Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Φθιώτιδας   >   Λαμία    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Φάρσαλα: Ιερόσυλοι άρπαξαν 2.000 ευρώ από το παγκάρι ναού

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Γερή μπάζα έκαναν οι άγνωστοι ιερόσυλοι που παραβίασαν την κεντρική είσοδο της εκκλησίας της Παναγίας Δεμερλιώτισσας στο χωριό Σταυρός των Φαρσάλων και διέρρηξαν το παγκάρι που είχε μέσα αρκετά χρήματα, στο διάστημα από το απόγευμα ως το βράδυ της Παρασκευής.

Οι διαρρήκτες φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τις κινήσεις του εφημέριου, το σπίτι του οποίου βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του ναού και, όταν τον είδαν να φεύγει, εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του για να δράσουν ανενόχλητοι. Πιθανότατα, μάλιστα, είχαν επισκεφθεί νωρίτερα την εκκλησία παριστάνοντας τους προσκυνητές και είχαν διαπιστώσει ότι μέσα στο παγκάρι υπήρχαν περίπου 2.000 ευρώ.

Ο ιερέας διαπίστωσε ότι είχε γίνει διάρρηξη όταν επέστρεψε και αμέσως ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Φαρσάλων, οι άνδρες του οποίου έκαναν επιτόπια έρευνα και κάλεσαν την Εγκληματολογική υπηρεσία για να πάρει αποτυπώματα που μπορεί να αποκαλύψουν τον ή τους δράστες της κλοπής.

protothema.gr

The post Φάρσαλα: Ιερόσυλοι άρπαξαν 2.000 ευρώ από το παγκάρι ναού appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 7:27 pm


Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία 4-1 : Του «κόστισε» ξανά ένα κακό δεκάλεπτο!

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Με το μυαλό να... ταξιδεύει ήδη στο Μπέρμιγχαμ και τον ιστορικό ημιτελικό με την Αστον Βίλα και με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-1 της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική των play-off της Super League. Ο Τσικίνιο στο 24΄, ο Ναβάρο στο 27΄, ο Ποντένσε στο 52΄ και ο Αλεξανδρόπουλος στο 93΄ πέτυχαν τα γκολ των «ερυθρολεύκων», που διατηρούν τις λιγοστές ελπίδες τους για τον τίτλο. Ο Τόσιτς στο 64΄ μείωσε για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, που στο τελευταίο ημίωρο θα μπορούσε να βρει κι άλλα γκολ.

Οι πολλές αλλαγές του Μεντιλίμπαρ φάνηκε να... μπερδεύουν λίγο τον Ολυμπιακό, ο οποίος στο πρώτο 20λεπτο απείλησε μόνο μία φορά, όταν ο Μασούρας δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα στη μικρή περιοχή, μετά το πολύ ωραίο γύρισμα του Ορτα. Στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία τους, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν στο σκορ στο 24΄: εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Ποντένσε και πάσα στον Τσικίνιο, που με δυνατό σουτ νίκησε τον Κοσέλεφ. Τρία λεπτά αργότερα (27΄), ο Εσε έκλεψε τη μπάλα και με κάθετη μεταβίβαση έβγαλε τον Ναβάρο τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα, ο Ισπανός σκόραρε και ουσιαστικά «καθάρισε» από νωρίς το ματς.

Απαλλαγμένοι από το -όποιο- άγχος, οι γηπεδούχοι αναζήτησαν κι άλλα γκολ, αλλά τα σουτ του Εσε και του Ποντένσε δεν βρήκαν στόχο, ενώ στο ξεκίνημα του β΄ μέρους (50΄), ο Κοσέλεφ απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Μασούρα. Στο 52΄, όμως, ο γκολκίπερ της Λαμίας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να διορθώσει το λάθος του Σιμόν, το οποίο εκμεταλλεύθηκε ο Ποντένσε για να πετύχει το 3-0 με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ο Μασούρας δοκίμασε κάτι αντίστοιχο στο 55΄, αλλά αστόχησε απελπιστικά, ο Μεντιλίμπαρ έκανε αλλαγές και οι φιλοξενούμενοι... ξεθάρρεψαν. Προειδοποίησαν στο 61΄ με σουτ του Τσιλούλη που απέκρουσε ο Πασχαλάκης, μείωσαν στο 64΄ με πλασέ του νεοεισελθόντα Τόσιτς και είχαν πολύ μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στο 77΄, όταν ο Τσιλούλης βρέθηκε απέναντι από τον Πασχαλάκη (μετά από εξαιρετική πάσα του Τόσιτς), αλλά το πλασέ του έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός τελικά κράτησε τη νίκη και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε και τέταρτο γκολ με τον Αλεξανδρόπουλο, αλλά σίγουρα η εικόνα του τελευταίου ημιώρου προβλημάτισε τον προπονητή του.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Κίτρινες: Αμπι - Τερεζίου
Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): 
Πασχαλάκης, Τσικίνιο (58΄ Αλεξανδρόπουλος), Ορτα (84΄ Ελ Αραμπί), Βέζο, Κίνι, Μασούρας (73΄ Μαρτίνς), Ρίτσαρντς, Ναβάρο (73΄ Ελ Κααμπί), Εσε, Ρέτσος (58΄ Αμπι), Ποντένσε
ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν (58΄ Τόσιτς), Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Νούνιες (46΄ Τερεζίου), Τζανδάρης, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (75΄ Τσούκαλος), Λέικ (84΄ Τσιλιανίδης), Κοντονίκος (46΄ Βασιλαντωνόπουλος)

The post Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία 4-1 : Του «κόστισε» ξανά ένα κακό δεκάλεπτο! appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 7:18 pm


Ολονύχτια έρευνα στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΥΠΕΣ για τη διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τη διάρρηξη που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής και αποκάλυψε το in στο γραφείο του διευθυντή της Διεύθυνσης Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών.

Οι έρευνες επικεντρώνονται κυρίως στους δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές του γραφείου και αν υπήρξε πρόσβαση μη εξουσιοδοτημένου ατόμου στα ηλεκτρονικά αρχεία και στα σημαντικά έγγραφα που είναι αποθηκευμένα στους σκληρούς δίσκους – σύμφωνα με την καταγγελία του ίδιου του διευθυντή – και σχετίζονται με τις εκλογικές διαδικασίες και την κατάρτιση των εκλογικών καταλόγων.

Οι έρευνες στον 1ο όροφο

Όπως αποκάλυψε το in, χθες το μεσημέρι κατασχέθηκαν τα δύο κομπιούτερ με τους σκληρούς δίσκους και μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος.

Ωστόσο σύμφωνα με νεότερες αποκλειστικές πληροφορίες του in η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. δεν περιορίστηκε μόνο στο Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ και στο γραφείο 304 του διευθυντή.

Επεκτάθηκε και στα γραφεία του 1ου ορόφου της οδού Ευαγγελίστριας και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΥΠΕΣ.

Εξονυχιστικός έλεγχος

Αρμόδιες πηγές με γνώση της υπόθεσης ανέφεραν στο in ότι ο έλεγχος ήταν πολύωρος και εξονυχιστικός από στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, της Διεύθυνσης Εγκληματικών Ερευνών και της Ασφάλειας.

Μάλιστα νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου κλήθηκαν εσπευσμένα στο κτίριο της οδού Ευαγγελίστριας ο διευθυντής και άλλα στελέχη της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΥΠΕΣ προκειμένου να συνδράμουν στην αστυνομική έρευνα και να δώσουν απαντήσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έρευνα κράτησε μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου όταν και αποχώρησαν.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη

Αν και δεν διευκρινίζεται από αρμόδιες πηγές, εικάζεται ότι η έρευνα της Αστυνομίας επικεντρώθηκε στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΥΠΕΣ που στεγάζεται στο ίδιο κτίριο με την Διεύθυνση Εκλογών προκειμένου να εντοπιστούν ηλεκτρονικά ίχνη που θα δείξουν αν υπήρξε πρόσβαση ή όχι στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του Διευθυντή Εκλογών και αν καταγράφηκε οποιαδήποτε δραστηριότητα στα συγκεκριμένα κομπιούτερ κατά το χρονικό διάστημα που ο Διευθυντής έχει καταγγείλει ότι έγινε η διάρρηξη στο γραφείο του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Διευθυντής Εκλογών του ΥΠΕΣ το βράδυ της Παρασκευής κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων στο ΑΤ Ακροπόλεως για τη διάρρηξη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο ίδιος εξέφρασε ανησυχία για το αν υπήρξε πρόσβαση στα ηλεκτρονικά αρχεία των ηλεκτρονικών υπολογιστών όπου θα μπορούσε κάποιος να αλλοιώσει, να αφαιρέσει ή να αντιγράψει σημαντικά αρχεία που είναι αποθηκευμένα στα δύο κομπιούτερ του γραφείου και σχετίζονται με τις εκλογικές διαδικασίες στη χώρα και την κατάρτιση των εκλογικών καταλόγων.

Για την υπόθεση εξέδωσε ανακοίνωση χθες το απόγευμα το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αναφέροντας ότι την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης ότι «για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ για τα αποτελέσματα των ερευνών θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

in.gr

The post Ολονύχτια έρευνα στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΥΠΕΣ για τη διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 6:31 pm


«Το κράτος ήθελε να κάνει τη συγκάλυψη του αιώνα» – Ξεσπά ο Παύλος Ασλανίδης που έχασε το παιδί του στα Τέμπη

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

«Τα στοιχεία του εγκλήματος τα πετάξανε από εδώ και από εκεί, όχι μόνο σε ένα οικόπεδο», σημειώνει ο κ. Ασλανίδης

«Ό,τι  δεν έγινε εδώ και 14 μήνες, έγινε πριν μία εβδομάδα», ανέφερε ο Παύλος Ασλανίδης, που έχασε τον γιο του Δημήτρη, στο «έγκλημα στα Τέμπη», σχολιάζοντας την απόφαση της εισαγγελέα Εφετών Λάρισας να κάνει δεκτή την προσφυγή του (κατά της απορριπτικής απόφασης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών), και να τη διαβιβάσει στον Άρειο Πάγο, προκειμένου να αποσταλεί στην Βουλή, για να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες της Επιτροπής Διαχείρισης των τεσσάρων υπουργών που συγκροτήθηκε τον Μάρτιο του 2023.

Η μήνυση του κ. Ασλανίδη στρεφόταν εις βάρος του υφ. Κλιματικής Αλλαγής, Χρήστου Τριαντόπουλου, του τότε υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, της τότε υφ. Υγείας, Ζωής Ράπτη και του τότε περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού.

«Πήγε να τη βάλει στο συρτάρι»

«Τη μήνυση, την πρώτη φορά, την είχε απορρίψει η πρώτη εισαγγελέας, δεν βρήκε καμία παράβαση από τα συγκεκριμένα άτομα και ούτε καν την έστειλε στον Άρειο Πάγο όπως όφειλε. Με λίγα λόγια, πήγε να τη βάλει στο συρτάρι»,  είπε στο MEGA, ο Παύλος Ασλανίδης.

«Εγώ έκανα ένσταση κατά της απόφασης αυτής και την επόμενη ημέρα βγήκε και ο Άρειος Πάγος και με δικαίωσε γιατί είπε ότι έκανε παράβαση καθήκοντος η εισαγγελέας που δεν την έστειλε στον Άρειο Πάγο για να διαβιβαστεί στη Βουλή, και ανέλαβε η αντιεισαγγελέας η οποία έκανε μια διάταξη, που βάζει τα πράγματα στη θέση τους, δηλαδή ό,τι δεν έγινε 14 μήνες, έγινε πριν μία εβδομάδα».

«Πετάξαν τα στοιχεία του εγκλήματος από δω κι από κει»

Όπως λέει ο ίδιος: «Τα στοιχεία του εγκλήματος τα πετάξανε από εδώ και από εκεί, όχι μόνο σε ένα οικόπεδο. Τα πρώτα πήγαν στο οικόπεδο αυτό, που είναι μέσα στη δικογραφία, και ήδη είναι εκεί τα ειδικά σκυλιά και ψάχνουν, και τα πολλά τα βαγόνια, τα καμένα και χώματα και ό,τι σήκωσαν από εκεί πέρα, μιλάμε για τόνους, τα έχουν πάει στο Κουλούρι σε ένα οικόπεδο που είναι ιδιοκτησίας του ΟΣΕ. Δηλαδή στο σπίτι του δολοφόνου πήγαν τα ευρήματα. Ήταν 9 μήνες εκεί, βάλαμε την ομάδα με τα σκυλιά εμείς οι γονείς, και βρέθηκαν και ταυτοποιήθηκαν τα οστά από τέσσερις κοπέλες».

Σύμφωνα με τον κ. Ασλανίδη: «Εμείς, καταλαβαίνετε ότι, έχουμε γίνει πλέον ‘CSI Τέμπη’ με όλη αυτήν την ιστορία. Τα ειδικά σκυλιά βρίσκουν μόνο ανθρώπινα οστά και μέχρι 13 χρόνια μετά. (…) Το κράτος ήθελε να κάνει τη συγκάλυψη του αιώνα. Η ειδική αυτή ομάδα έκαναν αίτημα από την 1η Μαρτίου και δεν τους απαντήσαν ποτέ. Αυτοί οι άνθρωποι αν πήγαιναν εκεί, τώρα δε θα συζητήσουμε 14 μήνες μετά να ψάχνουμε να βρούμε τα υπολείμματα από τα παιδιά μας».

«Είμαστε χώρα μόνο, δεν είμαστε κράτος, δε θα κάνουμε ποτέ κράτος. Αυτοί οι άνθρωποι αν είχαν την παραμικρή ευθιξία, για τους πολιτικούς μιλάω, θα έπρεπε ήδη να είχαν ζητήσει την άρση της βουλευτικής τους ασυλίας. Αν ήταν πραγματικά άνθρωποι, γιατί μάλλον δεν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους και λυπάμαι που το λέω αυτό. Τώρα όλα τα άλλα, ξανά εξεταστικές, προανακριτικές, το μπαλάκι ο ένας στον άλλον, περνάει ο χρόνος… τους ενδιαφέρει μόνο να μη χάσουν τις καρέκλες και τα ποσοστά. Κάποια στιγμή θα γυρίσει πάνω τους, κάποια στιγμή δε θα είναι βουλευτές, τι νομίζουν θα τους αφήσουμε;», συμπληρώνει.



in.gr

The post «Το κράτος ήθελε να κάνει τη συγκάλυψη του αιώνα» – Ξεσπά ο Παύλος Ασλανίδης που έχασε το παιδί του στα Τέμπη appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 6:02 pm


Οπαδική βία: Τι είπε στην απολογία ο μάνατζερ τράπερ που προφυλακίστηκε – Συνεχίζονται οι απολογίες των 32 κατηγορουμένων

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Κάθε συμμετοχή του στα επεισόδια στου Ρέντη και τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη τον περασμένο Δεκέμβριο στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», αρνήθηκε χθες κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο κατηγορούμενος μάνατζερ γνωστού τράπερ, ο οποίος κρίθηκε προσωρινά κατούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται (διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ηθική αυτουργία στη δολοφονία του αστυνομικού και άλλα 26 αδικήματα) λέγοντας ότι την ώρα των επεισοδίων, δεν βρισκόταν στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», αλλά σε ταχυφαγείο και πως τότε κατά την προσαγωγή του, είχε ζητησει το σχετικό βιντεοληπτικό υλικό, που αποδείκνυε την βασιμότητα των ισχυρισμών του.

Ακόμη κατά τη διάρκεια της χθεσινής απολογίας του ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι του προτάθηκε να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Για το λόγο αυτό, επειδή δηλαδη δεν θέλησε να καταθέσει επθβαρυντικά στοιχεία, όπως φέρεται να είπε, στοχοποιήθηκε.

Μάλιστα κατά τη χθεσινή απολογία του ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στον ανακριτή ότι έχει στοχοποιηθεί και από οπαδούς της ίδιας ομάδας (του Ολυμπιακού), καθώς υπάρχουν άτομα τα οποία -όπως είπε- συναγωνίζονται για το ποιος θα έχει τη μεγαλύτερη επιρροή.

Οι απολογίες των κατηγορουμένων για τη μεγάλη αυτή δικογραφία συνεχίζονται και σήμερα. Συνολικά στα δικαστήρια έχουν οδηγηθεί σήμερα 32 κατηγορούμενοι και μέχρι αυτή την ώρα έχουν απολογηθεί πέντε, ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς ορους.

protothema.gr

The post Οπαδική βία: Τι είπε στην απολογία ο μάνατζερ τράπερ που προφυλακίστηκε – Συνεχίζονται οι απολογίες των 32 κατηγορουμένων appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 5:04 pm


Live : Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Παρακολουθηστε σε ζωντανό σχολιασμό την αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός - Λαμία

The post Live : Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 5:01 pm


Η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε τι θα φορά στη σκηνή τη βραδιά της Eurovision – Αναχώρησε για Σουηδία η ελληνική αποστολή

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Αναχωρεί η Μαρίνα Σάττι μαζί με την ελληνική αποστολή της Eurovision για το Μάλμε της Σουηδίας, όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός φέτος.

Τις τελευταίες δηλώσεις σε ελληνικό έδαφος έκανε η Μαρίνα Σάττι στην κάμερα του Open, αναφορικά με την συμμετοχή της στην Eurovision που θα γίνει σε μερικές μέρες. Σήμερα Κυριακή (29.04.2024), η τραγουδίστρια αναχωρεί μαζί με την ομάδα της ελληνικής αποστολής για Σουηδία προκειμένου να ξεκινήσει τις πρόβες της στη σκηνή του Μάλμε. 

«Είμαστε έτοιμοι, σήμερα ταξιδεύουμε και αύριο το πρωί έχουμε την πρώτη πρόβα. Κρατάμε δυνάμεις. Θελω να δω αύριο πως θα είναι εκεί, τι αλλαγές και προσαρμογές θα κάνουμε», είπε αρχικά η Μαρίνα Σάττι.
Και πρόσθεσε: «Νιώθω πολύ χαρούμενη, προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη. Θα χορέψουμε πάνω στη σκηνή, θα έχει πολύ διαφορετικές σκηνές κι εικόνες, ανυπομονούμε, ανυπομονώ να τα δείτε κι εσείς».

Σχετικά με την εμφάνισή της και το ρούχο που θα φορέσει: «Έχουμε επιλέξει το φόρεμα, είναι ροζ μωβ λιλά και από κάτω θα έχω μία συγκλονιστική μπότα». 

Ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 7 Μαΐου έως το Σάββατο 11 Μαΐου 2024.

newsit.gr

The post Η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε τι θα φορά στη σκηνή τη βραδιά της Eurovision – Αναχώρησε για Σουηδία η ελληνική αποστολή appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 4:08 pm


Λαμία - Ειδήσεις και Νέα

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1 - SDNA

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1  SDNA

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 6:52 pm


LIVE: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ - Sportal.gr

LIVE: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ  Sportal.gr

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 4:40 pm


Ολυμπιακός - Λαμία - SDNA

Ολυμπιακός - Λαμία  SDNA

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 4:30 pm


Live: Ολυμπιακός - Λαμία - Novasports.gr

Live: Ολυμπιακός - Λαμία  Novasports.gr

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2024 | 12:00 am


Live: Λαμία - ΠΑΟΚ - Novasports.gr

Live: Λαμία - ΠΑΟΚ  Novasports.gr

Δημοσιεύθηκε στις 24 April 2024 | 7:50 pm


ΠΑΟΚ-Λαμία: 3-1 (highlights) - Novasports.gr

ΠΑΟΚ-Λαμία: 3-1 (highlights)  Novasports.gr

Δημοσιεύθηκε στις 3 April 2024 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Λαμία