Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Deutsche Welle

Από ρεκόρ σε ρεκόρ ο ελληνικός τουρισμός

Ο γερμανικός Τύπος εστιάζει εκ νέου στην αξιοσημείωτη ελληνική τουριστική ανάπτυξη ενώ επισημαίνει και τις καταστροφικές επιπτώσεις του πληθωρισμού στην τουρκική οικονομία.

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2018 | 10:11 pm


Μέρκελ: «Αλληλεγγύη είναι η υπέρβαση εθνικών εγωισμών»

Μία ξεχωριστή συζήτηση με την Άγκελα Μέρκελ για το μέλλον της ΕΕ. Εκτενής ατζέντα, υψηλοί τόνοι, αυτοκριτική, χιουμοριστικές αναφορές από Ζαν-Κλωντ Γιούνκερ και μεμονωμένους ευρωβουλευτές.

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2018 | 7:17 pm


Ξέπλυμα μαύρου χρήματος από ναρκωτικά στη Γερμανία

Στο Παρίσι ξεκινάει μια μεγάλη δίκη στην οποία 14 άτομα κατηγορούνται ότι ξέπλυναν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από ναρκωτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του NDR, WDR και SZ το δίκτυο Cedar χρησιμοποιούσε κυρίως τη Γερμανία.

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2018 | 4:33 pm


«Αγκομαχά» η γερμανο-γαλλική ατμομηχανή

Ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών προειδοποίησε για «ρήγμα εμπιστοσύνης» στις γερμανο-γαλλικές σχέσεις. Κάλεσε το Βερολίνο να μην χρονοτριβεί και να συναινέσει μεχρι τέλος του χρόνου στην εμβάνθυνση της ευρωζώνης.

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2018 | 3:40 pm


«Η Ρώμη θα υποχωρήσει αν ανέβουν τα επιτόκια»

Λήγει σήμερα η διορία που έθεσε η Κομισιόν στην Ιταλία για να καταθέσει νέο προσχέδιο προϋπολογισμού. Διαφορετικά απειλεί με κυρώσεις. Η κρίση χρέους στην Ιταλία ωστόσο αποκαλύπτει πολλά για τα εκ γενετής λάθη του ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2018 | 9:45 am


«Οι γεωτρήσεις αναζωπυρώνουν το Κυπριακό»

Η ανησυχία για νέες εντάσεις Κύπρου και Άγκυρας με αφορμή τις γεωτρήσεις στη Μεσόγειο και οι φόβοι για κλιμάκωση της διένεξης Ρώμης - Βρυξελλών για τον ιταλικό προϋπολογισμό στα σχόλια του γερμανόφωνου Τύπου.

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2018 | 11:06 pmΦιλικοί ιστότοποι: