1. Ειδήσεις & Τοπικά νέα
  2. Μικρές αγγελίες
  3. Συνομιλία (chat)
  4. Καιρός
X Τηλεόραση:
  1. ΕΡΤ 1
  2. ΕΡΤ 2
  3. ΕΡΤ 3
  4. Βουλή
Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Μεσσηνίας   »   Κοπανακι    »    Ειδήσεις & Τοπικά ΝέαΠαρακαλώ προτείνετέ μας κάποιο rss-feed νέων για την πόλη/περιοχή Κοπανακι και εμείς θα το προσθέσουμε.


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Κοπανακι

Κουνούπια τέλος! Το ακαταμάχητο μυστικό για να μην σας ξανά τσιμπήσουν

Τα κουνούπια γίνονται συχνά ο χειρότερος εφιάλτης μας και εκεί που καθόμαστε αναπαυτικά, αρχίζουμε και ξυνόμαστε σε όλο μας το σώμα.
 
Παρακάτω θα σας δώσουμε μια απλή δοκιμασμένη λύση για να μην σας τσιμπάνε πλέον τα κουνούπια.
 
Σε ένα μπολάκι τρίψτε φύλλα βασιλικού, προσθέστε ξύδι και ανακατέψτε. Αφήστε το μπολάκι δίπλα σας ή εάν θέλετε αλείψτε λίγο από το μείγμα σε σημεία του σώματός σας. 
Δοκιμάστε το και θα δείτε ότι δε θα σας ξαναενοχλήσουν ποτέ!

Δημοσιεύθηκε στις 9 October 2015 | 12:05 am


Επαληθεύεται η προφητεία του Αγίου Παΐσιου για τη Ρωσία ;

Ο ρόλος Κίνας, Αμερικής και Τουρκίας και πώς θα επηρεαστεί η Ελλάδα
Τα λόγια του γέροντα Παΐσιου φαίνεται ότι ακολουθούν οι διεθνείς εξελίξεις, καθώς ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προχώρησε σε κίνηση ματ, αλλάζοντας μια για πάντα το παιχνίδι στην παγκόσμια σκακιέρα.
Πιο αναλυτικά, Ρωσία αποφάσισε να προσθέσει άλλο ένα μέλος στην συμμαχία Ρωσίας, Συρίας, Ιραν και Ιρακ, το οποίο δεν είναι άλλο από την Κίνα.
Η συγκεκριμένη κίνηση πρόκειται να δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή στους κύκλους της συμμαχίας των Δυτικών δυνάμεων (ΗΠΑ, Ευρώπη, Τουρκία), αφού η προσθήκη μια δύναμης της τάξεως των 1.5 δις Κινέζων ή όπως έλεγε ο μεγάλος γέροντας «όσοι οι κόκκοι της άμμου», δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.
Εδώ αξίζει να αναφερθούν τα προφητικά λόγια του Γέροντα Παΐσιου:
«Η Ρωσία δεν θα είναι καθόλου μόνη της στον επερχόμενο Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο!
Θα έχει στενούς συμμάχους κι άλλες δυνάμεις της ευρασιατικής ενδοχώρας, αλλά πάνω απ' όλα την υπερδύναμη της Άπω Ανατολής, δηλαδή την Κίνα, με τα εκατοντάδες εκατομμύρια στρατού, που θα είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου».
«Ποια όμως η θέση της Ελλάδας σ' αυτό το εφιαλτικό διεθνές περιβάλλον;
 Έχει μέλλον ο ελληνισμός μετά τον Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο;
Και, αν ναι, τι είδους μέλλον;
 Και σ' αυτό το ερώτημα απάντησε ο Γέροντας Παΐσιος, ο σοφός αυτός του Αγίου Όρους, σχετικά με τις προοπτικές του ελληνικού έθνους μετά την παγκόσμια καταστροφή που, φανερό είναι, πλέον πλησιάζει με ραγδαίο ρυθμό:
"Ο Θεός θα δώσει στην Ελλάδα άξιο βασιλιά!
 Μετά τους Τούρκους θα πατάξει όλα τα άπιστα έθνη, θα τα καταδιώξει και θα ερημωθεί η Αίγυπτος και θα κατοικηθεί κάθε άλλη πόλη και χώρα, από αυτές που θα καταστραφούν στον πόλεμο Ρωσίας-ΝΑΤΟ και ο καθένας θα γυρίσει στο σπίτι του.
Θα διαρκέσει η βασιλεία του 36 έτη και όλοι οι αρχηγοί κρατών θα έλθουν να του δώσουν τη φιλία του"».

Δημοσιεύθηκε στις 9 October 2015 | 12:03 am


H NASA ξαναχτυπά με νέα...«εκπληκτική» ανακάλυψη για τον Πλούτωνα

Μετά τη σπουδαία ανακάλυψη του τρεχούμενου νερού στον πλανήτη Αρη, η NASA αναμένεται σήμερα να προχωρήσει σε μία ακόμα ανακοίνωση που αυτή τη φορά έχει σχέση με τον πλανήτη Πλούτωνα.

Αφού δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίeς υψηλής ευκρίνειας του Πλούτωνα από το διαστημόπλοιο New Horizons (Νέοι Ορίζοντες) που εκτοξεύθηκε για να μελετήσει τον πλανήτη, ο επικεφαλής της αποστολής Δρ. Άλαν Στερν ανακοίνωσε πως η NASA θα ανακοινώσει μία «εκπληκτική» ανακάλυψη.

Ο Στερν, όπως αναφέρει ο Independent πρόσθεσε ότι η Εθνική Υπηρεσία Αεροναυπηγικής και Διαστήματος δεν του επιτρέπει να πει πολλά και έτσι περιορίστηκε στον χαρακτηρισμό «εκπληκτική» όταν αναφέρθηκε στην ανακάλυψη των επιστημόνων.

«Αυτός ο κόσμος είναι ζωντανός. Υπάρχουν καιρικές συνθήκες, έχει ομίχλη στην ατμόσφαιρα, ενεργή γεωλογία…», δήλωσε ο καθηγητής σύμφωνα με τον Guardian.

Όπως στην περίπτωση του τρεχούμενου νερού στον Άρη, και σε αυτή του Πλούτωνα η NASA έχει αποκαλύψει ελάχιστα, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα θα μπορούσε να πρόκειται για τον εντοπισμό «μίας πλανητικής κηλίδας (planetary stain) ή ενός συγκεκριμένου τύπου ορυκτού».

Την ίδια ώρα, μία ακόμα θεωρία γύρω από την ανακάλυψη του New Horizons, το οποίο εκτοξεύθηκε
από το ακρωτήριο Κανάβεραλ προσεγγίζοντας τον Πλούτωνα στις 14 Ιουλίου 2015, αφορά στην ύπαρξη παγωμένου ωκεανού κάτω από την πλανητική επιφάνεια.

Θεωρητικά, όπως επισημαίνει η βρετανική Mirror, το παγωμένο νερό κάτω από την επιφάνεια του Πλούτωνα θα μπορούσε να μετατοπιστεί και να προκαλέσει ρωγμή στο έδαφος, οδηγώντας στο σχηματισμό «κρύων ηφαιστείων» στην επιφάνεια.

Μετά την καλύτερη αποτύπωση του πλανήτη τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο καθηγητής Μπράιαν Κοξ είχε δηλώσει ότι υπάρχουν στοιχεία που υποδηλώνουν την ύπαρξη ωκεανού κάτω από την επιφάνεια του Πλούτωνα, που σημαίνει πως «αν είναι σωστή η εκτίμησή μας για τη ζωή στη Γη, θα μπορούσαν να υπάρχουν ζωντανά όντα εκεί».

Άλλωστε, στις εικόνες υψηλής ευκρίνειας, οι οποίες έφτασαν από το σημείο καθώς και από τους δορυφόρους του πλανήτη, Χάρων και Ύδρα, διακρίνονται όρη που φτάνουν σε ύψος τα 3.300 χιλιάδες μέτρα, τα οποία σχηματίστηκαν πιθανώς πριν από 100 εκατ. χρόνια.

Οι επιστήμονες, λοιπόν, εκτιμούν ότι το υλικό αυτό αποδεικνύει τη γεωλογική δραστηριότητα στον μικρό πλανήτη, αλλάζοντας τα δεδομένα, αφού σε αντίθεση με τους παγωμένους δορυφόρους άλλων
γιγάντιων πλανητών, ο Πλούτωνας δεν θερμαίνεται από την έλξη της βαρύτητας ενός μεγαλύτερου πλανητικού σώματος. Κατά συνέπεια, η γεωλογική δραστηριότητα πρέπει να ενεργοποιείται από κάποιο άλλο φαινόμενο που παραμένει άγνωστο.

«Βλέπουμε παγωμένο νερό στον Πλούτωνα για πρώτη φορά. Μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι το νερό υπάρχει σε μεγάλη ποσότητα», είχε αναφέρει ο καθηγητής Κοξ.

Εντούτοις, είχε επισημάνει πως ακόμα και αν υπάρχει αρκετό νερό στον πλανήτη αυτό το στοιχείο δεν επαρκεί για να ξεκινήσει η ζωή στον Πλούτωνα.

Σύμφωνα, πάντως, με άλλα σενάρια ενδέχεται οι επιστήμονες να ανακοινώσουν ότι ο πλανήτης θα μπορούσε να φιλοξενήσει «εξωγήινη ζωή».

Δημοσιεύθηκε στις 9 October 2015 | 12:02 am


ΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ ! Ο Τσίπρας που θα καταργούσε το Μνημόνιο με ένα νόμο, φέρνει τα προαπαιτούμενα με ένα νόμο…

Τελικά… γυρίζει ο τροχός, μόνο που για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα γύρισε ταχύτερα του… αναμενομένου και από εκεί που ήταν σφοδρός πολέμιος των Μνημονίων, τώρα τα εφαρμόζει με διαδικασίες «εξπρές».

Ποιες είναι αυτές; 
Όπως είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, την επόμενη εβδομάδα έρχονται στη Βουλή τα προαπαιτούμενα του Μνημονίου με ΈΝΑ ΝΟΜΟ!
Όπως είπε χαρακτηριστικά η κα Γεροβασίλη ο κ. Τσίπρας έχει ζητήσει «μέχρι την Παρασκευή από τις νομοπαρασκευαστικές επιτροπές των υπουργείων τα μέτρα που υποχρεούνται να έχουν, από την πλευρά του Μνημονίου και της συμφωνίας».
Μάλιστα, η κυβερνητική εκπρόσωπος δικαιολόγησε το
«τσουβάλιασμα» σε ένα νόμο, κάτι που για την αξιωματική αντιπολίτευση του 2012-2015 αποτελούσε «αιτία πολέμου» και αιτία μαζικών παλλαϊκών συλλαλητηρίων στο Σύνταγμα…, επικαλούμενη την έλλειψη χρόνου προκειμένου τα προαπαιτούμενα να ψηφιστούν περίπου έως τις 15 Οκτωβρίου για να προχωρήσει η πρώτη αξιολόγηση.
Η ειρωνεία βέβαια είναι πως ο Αλέξης Τσίπρας μέχρι πρότινος μιλούσε για κατάργηση με ΕΝΑ ΝΟΜΟ, με ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ των πολιτικών που φέρνουν λιτότητα, τώρα φέρνει το ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ στη Βουλή προς ψήφιση με ΕΝΑ ΝΟΜΟ!
 
thecaller.gr

Δημοσιεύθηκε στις 8 October 2015 | 11:55 pm


ΔΕΙΤΕ τη λίστα με τα 233 βενζινάδικα που είχαν νοθευμένα καύσιμα – Σοβαρές βλάβες σε χιλιάδες αυτοκίνητα !

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, επέβαλε πρόστιμο σε 233 ιδιοκτήτες πρατηρίων
βενζίνης λόγω νοθείας σε βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης και πετρέλαιο θέρμανσης.
Το περιβάλλον πλήττεται σοβαρά από τέτοιου είδους πράξεις.


Κάντε κλικ στο παρακάτω λινκ για να δείτε τα πρατήρια

http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=BvgXHHr5u0I%3D&tabid=479

Δημοσιεύθηκε στις 8 October 2015 | 11:14 pm


ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Η Διαφθορά: Χειρουργοί έκαναν πλαστικές αντί για σκωληκοειδίτιδα!


Διαφθορά: Χειρουργοί έκαναν πλαστικές αντί για σκωληκοειδίτιδα!

Η διαφθορά είναι διάχυτη στην ελληνική κοινωνία και για να καταπολεμηθεί απαιτείται πάνω απ’ όλα πολιτική βούληση, κάτι που δεν υπάρχει. 

Το κόστος της φτάνει τα 33 δισ. ευρώ ετησίως, συνεπώς αν για 10 χρόνια δεν είχαμε φαινόμενα διαφθοράς, θα είχε εκλείψει το δημόσιο χρέος της χώρας.
 
Τα λόγια αυτά ανήκουν στο πλέον αρμόδιο πρόσωπο για το ζήτημα, τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή, ο οποίος σε δημόσια συζήτηση, χθες το βράδυ, με τη δημοσιογράφο Μαργαρίτα Πουρνάρα στο βιβλιοπωλείο «Ιανός», κατέθεσε την εμπειρία του επί του θέματος και αφηγήθηκε μερικά από τα χαρακτηριστικότερα περιστατικά κακοδιοίκησης, αδιαφάνειας και ατασθαλιών στον δημόσιο τομέα που έχει συναντήσει μέχρι τώρα στην 11χρονη θητεία του.
Για το επίκαιρο θέμα των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων, ο κ. Ρακιντζής σκιαγράφησε το προφίλ των περισσοτέρων, αναφέροντας ότι συνήθως πρόκειται για άτομα με ανώτατο εκπαιδευτικό επίπεδο, βρίσκονται κοντά στη σύνταξη και κατέχουν θέσεις σε υψηλά κλιμάκια της ιεραρχίας, κυρίως διευθυντικές. Χάρη στον πόστο τους διαθέτουν οικονομική ευχέρεια, με αποτέλεσμα όταν κατηγορηθούν για διαφθορά και παραπεμφθούν στο δικαστήριο, να αναθέτουν την υπόθεσή τους στους καλύτερους και ακριβότερους δικηγόρους, οι οποίοι συχνά πετυχαίνουν την αθώωσή τους.
Λόγω της οικονομικής κρίσης, είπε, έχουν λιγοστέψει τα φαινόμενα διαφθοράς, αλλά και έχουν μειωθεί αισθητά τα σχετικά «κόστη» με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το «φακελάκι»: Πριν από τα μνημόνια γιατροί ζητούσαν από τους ασθενείς ακόμα και 5.000 ευρώ, ενώ σήμερα το αντίστοιχο ποσό έχει πέσει στα 300 ευρώ.
Διαφθορά: Χειρουργοί έκαναν πλαστικές αντί για σκωληκοειδίτιδα!Γιατροί, ωστόσο, εμπλέκονται και σε υποθέσεις που στοιχίζουν σε ανθρώπινες ζωές, επιβαρύνουν παράνομα τα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ άλλοι προκειμένου να γλυτώσουν την τσιμπίδα του νόμου εφευρίσκουν φθηνές δικαιολογίες. Ειδικότερα, ο κ. Ρακιντζής υπενθύμισε την υπόθεση χειρούργου που κατάφερε να προαχθεί σε καρδιοχειρουργό προσκομίζοντας ακόμα και πλαστή συστατική επιστολή του Μαγκντί Γιακούμπ. Κίνησε τις υποψίες και τελικά απολύθηκε όταν διαπιστώθηκε ότι οι ασθενείς του που πέθαιναν στα χέρια του ήταν τριπλάσιοι σε σχέση με τον μέσο όρο των συναδέλφων του.
Σε μεγάλο κρατικό νοσοκομείο αποκαλύφθηκε ότι σε μόλις έξι μήνες 32 χειρουργοί, εκμεταλλευόμενοι τις υποδομές του ιδρύματος, εξυπηρετούσαν την ιδιωτική πελατεία τους κάνοντας εκατοντάδες αισθητικές επεμβάσεις (μπότοξ, ανόρθωση στήθους, επιθέματα στο πρόσωπο, ρινοπλαστικές και λιποαναρροφήσεις) και τις δήλωναν ως επείγοντα περιστατικά (σκωληκοειδίτιδα κ.λπ), επιβαρύνοντας τον ασφαλιστικό φορέα του «ασθενή».
Γιατρός δημόσιου νοσοκομείου διατηρούσε, κατά παράβαση της νομοθεσίας, ιδιωτικό ιατρείο. Την ώρα που εκπρόσωποι των αρχών διενέργησαν έλεγχο στο ιατρείο του βρίσκονταν στην αναμονή 6-7 ασθενείς του. Ο γιατρός δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι βρίσκεται στο χώρο όχι για άσκηση του επαγγέλματός του, αλλά γιατί γιορτάζει τα γενέθλιά του και ότι οι παρευρισκόμενοι είναι συγγενείς και φίλοι που ήρθαν για να του ευχηθούν.
Ο γενικός επιθεωρητής αναφέρθηκε και σε «αμαρτωλά» δημόσια έργα με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την παράκαμψη της Σπάρτης. Ο εργολάβος εισέπραξε το σύνολο των 17 εκατ. ευρώ που προϋπολογίστηκε το έργο, το οποίο ωστόσο ουδέποτε κατασκευάστηκε, με αποτέλεσμα η χώρα να απειλείται από την ΕΕ με υψηλό πρόστιμο.
Ο κ. Ρακιντζής υποστήριξε ότι για να αντιμετωπιστεί η διαφθορά θα πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία του λαού αλλά και να υπάρχει σχετική πολιτική βούληση. «Όλες οι κυβερνήσεις διακηρύττουν ότι θα πατάξουν τη διαφθορά και ότι το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω δει κανένα μαχαίρι να φτάνει στο κόκκαλο» πρόσθεσε.
Ο ίδιος πρότεινε την κωδικοποίηση της νομοθεσίας για να διαπιστωθεί ποιοι νόμοι είναι σε ισχύ και ποιοι είναι ανενεργοί. Με αυτό τον τρόπο, διευκρίνισε, θα έχουμε ασφάλεια Δικαίου, που αποτελεί ένα από τα προαπαιτούμενα της διαφάνειας. Από συστάσεως του ελληνικού κράτους έως σήμερα, συμπλήρωσε, έχουν ψηφιστεί 17.500 νόμοι και έχουν εκδοθεί 120.000 εγκύκλιοι, ενώ ο Γενικός Οικοδομικός Κανονισμός αποτελείται από 30.000 σελίδες.

Δημοσιεύθηκε στις 8 October 2015 | 11:00 pm


Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία


Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την ανάδειξη νέου αρχηγού, αποφάσισε ομόφωνα η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) που συνεδρίασε σήμερα. Αν χρειαστούν επαναληπτικές εκλογές, ο δεύτερος γύρος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.
Ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ Ανδρέας Παπαμιμίκος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των τεσσάρων υποψηφίων προέδρων για τη συμβολή τους ώστε να καταλήξουν σε ομόφωνη απόφαση.
Η ΚΕΦΕ της ΝΔ θα συνεδριάσει ξανά τη Δευτέρα στις 15:00 προκειμένου να "κλείσουν" διαδικαστικά θέματα.
Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας συνεδρίαζε επί πέντε ώρες περίπου,  αναζητώντας απαντήσεις στα ερωτήματα γύρω από τη διαδικασία ανάδειξης του νέου ηγέτη της παράταξης.
Τον Άδωνι Γεωργιάδη εκπροσώπησε στην ΚΕΦΕ ο συνεργάτης του Στέφανος Σταμούλης, τον Ευάγγελο Μεϊμαρακη ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου, τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Τάσος Γαϊτάνης, πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας, και τον Απόστολο Τζιτζικώστα η βουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.  

Δημοσιεύθηκε στις 8 October 2015 | 10:53 pm


ΕΡΓΟΣΕ - Στην Πόρτο Καρράς το σιδηροδρομικό έργο Ψαθόπυργος-Ρίο


Στην Πόρτο Καρράς το σιδηροδρομικό έργο Ψαθόπυργος-Ρίο

Οριστικά στη θυγατρική εταιρεία της Τεχνικής Ολυμπιακής, "Πόρτο Καρράς Α.Ε.", ανατίθεται η κατασκευή της σιδηροδρομικής γραμμής Ψαθόπυργος-Ρίο. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, αναρτήθηκε στη Διαύγεια η υπ.αρ. 3170/28-8-2015 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ, με την οποία αποφασίστηκε: α) Η απόρριψη των ενστάσεων-αντιρρήσεων κατά του κύρους του διαγωνισμού για την ανάθεση κατασκευής του έργου "Κατασκευή έργων υποδομής της νέας διπλής σιδηροδρομικής γραμμής από Χ.Θ. 113+000-Χ.Θ. 123+500 στο τμήμα Ψαθόπυργος-περιοχή Ρίου", προϋπολογισμού μελέτης 175.500.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) και β) η ανάθεση του εν λόγω έργου στη θυγατρική της εργοληπτική εταιρεία Πόρτο Καρράς ΑΕ με προσφορά έκπτωσης 36,78% επί του προϋπολογισμού μελέτης, καθόσον, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3669/2008, είναι η μειοδότρια προσφορά.

Δημοσιεύθηκε στις 8 October 2015 | 10:00 pm


Ποιός θα ελέγξει τους εφοριακούς

Το γερμανικό μοντέλο των εφόδων σε επιχειρήσεις για ελέγχους μέσα στην νύχτα μελετάει-λέει- το υπουργείο Οικονομικών ενώ θα ρίξει ιδιαίτερο βάρος στην ολοκλήρωση του ελέγχου της λίστας Λαγκάρντ. 
Συγχαρητήρια. 
Όλοι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι που τραβάνε όλα αυτά τα χρόνια το κάρο της εφορίας χειροκροτούν.   
Πολύ καλά  κάνει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης ο οποίος τολμάει επιτέλους να συνδέσει- στο πρότυπο της Πορτογαλίας-  τις ταμειακές μηχανές με τις εφορίες και να υποχρεώσει  τους γιατρούς (ελπίζουμε και τους άλλους ελεύθερους επαγγελματίες) να πληρώνονται υποχρεωτικά με πλαστικό χρήμα. Ωστόσο δεν πρέπει να μένουμε στους λαϊκούς μύθους. Ως γνωστόν , αντίθετα απ ότι λέει η αριστερή φιλολογία , τα πολλά αφορολόγητα λεφτά το κράτος δεν θα τα ανακτήσει ελέγχοντας μερικές εκατοντάδες πλούσιους αλλά τα εκατομμύρια των μικρομεσαίων εισοδημάτων που φοροδιαφεύγουν συστηματικά .

Εκτός λοιπόν από την λίστα Λαγκάρντ που περιλαμβάνει 2000 οικονομικά ισχυρούς   Έλληνες με 1,5 δισ ευρώ καταθέσεις στην Ελβετία υπάρχει πολλές άλλες λίστες ανάμεσά τους και η λίστα της τράπεζας της Ελλάδος με καταθέσεις δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό από 52.000  πολίτες  της διπλανής πόρτας  μεγάλο μέρος των οποίων δεν μπορούν να δικαιολογήσουν ούτε κατά διάνοια την προέλευση των χρημάτων τους. 

Επίσης να σημειώσουμε  ότι για την συνεχιζόμενη  υστέρηση στα φορολογικά έσοδα και την φοροκλοπή που ξεπερνάει τα 15 δισ ευρώ το χρόνο δεν φταίνε μόνο τα φορολογικά στοιχεία που κρύβουν υποτίθεται οι επικεφαλής των λογιστηρίων στους ελεγκτές της εφορίας. Μεγάλο μέρος της ευθύνης έχουν και οι ίδιοι οι εφοριακοί.

Διότι  η επιχειρηματική πιάτσα βοά  ότι χρόνια τώρα  υπάρχουν  ελεγκτές που δεν ενδιαφέρονται τόσο για να βρουν σοβαρές φορολογικές παραβάσεις  ώστε να ενισχύσουν τα φορολογικά έσοδα του κράτους αλλά για να βγάλουν το "ρεγάλο" τους.

Ενδεικτικά μάλιστα θυμίζω  ότι πριν από μερικά χρόνια ο πρώην γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Διομήδης Σπινέλλης είχε τολμήσει να ρίξει  "βόμβα" για τους φοροελεγκτικούς μηχανισμούς της χώρας αποκαλύπτοντας  το σύστημα 40-40-20 .
  
Σύμφωνα με αυτό  σε κάθε έλεγχο επιχείρησης το σύνηθες –όπως κατήγγειλε δημοσίως ο κ. Σπινέλλης- είναι να μοιράζεται το πρόστιμο που προκύπτει από μια φορολογική παράβαση ως εξής: 40% ο εφοριακός, 40 % ο επιχειρηματίας και μόνο το 20 % να καταλήγει στα ταμεία της εφορίας. Μία καταγγελία που είχε προκαλέσει τη μηνη των εφοριακών οι οποίοι μάλιστα τον είχαν μηνύσει.

Η καταγγελία ,ασφαλώς, δεν αφορά όλους τους εφοριακούς .Αν κάποιος ψάξει ,όμως, ενδελεχώς τα περιουσιακά στοιχεία των εφοριακών όλης της χώρας - ιδιαίτερα σε εφορίες που ελέγχουν μεγάλες επιχειρήσεις εμπορίας και διακίνησης καυσίμων, και άλλων χρυσοφόρων εμπορευμάτων  - είναι βέβαιο ότι θα βρει "διαμάντια" και πλούτο αδήλωτο την προέλευση του οποίου πολλοί από τους ελεγχόμενους δεν θα μπορούν να δικαιολογήσουν.

Επιχειρηματίας έλεγε αστειευόμενος σε ομήγυρη φίλων ότι μια χρονιά κοντά στα Χριστούγεννα μπήκαν οι ελεγκτές στην επιχείρησή του και -ως συνήθως- μετά από το καθιερωμένο παζάρι κανονίστηκε ένα συμβιβαστικό ποσό   το οποίο εισέπραξαν και  αποχώρησαν .Την επομένη μέρα ,εκεί που ο επιχειρηματίας πίστευε ότι είχε καθαρίσει με τους ελέγχους,  κλιμάκιο της εφορίας έκανε νέα έφοδο στην επιχείρηση   ζητώντας και αυτή "μερίδιο" για ενδεχόμενες φορολογικές παραβάσεις . Και τότε εκείνος αναγκάστηκε να φέρει σε επαφή τα δύο κλιμάκια για να βρεθεί τελικά μια άκρη. Όπως λέει το ανέκδοτο "να οργανωθούμε βρε παιδιά να κάνουμε όλοι τη δουλειά μας"  

Με άλλα λόγια, αν δεν υπάρξει προηγουμένως αποτελεσματική  πάταξη της διαφθοράς  ,ο κίνδυνος  είναι ,ότι  οι φορολογικοί έλεγχοι μέσα στη νύχτα να μην πετύχουν αύξηση  φορολογικών εσόδων αλλά αύξηση της προμήθειας των εφοριακών .Και δικαίως αφού θα δουλεύουν υπερωρίες οι άνθρωποι!
 
 
 Ν. Παπαδόπουλος-ΤΟ ΒΗΜΑ

Δημοσιεύθηκε στις 8 October 2015 | 9:00 pm


ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ! ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ - ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΙ !!

Ισχυρή κακοκαιρία αναμένεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο μεγαλύτερο τμήμα της Ελλάδας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο αναμένονται ισχυρές καταιγίδες στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, στην Μακεδονία, στην Θεσσαλία, στην Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο αλλά και στις Κυκλάδες και τις Σποράδες. 
Σε περιοχές του βόρειου Ιονίου, της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της δυτικής Στερεάς Ελλάδας, τα φαινόμενα θα είναι επικίνδυνα και ακραία και πιθανότατα θα συνοδεύονται από χαλάζι, θυελλώδεις ανέμους, ανεμοστρόβιλους ή υδροστρόβιλους στα πελάγη, αλλά και καταστροφές ή και πλημμύρες.

Ωστόσο, τα χειρότερα θα έρθουν την Κυριακή και κυρίως από τα ξημερώματα και τις πρωινές ώρες της Κυριακής, με σφοδρές καταιγίδες, ακόμα και ανεμοστρόβιλους και ανέμους που θα αγγίζουν και τα 10-11 μποφόρ !!

 Ισχυρή κακοκαιρία θα σημειωθεί μέσα στην Κυριακή, σε όλο το Ιόνιο και ιδιαίτερα στο βορειότερα του τμήματα, στην δυτική Στερεά Ελλάδα, στην Ήπειρο, στη Θεσσαλίας, στην δυτική αλλά και κεντρική Μακεδονία, ενώ μετά το μεσημέρι ακραία θα είναι τα φαινόμενα στην ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη και το βόρειο, βορειοανατολικό Αιγαίο.

Προσοχή στο βόρειο, βορειοανατολικό Αιγαίο και στο βόρειο Ιόνιο. 
Ο κίνδυνος υδροστρόβιλων και ανεμοστρόβιλων είναι τεράστιος !! Καταιγίδες θα σημειωθούν ιδιαίτερα στην Θεσσαλονίκη, ενώ βροχές θα πέσουν με μικρότερη ένταση και στην πόλη της Αθήνας. 
Παρακάτω διακρίνεται σε φωτογραφίες χαρτών που θα χτυπήσει η κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο.


πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 8 October 2015 | 8:16 pm


ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - Κραχ στα ασφαλιστικά ταμεία: 330 χιλιάδες περιμένουν να πάρουν σύνταξη - Αναζητούνται 4 δισ. ευρώ


Κραχ στα ασφαλιστικά ταμεία: 330 χιλιάδες περιμένουν να πάρουν σύνταξη - Αναζητούνται 4 δισ. ευρώ

Τη χθεσινή τοποθέτηση του Γ. Κατρούγκαλου σύμφωνα με την οποία παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο για πρόσθετες μειώσεις στις συντάξεις άνω των 1.000 ευρώ ακολουθούν σήμερα τα δραματικά στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για την κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων. Στο συνέδριο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία προκύπτει ότι 330.000 νέες συντάξεις βρίσκονται σε φάση αναμονής με συνολικό κόστος 4 δισ. ευρώ.
Μόνο στο ΙΚΑ το φετινό έλλειμμα υπολογίζεται στα 980 εκατομμύρια ευρώ ενώ τα ταμεία χρωστούν στον ΕΟΠΥΥ 1,7 δισ. ευρώ, με τον οργανισμό να χρωστά με τη σειρά του 7,8 δισ. ευρώ προς τρίτους, δηλαδή προς φορείς της γενικής κυβέρνησης, ιδιώτες πάροχοι και ασφαλισμένοι.
Αναλυτικά:
Τα στοιχεία για τις αιτήσεις συνταξιοδότησης, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΠΟΠΟΚΠ κ. Αντωνης Κουρουκλής, δείχνουν πως υπάρχουν πάνω από 300.000 εκκρεμείς αιτήσεις που είναι στην αναμονή για απόφαση απονομής σύνταξης, κύριες και επικουρικές, με τον ΟΓΑ να έχει στα συρτάρια του πάνω από 30.000 αιτήσεις.
Ο χρόνος αναμονής κυμαίνεται μεταξύ 12 και 24 μηνών, χωρίς να λείπουν και τα ακραία φαινόμενα στη διαδοχική ασφάλιση, με τον χρόνο αναμονής να αγγίζει τα 3 χρόνια. Ειδικά στα εφάπαξ, η αναμονή θα οδηγήσει σε μειώσεις, που ενδέχεται να αγγίξουν το 6% – 7%.
ΙΚΑ
Στο ΙΚΑ, έχουν διαπιστωθεί ότι παραμένουν ανεκτέλεστες περίπου 80.000 αποφάσεις για χορήγηση κύριας σύνταξης και άλλες 70.000 αποφάσεις για επικουρική. Για τις συντάξεις γήρατος, ο χρόνος αναμονής ανέρχεται σε 12 – 14 μήνες και για περιπτώσεις διαδοχικής ασφάλισης αυξάνεται στους 22 – 24 μήνες.
• Προϋπολογιζόμενο έλλειμμα 2015: 930 εκατ.
• Προβλεπόμενο έλλειμμα 2015: 980 εκατ.
• Κρατική χρηματοδότηση: 3.586 (αφορά στα συνολικά ποσά + ΕΚΑΣ)
• Ροή εσόδων: 6,237 δισ έως 8/15 (σχετικά αυξημένα κυρίως λόγω capital controls & ρύθμισης οφειλών)
• Μηνιαία συνταξιοδοτική δαπάνη: 880 εκατ.
• Συντάξεις σε καθυστέρηση: Κύριες 79.644 (35.000 προσωρινές), Επικουρικές 65.000
ΟΑΕΕ
Στον ΟΑΕΕ βρίσκονται στην αναμονή περίπου 21.000 αιτήσεις, από τις οποίες για 9.500 έχει ήδη γίνει χρήση χορήγησης της προσωρινής σύνταξης. Υπάρχουν επίσης, άλλες 4.000 αιτήσεις που αφορούν παρατάσεις αναπηρίας, 3.000 αιτήσεις για μεταβιβάσεις σύνταξης λόγω θανάτου και 3.000 αιτήσεις για χορήγηση επιδομάτων. Ο μέσος όρος έκδοσης απονομής των συντάξεων αυτών στο Ταμείο των ελεύθερων επαγγελματιών βρίσκεται στους 12 μήνες για τις συντάξεις γήρατος και ανεβαίνει στους 20 μήνες για τις περιπτώσεις διαδοχικής ασφάλιση
• Προϋπολογιζόμενο έλλειμμα 2015: 550 εκατ.
• Προβλεπόμενο έλλειμμα 2015: 539 εκατ.
• Κρατική χρηματοδότηση: 954 εκατ. (έχει απορροφηθεί το 84%)
• Ροή εσόδων: 1,2 δισ. έως 8/15 (στα περσινά επίπεδα κυρίως λόγω capital controls & ρύθμισης οφειλών)
• Μηνιαία συνταξιοδοτική δαπάνη: 283 εκατ.
• Συντάξεις σε καθυστέρηση: 33.000 (8.500 προσωρινές)

ΟΓΑ

Πάνω από 30.000 αιτήσεις βρίσκονται στα συρτάρια του ΟΓΑ
• Αριθμός συνταξιούχων: 678.640 (Σεπ 2015)
• Μηνιαία συνταξιοδοτική δαπάνη: 300 εκατ.
• Ετήσια συνταξιοδοτική δαπάνη: 3.650 εκατ.
• Εκκρεμείς συνταξιοδοτικές υποθέσεις: 30.000 (Σεπ 2015) - Αφορά υποθέσεις μόνο εσωτερικής νομοθεσίας (όχι με συνυπολογισμό χρόνου ασφάλισης ΕΕ & διμερών συμβάσεων)
• Κρατική επιχορήγηση 2015: 3.277 εκατ. (επιχορήγηση Κλάδου Υποχρεωτικής Ασφάλισης & κρατική εισφορά Κλάδου Κύριας Ασφάλισης)
• Απορρόφηση ως σήμερα: 77%

ΕΤΕΑ

Στο ΕΤΕΑ υπάρχουν στην αναμονή πάνω από 64.000 επικουρικές συντάξεις, από τις οποίες στις μισές των περιπτώσεων η έκδοσή τους καθυστερεί επειδή δεν έχει εκδοθεί η συνταξιοδοτική απόφαση από τον κύριο φορέα ασφάλισης. Μέσος χρόνος απονομής: 12 μήνες (διαδοχική 20 μήνες).
• Προϋπολογιζόμενο έλλειμμα 2015: 0 (είχαν προϋπολογιστεί μειώσεις 8% την 1/1/15 & 7% την 1/7/15 λόγω εφαρμογής της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος).
• Προβλεπόμενο έλλειμμα 2015: 88 εκατ.
• Κρατική χρηματοδότηση: 70 εκατ. από ΑΚΑΓΕ
• Ροή εσόδων: 1,863 δισ. έως 31/8/2015
• Μηνιαία συνταξιοδοτική δαπάνη: 248 εκατ.
• Συντάξεις σε καθυστέρηση: 129.885 (μόνο ΕΤΕΑΜ 65.000)

ΤΠΔΥ
Στο Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ) υπάρχουν 20.000 αιτήσεις εφάπαξ, για τις οποίες η σχετική απόφαση έχει εκδοθεί η σχετική πράξη, ενώ άλλες 10.000 αιτήσεις είναι ακόμα στην αναμονή.

• Εκκρεμείς αιτήσεις: 30467
• Εκδοθείσες πράξης απονομής: 21050 (τα εφάπαξ δεν καταβάλλονται
ελλείψει τρόπου υπολογισμού)
• Ταμειακά διαθέσιμα: 200 εκατ. (απαιτούνται συνολικά 823 εκατ.)
ETAA
Το ΕΤΑΑ (αποτελείται από το ΤΣΜΕΜΕ, το ΤΣΑΥ και το Ταμείο Νομικών), θεωρείται εύρωστος οργανισμός με εξαίρεση το Ταμείο Νομικών που εμφανίζει τα τελευταία χρόνια έλλειμμα περίπου 10 εκατ. ευρώ το μήνα. Παρά τη μεγάλη υποστελέχωση αφορά σ’ ένα «σπονδυλωτό» οργανωτικό σχήμα το οποίο με την κατάλληλη ενίσχυση μπορεί να γίνει πολύ πιο αποτελεσματικό.
Ο ουσιαστικότερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει είναι η συγχώνευση σε ενιαίο φορέα αλλά και οι μνημονιακές προβλέψεις για άμεση κατάργηση όλων των πόρων (όπως και το ΕΤΑΠ - ΜΜΕ).
EΟΠΥΥ
Σε ότι αφορά τον ΕΟΠΥΥ, διαπιστώνονται οφειλές ύψους 7,8 δισ ευρώ όπου τα 2,47 δισ ευρώ αφορούν ιδιώτες παρόχους υγείας και τα 5,4 δισ ευρώ νοσοκομεία και δημόσιες δομές υγείας.
Τα Ασφαλιστικά Ταμεία αυτή την στιγμή οφείλουν στον ΕΟΠΥΥ 1,76 δισ ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 8 October 2015 | 8:00 pm


Σ.τ.Ε. - Δήμαρχος Μεσσήνης ο Γιώργος Τσώνης

Σύμφωνα με την απόφαση, που εξέδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας απορρίπτει την αίτηση αναίρεσης, που είχε καταθέσει ο πρώην δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος και  επικυρώνει αμετάκλητα την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου (Εκλογοδικείου) Καλαμάτας για την εκλογή του κ. Τσώνη στη θέση του δημάρχου.

Δημοσιεύθηκε στις 8 October 2015 | 7:23 pm


Φωτογραφίες-ντροπή: Αστυνομικός κλωτσά πρόσφυγα στη Μυτιλήνη την ημέρα της επίσκεψης Τσίπρα-Φάιμαν

ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ

Φωτογραφίες-ντροπή: Αστυνομικός κλωτσά πρόσφυγα στη Μυτιλήνη την ημέρα της επίσκεψης Τσίπρα-Φάιμαν (φωτό)
Εικόνες που δείχνουν αστυνομικό να κλωτσά πρόσφυγες στη Μυτιλήνη και μάλιστα την ημέρα που βρισκόταν στο νησί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον αυστριακό καγκελάριο Βέρνερ Φάιμαν, δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook ο Saverio Serravezza.

Οπως γράφει το thetoc.gr, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στον καταυλισμό προσφύγων της Μόριας όπου υπάρχουν Αφγανοί, Ιρακινοί και άλλων εθνικοτήτων πρόσφυγες και μετανάστες, εκτός Συρίας.

Σύμφωνα με τον Saverio Serravezza, το επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της 6ης Οκτωβρίου. Ο ίδιος σε χθεσινή ανάρτησή του από το νησί αναφέρει ότι κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Καρά Τεπέ, «όλα
ήταν καθαρά και όμορφα, ότι τα παιδιά έπαιζαν πλάι στις σκηνές, ότι υπήρχε φαγητό, νερό και WiFi», ενώ την ίδια ώρα στη Μόρια αστυνομικός χτυπούσε πρόσφυγες.

Σημειώνει, μάλιστα, ότι όλη την ημέρα που ο πρωθυπουργός βρισκόταν στο νησί έφθασαν μόνο 2 πλοιάρια με πρόσφυγες.
«Και μετά (όταν έφυγε) άρχισαν πάλι να έρχονται μέσα στη νύχτα, στο σκοτάδι και στο κρύο. Ποιος τους είπε να ''σταματήσουν για λίγο''. Τέλος πάντων, ευχαριστούμε κύριε Τσίπρα», σημειώνει.

Δημοσιεύθηκε στις 8 October 2015 | 7:08 pm


Τρίπολη: Εξαρθρώθηκε σπείρα που ενέχεται σε διακίνηση ναρκωτικών - Επτά συλλήψεις

Εξαρθρώθηκε από την ασφάλεια Τρίπολης εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη διακίνηση χασίς και κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν στην Τρίπολη, τέσσερις Αλβανοί, 26, 27, 27, 31 ετών, καθώς και τρεις Έλληνες 22, 22 και 49 ετών, όλοι τους μέλη της εγκληματικής ομάδας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ ο ένας 27χρονος κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Επιπλέον, η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμη είκοσι τέσσερα άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση ως υπαίτιοι για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Επί της ουσίας, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που έκανε η ασφάλεια Τρίπολης και μετά από αξιοποίηση στοιχείων που είχαν οι αστυνομικοί στην διάθεσή τους, εξακριβώθηκε ότι οι συλληφθέντες, τουλάχιστον από τον Απρίλιο του 2015, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούνταν στη μεταφορά και προμήθεια χασίς και κοκαΐνης, τις οποίες διακινούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας.
Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των συλληφθέντων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητα χασίς 38,5 γραμμαρίων, τρία τσιγαριλίκια κάνναβης, μια συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας, δύο ζυγαριές ακριβείας, επτά κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 3.510 ευρώ ως προερχόμενο από την εμπορία των ναρκωτικών καθώς κι ένα αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Όπως προέκυψε, η συνολική αξία των ναρκωτικών ουσιών, που είχε διακινήσει η εγκληματική ομάδα, στην Αρκαδία ξεπερνά τις 25.000 ευρώ. Επιπρόσθετα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 33χρονου Αλβανού, ο οποίος κατηγορείται για την συμμετοχή του σε άλλη εγκληματική ομάδα, που ενέχεται στη εισαγωγή κοκαΐνης και κάνναβης στην Ελλάδα από την Αλβανία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Τρίπολης. Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την ασφάλεια Τρίπολης, που ερευνά τυχόν εμπλοκή περισσοτέρων ατόμων στην εγκληματική ομάδαΔημοσιεύθηκε στις 8 October 2015 | 7:00 pm


ΠΥΛΟΣ: Πλωτό παλάτι σε σχήμα... λιμουζίνας !!!

Το σούπερ γιοτ κρύβει τη δική του ξεχωριστή ιστορία - ''Βροχή'' οι φωτογραφίες από κατοίκους της περιοχής, που ρωτούσαν να μάθουν περισσότερα...

Ο διάσημος Ρώσος μεγιστάνας Αντρέι Μελνιτσένκο και η σύζυγός του κατέπλευσαν με το υπερπολυτελές πλωτό παλάτι τους στην Πύλο. 
 Ο ολιγάρχης κάθε χρόνο κάνει μια περατζάδα με το σκάφος του από τα ελληνικά ύδατα και συνήθως προσαράζει σε κοσμοπολίτικα νησιά. Αυτές τις μέρες όμως βρέθηκε στην Πύλο. 
Σχεδιασμένο από τον «Πάπα» του ντιζάιν Φίλιπ Σταρκ, το υπεργιοτ με την ονομασία «Α» έχει γίνει η αιτία που ο ιδιοκτήτης της – ο 40χρονος δισεκατομμυριούχος, 172ος στη λίστα Forbes με περιουσία 9.2 δισ. δολάρια – ξεχωρίζει από την υπόλοιπη «σωρό» των Ρώσων μεγιστάνων.
ΦΩΤΟ από gargalianoionline.gr 
 
ΦΩΤΟ από gargalianoionline.gr
ΦΩΤΟ από gargalianoionline.gr 
ΦΩΤΟ από gargalianoionline.gr
 
Ο Αντρέι αφιέρωσε το σκάφος στη σύζυγό του Αλεξάνδρα και του έδωσε το πρώτο γράμμα του ονόματός της. Το ''Α'' λοιπόν έχει μήκος 120 μέτρα και κόστισε 400 εκατομμύρια δολάρια το 2008 όπου ναυπηγήθηκε. Ζυγίζει 5.900 τόνους και μπορεί να φτάσει τους 23 κόμβους. Διαθέτει 6 καμπίνες για τους φιλοξενούμενους όπου η κάθε μια είναι εξοπλισμένη με Jacuzzi από inox.
Επίσης, και οι έξι καμπίνες έχουν μετακινούμενους τοίχους και μπορούν έτσι να μετατραπούν σε 4 μεγάλες σουίτες. Υπάρχουν και καμπίνες για το 42μελές πλήρωμα. Όλες οι καμπίνες έχουν παράθυρο με θέα το απέραντο γαλάζιο και τα κρύσταλλα των παραθύρων είναι όλα αλεξίσφαιρα.
Ένα ακόμη στοιχείο της χλιδής και του σύγχρονου εξοπλισμού αποτελεί το γεγονός ότι οι εσωτερικές πόρτες από δωμάτιο σε δωμάτιο ανοίγουν μόνο με αισθητήρες δαχτυλικού αποτυπώματος. Το «Α» διαθέτει δυο πισίνες ενώ ένα γυάλινο ταβάνι που βρίσκεται στο εσωτερικό βλέπει στον πάτο της μιας πισίνας.
ΦΩΤΟ από gargalianoionline.gr 
ΦΩΤΟ από gargalianoionline.gr
 
Ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα πλοήγησης, βυθόμετρο, GPS, πλήρες ηλεκτρονικό σύστημα με χάρτες και ραντάρ αποτελούν μέρη του υπερσύγχρονου εξοπλισμού σε αυτό το μοναδικό mega yacht με την πολύ ιδιαίτερη αισθητική. Όσον αφορά τον extra εξοπλισμό το «Α» διαθέτει γκαράζ για αυτοκίνητο, έχει ελικοδρόμιο, ένα χόβερκραφτ, αλλά και jet ski. Παράλληλα, διαθέτει όλο τον εξοπλισμό για θαλάσσια σπορ τα οποία μπορούν να απολαμβάνουν οι καλεσμένοι.
Σχετικά με τα βοηθητικά σκάφη του «Α» δεν θα μπορούσαν να μην έχουν τον σχεδιασμό του Φίλιπ Στάρκ, συνδυαζόμενα αρμονικά με το υπόλοιπο σύνολο. Για την κατασκευή τους απευθύνθηκαν στο ναυπηγείο Vaundrey Miller στην Νέα Ζηλανδία, από το οποίο προέκυψαν δύο εντεκάμετρα, σε ανοικτή και κλειστή έκδοση σε στυλ λιμουζίνας, που επιτυγχάνουν μέγιστη ταχύτητα 35 κόμβων.

gargalianoionline.gr

Δημοσιεύθηκε στις 8 October 2015 | 6:53 pm


Νέος τρόπος εγγραφής στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΟΑΕΕ


Νέος τρόπος εγγραφής στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΟΑΕΕ

Ένας νέος τρόπος εγγραφής χρήση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΟΑΕΕ είναι διαθέσιμος για τους ασφαλισμένους του Οργανισμού. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αναβάθμισης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που παρέχονται από τον ιστότοπο του ΟΑΕΕ, γνωστοποιείται στο ασφαλιστικό κοινό η διαμόρφωση νέου περιβάλλοντος πρόσβασης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και η λειτουργία νέου τρόπου εγγραφής χρήστη μέσω TAXISnet.
Με το νέο τρόπο εγγραφής, δεν απαιτείται πλέον προσέλευση των χρηστών σε περιφερειακό τμήμα του ΟΑΕΕ για παραλαβή κλειδαρίθμου, ο οποίος είναι απαραίτητος για την ενεργοποίηση της εγγραφής. Η απλοποίηση της διαδικασίας εγγραφής χρήστη έχει πολλαπλά οφέλη καθώς ελαχιστοποιείται ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΕ, ενώ παράλληλα αποσυμφορεί τα περιφερειακά τμήματα του Οργανισμού ενισχύοντας την αποτελεσματικότητά τους.
Όσοι χρήστες δεν επιθυμούν την εγγραφή μέσω TAXISnet, παραμένει ενεργός και ο παλιός τρόπος εγγραφής που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Δημοσιεύθηκε στις 8 October 2015 | 6:02 pm


Facebook: Μέχρι να έρθει το «dislike», αυτά είναι τα 6 συναισθήματα που θα μπορούμε να εκφράζουμε!

Σε μία σημαντική αλλαγή προχωρά από τις 9 Οκτωβρίου το Facebook, «εμπλουτίζοντας» τα «συναισθήματα» που μπορούν να εκφράσουν οι χρήστες του, πέραν του γνωστού «like».

Οι χρήστες θα μπορούν να εκφράζουν έξι επιπλέον συναισθήματα, επιλέγοντας αυτό που επιθυμούν μέσω του emoticon που τους αναλογεί: αγάπη, γέλιο, χαμόγελο, σοκ, κλάμα και θυμός.
Η αρχή θα γίνει σε Ισπανία και Ιρλανδία και σταδιακά αναμένεται να επεκταθεί και στις υπόλοιπες χώρες.
Σημειώνεται ωστόσο ότι παρά την εμφάνιση των έξι νέων κουμπιών, αυτό που καθυστερεί είναι ένα άλλο πολυαναμενόμενο: Αυτό του «dislike».
Το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, γεγονός που σε δεύτερη ανάγνωση προβληματίζει τελικά τους υπεύθυνους του δημοφιλούς δικτύου, που αναλογίζονται πιθανές παράπλευρες απώλειες από διαφημιστικά έσοδα.

Δημοσιεύθηκε στις 8 October 2015 | 6:00 pm


Σοκ στην Πάτρα από τα "παιχνίδια" μεταξύ ανήλικων κοριτσιών και ηλικιωμένων σε γνωστό καφέ μπαρ!

Παιχνίδια ανάμεσα σε ανήλικες και... ηλικιωμένους γινόντουσαν σε γνωστό καφέ μπαρ στην Πάτρα...
 
Έχει προκαλέσει σάλο στην αχαϊκή πόλη η αποκάλυψη ότι δύο κορίτσια ηλικίας 13 και 15 ετών αναγκάζονταν να κάνουν στοματικό σε άντρες, ακόμα και... 80 ετών (!) και να δέχονται τις θωπείες τους αντί 10 ή 15 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, επί τουλάχιστον ένα μήνα οι υπεύθυνοι του καταστήματος που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου άναβαν το «πράσινο» φως σε συνταξιούχους Πατρινούς -πολλές φορές υπερήλικοι- να συνευρίσκονται στο χώρο με τις ανήλικες Ρουμάνες Ρομά. Οι επίδοξοι εραστές, αδιαφορώντας παντελώς για το νεαρό της ηλικίας των κοριτσιών, που θα μπορούσαν να είναι... δισέγγονές τους, πλήρωναν όσο όσο για να περάσουν λίγη ώρα μαζί τους.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνά τους, έστησαν επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ένας 79χρονος την ώρα που ασελγούσε στη 13χρονη και τη 15χρονη σε κοινή θέα, σε γωνιακό σημείο του μαγαζιού. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια και αποπλάνηση παιδιών. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στην 52χρονη μητέρα του ιδιοκτήτη του καφέ μπαρ, που ήταν προσωρινά υπεύθυνη, για διευκόλυνση πορνείας ανηλίκων, ενώ αναζητούνται ο 33χρονος ιδιοκτήτης και ένας 62χρονος Έλληνας που το διευθύνει.

Παράλληλα, συνελήφθησαν η 33χρονη μητέρα της 15χρονης και οι δύο μεγαλύτερες αδερφές της 13χρονης (26 και 22 ετών) που είχαν την επιμέλειά της. Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας και της συνέργειας σε αποπλάνηση παιδιών, για παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, για έκθεση ανηλίκου και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Παράλληλα προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών δέκα θαμώνες του καταστήματος, από τους οποίους συνελήφθη ένας 62χρονος για καταδικαστικές αποφάσεις και ένας 46χρονος Αλβανός για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα. Την ίδια στιγμή, οι δυο ανήλικες μεταφέρθηκαν και φιλοξενούνται προσωρινά στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Όλοι τους αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 79χρονος συλληφθείς, εκμεταλλευόμενος την άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονταν τα θύματα και οι οικογένειές τους και υποσχόμενος αμοιβή ασελγούσε εις βάρος των κοριτσιών. Την ίδια ώρα, από τη δική τους πλευρά, ο ιδιοκτήτης και οι υπεύθυνοι του καταστήματος διευκόλυναν την τέλεση των ασελγών πράξεων.

Η κοινή γνώμη της Πάτρας έχει συγκλονιστεί από την αποκάλυψη. Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που παρόμοια υπόθεση προκαλεί σάλο. Σοκ είχε προκαλέσει η αποκάλυψη για νεαρές Ρομά που εκδίδονταν για λίγα ευρώ με πελάτες, κυρίως ηλικιωμένους, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι περίοικοι, το αλισβερίσι του έρωτα δεν γινόταν μόνο στην πλατεία, αφού συνέβαιναν ακόμη και υπό το φως του ήλιου. Οι σκηνές με τις ανήλικες Ρομά να επιβιβάζονται στα οχήματα ηλικιωμένων προκαλούσαν κόμπο στο στομάχι και πολλοί τις κατήγγειλαν στην ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσιεύθηκε στις 8 October 2015 | 5:00 pm


ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Σύσκεψη για το Μιναγιώτικο φράγμα

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Διοικητήριο με θέμα «Πορεία μελέτης φράγματος Μιναγιώτικου και μελέτης αρδευτικού δικτύου», υπό την προεδρία της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Ελένης Αλειφέρη.
             Στην σύσκεψη συμμετείχαν η περιφερειακή σύμβουλος κ. Μπούζα Αντωνία, ο Αντιδήμαρχος Μεσσήνης κ. Νικόλαος Ξαρχάκος, ο Αντιδήμαρχος Πύλου- Νέστορος κ. Παναγιώτης Δασακλής, ο μηχανικός της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύλου- Νέστορος κ. Βέργος Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος Τ.Κ. Λαχανάδας, ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Ιωάννης Κυριακόπουλος, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  η επιβλέπουσα του έργου από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σίμου Μυρσίνη και εκπρόσωποι της μελετητικής ομάδας.
             Στην σύσκεψη παρουσιάστηκε η πορεία της μελέτης του έργου, η οποία βρίσκεται στην φάση της εκπόνησης των υποστηρικτικών μελετών (γεωργοτεχνικής, υδρολογικής, γεωλογικής, γεωτεχνικής και τοπογραφικής).
            Επίσης η παρούσα σύσκεψη έγινε στο πλαίσιο τελικού καθορισμού της αρδευόμενης περιμέτρου. Ο καθορισμός της περιμέτρου γίνεται με την καθοδήγηση του Υπουργείου λαμβάνοντας υπόψη την γνώμη των τοπικών παραγόντων.
            Το χρονοδιάγραμμα του έργου εξελίσσεται ομαλά και δεν παρατηρήθηκαν καθυστερήσεις στην υλοποίησή του.
Όλοι συμφώνησαν για την σπουδαιότητα του έργου και για την σημασία του στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή.

Δημοσιεύθηκε στις 8 October 2015 | 4:11 pm


Το... γκρέμισε το μαγαζί! Ζήτησε ποτό, του το αρνήθηκαν κι εκείνος πήρε την μπουλντόζα και τους εκδικήθηκε

Ο Μαρκ Σουίσταν ετών 45 θα μείνει στην ιστορία. 
Επισκέφθηκε την pub Roual Oak και ζήτησε ένα ποτό. 
Όμως το μπαρ είχε κλείσει οπότε του είπαν να πάει αλλού.
 Και πήγε.
Για την ακρίβεια πήγε πήρε μια μπουλντόζα και πολύ απλά γκρέμισε το μαγαζί.
Βέβαια όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, ο Μαρκ μαζί με το συνεταίρο του είναι ιδιοκτήτες της. 
Κάπως έτσι γλύτωσε και τη σύλληψη, διότι όπως είπαν οι αστυνομικές αρχές δικιά του είναι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.

Δημοσιεύθηκε στις 8 October 2015 | 4:00 pm


Νικολόπουλος: "Δεν έκατσα στα... τέσσερα σε Καραμανλή-Σαμαρά, θα καθίσω σε Τσίπρα-Καμμένο;"

Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος ισχυρίστηκε για ακόμη μία φορά ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος, εκφράζοντας δημόσια την πικρία του για τη μη υπουργοποίησή του.
«Εγώ δεν έκατσα στα... τέσσερα στον Καραμανλή και τον Σαμαρά. Παραιτήθηκα από υπουργός, θα καθίσω στα τέσσερα στον Τσίπρα και στον Καμμένο;» είπε ο κ. Νικολόπουλος, μεταξύ άλλων, ενώ διευκρίνισε για τη μη υπουργοποίησή του: «Δεν ζήτησα να γίνω υπουργός, με εμφάνισαν ότι είμαι ζήτουλας» είπε ο κ. Νικολόπουλος και πρόσθεσε: «Βεβαίως δυσαρεστήκα, διότι έχω μια αυτοεκτίμηση και θεωρώ πως κατέβηκα στο λαό, μικρός ακόμα, γιος φορτηγατζή και του είπα: Εμένα θα ψηφίσεις, εγώ θα σε υπερασπιστώ». Εκφράζοντας την πικρία του είπε χαρακτηριστικά: «Έχω αυτοεκτίμηση, δεν θα μπορούσα να είμαι μισοκακόμοιρος».
Να επιστρέψω σε ποια Νέα Δημοκρατία; Στη μεταλλαγμένη; Σε μια ΝΔ που δεν έχει καμία σχέση με το λαϊκό κόμμα, όπως κι εγώ δεν έχω καμία σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εγώ είμαι αυτοδημιούργητος, δεν έχουμε καμία σχέση, έχει δίκιο ο καψερός. Να μπει και αυτός και οι υπόλοιποι υποψήφιοι αρχηγοί, στη μάχη να γυρίσουν πίσω τα κλεμμένα από τη Siemens.
Γιατί να γίνετε υπουργός σε μία κυβέρνηση που ο Παρασκευόπουλος προχωράει το νομοσχέδιο για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια; Από τη μία είστε δεξιός και φύγατε από τη ΝΔ επί ο Σαμαράς υπέκυψε στα 4 στην τρόικα, όπως είχε πει ο Καμμένος, τον οποίο ακολουθήσατε. «Ποτέ» απάντησε ο κ. Νικολόπουλος και είπε πως «Το ανέκδοτο αυτό, με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει. Έχω πει ότι ήταν ατυχέστατο» πρόσθεσε και διευκρίνισε πως έστειλε γράμμα στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου.
Μάλιστα ρωτήθηκε αν έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τη φράση: «Από την Ευρώπη των Εθνών, στην Ευρώπη των π...ριών», κάτι το οποίο παραδέχτηκε πως έγραψε αναφερόμενος στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου.
Ο ίδιος ο κ. Νικολόπουλος σημείωσε πως «με πολλούς ανθρώπους από αυτούς που έχουν μια άλλη σεξουαλική προτίμηση, είμαι φίλος, φίλος οικογενειακός» υπογράμμισε για να υποστηρίξει αμέσως μετά πως: «Αν εγώ είχα διαλέξει κάτι άλλο, μία άλλη προτίμηση, δεν θα είχα σήμερα τέσσερα παιδιά» για να του πει ο δημοσιογράφος πως «υπάρχει και ο αμφιφυλόφιλος» με τον κ. Νικολόπουλο να απαντά «βεβαίως, βεβαίως και έχει δικαίωμα ο καθένας να κάνει εκείνο που θέλει και είναι και σεβαστό».Δημοσιεύθηκε στις 8 October 2015 | 3:00 pm


ΒΙΝΤΕΟ - Καβάλα στη μηχανή φορώντας μόνο το… στρινγκ !!!

Μια τολμηρή Ρωσίδα δεν είχε τι να κάνει και αποφάσισε μια ωραία βραδιά να καβαλήσει τη μηχανή ενός φίλου της, προσφέροντας θέαμα στους συμπολίτες της.
Φορώντας μόνο ένα string, μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και κράνος βόλταρε στους όχι και τόσο γυμνούς δρόμους της πόλης Ροστόφ στη Ρωσία, δίνοντας την ευκαιρία σε πλήθος κόσμου να αντικρίσει το ωραίο θέαμα.
Παρόλο που μπορεί πολλοί να κατακρίνουν την κοπέλα για την άσεμνη κίνηση της, οφείλουν από την άλλη πλευρά να αναγνωρίσουν το κουράγιο της, καθώς εμφανίστηκε γυμνή σε μια ρωσική πόλη, στην οποία η θερμοκρασία τη νύχτα πέφτει υπό του μηδενός.

Δημοσιεύθηκε στις 8 October 2015 | 2:00 pm


ΒΙΝΤΕΟ - Μητέρα βιντεοσκοπούσε το παιδί της και από πίσω έτρεχε... «δαίμονας»

Με το στόμα ανοικτό έμεινε μια μητέρα από το Μεξικό, απαθανατίζοντας ένα απόκοσμο πλάσμα να σουλατσάρει στην κουζίνα όπου έπαιζε ο γιος της.

Σύμφωνα μάλιστα με τις μαρτυρίες της, το μυστηριώδες… ζωντανό θύμιζε κάτι από goblin - το σατανικό μυθικό τέρας ή δαίμονα (;) όπως το πάρει κανείς, που πρωταγωνιστεί σε διάφορες ιστορίες κυρίως από το Μεσαίωνα - ενώ στο πέρασμά του άφησε πίσω μια ιδιαίτερα αποκρουστική δυσοσμία, αλλά και ένα κίτρινο υγρό αγνώστων στοιχείων στο πάτωμα!
Και μπορεί το βίντεο να κάνει το γύρο του διαδικτύου από το 2011, κερδίζοντας εκατομμύρια κλικς, ωστόσο επανήλθε στο προσκήνιο, αφού σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα - τα οποία επικαλούνται το στενό περιβάλλον της οικογένειας - ο μικρός Benjamin από τότε μιλά όλο και συχνότερα, τόσο στον εαυτό του, όσο και σε «έναν φανταστικό φίλο του»…
«Είναι τόσο ψεύτικο. Αν είχα δει εγώ κάτι τέτοιο κοντά στο παιδί μου θα το έπαιρνα αμέσως αγκαλιά και δεν θα συνέχιζα να τραβώ βίντεο», σχολίασε μια μητέρα κάτω από το βίντεο, ενώ ένας άλλος χρήστης του διαδικτύου συμπλήρωσε, «Οι σκιές προδίδουν ότι δεν είναι αληθινό».

Δείτε το και... τα συμπεράσματα δικά σας.

Δημοσιεύθηκε στις 8 October 2015 | 1:00 pm


Το twitter είδε #vouli - Ποια να έλειπε άραγε;

 ΒΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΖΩΗ ....ΦΑΓΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ !!!

Το twitter -αν και βαριόταν- είδε τελικά #vouli και από το στόχαστρό του δεν έλειψε κανείς.
Δεν ήταν λίγοι αυτοί που παρατήρησαν την απουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, το ιδιαίτερο στυλ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ή τα όσα είπαν – και ο τρόπος που τα είπαν- η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης.


Δημοσιεύθηκε στις 8 October 2015 | 12:00 pm


Από πότε το δελτίο του Mega αφιερώνει τρίλεπτα ρεπορτάζ σε πολιτευτές εκτός προεκλογικής περιόδου;

Σχεδόν τρία ολόκληρα λεπτά τηλεοπτικού χρόνου αφιέρωσε  ο τηλεοπτικός σταθμός Mega σε μια νεαρή κυρία που πολιτεύτηκε με την Ένωση Κεντρώων, χωρίς καν μάλιστα να εκλεγεί βουλευτής στις πρόσφατες εκλογές.

Πέρα από τον light σεξισμό του «ξανθιά αμαζόνα», στον οποίο έτσι κι αλλιώς είναι εθισμένο το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, στο ρεπορτάζ δεν παρατίθεται το παραμικρό στοιχείο που να δικαιολογεί το παραμικρό δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη κυρία. 

Θα υπάρξει σειρά τρίλεπτων ρεπορτάζ με νεαρούς πολιτευτές κι άλλων κομμάτων που δεν τα κατάφεραν; 
Δύσκολο...

Εκτός του ότι αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά πόσο...αντισυστημικό είναι το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, το Mega στέλνει κάποιο μήνυμα στους τηλεθεατές του; Θα γίνουν lifestyle παρουσιαστές η Όλγα Τρέμη και ο Γιάννης Πρετεντέρης;

Περίεργα πράγματα. 


πηγή

Δημοσιεύθηκε στις 8 October 2015 | 11:00 amΔείτε αγγελίες στο Νομό Μεσσηνίας

Φιλικοί ιστότοποι:


Translate:
Copyright © 2010-2015 FreeList.gr - Ελλάδα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Email: