1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΝΕΡΙΤ 1
  2. ΝΕΡΙΤ PLUS
  3. ΕΤ3
  4. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Φθιώτιδας   »   Λιβανατες    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Λιβανατες και εμείς θα το προσθέσουμε.

ΜΑΡΤΙΝΟ: Πεζοπορία προς τον Πρ.Ηλία από το παλιό μονοπάτι

Κυριακή 26 Απρ. 2015, Ώρα 15.00 


Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2015 | 3:09 pm


Η «ΜΕΛΙΣΣΑ» ΣΤΟ 5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

  
Μεγάλη επιτυχία είχε το Διεθνές Φεστιβάλ Ελλήνων, 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε στον Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης το Σάββατο 18 και την Κυριακή, 19 Απριλίου 2015. Συμμετείχαν τα καλύτερα συγκροτήματα της Ελλάδας, τραγουδιστές, χορωδίες, φιλαρμονικές, ορχήστρες, μπαλέτα, χορευτικά, παραδοσιακά συγκροτήματα, που είναι και τα καλύτερα όλου του κόσμου.

Ντοκουμέντα και υλικό θα σταλούν σε πολλά ξένα κράτη και στην Ομογένεια από τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Σορούνογλου. Σο φεστιβάλ είχε την ηθική υποστήριξη και συμπαράσταση του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης και την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
  
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2015 | 2:54 pm


Αιάντειος Βιβλιοθήκη Αταλάντης: "Ταξιδεύοντας στη Μυθολογία μέσα από πίνακες ζωγραφικής!!!"


  
Οι μαθητές της Ε΄ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αταλάντης "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" παρακολούθησαν τη θεματική ενότητα "Περπατώντας στα μονοπάτια της τέχνης" του Ε.Π. "ΤΕΧΝΗ" με την εκπαιδευτικό Α. Αγγελάκου στην Α.Δ.Β. Αταλάντης.

Πρόκειται για θεματική ενότητα στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΤΕΧΝΗ", που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του σχολικού 'ετους 2014-2015 στην Α.Δ.Β. Αταλάντης και επιμελείται η αποσπασμένη εκπαιδευτικός κα Α. Αγγελάκου. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2015 | 1:34 pm


ΝΠΔΔ του Δήμου Λοκρών απέρριψε πρόταση ΔΩΡΕΑΝ μελέτης!!!

Στις μέρες που ζούμε, με τα δημόσια ταμεία να είναι σχεδόν άδεια και οι ΟΤΑ να παραπονούνται πως η κυβέρνηση τους παίρνει τα χρήματα, πραγματικά μερικά πράγματα που συμβαίνουν είναι εντελώς παράλογα.

Απολαύστε ...Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2015 | 3:36 am


«Θηλυκή» συμμορία ξάφρισε 45 σπίτια σε Βοιωτία, Φθιώτιδα, Φωκίδα και Αττική

Eίχαν "χτυπήσει" σε Μαλεσίνα και Ζέλι

  
Οι γυναίκες παρίσταναν τις πλανόδιες πωλήτριες, χτυπούσαν τα κουδούνια των διαμερισμάτων και, όταν διαπίστωναν ότι οι ένοικοι έλειπαν, παραβίαζαν τις ξεκλείδωτες εισόδους με μια πλαστική κάρτα

Δώδεκα γυναίκες απάρτιζαν τη σπείρα που ρήμαζε από τις αρχές Φεβρουαρίου του 2013 τα σπίτια σε διάφορες περιοχές των νομών Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Αττικής. Με την βοήθεια τεσσάρων ανδρών που είχαν ρόλους τσιλιαδόρου ή μεταφορέα, είχαν διαρρήξει 43 μονοκατοικίες και διαμερίσματα σε πολυκατοικίες και είχαν αποπειραθεί να εισβάλλουν σε άλλα δυο!

Τρεις από τις γυναίκες ηλικίας 48, 35 και 19 χρόνων και ένας 24χρονος άνδρας συνελήφθησαν στη Λιβαδειά, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία άλλων τριών ανδρών ηλικίας 25, 28 και 46 χρόνων και εννέα γυναικών ηλικίας από 21 ως και 47 χρόνων, ενώ διερευνώνται τα στοιχεία τουλάχιστον πέντε ακόμη συνεργών τους που συμμετείχαν με διάφορους ρόλους στην εγκληματική οργάνωση, κυρίως στην κατόπτευση στόχων. Όλοι έχουν πλούσιο παρελθόν στις συλλήψεις για κλοπές!

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2015 | 3:18 am


To Σάββατο 25/4/2015 η φιέστα της πρωταθλήτριας "Μαλεσίνας 2008"!


Φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική (αρχίζουν 10 Μάη), θα δώσει το Σάββατο 25 Απρίλη (17.00) η πρωταθλήτρια της Α' κατηγορίας Φθιώτιδας Μαλεσίνα 2008. 

  

Το συγκρότημα του Σπύρου Λέντα, που τερμάτισε αήττητο το πρωτάθλημα, έχοντας μόνο τρεις ισοπαλίες καιδιαφορά 11β. από τα δεύτερα Καμένα Βούρλα, θα αντιμετωπίσει στο γήπεδό του την Αταλάντη.
 
Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει η φιέστα του τίτλου και η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2015 | 3:07 am


ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Προσλήψεις για το πρόγραμμα «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»Αταλάντη 21-4-2015
Αριθμ.  Πρωτ. : 150

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 3/2015
για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος
«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»

Το «Ν.Π.Δ.Δ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ»
Ανακοινώνει
Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» του Ν.Π.Δ.Δ. για την Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη στο Δήμο Λοκρών, που εδρεύει στην Αταλάντη, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2015 | 12:52 am


Ερώτηση Σταϊκούρα για το θέμα ρευστότητας του Κέντρου Διημέρευσης και Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία


Ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταϊκούρας, σε συνέχεια της επιστολής που έλαβε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Νομού Φθιώτιδας, στις 9.3.2015, κατέθεσε, την Τετάρτη, 11 Μαρτίου του 2015, Ερώτηση προς το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η δομή «Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία» η οποία στεγάζεται στο Παγκράτι Λαμίας του Δήμου Λαμιέων.

Το Υπουργείο Υγείας, απαντώντας στη παραπάνω ερώτηση, απέστειλε σχετικό έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 19011/ 17.4.2015, σύμφωνα με το οποίο ισχύουν τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2015 | 12:44 am


ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Δευτέρα 27 Απριλίου 2015  και ώρα 18:00 με θέματα:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2015 | 12:17 am


Έκτακτη Συνεδρίαση στην ΠΕΔ Στερεάς

   
Σε συνέχεια των έκτακτων εξελίξεων στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας προχωρά σε έκτακτη συνεδρίαση την Πρασκευή, 24 Απριλίου 2015 στις 10.00 το πρωί στα γραφεία της στη Λαμία.  

Αναλυτικά η πρόσκληση έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2015 | 4:42 pm


ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Κ.Υ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ - ΔΑΣΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

  
Η Διευθύντρια του Κ.Υ. Αταλάντης κ. Γεωργοπούλου Μαρία ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Διευθυντή της Δασικής Υπηρεσίας Αταλάντης κ. Πατούλη Ιωάννη διοργανώνει Εκπαιδευτική Διημερίδα με στόχο την εκπαίδευση του προσωπικού της Δασικής Υπηρεσίας στην παροχή Πρώτων Βοηθειών σε επείγοντα Περιστατικά.

Η Διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Σεμιναρίων του Κ.Υ. Αταλάντης στις 22 και 23 Απριλίου 2015 και ώρα 11:00-15:00,  από εξειδικευμένο προσωπικό του Κ.Υ..

Τα θέματα για τα οποία θα γίνει ενημέρωση κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου αφορούν:
  
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2015 | 11:07 am


Κάλεσμα στην ανοιχτή συγκέντρωση του ΜΕΤΑ Φθιωτιδας στο Εργατικό Κέντρο (Τετάρτη, 22 Απρ.)Την Τετάρτη 22 Απρίλη 2015 στις 18.30μ.μ., στην μεγάλη αίθουσα συγκεντρώσεων του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας, θα πραγματοποιήσουμε ευρύτερη συγκέντρωση του ΜΕΤΑ.  Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους να συμμετέχουν στην παρουσίαση και να πάρουν μέρος στον ανοιχτό διάλογο, που θ’ ακολουθήσει.


Η παρουσίαση θα γίνει από τον Γραμματέα της Ε.Ε.του ΜΕΤΑ Γιώργο Χαριση, ενω σύντομες παρεμβάσεις θα κάνουν και οι Θάνος Βασιλόπουλος μέλος της Ε.Ε του ΜΕΤΑ και της Ε.Ε.της ΓΣΕΕ και Στάθης Τραχαναντζης μέλος του Γ.Σ.του ΜΕΤΑ και μέλος του Δ.Σ. της ΓΣΕΕ.

Εργαζόμενοι, ες

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2015 | 10:16 am


Μονοπάτι Παρνασσού 2015

Οι αγώνες της διοργάνωσης θα γίνουν στην Αμφίκλεια, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απριλίου, στις 25 και 26 Απριλίου 2015, όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια.


Οι ορεινοί θα είναι πάλι δύο. 


Ο μεγάλος 24,2 χιλιομέτρων και 1620 μέτρων υψομετρικής ανάβασης και ο μικρός 10,9 χιλιομέτρων και 790 μέτρων υψομετρικής ανάβασης.


Το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 θα πραγματοποιηθούν τρεις αγώνες δρόμου (800 έως 2200 μέτρων) για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, παράλληλα με τους ορεινούς αγώνες. 
 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2015 | 9:21 am


Η κυβέρνηση "πρώτη φορά αριστερα" δεσμεύει με ΠΝΠ τα διαθέσιμα φορέων και ΟΤΑ


Την μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων των Φορέων Γενικής Κυβέρνησης συμπεριλαμβανομένων και των ΟΤΑ, προς στην Τράπεζα της Ελλάδος προβλέπει κατεπείγουσα ρύθμιση μέσω Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) της κυβέρνησης.  

Όπως τονίζεται στην ΠΝΠ η ισχύς της οποίας ξεκινάει από 17 Μαρτίου 2015, «οι Φορείς της Γενικής Κυβέρνησης, όπως αυτοί προσδιορίζονται από το ισχύον «Μητρώο Φορέων Γενικής Κυβέρνησης» που τηρείται με ευθύνη της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού, υποχρεούνται να καταθέτουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα και να μεταφέρουν τα κεφάλαια προθεσμιακών τους καταθέσεων σε λογαριασμούς ταμειακής διαχείρισης που τηρούν στην Τράπεζα της Ελλάδος, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης ή διαδικασίας. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2015 | 9:05 am


Ανακοίνωση του Δ.Σ. του ‘’Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ" Αταλάντης


Αταλάντη 20/04/2015

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ Αταλάντης,  με την ευκαιρία της συμμετοχής της ομάδας ΒΟΛΕΪ Κορασίδων του συλλόγου μας στο FINAL-4 της ΕΣΠΕΚΕΛ που διεξήχθη στην πόλη των Τρικάλων το τριήμερο 17-18 & 19 Απριλίου 2015 αισθάνεται την ανάγκη και  την υποχρέωση να ευχαριστήσει και να συγχαρεί :

1) Την ΕΣΠΕΚΕΛ για την άψογη διοργάνωση του FINAL-4

2) Την Διοίκηση και προσωπικά τον πρόεδρο του ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  κ. Γιαννούλη Ιωάννη  για την βοήθεια του σε όλη την διάρκεια της τριήμερης παραμονής μας στα Τρίκαλα.

3) Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ Αταλάντης  συγχαίρει τις ομάδες που κατέλαβαν τις τρεις  
πρώτες θέσεις στην τελική κατάταξη του FINAL-4 (ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ & Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ) και  εύχεται καλή συνέχεια στην Πρωταθλήτρια ομάδα ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα συμμετέχει ως πρωταθλήτρια της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2015 | 11:24 pm


ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ: Ανάστατη η τοπική κοινωνία, κάνει λόγο για... Θεϊκό σημάδι!

 
Σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής σελίδας e-fthia, εδώ και αρκετούς μήνες, γυναίκα γνωστής οικογένειας των Λιβανατών, έβλεπε στον ύπνο της μία ανδρική φιγούρα που της μιλούσε και τελευταία της ζητούσε να πάει σε συγκεκριμένο σημείο στο εξωκκλήσι του Αγ. Γεωργίου του Φουστανελά (δυτικά της κωμόπολης) και να τον... βγάλει από τη γη και να μεταφέρει τα οστά του στον Ιερό Ναό του Αγ. Γεωργίου Λιβανατών!
  
Μάλιστα της έλεγε, σύμφωνα πάντα με το όραμα, ότι στη συνέχεια θα εμφανιστεί μπροστά της, ενώ της είχε δώσει συγκεκριμένη προθεσμία!
  
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2015 | 11:09 pm


ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ : FINAL 4 ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ : Πολλά συγχαρητήρια  στα κορίτσια της ομάδας ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ του ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ και τον προπονητή τους Γιώργο Μπουράμα !!!
Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων για φέτος, οφείλουμε  να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια  στα κορίτσια της ομάδας ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ του ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ και τον προπονητή τους Γιώργο Μπουράμα,  για την ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία  τους στο φετινό πρωτάθλημα που οφείλεται στην αγωνιστική πειθαρχία, την υπομονή αλλά και την  επιμονή και το πάθος τους για τη νίκη . 
 
Μετά την πρώτη θέση στον όμιλο που συμμετείχαν και την είσοδό στις 16 καλύτερες ομάδες της Περιφέρειας, απέκλεισαν την ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ και τον ΑΟ  ΛΑΜΙΑΣ και βρέθηκαν για πρώτη φορά στο final  4 των ΤΡΙΚΑΛΩΝ. 

Εκεί αντιμετώπισαν ομάδες με μεγάλη ιστορία στο ΒΟΛΕΪ από την ΘΕΣΣΑΛΙΑ (ΤΡΙΚΑΛΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΑΛΜΥΡΟ ΒΟΛΟΥ). 

Στάθηκαν όρθιες, αγωνίσθηκαν, προσπάθησαν και κατέλαβαν την ΤΙΜΗΤΙΚΗ 4η ΘΕΣΗ. 

Γυρίζουν πίσω νικήτριες στην καρδιά μας με πολλές εμπειρίες και παραστάσεις!!!
 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2015 | 10:36 pm


Πρόσκληση στα εγκαίνια της 49ης Πανελλήνιας


Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2015 | 10:30 pm


«Η…ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ»…

[ Του Μπάμπη Μώκου ]

   Το έλεγε και το ξανάλεγε στους φοιτητές του ο μακαρίτης ο Σάκης ο Καράγιωργας. Εφθανε να το στηρίζει έως υπερβολής-δογματικά. «Διαχειριστικά η πρώτη μεταβλητή για την οικονομία είναι απαράβατα η σχέση μεταξύ χρόνου και πόρων».
    
    Σήμερα που κινούμαστε ανάμεσα σε διλήμματα αν τα μέτρα βγαίνουν η οι προτεινόμενες συμφωνίες είναι αλισυτελείς,φαίνεται πως η εξουσιαστική πολιτική μας αρχή να το …ψιλοασπάζεται.
    
   Ψύχραιμοι εως απάθειας βασικοί, βασικότατοι υπουργοί ,παρακάμπτοντας κάθε θέση ορθολογισμού όχι μόνον  συνηγορούν , αλλά έχουν εμφατικά σαν βασική ,εν τέλει ,άποψη πως  «Η Ελλάς πέπρωται να ζήσει και θα ζήσει».
   
    Η εποχή όμως των ‘εμπροσθογεμών μουσκέτων’ εχει ανεπιστρεπτί παρέ λθει .« Κι’ας σκοτώνονται οι λαοί για τα’ αφέντη το φαί»,όπως θάλεγε και ο παππούς Βάρναλης.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2015 | 1:53 am


Τοποθέτηση Κυριακάκη στη Βουλή για το νέο σωφρονιστικό σύστημα

Η τοποθέτηση του βουλευτή Φθιώτιδας του ‪ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Κυριακάκη για το νέο σωφρονιστικό σύστημα, την αποσυμφόρηση των φυλακών, την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ, τις φυλακές Δομοκού, την κατάργηση νόμου Βορίδη-Ρέππα για διόδια.


Στην ομιλία του ο Βασίλης Κυριακάκης αναφέρθηκε αρνητικά στην καλλιέργεια ενός κλίματος τρομοϋστερίας, τρομολαγνείας, φόβου και ενός κλίματος διχασμού της ελληνικής κοινωνίας που επιχειρεί κυρίως η αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία, ενώ είναι παραδεκτό και από βουλευτές της ότι χρειάζονται ευεργετικές διατάξεις,  δεν προσφέρει με αυτό τον τρόπο επιχειρήματα για να αντιμετωπιστεί η σκληρή πραγματικότητα που υπάρχει στη χώρα  σχετικά με το σωφρονιστικό σύστημα.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2015 | 1:35 am


Όνειρο απατηλό ότι ο Τουρισμός θα μας σώσει…

[ Του Κωνσταντίνου Κούρου ]

Αν συζητήσεις με την παρέα σου στον Κυριακάτικο καφέ για το παραγωγικό μέλλον της χώρας μας θα σου πουν διάφορες γνώμες. Ωστόσο σε ένα από αυτά που θα σου αναφέρουν συμφωνούν όλοι και αυτό δεν είναι άλλο από την ανάπτυξη του Τουρισμού.  

Δυστυχώς είναι ένας μύθος που έχει καλλιεργηθεί τα τελευταία χρόνια και αυτό γιατί αν και η Ελλάδα αποτελεί ένα διαμάντι φυσικού περιβάλλοντος που συνδυάζει βουνό και θάλασσα με εξωτικές παραλίες αντίστοιχες τις Χαβάης, η ανάπτυξη του Τουρισμού μας είναι σε νηπιακό επίπεδο.  

Αν και δεν το συνηθίζω να χρησιμοποιώ νούμερα πολλές φορές είναι αποκαλυπτικά. 

Ο τουρισμός της Ελλάδας σε αριθμό αφίξεων ισούται με τον αντίστοιχο αριθμό αφίξεων της Βενετίας μιας μόνο πόλης της Ιταλίας. Επίσης ισούται με τον συνολικό αριθμό αφίξεων της Πολωνίας ποιας; της Πολωνίας που όπως θα ξέρετε ούτε θάλασσες έχει ούτε φυσική ομορφιά του μεγέθους της Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2015 | 12:02 am


Σταϊκούρας: Η κατάσταση χειροτερεύει και τα αδιέξοδα πολλαπλασιάζονται


Ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Η αβελτηρία, η πολυγλωσσία και η «δημιουργική ασάφεια» της Κυβέρνησης αποδεικνύονται, καθημερινά, επιζήμιες για τη χώρα και τους πολίτες της.


Ενδεικτικά και μόνο, από τα στοιχεία της τρέχουσας εβδομάδας:


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2015 | 11:48 pm


Άνοιγμα διοδίων από το ΚΚΕΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

(Πανελλαδικό άνοιγμα διοδίων από το ΚΚΕ)

   
  
      Στις 9 του Απρίλη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ κατέθεσε στη Βουλή, προς ψήφιση, τροπολογία για την πλήρη κατάργηση των διοδίων. Αν ψηφιστεί και από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις, θα καταργηθούν τα διόδια. Θα πάψουν να πηγαίνουν τα λιγοστά χρήματα του λαού στα θησαυροφυλάκια των κατασκευαστικών ομίλων.

        
      Το ΚΚΕ ανταποκρινόμενο στη λαϊκή απαίτηση της κατάργησης των διοδίων κατέθεσε την τροπολογία και παράλληλα πραγματοποιεί πανελλαδικό άνοιγμα διοδίων το Σάββατο 18 Απρίλη. 

    
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2015 | 11:41 pm


Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: