Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αιτωλοακαρνανίας   »   Φυτειες    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Δικαστική απόφαση δικαιώνει θύμα κλοπής κάρτας ATM

Για πρώτη φορά δικαστική απόφαση δικαιώνει θύμα κλοπής κάρτας ATM. Η 76χρονη είχε πέσει θύμα επιτήδειου που της έκλεψε την τραπεζική κάρτα και το pin της κάρτας, καθώς η Τράπεζα της τα έστειλε στο σπίτι με απλό ταχυδρομείο και όχι συστημένα, με αποτέλεσμα κάποιος να της τα κλέψει και να της αποσπάσει από την τράπεζα 2.000 ευρώ.

Η 76χρονη προσέφυγε στη δικαιοσύνη και το Ειρηνοδικείο Αθηνών τη δικαίωσε. Μάλιστα, η απόφαση αυτή θεωρείται πυξίδα για αντίστοιχες υποθέσεις, καθώς δεν υπήρχε προγενέστερη σχετική νομολογία.
Διαβάστε περισσότερα »

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2020 | 10:51 pm


ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Το καράβι το έριξαν στα βράχια!! -Ο Δήμος Ακτίου- Βόνιτσας βρίσκεται σε τραγική Οικονομική Κατάσταση!!

ANAKOIΝΩΣΗ
21-01-2020

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός


-Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν.
-Ο Δήμος Ακτίου- Βόνιτσας βρίσκεται σε τραγική Οικονομική Κατάσταση. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1
Η Δημοτική Αρχή έχει δύο επιλογές:  
1)-Να αυξήσει τα Δημοτικά Τέλη.
2)-Να πληρώσουν όλοι αυτοί, που με τη πολιτική ευθύνη όσων διοίκησαν το Δήμο, δεν πληρώνουν  σε βάθος πολλών χρόνων. 

-Η πρώτη επιλογή με βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετο. 
        Τα χρέη  των Δημοτών  προς το Δήμο ανέρχονται στο ποσό  των  7.405.623,03 ευρώ. Κατέθεσα συγκεκριμένη πρόταση στη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης. Ήρθε η ώρα να πληρώσουν αυτοί που απολαμβάνουν υπηρεσίες από το Δήμο και μέσω των επιχειρήσεων τους Οικονομάνε. Αυτή είναι η πραγματικότητα. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2:
Ο αριθμός των υπαλλήλων που αμείβονται από το Δήμο είναι 108............

Διαβάστε περισσότερα »

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2020 | 10:38 pm


Μαθηματικοί Διαγωνισμοί «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» - «ΒΑΡΟΠΟΥΛΟΣ»

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020  και ώρα 9:00 πραγματοποιήθηκε η 2η φάση του Πανελληνίου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ευκλείδης» για τους μαθητές Β’ και Γ΄ Γυμνασίου και όλων των τάξεων του Λυκείου και ο μαθηματικός διαγωνισμός «Βαρόπουλος» για τους μαθητές της Α΄Γυμνασίου στα κάτωθι εξεταστικά κέντρα στο 3ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου, στο 1ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου και στο 1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου.
Διαβάστε περισσότερα »

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2020 | 10:29 pm


ΜΑΙΡΗ ΛΙΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΡΥΛΟΣ!!!

H Μαίρη Λίντα παρά τα 85 χρόνια της παραμένει η βασίλισσα του Ελληνικού τραγουδιού.
Στο γεροκομείο όπου διαμένει η μούσα του Μανώλη Χιώτη, στην γιορτή για την παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας έλαμψε με την ερμηνεία της και χάρισε διασκέδαση σε όλους τους παρευρισκόμενους ηλικιωμένους και νεότερους.   
Στην εκδήλωση ήταν και η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της. Η Μαίρη Λίντα μένει στο γηροκομείο μετά από δική της απόφαση.

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2020 | 10:19 pm


Δοκίμι Αγρινίου - (ΒΙΝΤΕΟ: Ανδρέας Κουτσοθανάσης)

Το Δοκίμι βρίσκεται στον κάμπο του Αγρινίου σε απόσταση μόλις 1,5 χλμ. νοτιοδυτικά από το κέντρο της πόλης. Ανατολικά του χωριού είναι ο υπό αναστολή Κρατικός Αερολιμένας Αγρινίου ενώ νοτιοδυτικά το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου. 
Ως οικισμός αναφέρεται το 1835 στο ΦΕΚ 19Α - 07/12/1835 να προσαρτάται στο δήμο Αγρινίου και το 1912 στο ΦΕΚ 261Α - 31/08/1912 να ορίζεται έδρα της νεοϊδρυθείσας ομώνυμης κοινότητας. 
Σύμφωνα με το πρόγραμμα Καλλικράτης αποτελεί την τοπική κοινότητα Δοκιμίου που υπάγεται στη δημοτική ενότητα Αγρινίου του Δήμου Αγρινίου και σύμφωνα με την απογραφή 2011 έχει πληθυσμό 1.664 κατοίκους.

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2020 | 9:54 pm


ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ:Εξαιρετικά ευνοϊκή ρύθμιση για διόρθωση τετραγωνικών μέτρων ακινήτων χωρίς πρόστιμα και προσαυξήσεις

Ενημερώνουμε τους δημότες  Αγρινίου ότι,  σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 4647/2019 (ΦΕΚ 204/16-12-2019 τεύχος Α’),  δίνεται η δυνατότητα, σε κάθε ιδιοκτήτη κτίσματος ή οικοπέδου που δεν το έχει δηλωμένο στον Δήμο, καθώς και κάθε ιδιοκτήτης  που το έχει δηλώσει με μικρότερο εμβαδόν από το πραγματικό, όπως διαμερίσματα, μονοκατοικίες, καταστήματα, γραφεία, αποθήκες, βοηθητικούς χώρους κτιρίων και πολυκατοικιών, βιοτεχνικούς και βιομηχανικούς και ακάλυπτους χώρους, νόμιμα ή τακτοποιημένα αυθαίρετα, να υποβάλουν δήλωση µε τα ορθά στοιχεία, χωρίς την επιβολή προστίμων (για τη µη υποβολή ή την υποβολή ανακριβούς δήλωσης) έως 31/03/2020.
Διαφορές στους αναλογούντες φόρους, τέλη και εισφορές εκ των δηλώσεων, θα υπολογίζονται και θα οφείλονται µόνο από την 01/01/2020.
Διαβάστε περισσότερα »

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2020 | 9:46 pm


Ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας κ. Θανάσης Παπαθανάσης, στον δήμαρχο της Ι.Π.Μεσολογγίου

Με τον δήμαρχο της Ι.Π.Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο, συναντήθηκε ο τ.δήμαρχος Ναυπάκτου και Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας κ. Θανάσης Παπαθανάσης, σε μια συνάντηση εργασίας αλλά και ανταλλαγής ευχών με αφορμή τη νέα χρονιά.
Ο κ.Παπαθανάσης μετά τη συνάντηση δήλωσε:
«Συναντήθηκα σήμερα με τον δήμαρχο της Ι.Π. Μεσολογγίου ευχόμενος δύναμη και υγεία για μια εποικοδομητική νέα χρονιά. Ενημερώθηκα για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο και για τους σχεδιασμούς της Δημοτικής Αρχής για την επόμενη περίοδο. Έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση της Δημοτικής αρχής για οποιαδήποτε στήριξη χρειάζεται για την επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος.
Διαβάστε περισσότερα »

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2020 | 9:44 pm


Παρουσίαση επετειακών εκδηλώσεων συλλόγου "Οι φίλοι της Μουσικής Δ. Σολωμός"


Συνεχίζοντας τις επαφές, με σκοπό την προώθηση των εκδηλώσεων για την επέτειο των 200 ετών της Επανάστασης αλλά και του μοναδικού ιστορικού προφίλ του Μεσολογγίου, συναντηθήκαμε σήμερα με τον βουλευτή Αιτ/νίας και φίλο της Μπάντας «Δ. Σολωμός» κ. Σπήλιο Λιβανό, ο οποίος επισκέφθηκε τα γραφεία του Συλλόγου μας. 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Λιβανός ενημερώθηκε λεπτομερώς για τον σχεδιασμό των εκδηλώσεων απ’ τον πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Τάκη Φωλιά και τον Αρχιμουσικό κ. Μάκη Κουτσαγγέλη, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προχωρώντας σε στοχευμένες παρεμβάσεις που ανοίγουν νέα προοπτική για την πραγματοποίηση των δράσεων. 
Διαβάστε περισσότερα »

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2020 | 9:43 pm


Ανέλαβε ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας

- Επίσκεψη του Βουλευτή Θανάση Καββαδά στο γραφείο του

Καθήκοντα ανέλαβε την Παρασκευή ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας, κύριος Ιωάννης Μπάκαβος. Ο νέος Διοικητής ορκίστηκε στην 6η ΥΠΕ και παρουσιάστηκε αυθημερόν στην Λευκάδα, ενώ τον επισκέφθηκε στο γραφείο του ο Βουλευτής Ν.Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς, προκειμένου να τον συγχαρεί και να συζητήσουν τα θέματα του Νοσοκομείου.
Διαβάστε περισσότερα »

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2020 | 9:43 pm


Νίκες για τα κορίτσια του Βόλεϊ "ΕΛΠΙΔΕΣ" Λευκάδας.


Το Σάββατο 18/01/20 για την 5η αγωνιστική και το πρωτάθλημα γυναικών και η ομάδα των Ελπίδων φιλοξένησε τον Παναιτωλικό στο ντέρμπι κορυφής για το πρωτάθλημα γυναικών.
Τα νεαρά κορίτσια μας για ένα ακόμα παιχνίδι μπήκαν δυνατά από την αρχή με πολύ καλό σερβίς που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην υποδοχή του αντιπάλου μας έδωσε πολλές χαλασμένες μπάλες τις οποίες εκμεταλλευτήκαμε κατά μεγάλο ποσοστό.
Διαβάστε περισσότερα »

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2020 | 9:43 pm


Εθελοντική αιμοδοσία: ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ, είναι στο ΧΕΡΙ μας !!!


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δ.Ε. Αλυζίας  «Άγιος Παντελεήμων» οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στις 26-01-2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 09.00 π.μ. έως 01.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα.
Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο κινητό συνεργείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας.
Η αιμοδοσία είναι η εκούσια προσφορά μικρής ποσότητας από το αίμα μας, για να σωθεί κάποιος συνάνθρωπός μας.
Η αιμοδοσία  είναι πράξη δωρεάς, είναι το κατ’ εξοχήν έργο της αγάπης.
Εθελοντές αιμοδότες, δώστε το αίμα σας για τη ζωή και τη χαρά σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.
 
Σας περιμένουμε όλους !!!
ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ, είναι στο ΧΕΡΙ μας !!!

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2020 | 9:22 pm


Σύσκεψη με τον Υπουργό Υποδομών για την Πατρών -Πύργου

Νεκτάριος Φαρμάκης: «Εμείς θα πανηγυρίσουμε μόνο όταν η Πατρών – Πύργου ολοκληρωθεί!»

«Σήμερα, μετά από πολύ καιρό, ακούσαμε καλές ειδήσεις και λάβαμε έναν συγκεκριμένο οδικό χάρτη για την υλοποίηση του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου από τον Υπουργό Υποδομών. Τον ευχαριστούμε. Όπως τον ευχαριστούμε και για τη θετική ανταπόκρισή του στην πρόσκληση που του απευθύναμε, μέσω της Επιτροπής Παρακολούθησης που συνέστησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας να υπάρχει διαρκής ενημέρωση για την πορεία των διαδικασιών του έργου. Ελπίζουμε, μετά από όσα ακούσαμε, όλα να κυλήσουν ομαλά και το πολύπαθο έργο να μην αντιμετωπίσει νέες περιπέτειες. Ωστόσο, δεν εφησυχάζουμε. Επαγρυπνούμε. Εμείς θα πανηγυρίσουμε μόνο όταν ολοκληρωθεί ο αυτοκινητόδρομος! Γιατί όπως έχω πει και επαναλαμβάνω, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεν είναι ούτε διαιτητής εργολάβων, ούτε μηχανικός, ούτε λογιστής. Η Περιφέρεια εκπροσωπεί και εκφράζει το σύνολο της κοινωνίας της Δυτικής Ελλάδας, και μόνο αυτή. Και εμείς, είμαστε εδώ για να διεκδικούμε με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα το δικαίωμά της σε βιώσιμη ανάπτυξη και ευημερία…».
Διαβάστε περισσότερα »

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2020 | 9:11 pm


Δ. Τραπεζιώτης: δημιουργία περιοχών απόρριψης ψυχών ...

ΟΙΚΙΣΜΟΣ  ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΙΜΝΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ ) ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

Του Δημήτρη ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗ

Ξεχάστηκε το ολοκληρωμένο σχέδιο για τη διαχείριση και την ανάδειξη της περιοχής. Στα συρτάρια παραμένει η σχετική μελέτη που εκπονήθηκε…

Με βάση  τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου  ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Κατσούλας, ως αντιπρόταση στον κυβερνητικό σχεδιασμό για τη δημιουργία στην Αιτωλοακαρνανία δομής φιλοξενίας μεταναστών-προσφύγων και στην ειλημμένη απόφαση αυτή να λειτουργήσει στο παλαιό στρατόπεδο στην περιοχή Άγριλος  Αμφιλοχίας,  υπέδειξε, ως τόπο  για τη δημιουργία της δομής αυτής,  τον εγκαταλελειμμένο οικισμό  της ΔΕΗ στο Ορφανό (περιοχή λίμνης Κρεμαστών)  του Δήμου Αγρινίου, με σχετικό φάκελο που απέστειλε στον Υφυπουργό κ. Γ Στεφανή.
Ακολούθως και μετά από  τις σφοδρές αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν στον Δήμο Αμφιλοχίας  πολυμελές κλιμάκιο του στρατού επισκέφθηκε  το χώρο του οικισμού της ΔΕΗ για αυτοψία.
Υπενθυμίζουμε  ότι το Ορφανό είναι ένας οικισμός-«φάντασμα» 45 χιλιόμετρα περίπου βόρεια του Αγρινίου, που χρειάζεται περίπου μια ώρα για να φθάσει κάποιος εκεί και δημιουργήθηκε  το 1966 για να στεγάσει τους εργάτες και το προσωπικό της ΔΕΗ που εργαζόντουσαν στο Υδροηλεκτρικό έργο. Σήμερα και επί 20 περίπου χρόνια  είναι ερημωμένος και τα περισσότερα κτήρια έχουν καταρρεύσει.  
Διαβάστε περισσότερα »

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2020 | 9:07 pm


Συνεχίζεται για 3η εβδομάδα η «Ευτυχία» στο ΑΝΕΣΙΣ.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου συνεχίζεται η προβολή της ταινίας ΄΄Ευτυχία΄΄ στο Δημοτικό κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ έως και τις 29 Ιανουαρίου 2020 καθημερινά στις 7.00 μ.μ.

Διάσημη στιχουργός πια, η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου εμφανίζεται σε μια βραδιά που διοργανώνεται προς τιμήν της. Παρόντες όλοι οι σπουδαίοι δημιουργοί με τους οποίους έχει συνεργαστεί, εκείνης ο νους, όμως, τρέχει στο παρελθόν…
Διαβάστε περισσότερα »

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2020 | 9:06 pm


Χειμερινή εκδρομή εφήβων προσκόπων Αγρινίου στο Βέρμιο

Στο καταπράσινο και γραφικό Βέρμιο Ημαθίας το προσκοπικό κέντρο της Καστανιάς και την πόλη της Βέροιας πραγματοποιήθηκε φέτος με επιτυχία η χειμερινή Μεγάλη Δράση Υπαίθρου της 1ης Κοινότητας Ανιχνευτών Αγρινίου μαζί με τις κοινότητες της Βέροιας από 5 έως 7 Ιανουαρίου 2020.

Στο ξεχωριστό αυτό, για τις φυσικές του ομορφιές, τοπίο, οι Ανιχνευτές και οι βαθμοφόροι από τις κοινότητες Αγρινίου και Βέροιας πραγματοποίησαν μια σειρά από πλούσιες δράσεις και εξορμήσεις, απόλαυσαν τις περιηγήσεις στα στενά της παλιάς πόλης της Βέροιας με τις αμέτρητες εκκλησίες , την εβραϊκή συνοικία το τζαμί αλλά και την διαδρομή στο μαγευτικό τοπίο από το προσκοπικό κέντρο μέχρι τη  κορυφή Ραντάρ με αρκετό χιόνι να πέφτει , νιώθοντας  το μοναδικό  συναίσθημα όταν κατακτάς βουνοκορφή.
Διαβάστε περισσότερα »

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2020 | 8:52 pm


ΑΞΙΟΣ!: Χειροτονήθηκε ιερέας στην ΑΡΤΑ, ο διάκονος ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΟΤΣΗΣ απο το Μοναστηράκι Βόνιτσας [ΦΩΤΟ]Του Κώστα Πετρόπουλου 

              Σήμερα Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020, το πρωΐ, ετελέσθη Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο επί τη μνήμη του Αγίου Μαξίμου του Γραικού, στον πανηγυρίζοντα φερώνυμο του Αγίου Ναό, στην Άρτα, συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών πρώην Άρτης κ. Ιγνατίου, Παροναξίας κ. Καλλινίκου και Άρτης κ. Καλλινίκου.
         Κατά την Θεία Λειτουργία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος εχειροτόνησε εις Πρεσβύτερον τον Ευλαβέστατον Διάκονον Θεόδωρον Γότσην, με καταγωγή απο το Μοναστηράκι Βόνιτσας, ο οποίος διακονούσε στην Ιερά Μητρόπολη Αρτης, εκδηλώνοντας καθημερινά την αφοσίωση του, συμμετέχοντας στη λατρευτική ζωή της εκκλησίας και επιδεικνύοντας ανύστακτο ενδιαφέρον για την προώθηση του πνευματικού έργου....

Διαβάστε περισσότερα »

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2020 | 8:45 pm


Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημόσιου ΙΕΚ Μεσολογγίου.Σε εξαιρετικό κλίμα, με την παρουσία του συνόλου των  εκπαιδευομένων και εκπαιδευτών του ΔΙΕΚ και του ΣΔΕ Μεσολογγίου, την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020, στις 5:30 το απόγευμα το Δημόσιο ΙΕΚ Μεσολογγίου, σε κοινή εκδήλωση με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Μεσολογγίου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου κ. Γιάννης Χατζής καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους και ιδιαίτερα το Δήμαρχο της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο που τίμησε με την παρουσία του, την εκδήλωση και στη συνέχεια ο αιδεσιμώτατος π. Παντελεήμων Μαχάς ευλόγησε τις πρωτοχρονιάτικες πίτες των δύο μονάδων.
Διαβάστε περισσότερα »

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2020 | 8:40 pm


Ανακαλύφθηκε κύτταρο που ίσως οδηγήσει στη θεραπεία όλων των καρκίνων

Ένα νέο είδος ανοσοποιητικού κυττάρου που εξοντώνει σχεδόν όλα τα καρκινικά κύτταρα, ανακαλύφθηκε τυχαία από Βρετανούς επιστήμονες, οι οποίοι - αν και είναι ακόμη νωρίς- αισιοδοξούν ότι ίσως στο μέλλον η ανακάλυψη τους αποδειχθεί ιστορική για τη θεραπεία του καρκίνου.
Διαβάστε περισσότερα »

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2020 | 6:29 pm


Συνάντηση Καραμανλή – Παπαναστασίου: Τι συζητήθηκε

Συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή είχε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα και μεταξύ άλλων τέθηκε το θέμα της κάθετης σύνδεσης του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, η ε.ο Αγρινίου – Καρπενησίου, η συντήρηση των υπαρχουσών υποδομών του Δήμου και οι εξελίξεις στοζήτημα της εκτροπής του Αχελώου.
Διαβάστε περισσότερα »

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2020 | 6:29 pm


Τίμησαν την παράδοση στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ποντίων ΑιτωλοακαρνανίαςΣτις 18 Ιανουαρίου 2020 ο Σύλλογος Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε με επιτυχία την ετήσια χοροεσπερίδα του. Η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει:
“Στις 18 Ιανουαρίου 2020 ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Αιτωλοακαρνανίας «Δ.ΨΑΘΑΣ» πραγματοποίησε με επιτυχία την ετήσια χοροεσπερίδα του.
Διαβάστε περισσότερα »

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2020 | 6:26 pm


Λήξη περιόδου κυνηγιού αγριόχοιρου


Συνέχιση μέτρων ασφαλείας από Δασικές Υπηρεσίες - κυνηγετικούς συλλόγους.
Το κυνήγι του αγριόχοιρου σε όλη τη χώρα, όπως καθορίστηκε, στις αρχές Αυγούστου με την ετήσια ρυθμιστική Απόφαση περί θήρας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ολοκληρώθηκε στις 20 Ιανουαρίου....
Διαβάστε περισσότερα »

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2020 | 5:51 pm


Ευχαριστήριο του Δημοτικού ΒΑΡΝΑΚΑ προς τον Περιβαλλοντικό Πολιτιστικό Σύλλογο Βάρνακα

             Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Βάρνακα ευχαριστεί τον Περιβαλλοντικό Πολιτιστικό Σύλλογο Βάρνακα για την αποδίδουσα συνεργασία και την ευγενική χορηγία ενός πολυμηχανήματος Epson L382.

Η προϊσταμένη του Δημοτικού Σχολείου Βάρνακα 
κ. Ροπόκη Θεοδώρα...

Διαβάστε περισσότερα »

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2020 | 5:28 pm


ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ στον ΑΣΤΑΚΟ

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ στον ΑΣΤΑΚΟ 

-Το οικόπεδο βρίσκετε στον Αστακό, περιοχή γύφτικα. 
-Είναι Α ζώνη, 260 τετραγωνικά μέτρα, οικοδομήσιμα τα 180, μέχρι 3 ορόφους. 
-Το τηλέφωνο μου είναι: 6981076703

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2020 | 5:04 pm


Οι Χοβολιώτες Αστακού κόβουν κατά την Πίτα τους... Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 στο "ΚΤΗΜΑ ΙΟΝΙΟ"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΒΟΛΙΟΤΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

     Οι Χοβολιώτες κόβουν κατά την παράδοση την ετήσια βασιλόπιτα του συλλόγου στις 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 στο "ΚΤΗΜΑ ΙΟΝΙΟ" προσφέροντας χαρά, αγάπη και διασκέδαση με ζωντανή λαϊκοδημοτική μουσική.
  -Επίσης θα παρουσιάσουμε με το χορευτικό μας τμήμα παραδοσιακούς χορούς.
 -Πλήρες μενού, κρασί και αναψυκτικά ελεύθερα.
-Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους!
-Ώρα προσέλευσης 9:00 μ.μ.
-ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 15,00 ΕΥΡΩ

          Θα παίζουν και θα τραγουδήσουν: Ιωάννου Γιώργος, Κουτρουμάνος Βαλάντης, Χαλιμούρδας Πάνος, Λαζανάς Αντώνης. Συμμετέχει και η Κική Σπυρέλη.
ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 6939 075493 ΚΑΙ 6949 331997
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2020 | 4:26 pm


ΑΣΤΑΚΟΣ: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 440μ. (ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΑΡΤΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ)

ΑΣΤΑΚΟΣ: 
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 440μ. (ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΑΡΤΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ)

Περιοχή: Δημητρούλα Αστακού
τηλ. επικοινωνίας: 6977 404102

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2020 | 3:51 pm


Φυτειες - Ειδήσεις και Νέα

Ταυτοποίησαν τη φυτεία - ΠΑΤΡΙΣ

Ταυτοποίησαν τη φυτεία  ΠΑΤΡΙΣ

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2020 | 8:11 pm


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Φυτειες

Φιλικοί ιστότοποι: