1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
Τηλεόραση:
  1. ΝΕΤ
  2. ΕΤ3
  3. ALPHA
  4. ΣΚΑΙ
Γρήγορες Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Φθιώτιδας   »   Λιβανατες    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Λιβανατες και εμείς θα το προσθέσουμε.

Κατάληψη στο Γυμνάσιο/Λύκειο ΛάρυμναςΓονείς και μαθητές αντιδρούν στην απόφαση συγχώνευσης του σχολικού συγκροτήματος της περιοχής με αντίστοιχο γειτονικής πόλης και συγκεκριμένα του Μαρτίνου.
   
Οι μαθητές του γυμνασίου και του λυκείου, λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη του νέου σχολικού έτους, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κατάληψη.
   
Μέχρι και αυτή την ώρα βρίσκονται στο εσωτερικό του σχολείου, ενώ αρκετοί γονείς βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο προαύλιο, καθώς φοβούνται επέμβαση της αστυνομίας.
  
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 2 September 2014 | 2:44 am


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Γυμνάσιο/Λύκειο της Λάρυμνας


Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη  02/9/2014 και ώρα 09:00 το πρωί στο Γυμνάσιο/Λύκειο της Λάρυμνας.


Εναντιωνόμαστε με κάθε πρόσφορο μέσο στην εφαρμογή της απόφασης περί συγχώνευσης των δύο σχολείων, που καταστρατηγεί στην ουσία το κεκτημένο συνταγματικά δικαίωμα των παιδιών μας στην εκπαίδευση, στην ποιοτική μόρφωση ανεξαρτήτως κοινωνικής-οικονομικής και εθνικής προέλευσης.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 1 September 2014 | 9:34 pm


H Aπάντηση του "Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση" στο δημοσίευμα του Lokris News για την αποζημίωση των αιρετών


Η Απαξίωση των αμοιβών των αιρετών εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης, οδηγεί στην αδιαφάνεια και την απαξίωση του θεσμού

Το «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση» έθεσε πρώτο δημόσια το ζήτημα της απαξίωσης των αμοιβών που λαμβάνουν οι Δήμαρχοι, οι Αντιδήμαρχοι  αλλά και τα μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων, που πλέον δεν λαμβάνουν ούτε τις συμβολικές αμοιβές που προβλέπονταν για την παρουσία τους στις συνεδριάσεις των Δ.Σ..


Αναδεικνύουμε το ζήτημα αυτό, γιατί θεωρούμε ότι οι αμοιβές που προβλέπονται είναι δυσανάλογα χαμηλές σε σχέση με τους προϋπολογισμούς που διαχειριζόμαστε και τις ευθύνες ( ποινικές, οικονομικές, αστικές) που αναλαμβάνουμε ασκώντας τις αρμοδιότητες που προβλέπει η Νομοθεσία.


Υποστηρίζουμε ότι η απαξίωση μέσω της διαρκούς συρρίκνωσης των αμοιβών των αιρετών εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης, είναι μια λανθασμένη επιλογή , η οποία:


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 1 September 2014 | 6:29 pm


ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΥ Δ.Σ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ [ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟ - VIDEO]


Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Λοκρών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014, η τελετή ορκωμοσίας του επανεκλεγέντος Δημάρχου Λοκρών  κ. Νικολάου Λιόλιου και των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιότατος  Μητρόπολης  Φθιώτιδας κ. κ.Νικόλαος, στην οποία και παρευρέθηκαν ο Βουλευτής κ. Σταθάς Γιάννης, ο Αντιπεριφεριάρχης Φθιώτιδας κ. Καραισκος Ευθυμιος, η νέα Δήμαρχος Λειβαδιάς κ. Πούλου Γιώτα, ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων κ. Σταυρογιάννης Νίκος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ Καρακάτζας Θανάσης και Βέττας Δημήτρης,  Εκπρόσωποι Τοπικής Αυτοδιοίκησης  των όμορων Δήμων, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και των Δημοσίων Υπηρεσιών.
   
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 1 September 2014 | 4:56 pm


Η Ε.Μακρή-Θεοδώρου για τις μετεγγραφές φοιτητών


    Η βουλευτής Φθιώτιδας κ. Μακρή-Θεοδώρουκατανοώντας την αγωνία των επιτυχόντων στις Πανελλήνιες εξετάσεις και των οικογενειών τους σχετικά με τη δυνατότητα μετεγγραφής, θα ήθελε να τους πληροφορήσει ότι ισχύουν τα ακόλουθα σύμφωνα με τις πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις:


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 1 September 2014 | 3:41 pm


Αμφίκλεια: Εγκαίνια Ιατρείου του παιδιάτρου Ζαφείρη Μανίκα


Από τα εγκαίνια Ιατρείου στην Αμφίκλεια, στις 31.08.2014, του αγαπητού συγχωριανού μας παιδιάτρου Ζαφείρη Γ. Μανίκα, πλησίον του Δημοτικού καταστήματος της κωμόπολης.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 1 September 2014 | 3:01 pm


ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΎΛΩΝ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΛΟΚΡΩΝ


Προεκλογικά δηλώσαμε ότι θα αποτελούσαμε την μοναδική λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στην κυβερνητική πολιτική από όποια θέση και αν μας τοποθετούσε ο λαός του Δήμου μας.


Εξάλλου δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού όλες οι άλλες δημοτικές δυνάμεις του νέου Δ.Σ, συμπλέουν στην ίδια στρατηγική κατεύθυνση της Ε.Ε του καπιταλιστικού συστήματος και τον «Καλλικράτη».


Από αυτή την σκοπιά λοιπόν πηγάζει η στάση και η κριτική που ασκούμε και θα ασκήσουμε στις άλλες δυνάμεις του Δ.Σ αλλά και την πλειοψηφία που έχει την κύρια ευθύνη.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 1 September 2014 | 12:21 am


Νάτα μας... Θέμα αύξησης της αποζημίωσης των αιρετών θέτουν τα λαμόγια οι Δήμαρχοι!!!

Άρχισαν τις μετεκλογικές διεκδικήσεις οι Δήμαρχοι!  Όχι, όχι για έργα... Για αυξήσεις των αμοιβών τους πριν ακόμη μάλιστα αναλάβουν τα καθήκοντα τους για τη νέα δημοτική περίοδο!


Το «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση», με επικεφαλής τον υποψήφιο για την Προεδρεία της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, συναντήθηκε, σήμερα, στα Ιωάννινα, με τους Δημάρχους από την Περιφέρεια της Ηπείρου, που στηρίζουν το Κίνημα. 

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν, η οργανωτική συγκρότηση του Κινήματος για τις επικείμενες Εκλογές της Π.Ε.Δ. Ηπείρου και της ΚΕΔΕ, καθώς και τα προβλήματα της Περιφέρειας. 

Ειδικότερα, επισημάνθηκε το σοβαρό ζήτημα της ανεργίας που πλήττει την περιοχή και η απομόνωση που βιώνουν οι κάτοικοι των ορεινών και δύσβατων περιοχών και σημειώθηκε η ανάγκη να επιταχυνθούν τα οδικά έργα και τα έργα υποδομών. 

Αναφέρθηκε, επίσης, η ανάγκη για μεγαλύτερη απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ από τους Δήμους. 

Τέλος, αποφασίστηκε η κατάθεση αιτήματος στον Υπουργό Εσωτερικών για την παράταση της "ενδοδιαδημοτικής κινητικότητας". 

Ο επικεφαλής του «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση», Γιώργος Πατούλης, σε δηλώσεις του υπογράμμισε:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 31 August 2014 | 8:46 pm


Ποδηλατοδρομία Αμφίκλεια - Τιθορέα

Ο "Α.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ" ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ


Η φετινή ποδηλατοδρομία - περιήγηση στην διαδρομή: Αμφίκλεια - Τιθορέα (Βελίτσα) με επιστροφή "από ψηλά," με δρομείς νέους και παιδιά όλων των ηλικιών σωστά οργανωμένη από τον "Α.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ," πέτυχε απόλυτα  τους σκοπούς της που είναι η εξοικείωση  των παιδιών με τον υγιή αθλητισμό, το πνεύμα ομάδας,  την επαφή με την φύση και τις ομορφιές της,  την καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης, τα πολλαπλά οφέλη από την χρήση του ποδηλάτου στην καθημερινότητα κλπ.   Θετική και η συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής. 
Δ.Ι.Κ.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 31 August 2014 | 4:40 pm


Ντένια Αγαλιανού: Eγινε αφίσα στο Μεξικό

Το κορίτσι του «Next Top Model»
 

Εχει γίνει τεράστια αφίσα στους δρόμους της Πόλης του Μεξικού. Οταν είδαν το book της στην Τουρκία, της έστειλαν εισιτήριο την επόμενη μέρα. Την περιμένει κυνηγός ταλέντων στο Λος Αντζελες για επαγγελματικό ραντεβού. 

Η ζωή της Ντένιας Αγαλιανού σίγουρα είναι συναρπαστική. «Η αλήθεια είναι ότι όταν τη διηγούμαι ακούγεται έτσι, όταν τη ζεις όμως δεν σκέφτεσαι ότι ζεις μια ενδιαφέρουσα ζωή»


«Γεννήθηκα στη Ζάκυνθο το 1991. Πέντε χρονών έφυγα με τη μαμά. Χώρισαν οι γονείς μου και βρεθήκαμε στην Αταλάντη Φθιώτιδας. Τελείωσα το λύκειο στην Αθήνα. Μετακόμισα με τη μαμά μου γιατί ήθελα να λάβω μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Οχι, δεν ονειρευόμουν μια καριέρα μοντέλου. Ηθοποιός ήθελα να γίνω. Πήγα στα Miss Young 2008. Ωραία εμπειρία. 

Αμέσως μετά πήγα στο casting για το “Next Top Model”. Ξαφνικά ήρθα σε επαφή με τους επώνυμους, τους ανθρώπους που έβλεπα στην τηλεόραση και τα περιοδικά. Το ζητούσα από τη μητέρα μου. Με στήριξε πολύ. Δύσκολα ήταν τα πράγματα στην αρχή για τις δυο μας. Αλλά αν δεν είχε πάρει την απόφαση να έρθουμε στην Αθήνα, όλη μου η ζωή θα ήταν διαφορετική. Ημουν 18 χρονών όταν συμμετείχα στο “Next Top Model”. Εγινα αναγνωρίσιμο πρόσωπο ξαφνικά λόγω της τηλεοπτικής έκθεσης. Δεν ήμουν προετοιμασμένη καθόλου. Ούτε εγώ ούτε τα υπόλοιπα κορίτσια». 
  
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 30 August 2014 | 6:39 am


Στη Βουλή αναζητά λύση η Βασιλική Δημητράντζου για το χρόνιο πρόβλημα της Κυρτώνης


Στη Βουλή ζητάει λύση η πολιτευτής ΑΝΕΛ Φθιώτιδος Βασιλική Δημητράντζου στο χρόνιο πρόβλημα του μή πόσιμου νερού στην ΚΥΡΤΩΝΗ ΛΟΚΡΙΔΟΣ μέσα από ερώτηση που κατέθεσε για λογαριασμό της ο Βουλευτής Επικρατείας του κινήματος Τέρενς Κουίκ.


ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΒΡΥΣΗΣ, ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Η ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΒΑΣΩ ΔΗΜΗΤΡΑΝΤΖΟΥ

Τριτοκοσμικές καταστάσεις σε συνθήκες… Σαχάρας, βιώνουν με το ΜΗ ΠΟΣΙΜΟ νερό, οι κάτοικοι στη Κυρτώνη Λοκρίδος, καθώς ο Δήμος δηλώνει οτι κοστίζει 2.5 εκατομύρια για να τους φτιάξει δίκτυο ύδρευσης και το δωρεάν εμφιαλωμένο νερό που τους έδινε «κόπηκε» από τον προμηθευτή, επειδή το χρέος της αποπληρωμής του έχει αγγίξει κόκκινο.

«Να πίνετε λιγότερο νερό. Να κάνετε οικονομία» ήταν η… συμβουλή της Δημοτικής Αρχής!!!

Για το θέμα, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή, για λογαριασμό της Πολιτευτού Φθιώτιδας του Κινήματος Βασιλικής Δημητράντζου, η οποιά έχει ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 30 August 2014 | 12:33 am


Εντάσεις με το καλημέρα, στην ορκωμοσία του περιφερειακού συμβουλίου Στερεάς (video)


Η έντονη αντίδραση των περιφερειακών συμβούλων της μειοψηφίας που επιθυμούσαν να ορκιστούν με πολιτικό όρκο, πριν την ομιλία του Κώστα Μπακογιάννη, προκάλεσε τις πρώτες εντάσεις στο νέο περιφερειακό συμβούλιο.
Η ορκωμοσία του περιφερειάρχη, των αντιπεριφερειαρχών και των περιφερειακών συμβούλων πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και πέντε μητροπολιτών (Φθιώτιδας, Καρπενησίου, Χαλκίδας, Φωκίδας, Θηβών και Λεβαδείας).

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 30 August 2014 | 12:10 am


Ορκίστηκε ο Δημήτρης Μπριάννης - Συν μία έδρα για τη ΝΔΤην ώρα που στη Λαμία ορκίζονταν τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην Αθήνα στο κοινοβούλιο ορκίζονταν βουλευτής ο Δημήτρης Μπριάνης, καταλαμβάνοντας την θέση του Νίκου Σταυρογιάννη που την Τετάρτη ορκίστηκε Δήμαρχος Λαμιέων. 
  
Ο νέος βουλευτής Φθιώτιδας ορκίσθηκε με θρησκευτικό όρκο και αμέσως μετά κάθισε στα έδρανα των βουλευτών της Ν.Δ που αύξησε την δύναμή της κατά μία πολύτιμη έδρα.

 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 29 August 2014 | 11:52 pm


Αταλάντη: Συλλήψεις για καλλιέργεια κάνναβης


Συνελήφθη, χθες (27-08-2014) το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 19χρονος ημεδαπός ROMA, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί ένας ακόμα 22χρονος ομόφυλος συνεργός του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το μεσημέρι φυτεία, αποτελούμενη από τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης, στην ανωτέρω περιοχή.
Στο σημείο της φυτείας, εμφανίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για να προβούν στην περιποίηση (πότισμα) των δενδρυλλίων κάνναβης, πλην όμως αντιλήφθηκαν τη παρουσία των ενεδρευόντων αστυνομικών και τράπηκαν σε φυγή πεζοί, με αποτέλεσμα μετά από καταδίωξη να συλληφθεί ο 19χρονος, ενώ ο 22χρονος κατάφερε να διαφύγει.
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 29 August 2014 | 11:42 pm


Θεία Λειτουργία στον Αη Γιάννη στην Περδικόβρυση ΑμφίκλειαςΕικόνες από την Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε σήμερα 29.08.2014 στον Αη Γιάννη στην Περδικόβρυση Αμφίκλειας, στην   Μνήμη τῆς ἀποτομῆς τῆς τιμίας κεφαλῆς τοῦ Προδρόμου καὶ βαπτιστοῦ ᾿Ιωάννου.

Δ. Ι. Καλπύρης

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 29 August 2014 | 7:31 pm


Συνέχιση της ισόβιας σύνταξης στις πολύτεκνες μητέρες ζητούν Κουτσογιαννακοκόπουλος και άλλοι 14 βουλευτές

  
Μεταξύ των 15 Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, που συνυπέβαλλαν Ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας για τη συνέχιση της καταβολής της ισόβιας σύνταξης στις πολύτεκνες μητέρες, είναι ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος. Με την ερώτηση τους, τόσο ο Βουλευτής Φθιώτιδας, όσο και οι συνυπογράφοντες βουλευτές, επιδεικνύοντας γρήγορα κοινωνικά αντανακλαστικά, ζητούν την έμπρακτη στήριξη του ρόλου της πολύτεκνης μητέρας.


Συγκεκριμένα, ζητούν την απρόσκοπτη καταβολή των συντάξεων και αν αυτό δεν είναι δυνατό υπό τις παρούσες συνθήκες, να υπάρξει μέριμνα για ειδική ρύθμιση που θα θωρακίζει τη συνέχιση της αυτοτελούς συνταξιοδοτικής παροχής. Με αυτό τον τρόπο ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος και οι λοιποί ερωτώντες βουλευτές, επιδιώκουν την ουσιαστική υποστήριξη και επιβράβευση της πολύτεκνης μητέρας, επισημαίνοντας παράλληλα και τον κοινωνικό αντίκτυπο αυτής της ενέργειας εν μέσω μίας δύσκολης συγκυρίας.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 29 August 2014 | 3:57 pm


ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ: Ποδηλατοδρομία για μικρούς και μεγάλους

Ο "Α.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ" ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ. 


    Η συγκεκριμένη ποδηλατοδρομία είναι αυτή που ρίχνει τους τίτλους του τέλους των καλοκαιρινών εκδηλώσεων  της Αμφίκλειας υπό τον τίτλο "ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2014" και ταυτόχρονα ανοίγει την αυλαία για νέες εκδηλώσεις κατά την Φθινοπωρινή και Χειμερινή περίοδο στην περιοχή. 
Δ.Ι.Κ.

Δημοσιεύθηκε στις 29 August 2014 | 3:34 pm


Ο ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΣΟ Κ. ΤΙΘΟΡΕΑΣ


Στην ομάδα του Κηφισσού Κ. Τιθορέας θα συνεχίσει να αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο επιθετικός Λουκάς Καρακατσάνης. 

Η διοίκηση του Κηφισσού συμφώνησε σε όλα με τον έμπειρο επιθετικό ο οποίος έχει αγωνιστεί παλαιότερα στην ομάδα του Λεβαδειακού, στον Διαγόρα Ρόδου και στον Παναιτωλικό. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 August 2014 | 9:42 pm


Ευχές Βουλευτού Ε.Μακρή-Θεοδώρου στους συμμετέχοντες των Πανελληνίων εξετάσεων...

...μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση


Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων εξετάσεων εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους επιτυχόντες θερμά συγχαρητήρια. 

Η εισαγωγή σας στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας αποτελεί τη μεγάλη δικαίωση των κόπων και των προσπαθειών σας. 

Η επιβράβευση της επιμονής και της στοχοπροσήλωσής σας δημιουργεί μία σημαντική αρχή για την προσωπική και επαγγελματική σας πορεία και προοπτική.

        
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 August 2014 | 8:39 pm


Μήνυμα Σταϊκουρα για τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων


Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, συγχαίρω όλες και όλους εσάς, μαθήτριες και μαθητές από τον Νομό Φθιώτιδας, που πετύχατε.


Αποδείξατε, ότι, με συστηματική και επίπονη μελέτη και εργασία, οι στόχοι πραγματοποιούνται.


Μια νέα περίοδος ανώτατης εκπαίδευσης και στόχων ξεκινά για σας.


Συγχαίρω τους γονείς σας και τους καθηγητές σας για τη πολύπλευρη στήριξη που σας παρείχαν.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 August 2014 | 8:30 pm


Tα ονόματα των επιτυχόντων του Ν. Φθιώτιδας - Οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ

Αγωνία τέλος: Στη δημοσιότητα οι βάσεις για ΑΕΙ και ΤΕΙ - Άνοδος στις καλές Σχολές και την ΠεριφέρειαΣτη δημοσιότητα δόθηκαν το πρωί οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τερματίζοντας την αγωνία χιλιάδων υποψηφίων και των οικογενειών τους. 

Μεγάλη άνοδος παρατηρείται σε δημοφιλείς Σχολές της Περιφέρειας, ενώ την ανηφόρα τραβούν οι βάσεις και στις δημοφιλείς Σχολές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


Για το 10% έχουμε δύο κατηγορίες: απόφοιτοι 2013 (καταλαμβάνουν το 60% των θέσεων του 10%) και απόφοιτοι 2012 (καταλαμβάνουν το 40% των θέσεων του 10%) .

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 August 2014 | 2:03 pm


ΚΥΡΤΩΝΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ: Τέλος και το εμφιαλωμένο νερό διότι ο προμηθευτής ζητά από το δήμο τα χρωστούμενα

Οι κάτοικοι στην Κυρτώνη Λοκρίδος ζουν σε τριτοκοσμικές συνθήκες σε ότι αφορά το νερό. 


Εδώ και δύο χρόνια υπάρχει απαγόρευση για το νερό της βρύσης, και πλέον δεν τους προμηθεύουν με εμφιαλωμένο από το δήμο, όπως γίνεται σε αυτές τις καταστάσεις. 
Ο λόγος; 
Ο προμηθευτής ζητάει τα χρωστούμενα, που ακόμη δεν τα έχει λάβει. 

Το θέμα έφτασε στη Βουλή με επερώτηση του Βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, το οποίο είχε καταγράψει η πολιτευτής Φθιώτιδας, Βασιλικής Δημητράντζου.

Μάλιστα στους κατοίκους η δημοτική αρχή, δίνει ως συμβουλή, πάντα σύμφωνα με την επερώτηση που έγινε στη Βουλή, να πίνουν λιγότερο νερό. 

Να σημειωθεί πως η δημιουργία δικτύου ύδρευσης από την Αταλάντη, αναμένεται να κοστίσει 2.5 εκατομμύρια ευρώ και η τοπική αρχή δεν μπορεί να ανταπεξέλθει.

Η ερώτηση του κ. Κουίκ στη Βουλή:
 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 August 2014 | 12:39 am


ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27.08.2014 και ώρα 19.00 στην έδρα του ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ, η προγραμματισμένη ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κκ Νικολάου.
 
Δ. Ι. Καλπύρης
Αμφίκλεια


Από την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας...
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 August 2014 | 11:38 pm


Σταϊκούρας: Η Λαμία εδραιώνεται στον χάρτη της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης

Δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα για την έγκριση ίδρυσης Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με έδρα τη Λαμία:


«Σήμερα, οι εσωτερικές διαδικασίες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κατέληξαν στην έγκριση ίδρυσης Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Σχολή Θετικών Επιστημών στη Λαμία με γνωστικό πεδίο «Πληροφορική και Υπολογιστική Βιοϊατρική».


Ευχαριστώ τις Πρυτανικές Αρχές, τους Προέδρους των δύο Τμημάτων της Σχολής Θετικών Επιστημών καθώς και όσους εργάστηκαν σε αυτό το έργο. Η Σχολή Θετικών Επιστημών αποκτά επιστημονικό βάθος και εύρος και η Λαμία εδραιώνεται στον χάρτη της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 August 2014 | 9:26 pm


Ημερίδα Κολύμβησης και Κολυμβητικοί Αγώνες


Ημερίδα Κολύμβησης στη θάλασσα θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Αυγούστου στη Σκάλα Αταλάντης στις 09.00. 

Ο Ν.Ο. Αταλάντης διοργανώνει κολυμβητικούς αγώνες, ολοκληρώνοντας το Πρόγραμμα <<Παιδί και Θάλασσα>>, που έγινε με την αρωγή του Δήμου Λοκρών και συμμετοχή μεγαλύτερη από 100 παιδιά ηλικίας 5-15 ετών. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 August 2014 | 7:50 pm
Translate:
Copyright © 2010-2014 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: