1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
 2. Μικρές αγγελίες
 3. Συνομιλία (chat)
 4. Καιρός
X Τηλεόραση:
 1. ΝΕΡΙΤ 1
 2. ΝΕΡΙΤ PLUS
 3. ΕΤ3
 4. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Φθιώτιδας   »   Λιβανατες    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή: Λιβανατες και εμείς θα το προσθέσουμε.

Α.Σ.ΛΟΚΡΟΣ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ


Δημοσιεύθηκε στις 31 March 2015 | 11:54 pm


Προϋποθέσεις Επιδότησης Συμμετοχής στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας των Μελών του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας γιαΛαμία:  31/3 /2015
ΑΑΔ:    017/ 3/2015

Με γνώμονα την υποστήριξη της επίδειξης και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών των μελών του, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας θα επιδοτήσει και φέτος τα συμμετέχοντα μέλη του στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 17 Μαΐου 2015.  

Σύμφωνα με την με αρ. 2/30-3-2015 απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου θα επιδοτήσει τις συμμετοχές των μελών του ως εξής: Εσωτερικοί χώροι του Α, Β΄ και Γ΄κτιρίου  καθώς και Εξωτερικοί - υπαίθριοι χώροι της εκθέσεως.
  
 • Περίπτερα ανεξαρτήτως τ.μ. (μεγέθους) που θα χρησιμοποιηθούν από ατομικές επιχειρήσεις   μέλη μας και από επιχειρήσεις– μέλη μας με νομική μορφή Ο.Ε. και  Ε.Ε. θα δοθεί επιδότηση ποσού 150,00 ευρώ, ενώ
 • Περίπτερα ανεξαρτήτως τ.μ. (μεγέθους) που θα χρησιμοποιηθούν από επιχειρήσεις– μέλη μας με νομική μορφή Α.Ε., Ε.Π.Ε., Ι.Κ.Ε. και ΣΥΝ.ΠΕ. θα δοθεί επιδότηση ποσού 200,00 ευρώ.
  
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 31 March 2015 | 4:44 pm


Δωρεάν Test PAP στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης

  
Στα πλαίσια των  Προγραμμάτων Προληπτικών Ελέγχων που πραγματοποιούνται στο Κ.Υ. Αταλάντης από την Διευθύντρια του κ. Γεωργοπούλου Μαρία, θα πραγματοποιηθεί Προληπτικός Έλεγχος για τον καρκίνο του τραχήλου και κόλπου της μήτρας με Τεστ ΠΑΠ, τις παρακάτω ημερομηνίες για το δίμηνο Απριλίου-Μαΐου:


 • 15-4-2015
 • 29-4-2015
 • 13-5- 2015  
         και
 • 27-5-2015


Πληροφοριακά επισημαίνεται ότι:

 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 31 March 2015 | 1:58 am


Στη Σκάλα Αταλάντης το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Κ.Ελλάδας

Ο ΝΟ Αταλάντης και η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, διοργανώνουν το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Κ. Ελλάδας 4 και 5 Απριλίου στη Σκάλα Αταλάντης.
    
Στους αγώνες θα λάβουν μέρος 70 σκάφη optimist και laser 4.7 από 10 Ομίλους της Κεντρικής Ελλάδας και οι καλύτεροι αθλητές θα προκριθούν στην Πανελλήνια Πρόκριση των εθνικών ομάδων και στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Ο ΝΟ Αταλάντης συμμετέχει στους αγώνες με 8 σκάφη optimist με τους Ηλία και Παναγιώτη Τσαπάρα, τον Κυριάκο και τη Μαρία-Χριστίνα Ντόγανου, τον Ηρακλή Χρυσικό, την Ηρώ Ματσούκα, τον Κωστή Μυρογιάννη και την Αλεξάνδρα Τζιβελεκη και 3 σκάφη laser 4.7 με τη Φωτεινή και τη Βασιλική Κοκοτίνη και τον Άγγελο Τσαπάρα.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 31 March 2015 | 1:20 am


Προτάσεις της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ προς τον ΔΗΜΟ...

...για την βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών και χρήσιμες στην κατάρτισης του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ


Προς: Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας,  

[Για κα. Μπαούρδου]              


ΑΠ: ΔΥ.    Αμφίκλεια 27.03.2015


Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ, σαν μια δημιουργική κίνηση πολιτών της Αμφίκλειας  που κινητοποιείται εθελοντικά πάντα, για να βοηθήσει θεσμοθετημένους τοπικούς φορείς σε θέματα πχ αλληλεγγύης, προβολής, καθαριότητας κτλ,  απαντώντας στο από 17.03.2015 και ΑΠ:3035/17.03.2015 έγγραφό σας, σας στέλνει ως προτάσεις, τα θέματα που τέθηκαν στην τελευταία [18.03.15] ενημερωτική συνάντηση μεταξύ του κ. Δημάρχου και των στελεχών της, εκτιμώντας ότι πολλά από αυτά μπορούν να κριθούν βραχυχρόνια εφαρμόσιμα με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών και χρήσιμα στην κατάρτιση του Επιχειρησιακού Σχεδιασμού του Δήμου μας.

 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 30 March 2015 | 3:26 pm


Κιθαριστικής άνοιξης συνέχεια και τέλος για φέτος στο "ΑΜΦΙΚΑΙΑ"Παρά του ότι ο Μάρτης είναι ιδιαίτερα βροχερός η άνοιξη προχωράει, ειδικότερα δε η κιθαριστική άνοιξη στην Αγροτουριστική Μονάδα <Αγρόκτημα ΑΜΦΙΚΑΙΑ,> [κτηματική περιοχή Παλαβίτσα Αμφίκλειας] έφτασε στην ολοκλήρωσή της με την τελευταία 28.03.2015 εξαιρετική εκδήλωση. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 30 March 2015 | 2:03 pm


Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Λοκρών για το οδικό δίκτυο


   27/3/2015


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΗ κακή κατάσταση του επαρχιακού, του δημοτικού και του αγροτικού οδικού δικτύου του Δήμου Λοκρών προβληματίζει σοβαρά τις λαϊκές οικογένειες της περιοχής μας.


Η κατασκευή του δρόμου Λάρυμνας- Μαρτίνου καθυστερεί αδικαιολόγητα.  Έχουν περάσει δώδεκα χρόνια και ακόμα δεν έχει τελειώσει. Ίδια κατάσταση επικρατεί και στη κατασκευή του δρόμου Αταλάντης – Καλαποδίου. Η προσπέλαση δύσκολη και η προειδοποιητική σήμανση ελλιπής.   


Σε πολλά σημεία δεν υπάρχουν διαγραμμίσεις, αλλού είναι ελάχιστα ορατές. Οι επικίνδυνες λακκούβες, τα μη ορατά νεροφαγώματα είναι διάσπαρτα σε όλους τους δρόμους.


Όμβρια ύδατα ρεμάτων εισέρχονται στο οδικό δίκτυο, μεταφέροντας φερτές ύλες. Ιδιαίτερα επικίνδυνη είναι η κατάσταση στην είσοδο της Τραγάνας που τα νερά της πηγής ρέματος «ΜΥΤΙΚΙΑ» εισέρχονται στο δρόμο σαν ποτάμι όλο το χειμώνα.


Τα λιμνάζοντα νερά είναι συχνό φαινόμενο. Στη μεγάλη γέφυρα του δρόμου Λάρυμνας – Μαλεσίνας, εξ αιτίας της στασιμότητας των νερών, έχουν γίνει πολλά ατυχήματα και έχει καταστραφεί ένα μέρος από τις προστατευτικές μπάρες.


Επίσης ο περιορισμός της ορατότητας από δένδρα που εισέρχονται στο οπτικό πεδίο των οδηγών είναι μεγάλο πρόβλημα. Ειδικά στους παράδρομους της Εθνικής Οδού, που έχουν μεγάλη κυκλοφορία.


Όλη αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει αρκετά τροχαία ατυχήματα. Καταστρέφονται τα αυτοκίνητά και κινδυνεύει η  ζωή των διερχομένων.


Υπεύθυνοι για όλα αυτά είναι οι κυβερνήσεις, η Περιφέρεια, και η Δημοτική αρχή.
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2015 | 1:59 pm


Bullying?....

[ Του Σπύρου Μάρκου ]
  
Έχει αναρωτηθεί κανένας μας τι ακριβώς είναι?...την ερμηνεία της λέξης?...η μετάφρασή της είναι «εκφοβισμός» - δείτε το στη μετάφραση της google!...Δηλαδή ο σχολικός εκφοβισμός μεταφράζεται ως school bullying!...ναι, καλά καταλάβατε, έχει αναφερθεί σε κάποιο από τα media η σωστή ορολογία του?...ΟΧΙ!!!
 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2015 | 12:32 am


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΛΟΚΡΩΝ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΕΣ


ΜΑΡΤΗΣ 2015     

ANAKOIΝΩΣΗ


Στο Δ.Σ. του Δήμου Λοκρών της 27/2/2015 συζητήθηκε η κατανομή δαπανών για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.


Τα ποσά που διατέθηκαν από το Υπουργείο ήταν τα ίδια που διέθεταν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις και ανέρχονται στις 44.000 ευρώ για τις λειτουργικές ανάγκες και 10.000 ευρώ για πετρέλαιο θέρμανσης.


Είναι φανερό και γνωστό σε όλη την σχολική κοινότητα μαθητές, γονιούς, εκπαιδευτικούς, Σχολικές Επιτροπές αλλά και στο Δήμο, ότι τα λεφτά αυτά υπολείπονται κατά πολύ των πραγματικών αναγκών. Ότι τα σχολεία υπολειτουργούν, ότι οι εκπαιδευτικοί αναγκάζονται να περικόπτουν και τα πλέον απαραίτητα, ότι με παρότρυνση εγκυκλίων του Υπουργείου οδηγούνται σαν ζητιάνοι στην αναζήτηση χορηγών. Ότι κανένα σχολείο δεν θερμαίνεται, γιατί με μεγάλη οικονομία για τη θέρμανση απαιτούνται 60.000 ευρώ. Οι γονείς πληρώνουν τα σπασμένα, βάζοντας βαθειά το χέρι στην τσέπη τους αφού και ο Δήμος δεν διαθέτει ποσά για τις λειτουργικές ανάγκες.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2015 | 10:57 pm


Ψάχνεις για δουλειά; Αν βρεις σφύρα μου…

[ Του Κωνσταντίνου Κούρου ]

Είναι στιγμές που εμείς οι νέοι διαλογιζόμαστε προσπαθώντας να προβάλουμε τη ζωή μας στο μέλλον και όλο αυτό φαντάζει μάταιο. Πώς μπορείς να δεις το μέλλον όταν τα θεμέλια της ζωής σου είναι κτισμένα σε ένα αμμώδες υπόβαθρο; 

Η προηγούμενη γενιά έζησε δύσκολες στιγμές … είχε όμως αντίστοιχα και καλές έστω και αν αυτές ήταν παροδικές. Η δική μας η γενιά έζησε μια γεύση ευημερίας πάνω στην οποία επένδυσε το μέλλον της, επένδυσε σε μια ψευδαίσθηση και σε στερεότυπα (Αν σπουδάσεις,  Αν φτιάξεις το τέλειο βιογραφικό… θα βρεις μια καλή δουλειά και θα έχεις μια ζωή με συνεχή ευημερία). 

Το αποτέλεσμα 60% ανεργία των νέων 10% στο εξωτερικό, 29% στρατό φοιτητές κτλ. και 1% εργάζεται. 

Το μεγάλο ερώτημα λοιπόν είναι ένα… τι είναι πιο πιθανό να κερδίσεις το τζόκερ ή να βρεις δουλεία; 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2015 | 10:34 pm


Πολιτικό μνημόσυνο Βασίλη Νιαβή


Στην Αταλάντη, στις 29/3 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Λοκρών, θα διεξαχθεί το πολιτικό μνημόσυνο του Βασίλη Νιαβή. 

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2015 | 9:28 pm


«ΠΡΟΕΔΡΕ: , «ΕΧΕΙΣ…ΘΕΜΑ!!!».-

[ Του Μπάμπη Μώκου ]

Ύστερα από ένα μήνα Κε Κυβερνήτα, γιατί εγώ που δεν ευτύχησα να έχω σπουδάσει στο LSOE η στο Harvard να είμαι υποχρεωμένος  να γνωρίζω τι σημαίνει «δημιουργική ασάφεια». Γιατί με μπερδεύεις με οικονομικούς … «νεολογισμούς»;
                                                                
Για τον καθένα, το να αδυνατεί να διαχειριστεί το κοινοβουλευτικό του μέγεθος δεν είναι απλή αδυναμία.Στην πολιτική είναι αμάρτημα.Αποτέλεσμα να εκφυλίζεται σε αυτοαναιρούμενο …κομπορρήμονα  και εν τέλει σε… πάτρωνα του μεσσιανισμού.
                                                                 
Ιδιαίτερα όταν στην αβεβαιότητα και την απελπισία του ο λαός έχει προκρίνει τις διακηρύξεις του και εν τέλει τον  έχει αναδείξει σε ρυθμιστή της τύχης του. Κι’ αν γι’αυτόν, όταν πομπωδώς και …κουβαρντάδικα σέρβιρε… πασπαλισμένες υποσχέσεις ενδεχόμενα σήμαινε  έλλειψη πολιτικής αυτογνωσίας(όπως με την πάροδο του χρόνου πιστοποιείται), για τον κόσμο σημαίνει …άδειασμα, απογοήτευση, αβεβαιότητα, καταρράκωση, ενταφιασμό προσδοκιών και ελπίδων.
                    
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 1 March 2015 | 12:34 am


"ΟΙ ΒΡΥΣΕΣ ΤΟΥ ΔΑΔΙΟΥ"

Ξαναχτύπησε συγγραφικά, δημιουργικά και ευθύβολα όπως πάντα, ο αγαπητός συμπατριώτης μας Αμφικλειώτης Γεωπόνος, Συγγραφέας-Ερευνητής Γιάννης Π. Σκορδάς και με στόχο την έρευνα για την ανάδειξη ψηφίδων από την πλούσια ιστορία και λαογραφία της γενέτειρας. 
 
Το τελευταίο του για την ώρα πόνημα που έχει τον τίτλο "ΟΙ ΒΡΥΣΕΣ ΤΟΥ ΔΑΔΙΟΥ," είναι ευσύνοπτο αλλά διεισδυτικό και συνοδεύεται από αναλυτικό φωτογραφικό υλικό το οποίο κατατοπίζει ουσιαστικά τον αναγνώστη, συνδέοντας και οπτικά την τοπική ιστορία με το σήμερα. 

Αντίτυπα για κάθε ενδιαφερόμενο, βρίσκονται στο ΚΑΠΗ Αμφίκλειας.


Δ. Ι. Καλπύρης
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 1 March 2015 | 12:13 am


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ


Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
θα συγκεντρωθεί στην αίθουσα "ΔΙΟΝΥΣΟΥ " του Πολιτιστικού Κέντρου στις 7 μμ την ΚΥΡΙΑΚΗ 28/02 με θέμα "προετοιμασία νέων δράσεων". 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2015 | 4:06 pm


Στις 500.000 ευρώ το ύψος του οικογενειακού αφορολόγητου για τα ακίνητα


Στο ύψος των 500.000 ευρώ θα είναι το αφορολόγητο ακίνητης περιουσίας ανά οικογένεια, με τις αναθεωρημένες, μάλιστα, αντικειμενικές τιμές.

Η επεξεργασία του φόρου μεγάλης ακίνητης περιουσίας που θα αντικαταστήσει τον ΕΝΦΙΑ έχει αρχίσει δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης.

Επίσης σημείωσε ότι οι αντικειμενικές αξίες δεν θα μειωθούν οριζόντια αλλά η αναπροσαρμογή τους θα γίνει λαμβάνοντας υπόψη της ζώνες, υπογραμμίζοντας ότι σε κάποια περιοχή θα γίνει μείωση 10% και σε κάποια άλλη 40%.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2015 | 12:18 pm


ΔΡΑΣΕΙΣ Κ.Υ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

  
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επιστημονικής εκπαίδευσης των Ιατρών του Κ.Υ. Αταλάντης και των Περιφερειακών Ιατρείων του,  η Διευθύντρια του Κ.Υ. κ. Γεωργοπούλου Μαρία, διοργανώνει επιστημονικές ομιλίες οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την Φαρμακευτική Εταιρεία GLAXO,  με θέματα:

1. «ΧΑΠ-ΑΣΘΜΑ» 
2. «ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ»

Ομιλητές θα είναι ο Επιστημονικός Συνεργάτης της GLAXO κ. Καρέγλης Ιωάννης, ειδικός σε θέματα Λοιμώξεων και η Διευθύντρια Βιοπαθολόγος κ. Γεωργοπούλου Μαρία.

Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στις 5-3-2015 και ώρα 13:30 στην αίθουσα συσκέψεων του Κ.Υ. Αταλάντης.

Όσοι από τους ιδιώτες ιατρούς επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις ομιλίες είναι ευπρόσδεκτοι.

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2015 | 12:06 am


Συνέλαβαν τον διαρρήκτη της Ανατολικής Φθιώτιδας - Αναζητούν τον συνεργό του

  
Είχαν ανοίξει σπίτια σε Στυλίδα, Αχινό, Ράχες και άλλες περιοχές της ανατολικής Φθιώτιδας - Έχει ταυτοποιηθεί ο ένας και αναζητείται μαζί το συνεργό του.
Ο λόγος για έναν 43χρονο Αλβανό και για έναν ομοεθνή του αγνώστων στοιχείων, οι οποίοι είχαν γδύσει πολλά σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Φθιώτιδας.
Προτιμούσαν να παραβιάζουν τα παράθυρα για να μπουν στα σπίτια των θυμάτων και είχαν αδυναμία σε χρυσαφικά, κοσμήματα, ρολόγια και σε ηλεκτρονικές συσκευές, χωρίς να λένε όχι σε εργαλεία και άλλα αντικείμενα αξίας, που έβρισκαν στα σπίτια που άνοιγαν.
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2015 | 7:46 pm


Ερώτηση Σταϊκούρα για το δημοσιονομικό στόχο και το δημοσιονομικό κενό για το 2015


Ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, κατέθεσε σήμερα Ερώτηση προς το Υπουργείο Οικονομικών σχετικά με το δημοσιονομικό στόχο και το δημοσιονομικό κενό για το 2015.


Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης:


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2015 | 5:25 pm


Συνεδρίασε η ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας εν όψει και του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ


Η Αυτοδιοίκηση της χώρας, ως ένα από τα  μεγαλύτερα θύματα της δημοσιονομικής κρίσης, έχει απόλυτη ανάγκη αφενός τη διασφάλιση της οικονομικής της επιβίωσης και αφετέρου τη συμμετοχής της στο νέο ΕΣΠΑ 2014-2020το οποίο προβάλλει ως η μόνη βασική χρηματοδοτική πηγή για επενδύσεις στους Δήμους,  καθώς δεν είναι δυνατόν να υπάρξει εθνική ανάπτυξη, αν πρώτα δεν υπάρξει αντίστοιχη τοπική .


Αυτή είναι και η κοινή βάση πάνω στην οποία,  είτε σφαιρικά είτε κατά τόπους, θα γίνει ο προσυνεδριακός διάλογος ανάμεσα στους αυτοδιοικητικούς εν όψει του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ που  θα πραγματοποιηθεί στις 7- 9 Μαΐου 2015  στη Χαλκιδική

Νωρίτερα ανά Περιφέρεια θα συζητηθούν  τοπικά ζητήματα που απασχολούν τους Δήμους, τα οποία και  αυτά θα συμπεριληφθούν στα τελικά κείμενα των θέσεων της ΚΕΔΕ για το Τακτικό Συνέδριο.


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2015 | 4:16 am


25ος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Λυκείου 2015 - 3ος Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου 2015

  
Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ) σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει: 
 
• τον 25ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Λυκείου. Ο διαγωνισμός αφορά στους μαθητές όλων των τάξεων των Γενικών Λυκείων της χώρας και
 
• τον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου. Ο διαγωνισμός αφορά στους μαθητές των Β΄ και Γ΄ τάξεων των Γυμνασίων της χώρας.
 
• Ο Πανελλήνιος μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Λυκείου 2015 και για τις τρεις τάξεις καθώς και ο Πανελλήνιος μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου 2015 και για τις τρεις τάξεις θα διενεργηθούν στις 07 Μαρτίου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 9:30 π.μ.
 
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2015 | 11:49 pm


ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ VS A.M.Σ ΚΥΝΟΣ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ


Την Κυριακή 1η Μαρτίου θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας της Β' Φάσης του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ στις 18:30 μμ στο κλειστό της Αταλάντης. 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2015 | 11:41 pm


Αναζήτηση εργασίας με αρωγό τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Αταλάντης

Πρόγραμμα κατά της ανεργίας πραγματοποιεί
η Αιάντειος Βιβλιοθήκη Αταλάντης 


Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2015 | 3:56 pm


Μόνη διέξοδος η φυγή προς τα εμπρός!

[ Των Σπ.Λαπατσιώρα, Γ.Μηλιού και Δ.Σωτηρόπουλου ]

1. Εισαγωγή
Μία αποτίμηση της «μεταβατικής» συμφωνίας της 20ής Φεβρουαρίου είναι ότι αποτελεί ανακωχή που επετεύχθη με πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης και αποδοχή από την άλλη πλευρά (των «θεσμών»). 
Στο επόμενο διάστημα, μέχρι το πέρας του τετραμήνου, θα διαμορφωθούν οι όροι διαπραγμάτευσης για την επόμενη συμφωνία. Αυτό κατά μία έννοια σημαίνει ότι δεν κρίθηκε τίποτα ακόμη. 
Όμως, η αποτίμηση αυτή είναι επισφαλής. 
Πρώτον, η ίδια η «μεταβατική» συμφωνία αλλάζει το συσχετισμό δύναμης. 
Δεύτερον, επειδή οι «εχθροπραξίες» θα συνεχίζονται σε όλη τη διάρκεια του τετραμήνου (έλεγχος των δεσμεύσεων και επανερμηνεία των όρων της από κάθε πλευρά) απαιτείται να κατανοήσουμε πρώτα το τοπίο των διαπραγματεύσεων.
Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2015 | 3:08 pm


Ερώτηση Σταϊκούρα προς ΥΠΟΙΚ για τις χρηματοδοτικές ανάγκες της τετράμηνης παράτασης του Μνημονίου

  
Ερώτηση στη Βουλή και προς το Υπουργείο Οικονομικών κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούραςσχετικά με την κάλυψη χρηματοδοτικών αναγκών του Δημοσίου για τους μήνες μέχρι την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του υπάρχοντος Προγράμματος (τρέχοντος «Μνημονίου»).

Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης:


Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2015 | 2:54 pm


Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: