1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΝΕΡΙΤ 1
  2. ΝΕΡΙΤ PLUS
  3. ΕΤ3
  4. Βουλή
Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Φθιώτιδας   »   Λιβανατες    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Λιβανατες και εμείς θα το προσθέσουμε.

Συγχαρητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη στους εκλεγέντες βουλευτές της Στερεάς Ελλάδας

  
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή τις πρόσφατες εκλογές και την ανάδειξη, μέσω αυτών, των νέων βουλευτών της Στερεάς Ελλάδας δήλωσε:
   
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 January 2015 | 7:02 pm


Η τοποθέτηση του απερχόμενου Αν. Υπουργού Οικονομικών Χρ.Σταϊκούρα κατά την τελετή παράδοσης–παραλαβής στο ΓΛΚ

Παράδοση - παραλαβή στο Γενικό Λογιστήριο παρουσία Βαρουφάκη - Απολογισμός Σταϊκούρα, θερμά λόγια από τον Δημήτρη Μάρδα

  
Σε πολύ καλό κλίμα έγινε στις 16.30 η παράδοση παραλαβή στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους από τον κ. Χρήστο Σταϊκούρα στο νέο αναπληρωτή Υπουργό κ. Δημήτρη Μάρδα.  
Παρών στην τελετή ήταν ο νέος υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Βαρουφάκης ο οποίος έκανε λόγο για πολιτικό πολιτισμό κατά τη διαδικασία ενημέρωσης από τους απερχόμενους Υπουργούς.  

Ο κ. Σταϊκούρας ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στο Γενικό Λογιστήριο και περιέγραψε εν συντομία τα πεπραγμένα του, από το δημοσιονομικό νοικοκύρεμα ως την καταγραφή των «μαϊμού» συντάξεων, την καταγραφή του κατοχικού δανείου και τη διάθεση στις κοινωνικές δομές χρημάτων που επιστράφηκαν στο κράτος από υποθέσεις διαφθοράς. 
Από την πλευρά του, ο Μάρδας ευχαρίστησε θερμά τον κ. Σταίκούρα και απευθυνόμενος στα στελέχη του ΓΛΚ σημείωσε μεταξύ άλλων: «η δουλειά που παράγετε αναγνωρίζεται από όλους».

Ακολουθεί η τοποθέτηση του απερχόμενου Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ κ. Χρήστου Σταϊκούρα κατά την τελετή παράδοσης–παραλαβής στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 January 2015 | 6:52 pm


Ευχαριστήριο μήνυμα Βάσως Λέβα

  
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους συμπολίτες μου που με τίμησαν, στους συντρόφους και τους φίλους που με ανιδιοτέλεια με συντρόφεψαν με τη σκέψη, την παρουσία και τον αγώνα τους, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά και σε όλα τα χρόνια κοινωνικής και πολιτικής δραστηριότητας.
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 January 2015 | 1:28 am


Ευχαριστήριο μήνυμα Βασίλη Κυριακάκη

  
Στις 26 Γενάρη μας δόθηκε μια ξεκάθαρη ιστορική εντολή να αλλάξουμε την πορεία της χώρας με γνώμονα το τρίπτυχο ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει την ιστορική ευθύνη έναντι του ελληνικού λαού να φέρει σε πέρας ένα σύνολο διαδικασιών που θα επιτρέψουν στην χώρα να στέκεται ελεύθερη, ισότιμη και αξιοπρεπής ανάμεσα στις υπόλοιπες χώρες της ευρωπαϊκής αλλά και της διεθνούς κοινότητας. 

Μια διαρκής και έντονη μάχη που μόνο με τον ελληνικό λαό αρωγό και μπροστάρη μπορεί να κερδηθεί.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 January 2015 | 5:52 pm


Αναστολή Κινητοποιήσεων


Αναστολή των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στον όμιλο ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ. 

Η απόφαση ήρθε μετά την καταβολή μέρους των δεδουλευμένων και τη δέσμευση της εταιρίας για επιπλέον χρήματα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Αναστολή των κινητοποιήσεων αλλά σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση προκειμένου να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 January 2015 | 5:49 pm


Ευχαριστήριο μήνυμα Κώστα Κουτσογιαννακόπουλου

  
Μετά το πέρας της εκλογικής μάχης της 25ηςΙανουαρίου και την τελική έκβαση του αποτελέσματος θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τις φίλες και τους φίλους στο Νομό Φθιώτιδας. Έδωσα και δώσαμε έναν αγώνα με ευπρέπεια, ήθος και με κυρίαρχο πρόταγμα την αλήθεια. Η προσπάθεια μου είχε ως επίκεντρο τον απλό πολίτη της Φθιώτιδας και διεξήχθη με μόνο γνώμονα το τοπικό και κατ’ επέκταση το εθνικό συμφέρον.


Ευχαριστώ θερμά εκείνους που με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους,  τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, τις πολύτιμες φίλες και φίλους μου, τους συνεργάτες μου και όλους εκείνους που ενστερνίστηκαν τα πιστεύω μου.


Επιπροσθέτως θέλω να συγχαρώ για την εκλογή τους όλους εκείνους που επέλεξε ο κόσμος της Φθιώτιδας για να τον εκπροσωπήσουν στο Εθνικό Κοινοβούλιο και τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή δύναμη που είναι βέβαιο ότι θα χρειασθούν σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία.Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 January 2015 | 5:42 pm


Δωρεάν Test Pap (Τεστ Παπ) από το Κέντρο Υγείας Αταλάντης


Στα πλαίσια των προληπτικών προγραμμάτων που πραγματοποιούνται στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης μετά από πρωτοβουλία της διευθύντριας του Κ.Υ. κ. Μαρίας Γεωργοπούλου, ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα πρόληψης του καρκίνου του τραχήλου και της μήτρας θα πραγματοποιηθούν δωρεάν δειγματοληψίες Test Pap (Τεστ Παπ).

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 January 2015 | 3:26 pm


Ευχαριστήριο μήνυμα του Θεόδωρου Χειμάρα


Ευχαριστώ ολόψυχα τους πολίτες της Φθιώτιδας, που με τίμησαν με τη ψήφο τους, δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Υπόσχομαι ότι θα παραμείνω πιστός στον προεκλογικό μου λόγο υπηρετώντας πάντα το δημόσιο συμφέρον.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 January 2015 | 11:49 am


Ευχαριστήριο μήνυμα του βουλευτή Φθιώτιδας Δημήτρη Βέττα

  
Οι εκλογές της 25η Ιανουαρίου έχουν ιστορική σημασία για το λαό μας, που για πρώτη φορά ανέδειξε μέσα από δημοκρατικές κοινοβουλευτικές διαδικασίες κυβέρνηση της Αριστεράς, κυβέρνηση με βασικό κορμό το ΣΥ.ΡΙΖ.Α.


Από σήμερα η χώρα μας θα διεκδικήσει, με ασφάλεια και αποφασιστικότητα στην Ευρώπη , όλα όσα αξίζουν στον ελληνικό λαό: μια ζωή με αξιοπρέπεια και με κοινωνική συνοχή.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 January 2015 | 2:39 am


Ευχαριστήριο μήνυμα Ελένης Μακρή-Θεοδώρου

  
Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα τους πολίτες της Φθιώτιδας που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και με στήριξαν με την ψήφο τους.

   
Σ’ αυτή τη δύσκολη για τη χώρα περίοδο, στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών, κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια για την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

   
Κάνοντας έναν τίμιο και αξιοπρεπή αγώνα χωρίς μικροκομματικές και μικροπολιτικές πρακτικές, ευχαριστώ θερμά όλους εσάς που με στηρίξατε να αυξήσω την εκλογική δύναμή μου.

  
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 26 January 2015 | 9:30 pm


Δήλωση Γιάννη Γεωργαντά για το εκλογικό αποτέλεσμα


Φίλες και φίλοι,


Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χιλιάδες φίλους και συντρόφους ανά την Ελλάδα και στη Φθιώτιδα που στήριξαν το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στις χθεσινές εκλογές. Ιδιαίτερα στη Φθιώτιδα θα πρέπει να ευχαριστήσω τους φίλους του Κινήματος για το συλλογικό αποτέλεσμα που καταγράψαμε και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και με κατέταξαν 2ο σε σταυρούς προτίμησης μεταξύ πολύ αξιόλογων συνυποψήφιων.


Δυστυχώς το στοίχημα της κοινοβουλευτικής μας εκπροσώπησης δεν το κερδίσαμε. Η ακραία πόλωση, ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης και η λογική της χαμένης ψήφου που δημιούργησαν δημοσκοπήσεις και Μ.Μ.Ε. αφυδάτωσε εκλογικά τα μικρότερα κόμματα.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 26 January 2015 | 5:16 pm


Δήλωση Γιώργου Κοτρωνιά για το εκλογικό αποτέλεσμα


Σήμερα ολοκληρώθηκε μια κρίσιμη εκλογική διαδικασία για τη χώρα και τον ελληνικό λαό.

Σε πανελλαδικό επίπεδο, είναι ξεκάθαρο ότι οι έλληνες θέλουν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία στην αξιωματική αντιπολίτευση. Και φυσικά στη δημοκρατία αυτό είναι απόλυτα σεβαστό.
   
Αναφορικά με την ανάλυση του αποτελέσματος, είμαι ένας από αυτούς που θα συμβάλλει στο να αξιολογηθεί και να αξιοποιηθεί για την επόμενη ημέρα.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 26 January 2015 | 2:53 pm


Ευχαριστήρια επιστολή Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝΕΛ Νομού ΦθιώτιδαςΗ Συντονιστική Επιτροπή ΑΝΕΛ Νομού Φθιώτιδας ευχαριστεί τους πολίτες του νομού, οι οποίοι με την προτίμησή τους στον συνδυασμό μας, τον ανέδειξαν με ένα από τα υψηλότερά ποσοστά των ΑΝΕΛ σε όλη την επικράτεια. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 26 January 2015 | 2:47 pm


«Έφυγε» ο Ντέμης Ρούσσος

«Έφυγε από την ζωή ο δικός μας Ντέμης Ρούσσος. Μεγάλη λύπη, Καλό ταξίδι φίλε μας Έλληνα Ντέμη» ήταν το tweet του Νίκου Αλιάγα.
Αναστάτωση προκάλεσε το tweet του Νίκου Αλιάγα από το Παρίσι πως πέθανε ξημερώματα Κυριακής ο σημαντικός, διεθνής Έλληνας τραγουδιστής Ντέμης Ρούσσος.
Ο Ντέμης Ρούσσος ήταν 69 ετών και πέθανε το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο Υγεία δίπλα στην συντετριμμένη κόρη του. 
Η είδηση έγινε γνωστή σήμερα, λίγο πριν τη μία το μεσημέρι από τον Νίκο Αλιάγα με ενημέρωση στα ελληνικά και στα αγγλικά. 
Ο σπουδαίος Ντέμης Ρούσσος αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας. 
Η είδηση δεν έγινε γνωστή νωρίτερα καθώς αποφάσισε η οικογένεια να μη γίνει γνωστό λόγω των εκλογών.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 26 January 2015 | 2:43 pm


ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Ποιοι βουλευτές εκλέγονται από τη Φθιώτιδα


Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έχουμε, με ενσωμάτωση 99,42% των ε.τ., ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται τελικά να λαμβάνει τέσσερις (4) έδρες και η Νέα Δημοκρατία μία (1) έδρα .

Έτσι φαίνεται ότι εκλέγονται: 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 26 January 2015 | 3:44 am


Δήλωση Χρήστου Σταϊκούρα για το εκλογικό αποτέλεσμα

Σήμερα, οι πολίτες της Φθιώτιδας, οι πολίτες της Ελλάδας, είχαμε την ευκαιρία και την ευθύνη να αποφασίσουμε για τη διακυβέρνηση της χώρας.


Αποφασίσαμε.


Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πλειοψηφούσα και η Νέα Δημοκρατία η αμέσως επόμενη πολιτική δύναμη της χώρας.


Η απόφαση είναι απολύτως σεβαστή.


Η Νέα Δημοκρατία, όπως πάντα, έτσι και τώρα, θα ανταποκριθεί, με ευθύνη στο ρόλο που της έχει ανατεθεί.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 26 January 2015 | 1:06 am


Πως σχολίασε στο CNN την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Μπακογιάννης

  
Στο CNN μίλησε αμέσως μετά την πρώτη εκτιμήση του εκλογικού αποτελέσματος ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης Αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στα Βελωτά Ευρυτανίας ο κος Μπακογιάννης δηλώνει ΝΔ και περιμένει την υλοποίηση όσων υποσχέθηκε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 January 2015 | 10:44 pm


Exit poll: ΣΥΡΙΖΑ από 35,5% ως 39,5% - ΝΔ από 23% ως 27%

ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Ποσοστά που φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ μία ανάσα από τον σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης δίνουν τα exit poll που πραγματοποιήθηκαν έξω από τα εκλογικά κέντρα και δόθηκαν στη δημοσιότητα από τα τηλεοπτικά κανάλια στις 19.00. 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που μεταδόθηκαν ταυτόχρονα με το κλείσιμο της κάλπης στα εκλογικά τμήματα όλης της χώρας, τα κόμματα αναμένεται να λάβουν ποσοστά που θα κυμανθούν ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 January 2015 | 7:25 pm


EXIT POLLS: ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΜΑ ΤΩΝ ΠΡΩΙΝΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ!

Χαοτική η διαφορά στο πρώτο κύμα

Μιλάμε για το πρωινό πρώτο κύμα των EXIT POLLS. Η διαφορά αν κρίνουμε απο τις αντιδράσεις, ειναι διψήφια. Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να αγγίζει το 38% σύμφωνα με τις μελέτες που είδαμε τις προηγούμενες ημέρες. 
  

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τρελάνει τα «μηχανάκια». Ήδη σε κάποια blogs έχουν διαρρεύσει οι πρώτες πληροφορίες από το πρωινό κύμα των EXIT POLLS και όπως όλα δείχνουν οι ανατροπές θα είναι πέραν από κάθε προσδοκία. 
  
Όπως αναφέρουν με διαρροές οι δημοσκόποι, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ σπάνε το φράγμα του 38% και η διαφορά με τη ΝΔ είναι σε διψήφιο αριθμό.

Αν ισχύουν όλα όσα ακούγονται, τότε μέχρι το απόγευμα ενδέχεται να έχουμε εκπλήξεις, αφού τις πρωινές ώρες ψηφίζουν συνήθως οι μεγάλες ηλικίες.

Με κάθε επιφύλαξη τα νούμερα που ακούγονται κάνουν λόγο για διαφορά της τάξης του 38%-26% με τάση ανοίγματος όσο περνούν οι ώρες και όσο στις κάλπες προσέρχονται νέοι που ανήκουν στις παραγωγικές ηλικίες.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 January 2015 | 3:05 pm


Εκλογική διαδικασία: ΟΛΑ όσα πρέπει να γνωρίζετε

  
Λίγες ώρες απομένουν, προκειμένου οι 9.808.760 πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν, ένα από τα 18 Κόμματα και τους 4 Συνασπισμούς, που συμμετέχουν στις Βουλευτικές Εκλογές της Κυριακής, 25ης Ιανουαρίου 2015.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 07:00 το πρωί της Κυριακής, 25 Ιανουαρίου και θα κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα τής ίδιας ημέρας. 
   
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 January 2015 | 1:56 am


Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το ΚΑΠΗ ΑμφίκλειαςΟι Βουλευτικές Εκλογές, εκλογές και η Πρωτοχρονιάτικη πίτα, πίτα. 
 
Το δραστήριο ΚΑΠΗ Αμφίκλειας σήμερα Σάββατο 24.01.2015 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε γιορτινή ατμόσφαιρα, παρουσία των Δημοτικών αρχόντων και πραγματοποίησε την προγραμματισμένη λαχειοφόρο αγορά με σκοπό την μικρή ενίσχυση των πόρων του, ώστε να λειτουργεί με αξιοπρέπεια και προσφέρει στην τρίτη ηλικία. 
 
Δ.Ι.Κ.  
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 January 2015 | 12:55 am


Η ομιλία του Θανάση Γιαννόπουλου στη Λαμία


Μπροστά  σε πλήθος φίλων και υποστηρικτών και παρουσία του δημάρχου Λαμιέων κ. Νίκου Σταυρογιάννη πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του πρώην υπουργού και νυν υποψήφιου βουλευτή Φθιώτιδας των ΑΝΕΛ κ. Θανάση Γιαννόπουλου στη Λαμία.
  
Ο κ. Γιαννόπουλος  στην ομιλία του ανέφερε τα εξής:
   
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 24 January 2015 | 4:42 pm


Συνέντευξη Γιάννη Γεωργαντά στο LamiaReportΟ Γιάννης Γεωργαντάς, 28 ετών σήμερα και υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας με το ΚΙΝΗΜΑ, υπήρξε ο νεότερος Δημοτικός Σύμβουλος στην ιστορία του Δήμου Αθηναίων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λαμία Φθιώτιδας.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με εξειδίκευση στη Φυσική Περιβάλλοντος - Μετεωρολογία και σήμερα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στις εκδόσεις εκπαιδευτικών βιβλίων έχοντας ιδρύσει την εταιρεία «Εκδόσεις Γεωργαντάς».

Συνέντευξη στο Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και στο LamiaReport:
 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 24 January 2015 | 4:11 pm

Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: