Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    >    Ειδήσεις & Νέα

PC Steps

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Μάρτιος 2021

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Μάρτιο έχουμε έναν αναγνώστη καρτών μνήμης για το κινητό, το tablet, και τον υπολογιστή, έναν μικρό εκτυπωτή τρισδιάστατων αντικειμένων, και ένα ασύρματο χειριστήριο για smartphone. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε μία έξυπνη λάμπα γραφείου, μία ειδική βάση για τη ρύθμιση της κλίσης του laptop, και μία ηλεκτρική κούπα η οποία αναμειγνύει το ρόφημα που περιέχει.

Το άρθρο Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Μάρτιος 2021 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 2 March 2021 | 5:37 pm


Ανοιξιάτικες Προσφορές: Windows 10 Pro €7.40 - Office 2019 €26.86

Η άνοιξη είναι προ των πυλών και όλοι ελπίζουμε ότι θα σηματοδοτήσει το τέλος της πανδημίας, και σιγά σιγά να επανέλθουμε στους κανονικούς ρυθμούς. Τις ημέρες αυτές πολλά καταστήματα έχουν ξεκινήσει εκπτώσεις για να τονώσουν αυτή την αισιοδοξία και στη αγοραστική κίνηση, όπως και το Godeal24 που προσφέρει νέες μεγάλες εκπτώσεις σε άδειες Windows και Office. Δείτε τις καλύτερες από αυτές τις προσφορές, που θα μας επιτρέψουν να εργαστούμε στον υπολογιστή μας καλύτερα από ποτέ.

Το άρθρο Ανοιξιάτικες Προσφορές: Windows 10 Pro €7.40 - Office 2019 €26.86 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 2 March 2021 | 12:10 am


Αγορά Υπολογιστή €250 - €11.000 - Μάρτιος 2021

Η αγορά υπολογιστή έχει πολλές ιδιαιτερότητες, ειδικά όταν θέλουμε να παραγγείλουμε ένα σύστημα στα μέτρα μας. Ποιος είναι ο κατάλληλος επεξεργαστής? Ποια η καλύτερη κάρτα γραφικών? Πόση μνήμη? Τι τροφοδοτικό? Στο παρόν άρθρο θα σας βοηθήσουμε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές για την αγορά υπολογιστή, με έτοιμες συνθέσεις για κάθε χρήση, από 250 έως 11.000 ευρώ.

Το άρθρο Αγορά Υπολογιστή €250 - €11.000 - Μάρτιος 2021 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 1 March 2021 | 10:00 am


Smartphone Best Seller: Τα Καλύτερα Κινητά Όλων Των Εποχών

Οι χρήστες που μπαίνουν στο ίντερνετ κυρίως από το κινητό τους έχουν ξεπεράσει τους αντίστοιχους χρήστες PC και laptop. Ωστόσο, παρά τις εντυπωσιακές πωλήσεις που βλέπουμε σήμερα από εταιρείες όπως η Apple και Samsung, τα ρεκόρ πωλήσεων ανήκουν σε παλαιότερες συσκευές με απλά χαρακτηριστικά. Στον οδηγό θα δούμε τα καλύτερα κινητά όλων των εποχών όσον αφορά τις πωλήσεις, και ποια ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά τους που τα έκαναν τόσο δημοφιλή εκείνη την εποχή στο αγοραστικό κοινό.

Το άρθρο Smartphone Best Seller: Τα Καλύτερα Κινητά Όλων Των Εποχών δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2021 | 10:00 am


Αγορά Laptop €449-€5.173 Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 28/2-6/3

Η αγορά laptop είναι σημαντικά πιο δύσκολη από την αγορά σταθερού υπολογιστή, καθώς το κόστος είναι αυξημένο και οι δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης, πέραν από τη RAM και έναν SSD, είναι πρακτικά ανύπαρκτες. Στον οδηγό θα βρείτε επιλεγμένα laptop για πλοήγηση στο ίντερνετ, επαγγελματικά προγράμματα, και παιχνίδια σε κάθε τιμή και με πολλές άτοκες δόσεις.

Το άρθρο Αγορά Laptop €449-€5.173 Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 28/2-6/3 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 28 February 2021 | 12:00 am


Spotify Ads Τέλος: Απενεργοποιώ Τις Διαφημίσεις Spotify

Οι διαφημίσεις Spotify είναι ο λόγος που μπορούμε να έχουμε δωρεάν την υπηρεσία, καθώς μεγάλο μέρος των διαφημιστικών εσόδων πηγαίνει στους καλλιτέχνες. Όμως, τα πολλά διαφημιστικά διαλείμματα ανάμεσα στα κομμάτια μπορούν να γίνουν ενοχλητικά. Στον οδηγό θα δούμε πώς κάνουμε δραστική σίγαση των Spotify Ads στον υπολογιστή και στο Android, χωρίς να παραβιάζουμε την πολιτική της πλατφόρμας και χωρίς να βλάψουμε τους δημιουργούς.

Το άρθρο Spotify Ads Τέλος: Απενεργοποιώ Τις Διαφημίσεις Spotify δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 27 February 2021 | 2:49 pm


Τα Πάντα Για Το Overwatch 2, Two Point Hospital A Stitch in Time DLC

Το Overwatch 2 ήταν ένα από τα παιχνίδια που είδαμε στη BlizzCon 2021 και προσέλκυσε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του κοινού. Για πρώτη φορά, η εταιρεία αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του επερχόμενου παιχνιδιού. Στο A Stitch in Time DLC του Two Point Hospital, οι παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν ασθενείς οι οποίοι έρχονται από κάθε πιθανή χρονική περίοδο.

Το άρθρο Τα Πάντα Για Το Overwatch 2, Two Point Hospital A Stitch in Time DLC δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 26 February 2021 | 1:17 pm


Διαγραφή LastPass, Twitter Backup, Απόκρυψη Αριθμού Στο Telegram

Αυτή την εβδομάδα, διαγράφουμε τον λογαριασμό μας στο LastPass και κρύβουμε το τηλέφωνο μας στο Telegram. Κατεβάζουμε backup των δεδομένων μας και απενεργοποιούμε ή διαγράφουμε τον λογαριασμό μας στο Twitter. Δημιουργούμε εκ νέου το ευρετήριο αναζήτησης στα Windows 10 και φτιάχνουμε QR code με το Bing. Εντοπίζουμε βίντεο στο YouTube χρησιμοποιώντας hashtag και παίζουμε κρυφά offline παιχνίδια στο Play Store και τα Παιχνίδια Play.

Το άρθρο Διαγραφή LastPass, Twitter Backup, Απόκρυψη Αριθμού Στο Telegram δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2021 | 6:11 pm


Πώς Κάνω Μετατροπή Τραγουδιού Σε Ringtone Με Περικοπή Mp3

Τα σύγχρονα κινητά έρχονται με προεγκατεστημένους δεκάδες ήχους κλήσης, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς είναι απλές μελωδίες. Αν θέλουμε να βάλουμε ένα αγαπημένο μας τραγούδι ή μουσικό κομμάτι, όλες οι σύγχρονες συσκευές το επιτρέπουν, αλλά συνήθως δεν έχει νόημα να το βάλουμε ολόκληρο, ειδικά αν έχει σχετικά ήσυχη ή αργή εισαγωγή. Στον οδηγό θα δούμε πώς κάνουμε εύκολα μετατροπή τραγουδιού σε ringtone και περικοπή Mp3 στο κινητό, με τα δύο καλύτερα δωρεάν εργαλεία σε PC και Android.

Το άρθρο Πώς Κάνω Μετατροπή Τραγουδιού Σε Ringtone Με Περικοπή Mp3 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2021 | 10:00 am


Προτάσεις Αγοράς Σε Περιφερειακά Δικτύου Στο PCsteps.shop

Πολλοί χρήστες ίντερνετ βασίζονται στο router του παρόχου για όλες τις ανάγκες της δικτύωσης στο χώρο τους. Όταν όμως έχουμε υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά την ασφάλεια, τη συνδεσιμότητα, και τις δυνατότητες ρυθμίσεων, υπάρχουν αρκετές κατηγορίες συσκευών που μπορούν να ενισχύσουν το τοπικό δίκτυο στο σπίτι ή την εργασία μας. Στον οδηγό θα δούμε τα καλύτερα περιφερειακά δικτύου στο PCsteps.shop που είναι άμεσα διαθέσιμα και καλύπτουν όλες τις ανάγκες μας χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα.

Το άρθρο Προτάσεις Αγοράς Σε Περιφερειακά Δικτύου Στο PCsteps.shop δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 23 February 2021 | 9:54 am


Κλείδωμα Εφαρμογών PC Και Android - Οι Καλύτερες Μέθοδοι

Το κλείδωμα προγραμμάτων στον υπολογιστή και στo Android μας επιτρέπει να προστατέψουμε συγκεκριμένες εφαρμογές από τρίτα, αδιάκριτα μάτια. Ο κωδικός κλειδώματος μας δίνει τον απόλυτο έλεγχο στα σημαντικά μας προγράμματα, που περιέχουν ευαίσθητες πληροφορίες ή φωτογραφίες. Στον οδηγό θα δούμε τους καλύτερους τρόπους για το κλείδωμα εφαρμογών PC και Android, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το άρθρο Κλείδωμα Εφαρμογών PC Και Android - Οι Καλύτερες Μέθοδοι δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 22 February 2021 | 10:00 am


Διαχείριση Κωδικών: Ο Καλύτερος Password Manager Αντί του LastPass

Ένας ισχυρός κωδικός είναι ένα από τα σημαντικότερα μέτρα που μπορούμε να πάρουμε για να εξασφαλίσουμε οποιονδήποτε λογαριασμό έχουμε στο ίντερνετ. Και είναι ζωτικής σημασίας να έχουμε ξεχωριστό ισχυρό κωδικό για κάθε υπηρεσία. Δείτε τα καλύτερα προγράμματα password manager για τη διαχείριση κωδικών, και πώς να αντικαταστήσουμε το LastPass, του οποίου η δωρεάν έκδοση από τις 16 Μαρτίου 2021 θα γίνει κατά πολύ χειρότερη.

Το άρθρο Διαχείριση Κωδικών: Ο Καλύτερος Password Manager Αντί του LastPass δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 21 February 2021 | 10:00 am


Ray Tracing Στο Metro Exodus, Ban Στο Steam, Ενίσχυση FPS Στα Xbox

Ο developer του Emoji Evolution άλλαξε τα ονόματα του δημιουργού και του εκδότη στο Steam με τη φράση "Very Positive", ελπίζοντας ότι θα μπερδέψει τους χρήστες και θα τους κάνει να αγοράσουν το παιχνίδι του. Η Microsoft αποκάλυψε το νέο χαρακτηριστικό FPS Boost για τα Xbox Series X/S. Η 4A Games ανακοίνωσε ότι την άνοιξη θα κυκλοφορήσει την Enhanced Edition του Metro Exodus.

Το άρθρο Ray Tracing Στο Metro Exodus, Ban Στο Steam, Ενίσχυση FPS Στα Xbox δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 20 February 2021 | 1:48 pm


Αγορά TV Box Από Ευρώπη / Κίνα €23,50 - €269,00 Μάρτιος 2021

Με την αγορά TV Box μετατρέπουμε οποιαδήποτε τηλεόραση έχει θύρα HDMI σε Smart TV και μάλιστα ασύγκριτα καλύτερη από οποιαδήποτε "αυτόνομη" Smart TV. Με το TV Box θα έχουμε απεριόριστες ταινίες και σειρές μέσω ίντερνετ στο Kodi, και όχι μόνο, στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης. Στον οδηγό συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προτάσεις για αγορά TV Box με Android από Κίνα και Ευρώπη με γρήγορη αποστολή χωρίς τελωνείο.

Το άρθρο Αγορά TV Box Από Ευρώπη / Κίνα €23,50 - €269,00 Μάρτιος 2021 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 19 February 2021 | 10:00 am


Incognito Στο Telegram, Διευθύνσεις Site Στο Instagram, Δεδομένα Twitter

Αυτή την εβδομάδα, κρύβουμε τη δραστηριότητά μας στο Telegram, μειώνουμε την κατανάλωση δεδομένων στο Twitter, και βρίσκουμε τους συνδέσμους των site που επισκεπτόμαστε μέσω Instagram. Αποτρέπουμε το εκ νέου άνοιγμα εφαρμογών και φακέλων μετά την επανεκκίνηση των Windows 10. Ελέγχουμε το ενεργό πλάνο ενέργειας και το αλλάζουμε στα Windows 10. Προσθέτουμε χρώμα σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες με ένα bot του Twitter και διαχωρίζουμε μία στήλη σε πολλές στα Υπολογιστικά φύλλα Google.

Το άρθρο Incognito Στο Telegram, Διευθύνσεις Site Στο Instagram, Δεδομένα Twitter δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 18 February 2021 | 1:30 pmΦιλικοί ιστότοποι: