Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    >    Ειδήσεις & Νέα

Deutsche Welle

Πολωνία: Αντιγερμανικοί τόνοι στις προεδρικές εκλογές

Λίγο πριν τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών ο πρόεδρος Ντούντα θεωρεί ότι γερμανικά ΜΜΕ παρεμβαίνουν στον προεκλογικό αγώνα. Στο μεταξύ η διαφορά με τον αντίπαλό του είναι οριακή. Όλα να ενδεχόμενα ανοιχτά.

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2020 | 9:26 pm


Η πανδημία γονατίζει τον ιταλικό τουρισμό

Ο ιταλικός τουριστικός τομέας υποφέρει. Παρά τις διαφημιστικές εκστρατείες και τις προσφορές, η οικονομική ζημιά είναι τεράστια. Μείωση ξένων τουριστών πάνω από 93%. Απειλούνται 140.000 θέσεις εργασίας.

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2020 | 3:50 pm


Ο Ερντογάν κάνει πράξη το νεοοθωμανικό όραμα

Ανοιχτό παραμένει το ερώτημα για αν το και πως θα καλυφθούν τα ψηφιδωτά και οι αγιογραφίες στην Αγία Σοφία, όπως προβλέπει το Ισλάμ, πριν την πρώτη μουσουλμανική προσευχή στις 24 Ιουλίου.

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2020 | 3:17 pm


Mεγαλώνει το χάσμα Τουρκίας - Δύσης

Ο γερμανικός τύπος σχολιάζει την απόφαση για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας από μουσείο σε τζαμί. Μια θετική αποτίμηση της μέχρι τώρα θητείας της κυβέρνησης Μητσοτάκη επιχειρεί η FAZ.

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2020 | 10:34 am


Σρεμπρένιτσα: Η τιμωρία ήρθε, η συμφιλίωση αργεί

Πέρασαν 25 χρόνια από τη γενοκτονία της Σρεμπρένιτσα. Οι υπαίτιοι τιμωρήθηκαν, αλλά οι πληγές δεν έκλεισαν, λέει στην DW ο Σερζ Μπράμερτς, εισαγγελέας του Δικαστηρίου για την πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY).

Δημοσιεύθηκε στις 11 July 2020 | 8:48 am


Συνδυασμός του Ταμείου Ανάκαμψης με μεταρρυθμίσεις

Γερμανία και Ολλανδία συμφωνούν ότι οι επιχορηγήσεις θα πρέπει να συνδεθούν με μεταρρυθμίσεις. Ανοιχτό το θέμα, πόσο στενά θα παρακολουθούνται οι μεταρρυθμίσεις και από ποιον;

Δημοσιεύθηκε στις 10 July 2020 | 2:25 pmΦιλικοί ιστότοποι: