Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αττικής   »   Μοσχατο    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών, στη Νέα Λ. Ποσειδώνος στο Μοσχάτο.


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης ηλεκτρολογικών εργασιών, στη Νέα Λ. Ποσειδώνος.

Λόγω εκτέλεσης ηλεκτρολογικών εργασιών, στις 23-07-2019 και κατά τις ώρες 00.01΄ έως 06.00΄ και 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Νέας Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Επαμεινώνδα και Αθανασίου Διάκου, περιοχής Δήμων Καλλιθέας και Μοσχάτου – Ταύρου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 8:14 pm


Ανακοίνωση προς δικαιούχους voucher παιδικών σταθμών από το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου


Από την Τετάρτη 24/7 8 π.μ. έως 12 μ.μ καλούνται οι γονείς, που έχουν καταθέσει αιτήσεις εγγραφής στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου και είναι τελικοί δικαιούχοι voucher να προσκομίσουν το voucher μαζί με τον αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης που κατέθεσαν στο Νομικό Πρόσωπο, όπως παρακάτω:

 • Για τις εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς Δ.Κ. Μοσχάτου: Πίνδου 43 – Α’ Π.Σ. Μοσχάτου

 • Για τις εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς Δ.Κ. Ταύρου: Πειραιώς & Επταλόφους, πρώην Δημαρχείο Ταύρου, 2ος όροφος – Διοικητική Υπηρεσία Ν.Π. ΔΟΠΑΚΑ

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 8:03 pm


Ειδική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου - Ταύρου, Τετάρτη 31/7/19


Καλείστε στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου την Τετάρτη στις 31 Ιουλίου 2019 και ώρα 20:00 με θέμα:

Ετήσιος απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής (άρθρο. 217 του Ν. 3463/2006 Δ.Κ.Κ.).

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 3:49 pm


Γ. Πατούλης: Τον προσεχή Νοέμβριο κλείνει ο ΧΥΤΑ Φυλής και η Αττική θα πνιγεί στα σκουπίδια.


Τον προσεχή  Νοέμβριο κλείνει ο ΧΥΤΑ Φυλής και η Αττική θα πνιγεί στα σκουπίδια.

Απαιτείται εθνική κινητοποίηση κι ενότητα δυνάμεων, για να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της μέχρι σήμερα πολιτικής διαχείρισης, του ζητήματος των στερεών αποβλήτων της Αττικής

Εδώ και μήνες ζητούσαμε επίμονα να ενημερωθούμε έγκυρα και  υπεύθυνα από τη Διοίκηση του ΕΔΣΝΑ και την απερχόμενη Περιφερειάρχη  Αττικής, για την χωρητικότητα του ΧΥΤΑ Φυλής, καθώς και για το σχεδιασμό που υπήρχε για τη μελλοντική διαχείριση των απορριμμάτων της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας, με δεδομένο ότι όλοι γνωρίζαμε ότι πολύ σύντομα η δυνατότητα να δέχεται η Φυλή τα απορρίμματα του Λεκανοπεδίου, εξαντλείτο.

Το επίσημο έγγραφο που απεστάλη με ημερομηνία 18 Ιουλίου  από τον  Ειδικό Διαβαθμικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής, επιβεβαιώνει ότι σε ελάχιστες εβδομάδες από σήμερα, ως τον προσεχή Νοέμβριο , δεν θα υπάρχει στην Αττική κανένας αδειοδοτημένος χώρος για να δεχθεί τα σκουπίδια που παράγονται .

Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τεράστιο αδιέξοδο με δραματικές επιπτώσεις στην καθημερινότητα και την υγεία των κατοίκων, στην εικόνα της χώρας και κατ’ επέκταση και στην εθνική οικονομία.

Οι ανακρίβειες της κας Δούρου
Τα όσα αναφέρει το επίσημο έγγραφο του ΕΔΣΝΑ για το επικείμενο κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής από τον προσεχή Νοέμβριο,  προσπάθησε ανεπιτυχώς να τα αντικρούσει η απερχόμενη Περιφερειάρχης Αττικής.

Ανακρίβεια πρώτη. Ισχυρίζεται ότι αρκεί μια πολιτική απόφαση της νέας Διοίκησης της Περιφέρειας για να «παραταθεί» η ζωή του ΧΥΤΑ Φυλής. Η αλήθεια είναι ότι για να γίνει πράξη μια πολιτική απόφαση και να αδειοδοτηθεί νόμιμα νέος χώρος, απαιτούνται ενέργειες και πράξεις που χρειάζονται τουλάχιστον 4-5 χρόνια. Η ίδια ως Περιφερειάρχης δεν έκανε όσα μπορούσε  στη διάρκεια της θητείας της, για να μπορεί να υπάρχει μια νόμιμη λύση στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στη Φυλή ή αλλού. Δεν έκανε τίποτα για να προωθήσει την ανακύκλωση, σε συνεργασία με τους Δήμους. Ο Περιφερειακός της σχεδιασμός δυστυχώς είναι «ευχολόγιο», αφού δεν έχει προχωρήσει καμία μελέτη και κανένα έργο όλα αυτά τα χρόνια.

Ανακρίβεια δεύτερη.  Ισχυρίζεται ότι υπάρχουν εναλλακτικές για τη Φυλή λύσεις , όπως εκείνη των εξαντλημένων λατομείων. Η αλήθεια όμως είναι ότι  για να μπορέσουν να λειτουργήσουν νόμιμα τα λατομεία ως χώροι για τη διαχείριση των απορριμμάτων, απαιτούνται χρονοβόρες διαδικασίες που ξεπερνούν τα πέντε χρόνια. Απαιτούνται επίσης εργοστάσια επεξεργασίας των απορριμμάτων, που θα παράγουν το υπόλειμμα που θα στέλνεται στα λατομεία. Έκανε στη θητεία της η κα Δούρου κάποιο εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων ή θέλει να μετατρέψει τα λατομεία σε νέες χωματερές που θα θάβονται ανεξέλεγκτα σκουπίδια, χωρίς επεξεργασία; Αυτό μας προτείνει; Να δημιουργήσουμε πολλές «νέες Φυλές» σε όλη την Αττική; Και πώς αλήθεια μιλάει για «λύση λατομείων», όταν η ίδια ως Περιφερειάρχης επί 5 χρόνια δεν προχώρησε στη χωροθέτησή τους, που είναι το πρώτο κι αναγκαίο βήμα για να χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό;

Η Αττική εκπέμπει SOS κι απαιτείται εθνική κινητοποίηση
Η κατάσταση που διαμορφώνεται ξεπερνά τις δυνατότητες της νέας Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής. Ήδη χάθηκε ζωτικός χρόνος και πλέον το πρόβλημα απέκτησε  εθνικές διαστάσεις.
Η αντιμετώπιση του προβλήματος των στερεών αποβλήτων της Αττικής απαιτεί την εκπόνηση και υλοποίηση ενός εθνικού σχεδίου δράσης, με τη συμμετοχή της αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού και του Κεντρικού Κράτους, ευρύτερες συναινέσεις και συνεργασίες, αλλά και απόδοση ευθυνών για την κατάσταση που έχουμε περιέλθει.
Στο πλαίσιο αυτό:
 1. Δεσμευόμαστε να καταρτίσουμε άμεσα ένα εθνικό σχέδιο διαχείρισης του προβλήματος, σε συνεργασία με την Κυβέρνηση και απευθυνόμενοι και σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας, το οποίο θα υλοποιήσουμε με τις ταχύτερες δυνατές διαδικασίες.
 2. Προσφεύγουμε  άμεσα με μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, προκειμένου να διερευνήσει αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες σε όσους είχαν τη θεσμική υποχρέωση να δώσουν λύση στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής και δεν το έκαναν, θέτοντας με τον τρόπο αυτό σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.
 3. Δεσμευόμαστε ως νέα διοίκηση  ότι αμέσως μόλις καταρτιστεί το σχέδιο δράσης θα ενημερώσουμε υπεύθυνα τους πολίτες του Λεκανοπεδίου , προκειμένου να είναι σύμμαχοί μας στην προσπάθεια να δώσουμε λύση σε ένα πρόβλημα που δεν λύθηκε εδώ και 40 χρόνια.

Επισυνάπτεται το έγγραφο του ΕΔΣΝΑ.  .

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 3:42 pm


  Για κάθε Παιδί σε ανάγκη κάλεσε τη Γραμμή SOS 1056

  Για κάθε Παιδί σε ανάγκη

  κάλεσε τη Γραμμή SOS 1056

  Email Image
  ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO
  Είσαι Παιδί και χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ξέρεις κάποιο Παιδί που χρειάζεται βοήθεια;

  Κάλεσε τη Γραμμή SOS 1056! 24 ώρες καθημερινά, δωρεάν και ανώνυμα

  Και αυτό το καλοκαίρι η Γραμμή SOS 1056 θα λειτουργεί αδιάκοπα για να βρεθεί δίπλα σε κάθε Παιδί που έχει ανάγκη.

  Στη Γραμμή εξειδικευμένοι ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί προσφέρουν τις παρακάτω υπηρεσίες:
  • συμβουλευτική υποστήριξη σε παιδιά και ενήλικες
  • λήψη ανώνυμων και επώνυμων καταγγελιών για παιδιά σε κίνδυνο (κακοποίηση, trafficking, ασυνόδευτα παιδιά)
  • ενεργοποίηση διαδικασιών για την άμεση παροχή προστασίας παιδιών σε κίνδυνο (επιτόπια παρέμβαση)
  • ενεργοποίηση διαδικασιών για τη φροντίδα παιδιών που έχουν κακοποιηθεί και βρίσκονται στα νοσοκομεία (μεταβατικό στάδιο)
  • διαχείριση αιτημάτων φιλοξενίας κακοποιημένων παιδιών στα 14 Σπίτια του Οργανισμού
  • παροχή κατευθύνσεων για κάθε θέμα και τη διασύνδεση με άλλες υπηρεσίες
  • κινητοποίηση εθελοντών δοτών αίματος και αιμοπεταλίων


  .

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 2:11 pm


  Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί επικίνδυνο πιάτο - Φώτο


  Για τη διακίνηση προϊόντος, στο οποίο διαπιστώθηκε μετανάστευση μολύβδου σε συγκέντρωση που υπερβαίνει το ανώτατο νομοθετικό επιτρεπόμενο όριο ενημερώθηκε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF). 

  Πρόκειται για πιάτο καθημερινής χρήσης από πορσελάνη με διάμετρο 19 cm, προέλευσης Κίνας, με κωδικό προϊόντος ITEMNO:DFB-075, αριθμό παρτίδας 16HKF7 και αριθμό γραμμοκώδικα 0470095000030.

  Το εν λόγω προϊόν, διατέθηκε από την εταιρεία "Jumbo AΕΕ".

  Ο ΕΦΕΤ ζήτησε από την εν λόγω εταιρεία την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παρτίδα του αναφερόμενου προϊόντος, να μην το χρησιμοποιήσουν.


  enikos.gr

  .

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 1:46 pm


  Ευ. Λέκκας: Αναμένουμε μετασεισμό των 4-4,2 Ρίχτερ


  Για ομαλή εξέλιξη του φαινομένου μετά τον σεισμό των 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ το μεσημέρι της Παρασκευής έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ και καθηγητής Γεωλογίας Ευθύμιος Λέκκας.
  Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο ίδιος εκτίμησε ότι ενδεχομένως να γίνει ένας μετασεισμός της τάξης των 4-4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ «που θα είναι προς τη θετική κατεύθυνση, καθώς θα επιβεβαιωθεί πλήρως ότι είμαστε σε φάση εκτόνωσης. Είναι επιβεβαιωμένο αλλά θέλουμε 100% να ξέρουμε ότι είμαστε σε μια φάση εκτόνωσης».
  Οσο για τη χρονική στιγμή που μπορεί αυτό να συμβεί, ο κ. Λέκκας εξήγησε ότι «μπορεί να είναι και σε μια εβδομάδα» αλλά και ότι «από τους πιο πολλούς δεν θα γίνει αντιληπτός, θα γίνει από όσους βρίσκονται σε ψηλά κτίρια».
  Όσον αφορά το ρήγμα που έδωσε τον σεισμό της Αθήνας την Παρασκευή, ο κ. Λέκκας είπε ότι «ήταν έκπληξη το 1999, ήταν και τώρα. Το 1999 δεν το είχαμε αποτυπώσει στην επιφάνεια, ήταν "τυφλό" το ρήγμα. Τότε ενεργοποιήθηκαν τα 3/4 του ρήγματος και έμεινε το 1/4 που δεν ξέραμε ότι έχει ενεργοποιηθεί. Τώρα ξέρουμε ότι το ρήγμα δεν έχει δυνατότητα να δώσει έναν μεγάλο σεισμό».
  kathimerini.gr

  .

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 9:23 am


  "Θυμάμαι", του Φεντερίκο Φελίνι στον κήπο της Μεσοποταμίας στο Μοσχάτο!


  Η τελευταία μας προβολή για το φετινό καλοκαίρι θα λάβει χώρα αυτή την Τετάρτη, 24/7, με το αριστουργηματικό φιλμ "Amarcord" (Ελλ. τίτλος "Θυμάμαι", 1973, Έγχρωμο, 123΄), του Φεντερίκο Φελίνι, με τους Μαγκαλί Νοέλ, Άλντο Μπράντσια, Τσίτσο Ινγκράσια, Αλβάρο Βιτάλι.

  Σχετικά με την ταινία:
  "Ο Fellini με το Amarcord γυρνάει στα παιδικά του χρόνια, αναμοχλεύει τις αναμνήσεις του και αποτίνει φόρο τιμής στην ιδιαίτερη πατρίδα του, Ρίμινι, που φιλοξένησε τα χρόνια της αθωότητας του maestro πριν αυτός ερωτευτεί παράφορα και δια παντός την Ρώμη. Η ταινία σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πιστή απεικόνιση του προπολεμικού Ρίμινι, άλλωστε ο ίδιος ο σκηνοθέτης συνήθιζε να διακηρύττει ότι του ήταν αδύνατο να ξεχωρίσει αν οι εικόνες που απέδιδε κινηματογραφικά αποτελούσαν την αντικειμενική αλήθεια ή έναν συνδυασμό της με αποκυήματα της φαντασίας του. Με άλλα λόγια αναμνήσεις που «εφηύρε» καθώς μεγάλωνε. Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο πραγματικό και στο φανταστικό είναι δυσδιάκριτη στο έργο του Fellini και αυτό είναι που τον διαχωρίζει από τους καθαρόαιμους νεορεαλιστές δημιουργούς. Η μήπως τελικά ο Fellini είναι η εξέλιξή τους;
  Με βάση τα παραπάνω θα μπορούσαμε με ασφάλεια να ισχυριστούμε ότι στο Amarcord, ο σκηνοθέτης δημιουργεί μια ονειρική ατμόσφαιρα τα στοιχεία της οποίας προέρχονται μεν από ξεκάθαρες αναμνήσεις αλλά που πάντα συνδυάζονται με μια εξαιρετικά ζωντανή και πολύχρωμη φαντασία".
  (Πηγή: Άλκηστις Χαρσούλη, cine.gr)

  Τετάρτη, 24/7, στις 21.00. Στον κήπο της Μεσοποταμίας - Πλάτωνος 13, Μοσχάτο. Η προβολή θα είναι η τελευταία της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεσοποταμίας για το φετινό καλοκαίρι. Επιστρέφουμε τον Σεπτέμβριο!

  Η είσοδος είναι πάντα δωρεάν αλλά αν θέλετε μπορείτε να συνεισφέρετε στο Καλάθι της Αλληλεγγύης με τρόφιμα μακράς διαρκείας και στο Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας με γραφική ύλη (μαρκαδόρους πίνακα και τετράδια Α4).

  Σας περιμένουμε! 

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 9:09 am


  Στο Μοσχάτο οι υψηλότερες τιμές επιτάχυνσης του σεισμού

  Ο σεισμολόγος Ευθύμης Λέκκας αναφερόμενος στον υψηλό ρυθμό επιτάχυνσης του σεισμού που μετρήθηκε στο Μοσχάτο, σχολίασε ωστόσο, πως ήταν «πολύ κάτω από τα όρια του αντισεισμικού κανονισμού»  Στο κεντρικό δελτίο του One Channel μίλησε ο σεισμολόγος Ευθύμης Λέκκας.
  Ο σεισμολόγος αναφερόμενος στον υψηλό ρυθμό επιτάχυνσης του σεισμού που μετρήθηκε στο Μοσχάτο, σχολίασε ωστόσο, πως ήταν «πολύ κάτω από τα όρια του αντισεισμικού κανονισμού» και τόνισε πως «η επιτάχυνση μας ενδιαφέρει περισσότερο από το μέγεθος του σεισμού».
  Επιπλέον εξήγησε πως «οι επιταχύνσεις δεν είναι αντίστοιχες των μεγεθών των σεισμών» και ότι «εξαρτώνται από πολλές παραμέτρους, όπως η απόσταση τους από το βάθος της εστίας». 
  Ακόμα σημείωσε ότι ανά την Ελλάδα υπάρχουν «περισσότερα από 300 μηχανήματα που μετράνε τις σεισμικές επιταχύνσεις» ενώ χαρακτήρισε ως «επαρκέστατο τον αντισεισμικό κανονισμός της Ελλάδας» και μάλιστα έναν «από τους καλύτερους κανονισμούς στο κόσμο».

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 9:03 am


  Ένα πρωτότυπο Κυνήγι Θησαυρού με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρεθύμνου


  Τα Ρούστικα είναι ένα ορεινό κεφαλοχώρι με ένδοξη ιστορία και έντονη αντιστασιακή δράση στα χρόνια της Γερμανικής Κατοχής.
  Όπως κάθε χρόνο ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού διοργανώνει Κυνήγι Θησαυρού στις 11 Αυγούστου 2019 και ώρα 14:00 στην κεντρική πλατεία του χωριού, εμπνευσμένο από την ιστορία του χωριού με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Ρεθύμνου έτσι ώστε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας που περνούν δύσκολα.
  Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε το παρακάτω link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfk61fqjZaFKEnR_9Xf2dbGQL0kohPmUwSxbz8hug21gSmv6Q/viewform

  Δείτε εδώ το βίντεο που ετοίμασαν οι εθελοντές του συλλόγου

  Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2019 | 10:38 pm


  Χοληστερίνη και τριγλυκερίδια: Ποια είναι τα όρια – Υπολογισμός


  Η ολική χοληστερίνη του αίματος, επίσης γνωστή ως το επίπεδο της χοληστερόλης ορού, αξιολογείται ανάλογα με τον κίνδυνο της καρδιαγγειακής ασθένειας που ο κάθε τύπος χοληστερόλης προκαλεί.

  Τα άτομα που έχουν τόσο υψηλή χοληστερίνη έχουν συνήθως διπλάσιο κίνδυνο καρδιαγγειακών ασθενειών σε σύγκριση με τους ανθρώπους που έχουν φυσιολογική χοληστερίνη.

  Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr


  .

  Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2019 | 10:07 pm


  Ο Σταμάτης Σπανουδάκης στο Ωδείο «Πάμε γι΄ άλλες πολιτείες!»


  «Πάμε γι΄ άλλες πολιτείες!»
  Ο Σταμάτης Σπανουδάκης στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

  Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

  Στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019, ώρα 9.00 μμ, ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα δώσει μια συναυλία με τίτλο: «Πάμε γι΄ άλλες πολιτείες!».«Ένας “παρεξηγημένος” στίχος του 1987, που γίνεται τραγούδι και καταλήγει σήμερα σε μία αλλοιώτικη συναυλία. Τα τελευταία χρόνια κάνω τις συναυλίες μου μ’ ένα συγκεκριμένο μουσικό σχήμα αλλά και ήχο. Σήμερα θέλω να το αλλάξω όλο αυτό, «κλείνοντας το μάτι» σε έναν άλλο ήχο, κυρίως για να ακούσω εγώ, και βέβαια εσείς, κάτι διαφορετικό. Φανταστείτε λοιπόν, χάλκινα πνευστά, παραδοσιακά όργανα, ορχήστρα εγχόρδων, ροκ μπάντα, κιθάρες, κλασσικό πιάνο, τραγούδι αλλά και χορωδία, να δημιουργούν τοπία μουσικά διαφορετικά, αλλά και να ενώνονται, παντρεύοντας Δύση, Ανατολή, Σμύρνη, Βυζάντιο και σύγχρονη Ελλάδα. Ηχοχρώματα σε γνωστές, άγνωστες αλλά και καινούργιες μουσικές μου σε μουσικούς τόπους, που ίσως δεν επισκέφτηκα άλλη φορά» τονίζει ο Σταμάτης Σπανουδάκης.Και καταλήγει ο γνωστός δημιουργός: «Χρόνια τώρα προσπαθώ να αποδείξω ότι η Ελληνική μουσική είναι ”Ένα όνειρο γεμάτο φως, μια γαλανόλευκη σε ήχο, μια θάλασσα σε νότες και το ύψιστο, ίσως, μια ακρόπολη σε ένα απλό, παιδικό, και όμως, μεγαλειώδες μειδίαμα”. 

  Υ.Γ. Η “παρεξήγηση” ήταν ο στίχος “Πάμε γι’ άλλες πολιτείες αναρχικές”. Όσοι με ξέρουν, θα έχουν πια καταλάβει ποιος είναι για μένα ο Άναρχος και ποια η μελλοντική παραδεισένια πολιτεία Του. Το «κλειδί», όμως, του στίχου είναι το επαναλαμβανόμενο “Αν το θες”».


  Μαζί με το Σταμάτη Σπανουδάκη θα εμφανιστούν:

  οι σολίστες Κυριάκος Γκουβέντας (βιολί), Χρήστος Τσιαμούλης (ούτι, λύρα), Βασίλης Βασιλειάδης (τρομπέτα), Γιώργος Κοντοβάς (πιάνο), Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσο), Πάνος Κατσικιώτης (ντραμς), Τάκης Βασιλείου (κρουστά), η ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο» (Δημήτρης Κοτταρίδης βιολοντσέλο),η μικτή χορωδία «Μελωδοί» με μαέστρο τον Γιώργο Ζιάκα,

  και στο τραγούδι η Αθηνά Χιώτη.Από τα έσοδα της συναυλίας θα ενισχυθούν τα παιδικά ιδρύματα της Ιεράς Μητρόπολης Σιγκαπούρης και Νοτίου Ασίας. Συγκεκριμένα, θα δοθούν για την εκπαίδευση, τη στέγαση και την ιατρική περίθαλψη 1.000 παιδιών στο Μεντάν της Ινδονησίας, όπου η Ιερά Μητρόπολη λειτουργεί 5 σχολεία (νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, πολυτεχνική σχολή), οικοτροφείο και νοσοκομείο. Με αυτή την φροντίδα, τα παιδιά από τις φτωχογειτονιές του Μεντάν διασώζονται από τις συμμορίες, την κακοποίηση, τα ναρκωτικά και την εγκληματικότητα, και μορφώνονται, ώστε να ζήσουν ως ενήλικες στην πατρίδα τους και να μην αναγκαστούν να πάρουν τον επικίνδυνο δρόμο της παράνομης μετανάστευσης.

  Διάθεση εισιτηρίων viva.gr τηλ. 11876 

  Τιμές εισιτηρίων μέχρι 31 Αυγούστου 2019
  Άνω διάζωμα (θέσεις χωρίς αρίθμηση): 20 €
  Ζώνη Γ': 30 € 
  Ζώνη Β': 40 €
  Ζώνη Α': 50 €
  Διακεκριμένη: 65 € ΑΜΕΑ:15 €
  Εκπτωτικά εισιτήρια: 15 € (*) 

  Τιμές εισιτηρίων από 1 Σεπτεμβρίου 2019
  Άνω διάζωμα (θέσεις χωρίς αρίθμηση): 25 €
  Ζώνη Γ': 45 €
  Ζώνη Β': 55 €
  Ζώνη Α': 70 €
  Διακεκριμένη: 85 € 
  ΑΜΕΑ:15 €
  Εκπτωτικά εισιτήρια: 15 € (*)

  (*) Τα εκπτωτικά εισιτήρια εκδίδονται στο Άνω Διάζωμα σε περιορισμένο αριθμό και αφορούν πολυτέκνους, φοιτητές, παιδιά έως 18 ετών και ανέργους με κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ. Τη συναυλία οργανώνει το Μελωδικό Καράβι.  .

  Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2019 | 9:02 pm


  Βάσεις 2019: Σε ποιες σχολές προβλέπεται πτώση έως και 1.000 μόρια


  Βάσεις 2019: «Κλείδωσαν» τα μηχανογραφικά - Δείτε πού θα κυμανθούν οι βάσεις ανά πεδίο

  Με το μηχανογραφικό δελτίο να έχει «κλειδώσει» μόλις την περασμένη Παρασκευή (19/07), αρχίζει η επεξεργασία των επιλογών των υποψηφίων, οι οποίες και θα καθορίσουν τις βάσεις των φετινών Πανελληνίων Εξετάσεων.

  Οι χαμηλές επιδόσεις των υποψηφίων αναμένεται να... καταποντίσουν τις βάσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου.

  Ιατρικές, Πολυτεχνικές και Νομικές θα έχουν πτώση που σε ορισμένες περιπτώσεις θα αγγίξει ακόμα και τα 200 μόρια σε κεντρικά ιδρύματα, ενώ στα περιφερειακά η πτώση αναμένεται να ξεφύγει ακόμα και 1.000 μόρια ανά περίπτωση.

  Η φετινή χρόνια όμως χαρακτηρίζεται από πολλές ιδιομορφίες, σημειώνει ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής».

  - Φέτος, η πορεία των βάσεων στο σύνολό της είναι πολύ δύσκολο να εκτιμηθεί με ασφάλεια καθώς πάνω από 100 τμήματα είναι καινούργια στο μηχανογραφικό δελτίο. Πρόκειται για την πιο σαρωτική αλλαγή που έχει γίνει μέσα σ’ ένα χρόνο, φέρνοντας ανακατατάξεις στο φετινό μηχανογραφικό. Οι εκπαιδευτικοί αναλυτές είναι πολύ προσεκτικοί σχετικά με τα νέα τμήματα τα οποία έχουν διχάσει τους υποψηφίους και είναι άγνωστο αν η «ανωτατοποίησή» τους (σ.σ.: από ΤΕΙ σε ΑΕΙ) θα δώσε επιπλέον κίνητρο στους υποψηφίους να τα επιλέξουν ή αν θα προκαλέσει αμφιβολίες λόγω της fast track διαδικασίας με την οποία έγιναν πανεπιστήμια μέσα σε λίγους μήνες.

  - Μαζική είναι η συρρίκνωση και των αριστούχων τη φετινή χρονιά. Τα προηγούμενα χρόνια είχαν καταγραφεί αυξομειώσεις, με κάποιες σχολές να σημειώνουν μεγάλες πτώσεις (π.χ. πολυτεχνικά τμήματα) και άλλες να εκτοξεύονται (π.χ. Ιατρικές). Φέτος όμως η αποτυχία των υποψηφίων να πιάσουν άριστα ήταν καθολική σε όλα τα επιστημονικά πεδία, με αποτέλεσμα η κάθοδος των βάσεων να είναι συνολική.

  - Τέλος, η διάρθρωση του αριθμού εισακτέων άλλαξε άρδην μέσα σ’ ένα χρόνο. Ο πρώην υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου εκτόξευσε τον αριθμό εισακτέων στους 78.000, ενώ παράλληλα, με την ίδρυση επιπλέον τμημάτων, οδήγησε δύο από τα τέσσερα επιστημονικά πεδία να έχουν «συνθήκες ελεύθερης πρόσβασης». Ειδικότερα, το 2ο επιστημονικό πεδίο των Θετικών και Τεχνολογικών Σπουδών και το 4ο επιστημονικό πεδίο της Οικονομίας και της Πληροφορικής διαθέτουν σχεδόν αντίστοιχες θέσεις με τους υποψήφιους σε αυτά. Αυτό πρακτικά θα οδηγήσει, παρά την καθολική ανωτατοποίηση του ακαδημαϊκού χάρτη (κατάργηση όλων των ΤΕΙ και ίδρυση νέων πανεπιστημίων), στο θλιβερό φαινόμενο της εισαγωγής σε πανεπιστήμια με 3 ή 4. Σε ορισμένα μαθήματα σχεδόν το 50% έγραψε κάτω από τη βάση. Ομως λόγω πληθώρας θέσεων, οι υποψήφιοι ακόμα και με πολύ χαμηλές επιδόσεις θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μία θέση σε πανεπιστημιακό αμφιθέατρο.

   Οι βάσεις ανά πεδίο

  1ο πεδίο – Ανθρωπιστικών, Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών 

  Απώλειες 200-300 μορίων θα υποστούν οι δημοφιλείς σχολές στο 1ο επιστημονικό πεδίο ακόμα και στα κεντρικά ιδρύματα. Μόλις 968 είναι οι υποψήφιοι των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων που πέτυχαν από 18.000 μόρια και πάνω. Στην κλίμακα από 17.500 μόρια έως 20.000 μόρια υπολείπονται περίπου 400 αριστούχοι σε σχέση με πέρσι, γεγονός που θα σπρώξει τις βάσεις προς τα κάτω στη δημοφιλή επιλογή της Νομικής αλλά και της Ψυχολογίας. Ακόμα μεγαλύτερες θα είναι οι απώλειες σε σχολές που κινούνται σε πιο χαμηλά επίπεδα, ανάμεσα στα 13.000-15.000 μόρια, ενώ ευκαιρία αποτελεί για όσους διεκδικούν μια θέση στην Ψυχολογία η ίδρυση δύο επιπλέον σχολών, στις οποίες η εισαγωγή αναμένεται να γίνει ακόμα και με 300-500 μόρια πιο χαμηλά. 

  Η Νομική Αθήνας φλερτάρει με τα 18.000 μόρια από 18.219 πέρσι και η Νομική Θεσσαλονίκης πέφτει από τα 17.965 μόρια.

  2ο πεδίο – Θετικών και Τεχνολογικών Σπουδών 

  Συρρικνώνεται και φέτος ο αριθμός των αριστούχων διατηρώντας την περσινή πτωτική τάση στις πολυτεχνικές σχολές. Μόλις 736 υποψήφιοι έγραψαν από 18.000 μόρια έως και 20.000, με αποτέλεσμα οι απώλειες στα κεντρικά πολυτεχνικά ιδρύματα να ξεκινάνε από 250 μόρια, ενώ στα περιφερειακά αναμένεται να πέσουν ακόμα και 1.000 μόρια. Το κατώφλι των 18.000 μορίων φαίνεται να χάνει το σύνολο των σχολών του ΕΜΠ. Σε όλο το φάσμα των σχολών του εν λόγω πεδίου αναμένονται χαμηλές βάσεις καθώς παρά την πληθώρα θέσεων, οι επιδόσεις φέτος ήταν απογοητευτικές.

  Στο ΕΜΠ όλες οι σχολές αναμένεται να κινηθούν στην κλίμακα των 17.000 μορίων, όπως και η Θεσσαλονίκη, ενώ σε άλλα πολυτεχνικά τμήματα η βάση εισαγωγής θα κινηθεί στα 16.000 μόρια, ενώ σε Ξάνθη και Κρήτη οι απώλειες μπορεί να ξεπεράσουν τα 1.000 μόρια.

  Ειδικότερα, η Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο ΕΜΠ πέφτει από τα 18.240 μόρια στα 17.960 μόρια, ενώ στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να χάσει πάνω από 200 μόρια και να πέσει στα 17.600.

  Μικρή μείωση αναμένεται στην Αρχιτεκτονική Αθηνών, της τάξης των 100 μορίων, ενώ αυξημένη, γύρω στα 200-300 μόρια, στη Θεσσαλονίκη.

  3ο επιστημονικό πεδίο – Επιστημών Υγείας

  Με 400 αριστούχους μείον σε σχέση με πέρσι, προς καθολική πτώση βαίνουν στο σύνολό τους οι Ιατρικές. Η Ιατρική Σχολή Αθηνών όπως όλα δείχνουν χάνει το κατώφλι των 19.000 μορίων, ενώ η τελευταία Ιατρική αναμένεται να πέσει ακόμα και 300 μόρια.

  Και φέτος όμως το εν λόγω πεδίο συγκεντρώνει, παρά τις αντιξοότητες, τον μεγαλύτερο αριθμό αριστούχων, με 1.160 να έχουν γράψει πάνω από 18.000 μόρια. Η Ιατρική Αθήνας είναι πολύ πιθανόν να πέσει στα 18.900 μόρια, ενώ η τελευταία Ιατρική (Αλεξανδρούπολη) ίσα που θα κρατηθεί στο 18, με 18.100 μόρια. Μεγαλύτερη είναι η πτώση που αναμένεται σε Βιολογία, Κτηνιατρική και Οδοντιατρική, με απώλειες που θα φτάσουν τα 300-400 μόρια, ακόμα και στα κεντρικά ιδρύματα.

  4ο πεδίο – Οικονομικών Σπουδών και Πληροφορικής 

  Σταθερότητα με αυξομειώσεις που δεν προβλέπεται να είναι αξιόλογες αναμένονται στο 4ο επιστημονικό πεδίο. Πρόκειται για το πεδίο με τις πιο χαμηλές επιδόσεις και αρκετά χαμηλές βάσεις, όμως φέτος, παρά το γεγονός ότι οι βαθμοί από 14.000 μόρια είναι καλύτεροι, δεν θα καταγραφεί αξιοσημείωτη αύξηση, καθώς οι θέσεις είναι περισσότερες σε σχέση με πέρσι.

  Οι αυξήσεις αλλά και οι μειώσεις αναμένεται να κινηθούν στα κεντρικά ιδρύματα γύρω στα 100 με 200 μόρια, ακόμα και στις δημοφιλείς σχολές, όπως της Πληροφορικής και των Οικονομικών. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα δούμε την καταβαράθρωση των βάσεων, όπως θα καταγραφεί στα υπόλοιπα επιστημονικά πεδία.

  Στο συγκεκριμένο πεδίο οι βάσεις εισαγωγής δεν ξεπερνούν τα 18.000 μόρια, ενώ πολύ χαμηλοί βαθμοί, 4.000-6.000 μόρια, αναμένονται σε πληθώρα σχολών, κυρίως σε όσες αποτελούν μετεξέλιξη ΤΕΙ σε ΑΕΙ. 

  Πηγή: Εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
  ΠΗΓΗ newsbomb.gr

  .

  Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2019 | 8:19 pm


  Σοκ - Έξι άνθρωποι πνίγηκαν μόνο σήμερα Κυριακή


  Σοκαριστικά τα στοιχεία πνιγμών στην Ελλάδα, καθώς μόνο σήμερα Κυριακή, συνολικά έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα σε Βόλο, Πρέβεζα , Ίσθμια, Βουλιαγμένη και Καβάλα. 

  Πρόκειται για τέσσερις άνδρες και δυο γυναίκες, όλοι τους άνω των 60 ετών.

  Συγκεκριμένα:

  Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή "ΠΛΑΚΕΣ" ν. Μαγνησίας, 61χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

  Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή "ΑΛΜΥΡΗΣ" ν. Κορινθίας, 75χρονη ημεδαπή. Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ισθμίας του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου - Καλαμάτας.

  Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή "ΜΠΟΥΚΑ" Αμφιλοχίας, 79χρονη ημεδαπή. Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας του Λιμεναρχείου Πρέβεζας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

  Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΚΑΝΑΛΙ'' Πρέβεζας, 75χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Ιατρικής Σχολής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.

  Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Βουλιαγμένης, 75χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο "ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ" Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.  

  Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ''ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ'' Καβάλας, 79χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης. 
  Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.

  dikaiologitika.gr

  .

  Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2019 | 8:00 pm


  Στους "Ψαρομεζέδες" στο Μοσχάτο οι Παύλος Πολάκης και Νίκος Παππάς (φώτο)


  Σε γνωστό εστιατόριο θαλασσινών στους "Ψαρομεζέδες" στο Μοσχάτο επισκέφθηκαν οι Παύλος Πολάκης και Νίκος Παππάς το Σάββατο (20/7) και συζήτησαν με… ψαράκι όσα ειπώθηκαν στην πρώτη ημέρα συζήτησης στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

  Μάλιστα, ο τέως αναπληρωτής Υγείας και ο τέως υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ανέβασαν και σχετική φωτογραφία στα social media.

  «Συζητώντας για τις προγραμματικές δηλώσεις του Μητσοτάκη… Και για τη δουλειά που έχουμε μπροστά μας…», ήταν το συνοδευτικό κείμενο στη φωτογραφία που ανήρτησε ο Παύλος Πολάκης, κάνοντας tag και τον Νίκο Παππά.

  politik.gr

  Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2019 | 7:39 pm


  Σεισμός Αττικής: Ασφαλή τα κτήρια του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου

  Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου μας κάνει γνωστό ότι τα κτήρια του Δήμου έχουν ελεγχθεί και είναι ασφαλή.

  Αναλυτικά
  Μετά τον σεισμό της Παρασκευής, κλιμάκια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου πραγματοποίησαν ελέγχους σε όλα τα δημοτικά κτίριά μας, ξεκινώντας από τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς. Από τους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι όλα τα κτίρια του Δήμου μας είναι ασφαλή και σε κανένα δεν καταγράφηκαν ζημιές ή φθορές. Αύριο, Δευτέρα 22/7, οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου μας θα λειτουργήσουν κανονικά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους και τους αιρετούς του Δήμου μας που ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες της κοινωνίας της πόλης.


  Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2019 | 12:26 pm


  Τοιχογραφία αφιερωμένη στον πυροσβέστη Πέτρο Σπυρόπουλο που έχασε τη ζωή του στο Μοσχάτο!

  Ο τοίχος της Πυροσβεστικής γράφει τη δική της ιστορία 

  Δημιουργίες σε κτίρια της Πυροσβεστικής από φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών – Η μία είναι αφιερωμένη στον πυροσβέστη Πέτρο Σπυρόπουλο που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος και η δεύτερη δείχνει πυροσβεστικό πλοιάριο στο μεγάλο λιμάνι  Tις τελευταίες ημέρες μπαίνοντας κάποιος στο κτίριο της διοίκησης πυροσβεστικών υπηρεσιών Πειραιά αντικρίζει στα αριστερά του μια μεγάλη τοιχογραφία που απεικονίζει τον Πύργο του Πειραιά και ένα κόκκινο πυροσβεστικό πλοιάριο, μέρος του στόλου του πυροσβεστικού σταθμού που εδρεύει στο μεγάλο λιμάνι το οποίο προστατεύει. 

   Αποτελεί ένα από τα δύο έργα που φιλοτέχνησαν το τελευταίο τρίμηνο σπουδαστές της Ανωτέρας Σχολής Καλών Τεχνών.

  Το δεύτερο βρίσκεται στην είσοδο του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πειραιά και είναι μια σύνθεση αφιερωμένη στον πυροσβέστη του συγκεκριμένου σταθμού Πέτρο Σπυρόπουλο,ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 24 Απριλίου 1998 στην πυρκαγιά της βιομηχανίας επίπλων SATO στο Μοσχάτο, όταν τμήμα της καιόμενης οροφής κατέρρευσε και τον καταπλάκωσε. 

   Οι δύο τοιχογραφίες αποτελούν πρωτοβουλία του κοσμήτορα της Ανωτέρας Σχολής Καλών Τεχνών κ. Αγγελή Αντωνόπουλου σε συνεργασία με αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος.

  Ο κ. Αντωνόπουλος έφερε σε επαφή μια ομάδα φοιτητών της ΑΣΚΤ με το επάγγελμα του πυροσβέστη, τους ανθρώπους του και κυρίως με τους ήρωές του, πεσόντες πυροσβέστες στο καθήκον. Η ομάδα των φοιτητών επισκέφθηκε τα δύο κτίρια, συνομίλησε με πυροσβέστες, είδε το πού και πώς εργάζονται. 

   Στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό αποφασίστηκε να δημιουργήσουν κάτι που να θυμίζει τον Πέτρο Σπυρόπουλο. Ετσι, δημιούργησαν έναν πυροσβέστη με τη στολή του που γονατίζει σε στάση προσευχής με χαμηλωμένο το κεφάλι και με δύο μεγάλα φτερά αγγέλου στην πλάτη. Οπως έλεγαν στελέχη του Σώματος, δείχνει «τον άνθρωπο πυροσβέστη, την οριακή εκείνη στιγμή που περνά το λεπτό νήμα που χωρίζει τη ζωή από την απώλειά της και μετατρέπει τον πυροσβέστη φύλακα από τη φωτιά σε άγγελο υμνητή του χρέους, του καθήκοντος». Η στολή φέρει το όνομα του Π. Σπυρόπουλου και επιλέχθηκε να είναι η σημερινή ως «μια μικρή υπόμνηση του αδιατάρακτου του πυροσβεστικού χρόνου και της σύνδεσης που διατηρούν οι εν ενεργεία πυροσβέστες με τους ήρωες πυροσβέστες». 

   Από την πλευρά του ο διοικητής του 1ου ΠΣ Πέτρος Αλάμαρας και οι πυροσβέστες του σταθμού «αγκάλιασαν» το εγχείρημα και υποστήριξαν με κάθε τρόπο τη δημιουργία. Μάλιστα έβλεπαν τους φοιτητές να δημιουργούν καθημερινά κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Οπως έλεγαν χαρακτηριστικά, «το είδαμε να γεννιέται και να ολοκληρώνεται μπροστά μας καθημερινά και δεν ήρθε έτοιμο από ένα εργαστήριο». 

   Στη συνέχεια ήρθε η δημιουργία της τοιχογραφίας της εισόδου του κτιρίου της Διοίκησης των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Πειραιά. 

   Οπως σημείωναν τα στελέχη της Πυροσβεστικής, «η ομάδα των φοιτητών της ΑΣΚΤ, αυτή τη φορά αυτοσχεδίασε σε μια εικαστική σύνθεση εμβληματική για την Πυροσβεστική του μεγάλου λιμανιού. Ο εμβληματικός πύργος του Πειραιά και το πυροσβεστικό πλοιάριο του ΠΣ απέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο την πυρασφάλεια του λιμένα». 

   H ομάδα των φοιτητών αποτελούνταν από τους Ιωάννη-Αλέξανδρο Τόβα, Νίκο Ξυλάκη και Βλαδίμηρο Μητρόπουλο και μαζί τους ήταν ο κ. Αντωνόπουλος, τους οποίους τίμησαν οι αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος. Οταν έγινε γνωστό το γεγονός υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλες υπηρεσίες της Πυροσβεστικής για να τις επισκεφθούν οι σπουδαστές της ΑΣΚΤ και να φιλοτεχνήσουν και εκεί έργα σχετικά με το επάγγελμα του πυροσβέστη.

  ΠΗΓΗ tovima.gr

  Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 6:53 pm


  Θαύμα: Εμφάνιση του προφήτη Ηλία σε στρατιώτη

  Ο προφήτης Ηλίας είναι ο μέγιστος των Προφητών είναι ανώτερος κι απ’ αυτόν τον προφήτη Ησαΐα τον μεγαλοφωνότατο.
  Η παρουσία του με τα θαύματά του συγκλονίζει τους πιστούς και όχι μόνο.
  Διαβάστε περισσότερα στο dogma.gr

  .

  Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 8:08 am


  Τ ̓Ἁϊ-Λιός γυρίζει ὁ καιρός αλλιώς- Γιατί τον Αϊ-Λια τον βάνουν πάντα στα ψηλώματα

  Τ ̓Ἁϊ-Λιός γυρίζει o καιρός αλλοιώς

  Στον Αηγιώργη στα Μαγούλιανα Αρκαδίας και στα 1447 υψόμετρο 
  κάνουν την εορτή του Προφήτη Ηλία!

  Προφήτης Ηλίας στα Κοσκινού
  Ο Αϊ-Λιας θεωρείται έφορος της βροχής και ρυθμιστής των μετεωρολογικών φαινομένων. Άλλωστε, στις καλοκαιρινές περιπλανήσεις θα φτάσουμε σε κορυφές που έχουν το όνομά του και θα συναντήσουμε πολλές εκκλησίες και ξωκλήσια αφιερωμένα σε αυτόν τον άγιο. Πολλά είναι και τα πανηγύρια που γίνονται προς τιμήν του στις 20 Ιουλίου.
  Φώτο: Αϊ-Λιας Υψηλόν Αρχ.Ολυμπίας
            Στις κορυφές των βουνών, όπου βρίσκονται τα εκκλησάκια του, ο προφήτης Ηλίας αντικατέστησε το Δία των αρχαίων μας προγόνων. 
  Το Δία το νεφεληγερέτη, τον κύριο του ήλιου, αλλά και της αστραπής, της βροντής και των ανέμων, δηλαδή, το ρυθμιστή των καιρικών συνθηκών. 
  Μ' αυτή του την ιδιότητα ο Δίας λατρευόταν στην αρχαία Ελλάδα την ίδια εποχή που γιορτάζεται και ο προφήτης Ηλίας, δηλαδή τις πρώτες μέρες του τελευταίου δεκαήμερου του Ιούλη, κατά τα λεγόμενα κυνικά καύματα. 
  Η ιδιότητα του προφήτη Ηλία ως ρυθμιστή των καιρικών συνθηκών, ιδιότητα που την κληρονόμησε από το νεφεληγερέτη Δία, γίνεται φανερή, ανάμεσα σε άλλα, και από τις μετεωρολογικές παρατηρήσεις που γίνονται τη μέρα της γιορτής του.


            Σύμφωνα με την παράδοση, ο Αϊ-Λιας ήταν ναύτης που η θάλασσα προσπάθησε πολλές φορές να τον πνίξει. Βαρέθηκε τα ταξίδια και αποφάσισε να βρει ένα μέρος που να μην ξέρουν τι είναι θάλασσα και τι καράβι. Πήρε ένα κουπί στον ώμο και τράβηξε για τη στεριά και όποιον συναντούσε τον ρωτούσε τι είναι αυτό που κρατάει στα χέρια του. Κι όσο του απαντούσαν «κουπί», τραβούσε ψηλότερα. Προχώρησε, προχώρησε και κάποια στιγμή συνάντησε έναν τσοπάνη και τον ρώτησε τι ήταν αυτό που βαστούσε. Ο τσοπάνης το κοίταξε καλά καλά και ύστερα του είπε «ξύλο είναι».
         Ο Αϊ-Λιας γέλασε ικανοποιημένος και έμεινε από τότε κοντά στους ανθρώπους των βουνών. «Στένει ολόρθο το κουπί, χτίζει μια καλύβα και αποφασίζει να μείνει εκεί όλη του τη ζωή. Για τούτο τον Άγιο Ηλία τον βάνουν πάντα στα ψηλώματα»
   (Ανδρ. Καρκαβίτσας).

  Χρόνια Πολλά με υγεία σε όσους εορτάζουν.

  Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 8:07 am


  ΕΦΕΤ: Προσοχή! Ανακαλείται πασίγνωστος καφές


  Νοθευμένος εντοπίστηκε πασίγνωστος καφές με τον ΕΦΕΤ να ζητά την απόσυρση ολόκληρων παρτίδων.

  Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση: Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Βιώσιμης Ανάπτυξης & Κλιματικής Αλλαγής της Περιφέρειας Αττικής, διαπίστωσε, μετά από δειγματοληψία και εργαστηριακή ανάλυση που διενεργήθηκε σε εξειδικευμένο εργαστήριο δοκιμών στη Γαλλία, πως το προϊόν είναι νοθευμένο σε υψηλό ποσοστό.

  Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε από τις εμπλεκόμενες στην διακίνηση του προϊόντος επιχειρήσεις την άμεση ανάκληση / απόσυρση της ανωτέρω παρτίδας L12, ημερομηνίας λήξης 19/12/2020, ενώ οι σχετικοί έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη.

  Ο εν λόγω έλεγχος που αφορούσε στην αυθεντικότητα – γνησιότητα καφέ ποικιλίας Arabica εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό ελέγχων του ΕΦΕΤ για την καταπολέμηση δόλιων πρακτικών και νοθείας στα τρόφιμα με γνώμονα πάντα την προστασία των συμφερόντων των καταναλωτών

  Πρόκειται για τον Danesi Caffe Espresso Italiano Gold Quality ο οποίος και ανακαλείται γιατί είναι νοθευμένος σε υψηλό ποσοστό με καφέ ποικιλίας Robusta ενώ όφειλε να είναι 100% Arabica Gold

  newsbomb.gr

  .

  Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2019 | 8:13 pm


  Πληροφορίες για την αντισεισμική προστασία από τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

  Άμεση κινητοποίηση του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου μετά το μεγάλο σεισμό!
  Ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου και οι υπηρεσίες του, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή μετά τον μεγάλο σεισμό σε επιφυλακή προκειμένου να συνδράμουν το έργο της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και των άλλων Κρατικών υπηρεσιών εφόσον ζητηθεί. 


  Το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου (τηλέφωνο 21320 19600) θα είναι ανοιχτό απόψε Παρασκευή 19/7 μέχρι τις 22:00, το Σάββατο 20/7 και την Κυριακή 21/7 μεταξύ των ωρών 08:00 – 14:00, προκειμένου να καταγράψει κλήσεις πολιτών για ζημιές ή φθορές από τον σεισμό.
  Ήδη οι υπηρεσίες του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου έχουν ξεκινήσει τους ελέγχους σε όλα τα δημόσια κτίρια, με προτεραιότητα τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.


  .

  Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2019 | 7:51 pm


  Στο δρόμο οι υπηρεσίες του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου για τυχόν προβλήματα από το σεισμό

  Σε επιφυλακή ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου μετά τον μεγάλο σεισμό.
  Ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου και οι υπηρεσίες του, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή μετά τον μεγάλο σεισμό σε επιφυλακή προκειμένου να συνδράμουν το έργο της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και των άλλων Κρατικών υπηρεσιών εφόσον ζητηθεί.


  Πολύ δυνατό σεισμό είχαμε σήμερα το μεσημέρι στην Αττική, ο δυνατός σεισμός που έγινε αισθητός σε όλη την Αθήνα δημιούργησε προβλήματα σε πολλές περιοχές.

  Στο δρόμο οι υπηρεσίες του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου για τυχόν προβλήματα από το σεισμό που έγινε σήμερα το μεσημέρι στην Αττική.

  Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Ευθυμίου και οι Αντιδήμαρχοι Μοσχάτου - Ταύρου από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο δρόμο για την επίλυση τυχόν προβλημάτων.

  Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Σάββα υπεύθυνο τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα σε Μοσχάτο και Ταύρο από τον επικείμενο σεισμό. Έχουν καταγράψει περιπτώσεις για πτώσεις σοβάδων και ρωγμές σε τοιχοποιίες χωρίς ανησυχία. Όπου κληθεί ο Δήμος θα βρίσκονται οι υπηρεσίες του για την αντιμετώπιση τυχόν προβλήματος.

  .

  Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2019 | 7:36 pm


  Άμεση κινητοποίηση του Δήμου Π. Φαλήρου μετά το μεγάλο σεισμό!

  Σε επιφυλακή ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου μετά τον μεγάλο σεισμό.  

  Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και οι υπηρεσίες του, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή μετά τον μεγάλο σεισμό σε επιφυλακή προκειμένου να συνδράμουν το έργο της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και των άλλων Κρατικών υπηρεσιών εφόσον ζητηθεί. 

  Παρότι δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα στο Παλαιό Φάληρο, η αρμόδια Αντιδημαρχία Παιδείας σε συνεργασία με την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου ήδη επιθεωρεί τα σχολεία, τους παιδικούς σταθμούς αλλά και τα λοιπά Δημοτικά κτίρια προκειμένου να πιστοποιηθεί η καταλληλότητα τους. 

  Επίσης αν υπάρχουν Δημότες που χρήζουν βοήθειας ή υποστήριξης μπορούν να απευθύνονται στο τετραψήφιο τηλέφωνο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου 1565 ( χωρίς χρέωση) προκειμένου να αναφέρουν το όποιο πρόβλημα. 

  Καλούμε τους Δημότες να επιδείξουν ψυχραιμία και να ενημερώνονται υπεύθυνα, από τις ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου των κρατικών αρχών, της Περιφέρειας Αττικής και μέσω του site του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, όπου θα γνωστοποιείται στο κοινό οποιαδήποτε χρηστική πληροφορία.

  Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2019 | 7:36 pm


  Στο δρόμο κάτοικοι στον Ταύρο - Ρωγμές σε πολυκατοικιες λόγω του ισχυρού σεισμού.

  Σε επιφυλακή ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου μετά τον μεγάλο σεισμό.

  Πολύ δυνατό σεισμό είχαμε σήμερα το μεσημέρι στην Αττική, ο δυνατός σεισμός που έγινε αισθητός σε όλη την Αθήνα δημιούργησε προβλήματα σε πολλές περιοχές.

  Στην πόλη του Ταύρου και συγκεκριμένα στην περιοχή Βασαλου Εσταυρωμένου, οι κάτοικοι είναι όλοι στο δρόμο,γιατί όπως λένε χαρακτηριστικά όλες οι καινούριες πολυκατοικιες τις περιοχής έχουν πολλές ζημιές. 

  Έχει ενημερωθεί η Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Ευθυμίου θα ζητήσει και κλιμάκιο μηχανικών.

  Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2019 | 7:35 pm


  Σεισμός Αθήνα: Προσοχή - Αλλάζουν τα δρομολόγια των πλοίων

  Το μποτιλιάρισμα στις Εθνικές Οδούς έφερε και καθυστερήσεις στα λιμάνια.

  Ο σεισμός των 5,1 ρίχτερ έφερε αρκετά κυκλοφοριακά προβλήματα στους δρόμους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των πλοίων.


  Συγκεκριμένα, με βάση τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, θα υπάρξει καθυστέρηση 1-2 ώρες, και θα πρέπει οι επιβάτες να επικοινωνήσουν είτε με την εταιρεία που ταξιδεύουν είτε με το λιμεναρχείο για να ενημερωθούν.
  Συγκεκριμένα τα δρομολόγια που είναι προγραμματισμένα για Πάρο, Νάξο, Δυτικές Κυκλάδες και Κρήτη μεταξύ 17:00 και 18:00 θα αναχωρήσουν με μικρή καθυστέρηση (περίπου μισής ώρας), προκειμένου οι επιβάτες να προλάβουν να φθάσουν στο λιμάνι, καθώς στους γύρω δρόμους παρατηρείται κυκλοφοριακό κομφούζιο μετά το σεισμό.

  newsbomb.gr

  .

  Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2019 | 5:46 pm


  Μοσχατο - Ειδήσεις και Νέα

  Στο σεισμό «το «καλύτερο εργασιακό περιβάλλον» αποκάλυψε για ακόμα μια φορά τον αληθινό του χαρακτήρα - 902.gr

  Στο σεισμό «το «καλύτερο εργασιακό περιβάλλον» αποκάλυψε για ακόμα μια φορά τον αληθινό του χαρακτήρα  902.gr

  «Την εργοδοσία της “Teleperformance”, που αξιοποιώντας τη μεγάλη εμπειρία της στο να κάνει τις ζωές των εργαζομένων λάστιχο, για ακόμα μια φορά έβαλε την ...

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 10:47 pm


  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Πέραμα, Νίκαια, Κερατσίνι,... - Newsit

  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Πέραμα, Νίκαια, Κερατσίνι,...  Newsit

  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη (23.7.2019) και την Τετάρτη (24.7.2019) θα ισχύσουν σε Πέραμα, Νίκαια, Κερατσίνι, Καλλιθέα και Μοσχάτο λόγω εκτέλεσης ...

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 7:32 pm


  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μάτι την Τρίτη - Πρώτο ΘΕΜΑ

  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μάτι την Τρίτη  Πρώτο ΘΕΜΑ

  Θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σε Πέραμα, Νίκαια, Κερατσίνι και Μοσχάτο.

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 6:32 pm


  Διεθνής, ταξιδιωτική εκπομπή στο «Μουσείο Οίνου» του ΕΟΣ Σάμου - LiFO

  Διεθνής, ταξιδιωτική εκπομπή στο «Μουσείο Οίνου» του ΕΟΣ Σάμου  LiFO

  Το σαμιώτικο κρασί σε όλο τον κόσμο μέσω υψηλής γαστρονομίας.

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 6:23 pm


  ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»: Περιβαλλοντικό μάθημα για την μείωση των πλαστικών μιας χρήσης - Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

  ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»: Περιβαλλοντικό μάθημα για την μείωση των πλαστικών μιας χρήσης  Ορθοδοξία διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων

  Διαδώστε: AddThis Sharing Buttons. Share to LinkedIn LinkedInShare to Pinterest Pinterest. ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»: Περιβαλλοντικό μάθημα για την μείωση των ...

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 3:42 pm


  Οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ "χαλαρώνουν" σε ψαροταβέρνα στο Μοσχάτο - DiferNews

  Οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ "χαλαρώνουν" σε ψαροταβέρνα στο Μοσχάτο  DiferNews

  Ο Παύλος Πολάκης και ο Νίκος Παππάς αποφάσισαν να το ρίξουν λίγο έξω. Οι δύο πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ συνέφαγαν την Κυριακή σε ψαροταβέρνα στο ...

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 2:14 pm


  Περιμένοντας τις Μεγάλες Δίκες - Κουρδιστό Πορτοκάλι

  Περιμένοντας τις Μεγάλες Δίκες  Κουρδιστό Πορτοκάλι

  Στη γειτονιά του στο Μοσχάτο και συγκεκριμένα στους “Ψαρομεζέδες” έκανε το τραπέζι ο σκληροτράχηλος Κρητικός Παύλος Πολάκης στον Νίκο Παππά. Η λέζα ...

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 1:58 pm


  Για ψαρομεζέδες στο Μοσχάτο ο Παύλος Πολάκης με τον Νίκο Παππά - Newsbeast.gr

  Για ψαρομεζέδες στο Μοσχάτο ο Παύλος Πολάκης με τον Νίκο Παππά  Newsbeast.gr

  Σε ψαροταβέρνα στο Μοσχάτο, βρέθηκε ο Παύλος Πολάκης και ο Νίκος Παππάς, χθες Κυριακή με.

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 1:24 pm


  Πέτρος Κόκκαλης: Η τρυφερή φωτογραφία που «ανέβασε» μαζί με τον πατέρα του - TheCaller

  Πέτρος Κόκκαλης: Η τρυφερή φωτογραφία που «ανέβασε» μαζί με τον πατέρα του  TheCaller

  Μία φωτογραφία μαζί με τον πατέρα του Σωκράτη, «ανέβασε» στο προφίλ του facebook ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης.

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 1:09 pm


  Παύλος Πολάκης και Νίκος Παππάς χαλάρωσαν σε ψαροταβέρνα στο Μοσχάτο - Το Παρόν

  Παύλος Πολάκης και Νίκος Παππάς χαλάρωσαν σε ψαροταβέρνα στο Μοσχάτο  Το Παρόν

  Σε ψαροταβέρνα στο όμορφο Μοσχάτο, βρέθηκε ο Παύλος Πολάκης και ο Νίκος Παππάς, χθες Κυριακή. «Στους “Ψαρομεζέδες “στο Μοσχάτο συζητώντας για τις ...

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 12:00 pm


  Το επιτελείο του νέου Μαξίμου - aftodioikisi.gr

  Το επιτελείο του νέου Μαξίμου  aftodioikisi.gr

  Κάποτε ο Θεόδωρος Πάγκαλος είχε πει ότι άλλοι είναι οι άνθρωποι που σε φέρνουν στην εξουσία και άλλοι αυτοί που σε κρατούν. Το μοντέλο που έχει επιλέξει.

  Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2019 | 11:37 am


  Για τη σχέση του κράτους με τον πολίτη, του Χρήστου Γιανναρά - Η Καθημερινή

  Για τη σχέση του κράτους με τον πολίτη, του Χρήστου Γιανναρά  Η Καθημερινή

  Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη κρατική οντότητα στον πλανήτη, συλλογικότητα με οργανωμένο δημόσιο βίο και διεθνή αναγνώριση, που να εξυπηρετεί ανάγκες ...

  Δημοσιεύθηκε στις 21 July 2019 | 9:04 pm


  Α. Σ. Ρόδος: Με Σουλάι και στην Γ' Εθνική - dimokratiki.gr

  Α. Σ. Ρόδος: Με Σουλάι και στην Γ' Εθνική  dimokratiki.gr

  Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα του Α.Σ. Ρόδος, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Νίκου Κουρμπανά, ...

  Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2019 | 4:34 pm


  Δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα - Trikalanews

  Δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα  Trikalanews

  Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα (22 Ιουλίου 2019 έως 28 Ιουλίου 2019) τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής ...

  Δημοσιεύθηκε στις 19 July 2019 | 2:29 pm


  My summer wine pairings , Θέμα - Εστιατόρια - Αθηνόραμα

  My summer wine pairings , Θέμα - Εστιατόρια  Αθηνόραμα

  Τα καλύτερα ντουέτα του καλοκαιριού: κρασί και πιάτα.

  Δημοσιεύθηκε στις 18 July 2019 | 5:22 pm


  Δ. Μοσχάτου-Ταύρου: Τι απαντά για τις απολύσεις των συμβασιούχων παιδικών σταθμών - aftodioikisi.gr

  Δ. Μοσχάτου-Ταύρου: Τι απαντά για τις απολύσεις των συμβασιούχων παιδικών σταθμών  aftodioikisi.gr

  Ανακοίνωση σχετικά με τις απολύσεις των 14 συμβασιούχων στους Παιδικούς Σταθμούς, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και.

  Δημοσιεύθηκε στις 16 July 2019 | 4:53 pm


  10 λευκά κρασιά που ξεχωρίσαμε το πρώτο εξάμηνο του 2019 - LiFO

  10 λευκά κρασιά που ξεχωρίσαμε το πρώτο εξάμηνο του 2019  LiFO

  Επιλέξαμε και σας προτείνουμε 10 ετικέτες, χωρίς περιορισμούς προέλευσης, ποικιλιακής σύνθεσης, στυλ και τιμής, που αξίζει να δοκιμάσετε.

  Δημοσιεύθηκε στις 13 July 2019 | 10:00 am


  Το altsantiri.gr στη λαϊκή αγορά του Μοσχάτου - altsantiri.gr

  Το altsantiri.gr στη λαϊκή αγορά του Μοσχάτου  altsantiri.gr

  Στα ύψη βρίσκεται το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει των εκλογών της Κυριακής 7ης Ιουλίου, αφού λίγο η αντικειμενική ζέστη του καλοκαιριού, λίγο η προεκλογική.

  Δημοσιεύθηκε στις 4 July 2019 | 10:00 am


  Μοσχάτο: Ανέλαβε ο Βασίλης Σπάθας - Sportime

  Μοσχάτο: Ανέλαβε ο Βασίλης Σπάθας  Sportime

  Ο 48χρονος τεχνικός είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Κούστα.

  Δημοσιεύθηκε στις 30 June 2019 | 10:00 am


  Ο Σπάθας νέος κόουτς στο Μοσχάτο - Peiraiotika.gr

  Ο Σπάθας νέος κόουτς στο Μοσχάτο  Peiraiotika.gr

  Με κάθε επισημότητα η ΑΕ Μοσχάτο ανακοίνωσε την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας από τον Βασίλη Σπάθα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η Διοίκηση της ΑΕ ...

  Δημοσιεύθηκε στις 28 June 2019 | 10:00 am


  Καταγγελία ΚΚΕ για χρυσαυγίτικες απειλές κατά μέλους του - The TOC

  Καταγγελία ΚΚΕ για χρυσαυγίτικες απειλές κατά μέλους του  The TOC

  Με μία αναφορά στον δολοφόνο του Φύσσα Γιώργο Ρουπακιά, άγνωστοι απείλησαν εμμέσως την επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε Μοσχάτο και Ταύρο ...

  Δημοσιεύθηκε στις 28 June 2019 | 10:00 am


  Βασίλης Σπανάκης: Το μεγάλο δράμα - alphafreepress

  Βασίλης Σπανάκης: Το μεγάλο δράμα  alphafreepress

  Βασίλης Σπανάκης: Για την δραματική ιστορία που τον ακολουθεί από την παιδική του ηλικία αλλά και τα μαθήματα που πήρε από τις δυσκολίες της ζωής του ...

  Δημοσιεύθηκε στις 28 June 2019 | 10:00 am


  Ελεύθερος από το Μοσχάτο ο Μάριος Μπόλης - Peiraiotika.gr

  Ελεύθερος από το Μοσχάτο ο Μάριος Μπόλης  Peiraiotika.gr

  Ελεύθερος να διαπραγματευτεί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ο Μάριος Μπόλης. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής βοήθησε πέρυσι την προσπάθεια ...

  Δημοσιεύθηκε στις 27 June 2019 | 10:00 am


  Δωρεάν μικροβιολογικός έλεγχος συμπολιτών μας του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου - Epoli.gr

  Δωρεάν μικροβιολογικός έλεγχος συμπολιτών μας του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου  Epoli.gr

  Εκατόν εβδομήντα (170) συμπολίτες μας συμμετείχαν στο δωρεάν μικροβιολογικό έλεγχο που διοργάνωσε ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με το ...

  Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2019 | 10:00 am


  Έγκλημα στο Μοσχάτο- Tι Λέει Στο Star Η «Πέτρα Του Σκανδάλου - www.star.gr

  Έγκλημα στο Μοσχάτο- Tι Λέει Στο Star Η «Πέτρα Του Σκανδάλου  www.star.gr

  Είναι η αποκαλούμενη "πέτρα του σκανδάλου". Είναι η γυναίκα που κάποιοι "έδειχναν" πίσω από τη δολοφονία του πρώην συζύγου της από τον γνωστό ...

  Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 10:00 am


  Οι εκδηλώσεις του 3ου Φεστιβάλ Τεχνών Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου - Epoli.gr

  Οι εκδηλώσεις του 3ου Φεστιβάλ Τεχνών Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου  Epoli.gr

  Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ Τεχνών που διοργανώνει ...

  Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2019 | 10:00 am


  Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Μοσχάτο για τις εκλογές (ΦΩΤΟ) - 902.gr

  Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Μοσχάτο για τις εκλογές (ΦΩΤΟ)  902.gr

  Συγκέντρωση για τις εκλογές διοργάνωσε η ΚΟΒ Μοσχάτου του ΚΚΕ το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιούνη στην πλατεία Μεταμόρφωσης. Στην εκδήλωση μίλησε ο ...

  Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 10:00 am


  Χατζίδου-Παύλου: Στο Μοσχάτο Ο Πολιτικός Τους Γάμος - www.star.gr

  Χατζίδου-Παύλου: Στο Μοσχάτο Ο Πολιτικός Τους Γάμος  www.star.gr

  Περιμένοντας τον ερχομό του μωρού τους, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά του… δημαρχείου. Συγκεκριμένα του ...

  Δημοσιεύθηκε στις 3 June 2019 | 10:00 am


  Ξεκινούν οι εγγραφές για τις Αθλοδιακοπές 2019 Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου - Epoli.gr

  Ξεκινούν οι εγγραφές για τις Αθλοδιακοπές 2019 Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου  Epoli.gr

  Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου θα υλοποιήσει και φέτος το πρόγραμμα των Αθλοδιακοπών, ένα πρόγραμμα καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά ...

  Δημοσιεύθηκε στις 3 June 2019 | 10:00 am


  Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: «Ένιωσα ότι δέθηκα μαζί του, τον εμπιστεύτηκα» υποστήριζε η Αμαλία - CNN Greece

  Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: «Ένιωσα ότι δέθηκα μαζί του, τον εμπιστεύτηκα» υποστήριζε η Αμαλία  CNN Greece

  Ανατριχίλα προκαλεί η κατάθεση της 14χρονης Αμαλίας, που έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο, για τη σχέση της με το ...

  Δημοσιεύθηκε στις 2 June 2019 | 10:00 am


  Αυτοκτονία Μοσχάτο: Αυτός είναι ο 43χρονος που φέρεται να αποπλάνησε την 14χρονη - OnSports.gr - Onsports.gr

  Αυτοκτονία Μοσχάτο: Αυτός είναι ο 43χρονος που φέρεται να αποπλάνησε την 14χρονη - OnSports.gr  Onsports.gr

  Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του ...

  Δημοσιεύθηκε στις 2 June 2019 | 10:00 am


  Αυτός είναι ο 43χρονος που αποπλάνησε την 14χρονη στο Μοσχάτο - Athens Voice Online

  Αυτός είναι ο 43χρονος που αποπλάνησε την 14χρονη στο Μοσχάτο  Athens Voice Online

  Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του 43χρονου ψιλικατζή στο Μοσχάτο που κατηγορείται για αποπλάνηση 14χρονης.

  Δημοσιεύθηκε στις 1 June 2019 | 10:00 am


  Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Στην δημοσιότητα η φωτογραφία του 43χρονου κατηγορούμενου - Alpha tv News

  Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Στην δημοσιότητα η φωτογραφία του 43χρονου κατηγορούμενου  Alpha tv News

  Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία του 43χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι αποπλάνησε το 14χρονο κορίτσι που έβαλε τέλος στην ζωή του.

  Δημοσιεύθηκε στις 1 June 2019 | 10:00 am


  Αυτοκτονία 14χρονης Μοσχάτο: Αυτός είναι ο 43χρονος συλληφθείς - CNN Greece

  Αυτοκτονία 14χρονης Μοσχάτο: Αυτός είναι ο 43χρονος συλληφθείς  CNN Greece

  Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του ...

  Δημοσιεύθηκε στις 1 June 2019 | 10:00 am


  Μοσχάτο: Ο 43χρονος κατηγορούμενος για την αποπλάνηση της 14χρονης - Voria

  Μοσχάτο: Ο 43χρονος κατηγορούμενος για την αποπλάνηση της 14χρονης  Voria

  Η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 43χρονου άνδρα που κατηγορείται ότι αποπλάνησε την 14χρονη αυτόχειρα.

  Δημοσιεύθηκε στις 1 June 2019 | 10:00 am


  Ξεκινούν οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας Μεταμόρφωσης στο Μοσχάτο | XΤΥΠΟΣ online - Εφημερίδα Χτύπος

  Ξεκινούν οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας Μεταμόρφωσης στο Μοσχάτο | XΤΥΠΟΣ online  Εφημερίδα Χτύπος

  Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, πραγματοποιήθηκε χτες 30 Μαϊου 2019, συνάντηση με ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πέριξ της ...

  Δημοσιεύθηκε στις 31 May 2019 | 10:00 am


  Tο κτήνος του Μοσχάτου «άγγιξε» τον... θάνατο - Espresso

  Tο κτήνος του Μοσχάτου «άγγιξε» τον... θάνατο  Espresso

  Ο 43χρονος που αποπλάνησε τη 14χρονη στο Μοσχάτο, η οποία αυτοκτόνησε στις ράγες του ΗΣΑΠ, τραυματίστηκε όταν ανατράπηκε κλούβα που τον μετέφερε ...

  Δημοσιεύθηκε στις 30 May 2019 | 10:00 am


  Δ. Μοσχάτου-Ταύρου: Αυτοί οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι προηγούνται (ονόματα+σταυροί) - aftodioikisi.gr

  Δ. Μοσχάτου-Ταύρου: Αυτοί οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι προηγούνται (ονόματα+σταυροί)  aftodioikisi.gr

  Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση σε ότι έχει να κάνει με τους σταυρούς που συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στον Δήμο ...

  Δημοσιεύθηκε στις 30 May 2019 | 10:00 am


  Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον παιδόφιλο στο Μοσχάτο - Τι έκρυβε στο ψιλικατζίδικο - Newsbomb

  Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον παιδόφιλο στο Μοσχάτο - Τι έκρυβε στο ψιλικατζίδικο  Newsbomb

  Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 14χρονου κοριτσιού που έβαλε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στις γραμμές του τρένου στο Μοσχάτο, όταν...

  Δημοσιεύθηκε στις 30 May 2019 | 10:00 am


  Ατύχημα στην Κόρινθο: Ο 43χρονος από το Μοσχάτο ανάμεσα στους κρατούμενους (vid) - gazzetta.gr

  Ατύχημα στην Κόρινθο: Ο 43χρονος από το Μοσχάτο ανάμεσα στους κρατούμενους (vid)  gazzetta.gr

  Plus: Κοινωνία - Στο ατύχημα με την ανατροπή κλούβας με τους 13 τραυματίες, αστυνομικούς και κρατούμενους στην Κόρινθο βρισκόταν και ο 43χρονος ...

  Δημοσιεύθηκε στις 29 May 2019 | 10:00 am


  Ο 43χρονος παιδόφιλος του Μοσχάτου ανάμεσα στους τραυματίες του τροχαίου της Κορινθίας - thepressroom.gr

  Ο 43χρονος παιδόφιλος του Μοσχάτου ανάμεσα στους τραυματίες του τροχαίου της Κορινθίας  thepressroom.gr

  Ανάμεσα στους κρατούμενους του τροχαίου στην Κορινθία και ο παιδόφιλος του Μοσχάτου.

  Δημοσιεύθηκε στις 29 May 2019 | 10:00 am


  Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Βρέθηκε ροζ βίντεο με άλλη μαθήτρια - The TOC

  Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Βρέθηκε ροζ βίντεο με άλλη μαθήτρια  The TOC

  Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star στο δελτίο ειδήσεων, οι Αρχές ανακάλυψαν μέσα σε φωτογραφική μηχανή βίντεο ερωτικού ...

  Δημοσιεύθηκε στις 29 May 2019 | 10:00 am


  Μοσχάτο: Νέα καταγγελία για τον 43χρονο - Alpha tv News

  Μοσχάτο: Νέα καταγγελία για τον 43χρονο  Alpha tv News

  Νέα καταγγελία έγινε από οικογένεια ανήλικης σε βάρος του 43χρονου που κατηγορείται ότι είχε αποπλανήσει το 14χρονο κορίτσι που έβαλε τέλος στη ζωή του.

  Δημοσιεύθηκε στις 29 May 2019 | 10:00 am


  Τραγωδία στο Μοσχάτο: «Αλλαξε συμπεριφορά, αργούσε να γυρίσει σπίτι», λένε οι γονείς 3ης ανήλικης - iefimerida

  Τραγωδία στο Μοσχάτο: «Αλλαξε συμπεριφορά, αργούσε να γυρίσει σπίτι», λένε οι γονείς 3ης ανήλικης  iefimerida

  Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, μετά την τραγωδία στο Μοσχάτο, για τον 43χρονο ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση του 14χρονου κοριτσιού που έβαλε τέλος ...

  Δημοσιεύθηκε στις 29 May 2019 | 8:42 am


  Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Στη φυλακή ο 43χρονος που κατηγορείται για αποπλάνησή της - CNN Greece

  Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Στη φυλακή ο 43χρονος που κατηγορείται για αποπλάνησή της  CNN Greece

  Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 43χρονος, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε σχέση με την 14χρονη μαθήτρια που έβαλε τέλος στη ζωή της ...

  Δημοσιεύθηκε στις 27 May 2019 | 10:00 am


  Προφυλακίστηκε ο 43χρονος που αποπλάνησε την 14χρονη στο Μοσχάτο - ΣΠΟΡ FM 94.6

  Προφυλακίστηκε ο 43χρονος που αποπλάνησε την 14χρονη στο Μοσχάτο  ΣΠΟΡ FM 94.6

  Προφυλακίστηκε ο 43χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας που αυτοκτόνησε στις γραμμές του ΗΣΑΠ την περασμένη Πέμπτη.

  Δημοσιεύθηκε στις 27 May 2019 | 10:00 am


  Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η περιοχή - Η ανακοίνωση του σχολείου της - Dikaiologitika News

  Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η περιοχή - Η ανακοίνωση του σχολείου της  Dikaiologitika News

  Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Σε βαθύ πένθος έχει βυθιστεί η περιοχή - Η ανακοίνωση του σχολείου της.

  Δημοσιεύθηκε στις 27 May 2019 | 10:00 am


  Μοσχάτο: Φωτογραφίες από τον τσακωμό του πατέρα της 14χρονης με τον 43χρονο ψιλικατζή - TheCaller

  Μοσχάτο: Φωτογραφίες από τον τσακωμό του πατέρα της 14χρονης με τον 43χρονο ψιλικατζή  TheCaller

  Φωτογραφίες από τον άγριο καβγά που είχε ο πατριός του άτυχου κοριτσιού με τον 43χρονο στο ψιλικατζίδικο του τελευταίου που σχετίζεται με την αυτοκτονία ...

  Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 10:00 am


  Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Η βιωματική ανάρτησή της Έλενας Ακρίτα - Newsbeast.gr

  Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Η βιωματική ανάρτησή της Έλενας Ακρίτα  Newsbeast.gr

  Με αφορμή την τραγωδία που σημειώθηκε στον ηλεκτρικό σταθμό του Μοσχάτου, με την αυτοκτονία της 14χρονης μαθήτριας, η Έλενα Ακρίτα προχώρησε σε μια ...

  Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 10:00 am


  Μοσχάτο: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λίγες μέρες πριν την τραγωδία η 14χρονη - CNN Greece

  Μοσχάτο: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λίγες μέρες πριν την τραγωδία η 14χρονη  CNN Greece

  Ειδήσεις - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν η 14χρονη που αυτοκτόνησε στον ηλεκτρικό σταθμό του Μοσχάτου , λίγες μέρες πριν την τραγωδία, όπως ...

  Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 10:00 am


  Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Η κυνική ομολογία του 43χρονου που αποπλάνησε το κορίτσι - thepressroom.gr

  Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Η κυνική ομολογία του 43χρονου που αποπλάνησε το κορίτσι  thepressroom.gr

  Αναυδο έχει αφήσει το πανελλήνιο η αυτοκτονία της 14χρονης μαθήτριας στον Ηλεκτρικό σταθμό του Μοσχάτου το μεσημέρι της Πέμπτης. Σύμφωνα με τις ...

  Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 10:00 am


  Μοσχάτο: Πώς αποπλάνησε τη 14χρονη μαθήτρια ο 43χρονος - Athens Voice Online

  Μοσχάτο: Πώς αποπλάνησε τη 14χρονη μαθήτρια ο 43χρονος  Athens Voice Online

  Ο 43χρονος παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι είχε αποπλανήσει αρκετές φορές τη 14χρονη που έπεσε στις ράγες του ηλεκτρικού στον σταθμό του Μοσχάτο.

  Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 10:00 am


  Αυτοκτονία 14χρονης Μοσχάτο: Η αποπλάνηση, η καταγγελία της οικογένειας και το γράμμα - To10.gr

  Αυτοκτονία 14χρονης Μοσχάτο: Η αποπλάνηση, η καταγγελία της οικογένειας και το γράμμα  To10.gr

  Σοκάρει η υπόθεση αυτοκτονίας της 14χρονης μαθήτριας, η οποία αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις ράγες του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο.

  Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 10:00 am


  Αυτοκτονία Μοσχάτο: Συγκλονιστική μαρτυρία για την 14χρονη - Newsit

  Αυτοκτονία Μοσχάτο: Συγκλονιστική μαρτυρία για την 14χρονη  Newsit

  Κάτοικος της περιοχής είχε κάνει καταγγελία για την δράση του 43χρονου από τις 9 Μαΐου. Από το Χαμόγελο του Παιδιού τον παρέπεμψαν στην αστυνομία αλλά ...

  Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 10:00 am


  ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ: Τι “έσπρωξε” τη 14χρονη στις γραμμές του ΗΣΑΠ - ΠΑΤΡΙΣ

  ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ: Τι “έσπρωξε” τη 14χρονη στις γραμμές του ΗΣΑΠ  ΠΑΤΡΙΣ

  Σοκ από την αυτοκτονία μιας 14χρονης, η οποία έπεσε χθες στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως η ανήλικη όταν μπήκε στον ...

  Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 10:00 am


  Αυτοκτονία Μοσχάτο: Σοκάρει ο 43χρονος στην κατάθεσή του - Είχα σχέση και με άλλη ανήλικη - Newsbomb

  Αυτοκτονία Μοσχάτο: Σοκάρει ο 43χρονος στην κατάθεσή του - Είχα σχέση και με άλλη ανήλικη  Newsbomb

  Ο 43χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας, η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του ηλεκτρικού, σόκαρε ...

  Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 10:00 am


  Σοκ στο Μοσχάτο: 14χρονη αυτοκτόνησε στις γραμμές του Ηλεκτρικού - www.enikos.gr

  Σοκ στο Μοσχάτο: 14χρονη αυτοκτόνησε στις γραμμές του Ηλεκτρικού  www.enikos.gr

  Σοκ προκαλούν οι πρώτες πληροφορίες από την τραγωδία στο Μοσχάτο. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η γυναίκα που έπεσε στις γραμμές του ηλεκτρικού, ...

  Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 5:15 pm


  Μοσχάτο: Σκοτώθηκε 14χρονη - Έπεσε στις γραμμές του τρένου - Κοινωνία | News 24/7 - NEWS 24/7

  Μοσχάτο: Σκοτώθηκε 14χρονη - Έπεσε στις γραμμές του τρένου - Κοινωνία | News 24/7  NEWS 24/7

  Ο σταθμός Μοσχάτου έχει εκκενωθεί ενώ ακυρώθηκαν και δρομολόγια.

  Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:00 am


  Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Μοσχάτο: 43χρονος «πούλησε» έρωτα σε 14χρονη και την οδήγησε σε αυτοκτονία! (upd) - Pronews

  Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Μοσχάτο: 43χρονος «πούλησε» έρωτα σε 14χρονη και την οδήγησε σε αυτοκτονία! (upd)  Pronews

  (Ανανέωση 20.00) Βαριά ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα ασκήθηκε στον 43χρονο για την αυτοκτονία της 14χρονης στο Μοσχάτο Σε ...

  Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:00 am


  Μοσχάτο: Συγκλονίζει το σημείωμα της 14χρονης-«Θέλουν να μας χωρίσουν» - Voria

  Μοσχάτο: Συγκλονίζει το σημείωμα της 14χρονης-«Θέλουν να μας χωρίσουν»  Voria

  Το ανήλικο κορίτσι φέρεται να ήταν απελπισμένο μετά την καταγγελία του 43χρονου για απόπειρα αποπλάνησής της. Σοκαρισμένοι οι γονείς της.

  Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:00 am


  Μοσχάτο: Νεκρό κορίτσι 14 ετών που έπεσε στον Ηλεκτρικό - iPop

  Μοσχάτο: Νεκρό κορίτσι 14 ετών που έπεσε στον Ηλεκτρικό  iPop

  Κορίτσι 14 ετών έπεσε στον Ηλεκτρικό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν κάνουν λόγο για αυτοκτονία...

  Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:00 am


  Μοσχάτο: Γυναίκα έπεσε στις ράγες του ΗΣΑΠ - TheCaller

  Μοσχάτο: Γυναίκα έπεσε στις ράγες του ΗΣΑΠ  TheCaller

  Συναγερμός έχει σημάνει το μεσημέρι της Πέμπτης (23/05) καθώς μια γυναίκα έπεσε στις γραμμές του τρένου, στο σταθμό του Μοσχάτου.

  Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:00 am


  Η ιστορία πίσω από την αυτοκτονία της 14χρονης στο Μοσχάτο - Fosonline

  Η ιστορία πίσω από την αυτοκτονία της 14χρονης στο Μοσχάτο  Fosonline

  Δημοσιεύματα αποκαλύπτουν τον λόγο που οδήγησε την 14χρονη να αυτοκτονήσει πέφτοντας στις ράγες του Ηλεκτρικού στο Μοσχάτο.

  Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:00 am


  Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Κακουργηματική δίωξη στον 43χρονο για σειρά αδικημάτων - Πρώτο ΘΕΜΑ

  Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Κακουργηματική δίωξη στον 43χρονο για σειρά αδικημάτων  Πρώτο ΘΕΜΑ

  Παραπέμφθηκε σε ανακριτή - Αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και μία πλημμελήματος.

  Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:00 am


  Μοσχάτο: Αυτοκτονία ανήλικης στις γραμμές του ΗΣΑΠ | naftemporiki.gr - naftemporiki.gr

  Μοσχάτο: Αυτοκτονία ανήλικης στις γραμμές του ΗΣΑΠ | naftemporiki.gr  naftemporiki.gr

  Τη ζωή της έχασε το μεσημέρι της Πέμπτης η ανήλικη που βρέθηκε στις γραμμές του ΗΣΑΠ στον σταθμό Μοσχάτου, την ώρα που περνούσε ο συρμός του ...

  Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:00 am


  Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Θύμα αποπλάνησης η 14χρονη; - Athens Voice Online

  Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Θύμα αποπλάνησης η 14χρονη;  Athens Voice Online

  Πληροφορίες ότι η ανήλικη είχε πέσει θύμα αποπλάνησης από 42χρονο άνδρα. Τι έστειλε σε φίλο της πριν αυτοκτονήσει.

  Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:00 am


  Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ - Newsbeast.gr

  Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ  Newsbeast.gr

  Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή 1 του μετρό (Ηλεκτρικός - ΗΣΑΠ), αφού λόγω της αυτοκτονίας της ανήλικης μέχρι πριν λίγη ώρα τα ...

  Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:00 am


  Ανατροπή με την αυτοκτονία της ανήλικης στο Μοσχάτο -Τι βρήκαν στο κινητό του 43χρονου - aftodioikisi.gr

  Ανατροπή με την αυτοκτονία της ανήλικης στο Μοσχάτο -Τι βρήκαν στο κινητό του 43χρονου  aftodioikisi.gr

  Ολοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για την αυτοκτονία της 14χρονης στον ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο το μεσημέρι της Πέμπτης.

  Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:00 am


  Μοσχάτο: Αυτοκτονία γυναίκας στον σταθμό του ηλεκτρικού - Ethnos

  Μοσχάτο: Αυτοκτονία γυναίκας στον σταθμό του ηλεκτρικού  Ethnos

  Τραγικό περιστατικό το μεσημέρι της Πέμπτης (25/5) στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο, στην γραμμή ένα, με μια γυναίκα να πέφτει στις ράγες και να βρίσκει ...

  Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:00 am


  14χρονη αυτοκτόνησε στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο - Athens Voice Online

  14χρονη αυτοκτόνησε στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο  Athens Voice Online

  Τέλος στη ζωή του έδωσε πριν από λίγo ένα κορίτσι 14 ετών που έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο.

  Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:00 am


  Σεξουαλική κακοποίηση πίσω από την αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο - Matrix24

  Σεξουαλική κακοποίηση πίσω από την αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο  Matrix24

  Σοκαριστικές πληροφορίες προκύπτουν για την 14χρονη που αυτοκτόνησε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο, με την βουτιά τις στις γραμμές να σχετίζεται με ...

  Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 10:00 am


  Η Εύα Καϊλή σε εκδήλωση στο Μοσχάτο για την «πόλη του μέλλοντος» - Voria

  Η Εύα Καϊλή σε εκδήλωση στο Μοσχάτο για την «πόλη του μέλλοντος»  Voria

  Η κ. Καϊλή έκανε λόγο για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες πόλεις στο πλαίσιο των προοδευτικών δημοκρατιών. Για την Πόλη του Μέλλοντος ...

  Δημοσιεύθηκε στις 7 May 2019 | 10:00 am


  "Λευκή" νύχτα στο Μοσχάτο - Alpha tv News

  "Λευκή" νύχτα στο Μοσχάτο  Alpha tv News

  “Λευκή” νύχτα διοργανώνει απόψε ο εμπορικός σύλλογος του Μοσχάτου, με στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς. Ανοιχτά τα καταστήματα μέχρι αργά το βράδυ, ...

  Δημοσιεύθηκε στις 4 May 2019 | 10:00 am


  Το Μοσχάτο "ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ" το Σάββατο - Πάρτυ σε 4 σημεία της πόλης! - Το Παρόν

  Το Μοσχάτο "ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ" το Σάββατο - Πάρτυ σε 4 σημεία της πόλης!  Το Παρόν

  Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου και ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου, το Σάββατο 4 Μαΐου 2019 διοργανώνουν για άλλη μία χρονιά μια μεγάλη γιορτή για την ...

  Δημοσιεύθηκε στις 3 May 2019 | 10:00 am


  Ρομπόλα, Μαυροδάφνη, Μοσχάτο και άλλα υπέροχα κρασιά της Κεφαλονιάς - LiFO

  Ρομπόλα, Μαυροδάφνη, Μοσχάτο και άλλα υπέροχα κρασιά της Κεφαλονιάς  LiFO

  Η Κεφαλονιά είναι από τις λαμπρότερες οινικές περιοχές της χώρας, τα οινοποιεία της έχουν εξελιχθεί και με εξωστρέφεια έχουν εδραιώσει διεθνώς τα κρασιά τους.

  Δημοσιεύθηκε στις 15 April 2019 | 10:00 am


  Αποκαλυπτικά βίντεο: Η δράση του ληστή που είχε «ρημάξει» Καλλιθέα και Μοσχάτο - CNN Greece

  Αποκαλυπτικά βίντεο: Η δράση του ληστή που είχε «ρημάξει» Καλλιθέα και Μοσχάτο  CNN Greece

  Ειδήσεις - Αποκαλυπτικά βίντεο από τη δράση του ληστή που « χτυπούσε » σε Καλλιθέα και Μοσχάτο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το CNN Greece.

  Δημοσιεύθηκε στις 14 April 2019 | 10:00 am


  Αλλάζει όψη ο Φαληρικός Όρμος - Καλλιθέα και Μοσχάτο ενώνονται με τη θάλασσα (Photos) - Documento

  Αλλάζει όψη ο Φαληρικός Όρμος - Καλλιθέα και Μοσχάτο ενώνονται με τη θάλασσα (Photos)  Documento

  Μέχρι το Πάσχα θα δοθεί στην κυκλοφορία η νέα Λεωφόρος Ποσειδώνος, θα ξεκινήσει η κατεδάφιση της υφιστάμενης λεωφόρου και σταδιακά Καλλιθέα και ...

  Δημοσιεύθηκε στις 5 April 2019 | 10:00 am


  Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου: Υποψηφίους ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου - Epoli.gr

  Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου: Υποψηφίους ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου  Epoli.gr

  Σε μια μεγαλειώδη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (3/4) στο Μοσχάτο παρουσία εκατοντάδων πολιτών, στελεχών και φίλων του ...

  Δημοσιεύθηκε στις 4 April 2019 | 10:00 am


  Μοσχάτο: Πουλούσε κοκαΐνη... χονδρική - Ποια η "σχέση" του...... - Newsit

  Μοσχάτο: Πουλούσε κοκαΐνη... χονδρική - Ποια η "σχέση" του......  Newsit

  Ως χονδρέμπορος ναρκωτικών, που γέμιζε τα σαλόνια της Αθήνας με... "καθαρή" κοκαΐνη έχει χαρακτηριστεί ο άνθρωπος "φάντασμα" που συνελήφθη στο ...

  Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2019 | 9:00 am


  Σύλληψη 34χρονου στο Μοσχάτο με 13 κιλά κοκαΐνη - Τα Νέα Οnline

  Σύλληψη 34χρονου στο Μοσχάτο με 13 κιλά κοκαΐνη  Τα Νέα Οnline

  Ένας 34χρονος αλλοδαπός συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας, στο Μοσχάτο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης ...

  Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2019 | 9:00 am


  Κοκαΐνη με τη σφραγίδα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μοσχάτο - LiFO

  Κοκαΐνη με τη σφραγίδα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μοσχάτο  LiFO

  Η αστυνομία συνέλαβε σήμερα ένα μέλος κυκλώματος διακίνησης και πώλησης κοκαΐνης, μετά από έφοδο σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο.

  Δημοσιεύθηκε στις 27 March 2019 | 9:00 am


  Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Παύλου Πολάκη στο Μοσχάτο - SKAI

  Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Παύλου Πολάκη στο Μοσχάτο  SKAI

  Από το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματισμοί ενώ προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές...

  Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2019 | 9:00 am


  Εμπρησμός τριών αυτοκινήτων στο Μοσχάτο - Newsbeast.gr

  Εμπρησμός τριών αυτοκινήτων στο Μοσχάτο  Newsbeast.gr

  Ολοσχερώς κατεστραμμένα βρήκε τα τρία αυτοκίνητα εταιρείας τροφίμων στο Μοσχάτο ο ιδι.

  Δημοσιεύθηκε στις 4 March 2019 | 10:00 am


  Αττική: Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε τρία οχήματα στο Μοσχάτο - Voria

  Αττική: Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε τρία οχήματα στο Μοσχάτο  Voria

  Ξαφνικά είδαμε τα αυτοκίνητα καμένα, καταστρέφουν 87 οικογένειες, αναφέρει ο υπεύθυνος εταιρείας catering για τα καμένα αυτοκίνητα. Φωτιά σε δύο οχήματα ...

  Δημοσιεύθηκε στις 4 March 2019 | 10:00 am


  Καρναβάλι Μοσχάτου: Τρελό Κέφι Και Μουσική - www.star.gr

  Καρναβάλι Μοσχάτου: Τρελό Κέφι Και Μουσική  www.star.gr

  Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές συμμετείχαν στη νυχτερινή παρέλαση του δήμου και αφέθηκαν στους διονυσιακούς ρυθμούς του καρναβαλιού.

  Δημοσιεύθηκε στις 2 March 2019 | 10:00 am


  Καρναβάλι 2019 Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου: Γιορτάζουμε 30 χρόνια - Έλα κι εσύ - Το Παρόν

  Καρναβάλι 2019 Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου: Γιορτάζουμε 30 χρόνια - Έλα κι εσύ  Το Παρόν

  Οι δύο μεγάλες παρελάσεις σε Ταύρο και Μοσχάτο αποτελούν την κορύφωση των εκδηλώσεων. Συγκεκριμένα η νυχτερινή παρέλαση στον Ταύρο θα γίνει το ...

  Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2019 | 10:00 am


  Εκτοξεύονται οι τιμές ακινήτων σε Καλλιθέα και Μοσχάτο εν όψει της νέας παραλιακής (video) - mononews.gr

  Εκτοξεύονται οι τιμές ακινήτων σε Καλλιθέα και Μοσχάτο εν όψει της νέας παραλιακής (video)  mononews.gr

  Η ανάπλαση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα προκαλεί ενδιαφέρουσες ανακατατάξεις και στο real estate με την Καλλιθέα και το Μοσχάτο να εξελίσσονται σε περιοχές.

  Δημοσιεύθηκε στις 17 February 2019 | 10:00 am


  Μπάμπης Μπιλίνης: Να στηρίξουμε τις γειτονιές σε Μοσχάτο και Ταύρο - Η Αυγή

  Μπάμπης Μπιλίνης: Να στηρίξουμε τις γειτονιές σε Μοσχάτο και Ταύρο  Η Αυγή

  Στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου απαντά ο υποψήφιος δήμαρχος, Μπάμπης Μπιλίνης. Κι αυτό γιατί το μεν Μοσχάτο είναι ...

  Δημοσιεύθηκε στις 28 January 2019 | 10:00 am


  Έγκαίνια της 1ης ΤΟΜΥ Μοσχάτου-Ταύρου (Video) - Η Αυγή

  Έγκαίνια της 1ης ΤΟΜΥ Μοσχάτου-Ταύρου (Video)  Η Αυγή

  Πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (10/1) τα εγκαίνια της 1ης Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, που λειτουργεί στην οδό ...

  Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2019 | 10:00 am


  Μοσχάτο: Κλειστά τα σχολεία -Ανοιχτοί οι παιδικοί σταθμοί - aftodioikisi.gr

  Μοσχάτο: Κλειστά τα σχολεία -Ανοιχτοί οι παιδικοί σταθμοί  aftodioikisi.gr

  Με απόφαση του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ...

  Δημοσιεύθηκε στις 7 January 2019 | 10:00 am


  Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη και στο Μοσχάτο - Ταύρο - AlfaVita

  Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη και στο Μοσχάτο - Ταύρο  AlfaVita

  Κλειστά θα είναι τα σχολεία αύριο στο δήμο Μοσχάτου - Ταύρου σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση που είχε το alfavita.gr. Διαβάστε επίσης στο alfavita.gr.

  Δημοσιεύθηκε στις 7 January 2019 | 10:00 am


  Άγρια δολοφονία στο Μοσχάτο – Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι... - Newsit

  Άγρια δολοφονία στο Μοσχάτο – Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι...  Newsit

  Η δολοφονία έγινε ξημερώματα, λίγο μετά τις 02:00 στο Μοσχάτο. Άγνωστοι πυροβόλησαν έναν άνδρα στο κεφάλι και εξαφανίστηκαν με ένα λευκό αυτοκίνητο.

  Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 10:00 am


  Δολοφονία 48χρονου στο Μοσχάτο: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ο πυροβολισμός στο κεφάλι; - Πρώτο ΘΕΜΑ

  Δολοφονία 48χρονου στο Μοσχάτο: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ο πυροβολισμός στο κεφάλι;  Πρώτο ΘΕΜΑ

  Κατά πληροφορίες, ο άτυχος άντρας εργαζόταν ως σεκιούριτι. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται τις δύο υποθέσεις εξετάζουν όλα τα σενάρια.

  Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 10:00 am


  Δύο νεκροί από πυροβολισμούς τη νύχτα σε Ομόνοια και Μοσχάτο - Το Βήμα Online

  Δύο νεκροί από πυροβολισμούς τη νύχτα σε Ομόνοια και Μοσχάτο  Το Βήμα Online

  Μαφιόζικες δολοφονίες κατά τη διάρκεια της νύχτας, με διαφορά λίγων ωρών στην Αθήνα.

  Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 10:00 am


  Προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς και λήστεψαν 27χρονο στο Μοσχάτο - CNN Greece

  Προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς και λήστεψαν 27χρονο στο Μοσχάτο  CNN Greece

  Ειδήσεις - Ένας 27χρονος καταγγέλλει πως βρέθηκε αντιμέτωπος στο Μοσχάτο με δύο άντρες, οι οποίοι του εμφανίστηκαν σαν αστυνομικοί και ζήτησαν να του ...

  Δημοσιεύθηκε στις 25 November 2018 | 10:00 am


  Έτσι θα γίνει η πλατεία Μεταμόρφωσης στο Μοσχάτο μετά την ανάπλαση (photos) - https://neaselida.gr/

  Έτσι θα γίνει η πλατεία Μεταμόρφωσης στο Μοσχάτο μετά την ανάπλαση (photos)  https://neaselida.gr/

  Έργο ανάπλασης της πλατείας Μεταμόρφωσης στο Μοσχάτο, με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, προχωρά με χρηματοδότηση της ...

  Δημοσιεύθηκε στις 27 October 2018 | 10:00 am


  Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Μοσχατο

  Φιλικοί ιστότοποι: