Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Deutsche Welle

Αλλάζει πρόσωπο το ίντερνετ

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε τη νέα οδηγία για τα πνευματικά δικαιώματα. Δίκαιη ανταμοιβή ή προληπτική λογοκρισία για τους δημιουργούς;

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2019 | 4:32 pm


O Μακρόν δίνει ευρωπαϊκή νότα στην επίσκεψη Σι Ζινπίνγκ

Εκμεταλλευόμενος την ευρωπαϊκή περιοδεία του κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ και την επίσκεψή του στο Παρίσι, ο γάλλος πρόεδρος Μακρόν συγκάλεσε σήμερα μίνι συνάντηση κορυφής με τη συμμετοχή των Μέρκελ και Γιούνκερ.

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2019 | 3:31 pm


Eν αναμονή των εναλλακτικών προτάσεων για το Brexit

Η πλειοψηφία των βουλευτών αφαίρεσε από την Τερέζα Μέι τον πρώτο ρόλο στην διαπραγμάτευση με τις Βρυξέλλες, σε μια προσπάθεια να εξετάσει μια σειρά εναλλακτικών προτάσεων.

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2019 | 3:31 pm


Εκμετάλλευση της Αγίας Σοφίας προς άγραν ψήφων

Ο γερμανικός Τύπος για τις δηλώσεις Ερντογάν σχετικά με το ενδεχόμενο μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και την χθεσινή παρενόχληση του πρωθυπουργικού ελικοπτέρου από τουρκικά μαχητικά στην πτήση προς το Αγαθονήσι.

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2019 | 2:47 pm


Εκκένωση δημαρχείων μετά από απειλές για βόμβα

Χιλιάδες δημοτικοί υπάλληλοι σε επτά πόλεις αναγκάστηκαν να εκκενώσουν το πρωί τα γραφεία τους. Η εισαγγελία Βερολίνου κάνει λόγο για πάνω από 100 παρόμοιες υποθέσεις απειλητικών επιστολών σε ολόκληρη τη Γερμανία.

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2019 | 2:46 pm


Ποιόν ωφελεί η νέα ένταση μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ;

Σε προσωρινή, τουλάχιστον, διακοπή των εχθροπραξιών μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ φαίνεται να οδηγεί η κατάπαυση του πυρός στην οποία φέρονται να κατέληξαν χθες το βράδυ οι δυο αντιμαχόμενες πλευρές.

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2019 | 11:18 amΦιλικοί ιστότοποι: