Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Λαρίσης   »   Λάρισα    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

60χρονη απειλούσε να αυτοκτονήσει πίνοντας χλωρίνη

Συναγερμός σήμανε στο ΕΚΑΒ το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου στη Λάρισα μετά από κλήση μίας γυναίκας που απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει πίνοντας χλωρίνη.

Ασθενοφόρο έφτασε στην οικία της 60χρονης η οποία τελικά πείστηκε να μην προβεί στην ενέργεια και επιβιβάστηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 5:11 pm


Διαπολιτισμικά Εργαστήρια Θεάτρου Φόρουμ και Κλόουν από τον Jean Pierre Besnard και την ομάδα του Caravan Theatre στο Φεστιβάλ Πηνειού

Αρχίζουν στις 18 Ιουνίου τα διαπολιτισμικά εργαστήρια Θεάτρου Φόρουμ και Κλόουν  με εμψυχωτή τον Jean Pierre Besnard, πρόεδρο του μορφωτικού συλλόγου (θιάσου) Caravan Theatre  από την Τουλούζη της Γαλλίας.

Το πρώτο εργαστήριο και οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, στις 18/6/2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Ειδικού Σχολείου στη Νεάπολη. Οι συμμετέχοντες είναι Έλληνες και Γάλλοι καλλιτέχνες, εμψυχωτές, εκπαιδευτικοί, εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής, και άλλοι ενδιαφερόμενοι. Πολλοί συμμετέχοντες έχουν προεγγραφεί. Υπάρχουν ακόμη ελάχιστες διαθέσιμες θέσεις (τηλ.6979737959) και το εργαστήριο γίνεται δωρεάν με την υποστήριξη του Δήμου Λάρισας και του Γαλλικού Ινστιτούτου. Το ημερήσιο πρόγραμμα του εργαστηρίου είναι τετράωρο και οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν βιωματικά το θέατρο εικόνων, θέατρο φόρουμ, θέατρο φόρουμ με παρέμβαση  κλόουν, κλόουν θέατρο φόρουμ, από κοινού αυτοσχεδιασμό, εξόρμηση κλόουν κλπ. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Από τις 20/6 έως τις 22/6/2019, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Πηνειού θα παρουσιάζονται σε ορισμένη θέση του Φεστιβάλ (βόρεια είσοδος δίπλα στους μοντελιστές) και για ορισμένη ώρα (8-9μμ) τα παραγόμενα θεάματα του εργαστηρίου με θεατές κάποιους από τους επισκέπτες του φεστιβάλ. Στις 22/6/2019 το εργαστήριο θα είναι ανοιχτό και θα πραγματοποιηθεί στο Φεστιβάλ Πηνειού στις 6-10μμ.

Το Caravan Theatre (https://www.caravane-theatre.com/)  μέσω του προγράμματός του “ParcouRires Le monde” ασχολείται ακτιβιστικά με την ενεργοποίηση ομάδων ανά τον κόσμο να προτείνουν λύσεις και να παλέψουν ειρηνικά για τα τοπικά κοινωνικά, πολιτικά αλλά και ατομικά προβλήματα με τη βοήθεια των διαδραστικών μορφών θεάτρου φόρουμ και κλόουν.

Κατά το θέατρο φόρουμ το πρόβλημα που παρουσιάζεται αναδεικνύει κάποιον καταπιεσμένο και κάποιον καταπιεστή που του στερεί συγκεκριμένα ατομικά δικαιώματα. Ξαναπαίζοντας το σενάριο από την αρχή οι θεατές καλούνται να αντικαταστήσουν τους ηθοποιούς και να προσπαθήσουν ν’ αλλάξουν το σενάριο προς όφελος του καταπιεσμένου. Δεν επιδιώκεται να βρεθεί μια λύση, αλλά πολλές λύσεις που ανακαλύπτουν οι θεατές.

Κατά το θέαμα κλόουν το εσωτερικό παιδί του καθένα μας, ο κλόουν, ελεύθερος και “εξωγήινος”, χωρίς να επηρεάζεται από τυχόν κατεστημένα ή προκαταλήψεις, αντιδρά στα κακώς κείμενα με το δικό του ποιητικό, υπερβατικό, ευγενικό και διασκεδαστικό τρόπο. Επιτρέπει  στο θεατή να αποστασιοποιηθεί από το πρόβλημα, να το αντιμετωπίσει με λιγότερο άγχος και περισσότερο θάρρος.

Ο κ. Besnard  ήρθε προσκεκλημένος από τον Δήμο Λαρισαίων (Αντιδημαρχία Πολιτισμού) και το Γαλλικό Ινστιτούτο, για να συμβάλει με τις δράσεις του στο Φεστιβάλ Πηνειού. Η πρόταση διοργάνωσης των εργαστηρίων έγινε από την κ. Χρύσα Βελησσαρίου, αιρετή στην 1η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων, καθηγήτρια Φυσικό και Ποιήτρια, αντιπρόσωπο του Caravan Theatre  στην Ελλάδα και μεταφράστρια δυο σχετικών εκπαιδευτικών  εγχειριδίων του κ. Besnard. Η κ. Βελησσαρίου συντονίζει και μεταφράζει επίσης κατά την διάρκεια των εργαστηρίων, ώστε να επιτευχθεί η διαπολιτισμικότητα. Έχει επίσης την παιδαγωγική επιμέλειά τους. Χρησιμοποιεί τα δυο αυτά είδη θεάτρου στην εκπαίδευση -και όχι μόνο- για την κοινωνικοποίηση των μαθητών, αλλά ακόμη και για εποικοδομητική προσέγγιση στις Φυσικές Επιστήμες. Χάρη στη χρήση της μεθόδου, πρότεινε και πέτυχε τα τελευταία χρόνια αρκετά προγράμματα Erasmus που πιστοποιούν ως καλές τις εν λόγω διδακτικές πρακτικές.

Ο κ. Jean Pierre Besnard έρχεται για τρίτη φορά στη Λάρισα. Το 2017 είχε πραγματοποιήσει δυο διαπολιτισμικά Σχολεία Φόρουμ και Κλόουν υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων (Χατζηγιάννειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής) και του Δήμου Τεμπών. Είχε αλληλεπιδράσει με Έλληνες μαθητές, εκπαιδευτικούς, κατασκηνώσεις πόλης, αλλά και με τους πρόσφυγες στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στο Κουτσόχερο.

Το 2018 ήρθε το Μάιο προσκεκλημένος για εργαστήριο φόρουμ από τη θεατρική ομάδα των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, με τη μεσολάβηση της κ. Βελησσαρίου πάντα υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων (Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής- Πόλη που Μαθαίνει). Συμμετείχε επίσης τότε σε οικολογική δράση των μαθητών του 6ου ΓΕΛ Λάρισας με θέατρο φόρουμ και κλόουν στην Οικογιορτή Λάρισας και στη γιορτή των παραδοσιακών σπόρων στην Τσαριτσάνη.

Οπτικό υλικό όλων αυτών των δράσεων υπάρχει στο YouTube και στην ιστοσελίδα του Caravan Theatre.

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 5:07 pm


Στις χαλαζόπληκτες περιοχές σε Φάρσαλα-Ελασσόνα με κλιμάκιο του ΕΛΓΑ ο Β. Κόκκαλης

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υποψήφιος βουλευτής Λάρισας με τον ΣΥΡΙΖΑ «Προοδευτική Συμμαχία» κ. Βασίλης Κόκκαλης, αύριο Τρίτη το πρωί, συνοδευόμενος από κλιμάκιο του ΕΛΓΑ, θα πραγματοποιήσει αυτοψία στις χαλαζόπληκτες περιοχές του πρώην δήμου Ενιπέα στα Φάρσαλα κι αργότερα στην Ολυμπιάδα Ελασσόνας.

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 4:59 pm


Καθημερινές συγκεντρώσεις τραυματιοφορέων του ΠΓΝΛ

Σας ενημερώνουμε μετά από ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης του συλλόγου μας ΠΑΝΕΤΡΑ που πραγματοποιήθηκε στις 9/6/2019 στο Αττικό Νοσοκομείο Αθηνών,

ότι οι Μεταφορείς Ασθενών και Τραυματιοφορείς του Π.Γ.Ν.Λάρισας αποφασίσαμε να στηρίξουμε και από την μεριά μας την κινητοποίηση  που θα  πραγματοποιηθεί από τις 18/6 - 21/6 καθημερινά σε 2ωρες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από τις 9:00-11:00π.μ στο προαύλιο του  νοσοκομείου .Και στη συνέχεια γενική συνέλευση.

Δυστυχώς ότι αναδείξαμε στο τελευταίο διάστημα επιβεβαιωθήκαμε πλήρως και ένα χαρακτηριστικό επίκαιρο παράδειγμα είναι να φτάνουμε μετά από ένα χρόνο υπερβολικής σωματικής και πνευματικής κόπωσης να παρακαλάμε να πάρουμε την καλοκαιρινή άδεια ( η οποία επισημαίνουμε δεν είναι για να περάσουμε καλά, αλλά για να μπορέσουμε να ξεκουράσουμε λίγο το σώμα μας ώστε να ανταπεξέλθει στον επόμενο χρόνο) και να μας δίνουν μία εβδομάδα έως 10 μέρες με την δικαιολογία πάλι ότι δεν βγαίνει το πρόγραμμα. Και να πέφτει το βάρος στην Νοσηλευτική Υπηρεσία ή οποία είναι υποχρεωμένη με το υπάρχον προσωπικό να κινηθεί. Το ερώτημα είναι κατά πόσο την λαμβάνουν υπόψιν όταν ενημερώνει εγγράφως . Εκεί φυσικά πέφτουν στην παγίδα πολλές φορές να κατηγορούν εμάς ότι βάζουμε κι εμείς το δακτυλάκι μας λαμβάνοντας αναρρωτικές άδειες ,ζητάμε μετατάξεις κ.λ.π. Δεν καταλαβαίνουν ότι εμείς δεν δίνουμε αναρρωτικές (και για να δωθούν θα υπάρχει ΛΟΓΟΣ,ή αν εννοούν κάτι άλλο να μας το καταγγείλουν), ούτε μετατάξεις.Δεν λένε την αλήθεια ότι δεν προνόησαν! (Χαρακτηριστικό παράδειγμα της κωλυσιεργίας τους, γνώριζαν  από πολύ πριν ποιοι συνάδελφοι  θα πάρουν σύνταξη. Ποιά η αντίδραση;)

 Δεν θέλουν να καταλάβουν ότι είναι άλλο πως κάποιος  συνάδελφος παλεύει να δημιουργήσει τις καλύτερες συνθήκες για τον εαυτό του και την οικογένειά του και είναι άλλο η υποχρέωση της υπηρεσίας να προνοεί και να καλύπτει άμεσα τα κενά που δημιουργούνται. Αυτή είναι η δουλειά τους! Γιαυτό άλλωστε πληρώνονται. Να λύνουν προβλήματα με ανθρωπιά πάνω από όλα  και να παρεμβαίνουν με δικαιοσύνη προς όλους πριν δημιουργηθούν προβλήματα. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν επιτέλους και οι διοικήσεις των νοσοκομείων αλλά και το Υπουργείο Υγείας που πρέπει επιτέλους να καταργήσει τις τρίμηνες μετατάξεις,μεταθέσεις και να έχουν δέσμιους  χιλιάδες συναδέλφους. Ή κανονική μετάθεση ή τίποτα! Μόνο έτσι θα υπάρχει πραγματική εικόνα για το πόσοι δουλεύουν στα Νοσοκομεία τελικά. Και εδώ αναφερόμαστε για όλες τις ειδικότητες. Εμείς δεν κοιτάμε μόνο το τομάρι μας! Τέρμα η εικονική πραγματικότητα που μας ΄πουλάνε τόσα χρόνια. Όλοι τους, μα όλοι τους! Και πιο πολύ τα Lobby τους!

ΤΣΑΠΑΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΈΩΝ

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 4:02 pm


Διεθνής απήχηση για τον Σύλλογο Φίλων του Ένιο Μορικόνε της Λάρισας

Ο Ένιο Μορικόνε είναι ο συνθέτης που έγραψε τουλάχιστον 500 μουσικά έργα για κινηματογραφικές ταινίες και τα περισσότερα θεωρούνται κλασικά αριστουργήματα. Το όνομα του είναι συνδεδεμένο με το σινεμά και είναι γνωστό ότι έχει οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Κανείς όμως δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι μια ομάδα Λαρισαίων και φανατικών οπαδών της μουσικής του Μορικόνε, θα προχωρούσαν στην ίδρυση ενός πολιτιστικού συλλόγου φίλων του Ένιο Μορικόνε και θα του έδιναν παγκόσμιο χαρακτήρα.

Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2011 και έχει έδρα τη Λάρισα. Αριθμεί τουλάχιστον 1800 μέλη ως σήμερα από Ελλάδα και Ιταλία και είναι ο μοναδικός σύλλογος παγκοσμίως. Έχει σαν στόχο την προώθηση του μουσικού έργου του μεγάλου Ιταλού συνθέτη, με τα μέλη του συλλόγου να εργάζονται ακατάπαυστα, με πίστη και αφοσίωση για την πραγματοποίηση των στόχων του συλλόγου.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος και ιδρυτής του «Συλλόγου φίλων Μουσικής του Ένιο Μορικόνε», Κωνσταντίνος Παπακώστας σημείωσε πως ο βασικός λόγος ίδρυσης του συλλόγου ήταν η αγάπη για τον μεγάλο συνθέτη και μαέστρο. «Η ίδρυση του συλλόγου οφείλεται σε ένα χαμένο πορτοφόλι...» είπε ο πρόεδρος του συλλόγου στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και εξήγησε: «Είχα ταξιδέψει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Ασιάγκο το 2010. Έχασα πορτοφόλι και έμεινα χωρίς χρήματα. Όμως δεν το έβαλα κάτω. Κατάφερα να παρακολουθήσω την συναυλία του Μορικόνε και μετά από αυτό το περιστατικό επέστρεψα στην Ελλάδα και αποφάσισα να ιδρύσω τον σύλλογο αφιερωμένο στο Ιταλό μαέστρο». 

Μεταξύ άλλων ο κ. Παπακώστας σημείωσε πως ο σύλλογος είναι ο μοναδικός σύλλογος σε όλο τον κόσμο, υποστηρίζοντας πως αυτό το επιβεβαίωσε ο Τζιοβάνι Μορικόνε, ο γιος του συνθέτη μετά από επαφή που είχαν τα μέλη του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σύλλογος έχει πλούσια καλλιτεχνική δράση τα τελευταία χρόνια στην πόλη της Λάρισας, ενώ ήδη έχει γίνει αρκετά γνωστός στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι δράσεις περιλαμβάνουν προβολές ταινιών με την μουσική του Ένιο Μορικόνε, εκθέσεις και αφιερώματα, αλλά και σχεδιαστικές απεικονίσεις στους δρόμους και σε κτίρια.

Δύο από τις σχεδιαστικές απεικονίσεις αφορούν την προσωπογραφία του Ένιο Μορικόνε σε κτίριο της πόλης, και τις προσωπογραφίες των Σάκο και Βανσέτι, εμπνευσμένες από την ομώνυμη ταινία, όπου ο Ένιο Μορικόνε είχε την επιμέλεια της μουσικής με το τραγούδι 'Here's to You'

Πάντως, η φήμη του συλλόγου και η απήχηση του φαίνεται πως έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια της χώρας. ΄Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι κινηματογραφιστές από την Ακαδημία Τζιουζέπε Τορνατόρε βρέθηκαν στη Λάρισα τον Απρίλιο του 2019 και συνεργάστηκαν με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φίλων Μουσικής Ένιο Μορικόνε Ελλάδος σ' ένα ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται και είναι αφιερωμένο στον μεγάλο Ιταλό συνθέτη.

Στο ντοκιμαντέρ που αναμένεται να προβληθεί στις Κάννες το 2020, θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και υλικό από την ομαδική έκθεση 16 εικαστικών με τίτλο «Ennio Formes» που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, αλλά και από τις προσωπογραφίες που κοσμούν την πόλη της Λάρισας. 

«Το υλικό για το ντοκιμαντέρ όπως μας ενημέρωσαν οι Ιταλοί κινηματογραφιστές θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και συνεντεύξεις από τον ίδιο τον μαέστρο Ένιο Μορικόνε, αλλά και από τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κλιντ Ίσγουντ, Ταραντίνο κ.α. Στο ντοκιμαντέρ αυτό το οποίο θα έχει παγκόσμια εμβέλεια θα είμαστε ευτυχείς εφόσον περιλαμβάνει εικόνες και πλάνα από τη δράση του συλλόγου της Λάρισας» σημείωσε ο κ. Παπακώστας.

Επισημαίνεται πως η έκθεση «Ennio Formes» που παρουσιάστηκε στη Λάρισα και περιλαμβάνει έργα 16 καλλιτεχνών, εμπνευσμένα από το Ένιο Μορικόνε, αναμένεται να παρουσιαστεί το επόμενο διάστημα στην Αθήνα, αλλά και στη Ρώμη. Επίσης παραμένει το σχέδιο του συλλόγου για να πραγματοποιηθεί και ένα τριήμερο Φεστιβάλ Ευρωπαϊκού Γουέστερν στη Λάρισα με τις ταινίες «Ο καλός ο κακός και ο άσχημος», «Για μια χούφτα δολάρια», «Κάποτε στη Δύση» στον αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Δεξαμενής που βρίσκεται στο κέντρο της σύγχρονης πόλης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο υπόγειο πολυκατοικίας επί της οδού Μανωλάκη 6.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 3:36 pm


Η Ευαγγελία Λιακούλη για τον θάνατο του Γιάννη Βλαχομήτρου

Δήλωση για τον θάνατο του γιατρού Γιάννη Βλαχομήτρου έκανε η υποψήφια βουλευτής Λάρισας με το ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη.

Η ίδια αναφέρει τα εξής:

Στον Γιανννάκο μας, που έφυγε νωρίς ...

Ο Γιάννης Βλαχομήτρος, δάκρυσε τους ουρανούς της ζωής μας και της ψυχής μας, με την απώλειά του . Δεν είναι η θλίψη του πρόωρου ταξιδιού του, που μπορεί να παρηγορηθεί από την νομοτέλεια, της ίδιας της ύπαρξής μας .

Είναι το αξεπέραστο βίωμα της συνύπαρξής μας μαζί του, της πλοήγησής μας , με αυτόν οδηγό, σε ένα τόσο τρυφερό κόσμο, που υπάρχει μόνο στα παραμύθια και που αυτός πρόσφερε αληθινά και μεγαλόψυχα σε όλους μας, κάθε – μα ΚΑΘΕ , φορά που τον συναντούσες .

Υπάρχουν μερικοί Άνθρωποι που καταφέρνουν να κρατήσουν μέσα τους όλη τη μαγεία της παιδικής αθωότητας, της απονήρευτης σκέψης, της άδολης ματιάς στη ζωή, της καλοπροαίρετης διάθεσης, της καλής καρδιάς...

Είναι αυτοί που τιμούν τη ζωή και το ανθρώπινο γένος.

Ένας τέτοιος Άνθρωπος ήταν ο Γιάννης Βλαχομήτρος, ο Γιαννάκος μου , ο Γιαννάκος των πολλών, ο Γιαννάκος ΌΛΩΝ!

Ένας αληθινός «λόρδος», με αυθεντική ευγένεια, με ξέχειλη την αγάπη και το χιούμορ, με όρεξη για τη ζωή, με άρνηση σε στερεότυπα και συμβιβασμούς, βαθιά δημοκράτης, αντιρατσιστής και αδούλωτο πνεύμα, με μεγαλείο και χάρη.

Έδωσε μάχες για τη δημοκρατία και την λαϊκή κυριαρχία, για το ΠΑΣΟΚ των ιδεών και των οραμάτων μας, με αξιοπρέπεια, χωρίς ποτέ να διανοηθεί το παραμικρό αντάλλαγμα, για τον ίδιο ή τους αγαπημένους του.

Γι' αυτόν η πολιτική ήταν μόνο ιδεολογία και το μέσο για να γίνεται καλύτερος ο κόσμος μας- τίποτε άλλο. Λάβρος κατά των ανέντιμων και των γυρολόγων, πιστός στις αξίες της ζωής με επίκεντρο τον Άνθρωπο και την καθημερινότητά του.

Η καρδιά του φτιάχθηκε από παράξενο υλικό. Ήταν μια αστείρευτη πηγή συναισθημάτων, για τους Ανθρώπους, για τα ζώα, για τα πράγματα... αγαπούσε κι αγαπούσε κι αγαπούσε... αγκάλιαζε.... κι αγκάλιαζε ....κι αγκάλιαζε....

Και δεν χόρταινε. 

Και δεν χόρταινες.

Η ιατρική ήταν ο χώρος της μεγάλης προσφοράς του. Απογείωσε το λειτούργημα, το μετέτρεψε σε πραγματική ιεραποστολή.

Στην προσωπική ζωή του, η Αννούλα του, ήταν το κέντρο της συναισθηματικής ύπαρξής του. Λατρεία στο πρόσωπο των νεανικών του χρόνων - ομολογία έρωτα και ανυπόκριτης αγάπης, μέχρι το τέλος

Περηφάνια στα φυλλοκάρδια του για την κόρη του Τάνια , την επιστημόνισα με το φοβερό μυαλό που συνέδεσε το όνομά της με την καινοτομία, ενώ παραδοχή επιτυχίας γονιού, ο γιος του Θάνος, που όποιος συνεργάζεται μαζί του και τον γνωρίζει από κοντά, βλέπει στα μάτια του έναν «νέο Γιαννάκο»...

Τα δύο εγγόνια του, δεν πρόλαβε να χαρεί, πρόλαβε όμως ανεξίτηλα να σφραγίσει με την ύπαρξή του το ξεκίνημα της ζωής τους, δίνοντάς τους το γονίδιό του, φυσώντας την πνοή της αγάπης μέσα στο στόμα τους, αφήνοντας το ίχνος τους μέσα στην ψυχή τους

Συνεργαστήκαμε στο ΔΣ του ΟΚΑΝΑ και ήταν αυτός που όταν δίσταζα με ενθάρρυνε, όταν ήμουν σκεπτική με διευκόλυνε, όταν αναρωτιόμουν, ξεκάθαρα απαντούσε. 

Καθαρός λόγος, καθαρή ψυχή, καθαρός Άνθρωπος.

Γιαννάκο μου, σε έχω μέσα μου. Κλείνω τα μάτια μου και σε βλέπω παντού : να κολυμπάς και να παίζεις με τα παιδιά μου σαν μικρό παιδί, να υπηρετείς τους φίλους σου με απίστευτη αγάπη, να γελάς δυνατά, να φωνάζεις, να τραγουδάς, να στροβιλίζεσαι μέσα στη χαρά της φιλίας και της ανθρώπινης επαφής. 

Δεν ξέρω πόσο πολύ άπλωνες τα χέρια και έφτιαχνες αυτή την τεράστια αγκαλιά που μας χωρούσες όλους μέσα...

Όλα ήταν μοναδικά σε σένα. Ακόμη και το σκυλί σου, η αγαπημένη σου Φρίντα, είχε μάτια με διαφορετικό χρώμα το καθένα – μας το έλεγες περήφανα!

Όλα τα αγάπαγες εσύ. Όλα τα χωρούσες. 

Γι αυτό, δεν χωράς σε ένα κομμάτι γης. 

Απλώνεσαι παντού. Στροβιλίζεσαι συνέχεια. Γύρω μας. Μέσα μας.

Είσαι εδώ . 

Σε αγαπάω... 

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 2:14 pm


Στέλλα Μπίζιου: Έγκαιρα και εξ΄ολοκλήρου οι αποζημιώσεις ΕΛΓΑ

«Η μετάβαση της Ελλάδας στη νέα εποχή, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο αν και ο πρωτογενής μας τομέας μεταβεί στη νέα εποχή». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε η δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, περιοδεύοντας χθες Κυριακή της Πεντηκοστής, σε Τσαριτσάνη, Βλαχογιάννι, Μεσοχώρι και Δομένικο. 

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει ισχυρή εντολή έχοντας ως στόχο να στηρίξει τον αγρότη και το αγροτικό εισόδημα, μειώνοντας τους φόρους για όλους τους Έλληνες», τόνισε η ίδια χαρακτηριστικά.

Η κα Μπίζιου στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα λειτουργίας του κανονισμού του ΕΛΓΑ ο οποίος, «μετά από 70 χρόνια χρειάζεται επιτέλους τροποποίηση» και επιπλέον «θα πρέπει σε περιπτώσεις καταστροφών - όπως η χθεσινή που έπληξε και την επαρχία Φαρσάλων - οι αγρότες παραγωγοί να αποζημιώνονται έγκαιρα, λαμβάνοντας όλη την αξία των προϊόντων τους».

«Ζητάμε από τους Έλληνες πολίτες ισχυρή εντολή ώστε να πάμε τη χώρα μπροστά, αφήνοντας στην άκρη τις παλαιοκομματικές νοοτροπίες του χθες, που τόσο καταδυνάστευσαν την πατρίδα μας», κατέληξε η κα Μπίζιου.

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 1:57 pm


Η Ευαγγελία Λιακούλη σε χωριά της Ποταμιάς σήμερα

Η υπ. Βουλευτής Λάρισας του ΚΙΝΑΛ κ. Ευαγγελία Λιακούλη, θα επισκεφθεί  σήμερα Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 το  Παλαιόκαστρο στις 19:30, την Συκιά στις 20:00, την Μαγούλα στις 20:30, το Αμούρι στις 21:00 και θα πραγματοποιήσει την κεντρική της ομιλία στο Πραιτώρι στις 21:30 

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 1:56 pm


Σύλληψη φυγόποινου στα Φάσαλα

Συνελήφθη, χθες (16-06-2019) το απόγευμα στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας 34χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με ποινή φυλάκισης τριών ετών.  

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 11:33 am


Σε χωριό του Κιλελέρ βρέθηκε κλεμμένο αυτοκίνητο

Στο χωριό Νίκη του Δήμου Κιλελέρ εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο Ι.Χ. φορτηγό που είχε κλαπεί τα ξημερώματα της 15ης Ιουνίου στο Στεφανοβίκειο.

Ιδιοκτήτρια είναι μία 61χρονη και ο δράστης ή οι δράστες είχαν κλέψει το όχημα μπροστά από το σπίτι της. Η 61χρονη δήλωση την κλοπή του χθες στις 7 το πρωί και περίπου τέσσερις ώρες αργότερα, εντοπίστηκε στο χωριό Νίκη. Από την αστυνομία αναζητείται ο δράστης της κλοπής και την προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Ρήγα Φεραίου.

Εφ Θεσσαλία

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 11:02 am


Κλειστή η αγορά σήμερα του Αγίου Πνεύματος

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας ανακοινώνεται, ότι τα καταστήματα-μέλη του συλλόγου θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 17 Ιουνίου (Αγίου Πνεύματος).

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 10:03 am


Με τον φόβο της βροχής το σημερινό μπάνιο στα παράλια

Η αστάθεια του καιρού με τις καλοκαιρινές μπόρες να απειλούν την ακτογραμμή στα Λαρισινά παράλια, αλλά και στον Πλαταμώνα, ολοκληρώνεται σήμερα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για το οποίο, αξίζει να θυμίσουμε, η σημερινή ημέρα είναι αργία μόνο για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο.

Από το βράδυ της Κυριακής, πάντως, η μεταβολή του καιρού έριξε τη θερμοκρασία δροσίζοντας τους παραθεριστές και κυρίως εκείνους που επέλεξαν να παραμείνουν στη Λάρισα.

Για τους παραπάνω λόγους η επιστροφή στην πόλη σήμερα μάλλον θα ξεκινήσει νωρίτερα του αναμενόμενου.

Σε ότι αφορά την πρόβλεψη του καιρού, για σήμερα Δευτέρα, στη Θεσσαλία προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Στις υπόλοιπες περιοχές καιρός γενικά αίθριος, όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 και κατά τόπους 35 βαθμούς Κελσίου.

Χ.Ψ. kosmoslarissa.gr

 

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 8:10 am


Χαλάζι με μέγεθος κερασιού έπεσε στα Φάρσαλα

Σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε το απόγευμα της Κυριακής τα δυτικά της επαρχίας Φαρσάλων.

«Το χαλάζι έπεφτε σε μέγεθος κερασιού», λένε οι κάτοικοι οι οποίοι είδαν από τη μια στιγμή στην άλλη τον κόπο μιας χρονιάς να χάνεται καθώς έπεφτε με μανία για πάνω από 15 λεπτά.

Οι πρώτες πληροφορίες του ifarsala.gr κάνουν λόγο για μεγάλες ζημίες στα χωριά Άγιος Γεώργιος, Σταυρός, Κατωχώρι (ενδεχομένως και σε άλλα).

Οι φωτογραφίες από τις καλλιέργειες αποτυπώνουν ολοκληρωτική καταστροφή.

ΠΗΓΗ: ifarsala.gr

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 7:43 pm


Πέθανε ο Λαρισαίος γιατρός Γιάννης Βλαχομήτρος

Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία της Λάρισας η είδηση του θανάτου του γιατρού Γιάννη Βλαχομήτρου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν αντιμετωπίζοντας πρόβλημα υγείας.

Είχε διατελέσει διευθυντής στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου.

Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα.

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 3:37 pm


Στο νοσοκομείο 3χρονη που ήπιε απορρυπαντικό

Στα επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας διακομίστηκε, εσπευσμένα χθες Σάββατο, ένα κοριτσάκι μόλις 3 ετών το οποίο ήπιε απορρυπαντικό.

Αρχικά το περιστατικό αντιμετωπίστηκε στο ΓΝ Λαμίας και στη συνέχεια το κοριτσάκι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Πηγή: lamiareport.gr

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 3:34 pm


Στέλλα Μπίζιου: Γυρίζουμε σελίδα στέλνοντας μήνυμα ενότητας

Στις τριήμερες εκδηλώσεις που ξεκίνησαν χθες βράδυ στην Φιλιππούπολη, προς τιμήν της Αγίας Τριάδας, παραβρέθηκε η δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, η οποία έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Οι παραδόσεις και η πίστη του λαού μας υπήρξαν στο διάβα της ιστορίας στέρεοι πυλώνες του Έθνους μας. 

Γιορτάζουμε απόψε με εκατοντάδες Λαρισαίους την Αγία Τριάδα και στέλνουμε όλοι μαζί, μήνυμα ενότητας μπροστά σε όλες τις προσκλήσεις του μέλλοντος. 

Ο ελληνικός λαός, παρά τις μεγάλες δοκιμασίες που πέρασε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν είναι αποφασισμένος να γυρίσει σελίδα. 

Εύχομαι σε όλες και σε όλους χρόνια πολλά.

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 3:31 pm


Τύρναβος: 25χρονος μαχαίρωσε 38χρονο

Από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράβασης του νόμου περί όπλων. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης προχθές (14-06-2019) το μεσημέρι, με τη χρήση μαχαιριού, τραυμάτισε 38χρονο.

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 11:34 am


Συκούριο: Μουσικό Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 ώρα 9 μ.μ 

            Ο Μουσικός Σύλλογος περιοχής Συκουρίου υποδέχεται το ζεστό καλοκαιράκι με ένα αφιέρωμα γεμάτο όμορφες μουσικές αφιερωμένες στο μεγάλο Έλληνα Μουσουργό Μίκη Θεοδωράκη, την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 στο προαύλιο του Δημοτικού Κοινοτικού καταστήματος Συκουρίου στις 9 μ.μ τελειώνοντας έτσι την εφετινή ευδόκιμη καλλιτεχνική περίοδο του.

            Στην εκδήλωση συμμετέχουν η μικτή χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Συκουρίου, οι σολίστ Αλέξανδρος Τσιωνάς και Ευλαμπία Ντούλα. Την ορχήστρα πλαισιώνουν, μπουζούκια: Κώστας Παλάγκας, Απόστολος Σακκάς κιθάρα: Δημήτρης Κατσαβάκης ακορντεόν: Μανώλης Ντάλας μπάσο: Χρήστος Γελαδάρης κρουστά: Γιώργος Κατσάρας τσέλο: Πέτρος Κανάνας Μουσική διδασκαλία χορωδίας, Ενορχήστρωση, Διεύθυνση: Παναγιώτης Μπαλανίκας.

            Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφεριακή Ενότητα Λάρισας, Δήμο Τεμπών-ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών, Δημοτική Κοινότητα Συκουρίου

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 10:19 am


Κοριτσάκι τραυματίστηκε σε τροχαίο στον Αμελώνα

Ένα τροχαίο, ευτυχώς χωρίς δυσάρεστα αποτελέσματα,το βράδυ του Σαββάτου στον Αμπελώνα Λάρισας. Ένα τετράχρονο κορίτσι, κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες,  επιχείρησε να διασχίσει τον κεντρικό δρόμο του Αμπελώνα και ενώ εκείνη τη στιγμή περνούσε αυτοκίνητο, το οποίο και παρέσυρε το παιδί.

Η χαμηλή ταχύτητα με την οποία κινούνταν το όχημα απέτρεψε τα χειρότερα, κι έτσι το παιδί μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένο στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας.

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 8:20 am


Τέσσερις κηδείες σήμερα Κυριακή

Τέσσερις κηδείες σήμερα Κυριακή 16 Ιουνίου στο νομό Λάρισας

1.Mερόπη Σπανού - Κουτσιαμπέλα ετών 64

Ώρα 11:30 Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Χάλκης

2.Ελένη Μπαλαμώτη 76 ετών 

Ώρα 11:30 Ι.Ν. Αγίου Νικολάου

3.Δημήτριο Μακρίδη ετών 80

Ώρα 13:00 Ι.Ν.Προφήτη Ηλία Πλ. Εργ. Πρωτομαγιάς

4.Δημήτριο Γιαννάκο ετών 83

Ώρα 11:00 Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου (εθνική οδός)

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 8:11 am


Λάρισα - Ειδήσεις και Νέα

Λάρισα: 60χρονη απειλούσε ότι θα πιει χλωρίνη - Larissanet.gr

Λάρισα: 60χρονη απειλούσε ότι θα πιει χλωρίνη  Larissanet.gr

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στο ΕΚΑΒ, το οποίο δέχτηκε κλήση για απόπειρα αυτοκτονίας μίας 60χρονης, η οποία απειλούσε ότι θα πιει χλωρίνη… Η.

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 4:45 pm


Συναγερμός στο ΕΚΑΒ για Λαρισαία που επιχείρησε να πιει χλωρίνη - onlarissa.gr

Συναγερμός στο ΕΚΑΒ για Λαρισαία που επιχείρησε να πιει χλωρίνη  onlarissa.gr

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής στο ΕΚΑΒ, καθώς μία 60χρονη γυναίκα στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου στη Λάρισα «απειλούσε» να πιει χλωρίνη.

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 4:45 pm


Ομιλία του Κώστα Τσιάρα στους Καρδιτσιώτες της Λάρισας και της Μαγνησίας - onlarissa.gr

Ομιλία του Κώστα Τσιάρα στους Καρδιτσιώτες της Λάρισας και της Μαγνησίας  onlarissa.gr

Εκδήλωση για τους Καρδιτσιώτες στη Λάρισα και τον Βόλο θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 3:46 pm


CSI: Θεατρική παράσταση από το 6ο ΓΕΛ Λάρισας | Ειδήσεις, νέα για Λάρισα - Θεσσαλία TV

CSI: Θεατρική παράσταση από το 6ο ΓΕΛ Λάρισας | Ειδήσεις, νέα για Λάρισα  Θεσσαλία TV

Το 6ο ΓΕΛ Λάρισας και η θεατρική περιβαλλοντική ομάδα μαθητών Α' και Β' Λυκείου θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση CSI ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 3:18 pm


Χαρακόπουλος: «Αυστηροί έλεγχοι για βαφτίσια γάλακτος και φέτας»! | Ειδήσεις, νέα για Λάρισα - Θεσσαλία TV

Χαρακόπουλος: «Αυστηροί έλεγχοι για βαφτίσια γάλακτος και φέτας»! | Ειδήσεις, νέα για Λάρισα  Θεσσαλία TV

Χαρακόπουλος: «Αυστηροί έλεγχοι για βαφτίσια γάλακτος και φέτας»! - Ειδήσεις, νέα για Λάρισα - Θεσσαλία Τηλεόραση - thessaliatv.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 3:15 pm


Σκέψεις επέκτασης του Φεστιβάλ Ολύμπου στη Λάρισα – Ποιες είναι οι δύο φετινές καινοτομίες - onlarissa.gr

Σκέψεις επέκτασης του Φεστιβάλ Ολύμπου στη Λάρισα – Ποιες είναι οι δύο φετινές καινοτομίες  onlarissa.gr

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά και σπουδαία Φεστιβάλ στην Ελλάδα. Το Φεστιβάλ Ολύμπου επί 48 συναπτά έτη προσφέρει ψυχαγωγία για δύο μήνες κάθε ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 8:01 am


Ξερίζωσε δέντρο και προκάλεσε δύο εστίες φωτιάς η κακοκαιρία στη Λάρισα - onlarissa.gr

Ξερίζωσε δέντρο και προκάλεσε δύο εστίες φωτιάς η κακοκαιρία στη Λάρισα  onlarissa.gr

Σφοδρή βροχόπτωση με αστραπές έπληξε τη Λάρισα το απόγευμα της Κυριακής. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες εξαιτίας της κακοκαιρίας προξενήθηκαν δύο ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 10:37 pm


Λάρισα: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γεμίζει τα γήπεδα του τένις -... - Newsit

Λάρισα: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γεμίζει τα γήπεδα του τένις -...  Newsit

Όλο και περισσότεροι θέλουν να παίξουν και να μάθουν τένις. Αιτία ο Στέφανος Τσιτσιπάς...

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 5:36 pm


Ο λόφος της αρχαίας Ακρόπολης της Λάρισας - Ελευθερία

Ο λόφος της αρχαίας Ακρόπολης της Λάρισας  Ελευθερία

Η αναζήτηση πολλές φορές αποφέρει καρπούς. «Πας γαρ ο αιτών λαμβάνει και ο ζητών ευρίσκε» γράφει ο ευαγγελιστής Ματθαίος. Πριν λίγες ημέρες ανάμεσα στ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 4:34 pm


Όπου φύγει φύγει οι Λαρισαίοι! | Ειδήσεις, νέα για Λάρισα - Θεσσαλία TV

Όπου φύγει φύγει οι Λαρισαίοι! | Ειδήσεις, νέα για Λάρισα  Θεσσαλία TV

Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 video.

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 2:34 pm


«Έφυγε» ο Λαρισαίος γιατρός Γιάννης Βλαχομήτρος | Ειδήσεις, νέα για Λάρισα - Θεσσαλία TV

«Έφυγε» ο Λαρισαίος γιατρός Γιάννης Βλαχομήτρος | Ειδήσεις, νέα για Λάρισα  Θεσσαλία TV

Θλίψη στην τοπική κοινωνία tτης Λάρισας έχει σκορπίσει ο θάνατος του γιατρού Γιάννη Βλαχομήτρου που έφυγε από τη ζωή μετά από ασθένεια. Ο Γιάννης ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 2:00 pm


Σε νοσοκομείο στη Λάρισα 3χρονο κοριτσάκι που ήπιε απορρυπαντικό - onlarissa.gr

Σε νοσοκομείο στη Λάρισα 3χρονο κοριτσάκι που ήπιε απορρυπαντικό  onlarissa.gr

Στα επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας διακομίστηκε, εσπευσμένα χθες Σάββατο, ένα κοριτσάκι μόλις 3 ετών το οποίο ήπιε απορρυπαντικό. Αρχικά το περιστατικό ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 12:00 pm


ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΑΡΙΣΑ Ο ΒΟΛΟΣ, ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ - Paidis.com

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΑΡΙΣΑ Ο ΒΟΛΟΣ, ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ  Paidis.com

Ανακοίνωση – κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης Λάρισας. Η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας καλεί συνδικαλιστικές οργανώσεις , μαζικούς φορείς τους νέους και τις ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 11:34 am


Έντονη δυσαρέσκεια και γκρίνιες για τα «γαλάζια ψηφοδέλτια» και στη Λάρισα - onlarissa.gr

Έντονη δυσαρέσκεια και γκρίνιες για τα «γαλάζια ψηφοδέλτια» και στη Λάρισα  onlarissa.gr

Του Λευτέρη Παπαστεργίου. Την ώρα που όλες οι δημοσκοπήσεις, κρυφές και φανερές, εμφανίζουν το κόμμα της ΝΔ να παγιώνει τη μεγάλη διαφορά με τον ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 11:29 am


Συνεργασία της Λάρισας με την Μιραφλόρες | Ειδήσεις, νέα για Λάρισα - Θεσσαλία TV

Συνεργασία της Λάρισας με την Μιραφλόρες | Ειδήσεις, νέα για Λάρισα  Θεσσαλία TV

Στη Λάρισα βρέθηκε από τη ∆ευτέρα 10 Ιουνίου µέχρι και το Σάββατο 15 του µήνα αντιπροσωπεία της πόλης του Περού Μιραφλόρες που µετείχε, όπως και η ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 10:05 am


Λάρισα: Κηδεύεται σήμερα 95χρονος στα Αμπελάκια - Larissanet.gr

Λάρισα: Κηδεύεται σήμερα 95χρονος στα Αμπελάκια  Larissanet.gr

Απεβίωσε ο Θωμάς Παπαχατζής σε ηλικία 95 ετών. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του Ελένη Παπαχατζή, τα παιδιά Γιώργο Μουρτζίλα – Στέλλα Παπαχατζή, ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 8:12 am


Λαρισαίος πρωταθλητής του Tae Kwon Do ο μοτοσυκλετιστής που σκοτώθηκε στον Πλαταμώνα - onlarissa.gr

Λαρισαίος πρωταθλητής του Tae Kwon Do ο μοτοσυκλετιστής που σκοτώθηκε στον Πλαταμώνα  onlarissa.gr

Θλίψη στην κοινωνία της Λάρισας προκαλεί η είδηση για το θάνατο του 67χρονου Λαρισαίου Κρις Κύργια, πρωταθλητή του Tae Kwon Do, ο οποίος έχασε τη ζωή ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 12:16 am


Λάρισα: Σερβιτόρα έπεσε θύμα απάτης από Βολιώτη - Του έδινε κάθε μέρα χρήματα - Pronews

Λάρισα: Σερβιτόρα έπεσε θύμα απάτης από Βολιώτη - Του έδινε κάθε μέρα χρήματα  Pronews

Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών επέβαλε χθες (13-06-2019) το Τριμελές Εφετείο Λάρισας στον 56χρονο Βολιώτη που τον Ιούνιο του 2017, έπεισε μία 26χρονη ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2019 | 11:22 pm


Έστησαν... καζίνο σε γραφεία σωματείου στη Λάρισα - Πρώτο ΘΕΜΑ

Έστησαν... καζίνο σε γραφεία σωματείου στη Λάρισα  Πρώτο ΘΕΜΑ

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2019 | 10:55 pm


Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονο κοριτσάκι - Πρώτο ΘΕΜΑ

Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονο κοριτσάκι  Πρώτο ΘΕΜΑ

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ στον Αμπελώνα Λάρισας, με παράσυρση παιδιού.

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2019 | 10:21 pm


Εξι οι υποψήφιοι βουλευτές στη Λάρισα με το «MέΡΑ 25» του Γ. Βαρουφάκη - Ελευθερία

Εξι οι υποψήφιοι βουλευτές στη Λάρισα με το «MέΡΑ 25» του Γ. Βαρουφάκη  Ελευθερία

Με έξι Λαρισαίους «έκλεισε» το ψηφοδέλτιο του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη στον νομό Λάρισας, για τις εθνικές βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Αυτ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2019 | 10:02 pm


Τέλος εποχής για τα πατσατζίδικα της Λάρισας | larissanet.gr - H Νέα Εφημερίδα της Λάρισας - Larissanet.gr

Τέλος εποχής για τα πατσατζίδικα της Λάρισας | larissanet.gr - H Νέα Εφημερίδα της Λάρισας  Larissanet.gr

Τότε που τα πατσατζίδικα της πόλης δεν κυριαρχούσαν απλά στον χώρο της εστίασης, αλλά ήταν στοιχείο καλπάζουσας ανάπτυξης.

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2019 | 5:53 pm


ΤΩΡΑ: Δύο πυρκαγιές στην περιοχή της Λάρισας - Parallaxi Mag

ΤΩΡΑ: Δύο πυρκαγιές στην περιοχή της Λάρισας  Parallaxi Mag

ΤΩΡΑ: Φωτιά σε επιχείρηση έξω από τη Λάρισα – Τι Νέα Λάρισα; – https://t.co/GhWqha0q26 pic.twitter.com/QLC8nh299x. — TiNeaLarissa (@tinealarissa) June ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2019 | 5:38 pm


Λάρισα: Δύο πυρκαγιές βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή - TheCaller

Λάρισα: Δύο πυρκαγιές βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή  TheCaller

Συναγερμός στην Πυροσβεστική καθώς δύο πυρκαγιές βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή της Λάρισας.

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2019 | 4:41 pm


Δύο φωτιές σε εξέλιξη στη Λάρισα - Η μία σε επιχείρηση έξω από την πόλη - Πρώτο ΘΕΜΑ

Δύο φωτιές σε εξέλιξη στη Λάρισα - Η μία σε επιχείρηση έξω από την πόλη  Πρώτο ΘΕΜΑ

Δύο φωτιές βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή της Λάρισας, προκαλώντας την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η μια πυρκαγιά καίει καλλιεργήσιμες ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2019 | 4:40 pm


Συναγερμός στην Πυροσβεστική για δύο φωτιές στη Λάρισα - News.gr

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για δύο φωτιές στη Λάρισα  News.gr

Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο πύρινα μέτωπα στη Λάρισα σύμφωνα με το larissanet.gr. Πιο συγκεκριμένα, σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που καίει καλλιεργήσιμες ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2019 | 4:38 pm


Βόζεμπεργκ και Ζαχαράκη στη Λάρισα - Larissanet.gr

Βόζεμπεργκ και Ζαχαράκη στη Λάρισα  Larissanet.gr

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) Ν.Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος σε μια ξεχωριστή «Βραδιά ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2019 | 11:40 am


Εικόνες από την άδεια Λάρισα - Larissanet.gr

Εικόνες από την άδεια Λάρισα  Larissanet.gr

Με τον υδράργυρο να ανεβαίνει και το τριήμερο, λόγω του Αγίου Πνεύματος, ελάχιστοι παρέμειναν στην πόλη της Λάρισας.

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2019 | 11:06 am


Κινείται για Πορτογάλο επιθετικό η Λάρισα - SDNA

Κινείται για Πορτογάλο επιθετικό η Λάρισα  SDNA

Για την απόκτηση επιθετικού από την Ιβηρική χερσόνησο και πιο συγκεκριμένα από την Πορτογαλία φέρεται να κινείται η Λάρισα.

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2019 | 10:22 am


Λάρισα: Ταξίδι αστραπή του Λάκη Λαζόπουλου για τον... - Newsit

Λάρισα: Ταξίδι αστραπή του Λάκη Λαζόπουλου για τον...  Newsit

Ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε ξανά στη Λάρισα. Ήταν καλεσμένος σε ένα δείπνο που συζητήθηκε...

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2019 | 9:52 am


Ένα Rock Festival για πρώτη φορά στη Λάρισα - Το «Larizona Fest» είναι γεγονός! - onlarissa.gr

Ένα Rock Festival για πρώτη φορά στη Λάρισα - Το «Larizona Fest» είναι γεγονός!  onlarissa.gr

Ένα νέο Φεστιβάλ που φιλοδοξεί να μας ταρακουνήσει μέσα στο κατακαλόκαιρο στη Λάρισα! Το «Larizona Fest vol 1» είναι γεγονός και έρχεται για να μας ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2019 | 8:07 am


Παράσυρση παιδιού από ΙΧ στη Λάρισα | Ειδήσεις, νέα για Λάρισα - Θεσσαλία TV

Παράσυρση παιδιού από ΙΧ στη Λάρισα | Ειδήσεις, νέα για Λάρισα  Θεσσαλία TV

Τροχαίο με παράσυρση παιδιού είχαμε το πρωί της Παρασκευής στη Λάρισα και συγκεκριμένα στη Νέα Πολιτεία. Όχημα που κινούνταν στην οδό ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 9:21 pm


«Το ποδήλατο της όχθης του χρόνου» παρουσιάστηκε στη Λάρισα (φωτο) - onlarissa.gr

«Το ποδήλατο της όχθης του χρόνου» παρουσιάστηκε στη Λάρισα (φωτο)  onlarissa.gr

Το παραμύθι της Αρχοντίας Καθάριου «Το ποδήλατο της όχθης του χρόνου» παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Λάρισα. Για το βιβλίο μίλησαν οι:.

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 9:17 pm


Χειροπέδες για δυο στη Λάρισα - onlarissa.gr

Χειροπέδες για δυο στη Λάρισα  onlarissa.gr

Συνελήφθησαν, σήμερα (14-06-2019) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 6:59 pm


Λάρισα: Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Ιερωνύμου (ΦΩΤΟ) - ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Λάρισα: Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Ιερωνύμου (ΦΩΤΟ)  ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Σήμερα το πρωί τελέστηκε στη Λάρισα Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Λαρίσης Ιερωνύμου. Οπως αναφέρει ανακοίνωση της.

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 6:26 pm


"Καμίνι" σήμερα η Λάρισα - Larissanet.gr

"Καμίνι" σήμερα η Λάρισα  Larissanet.gr

Πολύ υψηλές ήταν οι θερμοκρασίες που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 14/06. Στη Θεσσαλική πεδιάδα η μέγιστη θερμοκρασία ξεπέρασε κατά τόπους ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 5:27 pm


Οργανωτική συνάντηση ΜΕΡΑ25 στη Λάρισα - Larissanet.gr

Οργανωτική συνάντηση ΜΕΡΑ25 στη Λάρισα  Larissanet.gr

Το ΜΕΡΑ25 πραγματοποιεί οργανωτική συνάντηση στη Λάρισα, σύμφωνα με ανακοίνωση του συντονιστή του κόμματος και υποψήφιου βουλευτή κ. Μιχαήλ ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 3:58 pm


Επιμορφωτικό Σεμινάριο από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών στη Λάρισα - Larissanet.gr

Επιμορφωτικό Σεμινάριο από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών στη Λάρισα  Larissanet.gr

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών σε συνεργασία με τα Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, που υλοποιούνται για το ακαδημαϊκό έτος ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 3:40 pm


Λάρισα: Κοκαΐνη έκρυβε στο αυτοκίνητό του Λαρισαίος - onlarissa.gr

Λάρισα: Κοκαΐνη έκρυβε στο αυτοκίνητό του Λαρισαίος  onlarissa.gr

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 39χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 3:30 pm


Απεργούν σήμερα οι υπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας στη Λάρισα - onlarissa.gr

Απεργούν σήμερα οι υπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας στη Λάρισα  onlarissa.gr

Πανελλαδική απεργία στην οποία συμμετέχει και η Λάρισα πραγματοποιούν σήμερα οι υπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 1:12 pm


Γλέντησαν τα μέλη του ΚΚΕ στη Λάρισα - Δείτε φωτογραφίες - onlarissa.gr

Γλέντησαν τα μέλη του ΚΚΕ στη Λάρισα - Δείτε φωτογραφίες  onlarissa.gr

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιουνίου, στην κοίτη του Πηνειού το λαϊκό γλέντι που διοργάνωσε η Τομεακή Επιτροπή Λάρισας του ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 12:12 pm


Το ψηφοδέλτιό του στη Λάρισα παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ - Δείτε τα βιογραφικά τους (φωτο) - onlarissa.gr

Το ψηφοδέλτιό του στη Λάρισα παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ - Δείτε τα βιογραφικά τους (φωτο)  onlarissa.gr

Το ψηφοδέλτιο του νομού Λάρισας παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της τοπικής νομαρχιακής επιτροπής. Επικεφαλής του ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 11:50 am


Ξεσήκωσαν τη Σχολή Καραβάνα στη Λάρισα οι Onirama στην τελετή λήξης των μαθημάτων (φωτο - βίντεο) - onlarissa.gr

Ξεσήκωσαν τη Σχολή Καραβάνα στη Λάρισα οι Onirama στην τελετή λήξης των μαθημάτων (φωτο - βίντεο)  onlarissa.gr

Με συναυλία των Onirama έκλεισε τη φετινή της χρονιά η Σχολή Καραβάνα στη Λάρισα, το βράδυ της Πέμπτης στον χώρο της σχολής. Η συναυλία οργανώθηκε με ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 June 2019 | 11:15 pm


Οι υποψήφιοι με το Κίνημα Αλλαγής στη Λάρισα - iFarsala

Οι υποψήφιοι με το Κίνημα Αλλαγής στη Λάρισα  iFarsala

Τα ονόματα του ψηφοδελτίου για το νομό Λάρισας είναι τα εξής: ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΦΑΝΗ ΓΑΛΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 June 2019 | 9:02 pm


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Λαγού στη Λάρισα λόγω εργασιών - onlarissa.gr

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Λαγού στη Λάρισα λόγω εργασιών  onlarissa.gr

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Λαγού στη Λάρισα, για την εκτέλεση εργασιών του κυκλικού κόμβου, στο πλαίσιο κατασκευής και ολοκλήρωσης ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 June 2019 | 8:53 pm


Καυτό το μεσημέρι της Πέμπτης στη Λάρισα – Δείτε πόσο ανέβηκε ο υδράργυρος - onlarissa.gr

Καυτό το μεσημέρι της Πέμπτης στη Λάρισα – Δείτε πόσο ανέβηκε ο υδράργυρος  onlarissa.gr

Πολύ ζεστό ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης 13/06, με τη θερμοκρασία να ξεπερνά τους 35 βαθμούς Κελσίου σε πολλές πεδινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

Δημοσιεύθηκε στις 13 June 2019 | 6:51 pm


Στη Λάρισα από 14 έως 16 Ιουνίου η α' φάση των πλέι άουτ της Α2 στο Πόλο - onlarissa.gr

Στη Λάρισα από 14 έως 16 Ιουνίου η α' φάση των πλέι άουτ της Α2 στο Πόλο  onlarissa.gr

Αυλαία ανοίγει στη Λάρισα το τριήμερο από 14 έως 16 Ιουνίου η μάχη της παραμονής στην Α2 εθνική κατηγορία υδατοσφαίρισης ανδρών με τη συμμετοχή του ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 June 2019 | 3:41 pm


Λάρισα: Καταδικάστηκε για ανάρτηση στο facebook κατά της πρώην του - www.star.gr

Λάρισα: Καταδικάστηκε για ανάρτηση στο facebook κατά της πρώην του  www.star.gr

Ποινή φυλάκισης ενός έτους σε άνδρα, ο οποίος ανάρτησε στο facebook κείμενο που αποτελούσε δυσφήμιση για την πρώην σύζυγό του, επέβαλε την Τετάρτη το ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 June 2019 | 1:14 pm


Λάρισα: Αυτοί είναι οι 17 αντιπρόσωποι στη Γ.Σ. της ΔΟΕ - Larissanet.gr

Λάρισα: Αυτοί είναι οι 17 αντιπρόσωποι στη Γ.Σ. της ΔΟΕ  Larissanet.gr

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κων. Κούμας»

Δημοσιεύθηκε στις 13 June 2019 | 12:14 pm


Λάρισα: Μπήκε σε σπίτι ηλικιωμένου και του "σήκωσε" 3000 ευρώ - onlarissa.gr

Λάρισα: Μπήκε σε σπίτι ηλικιωμένου και του "σήκωσε" 3000 ευρώ  onlarissa.gr

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου. Ειδικότερα, όπως ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 June 2019 | 11:57 am


Λάρισα: Νεαρή βρέθηκε άγρια χτυπημένη, αλλά δεν κατονόμασε τον δράστη - Πρώτο ΘΕΜΑ

Λάρισα: Νεαρή βρέθηκε άγρια χτυπημένη, αλλά δεν κατονόμασε τον δράστη  Πρώτο ΘΕΜΑ

Παρότι περαστικοί που την βρήκαν αιμόφυρτη ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δεν θέλησε να πει ποιος την χτύπησε.

Δημοσιεύθηκε στις 13 June 2019 | 10:18 am


Η γέννηση ενός... Θρύλου από τη Λάρισα (vids) - SDNA

Η γέννηση ενός... Θρύλου από τη Λάρισα (vids)  SDNA

Σαν σήμερα, 13 Ιουνίου, πριν από 54 χρόνια γεννιέται σε ένα μικρό χωριό της Λάρισας ένας από τους θρυλικούς Βασίληδες του ελληνικού αθλητισμού, ο Βασίλης ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 June 2019 | 8:05 am


Διακοπές ρεύματος σήμερα σε Λάρισα και περιοχές Δ. Αγιάς - Larissanet.gr

Διακοπές ρεύματος σήμερα σε Λάρισα και περιοχές Δ. Αγιάς  Larissanet.gr

Σε προγραμματισμένες διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε δρόμους στην πόλη της Λάρισας και σε περιοχές του Δήμου Αγιάς θα προχωρήσει σήμερα ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 June 2019 | 7:28 am


Πανικός στη Λάρισα: Παιδάκι σωριάστηκε ξαφνικά στο έδαφος - Newsbomb

Πανικός στη Λάρισα: Παιδάκι σωριάστηκε ξαφνικά στο έδαφος  Newsbomb

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε Παιδική Χαρά της Νεάπολης στη Λάρισα, όταν λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 10:15 pm


Παρουσίαση ταινίας για τη Διαχρονική Λάρισα (φωτ. + βίντεο) - Larissanet.gr

Παρουσίαση ταινίας για τη Διαχρονική Λάρισα (φωτ. + βίντεο)  Larissanet.gr

Προβλήθηκε σήμερα στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας η ταινία της Κλεώνης Φλέσσα «Λάρισα η Πελασγίς στο διάβα των αιώνων». Η ταινία αναδεικνύει σε μια.

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 9:55 pm


Η "Βερβερίτσα" του Νίκου Μουστινά έρχεται Λάρισα για δύο παραστάσεις - onlarissa.gr

Η "Βερβερίτσα" του Νίκου Μουστινά έρχεται Λάρισα για δύο παραστάσεις  onlarissa.gr

Η People Entertainment Group παρουσιάζει την παράσταση που έσπασε όλα τα ταμεία στη θεατρική Αθήνα! Η “Βερβερίτσα” ετοιμάζει τις βαλίτσες της για μια ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 7:33 pm


Σε Αχαΐα και Λάρισα κατεβαίνει υποψήφιος ο Τσίπρας - Athens Voice Online

Σε Αχαΐα και Λάρισα κατεβαίνει υποψήφιος ο Τσίπρας  Athens Voice Online

Σε Αχαΐα και Λάρισα κατεβαίνει υποψήφιος ο Τσίπρας. Οι υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 6:59 pm


Υποψήφιος σε Αχαΐα και Λάρισα ο Αλ. Τσίπρας - Τα πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν - Τα Νέα Οnline

Υποψήφιος σε Αχαΐα και Λάρισα ο Αλ. Τσίπρας - Τα πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν  Τα Νέα Οnline

Με την ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων των ψηφοδελτίων για τις εκλογές σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 6:57 pm


Σε Αχαΐα και Λάρισα υποψήφιος ο Αλ. Τσίπρας - Τα ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα | naftemporiki.gr - naftemporiki.gr

Σε Αχαΐα και Λάρισα υποψήφιος ο Αλ. Τσίπρας - Τα ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα | naftemporiki.gr  naftemporiki.gr

Τις υποψηφιότητες, σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες, για τις εθνικές εκλογές ανακοίνωσε μετά από συνέδρίασή της ηΠολιτικήΓραμματείατου ΣΥΡΙΖΑ, με τον ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 6:33 pm


Στη Λάρισα υποψήφιος ο Αλέξης Τσίπρας - Larissanet.gr

Στη Λάρισα υποψήφιος ο Αλέξης Τσίπρας  Larissanet.gr

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για τις υποψηφιότητες στις εθνικές εκλογές. Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 6:33 pm


Στη Λάρισα συναντήθηκαν τυροκομικές και γαλακτοκομικές επιχειρήσεις με ξένους αγοραστές - Ύπαιθρος Χώρα

Στη Λάρισα συναντήθηκαν τυροκομικές και γαλακτοκομικές επιχειρήσεις με ξένους αγοραστές  Ύπαιθρος Χώρα

Ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα για τη διασύνδεση της Θεσσαλικής τυροκομίας και γαλακτοκομίας με τις διεθνείς αγορές έγινε την Τετάρτη 12 Ιουνίου στη Λάρισα.

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 4:37 pm


Λάρισα: Πόλη φιλική, αλλά... - Larissanet.gr

Λάρισα: Πόλη φιλική, αλλά...  Larissanet.gr

"Πόλη φιλικά σχεδιασμένη για τους πολίτες της, οι οποίοι δεν παραλείπουν να αξιοποιούν συστηματικά τις ευκολίες που τούς παρέχει!!!"

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 11:19 am


Λάρισα: Ανακοινώνεται το ψηφοδέλτιο της ΝΔ - Larissanet.gr

Λάρισα: Ανακοινώνεται το ψηφοδέλτιο της ΝΔ  Larissanet.gr

Σήμερα μέσα στην ημέρα αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για την Λάρισα.

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 10:10 am


Λάρισα: Στο νοσοκομείο ζευγάρι ηλικιωμένων μετά από άγριο καβγά! - Πρώτο ΘΕΜΑ

Λάρισα: Στο νοσοκομείο ζευγάρι ηλικιωμένων μετά από άγριο καβγά!  Πρώτο ΘΕΜΑ

Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι η γυναίκα άρπαξε ένα βαρύ αντικείμενο και χτύπησε με αυτό στο κεφάλι τον άντρα - Κατέληξαν και οι δυο στο νοσοκομείο με τον ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 9:18 am


Σύλληψη οικιακής βοηθού στην Λάρισα - Alpha tv News

Σύλληψη οικιακής βοηθού στην Λάρισα  Alpha tv News

Άλλο ένα περιστατικό με οικιακή βοηθό η οποία ξάφρισε τους ιδιοκτήτες σπιτιών όπου εργαζόταν, σημειώθηκε αυτή τη φορά στη Λάρισα. Η 50χρονη γυναίκα ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2019 | 8:29 pm


Σεμινάριο πιστοποίησης Broker διεθνούς εμπορίου και Μεθοδολογία χρηματοδότησης εξαγωγών στη Λάρισα - onlarissa.gr

Σεμινάριο πιστοποίησης Broker διεθνούς εμπορίου και Μεθοδολογία χρηματοδότησης εξαγωγών στη Λάρισα  onlarissa.gr

Για πρώτη φορά στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στη Λάρισα πραγματοποιείται σεμινάριο πιστοποίησης Broker διεθνούς εμπορίου και Μεθοδολογία ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2019 | 7:14 pm


Εκδήλωση στη Λάρισα για την Γονική Αποξένωση, την Συνεπιμέλεια και τους τρόπους εξωδικαστικής επίλυσης σε περίπτωση διαζυγίου - onlarissa.gr

Εκδήλωση στη Λάρισα για την Γονική Αποξένωση, την Συνεπιμέλεια και τους τρόπους εξωδικαστικής επίλυσης σε περίπτωση διαζυγίου  onlarissa.gr

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019, ο Σύλλογος για την ανδρική και πατρική αξιοπρέπεια (ΣΥΓΑΠΑ) διοργανώνει εκδήλωση στο ξενοδοχείο Διόνυσος, στη Λάρισα ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2019 | 7:08 pm


Swingers έκαναν πάρτι στη Λάρισα υπό άκρα μυστικότητα -Νύχτα οργίων - iefimerida

Swingers έκαναν πάρτι στη Λάρισα υπό άκρα μυστικότητα -Νύχτα οργίων  iefimerida

Μία πανελλαδική συνάντηση swingers πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα. | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr | swingers, swingers πάρτι, SWINGING, Λάρισα.

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2019 | 3:22 pm


Νέο τροχαίο έξω από τη Λάρισα - Larissanet.gr

Νέο τροχαίο έξω από τη Λάρισα  Larissanet.gr

Τροχαίο ατύχημα έγινε νωρίτερα την Τρίτη έξω από τη Λάρισα.

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2019 | 1:11 pm


Νέο τροχαίο με σύγκρουση αυτοκινήτων έξω από τη Λάρισα - Στο νοσοκομείο ένας οδηγός - onlarissa.gr

Νέο τροχαίο με σύγκρουση αυτοκινήτων έξω από τη Λάρισα - Στο νοσοκομείο ένας οδηγός  onlarissa.gr

Νέο τροχαίο με σύγκρουση αυτοκινήτων σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα έξω από τη Λάρισα και συγκεκριμένα στο Συκούριο, στο ύψος της διασταύρωσης με ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2019 | 12:40 pm


Λάρισα: Έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ έκανε ανάληψη σε ΑΤΜ! - Πρώτο ΘΕΜΑ

Λάρισα: Έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ έκανε ανάληψη σε ΑΤΜ!  Πρώτο ΘΕΜΑ

Υπέστη ηλεκτροπληξία κάτω από συνθήκες που δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη, με αποτέλεσμα να τιναχτεί μακριά χωρίς τις αισθήσεις του.

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2019 | 9:11 am


Τα ιερά λείψανα του Αγίου Λουκά του Ιατρού υποδέχθηκε η Λάρισα - Λιτάνευση της εικόνας του στο Πανεπιστημιακό (φωτο) - onlarissa.gr

Τα ιερά λείψανα του Αγίου Λουκά του Ιατρού υποδέχθηκε η Λάρισα - Λιτάνευση της εικόνας του στο Πανεπιστημιακό (φωτο)  onlarissa.gr

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας γιόρτασε τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό το απόγευμα της Δευτέρας. Στο πλαίσιο των λατρευτικών εκδηλώσεων έγινε ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 June 2019 | 9:46 pm


Λάρισα: Πήγε για ανάληψη μετρητών σε ATM - Αυτό που συνέβη προκάλεσε πανικό - Newsbomb

Λάρισα: Πήγε για ανάληψη μετρητών σε ATM - Αυτό που συνέβη προκάλεσε πανικό  Newsbomb

Ειδήσεις - Απίστευτο περιστατικό στη Λάρισα: Πήγε για ανάληψη μετρητών και τον «χτύπησε» το ρεύμα.

Δημοσιεύθηκε στις 10 June 2019 | 4:13 pm


Λάρισα: Πήγε για ανάληψη χρημάτων και..."χτυπήθηκε" από το ρεύμα! - Athens Magazine

Λάρισα: Πήγε για ανάληψη χρημάτων και..."χτυπήθηκε" από το ρεύμα!  Athens Magazine

Απίστευτο περιστατικό αυτό που συνέβη στην Λάρισα όταν ένας άνδρας πήγε για ανάληψη χρημάτων και..."χτυπήθηκε" από το ρεύμα!

Δημοσιεύθηκε στις 10 June 2019 | 3:52 pm


Πήρε Χαλκιαδάκη η Λάρισα - SDNA

Πήρε Χαλκιαδάκη η Λάρισα  SDNA

Την απόκτηση του 26χρονου μεσοεπιθετικού Μπρούνο Χαλκιαδάκη ανακοίνωσε η ΑΕΛ.

Δημοσιεύθηκε στις 10 June 2019 | 10:30 am


Λάρισα: «Λαμπάδιασε» τρακτέρ σε χωράφι - Larissanet.gr

Λάρισα: «Λαμπάδιασε» τρακτέρ σε χωράφι  Larissanet.gr

Φωτιά ξέσπασε σε τρακτέρ λίγο μετά τις 9 το βράδυ σε χωράφι στη περιοχή της Φαλάνη.

Δημοσιεύθηκε στις 8 June 2019 | 11:38 pm


Μετεκλογικό εργοτάξιο η Λάρισα - Larissanet.gr

Μετεκλογικό εργοτάξιο η Λάρισα  Larissanet.gr

Η νίκη του Απόστολου Καλογιάννη στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Λαρισαίων ήταν καθαρή και ευρεία. Μετά από μια ημέρα ξεκούρασης η ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 June 2019 | 5:04 pm


Λάρισα: Έτσι σκότωσε η Αρχισμηνίας το 20 μηνών αγοράκι της -... - Newsit

Λάρισα: Έτσι σκότωσε η Αρχισμηνίας το 20 μηνών αγοράκι της -...  Newsit

Ανατροπή δεδομένων για την τραγωδία που συγκλονίζει τη Λάρισα και ολόκληρη τη χώρα. Η μητέρα του παιδιού περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 June 2019 | 8:52 am


Φίδι δάγκωσε 60χρονη στη Λάρισα - Newsbeast.gr

Φίδι δάγκωσε 60χρονη στη Λάρισα  Newsbeast.gr

Επίθεση από φίδι δέχτηκε μία 60χρονη γυναίκα στους Γόννους Λάρισας...

Δημοσιεύθηκε στις 6 June 2019 | 10:00 am


Τροχαίο-σοκ στη Λάρισα: Στην Αερονομία ο φάκελος του θανάτου τού 20 μηνών μωρού - iefimerida

Τροχαίο-σοκ στη Λάρισα: Στην Αερονομία ο φάκελος του θανάτου τού 20 μηνών μωρού  iefimerida

Στα χέρια της Αερονομίας βρίσκεται πλέον ο φάκελος του τραγικού δυστυχήματος στη Λάρισα, με το 20 μηνών μωρό που τραυματίστηκε θανάσιμα πέφτοντας από ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 June 2019 | 1:20 pm


Λάρισα: Στο νοσοκομείο βρέφος επειδή εισέπνευσε σκόνη πλυντηρίου - LiFO

Λάρισα: Στο νοσοκομείο βρέφος επειδή εισέπνευσε σκόνη πλυντηρίου  LiFO

Σε συναγερμό τέθηκε το ΕΚΑΒ καθώς ένα βρέφος 14 μηνών εισέπνευσε σκόνη πλυντηρίου στους Γόννους Λάρισας.

Δημοσιεύθηκε στις 4 June 2019 | 10:00 am


Τραγωδία στη Λάρισα: Μητέρα παρέσυρε το μικρό αγοράκι της - Athens Voice Online

Τραγωδία στη Λάρισα: Μητέρα παρέσυρε το μικρό αγοράκι της  Athens Voice Online

Μητέρα και στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας έχασε το 20 μηνών παιδί σε ένα τραγικό δυστύχημα.

Δημοσιεύθηκε στις 4 June 2019 | 10:00 am


Λάρισα: Σεξουαλική κακοποίηση 5χρονου στον προσφυγικό καταυλισμό - Πρώτο ΘΕΜΑ

Λάρισα: Σεξουαλική κακοποίηση 5χρονου στον προσφυγικό καταυλισμό  Πρώτο ΘΕΜΑ

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο - Αναζητείται ο δράστης.

Δημοσιεύθηκε στις 3 June 2019 | 10:00 am


Λάρισα: Διαψεύδει για Ελευθεριάδη - SDNA

Λάρισα: Διαψεύδει για Ελευθεριάδη  SDNA

Σε διάψευση των μεταγραφικών σεναρίων που την ήθελαν να κινείται για την απόκτηση του Χρήστου Ελευθεριάδη, προέβη μέσω ανακοίνωσης της η διοίκηση της ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 June 2019 | 10:00 am


Εξαρθρώθηκε σπείρα με 13 απάτες σε Λάρισα και Βόλο - Πρώτο ΘΕΜΑ

Εξαρθρώθηκε σπείρα με 13 απάτες σε Λάρισα και Βόλο  Πρώτο ΘΕΜΑ

Η «μπάζα» τους ήταν μετρητά και τιμαλφή που η αξία τους φτάνει τα 45.000 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 1 June 2019 | 10:00 am


Διακινούσε ακατέργαστο και κατεργασμένο χασίς στη Λάρισα - Πρώτο ΘΕΜΑ

Διακινούσε ακατέργαστο και κατεργασμένο χασίς στη Λάρισα  Πρώτο ΘΕΜΑ

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Δημοσιεύθηκε στις 1 June 2019 | 10:00 am


Ο ράπερ N.O.E. καθάρισε μόνος του παραλία στη Λάρισα - Γέμισε 20 τσουβάλια με σκουπίδια - LiFO

Ο ράπερ N.O.E. καθάρισε μόνος του παραλία στη Λάρισα - Γέμισε 20 τσουβάλια με σκουπίδια  LiFO

Ο ράπερ N.O.E. αποφάσισε να καθαρίσει ολομόναχος την ακτή του Δήμου Κάτω Ολύμπου στο νομό Λάρισας, μαζεύοντας σε διάστημα μιας εβδομάδας σχεδόν 20 ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 May 2019 | 10:00 am


Λάρισα: Οικιακή βοηθός ξάφριζε τους εργοδότες της - Πρώτο ΘΕΜΑ

Λάρισα: Οικιακή βοηθός ξάφριζε τους εργοδότες της  Πρώτο ΘΕΜΑ

Η 50χρονη Ελληνίδα, αλλά εκτός από τα δωμάτια «καθάριζε» και τα μετρητά και τα τιμαλφή των εργοδοτών.

Δημοσιεύθηκε στις 30 May 2019 | 10:00 am


Ιστορίες εκλογικής τρέλας στη Λάρισα: Σύζυγος υποψήφιας έβαζε σταυρούς στο όνομα της γυναίκας του - Πρώτο ΘΕΜΑ

Ιστορίες εκλογικής τρέλας στη Λάρισα: Σύζυγος υποψήφιας έβαζε σταυρούς στο όνομα της γυναίκας του  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ο άνδρας συμμετείχε εθελοντικά στην καταμέτρηση των ψήφων στο Κιλελέρ - Δεύτερο περιστατικό στον Τύρναβο με γυναίκα που προσπάθησε να ψηφίσει με δύο ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 May 2019 | 10:00 am


Λάρισα, μια πόλη ανοιχτή - Athens Voice Online

Λάρισα, μια πόλη ανοιχτή  Athens Voice Online

Η Λάρισα δεν είναι μόνο η πόλη του καφέ και της διασκέδασης. Είναι μια πόλη ανοιχτή στον πολιτισμό και στον τουρισμό.

Δημοσιεύθηκε στις 27 May 2019 | 10:00 am


Λάρισα: Στον δεύτερο γύρο η «μάχη» Καλογιάννη - Καραλαριώτου - SKAI

Λάρισα: Στον δεύτερο γύρο η «μάχη» Καλογιάννη - Καραλαριώτου  SKAI

Στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον Δήμο Λαρισαίων θα αναμετρηθούν την ερχόμενη Κυριακή, ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 May 2019 | 10:00 am


Λάρισα: Για δύο απόπειρες βιασμού προφυλακίστηκε 35χρονος - Πρώτο ΘΕΜΑ

Λάρισα: Για δύο απόπειρες βιασμού προφυλακίστηκε 35χρονος  Πρώτο ΘΕΜΑ

Την περασμένη Τετάρτη μια 22χρονη τον τραυμάτισε και κατάφερε να του ξεφύγει.

Δημοσιεύθηκε στις 26 May 2019 | 10:00 am


Λάρισα: Νέα τροπή στις έρευνες για την εξαφανισμένη Βάσω Σιλεβίστα - Πρώτο ΘΕΜΑ

Λάρισα: Νέα τροπή στις έρευνες για την εξαφανισμένη Βάσω Σιλεβίστα  Πρώτο ΘΕΜΑ

Νέα μαρτυρία αλλάζει τα δεδομένα: Όταν είδε τις φωτογραφίες της αγνοούμενης η μάρτυρας θυμήθηκε τη γυναίκα που είχε συναντήσει τυχαία στο δρόμο.

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 10:00 am


Λάρισα: 22χρονη αντιστάθηκε και γλύτωσε τον βιασμό - Larissanet.gr

Λάρισα: 22χρονη αντιστάθηκε και γλύτωσε τον βιασμό  Larissanet.gr

Επίθεση από έναν 35χρονο δέχθηκε χθες τα ξημερώματα μια 22χρονη στη Λάρισα καθώς έμπαινε σε πολυκατοικία στην περιοχή του ΟΣΕ.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 11:01 am


Αθήνα – Λάρισα σε 2,5 ώρες: Το τρένο που αλλάζει τα δεδομένα - CNN Greece

Αθήνα – Λάρισα σε 2,5 ώρες: Το τρένο που αλλάζει τα δεδομένα  CNN Greece

Ειδήσεις - Σε μόλις 2 ώρες και 29 λεπτά γίνεται πλέον το ταξίδι Αθήνα - Λάρισα , με το σύγχρονο Εξπρές Ιντερσίτι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ , που ξεκίνησε τα δρομολόγιά του ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:00 am


Αλ. Τσίπρας από τη Λάρισα: Έχει φτάσει η ώρα της αλήθειας, της κάλπης, της λαϊκής ετυμηγορίας - Η Καθημερινή

Αλ. Τσίπρας από τη Λάρισα: Έχει φτάσει η ώρα της αλήθειας, της κάλπης, της λαϊκής ετυμηγορίας  Η Καθημερινή

Γεμίσατε την πραγματική πλατεία της Λάρισας, όχι την ιμιτασιόν και δίνετε μήνυμα νίκης την Κυριακή", είπε ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στους πολίτες της ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2019 | 10:00 am


Αιματηρή ληστεία σε hot spot μεταναστών στη Λάρισα - Πρώτο ΘΕΜΑ

Αιματηρή ληστεία σε hot spot μεταναστών στη Λάρισα  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ένας 32χρονος υπήκοος Κονγκό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο - Αναζητούνται οι δράστες.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Λάρισα

Φιλικοί ιστότοποι: