Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής   »   Βριλήσσια    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Συμμετοχή του Δήμου Βριλησσίων.

Σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την ενθάρρυνση της πολιτικής συμμετοχής των πολιτών της ΕΕ

Ο Δήμος Βριλησσίων, με τη συνεργασία πέντε (5) ακόμη εταίρων από την Ιταλία, τη Βουλγαρία, το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Ισπανία συμμετείχε στις 7-9 Ιανουαρίου 2019, στην πόλη Empoli στην Ιταλία, ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα IMPEU (Improving Inclusion of EU Mobile Citizens).

Στόχος του ευρωπαϊκού προγράμματος IMPEU είναι η ενθάρρυνση της πολιτικής συμμετοχής των πολιτών της ΕΕ και η ενίσχυση της ικανότητας χειρισμού και της γνώσης των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και των σχετικών εθνικών, περιφερειακών και τοπικών εμπειρογνωμόνων σε θέματα σχετικά με τα πολιτικά δικαιώματα των πολιτών της ΕΕ.

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2019 | 3:48 pm


Ο Κρίκος έκοψε την πίτα του.

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της δομής του ΟΚΠΑ ΚΔΑΠ ΑμεΑ Κρίκος
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ‘Μουσών’ του Πνευματικού Κέντρου Βριλησσίων, σε μία τελετή αγάπης και συγκίνησης, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της δομής του ΚΔΑΠ ΑμεΑ Κρίκος, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2018.
Την πίτα έκοψαν ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, ο οποίος τόνισε τη σημαντική υπηρεσία που προσφέρει η δομή στα μέλη και τις οικογένειές τους και η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔΒ  Β.Αρσένη-Λάμπρου, η οποία συνεχάρη και ευχαρίστησε το προσωπικό, το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, αλλά και το1ο Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης για την αποδοχή της πρόσκλησης και τη συμμετοχή τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Δήμαρχοι Παλλήνης-Γέρακα Θ.Ζούτσος, Πεντέλης Δ. Στεργίου,ο εκπρόσωπος του Υπ.Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δ. Νικόλσκυ (Διεύθυνση Προστασίας Παιδιού & Οικογένειας), οι Αντιδήμαρχοι Σ.Χαντζάρα, Κ.Βαφειάδης και Α. Μαυραγάνης, ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Κ.Πολίτης,οι πρώην δήμαρχοι Ν. Παπαδόπουλος και Α. Ντινόπουλος,η δημοτική σύμβουλος Λ. Σίμου, οι επικεφαλής παρατάξεων Γ. Πισιμίσης, Ε. Σακισλή, o δημοσιογράφος κ. Κ.Αρβανίτης, ο κ. Β.Αυγουλάς από το Σ.Κ.Ε.Π, ο κ. Γ. Μπίσκας από το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής ‘Μαργαρίτα’, ο κ. Β. Καλοπίσης από τη Στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης ‘Το Πέταγμα’, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΚΠΑΔΒ κ.κ. Κούτρα, Κωστούλα, Νασίκας και Κωνσταντινίδης, εκπρόσωποι κομμάτων,τα μέλη του Κρίκου με τις οικογένειές τους και πλήθος κόσμου.

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2019 | 3:43 pm


Η λύση του ονοματολογικού.


Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2019 | 6:15 pm


"Να τα πάρουμε όλα πίσω. Οι ανάγκες μας πάνω από τα κέρδη".

Εκδήλωση - συζήτηση το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στο ΤΥΠΕΤ στις 7 μ.μ..
Οι ημέρες που διανύουμε φέρνουν στο προσκήνιο την κρίση της κυβέρνησης και την προσπάθεια του Τσίπρα να εμφανίσει μια νέα πορεία “προοδευτική”, χωρίς τον Καμμένο, ενώ οι απεργοί εκπαιδευτικοί με μαχητικές απεργίες και κινητοποιήσεις δείχνουν πόσο κούφιες είναι οι διακηρύξεις για “μεταμνημονιακή” εποχή. Χάθηκαν και αυτές μέσα στο νέφος από τα δακρυγόνα που τραυμάτισαν εκπαιδευτικούς έξω από τη Βουλή. Την ίδια ώρα η ΝΔ πουλάει πατριδοκαπηλία και αγκαλιάζει την ακροδεξιά.

Οι περικοπές στη χρηματοδότηση των Δήμων που έφτασαν το 60% από το 2012, ποτέ δεν αντιστράφηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αντίθετα έγιναν θηλιά στο λαιμό των δημοτικών υπηρεσιών, με αποτέλεσμα, τη διαρκή μείωση προσωπικού που οδηγεί στην αύξηση των εργατικών ατυχημάτων μέσω της υπερεντατικοποίησης της εργασίας, τις μαζικές απολύσεις συμβασιούχων, τη μείωση των κονδυλίων για τη συντήρηση των σχολείων, των δημόσιων χώρων, την περικοπή των δομών κοινωνικής πρόνοιας, τη συρρίκνωση των παιδικών σταθμών με συνέπεια να φορτώνονται ακόμα μεγαλύτερα βάρη στην οικογένεια και κατ’ επέκταση στις γυναίκες.

Στις δημοτικές εκλογές της 19ης Μάη 2019 μπορεί να εκφραστεί η αγανάκτηση του κόσμου για τους συμβιβασμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και να καταγραφεί ότι όλοι όσοι συγκρουστήκαμε με τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, δεν γυρνάμε πίσω.. προχωράμε μπροστά για την δική μας εναλλακτική!

Εμείς δίνουμε εμπιστοσύνη στους απεργιακούς και αντιφασιστικούς αγώνες, όχι στα κεντροαριστερά παιχνίδια του Τσίπρα.

Για να μπουν οι κοινωνικές μας ανάγκες πάνω από την λιτότητα και τα κέρδη των αφεντικών, χρειαζόμαστε μια πολιτική σύγκρουσης με την πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ, του ΔΝΤ και των Δημάρχων που την υπηρετούν.  Για εμάς η λύση είναι η διαγραφή του χρέους, κρατικοποίηση των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων, φορολογία στους πλούσιους. Έτσι μπορούν να γυρίσουν πίσω τα δισεκατομμύρια που έχει περικόψει το κράτος από την τοπική αυτοδιοίκηση, να γίνουν γενναίες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με βάση τις ανάγκες, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, κατάργηση δημοτικών τελών για την κατοικία, να διαμορφωθούν δημόσιες και δωρεάν δομές πολιτισμού και αθλητισμού, να μην περάσουν τα ακίνητα του Δήμου στο Υπερταμείο για να τα ρευστοποιήσουν με στόχο την αποπληρωμή του χρέους, να διαμορφωθούν ελεύθεροι χώροι για τους κατοίκους και όχι για τα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Σας καλούμε να πλαισιώσετε και να στηρίξετε την αντικαπιταλιστική κίνηση Βριλησσίων, «Αντίσταση και Ανατροπή», για να γίνει το μεγάφωνο των κατοίκων και των κινημάτων, στο δημοτικό συμβούλιο και στις γειτονιές της πόλης.

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2019 | 6:11 pm


Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δήμου.


Ο Δήμαρχος Ξενοφών Μανιατογιάννης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καλωσορίζουν το Νέο Έτος στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 στην αίθουσα ‘Μουσών’ του Πνευματικού Κέντρου (Κισσάβου 11).

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2019 | 6:03 pm


ΣΒΑΚ: το οικολογικό περιτύλιγμα μιας αντικοινωνικής πολιτικής.


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βριλησσίων, στις 13 Δεκεμβρίου 2018, ενέκρινε – με τις ψήφους της διοικούσας παράταξης «Δήμος Δημιουργίας» και της «Ανοιχτής Πόλης» – το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ).
Κατά την άποψη της πλειοψηφίας του Δ.Σ. το σχέδιο αυτό ευνοεί την ισορροπημένη ανάπτυξη όλων των σχετικών μορφών μεταφοράς, ενθαρρύνοντας τη μετάβαση προς πιο βιώσιμες μορφές.

Κατά την δική μας άποψη πρόκειται για ένα «φαραωνικό» έργο σπατάλης πολλών (αδιευκρίνιστων εκ μέρους Δήμου) εκατομμυρίων ευρώ, όλα σε ιδιώτες εργολάβους, που αλλάζει ριζικά όλη την κυκλοφορία και την χωροταξία στα Βριλήσσια. Με έναν δικό μας πρόχειρο υπολογισμό θεωρούμε ότι αυτό το έργο θα κοστίσει περισσότερα από 20.000.000 ευρώ. Αυτός ο σχεδιασμός ωφελεί μια μικρή ελίτ και όχι την πλειοψηφία της τοπικής κοινωνίας.

Ας δούμε τι είναι τα ΣΒΑΚ

Η Λευκή Βίβλος των Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (2011) προτείνει την εξέταση της δυνατότητας θέσπισης των ΣΒΑΚ ως υποχρεωτική προσέγγιση για πόλεις ενός ορισμένου μεγέθους (> 100.000 κατοίκους), σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα και με βάση τις κατευθυντήριες γραμμές της ΕΕ. Σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες και τις επικρατούσες τάσεις που διαμορφώνονται στην ΕΕ και στα κράτη μέλη της η ύπαρξη ΣΒΑΚ σε μια αστική ή μητροπολιτική περιοχή αλλά και σε μία περιφέρεια, θα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρηματοδότηση παρεμβάσεων και έργων με συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των διαφόρων ταμείων της. Στο πλαίσιο αυτό η εκπόνηση των ΣΒΑΚ θα καταστεί στα αμέσως επόμενα χρόνια υποχρεωτική αλλά και αναγκαία προκειμένου οι ΟΤΑ να μπορούν να απορροφούν οικονομικούς πόρους για την υλοποίηση του προγράμματός τους.

Με λίγα λόγια, οι ήδη πετσοκομμένοι Δήμοι από τις μνημονιακές πολιτικές της λιτότητας και των ιδιωτικοποιήσεων, εκβιάζονται με άλλο ένα πρόγραμμα της ΕΕ αν θέλουν να συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται. Η διοίκηση Μανιατογιάννη ευθυγραμμίζεται αντί να συγκρουστεί με αυτή την πολιτική, παρόλο που το ΣΒΑΚ δεν αφορά άμεσα τα Βριλήσσια γιατί δεν έχουν ούτε 35.000 κατοίκους.Οι προτεινόμενες παρεμβάσεις αφορούν 3 θεματικές ενότητες με αντίστοιχους χρονικούς ορίζοντες υλοποίησης:

• Δημιουργία βασικού οδικού δικτύου
• Μετατροπή οδών τοπικής σημασίας σε οδούς ήπιας κυκλοφορίας μονής κατεύθυνσης
• Δημιουργία ολοκληρωμένου δικτύου ροής πεζών και ποδηλάτων

Το σχέδιο της απερχόμενης δημοτικής αρχής στην ουσία παραβλέπει:

·         • την έλλειψη δημοτικής και δημόσιας συγκοινωνίας
·         • την μη ύπαρξη κατάλληλων πεζοδρομίων
·         • το πρόβλημα των τροχαίων ατυχημάτων της οδού Αργυροκάστρου και άλλων οδών
·         • την έλλειψη χώρων parking
·         • τη γνώμη των δημοτών

αλλά αποδέχεται και δημιουργεί:

·         • Υπερκορεσμό των κεντρικών λεωφόρων που περικλείουν το Δήμο – Λ. Πεντέλης, Ηρακλείτου, Αναπαύσεως και παράδρομου Αττικής Οδού
·         • Δαιδαλώδης κυκλοφορία για τους πολίτες εντός του Δήμου για εργασία, νοσοκομεία, εκπαίδευση και αναψυχή.
·        • Μεγάλο οικονομικό κόστος σε βάθος δεκαετίας και φυσικά διάφορα μη κοστολογημένα υποέργα που θα ανατεθούν σε υπεργολάβους, κόστος που θα μετακινηθεί στους πολίτες
·         • Επιχειρηματική αξιοποίηση κάποιων γειτονιών με παράλληλη υποβάθμιση αυτών στην είσοδο και έξοδο του Δήμου.

Το ΣΒΑΚ, μας λένε, θα αποτελέσει αναπόσπαστο εργαλείο για την αντιμετώπιση των θεμάτων βιώσιμης κινητικότητας και βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Η άποψή μας

Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών μπορεί να συμβεί δίνοντας τα εκατομμύρια στις πραγματικές κοινωνικές ανάγκες για μαζικές μόνιμες προσλήψεις ενάντια στην ανεργία με δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, επίδομα ανεργίας για τους άνεργους, γενναία χρηματοδότηση για αντιπλημμυρικά έργα, την πυρασφάλεια, τα σχολεία, τους παιδικούς σταθμούς και το Βοήθεια στο Σπίτι.

Οι συστημικές πολιτικές παρατάξεις του Δήμου το μόνο που δημιουργούν είναι «ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ» ενώ στην πραγματικότητα οφείλουν στη δημιουργία και διεύρυνση πεζοδρομίων, δημιουργία ποδηλατοδρόμων και πεζοδρόμων, ενίσχυση της δημοτικής συγκοινωνίας με νέα και πιο πυκνά δρομολόγια δωρεάν για όλους, συνεργασία με τους όμορους δήμους και τους δημόσιους συγκοινωνιακούς φορείς, δωρεάν δημοτικά parking, με τη συμμετοχή των πολιτών για ένα δήμο όπου πρώτα θα ιεραρχούνται οι ανάγκες της πλειοψηφίας και όχι μιας μικρής ελίτ.


 Αντίσταση και Ανατροπή
Αντικαπιταλιστική Κίνηση Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2019 | 5:54 pm


Και να θέλαμε δεν θα μπορούσαμε κύριε Δήμαρχε...

Και να θέλαμε να πιστέψουμε κύριε Δήμαρχε, ότι δεν "βάλατε το χεράκι σας"
στο θέμα που "έβγαλε" η καλή ιστοσελίδα "VICTORY" (μπράβο της), για την "αίσια έκβαση του προβλήματος των ακινήτων στην βάση των δικών σας προτάσεων", δεν θα μπορούσαμε... Το πρόβλημα μ' εσάς είναι ότι έχετε μία έφεση να δίνετε πληροφορίες στα εκτός Βριλησσίων τοπικά μέσα ενημέρωσης. Δεν πειράζει, ας είστε καλά.
Και τέλος, αν δεν είναι έτσι και σας αδικούμε και πάλι να μας συγχωρείτε.

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 7:47 pm


Κυβερνητικές πηγές: αίσιο τέλος για τα ακίνητα.

Στη βάση των προτάσεων Μανιατογιάννη, προωθείται νομοθετική ρύθμιση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης - Αναδημοσίευση από το: http://victory-press.gr/
Την νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα επιλύεται οριστικά το πρόβλημα που έχει προκύψει με την άσκηση αγωγών εκ μέρους του Ελληνικού Δημοσίου, κατά δεκάδων ιδιοκτητών ακινήτων στα Βριλήσσια , κυρίως,  αλλά και σε άλλους Δήμους, ετοιμάζουν αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Πηγές του υπουργείου αναφέρουν ότι η ρύθμιση θα είναι στην βάση των προτάσεων που υπέβαλε ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, δηλαδή την παραίτηση του δημοσίου από κάθε δικαίωμα παράστασης για τις ήδη υποβληθείσες αγωγές και την αναγνώριση του δικαιώματος κυριότητας και οριστικής εγγραφής των ιδιοκτητών εντός σχεδίου ακινήτου ενώ θα καθορίζονται οι όροι και προϋποθέσεις αναγνώρισης δικαιωμάτων κυριότητας και οριστικών εγγραφών των ιδιοκτητών εκτός σχεδίου ακινήτων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, γίνεται προσπάθεια ώστε η ρύθμιση να φτάσει στη Βουλή μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Το θέμα έχει προκαλέσει εξ αρχής την αντίδραση του Δήμου Βριλησσίων ο οποίος χαρακτήρισε ως “μη νόμιμες” τις αξιώσεις του δημοσίου, ανέδειξε το ζήτημα μέσα από μια σειρά συνεντεύξεων του Δημάρχου, κινητοποίησε πολίτες και φορείς και πίεσε στο ανώτερο επίπεδο προκειμένου να υπάρξει οριστική επίλυση. Παράλληλα, η νομική υπηρεσία του Δήμου επεξεργάστηκε πρόταση νομοθετικής ρύθμισης την οποία και υπέβαλε στο αρμόδιο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στις αγωγές του το Δημόσιο υποστηρίζει ότι οι εκτάσεις που διεκδικεί είναι αδιάθετα οικόπεδα παλαιάς διανομής και αποτελούν μέρος του αγροκτήματος «Γέρακα» που ανήκε στην Ι. Μ. Πεντέλης και απαλλοτριώθηκε από το Δημόσιο το 1918-1920. Το 1951 οι εκτάσεις του αγροκτήματος διανεμήθηκαν (για την αποκατάσταση ακτημόνων καλλιεργητών Λιοπεσίου – Αμαρουσίου – Χαλανδρίου) από το τότε υπουργείο Γεωργίας, ενώ κάποιες εκτάσεις παρέμειναν στην ιδιοκτησία του Δημοσίου («κοινόχρηστες και διαθέσιμες αδιανέμητες»).

Τα ακίνητα που το Δημόσιο διεκδικεί βρίσκονται στην εκτός σχεδίου πόλης περιοχή Κρασά, όσο και σε εντός σχεδίου κομμάτι, περί τη λεωφόρο Πεντέλης και την οδό Τροίας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 7:40 pm


Συνεχίζουν κανονικά δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη.

Τώρα που τελείωσαν οι γιορτές, αν και ο χειμώνας επιμένει άγρια, εμείς συνεχίζουμε.
'Οπως και όλες τις ημέρες των γιορτών, των βροχών, των καταιγίδων και των χιονοπτώσεων η Δωρεάν Δανειστική Βιβλιοθήκη και Ταινιοθήκης της Δράσης για μια Άλλη Πόλη λειτούργησαν κανονικά.
Τώρα που τελείωσαν οι γιορτές, αν και ο χειμώνας επιμένει άγρια, εμείς συνεχίζουμε:
Κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ
Κάθε Τρίτη-Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ
Επίσης κάθε Τετάρτη 6:00-8:00μμ παίζουμε επιτραπέζια
Και όλα αυτά, πάντα, στο ζεστό στέκι μας ΠΙΝΔΟΥ 30 & ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 7:36 pm


Συναισθηματική Νοημοσύνη, η τέχνη για μια υπέροχη ζωή.

"...Οι δείκτες οι καμπύλες, τα ποσοστά δεν κατόρθωσαν να απαντήσουν σε πάρα πολλά από τα ατελείωτα “γιατί” της ανθρώπινης συμπεριφοράς και στο πιο ουσιαστικό απ’ όλα:
γιατί άνθρωποι με υψηλό δείκτη νοημοσύνης δεν τα καταφέρνουν στη ζωή, δεν διακρίνονται κοινωνικά ή γιατί η προσωπική τους ζωή δεν είναι αυτή που θα ήθελαν... Αντίθετα  άνθρωποι που δεν θα μπορούσαν ίσως να καυχηθούν για τις επιδόσεις τους στα τεστ νοημοσύνης όχι μόνο πετυχαίνουν στην προσωπική τους ζωή, είτε οικογενειακή είτε επαγγελματική, αλλά και έλκουν σαν μαγνήτες τους γύρω τους, λάμποντας σαν αστέρια...."
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, το 2ο Σεμινάριο Αυτοβελτίωσης, από τον Δήμο Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με το πρόγραμμα σεμιναρίων ενδυνάμωσης πολιτών «Αναγέννηση Τώρα».
Θέμα του σεμιναρίου ήταν: «Συναισθηματική Νοημοσύνη: Η τέχνη για μια υπέροχη ζωή».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ήταν ο κ. Σταυρόπουλος Νικόλαος, Διδάκτωρ Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 7:29 pm


Info Day - Ημερίδα ενημέρωσης.

Για πρωτοεμφανιζόμενους φορείς και ομάδες, αρχάριους στο Erasmus+ για τον τομέα της Νεολαίας.
H Εθνική Μονάδα Συντονισμού για το Erasmus+ για τον τομέα της Νεολαίας (με τη συμβολή του Eurodesk Greece), σε συνεργασία με τον Δήμο Βριλησσίων, μέλος του δικτύου Europe Goes Local, σε προσκαλεί στην ημερίδα ενημέρωσης, την Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου από τις 11π.μ. μέχρι τις 3μ.μ., στην αίθουσα «Ν. Εγγονόπουλος» στο Πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης», πρώην ΤΥΠΕΤ, (Π. Μπακογιάννη και Πλαταιών Βριλήσσια).

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και κρατήσεις μπορούν να γίνουν στο [email protected] το αργότερο μέχρι τις 22 Ιανουαρίου, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σου και τον φορέα σου, ή την άτυπη ομάδα νέων στην οποία ανήκεις. Για την ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερων, θα παρακαλούσαμε μόνο ένα άτομο ανά φορέα.

Υπενθυμίζουμε, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ!

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 7:23 pm


Και άλλη απώλεια για την “Νέα Πνοή”.

“Φυγή” Δημητρέλλου για Περιφέρεια – Νοσηρό κλίμα στην "γαλάζια παράταξη" των Βριλησσίων - Αναδημοσίευση από το: http://victory-press.gr/
Νέο σεισμό στην τοπική παράταξη της ΝΔ στα Βριλήσσια, προκάλεσε η “φυγή” του γιατρού Βαγγέλη Δημητρέλλου, για την Περιφέρεια και το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη.

Ο δρ. Δημητρέλλος, νυν δημοτικός σύμβουλος και διευθύνων στέλεχος στο Σισμανόγλειο, αποτελούσε ένα από το πιο ισχυρά πρόσωπα -για κάποιους ο πιο δημοφιλής- της δημοτικής παράταξης της Νέας Πνοής και πλέον θα διεκδικήσει μια θέση στην Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα, αφήνοντας τον Δήμο και την “τοπική Δεξιά” η οποία βρίσκεται σε κατάσταση “εμφυλίου”.

Πρόκειται για μια ακόμη και μάλιστα ηχηρή απώλεια για την αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου στον δρόμο προς τις εκλογές. Μια ακόμη σημαντική αποχώρηση που προηγήθηκε ήταν αυτή της Κατερίνας Χρυσοπούλου και η ένταξη της στο ψηφοδέλτιο του Αργ. Ντινόπουλου. Αποχώρηση που συνδυάστηκε με τις ενδοπαραταξιακές διαδικασίες διαδοχής του πρώην Δημάρχου Κ. Ιωαννίδη απο τον Γιάννη Πισιμίση.

Η “φυγή” Δημητρέλλου για την Περιφέρεια αποδυναμώνει κι άλλο την Νέα Πνοή στον δρόμο προς τις εκλογές όπου θα έχει να αντιμετωπίσει τον Αργύρη Ντινόπουλο που διεκδικεί την επαναφορά του στον Δήμο κόντρα στην παράταξη με την οποία στο παρελθόν κέρδισε την Δημαρχεία άλλα και τον Κώστα Παπασπηλίου ο οποίος επιδιώκει να αντλήσει ψήφους από την ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων.

Η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει έναν ενδοπαραταξιακό εμφύλιο που εξελίσσεται στο προσκήνιο αλλά και παρασκηνιακά, λαμβάνοντας νοσηρές διαστάσεις.

Ενδεικτικό του κλίματος και της νοσηρής κατάστασης που επικρατεί στην τοπική “γαλάζια” παράταξη ήταν και η ανάρτηση στο διαδίκτυο του πρώην Δημάρχου Κώστα Ιωαννίδη με την οποία “φωτογραφίζει” τοπικό δεξιό στέλεχος που φέρεται να ανήκει πλέον στο στρατόπεδο Ντινόπουλου:” Μετά τις πολιτικές αήθειες του καλοχαιρέτα, άρχισαν και οι απειλές: ευτραφές υποκείμενο γνωστό για την τάση του στην …ευσυγκίνητη περιαυτολογία, τηλεφωνεί σε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για να τους αποτρέψει, με το επιχείρημα ότι (άκουσον άκουσον) τα παιδιά τους δεν θα έχουν στο μέλλον… την υποστήριξη που επιθυμούν (!).  Όταν βλέπεις τις πόρτες να κλείνουν η μία μετά την άλλη….”

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 7:14 pm


«Αμερικανικός Κινηματογράφος».


ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΣΥΖΗΤΑΜΕ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ από και για το ΣΙΝΕΜΑ.
Την Δευτέρα 14/1/2019 στις 8.30 μ.μ. Πίνδου 30 και Μαραθώνος. 11η  συνάντηση. Θέμα: «Το μελόδραμα, στον Αμερικανικό Κινηματογράφο.
Ο Ντάγκλας Σερκ. Ο Τζον Φορντ.  Ο Ηλίας Καζάν και η επίδραση του ActorsStudio»
Τη δεκαετία του ’50, ο Ντάγκλας Σερκ [DouglasSirk, 26 Απριλίου 1897-14 Ιανουαρίου 1987], ένας οξυδερκής ανατόμος της ευτυχίας  της αμερικάνικης οικογένειας, απογείωσε το μελόδραμα. Γύρισε ταινίες για το ευρύ κοινό που όμως δεν εκτίμησαν οι Αμερικανοί κριτικοί,όπως ακριβώς συνέβη και με το έργο του Αλφρεντ Χίτσκοκ.  Η ταινία   «Αυτή είναι η ζωή μου» (1959) αποτελεί την εκδοχή του Σερκ στο «Imitation of Life» που ο Τζον Σταλ σκηνοθέτησε το 1934.Το δικό του φιλμ, κερδίζει  στη σύγκριση με το αρχικό  κυρίως λόγω του πάθους με το οποίο ο σκηνοθέτης αποδομεί το αμερικάνικο όνειρο όπως αυτό προσωποποιείτε στην ιστορία της διάσημης ηθοποιού Λάνα Τάρνερ που  είχε πολλές ατυχίες στη ζωή κυνηγώντας τον μεγάλο έρωτα.Το φιλμ δεν είναι απλά η καλύτερη ταινία του Ντάγκλας Σερκ αλλά αποτελεί μια υποδειγματική, αρχετυπική δημιουργία-ορόσημο, την οποία ακολούθησαν γνωστοί σκηνοθέτες όπως ο Γερμανός  Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ, ο Αμερικανός  Τοντ Χέινς κ.ά. Επιπλέον θεωρείται ένα υποδειγματικό μάθημα κινηματογράφου, για το πώς μετατρέπουμε στερεότυπα της καθημερινότηταςκαι μελοδραματικά στοιχείασε υπεραξίες ιδεολογικές, πολιτικές, κοινωνικές, καταγγελτικές.  Πέρα από την εξαιρετική αισθητική του πρόταση ο σκηνοθέτης διεισδύει στην Αμερική του '50 μέσα από την ανάδειξη των επιθυμιών, των αναγκών, των φοβιών και των ενοχών των ηρώων του. Ο ρατσισμός προσεγγίζεται όχι τόσο με την κοινωνική σημασία του όσο με εκείνη της ταυτότητας. Σε έναν πλαστικό κόσμο τεχνητών παραδείσων και παραισθητικών ονείρων, μπορείς να επιβιώσεις μόνο με πλαστή ταυτότητα ως κάλπικος.
 Ο Τζον Φορντ [John Ford, 1 Φεβρουαρίου 1894 – 31 Αυγούστου 1973] ήταν Αμερικανός σκηνοθέτης, ιρλανδικής καταγωγής, κάτοχος τεσσάρων βραβείων Όσκαρ Σκηνοθεσίας. Η καριέρα του διήρκεσε πενήντα χρόνια και υπήρξε  πλουσιότατη. Γύρισε περισσότερες  από 140 ταινίες κάθε είδους,  ξεκινώντας την περίοδο του βωβού κινηματογράφου και περνώντας στον ομιλούντα αργότερα. Δυστυχώς οι περισσότερες από τις βωβές ταινίες που γύρισε από το 1917 μέχρι και το 1927 θεωρούνται χαμένες.Είναι γνωστός μέχρι και σήμερα τόσο για τα γουέστερν «Η ταχυδρομική άμαξα» (Stagecoach , 1939), «Η αιχμάλωτος της ερήμου» (The Searchers, 1956) και «Ο άνθρωπος που σκότωσε τον Λίμπερτι Βάλανς» (The Man Who Shot Liberty Valance, 1962), όσο και για τις κινηματογραφικές μεταφορές θρυλικών μυθιστορημάτων του περασμένου αιώνα. Οι ταινίες: «Τα Σταφύλια της Οργής» (The Grapes Of Wrath, 1940) και «Η κοιλάδα της κατάρας» (How Green Was My Valley, 1941), βασίστηκαν στα ομώνυμα έργα των Τζον Στάινμπεκ και Ρίτσαρντ Λιούελιν αντίστοιχα. «Τα Σταφύλια της Οργής»ήταν για την εποχή της μια

ταινία έκπληξη, δεδομένου ότι η κυβέρνηση της Αμερικής και το Χόλιγουντ, δεν ήθελαν ταινίες που θα ενθάρρυναν τα εργατικά συνδικάτα και θα  επέκριναν τον καπιταλισμό. Το φιλμ παρακολουθεί την πορεία των αγροτών της Οκλαχόμα, που θύματα της ύφεσης και της καπιταλιστικής απληστίας ξεκινούν για την Καλιφόρνια, προκειμένου να αναζητήσουν μια καλύτερη ζωή. Αν και το απαισιόδοξο φινάλε του βιβλίου αντικαταστάθηκε με ένα ελπιδιφόρο, η ταινία παραμένει αξιόλογη σε όλα τα επίπεδα.
Ηλίας Καζάν [EliaKazan, 7 Σεπτεμβρίου 1909-28 Σεπτεμβρίου 2003].Ίσως να μην υπάρχει άλλη περίπτωση καλλιτέχνη τόσο αμφιλεγόμενη όσο αυτή του Αμερικανού, ελληνικής καταγωγής, σκηνοθέτη Ηλία Καζάν. Ενός ανθρώπου που συνδέθηκε άρρηκτα με μερικά από τα σημαντικότερα θεατρικά έργα της μεταπολεμικής Αμερικής, της δραματουργίας που ξεπήδησε ως απόρροια του οικονομικού κραχ του ΄29, κι αμέσως μετά τη μεγάλη περιπέτεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου και του ψυχρού πολέμου που ακολούθησε λίγο αργότερα. Σε αυτόν οφείλει το αμερικανικό θέατρο τα ιστορικά πρώτα ανεβάσματα κλασικών αριστουργημάτων των κορυφαίων Αμερικανών συγγραφέων όπως του Θόρντον Γουάιλντερ, του Άρθουρ Μίλλερ και του Τενεσί Γουίλιαμς. Με μια παράλληλη δραστηριότητα σε εξίσου σημαντικά καλλιτεχνικά επιτεύγματα στον κινηματογράφου επέβαλε μερικούς από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της εποχής του, θρύλους του Χόλιγουντ σήμερα. Εργάστηκε οκτώ χρόνια  ηθοποιός και εξ αιτίας των χαρακτηριστικών του (κοντός και με σκληρά ανατολίτικα στοιχεία) έπαιρνε συχνά ρόλους καρατερίστα  και έκανε καλούς φίλους όπως τον Οντέτς και τον Λι Στράσμπεργκ που χρόνια αργότερα θα ηγούταν του Actor’s Studio.    Το 1942 έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στο Μπρόντουγεϊ με το έργο του Θόρντον Ουάιλντερ, «Με τα δόντια»,που αποτέλεσε τον πρώτο του θρίαμβο. Για τις επόμενες τρεις τουλάχιστον δεκαετίες θα ακολουθούσαν πολλοί άλλες ακόμα σπουδαιότερες επιτυχίες όπως τα έργα του Άρθουρ Μίλερ «Ήταν όλοι τους παιδιά μου» και «Ο Θάνατος του εμποράκου» με το οποίο κέρδισε δύο χρόνια μετά το δεύτερο τουΒραβείο  Τόνυ. Ήταν, όμως η φιλία–σχέση ζωής με τον Τενεσί Ουίλιαμς που απέδωσε τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές του στο θέατρο: «Καμίνο Ρεάλ», «Λυσσασμένη γάτα», «Γλυκό πουλί της νιότης», «Λεωφορείον ο Πόθος». Το τελευταίο μετέφερε το 1951 στον κινηματογράφο με την Βίβιαν Λι στο ρόλο της Μπλανς και τον Μάρλον Μπράντο ως Κοβάλσκι, έναν νεαρό και άγνωστο τότε ηθοποιό που ο Καζάν εντόπισε στο Actor’s Studio που είχε ιδρύσει μαζί με φίλους του το 1947 για να δουλέψει με νιόβγαλτους ηθοποιούς επάνω στη «μέθοδο», δηλαδή την αμερικανική εκδοχή της μεθόδου Στανιλάβσκι που πρέσβευε την κοινωνική και ψυχολογικήταύτιση με το ρόλο.
Θεωρούταν σπουδαίος δάσκαλος και στις ταινίες του κατάφερνε πάντα να αποσπάει από όλους σπουδαίες ερμηνείες. Το 1963,στην πιο ώριμη του στιγμή,κατάφερε να γυρίσει την πιο προσωπική του ταινία, το «Αμέρικα, Αμέρικα» με πρωταγωνιστή τον Έλληνα, τον Στάθη Γιαλελή και με εξαιρετική μουσική του Μάνου Χατζιδάκι. Η ασπρόμαυρη αυτή ταινία μεγάλης εικαστικής ομορφιάς δεν είχε την ανάλογη εισπρακτική επιτυχία με τις προηγούμενες. Ούτε  οι τρεις ταινίες που ακολούθησαν είχαν από τα στούντιο την υποστήριξη των προηγούμενων δεκαετιών.   Αντικατέστησε τη σκηνοθεσία με τη συγγραφή μυθιστορημάτων και κατάφερε να μεταφέρει ένα από αυτά στην οθόνη θεωρώντας το επίσης μια πολύ προσωπική κατάθεση. «Ο συμβιβασμός», του 1969 ενόχλησε ακόμα μια φορά την μικροαστική Αμερική. Έτσι, όταν γύρισε τον «Τελευταίο μεγιστάνα» το 1976 βασισμένο σε μυθιστόρημα του Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ, με ένα θαυμαστό καστ που συμπεριλάμβανε τους Ρόμπερτ ντε Νίρο, Τόνυ Κέρτις, Ρόμπερτ Μίτσαμ, Τζακ Νίκολσον, Ζαν Μορώ και πολλούς άλλους, η εταιρία παραγωγής δεν του επέτρεψε καμία επέμβαση στο σενάριο που υπέγραφε ο Χάρολντ Πίντερ,ούτε στο τελικό μοντάζ. Ήταν η τελευταία του ταινία.
Όταν, την εποχή του Μακαρθισμού, του ζητήθηκε από την Επιτροπή Αντιαμερικανικών Υποθέσεων να κατονομάσει κομμουνιστές, εκείνος κατέδωσε οκτώ από τους πρώην συντρόφους του από την εποχή που και ο ίδιος ήταν μέλος, για μικρό χρονικό διάστημα, του Κομμουνιστικού Κόμματος ΗΠΑ και στενούς του φίλους από το Group Theater. Αυτό έμεινε πάντα μια σκοτεινή πλευρά του, πολύ περισσότερο που μέχρι το τέλος της ζωής του ισχυριζόταν ότι η ανόσια αυτή πράξη του, τον απελευθέρωσε καλλιτεχνικά. Κάποιοι δεν τονσυγχωρέσαν ποτέ, συμπεριλαμβανομένων των Μίλερ,  Μπράντο και Ζιλ Ντασέν που ήταν ένας από τους καταδομένους. Συγκεκριμένα ο Ντασέν πλήρωσε ολοσέλιδη καταχώρηση στην εφημερίδα Hollywood Reporter καταγγέλλοντας την απόφαση της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου να απονέμει το 1999 στον Καζάν τιμητικό Όσκαρ για το σύνολο του έργου του. 

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 4:20 pm


" Ο δρόμος της διαφυγής".

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 στις 8.15 μ.μ.στο ΤΥΠΕΤ από το Cine-Δράση.
Το να μιλάς στον κινηματογράφο για τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και ιδιαίτερα για μια από τις σκοτεινότερες σελίδες της ιστορίας του ανθρώπινου γένους, το Ολοκαύτωμα εναντίον των Εβραίων, είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Παρόλα αυτά  «Ο δρόμος της διαφυγής» είναι μια ευαίσθητη, αισιόδοξη συγκινητική και ελπιδοφόρα ταινία-μάθημα ζωής που βάζει την παιδική αθωότητα  στον αντίποδα της φρίκης του ναζισμού. Ένα φιλμ γεμάτο ανθρωπιά και αλήθειαμε άψογους ηθοποιούς, εξαιρετική σκηνοθεσία, επιβλητική μουσική και υπέροχη φωτογραφία.
Βρισκόμαστε στο 1942. Το μεγαλύτερο τμήμα της Γαλλίας, τελεί υπό ναζιστική κατοχή. Στο Παρίσι ο,Εβραίος στην καταγωγή,Ρομάν Ζοφό διατηρεί κουρείο και προσπαθεί με τα εισοδήματα από αυτό να αναθρέψει με αξιοπρέπεια τα τέσσερα πολυαγαπημένα παιδιά του. Όταν η  διαβίωση των Εβραίων γίνεται αδύνατη,  αποφασίζουν να αποχωριστούν ο ένας τον άλλον και να  διαφύγουν προς τη Νίκαια, το ελεύθερο τότε τμήμα της Γαλλίας. Τα δύο μικρότερα αδέλφια, ο Μορίς και ο Ζοζέφπαίρνουν την αφάνταστα σκληρή, για την ηλικία τους, εντολή να ταξιδέψουν ολομόναχοι, προς την Ελεύθερη Ζώνη, όπου θα ανταμώσουν τα μεγαλύτερα αδέλφια τους. Η διαδρομή των δύο αγοριών προς την ελευθερία και τη ζωή,σε μια περίοδο που δεν μπορούσαν να εμπιστευτούν ούτε τη σκιά τους,θα αποδειχτεί εξαιρετικά περιπετειώδης και επικίνδυνη.Θα χρησιμοποιήσουν τρένο, θα περπατήσουν άπειρα χιλιόμετρα, θα βρεθούν στην καρδιά του σκότους. Σε όλη την διάρκεια της περιπέτειας τους, από  τη στιγμή της απόδρασης από το Παρίσι μέχρι το σημείο επανένωσης  της οικογένειας, ο μικρός Ζοζέφ και ο έφηβος αδελφός του θα επιδείξουν δυσανάλογη με την ηλικία τους ψυχική δύναμη, απίστευτο θάρρος, κουράγιο και εφευρετικότητά.Θα παλέψουν για να μην χάσουν ο ένας τον άλλο  και δασκαλεμένοι από τον πατέρα τους θα κρύψουν με κάθε τίμημα το θρήσκευμά τους από όσους συναντούν στο διάβα τους. Δε θα λυγίσουν  γιατί στο μυαλό τους υπάρχει μόνο μία αποστολή: να σμίξουν το γρηγορότερο με την οικογένειά τους.Απαραίτητοι σύμμαχοι τουςείναι κάποιοι ευγενικοί άγνωστοι, άνθρωποι διαφορετικών πεποιθήσεων, που παίρνουν τον ρόλο του σωτήρα κάθε φορά που τα αδέρφια βρίσκονται σε κίνδυνο.
Ο ένας από τους αδελφούς, ο Ζοζέφ Ζοφό, κατέγραψε το εκπληκτικό βιωματικό τους ταξίδι, στο βιβλίο «ABagofMarbles».Ο τίτλος αποτελεί αναφορά στο γνωστό παιχνίδι με τις μπίλιες που έπαιζε με τον αδελφό του λίγο πριν την εξαναγκαστική φυγή τους, αλλά και στην μπίλια που κράταγε στην τσέπη του σε όλη την διάρκεια της περιπέτειας τους. Το κλασικό αυτό απομνημόνευμα, που δίνει μια παιδική οπτική σε μια βαριά  κοσμοϊστορική στιγμή, κυκλοφόρησε το 1973. Στην πορείαέγινε μέρος της εγκύκλιας λογοτεχνικής παιδείας των Γάλλων μαθητών. Το 1975μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη από τον σκηνοθέτη Ζακ Ντουαγιόν. Το 2017, ξαναβρίσκει τον κινηματογραφικό του δρόμο ως «Ο Δρόμος της Διαφυγής», αυτή τη φορά από τον Κριστιάν Ντιγκέ  με τον Ζοζέφ Ζοφό σε ρόλο σύμβουλου παραγωγής.
 Τόσο  ο Ζακ Ντουαγιόν το 1975, όσο και  ο Κριστιάν Ντιγκέ, 42 χρόνια μετά προσπάθησαν, με επιτυχία,  να μείνουν όσο πιστοί γίνεται στο γράμμα και το πνεύμα του βιβλίου δείχνοντας την φρίκη και τις κακουχίες του πολέμου όπως τις βιώνουν δύο αθώα παιδιά. Στην επιτυχία της δεύτερης ταινίας  συμβάλουντα μέγισταοι εξαιρετικές ερμηνείες όλωντων πρωταγωνιστών.Ο PatrickBruel και η ElsaZylbersteinαποδίδουν άψογα τη θλίψη και ηρεμία των γονιών,δύο ανθρώπων που θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους, αλλά δεν να μπορούν και να τους το προσφέρουν σε αυτές τις σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.O 17χρονος BatysteFleurialPalmieriκαι ο 12χρονος DorianLeClechστους ρόλους των αδελφών, αποδεικνύονται γερά θεμέλια για την ταινία. ΟPalmieri βγάζει έναν υπέροχο ζεστό συναισθηματισμό με την ερμηνεία του, αλλά ο μικρός LeClechκλέβει την παράσταση με την ειλικρινή αθωότητά του.Τα εκφραστικά πρόσωπα τους και η καλοσύνη των ανθρώπων που τους βοηθούν, ρισκάροντας συχνάτην ίδια τους την ζωή, είναι το ελπιδοφόρο μήνυμα του φιλμ.
Ο δρόμος της διαφυγής /Unsacdebilles
Γαλλία, 2017. Διάρκεια: 110'.Σκηνοθεσία: ChristianDuguay, Σενάριο: JonathanAllouche, ChristianDuguay, BenoîtGuichard, AlexandraGeismar, LaurentZeitoun, JosephJoffo.Πρωταγωνιστούν: DorianLeClech, BatysteFleurialPalmieri, PatrickBruel, ElsaZylberstein, BernardCampan, KevAdams, ChristianClavier, CésarDomboy, IlianBergala, ColineLeclère, EmileBerling.
Εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=6WR4PGWEJ-cτο trailerτης ταινίας.

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 4:16 pm


Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδυασμό του Δημάρχου ο Ιγνάτιος Παζαρλής - Ασούτης.

Η δήλωση του δημοτικού συμβούλου Ιγνάτιου Παζαρλή-Ασούτη
"Σήμερα 16/01/2019 γνωστοποίησα στο Δήμο Βριλησσίων την ανεξαρτητοποίησή μου από την δημοτική παράταξη του Δημάρχου Βριλησσίων κ. Μανιατογιάννη. Ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος θα συνεχίσω την πολιτική και αυτοδιοικητική μου δράση με βάση τις αρχές, τις πεποιθήσεις και κυρίως με το ό,τι επιβάλλει η συνείδησή μου για το καλό του Δήμου Βριλησσίων."

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 10:26 am


Κώστας Παπασπηλίου: "Η Λεωφόρος Πεντέλης ασφυκτιά."

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΥ
Ο Κώστας Παπασπηλίου υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων επικεφαλής του συνδυασμού "Πρόοδος στα Βριλήσσια", με δήλωσή του αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση της Λεωφόρου Πεντέλης που τόσο ταλαιπωρεί τους πολίτες. Επισημαίνει ο κ. Παπασπηλίου στη δήλωσή του:
"Αν και επανειλημμένα ο συνδυασμός μας ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο να επιληφθούμε μέτρων για την Λεωφόρο Πεντέλης αντιμετωπίστηκε με αδιαφορία .
Η σημερινή κατάσταση πέρα που ταλαιπωρεί τους οδηγούς ,δημιουργεί προβλήματα και στην πόλη μας , με αυξημένο καυσαέριο λόγο των εγκλωβισμένων αυτοκινήτων και την μεταφορά της κίνησης στον οικιστικό ιστό .
Επιμένουμε στην ουσιαστική παρέμβαση του Δήμου στοχεύοντας :
1. Στην αντιμετώπιση της παράνομης στάθμευσης ,αξιοποιώντας τις πρασιές των καταστημάτων και θέτοντας πλαστικά κολονάκια κοντά στα πεζοδρόμια .
2. Στην διόρθωση του φαναριού της οδού Ομήρου που εγκλωβίζει την ροή των αυτοκινήτων .
3. Να επανατοποθετηθούν τα κολονάκια για την ασφάλεια των πεζών , καθώς αφαιρέθηκαν παράνομα με την συναίνεση του Δήμου τα τελευταία 8 οχτώ χρόνια".

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 10:20 am


Η κ. Άννα Χατζησοφιά μιλά για την τηλεόραση.

Την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Βριλησσίων.
Ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική τηλεόραση και έχει συνδέσει το όνομά του με πολύ μεγάλες επιτυχίες, θα βρίσκεται στην πόλη μας την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 και θα μιλήσει γι' αυτό που ξέρει πολύ καλά.

Πρόκειται για την κ. Άννα Χατζησοφιά, ηθοποιό, σεναριογράφο, σκηνοθέτη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

"Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου Βριλησσίων ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18.00 στην αίθουσα «Ν.Εγγονόπουλος» στο Πάρκο «Μ.Θεοδωράκης», θα πραγματοποιηθεί η νέα διάλεξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου με θέμα:

«Αυτή είναι η τηλεόραση που θέλουμε;»

Παρουσίαση: Άννα Χατζησοφιά, ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης".

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 10:13 am


Ιδανικός αυτόχειρας ο ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων.

Στην πρεμιέρα του Ομαδικού Πρωταθλήματος Σκάκι Α΄ Τοπικής Αττικής 2019.
«…Ιδανικός αυτόχειρας μπορεί να χαρακτηριστεί ο ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» στην πρεμιέρα της Α΄ Τοπικής Κατηγορίας Αττικής 2019 για τον Β΄ Όμιλο, καθώς έχασε εντός έδρας από τον μαχητικό ΣΟ Πετραλώνων με σκορ 3½-4.

Μετά την καταγραφή των συνθέσεων των ομάδων, όλα έδειχναν πως η αναμέτρηση θα ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, καθώς υπήρχε μια σχετική ισορροπία στα ζευγαρώματα των σκακιστών των δύο ομάδων. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης αναμενόταν πως οι παρτίδες στις τέσσερις πρώτες σκακιέρες θα κυλούσαν ισορροπημένα, καθώς οι εθνικές αξιολογήσεις των ζευγαριών σε αυτές τις σκακιέρες ήταν πολύ κοντά. Θεωρητικά, η ομάδα των Βριλησσίων θα είχε πλεονέκτημα στην προσπάθεια επίτευξης θετικού αποτελέσματος στην 5η και 8η σκακιέρα, ενώ αντιστοίχως η ομάδα των Πετραλώνων στην 6η(γυναικεία) και 7η σκακιέρα.
 
Ο Γενικός Γραμματέας και εκπρόσωπος του σκακιστικού τμήματος του Συλλόγου
Αλέξανδρος Γιαννακούλιας
τηλ: 6993237964
mail: [email protected]

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 10:01 am


Κέρδισε το στοίχημα με τον χιονιά ο Δήμος μας!

ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ!
Έστω και με χρονική καθυστέρηση, οφείλουμε να εξάρουμε την αντιμετώπιση της προηγούμενης κακοκαιρίας με την έντονη χιονόπτωση από τον Δήμο Βριλησσίων. Από τον πρώτο δηλαδή τον Δήμαρχο που βρισκόταν διαρκώς έξω με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο όλες τις ημέρες, μαζί με τους συνεργάτες του, έως και τον τελευταίο υπάλληλο αλλά και κάθε αρμόδια υπηρεσία, έκαναν όλοι ό,τι μπορούσαν, ήταν προετοιμασμένοι και αποτελεσματικοί, κράτησαν τους δρόμους ανοιχτούς και πήραν επάξια άριστα σε όλα. Κέρδισαν το στοίχημα και μπράβο τους. Όπως καταγράφουμε τα κακώς  κείμενα και ασκούμε σκληρή κριτική έτσι και όσα καλά γίνονται. Και η αντιμετώπιση του χιονιά ήταν σίγουρα σημαντική δουλειά από τον Δήμο. 

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 7:20 pm


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού.

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 16-01-2019 ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Α. ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ:


ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (15-01-2019) ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ), ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ

ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ

(ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ

ΥΨΟΜΕΤΡΟ 500 ΜΕΤΡΑ), ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ 600 ΜΕΤΡΑ)

ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (16-01-2019) ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ

ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.Β. ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ:


ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (15-01-2019) ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΙΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ

ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.Γ. ΤΟΥΣ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (15-01-2019) ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ

ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΑ 9 ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΑ 10 ΜΠΟΦΟΡ,

ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 16-01-2019.ΠΑΓΕΤΟΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ, ΟΠΟΥ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΟΛΙΚΟΣ. 

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 7:10 pm


75.000 τ.μ. ασφαλτοστρώνει ο Δήμος Βριλησσίων.

Συνολικά 75.000 τετραγωνικά μέτρα του οδικού δημοτικού δικτύου βρίσκονται μέσα στο πλάνο των ασφαλτοστρώσεων αποκατάστασης του Δήμου Βριλησσίων.
Από αυτά έχουν υλοποιηθεί περί τα 43.000 τετραγωνικά μέτρα μέχρι σήμερα και ήδη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για τα 32.000 ακόμα. Οι εργασίες ολοκλήρωσης εντός του πρώτου τριμήνου θα αλλάξουν πλήρως την εικόνα της πόλης και θα βελτιώσουν στο σύνολό τους σχεδόν τους δρόμους μας. Αρκετά δεινοπαθήσαμε οι δημότες με την κακή οδική κατάσταση και επιτέλους ήταν ανάγκη αυτή να τελειώνει.   

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 6:59 pm


Ας επικρατήσει ψυχραιμία και νηφαλιότητα.

Το γράφω ευθέως. Καθόλου δεν μου άρεσε η παρακάτω ανάρτηση του πρώην Δημάρχου κ. Κώστα Ιωαννίδη, η οποία επί λέξει έχει ως εξής:
"Μετά τις πολιτικές αήθειες του καλοχαιρέτα, άρχισαν και οι απειλές: ευτραφές υποκείμενο γνωστό για την τάση του στην ...ευσυγκίνητη περιαυτολογία, τηλεφωνεί σε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για να τους αποτρέψει, με το επιχείρημα ότι (άκουσον άκουσον) τα παιδιά τους δεν θα έχουν στο μέλλον... την υποστήριξη που επιθυμούν (!).  Όταν βλέπεις τις πόρτες να κλείνουν η μία μετά την άλλη....".

Νομίζω ότι πρέπει να λείπουν από την δημόσια τοπική κονίστρα τέτοιου είδους διατυπώσεις, οι οποίες ξεφεύγουν από τα αποδεκτά εσκαμμένα.
Θα γίνουμε ζούγκλα αν όλοι αρχίσουμε να βγάζουμε πικρίες για τους απέναντι.
 Άλλο η κριτική κι άλλο τέτοιου περιεχομένου "αναρτήσεις".
Ας επικρατήσει ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Ιδίως από έμπειρους αυτοδιοικητικούς.
Και για να το κλείσω. Αν και γνωρίζω σε ποιο άτομο αναφέρεται δεν θα το καταγράψω για να μην ικανοποιήσω ποταπά ένστικτα προσωπικής περιέργειας.
Γ. Παναγόπουλος

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 7:43 pm


Ολοκλήρωση της διαδικασίας διάνοιξης ραβδών μολύβδου.

Και κατάσχεσης 4.400.000 συνθετικών ναρκωτικών χαπιών. ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
Σε συνέχεια της από 9-1-2019 Παρουσίασης, σχετικά με τον εντοπισμό εμπορευματοκιβωτίου, έμφορτου με ράβδους μολύβδου, στο εσωτερικό των οποίων αποκρύπτονταν συνθετικά ναρκωτικά δισκία, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας διάνοιξης των ράβδων και την τελική καταμέτρηση, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -4.400.000- δισκία captagon , βάρους -750- κιλών.Δηλώσεις του Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και του Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης με ταχυδρομικά δέματα μέσω εταιρειών αερομεταφορών και την κατάσχεση μεγάλης ποσότητας συνθετικών ναρκωτικών στο λιμάνι του Πειραιά

Η από 9-1-2019 Παρουσίαση: Δηλώσεις του Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, Ταξίαρχου Γεώργιου Κανέλλου:


«Κυρίες και Κύριοι καλησπέρα σας,

Σας καλέσαμε σήμερα εδώ, προκειμένου να σας παρουσιάσουμε δύο σημαντικές υποθέσεις που χειρίστηκε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών.

Ειδικότερα, η πρώτη υπόθεση, αφορά στην κατάσχεση μεγάλης ποσότητας συνθετικών ναρκωτικών (captagon), που προορίζονταν, μέσω παραπλανητικών θαλασσίων οδών, για χώρες της Μέσης Ανατολής.

Συγκεκριμένα, μετά από τη συνεργασία που αναπτύχθηκε με την ομόλογη Τουρκική Υπηρεσία, προέκυψε η μεταφορά, μέσω θαλάσσης, εμπορευματοκιβωτίου (container) με περιεχόμενο ράβδους μολύβδου, το οποίο είχε ξεκινήσει την 15-12-2018, με εταιρεία διεθνών μεταφορών, από την Λατάκεια Συρίας με προορισμό την Κροατία και ενδιάμεσο σταθμό το Λιμάνι του Πειραιά.

Το συγκεκριμένο container εντοπίσθηκε στην περιοχή του Ικονίου Περάματος και ελέγχθηκε με τη συνδρομή κατά περίπτωση του Λ.Σ, των Τελωνειακών Αρχών και του ΣΔΟΕ.

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν κατανεμημένες σε -24- παλέτες, -544- ράβδοι μολύβδου, εντός των οποίων είχε αποκρυβεί μεγάλη ποσότητα συνθετικών ναρκωτικών (captagon).

Μέχρι στιγμής έχει ελεγχθεί το 1/3 των ράβδων και έχει κατασχεθεί ποσότητα 1.000.000 δισκίων περίπου.

H δεύτερη υπόθεση, αφορά στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείτο στην μεταφορά, από χώρες της Νότιας Αμερικής και εισαγωγή στη Χώρα μας, σημαντικών ποσοτήτων κοκαΐνης, με αποστολές ταχυδρομικών δεμάτων, μέσω εταιρειών αερομεταφορών.

Για την αποδόμηση του κυκλώματος, οργανώθηκε στις 8-1-2019 εκτεταμένη επιχείρηση, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν έξι (6) άτομα.

Έως τώρα έχουν κατασχεθεί ποσότητες ACAI (αποξηραμένο φρούτο-superfood) εμποτισμένες με κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους -36- κιλών περίπου.

Λεπτομέρειες για τις δύο υποθέσεις και τον τρόπο δράσης των κυκλωμάτων θα δοθούν από την Εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να επισημάνω ότι η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, στον διαρκή αγώνα της κατά των διεθνικών κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών, έχει αναπτύξει συνεργασία με ομόλογες Υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο, αποτέλεσμα της οποίας είναι οι πρόσφατες επιτυχίες της.

Σας ευχαριστώ.»

Δηλώσεις Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικού Υποδιευθυντή Θεόδωρου Χρονόπουλου:

«Καλησπέρα σας. Όπως σας προανέφερε ο κ. Διοικητής, σας καλέσαμε σήμερα εδώ, για να σας παρουσιάσουμε (2) υποθέσεις που χειρίστηκε η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής και συγκεκριμένα η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών.

Ειδικότερα, η πρώτη υπόθεση, αφορά στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης διεθνικού χαρακτήρα, τα μέλη της οποίας δραστηριοποι o ύνταν στη μεταφορά σημαντικών ποσοτήτων κοκαΐνης από χώρες της Ν. Αμερικής στην Ελληνική επικράτεια, με αποστολές ταχυδρομικών δεμάτων, μέσω εταιρειών αερομεταφορών.

Μετά από εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, έως τώρα, ποσότητες αποξηραμένου φρούτου ACAI (superfood), οι οποίες ήταν εμποτισμένες με κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους (36) κιλών. Επίσης κατασχέθηκαν πιστόλι και φυσίγγια.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν συλληφθεί (6) ημεδαποί, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις.

Από την έως τώρα προανάκριση και διεθνή συνεργασία, έχουν προκύψει οι διαδρομές αποστολής των ταχυδρομικών δεμάτων, μέσω αερομεταφορών, που περιείχαν τις αναφερόμενες ποσότητες κοκαΐνης από την Βραζιλία.

Η προανάκριση είναι σε εξέλιξη, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στη δεύτερη περίπτωση, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εντόπισε στο λιμάνι του Πειραιά σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών δισκίων CAPTAGON.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε στο πλαίσιο διεθνούς συνεργασίας με τις ομόλογες Αρχές της Τουρκίας και προέκυψε η δια θαλάσσης μεταφορά εμπορευματοκιβωτίου με μεταφορική εταιρεία από την Λατάκεια Συρίας με προορισμό την Κροατία, με ενδιάμεσο σταθμό το λιμάνι του Πειραιά.

Ακολούθησε αναλυτική διασταύρωση στοιχείων και κατόπιν εξακριβώσεων εντοπίστηκε το εμπορευματοκιβώτιο, πριν αυτό μεταφορτωθεί και αναχωρήσει, στον τελωνειακό σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στο Ικόνιο Περάματος, όπου ελέγχθηκε με τη συνδρομή των Τελωνειακών Αρχών του Σ.Δ.Ο.Ε και του Λιμενικού Σώματος.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν συνολικά (544) ράβδοι μολύβδου, μέσα στους οποίους αποκρύπτονταν τα συνθετικά ναρκωτικά.

Πρόκειται για κατασκευές ειδικής χρήσεως οι οποίες χρησιμοποιούνται με σκοπό την απόκρυψη των ναρκωτικών, καθώς η χημική σύσταση του μολύβδου προκαλεί δυσχέρειες στον εντοπισμό τους μέσω συσκευών ηλεκτρονικής απεικόνισης (X-RAYS), ενώ παράλληλα φέρει μεγάλο βαθμό δυσκολίας στη διάνοιξή του. Επιπλέον η νομιμότητα του φορτίου από μόνη της αποτελεί αποτρεπτικό στοιχείο για τον περαιτέρω έλεγχο αυτού.

Μέχρι στιγμής έχουν ανιχνευτεί περίπου 1 εκ. δισκία του συνθετικού ναρκωτικού CAPTAGON, στο 1/3 των μολύβδινων ράβδων που έχουν διανοιχθεί, καθώς η διαδικασία διάνοιξής τους συνεχίζεται σε ειδικό μηχανουργικό χώρο.

Οι έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίζονται, σε συνεργασία με Αρχές της Τουρκίας και της Κροατίας.»

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:


Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 7:29 pm


Η μηνιαία δραστηριότητα της Γ.Α.Δ.Α..

Κατά τη διάρκεια του μηνός Δεκεμβρίου 2018, από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, συνελήφθησαν συνολικά 1.914 άτομα και ειδικότερα:
Δυο (2) άτομα για ανθρωποκτονία
Διακόσια επτά (207) άτομα για κλοπές – διαρρήξεις
Πενήντα έξι (56) άτομα για ληστείες
Τριακόσια εβδομήντα οκτώ (378) άτομα για παράβαση του Νόμου «περί ναρκωτικών»
Είκοσι τέσσερα (24) άτομα για απάτες – πλαστογραφίες
Σαράντα (40) άτομα για παράβαση του Νόμου «περί εκδιδομένων ατόμων»
Ογδόντα πέντε (85) άτομα για παράβαση του Νόμου «περί όπλων»
Τριακόσια (300) άτομα για παράβαση του Νόμου «περί αλλοδαπών»
Τριάντα ένα (31) άτομα για παράβαση του Ν. «περί πνευματικής ιδιοκτησίας»
Τρία (3) άτομα για παράβαση του Νόμου «περί παιγνίων»
Διακόσια είκοσι πέντε (225) άτομα με καταδιωκτικά έγγραφα
Πεντακόσια εξήντα (560) άτομα για διάφορα άλλα αδικήματα
Εξιχνιάσθηκαν :

Τρεις (3) ανθρωποκτονίες
Είκοσι τρείς (23) ληστείες
Είκοσι τρείς (23) διαρρήξεις-κλοπές
Δεκατρείς (13) περιπτώσεις απάτης
Εξαρθρώθηκαν :

Τρείς (3) σπείρες που διακινούσαν ναρκωτικά
Δύο (2) σπείρες που διέπρατταν ληστείες
Μια (1) σπείρα παράνομης νομιμοποίησης αλλοδαπών
Μια (1) σπείρα διακίνησης λαθραίων καπνικών προϊόντων
Κατασχέθηκαν συνολικά:

Κάνναβη : -84.089- γραμμ.
Ηρωίνη : -15.206- γραμμ.
Κοκαΐνη : -3.588- γραμμ.
Ναρκωτικά δισκία : -357-
Δενδρύλλια κάνναβης: -126-
Πιστόλια-περίστροφα: -7-
Πολεμικά –Υποπολυβόλα : -1-
Κυνηγετικά όπλα: -13-
Φυσίγγια: -203-
Μαχαίρια : -54
Ράβδοι : -6-
Οχήματα: -14-
Χρηματικό ποσό : -88.947- ευρώ
Λαθραία πακέτα τσιγάρων : -54.832-
Λαθραία πακέτα καπνού :-2.191-
Είδη παρεμπορίου : -57.255-
Κινητά τηλέφωνα : -147-
Ανευρεθέντα - κλαπέντα οχήματα: -253-.

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 7:20 pm


Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κλοπές από περιοχές της Βορειανατολικής Αττικής.

Εξιχνιάσθηκαν επτά περιπτώσεις.
Συνελήφθησαν, στα όρια του αυτοφώρου, στις 10-1-2019 το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάτων-Αρτέμιδας και της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), δύο (2) ημεδαποί για κλοπές.

Ειδικότερα, οι δράστες πρώτες πρωινές ώρες αφαίρεσαν, από την περιοχή της Παιανίας, αυτοκίνητο και με τη χρήση αυτού προέβησαν στην διάπραξη ακόμη δύο κλοπών από καταστήματα στα Σπάτα και στον Γέρακα.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενεργήθηκε, εξιχνιάσθηκαν επιπλέον τέσσερις (4) περιπτώσεις και συγκεκριμένα δύο κλοπές οχημάτων και δύο σε απόπειρα.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 7:15 pm


Βριλήσσια - Ειδήσεις και Νέα

Στη Ζαγορά Πηλίου καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης το 2018 και στην Κάσο τα μικρότερα - Ύπαιθρος Χώρα

Στη Ζαγορά Πηλίου καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης το 2018 και στην Κάσο τα μικρότερα  Ύπαιθρος Χώρα

Τα μεγαλύτερα ετήσια ύψη βροχόπτωσης το 2018 καταγράφηκαν στη Ζαγορά Πηλίου (3.079 χιλιοστά), ενώ τα μικρότερα στην Κάσο (μόνο 191 χιλιοστά)

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 2:15 pm


Καβάλα: Το τελευταίο βιβλίο του Νίκου Παπανδρέου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας - ΕΡΤ

Καβάλα: Το τελευταίο βιβλίο του Νίκου Παπανδρέου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας  ΕΡΤ

Το τελευταίο βιβλίο του συγγραφέα και οικονομολόγου Νίκου Παπανδρέου παρουσιάζεται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός». Ο τίτλος του ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 1:37 pm


Viral video: Αυτά είναι τα πιο ακραία καιρικά φαινόμενα που χτύπησαν την Ελλάδα το 2018 - NewsBomb

Viral video: Αυτά είναι τα πιο ακραία καιρικά φαινόμενα που χτύπησαν την Ελλάδα το 2018  NewsBomb

Οι σημαντικότερες καταγραφές του 2018, σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του ΕΑΑ. Στους παρακάτω πίνακες παρουσιάζονται τα ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 12:58 pm


Παναθηναϊκός: Ολοκληρώνεται η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου - SPORT24

Παναθηναϊκός: Ολοκληρώνεται η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου  SPORT24

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ δεν τήρησε τη συμφωνία του με τον Γιάννη Αλαφούζο και με το κλείσιμο της ΑΜΚ τελειώνει και τυπικά η υπόθεση του. - SPORT 24 ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 January 2019 | 2:19 pm


ΕΠΣΑ - ΕΠΣΑΝΑ: Όλα τα αποτελέσματα του διημέρου (19-20/1) στα γήπεδα της Αττικής - Fosonline

ΕΠΣΑ - ΕΠΣΑΝΑ: Όλα τα αποτελέσματα του διημέρου (19-20/1) στα γήπεδα της Αττικής  Fosonline

Διαβάστε όλα τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου (19-20/1) σε όλες τις κατηγορίες των πρωταθλημάτων ΕΠΣΑ και ΕΠΣΑΝΑ, όπως και την ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2019 | 6:12 pm


Α2 βόλει: Εύκολη νίκη του πρωτοπόρου ΟΦΗ - ekriti

Α2 βόλει: Εύκολη νίκη του πρωτοπόρου ΟΦΗ  ekriti

Ο ΟΦΗ επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ (25-14, 25-21, 25-13) της Ολυμπιάδας Πατρών για τη 10η αγωνιστική της Α2 Βόλει των ανδρών και παρέμεινε στην πρώτη ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2019 | 1:28 am


Παράταση έως 29/3 για δασικούς χάρτες – ΡΕΘΕΜΝΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: ΡΕΘΥΜΝΟ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ - RethemnosNews

Παράταση έως 29/3 για δασικούς χάρτες – ΡΕΘΕΜΝΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: ΡΕΘΥΜΝΟ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ  RethemnosNews

Μικρή παράταση στις αναρτήσεις των δασικών χαρτών σε πλήθος περιοχών σε όλη τη χώρα έδωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος λόγω των κακών καιρικών ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 2:50 pm


Βριλήσσια: «Εορτήν προς τιμήν της μητέρας» - Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

Βριλήσσια: «Εορτήν προς τιμήν της μητέρας»  Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

Διαδώστε: Βριλήσσια: «Εορτήν προς τιμήν της μητέρας». Κατά την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα λάβει χώρα «Εορτήν ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 11:35 am


Μόνος 2ος ο ΑΟΝ Αστέρας - GOODnet.gr

Μόνος 2ος ο ΑΟΝ Αστέρας  GOODnet.gr

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ 5-3 ΤΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ 4η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 1:32 pm


Όλα τα αποτελέσματα των πρωταθλημάτων ΕΠΣΑ και ΕΠΣΑΝΑ - Fosonline

Όλα τα αποτελέσματα των πρωταθλημάτων ΕΠΣΑ και ΕΠΣΑΝΑ  Fosonline

Όλη η αγωνιστική δράση στα γήπεδα των Αθηνών και της Ανατολικής Αττικής.

Δημοσιεύθηκε στις 13 January 2019 | 10:00 am


Ποδαρικό με νίκη στο 2019… - GOODnet.gr

Ποδαρικό με νίκη στο 2019…  GOODnet.gr

ΘΕΛΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (14.00) ΜΕ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΣΤΗ ΣΟΧΩΡΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 12 January 2019 | 12:10 pm


Ο κ. Κωνσταντίνος Γανωτής στα Βριλήσσια στις 13/1 - Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

Ο κ. Κωνσταντίνος Γανωτής στα Βριλήσσια στις 13/1  Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

Η Ενορία Ιερού Ναού Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Βριλησσίων πραγματοποιεί Εκδήλωση – Τσάι, με ομιλητή τον σπουδαίο φιλόλογο της Ορθοδοξίας μας, κ.

Δημοσιεύθηκε στις 12 January 2019 | 10:00 am


Συλλήψεις αλλοδαπών για κλοπές | ενότητες, κοινωνία - Real.gr

Συλλήψεις αλλοδαπών για κλοπές | ενότητες, κοινωνία  Real.gr

Συλλήψεις αλλοδαπών για κλοπές - Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 January 2019 | 10:00 am


Ισόβια σε πρώην διευθυντή τράπεζας για κατάχρηση 6 εκατ. ευρώ - Alpha tv News

Ισόβια σε πρώην διευθυντή τράπεζας για κατάχρηση 6 εκατ. ευρώ  Alpha tv News

Σε ισόβια καταδικάστηκε τραπεζικός υπάλληλος στην Κάρπαθο, για υπεξαίρεση έξι εκατομμυρίων ευρώ. Ο Πέτρος Καρσιώτης μας ενημερώνει επίσης και για ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2019 | 10:00 am


Συνελήφθησαν λίγο μετά την διάρρηξη σε σπίτι στα Βριλήσσια - Έγκλημα | News 24/7 - NEWS 24/7

Συνελήφθησαν λίγο μετά την διάρρηξη σε σπίτι στα Βριλήσσια - Έγκλημα | News 24/7  NEWS 24/7

Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί επ' αυτοφώρω για κλοπές από οικίες στα Βριλήσσια-Κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά, μεταλλική σκάλα, πλήθος κλειδιών θυρών οικιών ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2019 | 10:00 am


Βασίλης Παντελεάκης: Στηρίζω και κερδίζω - onlarissa.gr

Βασίλης Παντελεάκης: Στηρίζω και κερδίζω  onlarissa.gr

Βασίλης Παντελεάκης: Στηρίζω και κερδίζω του Νίκου Βιτσιλάκη Για το ταλέντο του 11χρονου Βασίλη έχουμε αναφερθεί εκτενώς εδώ και έκτοτε τον ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 2:06 pm


Το χιόνι κάλυψε τα πάντα στα Άνω Βριλήσσια- ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη - www.enikos.gr

Το χιόνι κάλυψε τα πάντα στα Άνω Βριλήσσια- ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη  www.enikos.gr

Σφοδρή ήταν η βραδινή χιονόπτωση και στην περιοχή των Άνω Βριλησσίων. Στο βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης βλέπει κανείς το τοπίο να έχει καλυφθεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 9:58 am


Εννιά παλιούς αντιπάλους ανακοίνωσε ο Βούρος | Η Αλήθεια - Η Αλήθεια

Εννιά παλιούς αντιπάλους ανακοίνωσε ο Βούρος | Η Αλήθεια  Η Αλήθεια

Εννιά συμπολίτες μας ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Δημοσιεύθηκε στις 7 January 2019 | 10:00 am


Σε ετοιμότητα δήμοι βορείων προαστίων για την κακοκαιρία - Dikaiologitika News - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Dikaiologitika News Ειδήσεις

Σε ετοιμότητα δήμοι βορείων προαστίων για την κακοκαιρία - Dikaiologitika News - ΕΙΔΗΣΕΙΣ  Dikaiologitika News Ειδήσεις

Σε ετοιμότητα έχουν τεθεί οι υπηρεσίες σε δήμους των βορείων προαστίων για την κακοκαιρία η οποία προβλέπεται από το βράδυ με πολύ χαμηλές θερμοκρασίε...

Δημοσιεύθηκε στις 7 January 2019 | 10:00 am


Πού να απολαύσετε χουχουλιάρικο καφέ στα βόρεια προάστια - Newsbeast.gr

Πού να απολαύσετε χουχουλιάρικο καφέ στα βόρεια προάστια  Newsbeast.gr

Μπορεί να είναι χειμώνας και το κρύο να είναι αρκετά τσουχτερό, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλειστείτε στο σπίτι. Μην ξεχνάτε ότι ακόμη είναι ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 January 2019 | 10:00 am


Ακαδημίες χάντμπολ: Τα αποτελέσματα της ΑΕΚ στο τουρνουά του Δούκα - enwsi.gr/

Ακαδημίες χάντμπολ: Τα αποτελέσματα της ΑΕΚ στο τουρνουά του Δούκα  enwsi.gr/

Δείτε τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων της 1ης ημέρας του Διεθνούς Αναπτυξιακού Τουρνουά «Duke 2019». Share. Facebook · Twitter · Google +.

Δημοσιεύθηκε στις 4 January 2019 | 10:00 am


Ανεξήγητες ενέργειες - Το Παρόν

Ανεξήγητες ενέργειες  Το Παρόν

Ειδικά για τα Βριλήσσια είναι ανεξήγητο (και αψυχολόγητο) γιατί δεν δόθηκε παράταση, αφού το Ελληνικό Δημόσιο διεκδικεί με αγωγές δεκάδες οικόπεδα στα ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 December 2018 | 10:00 am


Όλες οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 50χρονης στη Μάνδρα - CNN Greece

Όλες οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 50χρονης στη Μάνδρα  CNN Greece

Ειδήσεις - Όλες τις άγνωστες πτυχές της δολοφονίας της 50χρονης γυναίκας στη Μάνδρα περιγράφει στην κατάθεσή του ο βασικός κατηγορούμενος της ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 December 2018 | 10:00 am


Ο Σάββας Πούμπουρας ανοίγει το σπίτι του στα Βριλήσσια - Ελεύθερος Τύπος

Ο Σάββας Πούμπουρας ανοίγει το σπίτι του στα Βριλήσσια  Ελεύθερος Τύπος

Ο παρουσιαστής του Nomads Σάββας Πούμπουρας μας ξεναγεί στο πανέμορφο σπίτι του στα Βριλήσσια.

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 10:00 am


Eurohoops Academy 2005 vs ΓΣ Βριλήσσια (Photostory) - Eurohoops Greece

Eurohoops Academy 2005 vs ΓΣ Βριλήσσια (Photostory)  Eurohoops Greece

Δείτε τις καλύτερες φωτογραφικές στιγμές από τον εντός έδρας αγώνα για το Παμπαιδικό τμήμα (2005) της Eurohoops Academy απέναντι στην ομάδα των ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 5:34 pm


Νέα αρχή με Βριλήσσια τα κορίτσια της ΑΕΚ - enwsi.gr/

Νέα αρχή με Βριλήσσια τα κορίτσια της ΑΕΚ  enwsi.gr/

Την αντεπίθεση της στο πρωτάθλημα ξεκινάει σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ με στόχο να καλύψει άμεσα το χαμένο έδαφος και να επιστρέψει στις θέσεις ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 10:00 am


Βριλήσσια: Κινητοποίηση για τα ακίνητα που διεκδικεί το Δημόσιο -«Ξεσπιτώνονται πολίτες - aftodioikisi.gr

Βριλήσσια: Κινητοποίηση για τα ακίνητα που διεκδικεί το Δημόσιο -«Ξεσπιτώνονται πολίτες  aftodioikisi.gr

Δεκάδες οικόπεδα στα Βριλήσσια στα οποία έχουν χτιστεί σπίτια εδώ και δεκαετίες, διεκδικεί με αγωγές το Ελληνικό Δημόσιο, υποστηρίζοντας πως εξακολουθεί.

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 10:00 am


Αγωγές Δημοσίου στα Βριλήσσια | Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

Αγωγές Δημοσίου στα Βριλήσσια | Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Χρειάστηκε να περάσουν 14 χρόνια από την ολοκλήρωση της κτηματογράφησης στα Βριλήσσια για να διεκδικήσει το Δημόσιο την ιδιοκτησία 60-70 ακινήτων στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 10:00 am


Δημοτική Συγκοινωνία: Δωρεάν για όλους στο Μαρούσι – Κερδίστε πόντους μετακινούμενοι στα Βριλήσσια - Athens Transport

Δημοτική Συγκοινωνία: Δωρεάν για όλους στο Μαρούσι – Κερδίστε πόντους μετακινούμενοι στα Βριλήσσια  Athens Transport

Δείτε όλες τις πληροφορίες για τις δημοτικές συγκοινωνίες δήμων της Αττικής. Η Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου ενισχυμένη με 4 νέα σύγχρονης τεχνολογίας ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2018 | 10:00 am


Εκδήλωση της Ανοιχτής Πόλης με θέμα «Νέα αρχιτεκτονική για την Προοδευτική Αναμόρφωση της Αυτοδιοίκησης - ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Εκδήλωση της Ανοιχτής Πόλης με θέμα «Νέα αρχιτεκτονική για την Προοδευτική Αναμόρφωση της Αυτοδιοίκησης  ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Με αφορμή τις αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με το πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1», η Δημοτική Παράταξη « Βριλήσσια Ανοιχτή Πόλη Αλληλεγγύης και ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2018 | 10:00 am


Εβγαλαν τα κράνη, έχασαν τα πιστόλια, φόρεσαν χειροπέδες | Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

Εβγαλαν τα κράνη, έχασαν τα πιστόλια, φόρεσαν χειροπέδες | Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Ήταν 8.30 το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου όταν ο 43χρονος Χρήστος Β. και ο Γεράσιμος Α., 39 ετών πάρκαραν το κλεμμένο Suzuki Swift δίπλα στην είσοδο του ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2018 | 10:00 am


Επίσκεψη Γιώργου Πατούλη στα Βριλήσσια - politik.gr

Επίσκεψη Γιώργου Πατούλη στα Βριλήσσια  politik.gr

O υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης μετέβη στα Βριλήσσια όπου πραγματοποίησε συνάντηση με το Δήμαρχο Ξένο Μανιατογιάννη.

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2018 | 10:00 am


Τι εστί «Kinjo»; , Άφιξη - Εστιατόρια - Αθηνόραμα

Τι εστί «Kinjo»; , Άφιξη - Εστιατόρια  Αθηνόραμα

Ένα ολοκαίνουργιο γιαπωνέζικο resto-bar άνοιξε μόλις στα Βριλήσσια.

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2018 | 10:00 am


Ένας από τους ληστές των Βριλησσίων ο δράστης της δολοφονίας 51χρονης στην Μάνδρα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ - Alpha tv News

Ένας από τους ληστές των Βριλησσίων ο δράστης της δολοφονίας 51χρονης στην Μάνδρα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ  Alpha tv News

Ο ένας από τους δύο κακοποιούς που λήστεψαν σούπερ μάρκετ, την περασμένη Δευτέρα, στα Βριλήσσια, είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης - μαζί με ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2018 | 4:30 pm


Η ληστεία στο σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια αποκάλυψε τον εκτελεστή της Μάνδρας - Protagon

Η ληστεία στο σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια αποκάλυψε τον εκτελεστή της Μάνδρας  Protagon

Η σύλληψη ενός εκ των ληστών του σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια την περασμένη εβδομάδα, οδήγησε στην εξιχνίαση μίας άλλης υπόθεσης: της στυγερής ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2018 | 10:00 am


Ο ληστής του σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια ήταν ο δολοφόνος 51χρονης στη Μάνδρα - Dikaiologitika News - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Dikaiologitika News

Ο ληστής του σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια ήταν ο δολοφόνος 51χρονης στη Μάνδρα - Dikaiologitika News - ΕΙΔΗΣΕΙΣ  Dikaiologitika News

Ο ένας από τους δύο κακοποιούς που λήστεψαν σούπερ μάρκετ, την περασμένη Δευτέρα, στα Βριλήσσια, είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2018 | 10:00 am


Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 51χρονης στη Μάνδρα - Κοριό στο αυτοκίνητό της είχαν βάλει οι δράστες, του Γιάννη Σουλιώτη - Η Καθημερινή

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 51χρονης στη Μάνδρα - Κοριό στο αυτοκίνητό της είχαν βάλει οι δράστες, του Γιάννη Σουλιώτη  Η Καθημερινή

Ο ένας από τους δύο κακοποιούς που λήστεψαν σούπερ μάρκετ, την περασμένη Δευτέρα, στα Βριλήσσια, είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2018 | 10:00 am


Αποκλειστικό: 17 ληστείες είχαν οι κακοποιοί των Βριλησσίων - Απειλούσαν τα θύματα με χειροβομβίδες - Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Αποκλειστικό: 17 ληστείες είχαν οι κακοποιοί των Βριλησσίων - Απειλούσαν τα θύματα με χειροβομβίδες  Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Τουλάχιστον 17 ληστρικές επιθέσεις σε τράπεζες, σούπερ μάρκετ, ακόμα και σε σταθμούς διοδίων είχαν πραγματοποιήσει οι δύο ληστές που συνελήφθησαν από ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 December 2018 | 10:00 am


Σκηνές αστυνομικής ταινίας σε Βριλήσσια και Βίλια - gazzetta.gr

Σκηνές αστυνομικής ταινίας σε Βριλήσσια και Βίλια  gazzetta.gr

Plus: Κοινωνία - Συγχαρητήρια του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ στους αστυνομικούς που συνέλαβαν ένοπλους κακοποιούς σε ληστείες στα Βριλήσσια και τα Βίλια Αττικής.

Δημοσιεύθηκε στις 29 November 2018 | 10:00 am


Με χειροβομβίδες επιχείρησαν να ληστέψουν το σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια - Πρώτο ΘΕΜΑ

Με χειροβομβίδες επιχείρησαν να ληστέψουν το σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ενώ οι ληστές στα ΕΛΤΑ στα Βίλια πυροβόλησαν έξι φορές «με ανθρωποκτόνο πρόθεση» κατά του ειδικού φρουρού που επιχείρησε να τους σταματήσει.

Δημοσιεύθηκε στις 28 November 2018 | 10:00 am


Ληστεία στα Βριλήσσια: Ποιοι είναι οι δύο συλληφθέντες - CNN Greece

Ληστεία στα Βριλήσσια: Ποιοι είναι οι δύο συλληφθέντες  CNN Greece

Ειδήσεις - Δύο Έλληνες, 40 και 45 ετών, είναι οι ληστές που χτύπησαν χθες το σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια.

Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2018 | 10:00 am


Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια. Τραυματίστηκε ο δράστης - SKAI

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια. Τραυματίστηκε ο δράστης  SKAI

Ο δράστης μεταφέρεται αυτή την ώρα στο ΚΑΤ ενώ δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για άλλους τραυματίες....

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 9:12 pm


Η στιγμή της σύλληψης του ληστή στα Βριλήσσια - ΒΙΝΤΕΟ - www.enikonomia.gr

Η στιγμή της σύλληψης του ληστή στα Βριλήσσια - ΒΙΝΤΕΟ  www.enikonomia.gr

Στιγμές από... ταινία δράσης του Hollywood εκτυλίχθηκαν στοσούπερ μάρκετ στα Βριλήσσιαπου έγινε στόχος ένοπλων ληστών. Όπως φαίνεται στο βίντεο του ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια - CNN Greece

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια  CNN Greece

Ένοπλη ληστεία από δύο άτομα σημειώθηκε στο σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», στην λεωφόρο Αναπαύσεως, στα Βριλήσσια.

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Η σύλληψη ληστή σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια (βίντεο) - The TOC

Η σύλληψη ληστή σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια (βίντεο)  The TOC

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 8.30 στο σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» στη λεωφόρο Αναπαύσεως 10 στα Βριλήσσια. Εγινε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Αιματηρή ληστεία στα Βριλήσσια - Τραυματίας ο ένας ληστής - Press Publica

Αιματηρή ληστεία στα Βριλήσσια - Τραυματίας ο ένας ληστής  Press Publica

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε πριν απο λίγο, στις 08:30 το βράδυ, σε σούπερ μάρκετ, στην οδό Αναπαύσεως 10, στα Βριλήσσια. Οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύλληψης τραυματισμένου ληστή του σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια - TheCaller

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύλληψης τραυματισμένου ληστή του σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια  TheCaller

Σε βίντεο έχει καταγραφεί η ληστεία μεταξύ δύο δραστών και αστυνομικών, που σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:30, σε σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» στα Βριλήσσια.

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Αιματηρή ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια - Ένας τραυματίας - altsantiri.gr

Αιματηρή ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια - Ένας τραυματίας  altsantiri.gr

Σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και ληστών Ένας από τους ληστές τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο ΚΑΤ Ο άλλος ληστής διέφυγε.

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Κτηματολόγιο : Ποια ακίνητα κινδυνεύουν να περάσουν στα χέρια του Δημοσίου - ΤΑ ΝΕΑ - Τα Νέα Οnline

Κτηματολόγιο : Ποια ακίνητα κινδυνεύουν να περάσουν στα χέρια του Δημοσίου - ΤΑ ΝΕΑ  Τα Νέα Οnline

Ή θα έχει πρόβλημα με τους τίτλους της, ή δεν θα δηλωθεί καθόλου, ή θα τη διεκδικήσει το Δημόσιο - Στο στόχαστρο του κράτους εκτάσεις σε όλες τις περιοχές ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Εντυπωσιακή συμμετοχή στην πρώτη του Πισιμίση στα Βριλήσσια - Pagenews.gr

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Εντυπωσιακή συμμετοχή στην πρώτη του Πισιμίση στα Βριλήσσια  Pagenews.gr

Ο Γιάννης Πισιμίσης κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Δημοσιεύθηκε στις 25 November 2018 | 10:00 am


Ξεκινά την κούρσα για τα Βριλήσσια ο Γιάννης Πισιμίσης - Paraskhnio.gr

Ξεκινά την κούρσα για τα Βριλήσσια ο Γιάννης Πισιμίσης  Paraskhnio.gr

Ξεκινά την προεκλογική του εκστρατεία ο νέος επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» Γιάννης Πισιμίσης. Πρώτος σταθμός το Πνευματικό ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 November 2018 | 10:00 am


Οικόπεδα ιδιωτών στα Βριλήσσια διεκδικεί το ελληνικό Δημόσιο - Alpha tv News

Οικόπεδα ιδιωτών στα Βριλήσσια διεκδικεί το ελληνικό Δημόσιο  Alpha tv News

Δεκάδες οικόπεδα στα Βριλήσσια στα οποία έχουν χτιστεί σπίτια εδώ και χρόνια διεκδικεί το Ελληνικό δημόσιο. Ήδη έχουν παραδοθεί πάνω από εκατό αγωγές σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 November 2018 | 10:00 am


Με το SANTA RUN ξεκινούν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στα Βριλήσσια | XΤΥΠΟΣ online - Εφημερίδα Χτύπος

Με το SANTA RUN ξεκινούν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στα Βριλήσσια | XΤΥΠΟΣ online  Εφημερίδα Χτύπος

Ο Δήμος Βριλησσίων κηρύσσει την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Πλατεία Ανάληψης, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018. Ο εορτασμός ξεκινά τη ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 November 2018 | 10:00 am


Δύο ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ της Αττικής - Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Δύο ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ της Αττικής  Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Δύο ενοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ, με λίγα λεπτά διαφορά, κατεγράφησαν το βράδυ της Πέμπτης σε Χολαργό και Βριλήσσια. Οι δράστες και στις δύο ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 November 2018 | 10:00 am


Το Δημόσιο ξεσπιτώνει πολίτες στα Βριλήσσια -Διεκδικεί δεκάδες οικόπεδα με Βασιλικό Διάταγμα του 1918 - iefimerida

Το Δημόσιο ξεσπιτώνει πολίτες στα Βριλήσσια -Διεκδικεί δεκάδες οικόπεδα με Βασιλικό Διάταγμα του 1918  iefimerida

Δεκάδες οικόπεδα στα Βριλήσσια στα οποία έχουν χτιστεί σπίτια εδώ και δεκαετίες, διεκδικεί με αγωγές το Ελληνικό Δημόσιο, υποστηρίζοντας πως εξακολουθεί να ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 November 2018 | 10:00 am


Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 – Γιάννης Πισιμίσης: Όραμα και συνεργασία για τα Βριλήσσια - Pagenews.gr

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 – Γιάννης Πισιμίσης: Όραμα και συνεργασία για τα Βριλήσσια  Pagenews.gr

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Ο κ. Γιάννης Πισιμίσης μιλά για το στόχο του να υπάρξει μια ευρεία συσπείρωση και μια δυναμική που θα εκφραστεί από το όραμα ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 November 2018 | 10:00 am


Ανατίναξαν ΑΤΜ στα Βριλήσσια - Πρώτο ΘΕΜΑ

Ανατίναξαν ΑΤΜ στα Βριλήσσια  Πρώτο ΘΕΜΑ

Η έκρηξη προκάλεσε υλικές ζημιές και οι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν πριν φτάσει η αστυνομία.

Δημοσιεύθηκε στις 16 November 2018 | 10:00 am


Ανατίναξαν ΑΤΜ στα Βριλήσσια, άφαντοι οι δράστες - SKAI

Ανατίναξαν ΑΤΜ στα Βριλήσσια, άφαντοι οι δράστες  SKAI

Οι δράστες δεν μπόρεσαν να αφαιρέσουν τα χρήματα που υπήρχαν στο μηχάνημα....

Δημοσιεύθηκε στις 16 November 2018 | 10:00 am


Βριλήσσια: Ανατίναξαν ΑΤΜ σε πρόσοψη σούπερ μάρκετ | naftemporiki.gr - naftemporiki.gr

Βριλήσσια: Ανατίναξαν ΑΤΜ σε πρόσοψη σούπερ μάρκετ | naftemporiki.gr  naftemporiki.gr

Με τη μέθοδο παροχέτευσης αερίου, άγνωστοι ανατίναξαν τα ξημερώματα στα Βριλήσσια μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων.

Δημοσιεύθηκε στις 16 November 2018 | 10:00 am


Ξεκινούν τα μαθήματα στο Δημοτικό Κέντρο Μελέτης του Δήμου Βριλησσίων - Dikaiologitika News - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Dikaiologitika News

Ξεκινούν τα μαθήματα στο Δημοτικό Κέντρο Μελέτης του Δήμου Βριλησσίων - Dikaiologitika News - ΕΙΔΗΣΕΙΣ  Dikaiologitika News

Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Εθελοντισμού, στο πλαίσιο των προγραμμάτων κοινωνικής προσφοράς προς τους μαθητές της πόλης ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 November 2018 | 10:00 am


Για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας γυναικών Βριλήσσια - Διαγόρας: 2-0 - Ικαριακή Ραδιοφωνία

Για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας γυναικών Βριλήσσια - Διαγόρας: 2-0  Ικαριακή Ραδιοφωνία

Ένα καλό παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 November 2018 | 9:00 am


Επιβλητικές νίκες για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ - Sports - Βόλεϊ - Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός - ΣΠΟΡ FM 94.6

Επιβλητικές νίκες για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ - Sports - Βόλεϊ - Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός  ΣΠΟΡ FM 94.6

Με άνετα διπλά σε Κηφισιά και Βριλήσσια συνέχισαν την πορεία τους Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στην τρίτη αγωνιστική της Pre League, ενώ χωρίς να δυσκολευτεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 November 2018 | 9:00 am


Δυνατός Παναθηναϊκός, 3-0 τα Βριλήσσια - Α1 - Γυναικών - novasports.gr

Δυνατός Παναθηναϊκός, 3-0 τα Βριλήσσια - Α1 - Γυναικών  novasports.gr

Η υπέροχη του Παναθηναϊκού σε σερβίς (14 άσσοι) και μπλοκ (10) συνδυασμό με τα 30 λάθη του ΦΟ Βριλησσίων χάρισαν στο "τριφύλλι" την πρώτη νίκη στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 October 2018 | 9:00 am


BarBara Que: ένα καθαρόαιμο, ποιοτικό burger house στα Βριλήσσια - LiFO

BarBara Que: ένα καθαρόαιμο, ποιοτικό burger house στα Βριλήσσια  LiFO

Το BarBara Que στα Βριλήσσια είναι ένα καθαρόαιμο burger house, του οποίου η ποιότητα είναι τέτοια που θα σε κάνει να το αναζητήσεις και να το επισκεφθείς ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 October 2018 | 10:00 am


Χωρίς ρεύμα Πεντέλη, Βριλήσσια και Παλλήνη - Athens Voice Online

Χωρίς ρεύμα Πεντέλη, Βριλήσσια και Παλλήνη  Athens Voice Online

Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει τις τελευταίες ώρες η Πεντέλη, τα Βριλήσσια και μεγάλο τμήμα της Παλλήνης. Η βλάβη γραμμή μέσης τάσης του δικτύου προκλήθηκε ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 September 2018 | 10:00 am


Μπλακ άουτ σε δεκάδες περιοχές της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας - iefimerida

Μπλακ άουτ σε δεκάδες περιοχές της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας  iefimerida

Διακοπές ρεύματος εξαιτίας της κακοκαιρίας σημειώνονται κυρίως στα βόρεια προάστια της Αττικής, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, από πτώσεις δέντρων σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 September 2018 | 10:00 am


Κλοπή αυτοκινήτου στα Βριλήσσια on camera - Newsit

Κλοπή αυτοκινήτου στα Βριλήσσια on camera  Newsit

Οι δράστες έδρασαν ανενόχλητοι αλλά τις κινήσεις τους κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Δείτε πως έκλεψαν ένα αυτοκίνητο χωρίς να τους ενοχλήσει ούτε καν ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 September 2018 | 10:00 am


Επιστροφή στα Βριλήσσια για τον Ντινόπουλο - Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Επιστροφή στα Βριλήσσια για τον Ντινόπουλο  Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Επέλεξα να προσφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου στον τόπο που με ανέδειξε στην πολιτική»

Δημοσιεύθηκε στις 6 September 2018 | 10:00 am


Ντινόπουλος στα Βριλήσσια.. - thepressroom.gr

Ντινόπουλος στα Βριλήσσια..  thepressroom.gr

Γνώριμα λημέρια για τον πρώην υπουργό της ΝΔ-Επιβεβαίωση του thepressroom.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2018 | 10:00 am


«Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» από τις μαγικές σβούρες στα Βριλήσσια! - CultureNow

«Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» από τις μαγικές σβούρες στα Βριλήσσια!  CultureNow

Οι μαγικές σβούρες παρουσιάζουν για τα παιδιά το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, σε διασκευή-σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη την ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 August 2018 | 10:00 am


Βριλήσσια: Έφυγε από τη ζωή ο πρ. αντιδήμαρχος Γιώργος Χονδροματίδης - aftodioikisi.gr

Βριλήσσια: Έφυγε από τη ζωή ο πρ. αντιδήμαρχος Γιώργος Χονδροματίδης  aftodioikisi.gr

Έφυγε από τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο ο πρ. Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βριλησσίων Γιώργος Χονδροματίδης.

Δημοσιεύθηκε στις 18 August 2018 | 10:00 am


Αχαρνής, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου στα Βριλήσσια - CultureNow

Αχαρνής, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου στα Βριλήσσια  CultureNow

Το έργο του Αριστοφάνη «Αχαρνής», σε απόδοση και σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου, θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Βριλήσσια τη Δευτέρα ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 August 2018 | 10:00 am


Συγκλονιστικές εικόνες: Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά - CNN Greece

Συγκλονιστικές εικόνες: Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά  CNN Greece

Ειδήσεις - Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα περιοχές των βορείων προαστίων λόγω της ισχυρής καταιγίδας που έπληξε το Λεκανοπέδιο το ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


«Πνίγηκαν» Μαρούσι και Κηφισιά από την ισχυρή καταιγίδα - Εγκλωβίστηκαν οδηγοί και πεζοί (pics+vids) - NewsBomb

«Πνίγηκαν» Μαρούσι και Κηφισιά από την ισχυρή καταιγίδα - Εγκλωβίστηκαν οδηγοί και πεζοί (pics+vids)  NewsBomb

Σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές των βορείων προαστίων, λόγω της ισχυρής καταιγίδας που έπληξε το Λεκανοπέδιο Αττικής το μεσημέρι της Πέμπτης ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


Ισχυρή καταιγίδα σε περιοχές της Αττικής - Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά - Rizopoulos Post

Ισχυρή καταιγίδα σε περιοχές της Αττικής - Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά  Rizopoulos Post

Ισχυρή καταιγίδα πλήττει αυτή την ώρα διάφορες περιοχές της Αττικής, ειδικά στα βόρεια προάστια. Από την εκδήλωση της καταιγίδας, η Πυροσβεστική έχει ήδη δ.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


Σοκαριστικές εικόνες από την κακοκαιρία στα βόρεια προάστια - Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά - LiFO

Σοκαριστικές εικόνες από την κακοκαιρία στα βόρεια προάστια - Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά  LiFO

Ισχυρή καταιγίδα έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στα βόρεια προάστια της Αθήνας με τις πρώτες εικόνες να είναι πραγματικά σοκαριστικές καθώς υπάρχουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια στα Βριλήσσια - Κοινωνία | News 24/7 - News247.gr

Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια στα Βριλήσσια - Κοινωνία | News 24/7  News247.gr

Σαράντα λεπτά έντονης βροχόπτωσης δημιούργησαν απίστευτα σκηνικά, στα Βριλήσσια. Δρόμος έγινε συντριβάνι, χείμαρρος παρέσυρε γυναίκα (videos).

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


Ποτάμια οι δρόμοι και στα Βριλήσσια (Βίντεο-Εικόνες) - AlfaVita

Ποτάμια οι δρόμοι και στα Βριλήσσια (Βίντεο-Εικόνες)  AlfaVita

Εκτός από το Μαρούσι και την Κηφισία, τα Βριλήσσια αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα από την ισχυρή καταιγίδα που έπληξε τα βόρεια προάστια. 40 λεπτά ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


Επέστρεψε ο Σπυράκης στα Βριλήσσια - Fws.gr

Επέστρεψε ο Σπυράκης στα Βριλήσσια  Fws.gr

Στην άκρη του πάγκου των Βριλησσίων επέστρεψε ο Γιώργος Σπυράκης μετά από διάστημα δύο ετών.Στην καθοριστική συνάντηση που είχε ο έμπειρος ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2018 | 10:00 am


Με δύναμη από τα Βριλήσσια - Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης ενηλίκων ΑμεΑ δίνει διεξόδους, της Ιωάννας Φωτιάδη - Η Καθημερινή

Με δύναμη από τα Βριλήσσια - Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης ενηλίκων ΑμεΑ δίνει διεξόδους, της Ιωάννας Φωτιάδη  Η Καθημερινή

Στα σχέδια του δήμου είναι η ίδρυση ΚΑΠΗ και σπιτιού υποστηριζόμενης διαβίωσης για άτομα με αναπηρία.. | Ημερήσια Πολιτική και Οικονομική Εφημερίδα.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2018 | 10:00 am


Ένα... μαμούθ νέας κοπής , Δοκιμάσαμε - Εστιατόρια - Αθηνόραμα

Ένα... μαμούθ νέας κοπής , Δοκιμάσαμε - Εστιατόρια  Αθηνόραμα

Στο «Mammoth Slow Food» θα φας καθημερινό φαγητό σύγχρονο, φιλικό και cool στη δροσιά μιας μικρής πράσινης πλατείας των Βριλησσίων.

Δημοσιεύθηκε στις 18 July 2018 | 10:00 am


Πέτρες στις τσέπες του, σε Βριλήσσια και Νέα Σμύρνη - CultureNow

Πέτρες στις τσέπες του, σε Βριλήσσια και Νέα Σμύρνη  CultureNow

Η παράσταση «Πέτρες στις τσέπες του», της Μαρί Τζόουνς, ύστερα από 2 χρόνια μεγάλης επιτυχίας επανήλθε τον Ιούλιο για 2 παραστάσεις σε Παπάγου και ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2018 | 10:00 am


Η Γιώτα Νέγκα στα Βριλήσσια - CultureNow

Η Γιώτα Νέγκα στα Βριλήσσια  CultureNow

Η Γιώτα Νέγκα με προίκα το «Φύλλο Ανδρικό», την παράσταση που αγαπήθηκε όσο ελάχιστες το φετινό χειμώνα, συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία, ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 July 2018 | 10:00 am


Αναρριχητές διαρρήκτες είχαν ρημάξει τα σπίτια σε Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή και Βριλήσσια - Έγκλημα | News 24/7 - News247.gr

Αναρριχητές διαρρήκτες είχαν ρημάξει τα σπίτια σε Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή και Βριλήσσια - Έγκλημα | News 24/7  News247.gr

Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί για διαρρήξεις - κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Βορειανατολικής Αττικής - Εξιχνιάσθηκαν 10 περιπτώσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2018 | 10:00 am


Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Βριλήσσια - Monopoli.gr

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Βριλήσσια  Monopoli.gr

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης εμφανίζεται για πρώτη φορά live στο Θέατρο «Νταμάρι - Αλίκη Βουγιουκλάκη» στα Βριλήσσια, στις 18 Ιουλίου 2018.

Δημοσιεύθηκε στις 9 July 2018 | 10:00 am


7 μαγαζιά για να περάσεις καλά στη Βριλήσσια -Εκεί που έχει δροσιά το καλοκαίρι [εικόνες] - iefimerida

7 μαγαζιά για να περάσεις καλά στη Βριλήσσια -Εκεί που έχει δροσιά το καλοκαίρι [εικόνες]  iefimerida

Η τελευταία τάση στη διασκέδαση είναι οι γειτονιές και τα Βριλήσσια αποτελούν το νέο στέκι για τους κατοίκους των βορείων προαστίων κι όχι μόνο.

Δημοσιεύθηκε στις 28 June 2018 | 10:00 am


33 Squared – The Bar, απόλαυση σε όλες τις αισθήσεις - Newsbeast.gr

33 Squared – The Bar, απόλαυση σε όλες τις αισθήσεις  Newsbeast.gr

Σε μια άκρη της πλατείας Αναλήψεως στα Βριλήσσια, βρίσκεται το 33Squared - The Bar!...

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2018 | 10:00 am


Ανοιχτό Τουρνουά σκάκι για παιδιά στα Βριλήσσια το Σάββατο - Τα Νέα Οnline

Ανοιχτό Τουρνουά σκάκι για παιδιά στα Βριλήσσια το Σάββατο  Τα Νέα Οnline

Τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ένα από τα δημοφιλέστερα επιτραπέζια παιχνίδια στρατηγικής θα έχουν παιδιά έως και 18 ετών -με ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2018 | 10:00 am


Κάηκαν αυτοκίνητα στα Βριλήσσια - Athens Voice Online

Κάηκαν αυτοκίνητα στα Βριλήσσια  Athens Voice Online

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν δύο αυτοκίνητα στα Βριλήσσια. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 03.20 τα ξημερώματα της Δευτέρας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2018 | 10:00 am


Εμπρησμός σε δύο αυτοκίνητα στα Βριλήσσια - Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Εμπρησμός σε δύο αυτοκίνητα στα Βριλήσσια  Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Τα αίτια που την προκάλεσαν διερευνά το ανακριτικό της πυροσβεστικής.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2018 | 10:00 am


Διπλό αποτυχημένο χτύπημα σε ΑΤΜ σε Βριλήσια - Χαλάνδρι - ΕΡΤ

Διπλό αποτυχημένο χτύπημα σε ΑΤΜ σε Βριλήσια - Χαλάνδρι  ΕΡΤ

Διπλό αποτυχημένο χτύπημα βομβιστών σημειώθηκε τη νύχτα της Παρασκευής με στόχο μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών, σε Βριλήσσια και Χαλάνδρι.

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2018 | 10:00 am


Στα Βριλήσσια οι περιπολίες γίνονται από security και όχι από αστυνομικούς (video) - Athens Voice Online

Στα Βριλήσσια οι περιπολίες γίνονται από security και όχι από αστυνομικούς (video)  Athens Voice Online

Ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφάλειας έχει αναλάβει τη φύλαξη των Βριλησσίων με ανάθεση από τον Δήμο της περιοχής. Οι υπάλληλοι security της ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 March 2018 | 9:00 am


Βριλήσσια: Ο δήμος πληρώνει εταιρίες security για περιπολίες στις γειτονιές (βίντεο) - Η Καθημερινή

Βριλήσσια: Ο δήμος πληρώνει εταιρίες security για περιπολίες στις γειτονιές (βίντεο)  Η Καθημερινή

Σε ιδιωτική εταιρεία security έχει αναθέσει ο Δήμος Βριλησσίων εδώ και μερικούς μήνες τη διενέργεια περιπολιών στις γειτονιές της περιοχής. Οι περιπολίες ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 March 2018 | 9:00 am


Ένα ιδιαίτερο τετραώροφο συγκρότημα κατοικιών με 6 μεζονέτες στα Βριλήσσια (6 pics) - mononews.gr

Ένα ιδιαίτερο τετραώροφο συγκρότημα κατοικιών με 6 μεζονέτες στα Βριλήσσια (6 pics)  mononews.gr

Το τετραώροφο συγκρότημα κατοικιών επί των οδών 28ης Οκτωβρίου και Δωδεκανήσου στα Βριλήσσια αποτελείται από: • Έξι μεζονέτες, που καταλαμβάνουν το ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2018 | 9:00 am


Βριλήσσια: Προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς τα αντιπλημμυρικά έργα - aftodioikisi.gr

Βριλήσσια: Προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς τα αντιπλημμυρικά έργα  aftodioikisi.gr

Ικανοποιημένος από την πρόοδο των εργασιών των αντιπλημμυρικών έργων που γίνονται στην πόλη δήλωσε ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 March 2018 | 10:00 am


ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο: Καρέ -καρέ η εισβολή διαρρηκτών σε 2 καταστήματα στα Βριλήσσια - Μερικά δευτερόλεπτα ήταν αρκετά - www.enikos.gr

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο: Καρέ -καρέ η εισβολή διαρρηκτών σε 2 καταστήματα στα Βριλήσσια - Μερικά δευτερόλεπτα ήταν αρκετά  www.enikos.gr

Ώρα 3.00 τα ξημερώματα. Οι ληστές φτάνουν έξω από μίνι μάρκετ στα Βριλήσσια. Χρησιμοποιώντας ως πολιορκητικό κριό το όχημά τους σπάνε την τζαμαρία.

Δημοσιεύθηκε στις 9 March 2018 | 10:00 am


Συνελήφθη μέλος σπείρας που είχε ρημάξει τα σπίτια σε Χαλάνδρι και Βριλήσσια - Έγκλημα | News 24/7 - News247.gr

Συνελήφθη μέλος σπείρας που είχε ρημάξει τα σπίτια σε Χαλάνδρι και Βριλήσσια - Έγκλημα | News 24/7  News247.gr

Ταυτοποιήθηκαν επίσης και αναζητούνται δύο γυναίκες συνεργοί του από Γεωργία και Μολδαβία αντίστοιχα. Εξιχνιάσθηκαν έξι περιπτώσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 27 January 2018 | 10:00 am


Γιατί τα Βριλήσσια δεν είχαν ούτε μια μέρα «βουνά» σκουπιδιών - Η Εφημερίδα των Συντακτών

Γιατί τα Βριλήσσια δεν είχαν ούτε μια μέρα «βουνά» σκουπιδιών  Η Εφημερίδα των Συντακτών

Η συνεργασία δήμου, εργαζομένων και πολιτών, σε συνδυασμό με τις «πράσινες» πρακτικές διαχείρισης, έχουν κάνει τα Βριλήσσια να ξεχωρίζουν αυτές τις ημέρες ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 June 2017 | 10:00 am


Στα Βριλήσσια ρίχνουν αλάτι στους δρόμους για να τους κρατήσουν ανοικτούς [εικόνες] - iefimerida

Στα Βριλήσσια ρίχνουν αλάτι στους δρόμους για να τους κρατήσουν ανοικτούς [εικόνες]  iefimerida

Στα Βριλήσσια, μια από τις περιοχές της πρωτεύουσας όπου τη νύχτα το χιόνι έπεφτε πυκνό, τα προβλήματα σταδιακά αποκαθίστανται.

Δημοσιεύθηκε στις 29 December 2016 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Βριλήσσια

Φιλικοί ιστότοποι: