Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Deutsche Welle

«Φλερτάρει» ο Μακρόν με την άκρα δεξιά;

Πρόσφατα ο γάλλος πρόεδρος είχε προκαλέσει διπλωματικές αντεγκλήσεις με υποτιμητικά σχόλια για Βούλγαρους και Ουκρανούς. Τι ακριβώς επιδιώκει ο Εμανουέλ Μακρόν με αυτό το φαινομενικό «φλερτ» με την άκρα δεξιά;

Δημοσιεύθηκε στις 16 November 2019 | 5:40 pm


Επέτειος στους δρόμους για τα Κίτρινα Γιλέκα

Έναν χρόνο δράσης γιορτάζουν τα Κίτρινα Γιλέκα. Δίνουν ραντεβού για νέες κινητοποιήσεις στο Παρίσι και άλλες πόλεις, ενώ η κυβέρνηση προειδοποιεί ότι η αστυνομία είναι έτοιμη να επέμβει, αν χρειαστεί.

Δημοσιεύθηκε στις 16 November 2019 | 3:24 pm


Η Κούβα γιορτάζει και επιμένει

500 χρόνια ιστορίας γιορτάζει σήμερα η Αβάνα, πρωτεύουσα της Κούβας και μία από τις παλαιότερες πόλεις στον αποκαλούμενο Νέο Κόσμο. Το παρών δίνει και ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Δημοσιεύθηκε στις 16 November 2019 | 3:00 pm


Θωρακισμένη η Γερμανία έναντι νέας κρίσης;

Στο μικροσκόπιο αναλυτών και σχολιαστών μεταξύ άλλων η νέα έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα αλλά και το «άτολμο» προσχέδιο του γερμανικού προϋπολογισμού για το 2020.

Δημοσιεύθηκε στις 16 November 2019 | 9:41 am


Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός κατά της ιλαράς στη Γερμανία

Η Γερμανία τάχθηκε κατά του αντιεμβολιαστικού κινήματος με θέσπιση νόμου για υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά της ιλαράς. Κανένα παιδί δεν θα γίνεται δεκτό σε σταθμούς και σχολεία χωρίς να έχει κάνει αποδεδειγμένα το εμβόλιο.

Δημοσιεύθηκε στις 15 November 2019 | 4:44 pm


Μεγάλη τύχη για τη Γερμανία η απόφαση της Tesla

Η μονάδα παραγωγής της Tesla στη Γερμανία θα επιδράσει θετικά στον ανταγωνισμό, εξαναγκάζοντας τους γερμανούς κατασκευαστές να προωθήσουν περισσότερο την ηλεκτροκίνηση, εκτιμά στην DW ο γερμανός αναλυτής Φ. Σβόπε.

Δημοσιεύθηκε στις 15 November 2019 | 4:28 pmΦιλικοί ιστότοποι: