Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Λαρίσης   »   Λάρισα    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Πρωτοσέλιδο 18/9/2019

Πρωτοσέλιδο 18/9/2019

Δημοσιεύθηκε στις 18 September 2019 | 12:00 am


18/9/2019

(8πμ-11μμ): ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ασκληπιού 34 (έναντι ΙΚΑ) τηλ. 2410259776 - ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κύπρου 19 (Νέα Αγορά) τηλ. 2410285197 - ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Ηπείρου 57β (πλησίον Αγ. Νικολάου) τηλ. 2410625789 – ΞΥΠΟΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Ίωνος Δραγούμη –Κεντρική πλατεία  (Δημαρχείο) τηλ. 2410258114 - ΝΤΟΥΡΑΪ ΣΤΕΛΛΑ Τσακάλωφ 6 τηλ. 2410289764 - ΓΙΑΓΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Νικηταρά 56-58 & Χρυσοχόου τηλ. 2410283213 – ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΡΗΝΗ Φαρσάλων 49 (κοντά στο Τελωνείο) τηλ. 2410555314 – ΜΠΑΡΔΑΝΙΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ Μανουσάκη 21 & Βλαχάβα (πλησίον Ι.Ν. Αγ. Χαραλάμπους, συνοικία Ιπποκράτους) τηλ. 2410531160 

Διανυκτερεύει (11μμ-8πμ): ΓΚΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Μανδηλαρά 13 τηλ. 2410623196 

Δημοσιεύθηκε στις 18 September 2019 | 12:00 am


Ο Δήμος Αγιάς για το "Πράσινο Σημείο": "Ως κοινωνία έχουμε ακόμα πολύ δρόμο"

Σχετικά με τα δημοσιεύματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Πράσινο Σημείο της Αγιάς, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγιάς εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το Πράσινο σημείο στο δήμο Αγιάς, όπως όλα τα Πράσινα σημεία του κόσμου, δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετούν τους ανθρώπους που αντιλαμβάνονται τους κινδύνους για το περιβάλλον.

Δημιουργήθηκαν για να δώσουν στους ανθρώπους που καταλαβαίνουν μια επιπλέον δυνατότητα να μειώσουν την δική τους συμμετοχή στην επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

Για όσους δεν καταλαβαίνουν ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι η προστασία της δικής τους ζωής και των παιδιών τους, δυστυχώς επιβεβαιώνουν ότι έχουμε ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε…

Οι εικόνες του Πράσινου Σημείου της Αγιάς είναι πραγματικά εικόνες που αποδεικνύουν ότι ως κοινωνία έχουμε ακόμα πολύ δρόμο.

Ότι δεν αντιλαμβανόμαστε πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση ακόμα κι εδώ στη γειτονιά μας.

Ότι δεν κατανοούμε πως η προστασία του περιβάλλοντος, είναι προστασία της ζωής μας. Της ζωής των παιδιών μας.

Όσα Πράσινα Σημεία κι αν φτιάξουμε, δεν πρόκειται να λειτουργήσουν, αν δεν αλλάξει η αντίληψη μας. Θα μετατρέπονται όλα σε χωματερές.

Στο συγκεκριμένο Πράσινο Σημείο υπάρχουν ήδη:

-    Πινακίδα και εντός και εκτός του πράσινου σημείου

-    Εμφανή οριοθετημένα και υπερυψωμένα σημεία εναπόθεσης των αδρανών υλικών.

Ο Δήμος Αγιάς θα κάνει ότι χρειάζεται για να αλλάξουμε όλοι τη συνείδηση μας. Για να αλλάξουμε τη στάση μας.

Θα αξιοποιεί όλα τα ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα για να κάνει την πόλη και τα χωριά φιλικότεα στο περιβάλλον. Θα διορθώνει τις αστοχίες των πολιτών, όπως θα διορθώσει και το Πράσινο σημείο. Θα τοποθετήσει και 100 πινακίδες αν χρειαστεί.

Όμως ο Δήμος Αγιάς, οι υπηρεσίες του, όπως και όλη η αυτοδιοίκηση δεν μπορεί παρά να ζητά συμπαραστάτες σ’ αυτή τη διαρκή προσπάθεια. Δεν μπορεί να κάνει τον περιβαλλοντικό αστυνόμο!

Καλούμε τους πολίτες της Αγιάς να αναλογιστούν την κρισιμότητα της κατάστασης. Να καταλάβουν πως δημιουργώντας χωματερές κάτω από μια πινακίδα, αυτό που στ’ αλήθεια καταφέρνουν είναι να απειλούν την υγεία και το μέλλον όλων μας.

Ταυτόχρονα ευχαριστούμε όσους επιδεικνύουν ήδη διαφορετική στάση, σεβόμενοι τη ζωή και τον τόπο μας».

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 9:21 pm


Νέο χρονοδιάγραμμα υποβολής αιτήσεων για το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»

Αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ» αποφάσισε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας προκειμένου να μετριαστεί ο φόρτος της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποδοχής των αιτήσεων που προκάλεσε τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρία των ενδιαφερόμενων στην πρώτη ομάδα Περιφερειών όπου «άνοιξε» το πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα το νέο χρονοδιάγραμμα υποβολής των δηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:

- Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου: Πελοπόννησος, Ιόνια Νησιά

- Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου: Στερεά Ελλάδα, Βόρειο Αιγαίο

- Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου: Αττική

- Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου: Κρήτη, Νότιο Αιγαίο

- Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου: Δυτική Μακεδονία

Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων στην κάθε Περιφέρεια/ομάδα Περιφερειών θα ξεκινά στις 10.00 το πρωί της οριζόμενης ημερομηνίας.

Έτσι το σύστημα θα υποδέχεται λιγότερες αιτήσεις ανά ημέρα ώστε να μην παρατηρούνται καθυστερήσεις για τις οποίες πάντως το υπουργείο ζήτησε σήμερα συγνώμη από τους ενδιαφερόμενους πολίτες και τους μηχανικούς.

Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Δυτικής Ελλάδας, καθώς εξαντλήθηκαν οι πόροι που προβλέπονταν για όλες τις Περιφέρειες. Υποβλήθηκαν συνολικά 11.880 αιτήσεις και δεσμεύθηκαν περίπου 148,5 εκατ. ευρώ.

Από το ΥΠΕΝ επισημαίνεται, σε σχέση με τις καθυστερήσεις ότι:

-Καταχωρήθηκαν συνολικά περί τις 20.670 αιτήσεις σε λιγότερο από ένα 24ωρο. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει την πολύ μεγάλη συμμετοχή του κοινού, η οποία -λόγω του φόρτου στο πληροφοριακό σύστημα- προκάλεσε καθυστερήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τον Α' κύκλο του προγράμματος, την πρώτη ημέρα καταχωρήθηκαν 15.000 αιτήσεις και ολοκληρώθηκαν μόλις οι 529.

- Από τις 12 Σεπτεμβρίου είχαμε έγγραφη διαβεβαίωση από την εταιρεία που διαχειρίζεται την πλατφόρμα για την πλήρη ετοιμότητα του πληροφοριακού συστήματος. Το συγκεκριμένο σύστημα δεν θα μπορούσε να αλλάξει τους δυο προηγούμενους μήνες, χωρίς να προκαλέσει πολύμηνη αναβολή του προγράμματος.

Τονίζεται τέλος ότι τα Υπουργεία Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Ανάπτυξης και Επενδύσεων θα εξαντλήσουν τις δυνατότητες συγχρηματοδότησης από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ (τομεακού ΕΠΑνΕκ και τα 13 Περιφερειακά Προγράμματα) για την τυχόν περαιτέρω χρηματοδότηση, υπό τους όρους επιλεξιμότητας και στόχων που τίθενται επίσης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

(AΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 8:54 pm


Δεν θα γίνουν μαθήματα στα σχολεία την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στα σχολεία την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, λόγω συμμετοχής των μαθητών σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις.

Όπως αναφέρει η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας:

«Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας εναρμονίζει την 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019 με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019 η οποία θα εορταστεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019.

Κεντρικός στόχος είναι η ενεργοποίηση των μαθητών/τριών για συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις εντός του σχολείου, μέσω της ενημέρωσης της μαθητικής κοινότητας για τα ευεργετικά οφέλη της άθλησης σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή, με στόχο την απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής.

Με σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση – Αγαπώ την Υγεία μου» προτείνεται οι σχολικές μονάδες να υλοποιήσουν εντός του σχολικού ωραρίου τις παρακάτω αθλητικές δράσεις (μεμονωμένα ή συνδυαστικά): αερόβιες κινητικές δραστηριότητες: βάδην, τρέξιμο, σκυταλοδρομία, ποδηλασία, σχοινάκι, χορός κ.ά., ομαδικά – ατομικά αθλήματα: καλαθοσφαίριση 3Χ3, ποδόσφαιρο 5Χ5, χειροσφαίριση, πετοσφαίριση, αντισφαίριση, επιτραπέζια αντισφαίριση κ.ά. (με δυνατότητα δημιουργίας και μικτών ομάδων).

Με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, δύναται να αναπτυχθούν δράσεις σε συνεργασία με όμορες σχολικές μονάδες ή αθλητικά κέντρα- αθλητικές Ομοσπονδίες και αθλητικούς Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με την προϋπόθεση ότι εάν απαιτηθούν μετακινήσεις πρέπει να τηρηθούν τα οριζόμενα στις κείμενες διατάξεις.»

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 8:24 pm


H 8η ΕΜΑΚ στην επιχείρηση ανάσυρσης νεκρού ορειβάτη στα Γιάννενα (Eικόνες)

Στην πολύωρη επιχείρηση ανάσυρσης ενός 26χρονου τουρίστα που έχασε τη ζωή του στο Πάπιγκο συμμετείχαν οκτώ ορειβάτες της 8ης ΕΜΑΚ, στις 13 Σεπτεμβρίου.

Στη σχετική ανάρτηση στο facebook αναφέρονται τα εξής:

"Στις 13/9/2019 το απόγευμα ειδοποιηθήκαμε να μεταβούμε στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στην Αστράκα της Τύμφης για τον απεγκλωβισμό νεαρού Άγγλου ορειβάτη που έχασε τη ζωή του μετά από πτώση και εντοπίστηκε από ελικόπτερο της εταιρίας Revoil σε λούκι βόρεια της Αστράκας.

Την επομένη με το πρώτο φως της ημέρας αναχώρησε από το καταφύγιο ομάδα οκτώ ορειβατών της 8ης ΕΜΑΚ, τεσσάρων της 1ης ΕΜΑΚ, ενός της 5ης ΕΜΑΚ, δύο της ΕΑ και 8 πυροσβεστών υποστήριξης της 5ης ΕΜΑΚ και μετά από συντονισμένες ενέργειες σε περιβάλλον εξαιρετικά δύσβατο και σε σημείο με συχνές πτώσεις βράχων, έγινε η προσέγγιση του άτυχου νεαρού από την ομάδα των ορειβατών και η τοποθέτηση του στο ελικόπτερο της ίδιας εταιρία για την απομάκρυνση του."

Δείτε εικόνες:

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 8:07 pm


Στην κεντρική πλατεία της Λάρισας το 16ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ

To διήμερο 20 και 21 Σεπτέμβρη θα διεξαχθεί στην κεντρική πλατεία της Λάρισας το 16ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/9/2019

18.30 Παιχνίδια του κόσμου (ξύλινα, παραδοσιακά, χειροποίητα παιχνίδια από διάφορους πολιτισμούς ανά τον κόσμο, για παιδιά και ενήλικες) από το Πρόγραμμα Προαγωγής αυτοβοήθειας Λάρισας

19.00 «Στο μυαλό είναι ο στόχος»  Εικαστικό δρώμενο από το Σωματείο Εικαστικών Λάρισας 8

19.30 Συζήτηση με θέμα:
«Γυναικοκτονία: η κατάληξη της έμφυλης βίας & της πατριαρχίας»
συμμετέχουν:
    Ιωάννα Στεντούμη, Δικηγόρος
    Κική Σταματόγιαννη, μέλος της  Ομάδας  Sylvia Rivera για ένα κινηματικό Thessaloniki Pride
    Δίκτυο Fight back club

21.30  «Secret»  performance  από την OFF ART

22.00 Συναυλίες
-    Happens every time
-    Άψινθος
-    Renovatio
-    Moukliomos

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/9/2019

18.00  Σεμινάριο από τα μέλη του δικτύου Fight back club για την  αυτοάμυνα - αυτοπροστασία – αυτοεκτίμηση. Απευθύνεται σε όλους και όλες  που βρίσκονται στο στόχαστρο της πατριαρχίας και της έμφυλης/σεξιστικής βίας .

18.30 Παιχνίδια του κόσμου από το Πρόγραμμα Προαγωγής αυτοβοήθειας Λάρισας

19.30 Συζήτηση με θέμα:
«Προσφυγικό : Τα τραγικά αποτελέσματα του δόγματος «της ασφάλειας» και των πολιτικών ελέγχου των συνόρων της ΕΕ»
συμμετέχουν:
Γιώργος Τσιάκαλος, ομότιμος  καθηγητής Παιδαγωγικής στο ΑΠΘ
Ηρώ Διώτη,  εργαζόμενη στο πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ
Πρωτοβουλία Αλβανών μεταναστών και αλληλέγγυων

22.00 Συναυλίες
-    Artifice
-    Lostre Community
-    Γλέντι με τραγούδια του Καφέ αμάν : Γιάννης Παπαγεωργίου: Κιθάρα, Ναταλία Λαμπαδάκη: Τραγούδι,  Βασίλης Ζιγκερίδης: Κανονάκι,  Ιάκωβος Μωυσιάδης: Πολίτικο Λαούτο,  Χαριτίνη Κώττη: Βιολί
-    Έκθεση έργων εικαστικών δημιουργών Λάρισας
-    Εκθέσεις φωτογραφίας και κόμικς
-    Βιβλιοπωλείο
-    Θεματικά περίπτερα
   


Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 7:33 pm


Σεμινάριο σύγχρονου χορού με την Αγγελική Γούβη

Στο πλαίσιο του 6ου Μύλου Παραστατικών Τεχνών που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού υπό τον καλλιτεχνικό συντονισμό του ΣμουΘ, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο σύγχρονου χορού με την χορογράφο Αγγελική Γούβη και τίτλο «TRUST», την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 28/9 από 18.00-20.00 και το Σάββατο 28/9 από 10.00-12.00 στον Μύλο του Παππά (κεντρικό κτήριο, 2ος όροφος).

Στο σεμινάριο  σύγχρονου χορού TRUST, οι συμμετέχοντες θα μελετήσουν τον όρο της εμπιστοσύνης, κυρίως σωματικά και λιγότερο θεωρητικά. Μέσα από ατομικές αλλά και ομαδικές ασκήσεις εμπιστοσύνης θα γνωρίσουν καλύτερα το φυσικό σώμα.

Σκοπός του σεμιναρίου, είναι κάθε συμμετέχων να αναπτύξει πίστη στην κίνησή του και να μπορέσει να την μεταδόσει προς τον θεατή.

Συμπεριλαμβάνεται ζέσταμα, αυτοσχεδιασμός, χορογραφημένη κινητική φράση.

“Trust only movement. Life happens at the level of events, not of words. Trust movement.”
-Alfred Adler

Δηλώσεις συμμετοχής: 2410614449 (Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-13.00)

Η συμμετοχή είναι δωρεάν

Η Αγγελική Γούβη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε χορό στην Δημοτική Σχολή Μπαλέτου Λάρισας, την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Το 2013 ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές της σπουδές στον Σύγχρονο Χορό στο Πανεπιστήμιο του Κεντ - London Contemporary Dance School, ως Υπότροφος του ΙΚΥ (Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών).

Με έδρα το Βερολίνο εργάζεται ως χορεύτρια, καθηγήτρια χορού και χορογράφος. Επί του παρόντος, συνεργάζεται με την ομάδα σύγχρονου χορού Sasha Waltz & Guests στο Βερολίνο και την Charlotte Engelkes, για την προσεχή νέα παραγωγή της, στη Σουηδία.

Ταυτόχρονα, διδάσκει σύγχρονο χορό, κλασικό μπαλέτο και αυτοσχεδιασμό, σε σχολές χορού και στούντιο του Βερολίνου. Από το 2017 παραδίδει σεμινάρια Σύγχρονου χορού και Αυτοσχεδιασμού. Προσεχώς θα συνεργαστεί με την Όπερα του Μάιντς στη Γερμανία.

Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Κρατική Όπερα του Βερολίνου, τη Φιλαρμονική του Λουξεμβούργου, το Χοροθέατρο Οκτάνα του Κωνσταντίνου Ρήγου, την Κρατική Όπερα του Ανόβερου αλλά και με μεμονωμένους χορογράφους των οποίων οι δουλειές έχουν παρουσιαστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 7:17 pm


Το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στην Ελασσόνα

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Αυτή η ευρωπαϊκή πρωτοβουλία ενθαρρύνει τις κωμοπόλεις και τις πόλεις να εισαγάγουν και να προωθήσουν μέτρα βιώσιμων μεταφορών και να καλέσουν τους πολίτες να δοκιμάσουν εναλλακτικούς τρόπους μεταφοράς, αντί της χρήσης του αυτοκινήτου.

Ο Δήμος Ελασσόνας συμμετέχει στα πλαίσια της «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2019» με τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

•    ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ – Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 . Ώρες: 10.00 – 15.00 . Κλείνουμε το κέντρο της πόλης για τα αυτοκίνητα .

Συγκεκριμένα:

-    Δρόμος 6ης Οκτωβρίου μπροστά από την Μητρόπολη Ελασσόνας στη διασταύρωση με 1ης Μεραρχίας.

-    Δρόμος 6ης Οκτωβρίου μπροστά από την Δημοτική Βιβλιοθήκη στη διασταύρωση με Κων/νου Οικονόμου.

-    Δρόμος Μητροπολίτη Ιακώβου (παραποτάμια οδός) στη διασταύρωση με Χρ. Βλαχοδήμου (άνοδος για κεντρική πλατεία).

-    Δρόμος Κων. Οικονόμου διασταύρωση με 25ης Μαρτίου για εκτροπή των  οχημάτων στην κατεύθυνση προς Κοζάνη.

Η κυκλοφορία από Λάρισα για Κοζάνη προτείνεται να εκτρέπεται από  τη διασταύρωση Κων. Οικονόμου με 25ης Μαρτίου μέσω της 25ης Μαρτίου και από Κοζάνη προς Λάρισα μέσω της Μητροπολίτου Ιακώβου.

Επίσης εναλλακτικές οδοί για τους πολίτες της πόλης προτείνονται οι : 1ης Μεραρχίας, Ξάνθου, Ευζώνων, Βουλγαροκτόνου, Χρ. Περραιβού.

•    ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ  - Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019. Ώρες 10.30 – 13.30.

Για Αγόρια και κορίτσια Δημοτικού διοργανώνουμε Τουρνουά Μίνι Volley σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο Ένωση Ελασσόνας.

Στο τουρνουά μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά της πόλης μας που αγαπούν το άθλημα του Volley και όσα θέλουν να γνωρίσουν το όμορφο αυτό ομαδικό άθλημα.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο να δώσει τη δυνατότητα και τη χαρά της συμμετοχής στα παιδιά και στην ανάδειξη του ταλέντου τους μέσα από αυτή τη διοργάνωση.

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 7:01 pm


Στον δήμαρχο Ελασσόνας ο Μητροπολίτης Χαρίτωνας

Τον Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα επισκέφτηκε στο Δημαρχείο Ελασσόνας ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελασσόνας κ. Χαρίτων, ο οποίος ευχήθηκε στον νέο δήμαρχο καλή και δημιουργική θητεία.

Η συνάντηση του Μητροπολίτη με τον δήμαρχο Ελασσόνας ήταν μία ευκαιρία να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και να επισημάνουν το εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας του Δήμου με τη Μητρόπολη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Χαρίτων πρόσφερε στον Δήμαρχο ως δώρο ένα πιστό αντίγραφο της ιερής εικόνας της Παναγίας Ολυμπιώτισσας, η οποία δεσπόζει στον ομώνυμο λόφο της πόλης της Ελασσόνας.

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 6:53 pm


Θες να φημίζεσαι για τα ΒΒQ στην βεράντα; Αυτές είναι οι αγορές που πρέπει να κάνεις

Η Weber είναι μία από τις εταιρείες που είναι συνώνυμο του ψησίματος και συγκεκριμένα του καλού ψησίματος, όπου κάθε ψήστης θέλει να επιτυγχάνει σε κάθε παρέα!
Ανατρέξτε στην μεγάλη ιστορία των ψησταριών Weber και θα διαπιστώσετε γιατί πρέπει κι εσείς να αποκτήσετε μία ψησταριά υγραερίου Weber από την θρυλική αυτή εταιρεία που ήταν από τις πρώτες που δοκίμασε την σκεπαστή ψησταριά. Το πάθος του ιδρυτή της εταιρείας George Stephen για την καλύτερη γεύση κρέατος έφερε μερικές από τις καλύτερες ψησταριές στην αγορά, που μπορείτε κι εσείς να αποκτήσετε μέσα από την εταιρεία Gournopanos με εγγύηση αγορών και δωρεάν μεταφορικά, αν τις παραγγείλετε online!
Το φαγητό συνδέεται με την καλή ψυχολογία! Έτσι λοιπόν το να προετοιμάσετε το γεύμα των αγαπημένων σας σε μία από τις καλύτερες παγκοσμίως ψησταριές υγραερίου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχαγωγίας σας.

Κάθε ψησταριά είναι κάτι παραπάνω από ένα κομμάτι μέταλλο. Μία ψησταριά όπως η Genesis II LX S-640 GPS θα σας κάνει να αποκτήσετε πάθος για το ψήσιμο και την μαγειρική και θα σας κάνει καλύτερους ψήστες!Η ψησταριά έχει ανανεωμένους καυστήρες, καινούργιο σύστημα ανάφλεξης και σύστημα GBS. Αν θέλετε να ρωτήσετε επιπλέον πληροφορίες για κάθε ψησταριά Weber, μπορείτε να καλέσετε στο 2109842998.
Καθίστε όλοι μαζί στο σωστό τραπέζι!
Στην βεράντα απολαμβάνετε να κάθεστε τουλάχιστον 6 μήνες τον χρόνο, γι’ αυτό πρέπει να επιλέξετε έπιπλα βεράντας που να αντέχουν στις καιρικές συνθήκες και να είναι πρακτικά. Ένα επεκτεινόμενο τραπέζι απόTeak FSC 100%/Αλουμίνιο όπως αυτό εδώ θα μείνει για πάρα πολλά χρόνια στον χώρο σας.
Η εταιρεία Gournopanosσυνθέτει για εσάς όλο το σκηνικό για έναν εξωτερικό χώρο με τα απαραίτητα έπιπλα και τις αξιόπιστες υποδομές για να απολαμβάνετε με τους φίλους σας υπέροχες στιγμές!

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 6:37 pm


Λάρισα: Από 15 ευρώ τα εισιτήρια με Ξάνθη

Στη διάθεση των φιλάθλων της Λάρισας βρίσκονται τα εισιτήρια του προσεχούς αγώνα με την Ξάνθη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει το ωράριο προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ξάνθη την Κυριακή 22/9/2019 και ώρα 15:00

Τα εισιτήρια πωλούνται από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, οδός Κύπρου 72, 5ος όροφος.

Τετάρτη 18/9 , Πέμπτη 19/9 και Παρασκευή 20/9: 10 το πρωί με 5 το απόγευμα.

Τιμές:

Ανατολική Κερκίδα

Θύρες 3,4,5,6,7,8,9: 15€ (γενική είσοδος)

Δυτική Κερκίδα

Θύρες 16-17 και 19-20: 30€ (γενική είσοδος)

Θύρα 18 VVIP: Κανονικό 60€

Δεν θα υπάρχουν παιδικά και γυναικεία (εκπτωτικά) εισιτήρια ημέρας"

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 6:18 pm


«Ο Μικρός Πρίγκιπας» στον Μύλο Παραστατικών Τεχνών

Η εφηβική ομάδα του καλλιτεχνικού εργαστηρίου «Σκηνοβάτης», πιστή στο ραντεβού της με τον Μύλο Παραστατικών Τεχνών, παρουσιάζει το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00 στο Θέατρο «Κώστας Τσιάνος» στον Μύλο του Παππά,  την παράσταση “Ο Μικρός Πρίγκιπας” του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ σε διασκευή Μ. Κουγιουμτζή.

Μέσα από την τέχνη του θεάτρου και με όχημα τη φαντασία και τον αυτοσχεδιασμό, η ομάδα του Σκηνοβάτη, μας καλεί να γνωρίσουμε το παιδί με τα ξανθά μαλλιά που όλο χαμογελά, να επισκεφτούμε τον πλανήτη του Β612 και να ξεκινήσουμε μαζί του ένα ταξίδι γνωρίζοντας τον κόσμο των μεγάλων.

Λέξεις όπως ‘εξουσία’ , ‘εντολή’, ‘θαυμασμός’, ‘ντροπή’, ‘εφήμερο’, ‘εξημερώνω’, ‘φιλία’, θα προβληματίσουν τον Μικρό Πρίγκιπα και θα τον κάνουν να επιστρέψει πίσω στο αγαπημένο του τριαντάφυλλο,  έχοντας κατακτήσει μια σπουδαία αλήθεια: Με την καρδιά βλέπεις πάντα καλύτερα.

Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια...

Φωτογραφίες: Γιάννης Χατζηαντωνίου

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου
Ώρα 21.00
Θέατρο «Κώστας Τσιάνος» στον Μύλο του Παππά

Είσοδος ελεύθερη με κράτηση θέσεων στο τηλ 2410614449 , από Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-13.00

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 6:06 pm


Οι νέες διοικήσεις των νομικών προσώπων του Δήμου Ελασσόνας

Εκλέχτηκαν την περασμένη εβδομάδα (9/9/2019) από το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας οι πρόεδροι, οι αντιπρόεδροι και τα μέλη των Δ.Σ. των νομικών προσώπων του Δήμου Ελασσόνας για την περίοδο 2019-2023.

Με ομόφωνη απόφαση των δημοτικών παρατάξεων η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ελασσόνας εξέλεξε τα μέλη και τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου ως εξής:

Πρόεδρος: Τζιουμακλής Ιπποκράτης

Τακτικά Μέλη: Έξαρχος Κωνσταντίνος, Δραγατσίκης Ιωάννης, Γεροφωκάς Αθανάσιος και Πασχόπουλος Κωνσταντίνος, Ιγγλέζος Κωνσταντίνος, Γιάγκου Γλυκερία, Καραγκόγκος Φώτιος, Τσανούσας Κωνσταντίνος, Κυριλλίδης Αθανάσιος, Δρυστέλλα Μαρία

Αναπληρωματικά Μέλη: Κυριλλίδης Γεώργιος, Δήμκος Κωνσταντίνος, Νάνος Ιωάννης και Κορακίδης Κωνσταντίνος, Γεωργούλας Δημήτριος, Κεχαγιάς Ιωάννης, Καραγιάννης Κωνσταντίνος, Παπαδημητρίου Χρήστος, Παπάρα Πολυξένη, Λαναρίδης Θεόδωρος

Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΕΛ με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου εκλέχτηκε ο δημοτικός σύμβουλος Έξαρχος Κωνσταντίνος

Στο Δ.Σ. του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Ελασσόνας με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχτηκαν οι εξής:

Πρόεδρος:  Δημουλάς Αστέριος

Αντιπρόεδρος:  Ταζέ Ελένη (Έλενα)

Τακτικά Μέλη: Κορακίδης Κωνσταντίνος, Τσιούρης Κίμων, Καρκαβανίδου Ευφροσύνη, Κατσαβός Χαρίσιος, Οικονομίδου Κλεοπάτρα, Μπίκιας Νικόλαος, Ζηρδέλη Αικατερίνη, Βακράτσας Νικόλαος, Τζιαφέτα – Τζιόλα Αθανασία

Αναπληρωματικά Μέλη:  Γκουτζαμάνης Ευάγγελος, Κατσιούρας Γεώργιος, Δήμκος Κωνσταντίνος, Τζιουμακλής Ιπποκράτης, Γεωργούλας Δημήτριος, Τάψας Αναστάσιος, Βαρυτιμίδου Βασιλική, Κυριλλίδης Λάζαρος, Μουτζίκου- Αργύρη Βάϊα, Νούσιας Χαρίλαος, Παπακυριακού Σταυρούλα


Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 5:52 pm


Η Στέλλα Μπίζιου συναντήθηκε με τον διοικητή της 1ης Στρατιάς

Επίσκεψη στην 1η Στρατιά και συνάντηση με τον Διοικητή Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο πραγματοποίησε η βουλευτής της ΝΔ στο νομό Λάρισας κα Στέλλα Μπίζιου.

Η συζήτηση, η οποία διεξήχθη σε άριστο κλίμα, επικεντρώθηκε γύρω από επιχειρησιακά και στρατιωτικά θέματα, καθώς και στο ρόλο της 1ης Στρατιάς στο κοινωνικό περιβάλλον της πόλης.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης η κα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με μεγάλη χαρά συναντήθηκα  με τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο κ. Φλώρο, ο οποίος με ενημέρωσε για μια σειρά θεμάτων. Το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων μας και το φρόνημα τους είναι εξαιρετικά υψηλό. Μετά την συνάντηση μου με τον κ. Διοικητή αισθάνομαι ακόμα πιο ήρεμη, ακόμα πιο περήφανη».


Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 5:42 pm


Στην 1η Στρατιά ο πρόεδρος του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

Ο Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος υποδέχθηκε σήμερα τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ.  Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, στο Στρατηγείο της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ (Στρατόπεδο «ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ»), στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης και ενημέρωσης επί των δραστηριοτήτων του Οργανισμού.

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 5:31 pm


«Έρως ήρως» του Αλ. Παπαδιαμάντη στον Μύλο Παραστατικών Τεχνών

Η The Prodigy Theatre Company διασκευάζει και παρουσιάζει στην εναρκτήρια βραδιά του Μύλου Παραστατικών Τεχνών που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού υπό τον καλλιτεχνικό συντονισμό του ΣμουΘ, το αγαπημένο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Έρως ήρως» σ’ ένα μοναδικό θεατρικό μονόλογο 55 λεπτών.

Η παράσταση ακολουθεί τις αρχές του θεάτρου του μινιμαλισμού, διατηρεί το γλωσσικό ιδίωμα του Παπαδιαμάντη, και με καταιγιστικό ρυθμό και χιούμορ φέρνει το κείμενο του 1897 στο σήμερα.

Ο Γιωργής, νεαρός βαρκάρης, αγαπάει την Αρχόντω. Ένα βράδυ τον ξυπνάνε ήχοι γάμου από το σπίτι της. Είναι δυνατόν να την παντρεύουν; Με άλλον; Πρέπει να τους σταματήσει πάση θυσία. Ακόμα κι αν χρειαστεί να πνίξει γαμπρό και πεθερά.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Μπαλαμώτης
Σκηνικό – Κοστούμι: The Prodigy Theatre Co.
Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Αναγνώστου
Ερμηνεία: Αντώνης Κυριακάκης

Βραβεύτηκε με το 1ο Βραβείο ερμηνείας στο Φεστιβάλ Θεατρικών Μονολόγων 2018 του θεάτρου Εύπολις-art.

Θέατρο "Κώστας Τσιάνος" στον Μύλο του Παππά
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019
Ώρα 21:00

Είσοδος ελεύθερη με κράτηση θέσης στο τηλ 2410614449, από Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-13.00.

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 5:20 pm


Ανανεώνεται ο στόλος των περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλία

Με 48 νέα περιπολικά, 16 δίκυκλες μοτοσικλέτες, 3 οχήματα διερεύνησης ατυχημάτων, 51 πομποδέκτες αυτοκινήτων και 4 φορητά ραντάρ εξοπλίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Θεσσαλίας μέσω του ΕΣΠΑ.

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση για την υπογραφή σύμβασης του έργου προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ.

Στόχος είναι η περαιτέρω βελτίωση της ενεργητικής ασφάλειας των μεταφορών, καθώς και η μείωση, πρόληψη και αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων μέσω της βελτίωσης της τροχονομικής αστυνόμευσης των ενδοπεριφερειακών οδικών συνδέσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, καθώς και των συνδέσεών τους με το διαπεριφερειακό οδικό δίκτυο.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξης: "Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας εκτός από τα οδικά έργα με τα οποία ενισχύουμε την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας, χρηματοδοτούμε παράλληλα τον εκσυγχρονισμό του στόλου των Αστυνομικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας και την απόκτηση ειδικού εξοπλισμού για δράσεις οδική ασφάλειας.

Πρόκειται για έργο ουσίας το οποίο ενισχύει την πρόληψη και αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων.  Σε συνεργασία με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας προχωράμε σε ένα σημαντικό εργό που αφορά άμεσα την οδική ασφάλεια των συμπολιτών μας".

Στοιχεία έργου

Ειδικότερα το έργο περιλαμβάνει:

•    15 Αστυνομικά αυτοκίνητα τύπου SUV. Τα οχήματα θα είναι υπηρεσιακού χρωματισμού τύπου 4X4, σύγχρονης κατασκευής και αντιρρυπαντικής τεχνολογίας με κλειστό, ενιαίο μεταλλικό αμάξωμα και κατάλληλες διαστάσεις για άνετη μεταφορά πέντε (5) ατόμων (συμπεριλαμβανομένου και του οδηγού) και θα διαθέτουν φωτεινή και ηχητική σήμανση μέσω ηλεκτρονικής σειρήνας.

Τα εν λόγω μέσα λόγω τεχνικών χαρακτηριστικών θα χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά αστυνομικών δυνάμεων και για τη λήψη μέτρων τροχαίας αστυνόμευσης σε δύσβατα σημεία του οδικού σημείου ή σε επικίνδυνα οδοστρώματα λόγω έργων σε εξέλιξη, δυσμενών καιρικών συνθηκών κλπ. Λόγω της φύσης του οδικού δικτύου (ημιορεινές περιοχές με μεγάλο χωμάτινο δίκτυο) είναι απαραίτητα οχήματα με δυνατότητα κίνησης εκτός δρόμου.

•    16 Δίκυκλες Μοτοσικλέτες. Πρόκειται για μοτοσικλέτες τύπου δίκυκλης αστυνόμευσης (on - off ή ισοδύναμο), υπηρεσιακού χρωματισμού, με όρθια θέση οδήγησης, δυο (2) επιβαινόντων, με βενζινοκινητήρα και με περιμετρική φωτεινή και ηχητική σήμανση.

•    33 Αστυνομικά Αυτοκίνητα. Τα εν λόγω αυτοκίνητα αναμένεται να συμβάλλουν στην άμεση ανταπόκριση των αστυνομικών δυνάμεων. Πρόκειται για επιβατικά αυτοκίνητα, διασκευασμένα σε αστυνομικά αυτοκίνητα υπηρεσιακού και ελεύθερου χρωματισμού.

Το κάθε όχημα θα πρέπει να είναι επιβατικό καινούργιο, σύγχρονης κατασκευής, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και κατάλληλο μορφολογικά για αστυνομικό αυτοκίνητο, για άνετη μεταφορά τουλάχιστον (4) ατόμων (συμπεριλαμβανομένου του οδηγού).

•    3 Οχήματα διερεύνησης τροχαίων ατυχημάτων. Πρόκειται για αστυνομικά οχήματα, υπηρεσιακού χρωματισμού, που θα έχουν φωτεινή σήμανση με φάρο οροφής και ηχητική σήμανση μέσω ηλεκτρονικής σειρήνας, σύγχρονης κατασκευής και αντιρρυπαντικής τεχνολογίας.

Θα έχουν κλειστό ενιαίο αμάξωμα και κατάλληλη διαμόρφωση για την επιτόπια διερεύνηση ενός ατυχήματος και την άμεση μεταφορά του αστυνομικού προσωπικού στον τόπο αυτού.

•    51 Πομποδέκτες αυτοκινήτων. Πρόκειται για πομποδέκτες VHF/FM Αδιαίρετου τύπου. Οι εν λόγω συσκευές θα είναι καινούργιες, αμεταχείριστες, μελετημένες και κατασκευασμένες για εγκατάσταση επί αυτοκινήτων της Ελληνικής Αστυνομίας, ιδιαίτερα ανθεκτικές σε μηχανική καταπόνηση και σε μεταβολές περιβάλλοντος.

•    4 Φορητά ραντάρ. Πρόκειται για συσκευή φορητή χειρός η οποία μετά από την σκόπευση θα πρέπει να απεικονίζει σε κατάλληλη οθόνη (Display) την ταχύτητα του οχήματος σε Km/h και την απόσταση από αυτή.

Θα πρέπει να διαθέτει αισθητήριο τύπου Lazer. Κάθε συσκευή θα συνοδεύεται από βαλίτσα ασφαλούς μεταφοράς επί των οχημάτων που προαναφέρονται, ιμάντα αναρτήσεως, καλώδιο τροφοδοσίας για σύνδεση του με το συσσωρευτή του οχήματος και τηλεσκοπικό τρίποδα στιβαρής κατασκευής πάνω στον οποίο θα προσαρμόζεται το Radar.

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 5:09 pm


Στον δήμαρχο Τεμπών ο Ζήσης Παρλίτσης

Τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Ζήσης Παρλίτσης.

Στην εθιμοτυπικού χαρακτήρα συνάντηση ο κ. Παρλίτσης αφού συνεχάρη το δήμαρχο για την εκλογή του, του ευχήθηκε μια γόνιμη θητεία, ενώ τον ενημέρωσε και για μια σειρά θεμάτων που αφορούν στους αγρότες και κτηνοτρόφους του Δήμου Τεμπών.

Στο πλαίσιο της συνάντησης τέθηκε και το ζήτημα που αφορά στις πληρωμές αγροτών και κτηνοτρόφων και του Δήμου Τεμπών από τον οργανισμό, οι οποίες θα γίνουν το επόμενο διάστημα όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παρλίτσης.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος αφού τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη αλλά και την ενημέρωση που του παρείχε, τόνισε ότι θα υπάρξει αγαστή συνεργασία του δήμου με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, επ’ ωφελεία του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα της περιοχής.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος  Δ.Ε Μακρυχωρίου κ. Ν.Μητσογιάννης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ.Κυρίτσης.

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 3:02 pm


Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για τους 112 διοικητές των νοσοκομείων

Το σήμα της εκκίνησης για την αλλαγή των επικεφαλής των νοσοκομείων του ΕΣΥ δόθηκε και επίσημα από το υπουργείο Υγείας, με τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης της ανοικτής πρόσκλησης σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών στο ΕΣΥ.

Μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου οι υποψήφιοι για τις θέσεις στελεχών του ΕΣΥ μπορούν να στέλνουν τις αιτήσεις τους σε μία από τις 7 Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) της χώρας.

Σύμφωνα με την πρόσκληση του υπουργείου, τώρα αναζητούνται 19 διοικητές και αναπληρωτές διοικητές για την 1η ΥΠΕ Αττικής, 20 για τη 2η ΥΠΕ Πειραιώς και νήσων, 9 για την 3η ΥΠΕ Μακεδονίας, 15 για την 4η ΥΠΕ Μακεδονίας- Θράκης, 11 για την 5η ΥΠΕ Στερεάς Ελλάδας, 17 για την 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων νήσων και τέλος, 10 στελέχη για νοσοκομεία στην 7η ΥΠΕ Κρήτης.

Άλλες 11 θέσεις διοικητών και αναπληρωτών διοικητών, των οποίων η θητεία λήγει στο τέλος του έτους, προκηρύσσονται με την επισήμανση ότι οι νέοι επικεφαλής θα αναλάβουν τη διοίκηση το επόμενο έτος.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μια αίτηση σε μία μόνο Υγειονομική Περιφέρεια, για μέχρι δύο νοσοκομεία και έως δύο θέσεις (Διοικητή ή/και Αναπληρωτή Διοικητή) σε κάθε νοσοκομείο.

Ωστόσο, υπενθυμίζεται ότι δεν μπορεί να υποβάλει αίτηση για κενές θέσεις διοικητή ή αναπληρωτή διοικητή όποιος εργάζεται ή υπηρετεί στο νοσοκομείο για το οποίο προκηρύσσεται η θέση.

Εξαιρούνται οι υπηρετούντες διοικητές και αναπληρωτές διοικητές των νοσοκομείων, των οποίων η θητεία λήγει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και οι οποίοι επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας για την ίδια θέση του ίδιου νοσοκομείου στο οποίο υπηρετούν ως διοικητές ή αναπληρωτές διοικητές.

Τι θα αξιολογήσει η Επιτροπή

Βασικό προσόν για τους υποψηφίους αναφέρεται το πτυχίο ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ ή αντίστοιχο ισότιμο αναγνωρισμένο τίτλο του εξωτερικού.

Ωστόσο, επισημαίνεται ότι συνεκτιμώνται μεταπτυχιακοί τίτλοι, με έμφαση στη διοίκηση, τα οικονομικά, την πληροφορική μονάδων υγείας, η εμπειρία διοίκησης με έμφαση στις μονάδες υγείας, καθώς και η γενικότερη κοινωνική και επαγγελματική αναγνώριση.

Μετά την υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων η διαδικασία συνεχίζεται με την Επιτροπή Αξιολόγησης η οποία θα εξετάσει τα στοιχεία των φακέλων των υποψηφίων που θα διαβιβαστούν σε αυτήν.

Σημειώνεται ότι πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο γενικός γραμματέας υπηρεσιών Υγείας, κ. Ιωάννης Κωτσιόπουλος.

Οι υποψήφιοι θα κληθούν και σε προσωπική συνέντευξη από τα μέλη της Επιτροπής.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία (αξιολόγηση φακέλου και συνέντευξη) για όλους τους υποψήφιους η Επιτροπή θα συντάξει κατάλογο αξιολόγησης και θα τον αποστείλει στον υπουργό Υγείας, ο οποίος λαμβάνει και την τελική απόφαση διορισμού διοικητών και αναπληρωτών διοικητών.

protothema.gr

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 2:38 pm


Λάρισα - Ειδήσεις και Νέα

Καραμπόλα τα μεσάνυχτα στο κέντρο της Λάρισας – «Ουρά» τα αυτοκίνητα (φωτο) - onlarissa.gr

Καραμπόλα τα μεσάνυχτα στο κέντρο της Λάρισας – «Ουρά» τα αυτοκίνητα (φωτο)  onlarissa.gr

Καραμπόλα τριών αυτοκίνητων σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην οδό Παναγούλη, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 September 2019 | 12:26 am


Πλήθος κόσμου στη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία με τον Σταμάτη Σπανουδάκη στη Λάρισα (φωτο - βίντεο) - onlarissa.gr

Πλήθος κόσμου στη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία με τον Σταμάτη Σπανουδάκη στη Λάρισα (φωτο - βίντεο)  onlarissa.gr

Την ονειρική συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη στη Λάρισα παρακολούθησε πλήθος κόσμους το βράδυ της Τρίτης στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ. Τη συναυλία ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 10:10 pm


«Η Δικαιοσύνη κρατά την κοινωνική συνοχή» - Ελευθερία

«Η Δικαιοσύνη κρατά την κοινωνική συνοχή»  Ελευθερία

«Η Δικαιοσύνη κρατά την κοινωνική συνοχή», υποστήριξε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λάρισας και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, απευθυνόμενος σε δικαστές και ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 10:08 pm


Πλήθος πιστών στην γιορτή της Αγίας Σοφίας στη Λάρισα (ΦΩΤΟ) - Larisanew

Πλήθος πιστών στην γιορτή της Αγίας Σοφίας στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)  Larisanew

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής Μαρτύρων Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 9:38 pm


Τα νέα «Χίλια Χείλια»: Ο Τάκης Ντελής μιλά για την νέα πρόταση διασκέδασης στη Λάρισα - onlarissa.gr

Τα νέα «Χίλια Χείλια»: Ο Τάκης Ντελής μιλά για την νέα πρόταση διασκέδασης στη Λάρισα  onlarissa.gr

Ο μετρ της διασκέδασης Τάκης Ντελής, μιλά για τη νέα πρόταση διασκέδασης «Χίλια Χείλια». Κύριε Ντελή, τι είναι η Όπερα Διασκέδασης «Χίλια Χείλια». Επιτρέψτε ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 7:39 pm


Μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής μέσω παιχνιδιού για παιδιά στη Λάρισα (φωτο) - onlarissa.gr

Μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής μέσω παιχνιδιού για παιδιά στη Λάρισα (φωτο)  onlarissa.gr

Ποδήλατο εφαρμόζοντας σωστούς κανόνες κυκλοφοριακής αγωγής, σε συνδυασμό με παιγνιώδεις δραστηριότητες, έκαναν οι μικροί μας φίλοι το απόγευμα της ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 7:18 pm


Χειροπέδες σε 60χρονο φυγόποινο στη Λάρισα - Δυτικές ματιές

Χειροπέδες σε 60χρονο φυγόποινο στη Λάρισα  Δυτικές ματιές

Ενας 60χρονος συνελήφθη χθες το βράδυ στην πόλη της Λάρισας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν δύο αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας.

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 6:54 pm


«Απόηχος» στον Μύλο Παραστατικών Τεχνών στη Λάρισα - onlarissa.gr

«Απόηχος» στον Μύλο Παραστατικών Τεχνών στη Λάρισα  onlarissa.gr

Απόηχος του ήχου. Απόηχος της κίνησης. Απόηχος της καρδιάς. Απόηχος στιγμών… Τι μένει στο τέλος; Αίσθηση, συναίσθημα και αναμνήσεις σαν απόηχος της ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 4:19 pm


Επιτακτική ανάγκη η Λάρισα να αποκτήσει σύγχρονα νηπιαγωγεία - Ελευθερία

Επιτακτική ανάγκη η Λάρισα να αποκτήσει σύγχρονα νηπιαγωγεία  Ελευθερία

Επίσκεψη στη διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, Σοφία Παπαδοπούλου, πραγματοποίησε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 4:16 pm


Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη Λάρισα - Ελευθερία

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη Λάρισα  Ελευθερία

Αντιφασιστική συγκέντρωση διοργανώνεται αύριο Τετάρτη στις 19.30 στην πλατεία Ταχυδρομείου. Στη συγκέντρωση θα μετάσχει και η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλ.

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 3:28 pm


Λάρισα: Από 15 ευρώ τα εισιτήρια με Ξάνθη - SDNA

Λάρισα: Από 15 ευρώ τα εισιτήρια με Ξάνθη  SDNA

Στη διάθεση των φιλάθλων της Λάρισας βρίσκονται τα εισιτήρια του προσεχούς αγώνα με την Ξάνθη.

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 3:24 pm


Συνελήφθη 39χρονος φυγόποινος στη Λάρισα - Δυτικές ματιές

Συνελήφθη 39χρονος φυγόποινος στη Λάρισα  Δυτικές ματιές

Στη σύλληψη ενός 39χρονου προχώρησαν χθες το μεσημέρι αστυνομικοί στη Λάρισα, γιατί σε βάρος του εκκρεμούν δύο αποφάσεις του Μονομελούς ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 3:15 pm


Τελετή υποδοχής εκπαιδευόμενων στο 2ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισα - Ο Οικολογικός συμβολισμός ενός σχολείου - onlarissa.gr

Τελετή υποδοχής εκπαιδευόμενων στο 2ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισα - Ο Οικολογικός συμβολισμός ενός σχολείου  onlarissa.gr

Με δέντρο συμβόλισαν το σχολείο και με φύλλα τους εκπαιδευόμενους οι δευτεροετείς του 2ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας, του σχολείου που ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 1:56 pm


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ 8ης ΕΜΑΚ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΓΑΛΛΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ - Larisanew

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ 8ης ΕΜΑΚ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΓΑΛΛΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ  Larisanew

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ομάδας 6 Γάλλων τουριστών ηλικίας 25-65 ετών που έχασαν τον προσανατολισμό τους κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο Ανατολικό ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 1:51 pm


Κάλεσμα του ΕΚΛ για το αυριανό συλλαλητήριο στη Λάρισα - onlarissa.gr

Κάλεσμα του ΕΚΛ για το αυριανό συλλαλητήριο στη Λάρισα  onlarissa.gr

Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας καλεί τους Λαρισαίους να συμμετάσχουν στην αυριανή απεργία, αλλά και στο συλλαλητήριο που θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης, ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 1:32 pm


Παρεμβαίνει εισαγγελέας για το γκράφιτι στον τρούλο των οθωμανικών λουτρών στη Λάρισα - Larisanew

Παρεμβαίνει εισαγγελέας για το γκράφιτι στον τρούλο των οθωμανικών λουτρών στη Λάρισα  Larisanew

Την άμεση παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών προκάλεσε το χθεσινό δημοσίευμα της «E» σχετικά με το γκράφιτι που έγινε στον θόλο των οθωμανικών λουτρών.

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 1:16 pm


Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης ο Λαρισαίος που βρέθηκε να τρώει από τα σκουπίδια στη Λάρισα… Τι λέει ο δήμος - Larisanew

Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης ο Λαρισαίος που βρέθηκε να τρώει από τα σκουπίδια στη Λάρισα… Τι λέει ο δήμος  Larisanew

Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων, σύμφωνα με ανακοίνωση του ίδιου του δήμου, γνωρίζει τον άστεγο που εντοπίστηκε να καταναλώνει φαγητό από ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 1:04 pm


Λάρισα: Δυνατά φιλικά προετοιμασίας - Sportime

Λάρισα: Δυνατά φιλικά προετοιμασίας  Sportime

Η Λάρισα έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της για τη νέα […]

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 12:22 pm


Με χειροπέδες 39χρονο "μπουμπούκι" στη Λάρισα - onlarissa.gr

Με χειροπέδες 39χρονο "μπουμπούκι" στη Λάρισα  onlarissa.gr

Συνελήφθη χθες Δευτέρα το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 39χρονος, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 12:07 pm


Η άμεση κινητοποίηση του αρχηγού της ΑΕΛ για την οικογένεια στη Λάρισα που ζει στο σκοτάδι… «Βροχή» τα σχόλια - onlarissa.gr

Η άμεση κινητοποίηση του αρχηγού της ΑΕΛ για την οικογένεια στη Λάρισα που ζει στο σκοτάδι… «Βροχή» τα σχόλια  onlarissa.gr

Ευαισθητοποιημένος πάντα σε κοινωνικά θέματα ο αρχηγός της ΑΕΛ, Νίκος Καρανίκας βλέποντας το θέμα που έχει βγει στην επιφάνεια τις τελευταίες ημέρες με ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 11:25 am


Λάρισα: Θυσία νέων στην άσφαλτο - Larisanew

Λάρισα: Θυσία νέων στην άσφαλτο  Larisanew

Αυξημένα είναι φέτος τα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα που καταγράφονται στον νομό Λάρισας, σύμφωνα και με τις θλιβερές στατιστικές της ΕΛ.ΑΣ. αφού ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 10:39 am


Χωρίς νερό αύριο περιοχές μέσα στη Λάρισα - Larisanew

Χωρίς νερό αύριο περιοχές μέσα στη Λάρισα  Larisanew

Η Δ.Ε.Υ.Α.Λ. ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου και από ώρα 9:00 μέχρι 15:00 θα γίνει διακοπή νερού στις παρακάτω οδούς: Γ. ΣΕΦΕΡΗ (από ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 10:22 am


Ημερίδα για την όραση το Σάββατο στη Λάρισα - onlarissa.gr

Ημερίδα για την όραση το Σάββατο στη Λάρισα  onlarissa.gr

Ημερίδα για την όραση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 στο Grecotel Larissa Imperial με θέματα ομιλίας τα εξής: Όραση & μάθηση 16.30- ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 10:17 am


Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στη Λάρισα - Larissanet.gr

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στη Λάρισα  Larissanet.gr

Με τη μαζική συμμετοχή νέων, μαθητών, σπουδαστών και ανθρώπων όλων των ηλικιών ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 9:05 am


Λάρισα: Δύο νέα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου - onlarissa.gr

Λάρισα: Δύο νέα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου  onlarissa.gr

Ακόμη δύο συνάνθρωποι μας στον νομό Λάρισας προσβλήθηκαν από τον ιό του Δυτικού Νείλου, σύμφωνα με την καταγραφή της τελευταίας εβδομαδιαίας ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 8:26 am


Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα στη Λάρισα - Larisanew

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα στη Λάρισα  Larisanew

Αραιή συννεφιά σήμερα Τρίτη στη Λάρισα με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 – 34 βαθμούς Κελσίου. ΤΡΙΤΗ 17ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Ανατολή: 07:13 – Δύση 19: ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 8:14 am


Λάρισα: Απεβίωσε 59χρονος - Larissanet.gr

Λάρισα: Απεβίωσε 59χρονος  Larissanet.gr

Η κηδεία του τελέστηκε χθες, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019, το απόγευμα.

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2019 | 8:05 am


ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ HANS CHRISTIAN ANDERSEN ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ - Larisanew

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ HANS CHRISTIAN ANDERSEN ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ  Larisanew

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ. ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ώρες 11.30 – 18.00. ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : BΙΒΛ/ΛΕΙΟ ΑΝΕΜΟΣ – τηλ 2410 252390. Προπώληση ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 9:00 pm


Αντιρατσιστικό φεστιβάλ στη Λάρισα - Ελευθερία

Αντιρατσιστικό φεστιβάλ στη Λάρισα  Ελευθερία

Ενταγμένη στο 16ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ ήταν η συναυλία hip hop που διοργανώθηκε χθες βράδυ στον πεζόδρομο της Βενιζέλου, στο Αρχαίο Θέατρο. Το φεστ ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 8:53 pm


Ηττήθηκε στη Λάρισα αλλά παίρνει και Μπαλάφα η Νίκη - Newspaper TAXYDROMOS

Ηττήθηκε στη Λάρισα αλλά παίρνει και Μπαλάφα η Νίκη  Newspaper TAXYDROMOS

Την πρώτη της ήττα στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας γνώρισε το περασμένο Σάββατο η Νίκη Βόλου, αλλά ετοιμάζει μια ακόμη δυνατή μεταγραφική κίνηση με ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 8:22 pm


Βανδαλισμοί μνημείου οθωμανικών λουτρών στη Λάρισα - CNN Greece

Βανδαλισμοί μνημείου οθωμανικών λουτρών στη Λάρισα  CNN Greece

Δείτε φωτογραφίες από τους βανδαλισμούς στα οθωμανικά λουτρά της Λάρισας . Άγνωστοι μουτζούρωσαν με γκράφιτι τον θόλο ενώ ρεπορτάζ του τοπικού τύπου ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 6:51 pm


Εγγραφές στις Λέσχες Πολιτισμού στη Λάρισα - onlarissa.gr

Εγγραφές στις Λέσχες Πολιτισμού στη Λάρισα  onlarissa.gr

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις Λέσχες Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, με προγράμματα για παιδιά και ενήλικες σε κάθε συνοικία. Οι Λέσχες Πολιτισμού ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 6:14 pm


Λάρισα: Ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση της ουσιαστικής αναβάθμισης της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης - onlarissa.gr

Λάρισα: Ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση της ουσιαστικής αναβάθμισης της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης  onlarissa.gr

Υπογράφτηκε η σύμβαση για τη μελέτη βελτίωση του δρόμου από κόμβο Καράγιωργα έως κόμβο Συκουρίου. 16/09/2019 - 16:45. Λάρισα: Ένα βήμα πιο κοντά ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 4:45 pm


Ηλικιωμένος στη Λάρισα ψάχνει για φαγητό στα σκουπίδια και κοιμάται στο πεζούλι (φωτο) - onlarissa.gr

Ηλικιωμένος στη Λάρισα ψάχνει για φαγητό στα σκουπίδια και κοιμάται στο πεζούλι (φωτο)  onlarissa.gr

Ηλικιωμένος εντοπίστηκε από Λαρισαία σε συνοικία της πόλης και συγκεκριμένα πίσω από την Πυροσβεστική, να ψάχνει κάδους σκουπιδιών για να μπορέσει να ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 4:40 pm


Επίσημο: Στη Λάρισα και ο Μπερχανιμέσκελ (video) - AllStar Basket

Επίσημο: Στη Λάρισα και ο Μπερχανιμέσκελ (video)  AllStar Basket

Η Λάρισα συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ της ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν στην Basket League, ανακοινώνοντας τον Τζόνι Μπερχανιμέσκελ.

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 3:54 pm


Αγώνας δρόμου «Στα τείχη της Αρχαίας Λάρισας» για τα παιδιά με χρόνια νοσήματα - onlarissa.gr

Αγώνας δρόμου «Στα τείχη της Αρχαίας Λάρισας» για τα παιδιά με χρόνια νοσήματα  onlarissa.gr

Κώστας Αγοραστός: « Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου τρέχουμε όλοι για καλό σκοπό». 16/09/2019 - 15:14. Αγώνας δρόμου «Στα τείχη της Αρχαίας Λάρισας» για τα ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 3:14 pm


Λάρισα: Εισαγγελική έρευνα για την άδεια του ΙΕΚ Ομηρος - Real.gr

Λάρισα: Εισαγγελική έρευνα για την άδεια του ΙΕΚ Ομηρος  Real.gr

Νέα στοιχεία για τη λειτουργία του εκπαιδευτηρίου σε κτίριο που είχε καεί. Προκαταρκτική εξέταση για το θέμα αδειοδότησης του κτιρίου των ΙΕΚ Ομηρος και ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 1:18 pm


Πήρε Μπερχανιμέσκελ η Λάρισα - Μπάσκετ - Ελλάδα - ΣΠΟΡ FM 94.6

Πήρε Μπερχανιμέσκελ η Λάρισα - Μπάσκετ - Ελλάδα  ΣΠΟΡ FM 94.6

Τον 27χρονο Καναδό σούτινγκ γκαρντ Τζόνι Μπερχανιμέσκελ απέκτησε η νεοφώτιστη στην Basket League ομάδα της Λάρισας.

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 12:49 pm


Οριστικό: Στην Λάρισα ο Μπερχανεμέσκελ (vid) - SDNA

Οριστικό: Στην Λάρισα ο Μπερχανεμέσκελ (vid)  SDNA

Απόλυτη επιβεβαίωση του SDNA για τον Τζόνι Μπερχανεμέσκελ, αφού η Λάρισα ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 27χρονου Καναδού για τη νέα σεζόν.

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 12:38 pm


Λάρισα: Δικός της και ο Μπερχανιμέσκελ (vid) - Sportime

Λάρισα: Δικός της και ο Μπερχανιμέσκελ (vid)  Sportime

Η Λάρισα συνεχίζει τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Basket League, ανακοινώντας την απόκτηση του Τζόνι Μπερχανιμέσκελ.

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 12:32 pm


Λάρισα: Θεσσαλός ο Τζόνι Μπερχανιμέσκελ - Eurohoops Greece

Λάρισα: Θεσσαλός ο Τζόνι Μπερχανιμέσκελ  Eurohoops Greece

Ο Τζόνι Μπερχανιμέσκελ αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λάρισας, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Eurohoops, με τη νεοφώτιστη ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 12:24 pm


Νέο κατάστημα 4tailors στη Λάρισα - Larissanet.gr

Νέο κατάστημα 4tailors στη Λάρισα  Larissanet.gr

Η 4tailors, ένα 100% ελληνικό brand γυναικείων ρούχων βασισμένο σε μία μινιμαλιστική προσέγγιση, απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να κινείται με ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 12:01 pm


Αυτές είναι οι τελευταίες εκκλησιαστικές ειδήσεις στη Λάρισα - Larisanew

Αυτές είναι οι τελευταίες εκκλησιαστικές ειδήσεις στη Λάρισα  Larisanew

Η νεοσυσταθείσα Ενορία της Του Θεού Σοφίας Λαρίσης εορτάζει αύριο Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου τον αφιερωμένο υπόγειο ναό της στην Αγία Μεγαλομάρτυρα Σοφία ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 11:59 am


Η εορτή της Ύψωσις του Τιμίου Σταυρού στη Λάρισα (φωτο) - onlarissa.gr

Η εορτή της Ύψωσις του Τιμίου Σταυρού στη Λάρισα (φωτο)  onlarissa.gr

Η Παγκόσμιος Ύψωσις του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού εορτάστηκε πανδήμως σε όλους τους ναούς της Μητρόπολης Λαρίσης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 10:40 am


Λάρισα σε Περέιρα-Φούσεκ: «Δείτε το βίντεο του αγώνα με Πανιώνιο, τραγικός ο Παπαδόπουλος» - SDNA

Λάρισα σε Περέιρα-Φούσεκ: «Δείτε το βίντεο του αγώνα με Πανιώνιο, τραγικός ο Παπαδόπουλος»  SDNA

Επιστολή στην ΚΕΔ και τους Περέιρα-Φούσεκ έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΛ, εκφράζοντας τα έντονα παράπονά της για τη διαιτησία του Παπαδόπουλου, μετά την ήττα από ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 10:04 am


Σε ρυθμούς "Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας" η Λάρισα από σήμερα - Δείτε όλο το πρόγραμμα δράσεων - onlarissa.gr

Σε ρυθμούς "Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας" η Λάρισα από σήμερα - Δείτε όλο το πρόγραμμα δράσεων  onlarissa.gr

Με δυναμικό τρόπο και με ποικίλες δράσεις, μετέχει η Λάρισα και ο Δήμος Λαρισαίων στην «Εβδομάδα Ευρωπαϊκής Κινητικότητας» που ξεκινάει από σήμερα ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 9:57 am


Αλεξάνδρα Καζάζου: Χρωστάω πράγματα στη Λάρισα - Larissanet.gr

Αλεξάνδρα Καζάζου: Χρωστάω πράγματα στη Λάρισα  Larissanet.gr

Η ίδια μιλά για τα δικά της «αλήτικα» εφηβικά χρόνια στη Λάρισα υποστηρίζοντας ότι χρωστά στην πόλη που μεγάλωσε.

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 9:51 am


Καιρός - Λάρισα: «Βουτιά» 11 βαθμών από Πέμπτη - Larissanet.gr

Καιρός - Λάρισα: «Βουτιά» 11 βαθμών από Πέμπτη  Larissanet.gr

Φαίνεται πως ο καιρός αναμένεται να φορέσει το... φθινοπωρινό του κουστούμι από τα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε.

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 9:28 am


Δράσεις με εικόνες από τη Λάρισα του μέλλοντος… - Larissanet.gr

Δράσεις με εικόνες από τη Λάρισα του μέλλοντος…  Larissanet.gr

Μια σειρά από σημαντικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα από σήμερα Δευτέρα 16 έως και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 8:19 am


Λάρισα: Τους πείραξαν οι γλάστρες του Φιλοζωικού Συλλόγου στο πεζοδρόμιο – Το «STOP από την Δημοτική Αστυνομία (φωτο) - onlarissa.gr

Λάρισα: Τους πείραξαν οι γλάστρες του Φιλοζωικού Συλλόγου στο πεζοδρόμιο – Το «STOP από την Δημοτική Αστυνομία (φωτο)  onlarissa.gr

Για χρόνια τώρα ο Σύλλογος Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος» διατηρεί μπροστά από τα γραφεία του μια …πράσινη όαση από γλάστρες, ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2019 | 7:10 am


Αυλαία για το Φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα (φωτ.) - Larissanet.gr

Αυλαία για το Φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα (φωτ.)  Larissanet.gr

Με σύνθημα: «Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας… «θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα!…», το Σοσιαλισμό!», έπεσε το βράδυ της.

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 11:55 pm


Πλήθος κόσμου στη συναυλία των Πυξ Λαξ στη Λάρισα (φωτο - βίντεο) - onlarissa.gr

Πλήθος κόσμου στη συναυλία των Πυξ Λαξ στη Λάρισα (φωτο - βίντεο)  onlarissa.gr

Εκατοντάδες Λαρισαίοι παρακολούθησαν τη συναυλία των Πυξ Λαξ στη Λάρισα το βράδυ της Κυριακής. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Πλαίσιο του 45ου ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 11:30 pm


Super League: Ο Πανιώνιος πήρε... ανάσα, 1-0 την Λάρισα - iefimerida

Super League: Ο Πανιώνιος πήρε... ανάσα, 1-0 την Λάρισα  iefimerida

Το πρώτο του τρίποντο στην εφετινή Super League πήρε ο Πανιώνιος επικρατώντας με 1-0 της Λάρισας στη Νέα Σμύρνη στο ντεμπούτο το Νίκκι Παπαβασιλείου ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 9:55 pm


Ανοδικά κινούνται οι τιμές των ενοικίων για σπίτια φοιτητών στη Λάρισα - onlarissa.gr

Ανοδικά κινούνται οι τιμές των ενοικίων για σπίτια φοιτητών στη Λάρισα  onlarissa.gr

Διαθέσιμα μόλις 100-150 διαμερίσματα για φοιτητές στο Βόλο. 15/09/2019 - 21:29. Ανοίγουν οι αιτήσεις προγράμματος για Λαρισαίους που θέλουν να νοικιάσουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 9:29 pm


Πανιώνιος-Λάρισα 1-0 - newsbreak.gr

Πανιώνιος-Λάρισα 1-0  newsbreak.gr

Ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ στο 58΄με δυνατό σουτ του Μαξίμοβιτς, ο οποίος έπαιξε το ένα-δυο με τον Καμαρά. Το γκολ αυτό χάρισε τη νίκη στους κυανέρυθρους.

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 8:09 pm


ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ - Paidis.com

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ  Paidis.com

Ενας 23χρονος οδηγός μηχανής τραυματίστηκε σήμερα γύρω στις 2.30 μ.μ. σε τροχαίο που σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Πολυτεχνείου και 28ης ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 3:05 pm


Τροχαίο στη Λάρισα: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή - Larisanew

Τροχαίο στη Λάρισα: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή  Larisanew

Τροχαίο ατύχημα στη Λάρισα με σύγκρουση αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα. Το συμβάν έγινε περίπου στις 2.30 σήμερα το μεσημέρι. Για άγνωστο λόγο έγινε η ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 2:52 pm


Σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου με μηχανή στη Λάρισα – Στο νοσοκομείο ο δικυκλιστής - onlarissa.gr

Σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου με μηχανή στη Λάρισα – Στο νοσοκομείο ο δικυκλιστής  onlarissa.gr

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 2.30 το μεσημέρι της Κυριακής στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου με 28ης ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 2:46 pm


Λάρισα: Τροχαίο στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου - Larissanet.gr

Λάρισα: Τροχαίο στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου  Larissanet.gr

Τροχαίο ατύχημα έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, κοντά στη διασταύρωση με την οδό 28ης ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 2:45 pm


Λάρισα: Ημέρα μνήμης γενοκτονίας Ελλήνων της Μικράς Ασίας (φωτ.) - Larissanet.gr

Λάρισα: Ημέρα μνήμης γενοκτονίας Ελλήνων της Μικράς Ασίας (φωτ.)  Larissanet.gr

Κατά τη διάρκεια της τελετής πραγματοποιήθηκε επίσημη Δοξολογία, εκφώνηση ομιλίας, επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης.

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 1:32 pm


Τρεις ιδιαίτερες επισκέψεις του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στη Λάρισα (φωτ.) - Larissanet.gr

Τρεις ιδιαίτερες επισκέψεις του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στη Λάρισα (φωτ.)  Larissanet.gr

Από αριστερά οι Θέμης και Ευριπίδης Μπέκος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Θωμάς Μπέκος Ο μεγάλος Θεσσαλός ερμηνευτής Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήρθε ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 12:01 pm


Τιμήθηκε στη Λάρισα η ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας (φωτο) - onlarissa.gr

Τιμήθηκε στη Λάρισα η ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας (φωτο)  onlarissa.gr

Η περιφέρεια Θεσσαλίας πραγματοποίησε στη Λάρισα το πρωί της Κυριακής επετειακές εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 11:52 am


Λάρισα: Μαζί με ανήλικο έστησε αποξηραντήριο για κάνναβη - Πρώτο ΘΕΜΑ

Λάρισα: Μαζί με ανήλικο έστησε αποξηραντήριο για κάνναβη  Πρώτο ΘΕΜΑ

Συνελήφθη ένας 33χρονος - Ο 17χρονος συνεργός του διέφυγε προσωρινά, αλλά μετά από αναζητήσεις συνελήφθη και αυτός λίγες ώρες αργότερα.

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 10:04 am


Λάρισα: Γνωρίζοντας το «Κάστρο της Βελίκας» | Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

Λάρισα: Γνωρίζοντας το «Κάστρο της Βελίκας» | Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Ένα ξεχωριστό αρχαιολογικό κάστρο, για το οποίο η έρευνα συνεχίζεται σταθερά τα τελευταία χρόνια δεσπόζει στον οικισμό της Βελίκας του δήμου Αγιάς της ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 9:41 am


Αυτά είναι τα 7 κορυφαία ορεινά χωριά της Λάρισας για φθινοπωρινές αποδράσεις! (φωτο) - onlarissa.gr

Αυτά είναι τα 7 κορυφαία ορεινά χωριά της Λάρισας για φθινοπωρινές αποδράσεις! (φωτο)  onlarissa.gr

Το καλοκαίρι δίνει με νωχελικούς ρυθμούς την …σκυτάλη στο φθινόπωρο και τα Σαββατοκύριακα των Λαρισαίων θα αποκτήσουν διαφορετικό νόημα, ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 9:07 am


Οικόπεδο – Υγειονομική «βόμβα» έξω από τη Λάρισα (φωτο) - onlarissa.gr

Οικόπεδο – Υγειονομική «βόμβα» έξω από τη Λάρισα (φωτο)  onlarissa.gr

Για ένα οικόπεδο που αποτελεί υγειονομική «βόμβα» στη Γιάννουλη της Λάρισας κάνει λόγο αναγνώστης με επιστολή – καταγγελία που απέστειλε στο onlarissa.gr ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 8:15 am


Χωρίς ρεύμα σήμερα Κυριακή περιοχές σε Λάρισα, Φάρσαλα και Μακρυχώρι – Δείτε αναλυτικά - onlarissa.gr

Χωρίς ρεύμα σήμερα Κυριακή περιοχές σε Λάρισα, Φάρσαλα και Μακρυχώρι – Δείτε αναλυτικά  onlarissa.gr

Σε προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα προχωρήσει σήμερα Κυριακή ο ΔΕΔΔΗΕ για τη συντήρηση του δικτύου διανομής ενέργειας. Αναλυτικά ο πίνακας ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2019 | 7:22 am


Δεν θέλουν άλλους πρόσφυγες στη Λάρισα | Η Εφημερίδα των Συντακτών - Η Εφημερίδα των Συντακτών

Δεν θέλουν άλλους πρόσφυγες στη Λάρισα | Η Εφημερίδα των Συντακτών  Η Εφημερίδα των Συντακτών

Κοινή θέση να μην υπάρξει επέκταση της Δομής Φιλοξενίας στο Κουτσόχερο Λάρισας εξέφρασαν οι συμμετέχοντες σε σύσκεψη για το προσφυγικό που ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 10:44 pm


ΛΑΡΙΣΑ: ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ - Larisanew

ΛΑΡΙΣΑ: ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ  Larisanew

Η 4η Δημοτική Κοινότητα Λάρισας γιορτάζει την Πολυούχο του Ιερού Ναού της συνοικίας Χαραυγής με χορούς και τραγούδια. Στην εκδήλωση η οποία θα λάβει ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 9:50 pm


Λάρισα: Εκτεθειμένα καλώδια σε παιδική χαρά!!! - Larissanet.gr

Λάρισα: Εκτεθειμένα καλώδια σε παιδική χαρά!!!  Larissanet.gr

Άκρως επικίνδυνο τείνει να γίνει το παιχνίδι των παιδιών στην παιδική χαρά της πλατείας Εργατικής Πρωτομαγιάς. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που μας.

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 8:55 pm


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΧΑΣΙΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ - Paidis.com

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΧΑΣΙΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ  Paidis.com

Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας ανακοινώνεται ότι συνελήφθη σήμερα (14-09-2019) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 8:42 pm


Λάρισα - Καρδίτσα 89-75: Ο Ρέινολντς οδήγησε τους Θεσσαλούς - SPORT24

Λάρισα - Καρδίτσα 89-75: Ο Ρέινολντς οδήγησε τους Θεσσαλούς  SPORT24

Η Λάρισα επικράτησε της Καρδίτσας με 89-75 στον δεύτερο φιλικό αγώνα που έδωσε η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. - SPORT ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 7:14 pm


Λάρισα: Συνελήφθη και ο 17χρονος συνεργός του 33χρονου - Larissanet.gr

Λάρισα: Συνελήφθη και ο 17χρονος συνεργός του 33χρονου  Larissanet.gr

Σε συνέχεια σημερινού Δελτίου Τύπου σχετικά με τη σύλληψη 33χρονου στη Λάρισα, κατηγορούμενου για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και την ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 7:00 pm


Στον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας η διοίκηση της Λάρισα ΚΑΕ - onlarissa.gr

Στον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας η διοίκηση της Λάρισα ΚΑΕ  onlarissa.gr

Στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή Λάρισας κ. Χρήστου Σιμούλη βρέθηκε ο γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Κονδύλης μαζί με τον γενικό ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 4:01 pm


Εικόνες από το μεσημέρι του Σαββάτου στη Λάρισα - onlarissa.gr

Εικόνες από το μεσημέρι του Σαββάτου στη Λάρισα  onlarissa.gr

Ημέρα ξεκούρασης το Σάββατο για πολλούς Λαρισαίους, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να βγούνε για τη βόλτα τους την ηλιόλουστη αυτή ημέρα. Οι γεμάτοι ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 1:00 pm


Ζεστός ο καιρός στη Λάρισα το Σαββατοκύριακο - Έρχονται 35άρια από Τρίτη! - onlarissa.gr

Ζεστός ο καιρός στη Λάρισα το Σαββατοκύριακο - Έρχονται 35άρια από Τρίτη!  onlarissa.gr

Με καλές θερμοκρασίες που το μεσημέρι θα φθάσουν τους 31 βαθμούς Κελσίου αλλά το πρωί θα έχει αρκετό κρύο αφού ο υδράργυρος θα πέφτει στους 14, ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2019 | 8:56 am


Πανιώνιος : Κάλεσμα για τον «τελικό» με Λάρισα - tech.in.gr

Πανιώνιος : Κάλεσμα για τον «τελικό» με Λάρισα  tech.in.gr

Η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή (15/9, 19:15)

Δημοσιεύθηκε στις 13 September 2019 | 10:46 pm


Εκρηξη χύτρας αναστάτωσε ολόκληρη γειτονιά στη Λάρισα - Τα Νέα Οnline

Εκρηξη χύτρας αναστάτωσε ολόκληρη γειτονιά στη Λάρισα  Τα Νέα Οnline

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής στη συνοικία της Νεάπολης στη Λάρισα, μετά από κλήση στην Πυροσβεστική για έκρηξη και ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 September 2019 | 8:07 pm


Επιμνημόσυνη δέηση στη Λάρισα για τους 17 εκτελεσθέντες πατριώτες από τους Γερμανούς - onlarissa.gr

Επιμνημόσυνη δέηση στη Λάρισα για τους 17 εκτελεσθέντες πατριώτες από τους Γερμανούς  onlarissa.gr

Χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης κ. Τυρνάβου Ιερωνύμου τελέστηκε το πρωί της Παρασκευής στο παλαιό Νεκροταφειο της Λάρισας, ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 September 2019 | 3:00 pm


Στόχος ο Ιπποκράτης να «επιστρέψει» στη Λάρισα - Larissanet.gr

Στόχος ο Ιπποκράτης να «επιστρέψει» στη Λάρισα  Larissanet.gr

Την άρρηκτη σχέση που συνδέει τον Ιπποκράτη, «Πατέρα της Σύγχρονης Ιατρικής», με την Λάρισα – τον τόπο που έζησε μέρος της ζωής του και πέθανε ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 September 2019 | 2:08 pm


Λάρισα: Με «Τσολιά» και «Πυξ Λαξ» το Φεστιβάλ της ΚΝΕ - Larissanet.gr

Λάρισα: Με «Τσολιά» και «Πυξ Λαξ» το Φεστιβάλ της ΚΝΕ  Larissanet.gr

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν 14-15 Σεπτεμβρίου στην Κοίτη του Πηνειού.

Δημοσιεύθηκε στις 13 September 2019 | 1:04 pm


Λάρισα: Έσκασε γκαζάκι σε κουζίνα- Κινητοποίηση της Π.Υ - Larissanet.gr

Λάρισα: Έσκασε γκαζάκι σε κουζίνα- Κινητοποίηση της Π.Υ  Larissanet.gr

Συναγερμός σήμανε στην Π.Υ Λάρισας η οποία δέχθηκε κλήση για καπνούς σε διαμέρισμα στην οδό Μαλάκη στην Νεάπολη. Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 September 2019 | 12:58 pm


Λάρισα: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζεχάιβ Φλόιντ - SPORT24

Λάρισα: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζεχάιβ Φλόιντ  SPORT24

Η Λάρισα πρόσθεσε στο ρόστερ της τον 22χρονο Αμερικανό φόργουορντ Τζεχάιβ Φλόιντ, τον δεύτερο καλύτερο μπλοκέρ στην ιστορία του κολεγίου Χόλι Κρος.

Δημοσιεύθηκε στις 13 September 2019 | 12:09 pm


Λάρισα: Μόλις 15 ετών πιάστηκε με χασίς πάνω σε κλεμμένο ποδήλατο! - onlarissa.gr

Λάρισα: Μόλις 15 ετών πιάστηκε με χασίς πάνω σε κλεμμένο ποδήλατο!  onlarissa.gr

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας 15χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 September 2019 | 10:02 am


Τροχαίο με μηχανάκι στη Λάρισα: 16χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του - Πρώτο ΘΕΜΑ

Τροχαίο με μηχανάκι στη Λάρισα: 16χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ο έφηβος αναβάτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό προκειμένου να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Δημοσιεύθηκε στις 13 September 2019 | 12:29 am


«Ας έρθει στη Λάρισα ο Βελόπουλος…» - Ελευθερία

«Ας έρθει στη Λάρισα ο Βελόπουλος…»  Ελευθερία

Στην αντεπίθεση πέρασε χθες ο Θανάσης Νασίκας για το ζήτημα της «χαμένης» βουλευτικής έδρας της Λάρισας, που ήρθε στην επιφάνεια μετά τη δημοσιοποίηση ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 September 2019 | 10:08 pm


Τι προκάλεσε την διακοπή ρεύματος στη Λάρισα - Larissanet.gr

Τι προκάλεσε την διακοπή ρεύματος στη Λάρισα  Larissanet.gr

Φαίνεται ότι σιγά-σιγά αποκαθίσταται η διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε σε μεγάλο μέρος της Λάρισας. Ήδη έχει επανέλθει το ρεύμα στην περιοχή της ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 September 2019 | 8:21 am


Μπλακ άουτ στη Λάρισα (φωτ.) - Larissanet.gr

Μπλακ άουτ στη Λάρισα (φωτ.)  Larissanet.gr

Εκτεταμένη διακοπή ρεύματος σημειώνεται από τις 6.30 το πρωί στη Λάρισα.

Δημοσιεύθηκε στις 12 September 2019 | 7:08 am


Νίκη του Κολοσσού στη Λάρισα, έφτασε τα 500 διαρκείας! (pics) - AllStar Basket

Νίκη του Κολοσσού στη Λάρισα, έφτασε τα 500 διαρκείας! (pics)  AllStar Basket

Ο Κολοσσός Ρόδου έκανε το 2/2 στα φιλικά του, επικρατώντας της Λάρισας στην ομώνυμη πόλη με 70-67 σ' ένα κλειστό παιχνίδι που είχε το χαρακτήρα ενός ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 September 2019 | 2:33 am


Στην Ελλάδα για την Λάρισα ο Ρέινολντς - SDNA

Στην Ελλάδα για την Λάρισα ο Ρέινολντς  SDNA

Ο Σκότι Ρέινολντς θα ενισχύσει την προσπάθεια της Λάρισας τη νέα σεζόν και στο πλαίσιο αυτό έφτασε στην Ελλάδα το απόγευμα της Τρίτης (10/09).

Δημοσιεύθηκε στις 10 September 2019 | 9:31 pm


Λάρισα: Απεβίωσε 58χρονος - Larissanet.gr

Λάρισα: Απεβίωσε 58χρονος  Larissanet.gr

Απεβίωσε ο Ιωάννης Αργύρης σε ηλικία 58 ετών. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του Μαρία, δύο γιούς, γονείς, αδέλφια, ανίψια, θείους. Η κηδεία του θα τελεστεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 September 2019 | 10:00 am


Αιματηρή συμπλοκή σε hot spot μεταναστών στη Λάρισα - Πρώτο ΘΕΜΑ

Αιματηρή συμπλοκή σε hot spot μεταναστών στη Λάρισα  Πρώτο ΘΕΜΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεπλάκησαν δύο ομάδες Αφγανών και Σύρων με αιχμηρά αντικείμενα με αποτέλεσμα πέντε από αυτούς να διακομιστούν ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 September 2019 | 10:00 am


Λάρισα: Αίσιο τέλος για τον περιπατητή που χάθηκε στον Όλυμπο - Newsbomb

Λάρισα: Αίσιο τέλος για τον περιπατητή που χάθηκε στον Όλυμπο  Newsbomb

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας όταν ορειβάτης κοντά στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ορεινού Αγώνα ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 September 2019 | 10:00 am


Λάρισα: Νέος εξοπλισμός για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο - Υγεία | News 24/7 - NEWS 24/7

Λάρισα: Νέος εξοπλισμός για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο - Υγεία | News 24/7  NEWS 24/7

Με νέο ιατροτεχνολογικό εκξοπλισμό ενισχύει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Δημοσιεύθηκε στις 6 September 2019 | 10:00 am


Λάρισα: Ανακοίνωσε Μπέικερ - SPORT24

Λάρισα: Ανακοίνωσε Μπέικερ  SPORT24

Παίκτης της Λάρισας θα είναι και επίσημα την σεζόν 2019/20 ο Τζάστιν Μπέικερ, με την ομάδα της Θεσσαλίας να ανακοινώνει την απόκτησή του. - SPORT 24 ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2019 | 10:00 am


Πολλά χαμόγελα και... στιγμιότυπα μετά την ομιλία Γεννηματά στη Λάρισα (φωτ.) - Larissanet.gr

Πολλά χαμόγελα και... στιγμιότυπα μετά την ομιλία Γεννηματά στη Λάρισα (φωτ.)  Larissanet.gr

Περίσσευαν τα χαμόγελα μετά την ομιλία της Φώφης Γεννηματά στην μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα.

Δημοσιεύθηκε στις 3 September 2019 | 10:00 am


Δύο τροχαία στη Λάρισα, ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες - Η Εφημερίδα των Συντακτών

Δύο τροχαία στη Λάρισα, ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες  Η Εφημερίδα των Συντακτών

Ένας ηλικιωμένος έχασε σήμερα τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην περιοχή του Πλατύκαμπου. Στον Τύρναβο τρία αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 September 2019 | 10:00 am


Λάρισα: Σοβαρό τροχαίο με πέντε τραυματίες - CNN Greece

Λάρισα: Σοβαρό τροχαίο με πέντε τραυματίες  CNN Greece

Ειδήσεις - Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 11:00 το πρωί έξω από τη Λάρισα , με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε άτομα.

Δημοσιεύθηκε στις 2 September 2019 | 10:00 am


Λάρισα – Ολυμπιακός : Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών - Το Βήμα Online

Λάρισα – Ολυμπιακός : Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών  Το Βήμα Online

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι απαγορεύτηκε η μετακίνηση 2.000 οπαδών του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Κυριακής κατόπιν εισήγησης της ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 August 2019 | 10:00 am


Ερμής Αγιάς: Έγινε ΚΑΕ και μετονομάστηκε επίσημα σε Λάρισα - SPORT24

Ερμής Αγιάς: Έγινε ΚΑΕ και μετονομάστηκε επίσημα σε Λάρισα  SPORT24

Ο Ερμής Αγιάς έγινε ΚΑΕ και μπορεί πλέον να αποκαλείται Λάρισα, την ονομασία δηλαδή που θα φέρει στην παρθενική του χρονιά στην Basket League. - SPORT ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 August 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Λάρισα

Φιλικοί ιστότοποι: