπουλο, τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Γ. Βρούτση, και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρ. Σταϊκούρα, σχετικά με τον καθορισμό του ύψους των πόρων που θα διατεθούν για την κάλυψη του κόστους των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συνταξιούχους, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», για τη χρονική περίοδο από 01.10.2014έως 31.12.2015.

Οι σχετικοί πόροι, για την εν λόγω περίοδο, θα ανέλθουν σε 65 εκατ. ευρώ.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 22 October 2014 | 8:35 pm


Βοιωτία και Λοκρίδα: Συνάντηση με τον υπουργό και κινητοποίησεις (vid)

Λαϊκή συνέλευση στην Χαιρώνεια για τα φορτηγά στην παλαιά Εθνική οδό

    
Άμεσα συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό και κινητοποιήσεις σε Θήβα και Μπράλο ήταν η απόφαση της λαϊκής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στην Χαιρώνεια, για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο της παλαιάς Εθνικής οδού, λόγω της αύξησης στη διέλευση βαρέων οχημάτων.
    

Οι κάτοικοι όπως υποστηρίζουν ζουν καθημερινά με το φόβο και απαιτούν άμεσα λύση στο πρόβλημα, καθώς το τελευταίο διάστημα λόγω και τη αύξησης των τιμών των διοδίων η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 22 October 2014 | 1:19 am


Ο Λουκάς Υπερήφανος πρόεδρος της ΚΕΔ Στερεάς Ελλάδας


Ο δήμαρχος Ορχομενού Λουκάς Υπερήφανος αναδείχτηκε στη σημερινή διαδικασία στην ΠΕΔ Στερεάς στη θέση του προέδρου.
Χρειάστηκαν τρεις διαδοχικές ψηφοφορίες για να προκριθεί ο κος Υπερήφανος του συνυποψήφιού του δημάρχου Χαλκίδας Χρήστου Παγώνη ο οποίος στις πρώτες δηλώσεις του έκανε λόγο για συμπράξεις και συμφωνίες των διαδρόμων.
Στις δύο πρώτες ψηφοφορίες ο νέος πρόεδρος και ο συνυποψήφιός του δήμαρχος Χαλκίδας Χρήστος Παγώνης έπαιρναν από 7 ψήφους ενώ λευκό ψήφιζαν οι 3 του Νίκου Σταυρογιάννη και οι 4 της Γιώτας Πούλου
Μετά από έντονη διαπραγμάτευση και αφού φάνηκε πως ο κος Υπερήφανος αποστασιοποιείται από την πολιτική του κόμματός του (ΝΔ) εξασφάλισε στην τρίτη ψηφοφορία την απόλυτη πλειοψηφία που απαιτούνταν για την προεδρεία.
Αντιπρόεδρος αναδείχτηκε ο δήμαρχος Δωρίδας Γιώργος Καπετζώνης (από τον συνδυασμό του Χ. Παγώνη) και γραμματέας ο δημ. σύμβουλος Αγράφων Βαγγέλης Κατσιφός (από τον συνδυασμό του Νίκου Σταυρογιάννη). 
Τα υπόλοιπα 2 μέλη της 5μελούς γραμματείας της ΠΕΔ Στερεάς  προέρχονται από τον συνδυασμό της Γιώτας Πούλου και είναι ο Τάσος Μπρατσώλης και η Αικατερίνη Κοσκοβόλη.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 21 October 2014 | 11:20 pm


Κουνήθηκε η Λοκρίδα - Σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους


Μικρού μεγέθους σεισμός έγινε απόψε, στις 20:46 το βράδυ, με επίκεντρο περίπου χιλιόμετρα Νότια-Νοτιοανατολικά τις Αταλάντης.


Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και είχε εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα. 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 21 October 2014 | 10:45 pm


Συνάντηση Βουλευτών Φθιώτιδας με τον Μ.Χρυσοχοΐδη για τον Ε65

     
Με τη δήλωση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ΥΠΟΜΕΔΙ), Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ότι: «Προχωρούμε στην κατασκευή του αναβαλλόμενου τμήματος Λαμία – Ξυνιάδα, μήκους 32,5 χλμ, μέσω της υπάρχουσας σύμβασης παραχώρησης», ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Υπουργού με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, βουλευτές της Στερεάς Ελλάδας, της Θεσσαλίας και της Δυτικής Μακεδονίας, για τον Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας Ε65.
        
Επιπλέον, ο Υπουργός ενημέρωσε τον Αναπληρωτή Υπουργό και τους βουλευτές για την πρόοδο της κατασκευής του τμήματος Ξυνιάδα – Τρίκαλα, που υλοποιείται από την σύμβαση παραχώρησης, καθώς επίσης και για την προσπάθεια εξασφάλισης χρηματοδοτικών πόρων για την κατασκευή του τελευταίου τμήματος της Ε65 Τρίκαλα- Εγνατία Οδός. 

Έως σήμερα έχει ολοκληρωθεί το 43,7% του συνόλου του Ε65, ενώ σε αυτό απασχολούνται 950 εργαζόμενοι.
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 21 October 2014 | 10:15 pm


ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ - ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ: Το δημοτικό συμβουλίου της Δευτέρας 20/10

Μεταδόθηκε ζωντανά η επίσημη πρώτη live μετάδοση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας, και αφού την μαγνητοσκοπήσαμε (όχι θα την αφήναμε) σας την παραθέτουμε προς ενημέρωση σας.
  

 
Δεν μπορούμε να μην δώσουμε τα εύσημα στον Δήμαρχο Γιάννη Συκιώτη που όπως φαίνεται δεν φοβάται και δεν έχει να κρύψει τίποτα με το να μεταδώσει το δημοτικό συμβούλιο ζωντανά στο internet. (ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό και να μεταδίδονται όλα τα ΔΣ στο internet). Όπως και να έχει συγχαρητήρια κύριοι όσοι συμβάλατε στην ζωντανή μετάδοση. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 21 October 2014 | 9:19 pm


Απάντηση Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στη δήλωση του Δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη


Συμφωνούμε με τον κ. Καμίνη ότι η διαδρομή του καθενός στην Αυτοδιοίκηση είναι γνωστή.


Οι πολίτες γνωρίζουν ποιοι ταυτίζουν την αυτοδιοικητική τους διαδρομή στα κομματικά χρίσματα και στις υπόγειες συμφωνίες μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής. Και ποιοι στη δύναμη των τοπικών κοινωνιών. 


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 21 October 2014 | 8:57 pm


Αυτό θεωρείται ευθύνη απέναντι στα παιδιά των παιδικών σταθμών του Δήμου? ή εξυπηρέτηση ημετέρων!


Στις αρχές Σεπτεμβρίου ο τ. Πρόεδρος του ΝΠΔΔ υπέγραψε την πρόσληψη 3 ατόμων για την παροχή υπηρεσιών εκπαιδευτικής υποστήριξης στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λοκρών και μάλιστα τους ανετέθη και "η μελέτη - σχεδιασμός εκπαιδευτικών προγραμμάτων", ως εδώ όλα καλά.
        
Από τα 3 άτομα, το 1ο  είναι Π.Ε, το 2ο με βεβαίωση παρακολούθησης από ιδιωτικό ΙΕΚ, το 3ο απλά απόφοιτος λυκείου.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 21 October 2014 | 6:12 pm


Τελέσθηκε η Εξόδιος Ακολουθία του π. Νικολάου Ψαρά στη Μαλεσίνα

Πλήθος κόσμου της περιοχής αποχαιρέτησε τον άξιο Ιερέα

    
Μέσα σε ατμόσφαιρα συγκινήσεως και χαρμολύπης τελέσθηκε την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Μαλεσίνας, η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού Εφημερίου π. Νικολάου Ψαρά, ο οποίος εκοιμήθη αιφνιδίως την Κυριακή αφού προηγουμένως είχε τελέσει την Θεία Λειτουργία. 

Στην ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος και συμμετείχαν όλοι οι κληρικοί της Περιφερείας Οπουντίων και Μαλεσίνας. 

Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ιερατική πορεία του μακαριστού, σκιαγράφησε την προσωπικότητά του και τόνισε ότι στο πρόσωπό του διαφαίνεται ο ταπεινός λευίτης του Θεού, ο οποίος με ταπείνωση και αγάπη διηκόνησε τη Μαλεσσίνα. Το ότι δε εκοιμήθη μετά την θεία Λειτουργία αυτό είναι σημάδι μεγάλης ευλογίας του Θεού.

Στην συνέχεια εν πομπή έγινε η μεταφορά του σκηνώματος στο Κοιμητήριο της Κωμοπόλεως, όπου και ετάφη όπισθεν του Ιερού Βήματος του Ναού.
   
Στην εξόδιο ακολουθία παρέστησαν συγγενείς, ενορίτες και συγχωριανοί του μακαριστού οι οποίοι κατέκλισαν τους χώρους εντός και εκτός του Ναού, ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος και άλλοι εκπρόσωποι του Δήμου και φορέων της περιοχής. 
    
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 21 October 2014 | 4:55 pm


ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


 Λαμία: 21/10/2014
ΑΑΔ: 064/10/2014


Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σας ενημερώνει για την έναρξη υλοποίησης του προγράμματος «Κατάρτιση εργαζομένων στην καινοτομία & την επιχειρηματικότητα».


Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων & απευθύνεται σε 4.200 στελέχη και εργαζόμενους σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, όλων των κλάδων της οικονομίας και προβλέπεται η υλοποίηση 170 περίπου προγραμμάτων κατάρτισης και στις 13 Περιφέρειες της χώρας.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 21 October 2014 | 2:26 pm


Επιστολή του Δημάρχου Αμαρουσίου και επικεφαλής του Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση Γ. Πατούλη, για τις εκλογές της Κ.Ε.Δ.Ε

"Ήρθε η ώρα της Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση"


  

Επιστολή προς τους εκλέκτορες στη Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 για την ανάδειξη του νέου προεδρείου, απηύθυνε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος για την προεδρία με το Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση Γιώργος Πατούλης, δύο ημέρες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:  
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 21 October 2014 | 2:23 pm


Βαρύ πένθος για τον 25χρονο Νίκο στο Μεγαπλάτανο Λοκρίδας

Πένθος σε ολόκληρο το χωριό σκόρπισε το κυνηγετικό ατύχημα που στέρησε τη ζωή ενός 25χρονου το απόγευμα της Παρασκευής στον Μεγαπλάτανο Λοκρίδας.Ο 25χρονος οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία από τους συντετριμένους γονείς, συγγενείς και φίλους ενώ την ίδια ώρα ο 34χρονος φίλος του κατέθετε στην Ασφάλεια Λαμίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συμβάν. 

Όλη μέρα η καμπάνα χτυπά πένθιμα. Ήταν φίλοι θα γίνονταν και κουμπάροι τί να πεις τώρα σ'αυτούς τους γονείς; κατάφερε να πει στον FM-1 ανάμεσα σε λυγμούς ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Oδυσσέας Γλουστιάνος:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 21 October 2014 | 12:53 am


Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

  


 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

  

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΙΣ

 ΑΜΕΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ :

   

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

(ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΛΠ)

ΚΑΙ ΤΟ

ΝΕΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

  

ΟΜΙΛΗΤHΣ


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 20 October 2014 | 10:18 pm


Λοκρός Αταλάντης-Άρης Θήβας 94-75 για τη 2η αγωνιστική της Α΄ ΕΣΚΑΣΕ ανδρών (vid)

 
Στο κατάμεστο από φιλάθλους κλειστό της Αταλάντης η ομάδα μας για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΣΚΑΣΕ αντιμετώπισε την ομάδα ΑΡΗΣ Θήβας.   
    
Τελικό αποτέλεσμα 94-75  για τον ΑΣ ΛΟΚΡΟ που συνοδεύτηκε απο πολύ καλή εμφάνιση.
Από το πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτες του ΛΟΚΡΟΥ έδειξαν σε αντιπάλους και φιλάθλους ότι με τίποτα δεν θα έχαναν το δεύτερο συνεχόμενο ροζ φύλο αγώνα της χρονιάς. 

Με όπλα την εμπειρία  τον ενθουσιασμό αλλά και το πάθος για τη νίκη,  μπήκαν στο παρκέ με αποφασιστικότητα - αγωνιστική πειθαρχία παίζοντας ωραίο γρήγορο μπάσκετ πετυχαίνοντας σκορ πρώτου δεκαλέπτου 26-15. 
   
Στον ίδιο ρυθμό και με την ίδια σοβαρότητα το δεύτερο δεκάλεπτο με τον κόσμο να καταχειροκροτεί τις προσπάθειες των παικτών του ΛΟΚΡΟΥ. 
   
Σκορ ημιχρόνου 52-31 με πλούσιο θέαμα. 
  
Στο τρίτο δεκάλεπτο και πάλι οι παίκτες του ΛΟΚΡΟΥ μπήκαν στο παιχνίδι με το ίδιο πάθος και …. τελείωσαν το ματς. 
   
Στο τέλος της τρίτης περιόδου το αποτέλεσμα ήταν  75-50.  
   
Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του ΑΡΗ αντέδρασαν και κατάφεραν να μειώσουν λίγο τη διαφορά διαμορφώνοντας το τελικό 94-75. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 20 October 2014 | 5:01 am


Μόλις 570 Αγροτικοί Συνεταιρισμοί έχουν αξιολογηθεί ως ενεργοί από τους 3.858 που υπάρχουν

Μόλις 570 Αγροτικοί Συνεταιρισμοί, ήτοι ποσοστό 15%, έχουν αξιολογηθεί ως ενεργοί από τους συνολικά 3.858 που έχουν υποβάλει αίτηση πρώτης εγγραφής στο Μητρώο Αγροτικών Οργανώσεων έως το τέλος Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. 
Τα τέσσερα κριτήρια που αξιολογούνται κατά την πρώτη εγγραφή είναι ο κύκλος εργασιών των τελευταίων τριών ετών, να έχουν καταστατικό καταχωρημένο σε αρμόδια δικαστική αρχή, να έχουν διενεργήσει αρχαιρεσίες με Δικαστικό αντιπρόσωπο και ο αριθμός των μελών τους να υπερβαίνει τα 10 άτομα.
Στην πορεία αξιολόγησης με τον έλεγχο που διενεργεί η Εποπτική Αρχή, βάση του αρχείου καταγραφής των Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων στην ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου, διαπιστώθηκε μεγάλος αριθμός προβλημάτων στην πληρότητα των στοιχείων που υποβλήθηκαν, όπως για παράδειγμα ανυπόγραφους ισολογισμούς, πρόχειρες εγγραφές, αδυναμία επικοινωνίας κ.α. 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 20 October 2014 | 4:29 am


Άρθρο "γροθιά στο στομάχι" για τον αδικοχαμένο 25χρονο Νίκο


Ένα άρθρο γροθιά στο στομάχι και ύμνο σε μια ψυχή που έφυγε νωρίς δημοσιοποίησε η Χριστίνα Παπαδημοτροπούλου στο site του ΑΝΤ1 news. 
Η είδηση αφορά στον 25χρονο νέο από τον Μέγα Πλάτανο Αταλάντης που σκοτώθηκε σε καρτέρι για κυνήγι την περασμένη Παρασκευή.
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 October 2014 | 10:21 pm


Εκοιμήθη ο Ιερέας π. Νικόλαος Ψαράς, εφημέριος της ενορίας Αγίας Τριάδος Μαλεσίνας

Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου αιφνιδίως εκοιμήθη ο Ιερέας π. Νικόλαος Ψαράς, εφημέριος της ενορίας Αγίας Τριάδος Μαλεσίνας.
Ο καλός ιερέας ετέλεσε κανονικά τη θεία Λειτουργία, διένειμε το αντίδωρο στο εκκλησίασμα, ετακτοποίησε όλα τα της Εκκλησίας και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του. 
Εκεί αισθάνθηκε μικρή αδιαθεσία και εκοιμήθη.
Η κηδεία του π. Νικολάου θα τελεσθεί την Δευτέρα στις 4μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Μαλεσίνας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Νικολάου.
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 October 2014 | 9:45 pm


«ΤΑ …ΑΡΠΑΛΕΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ»!!!

[ Του Μπάμπη Μώκου ]
  
Χρωστάς, κι’αμα χρωστάς όλα μπορεί να τα δείς, να τα πάθεις, να τα περιμένεις. Μέχρις ενός σημείου όμως. 

Εκεί δυστυχώς φθάσαμε: Να μας ειρωνεύονται ακόμα και οι απαίσιοι λαθροθήρες του παγκόσμιου πολιτισμού. Αυτοί που πάγια θεωρούν «ανταλλάξιμες» αξίες, μνημεία ανεπανάληπτα, μοναδικά της ελληνικής αρχαιότητας και να τα αποτιμούν σε χρήμα! Ναι σε χρήμα! 

Κυνικότητα και θράσος απύθμενο, παραλήρημα τέως αυτοκρατορικής επεκτατικής μεγαλομανίας. Κατάλοιπα του βρεταννικού ηλίθιου στομφώδους ήθους.
    
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 October 2014 | 8:59 pm


Κοινή δήλωση των Βουλευτών Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας

  
Οι βουλευτές Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ.κ. Χρήστος Σταϊκούρας, Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος, Ελένη Μακρή-ΘεοδώρουΔημήτρης Μπριάνης, για την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να μη συμμετάσχει στον επίσημο εορτασμό για την απελευθέρωση της Λαμίας, έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 October 2014 | 7:17 pm


Ανακοίνωση ΑΠΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ για τον αγώνα με τον ΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Αταλάντη 19-10-2014

Με αφορμή τα όσα διαδραματίσθηκαν και τα οποία οδήγησαν στην αναβολή, του προγραμματισμένου για τις 18-10-2014 και ώρα 4.00 μ.μ. στο γήπεδο Μεγαπλατάνου, ποδοσφαιρικού αγώνα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας μεταξύ της ομάδος μας και της ομάδος του Α.Ο. ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ, προκαλώντας ταλαιπωρία σε όλο το φίλαθλο κοινό που προσήλθε για την παρακολούθηση του αγώνα θεωρούμε υποχρέωση να τονίσουμε τα ακόλουθα:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 19 October 2014 | 6:42 pm
Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: