Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Deutsche Welle

Σύγκρουση Ιταλίας - Γαλλίας για τους μετανάστες

Νέα σύγκρουση Ιταλίας και Γαλλίας για τους μετανάστες. Αυτή τη φορά, αιτία ήταν οι δηλώσεις του αρχηγού των Πέντε Αστέρων Λουίτζι Ντι Μάιο.

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 4:14 pm


Η Μέι θέτει νέα διλήμματα

Με την υπόσχεση ότι θα καταβάλλει προσπάθειες για συντομότερη διάρκεια των ανοιχτών συνόρων στην Ιρλανδία, η Τερέζα Μέι θέτει ενώπιον διλήμματος 70 βουλευτές. Είτε η συμφωνία της κυβέρνησης είτε αναβολή του Brexit.

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 2:33 pm


Οι πολυεθνικές πληρώνουν ελάχιστους φόρους στην ΕΕ

Οι φορολογικοί συντελεστές κάθε χώρας είναι λίγο πολύ γνωστοί. Σε πολλές χώρες- μέλη της ΕΕ ωστόσο οι πολυεθνικές καταβάλλουν πολύ χαμηλότερους φόρους από τους προβλεπόμενους, διαπιστώνει έκθεση των Ευρωπαίων Πρασίνων.

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 12:36 pm


Ελλάδα-ΠΓΔΜ: Απαιτούνται μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης

Σηματοδοτεί η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών το τέλος της πολύχρονης διαμάχης Ελλάδας-ΠΓΔΜ; Θα έπρεπε να τεθεί η συμφωνία στην κρίση των πολιτών; Και γιατί είναι τόσο σημαντικό το ζήτημα και για τα υπόλοιπα Βαλκάνια;

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 11:29 am


Από τη Συνθήκη των Ηλυσίων στη Συνθήκη του Άαχεν

Η νέα Συνθήκη φιλίας που υπεγράφη από Μέρκελ και Μακρόν στο Άαχεν στοχεύει στην εμβάθυνση των διμερών σχέσεων σε εποχή κρίσης στην ΕΕ. Τελευταία, η γερμανογαλλική ατμομηχανή στην Ευρώπη έχει χάσει τη δυναμική της.

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 9:43 am


Handelsblatt: H ελληνική οικονομία ανακάμπτει

Η ανάκαμψη της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας σύμφωνα με τη Bundesbank αλλά και η ανάλυση των λόγων που ωθούν τους Έλληνες «να επαναστατούν κατά της Βόρειας Μακεδονίας» στον γερμανόφωνο τύπο.

Δημοσιεύθηκε στις 22 January 2019 | 8:39 amΦιλικοί ιστότοποι: