Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    >    Ειδήσεις & Νέα

Deutsche Welle

Θα «φάει» τις Κυριακές το έξυπνο σούπερ μάρκετ;

Σας λείπει κάτι την Κυριακή από τα ψώνια; Σε πολλά μέρη δεν μπορείς να ψωνίσεις τις Κυριακές. Ωστόσο τα έξυπνα σούπερ μάρκετ αυξάνονται και επιτρέπουν αγορές 24/7.

Δημοσιεύθηκε στις 27 July 2024 | 8:15 am


Τα swatch… χάνουν και φταίνε οι Κινέζοι

Σημαντική μείωση τζίρου και κερδών για την εταιρεία, που άλλαξε τους κανόνες του μάρκετινγκ και της αισθητικής περί πολυτέλειας και έγινε σημαία της Ελβετίας.

Δημοσιεύθηκε στις 27 July 2024 | 8:15 am


Τίμο Μπολ, o αθλητής με 7 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Στα 43 του χρόνια ο αθλητής του πινγκ-πονγκ Τίμο Μπολ θα ολοκληρώσει τη μακρά και γεμάτη επιτυχίες καριέρα του συμμετέχοντας για 7η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 8:17 pm


Φωτιά στα... τρένα γύρω από το Παρίσι των Ολυμπιακών

Επιθέσεις στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Γαλλίας και ενώ απόψε είναι προγραμματισμένη η μεγαλοπρεπής τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Ταλαιπωρία για 800.000 ταξιδιώτες.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 4:15 pm


Η Σπαρτιάτισσα Κυνίσκα: Η πρώτη γυναίκα Ολυμπιονίκης

Στην Κυνίσκα, την πρώτη γυναίκα Ολυμπιονίκη από την αρχαία Σπάρτη και τη μεταφορά εννέα υπουργείων από το κέντρο της Αθήνας αναφέρεται ο γερμανικός Τύπος.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 2:15 pm


Ελλάδα, Κύπρος, Συρία απασχόλησαν το τουρκικό ΣΕΑ

Το Κυπριακό, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις αλλά και η κατάσταση στη Συρία στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας της Τουρκίας, που συνεδρίασε χθες υπό τον πρόεδρο Ερντογάν.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 12:40 pm


Πόλεμος ΗΠΑ-Κίνας και στο μέτωπο του αντιντόπινγκ

Η σφοδρή κριτική των Αμερικανών κατά της Παγκόσμιας Υπηρεσίας Αντιντόπινγκ, που την κατηγορεί ως υποχείριο του Πεκίνου, επισκιάζει την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 10:51 am


Άνοιξε η αυλαία για το Φεστιβάλ του Μπαϊρόιτ

Με μια νέα παραγωγή της όπερας «Τριστάνος και Ιζόλδη» ξεκίνησε χθες το διάσημο Φεστιβάλ Μπαϊρόιτ και διαρκεί έως τις 27 Αυγούστου. Παρούσα και η υπ. Πολιτισμού Κλάουντια Ροτ.

Δημοσιεύθηκε στις 26 July 2024 | 9:15 am


Πόσο στοιχίζουν τα «μπάνια του λαού» στη Γερμανία;

Η Βαλτική Θάλασσα είναι από τους αγαπημένους θερινούς προορισμούς των Γερμανών. Πόσο στοιχίζουν τα μπάνια στις γερμανικές παραλίες; Υπάρχει σύγκριση με την Ελλάδα;

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 6:02 pm


Ο ξαφνικός έρωτας Τραμπ-Μασκ

Ο επιχειρηματίας που πόνταρε στην ηλεκτροκίνηση και ο πολιτικός που αρνείτο έως τώρα την κλιματική αλλαγή ξαφνικά βρίσκονται στην ίδια μεριά της Ιστορίας.

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 2:04 pm


Το breakdance γίνεται και επισήμως Ολυμπιακό άθλημα

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά ως αγώνισμα το breakdance. Πώς έφτασε όμως το χορευτικό αυτό άθλημα από τους δρόμους της Νέας Υόρκης έως εδώ;

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 12:36 pm


Η Ορθόδοξη Εκκλησία ανθεί στη Γερμανία

Στη Γερμανία, την ώρα που η Καθολική και η Προτεσταντική Εκκλησία χάνουν μέλη και συρρικνώνονται, η Ορθόδοξη Εκκλησία γνωρίζει μεγάλη άνθηση. Πού οφείλεται το γεγονός;

Δημοσιεύθηκε στις 25 July 2024 | 9:10 am


Μπιλ Βαϊόλα: Πέθανε ο μάγος του βίντεο

Οι εγκαταστάσεις βίντεο θεωρούνται πλέον μια αναγνωρισμένη μορφή τέχνης. Αυτό οφείλεται κυρίως στον Αμερικανό πρωτοπόρο καλλιτέχνη Μπιλ Βαϊόλα. Ένας από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες του 20ού αιώνα.

Δημοσιεύθηκε στις 16 July 2024 | 12:25 pm







Φιλικοί ιστότοποι: