Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής   »   Βριλήσσια    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ανοιχτή επιστολή του Τάσου Χρηστάκη.

ΤΑΣΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Αργύρη Ντινόπουλου "Βριλήσσια Δυνατά".

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 3:53 pm


Μια ξεχωριστή παρουσία στο δημοτικό μας προσκήνιο!

ΙΩΑΝΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό "Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας" του Δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ 5ΕΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
 • Κάτοικος Βριλησσίων από το 1983 και μητέρα τριών παιδιών.
 • Απόφοιτος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, του Πανεπιστημίου Αθηνών
 • Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και υπεύθυνη Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων από το 2006.
 • Υπεύθυνη Προγραμματισμού και Υλοποίησης των Προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού στο δήμο Βριλησσίων από το 1991-2002
 • Ενασχόληση με τα κοινά ανελλιπώς από το 2002.
 • Εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βριλησσίων από το 2014 έως σήμερα με το συνδυασμό Δήμος Δημιουργίας .
ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 2014-2019 :
 • Καλοκαιρινό Φεστιβάλ στο Θέατρο - Νταμάρι “Αλίκη Βουγιουκλάκη”.                                                   
 • Συνεργασία με επώνυμα μουσικά και θεατρικά σχήματα
 • ΑΗΔΟΝΙΔΕΙΑ : Θεσμοθέτηση αφιερώματος στην Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική
 • Αφιερώματα σε μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες ( Χρόνης Αηδονίδης, Ηλίας Ανδριόπουλος )
 • Ένταξη στο πρόγραμμα του έργου των ερασιτεχνικών εργαστηρίων του Δήμου μας (φιλαρμονική, θεατρικά εργαστήρια, μικτή και παιδική χορωδία)
 • Τοποθέτηση νέων σύγχρονων καθισμάτων στο θέατρο Νταμάρι
 • ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ: ζωντανή μουσική και εδέσματα με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου μας
 • ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ:
 • Αγορά στολών
 • 13 Επαγγελματίες μουσικοί δίνουν μαθήματα και πλαισιώνουν τους ερασιτέχνες μουσικούς στις εκδηλώσεις αναβαθμίζοντας το σύνολο
 • ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ
 • Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου με το οποίο γνωρίζουν στα παιδιά τον Εθνικό Δρυμό Σουνίου, την Πεντέλη, τον Υμηττό και την Πάρνηθα.
 • Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης Προσχολικής Ηλικίας
 • Έγκριση Προγράμματος Δημιουργικής Απασχόλησης 6-12 ετών στο 6ο Δημοτικό Σχολείο μέσω της ένταξης στο πρόγραμμα Οικογενειακής Εναρμόνισης ΚΔΑΠ της ΕΕΤΑ.
 • ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ”: πεζοπορικές εξορμήσεις για όλους τους Δημότες για την ανάδειξη της φύσης, της ιστορίας και του πολιτισμού του τόπου μας
 • Αγορά ακινήτου από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό για τη στέγαση των εργαστηρίων του Δήμου μας και τη δημιουργία Δημοτικής Δανειστικής Βιβλιοθήκης.
 • Διοργάνωση αγώνων φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ και τον ΣΚΑΙ, το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, τα Παιδικά Χωριά SOS και το Χαμόγελο του Παιδιού
 • Διορισμός μόνιμος 6 γυμναστών για την καλύτερη λειτουργία των προγραμμάτων μας
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2018-2019 ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ
         ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
         ΣΤΙΒΟΣ
         ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
         ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
         ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
         ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
         ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ
         ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ
         ΣΚΑΚΙ
         ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
         ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ
         ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΕΦΑΑ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ
         ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ Γ΄Δ΄Ε΄ΣΤ΄       ΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΠΕΝΤΕΛΗ-ΥΜΗΤΤΟ-ΛΑΥΡΙΟ-ΠΑΡΝΗΘΑ)
         ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ
         ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΗ ΙΩΑΝΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ ζητάει την στήριξή σας για να συνεχιστεί το έργο της δημοτικής αρχής και στην επόμενη θητεία.

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 8:39 am


Ο Μαστοράκης Χαράλαμπος (Χάρης) στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πνοής για τα Βριλήσσια.


Φίλες και Φίλοι,

Ζούμε σε μια εποχή που μετά από χρόνια κρίσης τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο και σε όλους τους τομείς πολιτικό, οικονομικό, αξιακό.
Έχοντας αυτό υπ’όψιν έλαβα την απόφαση για τη συμμετοχή μου ως νέου ανθρώπου στα κοινά και την προσπάθεια για τη μέγιστη δυνατή συμβολή μου στον πραγματικό εκσυγχρονισμό και την ουσιαστική ανανέωση στα Βριλήσσια.
Ο βασικός λόγος, για τον οποίο έλαβα αυτήν την απόφαση, είναι το γεγονός ότι ο Γιάννης Πισιμίσης πληροί όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά για έναν αποτελεσματικό Δήμαρχο. Είναι νέος, μορφωμένος και διαθέτει εμπειρία τόσο στην πραγματική οικονομία - όντας επιχειρηματίας-  όσο και στην αυτοδιοίκηση έχοντας διατελέσει επί 9 συναπτά έτη Δημοτικός  Σύμβουλος και 2 έτη Αντιδήμαρχος. Επιπλέον είναι ένας άνθρωπος με όραμα και αποφασισμένος να αντιταχθεί στη συντήρηση και στην  αδιαφορία για την ποιότητα ζωής των πολιτών και να πάει τα Βριλήσσια πολλά βήματα μπροστά.
Στόχος μου είναι η μέγιστη προσωπική μου συμβολή στην υλοποίηση του προγράμματος του Συνδυασμού, το οποίο απαντά σε όλα τα προβλήματα της πόλης μας.  Το πρόγραμμά μας στοχεύει στον εκσυγχρονισμό των υποδομών, στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και της απασχόλησης  -ιδίως των νέων ανθρώπων-, στη βελτίωση της ασφάλειας, στην αξιοποίηση των πλέον σύγχρονων τεχνολογικών λύσεων όσο και στην αναβάθμιση της επαφής με τους πολίτες και την οργάνωση του Δήμου κ.α.
Όσον αφορά εμένα προσωπικά:
Στα Βριλήσσια έχω ζήσει όλη μου ζωή και αποφοίτησα από το 2ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο Βριλησσίων. Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού στη Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πτυχίου στη Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Εργάζομαι στον Στρατηγικό Σχεδιασμό Τραπέζης, ενώ έχω εργαστεί επίσης σε εταιρεία Ανάλυσης Δεδομένων. Είμαι ενεργό μέλος της ΟΝΝΕΔ Βριλησσίων.
Τα ζητήματα με τα οποία κυρίως επιθυμώ να ασχοληθώ αφορούν στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης στα Βριλήσσια και η βελτίωση των Υποδομών.
Για όλα αυτά και επειδή υπάρχει πραγματικό όραμα και σχέδιο για την αλλαγή στα Βριλήσσια τόσο από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Βριλησσίων όσο και από εμένα ως Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, σας καλώ να μας στηρίξετε.
Μαζί μπορούμε και θα αλλάξουμε τα Βριλήσσια!

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 8:23 am


Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ!

Την Κυριακή το απόγευμα 19/5/2019 στις 17:00 μ.μ. στο δημοτικό γήπεδο Βριλησσίων η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου!

Με την συνάντηση των τριών Πρωταθλητριών ομάδων και την ανάδειξη του Υπερ-πρωταθλητή!


Η ομάδα των ανδρών του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ απέναντι σε αυτή του ΠΑΠΑΓΟΥ και του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ θα διεκδικήσει την απόλυτη επιτυχία.

Μια μεγάλη στιγμή για όλα τα Βριλήσσια!

Να είμαστε όλοι εκεί να χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας και να γιορτάσουμε μαζί τους την τεράστια επιτυχία της φετινής χρονιάς.

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 8:19 am


Το δίχτυ.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019, 9:00μμ, στο ΤΥΠΕΤ από το Cine-Δράση

Το δίχτυ/Geumul (2016)

Νότια Κορέα, 2016. Διάρκεια: 114'. Σκηνοθεσία - Σενάριο: Kim Ki-Duk
Πρωταγωνιστούν: Ryoo Seung-bum, Kim Young-min, Lee Won-keun, Park Ji-il, Jeong Ha-dam, Sung Hyun-Ah, Guyhwa Choi, Kim Su-an.
 «Το Δίχτυ» του Kim Ki-Duk είναι μια θαυμάσια ανθρωποκεντρική ταινία, ένα προκλητικό πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη που βλέπεται με κομμένη την ανάσα. Εστιάζει στο λαβύρινθο των ανθρώπινων χαρακτήρων, την απάθεια των αρχών και τη δέσμευσή τους από ένα σύστημα κανόνων που λειτουργεί σε βάρος των πολιτών.
Το φιλμ μας μεταφέρει στην Κορεατική Χερσόνησο, το θερμό θέατρο του μακροβιότερου Ψυχρού Πολέμου. Βόρειος και Νότια Κορέα, δύο εχθρικά κράτη που κάποτε στο πολύ κοντινό παρελθόν αποτελούσαν την ίδια χώρα. Δύο κράτη γειτονικά, ένας λαός διχοτομημένος εξ αιτίας εξωτερικών επεμβάσεων, δυο εξουσίες που αλληλοκατηγορούνται, εχθρεύονται η μία την άλλη και δεν επιτρέπουν την επικοινωνία μεταξύ του πληθυσμού. Καθεμία έχει το δικό της δίκιο και το δικό της άδικο. Ο Τσουλ-Γου είναι ένας φιλήσυχος Βορειοκορεάτης ψαράς που ζει σε μια από τις πλέον επικίνδυνες περιοχές, κοντά στην αποστρατικοποιημένη ζώνη των συνόρων με τη Νότια Κορέα. Αγαπά την πατρίδα του γιατί εκεί γεννήθηκε και εκεί βρίσκονται όλα όσα αγαπά, η γυναίκα του, η κόρη του. Πιο πολύ αγαπά την βάρκα που ταΐζει την οικογένεια του. Για να μπορέσει να ψαρέψει, περνάει  καθημερινά τον έλεγχο του φυλακίου της ακτής. Μια μέρα το δίχτυ του θα πιαστεί στην προπέλα της βάρκας. Παρά τις προσπάθειες του το ρεύμα θα τον παρασύρει στην εχθρική καπιταλιστική χώρα, όπου θα συλληφθεί και θα φυλακισθεί. Στον ελεύθερο καπιταλιστικό Νότο, που υποτίθεται ότι σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα τον θεωρήσουν αρχικά κατάσκοπο, θα τον ανακρίνουν, θα τον βασανίσουν σωματικά και ψυχολογικά και όταν αρχίσουν να υποπτεύονται ότι δεν  είναι αυτό που φαντάστηκαν, θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο, ακόμα και τη βία για να τον «σώσουν» από αυτό που χαρακτηρίζουν τυραννικό καθεστώς του Βορρά. Θα του προσφέρουν τα «αγαθά» του  καπιταλισμού για να τον προσηλυτίσουν, να τον πείσουν να αυτομολήσει και γιατί όχι να γίνει δικός τους πράκτορας.
   Αλλά ιδεολογία για τον Τσουλ-Γου είναι μόνον η επιθυμία του να ξαναγυρίσει στην οικογένεια και την ζωή του. Καθώς περνάνε οι μέρες οι νοτιοκορεατικές αρχές αντιλαμβάνονται ότι ο αιχμάλωτος τους αποτελεί περισσότερο πρόβλημα για την δημόσια εικόνα της χώρας παρά πλεονέκτημα και τον απελευθερώνουν. Πίσω στον Βορρά θα τον υποδεχτούν ως ήρωα. Για αυτούς είναι ο πατριώτης που περιφρόνησε τις σειρήνες του καπιταλισμού για τις σοσιαλιστικές αξίες. Αλλά τα θαύματα κρατάνε τρεις μόνον ημέρες και μόλις καταλαγιάσει η προπαγάνδα ο Τσουλ-Γου θα δει το πραγματικό πρόσωπο και της δικής του πατρίδας. Θα ανακριθεί και πάλι, από τους δικούς του αυτή τη φορά και θα μπει στην μαύρη λίστα. Αν και το μόνο του έγκλημα είναι ότι, άθελά του, ήρθε σε επαφή με τον εχθρό βρίσκεται ανάμεσα σε συμπληγάδες, παγιδευμένος σε ένα κοινωνικοπολιτικό «δίχτυ» συμφερόντων. Σαν ήρωας σε γραπτό του Κάφκα  είναι θύμα του παραλογισμού της πολιτικής αντιπαράθεσης που ταλανίζει τον λαό του και μαζί σύμβολο της καταπίεσης που υφίσταται ο κάθε πολίτης από την εξουσία, που απλώνει το δίχτυ της και τον εγκλωβίζει στον ιδεολογικό μηχανισμό της, στερώντας του κάθε δυνατότητα αυτοπροσδιορισμού.
Ο Κορεάτης σκηνοθέτης Kim Ki-Duk είναι αναμφισβήτητα ένας από τους μεγαλύτερους δημιουργούς του παγκόσμιου σινεμά. Παραγωγικότατος μέσα στα 20 χρόνια καριέρας του, έχει δημιουργήσει ένα σύνολο ταινιών με τις οποίες, άλλοτε με ωμό ρεαλισμό και άλλοτε με ιδιαίτερο λυρισμό, αφηγείται ιστορίες που ανιχνεύουν τις πιο σκοτεινές πλευρές της ανθρώπινης ύπαρξης. Δύο από πιο αναγνωρισμένες τα «Ολομόναχοι μαζί» (3-Iron, 2004), και «Άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο, χειμώνας... και άνοιξη» (Spring, Summer, Fall, Winter... And Spring, 2003), έχουμε προβάλει στο Cine-Δράση.  «Το δίχτυ» του είναι ένα φιλμ με σασπένς, ρυθμό και ειλικρίνεια, που πατάει θεματολογικά στο βαρύ πρόβλημα της αδυναμίας συνύπαρξης των δύο μελών του διαιρεμένου γεωγραφικού σώματος της Κορέας (παρεμπιπτόντως αυτή η χώρα και η Κύπρος είναι οι δύο μοναδικές διαιρεμένες χώρες στον κόσμο). Το μήνυμα του για ένωση των δύο τμημάτων της Κορεατικής Χερσονήσου σε μία χώρα μοναδική και αδιαίρετη είναι μεν ουτοπικό στις σημερινές συνθήκες, από την άλλη όμως έχει έντονη ουμανιστική διάσταση. Προς τιμήν του δεν χαρίζεται σε καμία από τις δύο πλευρές και στέκεται επικριτικά τόσο ως προς τον σοσιαλιστικό Βορρά, όσο και προς τον καπιταλιστικό Νότο.  Για αυτόν το κράτος και στις δύο εκδοχές του δεν υφίσταται για να υπηρετεί αλλά για να καταπιέζει το λαό. Τα  καλλιτεχνικά στοιχεία της ταινίας είναι πολύ υψηλών στάνταρ. Μεγάλο ατού της η δωρική ερμηνεία του Ryoo Seung-bum του ηθοποιού που υποδύεται τον Τσουλ-Γου. 
  Εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=QfO_e1vcDJo,  το trailer της ταινίας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 8:15 am


Κυκλοφόρησε το πρώτο σποτάκι.

Της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική για τις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μάη

Στις 26 Μάη 2019 ψηφίζουμε/στηρίζουμε Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική!

Παίρνουμε τη ζωή μας πίσω στην Αττική.

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 8:11 am


Διαμόρφωση χώρων.

Πέριξ του Δημοτικού Καταστήματος Πεντέλης.
 
Στο πλαίσιο του σχεδιασμού του Δήμου για τη διαμόρφωση χώρων επίσκεψης και περιπάτου για τους Πεντελιώτες και τους επισκέπτες, πραγματοποιήθηκε στη Δ.Κ. Πεντέλης η περίφραξη του Μνημείου Πεσόντων Ηρώων Πεντέλης στο άλσος έναντι του Δημοτικού Καταστήματος, από τον Τοπικό Σύμβουλο της Δ.Κ. Πεντέλης κο Κανέλλο Γεωργόπουλο.  Επίσης τοποθετήθηκε στο μεγάλο άλσος πλησίον του Δημαρχείου άγαλμα Καρυάτιδος.

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 8:07 am


Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2019

Των Ημερήσιων και Εσπερινών Γενικών Λυκείων.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
Δ/νση: Καλαμβόκη 2Α
Τ.Κ. 15127 Μελίσσια Μελίσσια, 17 Μαϊου 2019
Τηλ: 2132050017-18
Φαξ : 2132050039
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – 59

ΘΕΜΑ: Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2019 των Ημερήσιων και Εσπερινών Γενικών Λυκείων.
 1. Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με Υπουργικές Αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας καθορίστηκε το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων Γενικών Λυκείων και Επαγγελματικών Λυκείων 2019 ως εξής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2019 των ημερήσιων και
εσπερινών Γενικών Λυκείων

ΗΜΕΡΑ
ΗΜΕΡ/ΝΙΑ
ΜΑΘΗΜΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
(Ο.Π.= Ομάδα Προσανατολισμού)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
7-6-2019
- ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ
10-6-2019
- ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
- ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
+ Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ &ΠΛΗΡ/ΚΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ
12-6-2019
- ιστορια
- φυσικη
- ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡ/ΚΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
14-6-2019
- λατινικα
- χημεια
- ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ
Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡ/ΚΗΣ
ΤΡΙΤΗ
18-6-2019
- ΒΙΟΛΟΓΙΑ
- βιολογια
Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ.
Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.


2. Τα Εξεταστικά Κέντρα που έχουν οριστεί για τη διεξαγωγή των ανωτέρω εξετάσεων και αφορούν τους μαθητές των Λυκείων του Δήμου μας είναι τα ακόλουθα:
Εξεταστικό Κέντρο
Εξεταζόμενα Σχολεία
Γενικό Λύκειο Μελισσίων
Πόντου 5, Μελίσσια,
τηλ.210 8047286
Γενικό Λύκειο Μελισσίων
Γενικό Λύκειο Πεντέλης
2ο Γενικό Λύκειο Βριλησσίων
Ταϋγέτου & Δίρφυς, Βριλήσσια,
τηλ. 210 6132567
Γενικό Λύκειο Νέας Πεντέλης
4ο Γενικό Λύκειο Αμαρουσίου
Ν. Ζεκάκου 3, Μαρούσι
τηλ. 210 6105133
Λύκειο Μελισσίων «Η Ελληνική Παιδεία»


Αρμόδια Διεύθυνση: Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού
Αρμόδια Υπάλληλος: κα Σιρμποπούλου Έφη
Τηλ: 213-2050084 εσωτ.184, Email:sirbopoulou@melissia.gr


Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 8:04 am


ΓIATI ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΜΑΝΙΑΤΟΓΙΑΝΝΗ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό "Βριλήσσια - Δήμος Δημιουργίας".

Η οικογένειά μου και εγώ κατοικούμε στα Βριλήσσια από το 1985 και έχουμε ζήσει αρκετές Δημοτικές Αρχές μέχρι σήμερα.
Οι λόγοι που αποφάσισα να στηρίξω τον Ξένο Μανιατογιάννη στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου είναι οι ακόλουθοι:
Νοικοκυρεύει τα οικονομικά του Δήμου
Οι προηγούμενες Δημοτικές  Αρχές  χρωστούσαν στην ΕΥΔΑΠ 1.0 εκατομ. Ευρώ και η παρούσα Δημοτική Αρχή τα αποπλήρωσε.
Παρέλαβε δανειακές υποχρεώσεις 5,7 εκατομ. Ευρώ και τα μείωσε σε 4,4 εκατομ. Ευρώ χωρίς να πάρει  ούτε ένα ευρώ δάνειο.
Οι υποχρεώσεις προς τρίτους μειώθηκαν από 1,7 εκατομ. Ευρώ σε 650.000 Ευρώ
Δημιούργησε ταμειακό υπόλοιπο πάνω από 3.0 εκατομ. Ευρώ
Αυτός ο χειρισμός των οικονομικών του Δήμου, μου δημιουργεί ένα αίσθημα εμπιστοσύνης για την επόμενη θητεία του στο Δήμο μας.
Διασφαλίζει κοινόχρηστους και κοινωφελείς χώρους για το μέλλον
Ως μελετήτρια του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Βριλησσίων είχα εντοπίσει την μεγάλη έλλειψη του Δήμου σε αθλητικούς χώρους.  Είχαμε ξεκινήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Ο.Τ.61 (πρώην Tennis Club) πριν από 20 και πλέον χρόνια. Στα χρόνια που μεσολάβησαν ο Δήμος είχε εμπλακεί σε αναποτελεσματικές διαδικασίες. Ο Ξένος Μανιατογιάννης κατάφερε και απέκτησε τα 7 + 1,5 στρέμματα, με χαμηλότερη τιμή κατά 50% από αυτή  που όρισε το δικαστήριο το 2009 και πολύ ευνοϊκές ρυθμίσεις, ενώ ο πωλητής παραιτήθηκε οριστικά από αγωγές κατά του Δήμου ύψους περίπου 4 εκατομ. Ευρώ. Έτσι, η παραρεμάτια γειτονιά και ο Δήμος απέκτησαν το χώρο αυτό, όπου θα κτιστεί πρότυπο Δημοτικό αθλητικό κέντρο.
Ο χώρος του Ο.Τ. 365, Κισσάβου και Μητροπούλου, έκτασης 12 στρεμμάτων, ανήκει στο Δήμο και στους Δημότες του, όντας η Τράπεζα Γης από την ένταξη του Πατήματος στο σχέδιο πόλης. Όμως τα προηγούμενα 12 χρόνια οι δημότες στερήθηκαν το χώρο αυτό, γιατί είχε συναφθεί σύμβαση με ιδιώτη, από προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, αντί χαμηλού ενοικίου, για  να κατασκευάσει και εκμεταλλευτεί αθλητικές εγκαταστάσεις επί 12ετία και μετά να τις παραχωρήσει στο Δήμο. Έζησα την προσπάθεια του επιχειρηματία να παρατείνει τη μίσθωση,  ο Ξένος όμως επέλεξε πάλι το σωστό: Δεν παρέτεινε τη σύμβαση, προκειμένου να αποδοθεί ο χώρος εκεί που ανήκει, στους Δημότες του.
Συνεπώς, για τα Ο.Τ. 61 και 365, που προανέφερα, ο Ξένος Μανιατογιάννης κινήθηκε ως καλός Δήμαρχος, εξασφαλίζοντας γη και χρήματα, ώστε στην επόμενη θητεία του να αξιοποιήσει τους χώρους εις όφελος των δημοτών, χωρίς να χρειαστεί να επιβαρύνει το Δήμο με δάνεια, όπως ήταν η πρακτική των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών.
Στην ίδια λογική, της ουσιαστικής αξιοποίησης της Ναυτικής Βάσης, στα πλαίσια των προτεινόμενων στο υπό έγκριση Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο χρήσεων, εις όφελος των δημοτών, αντί των ακριβών και «άχρηστων» έργων που έγιναν από προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, θα κινηθεί ο Ξένος Μανιατογιάννης κατά τη δεύτερη θητεία του στο τιμόνι του Δήμου.
Πιστεύει στην  Πράσινη Διαχείριση
Άλλος λόγος που με ώθησε να συμπαραταχθώ με τον Ξένο Μανιατογιάννη είναι το Στρατηγικό Σχέδιο που εφάρμοσε για τη διαχείριση των απορριμμάτων, για το οποίο ο Δήμος Βριλησσίων βραβεύτηκε. Τα αποτελέσματα του Σχεδίου:
    • Μείωση κατά 54% των απορριμμάτων που θάβονται στη χωματερή
    • Αύξηση της ανακύκλωσης από 4% σε 34% και
    • Μείωση των δημοτικών τελών ως επιβράβευση των δημοτών.
Προωθεί συστηματικά Κοινωνικά Προγράμματα
Επίσης εκτίμησα τα Προγράμματα  του Δήμου όπως :
    • για την Υποστήριξη της Νεανικής Επιχειρηματικότητας και το Πρόγραμμα Mellon, στο οποίο συμμετείχαν πολλοί νέοι Βριλησσιώτες και βρήκαν δουλειά.
    • το Κοινωνικό Φαρμακείο, τους Εθελοντές γιατρούς
    • το Κοινωνικό Παντοπωλείο και πολλά ακόμη
Είμαι πολύ χαρούμενη που αποφάσισα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του Ξένου Μανιατογιάννη στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου και θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για την επιτυχία του Συνδυασμού «ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Δήμος Δημιουργίας».

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 7:59 am


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

Καταγγέλλουμε τον βανδαλισμό του εκλογικού μας περίπτερου με σβάστικες
(16/5), προφανώς από κάποιον νεοναζί οπαδό. Διόλου τυχαία δεν είναι, ο τόπος και ο χρόνος που επέλεξε να το κάνει.
Ως "Αντίσταση και Ανατροπή", μια δημοτική κίνηση που παλεύει για τα συμφέροντα των πληττόμενων, ξέρουμε πολύ καλά το ρόλο του φασισμού, το πώς αυτός δρα αποπρασανατολιστικά για τον κόσμο της εργασίας και την νεολαία. Προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, θα συνεχίσουμε με το ίδιο σθένος να παλεύουμε για τον κόσμο της γειτονιάς και μαζί με αυτόν, κατά του φασισμού. Παλεύουμε ώστε να καταδικαστούν ισόβια οι νεοναζί δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής. Ως νέοι και νέες, που παλεύουμε για καλύτερους όρους ύπαρξης συνολικά για την κοινωνία, είμαστε υποχρεωμένοι/ες να το κάνουμε και θα το κάνουμε. Ο φασισμός τσακίζεται στον δρόμο, στα σχολεία, στην δουλειά!

Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις και τον λαό των Βριλησσίων να απομονώσουν όλες τις φασιστικές αντιλήψεις και πρακτικές!

Σας καλούμε όλους και όλες να παρευρεθείτε στην κεντρική μας συγκέντρωση, Σάββατο 18/5, πλατεία Αναλήψεως, ώρα 19:00.

Ούτε και στα Βριλήσσια, ούτε και πουθενά
Τσακίστε τους φασίστες, σε κάθε γειτονιά!

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 7:55 am


ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19/5/2019 ΣΤΙΣ 20.00 μ.μ. ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Σας προσκαλούμε στην συναυλία Αλληλεγγύης, την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 και ώρα 20.00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων (Κισσάβου 11). Μια διαφορετική συναυλία ευαισθησίας και προσφοράς στα μικρά παιδάκια χωρίς γονείς ή με γονείς που δεν μπορούν να τα συντηρήσουν.. Στηρίζουμε το Εθνικό Ορφανοτροφείο-Βρεφοκομείο Καλλιθέας. Την Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 20.00 (επισυνάπτεται λίστα ειδών που έχουν ανάγκη)

*  Φιλοξενούμε σπουδαίους καλλιτέχνες που θα μας ταξιδέψουν σε Ξένα και Ελληνικά τραγούδια απο το χθες μέχρι σήμερα..
Η καλλιτεχνική ομάδα, της κοντράλτο και δασκάλας λυρικού τραγουδιού και πιάνου Λένας Γιγάντε, "Ήχοι & Απόηχοι", που αποτελείται από τις σοπράνο Μαρία Αλιμαντήρη και Άννα Καπόνε-Πάπας και τον τενόρο Λίνο Αρσένη, παρουσιάζει το μουσικό της πρόγραμμα "Κύματα", μια συλλογή από τραγούδια των Αττίκ, Γιαννίδη, Χατζιδάκι, Kurt Weill, Rodgers, Kern, Rossini, γνωστά ισπανικά και γαλλικά τραγούδια, καθώς και τραγούδια από μιούζικαλ και ιταλικές καντσονέτες.
Στο πιάνο συνοδεύει η Ιωάννα Σταύρου.

Βιογραφικά
Η σοπράνο Μαρία Αλιμαντήρη γεννήθηκε στο Βέλγιο και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε κλασικό τραγούδι στο Παρίσι ( με τους A. Aubin, G. Rex, J. Pelaez, D. Kaufman) και θεωρητικά με τους Ι. Παππά και C. Loiselle, και στην Ελλάδα με τους Ν. Κυπουργό και Ελ. Παπαβασιλείου). Έχει δίπλωμα μονωδίας από το Δελφικό Ωδείο με τη Λένα Γιγάντε. Έλαβε μέρος σε κονσέρτα και συναυλίες στο Παρίσι, τις Η.Π.Α. και την Ελλάδα.

Η σοπράνο Άννα Καπόνε-Πάπας γεννήθηκε στην Αθήνα.Σε ηλικία 9 ετών ξεκίνησε μαθήματα πιάνου όπου απέκτησε το δίπλωμα.Στα 15 της έτη ξεκίνησε μονωδία αποκτώντας αργότερα το δίπλωμα.Συνέχισε σπουδές στο μοντέρνο τραγούδι και είναι κάτοχος του Rockschool's Diploma of London. Το 2011 κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κλασσικού τραγουδιού που διοργανώθηκε στο Λουξεμβούργο.Το 2017 τραγούδησε στο ναυτικό όμιλο της Αλεξάνδρειας στην Αίγυπτο.

Ο τενόρος Λίνος Αρσένης γεννήθηκε στη Λάρισα και ζει στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Αρχαιολογίας και Ιστορία της Τέχνης του ΕΚΠΑ. Σπούδασε υποκριτική και μέθοδο Meisner στο θέατρο των Αλλαγών και λάτιν χορούς στη σχολή του Φωκά Ευαγγελινού. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα Σύγχρονου Τραγουδιού και Θεωρητικά στο Εθνικό Ωδείο και έχει δίπλωμα μονωδίας από το Δελφικό Ωδείο με την Λένα Γιγάντε. Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες στην Αθήνα. Σπουδάζει στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ.Με εκτίμηση

Β.Αρσένη-Λάμπρου

Πρόεδρος ΟΚΠΑΔΒ

(Υπ. Δημ. Σύμβουλος

Βριλήσσια-Δήμος Δημιουργίας) 

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 7:51 am


5+1 θέσεις για τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Εισαγωγή

Εδώ και χρόνια, η διαχείριση των απορριμμάτων συνεχίζεται στην ίδια αντιπεριβαλλοντική και αναποτελεσματική κατεύθυνση με τραγικές συνέπειες για τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής και όλου του λεκανοπεδίου της Αττικής. Κατά τη θητεία της Δούρου, οι επεκτάσεις της Φυλής  συνεχίστηκαν και πλέον εξαντλούνται, έτσι ώστε η λειτουργία μιας «δεύτερης Φυλής» στο Γραμματικό να φαντάζει σαν τη μόνη επιλογή. Η διαχείριση που προτάσσουν τα ιδιωτικά συμφέροντα στα απορρίμματα είναι καταστροφική για το περιβάλλον και την υγεία όλων μας και δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Δούρου, Πατούλης και Σγουρός, ενώ είναι απόλυτα συνυπεύθυνοι για τη σημερινή διαχείριση,  έχουν το θράσος να μας μιλάνε για την πρόθεσή τους να «λύσουν το πρόβλημα».
Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, που έχει ασχοληθεί επί μακρόν με το ζήτημα των απορριμμάτων μέσα κι έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο, καταθέτει μια επικαιροποιημένη, ολοκληρωμένη πρόταση για μια άλλη διαχείριση, φιλική στον άνθρωπο και το περιβάλλον, που δείχνει πώς θα μπορούσε άμεσα να δοθεί λύση στο πρόβλημα. Την πρόταση αυτή την  καταθέτουμε στη δημόσια συζήτηση απέναντι στα ψέματα των επί χρόνια διαχειριστών, κυβερνώντων και περιφερειακών αρχών που λειτουργούν ως ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων.
Καταθέτουμε αυτή την πρόταση πρώτα από όλα στα κινήματα, προκειμένου να εξοπλίσουμε τις διεκδικήσεις τους για μια άλλη διαχείριση και για να ενοποιήσουμε τις διεκδικήσεις και τους αγώνες, ενάντια στην προσπάθεια διαχωρισμού και εμφάνισης των αγώνων των  κατοίκων κάθε περιοχής ως συντεχνιακών, που θέλουν μόνο να μεταφέρουν το πρόβλημα σε άλλη περιοχή. Θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, μέσα και κυρίως έξω από το περιφερειακό συμβούλιο, για να δυναμώσει το κίνημα που θα συγκρουστεί με τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα στη καταστροφική διαχείριση των απορριμμάτων και θα επιβάλει το δίκαιο και την άλλη διαχείριση.


Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική
Διαχείριση των απορριμμάτων με κριτήριο το δημόσιο κοινωνικό όφελος και την περιβαλλοντική προστασία
ή
θάψιμο, κάψιμο και περιορισμένη ανάκτηση με στόχο το κέρδος;

    1. Γιατί το πρόβλημα διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων (ΑΣΑ) παίρνει τέτοιες διαστάσεις;
-Γιατί «Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει»: αυτοί που δημιουργούν τα σκουπίδια είναι οι ίδιοι που τα εκμεταλλεύονται για να κερδίζουν από αυτά
    • Καλλιεργείται λογική άκρατης κατανάλωσης (άρα και αύξηση της συσκευασίας) σε μια απολύτως εμπορευματική σύγχρονη καπιταλιστική κοινωνία.
    • Υπάρχει επιλογή  μείωσης του χρόνου ζωής των προϊόντων, αλλά και μείωση δυνατότητας επισκευής τους (για κερδοσκοπικούς λόγους), συνεπώς  προκύπτει αυξημένη και ταχεία απόρριψή τους.
    • Η ποιότητα των απορριμμάτων  συσκευασίας που βασίζονται στο πετρέλαιο (πλαστικά) προσθέτει τεράστια προβλήματα.
    • Η τάση αστικής συγκέντρωσης και δημιουργίας μεγα-πόλεων, κάνει πολύ δύσκολη τη διαχείριση των απορριμμάτων.
    • Η διαχείριση του όγκου των απορριμμάτων από το κράτος και την Περιφέρεια Αττικής,  δεν  αντιμετωπίζει το σύνολό τους, αλλά επικεντρώνει στα υλικά τα οποία αποδίδουν επιχειρηματικό κέρδος.

    2. Η καταστροφική και αδιέξοδη σημερινή πολιτική διαχείρισης των απορριμμάτων από την Περιφέρεια Αττικής
    • Στην  Αττική  παράγονται περίπου 2 εκατομμύρια τόνοι αστικών αποβλήτων (ΑΣΑ) κάθε χρόνο, εκ των  οποίων το 88% θάβεται στην χωματερή της Φυλής. Ειδικότερα: το 75% πηγαίνει απευθείας για θάψιμο, το 8% πηγαίνει για θάψιμο ως «υπόλειμμα» του ΕΜΑΚ (Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης) Φυλής, το 5% πηγαίνει για θάψιμο ως υπόλειμμα των ΚΔΑΥ (Κέντρων Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών), το 5% ανακυκλώνεται μέσω των ΚΔΑΥ, το 7% πηγαίνει σε κάψιμο («ενεργειακή αξιοποίηση» το λένε) και άλλες χρήσεις.
    • Τα συγκεκριμένα μεγέθη, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΔΣΝΑ, για το 2018 ήταν:  Από τους 1.820.000 τόνους το 2018, μόνο οι 160.000 τόνοι πήγαν για ανακύκλωση και οι 80.000 τόνοι (50%) κατέληξαν στη Φυλή, ως υπόλειμμα, για θάψιμο.
    • Τα παραπάνω οδηγούν σε τεράστια περιβαλλοντική επιβάρυνση, τόσο λόγω της μη ανακύκλωσης/ανάκτησης υλικών, όσο και λόγω της μόλυνσης/υποβάθμισης εδαφών, υπόγειων νερών, μέχρι και της θάλασσας (ιδιαίτερα  απειλείται ευθέως η θάλασσα στην περίπτωση λειτουργίας του ΧΥΤΑ/”Υ” στο Γραμματικό) και της ατμόσφαιρας.
    • Οδηγούν επίσης σε τρομακτική υποβάθμιση της ζωής των κατοίκων της Δυτικής Αττικής, με πολλαπλές επιπτώσεις στην υγεία και την ποιότητα διαβίωσής τους, που φτάνουν μέχρι την αύξηση των καρκίνων και το θάνατο. Στη Δυτική Αττική το ποσοστό εμφάνισης των καρκίνων εκτοξεύεται στο 37% έναντι 11% των άλλων περιοχών.
    • Σε κάθε περίπτωση και παρά τις επεκτάσεις στους χώρους ταφής στη Φυλή, το σημερινό μέγιστο όριο χωρητικότητας ταφής απορριμμάτων φτάνει το πολύ μέχρι το 2020. Σύμφωνα με  εκτιμήσεις, οδηγούμαστε σε μεγάλη κρίση με τη συνέχιση αυτής της διαχείρισης που θα "δικαιολογήσει" είτε νέες επεκτάσεις στη Φυλή είτε στην έναρξη λειτουργίας του ΧΥΤΑ/”Υ” στο Γραμματικό, πολλαπλασιάζοντας τις συνέπειες για τους κατοίκους της Αττικής και το περιβάλλον.

    3. Για τα πεπραγμένα της Περιφέρειας 2014-2019 και τον μελλοντικό σχεδιασμό
Η Περιφέρεια Αττικής επί Δούρου:
    •  Ψήφισε νέο ΠΕΣΔΑ, ο οποίος είναι στην ίδια κατεύθυνση με εκείνον που ψηφίστηκε επί Σγουρού: συνεχίζει την παράδοση της ανακύκλωσης στους ιδιώτες, προβλέπει την αύξηση της δυναμικότητας του ΕΜΑΚ, τη δημιουργία εργοστάσιου βιοαέριου, τη συνέχιση της λειτουργίας του Αποτεφρωτήρα στη Φυλή, ενώ προβλέπει και την «ενεργειακή αξιοποίηση των απορριμμάτων» (αυτό πρακτικά σημαίνει καύση).
    • Όχι μόνο δεν κινήθηκε προς το κλείσιμο της χωματερής της Φυλής, αλλά, αντίθετα, την επέκτεινε! Επέκτεινε τους χώρους ταφής - τη Β φάση στη Φυλή το 2016 και το 2017, συνεχίζοντας το θάψιμο του κύριου όγκου των απορριμμάτων  στη Φυλή.
    • Αύξησε το κόστος εισόδου απορριμμάτων στο ΕΜΑΚ (από τα οποία κερδίζει ο εργολάβος, δηλαδή η ΗΛΕΚΤΩΡ).
    • Αδειοδότησε νέες εγκαταστάσεις, όπως αυτή της εταιρείας WATT, η οποία ενώ είναι αδειοδοτημένη ως ΚΔΑΥ, προσπάθησε να μετατραπεί σε εργοστάσιο  για παραγωγή RDF/ SRF, που θα οδεύει προς καύση σε τσιμεντοβιομηχανίες. Η ντε φάκτο επέκταση της λειτουργίας της σταμάτησε προσωρινά κάτω από τις αντιδράσεις των κινημάτων, αλλά η επιδίωξή της παραμένει και σύντομα θα επανέλθει.
    • Ανανέωσε για 3 χρόνια τη λειτουργία του Αποτεφρωτήρα στη Φυλή, όπου καίγεται το 90% των Επικίνδυνων Ιατρικών Αποβλήτων (ΕΙΑ) όλης της χώρας. Ο Αποτεφρωτήρας, λειτουργεί επίσης με ιδιωτική διαχείριση (ΗΛΕΚΤΩΡ), μέσα στον οικιστικό ιστό, χωρίς καν χωροθέτηση. Η απομάκρυνσή του είναι ζήτημα κοινής λογικής, όπως και η με δημόσια ευθύνη διαχείριση των ΕΙΑ, για να μην αυξάνεται το κόστος το οποίο είναι αναγκασμένα να πληρώνουν τα νοσοκομεία για τη διαχείριση των επικίνδυνων ιατρικών αποβλήτων. Όταν ένα μεγάλο νοσοκομείο, σε μια μόνο εφημερία, μπορεί να παραχθούν μέχρι και 5.000.000 τόνοι ΕΙΑ, όταν το κόστος εισόδου των ΕΙΑ στον Αποτεφρωτήρα αυτή τη στιγμή είναι 1.700 ευρώ ανά τόνο, όταν τα ειδικά κιβώτια συσκευασίας κοστίζουν κάτι λιγότερο από 1 ευρώ /τμχ και όταν όλα αυτά χρεώνονται στους λογαριασμούς των δημόσιων νοσοκομείων, είναι σαφές το μέγεθος του προβλήματος! Μεγάλο πρόβλημα συνεχίζει να αποτελεί, επίσης, η διαχείριση της τέφρας από την καύση των ΕΙΑ.
    • Στη λήξη της θητείας της, η Περιφερειάρχης Αττικής προσπαθεί να υλοποιήσει την επέκταση της λειτουργίας του ΕΜΑΚ κατά 200 χιλ. τόνους, όπως προβλέπεται από τον ΠΕΣΔΑ που ψήφισε η «Δύναμη Ζωής». Με τον τρόπο αυτό τα προς επεξεργασία απορρίμματα στο ΕΜΑΚ θα φτάσουν τους 450 χιλ. τόνους. Πρόκειται για ένα μεγάλο δώρο στον εργολάβο που διαχειρίζεται το ΕΜΑΚ (Ηλέκτωρ), αφού αυξάνεται το κόστος διαχείρισης των απορριμμάτων, ενώ το αποτέλεσμα της ανακύκλωσης δεν μπορεί να ξεπεράσει κατ’ ανώτατο όριο το 10%, αφού έξω, στους δήμους της Αττικής, η ανακύκλωση γίνεται στον μπλε κάδο (όπου συλλέγονται σύμμεικτα απορρίμματα, σε αντίθεση με την διαλογή στην πηγή, που οδηγεί σε μεγαλύτερα ποσοστά ανακύκλωσης). Το κίνημα πρόσφατα ακύρωσε την σχετική συνεδρίαση του ΕΣΔΝΑ, που είχε προγραμματιστεί για την Μεγάλη Τρίτη.
    • Η Περιφερειάρχης ολοκλήρωσε το έργο του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό και τους δρόμους που το εξυπηρετούν, σε πλήρη αντίθεση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις της, και μάλιστα από ίδιους πόρους της Περιφέρειας, μετά την άρνηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να συνεχίσει τη χρηματοδότηση. Δρομολογεί την έναρξη λειτουργίας της εγκατάστασης στο Γραμματικό, παρά τις απολύτως δικαιολογημένες και τεκμηριωμένες αντιδράσεις των κατοίκων, εφευρίσκοντας το κόλπο της μετονομασίας του ΧΥΤΑ Γραμματικού σε «ΧΥΤΥ» (χώρος ταφής υπολείμματος) ώστε να αποφύγει τον καταλογισμό/επιστροφή όλης της χρηματοδότησης του έργου στην ΕΕ (η οποία είχε απεντάξει το έργο). Στόχο έχει να κοροϊδέψει τους κατοίκους ότι δήθεν θα πηγαίνει υπόλειμμα εκεί, τη στιγμή που στην πράξη δεν γίνεται ανακύκλωση και το 88% των απορριμμάτων καταλήγει να θάβεται στη χωματερή.
    • Είναι πάντα σε ισχύ ο σχεδιασμός για μεγάλες Μονάδες Επεξεργασίας Αποβλήτων (όλες στο πρότυπο της Φυλής, παρά τη δημαγωγία περί ΧΥΤΥ), αν και δεν προσδιορίζονται οι χώροι.
    • Τα Σχέδια Τοπικής Διαχείρισης του ΠΕΣΔΑ έμειναν στα χαρτιά. Η Περιφέρεια ρίχνει τις ευθύνες στους Δήμους. Ωστόσο, πέρα από τις γνωστές ευθύνες των διοικήσεών τους (άλλωστε στην πλειοψηφία τους ανήκουν στην ίδια πολιτική κατεύθυνση με τις εκάστοτε κυβερνήσεις και Περιφερειακές Αρχές, δηλαδή ΝΔ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ),  αυτά ήταν σίγουρο ότι θα καρκινοβατούσαν λόγω λαθεμένου σχεδιασμού, υποχρηματοδότησης της λειτουργίας των Δήμων και έλλειψης έργων υποδομής από την Περιφέρεια και το κράτος, στα οποία θα μπορούσε να «κουμπώσει» η τοπική διαχείριση.
    • Συνολικά το αποτέλεσμα της ανακύκλωσης από το σύνολο της διαχείρισης της 5ετίας Δούρου παρέμεινε στα ίδια επίπεδα με αυτά του Σγουρού, στα όρια του 5% του συνόλου των απορριμμάτων! Όλες οι υποσχέσεις για διαλογή στην πηγή (με χωριστούς κάδους) και κομποστοποίηση πήγαν στα… αζήτητα. Επί 5 χρόνια οι πολίτες γνωρίζουν, και το βλέπουν στη γειτονιά τους, ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει στο θέμα αυτό.
    • Κι ενώ τα πράγματα θα γίνονται όλο και χειρότερα με αυτή τη διαχείριση απορριμμάτων, η κυβέρνηση ανακοίνωσε νέο χαράτσι για τους πολίτες που το βαφτίζει «Περιβαλλοντική Εισφορά» που σημαίνει αυξημένα Δημοτικά Τέλη, αλλά και πρόστιμα στους Δήμους λόγω «μη προώθησης της ανακύκλωσης», τα οποία φυσικά θα μετακυλίονται στους δημότες!
    • Δούρου, Σγουρός και Πατούλης (ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ) είναι συνυπεύθυνοι για την απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση στη διαχείριση των απορριμμάτων και την υπηρέτηση των ιδιωτικών συμφερόντων που προτάσσουν το συγκεκριμένο μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων, γιατί αυτό τους συμφέρει!


    4. Η δική μας φιλοσοφία για τη διαχείριση των ΑΣΑ
Είναι αναγκαία η ανατροπή αυτού του μοντέλου διαχείρισης και των μορφών με τις οποίες υλοποιείται, μέσω των πολιτικών των εκάστοτε κυβερνήσεων, της Περιφέρειας Αττικής και των Δήμων.
Πριν από όλα θέτουμε ένα γενικό πλαίσιο/όραμα στο οποίο θα πρέπει να στοχεύουν οι αγώνες και διεκδικήσεις, με την τεκμηρίωση, κινητοποίηση, λαϊκή υποστήριξη και τελικά  επιβολή του σε περιφερειακό και πανκοινωνικό επίπεδο.
    • Παλεύουμε για την ανατροπή του μοντέλου των εμπορευματοποιημένων πόλεων που λειτουργούν ως αποθήκες εργαζομένων και ανέργων και όπου οι δημότες συνωστίζονται για να αγοράσουν εμπορεύματα και υπηρεσίες, παρά για να μετέχουν ως δημιουργοί ενός συλλογικού κοινωνικού πολιτισμού σε ένα χώρο που θα τους ανήκει.
    • Στη βάση αυτή ζητάμε πλήρη και σε βάθος αλλαγή του μοντέλου και της νομοθεσίας για τη συσκευασία των προϊόντων.
    • Δίνουμε απόλυτη προτεραιότητα στην ανακύκλωση και την προστασία  του περιβάλλοντος. Ούτε θάψιμο, ούτε κάψιμο! Παλεύουμε για εξοικονόμηση φυσικών και ενεργειακών πόρων, μέσα από τη μείωση των απορριμμάτων, την αλλαγή σύνθεσής τους (με πρώτο μέτρο την απαγόρευση του πλαστικού στις συσκευασίες), τη διαλογή στην πηγή, την καθαυτό ανακύκλωση, την κομποστοποίηση και επαναχρησιμοποίηση.
    • Θεωρούμε ότι τα παραπάνω είναι τεχνολογικά εφικτά σε συντριπτικό ποσοστό, με την προϋπόθεση γενναίων πολιτικών αποφάσεων, κόντρα στην καπιταλιστική και εμπορευματική λογική, αποφάσεων που μπορούν να επιβληθούν μόνο μετά από μαζικούς κοινωνικούς αγώνες.

    5. Βασικοί πυλώνες του προγράμματός μας
    • Δημόσιος και κοινωνικός χαρακτήρας της διαχείρισης των ΑΣΑ. Η διαχείριση με κριτήριο το δημόσιο, κοινωνικό και περιβαλλοντικό όφελος είναι η μόνη αποτελεσματική, καθώς οι ιδιώτες επιχειρηματίες εκ των πραγμάτων περιορίζουν τη δράση τους σε τομείς και υλικά που αποδίδουν κέρδος και σχετική ευελιξία στην επιχειρηματική τους δράση (παραγωγή/μεταποίηση, εμπόριο υλικών κ.λ.π).
    • Προστασία της υγείας κατοίκων περιοχών που γειτνιάζουν με σχετικές εγκαταστάσεις.  Κλείσιμο των εγκαταστάσεων στη Φυλή και πλήρη αποκατάσταση του περιβάλλοντος. Αρκετά έχει υποφέρει η Δυτική Αττική!
    • Μεταφορά του κόστους διαχείρισης μεσοπρόθεσμα στους έχοντες, στους καπιταλιστές και το κεφάλαιο συνολικά, ως βασικούς υπεύθυνους και δημιουργούς του προβλήματος. Κατάργηση των ανταποδοτικών τελών για τη διαχείριση απορριμμάτων για την εργαζόμενη πλειοψηφία.
    • Ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων για τα απορρίμματα, δημοκρατικός κοινωνικός έλεγχος όλων των αποφάσεων από τα κινήματα, τις συλλογικότητες και τους κατοίκους κάθε τόπου.
    • Προάσπιση των εργασιακών σχέσεων, των συνθηκών εργασίας, υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων σε όλο το φάσμα της διαχείρισης των Αστικών Στερεών Αποβλήτων.

    6. Πολιτικοί και κινηματικοί στόχοι πάλης
    • Αποκλειστικά δημόσια διαχείριση, από τη συλλογή ως την επεξεργασία, την διαλογή και την τελική ανακύκλωση των υλικών. Άμεσο πέρασμα σε ένα ενιαίο δημόσιο κοινωνικό φορέα, με μορφές κοινωνικού ελέγχου, των υπαρχόντων ιδιωτικών δομών (ΕΕΑΑ, ΑΗΗΣ και όλων των Συστημάτων Εναλλακτικής Διαχείρισης), με αξιοποίηση των μονάδων τους (ΚΔΑΥ Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης-ΕΕΑΑ κλπ), του εξοπλισμού συλλογής (οχήματα) και προσωρινής αποθήκευσης (κάδοι) και μεταφορά των  πόρων χρηματοδότησής τους (τέλος ανακύκλωσης) στο δημόσιο φορέα. Παράλληλα, παλεύουμε ενάντια και σε κάθε μορφή προωθούμενης ιδιωτικοποίησης λειτουργιών των Δήμων.
    • Νέος σχεδιασμός σε επίπεδο Περιφέρειας Αττικής που να συνδυάζει την τοπική διαχείριση με την παράλληλη εξασφάλιση υποδομών σε δημοτικό, διαδημοτικό και Περιφερειακό επίπεδο. Η τοπική διαχείριση χωρίς υποδομές και πόρους, μέσω του ΕΣΔΑ της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΕΣΔΑ  της Διοίκησης Δούρου, αποδείχτηκε κενό γράμμα, αλλά και (η έλλειψή της) δικαιολογία για επιβολή προστίμων σε Δήμους και δημότες («περιβαλλοντική εισφορά»).
    • Ανάπτυξη διαλογής στην πηγή, με άμεση δημιουργία χωριστού ρεύματος οργανικού κλάσματος (κάδοι συλλογής βιο-αποβλήτων), που αποτελεί περίπου 45% του συνόλου των ΑΣΑ, και τριών ή τεσσάρων διακριτών ρευμάτων για τα υλικά συσκευασίας (χαρτί, γυαλί, μέταλλα, πλαστικό).
    • Η δημιουργία ξεχωριστών ρευμάτων για τις συσκευασίες του έως τώρα «μπλε κάδου», καθώς και χωριστού ρεύματος οργανικών/βιοαποβλήτων («καφέ κάδος»), απαιτούν πρόσθετες δαπάνες συλλογής των Δήμων, περισσότερο, μόνιμο και εκπαιδευμένο προσωπικό, ζητήματα που σήμερα δεν αντιμετωπίζονται. Άλλωστε οι προϋπολογισμοί που επιβάλλει το Οικονομικό Παρατηρητήριο των ΟΤΑ και η πολιτική των προσλήψεων που επιβάλει η ΕΕ, στην ουσία απαγορεύουν τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού που θα κάλυπτε τις ανάγκες της ανακύκλωσης.
    • Απαιτείται η λειτουργία περισσότερων και νέου τύπου ΚΔΑΥ (με δυνατότητα υποδοχής περισσότερων του ενός ρεύματος συσκευασιών), που να κάνει εφικτό το διαχωρισμό υπολειμματικών προϊόντων από τα υλικά, ώστε αυτά να μπορούν να προωθηθούν περαιτέρω για ανακύκλωση. Τα ΚΔΑΥ αυτά πρέπει να δημιουργηθούν σε αποκεντρωμένη και διαδημοτική βάση, με κατάλληλη χωροθέτηση και τους αναγκαίους περιβαλλοντικούς όρους.
    • Απαιτείται επίσης, κατά τον ίδιο τρόπο, η άμεση προώθηση κατασκευής δικτύου Μονάδων Επεξεργασίας των Βιοαποβλήτων (οργανικών), με στόχο την παραγωγή compost κατάλληλου ως εδαφοβελτιωτικού υλικού (οργανικό λίπασμα), που μπορεί να τροφοδοτεί τους αγρότες της Αττικής -και όχι απλά ως υλικού για μπαζώματα στη Φυλή, όπως εκφυλιστικά λειτουργεί σήμερα η όποια ελάχιστη κομποστοποίηση γίνεται στη Φυλή.
    • Απαιτείται, επιπλέον, η κατασκευή και άλλων Κέντρων Ανακύκλωσης, για πολλές κατηγορίες υλικών (υλικά, λχ μπαταρίες, λαμπτήρες, που σήμερα τα διαχειρίζονται ιδιωτικά Συστήματα Εναλλακτικής Διαχείρισης, με κριτήριο και πάλι το κέρδος).
    • Όπως έχει δείξει και η ως τώρα πείρα, χωρίς τις παραπάνω προϋποθέσεις, ακόμη και όπου οργανώθηκαν χωριστές συλλογές υλικών συσκευασίας σε Δήμους της Αττικής, τα υλικά οδηγήθηκαν στα ίδια γνωστά ΚΔΑΥ που είναι φτιαγμένα να υποδέχονται ένα ενιαίο ρεύμα συσκευασιών, με αποτέλεσμα –και πάλι- το 50% των συλλεγόμενων υλικών να  καταλήγουν για θάψιμο στη χωματερή στη Φυλή! Τα ίδια και χειρότερα ισχύουν για την εγκατάσταση του ΕΜΑΚ Φυλής. Ενώ υποτίθεται πως υποδέχεται «πράσινο ρεύμα» (επί Δούρου δρομολογήθηκε και η υποδοχή και «μπλε ρεύματος» από Δήμους Αττικής!), πάνω από το 95% των υλικών εξόδου της εγκατάστασης καταλήγουν στη Φυλή, είτε ως υπόλειμμα, είτε ως compost κακής ποιότητας για επιχώσεις!
    • Χωρίς μια δημοκρατικά αποκεντρωμένη λειτουργία, με τις κατάλληλες υποδομές, οι εκάστοτε κυβερνήσεις παρουσιάζουν υποκριτικά ως «αναγκαίες» και μάλιστα «επείγουσες» τις μονάδες επεξεργασίας σύμμεικτου υλικού τύπου Φυλής. Αυτές, δεν έχουν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, εκτός της κερδοσκοπίας των εργολάβων που αναλαμβάνουν την κατασκευή και τη λειτουργία τους. Αντιθέτως, επιβαρύνουν δραματικά τη ζωή στους κατοίκους των γειτονικών περιοχών, είναι πανάκριβες και το κόστος το πληρώνουν οι πολίτες. Μολύνουν το περιβάλλον με τις τεράστιες ποσότητες που τελικά θάβονται σε αυτές, ενώ και η μεταφορά των ΑΣΑ σε αυτές αποτελεί παράγοντα σημαντικής περιβαλλοντικής ρύπανσης. Οι χωματερές είναι έγκλημα! Παλεύουμε για το  κλείσιμο των εγκαταστάσεων της Φυλής και την ακύρωση της κατασκευής ανάλογων στο Γραμματικό ή όπου αλλού.
    • Σε επίπεδο χώρας, και με σημαντικό μερίδιο ευθύνης στην Περιφέρεια Αττικής, πρέπει να αντιμετωπιστεί, μέσω δημόσιας επένδυσης, το ζήτημα της τελικής ανακύκλωσης των υλικών (αναγέννηση για νέες χρήσεις), ειδικά για το πλαστικό (όσο υπάρχει), το γυαλί  και το χαρτί. Σήμερα τα υλικά εξάγονται σε άλλες χώρες, με κόστος και με τεράστια οικολογικό αποτύπωμα.
    • Η χωροθέτηση των εγκαταστάσεων πρέπει να γίνει με θέσπιση αυστηρών περιβαλλοντικών όρων και η κατασκευή τους να αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες, έτσι ώστε να αποφεύγεται οποιαδήποτε περιβαλλοντική επιβάρυνση, αλλά και να βελτιώνονται οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων.
    • Οι πόροι για τη συνολική διαχείριση των ΑΣΑ –που θα πρέπει να κατανέμονται αναλογικά σε Δημόσιο φορέα ανακύκλωσης, Περιφέρειες και Δήμους- πρέπει να καλύπτονται από αυτοτελείς δημόσιους πόρους (με ανατροπή των ισοσκελισμένων προϋπολογισμών και των αιματηρών πλεονασμάτων!) και από τα τέλη ανακύκλωσης που σήμερα καταβάλλουν οι παραγωγοί και έμποροι στα ιδιωτικά Συστήματα Εναλλακτικής Διαχείρισης.
    • Διεκδικούμε μείωση των δημοτικών τελών για την ανακύκλωση και απαλλαγή από αυτές για τα νοικοκυριά φτωχών εργαζομένων, ανέργων και υποβαθμισμένων σήμερα περιοχών, ειδικά στη Δυτική Αττική.
    • Αυστηρός διαχωρισμός διαχείρισης οικιακών ΑΣΑ και βιομηχανικών και εμπορικών αποβλήτων. Επιχειρήσεις και μικρές βιοτεχνίες, εντός και εκτός του ιστού των πόλεων, πρέπει να έχουν όλη την υποχρέωση του κόστους και της διαχείρισης των αποβλήτων τους.
    • Θεωρούμε ότι ένας συνολικός σχεδιασμός στην παραπάνω κατεύθυνση, μπορεί να εξασφαλίσει τη διαχείριση στην κατεύθυνση ανακύκλωσης, ανάκτησης, κομποστοποίησης, επαναχρησιμοποίησης, έως και το 85-90% των ΑΣΑ, προοδευτικά. Και μόνο η δημιουργία χωριστού ρεύματος βιοαποβλήτων (οργανικών) καθολικά, μαζί και με τη δημιουργία των μονάδων επεξεργασίας, μπορεί να επιλύσει εντός ενός χρόνου το  πρόβλημα με πάνω από το 45-50% των ποσοτήτων, καθώς από τη μια τα απόβλητα αποτελούν μεγάλο ποσοστό και από την άλλη η απομάκρυνσή τους από τα άλλα υλικά θα διευκολύνει τη διαχείριση των υπολοίπων.
    • Από διεκδικητική άποψη, στηρίζουμε πολιτικά την απαίτηση και τις κινητοποιήσεις των κατοίκων της Δυτικής Αττικής για άμεσο κλείσιμο των εγκαταστάσεων της Φυλής, αλλά και να επιβληθεί στην Περιφέρεια και το κράτος να δρομολογήσουν τις παραπάνω λύσεις στο πρόβλημα.
    • Ειδικές κατηγορίες επικίνδυνων αποβλήτων πρέπει να αντιμετωπίζονται ανάλογα με την περίπτωση, με σχεδιασμό σε εθνικό επίπεδο και σε ειδικές εγκαταστάσεις με αυστηρές προδιαγραφές.
    • Απορρίπτουμε κατηγορηματικά τις λύσεις καύσης των ΑΣΑ, ακόμη και ως προσωρινό μέτρο, σε τσιμεντοβιομηχανίες ή άλλες εγκαταστάσεις. Πρόκειται για «λύση» με βλαπτική μακροχρόνια επίδραση στην υγεία των κατοίκων, υποβάθμιση του περιβάλλοντος και κινδύνους ατυχημάτων. Ο μόνος λόγος για τον οποίο προωθείται είναι αποκλειστικά η μείωση του ενεργειακού κόστους κάποιων βιομηχανιών. Για το σκοπό αυτό γίνεται  αξιοποίηση της γνωστής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης να κατατάσσει  RDF και SRF (που προκύπτουν από τη λειτουργία μονάδων τύπου ΕΜΑΚ Φυλής) και την ενέργεια από την καύση τους ως… ΑΠΕ. Δηλαδή,  σκοπός  είναι το κέρδος κάποιων επιχειρηματιών, ενώ ολόκληρες τοπικές κοινωνίες εκτίθενται σε σοβαρούς κινδύνους!

Εν έτει 2019, η πρόοδος της τεχνολογίας, τα υλικά, η ίδια η επιστημονική γνώση μάς παρέχουν τη δυνατότητα να υπάρξει μια εντελώς διαφορετική διαχείριση των απορριμμάτων. Η μείωση της παραγωγής σκουπιδιών, η επαναχρησιμοποίηση, διαλογή στην πηγή, η ανακύκλωση, η κομποστοποίηση προσφέρουν τη δυνατότητα να υπάρχει, σήμερα κι όχι στο απώτερο μέλλον, ένα σύστημα διαχείρισης των απορριμμάτων με δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα, με δημοκρατικό κοινωνικό σχεδιασμό, που θα εξασφαλίζει την προστασία του περιβάλλοντος, τη μείωση του τέλους για τους πολίτες, την υγεία όλων μας και νέες θέσεις μόνιμης εργασίας -άλλωστε η διαχείριση των σκουπιδιών είναι μόνιμη κι όχι παροδική ανάγκη. Ένα τέτοιο σύστημα έχει μία απαραίτητη προϋπόθεση: να σχεδιάζεται και να χρηματοδοτείται από το δημόσιο, με γνώμονα τις ανάγκες της κοινωνικής πλειοψηφίας κι όχι το κέρδος του κάθε εργολάβου που ανακατεύεται με τη μπίζνα των σκουπιδιών.

MAHΣ 2019

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 7:47 am


Φωτιά μπροστά από το 2ο Λύκειο τα ξημερώματα.

Φωτιά σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα μπροστά στην είσοδο του δεύτερου Λυκείου Βριλησσίων. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πολιτική Προστασία μετά από κλήση του αυτοκινήτου της Σεκιούριτι Βριλησσίων. Η φωτιά κατασβέστηκε πλήρως σε σύντομο χρονικό διάστημα και πριν επεκταθεί περαιτέρω. Πηγή: Πολιτική Προστασία Δήμου Βριλησσίων.

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 7:38 am


Τα πεπραγμένα της θητείας της Σοφίας Χαντζάρα.

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣΔημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 1:48 pm


Ολοκληρώνεται η θεμελίωση των έργων της Αμοιβαιότητας.

Στην 4η Διάσχιση της Ρεματιάς.

Στο πλαίσιο της 4ης Διάσχισης της Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου που διοργανώνεται από τον Δήμο Βριλησσίων και τη φυσιολατρική κίνηση ‘Βριλησσός’, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 και ώρα 12.30, η θεμελίωση του τελευταίου από τα 12 γλυπτά έργα του project  Κοινωνικής Τέχνης ‘Το Σύμβολο της Αμοιβαιότητας’στο Πάρκο της Παραρεματίου.

Αμέσως μετά την υποδοχή των πεζοπόρων, θα ακολουθήσει μουσική γιορτή με λαϊκό – ρεμπέτικο τραγούδι και κεράσματα.Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 1:31 pm


Χρήστος Πουρής: επιστολή στους δημότες Βριλησσίων.

  ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥΡΗΣ 
Συνθέτης | Πιανίστας | Μουσικολόγος | Καλλιτεχνικός Διευθυντής Εθνικού Ωδείου Βριλησσίων
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «Ντινόπουλος-Βριλήσσια Δυνατά»


Αγαπητοί Συνδημότες,

       Με χαρά σάς γνωστοποιώ ότι, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, θα είμαι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Ντινόπουλος-Βριλήσσια Δυνατά”.
Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά του προαστείου μας πηγάζει από την ειλικρινή αγάπη μου για τα Βριλήσσια, όπου μεγάλωσα και την πρόθεσή μου να προσφέρω για την ποιοτική ανέλιξη του τόπου αυτού. Εξάλλου, η οικογένειά μου είναι εδώ και τέσσερις γενεές μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Βριλησσίων έχουν συνεισφέρει στα κοινά του προαστείου μας, όπως ο προπάππους Ηλίας Ρόκκας ήταν από τους κτήτορες του Ι.Ν. Αναλήψεως, η μητέρα μου Ασπασία Φασουλά ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της Φιλαρμονικής και του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Βριλησσίων.

Βασικός στόχος της συμμετοχής μου στις δημοτικές εκλογές είναι η πνευματική και πολιτιστική αναγέννηση του Δήμου Βριλησσίων. Πιο συγκεκριμένα, η σχέση μου με την παιδεία, ως εκπαιδευτικός, και τον πολιτισμό, ως μουσικός, τροφοδοτεί τις προτάσεις και τις δεσμεύσεις μου που επικεντρώνονται στους παρακάτω τομείς:

Ανάπτυξη της Δημιουργικότητας των νέων της πόλης
Καλλιέργεια της Συλλογικότητας μεταξύ των κατοίκων της πόλης
Ευαισθητοποίηση και Συμμετοχή των δημοτών σε πολιτιστικές εκδηλώσεις
Εκμάθηση και Χρήση του Ψηφιακού Πολιτισμού που διευκολύνουν την πρόσβαση σε πολιτιστικά αγαθά
Δημιουργία Θεματικών Φεστιβάλ και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων
Αναβάθμιση της Φιλαρμονικής, Χορωδίας, Εργαστηρίων Ζωγραφικής, Θεάτρου, Χορού και του Ανοιχτού Πανεπιστημίου
Ανάδειξη των Τοπικών Φορέων και Συλλόγων, το έργο των οποίων αναμφίβολα χαρακτηρίζει και διαμορφώνει την ταυτότητα και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Δήμου μας
Εξωστρέφεια ώστε τα Βριλήσσια να ενταχθούν στο πολιτιστικό χάρτη της Αττικής.ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Μεταπτυχιακές Σπουδές
Master of Music in Performance, London College of Music.
Master of Philosophy, University of Liverpool.

Προπτυχιακές Σπουδές

Πτυχίο Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης, AΤΕΙ Αθηνών.

Μουσικές Σπουδές στο ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ.

Δίπλωμα Σύνθεσης, βαθμός Άριστα και Α΄ Βραβείο και Βραβείο «Μ. Καλομοίρης».
Δίπλωμα Πιάνου, βαθμός Άριστα Παμψηφεί.
Πτυχία Ανώτερων Θεωρητικών (Φούγκας, Αντίστιξης, Αρμονίας, Ωδικής), βαθμός Άριστα και βραβείο «Κρινώ Καλομοίρη».

Υποτροφίες - Διακρίσεις
Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (IKY).
Institute Musical of Research.
Society for Music Analysis.
Man of the Year 2001, American Biographical Institute.
Αργυρό Μετάλλιο του Δήμου Παλικής, Κεφαλονιά, 2009.


Επαγγελματική σταδιοδρομία
Καλλιτεχνικός Διευθυντής Εθνικού Ωδείου Βριλησσίων.
Καλλιτεχνικός Διευθυντής Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής Δήμου Κορινθίων.
Καλλιτεχνική προϋπηρεσία ως Συνθέτης και Πιανίστας.
Συγγραφικό μουσικολογικό έργο σε διεθνή και εγχώρια συνέδρια.
Μέλος μουσικολογικών ερευνητικών προγραμμάτων.
Καθηγητής Ανώτερων Θεωρητικών και Πιάνου, Εθνικό Ωδείο.
Διδάσκων στο Τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων, ΑΤΕΙ Ιονίων Νήσων, 2005-2012.

Συμμετοχή σε Συλλογικά Όργανα
Γενικός Γραμματέας Συλλόγου Αποφοίτων του Εθνικού Ωδείου.
Μέλος του Συλλόγου «Μανώλης Καλομοίρης».
Μέλος του Society for Music Analysis.
Μέλος του American Musicology Society.
Μέλος του ΔΣ Πνευματικού Κέντρου Δήμου Βριλησσίων, 1997-98.


Χρήστος Πουρής

κιν.: 6944 595486
email: [email protected]
facebook: https://www.facebook.com/pouris.christos/

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 12:36 pm


Εκδήλωση για τη γενοκτονία.


Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 2:20 pm


Παρέμβαση του Νίκου Παπαδόπουλου.

Επίτιμου Δημάρχου Βριλησσίων για τις δημοτικές εκλογές 2019

Ανοιχτή επιστολή προς τον κύριο Α. Ντινόπουλο, υποψήφιο Δήμαρχο Βριλησσίων

"Μετά την ακύρωση του πλεονεκτήματος της κομματικής στήριξης του κυρίου Ντινόπουλου, με δηλώσεις που προήλθαν από πολλά και έγκυρα κομματικά στελέχη, το επόμενο ψευδεπίγραφο επιχείρημα του υποψηφίου για την δημαρχία του δήμου μας το οποίο έκανε και επικεφαλίδα του ψηφοδελτίου, αποτελεί σοβαρή πρόκληση της νοημοσύνης των κατοίκων του δήμου μας, οι οποίοι ανεξάρτητα ποιον δήμαρχο ψήφισαν στο παρελθόν γνωρίζουν ποιος εξασφάλισε τις πολεοδομικές προβλέψεις από εντάξεως στο σχέδιο χώρου της πρωην ναυτικής βάσης τα έργα που είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα των ολυμπιακών αγώνων 2004, όπως κολυμβητήριο ολυμπιακών διαστάσεων, υπόγειο πολυεπίπεδο γκαράζ αυτοκινήτων του δήμου μας και θερινό κινηματογράφο επί της οροφής.

Τα έργα αυτά ακύρωσε ο κύριος Ντινόπουλος, περιοριστής στην αξιοποίηση μικρού τμήματος του κοινόχρηστου χώρου.Η ιστορία της διαμόρφωσης του ΤΥΠΕΤ στην σημερινή του μορφή κατέστει δυνατή αφού προηγουμένως επί δημαρχίας Νίκου Παπαδόπουλου το ΤΥΠΕΤ απώλεσε την δυνατότητα του να μετατρέψει το χώρο σε οικοδομές.Και στη συνέχεια επί δημαρχίας Σταμάτη Λώλα αγοράστηκε το οικόπεδο αυτό έναντι 500 εκατομμυρίων δραχμών με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.Αυτά τα δύο έργα που διαφημίζεται κύριε Ντινόπουλε έγιναν με υψηλό δανεισμό, όσο για την πλατεία Αναλήψεως υπήρχαν καλύτερες προτάσεις από την τελική που επιλέχθηκε και  πάλι με υψηλό δανεισμό.

Αγαπητέ Αργύρη,

δικαιούσαι να διεκδικήσεις το δήμο Βριλησσίων, πρέπει όμως να το κάνεις αποφεύγοντας να μηδενίζεις το έργο των προκατόχων σου που πράγματι παρέδωσαν την πόλη με κάθε  αναγκαία υποδομή για την λειτουργία της όπως σχολεία,πολιτιστικές εγκαταστάσεις, αθλητικές εγκαταστάσεις,κτίρια πολιτισμού και κοινωνικών εξυπηρετήσεων.

Εγώ προσωπικά, όπως και όλοι οι κάτοικοι του Δήμου περιμένουμε το πρόγραμμα σου με σαφήνεια στο τι πρόκειται  να κάνεις, πως θα το κάνεις , εννοώντας πόρους , διαδικασίες και συναίνεση και πότε θα ολοκληρωθεί ανάλογα με την σοβαρότητα  των έργων και πάντως μέσα στην τετρταετία.Τελειώνοντας την φιλική αυτή παρέμβαση, σου εύχομαι καλή επιτυχία χωρίς να διαρραγεί ο κοινωνικός ιστός της πόλης, ένα κεκτημένο που μας παραδόθηκε και θέλουμε να συνεχιστεί.

Παπαδόπουλος Νίκος επίτιμος δήμαρχος Βριλησσίων.

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 2:04 pm


Το βίντεο της ομιλίας του κ. Α. Ντινόπουλου.

Στα εγκαίνια του εκλογικού του περιπτέρου. "Συναίνεση και νίκη" το στίγμα του.

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 11:05 am


Τα εγκαίνια του εκλογικού περιπτέρου του συνδυασμού του Ξένου Μανιατογιάννη.

Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου παρά την βροχή. Φωτογραφίες.

Όλοι ήταν παρόντες μέχρι τέλος της ομιλίας του Δημάρχου.
Σύσσωμη βρέθηκε η δημοτική ομάδα και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού Βριλήσσια - Δήμος Δημιουργίας, αλλά και οι πρώην δήμαρχοι Σταμάτης Λώλας και Αντώνης Ράμφος.
Ο κόσμος με ιδιαίτερη θέρμη χειροκροτούσε σε όλη την διάρκεια της ομιλίας του δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη.
Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι από όλα τα κόμματα και την περιφέρεια.
Ο Ξένος Μανιατογιάννης έδωσε καθαρά το στίγμα του: "είμαστε αυτοδιοικητικός συνδυασμός" τόνισε σε αρκετά σημεία της ομιλίας του.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 10:58 am


Η κεντρική ομιλία του Κώστα Παπασπηλίου.

Σας καλούμε την Τρίτη 21 Μαΐου στις 20:00 στην πλατεία Αναλήψεως,στην ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Παπασπηλίου. Κρίνουμε απαραίτητη την παρουσία σας,για να διαμορφώσετε πιο αντικειμενική άποψη στα δρώμενα του δήμου μας.

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 10:44 am


Δράση: προάστια χωρίς πολίτες.

Να αναδειχθούν οι προϋποθέσεις μιας αναγκαίας δημόσιας συζήτησης.

Η τοπική κομματοκρατία κοροϊδεύει. Όπως ακριβώς οι πάτρωνές της στην κεντρική σκηνή. Οι υποψήφιοι δήμαρχοί της υπόσχονται «κανονικότητα» και διαπρέπουν στη διασπορά αμεριμνησίας, αφασίας και στην παροχή ανεδαφικών υποσχέσεων. Η τοπική κομματοκρατία κοροϊδεύει. Από κοινού με όσους υποστηρίζουν ότι η χώρα επιστρέφει στον πυρήνα των ανεπτυγμένων ευρωπαϊκών χωρών, με όσους κρύβουν τους κινδύνους, γιατί δεν βολεύουν τα πολιτικά τους σχέδια. Η χώρα χορεύει στην άκρη του γκρεμού αλλά οι κάθε είδους ηγεσίες δεν ασχολούνται...

Η τοπική κομματοκρατία κοροϊδεύει. Το μοντέλο λειτουργίας του προαστίου έχει ολοκληρωθεί, ανήκει στο παρελθόν, δεν βρισκόμαστε στο 2000. Οι παρατάξεις υπόσχονται «ησυχία» και περισσότερη «ευτυχία» αλλά αποκρύβουν ότι το οικιστικό σύστημα της μεσαίας τάξης έχει μπει στο στόχαστρο. Η επίθεση στα μεσοστρώματα είναι στην ημερήσια διάταξη. (Ήδη η περιοχή μας επιλέγεται από Κινέζους που αγοράζουν διαμερίσματα για να αποκτήσουν ελληνική visa). Το Airbnb επεκτείνεται. Και οι πλειστηριασμοί θα πολλαπλασιαστούν, το κύμα των ανέστιων θα φθάσει μέχρι τα Βριλήσσια. Όπως στην Κύπρο, θα προκύψει ζήτημα αποκατοικοποίησης των πόλεων. Το αύριο της κρίσης περιλαμβάνει προάστεια χωρίς πολίτες, η «ατομοποίηση», η ανωνυμία και η φοβικότητα θα καταστούν η ουσία και το γνώρισμά τους.

Η τοπική κομματοκρατία κοροϊδεύει. Έχει καταστήσει κοινή πεποίθηση το συμπέρασμα ότι η Πολιτική είναι μια κοροϊδία. Οι συστημικές παρατάξεις στα Βριλήσσια φιλονικούν ασταμάτητα μεταξύ τους ενώ πρόκειται για ίδιας κοπής πολιτικά μορφώματα. Ένα σκηνικό ταυτόσημων διαχειρίσεων, που δεν παράγει καν τοπικές εξουσίες, αλλά κόμβους μεταβίβασης της νοοτροπίας, της ιδεολογίας και των επιταγών του του κεντρικού σκηνικού στην πόρτα μας. Εάν αλλάξεις τις φωτογραφίες και διανείμεις τα φυλλάδιά τους, κανείς δεν θα καταλάβει τη διαφορά!

Η τοπική κομματοκρατία κοροϊδεύει. Κόπτεται για την ανεξαρτησία της έναντι των κομμάτων αλλά εκλιπαρεί για στηρίξεις ανάλογα με το τι κάθε φορά την συμφέρει. Όταν ο Μητσοτάκης ανεβαίνει, είμαστε μαζί του. Όταν ο Τσίπρας υποχωρεί, είμαστε ανεξάρτητοι...

Η τοπική κομματοκρατία κοροϊδεύει. Ο σημερινός δήμαρχος υπερασπίζεται τη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ ως τοπικό γεγονός, που προέκυψε… αυθόρμητα, αν και πρόκειται για γενικευμένο εγχείρημα σύμφωνα με τις υποδείξεις. Το νέο κεντροαριστερό υπόδειγμα προβάλει την παραίτηση σαν χαλαρότητα και ανεκτικότητα, τη διάλυση κάθε ταυτότητας ως πολυπολιτισμό, την προσαρμογή σε κάθε είδους αλλότριες επιταγές ως κάτι σύγχρονο και μοντέρνο.

Η τοπική κομματοκρατία κοροϊδεύει. Ο κ. Μανιατογιάννης ορκίζεται στην απλή αναλογική και υπερτονίζει συνέχεια τη διάθεσή του να συνεργάζεται. Αλλά επί 5 χρόνια, ως διοίκηση, δεν επιβεβαίωσε καμιά τέτοια ανάγκη. Και οι τρείς είναι ολόιδιοι. Στα χέρια τους, η απλή αναλογική θα καταλήξει συναλλαγή και άγρια νομή της εξουσίας.

Γι’ αυτό ο πολίτης αδιαφορεί. Γι’ αυτό ο «Κανένας» αηδιάζει. Γιατί ζούμε σ’ ένα σκηνικό απρόσωπο, που δεν είναι της αυτοδιοίκησης. Είναι ένα σκηνικό εισαγόμενο, από την κεντρική σκηνή. Ένα σκηνικό μη αρεστό. Μη επιθυμητό. Που καταπιέζει «τα θέλω» του κόσμου. Που δεν συγκινεί. Που εξωθεί τα πράγματα σε μια ακραία εργολαβική αντίληψη. Αφού δεν έχουν τίποτε άλλο να πουν, υπόσχονται ακόμη περισσότερα για να συγκινήσουν.

Γι’ αυτό απουσιάζει η Πολιτική. Με Πι κεφαλαίο! Η Πολιτική που διαμορφώνει γεγονότα και άλλου τύπου κατευθύνσεις. Αυτή που διαταράσσει τη ροή των προδιαγεγραμμένων γεγονότων που φιλοτεχνεί το κεντρικό σκηνικό και παράγει καμπές και νέες διακλαδώσεις. Πολιτική που νευρώνει και οικοδομεί περιεχόμενο.

Απάντηση στα προηγούμενα δεν είναι να αφήσουμε «τους νόμους του συστήματος να εξελιχθούν».

Απάντηση είναι η επαναδιαμόρφωση της Πόλης σε ένα νέο μοντέλο σύσφιξης της κοινωνικότητας και των κοινών λειτουργιών.

Αυτό είναι το στοίχημα της περιόδου: Να αναδειχθούν οι μεγάλες προϋποθέσεις αυτής της προσπάθειας και να τεθούν σε δημόσια κρίση και συζήτηση. Όλα τα άλλα...

Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 10:36 am


Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Βριλησσίων.

Στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου
Την Τρίτη 14/5 περιόδευσε  κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο με τη Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων, Βασίλη Βήττο, στους εργάτες και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.
Σε πολύ θερμό κλίμα, οι εργάτες ευχαρίστησαν και αναγνώρισαν τη συνεχή παρουσία της παράταξης και των κομμουνιστών της περιοχής, όλα αυτά τα χρόνια στις διεκδικήσεις και στους αγώνες τους.
Στη συζήτηση που ακολούθησε ειπώθηκε η προσπάθεια που έκανε η παράταξη  όλο αυτό το διάστημα στο δημοτικό συμβούλιο και τα εμπόδια που προσπάθησε να βάλει σε όλα τα μέτρα που ήθελαν οι άλλες παρατάξεις να περάσουν, για τις ψευτοπαροχές που τάζει το δίπολο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με την κάλπικη αντιπαράθεσή τους.  Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος τους κάλεσε να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά, δηλαδή να διεκδικούν, να συνεχίσουν το δρόμο του αγώνα και φυσικά στις τρεις κάλπες την Κυριακή των εκλογών να εκλέξουν αγωνιστές αντιπροσώπους. 

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 10:28 am


Βριλήσσια - Ειδήσεις και Νέα

Δημήτρης Κουφοντίνας: 44 παρεμβάσεις και επιθέσεις σε μόλις 11 ημέρες - CNN Greece

Δημήτρης Κουφοντίνας: 44 παρεμβάσεις και επιθέσεις σε μόλις 11 ημέρες  CNN Greece

Δεκάδες παρεμβάσεις και επιθέσεις, μέσα σε μόλις 11 ημέρες, έχουν πραγματοποιηθεί από φερόμενους ως αντιεξουσιαστές σε "ένδειξη αλληλεγγύης" στον ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2019 | 12:01 pm


Kinjo: Το νέο, ασιατικό εστιατόριο στα Βριλήσσια έχει γίνει στέκι των Αθηναίων - iefimerida

Kinjo: Το νέο, ασιατικό εστιατόριο στα Βριλήσσια έχει γίνει στέκι των Αθηναίων  iefimerida

«Κinjo» στα ιαπωνικά σημαίνει «γειτονιά»: αυτό είναι το όνομα του νέου εστιατορίου που προστέθηκε στον γαστρονομικό χάρτη των Bριλησσίων. | ΠΟΛΗ ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 1:35 pm


Το φυσικό αέριο επεκτείνεται σε όλη την Αττική - Athens Voice Online

Το φυσικό αέριο επεκτείνεται σε όλη την Αττική  Athens Voice Online

Ο Χρήστος Σκουλίδας, Τεχνικός Διευθυντής της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής, μας εξηγεί το πενταετές πλάνο της εταιρείας και τη συνεργασία της με τους ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2019 | 10:59 am


Ο Γιάννης Μπέζος επιστρέφει με τους «Γαμπρούς της Ευτυχίας» - HuffPost Greece

Ο Γιάννης Μπέζος επιστρέφει με τους «Γαμπρούς της Ευτυχίας»  HuffPost Greece

Ο Γιάννης Μπέζος επιστρέφει στην κωμωδία των Τσιφόρου - Βασιλειάδη «Οι γαμπροί της Ευτυχίας», που είχε ανεβάσει τη χειμερινή σεζόν 2017 -2018, αυτή τη ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 May 2019 | 2:23 pm


Βριλήσσια – Eurohoops Academy (2008) - Eurohoops Greece

Βριλήσσια – Eurohoops Academy (2008)  Eurohoops Greece

Η Eurohoops Academy (2008) δοκιμάστηκε σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Βριλήσσια το Σάββατο 11 Μαΐου για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ. Της Eurohoops ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 May 2019 | 4:01 pm


Εκλογές 2019: Υποψήφιοι δήμαρχοι αρνούνται τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ - Athens Voice Online

Εκλογές 2019: Υποψήφιοι δήμαρχοι αρνούνται τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ  Athens Voice Online

Δεκάδες υποψήφιοι δήμαρχοι σε όλη τη χώρα αρνούνται την στήριξη της Κουμουνδούρου.

Δημοσιεύθηκε στις 14 May 2019 | 7:13 pm


Εγκαινιάστηκε το περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στα Βριλήσσια - 902.gr

Εγκαινιάστηκε το περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στα Βριλήσσια  902.gr

Εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 10 Μάη, το περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βριλησσίων, στην πλατεία Αναλήψεως. Κόσμος περνούσε να πάρει την ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2019 | 7:56 pm


Δημοτικές εκλογές 2019: Αυτό είναι το πιο πρωτότυπο εκλογικό περίπτερο της Ελλάδας (pics) - Pagenews.gr

Δημοτικές εκλογές 2019: Αυτό είναι το πιο πρωτότυπο εκλογικό περίπτερο της Ελλάδας (pics)  Pagenews.gr

Δημοτικές εκλογές 2019: Ένα ξεχωριστό και σίγουρα πρωτότυπο εκλογικό περίπτερο βρίσκεται στα Βριλήσσια. Το περίπτερο αυτό ανήκει στην παράταξη "Νέα ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2019 | 10:00 am


Παναθηναϊκός: Νέα ΑΜΚ έως 5 εκατ. ευρώ στις 3 Ιουνίου - Prisma News

Παναθηναϊκός: Νέα ΑΜΚ έως 5 εκατ. ευρώ στις 3 Ιουνίου  Prisma News

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεδρίασε την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 στα γραφεία της ΠΑΕ και τα μέλη του Δ.Σ. προχώρησαν στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2019 | 6:39 pm


Παναθηναϊκός: Αποφασίστηκε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους... - Sportdog.gr

Παναθηναϊκός: Αποφασίστηκε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους...  Sportdog.gr

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεδρίασε την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 στα γραφεία της ΠΑΕ, με τα μέλη του Δ.Σ. να προχωρούν στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 May 2019 | 10:00 am


Ανοιχτή Πολιτική Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στα Βριλήσσια - Η Αυγή

Ανοιχτή Πολιτική Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στα Βριλήσσια  Η Αυγή

Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές: Ελευθερία Αγγέλη, Σωτήρης Βαλντέν, Σπύρος Δανέλλης, Δητήτρης Πλουμπίδης.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2019 | 10:00 am


Συντονιστικό ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Βριλησσίων: Ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην Πλατεία Αναλήψεως - Η Αυγή

Συντονιστικό ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Βριλησσίων: Ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην Πλατεία Αναλήψεως  Η Αυγή

Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές: Ελ. Αγγέλη, Σ. Βαλντέν, Σπ. Δανέλλης και Δ. Πλουμπίδης με θέμα: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε μια προοδευτική ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 May 2019 | 10:00 am


ΕΠΣΑ-ΕΠΣΑΝΑ: Τα αποτελέσματα και η επόμενη αγωνιστική - Fosonline

ΕΠΣΑ-ΕΠΣΑΝΑ: Τα αποτελέσματα και η επόμενη αγωνιστική  Fosonline

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα αλλά και την επόμενη αγωνιστική από το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ και ΕΠΣΑΝΑ.

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2019 | 10:00 am


Αργύρης Ντινόπουλος: Παραιτείται από τη βουλευτική έδρα - TheCaller

Αργύρης Ντινόπουλος: Παραιτείται από τη βουλευτική έδρα  TheCaller

Από τη διεκδίκηση της βουλευτικής έδρας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, την οποία θα λάμβανε ως πρώτος επιλαχών, παραιτείται ο Αργύρης Ντινόπουλος, ο οποίος ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2019 | 10:00 am


Παραιτήθηκε από υπουργός Τουρισμού η Έλενα Κουντουρά - Documento

Παραιτήθηκε από υπουργός Τουρισμού η Έλενα Κουντουρά  Documento

Την παραίτησή της από τη θέση της υπουργού Τουρισμού υπέβαλε σήμερα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, η Έλενα Κουντουρα, προκειμένου να αφοσιωθεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2019 | 10:00 am


Ιστορικό ορόσημο για τον Ιωνικό | Η Αλήθεια - Η Αλήθεια

Ιστορικό ορόσημο για τον Ιωνικό | Η Αλήθεια  Η Αλήθεια

Ιστορικές στιγμές πρόκειται να ζήσει η Νέα Φιλαδέλφεια αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2019 | 2:05 pm


Volley League γυναικών: Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής για 7η συνεχή φορά - Ethnos

Volley League γυναικών: Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής για 7η συνεχή φορά  Ethnos

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί στο πρωτάθλημα Volley League γυναικών και με νίκη 3-0 σετ επί του Πανναξιακού και στον τρίτο τελικό κατέκτησε ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2019 | 10:00 am


Έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό (Χρυσή βίβλος) - Volleyball

Έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό (Χρυσή βίβλος)  Volleyball

Το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα του κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Αναλυτικά η λίστα με τις πρωταθλήτριες ομάδες από το 1971: ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ (1971-2019).

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2019 | 10:00 am


Εικαστικός Χάρτης - Αρχική - Η Εποχή

Εικαστικός Χάρτης - Αρχική  Η Εποχή

Επιμέλεια: Κατερίνα Αναστασίου [email protected] Silence museum. Με την πρόσφατη ατομική του έκθεση, ο Ηλίας Παπανικολάου, εκφέρει μία έντονη κραυγή ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2019 | 10:00 am


Free City | Οι δωρεάν δράσεις της εβδομάδας (27/4-3/5) , Δωρεάν - City Vibe - Αθηνόραμα

Free City | Οι δωρεάν δράσεις της εβδομάδας (27/4-3/5) , Δωρεάν - City Vibe  Αθηνόραμα

Πέρα από την κατάνυξη της θρησκευτικής κορύφωσης, πρωτομαγιάτικες γιορτές γεμάτες μουσική και κέφι, αρχιτεκτονικές συζητήσεις και παραδοσιακά ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2019 | 10:00 am


Βουλή: Παραιτήθηκαν Μεϊμαράκη, Ασημακοπούλου, Μάρκου - TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

Βουλή: Παραιτήθηκαν Μεϊμαράκη, Ασημακοπούλου, Μάρκου  TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

Νέοι κοινοβουλευτικοί συσχετισμοί προέκυψαν μετά τις παραιτήσεις Μεϊμαράκη, Ασημακοπούλου, Μάρκου ενόψει της υποψηφιότητάς τους στις ευρωεκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2019 | 10:00 am


Υπουργείο Εσωτερικών: Προσλήψεις 571 εκτάκτων στους δήμους - Larissanet.gr

Υπουργείο Εσωτερικών: Προσλήψεις 571 εκτάκτων στους δήμους  Larissanet.gr

Την έγκριση για την πρόσληψη προσωπικού ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων δίνει το υπουργείο Εσωτερικών ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2019 | 10:00 am


Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Αθανάσιος Μπέλτσος εξηγεί γιατί θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος - Pagenews.gr

Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Αθανάσιος Μπέλτσος εξηγεί γιατί θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  Pagenews.gr

Ο Αθανάσιος Μπέλτσος κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές 2019 υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων με τη "Νέα Πνοή".

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2019 | 10:00 am


Οι Εξόριστοι γιορτάζουν 30 χρόνια, έχοντας ως guest star τον αρχικό τραγουδιστή τους Χρήστο Αβράμη - Avopolis Music Network

Οι Εξόριστοι γιορτάζουν 30 χρόνια, έχοντας ως guest star τον αρχικό τραγουδιστή τους Χρήστο Αβράμη  Avopolis Music Network

Δημοσίευση : Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 23:55 Κείμενο: Δελτίο Τύπου. Την Παρασκευή 3 Μαΐου, στο Κύτταρο. fShare. Share. φωτογραφία: Joe Pateraki

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2019 | 10:00 am


Free City | Οι δωρεάν δράσεις της εβδομάδας (20-26/4) , Δωρεάν - City Vibe - Αθηνόραμα

Free City | Οι δωρεάν δράσεις της εβδομάδας (20-26/4) , Δωρεάν - City Vibe  Αθηνόραμα

Η μεγαλύτερη γιορτή των κόμικς, ανοιχτά μαθήματα χορού και αυτοσχεδιασμού, πασχαλινά μπαζάρ και βραδινά πάρτι με χνουδωτά άφυλα πλασματάκια έρχονται ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2019 | 10:00 am


Δήμαρχος Βριλησσίων: «Κόμμα μου είναι τα Βριλήσσια - Liberal

Δήμαρχος Βριλησσίων: «Κόμμα μου είναι τα Βριλήσσια  Liberal

Ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξενοφών Μανιατογιάννης, από την στιγμή που ανέλαβε την διακυβέρνηση του Δήμου του, ήταν απόλυτος. Κάθε καλή ιδέα ακόμη και ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 April 2019 | 10:00 am


Όλοι Μαζί Μπορούμε/Βριλήσσια - Αποτελέσματα - Run 'n Fun

Όλοι Μαζί Μπορούμε/Βριλήσσια - Αποτελέσματα  Run 'n Fun

Προηγούμενο ΆρθροΚωνσταντίνεια 2019 Run Deskati & Αγώνας Ορεινού Δρόμου – ΑποτελέσματαΕπόμενο ΆρθροRun Greece Ηράκλειο – Αποτελέσματα ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 April 2019 | 10:00 am


Highlights Eurohoops Academy 2008 vs ΓΣ Βριλήσσια (video) - Eurohoops Greece

Highlights Eurohoops Academy 2008 vs ΓΣ Βριλήσσια (video)  Eurohoops Greece

Δείτε το βίντεο με τα highlights από τον εντός έδρας αγώνα της Eurohoops Academy (2008) με τον ΓΣ Βριλησσίων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 April 2019 | 4:07 pm


Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Σε Κατάστημα Επίπλων Στα Βριλήσσια! - www.star.gr

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Σε Κατάστημα Επίπλων Στα Βριλήσσια!  www.star.gr

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος επισκέφθηκαν κατάστημα επίπλων στα Βριλήσσια για να ανακαινίσουν το ξενοδοχείο τους στα Άχλα!

Δημοσιεύθηκε στις 3 April 2019 | 10:00 am


Β' ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ισόπαλος ο ΟΦΗ στα Βριλήσσια - ΠΑΤΡΙΣ

Β' ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ισόπαλος ο ΟΦΗ στα Βριλήσσια  ΠΑΤΡΙΣ

Ισόπαλη 1-1 με τα Βριλήσσια αναδείχθηκε στην Αθήνα η ομάδα γυναικών του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής. Το τοπικό συγκρότημα ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 April 2019 | 10:00 am


Δέντρο έπεσε πάνω σε Ι.Χ. στα Βριλήσσια - Zougla

Δέντρο έπεσε πάνω σε Ι.Χ. στα Βριλήσσια  Zougla

Ισχυροί άνεμοι πνέουν από χθες το βράδυ σε διάφορες περιοχές της Αττικής, κυρίως στα βόρεια προάστια, προκαλώντας προβλήματα...

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 9:00 am


Φωτιά στην Αττική: Στις φλόγες διαμέρισμα στα Βριλήσσια - NewsBomb

Φωτιά στην Αττική: Στις φλόγες διαμέρισμα στα Βριλήσσια  NewsBomb

Ειδήσεις - Πυρκαγιά από άγνωστη αιτία ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης (5/3) σε διαμέρισμα στα Βριλήσσια Αττικής.

Δημοσιεύθηκε στις 5 March 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019 - Ντινόπουλος: Εκπροσωπούμε τον μέσο δημότη Βριλησσίων - NewsBomb

Εκλογές 2019 - Ντινόπουλος: Εκπροσωπούμε τον μέσο δημότη Βριλησσίων  NewsBomb

Ειδήσεις - Εκατοντάδες δημότες έδωσαν το «παρών» στην κοπή πίττας του νέου δημοτικού συνδυασμού του «Ντινόπουλος-Βριλήσσια Δυνατά» την Κυριακή ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 10:00 am


Επιχείρησαν να διαρρήξουν ATM στα Βριλήσσια - In.gr

Επιχείρησαν να διαρρήξουν ATM στα Βριλήσσια  In.gr

Το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών σε πρόσοψη σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια επιχείρησαν να διαρρήξουν άγνωστοι δράστες.

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2019 | 10:00 am


Βριλήσσια: Απόπειρα διάρρηξης ΑΤΜ με ανατίναξη έξω από σουπερμάρκετ - Έγκλημα | News 24/7 - NEWS 24/7

Βριλήσσια: Απόπειρα διάρρηξης ΑΤΜ με ανατίναξη έξω από σουπερμάρκετ - Έγκλημα | News 24/7  NEWS 24/7

Οι δράστες δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν την κασετίνα με τα μετρητά και διέφυγαν, αφήνοντας πίσω τους φθορές μόνο στην θύρα εξόδου των χρημάτων του ΑΤΜ ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2019 | 10:00 am


Πώς την «πάτησε» η σπείρα των ΑΤΜ στα Βριλήσσια - CNN Greece

Πώς την «πάτησε» η σπείρα των ΑΤΜ στα Βριλήσσια  CNN Greece

Ειδήσεις - Άτυχη στάθηκε τα ξημερώματα η σπείρα των κακοποιών που χτυπά ΑΤΜ , καθώς απέτυχε να προκαλέσει έκρηξη σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2019 | 10:00 am


H Eλένη Μεμετζή πολιτεύεται στα Βριλήσσια - Fosonline

H Eλένη Μεμετζή πολιτεύεται στα Βριλήσσια  Fosonline

Η Ελένη Μεμετζή αποφάσισε να αλλάξει γραμμή πλεύσης και να ασχοληθεί με την πολιτική.

Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2019 | 10:00 am


Οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Βριλησσίων και τα κόμματα που τους στηρίζουν - eklogika

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Βριλησσίων και τα κόμματα που τους στηρίζουν  eklogika

Το eklogika.gr σας παρουσιάζει τους υποψήφιους δημάρχους Βριλησσίων, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση τρεις μήνες πριν από την εκλογική.

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2019 | 10:00 am


Κούλουμα στα Βριλήσσια - Zougla

Κούλουμα στα Βριλήσσια  Zougla

O Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων σας καλεί να γιορτάσετε μαζί τα Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα... Κούλουμα Βριλίσσια.

Δημοσιεύθηκε στις 22 February 2019 | 10:00 am


Αποκριάτικο πάρτι στην Πλατεία Αναλήψεως στα Βριλήσσια - Zougla

Αποκριάτικο πάρτι στην Πλατεία Αναλήψεως στα Βριλήσσια  Zougla

O Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων διοργανώνει αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Πλατεία Αναλήψεως... αποκριάτικο πάρτι Βριλίσσια ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 February 2019 | 10:00 am


Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Νέα προσθήκη στο ψηφοδέλτιο του Πισιμίση - Pagenews.gr

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Νέα προσθήκη στο ψηφοδέλτιο του Πισιμίση  Pagenews.gr

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Ένα νέο γερό χαρτί στη μάχη της κάλπης, πρόσθεσε στον συνδυασμό του «Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» ο υποψήφιος δήμαρχος, ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 February 2019 | 10:00 am


«Το Πέταγμα» δίνει φτερά σε άτομα με νοητική υστέρηση, της Λίνας Γιάνναρου - Η Καθημερινή

«Το Πέταγμα» δίνει φτερά σε άτομα με νοητική υστέρηση, της Λίνας Γιάνναρου  Η Καθημερινή

Σε αυτό το σπίτι στα Βριλήσσια η κάθε μέρα είναι μια μικρή γιορτή, όμως η Κυριακή που μας πέρασε ήταν ακόμα πιο ξεχωριστή. Ηταν η μέρα που οι ένοικοί του ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 February 2019 | 10:00 am


Πετυχημένη η συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βριλησσίων (ΦΩΤΟ) - 902.gr

Πετυχημένη η συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βριλησσίων (ΦΩΤΟ)  902.gr

Πετυχημένη η πρώτη συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στα Βριλήσσια την Παρασκευή 8 Φλεβάρη, μπροστά στη μάχη των τοπικών - περιφερειακών και ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 February 2019 | 10:00 am


Ο Θανάσης Μπέλτσος εξηγεί γιατί «κατεβαίνει» με τον Γιάννη Πισιμίση στα Βριλήσσια - Paraskhnio.gr

Ο Θανάσης Μπέλτσος εξηγεί γιατί «κατεβαίνει» με τον Γιάννη Πισιμίση στα Βριλήσσια  Paraskhnio.gr

Στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του βασικού κορμού του ψηφοδελτίου του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων, Γιάννης Πισιμίσης, έκρυβε μια έκπληξη, τον ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 February 2019 | 10:00 am


ΚΙΝΑΛ: Ποιους στηρίζει σε Λάρισα και Βριλήσσια | naftemporiki.gr - naftemporiki.gr

ΚΙΝΑΛ: Ποιους στηρίζει σε Λάρισα και Βριλήσσια | naftemporiki.gr  naftemporiki.gr

Τους εν ενεργεία δημάρχους Απόστολο Καλογιάννη για τον δήμο Λαρισαίων και Ξένο Μανιατογιάννη για τον δήμο Βριλησσίων, στηρίζει το Κίνημα Αλλαγής, ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 February 2019 | 10:00 am


Η Akoustica Medica σας καλωσορίζει στο νέο της Κέντρο Ακοής στα Βριλήσσια! - Πρώτο ΘΕΜΑ

Η Akoustica Medica σας καλωσορίζει στο νέο της Κέντρο Ακοής στα Βριλήσσια!  Πρώτο ΘΕΜΑ

Η Akoustica Medica, μέλος της Audika Group, εταιρεία του Ομίλου William Demant Holding SA, δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα βελτίωσης της ακοής.

Δημοσιεύθηκε στις 5 February 2019 | 10:00 am


Αποκλειστικό: Οι διάλογοι των ληστών του σούπερ μάρκετ των Βριλισσίων μετά την αιματηρή συμπλοκή - CNN Greece

Αποκλειστικό: Οι διάλογοι των ληστών του σούπερ μάρκετ των Βριλισσίων μετά την αιματηρή συμπλοκή  CNN Greece

Έναν ασφυκτικό κλοιό, που θα οδηγούσε αναπόφευκτα στη σύλληψή τους, είχαν στήσει οι αστυνομικοί που είχαν βάλει στο «μικροσκόπιο» τη συμμορία των ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 February 2019 | 10:00 am


Πρόγραμμα και πρόσωπα παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης - Paraskhnio.gr

Πρόγραμμα και πρόσωπα παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης  Paraskhnio.gr

Τους βασικούς άξονες του τεχνικού προγράμματος με συγκεκριμένες παρεμβάσεις, αναπλάσεις και δραστικές αλλαγές σε χρόνια ζητήματα υποδομών στα ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 February 2019 | 10:00 am


Δήμος Βριλησσίων: Ο Γιάννης Πισιμίσης παρουσιάζει το σχέδιο για μια σύγχρονη πόλη - Pagenews.gr

Δήμος Βριλησσίων: Ο Γιάννης Πισιμίσης παρουσιάζει το σχέδιο για μια σύγχρονη πόλη  Pagenews.gr

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης κόβει την βασιλόπιτα και παρουσιάζει τους βασικούς άξονες του τεχνικού προγράμματος για μια ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 February 2019 | 10:00 am


«Kinjo»: Πάμε jap πλατεία; , Δοκιμάσαμε - Εστιατόρια - αθηνόραμα - Αθηνόραμα

«Kinjo»: Πάμε jap πλατεία; , Δοκιμάσαμε - Εστιατόρια - αθηνόραμα  Αθηνόραμα

Το ολοκαίνουργιο γιαπωνέζικο restobar στην κεντρική πλατεία των Βριλησσίων έχει αύρα ωραία και χαλαρωτική και ποντάρει τόσο στις γεύσεις όσο και στα κοκτέιλ ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 February 2019 | 10:00 am


Κουκουλοφόροι στο Βριλήσσια – Λεωνίδας! "Αν δεν σας γ…... - Newsit

Κουκουλοφόροι στο Βριλήσσια – Λεωνίδας! "Αν δεν σας γ…...  Newsit

Απίστευτα πράγματα στην αναμέτρηση των Βριλησσίων με τον Λεωνίδα, για την Α2 χάντμπολ των ανδρών.

Δημοσιεύθηκε στις 27 January 2019 | 10:00 am


Live μετάδοση στο Παναθηναϊκός-Βριλήσσια - Sports - Βόλεϊ - Παναθηναϊκός - ΣΠΟΡ FM 94.6

Live μετάδοση στο Παναθηναϊκός-Βριλήσσια - Sports - Βόλεϊ - Παναθηναϊκός  ΣΠΟΡ FM 94.6

Ζωντανά θα μεταδοθεί στο Youtube η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τα Βριλήσσια για την Pre League.

Δημοσιεύθηκε στις 26 January 2019 | 10:00 am


Αύριο στα Βριλήσσια η κηδεία του Σπύρου Παπασπύρου - Voria

Αύριο στα Βριλήσσια η κηδεία του Σπύρου Παπασπύρου  Voria

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως Βριλησσίων.

Δημοσιεύθηκε στις 24 January 2019 | 10:00 am


Συνελήφθησαν λίγο μετά την διάρρηξη σε σπίτι στα Βριλήσσια - Έγκλημα | News 24/7 - NEWS 24/7

Συνελήφθησαν λίγο μετά την διάρρηξη σε σπίτι στα Βριλήσσια - Έγκλημα | News 24/7  NEWS 24/7

Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί επ' αυτοφώρω για κλοπές από οικίες στα Βριλήσσια-Κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά, μεταλλική σκάλα, πλήθος κλειδιών θυρών οικιών ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2019 | 10:00 am


Το χιόνι κάλυψε τα πάντα στα Άνω Βριλήσσια- ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη - www.enikos.gr

Το χιόνι κάλυψε τα πάντα στα Άνω Βριλήσσια- ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη  www.enikos.gr

Σφοδρή ήταν η βραδινή χιονόπτωση και στην περιοχή των Άνω Βριλησσίων. Στο βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης βλέπει κανείς το τοπίο να έχει καλυφθεί ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 January 2019 | 9:58 am


Ο Σάββας Πούμπουρας ανοίγει το σπίτι του στα Βριλήσσια - Ελεύθερος Τύπος

Ο Σάββας Πούμπουρας ανοίγει το σπίτι του στα Βριλήσσια  Ελεύθερος Τύπος

Ο παρουσιαστής του Nomads Σάββας Πούμπουρας μας ξεναγεί στο πανέμορφο σπίτι του στα Βριλήσσια.

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 10:00 am


Αγωγές Δημοσίου στα Βριλήσσια | Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

Αγωγές Δημοσίου στα Βριλήσσια | Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Χρειάστηκε να περάσουν 14 χρόνια από την ολοκλήρωση της κτηματογράφησης στα Βριλήσσια για να διεκδικήσει το Δημόσιο την ιδιοκτησία 60-70 ακινήτων στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 10:00 am


Βριλήσσια: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων για τη διεκδίκηση ακινήτων από το Δημόσιο - Zougla

Βριλήσσια: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων για τη διεκδίκηση ακινήτων από το Δημόσιο  Zougla

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν κάτοικοι το απόγευμα της Τετάρτης, στην πλατεία Αναλήψεως Βριλησσίων... Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κάτοικοι ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 December 2018 | 10:00 am


Εβγαλαν τα κράνη, έχασαν τα πιστόλια, φόρεσαν χειροπέδες | Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

Εβγαλαν τα κράνη, έχασαν τα πιστόλια, φόρεσαν χειροπέδες | Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Ήταν 8.30 το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου όταν ο 43χρονος Χρήστος Β. και ο Γεράσιμος Α., 39 ετών πάρκαραν το κλεμμένο Suzuki Swift δίπλα στην είσοδο του ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2018 | 10:00 am


Δημοτική Συγκοινωνία: Δωρεάν για όλους στο Μαρούσι – Κερδίστε πόντους μετακινούμενοι στα Βριλήσσια - Athens Transport

Δημοτική Συγκοινωνία: Δωρεάν για όλους στο Μαρούσι – Κερδίστε πόντους μετακινούμενοι στα Βριλήσσια  Athens Transport

Δείτε όλες τις πληροφορίες για τις δημοτικές συγκοινωνίες δήμων της Αττικής. Η Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου ενισχυμένη με 4 νέα σύγχρονης τεχνολογίας ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2018 | 10:00 am


Τι εστί «Kinjo»; , Άφιξη - Εστιατόρια - Αθηνόραμα

Τι εστί «Kinjo»; , Άφιξη - Εστιατόρια  Αθηνόραμα

Ένα ολοκαίνουργιο γιαπωνέζικο resto-bar άνοιξε μόλις στα Βριλήσσια.

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2018 | 10:00 am


Δολοφονία Φρέντας Καρζή: Δραπέτης φυλακών και ο ληστής των Βριλησσίων οι δράστες - Έγκλημα | News 24/7 - NEWS 24/7

Δολοφονία Φρέντας Καρζή: Δραπέτης φυλακών και ο ληστής των Βριλησσίων οι δράστες - Έγκλημα | News 24/7  NEWS 24/7

Οι δράστες την παρακολουθούσαν καθώς ήξεραν πως ήταν πρώην σύζυγος γνωστού επιχειρηματία και ήταν συχνή πελάτης του Καζίνο Λουτρακίου. H λεία τους ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2018 | 10:00 am


Βριλήσσια: Ο Ληστής Του Σούπερ Μάρκετ Δολοφόνος 51χρονης - www.star.gr

Βριλήσσια: Ο Ληστής Του Σούπερ Μάρκετ Δολοφόνος 51χρονης  www.star.gr

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις μετά από τη σύλληψη ληστή σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια, καθώς όπως αποδείχθηκε εμπλέκεται στη δολοφονία 51χρονης ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2018 | 10:00 am


«Επικίνδυνοι» οι τρεις συλληφθέντες για τις ληστείες σε Βριλήσσια και Βίλια - Γνωστοί οι δράστες στις αρχές για παρόμοια αδικήματα - Η Καθημερινή

«Επικίνδυνοι» οι τρεις συλληφθέντες για τις ληστείες σε Βριλήσσια και Βίλια - Γνωστοί οι δράστες στις αρχές για παρόμοια αδικήματα  Η Καθημερινή

Τρεις ένοπλοι κακοποιοί συνελήφθησαν τις προηγούμενες ημέρες, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς, σε δύο περιστατικά ληστειών, στα ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 November 2018 | 10:00 am


Ληστεία στα Βριλήσσια: Ποιοι είναι οι δύο συλληφθέντες - CNN Greece

Ληστεία στα Βριλήσσια: Ποιοι είναι οι δύο συλληφθέντες  CNN Greece

Ειδήσεις - Δύο Έλληνες, 40 και 45 ετών, είναι οι ληστές που χτύπησαν χθες το σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια.

Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2018 | 10:00 am


Βίντεο - ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία στα Βριλήσσια - Real.gr

Βίντεο - ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία στα Βριλήσσια  Real.gr

Βίντεο - ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία στα Βριλήσσια - Στιγμές από... ταινία δράσης του Hollywood εκτυλίχθηκαν στο σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια που ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Αιματηρή ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια – Ένας τραυματίας - altsantiri.gr

Αιματηρή ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια – Ένας τραυματίας  altsantiri.gr

Σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και ληστών Ένας από τους ληστές τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο ΚΑΤ Ο άλλος ληστής διέφυγε.

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια - CNN Greece

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια  CNN Greece

Ένοπλη ληστεία από δύο άτομα σημειώθηκε στο σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», στην λεωφόρο Αναπαύσεως, στα Βριλήσσια.

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Η σύλληψη ληστή σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια (βίντεο) - The TOC

Η σύλληψη ληστή σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια (βίντεο)  The TOC

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 8.30 στο σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» στη λεωφόρο Αναπαύσεως 10 στα Βριλήσσια. Εγινε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Κτηματολόγιο : Ποια ακίνητα κινδυνεύουν να περάσουν στα χέρια του Δημοσίου - ΤΑ ΝΕΑ - Τα Νέα Οnline

Κτηματολόγιο : Ποια ακίνητα κινδυνεύουν να περάσουν στα χέρια του Δημοσίου - ΤΑ ΝΕΑ  Τα Νέα Οnline

Ή θα έχει πρόβλημα με τους τίτλους της, ή δεν θα δηλωθεί καθόλου, ή θα τη διεκδικήσει το Δημόσιο - Στο στόχαστρο του κράτους εκτάσεις σε όλες τις περιοχές ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Εντυπωσιακή συμμετοχή στην πρώτη του Πισιμίση στα Βριλήσσια - Pagenews.gr

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Εντυπωσιακή συμμετοχή στην πρώτη του Πισιμίση στα Βριλήσσια  Pagenews.gr

Ο Γιάννης Πισιμίσης κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Δημοσιεύθηκε στις 25 November 2018 | 10:00 am


Ξεκινά την κούρσα για τα Βριλήσσια ο Γιάννης Πισιμίσης - Paraskhnio.gr

Ξεκινά την κούρσα για τα Βριλήσσια ο Γιάννης Πισιμίσης  Paraskhnio.gr

Ξεκινά την προεκλογική του εκστρατεία ο νέος επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» Γιάννης Πισιμίσης. Πρώτος σταθμός το Πνευματικό ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 November 2018 | 10:00 am


Το Δημόσιο ξεσπιτώνει πολίτες στα Βριλήσσια -Διεκδικεί δεκάδες οικόπεδα με Βασιλικό Διάταγμα του 1918 - iefimerida

Το Δημόσιο ξεσπιτώνει πολίτες στα Βριλήσσια -Διεκδικεί δεκάδες οικόπεδα με Βασιλικό Διάταγμα του 1918  iefimerida

Δεκάδες οικόπεδα στα Βριλήσσια στα οποία έχουν χτιστεί σπίτια εδώ και δεκαετίες, διεκδικεί με αγωγές το Ελληνικό Δημόσιο, υποστηρίζοντας πως εξακολουθεί να ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 November 2018 | 8:26 am


Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 – Γιάννης Πισιμίσης: Όραμα και συνεργασία για τα Βριλήσσια - Pagenews.gr

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 – Γιάννης Πισιμίσης: Όραμα και συνεργασία για τα Βριλήσσια  Pagenews.gr

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Ο κ. Γιάννης Πισιμίσης μιλά για το στόχο του να υπάρξει μια ευρεία συσπείρωση και μια δυναμική που θα εκφραστεί από το όραμα ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 November 2018 | 10:00 am


Ανατίναξη ΑΤΜ στα Βριλήσσια - CNN Greece

Ανατίναξη ΑΤΜ στα Βριλήσσια  CNN Greece

Ειδήσεις - Με τη μέθοδο παροχέτευσης αερίου άγνωστοι ανατίναξαν τα ξημερώματα ΑΤΜ στα Βριλήσσια για να αρπάξουν τις κασετίνες με τα ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 16 November 2018 | 10:00 am


7 μαγαζιά για να περάσεις καλά στη Βριλήσσια -Εκεί που έχει δροσιά το καλοκαίρι [εικόνες] - iefimerida

7 μαγαζιά για να περάσεις καλά στη Βριλήσσια -Εκεί που έχει δροσιά το καλοκαίρι [εικόνες]  iefimerida

Η τελευταία τάση στη διασκέδαση είναι οι γειτονιές και τα Βριλήσσια αποτελούν το νέο στέκι για τους κατοίκους των βορείων προαστίων κι όχι μόνο. | ΠΟΛΗ ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2018 | 11:07 pm


Στα Βριλήσσια ρίχνουν αλάτι στους δρόμους για να τους κρατήσουν ανοικτούς [εικόνες] - iefimerida

Στα Βριλήσσια ρίχνουν αλάτι στους δρόμους για να τους κρατήσουν ανοικτούς [εικόνες]  iefimerida

Στα Βριλήσσια, μια από τις περιοχές της πρωτεύουσας όπου τη νύχτα το χιόνι έπεφτε πυκνό, τα προβλήματα σταδιακά αποκαθίστανται. | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2018 | 3:45 am


Εκπαιδευτικό σεμινάριο νηπιαγωγών για τη Βιωματική Επικοινωνιακή Μάθηση στα Βριλήσσια - Ειδήσεις Τώρα | Dik... - Dikaiologitika News

Εκπαιδευτικό σεμινάριο νηπιαγωγών για τη Βιωματική Επικοινωνιακή Μάθηση στα Βριλήσσια - Ειδήσεις Τώρα | Dik...  Dikaiologitika News

Χώρος διεξαγωγής: 1ος Παιδικός Σταθμός Δήμου Βριλησσίων (Εθνικής Αντίστασης 113). Εισηγήτρια: Δρ.Ευσταθία Οδυσσέως Βαλιάντζα-Αφτιά. ⃰Η ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 November 2018 | 10:00 am


Για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας γυναικών Βριλήσσια - Διαγόρας: 2-0 - Ικαριακή Ραδιοφωνία

Για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας γυναικών Βριλήσσια - Διαγόρας: 2-0  Ικαριακή Ραδιοφωνία

Ένα καλό παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 November 2018 | 9:00 am


Δυνατός Παναθηναϊκός, 3-0 τα Βριλήσσια - Α1 - Γυναικών - novasports.gr

Δυνατός Παναθηναϊκός, 3-0 τα Βριλήσσια - Α1 - Γυναικών  novasports.gr

Η υπέροχη του Παναθηναϊκού σε σερβίς (14 άσσοι) και μπλοκ (10) συνδυασμό με τα 30 λάθη του ΦΟ Βριλησσίων χάρισαν στο "τριφύλλι" την πρώτη νίκη στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 October 2018 | 9:00 am


Κλοπή αυτοκινήτου στα Βριλήσσια on camera - Newsit

Κλοπή αυτοκινήτου στα Βριλήσσια on camera  Newsit

Οι δράστες έδρασαν ανενόχλητοι αλλά τις κινήσεις τους κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Δείτε πως έκλεψαν ένα αυτοκίνητο χωρίς να τους ενοχλήσει ούτε καν ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 September 2018 | 10:00 am


Επιστροφή στα Βριλήσσια για τον Ντινόπουλο - Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Επιστροφή στα Βριλήσσια για τον Ντινόπουλο  Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Επέλεξα να προσφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου στον τόπο που με ανέδειξε στην πολιτική»

Δημοσιεύθηκε στις 6 September 2018 | 10:00 am


Ντινόπουλος στα Βριλήσσια.. - thepressroom.gr

Ντινόπουλος στα Βριλήσσια..  thepressroom.gr

Γνώριμα λημέρια για τον πρώην υπουργό της ΝΔ-Επιβεβαίωση του thepressroom.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2018 | 10:00 am


«Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» από τις μαγικές σβούρες στα Βριλήσσια! - CultureNow

«Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» από τις μαγικές σβούρες στα Βριλήσσια!  CultureNow

Οι μαγικές σβούρες παρουσιάζουν για τα παιδιά το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, σε διασκευή-σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη την ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 August 2018 | 10:00 am


«Σάρωσαν» οι «Βάτραχοι» στα Βριλήσσια – Σήμερα στο Λαύριο - altsantiri.gr

«Σάρωσαν» οι «Βάτραχοι» στα Βριλήσσια – Σήμερα στο Λαύριο  altsantiri.gr

Ασταμάτητο ήταν το χειροκρότημα για τους «Βατράχους» στο κατάμεστο θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» στα Βριλήσσια χθες Παρασκευή. Σήμερα, Σάββατο, οι.

Δημοσιεύθηκε στις 25 August 2018 | 10:00 am


Βριλήσσια: Έφυγε από τη ζωή ο πρ. αντιδήμαρχος Γιώργος Χονδροματίδης - aftodioikisi.gr

Βριλήσσια: Έφυγε από τη ζωή ο πρ. αντιδήμαρχος Γιώργος Χονδροματίδης  aftodioikisi.gr

Έφυγε από τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο ο πρ. Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βριλησσίων Γιώργος Χονδροματίδης.

Δημοσιεύθηκε στις 18 August 2018 | 10:00 am


Αχαρνής, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου στα Βριλήσσια - CultureNow

Αχαρνής, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου στα Βριλήσσια  CultureNow

Το έργο του Αριστοφάνη «Αχαρνής», σε απόδοση και σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου, θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Βριλήσσια τη Δευτέρα ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 August 2018 | 10:00 am


Σοκαριστικές εικόνες από την κακοκαιρία στα βόρεια προάστια - Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά - LiFO

Σοκαριστικές εικόνες από την κακοκαιρία στα βόρεια προάστια - Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά  LiFO

Ισχυρή καταιγίδα έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στα βόρεια προάστια της Αθήνας με τις πρώτες εικόνες να είναι πραγματικά σοκαριστικές καθώς υπάρχουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


Ισχυρή καταιγίδα σε περιοχές της Αττικής - Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά - Rizopoulos Post

Ισχυρή καταιγίδα σε περιοχές της Αττικής - Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά  Rizopoulos Post

Ισχυρή καταιγίδα πλήττει αυτή την ώρα διάφορες περιοχές της Αττικής, ειδικά στα βόρεια προάστια. Από την εκδήλωση της καταιγίδας, η Πυροσβεστική έχει ήδη δ.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


Συναγερμός: Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Μελίσσια, Κηφισιά και Πεντέλη - Σοκαριστικές εικόνες - OnSports.gr - Onsports.gr

Συναγερμός: Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Μελίσσια, Κηφισιά και Πεντέλη - Σοκαριστικές εικόνες - OnSports.gr  Onsports.gr

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα περιοχές των βορείων προαστίων λόγω της ισχυρής καταιγίδας που έπληξε το Λεκανοπέδιο το μεσημέρι της ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


Συγκλονιστικές εικόνες: Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά - CNN Greece

Συγκλονιστικές εικόνες: Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά  CNN Greece

Ειδήσεις - Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα περιοχές των βορείων προαστίων λόγω της ισχυρής καταιγίδας που έπληξε το Λεκανοπέδιο το ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


Με δύναμη από τα Βριλήσσια - Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης ενηλίκων ΑμεΑ δίνει διεξόδους, της Ιωάννας Φωτιάδη - Η Καθημερινή

Με δύναμη από τα Βριλήσσια - Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης ενηλίκων ΑμεΑ δίνει διεξόδους, της Ιωάννας Φωτιάδη  Η Καθημερινή

Στα σχέδια του δήμου είναι η ίδρυση ΚΑΠΗ και σπιτιού υποστηριζόμενης διαβίωσης για άτομα με αναπηρία.. | Ημερήσια Πολιτική και Οικονομική Εφημερίδα.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2018 | 10:00 am


Η Γιώτα Νέγκα στα Βριλήσσια - CultureNow

Η Γιώτα Νέγκα στα Βριλήσσια  CultureNow

Η Γιώτα Νέγκα με προίκα το «Φύλλο Ανδρικό», την παράσταση που αγαπήθηκε όσο ελάχιστες το φετινό χειμώνα, συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία, ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 July 2018 | 10:00 am


Αναρριχητές διαρρήκτες είχαν ρημάξει τα σπίτια σε Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή και Βριλήσσια - Έγκλημα | News 24/7 - News247.gr

Αναρριχητές διαρρήκτες είχαν ρημάξει τα σπίτια σε Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή και Βριλήσσια - Έγκλημα | News 24/7  News247.gr

Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί για διαρρήξεις - κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Βορειανατολικής Αττικής - Εξιχνιάσθηκαν 10 περιπτώσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 12 July 2018 | 10:00 am


Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Βριλήσσια - Monopoli.gr

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Βριλήσσια  Monopoli.gr

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης εμφανίζεται για πρώτη φορά live στο Θέατρο «Νταμάρι - Αλίκη Βουγιουκλάκη» στα Βριλήσσια, στις 18 Ιουλίου 2018.

Δημοσιεύθηκε στις 9 July 2018 | 10:00 am


33 Squared – The Bar, απόλαυση σε όλες τις αισθήσεις - Newsbeast.gr

33 Squared – The Bar, απόλαυση σε όλες τις αισθήσεις  Newsbeast.gr

Σε μια άκρη της πλατείας Αναλήψεως στα Βριλήσσια, βρίσκεται το 33Squared - The Bar!...

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2018 | 10:00 am


Σε μια άκρη της πλατείας Αναλήψεως στα Βριλήσσια, βρίσκεται το 33Squared - The Bar! - Documento

Σε μια άκρη της πλατείας Αναλήψεως στα Βριλήσσια, βρίσκεται το 33Squared - The Bar!  Documento

Με μια γρήγορη ματιά, το 33 Squared – The Bar, ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μαγαζιά της πλατείας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Δημοσιεύθηκε στις 5 June 2018 | 10:00 am


Εμπρησμός σε δύο αυτοκίνητα στα Βριλήσσια - Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Εμπρησμός σε δύο αυτοκίνητα στα Βριλήσσια  Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Τα αίτια που την προκάλεσαν διερευνά το ανακριτικό της πυροσβεστικής.

Δημοσιεύθηκε στις 21 May 2018 | 10:00 am


Βριλήσσια: Ο δήμος πληρώνει εταιρίες security για περιπολίες στις γειτονιές (βίντεο) - Η Καθημερινή

Βριλήσσια: Ο δήμος πληρώνει εταιρίες security για περιπολίες στις γειτονιές (βίντεο)  Η Καθημερινή

Σε ιδιωτική εταιρεία security έχει αναθέσει ο Δήμος Βριλησσίων εδώ και μερικούς μήνες τη διενέργεια περιπολιών στις γειτονιές της περιοχής. Οι περιπολίες ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 March 2018 | 9:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Βριλήσσια

Φιλικοί ιστότοποι: