Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Φθιώτιδας   »   Καμενα Βουρλα    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Η Τράπεζα αίματος του Καινούργιου διοργανώνει την Κυριακή 16–12–2018 μία ακόμα αιμοδοσία.

Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Καινούργιου από τις 10.00 μέχρι τις 13.00.

Μην ξεχνάτε ότι δίνοντας αίμα :

  • Προσφέρετε ζωή στους συνανθρώπους μας !
  • Δεν κινδυνεύετε σε καμιά περίπτωση !
  • Αποκτάτε ταυτότητα αιμοδότη !
  • Μπορεί ο καθένας μας να χρειαστεί αίμα !
  • Ας αφιερώσουμε όλοι 5 λεπτά από τη ζωή μας για να σώσουμε ζωές !
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Με εκτίμηση,
ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 6:49 pm


Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων και οι πολιτιστικοί σύλλογοι των Καμένων Βούρλων σας περιμένουν να απολαύσετε τις φετινές σας γιορτές στην όμορφη Λουτρόπολη της Φθιώτιδας.


Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας θα γεμίσουν ευχάριστα το απόγευμα σας και θα απασχολήσουν δημιουργικά τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους μας φίλους!

Τα Καμένα Βούρλα έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και όλοι οι επιχειρηματίες της Λουτρόπολης, σας περιμένουν να σας προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα, πάντα με το πιο ζεστό τους χαμόγελο!

Χρόνια Πολλά!

Δείτε αναλυτικά τις εκδηλώσεις:

fonografos.net

Δημοσιεύθηκε στις 14 December 2018 | 7:27 am


Οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στα Καμένα Βούρλα!

Δείτε τις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει η Δημοτική  Ενότητα  Καμένων Βούρλων για τις εορτές των Χριστουγέννων σε συνεργασία με τον Δήμο Καμένων Βούρλων και τοπικούς φορείς:fonografos.net

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 9:24 am


Εγκατάσταση Δικτύου Οπτικών Ινών στα Καμένα Βούρλα

Γράφει ο Οικονομολόγος Γιάννης Σκούφιας – 12/12/2018

Εδώ και μερικές ημέρες έχουν αρχίσει οι εργασίες εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών στη πόλη των Καμένων Βούρλων.
Ο σχετικός νόμος ορίζει ότι οι Δήμοι είναι αρμόδιοι για τη χορήγηση δικαιωμάτων διέλευσης για εργασίες εκσκαφής δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Επειδή, ως δημότης, δεν γνωρίζω αν υπάρχει σχετική άδεια από το Δήμο και αν η Οικονομική Επιτροπή έχει πάρει τις σχετικές αποφάσεις για τα ΤΕΛΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ, έψαξα να δω πως χειρίστηκαν το θέμα άλλοι Δήμοι, πχ. ο Δήμος ΑΙΓΙΝΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 15/11/2017
ΘΕΜΑ: Εκσυγχρονισμός του δικτύου τηλεπικοινωνιών του νησιού
Το θέμα ήρθε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς το Σώμα έπρεπε να εγκρίνει την χορήγηση δικαιωμάτων διέλευσης και εγκατάστασης του δικτύου σε χώρους αρμοδιότητας του Δήμου Αίγινας.
Το υπηρεσιακό σημείωμα της ΟΤΕ Α.Ε. προς το Δημοτικό Συμβούλιο αναφέρει για το έργο ότι:
1. Εγκατάσταση Δικτύων σε οδούς ως εξής: τάφρων διαστάσεων 10Χ45 εκ. Μήκους 11.350 μ., όπως φαίνεται στα σχέδια
2. Τριάντα (30) υπαίθριες μονάδες δικτύου (καμπίνες), όπως φαίνονται στα σχέδια, εκ των οποίων οι επτά αφορούν νέες θέσεις και υπόλοιπες καμπίνες θα τοποθετηθούν σε υφιστάμενες θέσεις με επέκταση βάσης κατανεμητών.
3. Κατασκευή 42 φρεατίων διαστάσεων 1,50m x 1,50m x 1,50m όπως φαίνεται στα σχέδια. Η αντικατάσταση των τομών και η επαναφορά των οδοστρωμάτων στην πρωταρχική τους μορφή θα γίνει άμεσα με δαπάνη της ΟΤΕ Α.Ε. "
4. Εκτός από τις οπτικές ίνες, θα τοποθετηθούν καμπίνες, δηλ. υπαίθριες μονάδες δικτύου, οι οποίες ουσιαστικά θα αντικαταστήσουν τα παλιά ΚΑΦΑΟ.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε:
1. Η αποκατάσταση του οδοστρώματος να γίνεται αυθημερόν
1. Η Οικονομική Επιτροπή θα συζητήσει και θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις για τα ΤΕΛΗ ΔΙΕΛΕΥΣΕΩΣ, τα οποία διακρίνονται σε 2 είδη: (1) ένα ΕΦΑΠΑΞ ΤΕΛΟΣ [περίπου 14.000 €] και (2) ένα ΕΤΗΣΙΟ ΤΕΛΟΣ το οποίο και θα υπολογιστεί.
2. Να συγκροτηθεί επιτροπή αποτελούμενη από … η οποία θα παρακολουθεί και θα εποπτεύει την εκτέλεση των εργασιών στα πλαίσια των χορηγηθέντων δικαιωμάτων διέλευσης.
3. Το αίτημα της ΟΤΕ Α.Ε. εγκρίθηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο της Αίγινας.
4. Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα μετά τη συλλογή όλων των απαιτούμενων αδειοδοτήσεων.

Ερωτήματα προς τη Δημοτική Αρχή του Δήμου μας
1. Χορηγήθηκε Άδεια Εκσκαφής οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων ?
2. Ζήτησε και έλαβε Εγγυητική Επιστολή Καλής Εκτέλεσης ?
3. Η Οικονομική Επιτροπή έλαβε τις σχετικές αποφάσεις και τις γνωστοποίησε στην ΟΤΕ ΑΕ για το ΕΦΑΞ ΤΕΛΟΣ και για το ΕΤΗΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ?
4. Όλα τα ανωτέρω αναρτήθηκαν στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ ?

---------------------------
ΥΣΤ
1. https://www.aeginaportal.gr/eidiseis/epikera/20037-prasino-fos-apo-to-dimotiko-symvoylio-aiginas-gia-tin-egkatastasi-diktyou-optikon-inon-tou-ote-erxontai-taxytites-eos-1-gbps.html
2. Λόγω του μικρού πλάτους εκσκαφής που εφαρμόζεται, οι τομές δεν αποκαθίστανται επιτυχώς και δημιουργούνται κατά μήκος των οδεύσεων καθίζηση ασφάλτου και λακούβες. Το αποτέλεσμα είναι να καλείται συνεχώς ο Δήμος να αποκαταστήσει το σύνολο της οδού με δικά του έξοδα, ενώ ο κάθε Δήμος φέρει ευθύνη για την όποια κακοτεχνία επί των οδών αυτών και καλείται να αποζημιώσει τους πολίτες για τυχόν ατυχήματα.

«««««««««««««««

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2018 | 5:14 pm


Πρόσκληση - Αναζητώντας τις Ρίζες

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2018 | 5:10 pm


Ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για το Δήμο Καμένων Βούρλων ο Δημήτρης Τσώμος (updated)

Στο cafe Sonia η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Τσώμου για τον Δήμο Καμένων Βούρλων


Tην υποψηφιότητα του για τον Δήμο Καμένων Βούρλων ανακοινώνει την ερχόμενη Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωί, ο Δημήτρης Τσώμος.

Λόγω ενός απρόοπτου γεγονότος η επίσημη παρουσίαση δεν θα φιλοξενηθεί στο cafe Φλοίσβος όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί αλλά την ίδια ώρα στις 11 το πρωί στο cafe Sonia.lamianow.gr

Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2018 | 5:29 pm


Ακυρωτική απόφαση της Αποκεντρωμένης για τον Δήμο Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας

Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας απόφαση του Δήμου Καμένων Βούρλων που περιείχε αναμόρφωση και τροποποίηση του προϋπολογισμού, του ετήσιου σχεδίου δράσης και τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2018 μετά από προσφυγή του Δημοτικού Συμβούλου Δημήτριου Τσώμου.

Ο κ. Δημήτριος Τσώμος προσέφυγε με αναλυτικές παρατηρήσεις ως προς την αναμόρφωση / τροποποίηση, τις οποίες παραδέχτηκε εν μέρει και η Δημοτική Αρχή για εκ παραδρομής μεταφορά στο αποθεματικό πιστώσεις του ΕΣΠΑ, καθώς και ενίσχυση κωδικού που δεν υπήρχε στον προϋπολογισμό.

Επίσης λόγω λάθους ενισχύθηκε άλλος κωδικός, το ποσό του οποίου δεσμευόντουσαν να το μεταφέρουν στους σωστούς σε επόμενη συνεδρίαση.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι για την ακυρωτική απόφαση χωρεί προσφυγή στην ειδική επιτροπή του άρθρου 152.

Πηγή:LamiaReport.gr

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2018 | 3:54 pm


Επιστολή Συλλόγου Ενεργών Δημοτών Καμένων Βούρλων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ

Μέσα από την έντονη αντιπαράθεση που παρακολουθούμε τελευταία στο τοπικό Blog, διαβάσαμε και κάποια σχόλια σχετικά με τον σύλλογο μας.

Για τον λόγο αυτό θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια θέματα, για τα οποία ίσως να παρερμηνεύθηκαν από ορισμένους, πιστεύουμε εν αγνοια τους:

Πρώτον: Ο σύλλογος μας είναι νόμιμος και αναγνωρισμένος από την πολιτεία.
Δεύτερον: Συνοψίζοντας τους σκοπούς του καταστατικού μας, το μόνο που μας οδηγεί και μας κατευθύνει στις δράσεις μας, είναι η αγάπη μας για τον τόπο μας, χωρίς, τονίζω χωρίς, κανένα ίδιο και προσωπικό όφελος.
Τρίτον: Σκοπός μας δεν είναι να υποκαταστήσουμε καμία Θεσμική Αρχή, αλλά μέσα από νόμιμες διαδικασίες, να εντοπίσουμε προβλήματα του τόπου μας ,να υποβάλουμε προτάσεις προς πάσα κατεύθυνση και εν ανάγκη να συγκρουστούμε με κάθε εξουσία για την νομιμότητα και τη διαφάνεια των πραξεών τους.
Τέταρτον: Απαριθμούμε τις κυριότερες δράσεις μας στη δεκαετή πορεία μας:
-Σχεδόν μόνοι μας καταφέραμε την απένταξη του έργου μεταφοράς των λυμάτων του Αγιου Κων\νου στην πόλη μας. (Καταγγελίες, ενστάσεις, μηνύσεις, συνεντεύξεις στα τοπικά ΜΜΕ, διάφορα έγγραφα κλπ.)
-Συμβάλαμε αποφασιστικά στην ωρίμανση της απόφασης για την μετονομασία του Δήμου (συλλογή υπογραφών ,έγγραφα προς θεσμούς, συνεντεύξεις, επιχειρήματα σε Δημ. Συμβούλια, δημόσιες δεσμεύσεις υποψηφίων Δημάρχων κλπ.)
-Αναγκάσαμε τον Δήμο να εξισορροπήσει την τιμολογιακή πολιτική στο νερό (μείωση στα Καμένα Βούρλα) μετά από προσφυγή στο Συνήγορο του πολίτη.
-Εισακούστηκαν οι προτάσεις μας από το δασαρχείο για την ανεξέλεγκτη υλοτόμηση του δάσους.
-Υποβάλαμε προτάσεις για το λιμάνι, για τον ανατολικό κόμβο, για την ανάπλαση της οδού Γερ. Βασιλειάδη, για νέο σταθμό του ΚΤΕΛ, για το υδροθεραπευτήριο <Ασκληπιός>
-Κάθε χρόνο και σε όλους τους Δημάρχους υποβάλαμε προτάσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας, ιδίως των καλοκαιρινών μηνών, χωρίς δυστυχώς να έχουμε τη ανταπόκριση που περιμέναμε και μας υπόσχονταν
Πέμπτον: Η πολιτική του συλλόγου σε προεκλογικές περιόδους είναι η αποδέσμευση των μελών μας να πράττουν σύμφωνα με τα πιστεύω τους, υλοποιώντας αυτό που έλεγε ένας μεγάλος πολιτικός <Αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν>
Έκτον: Ότι ενέργειες κάνουμε, είναι αποτέλεσμα συλλογικών και δημοκρατικών διαδικασιών των οργάνων του συλλόγου μας. Για τις ενέργειες μας αυτές εισπράττουμε την επιδοκιμασία της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας και για αυτό συνεχίζουμε. Φυσικά δεν διεκδικούμε το <Αλάθητο του Πάπα>, δεχόμαστε κάθε καλόπιστη κριτική , την οποία όμως θα προτιμούσαμε να είναι επώνυμη.

Μακρυνίτσας Γεώργιος
Αντιστράτηγος ε.α.
Πρόεδρος του Συλλόγου

click εδώ για την σχετική πρωτότυπη επιστολή

Δημοσιεύθηκε στις 30 November 2018 | 1:22 pm


ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Γράφει ο Οικονομολόγος Γιάννης Σκούφιας – 30/11/2018

Η ύδρευση του Αγίου Χαραλάμπους-Λιαπάτα είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τους κατοίκους της Κοινότητας αλλά και μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων του Δήμου μας - όχι όσον αφορά αν θα πρέπει να πάει το νερό, αυτό έπρεπε να έχει πάει χθες - ως προς τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής.

Και για να μην αδικήσω ούτε τη Δημοτική Αρχή αλλά ούτε και τους «ανώνυμους συκοφάντες της»  που άσκησαν κριτική (όπως εγώ) παραθέτω περιληπτικά τα 2 πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου και τα 2 πρακτικά της Οικονομικής Επιτροπής κατά χρονολογική σειρά, και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του Στόχος μου είναι να υπάρξει μια βάση επί της οποίας μπορεί να σταθεί κάποιος διάλογος ειλικρινής και ένας διάλογος που να βασίζεται σε αρχές και σε αξίες.


24.7.2017 _ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  9/2017

ΘΕΜΑ: Λήψη Απόφασης για Έγκριση Ανάθεσης Μελέτης με τίτλο «ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΓΩΓΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ ΤΚ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ»

ΕΙΣΗΓΗΣΗ

·         Απ’ ευθείας ανάθεση σύμφωνα με το αρθ. 118 ν. 4412/2016 [ λόγω Έργου Ύδρευσης]

·         Υποβολή πρότασης Χρηματοδότησης από Φορέα (1) ΕΣΠΑ 2014-2020 ή (2) Επιχορήγηση ΥΠΕΣ ως λειψυδρία ή (3) Πρόγραμμα της Περιφέρειας

·         Εκτίμηση Προϋπολογισμού Έργου = 300.000+ €

·         Εκτίμηση Προϋπολογισμού Μελέτης = 18.429,41 € σύμφωνα με τη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

1.    Πως γνωρίζεται το ύψος της μελέτης = 18.429,41 € ?

2.    Αφού δεν έχει γίνει μελέτη, πως γνωρίζεται το ύψος του προϋπολογισμού = 300.000+ € ?

3.    Για παρόμοιο έργο στο Ρεγγίνι το κόστος ήταν 40.000 €  [ ίδια απόσταση + ενδιάμεσο αντλιοστάσιο ] τώρα πώς θα ανέβει στις 300.000+ €

v  ΑΠΟΦΑΣΗ 9/118/2017 :   ΥΠΕΡ (22) – ΚΑΤΑ (1)


4.8.2017 _ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  14/2017

ΘΕΜΑ: Ψήφιση Πίστωσης για τη Σύνταξη Μελέτης

v  ΑΠΟΦΑΣΗ 14/463/2017 :   ΥΠΕΡ (7) – ΚΑΤΑ (0)


26.9.2017 _ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  17/2017

ΘΕΜΑ: Απ’ Ευθείας Ανάθεση για τη Σύνταξη Μελέτης

Ανάθεση στον κ. Συμεών Τσιμπίδη

v  ΑΠΟΦΑΣΗ 17/485/2017 :   ΥΠΕΡ (7) – ΚΑΤΑ (0)


26.1.2018 _ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  2/2018

ΘΕΜΑ:  Λήψη Απόφασης για Έγκριση και Παραλαβή της Μελέτης

ΕΙΣΗΓΗΣΗ

·         Εισαγωγή ως Έκτακτο Θέμα

·         Μελέτη και Προϋπολογισμός του Έργου δεν δόθηκε στους Δημοτικούς Συμβούλους

·         Η Επιχορήγηση θα γίνει από ΥΠΕΣ ως λειψυδρία

·         Τελικό Κόστος Μελέτης = 18.429,41 € 

·         Τελικός Προϋπολογισμού Έργου = 392.000+ €

·         Θα χρειαστεί επί πλέον (1) Μελέτη Στατικών και (2) Μελέτη Περιβαλλοντική

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

1.    Πως μας καλείται να ψηφίσουμε αφού δεν μας έχετε δώσει αντίγραφα Μελέτης και Προϋπολογισμού?

2.    Το ύψος της Μελέτης, που δεν περιλαμβάνει στατικούς υπολογισμούς και περιβαλλοντική μελέτη, είναι πολύ υψηλό. Γιατί απ’ ευθείας ανάθεση?

v  ΑΠΟΦΑΣΗ 2/2/2018 :   ΥΠΕΡ (19) – ΚΑΤΑ (1) – ΑΠΟΧΗ (1)


20.11.2018 _ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ

§  ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ .....ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΑΞΗ....ΕΝΤΟΣ 20ΗΜΕΡΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

§  Έγκριση χρηματοδότησης με απόφαση του ΥΠΕΣ ύψους 380.000 €


ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Είναι απορίας άξιο γιατί τα 5 εύλογα ερωτήματα των Δημοτικών Συμβούλων [της αντιπολίτευσης] δεν απαντήθηκαν από την Δημοτική Αρχή δηλ. τον κ. Δήμαρχο.

Είναι, όμως, και μερικά ακόμη καίρια ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεως.

1.    Με την ανάθεση της Μελέτης γιατί δεν ζητήθηκε από τον μελετητή να εξετάσει και την εναλλακτική λύση παροχής νερού από τη Μενδενίτσα ? Υπάρχει προηγούμενη απορριπτική Μελέτη ?

2.    Έχουν γίνει οι Μελέτες, Στατική και Περιβαλλοντική ? Ποια τα κόστη ?

3.    Πότε θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός για τη δημοπράτηση του έργου ? [έχουν ήδη περάσει 10 ημέρες από το Δελτίο Τύπου]. Είναι πλήρης ο φάκελος ?

4.    Πότε υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσουν οι εργασίες ?

5.    Και πότε οι κάτοικοι της Κοινότητας θα πιούν νερό ?


Ο Δήμαρχος οφείλει – κατά τη γνώμη μου – να βγάλει ένα νέο Δελτίο Τύπου και να απαντήσει στα 5+5 ερωτήματα. Αρκετά με τους «δεξιούς και αριστερούς ψάλτες» που αναλαμβάνουν την υπεράσπισή του στους δημόσιους χώρους. Τώρα είναι η ώρα να μιλήσει αυτός αν επιθυμεί να διώξει τις «σκιές» που έχουν δημιουργηθεί. Να απομακρύνει υπόνοιες και να διαλευκάνει το τοπίο.

Οι Δημότες ζητούν απαντήσεις.


«««««««««««««««


Δημοσιεύθηκε στις 30 November 2018 | 7:23 am


Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση


Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύθηκε στις 28 November 2018 | 5:27 pm


Bazaar του φιλοζωικού Καμένων Βούρλων


Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2018 | 5:08 pm


ΟΨΙΜΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ...

Επιστολή αναγνώστη

Κε αρχισυντάκτη

Η απόφαση για την υδροδότηση του Άγιου Χαράλαμπου πάρθηκε κάτω από την πίεση της κινητοποίησης των κατοίκων του και συνεπώς το φυσικό αγαθό, επιτέλους, μετά από χρόνια, θα παραδοθεί στους κάτοικους.

Η στάση του πρώην δήμου Μώλου και του Καλλικρατικού δήμου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου είναι αυτή που αποδεικνύει τις προτεραιότητες και τις πολιτικές που ασκούσαν οι δημοτικές τους αρχές, ίδιες με αυτές του δήμου μας. Οι διαφορετικές πολιτικές προτεραιότητες της Λαϊκής Συσπείρωσης φάνηκαν όταν, μετά την παρέμβαση του προέδρου του τοπικού συμβούλιου του Αγίου Χαραλάμπους, στο δημοτικό συμβούλιο, κινήθηκαν και έφεραν το θέμα προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, μέσω της Λαϊκής Συσπείρωσης. Αλλά, και με ενέργειες του δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης, Στάθη Δημόπουλου, ακόμα και σε επίπεδο υπουργείου. Αλλά, και η αντίρρησή μας για τα οικονομικά του έργου, αποδεικνύει τις διαφορετικές μας προτεραιότητες.

Το ίδιο πινγκ-πονγκ ευθυνών βλέπουμε και με το Κέντρο Υγείας, μεταξύ κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ΝΔ, άλλα και του δημάρχου Καμένων Βούρλων, για το ποιος έχει την ευθύνη της μη λειτουργίας του. Όλοι οι παραπάνω ουδέποτε είχαν τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών πρώτη επιλογή. Τέσσερα χρόνια κυβέρνηση, τέσσερα χρόνια δήμαρχος, μαζί με τις προηγούμενες κυβερνήσεις τι έκαμαν για τις πραγματικές ανάγκες του κόσμου; Αν ήταν να πουληθούν η να ιδιωτικοποιηθούν, σίγουρα θα είχαν επισπεύσει τις διαδικασίες όλοι αυτοί που περιμένουν επενδυτικές λαίλαπες.

Γιάννης Φραγκούλης
Καμένα Βούρλα

Δημοσιεύθηκε στις 25 November 2018 | 6:45 am


ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ .....ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΑΞΗ....ΕΝΤΟΣ 20ΗΜΕΡΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ/Δ.ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΩΛΟΥ.
(Σχολιασμός του δημάρχου στο fb)


Δημοσιεύθηκε στις 22 November 2018 | 7:01 am


Κλείνουν οι σήραγγες στα Καμένα Βούρλα από την Τρίτη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τρίτη 20, Τετάρτη 21 και Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων.

Ειδικότερα την από τις 08:00 έως και τις 17:10 κάθε ημέρας, θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο.

Αντίστοιχα οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Λογγού, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο.
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

tvstar.gr

Δημοσιεύθηκε στις 21 November 2018 | 1:10 pm


Η απάντηση Συκιώτη στον Νέστορα Αντωνίου για το ΚΥ Καμ.Βούρλων

Ούτε ώρες δεν άργησε η απάντηση του Δημάρχου Καμένων Βούρλων για όσα αναφέρονται στο χθεσινό δελτίο τύπου της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας Στερεάς σχετικά με το ΚΥ Καμ. Βούρλων και την στάση της αυτοδιοίκησης.


Ο κος Συκιώτης παραπέμπει στην ανακοίνωση της ΥΠΕ για τους λόγους που το ΚΥ παραμένει κλειστό όμως απαντά και με στοιχεία στο αν ο ίδιος και ο Δήμος παρέμειναν αδιάφοροι στο πρόβλημα.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου:
Δείτε και μία από τις ενέργειες του Δήμο για την λειτουργία επιτέλους του ΚΥ Καμ. Βούρλων.Μια επιστολή προς τον πρωθυπουργό μετά τον τραγικό θάνατο ατόμου έξω από το κλειδωμένο Κ Υ το περασμένο καλοκαίρι.

lamiafm1.gr

Δημοσιεύθηκε στις 14 November 2018 | 8:03 am


ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Κε αρχισυντάκτη

ΦΤΩΧΕΙΑ


Πολύ ντόρο έκανε η υποψηφιότητα του  περιφερειάρχη κ. Μπακογιάννη στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πρωτεύουσας για δήμαρχος Αθήνας, ως «πετυχημένος, φέρελπις» και φυσικά «ακομμάτιστος». Αυτά όμως, είναι πολύ προκλητικά όταν την προηγούμενη μέρα έχουν δημοσιευθεί τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την μέση δαπάνη των νοικοκυριών ανά περιφέρεια.  Η γλώσσα των αριθμών στην Περιφέρεια Στερεά  που υπήρξε ανάπτυξη, όπως την εννοεί ο κ. Μπακογιάννης, λέει πολλά. Στην Περιφέρεια Στερεάς οι δαπάνες των νοικοκυριών για το 2017 ήταν οι χαμηλότερες όλης της χώρας. Δηλ. είναι η φτωχότερη της χώρας. Πότε ασχολήθηκε ο κ. Μπακογιάννης αλήθεια με την φτώχεια των πολιτών της Περιφέρειάς του; Ποτέ. Αντίθετα, με τις ευλογίες του έγιναν ιδιωτικοποιήσεις (φθηνό ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας κ.λπ. ). Αλλά, οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και για τον τρόπο που ο ίδιος και αυτοδιοικητικοί ίδιας κοπής (δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Λαμίας κ.λπ.). χειρίστηκαν τα ζητήματα.

Η Περιφέρεια Στερεάς είναι φτωχότερη και από την Ήπειρο που είναι η φτωχότερη σε όλη την Ευρώπη περιφέρεια της χώρας μας, με μόνο 895 ευρώ ανά μήνα για τα νοικοκυριά (στοιχεία από εφημερίδα «Σέντρα» 5/11/2018).  Μετά το πρωτάθλημα στην ανεργία, η πολιτική των Μπακογιάννηδων και Συκιώτιδων κερδίζει και το πρωτάθλημα φτώχειας.

Οι «νέοι σωτήρες» λοιπόν, που κουνούν το δάχτυλο στους παλιούς «σωτήρες», ακολουθούν τις ίδιες πολιτικές.  Π.χ. ρωτούν «Γιατί δεν χρηματοδοτείται ο δήμος Καμένων Βούρλων από προγράμματα τύπου νέο ΕΣΠΑ». Οι καυγάδες για τα προγράμματα είναι για το θεαθήναι, η φτώχεια είναι εδώ. Οι κατευθύνσεις των προγραμμάτων (οπτικές ίνες κ.λπ.) σε μεγάλο βαθμό δεν ακουμπούν λαϊκά προβλήματα παρά πάνε σε επιδοτήσεις καρχαριών. Η δε πλημμυρίδα μελετών, τύπου υδατοδρόμιο για υδροπλάνα στον Άγιο Κωνσταντίνο, είναι μπουρδολογίες και λεφτά να γυρνάνε. Και κανένα έργο για τις λαϊκές ανάγκες.

Η ανάγκη μίας άλλης πολιτικής με την κοινωνία όρθια και όχι παραμυθιασμένη με παραφουσκωμένα λόγια είναι επιτακτική. Ο τοπικισμός πρέπει να είναι εχθρός ολων. Η πάνδημα ομολογούμενη πετυχημένη θητεία του δημάρχου Πάτρας είναι ένας δρόμος που οι δημότες πρέπει να πάρουν σαν παράδειγμα.
                                                                                        Γιάννης Φραγκούλης
                                                                                       Καμένα Βούρλα

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2018 | 8:29 pm


ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ : Το σύνδρομο του θεατή …

Γράφει ο Οικονομολόγος Γιάννης Σκούφιας – 11/11/2018


Το 1964, κάπου στην Αμερική, μια γυναίκα δολοφονείται άγρια, μπροστά στο σπίτι της. Το  δράμα παρακολουθούσαν αμέτοχοι 38 μάρτυρες-γείτονες μέσα από τα παράθυρά τους. Δεν καλούν την Αστυνομία.


Η απάθεια αυτών των ανθρώπων έγινε θρύλος. Γράφτηκαν μελέτες, βιβλία και ταινία : «Το σύνδρομο του θεατή»

Καταναλώθηκε ένα σωρό μελάνι για να βρει λόγια, αιτίες, εξηγήσεις γιατί αυτοί οι άνθρωποι έμειναν ΑΠΑΘΕΙΣ.

Θα μπορούσε έστω κι ένας να είχε κατέβει κάτω να φωνάξει, να τρομάξει το φονιά, να σώσει τη γυναίκα.

Τι ήταν αυτό που κράτησε 38 ανθρώπους κρυμμένους μέσα στις φωλιές τους σαν ποντίκια;

Τι ήταν αυτό που ήταν τόσο δυνατό ώστε να δεχτούν να ζήσουν με αυτές τις εικόνες για το υπόλοιπο της ζωής τους, γνωρίζοντας πως είναι συνένοχοι σε μια δολοφονία για την οποία δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ να αποτρέψουν;

Είναι η ΑΠΑΘΕΙΑ.


Τι είναι η ΑΠΑΘΕΙΑ; Είναι το σύνδρομο του να καθίσει κάποιος ήσυχος την ώρα που τον βιάζουν για να μην αγριέψει περισσότερο το βιαστή.  Είναι το σύνδρομο του κλειστού παράθυρου στις φωνές που έρχονται από δίπλα γιατί δεν είναι «δική μας δουλειά»


Υπάρχει όμως και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΘΕΙΑ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΘΕΙΑ είναι το σύνδρομο του φιλήσυχου πολίτη που αποδέχεται τη τάξη των πραγμάτων, αγνοώντας παντελώς τη δική του εκδοχή για τη πραγματικότητα. Είναι συνώνυμη της ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Αποτελεί παθολογικό σύμπτωμα μιας κοινωνίας που χάνει την δημιουργικότητα της και σκάβει βαθειά τα θεμέλια του μαρασμού της δηλ. οι άνθρωποι ως σύνολο παύουν να λειτουργούν ως ενεργά πολιτικά υποκείμενα, παύουν να θεωρούν εαυτούς ικανούς να αναλάβουν την ευθύνη της λήψης αποφάσεων που καθορίζουν την ζωή τους. Ακολουθούν μια στάση η οποία είναι παθητική, εσωστρεφής, ατομικιστική ή όπως λέει και ο μεγάλος διανοητής της αυτονομίας Κ. Καστοριάδης «προτιμούν την ησυχία από την ελευθερία».


Αν, λοιπόν, θέλουμε να μην είμαστε θεατές στα τοπικά δρώμενα του Δήμου μας ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών πρέπει να ξεφύγουμε από την μέγγενη της απάθειας που έχει αρρωστήσει το μυαλό μας και τη ζωή μας. Δεν μπορούμε να περάσουμε απέναντι στο δρόμο σερνάμενοι, παρακαλώντας να μη περνάει αυτοκίνητο εκείνη την ώρα. Πρέπει να βρούμε τρόπους να διασχίσουμε με θάρρος το δρόμο που θα μας οδηγήσει στην απέναντι μεριά. Σε μια ζωή με λιγότερη μιζέρια.

Πρέπει να γίνουμε ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΠΟΛΙΤΕΣ που μάχονται, διεκδικούν, οραματίζονται, στοχεύουν και πετυχαίνουν.

ΠΟΛΙΤΕΣ που αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

ΠΟΛΙΤΕΣ που συγκρούονται με το κατεστημένο, τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

ΠΟΛΙΤΕΣ που  συμβάλλουν στην αλλαγή με στόχο τη διαφάνεια και την ανάπτυξη.

ΠΟΛΙΤΕΣ που σταματούν να είναι  «βωβοί»  δίνοντας άλλοθι σε κάποιους να κάνουν τους  «κωφούς»

ΠΟΛΙΤΕΣ οι οποίοι ανεξαρτήτως ιδεολογικών αποχρώσεων και πολιτικών προτιμήσεων, ενημερώνονται, σκέπτονται, γνωρίζουν, κρίνουν, προτείνουν και  κυρίως:

·         ΔΕΝ αγωνίζονται  «περί … πάρτης»

·         ΔΕΝ το παίζουν Πόντιοι Πιλάτοι

·         ΔΕΝ εθελοτυφλούν

·         ΔΕΝ είναι στρουθοκάμηλοι! Είναι Άνθρωποι.

Ιστορίες για … «πράσσειν άλογα», θα μου πείτε.

 Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε. Περί ορέξεως … κολοκυθόπιτα.


«««««««««««««««

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2018 | 8:27 pm


Δεν γίνεται κέντρο υγείας Καμένων Βούρλων με… αέρα!

Απορώ πως ορισμένοι αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του σταθμού μας ο δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης αναφορικά με τις εξαγγελίες του Υπουργείου Υγείας για λειτουργία του Κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων (κάπου στο Καινούργιο).

Αν θέλουν να κάνουν πολιτική στελεχώνοντας ένα Κέντρο Υγείας με γιατρούς που κάνουν το αγροτικό τους και υπηρετούν στα περιφερειακά ιατρεία του Δήμου, αυτό με βρίσκει αντίθετο και ως δήμαρχο Και ως γιατρό γιατί στην ουσία θα αποδυναμώσουν τα αγροτικά ιατρεία και θα δημιουργήσουν απλώς ένα μεγάλο και πολυπληθές από πλευράς αγροτικών γιατρών, κατάστημα συνταγογράφησης φαρμάκων και τίποτα περισσότερο.

Για να λειτουργήσει ως πραγματικό Κέντρο Υγείας πρέπει να στελεχωθεί από γιατρούς ειδικοτήτων και χειριστές ιατρικών μηχανημάτων που υπάρχουν σε αυτό το κέντρο υγείας και φυσικά όχι από το πρωί μέχρι το μεσημέρι αλλά αν είναι δυνατόν σε 24ωρη βάση όπως λειτουργούν όλα τα άλλα Κέντρα Υγείας.

Είναι δε απορίας άξιο πρόσθεσε ο κ Συκιώτης πως ενώ ασχολούνται με το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων αγνόησαν παντελώς τη δημοτική αρχή προκειμένου να ακούσουν και τη δική μας άποψη, γιατί εμάς θα εξυπηρετεί και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες όπου πολλαπλασιάζεται ο πληθυσμός του Δήμου.

lamiafm1.gr

Δημοσιεύθηκε στις 2 November 2018 | 11:28 am


Ευγενής προσφορά ...

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών σήμερα προσέφερε στον Παιδικό Σταθμό των Καμένων Βούρλων έναν αφυγραντήρα για την προστασία των παιδιών του από την υπερβολική υγρασία του κτηρίου που στεγάζεται.

Είμαστε δίπλα στις ανάγκες των συμπολιτών μας.

Δημοσιεύθηκε στις 1 November 2018 | 11:50 am


Στη φυλακή δύο νεαροί που είχαν ρημάξει τα Καμένα Βούρλα

Προφυλακίστηκαν την Τετάρτη (31.10.2018) δύο νεαροί από τη Λαμία, που είχαν διαπράξει σωρεία κλοπών στα Καμένα Βούρλα.

Μετά την απολογία τους σε ανακριτή και εισαγγελέα, οι δύο 27χρονοι, που είχαν γίνει φόβος και τρόμος στα Καμένα Βούρλα, οδηγήθηκαν στις φυλακές Δομοκού.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Λαμίας, η οποία σε συνεργασία με το Α.Τ. Καμένων Βούρλων, εξιχνίασαν τουλάχιστον 12 περιπτώσεις κλοπών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί εάν συμμετείχαν και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Στο μπαράζ των κλοπών που αφορούσε κυρίως περιοχές και κοινότητες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Καμένων Βούρλων, υπήρχαν και συνεργοί οι οποίοι αναζητούνται.


Οι δράστες για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούσαν ένα λευκό Nissan Sunny, το οποίο μάλιστα είχαν εγκαταλείψει όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν ένα βράδυ να τους κάνουν έλεγχο. Τότε οι επιβαίνοντες το παράτησαν και εξαφανίστηκαν τρέχοντας μέσα στο σκοτάδι.

“Χτυπούσαν” εξοχικές και άλλες κατοικίες και άρπαζαν ότι έβρισκαν. Από χρήματα και χρυσαφικά, μέχρι συσκευές, κυνηγετικά όπλα, ακόμα και ρούχα. Έκαναν τα σπίτια άνω κάτω και ό,τι θεωρούσαν ότι ήταν χρήσιμο ή ό,τι είχε αξία το φόρτωναν.

Οι κλοπές που εξιχνιάστηκαν έγιναν από τον Νοέμβριο του 2017 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2018.

lamiareport.gr

Δημοσιεύθηκε στις 1 November 2018 | 11:43 am


Περί Δημοσίου Χώρου / Διαλόγου και «Χρήσιμων Ηλιθίων»

Γράφει ο Οικονομολόγος Γιάννης Σκούφιας –  28/10/2018


Ο δημόσιος χώρος είναι ο βιότοπος του ανθρώπου που θέλει να γίνει ΠΟΛΙΤΗΣ.

Είναι το γυμναστήριο που μετατρέπει το πλήθος σε δήμο. Δημόσιος χώρος είναι ο κάθε χώρος όπου συναντιούνται οι πολίτες [καφενείο, blog, …].

Στο χώρο αυτόν πρέπει να γίνεται η πολιτική σύγκρουση, που οφείλει να είναι ανελέητη και εξαντλητική. Και πάντα στη βάση επιχειρημάτων. Και πάντα με στόχο το δημόσιο καλό.0

Το κοινό καλό. Το κοινό όφελος.

Από αυτή τη πολιτική διαπάλη και από την επαφή με τις σκέψεις, τις γνώσεις και τις εμπειρίες των ΑΛΛΩΝ πρέπει να γινόμαστε όλοι και πιο πλούσιοι πνευματικά και πιο έμπειροι πολιτικά. Πιο ανεξάρτητοι πνευματικά και πολιτικά. Και όχι υποτελείς σε πρόσωπα, ιδιοτέλειες και ---ισμούς.


Πως όμως πρέπει να γίνεται αυτό ώστε πράγματι να ωφελούμαστε και όχι να ζημιωνόμαστε;

·        Όποιος μιλάει ΣΩΣΤΑ στον δημόσιο χώρο, μας ευεργετεί όλους. Ευεργετεί όλους που τον ακούμε. Μας ωφελεί. Μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι.

·        Όποιος μιλάει με φανατισμό, υπεροψία, επίκληση αυθεντίας, περιφρόνηση, βρισιές, …  μας ζημιώνει όλους. Διότι ακυρώνει την ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, το ΛΟΓΟ, άρα και την ΛΟΓΙΚΗ. Την ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ. Τη ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ. Διότι η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και ο ΛΟΓΟΣ – ΛΟΓΙΚΗ, είναι το μόνο μέσο που έχει μια ομάδα ανθρώπων στη διάθεσή της όταν αναζητεί να βρει μια λύση στα προβλήματά της.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εκφράσουμε την πολιτική μας αντίθεση, ακόμα και δυσαρέσκεια, προς έναν συνομιλητή μας. Κι έχουμε υποχρέωση, προς τους άλλους που μας παρακολουθούν, να διαλέγουμε τον καλύτερο τρόπο. Όχι τον χειρότερο. Αν θα γίνουμε καλύτεροι, θα γίνουμε μεταξύ μας καλύτεροι. Ο ένας από τον άλλον. 

Γι’ αυτό πρέπει να περιφρουρούμε τον δημόσιο χώρο.

Είναι ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ χώρος. Είναι χώρος εκπαίδευσης και μαθητείας ΟΛΩΝ ΜΑΣ.


Μέσα, όμως, στο δημόσιο χώρο κυκλοφορούν και ΨΩΝΙΑ, ΕΜΠΑΘΕΙΣ, ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ και  ΒΑΛΤΟΙ. Αυτοί δεν ενδιαφέρονται για το κοινό καλό. Εξυπηρετούν όλοι μια ιδιοτέλεια, διαφορετικής βέβαια σύστασης.

Για το κοινό καλό μπορεί να ενδιαφέρεται κάποιος που μπορεί να έχει την ίδια ή την αντίθετη γνώμη στον βαθμό που την εκφράζει χωρίς προσβολές, βρισιές, φανατισμούς, αξιώσεις αυθεντίας (δεν είσαι έλληνας ρε εσύ!), περιφρόνηση  (είστε όλοι μαλάκες!) …


Ο δημόσιος χώρος είναι ο βιότοπος του ανθρώπου που θέλει να γίνει ΠΟΛΙΤΗΣ.

Ο δημόσιος χώρος με ποιότητα γεννάει πολίτες. Με επάρκεια. Με αξιώσεις. Με γνώσεις. Με κριτική σκέψη. Γυμνασμένους στην πολιτική σύγκρουση. 

Έτοιμους για να συγκροτήσουν ΔΗΜΟ, με την αρχαία ελληνική έννοια. 

Ο ΔΗΜΟΣ είναι ο εφιάλτης όλων των «αυτόκλητων σωτήρων» οι οποίοι για να πετύχουν τους σκοπούς τους χρησιμοποιούν τα ΨΩΝΙΑ, τους ΕΜΠΑΘΕΙΣ, τους ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ και τους ΒΑΛΤΟΥΣ δηλ. τους ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!

Αυτούς πρέπει να βρίσκουμε τρόπο να τους απομονώνουμε και να τους περιορίζουμε.

Διαφορετικά ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ. Γίνονται περισσότεροι δια της μιμήσεως. 


----------------------------

ΥΣΤ :  Τι σημαίνει να είσαι ή να γίνεσαι «Χρήσιμος Ηλίθιος»;

Απλά γίνεσαι αντικείμενο εκμετάλλευσης πιστεύοντας και υπηρετώντας έναν σκοπό που καπελώνουν άλλοι και που απλά σε ανέχονται για όσο τους προσφέρεις τις υπηρεσίες σου, ενώ όταν πάψουν να σε χρειάζονται παίρνεις πόδι. Πρόκειται δηλ. για άτομα που είναι δουλοπρεπείς [Ορντινάντσες]  υποκύπτουν στη σαγήνη της εξουσίας [Αρχολίπαροι] και της δημοσιότητας [Σπουδαρχίδες] και στο τέλος γίνονται και άχρηστοι !


«««««««««««««««


Δημοσιεύθηκε στις 29 October 2018 | 6:25 am


Λήστεψαν βενζινάδικο στα Καμμένα Βούρλα 27/10/2018

Με πιστόλι και γάντζο απείλησαν την υπάλληλο οι ληστές...

Η ληστεία έγινε λίγο πριν τις 8:00' το βράδυ στο πρατήριο της Shell, που βρίσκεται στην ΠΕΟ Λάμιας - Αθηνών, στο 180 χλμ κοντά στα Καμένα Βούρλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport δυο κουκουλοφόροι απείλησαν την 30χρονη υπάλληλο και της απέσπασαν το ποσό των 350€ που είχε πάνω της.

Ο ένας κρατούσε πιστόλι και ο άλλος έναν σιδερένιο γάντζο, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι μιλούσαν σπαστά Ελληνικά.

Οι δυο ληστές έφυγαν πεζοί όπως και ήρθαν, ενώ στην Αστυνομική Δ/νση Φθιώτιδας σήμανε συναγερμός και στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις για τον εντοπισμό των δραστών.

lamiareport.gr

Δημοσιεύθηκε στις 27 October 2018 | 11:42 pm


Το νέο Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Σύλλλογο Καμένων Βούρλων “ΝΕΑΝΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ”

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 21/10/2018 οι εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλλογο Καμένων Βούρλων “ΝΕΑΝΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ” και πλέον αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γουλιώτη Κατερίνα
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μεμένιου Κατερίνα
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Πλαβούκου Φλώρα
ΤΑΜΙΑΣ: Αδαμοπούλου Αναστασία
ΜΕΛΟΣ: Τηνιακός Εμμανουήλ

Να ευχηθούμε καλή συνέχεια και επιτυχία στα νέα καθήκοντα του του Δ.Σ.!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο fonografos.net

Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2018 | 5:39 am


Πρόσκληση σε συνάντηση γνωριμίας για όλους τους φίλους του Χορωδιακού τραγουδιού

Όμιλος Παράδοσης-Λαογραφίας Καμένων Βούρλων

Αύριο Τετάρτη 24/10/18 και ώρα 7.30 μ.μ. καλούμε όλους τους φίλους του Χορωδιακού τραγουδιού σε συνάντηση γνωριμίας στο κλειστό γυμναστήριο Καμένων Βούρλων και προγραμματισμό της χορωδιακής χρονιάς με τα νέα δεδομένα.


Δημοσιεύθηκε στις 24 October 2018 | 5:34 am


Καμενα Βουρλα - Ειδήσεις και Νέα

Β' Φθιώτιδας-10η αγωνιστική: Τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων του Σαββατοκύριακου! - Lamianow

Β' Φθιώτιδας-10η αγωνιστική: Τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων του Σαββατοκύριακου!  Lamianow

Mε την 10η αγωνιστική συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο η Β' κατηγορία της Φθιώτιδας. Δείτε τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων. Β΄ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ (1ος ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 6:32 pm


Θρήνος στα Καμένα Βούρλα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Απόστολος Τσιτσιπάς - Newsbomb.gr - NewsBomb

Θρήνος στα Καμένα Βούρλα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Απόστολος Τσιτσιπάς - Newsbomb.gr  NewsBomb

Ειδήσεις - Θρήνος στα Καμένα Βούρλα: Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας σε τροχαίο.

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 8:20 pm


ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ - evianews του Γιώργου Κουτσελίνη

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ  evianews του Γιώργου Κουτσελίνη

Θρήνος στα Καμένα Βούρλα από τον ξαφνικό θάνατο ενός 56χρονου επαγγελματία. Το δυσάρεστο έγινε ξημερώματα Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου σε τροχαίο.Β Κάτω ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 4:03 pm


Αλλαγή γηπέδου στο Τσούκα-Γαρδίκι - Lamianow

Αλλαγή γηπέδου στο Τσούκα-Γαρδίκι  Lamianow

Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος ο προγραμματισμένος αγώνας της 16/12/2018 για το πρωτάθλημα της Β! Κατηγορίας 2ου ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 December 2018 | 9:41 pm


Αεροδρόμιο θα θυμίζει ο νέος σταθμός ΚΤΕΛ στον Ελαιώνα –Επένδυση ύψους 150 εκατ. - Lamianow

Αεροδρόμιο θα θυμίζει ο νέος σταθμός ΚΤΕΛ στον Ελαιώνα –Επένδυση ύψους 150 εκατ.  Lamianow

Αεροδρόμιο θα θυμίζει ο νέος κεντρικός σταθμός υπεραστικών λεωφορείων που θα κατασκευαστεί σε έκταση 69 στρεμμάτων στον Ελαιώνα. Οι εγκαταστάσεις του ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 7:50 pm


X. Σταϊκούρας: «Όχι και να πανηγυρίζουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τους 29 νέους φόρους που επέβαλαν!» - Lamianow

X. Σταϊκούρας: «Όχι και να πανηγυρίζουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τους 29 νέους φόρους που επέβαλαν!»  Lamianow

Ο Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης, βουλευτής Ημαθίας κ.

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 1:31 pm


Πράσινο φως στα 13 μεγάλα έργα που πρότεινε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας - Business News

Πράσινο φως στα 13 μεγάλα έργα που πρότεινε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας  Business News

Την ένταξη 13 μεγάλων έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και την εξασφάλιση της χρηματοδότησής τους, ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 10:36 am


Αυτοκινητόδρομος Ε65: Στο δρόμο για τη Βουλή /Εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο η κατασκευή του Λαμία-Ξυνιάδα - Lamianow

Αυτοκινητόδρομος Ε65: Στο δρόμο για τη Βουλή /Εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο η κατασκευή του Λαμία-Ξυνιάδα  Lamianow

Τον δρόμο για τη Βουλή και πιθανόν πριν τα Χριστούγεννα παίρνει η σύμβαση παραχώρησης του Ε65 που αφορά την ενεργοποίηση της κατασκευής του νότιου ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 8:03 am


Ενισχύσεις 4,6 εκατ. ευρώ σε δήμους της χώρας ενέκρινε το υπουργείο Εσωτερικών - Newsbomb.gr - NewsBomb

Ενισχύσεις 4,6 εκατ. ευρώ σε δήμους της χώρας ενέκρινε το υπουργείο Εσωτερικών - Newsbomb.gr  NewsBomb

Ειδήσεις - Οικονομικές ενισχύσεις, συνολικού ύψους 4.634.000 ευρώ, ενέκρινε το υπουργείο Εσωτερικών σε δήμους της χώρας για την εξόφληση υποχρεώσεών ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 5:00 am


Το "Πέτρινο" φόρεσε τα γιορτινά του / Χριστουγεννιάτικες εικόνες από το ιστορικό 6ο Γυμνάσιο Λαμίας - Lamianow

Το "Πέτρινο" φόρεσε τα γιορτινά του / Χριστουγεννιάτικες εικόνες από το ιστορικό 6ο Γυμνάσιο Λαμίας  Lamianow

Το 6ο Γυμνάσιο Λαμίας, το Πέτρινο της πόλης, το ιστορικό σχολείο-σύμβολο της οδού Υψηλάντη φόρεσε και πάλι τα γιορτινά του για να υποδεχτεί τις γιορτές των ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2018 | 10:31 pm


Υποψήφιος δήμαρχος Καμένων Βούρλων ο Δ. Τσώμος: "Ώρα για ένα νέο ξεκίνημα…" [εικόνες-video] - Lamianow

Υποψήφιος δήμαρχος Καμένων Βούρλων ο Δ. Τσώμος: "Ώρα για ένα νέο ξεκίνημα…" [εικόνες-video]  Lamianow

Παρουσία πλήθους κόσμου παρουσίασε την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Καμένων Βούρλων το πρωί της Κυριακής ο Δημήτρης Τσώμος.

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2018 | 10:00 am


Νέα διάκριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τον Λαμιώτη Μάριο Αναγνώστου! [εικόνες] - Lamianow

Νέα διάκριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τον Λαμιώτη Μάριο Αναγνώστου! [εικόνες]  Lamianow

Ένα ακόμη εξαιρετικό πλασάρισμα και εμφάνιση από τον Λαμιώτη Μάριο Αναγνώστου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δρόμου που διεξάγεται στο Τίλμπουργκ της ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 December 2018 | 8:43 pm


Ούτε στον Λαγκαδά μπόρεσε ο Έσπερος Λαμίας! [αποτελέσματα, βαθμολογία, επόμενη] - Lamianow

Ούτε στον Λαγκαδά μπόρεσε ο Έσπερος Λαμίας! [αποτελέσματα, βαθμολογία, επόμενη]  Lamianow

Μια ακόμη ήττα το απόγευμα της Κυριακής για τον Έσπερο Λαμίας εκτός έδρας. Η ομάδα του Γιάννη Σοφογιάννη είχε την 7η απώλεια σε 9 αναμετρήσεις αφού ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 December 2018 | 10:00 am


Β Φθιώτιδας: Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής (+βαθμολογίες) - Lamianow

Β Φθιώτιδας: Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής (+βαθμολογίες)  Lamianow

Δείτε τι συνέβη στους τρεις ομίλους της Β κατηγορίας στην Φθιώτιδα το Σάββατο και την Κυριακή. 1ος ΟΜΙΛΟΣ. ΡΕΓΓΙΝΙ- ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΣ 2-1 . ΚΟΜΗΝΟΣ-Κ.

Δημοσιεύθηκε στις 9 December 2018 | 10:00 am


Στο cafe Sonia -σήμερα- η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Τσώμου για τον Δήμο Καμένων Βούρλων - Lamianow

Στο cafe Sonia -σήμερα- η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Τσώμου για τον Δήμο Καμένων Βούρλων  Lamianow

Tην υποψηφιότητα του για τον Δήμο Καμένων Βούρλων ανακοινώνει αύριο Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωί, ο Δημήτρης Τσώμος. Λόγω ενός ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 December 2018 | 10:00 am


Ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για το Δήμο Καμένων Βούρλων ο Δημήτρης Τσώμος - Lamianow

Ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για το Δήμο Καμένων Βούρλων ο Δημήτρης Τσώμος  Lamianow

Tην υποψηφιότητα του για τον Δήμο Καμένων Βούρλων ανακοινώνει την ερχόμενη Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωί, ο Δημήτρης Τσώμος. Σύμφωνα με ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2018 | 10:00 am


Υπερμαραθώνιος "AtheNss 550km GuGu Run" για την αναπηρία - HuffPost Greece

Υπερμαραθώνιος "AtheNss 550km GuGu Run" για την αναπηρία  HuffPost Greece

Δύο νέοι, από δύο διαφορετικές χώρες της Ευρώπης, γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο και ένωσαν τις δυνάμεις τους, ως επαγγελματίες πλέον εκπαιδευτικοί ειδικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2018 | 8:47 am


Καμένα Βούρλα: Ακυρώνει η Αποκεντρωμένη την αναμόρφωση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος του Δήμου - Lamianow

Καμένα Βούρλα: Ακυρώνει η Αποκεντρωμένη την αναμόρφωση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος του Δήμου  Lamianow

Η προσφυγή κατατέθηκε από τον Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Τσώμο μετά από λάθη που εντοπίστηκαν τόσο στον προϋπολογισμό όσο και στο υπό ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 December 2018 | 10:00 am


ΓΕΚ Τέρνα: «Ψήφο εμπιστοσύνης» στις προοπτικές της εταιρείας δίνει η Eurobank Equities - mononews.gr

ΓΕΚ Τέρνα: «Ψήφο εμπιστοσύνης» στις προοπτικές της εταιρείας δίνει η Eurobank Equities  mononews.gr

Σε αύξηση της τιμής στόχου της ΓΕΚ Τέρνα στα 6,70 ευρώ, από 4,80 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε η Eurobank Equities, δίνοντας σύσταση αγοράς (buy) για ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 December 2018 | 10:00 am


Πλώρη προς την κορυφή έχει βάλει η ΓΕΚ Τέρνα: Ποια μεγάλα έργα διεκδικεί - mononews.gr

Πλώρη προς την κορυφή έχει βάλει η ΓΕΚ Τέρνα: Ποια μεγάλα έργα διεκδικεί  mononews.gr

Υπερδιπλασιασμό εσόδων και διπλασιασμό καθαρών κερδών έχει καταφέρει να πετύχει την τελευταία δεκαετία ο όμιλος ΓΕΚ Τέρνα.

Δημοσιεύθηκε στις 2 December 2018 | 10:00 am


Ενας υπερμαραθώνιος για τα άτομα με αναπηρία - Life events

Ενας υπερμαραθώνιος για τα άτομα με αναπηρία  Life events

Την 5η Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 π.μ. ο μαραθωνοδρόμος και δρομέας μεγάλων αποστάσεων Σωτήρης Σωτηρίου θα ξεκινήσει έναν δύσκολο και σημαντικό αγώνα ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 December 2018 | 10:00 am


Άρθρο του Στέφανου Σταμέλλου / Ας κρατήσουμε τουλάχιστον τη διαχείριση του Νεκροταφείου… - Lamianow

Άρθρο του Στέφανου Σταμέλλου / Ας κρατήσουμε τουλάχιστον τη διαχείριση του Νεκροταφείου…  Lamianow

Γράφαμε πριν λίγο καιρό σχολιάζοντας την ιδιωτικοποίηση της αποκομιδής των απορριμμάτων – για την οποία, όσοι είχαν αυταπάτες ότι πρόκειται για ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 December 2018 | 10:00 am


Ο Όμιλος Mitsis Hotels ενισχύει την παρουσία του στην Πολωνική αγορά - Rodiaki.gr

Ο Όμιλος Mitsis Hotels ενισχύει την παρουσία του στην Πολωνική αγορά  Rodiaki.gr

Ο tour operator Grecos, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με την προσφορά πακέτων διακοπών, θα είναι ο αποκλειστικός πολωνικός tour operator που θα πρ.

Δημοσιεύθηκε στις 30 November 2018 | 10:00 am


Τα παιχνίδια και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην Φθιώτιδα - Lamianow

Τα παιχνίδια και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην Φθιώτιδα  Lamianow

Δείτε τους διαιτητές και τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου στην Φθιώτιδα. Σάββατο 1-12-2018 ΩΡΑ: 15.00. Α΄ κατηγορία 10η αγωνιστική. ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ- ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 November 2018 | 10:00 am


Οι απαντήσεις στον Σίμο Κεδίκογλου συνεχίζονται / Η επιστολή ενός Λαμιώτη: "Κρείττον του λαλείν το σιγάν*" - Lamianow

Οι απαντήσεις στον Σίμο Κεδίκογλου συνεχίζονται / Η επιστολή ενός Λαμιώτη: "Κρείττον του λαλείν το σιγάν*"  Lamianow

Λάβαμε το παρακάτω e-mail το μεσημέρι της Τρίτης στο ηλεκτρονικό μας γραμματοκιβώτιο. Ο αναγνώστης μας Γιάννη Τσ. (μας ζήτησε λόγω της επαγγελματικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 November 2018 | 10:00 am


Σημαντικό άνοιγμα του ομίλου Μήτση στην Πολωνία - Χρήμα και Τουρισμός

Σημαντικό άνοιγμα του ομίλου Μήτση στην Πολωνία  Χρήμα και Τουρισμός

Ο tour operator Grecos, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με την προσφορά πακέτων διακοπών, θα είναι ο αποκλειστικός πολωνικός tour operator που θα ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 November 2018 | 10:00 am


Κλειστές από Τρίτη (27/11) οι σήραγγες Καμένων Βούρλων και Αγίου Κωνσταντίνου - Newsbomb.gr - NewsBomb

Κλειστές από Τρίτη (27/11) οι σήραγγες Καμένων Βούρλων και Αγίου Κωνσταντίνου - Newsbomb.gr  NewsBomb

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από σήμερα στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και ειδικότερα στο τμήμα Μώλος – Καμένα Βούρλα, λόγω της ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2018 | 10:00 am


ηλεκτρονική έκδοση της Καθημερινής στο διαδίκτυο - Η Καθημερινή

ηλεκτρονική έκδοση της Καθημερινής στο διαδίκτυο  Η Καθημερινή

Οπως αναφέρει ο Θάνος Βερέμης, στις πνευματικές ρίζες των χουντικών, ειδικά στην ΕΕΝΑ (Εθνική Ενωσις Νέων Αξιωματικών), τη μυστική οργάνωση σχετικά ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Αλύγιστος… ΑΟΛ! / "Τούμπαρε" τον ΖΑΟΝ και παρέμεινε στην κορυφή! [φωτορεπορτάζ] - Lamianow

Αλύγιστος… ΑΟΛ! / "Τούμπαρε" τον ΖΑΟΝ και παρέμεινε στην κορυφή! [φωτορεπορτάζ]  Lamianow

Μια μεγάλη μάχη παρακολούθησαν το απόγευμα του Σαββάτου οι εκατοντάδες φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Χαλκιοπούλειο. Σε ένα ματς διαφήμιση για το βόλλευ ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 November 2018 | 10:00 am


Εγκατέλειψαν κουτάβια δίπλα σε κάδο σκουπιδιών στα Καμμένα Βούρλα [εικόνες] - iefimerida

Εγκατέλειψαν κουτάβια δίπλα σε κάδο σκουπιδιών στα Καμμένα Βούρλα [εικόνες]  iefimerida

Κουτάβια μέσα σε τελάρο δίπλα στον κάδο απορριμάτων σε παραλία των Καμμένων Βούρλων, άφησε κάποιος ασυνείδητος. Σύμφωνα με το fonografos, ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 November 2018 | 10:00 am


Γκλέτσος: «Όταν οι άλλοι θα μιλούν για έδρες και καρέκλες, εμείς θα λύνουμε προβλήματα» - Lamianow

Γκλέτσος: «Όταν οι άλλοι θα μιλούν για έδρες και καρέκλες, εμείς θα λύνουμε προβλήματα»  Lamianow

Με έκπληξη άκουσα το φίλο μου το Σίμο, βουλευτή της Εύβοιας, να θέτει θέμα έδρας Περιφέρειας σε μια περίοδο που είτε το θέλουμε είτε όχι, χαρακτηρίζεται ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 November 2018 | 10:00 am


Πένθος στην ελληνική αγορά: Πέθανε ο «βασιλιάς» του χαλβά Φαρσάλων - HuffPost Greece

Πένθος στην ελληνική αγορά: Πέθανε ο «βασιλιάς» του χαλβά Φαρσάλων  HuffPost Greece

Οσοι γνώριζαν τον Κώστα Καταραχιά, μιλούν για έναν δίκαιο επιχειρηματία, ο οποίος δεν έκανε εκπτώσεις στην ποιότητα του προϊόντος του.

Δημοσιεύθηκε στις 22 November 2018 | 10:00 am


Δήμος Καμένων Βούρλων: Έγιναν προσλήψεις - evianews του Γιώργου Κουτσελίνη

Δήμος Καμένων Βούρλων: Έγιναν προσλήψεις  evianews του Γιώργου Κουτσελίνη

Από το Κοινωφελές πρόγραμμα του ΟΑΕΔ… 26 άτομα έπιασαν από τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου δουλειά στο Δήμο Καμένων Βούρλων, ως ωφελούμενοι του ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 November 2018 | 10:08 am


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αγ. Κωνσταντίνο και Καμένα Βούρλα - Dikaiologitika News - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Dikaiologitika News

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αγ. Κωνσταντίνο και Καμένα Βούρλα - Dikaiologitika News - ΕΙΔΗΣΕΙΣ  Dikaiologitika News

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τρίτη 20, Τετάρτη 21 και Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 November 2018 | 10:00 am


«Έφυγε» o επιχειρηματίας Κώστας Καταραχιάς | larissanet.gr - H Νέα Εφημερίδα της Λάρισας - Larissanet.gr

«Έφυγε» o επιχειρηματίας Κώστας Καταραχιάς | larissanet.gr - H Νέα Εφημερίδα της Λάρισας  Larissanet.gr

Σε ηλικία 83 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο γνωστός επιχειρηματίας από τα Καμένα Βούρλα Κώστας Καταραχιάς.

Δημοσιεύθηκε στις 19 November 2018 | 10:00 am


Λαμία: Στη φυλακή δυο νεαροί που είχαν ρημάξει τα Καμένα Βούρλα - Newsbomb.gr - NewsBomb

Λαμία: Στη φυλακή δυο νεαροί που είχαν ρημάξει τα Καμένα Βούρλα - Newsbomb.gr  NewsBomb

Ειδήσεις - Προφυλακίστηκαν οι δυο νεαροί Ρομά από τη Λαμία, που είχαν διαπράξει σωρεία κλοπών, στην ευρύτερη περιοχή των Καμένων Βούρλων.

Δημοσιεύθηκε στις 1 November 2018 | 8:19 am


Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στα Καμένα Βούρλα - Πρώτο ΘΕΜΑ

Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στα Καμένα Βούρλα  Πρώτο ΘΕΜΑ

Οπλισμένοι με πιστόλι και έναν σιδερένιο γάντζο απείλησαν την υπάλληλο και την υποχρέωσαν να τους δώσει τις εισπράξεις.

Δημοσιεύθηκε στις 28 October 2018 | 9:00 am


Της Ελλάδας τα λουτρά | Στην Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

Της Ελλάδας τα λουτρά | Στην Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Μοναδικές εμπειρίες ευεξίας σε θερμές πηγές από τη Μακεδονία έως τα Δωδεκάνησα. | Ημερήσια Πολιτική και Οικονομική Εφημερίδα.

Δημοσιεύθηκε στις 26 October 2018 | 10:00 am


Ανατράπηκε νταλίκα στα Καμένα Βούρλα - Newsbeast.gr

Ανατράπηκε νταλίκα στα Καμένα Βούρλα  Newsbeast.gr

Γέμισε με μανταρίνια και πορτοκάλια η εθνική οδός, όταν γύρω στη 1:00' μετά τα μεσάνυχτα, ανατράπηκε το συρόμενο μέρος νταλίκας, στο ρεύμα προς Λαμία λίγο ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 October 2018 | 10:00 am


Πλήρως αναξιοποίητες και ανεκμετάλλευτες οι 696 από τις 750 ιαματικές πηγές που διαθέτει η Ελλάδα - News.in.gr

Πλήρως αναξιοποίητες και ανεκμετάλλευτες οι 696 από τις 750 ιαματικές πηγές που διαθέτει η Ελλάδα  News.in.gr

Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στο 4ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 October 2018 | 10:00 am


Αφετηρία για εκδρομές στα ορεινά | Η Εφημερίδα των Συντακτών - Η Εφημερίδα των Συντακτών

Αφετηρία για εκδρομές στα ορεινά | Η Εφημερίδα των Συντακτών  Η Εφημερίδα των Συντακτών

Τα Καμένα Βούρλα είχαν ταυτιστεί στο μυαλό των περισσότερων Ελλήνων, για δεκαετίες, με την τρίτη ηλικία. Αυτή όμως σήμερα είναι μια πλαστή εικόνα, που ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 October 2018 | 10:00 am


Στα Καμένα Βούρλα θα πραγματοποιηθεί το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής - Lamianow

Στα Καμένα Βούρλα θα πραγματοποιηθεί το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής  Lamianow

Tο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής θα διεξαχθεί στις 12-14 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο «ΓΑΛΗΝΗ» στα Καμμένα Βούρλα με θέμα » Συμπληρωματικές ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2018 | 10:00 am


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αγ. Κωνσταντίνο και τα Καμένα Βούρλα - 902.gr

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αγ. Κωνσταντίνο και τα Καμένα Βούρλα  902.gr

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 October 2018 | 10:00 am


Τουρισμός υγείας: 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής στα Καμένα Βούρλα | TornosNews.gr - Tornos News

Τουρισμός υγείας: 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής στα Καμένα Βούρλα | TornosNews.gr  Tornos News

Tο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής θα διεξαχθεί στις 12-14 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο «ΓΑΛΗΝΗ» στα Καμμένα Βούρλα με θέμα " Συμπληρωματικές ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 October 2018 | 10:00 am


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Άγιο Κωνσταντίνο και Καμένα Βούρλα - The TOC

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Άγιο Κωνσταντίνο και Καμένα Βούρλα  The TOC

Σε ισχύ θα ειναι σήμερα Τρίτη μέχρι και την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική Αθηνών - Λαμίας, σε Άγιο Κωνσταντίνο και Καμένα ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 September 2018 | 10:00 am


Ανακοινώνει υποψηφιότητα για τον Δήμο Καμένων Βούρλων ο Τριαντάφυλλος Μπέλλος - Lamianow

Ανακοινώνει υποψηφιότητα για τον Δήμο Καμένων Βούρλων ο Τριαντάφυλλος Μπέλλος  Lamianow

Την υποψηφιοτητά του για το Δήμο Καμένων Βούρλων ανακοινώνει σήμερα Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ο Τριαντάφυλλος Μπέλλος . H ανακοίνωση για συνέντευξη ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 September 2018 | 10:00 am


20 προσλήψεις στον Δήμο Καμένων Βούρλων (δείτε την προκήρυξη) - Lamianow

20 προσλήψεις στον Δήμο Καμένων Βούρλων (δείτε την προκήρυξη)  Lamianow

Ανακοινώνεται η πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 September 2018 | 10:00 am


20 προσλήψεις στα Καμένα Βούρλα - workenter

20 προσλήψεις στα Καμένα Βούρλα  workenter

Με 20 υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα ο δήμος Καμένων Βούρλων. Το ΑΣΕΠ ενέκρινε τη σχετική προκήρυξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 September 2018 | 10:00 am


ΑΣΕΠ: 20 προσλήψεις στα Καμένα Βούρλα - workenter

ΑΣΕΠ: 20 προσλήψεις στα Καμένα Βούρλα  workenter

Το «πράσινο» φως για την πρόσληψη 20 υπαλλήλων, με 8μηνη σύμβαση εργασίας, έδωσε το ΑΣΕΠ στον δήμο Καμένων Βούρλων. Η προκήρυξη αναμένεται να ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 September 2018 | 10:00 am


Ανέβηκε να κλαδέψει το πεύκο και βρήκε τραγικό θάνατο - www.enikos.gr

Ανέβηκε να κλαδέψει το πεύκο και βρήκε τραγικό θάνατο  www.enikos.gr

Ένας πατέρας δύο παιδιών, βρήκε τραγικό θάνατο στην προσπάθειά του να κλαδέψει ένα δέντρο. Το τραγικό δυστύχημα έγινε στο μεσημέρι στην περιοχή των ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 September 2018 | 10:00 am


Τραγικό δυστύχημα στα Καμένα Βούρλα: 41χρονος σκοτώθηκε στην προσπάθεια να κόψει πεύκο - Zougla

Τραγικό δυστύχημα στα Καμένα Βούρλα: 41χρονος σκοτώθηκε στην προσπάθεια να κόψει πεύκο  Zougla

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή των Καμένων Βούρλων, όταν 41χρονος οικογενειάρχης, Αλβανικής υπηκοότητας πήγε στο σπίτι ενός ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 August 2018 | 10:00 am


Ξανά σε λειτουργία από το πρωί η σήραγγα στα Καμένα Βούρλα - Κοινωνία | News 24/7 - News247.gr

Ξανά σε λειτουργία από το πρωί η σήραγγα στα Καμένα Βούρλα - Κοινωνία | News 24/7  News247.gr

Αποκαταστάθηκαν οι φθορές στον φωτισμό που προκάλεσε χθες όχημα που υπερέβαινε το μέγιστο επιτρεπτό ύψος.

Δημοσιεύθηκε στις 25 August 2018 | 10:00 am


Καμένα Βούρλα: Νταλίκα πάνω σε νταλίκα διέλυσε τούνελ - Κοινωνία | News 24/7 - News247.gr

Καμένα Βούρλα: Νταλίκα πάνω σε νταλίκα διέλυσε τούνελ - Κοινωνία | News 24/7  News247.gr

Όχημα που υπερέβαινε το μέγιστο επιτρεπτό ύψος, μπήκε στη σήραγγα και διέλυσε τον φωτισμό με αποτέλεσμα να κλείσει η σήραγγα.

Δημοσιεύθηκε στις 24 August 2018 | 10:00 am


Καμένα Βούρλα: Αυτοκίνητο με παρέα νεαρών έπεσε σε κοίτη χειμάρρου - Newsit

Καμένα Βούρλα: Αυτοκίνητο με παρέα νεαρών έπεσε σε κοίτη χειμάρρου  Newsit

Άγιο είχαν τα 5 μέλη παρέας, τα οποία γυρίζοντας τα ξημερώματα από τη διασκέδασή τους στα Καμένα Βούρλα, έπεσαν με το αυτοκίνητό τους από ύψος τριών ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 August 2018 | 10:00 am


Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Δεκαπενταύγουστος στα Καμένα Βούρλα [pics] - Newsit

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Δεκαπενταύγουστος στα Καμένα Βούρλα [pics]  Newsit

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και ανυπομούν για αυτό.

Δημοσιεύθηκε στις 16 August 2018 | 10:00 am


Θρήνος στα Καμένα Βούρλα: Τον βρήκε νεκρό η γυναίκα του μέσα στο δωμάτιο - Newsbomb.gr - NewsBomb

Θρήνος στα Καμένα Βούρλα: Τον βρήκε νεκρό η γυναίκα του μέσα στο δωμάτιο - Newsbomb.gr  NewsBomb

Καμένα Βούρλα | Ειδήσεις: Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Τρίτης (14/08/2018) ένας 54χρονος αστυνομικός από τη Μακρακώμη Φθιώτιδας, ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 August 2018 | 10:00 am


Video Aποκλειστικό STAR: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ - www.star.gr

Video Aποκλειστικό STAR: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ  www.star.gr

Video Ένοπλη ληστεία έγινε σε σούπερ μάρκετ στα Καμένα Βούρλα. Η επίθεση έγινε την ώρα που υπήρχαν ακόμη πελάτες μέσα στο κατάστημα. Οι περιγραφές ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 August 2018 | 10:00 am


Aποκλειστικό STAR: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ - www.star.gr

Aποκλειστικό STAR: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ  www.star.gr

Ένοπλη ληστεία έγινε σε σούπερ μάρκετ στα Καμένα Βούρλα. Η επίθεση έγινε την ώρα που υπήρχαν ακόμη πελάτες μέσα στο κατάστημα. Οι περιγραφές τους ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 August 2018 | 10:00 am


Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Καμένα Βούρλα - Dikaiologitika News - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Dikaiologitika News

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Καμένα Βούρλα - Dikaiologitika News - ΕΙΔΗΣΕΙΣ  Dikaiologitika News

Ληστεία σημειώθηκε στα Καμένα Βούρλα, όταν άγνωστοι εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ και έκλεψαν -άγνωστο μέχρι στιγμής- χρηματικό ποσό.

Δημοσιεύθηκε στις 8 August 2018 | 10:00 am


Καμμένα Βούρλα: 42χρονος πέθανε αβοήθητος έξω από το κέντρο υγείας-φάντασμα - www.star.gr

Καμμένα Βούρλα: 42χρονος πέθανε αβοήθητος έξω από το κέντρο υγείας-φάντασμα  www.star.gr

42χρονος πέθανε αβοήθητος έξω από το κλειστό και υπερσύγχρονο κέντρο υγείας στα Καμένα Βούρλα. Κόστισε εκατομμύρια ευρώ και δε λειτούργησε ποτέ.

Δημοσιεύθηκε στις 6 August 2018 | 10:00 am


Πάμε Λιχαδονήσια: Ένας "παράδεισος", ακόμη και για μονοήμερη | Alphafreepress.gr - alphafreepress

Πάμε Λιχαδονήσια: Ένας "παράδεισος", ακόμη και για μονοήμερη | Alphafreepress.gr  alphafreepress

Τα Λιχαδονήσια, βρίσκονται μια ανάσα από τη Λιχάδα της Βόρειας Εύβοιας και απέναντι από τα Καμένα Βούρλα. Τα κατάφυτα νησάκια, με το απέραντο γαλάζιο, ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 August 2018 | 10:00 am


«Ξήλωσαν» κι άλλες ομπρέλες στα Καμένα Βούρλα - Newsbeast.gr

«Ξήλωσαν» κι άλλες ομπρέλες στα Καμένα Βούρλα  Newsbeast.gr

Από το πρωί συνεργεία του Δήμου με την Εισαγγελική εντολή, «καθάρισαν» την παραλία από μόνιμες ομπρέλες και καθίσματα που ήταν ακόμη και πακτωμένες, ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 August 2018 | 10:00 am


Καμένα Βούρλα: Βούτηξε να ξεκολλήσει το αγκίστρι και υπέστη έμφραγμα - Πρώτο ΘΕΜΑ

Καμένα Βούρλα: Βούτηξε να ξεκολλήσει το αγκίστρι και υπέστη έμφραγμα  Πρώτο ΘΕΜΑ

Τραγικό τέλος για έναν 72χρονο που πήγε για ψάρεμα με τον γαμπρό του στην παραλία της Χρυσής Ακτής.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2018 | 10:00 am


Θα ξηλώσουν όλες τις πατέντες με ρεζερβέ ξαπλώστρες στη Φθιώτιδα - Έδωσε εντολή ο εισαγγελέας - LiFO

Θα ξηλώσουν όλες τις πατέντες με ρεζερβέ ξαπλώστρες στη Φθιώτιδα - Έδωσε εντολή ο εισαγγελέας  LiFO

Τις παραλίες του Μαλιακού και του Βόρειου Ευβοϊκού Κόλπου θα αρχίσουν να «σαρώνουν» μικτά κλιμάκια του Λιμενικού, της κτηματικής υπηρεσίας και της ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2018 | 10:00 am


Καμένα Βούρλα: Άδειασε η παραλία με εντολή εισαγγελέα - Zougla

Καμένα Βούρλα: Άδειασε η παραλία με εντολή εισαγγελέα  Zougla

Μέσα καλοκαιριού και η παραλία των Καμένων Βούρλων άδειασε από ομπρέλες και ξαπλώστρες, μετά από μία συντονισμένη επέμβαση της Αστυνομίας και των ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2018 | 10:00 am


Φθιώτιδα: «Νοκ άουτ» πολυμελές κύκλωμα που διακινούσε χασίς σε Ελλάδα-Βέλγιο | naftemporiki.gr - Nαυτεμπορικη

Φθιώτιδα: «Νοκ άουτ» πολυμελές κύκλωμα που διακινούσε χασίς σε Ελλάδα-Βέλγιο | naftemporiki.gr  Nαυτεμπορικη

Πολυμελής εγκληματική οργάνωση που καλλιεργούσε και διακινούσε ναρκωτικά σε Ελλάδα και Βέλγιο έπεσε στα χέρια του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 July 2018 | 10:00 am


Δύο ηλικιωμένοι νεκροί σε παραλίες της Φθιώτιδας - Newsbeast.gr

Δύο ηλικιωμένοι νεκροί σε παραλίες της Φθιώτιδας  Newsbeast.gr

Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δύο άνδρες το πρωί της Τρίτης από ισάριθμες παραλίες της Φθιώτιδας. Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2018 | 10:00 am


Λιχαδονήσια, ο «παράδεισος» δίπλα στην Εύβοια - CNN Greece

Λιχαδονήσια, ο «παράδεισος» δίπλα στην Εύβοια  CNN Greece

Ποτέ άλλοτε ένας παράδεισος δεν ήταν τόσο κοντά, αφού δεν χρειάζεται να πάρετε τρένα, πλοία και αεροπλάνα για να τον προσεγγίσετε, παρά μόνο το αυτοκίνητό.

Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2018 | 10:00 am


Καμένα Βούρλα: Έτσι ξέπεσε η πάλαι ποτέ διάσημη λουτρόπολη (φωτο) - aftodioikisi.gr

Καμένα Βούρλα: Έτσι ξέπεσε η πάλαι ποτέ διάσημη λουτρόπολη (φωτο)  aftodioikisi.gr

Απογοητευτική είναι η εικόνα που παρουσιάζει η άλλοτε ακμάζουσα παραθαλάσσια κωμόπολη Καμένα Βούρλα. Συγκεκριμένα, η ευνοϊκή θέση που είχαν τα ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 July 2018 | 10:00 am


Αισθάνεστε δυνατός; Μετρήστε τις δυνάμεις σας στα Καμένα Βούρλα (video) - Lamianow

Αισθάνεστε δυνατός; Μετρήστε τις δυνάμεις σας στα Καμένα Βούρλα (video)  Lamianow

Ένα διαφορετικό “event” θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής (15/07) στην λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων. Υπό την αιγίδα του αθλητικού ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 July 2018 | 10:00 am


Προφυλακίστηκε ο 52χρονος που ασελγούσε σε 14χρονη στα Καμένα Βούρλα - Πρώτο ΘΕΜΑ

Προφυλακίστηκε ο 52χρονος που ασελγούσε σε 14χρονη στα Καμένα Βούρλα  Πρώτο ΘΕΜΑ

Οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2018 | 10:00 am


Καμένα Βούρλα: «Πλούσιο» υλικό παιδικής πορνογραφίας στην κατοχή του 52χρονου! - Πρώτο ΘΕΜΑ

Καμένα Βούρλα: «Πλούσιο» υλικό παιδικής πορνογραφίας στην κατοχή του 52χρονου!  Πρώτο ΘΕΜΑ

Εκατοντάδες βίντεο και φωτογραφίες βρήκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στους υπολογιστές του 52χρονου από τα Καμένα Βούρλα που συνελήφθη για ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 June 2018 | 10:00 am


Είκοσι τέσσερις ιδιωτικοποιήσεις περιέχει το νέο πρόγραμμα ΤΑΙΠΕΔ, της Χρύσας Λιάγγου, του Βαγγέλη Μανδραβέλη - Η Καθημερινή

Είκοσι τέσσερις ιδιωτικοποιήσεις περιέχει το νέο πρόγραμμα ΤΑΙΠΕΔ, της Χρύσας Λιάγγου, του Βαγγέλη Μανδραβέλη  Η Καθημερινή

Είκοσι τέσσερις αποκρατικοποιήσεις περιλαμβάνει το αναθεωρημένο πρόγραμμα του ΤΑΙΠΕΔ. Η αναθεώρηση προς τα επάνω του τιμήματος για την παράταση ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2018 | 10:00 am


Πέθανε στα 43 της η Λαμπρινή Ευαγγελίου της παράταξης Κίνηση Πολιτών Κέντρου Αθήνας - AlfaVita

Πέθανε στα 43 της η Λαμπρινή Ευαγγελίου της παράταξης Κίνηση Πολιτών Κέντρου Αθήνας  AlfaVita

Έχασε τη μάχη για τη ζωή, σε ηλικία 43 χρόνων, η γραμματέας και ιδρυτικό μέλος της παράταξης Κίνηση Πολιτών Κέντρου Αθήνας, Λαμπρινή Ευαγγελίου.

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2018 | 10:00 am


Φωτογραφίες: Ανατροπή νταλίκας στην Αθηνών-Λαμίας - Πρώτο ΘΕΜΑ

Φωτογραφίες: Ανατροπή νταλίκας στην Αθηνών-Λαμίας  Πρώτο ΘΕΜΑ

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο σημείο - Για περίπου επτά ώρες η ταλαιπωρία των οδηγών ήταν μεγάλη, αφού τα οχήματα διέσχιζαν το τμήμα Άγιος ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2018 | 10:00 am


Ο Κλέαρχος και τα Καμένα Βούρλα | Η Εφημερίδα των Συντακτών - Η Εφημερίδα των Συντακτών

Ο Κλέαρχος και τα Καμένα Βούρλα | Η Εφημερίδα των Συντακτών  Η Εφημερίδα των Συντακτών

Αυτοί δεν είναι οι δρόμοι που γνωρίσαμε. Αλλότριο πλήθος έρπει τώρα στις λεωφόρους. Οι λέξεις του Μανόλη Αναγνωστάκη έπεσαν σαν βολίμια ώς την άκρη της ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 June 2018 | 10:00 am


Λιχαδονήσια: Οι Μπαχάμες της Ελλάδας - Η βίαιη πλευρά τους - News247.gr

Λιχαδονήσια: Οι Μπαχάμες της Ελλάδας - Η βίαιη πλευρά τους  News247.gr

Πώς δημιουργήθηκαν τα παραδεισένια Λιχαδονήσια - Μια πτήση πάνω από τις "Μπαχάμες της Ελλάδας"

Δημοσιεύθηκε στις 29 May 2018 | 10:00 am


Φθιώτιδα: Θρήνος στα Καμένα Βούρλα για τον χαμό του 20χρονου φοιτητή - Newsbomb.gr - NewsBomb

Φθιώτιδα: Θρήνος στα Καμένα Βούρλα για τον χαμό του 20χρονου φοιτητή - Newsbomb.gr  NewsBomb

Ειδήσεις - Σαν κεραυνός έπεσε στην μικρή κοινωνία των Καμένων Βούρλων η είδηση για τον χαμό του 20χρονου φοιτητή.

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2018 | 10:32 am


Τραγωδία στη Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Πέθανε ξαφνικά 20χρονος φοιτητής - Dikaiologitika News - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Dikaiologitika News

Τραγωδία στη Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Πέθανε ξαφνικά 20χρονος φοιτητής - Dikaiologitika News - ΕΙΔΗΣΕΙΣ  Dikaiologitika News

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση, πως ένας 20χρονος φοιτητής -με καταγωγή από τα Καμένα Βούρλα- βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2018 | 10:00 am


Η Εορτή του Αγίου Χριστοφόρου στα Καμένα Βούρλα (ΦΩΤΟ) - ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Η Εορτή του Αγίου Χριστοφόρου στα Καμένα Βούρλα (ΦΩΤΟ)  ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Πανηγυρικά εορτάσθηκε την Τετάρτη 9 Μαΐου στην λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων η Ιερά μνήμη του Αγίου Μάρτυρος Χριστοφόρου.Στην Θεία Λειτουργία ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2018 | 10:00 am


Η φύση θεραπεύει | Με Αφορμή | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

Η φύση θεραπεύει | Με Αφορμή | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Τα ιαματικά λουτρά κερδίζουν όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον όσων αναζητούν ανακούφιση από διάφορες παθήσεις με φυσικό τρόπο. | Ημερήσια Πολιτική και ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2018 | 10:00 am


Η τραγωδία στα Καμένα Βούρλα που σόκαρε την περιοχή - Newsbeast.gr

Η τραγωδία στα Καμένα Βούρλα που σόκαρε την περιοχή  Newsbeast.gr

Η 30η Απριλίου είναι ημέρα μνήμης για τους αδικοχαμένους πυροσβέστες, που έπεσαν στο καθ.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2018 | 10:00 am


Διακοπή κυκλοφορίας σε Αγιο Κωνσταντίνο και Καμένα Βούρλα - Το Βήμα Online

Διακοπή κυκλοφορίας σε Αγιο Κωνσταντίνο και Καμένα Βούρλα  Το Βήμα Online

Διακοπή κυκλοφορίας στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων του αυτοκινητόδρομου Αθήνας - Θεσσαλονίκης θα ισχύσει αύριο, Τρίτη 20 ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2018 | 9:00 am


Στον ιαματικό τουρισμό «ποντάρει» το ΤΑΙΠΕΔ – Έρχονται δύο διαγωνισμοί - Insider.gr

Στον ιαματικό τουρισμό «ποντάρει» το ΤΑΙΠΕΔ – Έρχονται δύο διαγωνισμοί  Insider.gr

Στα σκαριά βρίσκονται δύο διαγωνισμοί από το ΤΑΙΠΕΔ για ακίνητα που βρίσκονται κοντά σε ιαματικές πηγές, καθώς το Ταμείο έχει βάλει σε προτεραιότητα την ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 March 2018 | 10:00 am


Νεκρό δελφίνι στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας - Newsbeast.gr

Νεκρό δελφίνι στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας  Newsbeast.gr

Ένα νεκρό δελφίνι ξεβράστηκε σε ακτή της Φθιώτιδας, στα Καμένα Βούρλα κοντά στο Λιμανάκ.

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2018 | 10:00 am


Νεκρό δελφίνι στα Καμένα Βούρλα - Zougla

Νεκρό δελφίνι στα Καμένα Βούρλα  Zougla

Ακόμη ένα νεκρό δελφίνι ξεβράστηκε σε ακτή της Φθιώτιδας, αυτήν τη φορά στα Καμένα Βούρλα κοντά στο Λιμανάκι...

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2018 | 10:00 am


Σοβαρός τραυματισμός 42χρονου σε τροχαίο στα Καμένα Βούρλα - Newsbeast.gr

Σοβαρός τραυματισμός 42χρονου σε τροχαίο στα Καμένα Βούρλα  Newsbeast.gr

Στο νοσοκομείο Λαμίας διακομίστηκε βαριά τραυματισμένος ένας 42χρονος οδηγός, ο οποίος.

Δημοσιεύθηκε στις 19 November 2017 | 10:00 am


Σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλέτα στα Καμένα Βούρλα - Newsbeast.gr

Σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλέτα στα Καμένα Βούρλα  Newsbeast.gr

Σοβαρό τροχαίο έγινε σήμερα το απόγευμα (γύρω στις 17:30) στον κεντρικό παραλιακό δρόμο τω.

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2017 | 10:00 am


Καμένα Βούρλα: Το γλίστρημα μέσα στη θάλασσα ήταν η αρχή του τέλους της ζωής του! - Newsit

Καμένα Βούρλα: Το γλίστρημα μέσα στη θάλασσα ήταν η αρχή του τέλους της ζωής του!  Newsit

Ασυλληπτη τραγωδία σε παραλία της περιοχής με θύμα έναν τουρίστα από την Αθήνα. Οι προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή δεν απέφερε καρπούς...

Δημοσιεύθηκε στις 19 August 2017 | 10:00 am


Πνίγηκε 69χρονος λουόμενος στα Καμένα Βούρλα - Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Πνίγηκε 69χρονος λουόμενος στα Καμένα Βούρλα  Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Την τελευταία του πνοή άφησε λουόμενος στη θαλάσσια περιοχή των Καμένων Βούρλων.

Δημοσιεύθηκε στις 19 August 2017 | 10:00 am


Απειλήθηκαν σπίτια από τη φωτιά στα Καμένα Βούρλα - Newsbeast.gr

Απειλήθηκαν σπίτια από τη φωτιά στα Καμένα Βούρλα  Newsbeast.gr

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι πάνω από τον παράδρομο της Εθνικής στα Καμένα Βούρλα και απείλησε σπίτια, ενώ έκαψε δασική έκταση.

Δημοσιεύθηκε στις 12 August 2017 | 10:00 am


Μεγάλη φωτιά στα Καμένα Βούρλα - ΦΩΤΟ - www.enikos.gr

Μεγάλη φωτιά στα Καμένα Βούρλα - ΦΩΤΟ  www.enikos.gr

Μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε πάνω από την Εθνική Οδό Λαμίας - Αθηνών, καίει πευκοδάσος πριν την Καρυά Καμένων Βούρλων. Στο μέτωπο της φωτιάς ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 August 2017 | 10:00 am


Καμένα Βούρλα: Νεκρό 9χρονο αγόρι που έπεσε από ποδήλατο - Πρώτο ΘΕΜΑ

Καμένα Βούρλα: Νεκρό 9χρονο αγόρι που έπεσε από ποδήλατο  Πρώτο ΘΕΜΑ

Αρχικά το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι γιατροί δεν διαπίστωσαν να έχει κάτι σοβαρό - Τελικά είχε υποστεί ρήξη εντέρου!...

Δημοσιεύθηκε στις 27 July 2017 | 10:00 am


Αδιόρθωτος, απαίδευτος Ελληνας οδηγός -Η ασύλληπτη εικόνα στα Καμένα Βούρλα [εικόνες] - iefimerida

Αδιόρθωτος, απαίδευτος Ελληνας οδηγός -Η ασύλληπτη εικόνα στα Καμένα Βούρλα [εικόνες]  iefimerida

Κάποιοι οδηγοί είναι απαίδευτοι και δεν έχουν καμία αίσθηση του κινδύνου. Και όλο αυτό φαίνεται.

Δημοσιεύθηκε στις 14 July 2017 | 10:00 am


Καμένα Βούρλα: Βρέθηκε χασισοφυτεία… υπερπαραγωγή με τρία επίπεδα! - Documento

Καμένα Βούρλα: Βρέθηκε χασισοφυτεία… υπερπαραγωγή με τρία επίπεδα!  Documento

«Κρυμμένη» χασισοφυτεία, στο όρος Καλλίδρομο, κοντά στο χωριό Καρυά, στα Καμένα Βούρλα, εντοπίστηκε σε ορεινή δύσβατη περιοχή.

Δημοσιεύθηκε στις 28 June 2017 | 10:00 am


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αγ. Κωνσταντίνο - Καμένα Βούρλα | Η Εφημερίδα των Συντακτών - Η Εφημερίδα των Συντακτών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αγ. Κωνσταντίνο - Καμένα Βούρλα | Η Εφημερίδα των Συντακτών  Η Εφημερίδα των Συντακτών

Στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης και στο τμήμα Άγιος Κωνσταντίνος-Καμένα Βούρλα, λόγω εργασιών συντήρησης εξοπλισμού σηράγγων θα ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2017 | 10:00 am


Συνελήφθη πατέρας στα Καμένα Βούρλα γιατί φέρεται να χτύπησε τον 2χρονο γιο του - Κοινωνία | News 24/7 - News247.gr

Συνελήφθη πατέρας στα Καμένα Βούρλα γιατί φέρεται να χτύπησε τον 2χρονο γιο του - Κοινωνία | News 24/7  News247.gr

Ο πατέρας κάλεσε ασθενοφόρο όμως οι γιατροί δεν πείστηκαν από την εκδοχή του ατυχήματος και έτσι συνελήφθη.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2017 | 10:00 am


Φθιώτιδα: 17 χρόνια από την τραγωδία στα Καμένα Βούρλα - Newsit

Φθιώτιδα: 17 χρόνια από την τραγωδία στα Καμένα Βούρλα  Newsit

Η Φθιώτιδα και η Πυροσβεστική θρηνεί και θυμάται τους 5 νεκρούς και τους 14 τραυματίες στα Καμένα Βούρλα. Μια τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2016 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Καμενα Βουρλα

Φιλικοί ιστότοποι: