Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    >    Ειδήσεις & Νέα

Deutsche Welle

Στη δίνη των ιταλικών εκλογών τα ελληνικά ομόλογα

Μειωμένη ζήτηση για ελληνικά ομόλογα διαπιστώνει η οικονομική επιθεώρηση Handelsblatt. Πολυάριθμα δημοσιεύματα για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής στη Βουλγαρία.

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2022 | 4:52 pm


«Ενδεικτικές κινήσεις» Μελόνι στην Ιταλία

Τεχνοκράτες αναζητεί τώρα η νικήτρια των ιταλικών εκλογών Τζόρτζια Μελόνι για να σχηματίσει κυβέρνηση. Σαλβίνι και Ταγιάνι σε κρίσιμα υπουργεία;

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2022 | 3:50 pm


EE: Μόνος εναντίον όλων ο Λίντνερ για τις επιδοτήσεις

Δυσφορία έχει προκαλέσει στις Βρυξέλλες και σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες η απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης να δαπανήσει 200 δις ευρώ για να επιδοτήσει το φυσικό αέριο.

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2022 | 1:10 pm


Ισπανία: Χαμένη υπόθεση η προστασία του κλίματος;

Οι Ισπανοί είναι ιδιαίτερα απορροφημένοι με τη δύσκολη καθημερινότητα και δεν ασχολούνται με τον περιβαλλοντικό ακτιβισμό. Οργανώσεις, όπως η Fridays for Future, αριθμούν μόλις 20 μέλη.

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2022 | 12:06 pm


Οι Εργατικοί ετοιμάζονται να κυβερνήσουν

Ενώ η βρετανική κυβέρνηση προκαλεί δημοσιονομικό χάος, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Στάρμερ εδραιώνει τη θέση του. Οι Εργατικοί θεωρούν ότι βρίσκονται στο κατώφλι της εξουσίας.

Δημοσιεύθηκε στις 4 October 2022 | 9:56 am


Ουκρανικό: Όταν ο Ερντογάν πατά σε δύο βάρκες

Η πολιτική αμφιθυμία Ερντογάν απέναντι στη Δύση και η σφοδρή κριτική στον αντιπρόεδρο της γερμανικής Βουλής Κουμπίκι για προσβολή του Τούρκου προέδρου στα σχόλια του Τύπου.

Δημοσιεύθηκε στις 3 October 2022 | 2:04 pmΦιλικοί ιστότοποι: