Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής - Αθηνών   »   Καλλιθεα    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Ξεκίνησε το γλέντι της Τσικνοπέμπτης από τον Δήμο Καλλιθέας

Από τις 1 το μεσημέρι ξεκίνησε να μαζεύεται κόσμος στο πάρκο Χαροκόπου, για να τσικνίσουν όλοι μαζί. Μιας και για πρώτη φορά πραγματοποιείται ανάλογη εκδήλωση στο δήμο μας. Οι ψηστιέρες... πήραν κυριολεκτικά φωτιά, ενώ το κέφι ανέβαινε υπό τους ήχους της ζωντανής ορχήστρας. Με όσους Καλλιθεάτες και Καλλιθεάτισσες μιλήσαμε ήταν όλοι ενθουσιασμένοι από την πρωτοβουλία του Δήμου, μιας και δυστυχώς οι περισσότεροι δεν είχαν κάπου να πάνε και αυτή η εκδήλωση ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεσκάσουν και να μπουν στο κλίμα της Αποκριάς.
Απο νωρίς παρών και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Λάζαρος Λασκαρίδης, που επόπτευε τα πάντα, ενώ λίγο αργότερα κατέφθασε και ο Δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος. Άντε και του χρόνου!


Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2020 | 3:08 pm


Πυρπόλησαν δύο αυτοκίνητα τα ξημερώματα στην Ξενοφώντος!

Άγνωστοι πυρπόλησαν δύο αυτοκίνητα τα ξημερώματα, στην περιοχή της Καλλιθέας. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, λίγο μετά τις 02:30, οι δράστες έβαλαν φωτιά σε οχήματα που ήταν σταθμευμένα επί της οδού Ξενοφώντος. Το ένα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ το άλλο υπέστη σοβαρές ζημιές. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2020 | 10:08 am


Για πρώτη φορά στην πόλη μας: Τσικνίζουμε παρέα!

Την Τσικνοπέμπτη για πρώτη φορά, τσικνίζουμε παρέα! Στο πάρκο Χαροκόπου στις 1 το μεσημέρι. Σε συνεργασία με τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο ο Δήμος Καλλιθέας γιορτάζει την Τσικνοπέμπτη με ωραίους μεζέδες της ώρας, κρασί και κεφάτο ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια της ημέρας.

Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα γίνει στο στεγασμένο χώρο του Δημαρχείου Καλλιθέας, Μαντζαγριωτάκη 76)

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2020 | 11:12 pm


Η «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» για το Πρόγραμμα της Ανταποδοτικής ΑνακύκλωσηςΗ «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» εκφράζει την πλήρη διαφωνία της με τους χειρισμούς της διοίκησης του Δήμου ως προς την εφαρμογή του προγράμματος της ανταποδοτικής ανακύκλωσης στην Καλλιθέα. Μετά από την εγκατάσταση Κέντρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στο πάρκο του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, η επέκταση του προγράμματος σε έντεκα (11) ακόμη νέα σημεία συνεχίζει να υλοποιείται χωρίς διαβούλευση με τους πολίτες και παρά τις αντιδράσεις τους για υπαρκτές συνέπειές του σε βάρος του περιβάλλοντος, όπως και χωρίς κανένα όφελος για τα έσοδα του Δήμου.
Η «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» θεωρεί ότι οι ενέργειες της διοίκησης του Δήμου εγείρουν σοβαρές αμφισβητήσεις και ερωτηματικά ως προς τη νομιμότητά τους, ιδίως σχετικά με την αδειοδότηση και τον επιστημονικό σχεδιασμό της χωροθέτησης των εγκαταστάσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο και τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες. Η παράταξη καλεί τη διοίκηση να παράσχει πειστικές εξηγήσεις ως προς τις σκοπιμότητες που υπηρετεί η επιλογή της να προβεί στην υλοποίηση του προγράμματος χωρίς προβλεπόμενες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και κατάλληλες εισηγήσεις των δημοτικών υπηρεσιών.
Η «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» υποστηρίζει, εξάλλου, ότι η συνεργασία του Δήμου με την ιδιωτική εταιρία «Ανταποδοτική Ανακύκλωση Α.Ε.», αποδείχθηκε πως αγνοεί στην πράξη την αποστολή της Ελληνικής Εταιρίας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΕ), την οποία έχει ιδρύσει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), ακριβώς για να ενισχύσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη σύγχρονη διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά και να διασφαλίσει νέα έσοδα για τους δήμους απ’ αυτήν, τα οποία τώρα χάνονται αποκλειστικά προς όφελος ιδιωτών.
Η παράταξη επισημαίνει ότι αυτές οι ενέργειες της διοίκησης του Δήμου απειλούν να υπονομεύσουν στη συνείδηση των πολιτών την αξία της ανακύκλωσης, η οποία επιβάλλεται να εντατικοποιηθεί προς όφελος της ποιότητας της ζωής τους. Μετατρέπουν, επίσης, αντικειμενικά την ανάγκη προς υποστήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας σε πλήρη παράδοση στην ιδιωτική κερδοσκοπία σε βάρος της κοινωνικής συνοχής και της προστασίας του περιβάλλοντος, ενώ δημιουργούν βάσιμες υποψίες ότι απώτερος στόχος ίσως παραμένει η ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας.
Η «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» καλεί τη διοίκηση του Δήμου να αναστείλει την εφαρμογή της συμφωνίας συνεργασίας με την προαναφερομένη εταιρία και να επαναφέρει το θέμα της ανταποδοτικής ανακύκλωσης σε έκτακτη και ειδική για το σκοπό αυτό συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2020 | 10:43 pm


Στην Καλλιθέα έπιασαν τον Έλληνα καταζητούμενο του καρτέλ της κοκαϊνης!

Στα χέρια της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, βρίσκεται ο μοναδικός Έλληνας, συνεργάτης του μεγάλου διεθνούς καρτέλ, μέλη του οποίου μετέφεραν στα τέλη Ιανουαρίου με ιστιοφόρο από την Καραϊβική, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, έναν τόνο και 181 κιλά κοκαΐνης.

Ο Έλληνας, φέρεται και σαν στενός συνεργάτης του αρχηγού της οργάνωσης, από την οποία έχουν συλληφθεί έως τώρα οκτώ μέλη, Αλβανοί υπήκοοι και Αραβόφωνοι και ήταν ένας από τους εννέα εμπλεκόμενους σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί διεθνή εντάλματα σύλληψης. Υπενθυμίζεται, ότι για τον ρόλο του συγκεκριμένου συλληφθέντα, η Αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι σε συνεργασία με άλλους δύο αλλοδαπούς και άγνωστο άτομο, ήταν επιφορτισμένοι με την ασφαλή μεταφορά των ναρκωτικών, λαμβάνοντας μέτρα ασφάλειας και αντιπαρακολούθησης κατά τη διενέργεια των επαφών και των δραστηριοτήτων της εγκληματικής οργάνωσης.

Μεταξύ των συλληφθέντων για ηγετικό ρόλο στο καρτέλ, που προόριζε μεγάλο μέρος της κοκαΐνης για χώρες της Βορειοδυτικής Ευρώπης, ήταν ο χαρακτηρισμένος επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός, Σεντέρ Πεμάι, στενός συνεργάτης του μακελάρη συμπατριώτη του Μάριον Κόλα, του διαβόητου κακοποιού, ο οποίος έπεσε νεκρός σε ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς της ΕΚΑΜ, στην περιοχή των Ιωαννίνων.

Υπενθυμίζεται ότι στις 24 Ιανουαρίου, η ΕΛ.ΑΣ με παράλληλες επιχειρήσεις στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας και στην Αττική, σε Καλλιθέα, Ίλιον, Παγκράτι και Νέα Σμύρνη, με τη συνδρομή της Ε.Κ.Α.Μ., της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισε και κατέσχεσαν εντός οικίας στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και συγκεκριμένα ένα τόνο και 181 κιλά, τα οποία η εγκληματική οργάνωση είχε εισάγει στη χώρα μας με ιστιοφόρο και τα προόριζε για περαιτέρω διάθεση στην παράνομη αγορά.

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2020 | 3:50 pm


ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ αθλήτρια του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας!


Μεγάλη Επιτυχία για την αθλήτρια του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας, Μαυρέλη Νεφέλη, η οποία αναδείχθηκε ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στην κατηγορία Ελπίδων-Κορασίδων στο «Κυπέλλο Ελπίδων 2020» Ρυθμικής Γυμναστικής Γ’ Κατηγορίας (Κορασίδων), που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 στην Αθήνα στο Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού «Α. Τρίτσης».

Συγκεκριμένα, η αθλήτριά μας κατέκτησε 5 μετάλλια, Χρυσό στο Σύνθετο Ατομικό, στο στεφάνι, στην μπάλα, στις κορύνες και χάλκινο στο σχοινάκι ανάμεσα στις 70 καλύτερες αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, που αγωνίστηκαν στο Κύπελλο!!!

Πολύ καλή παρουσία είχαν και οι άλλες δύο αθλήτριες του Συλλόγου μας, και συγκεκριμένα, η Λαζαρία Λάσκου (13η), που ήρθε 7η στην μπάλα και 8η στο σχοινάκι και η Κατερίνα Χολίδη (23η).

Να σημειώσουμε ότι αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας της χρονιάς στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2020 | 1:08 pm


Με μεγάλη επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας

Ήταν όλοι εκεί, δίνοντας το παρών στο κάλεσμα του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πάντα φιλόξενο κατάστημα "Μεθεόρτιον".
Το ΔΣ του Συλλόγου, με τον Πρόεδρό του Αντρέα Αναστόπουλο, ενημέρωσε μέλη και φίλους για τις δράσεις του και τα μελλοντικά του σχέδια. Είναι άλλωστε γνωστό ότι εδώ και δυο χρόνια ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Καλλιθέας αναβαθμίζει την παρουσία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της πόλης μας. Μάλιστα πρόσφατα, μόλις τα Χριστούγεννα που πέρασαν, πραγματοποίησε και διαγωνισμό για την καλύτερα στολισμένη γιορτινή βιτρίνα στην Καλλιθέα!
Ανάμεσα στους πολλούς φίλους και τα μέλη του Συλλόγου, που γέμισαν ασφυκτικά το "Μεθεόρτιον", ήταν ο βουλευτής Νοτίου Τομέα Βασίλης Σπανάκης, ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας Γιώργος Κυριακόπουλος, η Αντιδήμαρχος Βάσω Μαργαρίτη, η Αντιδήμαρχος Άννα Πάσχου, ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ευσταθίου, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Καλογερόπουλος κ.α. Εμείς να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο έργο του Συλλόγου.Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2020 | 12:51 pm


«Επικίνδυνες μαγειρικές» στο Θέατρο της Δευτέρας στην Καλλιθέα


20:30 Δημοτικό Θέατρο: Στο πλαίσιο του "Θεάτρου της Δευτέρας στην Καλλιθέα" παρουσιάζεται η παράσταση  «Επικίνδυνες μαγειρικές»  του Ανδρέα Στάικου

Δύο νέοι άνδρες ανακαλύπτουν τυχαία ότι έχουν την ίδια ερωμένη, μία λαίμαργη, αδηφάγα, σαγηνευτική γυναίκα-αράχνη που, ασκώντας επάνω τους μια ακαταμάχητη έλξη, τους πλέκει βίαια στον ιστό της. Την διεκδικούν, ο καθένας μόνο για τον εαυτό του, με όπλο την μαγειρική τους δεινότητα. Τους κατευθύνει ένας μυστηριώδης υποκινητής ο οποίος έχει τους δικούς του λόγους που τον εμπλέκουν σ' αυτήν την ερωτική διαμάχη. Συνταγές και γεύσεις ζωντανεύουν, παρασύρουν στην απόλαυση και παίζουν κρίσιμο ρόλο σ' αυτήν την λαχταριστή ιστορία αποπλάνησης και απενοχοποίησης των αισθήσεων.

Ερμηνεία: Κωνσταντίνος Τζούμας, Ζαχαρίας Ρόχας, Κερασία Σαμαρά, Άρης Παπαδημητρίου. Σκηνοθεσία: Κερασία Σαμαρά

Δημοσιεύθηκε στις 16 February 2020 | 9:33 pm


Όλη η Καλλιθέα στο δρόμο για την ΠΡΩΤΗ αποκριάτικη παρέλαση στην πόλη μας!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η για ΠΡΩΤΗ φορά αποκριάτικη παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας! Οι Καλλιθεάτες αγκάλιασαν και αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου, μου μοίρασε κέφι και χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Και του χρόνου!

Δημοσιεύθηκε στις 16 February 2020 | 4:11 pm


Τις Απόκριες από τον Πόντο στην Καλλιθέα έφερε "Η Παναγία Γουμερά"

"Εμπονεστια", Απόκριες στον Πόντο: Από την Αδελφότητα Ποντίων "Η Παναγία Γουμερά", στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Καλλιθέας. Οι Καλλιθεάτες αγκάλιασαν και αυτό το δρώμενο που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας.
Δημοσιεύθηκε στις 15 February 2020 | 11:05 am


Tην άμεση επαναλειτουργία του Τραμ από και προς το Σύνταγμα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Νοτίων Προαστίων, ζητάει ο Β. Σπανάκης

Tην άμεση επαναλειτουργία του Τραμ από και προς το Σύνταγμα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Νοτίων Προαστίων, ζητάει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης με Κοινοβουλευτική Ερώτηση που κατέθεσε προς τους Υπουργούς Υποδομών & Μεταφορών και Εσωτερικών.
«Η διακοπή των δρομολογίων του Τραμ στο τμήμα από τη στάση Κασομούλη στο Νέο Κόσμο έως το Σύνταγμα, έγινε στις 19 Οκτωβρίου 2018, μετά από την έκτακτη συνέντευξη τύπου που είχαν παραχωρήσει ο τότε Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης και η τέως Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρένα Δούρου. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις τους, η αναστολή λειτουργίας θα ήταν προσωρινή και θα γινόταν για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης της υπόγειας κοίτης του Ιλισού», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Σπανάκης και συμπληρώνει: «Δεκαέξι μήνες μετά την «προσωρινή» διακοπή τους, τα δρομολόγια του Τραμ από και προς το Σύνταγμα δεν πραγματοποιούνται, με συνέπεια την καθημερινή ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού και ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής. Τη μεγαλύτερη ταλαιπωρία υφίστανται οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι των περιοχών Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Γλυφάδα, Άλιμος, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Τζιτζιφιές, Ελληνικό, Νέος Κόσμος, Βούλα, Νέο Φάληρο, οι οποίοι για να μετακινηθούν από και προς το Κέντρο της Αθήνας, είναι υποχρεωμένοι να αλλάζουν δύο και τρία μέσα συγκοινωνίας προκειμένου να φτάσουν στις εργασίες και στις κατοικίες τους».
Ο κ. Σπανάκης ρωτάει τους αρμόδιους Υπουργούς για το χρονοδιάγραμμα επαναλειτουργίας του Τμήματος Στάση Κασομούλη-Σύνταγμα και ζητάει την ενίσχυση των Νοτίων προαστίων με πρόσθετες express λεωφορειακές γραμμές προκειμένου να μειωθεί η ταλαιπωρία του συγκεκριμένου επιβατικού κοινού.

Δημοσιεύθηκε στις 15 February 2020 | 10:58 am


Όλα για τον Έρωτα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου


Μουσικοχορευτική παράσταση για την ημέρα των ερωτευμένων.
«Στ᾽ αλήθεια πρώτα ‒πρώτα το Χάος έγινε. Κι ύστερα η πλατύστερνη η Γη… Αλλά κι ο Έρωτας που είναι ο ωραιότερος ανάμεσα στους αθάνατους θεούς, αυτός που παραλύει τα μέλη όλων των θεών και των ανθρώπων και δαμάζει στα στήθια την καρδιά και τον νου», αναφέρει στη «Θεογονία» ο Ησίοδος. Άραγε τιθασεύει ο Έρως το Χάος επί της Γης; Ή μήπως το επιδεινώνει; Η ερώτηση αιώνια και αιωνίως αναπάντητη! Και πάντα υπό διερεύνηση! Όλα για τον Έρωτα λοιπόν! Μια μικρή συνεισφορά στον ύμνο προς το φτερωτό θεό.
Κιθάρα-τραγούδι: Βαλεντίνα Αναστασοπούλου και το μουσικό σχήμα Amoroza, με τους: Μαριάνθη Λιουδάκη τραγούδι, Νίκος Μήλας βιολί, Νικόλας Αγγελόπουλος λαούτο, Χριστίνα Κούκη σαντούρι.
Χορωδία και χορευτές της Πολιτιστικής Εταιρείας Ορχηστικής Τέχνης «ΒΑΚΧΑΙ».
Καλλιτεχνικός υπεύθυνος: Αποστόλης Τάκης.

Δημοσιεύθηκε στις 13 February 2020 | 5:00 pm


Δημοτικό Θέατρο: «Εμπονέστια 2020 – Απόκριες στον Πόντο»

Στις 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο: «Εμπονέστια 2020 – Απόκριες στον Πόντο».  Παλιά έθιμα, για να συντηρήσουμε τη μνήμη. Έθιμα  που όσο δεν λησμονούνται θα υπάρχουν. Παράσταση από την Αδελφότητα Ποντίων «Παναγία Γουμερά» και τον χοροδιδάσκαλο Γ. Ευφραιμίδη.

Δημοσιεύθηκε στις 13 February 2020 | 3:49 pm


Καλλιθέα: Ενίσχυση με παίκτη από Super League!

Ενας παλιός γνώριμος επιστρέφει στην Καλλιθέα, πιο έμπειρος και με παραστάσεις από τη Super League. Ο λόγος για τον Γκερτίν Χοτζάλι, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την Καλλιθέα, επιστρέφοντας μετά από σχεδόν δύο χρόνια. Τελευταία αγωνιζόταν στην ΑΕΛ, αλλά ο 23χρονος μεσοεπιθετικός δεν μπόρεσε να βρει χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Καλλιθέα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Γκέρτιν Χοτζάλλι, ο οποίος και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στη διάθεση του Λουκά Καραδήμου, για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Θύελλα Καμαρίου.
Ο Χοτζάλλι είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος, καθώς επίσης και στα άκρα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας και εν συνεχεία αγωνίστηκε επαγγελματικά στην Παναχαϊκή και την ΑΕΛ, ενώ έχει φορέσει και τα χρώματα της Καλλιθέας την περίοδο 2017-2018, έχοντας 28 συμμετοχές. Στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και το Κύπελλο Ελλάδας έχει καταγράψει συνολικά 68 συμμετοχές.
Η Διοίκηση της Καλλιθέας τον καλωσορίζει στο σύλλογο και του εύχεται υγεία και επιτυχίες !!!».

Δημοσιεύθηκε στις 13 February 2020 | 3:27 pm


Για ΠΡΩΤΗ φορά στην Καλλιθέα: Την Κυριακή η αποκριάτικη παρέλαση

Για ΠΡΩΤΗ φορά στην πόλη μας θα πραγματοποιηθεί μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι. Συμμετέχουν μαθητές από σχολεία της Καλλιθέας, αλλά και ενήλικοι από τοπικούς φορείς.

Στον χώρο των καθιερωμένων εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου, ο Δήμος Καλλιθέας διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά μεγάλη παρέλαση μεταμφιεσμένων. Η παρέλαση θα ξεκινήσει από την συμβολή της λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου με την οδό Σιβιτανίδου και θα ολοκληρωθεί στην οδό Κρέμου. Θα προπορευθούν δύο ξυλοπόδαροι, δύο ζογκλέρ, ένας τεράστιος 10μετρος κινέζικος δράκος, πέντε μασκότ αγαπημένων καρτούν, μία κοπέλα με βεντάλιες. Η πομπή θα επιστρέψει στην πλατεία Κύπρου όπου θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την Μικτή Χορωδία Καλλιθέας υπό την διεύθυνση του Ορέστη Μπαζού και την Ομάδα Λαϊκού Παραδοσιακού χορού του Δήμου. Ελάτε όλοι στην πιο κεφάτη αποκριάτικη παρέλαση!

Η παρέλαση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας. Να δώσουμε όλοι το παρών, έχοντας μαζί μας την καλύτερή μας διάθεση!

Δημοσιεύθηκε στις 13 February 2020 | 3:14 pm


Η «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα» καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Η Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα, καταδικάζει απερίφραστα και χωρίς αστερίσκους, την επίθεση που έγινε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή μας. Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες απ’ όπου και αν προέρχονται. Εμείς ως δημοτική παράταξη δεχτήκαμε πολλές τέτοιες επιθέσεις και προεκλογικά και μετεκλογικά και σίγουρα τέτοιου είδους ενέργειες, δεν συνάδουν με την παιδεία των Ελλήνων εθνικιστών. Ευχόμαστε σε άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης από τις Αρχές, γιατί δεν πρέπει να μένουν σκιές στην καθημερινότητα του Δήμου μας! Μπουγάς Τρύφων Επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα

Δημοσιεύθηκε στις 13 February 2020 | 2:53 pm


Μεγάλη επιτυχία: Ο Δημήτρης Κάρναβος στο προεδρείο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών

Μια ιδιαίτερα σημαντική θέση κατέκτησε ο δήμαρχος Καλλιθέας και Β Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ , Δημήτρης Κάρναβος. Εκλέχθηκε στο προεδρείο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών εκπροσωπώντας την Ελλάδα μαζί με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη. Στην ίδια διαδικασία ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρος της ΕΝΠΕ Απόστολος Τζιτζικώστας αναδείχτηκε στην θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών, μια εξόχως σημαντική διάκριση για τον ίδιο αλλά και για την χώρα.

Ο Δημήτρης Κάρναβος από τις Βρυξέλλες, ικανοποιημένος από την διάκριση στο πρόσωπο του δήλωσε:

Ευχαριστώ τους Έλληνες συναδέλφους, για την τιμή που μου έκαναν, να με εκλέξουν μαζί με τον Γ. Πατούλη, στο προεδρείο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών. Πολλά συγχαρητήρια και στον Απ. Τζιτζικώστα που εκλέχθηκε στην θέση του προέδρου. Να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη φορά από σύστασης της επιτροπής που εκλέγεται Έλληνας πρόεδρος!


Δημοσιεύθηκε στις 13 February 2020 | 2:40 pm


«Ένα τραγούδι για την Καλλιθέα» με μαθητές της πόλης μας και τον Διονύση Τσακνή

200 μαθητές από το 2ο, 3ο, 17ο, 21ο Δημοτικό και 2ο, 10ο, 14ο, Γυμνάσιο και 4ο Λύκειο τραγούδησαν, δημιουργώντας έτσι ένα video clip, στο πλαίσιο της δράσης "Ένα τραγούδι για την Καλλιθέα". Δεν τραγούδησαν μόνοι τους, μαζί τους ήταν ο καταπληκτικός Διονύσης Τσακνής. 
 Το Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Καλλιθέας όπως ανακοίνωσε:
«Ευχαριστούμε κ. Τσακνή για τη μοναδική εμπειρία, που ζήσαμε σήμερα, για την εξαιρετική προσέγγιση των μαθητών μας, για την καθοριστική παρουσία σας και για τη θετική σας διάθεση. Ευχαριστούμε επίσης τους εξαιρετικούς μας Δασκάλους μουσικής, Γιώργο Σμανη, Μαίρη Λυριτζη, Ράνια Ααρών, Αλεξάνδρα Διακοπούλου, Θανάση Σολουκο, Τάσο Τσαφαρα, Ρουλα Βανδωρου και Βάσω Μαιστρου, που μέσα σε ελάχιστο χρόνο, δίδαξαν τα παιδιά, χαρίζοντας τους έτσι τη μαγική αυτή εμπειρία του γυρίσματος, των λήψεων, του ήχου και τη γνωριμία με έναν σπουδαίο Καλλιτέχνη».

Δημοσιεύθηκε στις 13 February 2020 | 2:37 pm


Δήλωση του Δημάρχου Καλλιθέας για την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα


Επίθεση από άγνωστο δέχθηκαν το βράδυ της Τρίτης τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Σκρα 45 στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας άγνωστος νεαρής ηλικίας δημιούργησε μεγάλες  φθορές στα τζάμια των γραφείων.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος δήλωσε σχετικά: «Καταδικάζω με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη μας. Η βία δεν έχει καμία θέση στη δημοκρατία μας Θα  φέρω το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να έχουμε μια σαφή και ξεκάθαρη καταδίκη από σύσσωμο  το Συμβούλιο της Καλλιθέας»

Δημοσιεύθηκε στις 12 February 2020 | 2:25 pm


Το ΚΠΙΣΝ πλημμυρίζει με τους ήχους tango του διάσημου Αργεντίνου συνθέτη


Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 20.30 η σειρά συναυλιών Cosmos παρουσιάζει στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος(ΚΠΙΣΝ) το βραβευμένο με Latin Grammy Quinteto Astor Piazzolla που θα μαγέψει το κοινό με εκρηκτικούς ήχους tango.

Για περισσότερα από 20 χρόνια, το μουσικό σύνολο αποτυπώνει τον χαρακτηριστικό ήχο και το πλούσιο ρεπερτόριο του θρυλικού Αργεντίνου συνθέτη Astor Piazzolla, εμπνευστή του «Tango Nuevo», ενός κινήματος που έφερε επανάσταση στο κλασικό tango.
Ο Piazzolla, βιρτουόζος μπαντονεονίστας, ταξίδεψε, έζησε και έδωσε παραστάσεις σε πολλά μέρη του κόσμου. Από το 1946 διηύθυνε τη δική του ορχήστρα και ξεκίνησε να συνθέτει κομμάτια που έγιναν μέρος του ρεπερτορίου του κλασικού tango. Κατά τη διάρκεια της μουσικής του πορείας, ξεκίνησε να πειραματίζεται με την τζαζ, τα έργα του Stravinsky και του Bartók, ενώ το συμφωνικό του έργο Buenos Aires εντυπωσίασε σε τέτοιο βαθμό το μουσικό κατεστημένο που έδωσε αφορμή για συζητήσεις σχετικά με τη θέση του bandoneon στις συμφωνικές ορχήστρες.
Ύστερα από μια σειρά ηχογραφήσεων και παραστάσεων στο Παρίσι και τη Νέα Υόρκη, επέστρεψε στην Αργεντινή για να δημιουργήσει το Nuevo Tango Quintet και να συνθέσει αξέχαστες μελωδίες, όπως οι "Adios Nonino", “Decarisimo”, “Introduccion al angel”, “Muerte del Angel” και πολλές ακόμη.
Ο Piazzolla έδωσε την τελευταία συναυλία του στις 3 Ιουνίου 1990 στην Αθήνα. Η συναυλία ηχογραφήθηκε με μαέστρο τον Μάνο Χατζιδάκι και την Ορχήστρα των Χρωμάτων. Ήταν η τελευταία ζωντανή ηχογράφηση του Piazzolla. Ένα μήνα μετά έπαθε θρόμβωση στο Παρίσι και πέθανε δύο χρόνια αργότερα στο Μπουένος Άιρες.
Το 1995 η σύζυγός του Laura Escalada Piazzolla δημιούργησε το Ίδρυμα Αstor Piazzolla, ενώ το 1998 ίδρυσε το Quinteto Αstor Piazzolla για να διατηρήσει άθικτη τη μουσική κληρονομιά του διασημότερου συνθέτη της Αργεντινής.
Το Quinteto Αstor Piazzolla έχει δώσει παραστάσεις στις σπουδαιότερες μουσικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο και έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από τα διεθνή μέσα για τις εμφανίσεις του.
Η συναυλία στο ΚΠΙΣΝ πραγματοποιείται χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Αργεντινής στην Ελλάδα.
Εισιτήρια 15€, 10€ και 5€ (μειωμένο). Προπώληση εισιτηρίων στο SNFCC.org, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ταμεία ΕΛΣ), καθώς και στα ταμεία της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39).
Η εκδήλωση εντάσσεται στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Παράλληλα με την πλειονότητα των εκδηλώσεών του που διοργανώνονται με ελεύθερη είσοδο χάρη στις δωρεές του ΙΣΝ, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει και ορισμένες εκδηλώσεις με προσιτό εισιτήριο, εμπλουτίζοντας τις πηγές εσόδων του και διασφαλίζοντας τη μακροχρόνια οικονομική του ευρωστία.

Δημοσιεύθηκε στις 10 February 2020 | 10:54 pm


Θοδωρής Ψαλιδόπουλος: Αναξιόπιστες, οι εξαγγελίες της διοίκησης για το γήπεδο του «Εσπέρου»

Η ανακαίνιση του γηπέδου του «Εσπέρου» πρέπει να πάψει να εξαγγέλλεται κάθε χρόνο από τη διοίκηση του Δήμου και να προχωρήσει άμεσα σε υλοποίηση.

Τη θέση αυτή υποστήριξε ο επικεφαλής της «Προοδευτικής Ενότητας Καλλιθέας» Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, απευθύνοντας χθες (9/2/2020) χαιρετισμό στην καθιερωμένη εκδήλωση του Συλλόγου με την ευκαιρία του Νέου Έτους. Όπως υποστηρίζει ο κ. Ψαλιδόπουλος «σύμφωνα με Προγραμματική Σύμβαση από το έτος 2017, η προηγουμένη υπό την κα. Ρένα Δούρου διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής είχε εγκρίνει ποσό ύψους 350.000 € για το έργο, το οποίο πάντως δεν απορροφήθηκε εξαιτίας της έλλειψης σχετικών μελετών του Δήμου Καλλιθέας. Έκτοτε, το έργο εντάσσεται και απεντάσσεται από το Τεχνικό Πρόγραμμα, ενώ στον τρέχοντα Προϋπολογισμό του Δήμου έχει εγγραφεί πίστωση ύψους 3.000 €. Τα γεγονότα αυτά εντείνουν τις αμφιβολίες για την αξιοπιστία των σχεδιασμών της διοίκησης του Δήμου».

Δημοσιεύθηκε στις 10 February 2020 | 10:51 pm


Οι πιο όμορφες Απόκριες φέτος στην Καλλιθέα

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου ανοίγει το Τριώδιο και μαζί του ξεκινάνε και οι εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέας, που είναι φυσικά όλες ΔΩΡΕΑΝ.

Μεγάλη παρέλαση μεταμφιεσμένων, πάρτι σε κλειστό γυμναστήριο, Τσικνοπέμπτη με μεζέδες και ζωντανό μουσικό πρόγραμμα, καντάδες, δρώμενα για παιδιά, θέατρο, παιδικές ταινίες, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, αναβιώσεις εθίμων, Κούλουμα με παραδοσιακά εδέσματα και μεγάλη συναυλία!

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το πρόγραμμα:

Δημοσιεύθηκε στις 7 February 2020 | 2:26 pm


Ο Φάρος του ΚΠΙΣΝ γέμισε βιβλία!


Μια νέα προσφορά περιμένει τους επισκέπτες του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) από την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Καθημερινά από τις 06.00 έως τις 00.00 οι επισκέπτες του Φάρου μπορούν να διαβάσουν βιβλία από τις βιβλιοθήκες του, ενώ χαλαρώνουν σε έναν από τους ομορφότερους χώρους της πόλης: ο Φάρος προσφέρει πανοραμική θέα 360ο μοιρών σε όλη την Αθήνα, τον Πειραιά και τον Σαρωνικό Κόλπο και απευθείας οπτική επαφή με τον λόφο της Ακρόπολης. Άλλωστε, έτσι είχε φανταστεί ο Renzo Piano τον Φάρο.

Οι επισκέπτες δεν θα μπορούν να δανείζονται τα βιβλία, αλλά θα έχουν τη δυνατότητα να τα διαβάζουν όσο βρίσκονται στον Φάρο. Στο ΚΠΙΣΝ πιστεύουμε στην ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης που έχει οικοδομηθεί με τους επισκέπτες μας, για αυτό το λόγο τα βιβλία θα είναι διαθέσιμα για ανάγνωση στον χώρο χωρίς κανένα σύστημα φύλαξης.
Επίσης, δεν θα υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης σε κατάλογο. Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται στο δανειστικό τμήμα της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ). Τα βιβλία του Φάρου θα λειτουργούν συμπληρωματικά στην υπηρεσία αυτή της ΕΒΕ.
Στο πλαίσιο συνεργασίας του ΚΠΙΣΝ με μορφωτικά ιδρύματα και οργανισμούς αγοράστηκαν βιβλία από το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης, τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία και το Ίδρυμα Σάκη Καράγιωργα.  Έτσι, ο Φάρος φιλοξενεί στα ράφια του δικές τους εκδόσεις, καθώς και βιβλία που δωρίσθηκαν από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). 

Σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τυφλών και παραμένοντας πιστό στη δέσμευση του να είναι ανοιχτό και προσβάσιμο σε όλους, το ΚΠΙΣΝ φρόντισε να λειτουργούν στον Φάρο δύο σταθμοί εργασίας μέσω των οποίων θα παρέχεται τοπική πρόσβαση σε 543 τίτλους της βιβλιοθήκης ομιλούντων βιβλίων που απευθύνονται σε άτομα με τυφλότητα, περιορισμένη όραση ή δυσαναγνωσία.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας SNFCC.org και στις σελίδες μας στα social media @SNFCC.

Δημοσιεύθηκε στις 7 February 2020 | 2:07 pm


Διάκριση μαθητριών του 7ου Λυκείου Καλλιθέας σε Ρητορικούς Αγώνες

Θερμότατα συγχαρητήρια στις Μαριάννα Σίκαλη και Μελίνα Νάκα του Ρητορικού Ομίλου του 7ου ΓΕΛ Καλλιθέας! Στους ΣΤ' Διασχολικούς Αγώνες Λυκείων, που διοργανώθηκαν -άψογα για μια ακόμη φορά- από τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα Λιναρδάτου, στις 25-1-2020, οι πιο πάνω μαθήτριες εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους στο αγώνισμα του προτρεπτικού λόγου. Μάλιστα, η Μαριάννα κατέκτησε διπλή πρωτιά! ΠΡΩΤΗ σε βαθμολογία στον προκριματικό γύρο (με το απόλυτο 90/90), ΠΡΏΤΗ και στον τελικό!!!
Η νίκη της αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία καθώς είχε να συναγωνιστεί  32  εκπληκτικούς ομιλητές 29 Ιδιωτικών και Δημόσιων Λυκείων... Επιπλέον, φέρνει για πρώτη φορά την 1η θέση σε αντίστοιχους αγώνες ανάμεσα στα Σχολεία της Καλλιθέας.

Δημοσιεύθηκε στις 7 February 2020 | 2:01 pm


Θερμή και εντυπωσιακή προσέλευση στην εκδήλωση Βασιλόπιτας για το 2020


Για άλλη μια χρονιά υπήρξε μεγάλη και θερμή η   προσέλευση των δημοτών,  στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της δημοτικής  παράταξης «Η Καλλιθέα αλλάζει  Δημήτρης Κάρναβος». Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης στις 11:00 το πρωί. Οι Καλλιθεάτες κατέκλυσαν από νωρίς την αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου, το φουαγιέ  και τον εξωτερικό χώρο του θεάτρου! 

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης  Κάρναβος ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας τους πολίτες της Καλλιθέας για την συνεχή στήριξή τους. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου που ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση μας και είστε σήμερα μαζί μας, και φέτος έχουμε μια εντυπωσιακή προσέλευση και φέτος είμαστε πάρα πολλοί! Και φέτος αποδεικνύουμε ότι είμαστε μια δυναμική, ενεργή,  πλειοψηφική παράταξη στα δημοτικά μας πράγματα και η δικιά σας συνεχής παρουσία και συμμετοχή είναι η μεγάλη στήριξη στη προσπάθεια που κάνουμε. Αν κάποιοι αναρωτιόνται πιο είναι το μυστικό της επιτυχίας που έχει η παράταξη μας, τι είναι αυτό που μας κάνει και κερδίζουμε συνέχεια τις εκλογές: Εσείς είσαστε η απάντηση, γιατί ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε μια παράταξη των δημοτών της Καλλιθέας!»

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Καλλιθέας κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό για τον χρόνο που πέρασε αλλά και μια σύντομη αναφορά στην χρονιά που ξεκίνησε, κατέληξε: «Φίλες και φίλοι, πέρσι στην ίδια εκδήλωση, είχα αναφέρει ότι η Καλλιθέα μπαίνει σε νέα εποχή. Φέτος μπορώ να πω με σιγουριά ότι είμαστε στην νέα εποχή. Η Καλλιθέα αναδεικνύετε σε ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά και πολιτιστικά κέντρα της Αττικής.  Η Καλλιθέα αποκτά ξανά σχέση με την παραλία της, μέσα από το έργο της ανάπλασης που ολοκληρώνεται. Εχουμε φέρει τον Δήμο μας στην καλύτερη οικονομική κατάσταση εδώ και πολλά χρόνια. Ένα πολύ μεγάλο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα είναι σε εκτέλεση και πολλά έργα υποδομής που τα ζήταγε επί δεκαετίες η πόλη, έχουν παραδοθεί ή ολοκληρώνονται φέτος. Στις εκλογές του Μαΐου ο λαός της Καλλιθέας αφ’ ενός μας επιβράβευσε  για την μέχρι τώρα πολιτική μας και αφ’ ετέρου μας έδωσε μια ισχυρή εντολή: Να συνεχίσουμε το έργο μας, το ίδιο δυναμικά, με την ίδια αποφασιστικότητα, με το ίδιο όραμα. Και εμείς αυτό σας υποσχόμαστε σήμερα! Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο δυναμικά! Με την ίδια αποφασιστικότητα! Με το ίδιο όραμα! Και σας θέλουμε  όλους! Στο μέλλον  Μαζί!» .Από τον χαιρετισμό του Δημάρχου είχε προηγηθεί η  έναρξη της εκδήλωσης με όμορφες μελωδίες και τραγούδι  από τον Γιάννη Βαζούρα τον οποίο συνόδευσαν οι μουσικοί Παντελής Σκαμνέλος και Κώστας Παπαϊωάννου.
Στην συνέχεια ακολούθησε το παραδοσιακό κόψιμο της Βασιλόπιτας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο τ. Υφυπουργός Τάκης Σκανδαλάκης, η κα Δήμητρα Νάνου Αντιπεριφερειάρχης νοτίου τομέα Αττικής, η κα Μαίρη Βιδάλη Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Πολιτισμού, η κα Τζίνα Αδαμοπούλου Περιφερειακή Σύμβουλος, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας» κα Βάσω Μαργαρίτη , ενώ τον κ. Λάζαρο Λασκαρίδη επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τώρα Καλλιθέα εκπροσώπησε η κ. Βούλα Κοσμίδου. Ακόμη στην εκδήλωση παρευρέθη και έκανε σύντομο χαιρετισμό, ο τ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας και εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ Τάσσος Γαϊτάνης.

 Επίσης συμμετείχαν και μας τίμησαν οι Πρόεδροι συλλόγων και φορέων κκ. Κωνσταντίνος Λαγγίδης από την ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΡΙΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΝΤΟΥ «ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛ»,  Βασιλική Μιτσιώνη από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Ο ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ», Γεώργιος Καρβούνης από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Εμμανουήλ  Καμαριανάκης από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Εμμανουήλ Λιβάνιος (επίτιμος) από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΣΕΡΙΦΙΩΝ, Αντα  Ζαφειρέλλη από τον ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Ιωάννης Φινοκαλιώτης από την ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, Νίκος Πράσινος (επίτιμος) από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΜΟΡΓΙΑΝΩΝ,  Μίλλυ  Κυπραίου και Μιχάλης Κωστάκος από το 1ο  ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ   ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Ευθυμία Λυμπέρη από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΑΓΑΠΗΣ «ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ», Βούλα Κοσμίδου της ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Ειρήνη Μουσταφέλου από τη ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ «ΛΥΚΑΙΝΕΣ» Κωνσταντίνος.  Μαρκουλάκης και Σταύρος Ζάκας από  την   ΕΣΤΙΑ    ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ανδρέας. Αναστόπουλος από τον ΕΜΠΟΡIKΟ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙKO ΣΥΛΛΟΓΟ  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Τριανταφυλλιά Μαργαριτίδη από το ΦΙΛΟΖΩΙΚΌ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, και Ανδρέας Αντωνόπουλος από τον ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Τέλος, στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι κ.κ. Φώτης Ζάκας αντιπρόεδρος από τον «ΦΑΡΟ ΤΥΦΛΩΝ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ιωσήφ Φώσκολος, γραμματέας των ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Μάρτζυ Αποστολοπούλου εκπρόσωπος του ΠΕΝ, Ηλιάδου Μαρία, εκπρόσωπος του ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Αποστόλης Κατσιαβριάς αντιπρόεδρος του ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΕΣΠΕΡΟΣ», Κική Σέρφα αντιπρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ και Ιωάννης Βατικιώτης από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι ευγενική προσφορά του φωτογράφου Γρηγόρη Μωυσιάδη, τον οποίο και ευχαριστούμε. Δημοσιεύθηκε στις 7 February 2020 | 1:58 pm


Καλλιθεα - Ειδήσεις και Νέα

Πέθανε ο Γιώργος Κοτανίδης - Athens Voice Online

Πέθανε ο Γιώργος Κοτανίδης  Athens Voice Online

Δημοσιεύθηκε στις 28 January 2020 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Καλλιθεα

Φιλικοί ιστότοποι: