Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    >    Ειδήσεις & Νέα

PC Steps

Μυστικά Και Κόλπα Στο YouTube Που Ίσως Δεν Γνωρίζαμε

Το YouTube είναι η ιδανικότερη πλατφόρμα για να ανεβάζουμε και να παρακολουθούμε με τις ώρες όλα τα βίντεο του κόσμου. Πέρα ​​από το ανέβασμα και την προβολή των βίντεο, υπάρχουν και διάφορα κόλπα που μπορούν να βελτιώσουν αισθητά την εμπειρία μας. Στον οδηγό θα δούμε τα μυστικά της πλατφόρμας, καθώς και τα καλύτερα εργαλεία για να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο το δημοφιλές μέσο ψυχαγωγίας, ενημέρωσης, και μάθησης.

Το άρθρο Μυστικά Και Κόλπα Στο YouTube Που Ίσως Δεν Γνωρίζαμε δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2021 | 10:00 am


Γιορτή Της Μητέρας: Windows 10 Pro Μόνο Με €7,35

Την Κυριακή 9 Μαΐου είναι η γιορτή της μητέρας και το Godeal24 ξεκίνησε νέες εκπτώσεις στις πιο πρόσφατες εκδόσεις λογισμικού. Ταυτόχρονα τρέχει και η μεγάλη έκπτωση περιορισμένης διάρκειας σε άδειες Office αλλά και σε Windows που επιτρέπει να εξοικονομήσουμε ακόμη περισσότερα χρήματα. Δείτε τις νέες ευκαιρίες που μας δίνουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουμε ακόμη πιο οικονομικά τους υπολογιστές του δικτύου μας.

Το άρθρο Γιορτή Της Μητέρας: Windows 10 Pro Μόνο Με €7,35 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 5 May 2021 | 12:10 am


Αγορά Laptop €445-€5.566 Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 2-8/5

Η αγορά laptop είναι σημαντικά πιο δύσκολη από την αγορά σταθερού υπολογιστή, καθώς το κόστος είναι αυξημένο και οι δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης, πέραν από τη RAM και έναν SSD, είναι πρακτικά ανύπαρκτες. Στον οδηγό θα βρείτε επιλεγμένα laptop για πλοήγηση στο ίντερνετ, επαγγελματικά προγράμματα, και παιχνίδια σε κάθε τιμή και με πολλές άτοκες δόσεις.

Το άρθρο Αγορά Laptop €445-€5.566 Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 2-8/5 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 2 May 2021 | 8:00 am


Αρχεία ISO, IMG, BIN - Γρήγορο Άνοιγμα Με Απλές Μεθόδους

Τα αρχεία ISO, IMG, BIN, και οι άλλοι τύποι αρχείων εικόνας δίσκου είναι ο καλύτερος τρόπος να κατεβάσουμε ένα πλήρες CD, DVD, ή και Blu-ray. Η χρήση αυτών των αρχείων είναι πολύ διαδεδομένη για να κάνουμε λήψη μεγάλων προγραμμάτων, καθώς και πολλών παιχνιδιών αλλά και προϊόντων της Microsoft. Στον οδηγό θα δούμε τις πιο εύκολες και γρήγορες μεθόδους για να προσαρτήσουμε αυτά τα αρχεία ως εικονικές μονάδες δίσκου και να εγκαταστήσουμε το λογισμικό απευθείας από εκεί.

Το άρθρο Αρχεία ISO, IMG, BIN - Γρήγορο Άνοιγμα Με Απλές Μεθόδους δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 1 May 2021 | 8:00 am


The Witcher Για Κινητά, PS5 Kάτω Του Κόστους, Red Dead Cheaters

Η Rockstar Games ξεκίνησε να αποκλείει μαζικά παίκτες του Red Dead Online που χρησιμοποιούν ένα δημοφιλές mod. Εξαιτίας της έντονης δράσης της εταιρείας, και για να προστατεύσουν τους παίκτες, οι δημιουργοί του mod το απενεργοποίησαν. Η Sony ανακοίνωσε ότι πουλάει το PlayStation 5 σε τιμή χαμηλότερη από το κόστος κατασκευής του. Επιπλέον, η κονσόλα έχει κάνει ρεκόρ πωλήσεων σε σύγκριση με το PS4. H Spokko, που είναι θυγατρική της CD Project, αναπτύσσει έναν νέο mobile τίτλο εμπνευσμένο από το The Witcher.

Το άρθρο The Witcher Για Κινητά, PS5 Kάτω Του Κόστους, Red Dead Cheaters δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 30 April 2021 | 11:22 am


Ταχύτερες Λήψεις Firefox, Site στην Έναρξη, Αρχιγράμματα Word

Αυτή την εβδομάδα, ενεργοποιούμε την προεπισκόπηση καρτελών στη Γραμμή Εργασιών και αυξάνουμε την ταχύτητα λήψης αρχείων στον Firefox. Απενεργοποιούμε τα cookies στον Chrome και καρφιτσώνουμε ιστοσελίδες στην Έναρξη των Windows 10 με τον Edge. Διορθώνουμε τον λανθασμένο χρόνο λειτουργίας στη Διαχείριση Εργασιών και περιορίζουμε την πρόσβαση του ποντικιού σε συγκεκριμένη περιοχή της οθόνης στα Windows. Δημιουργούμε και προσθέτουμε αρχιγράμματα σε έγγραφα με το Word.

Το άρθρο Ταχύτερες Λήψεις Firefox, Site στην Έναρξη, Αρχιγράμματα Word δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 29 April 2021 | 11:01 am


Σωστό Τροφοδοτικό ή Φωτιά στο PC; Τι Πρέπει να Προσέξουμε

Υπάρχει ένα υποσύστημα του υπολογιστή στο οποίο δεν χωράει κανενός είδους τσιγκουνιά. Κι αυτό είναι το τροφοδοτικό. Ένα κακό τροφοδοτικό μπορεί να καταστρέψει όλο το υπόλοιπο hardware μας μέσα σε μια στιγμή. Μπορεί να πάρει κυριολεκτικά φωτιά, και να μας κάνει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά στον χώρο που έχουμε τον υπολογιστή μας.

Το άρθρο Σωστό Τροφοδοτικό ή Φωτιά στο PC; Τι Πρέπει να Προσέξουμε δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 28 April 2021 | 12:46 pm


Εκκαθάριση Δίσκου: Οι Καλύτερες Μέθοδοι Για Περισσότερο Χώρο

Δεν είναι ποτέ καλό το να φτάσει ένα αποθηκευτικό μέσο στα όρια της χωρητικότητάς του. Εκτός από την έλλειψη χώρου, μειώνονται σημαντικά και οι επιδόσεις του, είτε πρόκειται για συμβατικό μηχανικό δίσκο, είτε για σύγχρονο SSD, αν και για διαφορετικούς λόγους. Σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε τις καλύτερες μεθόδους για να κάνουμε εκκαθάριση δίσκου σε βάθος και να ξεφορτωθούμε άμεσα τα περιττά και ασήμαντα αρχεία που καταλαμβάνουν χώρο στο Windows PC.

Το άρθρο Εκκαθάριση Δίσκου: Οι Καλύτερες Μέθοδοι Για Περισσότερο Χώρο δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 27 April 2021 | 10:00 am


Ασφαλής Λειτουργία Windows 10: Όλα Τα Μυστικά Της

Η ασφαλής λειτουργία των Windows είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για διάγνωση και επιδιόρθωση προβλημάτων. Αν τα Windows δυσλειτουργούν, ή δεν φορτώνουν καθόλου στο πλήρες περιβάλλον, η Safe Mode μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση στα αρχεία μας, να καταργήσουμε προβληματικούς drivers, να τρέξουμε διαγνωστικά τεστ, και ενδεχομένως να βοηθήσει να φέρουμε το σύστημα σε λειτουργική κατάσταση χωρίς να καταφύγουμε σε format και επανεγκατάσταση. Δείτε τι είναι η ασφαλής λειτουργία στα Windows και πώς να την αξιοποιήσουμε στο έπακρο.

Το άρθρο Ασφαλής Λειτουργία Windows 10: Όλα Τα Μυστικά Της δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2021 | 10:00 am


Ευπάθεια Στο CS:GO, Δεν Κλείνει Το PS3 Store, Apex Legends Mobile

Η Valve διόρθωσε μία σοβαρή ευπάθεια στο CS:GO η οποία επέτρεπε στους επιτιθέμενους να παίρνουν τον έλεγχο του υπολογιστή του θύματος. Οι αρνητικές αντιδράσεις των χρηστών και κατόχων των PlayStation 3 και PlayStation Vita οδήγησαν τη Sony στο να ακυρώσει το κλείσιμο των online καταστημάτων τους. Η δημιουργός του Apex Legends, Respawn Entertainment, ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει τη mobile έκδοση του παιχνιδιού.

Το άρθρο Ευπάθεια Στο CS:GO, Δεν Κλείνει Το PS3 Store, Apex Legends Mobile δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 23 April 2021 | 6:18 pm


Εντοπισμός Κινητού, Εμφάνιση Φακέλων Windows, Facebook Copy

Αυτή την εβδομάδα, εντοπίζουμε το κινητό μας με τον Google Assistant και μεταφέρουμε τις δημοσιεύσεις μας από το Facebook στα Έγγραφα Google. Διαγράφουμε όλες τις καταχωρήσεις ενός site από το ιστορικό του Chrome και χρησιμοποιούμε την κλασική γραμμή μενού στον Firefox. Αφαιρούμε τη “Διανομή σε συσκευή” από το μενού στο δεξί κλικ, κάνουμε χρήση των ίδιων ρυθμίσεων προβολής σε όλους τους φακέλους, και συνδέουμε ένα υπολογιστικό φύλλο Google με ένα αρχείο Excel.

Το άρθρο Εντοπισμός Κινητού, Εμφάνιση Φακέλων Windows, Facebook Copy δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2021 | 4:09 pm


Η Σύγχρονη Γραμμή Εντολών Στα Windows: Οι Πιο Χρήσιμες Εντολές

Η γραμμή εντολών στα Windows παραμένει ένα ισχυρό εργαλείο, καθώς μας δίνει δυνατότητες πέραν από αυτές του γραφικού περιβάλλοντος. Ενώ αρκετούς χρήστες τους τρομάζει και μόνο η ιδέα του να πρέπει να θυμούνται και να γράφουν εντολές, στην πράξη τα πράγματα είναι πιο απλά, ειδικά αν βάλουμε την εφαρμογή Windows Terminal από το Microsoft Store. Δείτε τις βασικές εντολές και μερικά από τα πιο χρήσιμα εργαλεία, στα οποία έχουμε πρόσβαση αποκλειστικά από τη γραμμή εντολών.

Το άρθρο Η Σύγχρονη Γραμμή Εντολών Στα Windows: Οι Πιο Χρήσιμες Εντολές δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2021 | 10:00 am


Ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός Προγραμματισμού CodeBiz 2021

Με το CodeBiz, τον διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και προγραμματισμού του ThinkBiz να έχει φτάσει πλέον στο τέλος του, ήρθε η ώρα για ένα γρήγορο recap, ώστε να γνωρίσετε και εσείς τι ακολούθησε εκείνες τις μέρες. Στο φετινό ψηφιακό διαγωνισμό δώδεκα ομάδες ανέβηκαν στο stage με μοναδικό τους σκοπό να κατακτήσουν μια θέση στην κορυφή του CodeBiz. Με όπλα τους μέσα στις 16 μέρες 4 workshops και περισσότερα από 70 mentoring sessions, αγωνίστηκαν για τη πρώτη θέση.

Το άρθρο Ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός Προγραμματισμού CodeBiz 2021 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2021 | 12:00 am


Μυστικά Του VLC Για Βίντεο Και Μουσική Που Ίσως Δεν Γνωρίζατε

Ο VLC media player είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων για τον υπολογιστή. Μπορεί να παίξει πρακτικά οποιασδήποτε μορφής αρχεία μουσικής ή βίντεο, χωρίς να χρειάζεται να έχουμε εξωτερικά codecs. Στον οδηγό θα δούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον media player ανοικτού κώδικα, μαζί με τις πιο χρήσιμες κρυφές δυνατότητες που τον καθιστούν ακόμη πιο αποδοτικό σε όλες τις πλατφόρμες.

Το άρθρο Μυστικά Του VLC Για Βίντεο Και Μουσική Που Ίσως Δεν Γνωρίζατε δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2021 | 10:00 am


Απεγκατάσταση Προγραμμάτων: Οι Καλύτερες Δωρεάν Εφαρμογές

Η απεγκατάσταση προγραμμάτων μέσα από τα Windows, με τον uninstaller του εκάστοτε προγράμματος, συχνά είναι ανεπαρκής. Ανάλογα με την εφαρμογή, η απεγκατάσταση μπορεί να αφήσει στο σύστημά μας αρχεία, φακέλους, και καταγραφές στο μητρώο (registry), που μας είναι εντελώς άχρηστα, και ενδεχομένως επιβαρύνουν το σύστημα. Στον οδηγό θα δούμε τις καλύτερες και πιο εύκολες εφαρμογές για απεγκατάσταση προγραμμάτων σε βάθος, ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους, καθώς και πώς λειτουργούν στην πράξη.

Το άρθρο Απεγκατάσταση Προγραμμάτων: Οι Καλύτερες Δωρεάν Εφαρμογές δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2021 | 10:00 amΦιλικοί ιστότοποι: