Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής   »   Βριλήσσια    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Η εγκατάλειψη της Ναυτικής Βάσης

  ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ - ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΡΧΕΣ - ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ - ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ

Σε εκτενή και πολλαπλά δημοσιεύματά μας του 2018 αποδεικνύαμε με ένα αναλυτικό φωτογραφικό οδοιπορικό 105 εικόνων - ντοκουμέντο και ρεπορτάζ την "εγκατάλειψη όλης της Ναυτικής Βάσης". Τώρα το διαπιστώνουν με έγγραφά τους και οι δημόσιες αρχές, αν και με τεράστια καθυστέρηση. Πέραν αυτού υπήρξε πριν λίγο μόλις καιρό και απόφαση σφράγισης. Από τότε έως και σήμερα δεν έγιναν και πολλά για την βελτίωση της κατάστασης παρότι η δημοτική αρχή έχει ήδη ξεκινήσει κάποιες εργασίες αποκατάστασης του χώρου. Εμείς όπως έχουμε υποχρέωση απέναντι στους δημότες, επιτελώντας τη δημοσιογραφική αποστολή μας επαναδημοσιεύουμε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

"Αυτοψία" σε ολόκληρο τον χώρο της Ναυτικής Βάσης, τόσο στο πάρκο όσο και στον όμορο χώρο, από τα Β.Ν.. Ο φακός αποτυπώνει τη σκληρή πραγματικότητα. Την εγκατάλειψη ολόκληρης σχεδόν της Ναυτικής Βάσης. 105 εικόνες που δημοσιεύουμε στη συνέχεια και το ρεπορτάζ απαθανατίζουν ολόκληρη την εικόνα, αδιάψευστοι μάρτυρες της κακής κατάστασης που επικρατεί.
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ
Αν εξαιρεθούν η παιδική χαρά και τα υπαίθρια όργανα γυμναστικής που τοποθετήθηκαν σχετικά πρόσφατα, καθώς και μια - σε γενικές γραμμές - περιποίηση, καθαρισμός από τα χόρτα των εργατών κήπου του Δήμου, επίσης και μια γενικότερη καθαριότητα από τους αντίστοιχους εργάτες καθαριότητας, η υπόλοιπη κατάσταση δεν είναι καλή.
Συγκεκριμένα, τα ξύλινα πατώματα είναι κατεστραμμένα.και χρειάζονται αποξήλωση στο σύνολό τους. Επειδή μάλιστα κάποια από αυτά είναι και επικίνδυνα, ο Δήμος - ορθότατα - τα απομόνωσε και τα απέκλεισε από την κοινή χρήση. 
Οι διάδρομοι περιπάτου και τζόκινγκ είναι επίσης σε κακή κατάσταση, οι λακκούβες είναι μεγάλες και παρουσιάζουν μεγάλη επικινδυνότητα για τραυματισμούς μεγάλων αλλά και κυρίως μικρών παιδιών. Μάλιστα πρόσφατα τέως δημοτικός σύμβουλος έπεσε και έσπασε το χέρι του.
Η λίμνη ολόκληρη πρέπει να ανακατασκευαστεί.
Οι βρύσες πλην δύο της παιδικής χαράς δεν λειτουργούν και έχουν αχρηστευθεί.
Η "γέφυρα" του πάρκου είναι ιδιαίτερα φθαρμένη και χρειάζεται επισκευή.
Ορισμένα καλάθια απορριμάτων είναι πεπαλαιωμένα και χρειάζονται αντικατάσταση.
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΟ ΧΩΡΟ
Στον όμορο χώρο ο οποίος είναι κλειστός για το κοινό, εναποτίθενται εκατοντάδες απορριματοδέκτες.
Επίσης και πολλά μηχανήματα, καθώς και σωρεία εργαλείων.
Εκατοντάδες αγωγοί έχουν ακόμα εναποτεθεί στον εν λόγω χώρο.
Επιπροσθέτως λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας, φορτηγά και μικρότερα αυτοκίνητα των υπηρεσιών του Δήμου.
Και βέβαια τρακτέρ και σωρεία βαρέων ελαστικών λεωφορείων.
Είναι σαφής η έλλειψη ενεργειών της σημερινής διοίκησης για την αποκατάσταση αλλά και την βελτίωση της κατάστασης.
Ωστόσο, "ποτέ δεν είναι αργά" και θα είναι καλοδεχούμενες οποιεσδήποτε ενέργειες της δημοτικής αρχής προς θετική κατεύθυνση.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ 105 ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ" ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΙΚΟΝΑ. 
     


Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2019 | 9:32 am


Η Αττική θα πνιγεί στα σκουπίδια

Τον προσεχή  Νοέμβριο που κλείνει ο ΧΥΤΑ Φυλής

Απαιτείται εθνική κινητοποίηση κι ενότητα δυνάμεων, για να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της μέχρι σήμερα πολιτικής διαχείρισης, του ζητήματος των στερεών αποβλήτων της Αττικής

Εδώ και μήνες ζητούσαμε επίμονα να ενημερωθούμε έγκυρα και  υπεύθυνα από τη Διοίκηση του ΕΔΣΝΑ και την απερχόμενη Περιφερειάρχη  Αττικής, για την χωρητικότητα του ΧΥΤΑ Φυλής, καθώς και για το σχεδιασμό που υπήρχε για τη μελλοντική διαχείριση των απορριμμάτων της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας, με δεδομένο ότι όλοι γνωρίζαμε ότι πολύ σύντομα η δυνατότητα να δέχεται η Φυλή τα απορρίμματα του Λεκανοπεδίου, εξαντλείτο.
Το επίσημο έγγραφο που απεστάλη με ημερομηνία 18 Ιουλίου  από τον  Ειδικό Διαβαθμικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής, επιβεβαιώνει ότι σε ελάχιστες εβδομάδες από σήμερα, ως τον προσεχή Νοέμβριο , δεν θα υπάρχει στην Αττική κανένας αδειοδοτημένος χώρος για να δεχθεί τα σκουπίδια που παράγονται .

Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τεράστιο αδιέξοδο μεδραματικές επιπτώσεις στην καθημερινότητα και την υγεία των κατοίκων, στην εικόνα της χώρας και κατ’ επέκταση και στην εθνική οικονομία.

Οι ανακρίβειες της κας Δούρου
Τα όσα αναφέρει το επίσημο έγγραφο του ΕΔΣΝΑ για το επικείμενο κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής από τον προσεχή Νοέμβριο,  προσπάθησε ανεπιτυχώς να τα αντικρούσει η απερχόμενη Περιφερειάρχης Αττικής.
Ανακρίβεια πρώτη. Ισχυρίζεται ότι αρκεί μια πολιτική απόφαση της νέας Διοίκησης της Περιφέρειας για να «παραταθεί» η ζωή του ΧΥΤΑ Φυλής. Η αλήθεια είναι ότι για να γίνει πράξη μια πολιτική απόφαση και να αδειοδοτηθεί νόμιμα νέος χώρος, απαιτούνται ενέργειες και πράξεις που χρειάζονται τουλάχιστον 4-5 χρόνια. Η ίδια ως Περιφερειάρχης δεν έκανε όσα μπορούσε  στη διάρκεια της θητείας της, για να μπορεί να υπάρχει μια νόμιμη λύση στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στη Φυλή ή αλλού. Δεν έκανε τίποτα για να προωθήσει την ανακύκλωση, σε συνεργασία με τους Δήμους. Ο Περιφερειακός της σχεδιασμός δυστυχώς είναι «ευχολόγιο», αφού δεν έχει προχωρήσει καμία μελέτη και κανένα έργο όλα αυτά τα χρόνια.

Ανακρίβεια δεύτερη.  Ισχυρίζεται ότι υπάρχουν εναλλακτικές για τη Φυλή λύσεις , όπως εκείνη των εξαντλημένων λατομείων. Η αλήθεια όμως είναι ότι  για να μπορέσουν να λειτουργήσουν νόμιμα τα λατομεία ως χώροι για τη διαχείριση των απορριμμάτων, απαιτούνται χρονοβόρες διαδικασίες που ξεπερνούν τα πέντε χρόνια. Απαιτούνται επίσης εργοστάσια επεξεργασίας των απορριμμάτων, που θα παράγουν το υπόλειμμα που θα στέλνεται στα λατομεία. Έκανε στη θητεία της η κα Δούρου κάποιο εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων ή θέλει να μετατρέψει τα λατομεία σε νέες χωματερές που θα θάβονται ανεξέλεγκτα σκουπίδια, χωρίς επεξεργασία; Αυτό μας προτείνει; Να δημιουργήσουμε πολλές «νέες Φυλές» σε όλη την Αττική; Και πώς αλήθεια μιλάει για «λύση λατομείων», όταν η ίδια ως Περιφερειάρχης επί 5 χρόνια δεν προχώρησε στη χωροθέτησή τους, που είναι το πρώτο κι αναγκαίο βήμα για να χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό;

Η Αττική εκπέμπει SOS κι απαιτείται εθνική κινητοποίηση
Η κατάσταση που διαμορφώνεται ξεπερνά τις δυνατότητες της νέας Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής. Ήδη χάθηκε ζωτικός χρόνος και πλέον το πρόβλημα απέκτησε  εθνικές διαστάσεις.
Η αντιμετώπιση του προβλήματος των στερεών αποβλήτων της Αττικής απαιτεί την εκπόνηση και υλοποίηση ενός εθνικού σχεδίου δράσης, με τη συμμετοχή της αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού και του Κεντρικού Κράτους, ευρύτερες συναινέσεις και συνεργασίες, αλλά και απόδοση ευθυνών για την κατάσταση που έχουμε περιέλθει.
Στο πλαίσιο αυτό:
1. Δεσμευόμαστε να καταρτίσουμε άμεσα ένα εθνικό σχέδιο διαχείρισης του προβλήματος, σε συνεργασία με την Κυβέρνηση και απευθυνόμενοι και σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας, το οποίο θα υλοποιήσουμε με τις ταχύτερες δυνατές διαδικασίες.
2. Προσφεύγουμε  άμεσα με μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, προκειμένου να διερευνήσει αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες σε όσους είχαν τη θεσμική υποχρέωση να δώσουν λύση στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής και δεν το έκαναν, θέτοντας με τον τρόπο αυτό σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.
3. Δεσμευόμαστε ως νέα διοίκηση  ότι αμέσως μόλις καταρτιστεί το σχέδιο δράσης θα ενημερώσουμε υπεύθυνα τους πολίτες του Λεκανοπεδίου , προκειμένου να είναι σύμμαχοί μας στην προσπάθεια να δώσουμε λύση σε ένα πρόβλημα που δεν λύθηκε εδώ και 40 χρόνια.


Επισυνάπτεται το έγγραφο του ΕΔΣΝΑ.
Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2019 | 9:11 am


ΓΡΑΝΑΔΑ

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ Ι. ΒΑΤΟΥΣΙΟΥ

Ποτάμι κόκκινο με τύλιξες. 
Χώμα υγρό πατημένο ανάκατα. 

Ανδαλουσία. 
Φως του έρωτα 
γύφτισας μνήμης. 
Φίδι να σέρνεσαι 
να βρεις πόδια να φιλήσεις. 

Κι εγώ να πατώ το χώμα σου 
ως άλλος Δον Κιχώτης 
ξυπόλυτος, ημίτρελος 
και ευτυχής.

ΠΙΝΑΚΑΣ; P. Szinyei Merse, Παπαρούνες σε λιβάδι. 1902. 

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2019 | 9:07 am


Το στέκι της Δράσης μετακομίζει


ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΡΝΗΘΟΣ 21

ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ! ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΝΗΘΟΣ 21. Η ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ Η ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2019 | 9:03 am


Ένα Τραγούδι για την Αβάνα

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019 στις 21.00 μ.μ. στο Β΄ Γυμνάσιο Βριλησσίων (Ταϋγέτου και Ξάνθης) από το Cine - Δράση

Ένα Τραγούδι για την Αβάνα/Candelaria

Κολομβία, Γερμανία, Νορβηγία, Αργεντινή, Κούβα, 2017. Διάρκεια:87’. Σκηνοθεσία: JhonnyHendrix. Σενάριο: Jhonny Hendrix, Maria Camila Arias, Abel Arcos Soto, Carlos Quintela. Πρωταγωνιστούν: ManuelViveros, AldenKnight, VernónicaLynn, PhilippHochmair.
Με το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο τμήμα Venice Days του 74ου Φεστιβάλ Βενετίας στις αποσκευές του, το φιλμ «Ένα τραγούδι για την Αβάνα» του Κολομβιανού JhonnyHendrixείναι η τρυφερή, αγαπησιάρικη και βαθύτατα ερωτική ιστορία δύο Κουβανών που παρά το προχωρημένο της ηλικίας τους εξακολουθούν να είναι ερωτευμένοι και να ποθούν ο ένας τον άλλον. Πλημμυρισμένο από χιούμορ, ευφορία και μουσικούς ήχους,δεν είναι μια ακόμα πολιτική ταινία για την Κούβα αλλά ύμνος στην αγάπη για ζωή και χαιρετισμός προς δυο ηλικιωμένους που μάχονται για να ζουν και να πεθάνουν με αξιοπρέπεια.
Το νησιωτικό κράτος της Κούβας είναι γνωστό για πολλά. Για τον Φιντέλ, τον Τσε, το πολυετές εμπάργκο των Αμερικανών, την κρίση στον Κόλπο των Χοίρων που παραλίγο να οδηγήσει την ανθρωπότητα σε έναν Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, στις αρχές της δεκαετίας του ΄60.  Είναι γνωστή για την ζωηρή και εξαίσια μουσική της, που αναδεικνύει το αισιόδοξο, φιλόξενο και δυναμικό πνεύμα ενός λαού που έχει αντέξει πολλά αλλά δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Μια λιγότερο γνωστή πτυχή της ιστορίας του είναι αυτή που αφορά την περίοδο μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, του Τείχους του Βερολίνου και όλου του οικονομικο-κοινωνικού συστήματος που αποκαλούμε «υπαρκτός σοσιαλισμός». Αυτή τη δυσκολότερη ίσως  περίοδο της Ιστορίας τους, που κράτησε από το 1990 έως το 1994 οι Κουβανοί την αποκαλούν «Ειδική Περίοδο» . Εποχή δυστυχία, μεγάλης πείνας και αφόρητης ένδειας. Ξαφνικά η Κούβα που είχε εμπορικές συναλλαγές μόνο με το Ανατολικό Μπλοκ, αφού μόνον από αυτούς μπορούσε και να πάρει και να δώσει, ενώ όλη η υπόλοιπη προοδευτική ανθρωπότητα, μαζί και η δημοκρατική Ευρώπη ακολουθούσε της εντολές των ΗΠΑ,ξέμεινε από συμμάχους και πελάτες. Από ολόκληρο το νησί έλειψαν για μεγάλο διάστημα τα απολύτως απαραίτητα. Νερό και ηλεκτρικό κόβονταν για πολλές ώρες, τρόφιμα δίνονταν με δελτία. Οι Κουβανοί υποσιτίζονταν και μέσα στην απόγνωσή τους  άρχισαν μαζικές εξόδους με σχεδίες προς το Μαϊάμι των ΗΠΑ που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τις Κουβανικές ακτές. Από όσους έφευγαν πολλοί πνίγονταν στη θάλασσα ή τους κατασπάραζαν οι καρχαρίες του Ατλαντικού.  Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του ανεξάρτητου αυτού νησιού που το καθεστώς του Φιντέλ Κάστρο προέτρεπε άτυπα τον κόσμο που ήθελε να φύγει από φόβο μήπως η τεταμένη οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες εξελίξεις. Όμως παρά τον ορυμαγδό και τη συμφορά οι άνθρωποι κατάφεραν να σταθούν όρθιοι. Και σήμερα η Κούβα είναι η μόνη χώρα της Καραϊβικής και Λατινικής Αμερικής, που έχει νικήσει τον αναλφαβητισμό και έχει τεράστιες επιτυχίες στον ιατρικό και άλλους τομείς. Είναι λες η Αφρικανική προέλευση σε συνδυασμό με το μυστικισμό της Καραϊβικής, το αχαλίνωτο πάθος για έρωτα, σεξ, μουσική, χορό να τους οδήγησε τους Κουβανούςσε μια διαφορετική σχέση με τη Ζωή και το Θάνατο και τους επέτρεψε να επιβιώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Μέσα σε αυτό το σεναριακό πλαίσιο δύο απίθανοι ηλικιωμένοι χαρακτήρες ο Βίκτωρ Ουγκό και η Καντελάρια, προσπαθούν να μείνουν όρθιοι. Να αντιμετωπίζουν την πείνα, να συντηρήσουν το σπίτι που ερειπώνεται, τον πολυέλαιο που δεν ανάβει και κινδυνεύει να πέσει στο κεφάλι τους.Εκείνος δουλεύει σε καπνεργοστάσιο,από όπουκλέβει και πουλάει λαθραία μερικά πούρα. Εκείνη είναι καθαρίστρια σε ξενοδοχείο την ημέρα και τα βράδια βάφεται,  φοράει τα καλά της και εμφανίζεται με μια μπάντα σε ένα από τα  αναρίθμητα club της Αβάνας που προσφέρουν πολύ υπέροχη μουσική και καμία πολυτέλεια.Όταν είναι σπίτι φροντίζουν τα κατοικίδια κοτοπουλάκια τους, που κάποια στιγμή θα τα μαγειρέψουν ή παίζουν χαρτιά στο ημίφως του κεριού. Μέχρι που  μια μέρα η Καντελάρια βρίσκει στο ξενοδοχείο, μέσα στο καλάθι με τα άπλυτα μία κάμερα και την κρατάει.Αρχικά σκέφτονται να την πουλήσουν, αλλά ο Βίκτωρ φοβάται μην τους πιάσουν, οπότε μένει προσωρινά στην κατοχή τους. Η κάμερα έχει μέσα φιλμ, μένει ανοιχτή και καταγράφει το τρυφερό τους σεξ. Όταν την πουλήσουν τελικά σε έναν  μαυραγορίτη αυτός θα τους πληρώσει με ένα μικρό αντίτιμο, που φτάνει να αγοράσουν μόνον λίγο κρέας. Αλλά εκεί θα «ανοίξει» και η τύχη τους. Όταν ο λαθρέμπορας βρει το φιλμ με το γεροντικό σεξ (που εκείνοι αγνοούσαν την ύπαρξη του) αφενός θα το ανατυπώσει και θα το μοσχοπουλήσει στους τουρίστες και αφετέρου θα τους κάνει μια πολύ δελεαστική οικονομική πρόταση. Να αρχίσουν να κάνουν πορνό ταινιάκια γιατί αυτό ενδιαφέρει ένα πολύ ειδικό κοινό τουριστών. Εκείνους τους «ανθρώπους» που διαθέτουν τεράστια ποσά για να πάνε εκδρομές στο Ισραήλ  για να  έχουν την εμπειρία να παρακολουθήσουν τους Ισραηλινούς να δολοφονούν Παλαιστίνιους, στις Φιλιππίνες για σεξ με μικρά παιδιά, στην Κούβα με την ελπίδα να ζήσουν αλλόκοτες καταστάσεις.
Θα το κάνουν; Και ποια θα είναι η διέξοδος από αυτή την κωμικοτραγική κατάσταση;
Φιλμ μικρής παραγωγής, αλλά με μεγάλο βάθος. Και το εκπληκτικότερο ο σκηνοθέτης JhonnyHendrix, που καταφέρνει να αποδώσει δυναμικά την κουβανική ψυχή είναι Κολομβιανός και όχι Κουβανός. Έμπνευσή του, οι βιωματικές ιστορίες που του αφηγήθηκε μια θλιμμένη ηλικιωμένη κυρία, η Καντελάρια όταν εκείνος βόλταρε στα σοκάκια της Αβάνας. Πρόθεσήτουνα τιμήσει τον αγώνα των ανθρώπων αυτών και να εκφράσει το δέος του για την ανηλεή φθορά που προκαλεί το πέρασμα του χρόνου σε όλα τα ανθρώπινα πλάσματα. Για τους ρόλους των δύο πρωταγωνιστών ο σκηνοθέτης επέλεξετον AldenKnightκαι τηνVerónicaLynn, ένα μεγάλο όνομα στο θέατρο, την τηλεόραση και το τραγούδιστην Κούβα. Η Lynn ερμηνεύει με ιδιαίτερη χάρη και γλυκύτητα τα τραγούδια της ταινίας. Και οι δύο μαζί κάνουν ένα κινηματογραφικό ζευγάρι που μένει για πολύ αξέχαστο!
Όσοι έχετε πάει στην Κούβα θα ξαναζήσετε εδώ το πνεύμα των ανθρώπων της και όσοι δεν έχετε θα πάρετε μια μικρή αλλά πολύ δυνατή γεύση.
Εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Bueeb1SRX34 το trailer

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2019 | 9:00 am


Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στην Πεντέλη

8ος Κύκλος Εφαρμογής του Έτους 2019

Ο Δήμος Πεντέλης στα πλαίσια της διαρκούς μέριμνας για την Προστασία και Προαγωγή της Δημόσιας Υγείας ενημερώνει τους δημότες ότι ξεκινάει ο 8ος κύκλος εφαρμογής του Προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών με επεμβάσεις – ψεκασμούς στα φρεάτια και ρέματα και των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων (Μελίσσια- Νέα Πεντέλη-Πεντέλη) και θα πραγματοποιηθεί ως εξής:
- Τρίτη  23 Ιουλίου 2019: φρεάτια και ρέματα Δημοτικής Ενότητας  Μελισσίων
- Τετάρτη 24 Ιουλίου  2019: φρεάτια και ρέματα Δημοτικών Ενοτήτων Πεντέλης και Νέας Πεντέλης
Παρακαλούμε σε περίπτωση που διαπιστώσετε σημεία στα οποία απαιτείται επέμβαση του συνεργείου ψεκασμών, να επικοινωνήσετε με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, στο τηλέφωνο 213 2050072-06 (υπάλληλος Λιαγκάκης Γεώργιος).                                                                                      

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2019 | 8:57 am


Η «ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑ» ΤΟΥ ΜΠΟΣΤ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ

Η εμβληματική κωμωδία του Μποστ «ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑ» παρουσιάζεται σήμερα στο θέατρο Νταμάρι - Αλίκη Βουγιουκλάκη. Στο ρόλο της «Μαρίας» ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.


Στα 1982 ο Μποστ γράφει τη «Μαρία Πενταγιώτισσα».

Ένα από πιο αστεία, σχεδόν σπαρταριστά έργα του ελληνικού ρεπερτορίου, γραμμένο στον προσφιλή του 15σύλαβο. Μια ξεκαρδιστική παρωδία ηθών βασισμένη σε ένα από τα γνωστά παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας εμπνευσμένο από αληθινά περιστατικά.


Η Μαρία η Πενταγιώτισσα, κατά κόσμον Μαρία Δασκαλοπούλου, ήταν γνωστή στο χωριό της - Πενταγιοί Φωκίδας - για τις ερωτικές της περιπέτειες. Εραστές και αγαπητικοί δημιουργούσαν συχνά επεισόδια, ενώ η ίδια θεωρείται μέχρι σήμερα μία από τις πρώτες φεμινίστριες στην Ελλάδα.

Ο λαός τραγούδησε την ομορφιά της και τα ερωτικά της καμώματα: «Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά και στο Χρισσό κριάρια / και στης Μαρίας την ποδιά σφάζονται παληκάρια.. Μαρίτσα Πενταγιώτισσα, μωρή δασκαλοπούλα, / εσύ τα ’καμες ούλα!».

Με όχημα την ιστορία της θρυλικής Μαρίας του τόπου μας ο Μποστ και πάντα «σε ζωντανή σύνδεση» σαρκάζει τους θεσμούς και αμφιβάλλει για τη νέα κοινωνική πραγματικότητα.

Αυτό το «Μποστάνι» τα έχει όλα…

Πάνε εξήντα χρόνια ακριβώς από τότε που ο Μποστ παρουσίασε στη στήλη του με τον τίτλο «Το μποστάνι του Μποστ», τους τρεις χαρακτηριστικότερους ήρωες του: Μαμά Ελλάς, Πειναλέων και Ανεργίτσα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο διατρέχουν το σύνολο του έργου του μέχρι και το 1995 που γράφει και το τελευταίο του θεατρικό έργο.

Διαβάζοντας ξανά σήμερα το έργο του Μέντη Μποσταντζόγλου αντιλαμβάνεται κανείς αμέσως τι είναι αυτό που κινητοποίησε τη νεαρή τότε Λούλα Αναγνωστάκη - που σφράγισε τη μετέπειτα νεοελληνική δραματουργία- να γράψει το πρώτο της ουσιαστικά δημοσιευμένο κείμενο, στην Επιθεώρηση Τέχνης του 1962, αναφορικά με το πρώτο του σχεδόν θεατρικό έργο Όμορφη Πόλη υπερισπιζόμενη την ποιητικότητα και το σουρεαλισμό της θεατρικής γραφής του Κωνσταντινοπολίτη καλλιτέχνη:

«Μοναδική μορφή στην ελληνική τέχνη και τα γράμματα ο Χρύσανθος Μέντης Μποσταντζόγλου, κατά συντομογραφία Μποστ - σκιτσογράφος, εικονογράφος, γελοιογράφος, ζωγράφος, θεατρικός συγγραφέας, στιχουργός, σατυρικός αρθρογράφος - κατάφερε να δημιουργήσει ένα εντελώς αναγνωρίσιμο σατιρικό ύφος και μια βαθιά προσωπική σχέση με τις λέξεις που αποκτούσαν αυτονομία ως σχόλια αυθύπαρκτα η κάθε μια, χρησιμοποιώντας την καθαρεύουσα σε ακραία σύνταξη για να υπογραμμίσει την ημιμάθεια της εποχής του».

Το έργο του Μποστ τα έχει όλα: χιούμορ, συγκίνηση, πολιτικό στοχασμό, αγάπη για τους ανθρώπους, μα κυρίως δυο στοιχεία συχνά αντικρουόμενα στη νεοελληνική συνείδηση: τη λαϊκότητα και τη λογιοσύνη. Μπορεί να πει με λίγα πολλά και να θίξει με τη φαινομενική αλαφράδα του βαθιά ζητήματα του καιρού μας.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2019 | 8:52 am


«Αλκαλική Διατροφή και Ανοσοποιητικό σύστημα»

Ενημέρωση για το θέμα  στην Περιφερειακή Ενότητα του Βορείου Τομέα Αθήνας

Με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, Σοφίας Κορωναίου διοργανώθηκε ημερίδα ενημέρωσης με θέμα «Αλκαλική Διατροφή και Ανοσοποιητικό σύστημα» σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕΒΤΑ και της ΑΜΚΕ  «Άγγιγμα Ζωής».

Η Προϊσταμένη της Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕΒΤΑ, κα Αικατερίνη Τσιρώνη (Ιατρός Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ- Υγιεινολόγος) ενημέρωσε για τη σημασία της αλκαλικής διατροφής στη διασφάλιση της υγείας, αναφέρθηκε σε παραδείγματα καλών ή μη διατροφικών συνδυασμών αλλά και το κατά πόσο οι διατροφικές επιλογές θωρακίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντική η σφαιρική ενημέρωση όλων των πολιτών πάνω σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία και αυτή τη φορά η ημερίδα αφορούσε μόνο τους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα. Όλα όσα ακούσαμε μας έδωσαν αφορμή για να προβληματιστούμε και στη συνέχεια στο μέτρο του δυνατού να βελτιώσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες στην καθημερινότητά μας προκειμένου να δυναμώσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης βόρειας Αθήνας, Σοφία Κορωναίου.

Παρούσα στην ενημερωτική ημερίδα και η πρόεδρος ΑΜΚΕ «Άγγιγμα Ζωής», Χριστίνα Νομικού, η οποία επεσήμανε την ανάγκη τέτοιων πρωτοβουλιών και κάλεσε τους παριστάμενους να λάβουν μέρος στην «2η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας», η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών, την Δευτέρα 22/7/2019  (09.00-13.00) στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι» με στόχο την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών των ογκολογικών ασθενών.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2019 | 8:46 am


Μουσική βραδιά για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση

Την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 στο θέατρο Νταμάρι - Αλίκη Βουγιουκλάκη στις 21.00 μ.μ.

Ένα ταξίδι στη ζωή και το έργο του μεγάλου Έλληνα ερμηνευτή, συνθέτη και τραγουδοποιού Γρηγόρη Μπιθικώτση, μέσα από τα μάτια και τη φωνή του συνονόματου γιού του Γρηγόρη Μπιθικώτση. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ.

Από τον Τσιτσάνη, τον Βαμβακάρη, το Χιώτη, τον Ζαμπέτα και τον Άκη Πάνου, αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες που συνέθεσε ο ίδιος έως τον Σταύρο Ξαρχάκο, τον Μάνο Χατζηδάκι.

Και βέβαια τα σπουδαία έργα του Μ. Θεοδωράκη.
Συγκεντρώνουμε φάρμακα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου  του Δήμου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, αντί εισιτηρίου η προσφορά σας σε είδος ξεχωριστά για την κάθε συναυλία (αναγράφεται παραπάνω)

* Θέατρο ΝΤΑΜΑΡΙ - ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, Μεταμόρφωση Σωτήρος & Υψηλάντου  Άνω Βριλήσσια 

Η συμβολή σας είναι πολύ σημαντική. Είναι για καλό σκοπό!

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί

Με εκτίμηση
Β.ΑΡΣΕΝΗ-ΛΑΜΠΡΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Κ.Π.Α.Δ.Β

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2019 | 8:42 am


Ο Δήμος ψεκάζει κατά των κουνουπιών

Και καλεί τους δημότες να ακολουθήσουν τις οδηγίες

Τακτικοί ψεκασμοί κατά των κουνουπιών και έκκληση λήψης μέτρων προστασίας από τον Δήμο Βριλησσίων προς τους δημότες

Προγράμματα ψεκασμών σε σημεία όπου μπορούν να αναπτυχθούν εστίες αναπαραγωγής κουνουπιών πραγματοποιούνται σε τακτικούς κύκλους επαναλαμβανόμενων εφαρμογών προνυμφοκτωνιών σε περιοχές των Βριλησσίων, από συνεργεία του Δήμου Βριλησσίων, καθώς και από αρμόδια κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής.
Οι ψεκασμοί έχουν ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου (7/3) και επαναλαμβάνονται ανά 15-20 ημέρες, ανάλογα και με τις εποχικές και καιρικές συνθήκες, με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών μέσω κουνουπιών.
Η μέθοδος καταπολέμησης προνυμφών που εφαρμόζεται παρουσιάζει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και περιβαλλοντική συμβατότητα. Η αντιμετώπιση των εντόμων γίνεται σε υδάτινες επιφάνειες που αποτελούν εστίες αναπαραγωγής, με κατάλληλα σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ο τυπικός κύκλος εργασιών προνυμφοκτονίας, περιλαμβάνει (α) έλεγχο εστιών, (β) καταγραφή της αφθονίας των προνυμφών και (γ) εφαρμογές προνυμφοκτόνων σκευασμάτων στις εστίες οι οποίες επαναλαμβάνονται ανά 20ήμερο.
Οι εκτελούμενες επαναλαμβανόμενες δράσεις του Δήμου Βριλησσίων θα συνεχιστούν μέχρι το φθινόπωρο, καθώς για τη βέλτιστη αντιμετώπιση του ζητήματος έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιούνται τακτικά μέχρι και τα τέλη Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) διαγνώσθηκαν ήδη τα πρώτα δύο εργαστηριακά επιβεβαιωμένα περιστατικά λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου για την περίοδο μετάδοσης 2019, το ένα στην Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Πιερίας (Δήμο Κατερίνης) και το άλλο στην Π.Ε. Ξάνθης (Δήμο Τοπείρου).

Υπενθυμίζεται ότι κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου σε ανθρώπους και ζώα καταγράφηκαν τα έτη 2010-2014 και 2017-2018, σε διάφορες περιοχές της χώρας μας, σε όλες σχεδόν τις Περιφέρειες και περιοχές της χώρας. Αυτό σημαίνει ότι ο ιός του Δυτικού Νείλου έχει πλέον εγκατασταθεί στη χώρα μας, όπως και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και ότι, με βάση την ενημέρωση των ειδικών επιστημόνων του ΕΟΔΥ, ήταν «αναμενόμενη η επανεμφάνιση περιστατικών στη χώρα μας και κατά την τρέχουσα περίοδο 2019, κατά την περίοδο κυκλοφορίας των κουνουπιών, τόσο σε γνωστές όσο και σε νέες περιοχές».
Δεδομένων και των τρεχουσών θερινών συνθηκών υγρασίας και υψηλών θερμοκρασιών, υπογραμμίζεται, ότι για την πρόληψη της αναπαραγωγής των κουνουπιών, πέραν των κατάλληλων ενεργειών περιορισμού της έντασης και των συνεπειών του προβλήματος, οφείλουμε όλοι να λαμβάνουμε μέτρα, αφενός αυτοπροστασιας, κι ιδιαίτερα όσοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, και αφετέρου αποτροπής συνθηκών εμφάνισης και πολλαπλασιασμού των κουνουπιών, η οποία γίνεται σε στάσιμα νερά, πιατάκια γλαστρών, σιφώνια και φρεάτια σπιτιών, παραμένουσα υγρασία στους κήπους, κλπ. Υποχρεούμαστε να συμβάλλουμε ΟΛΟΙ στην αντιμετώπιση του προβλήματος, φροντίζοντας να μην δημιουργούνται στάσιμα νερά και απομακρύνοντας άμεσα τα νερά μέσα από τους κήπους, τις βεράντες και γενικότερα από όλους τους χώρους των σπιτιών μας.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2019 | 8:34 am


Ενημέρωση για τον σεισμό από τον Δήμαρχο

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Αγαπητοί συνδημότες, σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια του σεισμού δε σημειώθηκαν στην πόλη μας φθορές, τραυματισμοί ή κάποια άλλη επιπλοκή. Οι υπηρεσίες του Δήμου και η Πολιτική Προστασία βρίσκονται σε συνεχή επαφή και γίνονται όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες και έλεγχοι για την προστασία των δημοτών. Για οτιδήποτε χρειαστείτε, μπορείτε να μας καλέσετε στο 6946 785678 (Τεχνική υπηρεσία) και στο 6942475475 (Πολιτική Προστασία).

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2019 | 8:30 am


Πότισαν το περιαστικό δάσος μας

ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στις 21 Ιουλίου τα μέλη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων μαζί με εθελοντές και φίλους, πότισαν το περιαστικό δάσος της πόλης μας και γέμισαν με νερό την δεξαμενή ελικοπτέρων. ΔΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2019 | 8:24 am


Πτώση δέντρου και σπάσιμο κλαδιών

ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Σπάσιμο ενός μεγάλου κλαδιού από πεύκο προκλήθηκε χθες το μεσημέρι στην οδό Κύπρου. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η πολιτική προστασία του Δήμου Βριλησσίων. Επίσης, πριν λίγες ημέρες σημειώθηκε πτώση ενός μεγάλου πεύκου στην οδό Αθανασίου Διάκου στα Άνω Βριλήσσια με υλικές ζημιές σε Ι.Χ. αυτοκίνητο. Και στο περιστατικό αυτό έσπευσε άμεσα η πολιτική προστασία του Δήμου μας. ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2019 | 8:12 am


Οι μουσικές παραστάσεις στη Ρεματιά

Σήμερα και αύριο με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

ΠΕΜΠΤΗ 18/7/2019
Συναυλία – αφιέρωμα
Πάνος Γεραμάνης, ο λαϊκός βάρδος
Μ. Σουλτάτου, Κ. Μακεδόνας, Γ. Ανδρεάτος, κ.α. Παρουσίαση: Γ. Κοντογιάννης. Επιμέλεια μουσικού προγράμματος, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ηθοποιός

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/7/2019
Μουσική παράσταση
Όταν το μπουζούκι συνάντησε την rock
Χρήστος Παπαδόπουλος, Λάμπρος Καρελάς, Στέργος Βόλας και η Ιώ Νικολάου

Δημοσιεύθηκε στις 18 July 2019 | 8:28 am


«Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια»

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 στις 21.00 μ.μ. στο θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη
Tου Τηλέμαχου Τσαρδάκα

Με τον Κωνσταντίνο ΜΠΙΜΠΗ και την Λίλα ΜΠΑΚΛΕΣΗ

Μετά από συνεχή sold out παραστάσεις στο Θέατρο Άλφα.Ιδέα στην Αθήνα - αλλά και σε πολλές πόλεις της περιφέρειας - και το ευρωπαϊκό τους ταξίδι σε Λονδίνο, Μάντσεστερ και Άμστερνταμ - «Οι κάτω απ’ τα’ αστέρια» συνεχίζουν το ταξίδι τους και αυτό το καλοκαίρι σε επιλεγμένα φεστιβάλ της χώρας.

«Παραθερίζουμε στην ίδια παραλία. Αφήνουμε τα πράγματα μας στα βότσαλα και βουτάμε στη θάλασσα. Είμαστε πολλά παιδιά, μεγάλη παρέα, αλλά για μένα υπάρχεις μόνο εσύ. Είμαστε δεκατεσσάρων χρονών. Μπορεί και δεκαπέντε. Καθόμαστε ακριβώς στο σημείο που σκάει το κύμα και μαζεύουμε κοχύλια. Είναι μια ωραία αφορμή για να καθόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο».

Τέλη των 80ς, αρχές των 90ς. Ελληνική επαρχία, πόλη νησιού. Η Μένια και ο Νικολής πάνε μαζί σχολείο, γίνονται αχώριστοι, ονειρεύονται, μεγαλώνουν, κάνουν έρωτα, ερωτεύονται «για πάντα».

Αλλά τα χρόνια περνούν και η πραγματικότητα – όπως συνηθίζει – επιβάλλει τον εαυτό της. Οι δύο ήρωες όμως ποτέ δεν παύουν να σημαδεύουν ο ένας τον άλλο. Παρά τις επιλογές που έχουν κάνει στις ζωές τους, ανάμεσά τους, εξακολουθεί να καίει μια πυρκαγιά άγρια.

Η ιστορία των «κάτω απ’ τ’ αστέρια» είναι γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση, τρυφερότητα και απόρριψη, σύγκρουση και νοσταλγία. Είναι η τελική αναμέτρηση ενός μεγάλου εγκλωβισμένου έρωτα. Είναι η συνάντηση που χρωστούσε ο Νικολής στην Μένια και η Μένια στον Νικολή!

Μια ιστορία αγάπης και ενηλικίωσης, για τις πολύ μεγάλες προσδοκίες και την πολύ σκληρή πραγματικότητα, με φόντο τη μικρή κοινωνία της επαρχίας, τις παραλίες του καλοκαιριού και την ξέγνοιαστη εποχή της αθωότητας.

Τιμές εισιτηρίων: 10€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ), 14€ κανονικό
*Απαιτείται η επίδειξη δικαιολογητικού για τα μειωμένα εισιτήρια.

Προπώληση εισιτηρίων από το viva.gr

Δημοσιεύθηκε στις 18 July 2019 | 8:23 am


Κ.Ε.Π. Δήμου Βριλησσίων

Ωράριο και ημέρες λειτουργίας τον μήνα Αύγουστο

Για το κεντρικό Κ.Ε.Π. του Δήμου Βριλησσίων (Σισμανογλείου 9)
Σας ενημερώνουμε ότι το μήνα Αύγουστο το κεντρικό Κ.Ε.Π. του Δήμου Βριλησσίων (Σισμανογλείου 9) θα παραμείνει κλειστό τα Σάββατα 11/8 και 18/8.
Τις εβδομάδες από 5/8/19 ως 9/8/19 και 12/8/19 ως 16/8/2019 θα λειτουργεί από τις 8.00 ως τις 14.00.

Δημοσιεύθηκε στις 18 July 2019 | 8:14 am


Προσωρινά αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ – Ενστάσεις

Δημοσιεύθηκαν οι προσωρινοί πίνακες ωφελουμένων

Σας ενημερώνουμε ότι στο site της ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr δημοσιεύθηκαν οι προσωρινοί πίνακες ωφελουμένων καθώς επίσης άνοιξαν οι ειδικές εφαρμογές για τα προσωρινά αποτελέσματα και την ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων (είσοδος στις εφαρμογές με κωδικούς TaxisNet).

Ενστάσεις υποβάλλονται σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 6.5 της 6451/07.06.2019 πρόσκλησης καθώς και σύμφωνα με τις οδηγίες για την ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων που θα βρείτε στο site της ΕΕΤΑΑ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων: 17.07.2019 και μέχρι τις 24:00

Δημοσιεύθηκε στις 18 July 2019 | 8:09 am


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΡΕΤΡΟ

Παλιά τραγούδια με τον Δαυίδ Ναχμία στο ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 στις 20.30 μ.μ.


Η πρώτη ρετρό καλοκαιρινή περιοδεία με τον μοναδικό στο είδος Δαυίδ Ναχμία είναι γεγονός !

Στους καλλιτέχνες που έζησαν τα δημιουργικά τους χρόνια  απ' την αρχή του Ελληνικού εικοστού αιώνα μέχρι το τέλος της δεκαετίας του '50, κληρώθηκε η απεικόνιση του εσωτερικού τοπίου των ανθρώπων τότε.
Μεγάλες πιέσεις σε κάθε επίπεδο δημιούργησαν μορφωμένα τραγούδια για ένα κοινό απαιτητικό, πολύ προσεκτικό στις λεπτομέρειες με αληθινό ενδιαφέρον και προσμονή για το επόμενο δημιούργημα.
Μεγάλα θαύματα συνέβαιναν σε κάθε επίπεδο  στη Ρώμη, στο Παρίσι και σ' όλη την Ευρώπη και σα να μην έφτανε η ντόπια σοδιά τραγουδιών, οι Έλληνες αποπειράθηκαν να αδελφωθούν με τους Ευρωπαίους συνανθρώπους τους και να μοιραστούν τις χαρές και τους καημούς τους, τραγουδώντας έναν τεράστιο αριθμό "μεταγλωττισμένων" τραγουδιών που είχαν διαγράψει επιτυχημένη πορεία στον Ευρωπαϊκό ορίζοντα. Ίσως να είναι αυτό το εφαλτήριο της παγκοσμιοποίησης, πολύ πριν βέβαια πέσει η τέχνη κάτω απ' τις ρόδες του μεταμοντέρνου φορτηγού.
Η παράσταση αποτελείται από εναλλακτικές επιλογές τραγουδιών που χαρακτηρίζουν τον καιρό τους. Κάποιες μεταφρασμένες επιτυχίες και κάποια άλλα, αδίκως παραγνωρισμένα Ελληνικά τραγούδια υψηλής αξίας.
Δύο υπέροχοι ερμηνευτές αναλαμβάνουν αυτό το απαράμιλλο ταξίδι στον χρόνο. Ο Θάνος Πολύδωρας και η Εβελίνα Νικόλιζα..
Συμμετέχουν ο Δάκης και η Αργυρώ Καπαρού
Το πρόγραμμα επιμελείται ο Δαυίδ Ναχμίας

Τιμές εισιτηρίων
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Κανονικό: 10 ευρώ
Ανεργίας, φοιτητικό, ΑΜΕΑ, κάρτα δημότη: 8 ευρώ
ΤΑΜΕΙΟ (ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ): ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 12 ΕΥΡΩ

Σημεία προπώλησης:
Δημοτική κοινότητα Παπάγου/Γραφείο Φεστιβάλ: Αναστάσεως 90, 213 2027186 -187
Κατάστημα Δαναός: Μεσογείων 230, Χολαργός, 210 6528301
Ηλεκτρονική Προπώληση μέσω viva.gr

Οργάνωση παραγωγής: Αργύρης Ναστόπουλος
Παραγωγή: CELESTIALARTS AND ENTERTAINMENTPRODUCTIONS

Δημοσιεύθηκε στις 18 July 2019 | 7:57 am


Συνάντηση του νέου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

Με τον  Αμερικανό Πρέσβη Τζέφρυ Πάιατ
Γ. Πατούλης:  Σημαντικό να μπορεί η Περιφέρεια Αττικής  να συνεργαστεί με τις ΗΠΑ σε θέματα τεχνογνωσίας που αφορούν στην  Πολιτική Προστασία και τις επενδύσεις

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε στις 17/7/2019 η συνάντηση του νέου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον  Αμερικανό Πρέσβη Τζέφρυ Πάιατ.
Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του συνεδρίου του ECONOMIST, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη συνεργασία των δύο πλευρών σε ζητήματα όπως η Πολιτική Προστασία, οι αναπτυξιακές προοπτικές της Αττικής, η προσέλκυση επενδύσεων και η ομαλή ενσωμάτωση των προσφύγων στην Ελληνική κοινωνία.
Ο Αμερικανός Πρέσβης κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξέφρασε τη διάθεση να συνεργαστεί στενά με το νέο περιφερειάρχη Αττικής σε επίπεδο τεχνογνωσίας και επενδύσεων.
Από την πλευρά του ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης τόνισε ότι τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπο  του Αμερικανού Πρέσβη και ότι είναι σημαντικό να μπορεί να συνεργαστεί η Περιφέρεια Αττικής με τις ΗΠΑ σε θέματα όπως η Πολιτική Προστασία και οι επενδύσεις.
«Προτεραιότητα μας είναι τα θέματα της Πολιτικής Προστασίας αλλά και η  ενίσχυση των επενδύσεων καθώς και η αύξηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων που θα μπορούν να επενδυθούν για αναπτυξιακά έργα στην Αττική.
Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη στην Αττική. Για να το πετύχουμε υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις, όπως η αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας.
Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα ενίσχυσης του θεματικού τουρισμού, όπως είναι ο  ιατρικός τουρισμός. Στόχος μας είναι να γίνει η Αττική τουριστικός προορισμός 12 μήνες το χρόνο».
Ο Γ. Πατούλης αναφερόμενος στην Πολιτική Προστασία υπογράμμισε ότι η τεχνογνωσία των ΗΠΑ σε τέτοιου είδους θέματα θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.  Στη συνέχεια ενημέρωσε τον κ. Πάιατ ότι θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Ιουλίου στη Ραφήνα ημερίδα για τους Φυσικούς Κινδύνους και την Κλιματική Αλλαγή. «Θα ήταν χαρά μας αν υπάρχει κάποιος εξειδικευμένος συνεργάτης σας σε θέματα Πολιτικής Προστασίας να είναι προσκεκλημένος μας», σημείωσε ο Γ. Πατούλης.

Δημοσιεύθηκε στις 18 July 2019 | 7:49 am


Συνέντευξη του Δημάρχου Βριλησσίων

Η συνέχεια του έργου στον Δήμο Βριλησσίων και τους μήνες του καλοκαιριού είναι η πλέον τρανταχτή απόδειξη πως ό,τι έγινε στην πόλη το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν προεκλογικές ενέργειες, αλλά μέρος ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την βελτίωση των υποδομών του Δήμου που έχει αρχή στην πρώτη θητεία και θα συνεχιστεί αδιάκοπα και την επόμενη τετραετία. Αυτό δήλωσε ο επανεκλεγείς δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, στην πρώτη του συνέντευξη στον Επικοινωνία και τις Δημοτικές Διαπλοκές μετά το αποτέλεσμα των πρόσφατων αυτοδιοικητικών εκλογών, που του έδωσε ακόμα μια νίκη, εντούτοις αύξησε, όπως είπε, την ευθύνη που έχει απέναντι στους Βριλησσίωτες για να συνεχίσει να κάνει την καθημερινότητά τους ακόμα καλύτερη.

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 10:51 pm


Υδατόπυργος

Γιάννης Πισιμίσης: καθυστερεί το έργο της ανάδειξης και δημιουργικής αξιοποίησής του


"Σήμερα, τρία χρόνια μετά, η Δημοτική Αρχή έχει "καταφέρει" να τοποθετήσει ένα προστατευτικό κάλυμμα και κάποιες σκαλωσιές"

Η ανάδειξη και δημιουργική αξιοποίηση του υδατόπυργου Βριλησσίων είναι από τα θέματα που έχουν τύχει της ομόφωνης σχεδόν πολιτικής συναίνεσης στην πόλη μας.

Συμπεριλαμβανόταν άλλωστε σε όλα τα προεκλογικά προγράμματα των δημοτικών συνδυασμών.

Κι όμως η υλοποίηση του έργου που ήδη έχει κοστίσει 150.000 € εκκρεμεί από το 2016 όπου και προβλεπόταν η ολοκλήρωση του έργου έως τα μέσα του 2017.

Σήμερα, τρία χρόνια μετά, η Δημοτική Αρχή έχει "καταφέρει" να τοποθετήσει ένα προστατευτικό κάλυμμα και κάποιες σκαλωσιές.

Εν τω μεταξύ το διπλανό εμπορικό κέντρο επί της Λ. Πεντέλης που κατασκευάζει ιδιώτης, εδώ και 4 μήνες περίπου, κοντεύει να ολοκληρωθεί...

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 10:43 pm


"Γυναίκα σε πόλεμο"

Την Πέμπτη 18  Ιουλίου 2019 στις 21.00 μ.μ. στο Β΄ Γυμνάσιο Βριλησσίων (Ταϋγέτου και Ξάνθης).


Γυναίκα σε πόλεμο /Woman at War

Ισλανδία-Γαλλία-Ουκρανία, 2018. Διάρκεια: 101’.  Σκηνοθεσία: Benedikt Erlingsson. Σενάριο: Benedikt Erlingsson, Ólafur Egill Egilsson. Πρωταγωνιστούν: Halldóra Geirharðsdóttir, Jóhann Sigurðarson, Davíð Þór Jónsson, Magnús Trygvason Eliasen, Ómar Guðjónsson, Iryna Danyleiko, Galyna Goncharenko, Susanna Karpenko, Jörundur Ragnarsson, Juan Camillo Roman Estrada

Το μαχητικό, ευαίσθητο, σουρεαλιστικό, παραμυθένιο, αλλά και απόλυτα αληθινό  φιλμ «Γυναίκα σε πόλεμο» προσφέρει γέλιο, δράση, ειρωνεία, λεπτή κοινωνική κριτική μέσα από αφηγήσεις που τονίζουν την αλληλεξάρτηση της φύσης με τον άνθρωπο. Μια ανθρώπινη περιπέτεια που έχει στο κέντρο της προσοχής του τη σημασία της ατομικής δράσης στην αντιμετώπιση κορυφαίων κοινωνικών προβλημάτων όπως είναι η προστασία του περιβάλλοντος  και η σωτηρία των ανθρώπων από τις δυσμενείς συνέπειες της προϊούσας καταστροφής του.  Το «Woman at War»φιλμ είχε συνολικά 38 υποψηφιότητες και κατέκτησε 25 διεθνή Βραβεία, από τα οποία ξεχωρίζουν το Βραβείο Σεναρίου SACD στο Φεστιβάλ Καννών το 2018 και το  Βραβείο LUX του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την ίδια χρονιά.
 Στο σημερινή Ισλανδία η Χάλλα είναι μια 50χρονη, ιδιόρρυθμη και συναρπαστική γυναίκα που δεν συμμορφώνεται σε προκαθορισμένους κοινωνικούς ρόλους και ζει μια διπλή ζωή. Στην πόλη, το Ρέικιαβικ είναι γνωστή και αγαπητή σε όλους ως δασκάλα μουσικής και διευθύντρια  της χορωδίας. Ψηλά στα βουνά της πατρίδας της βγάζει τον άλλο μυστικό της εαυτό και γίνεται μια παθιασμένη ακτιβίστρια που έχει κηρύξει με ψυχή και σθένος έναν κρυφό και μεγάλης κλίμακας πόλεμο ενάντια στην τοπική βιομηχανία αλουμινίου, που καταστρέφει τη φύση. Αγωνίζεται μοναχικά δίνοντας μια άνιση μάχη  ενάντια σε όλους και  όλα, με στόχο τη διάσωση του φυσικού περιβάλλοντος της χώρας της και κατ’ επέκταση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών της. Ξεκινώντας από μικρούς βανδαλισμούς,  ρίχνοντας έναν ηλεκτροφόρο πυλώνα κάθε φορά με τα βέλη και το συρματόσχοινο, προκαλεί σταδιακά ένα τόσο μεγάλο βιομηχανικό σαμποτάζ,  που φέρνει σε δύσκολη θέση  την ισλανδική κυβέρνηση και τα  επιχειρηματικά σχέδια της.  Λίγο, όμως, πριν πραγματοποιήσει την πιο μεγαλεπήβολη και παράτολμη δράση της,   παίρνει απρόσμενα ένα γράμμα που την ενημερώνει ότι η αίτηση της να υιοθετήσει ένα παιδί από άλλη χώρα έχει μόλις εγκριθεί. Αυτή η εξέλιξη θα φέρει τη Χάλλα, για πρώτη φορά στη ζωή της αντιμέτωπη με το μέλλον της ως πολίτης και ως μητέρα.  Θα καταφέρει να πραγματοποιήσει την επιθυμία της παρά το κυνηγητό από την αστυνομία;
  Ο Benedicts Erlingsson,   είναι Ισλανδός σκηνοθέτης, συγγραφέας και ηθοποιός. Είναι ευρέως γνωστός ως θεατρικός σκηνοθέτης, καθώς και για τους ρόλους του σε θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Τα μονόπρακτά του είναι από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία του ισλανδικού θεάτρου.  Το «Of Horses and Men», η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του κέρδισε περισσότερες από 20 διεθνείς διακρίσεις, μεταξύ των οποίων το βραβείο Νέων Σκηνοθετών στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν το 2013 και το βραβείο του Σκανδιναβικού Συμβουλίου Κινηματογράφου το 2014.  Το «Woman at War» είναι η τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του. Η σκηνοθεσία του είναι γεμάτη αναπάντεχες εκπλήξεις και την αναδεικνύει σε εντυπωσιακή και άκρως ενδιαφέρουσα δημιουργία που συνδυάζει με απόλυτη επιτυχία  το σουρεαλισμό  με την  ευαισθησία και καλοστημένες σκηνές δράσης με στοιχεία ισλανδικού χιούμορ που προκαλούν αβίαστα γέλιο. Η σκηνοθετική του ματιά του είναι σταθερή και σίγουρη, η καρδιά του ζεστή και γεμάτη τρυφερότητα, η λογική του ψυχρή αλλά γεμάτη κατανόηση. Κατά μία έννοια, η Χάλλα της ταινίας του, εκτός από μια γυναικεία προσωπικότητα πολυσύνθετη και μαχητική, που διεξάγει έναν διαρκή αγώνα για να βρει το ρόλο της σε ένα σύγχρονο, γοργά μεταβαλλόμενο κόσμο είναι παράλληλα και ένα συλλογικό πορτρέτο της σημερινής Ισλανδίας που αναζητά τη δική της αξιοπρεπή θέση στην σύγχρονη παγκοσμιοποιημένη πραγματικότητα. Η φωτογραφία του φιλμ είναι καθαρή, αναδεικνύει το  ιδιαίτερο γεωγραφικό τοπίο της νησιωτικής αυτής χώρας και σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη χρήση της μουσικής  το κάνουν να κερδίζει άνετα τις εντυπώσεις. Αλλά το στοιχείο που μετατρέπει ολόκληρη την αφήγηση σε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη είναι η αμεσότητα της ερμηνείας της Halldóra Geirharðsdóttir στον διπλό ρόλο της Χάλλα και της αδερφής της.  Είναι η καθαρή ματιά της που αναδεικνύει την ηρωίδα της σε  έναν απίθανο χαρακτήρα που εμπνέει θάρρος και όρεξη για αγώνα, ανεξάρτητα αν  αυτός θα στεφθεί τελικά με επιτυχία ή όχι.
Εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=U2v3_jHrvBQ το trailer

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 10:35 pm


Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι

Συναντήθηκε ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Γ. Πατούλης: Εκκλησία,  Αυτοδιοίκηση και ομογένεια αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες με στόχο την ισχυροποίηση των δεσμών των Ελλήνων της διασποράς, την βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του Περιβάλλοντος
Την πρώτη του συνάντηση μετά τις αυτοδιοίκητές εκλογές με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε στο  Φανάρι ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής  Γιώργος Πατούλης.
Ο Παναγιώτατος  Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ.  Βαρθολομαίος συνεχάρη τον κ. Πατούλη για την εκλογή του στην θέση του Περιφερειάρχη Αττικής και σημείωσε ότι παρακολουθεί με ενδιαφέρον το ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο του. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Βασίλης Παπαστεργιάδης, Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης.

Ο Γ. Πατούλης εξέφρασε τη συγκίνηση του  και  επισήμανε ότι είναι τιμή για τον ίδιο να τον δέχεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και να του δίνει την ευλογία του.

« Η Περιφέρεια Αττικής θα αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ένωσης του Ελληνισμού και του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Αυτό σηματοδοτεί εξάλλου  και η παρουσία του Πρόεδρου της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, Βασίλη Παπαστεργιάδη.

Εκκλησία, Αυτοδιοίκηση και ομογένεια αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες με στόχο την ισχυροποίηση των δεσμών των Ελλήνων της διασποράς, την βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του Περιβάλλοντος.
Η Περιφέρεια Αττικής θα βρίσκεται στο πλευρό του απανταχού Ελληνισμού. Με τον Παναγιώτατο  Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, μας συνδέουν δεσμοί αμοιβαίας εκτίμησης και φιλίας. Τον τιμούμε για το πολυσήμαντο και αναγνωρισμένο παγκοσμίως έργο του, τον άοκνο αγώνα του για αρμονική και ειρηνική πανανθρώπινη συνύπαρξη, τη διαφύλαξη της Ορθόδοξης παράδοσης και την προάσπιση της απανταχού Ομογένειας. Θα είμαστε στο πλευρό του για τη συνέχιση του σπουδαίου έργου του».
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής είχε συναντήσεις και εκτενείς συνομιλίες επί θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος με Αρχιεπισκόπους που βρίσκονταν στο Φανάρι. 

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 10:31 pm


Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη

Με το νέο υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη 

Γ. Πατούλης: Προχωρούμε σε στρατηγική συνεργασία Περιφέρειας και Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για  να επιτευχθεί άμεσα ο στόχος της αναπτυξιακής επανεκκίνησης της Αττικής
Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Αττική 2014-20” και οι δυνατότητες αύξησης της απορροφητικότητας  βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε χθες Παρασκευή ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος  Πατούλης με το νέο Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.
Στο πλαίσιο της συζήτησης υπογραμμίστηκε η αναγκαιότητα αποκέντρωσης πόρων και χρηματοδότησης έργων στρατηγικής σημασίας σε επίπεδο υποδομών στην Αττική.
Επιπλέον συμφωνήθηκε να γίνει  μια καταγραφή έργων στα οποία υπάρχουν ήδη ώριμες μελέτες προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα υλοποίησης τους.  Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρξουν οριζόντιες και κάθετες δράσεις για μια σειρά από έργα. Μεταξύ αυτών μπορεί να είναι και δράσεις που αφορούν στο επιχειρείν και σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.
Ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι είναι δεδομένη η βούληση της ηγεσίας του Υπουργείου για στενή και συστηματική συνεργασία με τη νέα ηγεσία της Περιφέρειας Αττικής.
Ο κ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την άμεση ανταπόκριση του νέου Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων και υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό να υπάρξει στρατηγική συνεργασία των δύο πλευρών προκειμένου να επιταχυνθεί ο στόχος της αναπτυξιακής επανεκκίνησης. 
« Η Περιφέρεια Αττικής, η μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας καλείται σήμερα να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της αναπτυξιακής και επενδυτικής υστέρησης των τελευταίων ετών.
Προχωρούμε σε στρατηγική συνεργασία Περιφέρειας και Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για  να επιτευχθεί άμεσα ο στόχος της αναπτυξιακής επανεκκίνησης της Αττικής. 
Μέχρι σήμερα η Περιφέρεια Αττικής δεν κατάφερε να εξασφαλίσει υψηλά επίπεδα απορροφητικότητας. Οφείλουμε να κινηθούμε με στοχευόμενες προτάσεις για να διεκδικήσουμε επιπλέον πόρους για την ανάπτυξη της Αττικής». 

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 10:26 pm


Πρόσκληση σε ανοιχτή πολιτική συζήτηση την Τρίτη 16/7/2019 στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων

(ΚΙΣΣΑΒΟΥ 11) ΣΤΙΣ 20.00 μ.μ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Φίλες και φίλοι,
Οι εκλογές στις 7/7 ολοκλήρωσαν μια κυβερνητική θητεία τεσσάρων και πλέον ετών της Αριστεράς. Μια θητεία, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας σε μια δύσκολη εποχή. Παρόλα αυτά, κατόρθωσε να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια, στηρίζοντας τους αδύνατους και δημιουργώντας προοπτικές για το μέλλον του τόπου. Ένα από τα μεγαλύτερα κέρδη της εκλογικής περιόδου, είναι ότι ο ευρύτερος προοδευτικός κόσμος αγκάλιασε τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και του έδωσε ένα ποσοστό, που τον καθιστά το σημαντικότερο πόλο στην Κεντροαριστερά.
Αυτό το εγχείρημα, έχουμε υποχρέωση, όλοι και όλες, φίλοι / ες και μέλη, να το ενισχύσουμε και να το μετεξελίξουμε σε μια πλατιά προοδευτική συμμαχία. Η επάνοδος της δεξιάς συνοδεύεται ήδη με τα πρώτα μέτρα ακύρωσης των θετικών νομοθετικών πρωτοβουλιών, που προώθησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την ανακούφιση της χειμαζόμενης από την οικονομική κρίση κοινωνίας και τα βάρβαρα μέτρα λιτότητας, που επέβαλαν τα μνημόνια και οι κυβερνήσεις της διαπλοκής και διαφθοράς.
Γι’ αυτό και σας καλούμε σε μια ανοιχτή πολιτική συζήτηση, την Τρίτη 16/7 στις 20.00, στο Πνευματικό Κέντρο στην αίθουσα του ΚΑΠΗ (Κισσάβου 11 Βριλήσσια) για να εκφράσετε τις απόψεις σας και να προετοιμάσουμε από κοινού το έδαφος για την επόμενη μέρα, έτσι ώστε οι προοδευτικές δυνάμεις να πρωταγωνιστήσουν και πάλι στα πολιτικά δρώμενα του τόπου και να εμποδίσουν τα σκοτεινά σχέδια της ΝΔ και των συνοδοιπόρων της να καταστρέψουν τη χώρα και την κοινωνία.

Το ΣΟ της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε στις 15 July 2019 | 10:17 pm


Βριλήσσια - Ειδήσεις και Νέα

Χρήστο Φερεντίνο, αν έφτιαχνες από την αρχή την ιδανική ελληνική τηλεόραση, τι είδους εκπομπές θα άφηνες απ' έξω; - Αθηνόραμα

Χρήστο Φερεντίνο, αν έφτιαχνες από την αρχή την ιδανική ελληνική τηλεόραση, τι είδους εκπομπές θα άφηνες απ' έξω;  Αθηνόραμα

Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι ένας από τους μακροβιότερους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης. Από τις χιουμοριστικές και ταξιδιωτικές εκπομπές που έκανε ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2019 | 4:59 pm


Πού θα πάμε σήμερα στην πόλη - Ατζέντα εκδηλώσεων - Zougla

Πού θα πάμε σήμερα στην πόλη - Ατζέντα εκδηλώσεων  Zougla

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι από τους πολύ αγαπημένους... μουσική θέατρο Ελευθερία ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2019 | 11:57 am


Η Κική Δημουλά τιμώμενο πρόσωπο στο Συνέδριο των Διαπρεπών Μεσσηνίων - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online - Εφημερίδα Ελευθερία

Η Κική Δημουλά τιμώμενο πρόσωπο στο Συνέδριο των Διαπρεπών Μεσσηνίων - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online  Εφημερίδα Ελευθερία

Το Παγκόσμιο Συνέδριο των Διαπρεπών Μεσσηνίων θα πραγματοποιηθεί στις 3 Αυγούστου στην Costa Navarino και τιμώμενο πρόσωπο σε αυτό θα είναι η ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2019 | 7:51 am


Χειροπέδες σε δύο Ρομά μετά από καταδίωξη στα Βριλήσσια - newsbreak.gr

Χειροπέδες σε δύο Ρομά μετά από καταδίωξη στα Βριλήσσια  newsbreak.gr

Δυο άτομα Ρομά επιχείρησαν να μπουν από παράθυρο σε σπίτι, στα Βριλήσσια λίγο μετά τις 10 το βράδυ. Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο μετά από τηλεφώνημα ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 9:00 pm


Δελτίο ειδήσεων στις 10:00 - Athina 9.84 fm

Δελτίο ειδήσεων στις 10:00  Athina 9.84 fm

Βαρύ πένθος για την οικογένεια του ΑΘΗΝΑ 9,84. Έφυγε από τη ζωή, μετά από γενναία, πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, ο Γιάννης Γκίνης, διευθυντής ειδήσεων ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 10:31 am


«Δον Ζουάν» με Νίκο Κουρή και Ζέτα Μακρυπούλια - Σταθμοί περιοδείας - Ethnos

«Δον Ζουάν» με Νίκο Κουρή και Ζέτα Μακρυπούλια - Σταθμοί περιοδείας  Ethnos

Από το Κηποθέατρο Παπάγου ξεκίνησε την περιοδεία του ο ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ, η παράσταση που σκηνοθέτησε ο Θέμης Μουμουλίδης με τον Νίκο Κουρή στον ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2019 | 4:30 am


ΘΕΑΤΡΟ - ΧΟΡΟΣ | 7 ωραίες θεατρικές παραστάσεις για το καλοκαίρι - in2life

ΘΕΑΤΡΟ - ΧΟΡΟΣ | 7 ωραίες θεατρικές παραστάσεις για το καλοκαίρι  in2life

Σε σχέση με την υπερπροσφορά του χειμώνα μπορεί το θεατρικό καλοκαίρι στην Αθήνα να θυμίζει την Σαχάρα, αυτό όμως δε σημαίνει πως αν χρειάζεσαι μια καλή ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 July 2019 | 12:21 am


Ο Δ. Καραντζάς σκηνοθετεί τις Νεφέλες στην Επίδαυρο - in2life

Ο Δ. Καραντζάς σκηνοθετεί τις Νεφέλες στην Επίδαυρο  in2life

Η αριστοτεχνική κωμωδία “Νεφέλες” του Αριστοφάνη, ξεκινά περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και θα παρουσιαστεί και στο Φεστιβάλ Επιδαύρου στις 2 και 3 ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 July 2019 | 3:19 pm


O Μάριος Φραγκούλης στα Βριλήσσια - Zougla

O Μάριος Φραγκούλης στα Βριλήσσια  Zougla

Στη «Γαλάζια Λίμνη» του, μας προσκαλεί να πάμε «βόλτα» ο Μάριος Φραγκούλης και οι συνεργάτες... μουσική συναυλία Βριλίσσια Μάριος Φραγκούλης.

Δημοσιεύθηκε στις 13 July 2019 | 10:00 am


Δον Ζουάν, του Μολιέρου στα Βριλήσσια - CultureNow

Δον Ζουάν, του Μολιέρου στα Βριλήσσια  CultureNow

Ο Δον Ζουάν του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, παρουσιάζεται στο Θέατρο Βριλησσίων στο πλαίσιο της θερινής του περιοδείας. AddThis Sharing ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2019 | 10:00 am


Πρόεδρος τεχνικών ΔΕΗ στον Realfm: Το επόμενο διάστημα θα έχουμε πολλά προβλήματα στο δίκτυο - Real.gr

Πρόεδρος τεχνικών ΔΕΗ στον Realfm: Το επόμενο διάστημα θα έχουμε πολλά προβλήματα στο δίκτυο  Real.gr

Πρόεδρος τεχνικών ΔΕΗ στον Realfm: Το επόμενο διάστημα θα έχουμε πολλά προβλήματα στο δίκτυο - Χωρίς ρεύμα έμειναν το πρωί της Τετάρτης αρκετές ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 July 2019 | 10:00 am


Η «Πρώτη αγάπη» σε αττική περιοδεία! , Critic's choice - Μουσική - Αθηνόραμα

Η «Πρώτη αγάπη» σε αττική περιοδεία! , Critic's choice - Μουσική  Αθηνόραμα

Μετά από την sold out παρουσίασή της στην Εθνική Λυρική Σκήνή, η θρυλική οπερέτα «Η πρώτη αγάπη» του Νίκου Χατζηαποστόλου έρχεται σε επιλεγμένους ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 July 2019 | 10:00 am


Κτηματολόγιο: Ποιες περιοχές μένουν εκτός της παράτασης που δόθηκε - Real.gr

Κτηματολόγιο: Ποιες περιοχές μένουν εκτός της παράτασης που δόθηκε  Real.gr

Χωρίς αναδρομική ισχύ είναι τελικά η παράταση ενός χρόνου που δόθηκε μέσω Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τη διόρθωση των αρχικών ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 July 2019 | 10:00 am


6 + 3 παραστάσεις του χειμώνα που δεν θέλεις να (ξανα)χάσεις - Αθηνόραμα

6 + 3 παραστάσεις του χειμώνα που δεν θέλεις να (ξανα)χάσεις  Αθηνόραμα

Εννέα παραστάσεις που ξεχώρισαν τη φετινή αλλά και την προηγούμενη σεζόν περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα και έχετε ακόμα μία ευκαιρία να τις δείτε.

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2019 | 10:00 am


Νίκος Κουρής, Ζέτα Μακρυπούλια και Μάκης Παπαδημητρίου στον (ακόλαστο) «Δον Ζουάν» του Μολιέρου - HuffPost Greece

Νίκος Κουρής, Ζέτα Μακρυπούλια και Μάκης Παπαδημητρίου στον (ακόλαστο) «Δον Ζουάν» του Μολιέρου  HuffPost Greece

Προκλητικό μείγμα κοινωνικής σάτιρας και μεταφυσικής ανησυχίας, «Ο Δον Ζουάν» που υπήρξε αντικείμενο σκανδάλου και λογοκρισίας από την πρώτη κιόλας ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2019 | 10:00 am


Μολιέρου, Δον Ζουάν σε Παπάγου, Βριλήσσια - Press Publica

Μολιέρου, Δον Ζουάν σε Παπάγου, Βριλήσσια  Press Publica

Μολιέρου. Σκηνοθεσία: ΘΕΜΗΣ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ. 14 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΠΑΠΑΓΟΣ – ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ. 15 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΘΕΑΤΡΟ «ΑΛΙΚΗ ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2019 | 10:00 am


Ο Δράκος, του Γιεβγκένι Σβαρτς στο Θέατρο Ρεματιάς - CultureNow

Ο Δράκος, του Γιεβγκένι Σβαρτς στο Θέατρο Ρεματιάς  CultureNow

Η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου «ΑΡΓΩ» παρουσιάζει φέτος το έργο του Γιεβγκένι Σβάρτς «Ο δράκος», σε σκηνοθεσία Ιωάννας ...

Δημοσιεύθηκε στις 3 July 2019 | 10:00 am


Ο ΑΟΙ στο Πανελλήνιο Παμπαίδων - Typos-i.gr

Ο ΑΟΙ στο Πανελλήνιο Παμπαίδων  Typos-i.gr

Στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην κατηγορία των Παμπαίδων Β', πήρε μέρος η ομάδα χάντμπολ του ΑΟΙ. Οι αγώνες έγιναν από 25 έως και ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 July 2019 | 10:00 am


Κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ από τη συγκέντρωση στην πλατεία Αναλήψεως (ΦΩΤΟ) - 902.gr

Κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ από τη συγκέντρωση στην πλατεία Αναλήψεως (ΦΩΤΟ)  902.gr

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πλατεία Αναλήψεως, στα Βριλήσσια, με ομιλήτρια την Εύη Γεωργιάδου, υποψήφια βουλευτής ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 June 2019 | 10:00 am


Θεόδωρος Ρουσόπουλος: Το Δυνατό Προεκλογικό Σποτ - www.star.gr

Θεόδωρος Ρουσόπουλος: Το Δυνατό Προεκλογικό Σποτ  www.star.gr

Ένα spot με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έβγαλε στη δημοσιότητα ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος – ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτό – προκειμένου ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2019 | 10:00 am


ΝΔ: Τα «σπάει» το σενάριο από το προεκλογικό σποτ του υποψήφιου βουλευτή Φώτη Καρύδα - Dikaiologitika News

ΝΔ: Τα «σπάει» το σενάριο από το προεκλογικό σποτ του υποψήφιου βουλευτή Φώτη Καρύδα  Dikaiologitika News

Ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον Βόρειο Τομέα της Β' Αθηνών, Φώτης Καρύδας, αυτοσαρκάζεται στο προεκλογικό του σποτ και μας ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 10:00 am


Χάντμπολ: Στο Cherry Cup στην Έδεσσα το μίνι του Διομήδη - Argonafplia.gr

Χάντμπολ: Στο Cherry Cup στην Έδεσσα το μίνι του Διομήδη  Argonafplia.gr

Άρχισε xθες Τρίτη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μινι και Παμπαίδων Β, Cherry Cup στην Έδεσσα. Η ομάδα των Μινι του Διομήδη μετέχει στον Β Όμιλο μαζί με τις ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 10:00 am


Σκουρλέτης: Να γιατί δεν θέλει η ΝΔ την τηλεμαχία - Sofokleousin.gr

Σκουρλέτης: Να γιατί δεν θέλει η ΝΔ την τηλεμαχία  Sofokleousin.gr

Την ανάγκη για μια διεξοδική συζήτηση επί των προγραμματικών θέσεων των κομμάτων, αλλά και για τις αιτίες που οδήγησαν την χώρα στην οικονομική κρίση και ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 June 2019 | 10:00 am


«Στον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι…»: Το τραγικό τέλος της πιο γνωστής γυναικείας φωνής της Ελλάδας! - Athens Magazine

«Στον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι…»: Το τραγικό τέλος της πιο γνωστής γυναικείας φωνής της Ελλάδας!  Athens Magazine

Η Πιπίτσα Παΐσιου έζησε τη ζωή της ακριβώς όπως την ήθελε , δεν επέλεξε όμως το τέλος της αφού αποφάσισε για εκείνη ο σύζυγός της.

Δημοσιεύθηκε στις 25 June 2019 | 10:00 am


Starbucks Βριλήσσια | Σε Αναζητώ | LiFO - LiFO

Starbucks Βριλήσσια | Σε Αναζητώ | LiFO  LiFO

Αν και μάλλον δε θα το δείς ποτέ... ήσουνα μπροστά μου (ήμασταν οι 2 μας) στο ταμείο στα εν λόγω Starbucks κατά της 15:30 . φορούσες ενα μαύρο φορεματάκι ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 June 2019 | 4:49 pm


Σύσκεψη στα Βριλήσσια (ΦΩΤΟ) - 902.gr

Σύσκεψη στα Βριλήσσια (ΦΩΤΟ)  902.gr

Σύσκεψη του ΚΚΕ μπροστά στις εκλογές έγινε την Παρασκευή 21 Ιούνη στα Βριλήσσια, στο Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης. Ομιλήτρια ήταν η Χριστίνα Σκαλούμπακα, ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 June 2019 | 10:00 am


11χρονος καρφώθηκε στα κάγκελα εκκλησίας στα Βριλήσσια - Το Βήμα Online

11χρονος καρφώθηκε στα κάγκελα εκκλησίας στα Βριλήσσια  Το Βήμα Online

Παρολίγον να αποβεί μοιραίο το παιχνίδι ενός 11χρονου αγοριού στα Βριλήσσια. Την ώρα που είχε σκαρφαλώσει στην περίφραξη του ιερού ναού της Αναλήψεως ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2019 | 10:00 am


Νέο μπουρίνι στην Αττική: Πλημμύρισαν δρόμοι, προβλήματα στην κυκλοφορία (Βίντεο) - Sputnik Ελλάδα

Νέο μπουρίνι στην Αττική: Πλημμύρισαν δρόμοι, προβλήματα στην κυκλοφορία (Βίντεο)  Sputnik Ελλάδα

Τα κυριότερα προβλήματα εντοπίζονται στη βορειοανατολική Αττική και ειδικότερα σε Παιανία, Παλλήνη, Γλυκά Νερά, Βριλήσσια, Αγία Παρασκευή και Χαλάνδρι, ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 10:00 am


Κρατερός Κατσούλης: Αυτή είναι η επιχείρηση που άνοιξε στα Βριλήσσια [φωτο] - The TOC

Κρατερός Κατσούλης: Αυτή είναι η επιχείρηση που άνοιξε στα Βριλήσσια [φωτο]  The TOC

Ενα νέο επιχειρηματικό βήμα έκανε ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος άνοιξε τον δικό του Πολυχώρο Πολιτισμού στα Βριλήσσια. Το όνομα αυτού Mondus Vivendi ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 10:00 am


Κυπελλούχες Ελλάδος στον Βόλο οι Νέες Τρικάλων, 5-1 τα Βριλήσσια - Magnesianews

Κυπελλούχες Ελλάδος στον Βόλο οι Νέες Τρικάλων, 5-1 τα Βριλήσσια  Magnesianews

Στον Βόλο και το γήπεδο της Νεάπολης έγινε ο τελικός του Κυπέλλου Κορασίδων στο ποδόσφαιρο, με τις Νέες Τρικάλων να θριαμβεύουν με 5-1 κόντρα στα.

Δημοσιεύθηκε στις 10 June 2019 | 10:00 am


Της Αναλήψεως ΤΩΡΑ: Θερμοπυλών Ιωάννης και λαοθάλασσα πιστών στα Βριλήσσια - ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

Της Αναλήψεως ΤΩΡΑ: Θερμοπυλών Ιωάννης και λαοθάλασσα πιστών στα Βριλήσσια  ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Με λαμπρότητα και τη συμμετοχή πλήθους πιστών η εορτή της Αναλήψεως του Σωτήρος στα Βριλήσια Αττικής.

Δημοσιεύθηκε στις 5 June 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019: Αποτελέσματα Δήμου Βριλησσίων: Ποιος βγαίνει... - Newsit

Εκλογές 2019: Αποτελέσματα Δήμου Βριλησσίων: Ποιος βγαίνει...  Newsit

ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ LIVE. Δείτε ποιος βγαίνει δήμαρχος Βριλησσίων. Δείτε live τα αποτελέσματα εκλογών για τον Δήμο ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 June 2019 | 10:00 am


Έχασε ο Αργύρης Ντινόπουλος στα Βριλήσσια - https://www.parapolitika.gr

Έχασε ο Αργύρης Ντινόπουλος στα Βριλήσσια  https://www.parapolitika.gr

Δεν τα κατάφερε τελικά ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αργύρης Ντινόπουλος. Σχετικά άρθρα. gbvc8mvpdcvpr6v8oypd · Ντινόπουλος σε Μητσοτάκη: ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 June 2019 | 10:00 am


Δ. Βριλησσίων: Έτσι διαμορφώθηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο (ονόματα+σταυροί) - aftodioikisi.gr

Δ. Βριλησσίων: Έτσι διαμορφώθηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο (ονόματα+σταυροί)  aftodioikisi.gr

Δείτε ποιοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από κάθε συνδυασμό στον Δήμο Βριλησσίων κατάφεραν να εκλεγούν στο δημοτικό συμβούλιο. Μανιατογιάννης ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 May 2019 | 10:00 am


Αποτελέσματα εκλογών - Βριλήσσια: Θρίλερ για τρεις! - Newsit

Αποτελέσματα εκλογών - Βριλήσσια: Θρίλερ για τρεις!  Newsit

Μάχη για τρεις δείχνουν τα αποτελέσματα εκλογών στον Δήμο Βριλησσίων.

Δημοσιεύθηκε στις 27 May 2019 | 10:00 am


Έρχεται ο 1ος αγώνας δρόμου «Φιλοζωία» στα Βριλήσσια - Run 'n Fun

Έρχεται ο 1ος αγώνας δρόμου «Φιλοζωία» στα Βριλήσσια  Run 'n Fun

Το Σωματείο «Σ.Ο.Σ. ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ» και ο Σύλλογος Στίβου Βριλησσίων «ΑΙΟΛΟΣ», διοργανώνουν στις 9 Ιουνίου 2019, τον 1o του Αγώνα Δρόμου, ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 10:00 am


Δημοτικές εκλογές 2019: Μήνυμα ισχυρής εντολής στον Πισιμίση για τον Δήμο Βριλησσίων - Pagenews.gr

Δημοτικές εκλογές 2019: Μήνυμα ισχυρής εντολής στον Πισιμίση για τον Δήμο Βριλησσίων  Pagenews.gr

Ο υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Βριλησσίων, Γιάννης Πισιμίσης, λίγα 24ωρα πριν από τις δημοτικές εκλογές 2019 σε ομιλία του στην πλατεία Αναλήψεως ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 10:00 am


Παυλίνα Σπανδώνη στο TheCaller: Πρέπει να επανακατοικήσουμε τα Βριλήσσια με όρους καλύτερους για όλους - TheCaller

Παυλίνα Σπανδώνη στο TheCaller: Πρέπει να επανακατοικήσουμε τα Βριλήσσια με όρους καλύτερους για όλους  TheCaller

Η Παυλίνα Σπανδώνη είναι μία από τις γυναικείες παρουσίες που ξεχωρίζουν στο ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη. Η εθελοντική της δράση.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:00 am


Αγγελική Ζαφειράκου - Πετρουλάκη: «Οι πολίτες αναμένουν τα αυτονόητα από τη δημοτική αρχή» - Athens Voice Online

Αγγελική Ζαφειράκου - Πετρουλάκη: «Οι πολίτες αναμένουν τα αυτονόητα από τη δημοτική αρχή»  Athens Voice Online

Η Αγγελική Ζαφειράκου - Πετρουλάκη κατεβαίνει για πρώτη φορά υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό Ντινόπουλος - Βριλήσσια - Δυνατά.

Δημοσιεύθηκε στις 22 May 2019 | 10:00 am


Σε μαχητικό και αισιόδοξο κλίμα η προεκλογική συγκέντρωση στα Βριλήσσια (ΦΩΤΟ) - 902.gr

Σε μαχητικό και αισιόδοξο κλίμα η προεκλογική συγκέντρωση στα Βριλήσσια (ΦΩΤΟ)  902.gr

Σε κλίμα μάχης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μάη η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στα Βριλήσσια, μια από τις ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 10:00 am


Γιάννης Αβραμίδης: "Ντροπή η εικόνα του αθλητισμού στα Βριλήσσια" - sportsroom

Γιάννης Αβραμίδης: "Ντροπή η εικόνα του αθλητισμού στα Βριλήσσια"  sportsroom

Τον Γιάννη Αβραμίδη τον έχετε γνωρίσει μέσα από την αρθρογραφία του για τον Παναθηναϊκό σε πολλά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα κατά το παρελθόν. Πολλοί ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 10:00 am


Θεμελίωση 12 έργων στα Βριλήσσια από σύγχρονους Έλληνες καλλιτέχνες - ελcblog - Elculture.gr

Θεμελίωση 12 έργων στα Βριλήσσια από σύγχρονους Έλληνες καλλιτέχνες - ελcblog  Elculture.gr

Ξεκίνησε η θεμελίωση σε 12 κεντρικά σημεία του Δήμου Βριλησσίων των έργων του project «Το Σύμβολο της Αμοιβαιότητας ή Κρεμάστρες του Δημόσιου Χώρου».

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2019 | 10:00 am


Kinjo: Το νέο, ασιατικό εστιατόριο στα Βριλήσσια έχει γίνει στέκι των Αθηναίων - iefimerida

Kinjo: Το νέο, ασιατικό εστιατόριο στα Βριλήσσια έχει γίνει στέκι των Αθηναίων  iefimerida

«Κinjo» στα ιαπωνικά σημαίνει «γειτονιά»: αυτό είναι το όνομα του νέου εστιατορίου που προστέθηκε στον γαστρονομικό χάρτη των Bριλησσίων. | ΠΟΛΗ ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 May 2019 | 1:35 pm


Εγκαινιάστηκε το περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στα Βριλήσσια - 902.gr

Εγκαινιάστηκε το περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στα Βριλήσσια  902.gr

Εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 10 Μάη, το περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βριλησσίων, στην πλατεία Αναλήψεως. Κόσμος περνούσε να πάρει την ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 May 2019 | 10:00 am


Δημοτικές εκλογές 2019: Αυτό είναι το πιο πρωτότυπο εκλογικό περίπτερο της Ελλάδας (pics) - Pagenews.gr

Δημοτικές εκλογές 2019: Αυτό είναι το πιο πρωτότυπο εκλογικό περίπτερο της Ελλάδας (pics)  Pagenews.gr

Δημοτικές εκλογές 2019: Ένα ξεχωριστό και σίγουρα πρωτότυπο εκλογικό περίπτερο βρίσκεται στα Βριλήσσια. Το περίπτερο αυτό ανήκει στην παράταξη "Νέα ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 May 2019 | 10:00 am


Ανοιχτή Πολιτική Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στα Βριλήσσια - Η Αυγή

Ανοιχτή Πολιτική Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στα Βριλήσσια  Η Αυγή

Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές: Ελευθερία Αγγέλη, Σωτήρης Βαλντέν, Σπύρος Δανέλλης, Δητήτρης Πλουμπίδης.

Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2019 | 10:00 am


Συντονιστικό ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Βριλησσίων: Ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην Πλατεία Αναλήψεως - Η Αυγή

Συντονιστικό ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Βριλησσίων: Ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην Πλατεία Αναλήψεως  Η Αυγή

Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές: Ελ. Αγγέλη, Σ. Βαλντέν, Σπ. Δανέλλης και Δ. Πλουμπίδης με θέμα: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε μια προοδευτική ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 May 2019 | 10:00 am


Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Πισιμίση ο Θανάσης Μπέλτσος - Paraskhnio.gr

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Πισιμίση ο Θανάσης Μπέλτσος  Paraskhnio.gr

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στα Βριλήσσια με τον Γιάννη Πισιμίση κατεβαίνει ο Θανάσης Μπέλτσος. Ο Θανάσης Μπέλτσος είναι γεννημένος στον Πύργο ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2019 | 10:00 am


Ο δήμος Βριλησσίων γεμίζει με «Κρεμάστρες» που στηρίζουν όσους το έχουν ανάγκη - Αθηνόραμα

Ο δήμος Βριλησσίων γεμίζει με «Κρεμάστρες» που στηρίζουν όσους το έχουν ανάγκη  Αθηνόραμα

To πρότζεκτ κοινωνικής τέχνης της Ελένης Πολυχρονάτου «Το Σύμβολο της Αμοιβαιότητας ή Κρεμάστρες του Δημόσιου Χώρου» επιστρέφει στην πόλη.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2019 | 10:00 am


Όλοι Μαζί Μπορούμε/Βριλήσσια - Αποτελέσματα - Run 'n Fun

Όλοι Μαζί Μπορούμε/Βριλήσσια - Αποτελέσματα  Run 'n Fun

Προηγούμενο ΆρθροΚωνσταντίνεια 2019 Run Deskati & Αγώνας Ορεινού Δρόμου – ΑποτελέσματαΕπόμενο ΆρθροRun Greece Ηράκλειο – Αποτελέσματα ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 April 2019 | 10:00 am


Δήμαρχος Βριλησσίων: «Κόμμα μου είναι τα Βριλήσσια - Liberal

Δήμαρχος Βριλησσίων: «Κόμμα μου είναι τα Βριλήσσια  Liberal

Ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξενοφών Μανιατογιάννης, από την στιγμή που ανέλαβε την διακυβέρνηση του Δήμου του, ήταν απόλυτος. Κάθε καλή ιδέα ακόμη και ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 April 2019 | 10:00 am


Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Σε Κατάστημα Επίπλων Στα Βριλήσσια! - www.star.gr

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Σε Κατάστημα Επίπλων Στα Βριλήσσια!  www.star.gr

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος επισκέφθηκαν κατάστημα επίπλων στα Βριλήσσια για να ανακαινίσουν το ξενοδοχείο τους στα Άχλα!

Δημοσιεύθηκε στις 3 April 2019 | 10:00 am


Δέντρο έπεσε πάνω σε Ι.Χ. στα Βριλήσσια - Zougla

Δέντρο έπεσε πάνω σε Ι.Χ. στα Βριλήσσια  Zougla

Ισχυροί άνεμοι πνέουν από χθες το βράδυ σε διάφορες περιοχές της Αττικής, κυρίως στα βόρεια προάστια, προκαλώντας προβλήματα...

Δημοσιεύθηκε στις 13 March 2019 | 9:00 am


Ξεκινούν στην Αττική οι αεροψεκασμοί για τα κουνούπια - Sputnik Ελλάδα

Ξεκινούν στην Αττική οι αεροψεκασμοί για τα κουνούπια  Sputnik Ελλάδα

Οι αεροψεκασμοί για τα κουνούπια, θα ξεκινήσουν την Τρίτη σε ρέματα που διέρχονται την Αγία Παρασκευή, το Χαλάνδρι, τα Βριλήσσια, την Πεντέλη, την Κηφισιά, ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 March 2019 | 10:00 am


Φωτιά στην Αττική: Στις φλόγες διαμέρισμα στα Βριλήσσια - NewsBomb

Φωτιά στην Αττική: Στις φλόγες διαμέρισμα στα Βριλήσσια  NewsBomb

Ειδήσεις - Πυρκαγιά από άγνωστη αιτία ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης (5/3) σε διαμέρισμα στα Βριλήσσια Αττικής.

Δημοσιεύθηκε στις 5 March 2019 | 10:00 am


Εκλογές 2019 - Ντινόπουλος: Εκπροσωπούμε τον μέσο δημότη Βριλησσίων - NewsBomb

Εκλογές 2019 - Ντινόπουλος: Εκπροσωπούμε τον μέσο δημότη Βριλησσίων  NewsBomb

Ειδήσεις - Εκατοντάδες δημότες έδωσαν το «παρών» στην κοπή πίττας του νέου δημοτικού συνδυασμού του «Ντινόπουλος-Βριλήσσια Δυνατά» την Κυριακή ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2019 | 10:00 am


Πώς την «πάτησε» η σπείρα των ΑΤΜ στα Βριλήσσια - CNN Greece

Πώς την «πάτησε» η σπείρα των ΑΤΜ στα Βριλήσσια  CNN Greece

Ειδήσεις - Άτυχη στάθηκε τα ξημερώματα η σπείρα των κακοποιών που χτυπά ΑΤΜ , καθώς απέτυχε να προκαλέσει έκρηξη σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2019 | 10:00 am


H Eλένη Μεμετζή πολιτεύεται στα Βριλήσσια - Fosonline

H Eλένη Μεμετζή πολιτεύεται στα Βριλήσσια  Fosonline

Η Ελένη Μεμετζή αποφάσισε να αλλάξει γραμμή πλεύσης και να ασχοληθεί με την πολιτική.

Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2019 | 10:00 am


Οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Βριλησσίων και τα κόμματα που τους στηρίζουν - eklogika

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Βριλησσίων και τα κόμματα που τους στηρίζουν  eklogika

Το eklogika.gr σας παρουσιάζει τους υποψήφιους δημάρχους Βριλησσίων, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση τρεις μήνες πριν από την εκλογική.

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2019 | 10:00 am


Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Νέα προσθήκη στο ψηφοδέλτιο του Πισιμίση - Pagenews.gr

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Νέα προσθήκη στο ψηφοδέλτιο του Πισιμίση  Pagenews.gr

Μεγαλώνει η... ομάδα του Γιάννη Πισιμίση που θα διεκδικήσει το Δήμο Βριλησσίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Δημοσιεύθηκε στις 22 February 2019 | 10:00 am


Ο Θανάσης Μπέλτσος εξηγεί γιατί «κατεβαίνει» με τον Γιάννη Πισιμίση στα Βριλήσσια - Paraskhnio.gr

Ο Θανάσης Μπέλτσος εξηγεί γιατί «κατεβαίνει» με τον Γιάννη Πισιμίση στα Βριλήσσια  Paraskhnio.gr

Στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του βασικού κορμού του ψηφοδελτίου του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων, Γιάννης Πισιμίσης, έκρυβε μια έκπληξη, τον ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 February 2019 | 10:00 am


ΚΙΝΑΛ: Ποιους στηρίζει σε Λάρισα και Βριλήσσια | naftemporiki.gr - naftemporiki.gr

ΚΙΝΑΛ: Ποιους στηρίζει σε Λάρισα και Βριλήσσια | naftemporiki.gr  naftemporiki.gr

Τους εν ενεργεία δημάρχους Απόστολο Καλογιάννη για τον δήμο Λαρισαίων και Ξένο Μανιατογιάννη για τον δήμο Βριλησσίων, στηρίζει το Κίνημα Αλλαγής, ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 February 2019 | 10:00 am


Η Akoustica Medica σας καλωσορίζει στο νέο της Κέντρο Ακοής στα Βριλήσσια! - Πρώτο ΘΕΜΑ

Η Akoustica Medica σας καλωσορίζει στο νέο της Κέντρο Ακοής στα Βριλήσσια!  Πρώτο ΘΕΜΑ

Η Akoustica Medica, μέλος της Audika Group, εταιρεία του Ομίλου William Demant Holding SA, δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα βελτίωσης της ακοής.

Δημοσιεύθηκε στις 5 February 2019 | 10:00 am


Πρόγραμμα και πρόσωπα παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης - Paraskhnio.gr

Πρόγραμμα και πρόσωπα παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης  Paraskhnio.gr

Τους βασικούς άξονες του τεχνικού προγράμματος με συγκεκριμένες παρεμβάσεις, αναπλάσεις και δραστικές αλλαγές σε χρόνια ζητήματα υποδομών στα ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 February 2019 | 10:00 am


«Kinjo»: Πάμε jap πλατεία; , Δοκιμάσαμε - Εστιατόρια - αθηνόραμα - Αθηνόραμα

«Kinjo»: Πάμε jap πλατεία; , Δοκιμάσαμε - Εστιατόρια - αθηνόραμα  Αθηνόραμα

Το ολοκαίνουργιο γιαπωνέζικο restobar στην κεντρική πλατεία των Βριλησσίων έχει αύρα ωραία και χαλαρωτική και ποντάρει τόσο στις γεύσεις όσο και στα κοκτέιλ ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 February 2019 | 10:00 am


Κουκουλοφόροι στο Βριλήσσια – Λεωνίδας! "Αν δεν σας γ…... - Newsit

Κουκουλοφόροι στο Βριλήσσια – Λεωνίδας! "Αν δεν σας γ…...  Newsit

Απίστευτα πράγματα στην αναμέτρηση των Βριλησσίων με τον Λεωνίδα, για την Α2 χάντμπολ των ανδρών.

Δημοσιεύθηκε στις 27 January 2019 | 10:00 am


Συνελήφθησαν λίγο μετά την διάρρηξη σε σπίτι στα Βριλήσσια - Έγκλημα | News 24/7 - NEWS 24/7

Συνελήφθησαν λίγο μετά την διάρρηξη σε σπίτι στα Βριλήσσια - Έγκλημα | News 24/7  NEWS 24/7

Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί επ' αυτοφώρω για κλοπές από οικίες στα Βριλήσσια-Κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά, μεταλλική σκάλα, πλήθος κλειδιών θυρών οικιών ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2019 | 10:00 am


Ο Βασίλης Βήττος υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» - 902.gr

Ο Βασίλης Βήττος υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»  902.gr

O Βασίλης Βήττος είναι ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Βριλησσίων για τις δημοτικές εκλογές του ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 January 2019 | 10:00 am


Ο Σάββας Πούμπουρας ανοίγει το σπίτι του στα Βριλήσσια - Ελεύθερος Τύπος

Ο Σάββας Πούμπουρας ανοίγει το σπίτι του στα Βριλήσσια  Ελεύθερος Τύπος

Ο παρουσιαστής του Nomads Σάββας Πούμπουρας μας ξεναγεί στο πανέμορφο σπίτι του στα Βριλήσσια.

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 10:00 am


Eurohoops Academy 2005 vs ΓΣ Βριλήσσια (Photostory) - Eurohoops Greece

Eurohoops Academy 2005 vs ΓΣ Βριλήσσια (Photostory)  Eurohoops Greece

Δείτε τις καλύτερες φωτογραφικές στιγμές από τον εντός έδρας αγώνα για το Παμπαιδικό τμήμα (2005) της Eurohoops Academy απέναντι στην ομάδα των ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 5:34 pm


Αγωγές Δημοσίου στα Βριλήσσια | Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

Αγωγές Δημοσίου στα Βριλήσσια | Ελλάδα | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Χρειάστηκε να περάσουν 14 χρόνια από την ολοκλήρωση της κτηματογράφησης στα Βριλήσσια για να διεκδικήσει το Δημόσιο την ιδιοκτησία 60-70 ακινήτων στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 10:00 am


Δημοτική Συγκοινωνία: Δωρεάν για όλους στο Μαρούσι – Κερδίστε πόντους μετακινούμενοι στα Βριλήσσια - Athens Transport

Δημοτική Συγκοινωνία: Δωρεάν για όλους στο Μαρούσι – Κερδίστε πόντους μετακινούμενοι στα Βριλήσσια  Athens Transport

Δείτε όλες τις πληροφορίες για τις δημοτικές συγκοινωνίες δήμων της Αττικής. Η Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου ενισχυμένη με 4 νέα σύγχρονης τεχνολογίας ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2018 | 10:00 am


Απαγωγή κοσμηματοπώλη ετοίμαζαν οι επικίνδυνοι ληστές –... - Newsit

Απαγωγή κοσμηματοπώλη ετοίμαζαν οι επικίνδυνοι ληστές –...  Newsit

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τη δράση των ληστών και απαγωγέων. Από τη ληστεία στα Βριλήσσια ως τη δολοφονία της γυναίκας στη Μάνδρα. Έκαναν και ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2018 | 10:00 am


Πώς η ληστεία στα Βριλήσσια οδήγησε στην άγρια δολοφονία της 51χρονης στην Μάνδρα - Dikaiologitika News

Πώς η ληστεία στα Βριλήσσια οδήγησε στην άγρια δολοφονία της 51χρονης στην Μάνδρα  Dikaiologitika News

Η αιματηρή ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια την προηγούμενη εβδομάδα, οδήγησε τις Αρχές στην εξιχνίαση της δολοφονίας μίας 51χρονης γυναίκας στη ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2018 | 10:00 am


«Επικίνδυνοι» οι τρεις συλληφθέντες για τις ληστείες σε Βριλήσσια και Βίλια - Γνωστοί οι δράστες στις αρχές για παρόμοια αδικήματα - Η Καθημερινή

«Επικίνδυνοι» οι τρεις συλληφθέντες για τις ληστείες σε Βριλήσσια και Βίλια - Γνωστοί οι δράστες στις αρχές για παρόμοια αδικήματα  Η Καθημερινή

Τρεις ένοπλοι κακοποιοί συνελήφθησαν τις προηγούμενες ημέρες, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς, σε δύο περιστατικά ληστειών, στα ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 November 2018 | 10:00 am


Ληστεία στα Βριλήσσια: Καρέ-καρέ η στιγμή της σύλληψης των δραστών - CNN Greece

Ληστεία στα Βριλήσσια: Καρέ-καρέ η στιγμή της σύλληψης των δραστών  CNN Greece

Ειδήσεις - Αποκαλυπτικά είναι τα ντοκουμέντα από τη ληστεία που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας σε σούπερ μάρκετ στη λεωφόρο Αναπαύσεως, στα ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2018 | 10:00 am


Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια - CNN Greece

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια  CNN Greece

Ένοπλη ληστεία από δύο άτομα σημειώθηκε στο σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», στην λεωφόρο Αναπαύσεως, στα Βριλήσσια.

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Η στιγμή της σύλληψης του ληστή στα Βριλήσσια - ΒΙΝΤΕΟ - www.enikos.gr

Η στιγμή της σύλληψης του ληστή στα Βριλήσσια - ΒΙΝΤΕΟ  www.enikos.gr

Στιγμές από... ταινία δράσης του Hollywood εκτυλίχθηκαν στο σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια που έγινε στόχος ένοπλων ληστών. Όπως φαίνεται στο βίντεο του ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Εντυπωσιακή συμμετοχή στην πρώτη του Πισιμίση στα Βριλήσσια - Pagenews.gr

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Εντυπωσιακή συμμετοχή στην πρώτη του Πισιμίση στα Βριλήσσια  Pagenews.gr

Ο Γιάννης Πισιμίσης κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Δημοσιεύθηκε στις 25 November 2018 | 10:00 am


Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Ξεκινά η προεκλογική του εκστρατεία του Γιάννη Πισιμίση - Pagenews.gr

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Ξεκινά η προεκλογική του εκστρατεία του Γιάννη Πισιμίση  Pagenews.gr

Ο Γιάννης Πισιμίσης θα διεκδικήσει τον Δήμο Βριλησσίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Δημοσιεύθηκε στις 24 November 2018 | 10:00 am


Με διάταγμα του 1918 το Δημόσιο διεκδικεί περιουσίες στα Βριλήσσια (vids) - Έθνος

Με διάταγμα του 1918 το Δημόσιο διεκδικεί περιουσίες στα Βριλήσσια (vids)  Έθνος

Οι κάτοικοι μιλούν στο OPEN για το βασιλικό Διάταγμα του 1918, με το οποίο το Δημόσιο διεκδικεί τα οικόπεδα πάνω στα οποία έχτισαν τα σπίτια τους.

Δημοσιεύθηκε στις 20 November 2018 | 10:00 am


Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 - Γιάννης Πισιμίσης: Όραμα και συνεργασία για τα Βριλήσσια - Pagenews.gr

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 - Γιάννης Πισιμίσης: Όραμα και συνεργασία για τα Βριλήσσια  Pagenews.gr

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Γιάννης Πισιμίσης αποκαλύπτει τι καινούριο φέρνει η υποψηφιότητα του στις προσεχείς ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 November 2018 | 10:00 am


Ανατίναξη ΑΤΜ στα Βριλήσσια - CNN Greece

Ανατίναξη ΑΤΜ στα Βριλήσσια  CNN Greece

Ειδήσεις - Με τη μέθοδο παροχέτευσης αερίου άγνωστοι ανατίναξαν τα ξημερώματα ΑΤΜ στα Βριλήσσια για να αρπάξουν τις κασετίνες με τα ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 16 November 2018 | 10:00 am


Ανατίναξαν ΑΤΜ στα Βριλήσσια - Πρώτο ΘΕΜΑ

Ανατίναξαν ΑΤΜ στα Βριλήσσια  Πρώτο ΘΕΜΑ

Η έκρηξη προκάλεσε υλικές ζημιές και οι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν πριν φτάσει η αστυνομία.

Δημοσιεύθηκε στις 16 November 2018 | 10:00 am


7 μαγαζιά για να περάσεις καλά στη Βριλήσσια -Εκεί που έχει δροσιά το καλοκαίρι [εικόνες] - iefimerida

7 μαγαζιά για να περάσεις καλά στη Βριλήσσια -Εκεί που έχει δροσιά το καλοκαίρι [εικόνες]  iefimerida

Η τελευταία τάση στη διασκέδαση είναι οι γειτονιές και τα Βριλήσσια αποτελούν το νέο στέκι για τους κατοίκους των βορείων προαστίων κι όχι μόνο. | ΠΟΛΗ ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2018 | 11:07 pm


Εκπαιδευτικό σεμινάριο νηπιαγωγών για τη Βιωματική Επικοινωνιακή Μάθηση στα Βριλήσσια - Dikaiologitika News

Εκπαιδευτικό σεμινάριο νηπιαγωγών για τη Βιωματική Επικοινωνιακή Μάθηση στα Βριλήσσια  Dikaiologitika News

Τη Δευτέρα12 Νοεμβρίου και ώρα 18.30, με πρωτοβουλία του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, πραγματοποιείται εκπαιδευτικό σεμινάριο ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 November 2018 | 10:00 am


Για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας γυναικών Βριλήσσια - Διαγόρας: 2-0 - Ικαριακή Ραδιοφωνία

Για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας γυναικών Βριλήσσια - Διαγόρας: 2-0  Ικαριακή Ραδιοφωνία

Ένα καλό παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 November 2018 | 9:00 am


«Αναγκαστική»… εξορία στα Βριλήσσια - Matrix24

«Αναγκαστική»… εξορία στα Βριλήσσια  Matrix24

Την απόφασή του να διεκδικήσει –ξανά- τον δήμο Βριλησσίων ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ο πρώην βουλευτής και υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος.

Δημοσιεύθηκε στις 29 October 2018 | 9:00 am


Δυνατός Παναθηναϊκός, 3-0 τα Βριλήσσια - Α1 - Γυναικών - novasports.gr

Δυνατός Παναθηναϊκός, 3-0 τα Βριλήσσια - Α1 - Γυναικών  novasports.gr

Η υπέροχη του Παναθηναϊκού σε σερβίς (14 άσσοι) και μπλοκ (10) συνδυασμό με τα 30 λάθη του ΦΟ Βριλησσίων χάρισαν στο "τριφύλλι" την πρώτη νίκη στο ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 October 2018 | 9:00 am


Κλοπή αυτοκινήτου στα Βριλήσσια on camera - Newsit

Κλοπή αυτοκινήτου στα Βριλήσσια on camera  Newsit

Οι δράστες έδρασαν ανενόχλητοι αλλά τις κινήσεις τους κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Δείτε πως έκλεψαν ένα αυτοκίνητο χωρίς να τους ενοχλήσει ούτε καν ο ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 September 2018 | 10:00 am


Επιστροφή στα Βριλήσσια για τον Ντινόπουλο - Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Επιστροφή στα Βριλήσσια για τον Ντινόπουλο  Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Επέλεξα να προσφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου στον τόπο που με ανέδειξε στην πολιτική»

Δημοσιεύθηκε στις 6 September 2018 | 10:00 am


Ντινόπουλος στα Βριλήσσια.. - thepressroom.gr

Ντινόπουλος στα Βριλήσσια..  thepressroom.gr

Γνώριμα λημέρια για τον πρώην υπουργό της ΝΔ-Επιβεβαίωση του thepressroom.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 4 September 2018 | 10:00 am


«Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» από τις μαγικές σβούρες στα Βριλήσσια! - CultureNow

«Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» από τις μαγικές σβούρες στα Βριλήσσια!  CultureNow

Οι μαγικές σβούρες παρουσιάζουν για τα παιδιά το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, σε διασκευή-σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη την ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 August 2018 | 10:00 am


Συναγερμός: Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Μελίσσια, Κηφισιά και Πεντέλη - Σοκαριστικές εικόνες - OnSports.gr - Onsports.gr

Συναγερμός: Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Μελίσσια, Κηφισιά και Πεντέλη - Σοκαριστικές εικόνες - OnSports.gr  Onsports.gr

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα περιοχές των βορείων προαστίων λόγω της ισχυρής καταιγίδας που έπληξε το Λεκανοπέδιο το μεσημέρι της ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


Σοκαριστικές εικόνες από την κακοκαιρία στα βόρεια προάστια - Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά - LiFO

Σοκαριστικές εικόνες από την κακοκαιρία στα βόρεια προάστια - Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά  LiFO

Ισχυρή καταιγίδα έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στα βόρεια προάστια της Αθήνας με τις πρώτες εικόνες να είναι πραγματικά σοκαριστικές καθώς υπάρχουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


Συγκλονιστικές εικόνες: Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά - CNN Greece

Συγκλονιστικές εικόνες: Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά  CNN Greece

Ειδήσεις - Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα περιοχές των βορείων προαστίων λόγω της ισχυρής καταιγίδας που έπληξε το Λεκανοπέδιο το ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2018 | 10:00 am


Με δύναμη από τα Βριλήσσια - Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης ενηλίκων ΑμεΑ δίνει διεξόδους, της Ιωάννας Φωτιάδη - Η Καθημερινή

Με δύναμη από τα Βριλήσσια - Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης ενηλίκων ΑμεΑ δίνει διεξόδους, της Ιωάννας Φωτιάδη  Η Καθημερινή

Στα σχέδια του δήμου είναι η ίδρυση ΚΑΠΗ και σπιτιού υποστηριζόμενης διαβίωσης για άτομα με αναπηρία.. | Ημερήσια Πολιτική και Οικονομική Εφημερίδα.

Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2018 | 10:00 am


Η Γιώτα Νέγκα στα Βριλήσσια - CultureNow

Η Γιώτα Νέγκα στα Βριλήσσια  CultureNow

Η Γιώτα Νέγκα με προίκα το «Φύλλο Ανδρικό», την παράσταση που αγαπήθηκε όσο ελάχιστες το φετινό χειμώνα, συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία, ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 July 2018 | 10:00 am


Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Βριλήσσια - Monopoli.gr

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Βριλήσσια  Monopoli.gr

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης εμφανίζεται για πρώτη φορά live στο Θέατρο «Νταμάρι - Αλίκη Βουγιουκλάκη» στα Βριλήσσια, στις 18 Ιουλίου 2018.

Δημοσιεύθηκε στις 9 July 2018 | 10:00 am


Βριλήσσια: Ο δήμος πληρώνει εταιρίες security για περιπολίες στις γειτονιές (βίντεο) - Η Καθημερινή

Βριλήσσια: Ο δήμος πληρώνει εταιρίες security για περιπολίες στις γειτονιές (βίντεο)  Η Καθημερινή

Σε ιδιωτική εταιρεία security έχει αναθέσει ο Δήμος Βριλησσίων εδώ και μερικούς μήνες τη διενέργεια περιπολιών στις γειτονιές της περιοχής. Οι περιπολίες ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 March 2018 | 9:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Βριλήσσια

Φιλικοί ιστότοποι: