Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Λαρίσης   »   Λάρισα    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Η Ιnterpol ερευνά τον αγώνα Απόλλων Λάρισας - Αιγινιακός - Κέρδη μόνο στο Ρίμινι 400.000 ευρώ

Ακόμα και ξένα δημοσιεύματα εμπλέκουν τώρα τον Απόλλωνα Λάρισας σε στημένα παιχνίδια.

Ιταλική ιστοσελίδα αποκαλύπτει έρευνα της Interpol για τον αγώνα Απόλλωνα Λάρισας - Αιγινιακού (3-2) που διεξήχθη την Κυριακή.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μόνο στην επαρχία του Ρίμινι οι παίκτες τεσσάρων πρακτορείων αποκόμισαν περισσότερα από 400.000 ευρώ παίζοντας στην ανατροπή με ακριβές σκορ (από 0-2 σε 3-2)!

Αυτός ο ασυνήθιστος στοιχηματισμός έδινε απόδοση 1 προς 27!

Aξίζει να σημειωθεί ότι kάποια άλλα Ιταλικά πρακτορεία διέκοψαν άμεσα τον στοιχηματισμό για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, θεωρώντας απολύτως ύποπτο το ελληνικό ματς.

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι κάμερες ασφαλείας εντόπισαν τους παίκτες που πόνταραν στη διαβόητη ανατροπή, οι οποίοι, πάντως, φαίνεται να είναι οι συνηθισμένοι τακτικοί πελάτες των συγκεκριμένων πρακτορείων…

Ζ.Η. kosmoslarissa.gr

Δημοσιεύθηκε στις 22 February 2019 | 7:06 am


22/02/2019

(8πμ-11μμ):

ΓΚΕΚΑ ΜΥΡΤΩ Παναγούλη 60-62 (πλησίον Οικονόμου εξ Οικονόμων) τηλ. 2410288551 

ΓΚΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Μανδηλαρά 13 τηλ. 2410623196

ΡΩΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κύπρου 63 (παραπλεύρως γωνία Κύπρου και Ρούσβελτ) τηλ. 2410251375

ΜΠΕΚΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ίωνος Δραγούμη 10-Κεντρική πλατεία (κάθετος στην Παπαναστασίου στο δημαρχείο) τηλ. 2410258114

ΤΖΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δήμητρας 23 – Γαριβάλδη τηλ. 2410258215

ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ηρ. Πολυτεχνείου & 28ης Οκτωβρίου τηλ. 2410283403 - ΑΓΟΡΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΗ Ιωαννίνων 94 (δίπλα στην Πυροσβεστική, απέναντι από την Αγ. Τριάδα) τηλ. 2410618418

Διανυκτερεύει (11μμ-8πμ): ΜΗΤΡΟΔΗΜΟΣ ΣΠΥΡΟΣ Κραννώνος 5 (Έξι Δρόμοι) τηλ. 2410289401

Δημοσιεύθηκε στις 22 February 2019 | 7:00 am


Τέσσερις κηδείες σήμερα Παρασκευή

Τέσσερις κηδείες σήμερα Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 στο νομό Λάρισας

1.Ευάγγελος Ρούκας ετών 91

Ώρα 12 Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Μεγαλόβρυσο Αγιάς

2. Λεωνίδας Σαμαράς ετών 88

Ώρα 12 Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Προδρόμου Καλοχώρι

3.Ζωή Αλεξίου 91 ετών

Ώρα 13: Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Νίκαιας

4.Ιωάννης Παπαϊωάννου ετών 87

Ώρα 13:30 Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Καλλιπεύκης

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr

Δημοσιεύθηκε στις 22 February 2019 | 6:42 am


Πρωτοσέλιδο 22/2/2019

Πρωτοσέλιδο 22/2/2019

Δημοσιεύθηκε στις 22 February 2019 | 12:00 am


Ο κύκλος νέων φοιτητών και επιστημόνων στον Αγ. Νικόλαο Λαρίσης

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στις 9 το βράδυ, στον Κύκλο Νέων Φοιτητών και Επιστημόνων «Εγώ, Εσύ, ο Χριστός και η καθημερινότητα μας…» που πραγματοποιείται στην «Κατακόμβη» του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λαρίσης, ομιλητής θα είναι ο θεολόγος Επαμεινώνδας Μανδηλάς, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Η μαχόμενη νεο – αθεΐα και οι κίνδυνοι για τη νέα γενιά».

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 9:04 pm


Με επιτυχία η έκθεση αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας στα Φάρσαλα

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η περιοδεύουσα έκθεση με τις σημαντικότερες εφευρέσεις των αρχαίων Ελλήνων, από το «Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά». Η έκθεση έγινε στο πλαίσιο των εργασιών του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου Φαρσάλων με θέμα: «Ο Ομηρικός Αχιλλέας: διαχρονικές αντανακλάσεις στην τέχνη και τη γραμματεία» που οργάνωσε ο Δήμος Φαρσάλων, από κοινού με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας (7 έως 9 Φεβρουαρίου 2019).
Η έκθεση φιλοξενήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Φαρσάλων από τις 4 έως στις 17 Φεβρουαρίου 2019. Σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκαν οργανωμένες επισκέψεις των μαθητών στην έκθεση, την οποία επισκέφθηκαν 800 μαθητές σχολείων του δήμου. Επίσης μεγάλη ήταν και η προσέλευση πολιτών (περίπου 600) αλλά και οργανωμένων ομάδων όπως: Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων, Χορωδία ΚΑΠΗ ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ, Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας Φαρσάλων κ.α.

Σκοπός της έκθεσης ήταν να αναδείξει αυτή τη σχετικά άγνωστη πτυχή του αρχαιοελληνικού πολιτισμού και να αποδείξει ότι η τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων λίγο πριν το τέλος του αρχαιοελληνικού κόσμου ήταν συγκλονιστικά όμοια με τις απαρχές της σύγχρονης τεχνολογίας μας.
Οι περιοδεύουσες εκθέσεις του Μουσείου σε Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία, Ασία και την Αφρική, φιλοξενήθηκαν και φιλοξενούνται σε σημαντικά αρχαιολογικά και τεχνολογικά μουσεία, πανεπιστήμια και διεθνείς οργανισμούς.
Η έκθεση ήταν χωρισμένη σε ενότητες, όπως ρομποτική, υπολογιστική (computing), ατμοκίνηση, αεριοπροώθηση, αυτοκίνηση, αυτόματη πλοήγηση, αυτοματισμοί, προγραμματισμός, τηλεπικοινωνίες, κρυπτογράφηση, γεωδαισία, χαρτογράφηση, αστρονομία, μετρητικά όργανα, αυτόματα, αξιοποίηση υδραυλικής και αιολικής ενέργειας, εφαρμογές ιμαντοκίνησης, οδοντοκίνησης και αλυσοκίνηση, κ.ά. και αποδεικνύει με απόλυτη εγκυρότητα και αξιοπιστία το γεγονός ότι πολλές επιστήμες και τεχνικές, που μοιάζουν σημερινές ή τουλάχιστον της νεωτερικής εποχής, γεννήθηκαν στην αρχαία Ελλάδα.
Υπεύθυνος της δράσης: Κώστας Δερλός, Δημοτικός Σύμβουλος – Πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ.

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 8:38 pm


Υπογραφή συμβάσεων τεχνικών έργων στο Δήμο Φαρσάλων

Ο Δήμαρχος Άρης Καραχάλιος υπέγραψε σειρά συμβάσεων υλοποίησης τεχνικών έργων στον Δήμο Φαρσάλων.

Αναλυτικά:

1) «Ασφαλτόστρωση Τοπικών Κοινοτήτων»

Ο Δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος υπέγραψε, με τον εκπρόσωπο της εταιρείας «ΛΑΤΟΜΕΙΑ Ν. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε.», σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «Ασφαλτόστρωση Τοπικών Κοινοτήτων», με έκπτωση 61 % επί του συνολικού προϋπολογισμού του έργου και σύμφωνα με τις τιμές τιμολογίου της μελέτης. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 201.612,90 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α και το συμφωνητικό εκτέλεσης έργου, 78.629,02 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. και προβλέπεται η ανακατασκευή των οδοστρωμάτων στις Τοπικές Κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Ενιπέα – Πολυδάμαντα – Ναρθακίου.
Τα στάδια των προβλεπομένων εργασιών έχουν ως εξής:
• Κοπή ασφαλτοτάπητα σε κάθε φορέα με γεωμετρικό σχήμα είτε ορθογώνιο είτε παραλληλόγραμμο.
• Καθαίρεση – απομάκρυνση του υπάρχοντος φθαρμένου ασφαλτοσκυροδέματος.
• Συμπλήρωση ενδεχόμενων ελλείψεων υπόβασης με επίλεκτα υλικά λατομείου και την αντίστοιχη συμπύκνωση.
• Ασφαλτική προεπάλειψη της φωλέας και συγκολλητική πλάγια επάλειψη στο ασφαλτοσκυρόδεμα.
• Τελική στρώση οδοστρωσίας με Α265.
Το έργο θα εκτελεστεί σύμφωνα με τις διατάξεις των Ν.Δ. 4412/2016 & 3852/2010, μέσα σε προθεσμία εκατόν είκοσι (120) ημερολογιακές ημέρες από την υπογραφή της Σύμβασης.

2) «Δίκτυο οδοφωτισμού τοπικών κοινοτήτων (Δασόλοφος – Βασιλικά – Ναρθάκιο – Ζ. Πηγή – Αγ. Γεώργιος)»

Ο Δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος υπέγραψε, με τον εκπρόσωπο της τεχνικής εταιρείας ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡ. ΛΙΑΠΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Τ.Ε, σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «Δίκτυο οδοφωτισμού τοπικών κοινοτήτων (Δασόλοφος – Βασιλικά – Ναρθάκιο – Ζ. Πηγή – Αγ. Γεώργιος)» με έκπτωση 1% επί του συνολικού προϋπολογισμού του έργου και σύμφωνα με τις τιμές τιμολογίου της μελέτης. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 24.193,55 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α και το συμφωνητικό εκτέλεσης του έργου σε 23.951,60 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.
Το έργο θα εκτελεστεί σύμφωνα με τις διατάξεις των Ν.Δ. 3669/2008 & 3852/2010, μέσα σε προθεσμία εξήντα (60) ημερολογιακές ημέρες από την υπογραφή της Σύμβασης.

3) «Επέκταση δικτύου Αποχέτευσης ακαθάρτων επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη και κατασκευή φρεατίων σύνδεσης Αποχέτευσης»

Την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019, υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του αναδόχου Βάιου Λιαπόπουλου και του Δημάρχου Φαρσάλων Άρη Καραχάλιου για την εκτέλεση του έργου με τίτλου «Επέκταση δικτύου Αποχέτευσης ακαθάρτων επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη και κατασκευή φρεατίων σύνδεσης Αποχέτευσης», προϋπολογισμού 19.798,00 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. Το έργο θα εκτελεστεί σε εξήντα ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία υπογραφής του έργου.
Αντικείμενο του παρόντος έργου είναι η παροχή υπηρεσιών επέκτασης του υφιστάμενου δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων της πόλης των Φαρσάλων επί της οδού Χαρ. Τρικούπη.
Λόγω του κατ' επείγοντος της κατάστασης απαιτείται επέκταση των αγωγών για μήκος 350μ. περίπου. Στις εργασίες που θα εκτελεστούν περιλαμβάνονται:
• οι εκσκαφές ορυγμάτων υπογείων δικτύων καθώς επίσης και των εκσκαφών υπαρχουσών ασφαλτικών στρώσεων.
• Τα δίκτυα θα είναι από πλαστικούς σωλήνες ΡVC της σειράς 41, εσωτερικής διαμέτρου Dεσ. = 200 mm. Ο εγκιβωτισμός των σωλήνων θα γίνει με άμμο και οι επιχώσεις των ορυγμάτων με κατάλληλα θραυστά υλικά.
• Στις εργασίες περιλαμβάνονται τα κεντρικά προκατασκευασμένα φρεάτια κολουροκωνικού τύπου Φ2 για βάθος Η<2.50m, σύμφωνα με τα πρότυπα σχέδια του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων του Δήμου Φαρσάλων, καθώς και οι συνδέσεις παροχών πεζοδρομίου με την αποχέτευση.
• Τέλος, θα γίνει αποκατάσταση ασφαλτικών οδοστρωμάτων στις θέσεις των ορυγμάτων των υπογείων δικτύων και των πρόχυτων κρασπέδων από σκυρόδεμα, όπου αυτό χρειαστεί.

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 8:15 pm


Νέο τροχαίο στη Λάρισα με τραυματισμό δικυκλιστή

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην οδό Φαρσάλων.
Το δίκυκλο που οδηγούσε ένας νεαρός συγκρούστηκε με αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 7:51 pm


Προς την έξοδο από την ΑΕΛ ο Κούνιτς

Στην πόρτα της εξόδου από τη Λάρισα βρίσκεται ο Πέταρ Κούνιτς. Ο Βόσνιος επιθετικός δεν έχει καταφέρει να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας με τις εμφανίσεις του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν.
Σύμφωνα με τη Sportday, ο Κούνιτς ήρθε το καλοκαίρι στη Λάρισα για να δώσει λύσεις στην επίθεση, αλλά από τότε έχει μετρήσει μόλις 9 συμμετοχές και έχει 25 λάθη. Οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να τον στείλουν να προπονείται μόνος του και αναμένεται η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

fws.gr

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 7:29 pm


Συστάσεις από την Πολιτική Προστασία Θεσσαλίας ενόψει χιονιά

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τις προγνώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Ε.Μ.Υ, που ισχύουν για το Σάββατο 23/02 και την Κυριακή 24/02 προβλέπεται πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τη μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, τις χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές και τους πολύ ισχυρούς ανέμους ιδιαίτερα στα πελάγη.
Πιο αναλυτικά:
- Από την Παρασκευή 22/03 το βράδυ αναμένονται βροχοπτώσεις σε όλη τη Θεσσαλία και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.
Από τα ξημερώματα του Σαββάτου αναμένεται επιδείνωση των φαινομένων με έντονες χιονοπτώσεις σε ορεινές, ημιορεινές και σταδιακά και σε κάποιες πεδινές περιοχές, κάτι που θα συνεχιστεί και την Κυριακή.
Προσοχή χρειάζεται σε περιοχές που θα έχουν χιονόστρωση, όπου το χιόνι θα παγώσει, κάνοντας τους δρόμους επικίνδυνους. Επιπρόσθετα τα φαινόμενα αναμένεται να επιφέρουν και ισχυρούς βορειοανατολικούς ανέμους, ιδιαίτερα σε παραθαλάσσιες περιοχές. Το κύμα κακοκαιρίας πρόκειται να εξασθενήσει από την Τρίτη 26/02/2019
Βάσει των δεδομένων αυτών η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας συστήνει:
- Τον έλεγχο και καθαρισμό των φρεατίων των οδών αρμοδιότητας των Δήμων
- Τη μέριμνα από πλευράς πολιτών για τα φρεάτια και τις υδρορροές των ιδιοκτησιών
- Την αποφυγή στάσης στάθμευσης κατασκήνωσης πλησίον και εντός υδατορεμμάτων
- Την αποφυγή παραμονής η διέλευσης πεζών και οχημάτων σε περιοχές με έντονες κλίσεις πρανών
- Την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων σε περίπτωση εκδήλωσης και έξαρσης των φαινόμενων
Οι πολίτες καλούνται:
• Να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες και να έχουν πραγματοποιήσει πρόσφατο τον έλεγχο του οχήματός τους
• Να αποφεύγουν να διασχίζουν χειμάρρους και ρέματα, πεζή ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, αλλά και για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους
• Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων.
• Να αποφύγουν τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (π.χ. γλάστρες, σπασμένα τζάμια κλπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια).
• Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 7:12 pm


Σοβαρός τραυματισμός πεζού στη Λάρισα –Παρασύρθηκε από δίκυκλο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα  στη Λάρισα, στη συμβολή των οδών Παναγούλη και Ηρώων Πολυτεχνείου.
Ο οδηγός μιας μηχανής παρέσυρε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έναν ηλικιωμένο με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 6:50 pm


Κόκκαλης: Επενδυτική «γέφυρα» με τις ΗΠΑ στον αγροτικό τομέα

Η Ελλάδα της αποτελεσματικότητας και η ελληνική παραγωγή της εξωστρέφειας αναδείχθηκαν στο ελληνοαμερικανικό αγροτοδιατροφικό φόρουμ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019, στη Νέα Υόρκη με συνδιοργανωτές, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και το  Κογκρέσο των ΗΠΑ,  με πρωτοβουλία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη.
Εκπρόσωποι Επιμελητηρίων, Αγροτικών Συνεταιρισμών και μεμονωμένοι επιχειρηματίες είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε απευθείας επαφή με εκπροσώπους σημαντικών επιχειρήσεων και επενδυτικών ομίλων των ΗΠΑ, χτίζοντας γέφυρες συνεργασίας για την προώθηση των ελληνικών αγροτικών προϊόντων και την  ανάπτυξη πολύπλευρων επιχειρηματικών σχέσεων.
Ενδεικτικό της ισχυρής εμβέλειας του Φόρουμ είναι και το γεγονός ότι σ’ αυτό παραβρέθηκαν σημαντικοί πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες των ΗΠΑ, όπως ο σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ  κ. Elmo Rinaldi καθώς και υπουργοί Γεωργίας Πολιτειών της Αμερικής οι οποίοι χαιρέτησαν τις εργασίες του.
Στην ομιλία του, κ. Κόκκαλης υπογράμμισε την αποφασιστικότητα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να ενισχυθούν περαιτέρω το εμπόριο, οι επενδύσεις και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ των δύο χωρών. Ο ίδιος, αναφέρθηκε στα στατιστικά στοιχεία των εμπορικών σχέσεων, ως προς τον αγροδιατροφικό τομέα, μεταξύ των δύο χωρών αλλά και στην ανάγκη ενίσχυσης της συνεργασίας, σε τομείς, όπως το πολλαπλασιαστικό υλικό αλλά και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας στον τομέα της οινοποίησης.
Πρόσθεσε δε, πως  «ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζεται στον κλάδο της φαρμακευτικής κάνναβης, ο οποίος χάρη στις γενναίες νομοθετικές παρεμβάσεις μας, εμφανίζει μια εξαιρετική δυναμική, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις υψηλής κερδοφορίας για τους επιχειρηματίες που θέλουν να επιλέξουν την Ελλάδα ως παραγωγική βάση των προϊόντων φαρμακευτικής και βιομηχανικής κάνναβης».
Τη συγκεκριμένη πραγματικότητα επιβεβαίωσε και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας PENDA κ. Cris Swalfer η οποία θα υλοποιήσει επένδυση ύψους 40 εκ. δολαρίων στη χώρα μας, στον τομέα της φαρμακευτικής κάνναβης. Ο κ. Swalfer, ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση για την αμεσότητα προώθησης των διαδικασιών αδειοδότησης, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι αυτές στη χώρα μας, ήταν μόλις δύο μήνες όταν στο Μίσιγκαν εκκρεμούν ένα χρόνο. Προέτρεψε τέλος, τους Αμερικανούς επενδυτές να επενδύσουν στην Ελλάδα.
Ο κ. Κόκκαλης απευθυνόμενος στους επενδυτές διαβεβαίωσε ότι το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα είναι  σταθερά δίπλα τους για τις επενδύσεις τους στη χώρα μας και ενεργός αρωγός στην προσπάθεια των Ελλήνων παραγωγών να εξάγουν τα προϊόντα τους στις ΗΠΑ. Ακολούθησαν κατ’ ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις οι οποίες, σύμφωνα με δηλώσεις των συμμετεχόντων, στέφθηκαν με επιτυχία.
Κατά την παραμονή του στις ΗΠΑ, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιο Rutgers όπου συναντήθηκε με τον πρύτανη της Σχολής Βιολογικών και Περιβαλλοντικών Επιστημών του Ν. Τζέρσει, κ. Robert Goodman.  Ο κ. Κόκκαλης περιηγήθηκε από τον πρύτανη και το επιστημονικό προσωπικό στους χώρους του Πανεπιστημίου, ενώ συζήτησε μαζί τους για τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις και την προοπτική διεύρυνσης της συνεργασίας στον τομέα της αγροτικής εκπαίδευσης. Το Κέντρο Καινοτομίας της Σχολής, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλο των κόσμο. Από το 2001 που ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα πάνω από 3.000 επιχειρήσεις σ’ όλο τον κόσμο, έλαβαν συμβουλευτικές υπηρεσίας και άντλησαν τεχνογνωσία από το συγκεκριμένο ίδρυμα.
Ο Έλληνας υφυπουργός ζήτησε από τον πρύτανη στενή συνεργασία για την αναβάθμιση της Αβερωφείου Γεωργικής Σχολής Λάρισας δωρίζοντάς του μάλιστα, ένα βιβλίο με την ιστορία της Σχολής.
Στο περιθώριο της επίσκεψης, ο κ. Κόκκαλης είχε σημαντικές επαφές με εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας, Ελληνοαμερικανούς και Αμερικανούς επενδυτές που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στη χώρα μας στο χώρο των αγροτικών προϊόντων και στη μεταποίηση αυτών καθώς και στη φαρμακευτική και βιομηχανική κάνναβη.

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 6:36 pm


ΛΑΕ Λάρισας: Δεν στηρίζουμε Καλογιάννη

Το Συντονιστικό της ΛΑ.Ε. Λάρισας, αναφερόμενο σε δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης, δηλώνει τα παρακάτω:
Η ΛΑ.Ε. δηλώνει κατηγορηματικά ότι οχι μόνο δεν στηρίζει την "Συμπαράταξη Λαρισαίων", με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Καλογιάννη Απόστολο, αλλά αντίθετα θεωρεί ότι η πόλη της Λάρισας χρειάζεται μια Δημοτική Αρχή με άλλον, πολύ διαφορετικό, ριζοσπαστικό, προοδευτικό, δημοκρατικό προσανατολισμό, για να ανοίξει ένα καινούριο κεφάλαιο για την πόλη, το λαό της και ιδιαίτερα την νεολαία της.
Αυτήν την κατεύθυνση, η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις αρχές μας και στις ανάγκες της πόλης, υπηρετούν όλα τα μέλη και στελέχη της ΛΑ.Ε. Λάρισας.
Στο πλαίσιο αυτό η ΛΑΕ δηλώνει ότι δεν θα διατηρήσει οργανική σχέση με μέλη που στηρίζουν ή θα στηρίξουν την παράταξη "Συμπαράταξη Λαρισαίων".

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 6:25 pm


Τρία βραβεία η Περιφέρεια Θεσσαλίας στα GREEK TRAVEL AWARDS

Τρεις διακρίσεις απέσπασε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην απονομή των πρώτων βραβείων GREEK TRAVEL AWARDS στη Στοκχόλμη.
Τα GREEK TRAVEL AWARDS είναι τα πρώτα και μοναδικά βραβεία για τον ελληνικό τουρισμό στην Σκανδιναβία, όπου Σουηδοί, Νορβηγοί και Δανοί επισκέπτες ψήφισαν και επιβράβευσαν τους αγαπημένους τους προορισμούς ανά την Ελλάδα. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας απέσπασε διακρίσεις στις κατηγορίες για τον καλύτερο τουριστικό προορισμό, τον καλύτερο γαστρονομικό προορισμό και τον καλύτερο προορισμό για εναλλακτικές μορφές τουρισμού.
Το βραβείο των GREEK TRAVEL AWARDS απεικονίζει την Εστία, τη δύναμη και ψυχή της Ελλάδας. Η θεά πίσω από τους θεούς. Το αρχετυπικό σύμβολο της Ελληνικής φιλοξενίας.
Το σύμβολο της αφιέρωσης και της προσφοράς. Διατηρεί αναμμένη την φλόγα της φιλοξενίας από τα αρχεία χρόνια  και για πάντα. Η «Φιλοξενία», σε Γραμμική Β, γίνεται μέρος του βραβείου. Ένα βραβείο, ζωντανό κομμάτι της Ελλάδας.
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Στις 14 Φεβρουαρίου στη Στοκχόλμη στα GREEK TRAVEL AWARDS η Περιφέρεια Θεσσαλίας απέσπασε τρία βραβεία. Πρόκειται για ένα θεσμό στον οποίο συμμετέχουν οι ελληνικές Περιφέρειας και στη ψηφοφορία συμμετείχαν Νορβηγοί, Δανοί και Σουηδοί για τον καλύτερο τουριστικό προορισμό, τον καλύτερο γαστρονομικό προορισμό και τον καλύτερο προορισμό για εναλλακτικές μορφές τουρισμού.
Τα βραβεία αυτά αποτελούν μια μεγάλη διάκριση για την Περιφέρεια μας καθώς αναγνωρίζεται, από τους πολίτες των σκανδιναβικών χωρών, ως ένας ελκυστικός τουριστικός προορισμός. Παράλληλα αναγνωρίζεται η δουλειά που έχει γίνει από την Περιφέρεια Θεσσαλίας τα τελευταία χρόνια, στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της θεσσαλικής γης, αφήνοντας ένα βαθύ αποτύπωμα όχι μόνο στον τουριστικό χάρτη της χώρας αλλά και της Ευρώπης.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για τη σπουδαία εκδήλωση που πραγματοποίησαν στη Στοκχόλμη και η οποία βοηθάει στην προώθηση και ανάδειξη του ελληνικού τουρισμού. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με στρατηγική και προγραμματισμό προχωρά, γίνεται γνωστή και βραβεύεται.»

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 6:22 pm


Στη Λάρισα το πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων πυγμαχίας

Στην Λάρισα διεξάγεται το τετραήμερο 21 με 24 Φεβρουαρίου το  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων και Νεανίδων και U22 Ανδρών και Γυναικών. Η διοργάνωση πραγματοποιείται από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο ΕΑΚΛ.
Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν  οι συνδιοργανωτές στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας τονίστηκαν τα εξής:

Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: «Η Λάρισα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας.
Στην αίθουσα βαρέων αθλημάτων του Αλκαζάρ η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων και Νεανίδων.
Το πρωτάθλημα ξεκινά σήμερα το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, ενώ θα συμμετέχουν 120 αθλητές από όλη την Ελλάδα.
Να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, όλους τους αθλητές, τους συλλόγους, τους προπονητές και το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας (ΕΑΚΛ), που συμβάλει στη διεξαγωγή αυτής της διοργάνωσης».

Δημήτρης Γασπαρινάτος, Α’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι στην πανέμορφη πόλη της Λάρισας.
Να ευχαριστήσω τον κ. Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και όσους βοήθησαν προκειμένου να διοργανωθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας στην πόλη σας.
Πιστεύω ότι θα έχει τεράστια επιτυχία πρόκειται για το  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων και Νεανίδων και U22 Ανδρών και Γυναικών. Το Πρωτάθλημα θα φιλοξενήσει την «αφρόκρεμα» των αθλητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.
Από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί η επιλογή των αθλητών για την εκπροσώπηση της χώρας μας  μέσω της Εθνικής μας ομάδας Πυγμαχίας στο εξωτερικό. Με τη μεγάλη βοήθεια που μας προσέφερε η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα ήθελα να ευχηθώ κάθε χρόνο να πραγματοποιείται και να γίνει θεσμός στην περιφέρεια σας ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας».

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 6:09 pm


Αντιπλημμυρικά έργα σε Υπέρεια και Πυργάκια Φαρσάλων

Αντιπλημμυρικά έργα στις κοίτες του Ενιπέα στην περιοχή των Φαρσάλων ξεκινά το αμέσως επόμενο διάστημα η Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Μετά την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του αναδόχου, εισέρχεται σε φάση υλοποίησης η κατασκευή αντιπλημμυρικών στην Υπέρεια και τα Πυργάκια συνολικού προϋπολογισμού 248.000 ευρώ.
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής:
«Οι τελευταίες έκτακτες καιρικές καταστάσεις δημιούργησαν προβλήματα στον ποταμό Ενιπέα και συγκεκριμένα στις περιοχές της Υπέρειας και στα Πυργάκια, που έπρεπε να αντιμετωπιστούν και να θεραπευτούν.
Μέσω του έργου αυτού συνολικού προϋπολογισμού 248.000 ευρώ αποτρέπουμε τη δημιουργία πλημμυρικών φαινομένων και δημιουργούμε συνθήκες ασφάλειας.
Τα έργα αυτά υλοποιούνται μέσω της συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει με τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη και τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Παναγιώτη Κορκολή και σκοπό έχουν την ασφάλεια των πολιτών».

Στοιχεία έργου
Το συγκεκριμένο έργο αφορά εργασίες  για την προστασία τμημάτων της κοίτης του Ενιπέα ποταμού και των συμβαλλομένων σε αυτόν υδατορεμάτων σε σποραδικές θέσεις. Επίσης θα γίνει αποκατάσταση τμημάτων του δεξιού και αριστερού αναχώματος εντός της ευρείας κοίτης του. Οι εν λόγω εργασίες αφορούν τμήματα του Ενιπέα ποταμού στις περιοχές του Δ.Δ. Υπέρειας και Δ.Δ. Πυργακίου του Δήμου Φαρσάλων.  Οι απαιτούμενες εργασίες είναι:  
•    Καθαρισμός της βαθείας κοίτης σε σποραδικές θέσεις
•    Προστασία πρανών βαθείας κοίτης
•    Συντήρηση, αποκατάσταση και ενίσχυση αναχωμάτων

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 5:56 pm


Κατεληξε ο Λαρισαίος που έπεσε σε δεξαμενή με φυτοφάρμακο

Δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή ο 65χρονος αγρότης από τη Λάρισα, ο οποίος σήμερα το μεσημέρι έπεσε σε δεξαμενή με ψυτοφάρμακο.
Ο Λαρισαίος είχε βρεθεί από περαστικούς πίσω από την οδό Βόλου στο χωράφι του και όπως όλα δείχνουν φαίνεται να λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις στη δεξαμενή που διατηρούσε για το ψεκαστικό του.
Οι διασώστες του ΕΚΑβ τον διασωλήνωσαν αμέσως και τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου όμως δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα έχασε τη μάχη για τη ζωή...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 5:25 pm


Νέα τραγωδία στη Λάρισα: Και δεύτερο βρέφος νεκρό μέσα σε 24 ώρες

Ακόμα ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή της Λάρισας.
Ένα μωρό τεσσάρων μηνών έχασε τη ζωή του από άγνωστή μέχρι στιγμής αιτίας.
Το βρέφος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου σε κρίσιμη κατάσταση και εξέπνευσε λίγο μετά.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 5:15 pm


Γεύμα αγάπης στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας

Γεύμα αγάπης από τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων παρατέθηκε στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας, σε μια ανθρώπινη εκδήλωση, πλούσια σε αισθήματα και συγκίνηση, όπου δόθηκε η ευκαιρία  για ανταλλαγή ευχών δίνοντας μια νότα αγάπης και χαράς στους τρόφιμους του Γηροκομείου.
Ακολούθησε κοπή πίτας, μουσική και χορός.
Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Δεληγιάννης, η Δ/ντρια Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων Σταυρούλα Μπαξεβάνου και  οι Προϊσταμένες των  Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων. 
Τέλος δόθηκε η υπόσχεση επανάληψης παρόμοιων δράσεων με την παρουσία παιδιών.

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 5:07 pm


Χωρίς Φατιόν η ΑΕΛ με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα

Φωτιά είναι το πρόγραμμα της ΑΕΛ τις 4 επόμενες αγωνιστικές στην Σούπερ Λίγκα, καθώς θα κληθεί να παίξει εκτός έδρας σε τρεις από αυτές. Γι’ αυτό και η παρουσία του Φατιόν κρίνεται απαραίτητη, όμως συμπλήρωσε 10 κίτρινες κάρτες και αναγκαστικά θα λείψει από τα δύο ματς.
Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα, αποφάσισε ότι ο Φατόν θα λείψει από τις αναμετρήσεις με Λεβαδειακό (εντός 9/3) και ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός 16/3). Άρα ο Ιταλός τεχνικός θα τον έχει στη διάθεσή του , τόσο για τον αγώνα της Κυριακής (24/2) στην έδρα της Λαμίας, όσο και στην Κρήτη με τον ΟΦΗ στις 3 Μαρτίου.

a-sports.gr

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 3:04 pm


Λάρισα - Ειδήσεις και Νέα

Μεγάλη εκδήλωση του OKANA στη Λάρισα: Ήταν όλοι εκεί για καλό σκοπό (φωτο) - thenewspaper.gr

Μεγάλη εκδήλωση του OKANA στη Λάρισα: Ήταν όλοι εκεί για καλό σκοπό (φωτο)  thenewspaper.gr

Την πίτα του έκοψε το Κέντρο Πρόληψης Λάρισας ΟΚΑΝΑ σε μία ιδιαίτερη βραδιά στον Μύλο 1927 το βράδυ της Πέμπτης. Οι Λαρισαίοι στήριξαν με τη δυναμική ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 11:37 pm


Διαβάστε στη larissanet: Ισχυρή «Συμπαράταξη - Larissanet.gr

Διαβάστε στη larissanet: Ισχυρή «Συμπαράταξη  Larissanet.gr

Με πρώτο θέμα και τίτλο «Ισχυρή “Συμπαράταξη”» κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή η Larissanet. Η εφημερίδα μας παρουσιάζει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 11:27 pm


Πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα για την κάνναβη πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα (φωτο) - onlarissa.gr

Πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα για την κάνναβη πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα (φωτο)  onlarissa.gr

Επιστημονική ημερίδα με θέμα την κάνναβη πραγματοποιήθηκε στο Divani Palace στη Λάρισα με διοργανωτή το Hempoil Shop που είναι επίσημος ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 10:05 pm


Οι κίνδυνοι της αλόγιστης χρήσης του ίντερνετ συζητήθηκαν σε εκδήλωση στη Λάρισα (φωτο) - onlarissa.gr

Οι κίνδυνοι της αλόγιστης χρήσης του ίντερνετ συζητήθηκαν σε εκδήλωση στη Λάρισα (φωτο)  onlarissa.gr

Εκδήλωση για τους κινδύνους της αλόγιστης χρήσης του ίντερνετ πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα το απόγευμα της Πέμπτης στο Cafe Passerela . Ο καθηγητής ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 9:16 pm


«Η κυρία που λυπάται» (φωτ.) | larissanet.gr - H Νέα Εφημερίδα της Λάρισας - Larissanet.gr

«Η κυρία που λυπάται» (φωτ.) | larissanet.gr - H Νέα Εφημερίδα της Λάρισας  Larissanet.gr

Το βιβλίο του Πέτρου Τατσόπουλου «Η Κυρία που λυπάται» παρουσιάστηκε σήμερα στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας. Ο καταξιωμένος συγγραφέας ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 7:57 pm


Γεύμα αγάπης στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας | Ειδήσεις, νέα για Λάρισα - Θεσσαλία TV

Γεύμα αγάπης στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας | Ειδήσεις, νέα για Λάρισα  Θεσσαλία TV

Γεύμα αγάπης από τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων παρατέθηκε στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας, σε μια ανθρώπινη εκδήλωση, πλούσια σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 7:53 pm


Σε Λάρισα και Υμηττό το ΑΠΟΕΛ - kerkida.net

Σε Λάρισα και Υμηττό το ΑΠΟΕΛ  kerkida.net

Το γραφείο Τύπου του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ενημερώνει...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 7:50 pm


Και νέο τροχαίο στη Λάρισα - Larissanet.gr

Και νέο τροχαίο στη Λάρισα  Larissanet.gr

Και νέο τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη Λάρισα. Συγκεκριμένα επί της οδού Φαρσάλων (περίπου μπροστά από το στρατόπεδο) υπήρξε πτώση ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 7:50 pm


Έκοψε την πίτα της η Ένωση Γυναικών Λάρισας (φωτο) - onlarissa.gr

Έκοψε την πίτα της η Ένωση Γυναικών Λάρισας (φωτο)  onlarissa.gr

Την καθιερωμένη κοπή πίτας πραγματοποίησε σε μια όμορφη εκδήλωση η Ένωση Γυναικών Λάρισα (ΟΓΕ), την Πέμπτη το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 7:47 pm


2ο νεκρό μωρό μέσα σε λίγες ώρες στη Λάρισα - Achaia News

2ο νεκρό μωρό μέσα σε λίγες ώρες στη Λάρισα  Achaia News

Ένα βρέφος μόλις 4 μηνών μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου σε κρίσιμη κατάσταση και εξέπνευσε λίγο μετά. Η σορός του μεταφέρθηκε στο εφημερεύον ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 7:16 pm


Ο «Κύκλωπας» στη Λάρισα - Larissanet.gr

Ο «Κύκλωπας» στη Λάρισα  Larissanet.gr

Η Παιδική Σκηνή της Εταιρείας Παραγωγής Θεαμάτων ΠασπARTού παρουσιάζει την παράσταση “ΚΥΚΛΩΠΑΣ” αυτή την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 7:03 pm


Τροχαίο με παράσυρση και σοβαρό τραυματισμό στο κέντρο της Λάρισας - onlarissa.gr

Τροχαίο με παράσυρση και σοβαρό τραυματισμό στο κέντρο της Λάρισας  onlarissa.gr

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Παναγούλη και Ηρωών Πολυτεχνείου, όπου ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 6:33 pm


Παράσυρση ηλικιωμένου στη Λάρισα - Larissanet.gr

Παράσυρση ηλικιωμένου στη Λάρισα  Larissanet.gr

Τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη Λάρισα. Συγκεκριμένα μοτοσικλέτα παρέσυρε πεζό ηλικιωμένο στη συμβολή Ηρώων Πολυτεχνείου και Παναγούλη με.

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 6:33 pm


1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλίας στη Λάρισα - onlarissa.gr

1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλίας στη Λάρισα  onlarissa.gr

1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλίας στη Λάρισα Εστιάζοντας στην αναπτυξιακή δυναμική και αξιοποίηση των τεράστιων δυνατοτήτων και προοπτικών της ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 6:17 pm


Ξεκινά στη Λάρισα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας - Larissanet.gr

Ξεκινά στη Λάρισα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας  Larissanet.gr

Στην Λάρισα διεξάγεται το τετραήμερο 21 με 24 Φεβρουαρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων και Νεανίδων και U22 Ανδρών και Γυναικών. Η ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 5:24 pm


Λάρισα: Κατέληξε ο άνδρας που εγκλωβίστηκε σε ψεκαστικό μηχάνημα - Epoli.gr

Λάρισα: Κατέληξε ο άνδρας που εγκλωβίστηκε σε ψεκαστικό μηχάνημα  Epoli.gr

Σε σοβαρή κατάσταση, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, ένας άντρας ο οποίος βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης εγκλωβισμένος ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 4:18 pm


NEA ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Λάρισα - Εξέπνευσε βρέφος 4 μηνών στον Τύρναβο! - Epoli.gr

NEA ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Λάρισα - Εξέπνευσε βρέφος 4 μηνών στον Τύρναβο!  Epoli.gr

Τα κακά μαντάτα συνεχίζονται, σήμερα Πέμπτη, για την πόλη της Λάρισας. Ύστερα ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 3:09 pm


Κι άλλο μωρό νεκρό στη Λάρισα - Larissanet.gr

Κι άλλο μωρό νεκρό στη Λάρισα  Larissanet.gr

Νέα σοκ στην κοινωνία της Λάρισας, λίγο μετά το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, στον Τύρναβο, μωράκι 4 μηνών (κοριτσάκι) εσπευσμένα μετέβη στο Κέντρο Υγείας σε.

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 3:00 pm


Παρουσίαση βιβλίου στη Λάρισα από τον Ιωαν. Βαρδακαστάνη - Larissanet.gr

Παρουσίαση βιβλίου στη Λάρισα από τον Ιωαν. Βαρδακαστάνη  Larissanet.gr

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Π.ΟΜ.Α.μεΑ.) Θεσσαλίας θα ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 2:24 pm


Ημερίδα στη Λάρισα για την βιομηχανική κάνναβη - Larissanet.gr

Ημερίδα στη Λάρισα για την βιομηχανική κάνναβη  Larissanet.gr

Στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών > του Πανεπιστημίου.

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 1:39 pm


Προσλήψεις σε ΤΟΜΥ και Κέντρα Υγείας της Λάρισας - Larissanet.gr

Προσλήψεις σε ΤΟΜΥ και Κέντρα Υγείας της Λάρισας  Larissanet.gr

«Πράσινο φως» για την πρόσληψη 124 νέων υπαλλήλων έδωσε το ΑΣΕΠ σε ΤΟΜΥ και Κέντρα Υγείας της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 12:45 pm


Πίτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κωφών και Βαρηκόων Λάρισας - Larissanet.gr

Πίτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κωφών και Βαρηκόων Λάρισας  Larissanet.gr

Ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Κωφών και Βαρηκόων Λάρισας στις 16 Φεβρουαρίου διοργάνωσε τη κοπή πίτας για το 2019.

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 12:19 pm


Στη Λάρισα ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Σταθ. Γιαννακίδης - Larissanet.gr

Στη Λάρισα ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Σταθ. Γιαννακίδης  Larissanet.gr

Ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26/02/19 στη Λάρισα, αναφορικά με τις νέες Δράσεις του ΕΠΑνΕΚ. Στην εκδήλωση θα παραστεί ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 11:42 am


Θρήνος στη Λάρισα: Μωρό «έσβησε» στα χέρια των γονιών του- Δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή - TheCaller

Θρήνος στη Λάρισα: Μωρό «έσβησε» στα χέρια των γονιών του- Δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή  TheCaller

Αβάσταχτος είναι ο πόνος μιας οικογένειας στη Λάρισα, όταν το παιδί της, ηλικίας μόλις 1 έτους ξεψύχησε στην αγκαλιά των γονιών του, με τους γιατρούς.

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 10:12 am


Λάρισα: Βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της - Larissanet.gr

Λάρισα: Βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της  Larissanet.gr

Νεκρή βρέθηκε πριν από λίγη ώρα μια γυναίκα περίπου 75 ετών από τον ίδιο της τον γιο. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ στο σημείο βρίσκεται και ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 10:08 am


Λάρισα: Προς την έξοδο ο Κούνιτς - SDNA

Λάρισα: Προς την έξοδο ο Κούνιτς  SDNA

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την Λάρισα ο Πέταρ Κούνιτς ο οποίος προπονείται ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 10:06 am


Λάρισα: Γιατί αξίζει να της αφιερώσετε ένα weekend - Εντυπωσιακό αφιέρωμα στην πρωτεύουσα του κάμπου - onlarissa.gr

Λάρισα: Γιατί αξίζει να της αφιερώσετε ένα weekend - Εντυπωσιακό αφιέρωμα στην πρωτεύουσα του κάμπου  onlarissa.gr

Ένα ακόμη εντυπωσιακό αφιέρωμα για τη Λάρισα, την πρωτεύουσα του Θεσσαλικού κάμπου, πραγματοποίησε η αθηναϊκή ηλεκτρονική εφημερίδα reader.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2019 | 9:05 am


Eκδηλώσεις σε Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα για την επέτειο ίδρυσης της ΕΠΟΝ - 902.gr

Eκδηλώσεις σε Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα για την επέτειο ίδρυσης της ΕΠΟΝ  902.gr

Με αφορμή την επέτειο ίδρυσης της ΕΠΟΝ στις 23 Φλεβάρη η Οργάνωση Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ διοργανώνει ιστορικούς περιπάτους σε Λάρισα, Βόλο και ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2019 | 10:50 pm


Τους πρώτους 110 υποψήφιους παρουσίασε στη Λάρισα ο Καλογιάννης - Δείτε τα ονόματα (φωτο - βίντεο) - onlarissa.gr

Τους πρώτους 110 υποψήφιους παρουσίασε στη Λάρισα ο Καλογιάννης - Δείτε τα ονόματα (φωτο - βίντεο)  onlarissa.gr

Τους πρώτους υποψηφίους του ψηφοδελτίου της, 110 τον αριθμό, παρουσίασε απόψε, βράδυ Τετάρτης σε μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε » στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2019 | 9:11 pm


Δίκτυο αποχέτευσης αποκτά η Νίκαια Λάρισας | Ειδήσεις, νέα για Λάρισα - Θεσσαλία TV

Δίκτυο αποχέτευσης αποκτά η Νίκαια Λάρισας | Ειδήσεις, νέα για Λάρισα  Θεσσαλία TV

Η κατασκευή ενός σημαντικού περιβαλλοντικού έργου που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής της ευρύτερης περιοχής της Νίκαιας ξεκινά στο αμέσως επόμενο ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2019 | 7:43 pm


Πλήθος κόσμου σε εκδήλωση για τη Μακεδονία στη Λάρισα με ομιλητή τον Σάββα Καλεντερίδη (φωτο - βίντεο) - onlarissa.gr

Πλήθος κόσμου σε εκδήλωση για τη Μακεδονία στη Λάρισα με ομιλητή τον Σάββα Καλεντερίδη (φωτο - βίντεο)  onlarissa.gr

Τον συγγραφέα και γεωστρατηγικό αναλυτή κ. Σάββα Καλεντερίδη παρακολούθησαν το απόγευμα της Τετάρτης οι Λαρισαίοι, σε εκδήλωση στο κατάμεστο ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2019 | 7:24 pm


Στη Λάρισα ο υφυπουργός Οικονομίας Στάθης Γιαννακίδης - Larissanet.gr

Στη Λάρισα ο υφυπουργός Οικονομίας Στάθης Γιαννακίδης  Larissanet.gr

Θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των Δράσεων.

Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2019 | 5:53 pm


Λάρισα: Εισαγγελική παρέμβαση μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό μεταναστών - Κοινωνία | News 24/7 - NEWS 24/7

Λάρισα: Εισαγγελική παρέμβαση μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό μεταναστών - Κοινωνία | News 24/7  NEWS 24/7

Οι δύο άντρες φέρεται να ξυλοκοπήθηκαν, επειδή ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους από τον εργοδότη τους. Για το περιστατικό υπήρξε καταγγελία της Πακιστανικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2019 | 4:49 pm


Λάρισα: Στην Επιθεώρηση Εργασίας οι μετανάστες που ξυλοκοπήθηκαν - Larissanet.gr

Λάρισα: Στην Επιθεώρηση Εργασίας οι μετανάστες που ξυλοκοπήθηκαν  Larissanet.gr

Εκτιμάται ότι οι μετανάστες προσέφυγαν στην υπηρεσία της Λάρισας, καθώς διαμένουν στην πόλη.

Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2019 | 3:49 pm


Ανάστατοι χιλιάδες αγρότες στη Λάρισα για το νέο «χαράτσι» για την άρδευση - onlarissa.gr

Ανάστατοι χιλιάδες αγρότες στη Λάρισα για το νέο «χαράτσι» για την άρδευση  onlarissa.gr

Στο πόδι βρίσκονται χιλιάδες αγρότες στην περιοχή της Λάρισας και τη Θεσσαλίας γενικότερα, μετά τη γνωστοποίηση του νέου περιβαλλοντικού τέλους άρδευσης, ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2019 | 12:37 pm


Λάρισα: Κλειστό το Πταισματοδικείο λόγω πτώσης σοβάδων - Business News

Λάρισα: Κλειστό το Πταισματοδικείο λόγω πτώσης σοβάδων  Business News

Την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι υποδομές στο Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας επαναβεβαιώνει ένα νέο περιστατικό που έλαβε χώρα στην αίθουσα ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2019 | 12:16 pm


«Κλείδωσε» επίσκεψη του Νίκου Παπανδρέου στη Λάρισα | larissanet.gr - H Νέα Εφημερίδα της Λάρισας - Larissanet.gr

«Κλείδωσε» επίσκεψη του Νίκου Παπανδρέου στη Λάρισα | larissanet.gr - H Νέα Εφημερίδα της Λάρισας  Larissanet.gr

Στη Λάρισα θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο Νίκος Παπανδρέου, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής.

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 8:18 pm


Ιερατική Σύναξη στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας | Ειδήσεις, νέα για Λάρισα - Θεσσαλία TV

Ιερατική Σύναξη στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας | Ειδήσεις, νέα για Λάρισα  Θεσσαλία TV

Στο Διαχρονικό Μουσείο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, σύναξη των ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου. Παρουσία ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 11:59 am


Λάρισα: Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ - Larissanet.gr

Λάρισα: Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ  Larissanet.gr

Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι η πρώτη φορά που η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη μιλά σε κομματικό ακροατήριο της ΝΔ.

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 9:08 am


"Βασίλεψε" στη Λάρισα η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας - onlarissa.gr

"Βασίλεψε" στη Λάρισα η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας  onlarissa.gr

"Βασίλεψε" στη Λάρισα η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας Σε μια κατάμεστη αίθουσα του πολυχώρου εκδηλώσεων «Κτήμα Πισίνα» με την ευλογία του ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2019 | 8:16 am


Διακοπές ρεύματος την Τετάρτη στη Λάρισα - Larissanet.gr

Διακοπές ρεύματος την Τετάρτη στη Λάρισα  Larissanet.gr

Σε προγραμματισμένες διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε δρόμους στην πόλη της Λάρισας θα προχωρήσει την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 7:30 pm


«Η κυρία που λυπάται» στη Λάρισα | larissanet.gr - H Νέα Εφημερίδα της Λάρισας - Larissanet.gr

«Η κυρία που λυπάται» στη Λάρισα | larissanet.gr - H Νέα Εφημερίδα της Λάρισας  Larissanet.gr

Ο καταξιωμένος συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, έπειτα από απουσία χρόνων, επιστρέφει στα γνώριμα εδάφη του μυθιστορήματος. Συντροφιά με την Κυρία ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 7:28 pm


Λάρισα: Έψαχναν το μεγάλο θησαυρό - Δείτε τι άφησαν πίσω τους (pics) - NewsBomb

Λάρισα: Έψαχναν το μεγάλο θησαυρό - Δείτε τι άφησαν πίσω τους (pics)  NewsBomb

Ούτε ιερό, ούτε όσιο φαίνεται πως είχαν οι ιερόσυλοι οι οποίοι δε δίστασαν να γκρεμίσουν μέρος του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου στη Δολίχη, 23 χιλιόμετρα ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 7:14 pm


Λάρισα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον 31χρονο που βρέθηκε νεκρός - NewsBomb

Λάρισα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον 31χρονο που βρέθηκε νεκρός  NewsBomb

Ειδήσεις - Σήμερα (18/2/2019) το μεσημέρι φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στον άτυχο άνδρα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 3:21 pm


Λάρισα: Παρεμβάσεις σε αυλές σχολείων έρχονται στο Δημοτικό Συμβούλιο - Larissanet.gr

Λάρισα: Παρεμβάσεις σε αυλές σχολείων έρχονται στο Δημοτικό Συμβούλιο  Larissanet.gr

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 74.399,99 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 2:47 pm


Συνέργειες και συνέχεια για την Λάρισα! - Larissanet.gr

Συνέργειες και συνέχεια για την Λάρισα!  Larissanet.gr

Δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες πολιτικές αβρότητες και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο.

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 11:16 am


Λάρισα: Ζήτησαν τα δεδουλευμένα και τους πλάκωσαν στο... - Newsit

Λάρισα: Ζήτησαν τα δεδουλευμένα και τους πλάκωσαν στο...  Newsit

Η καταγγελία προκαλεί αίσθηση στη Λάρισα και όχι μόνο. Για την υπόθεση έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου...

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 11:14 am


"Βασίλεψε" η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Λάρισας (φωτο) - onlarissa.gr

"Βασίλεψε" η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Λάρισας (φωτο)  onlarissa.gr

Την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε η Διοίκηση της Πυροσβεστικής Λάρισας στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής στη Λάρισα, ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 11:01 am


Εκδήλωση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στη Λάρισα - Larissanet.gr

Εκδήλωση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στη Λάρισα  Larissanet.gr

Με τίτλο «Το Μεταναστευτικό φαινόμενο στην Ελλάδα στις αρχές του 21ου αιώνα»

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 9:30 am


Λάρισα: Καπνοί από χώρους εργοστασίου - Larissanet.gr

Λάρισα: Καπνοί από χώρους εργοστασίου  Larissanet.gr

(φωτ. αρχείου). Καπνοί αναδύονται το πρωί της Δευτέρας από χώρους του εργοστασίου TERRA Α.Ε. – ΒΙΟΚΕΡΑΛ, στο δρόμο Λάρισας – Συκουρίου.

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2019 | 8:46 am


Σκύλος δάγκωσε γυναίκα στη Λάρισα - Larissanet.gr

Σκύλος δάγκωσε γυναίκα στη Λάρισα  Larissanet.gr

Σε γυναίκα, η οποία κινούνταν στην οδό Κύπρου της Λάρισας, επιτέθηκε σκύλος νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής.

Δημοσιεύθηκε στις 17 February 2019 | 5:35 pm


Γκίνια για την Λάρισα, έμεινε στο 1-1 - In.gr

Γκίνια για την Λάρισα, έμεινε στο 1-1  In.gr

Οι βυσσινί κυριάρχησαν στο ματς, είχαν δοκάρι και πολλές ευκαιρίες αλλά η Ξάνθη έμεινε «όρθια» και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (1-1)

Δημοσιεύθηκε στις 17 February 2019 | 5:05 pm


Λάρισα: Εγκαινιάστηκε το Μουσείο Σίτου από την υπουργό Πολιτισμού (βίντεο) - Larissanet.gr

Λάρισα: Εγκαινιάστηκε το Μουσείο Σίτου από την υπουργό Πολιτισμού (βίντεο)  Larissanet.gr

Εγκαινιάστηκε σήμερα από την υπουργό Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά το Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων στη Λάρισα, το οποίο λειτουργεί στον Μύλο του Παππά.

Δημοσιεύθηκε στις 17 February 2019 | 3:37 pm


Λάρισα – Ξάνθη: Σωτηρία και… ρεβάνς - Sportime

Λάρισα – Ξάνθη: Σωτηρία και… ρεβάνς  Sportime

21η αγωνιστική – Γήπεδο: ΑΕΛ FC Arena – Ώρα: 15:00 – Κανάλι: NS1.

Δημοσιεύθηκε στις 17 February 2019 | 11:57 am


Λάρισα: Απόκριες με μεγάλη συναυλία - Larissanet.gr

Λάρισα: Απόκριες με μεγάλη συναυλία  Larissanet.gr

Ξεκίνησε η κατάρτιση από τoν Δήμο Λαρισαίων για το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Δημοσιεύθηκε στις 17 February 2019 | 8:55 am


Έρχονται τα κοινόχρηστα ποδήλατα στη Λάρισα - Larissanet.gr

Έρχονται τα κοινόχρηστα ποδήλατα στη Λάρισα  Larissanet.gr

Ολοκληρώθηκε χθες το συνέδριο για την αστική κινητικότητα που γινόταν στην Λάρισα και έφερε πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για το ΣΒΑΚ. Όμως φαίνεται πως ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 February 2019 | 8:15 am


Σεμινάριο της ΕΜΕ στη Λάρισα - Larissanet.gr

Σεμινάριο της ΕΜΕ στη Λάρισα  Larissanet.gr

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία διοργάνωσε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου το 2ο εργαστήριο εκπαίδευσης εκπαιδευτών. Στο σεμινάριο αυτό δημιουργήθηκαν για ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 February 2019 | 8:21 pm


«Αντίθετοι σε νέο κέντρο μεταναστών στη Λάρισα» | larissanet.gr - H Νέα Εφημερίδα της Λάρισας - Larissanet.gr

«Αντίθετοι σε νέο κέντρο μεταναστών στη Λάρισα» | larissanet.gr - H Νέα Εφημερίδα της Λάρισας  Larissanet.gr

Καθώς με τον Μιλτιάδη έχουμε όμορα χαρτοφυλάκια στο Συμβούλιο Τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας, αυτός τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής κι εγώ ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 February 2019 | 7:53 pm


Λάρισα: Νεκρός βρέθηκε ο 31χρονος που αναζητούταν στους Γόννους - Κοινωνία | News 24/7 - NEWS 24/7

Λάρισα: Νεκρός βρέθηκε ο 31χρονος που αναζητούταν στους Γόννους - Κοινωνία | News 24/7  NEWS 24/7

Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε κατά μήκος του Πηνειού σε αμμορυχείο στο ύψος της γέφυρας των Γόννων στο Μακρυχώρι.

Δημοσιεύθηκε στις 16 February 2019 | 3:38 pm


Λάρισα: Φινάλε για φέτος των αγροτικών κινητοποιήσεων - Documento

Λάρισα: Φινάλε για φέτος των αγροτικών κινητοποιήσεων  Documento

Έληξαν οι φετινές κινητοποιήσεις των αγροτών με το μπλόκο στον κόμβο της Νίκαιας. Οι αγρότες, όπως είχαν ανακοινώσει στις 12 το μεσημέρι πήραν τα τρακτέρ ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 February 2019 | 1:49 pm


Λάρισα: Επιστρέφει νωρίτερα ο Γκοϊκοβιτς - SDNA

Λάρισα: Επιστρέφει νωρίτερα ο Γκοϊκοβιτς  SDNA

Νωρίτερα απ΄ότι αρχικά περίμεναν οι άνθρωποι της Λάρισας αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Αλεξάνταρ Γκοϊκοβιτς.

Δημοσιεύθηκε στις 16 February 2019 | 8:43 am


Η συλλογή Γαλερίδη και η παλιά Λάρισα, Του Νίκου Βατόπουλου - Η Καθημερινή

Η συλλογή Γαλερίδη και η παλιά Λάρισα, Του Νίκου Βατόπουλου  Η Καθημερινή

Μπροστά στη θέα του αρχείου του Αντώνη Γαλερίδη (1948-2013) αναλογίζεται κανείς πόσo πολλά μπορεί να προσφέρει ένας και μόνος άνθρωπος στη μνήμη ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 February 2019 | 11:15 pm


Κίνημα Αλλαγής: Αποφασίστηκε η λειτουργία Αυτοδιοικητικής Κίνησης στη Λάρισα - onlarissa.gr

Κίνημα Αλλαγής: Αποφασίστηκε η λειτουργία Αυτοδιοικητικής Κίνησης στη Λάρισα  onlarissa.gr

Η λειτουργία Αυτοδιοικητικής Κίνησης Λάρισας αποφασίστηκε από το Κίνημα Αλλαγής στη Λάρισα, σύμφωνα με ανακοίνωση που υπογράφει η συντονιστική ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 February 2019 | 11:06 pm


Αλαλούμ στην διασταύρωση Ηρ. Πολυτεχνείου με Καρδίτσης στη Λάρισα – Εκτός λειτουργίας τα φανάρια (φωτο) - onlarissa.gr

Αλαλούμ στην διασταύρωση Ηρ. Πολυτεχνείου με Καρδίτσης στη Λάρισα – Εκτός λειτουργίας τα φανάρια (φωτο)  onlarissa.gr

Ένα πραγματικό αλαλούμ επικρατεί το βράδυ στης Παρασκευής στο κέντρο της Λάρισας και συγκεκριμένα στην διασταύρωση των οδών Ηρ. Πολυτεχνείου με ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 February 2019 | 9:22 pm


Ο νέος δημοτικός συνδυασμός «Λαρισαίων Κοινόν» παρουσιάστηκε στη Λάρισα (φωτο) - onlarissa.gr

Ο νέος δημοτικός συνδυασμός «Λαρισαίων Κοινόν» παρουσιάστηκε στη Λάρισα (φωτο)  onlarissa.gr

Η δημοτική Κίνηση «Λαρισαίων Κοινόν» παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιων των Λαρισαίων στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας, σε μια εκδήλωση με θέμα “Εθνικά ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 February 2019 | 9:16 pm


Ο "Παπουτσωμένος Γάτος" στη Λάρισα - Larissanet.gr

Ο "Παπουτσωμένος Γάτος" στη Λάρισα  Larissanet.gr

Η Παιδική Σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ανεβάζει το γνωστό λαϊκό και αγαπημένο παραμύθι των μικρών μας φίλων!

Δημοσιεύθηκε στις 15 February 2019 | 6:54 pm


Λάρισα: «Εξυπνο» σύστημα ελέγχου των πεζοδρόμων - Business News

Λάρισα: «Εξυπνο» σύστημα ελέγχου των πεζοδρόμων  Business News

Στον αστερισμό της «εξυπνης πόλης» εισέρχεται δυναμικά η πόλης της Λάρισας, αφού το ερχόμενο Φθινόπωρο η πόλη θα διαθέτει σύστημα πρόσβασης στα ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 February 2019 | 6:00 pm


Εσπερίδα στη Λάρισα για την αναβάθμιση της βαμβακοκαλλιέργειας - Larissanet.gr

Εσπερίδα στη Λάρισα για την αναβάθμιση της βαμβακοκαλλιέργειας  Larissanet.gr

Η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος και ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ συνεχίζουν και φέτος τη διοργάνωση εσπερίδων για την αναβάθμιση της βαμβακοκαλλιέργειας ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 February 2019 | 11:58 am


Διαβάστε στη larissanet: Ανθρώπινη πόλη η Λάρισα - Larissanet.gr

Διαβάστε στη larissanet: Ανθρώπινη πόλη η Λάρισα  Larissanet.gr

Με πρώτο θέμα και τίτλο «Ανθρώπινη πόλη η Λάρισα» κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή η Larissanet. Η εφημερίδα μας παρουσιάζει τις βασικές αλλαγές που ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 February 2019 | 11:45 pm


Λάρισα: Τροχαίο με μηχανάκι - Larissanet.gr

Λάρισα: Τροχαίο με μηχανάκι  Larissanet.gr

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στη Λάρισα. Συγκεκριμένα στη οδό Κοζάνης, στο ύψος των Εργατικών κατοικιών, ένα αυτοκίνητο παρέσυρε ένα.

Δημοσιεύθηκε στις 14 February 2019 | 8:56 pm


Πως έγινε η σύλληψη του ληστή στη Λάρισα (φωτ.) - Larissanet.gr

Πως έγινε η σύλληψη του ληστή στη Λάρισα (φωτ.)  Larissanet.gr

Συνελήφθησαν σύμφωνα με την αστυνομία χθες (13 Φεβρουαρίου 2019) σε Κατερίνη και Λάρισα (oπως έγραψε η Larissanet), από αστυνομικούς της ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 February 2019 | 2:01 pm


Στη Λάρισα ο Ιωαν. Βαρδακαστάνης - Larissanet.gr

Στη Λάρισα ο Ιωαν. Βαρδακαστάνης  Larissanet.gr

Στο συνέδριο «Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα στις Ελληνικές Πόλεις» θα παρευρεθεί και θα χαιρετήσει ως επίσημος προσκεκλημένος ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ και ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 February 2019 | 11:07 am


Η μουσική κίνηση στη Λάρισα (1881-1935) - Δ' - Ελευθερία

Η μουσική κίνηση στη Λάρισα (1881-1935) - Δ'  Ελευθερία

Συνεχίζεται και σήμερα το κείμενο του Βάσου Κυλικά, το οποίο αναφέρεται στη μουσική κίνηση της Λάρισας από την απελευθέρωση του 1881, μέχρι το 1935. Γ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 February 2019 | 5:00 pm


Παρουσίαση παραμυθιών στη Λάρισα - Larissanet.gr

Παρουσίαση παραμυθιών στη Λάρισα  Larissanet.gr

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 11.30 π.μ. στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας θα παρουσιαστούν τα εικονογραφημένα παραμύθια «Ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 February 2019 | 4:36 pm


Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα: Η Λάρισα ανοίγει το δρόμο - ΕΡΤ

Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα: Η Λάρισα ανοίγει το δρόμο  ΕΡΤ

Η πορεία των ελληνικών πόλεων στην κατεύθυνση της βιώσιμης αστικής κινητικότητας θα συζητηθεί αναλυτικά και διεξοδικά στο διήμερο συνέδριο που ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 February 2019 | 5:48 pm


Λάρισα: Ο δήμος εξετάζει την δημιουργία νέων πάρκινγκ - Larissanet.gr

Λάρισα: Ο δήμος εξετάζει την δημιουργία νέων πάρκινγκ  Larissanet.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες της larissanet ήδη στο δήμο και τις αρμόδιες υπηρεσίες εξετάζουν την δημιουργία 4-5 τέτοιων πάρκινγκ.

Δημοσιεύθηκε στις 12 February 2019 | 2:15 pm


Λάρισα: Για ένατη ημέρα ψάχνουν τον 31χρονο - Larissanet.gr

Λάρισα: Για ένατη ημέρα ψάχνουν τον 31χρονο  Larissanet.gr

Για ένατη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή του Παραποτάμου για τον 31χρονο ο οποίος που εξαφανίστηκε την περασμένη Δευτέρα στο δρόμο από ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 February 2019 | 10:00 am


Ο Πανούσης στη Λάρισα - Larissanet.gr

Ο Πανούσης στη Λάρισα  Larissanet.gr

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας "ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ" διοργανώνει Επιστημονική εκδήλωση, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 και ώρα 6:30 μ.μ. στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 February 2019 | 10:00 am


Νέες ΤΟΜΥ και απολογισμός με εκδήλωση στη Λάρισα - Larissanet.gr

Νέες ΤΟΜΥ και απολογισμός με εκδήλωση στη Λάρισα  Larissanet.gr

Από την 5η ΥΠΕ έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση, ενώ δεν αποκλείεται στη Λάρισα να έρθει και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός.

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2019 | 10:00 am


Επιχείρηση διακομιδής κρατουμένου από Τρίκαλα - Λάρισα - Larissanet.gr

Επιχείρηση διακομιδής κρατουμένου από Τρίκαλα - Λάρισα  Larissanet.gr

Περιπετειώδης διακομιδή κρατουμένου των Φυλακών.

Δημοσιεύθηκε στις 9 February 2019 | 10:00 am


Λάρισα: «Οργώνουν» την περιοχή για να βρουν τον 31χρονο (pics) - NewsBomb

Λάρισα: «Οργώνουν» την περιοχή για να βρουν τον 31χρονο (pics)  NewsBomb

Μεγάλη επιχείριση για 5η ημέρα από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, αλλά και την 8η ΕΜΑΚ στον παραπόταμο του Πηνείου, μεταξύ Μακρυχωρίου, ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 February 2019 | 10:00 am


Λάρισα: Κάθειρξη εννέα χρόνων με αναστολή σε ιδιοκτήτη ψυχιατρείου - Πρώτο ΘΕΜΑ

Λάρισα: Κάθειρξη εννέα χρόνων με αναστολή σε ιδιοκτήτη ψυχιατρείου  Πρώτο ΘΕΜΑ

Την υπόθεση με τις εικονικές νοσηλείες, τις παράνομες συνταγογραφήσεις και τις ευνοϊκές σχέσεις του ιδιοκτήτη με το υπουργείο Υγείας είχε φέρει στην επιφάνεια ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 February 2019 | 10:00 am


Συσκέψεις Λαϊκής Συσπείρωσης στη Λάρισα - Larissanet.gr

Συσκέψεις Λαϊκής Συσπείρωσης στη Λάρισα  Larissanet.gr

Στο πλαίσιο περιοδειών, ομιλιών και συσκέψεων των υποψηφίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Δημοσιεύθηκε στις 7 February 2019 | 10:00 am


Λάρισα: Συνεχίζονται για 3η μέρα οι έρευνες για τον 31χρονο αγνοούμενο - Κοινωνία | News 24/7 - NEWS 24/7

Λάρισα: Συνεχίζονται για 3η μέρα οι έρευνες για τον 31χρονο αγνοούμενο - Κοινωνία | News 24/7  NEWS 24/7

Τρίτη μέρα ερευνών για τον 31χρονο χάθηκαν τα ίχνη του. Αναζητείται στην περιοχή του Πηνειού και οι άντρες της ΕΜΑΚ ερευνούν με βάρκα το ποτάμι, όπου ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 February 2019 | 10:00 am


Λάρισα: Πέθανε ο κρατούμενος που είχε αυτοπυρποληθεί - Πρώτο ΘΕΜΑ

Λάρισα: Πέθανε ο κρατούμενος που είχε αυτοπυρποληθεί  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ο 42χρονος άντρας είχε αυτοπυρποληθεί στις τουαλέτες των φυλακών.

Δημοσιεύθηκε στις 6 February 2019 | 10:00 am


Νεκρή βρέθηκε 68χρονη στη Λάρισα - Larissanet.gr

Νεκρή βρέθηκε 68χρονη στη Λάρισα  Larissanet.gr

Το γεγονός ότι μία γυναίκα 68 ετών δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ημέρες κινητοποίησε τους γείτονές της, σε πολυκατοικία επί της οδού Κραννώνος στη ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 February 2019 | 10:00 am


Λάρισα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο κρατούμενος που αυτοπυρπολήθηκε - Πρώτο ΘΕΜΑ

Λάρισα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο κρατούμενος που αυτοπυρπολήθηκε  Πρώτο ΘΕΜΑ

Βρίσκεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Δημοσιεύθηκε στις 4 February 2019 | 10:00 am


Λάρισα: Ποινικές διώξεις για την επίθεση στο διαιτητή Τζήλο - Κοινωνία | News 24/7 - NEWS 24/7

Λάρισα: Ποινικές διώξεις για την επίθεση στο διαιτητή Τζήλο - Κοινωνία | News 24/7  NEWS 24/7

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία δύο ανδρών που εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό σε βάρος του διεθνούς διαιτητή, στις 19 Δεκεμβρίου έξω ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 January 2019 | 10:00 am


Συμφωνία των Πρεσπών: Μαθητές και αγρότες διαδήλωσαν στην Λάρισα (pics+vids) - NewsBomb

Συμφωνία των Πρεσπών: Μαθητές και αγρότες διαδήλωσαν στην Λάρισα (pics+vids)  NewsBomb

Ειδήσεις - Λάρισα: Μαθητές και αγρότες διαδήλωσαν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών (pics)

Δημοσιεύθηκε στις 24 January 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Λάρισα

Φιλικοί ιστότοποι: