Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Χρυσή αυγή

Γιατί να ψηφίσεις Χρυσή Αυγή! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Έρχονται εκλογές και θα πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για τους οποίους οι Έλληνες πολίτες επιβάλλεται να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή. Πρώτα απ’ όλα γιατί η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει ότι τα στελέχη της δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί και ότι όλα αυτά τα χρόνια, 7 ολόκληρα χρόνια, αγωνίστηκαν με σθένος, δύναμη, ενάντια σε διώξεις, αποκλεισμούς, φυλακίσεις και παραμείνανε σταθεροί στις Ιδέες τους.

Ήταν Μάιος του 2012, όταν η Χρυσή Αυγή έκανε την δυσάρεστη, για το σύστημα έκπληξη, να εισέλθει πανηγυρικά στη Βουλή με 7%. Θυμάμαι πάρα πολύ χαρακτηριστικά ότι σε μία μικρή αίθουσα ξενοδοχείου πλησίον των γραφείων μας στην οδό Δηλιγιάννη είχα πει απευθυνόμενος προς τον κόσμο των τηλεοπτικών σταθμών πολυτελείας, το δημοσιογραφικό και οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο την φράση: «VENI, VIDI, VICI». Τουτέστιν «Ήλθον, είδον, ενίκησον». Για μία ακόμη φορά θα το πει και σε αυτές τις εκλογές η Χρυσή Αυγή.

Χρυσή Αυγή για να σώσουμε την Μακεδονία μας

Δεύτερος λόγος για τον οποίο πρέπει οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή, είναι ότι είναι το μόνο κόμμα που με απόλυτη συνέπεια και κατηγορηματικά τίθεται ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών, ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.

Αρχικά, με την δήλωση την δική μου όταν υπεγράφη η συμφωνία αυτή, προς τον ΟΗΕ και τους άλλους διεθνείς οργανισμούς, ότι δεν θα την αναγνωρίσουμε ποτέ. Ακολούθως, προβάλλοντας ένσταση αντισυνταγματικότητας και απαιτώντας ψηφοφορία από 180 βουλευτές στη Βουλή, μία πρόταση την οποία αρνήθηκε η Ν.Δ. και μάλιστα με έναν δεκάρικο λόγο του Δένδια, ο οποίος χειροκροτήθηκε ένθερμα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης προτείναμε την παραίτηση των βουλευτών της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και της Χρυσής Αυγής ούτως ώστε μοιραία να προκηρυχθούν εκλογές και να μην προλάβουν να υπογράψουν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Όποιος ψηφίζει Χρυσή Αυγή, ψηφίζει για κανέναν συμβιβασμό στο θέμα της Μακεδονίας μας. Όποιος ψηφίζει την Ν.Δ., ψηφίζει για την εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών, όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και μόνο το γεγονός ότι έχει υποψήφιο στο ευρωψηφοδέλτιο τον Καιρίδη ο οποίος είναι υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών και έχει πει κατά καιρούς ανθελληνικές απόψεις, πολύ προκλητικές για κάθε πατριώτη, νομίζω ότι λέει πολλά.

Ενάντια στην Ευρώπη των τοκογλύφων

Η Χρυσή Αυγή δεν στήριξε ποτέ κανένα Μνημόνιο, ούτε του ΠΑΣΟΚ, ούτε της Νέας Δημοκρατίας, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ. Στάθηκε ενάντια στην πολιτική των Μνημονίων αντίθετα με κάποιους άλλους πολιτικούς σχηματισμούς εθνικο-κακομοίρηδων, που παριστάνουν τους ακροδεξιούς και οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν πολιτική καριέρα υβρίζοντας την Χρυσή Αυγή. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει κανείς από αυτούς το 3%, άρα η ψήφος σε αυτούς τους σχηματισμούς δεν έχει κανέναν άλλον σκοπό παρά να κόψει από την Χρυσή Αυγή. Η ψήφος στους επαγγελματίες «εθνικόφρονες» των μνημονίων είναι μια χαμένη ψήφος. Η μόνη ψήφος απροσκύνητη και ασυμβίβαστη είναι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή.

Οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές πρέπει να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή γιατί η Χρυσή Αυγή έχει πρόταση πολιτική για την Ευρώπη και ο λόγος της είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένος με τον επαναστατικό λόγο των εθνικιστών που πολεμούν το τέρας της Ευρώπης των Βρυξελλών, της Ευρώπης όπου η γερμανική ιθύνουσα τάξη καθορίζει την πολιτική της. Εμείς αγωνιζόμαστε για μια νέα Ευρώπη των Πατρίδων.

Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι μια πρόταση Τιμής και όσοι ψηφίσουν Χρυσή Αυγή θα έχουν να λένε στο μέλλον στα παιδιά τους ότι σε καιρούς δύσκολους, προσκυνημένους, όπου κυριαρχούσαν στην Πατρίδα οι γραικύλοι και οι ραγιάδες, αυτοί έμειναν όρθιοι και υπερήφανοι με την Χρυσή Αυγή.

Για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη

Σε λίγες μέρες έχουμε Ευρωεκλογές: Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για μια Ελλάδα δυνατή και ελεύθερη μέσα σε μια έντιμη Ευρώπη. Γιατί η Ευρώπη στην οποία ζούμε σήμερα δεν είναι έντιμη. Πιστεύουμε σε μια Ευρώπη η οποία δεν θα έχει σκοπό της να υποδουλώσει την Πατρίδα μας με δάνεια και με εξαρτήσεις, αλλά θα μας αφήσει ελεύθερους να κάνουμε μια δημιουργική εθνική πολιτική.

Ευρωεκλογές 2019, η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι μια ψήφος η οποία προστίθεται στις ψήφους των Εθνικιστών από την Ισπανία, μέχρι την Ιταλία, την Γαλλία, την Ουγγαρία, την Αυστρία και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για να αλλάξουμε την Ευρώπη. Αυτή την Ευρώπη δεν την θέλουμε. Αυτή η Ευρώπη κατέστρεψε την Πατρίδα μας.

Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για μια Ευρώπη φρούριο ενάντια στην παράνομη μετανάστευση που απειλεί την εθνική ταυτότητα των λαών μας. Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για μια Εθνική οικονομική πολιτική, ενάντια στον προστατευτισμό των Βρυξελλών και της Ευρώπης, η οποία έχει καταστρέψει την εθνική μας οικονομία. Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή γιατί θέλουμε μια Ελλάδα στην Ευρώπη όχι σαν μια χώρα μέσα σε όλες τις άλλες, αλλά με ισχυρή εθνική ταυτότητα.

Και ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή ακολουθώντας το δόγμα ότι είμαστε πρώτα Έλληνες και μετά Ευρωπαίοι.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 2:08 pm


Ενημερωτική δράση της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” στα Μέγαρα

Κλιμάκιο υποψηφίων της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Ηλία Παναγιώταρο και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά περιόδευσε στα Μέγαρα όπου πραγματοποίησε ενημερωτική δράση με προεκλογικό υλικό.

Ο συναγωνιστές μοίρασαν χιλιάδες φυλλάδια με το πρόγραμμα της "Ελληνικής Αυγής", ώστε να γίνει η Αττική και πάλι Ελληνική και έτυχαν θερμής υποδοχή από τους κατοίκους της περιοχής.

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 12:44 pm


Γιάννης Λαγός στο Ant1 Λακωνίας: Μόνο Χρυσή Αυγή για να σώσουμε την Πατρίδα μας! Ηχητικό

Συνέντευξη για τις επερχόμενες εκλογές έδωσε ο βουλευτής Β’ Πειραιά και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός στον Ant1 Λακωνίας.

Ο Συναγωνιστής επεσήμανε την άνοδο και την δημοφιλία της Χρυσής Αυγής στον Ελληνικό Λαό και δη στην Βόρειο Ελλάδα, σε αντίθεση με τα συστημικά αντεθνικά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Ταυτόχρονα τόνισε ότι μαζί με την Χρυσή Αυγή διαφαίνεται η άνοδος και άλλων εθνικιστικών κινημάτων σε όλες της χώρες της Ευρώπης, γεγονός που οφείλεται στην συνεχιζόμενη παρακμή του Ευρωπαϊκού πολιτισμού και την ραγδαία επέλαση του Ισλάμ στην Γηραιά Ήπειρο.

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 11:33 am


Κυκλοφορεί σήμερα η Εθνική εφημερίδα “Εμπρός” (304)

Διαβάστε στο φύλλο που κυκλοφορεί:

 • Μιας νέας δόξης ανατέλλει ο καιρός - Ηλίας Κασιδιάρης & Ηλίας Παναγιώταρος: Για τον Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής με την Ελληνική Αυγή
 • Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ανατείλει μια Νέα Ελλάδα επάνω στα ερείπια ενός ψευτορωμαίικου
 • Οι αυτοδιοικητικοί συνδυασμοί της Χρυσής Αυγής στις Περιφέρειες και στους Δήμους
 • 26 Μαΐου ψηφίζω για την Αθήνα, την Αττική, την Ευρώπη, το Αύριο
 • ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Η αρχή της μάχης για την Ευρώπη των Εθνών και των Πατρίδων!
 • ΜΑΤΙ - ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗ - Δούρου: «Άστο να ξεχαστεί…» -Εμείς, δεν ξεχνάμε
 • ΑΠΟΨΗ: Πόση Δημοκρατία έχουμε σήμερα;
 • Ανάχωμα στον εθνομηδενισμό και όχι στον Εθνικισμό
 • Η Αυγή που έρχεται θα είναι Δική μας!
 • Σε Αθήνα και Βρυξέλλες η καρδιά της Ελλάδος χτυπά εθνικιστικά
 • ΥΓΕΙΑ: Μαύρη τρύπα στο ΕΣΥ από τους λαθρομετανάστες

Εθνική Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ – Η  Φωνή της Αλήθειας

Κυκλοφορεί το Σάββατο 25 Μαΐου 2019 και κάθε Σάββατο με 1,30 ευρώ

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 10:00 am


Τελικό μήνυμα ΕΛΑΜ: Στις 26 του Μάη η Ευρώπη γυρίζει σελίδα

Στις 26 του Μάη η Ευρώπη γυρίζει σελίδα στις αντεθνικές και αντιλαϊκές πολιτικές των σκληρών μέτρων λιτότητας.

Στις 26 του Μάη η Κύπρος μπορεί να είναι μέρος αυτής της μεγάλης αλλαγής, δίνοντας την καλύτερη απάντηση στο παλαιοκομματικό κατεστημένο, των αντεθνικών πολιτικών, των σκανδάλων, της διαφθοράς και της ασυδοσίας.

Στις 26 του Μάη, με το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Ευρωβουλή, οικοδομούμε μια διαφορετική Ευρώπη. Αγωνιζόμαστε για την Ευρώπη των Εθνών, με επίκεντρο τον άνθρωπο.

elamcy.com

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 8:55 am


Σαν σήμερα το 1834 οι ξενόδουλοι καταδικάζουν σε θάνατο τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τον Πλαπούτα

Θλιβερή επέτειος σήμερα, ενδεικτική της δουλοπρέπειας του ελλαδικού κράτους της ξενοκρατίας εκείνης της εποχής, αλλά και της συνέχειας αυτού μέχρι και σήμερα.

Σαν σήμερα, λοιπόν, το δοτό δικαστήριο του βαυαρού αντιβασιλέα, κατ’ εντολή των γνωστών παγκόσμιων συνωμοτών, καταδικάζει σε θάνατο δια καρατομήσεως του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και του Πλαπούτα με την κατηγορία της «εσχάτης προδοσίας» και της «προσπάθειας ανατροπής του πολιτεύματος».

Μάρτυρες υπερασπίσεως σε εκείνη την δίκη – ντροπή ήταν 115 Έλληνες, αλλά και ολάκερος ο Ελληνικός Λαός, αλλά και η Ιστορία. Απέναντί τους, μάρτυρες κατηγορίας, 44 βαυαροί ψευδομάρτυρες. Όπως χαρακτηριστικά περιέγραψε στα απομνημονεύματά του ο Κολοκοτρώνης:

«Μ’ έβαλαν εννέα μήνες φυλάκιση, χωρίς να βλέπω κανέναν εκτός από τον δεσμοφύλακά μου. Δεν ήξερα τόσους μήνες τι γίνεται έξω, ποιος ζει, ποιος πεθαίνει, ποιον άλλον έχουν φυλακισμένο. Δεν ήξερα γιατί μ’ έχουν φυλακισμένο. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα φτάσουν σε τέτοιο σημείο να φτιάξουν ψευδομάρτυρες».

Δύο δικαστές, ο Τερτσέτης και ο Πολυζωίδης, δεν υπέγραψαν για λόγους συνειδήσεως την επαίσχυντη αυτή απόφαση, βασανίστηκαν και οδηγήθηκαν στην περιβόητη «Δίκη των Δικαστών». «Δεν θα με έχετε συνεργό στον ΦΟΝΟ δύο ΑΘΩΩΝ ανθρώπων», είπε ο Τερτσέτης, ενώ ο Πολυζωίδης στο ίδιο μήκος κύματος ανέφερε: «Προτιμώ να μου κόψετε το χέρι, αλλά δεν υπογράφω. Το σώμα μου μπορείτε να κάμετε όπως θέλετε, μα τον στοχασμό μου, την συνείδησή μου, ποτέ δεν θα μπορέσετε να την παραβιάσετε».

Σήμερα, 185 χρόνια μετά δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στο προτεκτοράτο του Ελλαδιστάν. Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής βρέθηκε στην φυλακή ή με αυστηρούς περιοριστικούς όρους με βάση τις καταθέσεις «ανώνυμων» ψευδομαρτύρων και δικάζονται σε μία δίκη – παρωδία άνευ ουσιαστικά κατηγορητηρίου. Είχε προηγηθεί, βέβαια, η «παρέλαση» με τις χειροπέδες μπροστά από τις κάμερες, προκειμένου να σπάσει το φρόνημα των Χρυσαυγιτών.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, σαφώς, αφού το πραγματικό κατηγορητήριο της Χρυσής Αυγής είναι ενάντια στην βούλησή της να φέρει πραγματική Ανεξαρτησία στην χώρα. Το ίδιο κατηγορητήριο αντιμετώπισε και ο Κολοκοτρώνης με τον Πλαπούτα το 1834.

Τότε ο Κολοκοτρώνης στο άκουσμα της απόφασης και απαντώντας σε ένα από τα πρωτοπαλίκαρά του, ο οποίος του ψιθύρισε «Άδικα σε σκοτώνουν στρατηγέ…» απάντησε «Γι’ αυτό λυπάσαι; Καλύτερα να σε σκοτώνουν άδικα, παρά δίκαια.

Σήμερα, η εικόνα του Αρχηγού μας, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, να περπατά χαμογελαστός δίπλα στους πραίτορες, όντας Ελεύθερος παρά τις χειροπέδες, μας δίνει το έναυσμα για ανένδοτο αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, έναν αγώνα εναντίον όλων.

Κώστας Αλεξανδράκης

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 7:28 am


Εκλογικοί αντιπρόσωποι: Όλοι στην μάχη του εκλογικού Αγώνα!

Η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν πολιτικό Αγώνα ενάντια στον ανορθόδοξο πόλεμο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, την κατασυκοφάντηση, την φίμωση και τις τρομοκρατικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους.

Το ύστατο σχέδιο του συστήματος για ανάσχεση της επερχόμενης Νίκης της Χρυσής Αυγής στις αυτοδιοικητικές και τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου είναι η αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω νοθείας.

Απαντάμε και σε αυτό το τελευταίο "χαρτί" του καθεστώτος με μαζική συμμετοχή εκλογικών αντιπροσώπων της Χρυσής Αυγής σε όλα τα εκλογικά κέντρα της Επικράτειας.

ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ! Καμία εθνικιστική ψήφος δεν θα πάει χαμένη.

Δηλώσεις συμμετοχών: 210 6985 121, 6956 608 710, 6909 103541

Email: [email protected]

Για την Βόρειο Ελλάδα: 2310519873

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 1:21 am


Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Επιτέλους είδαμε τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής στην τηλεόραση, να ακούσουμε και εμείς ως ψηφοφόροι τις θέσεις του κόμματος. Πραγματικά σε όλα όσα λέει ο κύριος Μιχαλολιάκος έχει απόλυτο δίκιο, ακόμη και για το ΠΑΣΟΚ που κατηγορείται και στελέχη του έχουν μπει φυλακή, επειδή καταλήστευσαν το κράτος, δίνεται οικονομική χρηματοδότηση την ίδια στιγμή που χρωστάει 200 εκατομμύρια ευρώ στην τράπεζα. Να ξέρετε τους έχουμε πάρει χαμπάρι εδώ και χρόνια και σε αυτό έχει βοηθήσει ο λόγος της Χρυσής Αυγής, που μας ξεστράβωσε και είδαμε την αλήθεια. Γι΄αυτό σας φιμώνουν, επειδή λέτε την αλήθεια στον κόσμο. Μ΄ εσάς μάθαμε για τον στημένο ρόλο των δημοσιογράφων, μ΄ εσάς για τις συμφωνίες και τις προδοσίες κατά της Πατρίδας μας. Αλλά ακόμη και έτσι, με τον ελάχιστο χρόνο που σας δίνουν να ξέρετε ότι έχετε όλους τους Έλληνες με το μέρος σας και την Κυριακή των εκλογών θα επικρατήσει η Φωνή των Ελλήνων, η Χρυσή Αυγή.

Πέτρος Κ.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αθανάσιος Κωνσταντίνου στο OPEN - ΒΙΝΤΕΟ

Η αρχαία Ελλάδα ήταν η Αυγή της δημοκρατίας, η Αυγή της φιλοσοφίας, η Αυγή της ιατρικής, η Αυγή των μαθηματικών, η Αυγή της κωμωδίας, η Αυγή της ποίησης, η Αυγή της τραγωδίας, η Αυγή της γραμματικής, η Αυγή της γλυπτικής, η Αυγή της ιστορίας, η Αυγή της λογοτεχνίας. Η αρχαία Ελλάδα είναι η Αυγή του σύγχρονου πολιτισμού. Πολύ σύντομα ανατέλλει πάνω από την Πατρίδα μας, ξανά μετά από πολλά χρόνια μια Χρυσή Αυγή.

Σπύρος Γ, Πειραιάς

Τρόμος στις φυλλάδες του κατεστημένου: Ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή και πληγώνουμε την Ευρώπη!

Eίδα βίντεο στα social media που έδειχνε την υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για το Δήμο της Αθήνας να μας δίνει οδηγίες πώς να φοράμε την μαντήλα των ισλαμιστών. Ε, ναι γιατί η λογική των δημοκρατών είναι να φορέσουμε όλες μαντήλες για να αισθάνεται καλύτερα ο κόσμος, να υπάρχει αλληλεγγύη, όχι για εμάς προφανώς που δεν φοράμε αλλά γι΄ αυτές που φορούν. Το θέμα δεν είναι ρατσιστικό όχι, το θέμα είναι βαθιά πολιτισμικό όποιος δεν καταλαβαίνει ότι το Ελληνικό Πνεύμα πρέπει να κυριαρχήσει στον πλανήτη είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ο μισογυνισμός είναι η άλλη πλευρά του νομίσματος, εμείς ως Ελληνίδες δεν χρειαζόμαστε να πάμε την χώρα 500 χρόνια πίσω για να επανέλθει η ηθική και να σταματήσει η κρίση. Χρειαζόμαστε να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας το Αθάνατο Αρχαίο Ελληνικό πνεύμα της Σχολής του Πλάτωνος. Φτάνει πια με τον σκοταδισμό αιώνων, ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας και αυτό μόνο με την Χρυσή Αυγή μπορούμε να το επιτύχουμε.

Ελευθερία Ν.

Μετά τον Μητσοτάκη έκκληση και του Τσίπρα προς την Νεολαία να μην ψηφίσει Χρυσή Αυγή

Δημοσιεύθηκε στις 25 May 2019 | 12:36 am


Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΝΔ στην Θράκη πήγανε επίσκεψη στην τουρκία

Επίσκεψη σε τουρκικά πανεπιστήμια για να επιβλέψουν την εκπαίδευση της… μειονότητας πραγματοποίησαν υποψήφιοι περιφερειακού σύμβουλοι της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με τον συνδυασμό του Μέτιου, ο οποίος είναι ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως μεταδίδει το έγκριτο tourkikanea.gr, «οι Αχμέτ Ιμπράμ και Ταρκάν Μουλταζά που είναι υποψήφιοι για την περιφέρεια με την λίστα του Μέτιου επισκέφθηκαν τους Δυτικοθρακιώτες φοιτητές που σπουδάζουν στο πανεπιστήμιο Ναμίκ Κεμάλ στο Τεκίρνταγ».

Εκεί, οι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΝΔ βγάλανε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας εδώ, είδαμε το ποσό εξοπλισμένοι είναι οι φοιτητές μας που σπουδάζουν εδώ όσον αφορά τα μειονοτικά θέματα, όπως και το πόσο έχουν αντιληφθεί την σημασία που έχουν οι εκλογές της 26ης Μαΐου. Εμείς ως περιφερειακοί σύμβουλοι, υπογραμμίσαμε το πόσο σημαντικές είναι αυτές οι εκλογές για την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης και τους καλέσαμε για να ψηφίσουν στις εκλογές αυτές στις 26 Μαΐου στην Ελλάδα. εστιάζοντας στην σημασία που έχει ο πρώτος γύρος των εκλογών είπαμε στους φοιτητές μας προς οι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι θα εκλεγούν από την πρώτη φορά και ότι για αυτό η καλύτερη επιλογή για τη μειονότητα είναι να ψηφίσουν στον πρώτο γύρο. Επίσης τους είπαμε πως όπως κάναμε μέχρι σήμερα έτσι και από τώρα και μετά θα συνεχίσουμε να τους βοηθούμε στην επίλυση των θεμάτων τους είτε σχετικά με την εκπαίδευση η σχετικά με άλλα θέματα που έχουν.”

Να χαίρονται οι «πατριώτες» της ΝΔ τους περιφερειακούς τους συμβούλους και ας μην νομίζει κανένας αφελής ότι αυτοί είναι «εκτός γραμμής». Δεκαετίες τώρα κυβέρνησε τον τόπο η ΝΔ, παραδίδοντας την μουσουλμανική μειονότητα βορά στο τουρκικό προξενείο και τους πράκτορές του.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 11:38 pm


Μια από τα ίδια και στο Ηράκλειο: “τα ρομά είναι εδώ για τον Τσίπρα τον... θεό!”

Επανάληψη του γνωστού έργου με τις συγκεντρώσεις του Τσίπρα, είχαμε και στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η ομιλία καθυστέρησε μιάμιση ώρα –αντί για τις 7:30 άρχισε στις 9:00- γιατί τα πούλμαν με τους «ευπαθείς» είχαν κολλήσει στην κίνηση λόγω των αποκλεισμένων δρόμων.

Όταν όμως κατέφτασαν, άρχισε το… πανηγύρι, με συνθήματα του τύπου «οι ρομά είναι εδώ για τον Τσίπρα τον Θεό» και κάτι άλλα ακατάληπτα για μας τους… μπαλαμούς.

Διαβάστε την συνέχεια και δείτε το βίντεο στο ethnikismos.net

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 10:32 pm


Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός στην TRT - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βουλευτής Β’ Πειραιά και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Λαγός έδωσε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην TRT και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο.

Ο Συναγωνιστής κατέστησε σαφές ότι στις επερχόμενες εκλογές η Χρυσή Αυγή θα είναι σταθερά στην τρίτη θέση παρά την φίμωση από τα κανάλια και το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, ενώ σημείωσε ότι προτεραιότητα για τους Εθνικιστές είναι η αντιμετώπιση της επέλασης του ισλάμ στην Ελλάδα και φυσικά ολόκληρη την Ευρώπη.

Ταυτόχρονα ο Ιωάννης Λαγός τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κίνημα χωρίς χρέη και οικονομικά σκάνδαλα σε αντίθεση με τα διεφθαρμένα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου γι’ αυτό και έχει κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 9:41 pm


Αγωνιστικό μήνυμα Ν. Γ. Μιχαλολιάκου από την Τ.Ο. Αχαρνών: “Στις 26 Μαΐου εκατοντάδες χιλιάδες Εθνικιστές θα πουν το μεγάλο ΝΑΙ στην Χρυσή Αυγή που έρχεται”!

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος επισκέφθηκε απόψε τα καμένα γραφεία της Τ.Ο. Αχαρνών στο Μενίδι, τα οποία χτύπησαν με βομβιστική επίθεση οι "γνωστοί-άγνωστοι" τρομοκράτες του αριστερού παρακράτους.

Συνοδεύομενος από τον Βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά και τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές Αθανάσιο Κωνσταντίνου και Νίκο Λεμοντζή έστειλε αγωνιστικό μήνυμα ότι οι επιθέσεις κράτους και παρακράτους δεν μας λυγίζουν.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος δήλωσε: "Είμαστε εδώ στα καμένα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Αχαρνών της Χρυσής Αυγής. Κάποιοι νομίζουν ότι με την τρομοκρατία θα σταματήσουν τους Εθνικιστές. Κάνουν λάθος!

Μεθαύριο Κυριακή στις 26 Μαΐου εκατοντάδες χιλιάδες Εθνικιστές σε όλη την Ελλάδα θα πουν το μεγάλο ΟΧΙ στο διεφθαρμένο σύστημα, θα πουν το μεγάλο ΝΑΙ στην Χρυσή Αυγή που έρχεται, στην Ελλάδα των ονείρων μας".

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 8:58 pm


Και το Κολωνάκι στηρίζει Ελληνική Αυγή για την Αθήνα! Θερμή υποδοχή του Ηλία Κασιδιάρη - ΒΙΝΤΕΟ

Τελικά επιβεβαιώνονται οι μετρήσεις που δίνουν πολύ ψηλά ποσοστά στην Χρυσή Αυγή και στο Κολωνάκι.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έγινε δεκτός με θερμές εκδηλώσεις υποστήριξης στην πλατεία Κολωνακίου, που θεωρείται "έδρα" των αντιπάλων μας. Φαίνεται πως πλέον πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στην Αθήνα.

Οι κάτοικοι, αλλά και οι πελάτες των καφέ, φωτογραφήθηκαν με τον υποψήφιο Δήμαρχο της Ελληνικής Αυγής και αντάλλαξαν απόψεις μαζί μας σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών.

Οι πάντες είναι απόλυτα βέβαιοι ότι περνάμε στον δεύτερο γύρο και διεκδικούμε την δημαρχία της Αθήνας.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 8:29 pm


Ο Ιωάννης Αϊβατίδης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με την «Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο»

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για το Ιόνιο» με επικεφαλής τον Ιωάννη Αϊβατίδη διεκδικεί την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Γνώμονα της πολιτικής μας προσέγγισης θα αποτελέσει το ιδεολογικό πλαίσιο του Λαϊκού Συνδέσμου «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», προσαρμοσμένο στις ανάγκες και απαιτήσεις του αυτοδιοικητικού γίγνεσθαι. Η απαρέγκλιτη προσήλωσή μας στο αξιακό σύστημα του Ελληνικού Έθνους, αποτελεί την ισχυρότερη εγγύηση επιτυχίας του εγχειρήματος.

Ο σεβασμός των ιστορικών, πολιτισμικών, πολιτιστικών και περιβαλλοντικών αξιών και αγαθών των Ιονίων Νήσων, αποτελεί τη βάση της προσπάθειας. Στόχος της «Ελληνικής Αυγής για το Ιόνιο» είναι ένα καλύτερο αύριο για τα νησιά μας.

Καλούμε τους συμπολίτες μας, σε όλες τις περιφερειακές ενότητες (Ζακύνθου, Ιθάκης, Κερκύρας, Κεφαλληνίας και Λευκάδος) να στηρίξουν αυτόν τον έντιμο, ανυστερόβουλο και παρά τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, ελπιδοφόρο πολιτικό αγώνα. Για την Ελληνική Αυγή των Ιονίων Νήσων!

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 8:03 pm


Ευρωεκλογές 2019: Αποσπάσματα ομιλιών από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα - ΒΙΝΤΕΟ

Πλήθος ενθουσιωδών Συναγωνιστών μέσα από την χθεσινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα έστειλε ηχηρό μήνυμα στήριξης της Χρυσής Αυγής στις εκλογές της 26ης Μαΐου για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη!
 

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 7:27 pm


Διαβάστε στην ΕΜΠΡΟΣ που κυκλοφορεί αύριο το άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ανατείλει μια Νέα Ελλάδα επάνω στα ερείπια ενός ψευτορωμαίικου

Οργιάζει η προπαγάνδα και η πόλωση λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, εκλογές για το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, αλλά και για Δήμους και περιφέρειες.

Μέγα ζητούμενον ολόκληρου του πολιτικού κατεστημένου και των ολιγαρχών του πλούτου, οι οποίοι το στηρίζουν, το να μην είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και πάλι για τέταρτη συνεχόμενη εκλογή η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα "Εμπρός" που κυκλοφορεί αύριο. Διαβάστε επίσης:

 • Μιας νέας δόξης ανατέλλει ο καιρός - Ηλίας Κασιδιάρης & Ηλίας Παναγιώταρος: Για τον Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής με την Ελληνική Αυγή
 • Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ανατείλει μια Νέα Ελλάδα επάνω στα ερείπια ενός ψευτορωμαίικου
 • Οι αυτοδιοικητικοί συνδυασμοί της Χρυσής Αυγής στις Περιφέρειες και στους Δήμους
 • 26 Μαΐου ψηφίζω για την Αθήνα, την Αττική, την Ευρώπη, το Αύριο
 • ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Η αρχή της μάχης για την Ευρώπη των Εθνών και των Πατρίδων!
 • ΜΑΤΙ - ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗ - Δούρου: «Άστο να ξεχαστεί…» -Εμείς, δεν ξεχνάμε
 • ΑΠΟΨΗ: Πόση Δημοκρατία έχουμε σήμερα;
 • Ανάχωμα στον εθνομηδενισμό και όχι στον Εθνικισμό
 • Η Αυγή που έρχεται θα είναι Δική μας!
 • Σε Αθήνα και Βρυξέλλες η καρδιά της Ελλάδος χτυπά εθνικιστικά
 • ΥΓΕΙΑ: Μαύρη τρύπα στο ΕΣΥ από τους λαθρομετανάστες

Εθνική Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ – Η  Φωνή της Αλήθειας

Κυκλοφορεί το Σάββατο 25 Μαΐου 2019 και κάθε Σάββατο με 1,30 ευρώ

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 6:49 pm


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την “Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα”, Χαράλαμπος Γιώτης στο AstraTV - ΒΙΝΤΕΟ

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με την "Ελληνική Αυγή", Χαράλαμπος Γιώτης μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων στο AstraTV και αναφέρθηκε στην ανομία που επικρατεί στην Χώρα επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση Κουφοντίνα που αποκαλύπτει την έλλειψη δημόσιας ασφάλειας αλλά και την σήψη του πολιτικού συστήματος, με τις δράσεις των παρακρατικών να έχουν κορυφωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ακόμα, ο Συναγωνιστής μίλησε για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την αποτυχημένη εξωτερική πολιτική της Χώρας που βασίζεται στην συνεχή υποχώρηση μπροστά στις απαιτήσεις των τούρκων εις βάρος της Ελληνικής Επικράτειας.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 6:21 pm


Tweet Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για το κλίμα πόλωσης από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό Twitter αναφέρθηκε στο κλίμα πόλωσης που καλλιεργούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως η μόνη κερδισμένη ψήφος είναι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή.

Η Πόλωση οργιάζει με αρχιτέκτονες και ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. ΧΑΜΕΝΗ η ψήφος και στους δύο!

Μόνη ψήφος κερδισμένη για την Πατρίδα και τον Λαό, για να αλλάξει η Ελλάδα για να τελειώσει αυτό το σάπιο σύστημα η ψήφος στην Χρυσή Αυγή, στο Κίνημα της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στην ξενοκρατία!

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 5:58 pm


Ευρωεκλογές 2019: Σε αυτά τα σημεία διανέμονται Ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής

Ψηφοδέλτια του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή για τις εκλογές της 26ης Μαΐου θα διανέμονται καθημερινά:

 • Κεντρικά γραφεία Μεσογείων 131: Από τις 09.00 π.μ. έως 21.00 μ.μ.
 • Θεσσαλονίκη (Καζαντζάκη 4): Από τις 09.00 π.μ. έως 21.00 μ.μ.
 • Δηλιγιάννη 50 (Σταθμός Λαρίσης): Από τις 19:00 έως τις 21:00
 • Πειραιάς (Αγίου Κωνσταντίνου 13, 8ος όροφος): Από τις 18:00 έως τις 21:00
   

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 5:35 pm


Ενάντια σε Κινδυνολογία και Πόλωση…  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 μέσω του διαδικτύου απέστειλα προς τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισες το παρακάτω μήνυμα:

“Κινδυνολογία και στημένες δημοσκοπήσεις από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό να φτιάξουν ένα κλίμα πόλωσης, που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Μην αφήσεις να σου κλέψουν την ψήφο μέσα σε κλίμα τρόμου και πανικού. ΔΑΓΚΩΤΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!” 

Έστειλα το μήνυμα αυτό βλέποντας καθαρά το κλίμα της πόλωσης, το οποίο τις τελευταίες ημέρες πριν τις εκλογές προσπαθούν να δημιουργήσουν τόσο η Νέα Δημοκρατία, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ. Και το προσπαθούν και οι δύο για τον απλούστατο λόγο ότι από αυτό το κλίμα θα κερδίσουν και οι δύο. Δεν είναι μόνο οι στημένες δημοσκοπήσεις, οι οποίες καλλιεργούν την εντύπωση ότι δεν υπάρχουν άλλα κόμματα πέρα από τα δύο αυτά και ότι το μέγα ζητούμενο στις εκλογές της 26ης Μαΐου θα είναι η όποια διαφορά τους. Οι δημοσκοπήσεις όμως δεν φτάνουν από μόνες τους για την καλλιέργεια αυτού του κλίματος.

Η Πόλωση και οι επιθέσεις από συμμορίες της αριστεράς

Έτσι, για το σκοπό αυτό, έχουμε τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα μέσα σε περίοδο προεκλογική, σωρεία επιθέσεων από συμμορίες της αριστεράς, επιθέσεων οι οποίες καλλιεργούν ένα κλίμα πανικού προς τους αστούς και τους “δεξιούληδες”, οι οποίοι φτάνουν στο σημείο να πιστεύουν πράγματα, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, όπως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει κομμουνιστικό καθεστώς στην Ελλάδα, θα καταργήσει τις εκλογές και θα επιβάλει σοβιετικό καθεστώς!

Όλοι αυτοί μέσα στον πανικό τους στρέφονται μοιραία προς την Ν.Δ. και από την άλλη πλευρά πολλών ειδών και αποχρώσεων αριστεροί μέσα σε αυτό το γενικότερο κλίμα πανικού, στρέφονται προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Ασφαλώς και έπαιξε και θα παίξει ρόλο και το ζήτημα με την άδεια του Κουφοντίνα, όπου είδαμε τις μολότοφ των “αντιεξουσιαστών” της εξουσίας να ακολουθούν στην ίδια γραμμή πλεύσεως και ενέργειες δικαστικές και αυτό το γεγονός τρομοκρατεί τους αστούς και δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη πόλωση.

Στην περίπτωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν είναι τυχαίο ότι για να κτυπηθεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απολαμβάνουν ιδιαίτερης προβολής τα διάφορα δήθεν “ακροδεξιά” κόμματα, που έχουν αποστολή να κόψουν ψήφους από την Χρυσή Αυγή και τα οποία εξυπηρετούν θαυμάσια το σύστημα… 

Πηγαίνοντας, λοιπόν, προς την 26η Μαΐου έχουμε να αντιμετωπίσουμε τόσο στημένες δημοσκοπήσεις, οι οποίες καλλιεργούν ένα κλίμα ηττοπάθειας, ένα κλίμα αρνητικό στους λιγόπιστους και επίσης και μία κινδυνολογία η οποία συνοψίζεται στο σύνθημα “πρέπει οπωσδήποτε να φύγει ο Τσίπρας” και δεν καταλαβαίνουν οι αφελείς συμπατριώτες μας ότι δεν αρκεί το να φύγει ο Τσίπρας, αφού πολύ γρήγορα με μία ατυχή (που είναι βέβαιον) διακυβέρνηση Μητσοτάκη θα επιστρέψει γρήγορα στην εξουσία!

“Υψηλό ποσοστό στους νέους 17 έως 34 ετών”

Βεβαίως και δεν είναι η πρώτη φορά που το κόμμα μας αντιμετωπίζει αντίξοες συνθήκες ενώπιον μίας εκλογικής αναμετρήσεως. Αυτήν την φορά όμως οι συνθήκες είναι χειρότερες και όχι καλύτερες, όπως ισχυρίζονται κάποιοι ορκισμένοι εχθροί μας, οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία κατακρίνουν για το οτιδήποτε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτήν την φορά η συνωμοσία της σιωπής είναι απόλυτη. Ο πόλεμος του κράτους αδυσώπητος. Δεν βρίσκουμε ούτε μία αίθουσα σε ολόκληρη Αθήνα και Θεσσαλονίκη να κάνουμε μία προεκλογική συγκέντρωση. Και αυτήν την φορά όμως δεν θα κατορθώσουν να μας λυγίσουν. Γιατί ο αγώνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι αγώνας για μια Μεγάλη Ιδέα και όχι για συμφέροντα και θέσεις εξουσίας.

Συντριπτικό στοιχείο υπέρ μας, όμως, ακόμη και στις δημοσκοπήσεις που θάβουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η παραδοχή τους ότι το Κίνημά μας έχει υψηλό ποσοστό στους νέους ηλικίας 17 έως 34 ετών. Όπως στη δημοσκόπηση που δημοσιεύσαν “ΤΑ ΝΕΑ” το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 και στην οποία στους νέους η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ποσοστό 10,1% όταν το ΚΚΕ έχει μόλις 4,1%! Το μέλλον είναι δικό μας. Είμαστε η Ελλάδα που έρχεται και πρέπει να μείνουμε σταθεροί στην πορεία μας, μία πορεία που οδηγεί στην νίκη.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 4:59 pmΦιλικοί ιστότοποι: