Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αιτωλοακαρνανίας   »   Μεσολόγγι    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Στο Μεσολόγγι ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Βασίλης Μιχαλολιάκος
Ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Μιχαλολιάκος, στο πλαίσιο των περιοδειών του σε όλη την Ελλάδα την περασμένη Τετάρτη επισκέφτηκε την Αιτωλοακαρνανία όπου συναντήθηκε με στελέχη της ΝΟΔΕ, με παλιούς φίλους Οννεδίτες , στελέχη Τοπικών Επιτροπών της Ν.Δ. και είχε ενδιαφέρουσα συνομιλία με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, κ. Κοσμά, στα γραφεία της Μητρόπολης στο Μεσολόγγι.
Κατά τη δίωρη και πλέον παραμονή του στο Μεσολόγγι, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος επισκέφτηκε το δημαρχείο όπου και είχε συνάντηση με τη δημοτική αρχή, περπάτησε στους δρόμους της πόλης και τέλος σε γνωστό καφέ συναντήθηκε με πολιτικούς του φίλους.


Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2019 | 12:41 pm


Βασίλης Φεύγας: «Η δημιουργία της Διαδρομής Φύσης και Πολιτισμού μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού στον τόπο μας»


Ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου - Ακαρνανικών Ορέων είχε ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.

Ο κ. Φεύγας έπειτα από τη συνάντηση με τον υπεύθυνο του φορέα, Γιάννη Σελιμά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ενημερώθηκα από τον κ. Σελιμά για τις δραστηριότητες του Φορέα, ο οποίος επιτελεί ένα σημαντικό έργο, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Η προστασία της φυσικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς, παράλληλα με την ανάδειξή και την ορθολογική της διαχείριση αποτελούν συγκριτικό μας πλεονέκτημα που μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη του τόπου μας.
Προς αυτή την κατεύθυνση μπορεί να κινείται η πρόταση για τη δημιουργία της Διαδρομής Φύσης και Πολιτισμού, ως επώνυμου τουριστικού προϊόντος και εμπειρίας που θα συνδυάζει τον πολιτιστικό τουρισμό, με αυτόν της φύσης.

Με επίκεντρο τα αρχαία θέατρα Στράτου, Οινιάδων, Καλυδώνας, Νέας Καλυδώνας, Μακύνειας και την παράλληλη ανάδειξη σημαντικών σημείων περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος όπως το Βελανιδόδασος Ξηρομέρου, τα Άγρια Άλογα του Πεταλά, Παρατηρητηρίων για Ορνιθοπαρατήρηση κ.α μπορούμε να διαμορφώσουμε τις συνθήκες για την ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, αλλά και θα βάλει τον τόπο μας στον τουριστικό χάρτηΔιαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2019 | 12:13 pm


Οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού στη Δυτική Ελλάδα παρουσιάστηκαν στη Χάγη


Τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού στην Αιτωλοακαρνανία, την Αχαΐα και την Ηλεία παρουσίασε αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο καινοτόμο 1o Greek Alternative Tourism Workshop 2019 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 στο διοικητικό κέντρο της Ολλανδίας, στη Χάγη, στον εκθεσιακό χώρο του εμβληματικού θεματικού πάρκου Madurodam.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησαν η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος στον τομέα της Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας και Βοηθός Περιφερειάρχη Αδαμαντία Ζαχαροπούλου - Στούμπουκαι το στέλεχος της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Κατερίνα Ζησιμοπούλου.
Η κ. Ζαχαροπούλου - Στούμπου προσκάλεσε τους τουριστικούς πράκτορες στη Δυτική Ελλάδα για να εμπνευστούν από το πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα της περιοχής και να γνωρίσουν τον φυσικό της πλούτο, ικανό να καλύψει τα ενδιαφέροντα και τις απαιτήσεις κάθε επισκέπτη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ακολούθησαν Β2Β (Business to Business) συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες που δραστηριοποιούνται στην ολλανδική τουριστική αγορά, κατά τις οποίες καταγράφηκε έντονο ενδιαφέρον, ιδιαίτερα για γκρουπ μαθητών, συνταξιούχων, περιηγητών, αθλητών, οικολόγων και επισκεπτών που στοχεύουν σε κάθε είδους οινολογικού και διατροφικού – γαστρονομικού τύπου εμπειρίες.

Με τις προοπτικές συνεργασίας που προκύπτουν μετά τις συναντήσεις, ανοίγει ο δρόμος για την ταχύτερη ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού στη Δυτική Ελλάδα, που αναμένεται να συμβάλει στον στόχο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, αλλά και την προώθηση των τοπικών εναλλακτικών τουριστικών προϊόντων.

Από τις επαφές που πραγματοποιήθηκαν προέκυψε ότι είναι σημαντικά για τη Δυτική Ελλάδα τα χαρακτηριστικά των Ολλανδών τουριστών, καθώς:

• Κάνουν επιλογές με βάση «τη σχέση κόστους - οφέλους» (Value For Money).

• Αγαπούν τη φύση και την περιπέτεια.

• Το 1/3 των Ολλανδών που επισκέπτονται την Ελλάδα έρχονται ξανά (Repeaters).

• Ταξιδεύουν με απευθείας αεροπορικές πτήσεις σε προορισμούς της Ελλάδας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

• Το 2017, το 82% του πληθυσμού ταξίδεψε στις διακοπές του (2,82 ταξίδια ανά άτομο κατά μέσο όρο).

• Το 50% των ταξιδιών τους γίνονται στο εξωτερικό και το 1/3 αυτών σε μεσογειακούς προορισμούς

• 2 φορές το χρόνο οι Ολλανδοί επιλέγουν εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Προηγήθηκε γευσιγνωσία με ελληνικά κρασιά στους Ολλανδούς δημοσιογράφους, ενώ στο περιθώριο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε γευσιγνωσία ελαιόλαδου.

Στο 1o Greek Alternative Tourism Workshop 2019 συμμετείχαν τουριστικοί πράκτορες, δημοσιογράφοι και bloggers που έχουν ως αντικείμενο τον εναλλακτικό τουρισμό. Η τουριστική συνάντηση διοργανώθηκε από την AVIAREPS σε συνεργασία με την Tourism Today, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνο-Ολλανδικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Συνδέσμου (HeDA) και την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρέσβης της Ελλάδας στην Ολλανδία Δημήτρης Χρονόπουλος, ο οποίος επισήμανε τη δυναμική του ελληνικού τουριστικού προορισμού αναφέροντας τις προοπτικές που διανοίγονται στις σχέσεις των δυο χωρών. Ακολούθως η προϊσταμένη του γραφείου του ΕΟΤ Benelux Ελένη Σκαρβέλη ανέλυσε τις πτυχές του εναλλακτικού προϊόντος της χώρας, τονίζοντας την προοπτική και τις δυνατότητες για την πραγματοποίηση ταξιδιών 365 ημέρες το χρόνο στην Ελλάδα.Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2019 | 12:06 pm


«Αν το Πανηγύρι τ’ Άη Συμιού ήταν μια εικόνα, ποια θα ήταν;» - Ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή σε έκθεση φωτογραφίας


Στα πλαίσια της καταγραφής της πολιτισμικής ταυτότητας της περιοχής του Μεσολογγίου, και στα πλαίσια του προγράμματος  «Messolonghi By Locals-Το Μεσολόγγι των Ντόπιων» διοργανώνεται συμμετοχική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Το Πανηγύρι τ’ Άη Συμιού».

Στόχος είναι να αναδειχθεί το Πανηγύρι τ’ Άη Συμιού μέσα από την οπτική γωνία του κάθε συμμετέχοντα.

Συγκεκριμένα από τους συντονιστές του προγράμματος απευθύνεται η ακόλουθη πρόσκληση: «Στείλτε, λοιπόν, τη φωτογραφία σας που απαντά καλύτερα στο ερώτημα: «Αν το Πανηγύρι τ’ Άη Συμιού ήταν μια εικόνα, ποια θα ήταν;» και μοιραστείτε μαζί μας αυτό που αντιπροσωπεύει για εσάς ο Άη Συμιός.»
Η φωτογραφία του κάθε συμμετέχοντα θα συμπεριληφθεί στη συμμετοχική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί τις μέρες του πανηγυριού στο Μεσολόγγι και πρέπει να αποσταλεί έως τις 25 Απριλίου 2019.

Οι φωτογραφίες πρέπει  να έχουν:

Επιθυμητή ανάλυση τα 300dpi,

η μικρή πλευρά τους να είναι 2000 pixel

να σταλούν σε μορφή .jpeg

στο email [email protected]

μέχρι τις 25 Απριλίου 2019.

Η Συμμετοχική Έκθεση Φωτογραφίας θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του προγράμματος «Messolonghi By Locals-Το Μεσολόγγι των Ντόπιων» από την ομάδα καταγραφής της παράδοσης του Μεσολογγίου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://messolonghibylocals.com

Με την υποστήριξη της Φωτογραφικής Λέσχης Μεσολογγίου


Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2019 | 12:00 pm


Πολιτική εκδήλωση στο Μεσολόγγι με ομιλητές τους υπ. ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Αρβανίτη και Μ. Θεοφιλάτο


«Με την Αριστερά για τη Δημοκρατία κόντρα στο σκοταδισμό» είναι το θέμα πολιτικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου, αύριο Τρίτη 23 Απριλίου, στις 5:30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου της πόλης.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης, θα είναι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος, Κώστας Αρβανίτης, δημοσιογράφος και Μάριος Θεοφιλάτος, μέλος ΚΣ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.


Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνει και η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Λυδία Κονιόρδου.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2019 | 11:50 am


(Live Video) - Παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου κορυφώνονται στο Μεσολόγγι οι εκδηλώσεις για την ηρωική Έξοδο
Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου κορυφώνονται στο Μεσολόγγι οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 193η επέτειο της ηρωικής Εξόδου των Ελεύθερων Πολιορκημένων.
Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2019 | 11:11 am


Live η συγκλονιστική αναπαράσταση της Ανατίναξης τουΧρήστου Καψάλη από την ΕΡΤ3 (Live video)Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2019 | 8:28 pm


Live πομπής της Ιερής Εικόνας της Εξόδου στο Μεσολόγγι από το Lepanto RTV (Live Video)Περιγράφει ο Γιάννης Μακρής
Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2019 | 7:51 pm


Live από το Ionian της Πομπής της Ιερής Εικόνας της Εξόδου στο Μεσολόγγι (Live Video)
Περιγράφει ο Μεσολογγίτης δικηγόρος Φώτης Σπυρόπουλος
Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2019 | 7:44 pm


Εορτές Εξόδου 2019 - O 3ος Μαραθώνιος Ανάγνωσης απλώθηκε σε όλο το Μεσολόγγι


Από το λιμάνι ως την Πύλη απλώθηκε εφέτος ο 3ος Μαραθώνιος Ανάγνωσης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Βαλβείου Βιβλιοθήκης, το Σάββατο 13 Απριλίου. Είχε ήδη σκοτεινιάσει όταν έγινε η εκκίνηση των αναγνώσεων στον Ανεμόμυλο του ιερωμένου Ιωσήφ Ρωγών. Με φαναράκια στα χέρια, αναγνώστες και κοινό έφτασαν περπατώντας στην οικία του λόγιου και πολιτικού Σπυρίδωνα Τρικούπη όπου οι αναγνώσεις συνεχίστηκαν μπροστά στο συγκεντρωμένο πλήθος που τους περίμενε. Τρίτος σταθμός τους ήταν η Δημοτική Πινακοθήκη στην κεντρική πλατεία, όπου φυλάσσονται καλλιτεχνικά έργα και κειμήλια του Αγώνα, με αναγνώσεις ποιητικών και πεζών κειμένων του Σολωμού και του Κρυστάλλη. Συγκινητική και εφέτος ήταν η συμμετοχή των μαθητών από τα σχολεία της πόλης και δυναμική η παρουσία θεατρικών και πολιτιστικών ομάδων. Οι αναγνώσεις συνεχίστηκαν στην αίθουσα του Τρικουπείου Πολιτιστικού Κέντρου, σε υποβλητική ατμόσφαιρα, ως τα ξημερώματα της Κυριακής 14 Απριλίου.
Η ξεχωριστή ιδιαιτερότητα του Μαραθωνίου Ανάγνωσης, ο συλλογικός χαρακτήρας του, αναδείχθηκε και εφέτος, με την ενεργό συμμετοχή περισσότερων από εξήντα αναγνωστών και αναγνωστριών που διάβασαν κείμενα της επιλογής τους τα οποία αποτυπώνουν τον λόγο των Αγωνιστών και την καθημερινότητα στο πολιορκημένο Μεσολόγγι, κομμάτια από την ιστορία της Οικογένειας Τρικούπη και της δράσης της στα χρόνια της Επανάστασης, τις πιεστικές συνθήκες έκδοσης των «Ελληνικών Χρονικών» και το πόσο το Μεσολόγγι και η Έξοδος ενέπνευσαν ποιητές και πεζογράφους στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο.


«Παρόντες» ήταν με τις λέξεις και τα κείμενά τους και ο Μάγερ, και ο Μπάιρον, και ο Ουγκό αλλά και ο Γκαίτε και ο Πούσκιν, με ρομαντικά ποιήματα που ακούστηκαν στο πρωτότυπο και μας μετέφεραν στο κλίμα της ευρωπαϊκής λογοτεχνίας της εποχής. Παράλληλα με τις αναγνώσεις, προβλήθηκε στην αίθουσα του Τρικουπείου βίντεο με τεκμήρια από το Μεσολόγγι στην Ιστορία, στη Λογοτεχνία και τις Τέχνες, στον Τύπο, στην Πολιτική.Καλωσορίζοντας το κοινό οι Φίλοι Βαλβείου Βιβλιοθήκης ανήγγειλαν τη συγκρότησή τους σε σωματείο με την επωνυμία «Σύλλογος Φίλων Βαλβείου Βιβλιοθήκης» και κάλεσαν όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα βιβλιογράφησης των εκδόσεων για το Μεσολόγγι με σκοπό την έκδοση μιας μεσολογγίτικης βιβλιογραφίας στην επέτειο των 200 χρόνων από την ιστορική Έξοδο.
Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 7:26 pm


Κώστας Λύρος: "Θέλουμε έναν Δήμο Αξιοπρεπή Αξιόπιστο και Δυνατό για όλους" - Το εκλογικό του κέντρο στο Μεσολόγγι εγκαινίασε ο υποψήφιος δήμαρχος


Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού , σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση , έγιναν χθες βράδυ στο Μεσολόγγι, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου  Κώστα Λύρου.  Παραβρέθηκαν υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού, Περιφερειακοί σύμβουλοι, πρώην Δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων.

Ο επικεφαλής της «Δημιουργικής Ανατροπής», παρουσίασε τις βασικές αρχές του προγράμματός του, το οποίο είναι αποτέλεσμα δημιουργικού διαλόγου με τους δημότες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνδυασμός αυτός, πριν τη διαμόρφωση του προγράμματός του, καλούσε τους πολίτες να πάρουν θέση αξιολογώντας τα προβλήματα του Δήμου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, αφού ευχαρίστησε τους πολίτες για την εντυπωσιακή τους παρουσία, ξεκινώντας την ομιλία του, ανέφερε: «Είμαστε συνοδοιπόροι στον δρόμο των αξιών , της αλήθειας , της ευημερίας και της προόδου. Θέλουμε έναν Δήμο Αξιοπρεπή Αξιόπιστο και Δυνατό για όλους» .
Άσκησε κριτική στα λάθη και τις παραλείψεις  της απερχόμενης δημοτικής αρχής τονίζοντας ότι: « Δεν θα επιτρέψουμε να παγιωθούν πρακτικές και να διαιωνιστούν οι αδικίες που έγιναν σε βάρος της περιοχής μας εξαιτίας κάποιων να υπερασπισθούν τα συμφέροντά μας. Βλέπουμε την πρωτεύουσα του νομού, το Μεσολόγγι, να μετρά απώλειες με την αποψίλωση των υπηρεσιών ,την απώλεια του 2/39 συντάγματος πεζικού, την υποβάθμιση του ΤΕΙ  κ.α.…

Η εμπορική ζωή στην πόλη μας φθίνει ,ο τόπος ερημώνει. Φτάσαμε στο έσχατο σημείο , εκείνοι που ασκούν εξουσία στον τόπο μας να καταγγέλλουν τους άλλους για τις δικές τους υποχρεώσεις και παραλείψεις.

Είχαν πέντε χρόνια εξουσίας και τη στήριξη της κεντρικής διοίκησης , με γενναίες χρηματοδοτήσεις , να παρουσιάσουν ουσιαστικό έργο. Δεν το έπραξαν. Τα μεγάλα και σημαντικά έργα που θα άλλαζαν τη μοίρα του τόπου δεν έγιναν, έμειναν στα χαρτιά. Παρουσιάζουν τα αυτονόητα , ως επιτεύγματα. Εξαπάτησαν του πολίτες για να έρθουν στην εξουσία, λειτούργησαν με διαχειριστική λογική. Ποινικοποίησαν την πολιτική ζωή του τόπου. Αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων . Το μόνο έργο που αφήνουν πίσω τους είναι ο διχασμός της κοινωνίας και η απαξίωση του τόπου μας. Η κοινωνία επιβάλλεται να πάρει θέση σε αυτά που βλέπει να διαδραματίζονται ενώπιον της ,  με υπευθυνότητα και καθαρή σκέψη να κρίνει και να ορθώσει λόγο. Η αποχή και η σιωπή, δεν είναι ουδετερότητα . Είναι δήλωση στήριξης στο κατεστημένο».

Συνεχίζοντας, μίλησε για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει το Μεσολόγγι  , λέγοντας:  «Στηρίζεται στη μοναδικότητα και στην ιδιαιτερότητα του τόσο ως φυσικό τοπίο, όσο και ως τόπος με βαριά πνευματική, ιστορική και πολιτισμική κληρονομιά».

 Ακολούθως, αναφέρθηκε στα βασικά σημεία  του προγράμματος του  και είπε:  «Προτεραιότητά μας είναι τα έργα που θα ανακουφίσουν τη Λιμνοθάλασσα και το οικοσύστημα. Η σύνδεση της πόλης με το παραθαλάσσιο  μέτωπο της . Θα ολοκληρώσουμε την Ολοκληρωμένη  Χωρική Επένδυση για πλήρη ανάπλαση του λιμανιού και της χερσαίας ζώνης, με χαρακτηρισμούς χρήσεων γης. Εμπορικό λιμάνι με Τουριστική χροιά. Αξιοποίηση Μαρίνας, παραλία Τουρλίδας, ιαματική λάσπη.

Ανάδειξη  και προβολή της πολιτιστικής και ιστορικής μας κληρονομιάς . Προβάλλουμε την πόλη για να  ενισχύουμε τον Τουρισμό. Κάνουμε χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας για να αναδείξουμε το μουσειακό –ιστορικό μας πλούτο.  Αναβαθμίζουμε το Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο. Ανακαίνιση και αξιοποίηση του Κήπου των Ηρώων , όπως και η συντήρηση των έργων Τέχνης του Δήμου μας.

Κυκλοφοριακό θέμα, καθαριότητα και ασφάλεια κοινόχρηστων χώρων ,σωστός φωτισμός, σήμανση, ενίσχυση πρασίνου . Αναδεικνύουμε την κοινωνική μας πολιτική.  Κατασκευή και βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων. Δημιουργία καταφυγίου για την διάσωση και περισυλλογή αδέσποτων ζώων. Θωρακίζουμε την πόλη και τον Δήμο από τα φυσικά φαινόμενα. Χρήση των εφαρμογών που προσφέρει η  Τεχνολογία της Πληροφορικής και Επικοινωνίας για να γίνει ο Δήμος μας ένας έξυπνος Δήμος και να  προσφέρει στους δημότες αναβαθμισμένες  υπηρεσίες. Μίλησε για αναβάθμιση της εισόδου της πόλης, πράξεις εφαρμογής σχεδίων πόλεως , διανοίξεις δρόμων στους οικισμούς έξω από την πόλη και μέριμνα για  χωριά του Δήμου».

Κλείνοντας , καταχειροκροτούμενος, την ομιλία του , ο επικεφαλής της «Δημιουργικής Ανατροπής» είπε: «Σας καλώ όλους μαζί στη συστράτευση  για τη δημιουργική πορεία του τόπου μας.  Προχωράμε όλοι μαζί για τη μεγάλη μας νίκη. Μια νίκη των δυνάμεων της Ανάπτυξης, της Προόδου και της Αξιοπρέπειας».


Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 7:18 pm


Ημέρα μνήμης του Αρχηγού της Φρουράς των Μεσολογγιτών Αθανασίου Ραζή-Κότσικα


Η Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου τίμησε χθες την μνήμη του Αρχηγού της Φρουράς των Ελευθέρων Πολιορκημένων Αθανασίου Ραζή-Κότσικα
Η εκδήλωση Τιμής διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Φίλων της Μουσικής «Διονύσιος Σολωμός» και τον Κοινωφελή Πολιτιστικό Οργανισμό «Διέξοδος», ενώ συμμετείχε κι ο Όμιλος Ιστορικής Φορεσιάς και Οπλισμού «Ο Λιάρος».

Τα όπλα του Αθανασίου Ραζή Κότσικα, παρελήφθησαν από το ιστορικό μουσείο της «Διεξόδου» και με πομπή μεταφέρθηκαν στον Κήπο των Ηρώων, όπου ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτριος Φωλιάς μίλησε για τον Αρχηγό της Φρουράς των Μεσολογγιτών . 
Ακολούθως, τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση ενώ η τελετή ολοκληρώθηκε με κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νικόλαο Καραπάνο κι εκπροσώπους αρχών και φορέων.  Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 7:16 pm


"Εξόδου Προσευχές" η μουσική παράσταση που συγκλόνισε


Μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό παρουσιάστηκε χθες Τετάρτη 17 Απριλίου στον εξωτερικό χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα, η κατανυκτική μουσική παράσταση που συνδύασε την Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων με την Σταύρωση «Εξόδου προσευχές».
Στην εκδήλωση συμμετείχε η φιλαρμονική του Μουσικού Ομίλου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου «Ιωσήφ Ρωγών», υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Δημήτρη Μανωλάτου.

Διοργανώθηκε δε από την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, το Πνευματικό Κοινωνικό και Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και τον Μουσικό Όμιλο «Ιωσήφ Ρωγών».


Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 7:11 pm


Με χρηματοδότηση 17,78 εκ.€ από το "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ" η αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού υδροδότησης του Αγρινίου από το Καστράκι


Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου με αφορμή την ένταξη του έργου : «Αντικατάσταση κεντρικού αγωγού υδροδότησης από το φράγμα Καστρακίου έως τις κεντρικές δεξαμενές Αγρινίου»  στο Φιλόδημος Ι ύψους 17.728.560,00 €   δήλωσε:

 

«Σήμερα το μεσημέρι εντάχθηκε ένα σπουδαίο έργο για το οποίο εργαστήκαμε μεθοδικά. Πρόκειται για ένα έργο υποδομής, ένα από τα πιο ουσιαστικά έργα που υλοποιήθηκαν ποτέ στο Αγρίνιο και αφορά  και τις επόμενες γενιές.
 Ένα έργο που το έχει ανάγκη ο τόπος. Η προσπάθειά μας ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια προκειμένου να βρεθεί πρόσκληση  για να προχωρήσουμε τη μελέτη.
Με την  αντικατάσταση  του κεντρικού αγωγού υδροδότησης από το Καστράκι έως στο Αγρίνιο δίνουμε οριστική λύση στο πρόβλημα υδροδότησης.  Συνολικά η ΔΕΥΑΑ έχει εντάξει στο πρόγραμμα  Φιλόδημος έργα ύδρευσης – αποχέτευσης προϋπολογισμού 33.693.560€. Είμαστε υπερήφανοι για την απόδοση μας. Δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε για το Αγρίνιο».


Όπως εξήγησε ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Μίμης Σκορδόπουλος το έργο  «Αντικατάσταση κεντρικού αγωγού υδροδότησης από το φράγμα Καστρακίου έως τις κεντρικές δεξαμενές Αγρινίου»  απαρτίζεται από τα εξής υποέργα :


1)            Αντικατάσταση κεντρικού αγωγού υδροδότησης από φράγμα Καστρακίου έως τις κεντρικές δεξαμενές Αγρινίου προϋπολογισμού 14.443.000,00€ συν ΦΠΑ

2)            Προμήθεια εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία εξοπλισμού διήθησης για την αναβάθμιση των δεξαμενών αρχικής φάσης διυλιστηρίου ύδρευσης Αγρινίου προϋπολογισμού 2.100.000,00€ συν ΦΠΑ

3)            Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ΑΠΕ συνολικής ισχύος 915kW και συνολικού προϋπολογισμού 1.135.560,00€ συν ΦΠA

4)            Αρχαιολογικές υπηρεσίες 50.000,00€


Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 10:00 am


Στο Μεσολόγγι για τις Γιορτές Εξόδου ο Πέτρος Κόκκαλης


Ως προσκυνητής στις εορταστικές εκδηλώσεις, για την ηρωική Έξοδο των Ελευθέρων Πολιορκημένων στο Μεσολόγγι αναμένεται να παραστεί, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης.το προσεχές Σαββατοκύριακο 20&21 Απριλίου.

Ο Πέτρος Κόκκαλης θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την κορύφωση των εκδηλώσεων για την ηρωική Έξοδο και ταυτόχρονα θα του δοθεί η δυνατότητα στο περιθώριο των εκδηλώσεων να γνωρίσει την περιοχή και να ανταλλάξει απόψεις με πολίτες.
Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 4:35 am


"Ζωντανά" από την ΕΡΤ3 η Αναπαράσταση της Ανατίναξης του Χρήστου Καψάλη (VIDEO)

Ενισχύοντας την εξωστρέφεια και την μεγαλύτερη διάδοση των Εορτών Εξόδου, ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για δεύτερη χρονιά συνεργάζεται με την Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, προκειμένου να μεταδοθεί «ζωντανά» η τελετή του Σαββάτου 20 Απριλίου από τον Κήπο των Ηρώων. Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 21.00 στη συχνότητα της ΕΡΤ3. καθώς και από το κανάλι της στο youtube 

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 4:09 am


Έως 10 Μαΐου η εκδήλωση ενδιαφέροντος στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας για συμμετοχή σε επιχειρηματική αποστολή στο Πακιστάν


Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τα μέλη του ότι το Ελληνο-Πακιστανικό Επιμελητήριο υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ, οργανώνει Επιχειρηματική Αποστολή στο Πακιστάν από τις 19-24  Ιουνίου 2019 σε συνεργασία με:

  • το Σύνδεσμο Πακιστανικών Επιμελητηρίων ( Federation of Pakistan Chambers of Commerce and industry –FPCCI) ,

  • το Επιμελητήριο Εμπορίου καιΒιομηχανίας στη Lahore ( Lahore chamber of commerce and industry)

  • το Διεθνές Επιμελητήριο τουΠακιστάν στο Karachi (International chamber of commerce ICC Pakistan) και
  • την Πρεσβεία της Ελλάδος στο Πακιστάν.


Οι παραπάνω φορείς θα αναλάβουν τη διοργάνωση συναντήσεων Β2Β μεταξύ ελληνικών και Πακιστανικών επιχειρήσεων.


ΤομείςΗ Επιχειρηματική Αποστολή αφορά κατά κύριο λόγο τους ακόλουθους τομείς:

 1) Φάρμακα,

 2) Ενέργεια,  

  3) Τεχνογνωσία Μελέτες  έργων, Project Management κατασκευών,

 4) Είδη διατροφής και κυρίως ελαιόλαδο , ελιές και χυμοί φρούτων.


Αφού συγκροτηθεί  η λίστα με τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα σταλεί στους προαναφερόμενους φορείς για την ανεύρεση Πακιστανικών επιχειρήσεων και την διοργάνωση των Β2Β συναντήσεων  ώστε η αποστολή να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.Συμμετοχή – Κόστος

Το κόστος της μετάβασης και της διαμονής βαρύνει τους συμμετέχοντες και θα ανέλθει από 2.000- 3.000 ανάλογα με τις πόλεις που θα επισκεφτούν οι επιχειρηματίες για να πραγματοποιήσουν συναντήσεις.


Από το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας παρακαλούνται θερμά οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Επιχειρηματική Αποστολή όπως αποστείλουν συμπληρωμένη τη Φόρμα Συμμετοχής, που μπορούν να προμηθευτούν από την υπηρεσία του Επιμελητηρίου ή από το portal του Επιμελητηρίου www.etakcci.gr ,  έως 10/05/2019 (10 Μαΐου 2019) Υπόψη Κ. Αλέξανδρου Κομίνη με email: [email protected] . Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 3:57 am


Creadis 3: Το Δημιουργικό Οικοσύστημα της Δυτικής Ελλάδας γνώρισαν εταίροι από πέντε χώρες


Κέρδισε τις εντυπώσεις η Δυτική Ελλάδα με την ωριμότητα των προτάσεων και δράσεων που παρουσίασε στο πλαίσιο του 5ου Θεματικού Σεμιναρίου του ευρωπαϊκού έργου Creadis 3 - Interreg Europe (Smart Specialisation Creative Districts - Δημιουργικές Περιοχές έξυπνης εξειδίκευσης), που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή όλων των εταίρων στις 11 και 12 Απριλίου 2019. Οι εργασίες οργανώθηκαν από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και φιλοξενήθηκαν στη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, στην Ηλεία.

Την Πέμπτη 11 Απριλίου οι εταίροι του έργου εργάστηκαν δίνοντας έμφαση στη μεθοδολογία ανάπτυξης και υλοποίησης των Σχεδίων Δράσης (Action Plans) που αποτελούν το θεμελιώδες εργαλείο του έργου για την υποστήριξη και ανάπτυξη της Δημιουργικής και Πολιτιστικής Οικονομίας.
Η ΠΔΕ παρουσίασε τις προτεινόμενες δράσεις της και κέρδισε τις εντυπώσεις με την ωριμότητα των προτάσεων και κυρίως την Πρόσκληση για την «Ενίσχυση των Δημιουργικών Επιχειρήσεων» του Ε.Π. Δυτική Ελλάδα 2014-2020 που βρίσκεται ήδη σε φάση υλοποίησης.

Παράλληλα, εκπρόσωποι φορέων από τη χώρα των Βάσκων, τη Φιλανδία, το Βέλγιο, τη Σλοβακία, την Ιταλία και την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δράσεις και την εμπειρία τους ανάλογα με τον τομέα εξειδίκευσης τους, να εργαστούν μαζί σε 3 ομάδες ενδιαφέροντος (Επιχειρηματικότητα, ΜΜΕ και Διεθνοποίηση – Έρευνα και Τεχνολογία – Δημιουργικότητα, Πολιτισμός και Οικονομία).

Οι εργασίες έκλεισαν με τους δυο εταίρους του έργου την Περιφέρεια της Emilia-Romagna και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, να διοργανώνουν δύο θεματικά εργαστήρια α) για την υποστήριξη της ελκυστικότητας για την αύξηση των επενδύσεων στη δημιουργική οικονομία και τη διατήρηση των δημιουργικών επιχειρηματιών και β) για τη στήριξη της διεθνοποίησης των ΜΜΕ μέσω νέων επιχειρηματικών μοντέλων.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με μια εμπνευσμένη παρουσίαση της καλής πρακτικής του “Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους”, ενώ ακολούθησε επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας, δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να γνωρίσουν από κοντά τον τόπο γέννησης των Ολυμπιακών Αγώνων και να πάρουν μια γεύση από το πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα της περιοχής.

Την Παρασκευή 12 Απριλίου, οι συμμετέχοντες στο πλαίσιο επαφών και συνεργασιών με τους κύριους φορείς του Δημιουργικού και Καινοτομικού Οικοσυστήματος στην περιοχή της Πάτρας, βρέθηκαν στο Επιστημονικό Πάρκο της στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας, στο Καρναβαλικό Εργαστήριο καθώς και στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.

Τέλος στο πλαίσιο της 6ηςΈκθεσης Καινοτoμίας και Τεχνογνωσίας Patras IQ που αποτελεί από την Ε.Ε, καλή Πρακτική της Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε αλληλεπιδραστική με τους συμμετέχοντες συνεδρίαση με θέμα «Δημιουργικά Οικοσυστήματα. Εικόνες από την Ευρώπη και Προεκτάσεις».

Ο Πρόεδρος Δ.Σ του ΠΤΑ/ΠΔΕ και Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας  Απόστολος Κατσιφάρας, καθώς και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής PATRAS ΙQ και Αντιπρύτανης Έρευνας και Ανάπτυξης Πανεπιστημίου Πατρών Δημοσθένης Πολύζος, χαιρέτισαν την ειδική συνεδρίαση του έργου CREADIS3. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, οι συμμετέχοντες και όλα τα μέλη της κοινοπραξίας του έργου CREADIS3 είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην έκθεση Patras IQκαι να έρθουν σε άμεση επαφή με το σύστημα καινοτομίας της περιοχής μας.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «GREADIS

Το έργο «CREADIS3», έχει ως κύριο αντικείμενο την υποστήριξη και προώθηση αποδοτικών στρατηγικών για πολιτιστικές - δημιουργικές βιομηχανίες σε συνάφεια με την προαγωγή της έρευνας και την τόνωση της οικονομίας.

Πιο συγκεκριμένα, στοχεύει στη δημιουργία θεσμικών προτύπων συνεργασίας αλλά και στην ώθηση της καινοτομίας μέσω της βελτίωσης των συνεργασιών στους τομείς πολιτισμού και τεχνολογίας, αλλά και της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στην ανάπτυξη νέων δημιουργικών προτύπων στον τομέα των πολιτιστικών βιομηχανιών από μικρομεσαίες επιχειρήσεις.Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 3:47 am


«γνωρίζω τον τόπο μου» - Η έκθεση φωτογραφίας που εγκαινιάστηκε στη "Γλυπτοθήκη" Αγρινίου


Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν  στην Παλαιά Δημοτική Αγορά,  στην αίθουσα «Γλυπτοθήκη», τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας  με θέμα : «γνωρίζω τον τόπο μου».

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  αναφερόμενος στη συλλογή των φωτογραφιών τόνισε :  «Όταν ζεις σε  μια πόλη είναι εύλογο να μην αντιλαμβάνεσαι πάντα τι είναι εκείνο που ενθουσιάζει έναν επισκέπτη της. Αυτό που εμείς θεωρούμε δεδομένο, στα μάτια εκείνου που το αντικρίζει για πρώτη φόρα, είναι κάτι που θέλει να ανακαλύψει. Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα αυτής της έκθεσης. Προσκαλέσαμε ιδιώτες να προσφέρουν φωτογραφικό υλικό, το οποίο,  εφόσον πληρούσε τις προδιαγραφές που θέτει ο Ε.Ο.Τ,  θα χρησιμοποιούνταν για την τουριστική προβολή του Δήμου.

Ανταποκρίθηκαν ο Γιώργος Καρδαράς και  ο Άγγελος  Μακρής δίνοντας μας μια σειρά ονειρικών φωτογραφιών της πόλης. Μια πρώτη γνωριμία με τον τόπο που οπωσδήποτε θέλεις να ανακαλύψεις.  Μια πόλη ζωντανή, με  ανθρώπινο πρόσωπο που βρίσκεται σε τροχιά τουριστικής ανάπτυξης.

Το Αγρίνιο εξελίσσεται σε  ξεχωριστή εμπειρία για όσους επιλέξουν να το επισκεφθούν».


Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 3:35 am


Αεροπορική επίδειξη από τη φημισμένη ομάδα "ΖΕΥΣ" της Πολεμικής Αεροπορίας στο Μεσολόγγι την Κυριακή των Βαΐων


«Φέτος θα έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε για πρώτη φορά στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 193ης επετείου της εξόδου της ηρωικής φρουράς των ελεύθερων πολιορκημένων της ιερής πόλης του Μεσολογγίου! Λιμάνι Μεσολογγίου, Κυριακή των Βαΐων μετά τη παρέλαση» με την παραπάνω ανάρτηση στην επίσημη σελίδα στο Facebook της “Hellenic F16 Demo Team” γνωστοποιείται ότι θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Μεσολόγγι ένα μοναδικό θέαμα από τη φημισμένη ομάδα ΖΕΥΣ της Πολεμικής Αεροπορίας.
H Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς" (F-16 Demo Team) αποτελεί ένα φιλόδοξο πρόγραμμα εκτέλεσης αεροπορικών επιδείξεων, που σκοπό έχει να διαδώσει την καλλιέργεια της αεροπορικής ιδέας και την τόνωση του ηθικού τόσο των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων όσο και της Ελληνικής κοινωνίας ενώ παράλληλα προβάλλει την μαχητική ικανότητα και το γενικότερο έργο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το αεροσκάφος που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση των αεροπορικών επιδείξεων είναι τύπου F-16C Block 52+.


Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2019 | 11:20 am


Σε Ναύπακτο, Μεσολόγγι, Αγρίνιο και Αμφιλοχία σήμερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Βασίλης Μιχαλολιάκος


Περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία θα πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίουο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Το πρόγραμμα της περιοδείας έτσι όπως ανακοινώθηκε από τη ΝΟΔΕ του κόμματος έχει ως εξής:

Ναύπακτος

Στις 10.00 στο Cafe FACES στην παραλία Ψανή, συνάντηση με στελέχη, μέλη και φίλους της Ναυπάκτου.


Μεσολόγγι

Στις 12.00 Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου κ. Νίκο Καραπάνο.

Αγρίνιο

Στις 13.45 Επίσκεψη στον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου.

Στις 14.00 Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτη Τσιχριτζή.

Στις 14.15 Συνάντηση με τοπικά στελέχη, μέλη και φίλους στο ξενοδοχείο IMPERIAL.

Στις 14.30 Συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε στο ξενοδοχείο IMPERIAL.


Αμφιλοχία


Στις 15.30 Συνάντηση με τοπικά στελέχη, μέλη και φίλους στην Αμφιλοχία, στο καφέ ΣΤΟΑ Φλώρος, στην παραλία Αμφιλοχίας.Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2019 | 3:16 am


Η "καρδιά" του Μεσολογγίου "χτύπησε" στο κέντρο της Αθήνας στις διήμερες εκδηλώσεις για την ηρωική Έξοδο από το σύλλογο Μεσολογγιτών ΑττικήςΜε μεγάλη επιτυχία και μαζική προσέλευση, μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά, πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες διήμερες εκδηλώσεις του Συλλόγου Μεσολογγιτών Αττικής, για την 193η Επέτειο της Εξόδου, το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 13 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών έγινε η κεντρική επετειακή εκδήλωση όπου πριν από την έναρξή της τελέσθηκε Επιμνημόσυνη Δέηση στο μνημείο του Τσολιά, στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου, στη μνήμη των πεσόντων της Εξόδου.

Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμούς:
α) Από τον κ. Γεώργιο Αντύπα, πρόεδρο του Συλλόγου Μεσολογγιτών Αττικής, Αντιστράτηγο ε. α.

β) Από τον κ. Νικόλαο Νούλα, πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών και Γενικό Διευθυντή της Λεοντείου Σχολής Αθηνών.

γ) Από τον κ. Σπύρο Καρβέλη Αντιδήμαρχο, ως εκπρόσωπο του Δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

δ) Ομιλία από τον συμπολίτη μας κ. Φώτη Σπυρόπουλο, Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω, διδάκτορα της Νομικής του Πανεπ/μίου Αθηνών και Αντιπρόεδρο του Κέντρου Μελέτης του Εγκλήματος, με θέμα: «Η Αδελφότητα των Φιλοδικαίων στο πολιορκημένο Μεσολόγγι».

Η εκδήλωση συνεχίστηκε, με την πολύ πετυχημένη μουσική παράσταση με τίτλο «ΕΞΟΔΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ», από το Μουσικό Όμιλο «ΙΩΣΗΦ ΡΩΓΩΝ» της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Δημητρίου Μανωλάτου, με τη συμμετοχή πενταμελούς χορωδίας Ιεροψαλτών.

Αξίζει να τονιστεί  ότι, η αξιόλογη αυτή παράσταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό, κάνοντας αρχή από την εκδήλωσή μας, ενώ στη συνέχεια θα παρουσιαστεί στο Μεσολόγγι σήμεραΤετάρτη 17 Απριλίου, στις 9 το βράδυ, στην πλατεία έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος.

Μετά την παράσταση, απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες για την συμμετοχή τους, στον κεντρικό ομιλητή κ. Φώτη Σπυρόπουλο από τον Αντιδήμαρχο κ. Σπύρο Καρβέλη και στον Αρχιμουσικό κ. Δημήτριο Μανωλάτο, για λογαριασμό του Μουσικού Ομίλου «Ιωσήφ Ρωγών», από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Μεσολογγιτών Αττικής, κ. Γεώργιο Αντύπα. Η εκδήλωση τελείωσε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και κατόπιν παρατέθηκε δεξίωση, στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου.

Την επόμενη μέρα Κυριακή 14 Απριλίου στον  Ι. Ν. Αγίας Ειρήνης (οδός Αιόλου) εψάλη Επιμνημόσυνη Δέηση, στη μνήμη των πεσόντων στις Πολιορκίες και την Έξοδο του Μεσολογγίου.

Ακολούθησε η εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από την κ. Δανάη Αναγνωστοπούλου μέλος του Δ.Σ. του Π.Κ.Ρ. και Φιλόλογο – Καθηγήτρια της Λεοντείου Σχολής, στην οποία απονεμήθηκε και αναμνηστική πλακέτα από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γεώργιο Αντύπα.


Στη συνέχεια σχηματίσθηκε πομπή, η οποία με επικεφαλής τη Φιλαρμονική «Ιωσήφ Ρωγών» της Ι. Π. Μεσολογγίου και με τη συνοδεία του Συλλόγου Πανηγυριστών «Ο Άη-Συμιός», του Λαογραφικού Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης» του Ευηνοχωρίου, καθώς και μελών του Συλλόγου με παραδοσιακές φορεσιές και άρματα, κατευθύνθηκε στο «Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη» όπου κατατέθηκαν στεφάνια, από τους εξής Συλλόγους και φορείς:

Για την Περιφέρεια Αττικής, η κ. Αγγελική Λεβέντη, Αντιπεριφερειάρχης Δημοσίων Σχέσεων.

Εκ μέρους του Δήμου Ι. Π. Μεσολογγίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Καρβέλης.

Για το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών, ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Νούλας.

Για τον Σύλλογο Μεσολογγιτών Αττικής, ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Αντύπας.

Επίσης κατέθεσαν στεφάνια και οι παρακάτω Σύλλογοι :

«ΠΑΝ.ΣΥ», «Ο.ΣΥ.Ε.Μ», «Σύλλογος Ιστορικών Μελετών Ιερού Αγώνος Στερεάς Ελλάδος», «Σύνδεσμος Αιτωλικιωτών Αττικής Ο ΛΙΑΚΑΤΑΣ», «Η Διεθνής Αδελφότητα των Απογόνων Αγωνιστών», «Ο Σύλλογος Ντοβαίων 1821», «Η Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου Η ΕΞΟΔΟΣ», «Η Αερολέσχη ΦΟΙΝΙΞ», «Ο Μουσικός Όμιλος ΙΩΣΗΦ ΡΩΓΩΝ» και «Ο Σύλλογος Πανηγυριστών Ο ΑΗ-ΣΥΜΙΟΣ».

Στις διήμερες εκδηλώσεις  παρέστησαν και τίμησαν με τη παρουσία τους τις εκδηλώσεις του συλλόγου :

Εκ μέρους της περιφέρειας Αττικής, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αγγελική Λεβέντη.

Εκ μέρους του Δήμου Ι. Π. Μεσολογγίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Καρβέλης.

Η κ. Ξένια Δημητρίου, Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Οι πρώην βουλευτές, κύριοιΑριστοτέλης Μιμμής και Χρήστος Φωτόπουλος.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλ/νίας, κύριοι Σπήλιος Λιβανός και Βασίλειος Φεύγας. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου κ. Κων/νος Λύρος.

Ο κ. Πάνος Σόμπολος, Πρόεδρος της Ένωσης Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων. Ο κ. Πάνος Κοντός, καθηγητής Πανεπ/μίου Πρόεδρος της ΑΙ.ΠΟ.Ε, ο κ. Επμεινώνδας Λύρος εκ μέρους του Τεχνικού Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας, η κ. Χριστίνα (χήρα) Σπύρου Μουστακλή, καθώς και αρκετοί πρόεδροι και εκπρόσωποι Συλλόγων.

Η εκδήλωση δε της Κυριακής καλύφθηκε και τηλεοπτικά, από το κανάλι  "ΑΧΕΛΩΟΣ ΤV".

Μετά δε το πέρας της εκδήλωσης, ο Σύλλογος Μεσολογγιτών Αττικής παρέθεσε γεύμα στο Σύλλογο Πανηγυριστών «Ο Άη-Συμιός», καθώς και στα μέλη του Μουσικού Ομίλου «Ιωσήφ Ρωγών» στο Κέντρο «ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ» στο Μοναστηράκι, στο οποίο παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου κ. Σπύρος Καρβέλης, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κων/νος Λύρος και μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου μας.

«Ευχαριστούμε, τον συμπολίτη μας και ομιλητή της εκδήλωσης κ. Φώτη Σπυρόπουλο για τη συμμετοχή του και όλους όσους τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωσή μας.

Αξίζουν δε πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Μουσικού Ομίλου «Ιωσήφ Ρωγών» κ. Νεκτάριο Ζησιμόπουλο, στον Αρχιμουσικό κ. Δημήτριο Μανωλάτο, στην κ. Αποστολία Πάστρα για την σκηνοθεσία, καθώς και σε όλους τους συντελεστές της παράστασης.

Τους ευχαριστούμε δε, γιατί επέλεξαν την εκδήλωσή μας για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά το σπουδαίο αυτό Μουσικό έργο και τους ευχόμαστε, να έχουν πολλές ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.» τόνισε σε δήλωσή του εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου, ο πρόεδρος, Γιώργος Αντύπας.


Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2019 | 3:08 am


Άρεσε το θεατρικό δρώμενο «Γη φωλιά εσύ, Πατρίδα» από την εφηβική θεατρική ομάδα του Αιτωλικού


«Ο Παλαμάς και η Έξοδος του Μεσολογγίου» ήταν το πρώτο θέμα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Εορτών Εξόδου 2019 το βράδυ της Κυριακής 14 Απριλίου στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Για το έργο του Μεσολογγίτη ποιητή  μίλησαν ο ομότιμος καθηγητής του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Κων/νος Κασίμης, ο καθηγητής του επίσης του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του ΕΚΠΑ Ευρυπίδης Γαραντούδης και η Δρ. Φιλολογίας, Σύμβουλος Προέδρου του Κολεγίου Αθηνών και του Κολλεγίου Ψυχικού Πολυάνθη Τσίγκου.

Την εκδήλωση που τελούσε υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας, προλόγισε και παρουσίασε η αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Σοφία Λαναρά, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Νικόλαος Καραπάνος.

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, περιελάμβανε το θεατρικό δρώμενο «Γη φωλιά εσύ, Πατρίδα», από την εφηβική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου «Το Αιτωλικό», υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της Θεατρολόγου Άννας Μανθάτη.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2019 | 2:38 am


Υποδειγματική η παρουσίαση της παράστασης "Έξοδος" από τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου


«Δημήτρης Μακρής, ο κλέφτης του Ζυγού» ήταν το θέμα της ομιλίας που απηύθυνε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Αδελφότητας των Απογόνων των Ελεύθερων Πολιορκημένων Γιάννης Μακρής, στο πλαίσιο των Εορτών Εξόδου. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου με την οργανωτική επιμέλεια της Ενωμένης Ρωμιοσύνης.

Το ίδιο βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, το 2ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου παρουσίασε την θεατρική παράσταση «Έξοδος».
Παράσταση που ήταν βασισμένη σε μια ιδέα της θεατρικής ομάδας «ΑΝΙΜΑ». Την επιμέλεια της παράστασης είχαν οι Φιλόλογοι Ζέτα Λάττα, Αικατερίνη Γριβοπούλου και Ανδρονίκη Πατούλια.Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2019 | 2:28 am


Ενημερωτική συνάντηση του Κώστα Λύρου με τους επικεφαλής του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού


Επίσκεψη στον Φορέα Διαχείρισης  Λιμνοθάλασσας  Μεσολογγίου – Αιτωλικού, πραγματοποίησε προ ημερών  ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστας  Λύρος.

Παρουσία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού, ενημερώθηκαν με άρτιο και κατατοπιστικό τρόπο από τον Πρόεδρο του Φορέα κ. Φώτη Περγαντή και τον συντονιστή  κ. Ιωάννη Σελιμά για θέματα αρμοδιοτήτων τους.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν ζητήματα, που  αφορούν τις τρέχουσες διεκδικήσεις  και τις ειδικές γνωμοδοτήσεις του Φορέα σε μελέτες αξιοποίησης  και προστασίας του φυσικού πλούτου του Εθνικού μας πάρκου.
Έγινε μια ουσιώδη συζήτηση για τους πόρους και τις ευκαιρίες ανάδειξης της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς  και των προϊόντων παραγωγής του τόπου μας.

Από τη συνάντηση αναδείχτηκε το κοινό ενδιαφέρον σε θέματα, που αφορούν τη διασφάλιση του οικοσυστήματος και της χρηστής αξιοποίησης του περιβάλλοντος. Η οριοθέτηση της κοίτης του Αχελώου , η ειδική Διαχειριστική Μελέτη υλικών και οικοσυστήματος , η οριοθέτηση του Αιγιαλού και η θεσμοθέτηση χρήσεων γης είναι ζητήματα που έχει και στο παρελθόν  αναδείξει και προτείνει ως λύσεις προστασίας του οικοσυστήματος  ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Λύρος.

Τέλος , δόθηκε η διαβεβαίωση της ουσιαστικής συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς κύριος σκοπός του Φορέα είναι να διαφυλάττει και να αναδεικνύει τον φυσικό πλούτο του τόπου μας.


Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2019 | 3:42 pm


Μεσολόγγι - Ειδήσεις και Νέα

Άλλο χρώμα στις Γιορτές Εξόδου μετά την επίδειξη του F-16 - Αιχμή News - Αιχμή

Άλλο χρώμα στις Γιορτές Εξόδου μετά την επίδειξη του F-16 - Αιχμή News  Αιχμή

Οι Εορτές Εξόδου 2019 κορυφώθηκαν και ο ήχος από τον κινητήρα του F-16 της Ομάδας Ζευς.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2019 | 9:09 pm


Εντυπωσίασε ο Παγκαλαβρυτινός στις Εορτές Εξόδου στο Μεσολόγγι -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ - BEST News

Εντυπωσίασε ο Παγκαλαβρυτινός στις Εορτές Εξόδου στο Μεσολόγγι -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ  BEST News

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την Κυριακή των Βαΐων, ο ιστορικός Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πατρών έλαβε μέρος, στις Εορτές Εξόδου της Ηρωικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2019 | 7:46 pm


Μεσολόγγι: Ο Ιωάννης Μπαλτάς υποψήφιος με τον Κώστα Λύρο - Αυτοδιοικητικές Εκλογές - AgrinioTimes

Μεσολόγγι: Ο Ιωάννης Μπαλτάς υποψήφιος με τον Κώστα Λύρο - Αυτοδιοικητικές Εκλογές  AgrinioTimes

Με όρεξη για δουλειά και με ανιδιοτελή κίνητρα , όπως χρόνια τώρα επιδεικνύει στις πράξεις ο κ. Κώστας Λύρος, δηλώνω και εγώ την υποψηφιότητα μου με τον.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2019 | 7:21 pm


Με ήττα, 2-1 από το Μεσολόγγι, ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Εθνικός Καλαμάτας - Notosport

Με ήττα, 2-1 από το Μεσολόγγι, ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Εθνικός Καλαμάτας  Notosport

Την ήττα από την πρωταθλήτρια ομάδα του 2ου ομίλου, το Μεσολόγγι 2008, με 2-1 γνώρισε χθες το απόγευμα στο γήπεδο Ασπροχώματος ο Εθνικός Καλαμάτας.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2019 | 6:40 pm


Μεσολόγγι: Εκδήλωση-Συζήτηση με την αριστερά για τη δημοκρατία κόντρα στο σκοταδισμό - Ευρωεκλογές - AgrinioTimes

Μεσολόγγι: Εκδήλωση-Συζήτηση με την αριστερά για τη δημοκρατία κόντρα στο σκοταδισμό - Ευρωεκλογές  AgrinioTimes

Την Τρίτη 23 Απριλίου και ώρα 17:30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί Εκδήλωση-Συζήτηση με την αριστερά για τη ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2019 | 4:02 pm


Μεσολόγγι: Γυναικείες προσθήκες στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Λύρου (Φωτό) - Αυτοδιοικητικές Εκλογές - AgrinioTimes

Μεσολόγγι: Γυναικείες προσθήκες στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Λύρου (Φωτό) - Αυτοδιοικητικές Εκλογές  AgrinioTimes

Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του Υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου. Με ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2019 | 3:25 pm


Μεσολόγγι: Επίσκεψη της συζύγου του Προκόπη Παυλόπουλου στο "Παναγία Ελεούσα" - ΑgrιnιοΝews.gr

Μεσολόγγι: Επίσκεψη της συζύγου του Προκόπη Παυλόπουλου στο "Παναγία Ελεούσα"  ΑgrιnιοΝews.gr

Το εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» επισκέφθηκε την Κυριακή των Βαΐων 21 Απριλίου 2019, στο πλαίσιο των Εορτών Εξόδου, στην Έδρα του στο Μεσολόγγι.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2019 | 3:07 pm


Αθλητές από το Μεσολόγγι στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες 2019 - AgrinioPress

Αθλητές από το Μεσολόγγι στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες 2019  AgrinioPress

Ο Δήμος Μεσολογγίου θα βρίσκεται και πάλι ανάμεσα στους 100 δήμους του κόσμου οι οποίοι θα συμμετέχουν με τις αποστολές τους στους Διεθνείς Παιδικούς ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2019 | 2:08 pm


Μεσολόγγι: Ο Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων στις εκδηλώσεις - Αιχμή News - Αιχμή

Μεσολόγγι: Ο Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων στις εκδηλώσεις - Αιχμή News  Αιχμή

Ο Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων ¨Δήμητρα¨ συμμετείχε χθες για πρώτη φορά, στις φετιν.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2019 | 1:34 pm


Μεσολόγγι: Με επιτυχία η δράση του ΕΠΑΛ για την περιποίηση μαλλιών (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Μεσολόγγι: Με επιτυχία η δράση του ΕΠΑΛ για την περιποίηση μαλλιών (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Την Πέμπτη 18/4/2019 με την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους οι μαθητές/τριες της ειδικότητας Κομμωτικής τέχνης, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτω.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2019 | 1:23 pm


"Μεσολόγγι 2008": Αυλαία με νίκη στην Καλαμάτα για τις πρωταθλήτριες - Sinidisi.gr

"Μεσολόγγι 2008": Αυλαία με νίκη στην Καλαμάτα για τις πρωταθλήτριες  Sinidisi.gr

«Αυλαία» και στο πρωτάθλημα β' Εθνικής κατηγορίας με τις " κοριτσαρες της Αιτωλοακαρνανίας" να επικυρώνουν και τυπικώς τον τίτλο και την επάνοδο στην.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2019 | 12:17 pm


Εκδήλωση - Συζήτηση με Αρβανίτη και Θεοφιλάτο στο Μεσολόγγι - Sinidisi.gr

Εκδήλωση - Συζήτηση με Αρβανίτη και Θεοφιλάτο στο Μεσολόγγι  Sinidisi.gr

Με την αριστερά για τη δημοκρατία κόντρα στο σκοταδισμόΟμιλητέςΚώστας Αρβανίτης (Δημοσιογράφος – Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ)

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2019 | 11:55 am


"Το Μεσολόγγι πρέπει να υιοθετήσει πράσινες λύσεις" - Αιχμή News - Αιχμή

"Το Μεσολόγγι πρέπει να υιοθετήσει πράσινες λύσεις" - Αιχμή News  Αιχμή

"Πράσινη" πόλη είναι αυτή που προωθώντας μια βιώσιμη και λειτουργική αστική ανάπτυξη στοχεύει στη συγχώνευση πολλαπλών αστικών εφαρμογών, ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2019 | 11:09 am


Μεσολόγγι: Συμμετοχική έκθεση φωτογραφίας «Το Πανηγύρι τ' Άη Συμιού - Sinidisi.gr

Μεσολόγγι: Συμμετοχική έκθεση φωτογραφίας «Το Πανηγύρι τ' Άη Συμιού  Sinidisi.gr

Στα πλαίσια της καταγραφής της πολιτισμικής ταυτότητας της περιοχής του Μεσολογγίου, σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στη συμμετοχική έκθεση.

Δημοσιεύθηκε στις 22 April 2019 | 10:29 am


Η "Αιώνια πόλη" - Πρ. Παυλόπουλος: Στο Μεσολόγγι συντελέσθηκε η σύνθεση του Αίματος και του Πνεύματος - Το Παρόν

Η "Αιώνια πόλη" - Πρ. Παυλόπουλος: Στο Μεσολόγγι συντελέσθηκε η σύνθεση του Αίματος και του Πνεύματος  Το Παρόν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος αναφέρεται στο χρονικό της ιστορικής πόλης του Μεσολογγίου, όπου το Έπος της Ηρωϊκής Εξόδου άναψε και ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2019 | 10:02 pm


Μεσολόγγι: Εντυπωσιακή επίδειξη F16 της "ΖΕΥΣ" - Η επικοινωνία με τον πιλότο που συγκίνησε τον Παυλόπουλο (VIDEO) - Sinidisi.gr

Μεσολόγγι: Εντυπωσιακή επίδειξη F16 της "ΖΕΥΣ" - Η επικοινωνία με τον πιλότο που συγκίνησε τον Παυλόπουλο (VIDEO)  Sinidisi.gr

Για πρώτη φορά φετος στις εκδηλώσεις συμμετείχε από αέρος και η πολεμική αεροπορία με την εντυπωσιακή επίδειξη πραγματοποίησε το F16 από την ομάδα ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2019 | 7:00 pm


Παρουσία του ΠτΔ η Κυριακή των Βαΐων στο Μεσολόγγι (ΦΩΤΟ) - romfea.gr

Παρουσία του ΠτΔ η Κυριακή των Βαΐων στο Μεσολόγγι (ΦΩΤΟ)  romfea.gr

Kορυφώθηκαν, σήμερα Κυριακή των Βαΐων, οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 193ης Επετείου της Εξόδου της Ηρωικής Φρουράς των Ελευθέρων ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2019 | 4:47 pm


Χρ. Βερναρδάκης από το Μεσολόγγι: «Οι αρχές ελευθερίας και δικαιοσύνης πάντα πανανθρώπινες» - Αιτωλοακαρνανία - AgrinioTimes

Χρ. Βερναρδάκης από το Μεσολόγγι: «Οι αρχές ελευθερίας και δικαιοσύνης πάντα πανανθρώπινες» - Αιτωλοακαρνανία  AgrinioTimes

Η Έξοδος του Μεσολογγίου είναι μία εμβληματική στιγμή για την Ελληνική επανάσταση», υπογράμμισε σε δηλώσεις που έκανε στο Μεσολόγγι, ο υπουργός.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2019 | 1:53 pm


Μεσολόγγι: «Στους δύσκολους καιρούς για την Ευρώπη να διδαχθούμε από τους προγόνους» | naftemporiki.gr - naftemporiki.gr

Μεσολόγγι: «Στους δύσκολους καιρούς για την Ευρώπη να διδαχθούμε από τους προγόνους» | naftemporiki.gr  naftemporiki.gr

Αυτή την περίοδο, που κρίνεται το μέλλον της ευρωπαϊκής μας οικογένειας, οι πρόγονοί μας διδάσκουν και μας εμπνέουν, τόνισε ο πρόεδρο της Δημοκρατίας, ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2019 | 1:29 pm


Η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στο Μεσολόγγι! (1422 φωτό) - Αιχμή News - Αιχμή

Η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στο Μεσολόγγι! (1422 φωτό) - Αιχμή News  Αιχμή

Στην Ι.Π. Μεσολογγίου χτυπά σήμερα η καρδιά του Έθνους καθώς κορυφώνονται οι εκδηλ.

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2019 | 1:08 pm


Γεννηματά από Μεσολόγγι: Να απελευθερωθούμε από τα δεσμά της επιτροπείας - News.in.gr

Γεννηματά από Μεσολόγγι: Να απελευθερωθούμε από τα δεσμά της επιτροπείας  News.in.gr

Σήμερα το μήνυμα είναι να γυρίσουμε επιτέλους σελίδα για την Ελλάδα και τους Έλληνες», τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στο Μεσολόγγι, η πρόεδρος του ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2019 | 11:27 am


Μεσολογγι-Γιορτές εξόδου 2019:Δείτε την Αναπαράσταση της Ανατίναξης του Χρήστου Καψάλη - Patras Times

Μεσολογγι-Γιορτές εξόδου 2019:Δείτε την Αναπαράσταση της Ανατίναξης του Χρήστου Καψάλη  Patras Times

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζονται οι έρευνες στην Κύπρο: Ψάχνουν και για άλλες σορούς στο φρεάτιο. Επόμενο άρθροΣκοτώνουμε τον Πατραϊκό-500 ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 April 2019 | 9:30 am


Oι Εορτές Εξόδου 2019 στο Μεσολόγγι (video) - AgrinioPress

Oι Εορτές Εξόδου 2019 στο Μεσολόγγι (video)  AgrinioPress

Δείτε video από τις Εορτές Εξόδου του Μεσολογγίου, το Σάββατο 20 Απριλίου (του Λαζάρου) και την Κυριακή 21 Απριλίου (των Βαΐων). Όλες τις επετειακές ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2019 | 6:29 pm


Μεσολόγγι: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 73ος Δρόμος Θυσίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Μεσολόγγι: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 73ος Δρόμος Θυσίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Με μεγάλο αριθμό συμμετοχών ολοκληρώθηκε πριν λίγο ο φετινός 73ος Δρόμος Θυσίας, ένας ιστορικός Μαραθώνιος που ξεκινά από το Μοναστήρι του Αγίου ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2019 | 6:15 pm


Το Μεσολόγγι και η ταυτότητα των Ελλήνων - Pontos News

Το Μεσολόγγι και η ταυτότητα των Ελλήνων  Pontos News

Την Κυριακή των Βαΐων ο ελληνισμός μνημονεύει την ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου. Πρόκειται για ένα από τα συγκλονιστικότερα γεγονότα του Αγώνα της ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 April 2019 | 5:57 pm


ΑΕΜ: Να ζει το Μεσολόγγι! - Αιχμή News - Αιχμή

ΑΕΜ: Να ζει το Μεσολόγγι! - Αιχμή News  Αιχμή

Με αφορμή την 193η Επέτειο Εξόδου της Φρουράς του Μεσολογγίου, η Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου ως αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης με την σειρά της τιμά ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 1:33 pm


Μεσολόγγι: Εισηγήσεις ιστορίας και πολιτισμού στην πανηγυρική συνεδρίαση της ICG - Patras Times

Μεσολόγγι: Εισηγήσεις ιστορίας και πολιτισμού στην πανηγυρική συνεδρίαση της ICG  Patras Times

Σε έναν ιστορικό χώρο, στο Μουσείο Τρικούπη στο Μεσολόγγι, συνεδρίασε χθες το Προεδρείο της Παγκόσμιας Οργάνωσης Παιδικού Αθλητισμού (I.C.G.) που από ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 11:30 am


Μεσολόγγι. Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ πάλεψαν για να συλλάβουν δυο δράστες - Αιχμή News - Αιχμή

Μεσολόγγι. Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ πάλεψαν για να συλλάβουν δυο δράστες - Αιχμή News  Αιχμή

Μετά από μάχη σώμα με σώμα, κατάφεραν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ να συλλάβουν δυο άτομα στο Μεσολόγγι. Πιο συγκεκριμένα προχθές το βράδυ δύο ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 10:30 am


Συγχαίρει το "Μεσολόγγι 2008" ο Αστέρας Μεσολογγίου - Sinidisi.gr

Συγχαίρει το "Μεσολόγγι 2008" ο Αστέρας Μεσολογγίου  Sinidisi.gr

Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου συγχαίρει την γυναικεία ομάδα ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 για την άνοδό της στη Α' Εθνική Κατηγορία ποδοσφαίρου!!!

Δημοσιεύθηκε στις 19 April 2019 | 10:21 am


Μεγαλειώδης συγκέντρωση Λύρου στο Μεσολόγγι (φωτό - βίντεο) - Αιχμή News - Αιχμή

Μεγαλειώδης συγκέντρωση Λύρου στο Μεσολόγγι (φωτό - βίντεο) - Αιχμή News  Αιχμή

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, έγιναν χθες βράδυ στο Μεσολόγγι, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 11:59 pm


Μετά την καρδιά και το σπαθί του Δ. Υψηλάντη στο Μεσολόγγι - BEST News

Μετά την καρδιά και το σπαθί του Δ. Υψηλάντη στο Μεσολόγγι  BEST News

Ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Μουσικής “Διονύσιος Σολωμός”» σε ανακοίνωση του γνωστοποιεί πως ένα σημαντικό κειμήλιο θα μεταφερθεί στην Ιερά πόλη του ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 11:44 pm


Στο Μεσολόγγι για τις Γιορτές Εξόδου ο Πέτρος Κόκκαλης - Αιτωλοακαρνανία - AgrinioTimes

Στο Μεσολόγγι για τις Γιορτές Εξόδου ο Πέτρος Κόκκαλης - Αιτωλοακαρνανία  AgrinioTimes

Ως προσκυνητής στις εορταστικές εκδηλώσεις, για την ηρωική Έξοδο των Ελευθέρων Πολιορκημένων στο Μεσολόγγι αναμένεται να παραστεί, ο υποψήφιος.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 9:54 pm


Μεσολόγγι: Ο Σπύρος Ξύστρας στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Λύρου - Αυτοδιοικητικές Εκλογές - AgrinioTimes

Μεσολόγγι: Ο Σπύρος Ξύστρας στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Λύρου - Αυτοδιοικητικές Εκλογές  AgrinioTimes

Επιλέγω να κατέβω στις δημοτικές εκλογές δίπλα στον Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, κ. Κώστα Λύρο. Θα προσπαθήσω να δώσω κι εγώ ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 6:10 pm


«Λάμψε ήλιε» στο Μεσολόγγι - Μουσική εκδήλωση από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου - Εκδηλώσεις - AgrinioTimes

«Λάμψε ήλιε» στο Μεσολόγγι - Μουσική εκδήλωση από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου - Εκδηλώσεις  AgrinioTimes

Με την μουσική εκδήλωση «Λάμψε ήλιε» του συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου συνεχίσθηκαν την Τρίτη 16 Απριλίου οι Εορτές Εξόδου, στο χώρο του ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 4:33 pm


Μεσολόγγι: «Εξόδου προσευχές» στον Ιερό Ναό - Αιτωλοακαρνανία - AgrinioTimes

Μεσολόγγι: «Εξόδου προσευχές» στον Ιερό Ναό - Αιτωλοακαρνανία  AgrinioTimes

Μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό έγινε χθες Τετάρτη 17 Απριλίου στον εξωτερικό χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα, η κατανυκτική ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 4:28 pm


Η Δημοτική φιλαρμονική Δερβενίου στους εορτασμούς εξόδου στο Μεσολόγγι - Αιχμή News - Αιχμή

Η Δημοτική φιλαρμονική Δερβενίου στους εορτασμούς εξόδου στο Μεσολόγγι - Αιχμή News  Αιχμή

Για 2η φορά απο ιδρύσεως της η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου, υπο της διεύθυνσης του αρχιμουσικού της κ. Παναγιώτη Παναγάκου, θα δώσει το παρόν στις ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 3:22 pm


Το Μεσολόγγι τίμησε τη μνήμη του Αρχηγού της Φρουράς, Αθανάσιου Ραζή- Κότσικα (φωτο) - AgrinioPress

Το Μεσολόγγι τίμησε τη μνήμη του Αρχηγού της Φρουράς, Αθανάσιου Ραζή- Κότσικα (φωτο)  AgrinioPress

Η Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου τίμησε χθες την μνήμη του Αρχηγού της Φρουράς των Μεσολογγιτών Αθανασίου Ραζή-Κότσικα. Η εκδήλωση Τιμής διοργανώθηκε ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 2:59 pm


Μεσολόγγι: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο τη Μεγάλη Δευτέρα - Sinidisi.gr

Μεσολόγγι: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο τη Μεγάλη Δευτέρα  Sinidisi.gr

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 22α Απριλίου 2019, ημέρα Μ. Δευτέρα και ώρα 14.00 στην αίθουσα.

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 1:19 pm


H Δικαιοσύνη στο πολιορκημένο Μεσολόγγι - Αιχμή News - Αιχμή

H Δικαιοσύνη στο πολιορκημένο Μεσολόγγι - Αιχμή News  Αιχμή

Για την Δικαιοσύνη στο πολιορκημένο και κατ' επέκταση επαναστατημένο Μεσολόγγι,

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 12:59 pm


Στο Μεσολόγγι την Κυριακή των Βαΐων η Φώφη Γεννηματά - Αιχμή News - Αιχμή

Στο Μεσολόγγι την Κυριακή των Βαΐων η Φώφη Γεννηματά - Αιχμή News  Αιχμή

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, πρόκειται να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας την Κυριακή των Βαΐων ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 11:54 am


Στην προεπιλογή της Εθνικής Κορασίδων Βάτσικα και Γιαννακά του ''Μεσολόγγι 2008'' - Αιχμή News - Αιχμή

Στην προεπιλογή της Εθνικής Κορασίδων Βάτσικα και Γιαννακά του ''Μεσολόγγι 2008'' - Αιχμή News  Αιχμή

Στις κλήσεις του προπονητή της Εθνικής μας ομάδας Κορασίδων Αντώνη Πριόνα βρίσκονται οι δύο παίκτριες του Μεσολόγγι 2008 Βάσια Βατσικα και Βάσια ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 10:53 am


Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες στο Μεσολόγγι - iefimerida

Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες στο Μεσολόγγι  iefimerida

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην παλαιά Εθνική Οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων στο ύψος του Μεσολογγίου όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν. | ΕΛΛΑΔΑ ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 April 2019 | 4:32 am


Μεσολόγγι: Έκθεση στην γκαλερί «Τύρβη» - «Construction In Abstract - Δομή στ' αυθαίρετο» - ΑgrιnιοΝews.gr

Μεσολόγγι: Έκθεση στην γκαλερί «Τύρβη» - «Construction In Abstract - Δομή στ' αυθαίρετο»  ΑgrιnιοΝews.gr

Η γκαλερί «Τύρβη» στο Μεσολόγγι (Βενιζέλου 20) παρουσιάζει την έκθεση της Grace Owity, με τίτλο «Construction In Abstract -Δομή στ' αυθαίρετο».

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2019 | 3:03 pm


Οι «Γιατροί του Κόσμου» στο Μεσολόγγι - Αιχμή News - Αιχμή

Οι «Γιατροί του Κόσμου» στο Μεσολόγγι - Αιχμή News  Αιχμή

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ή δράση που διοργανώθηκε από το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολο.

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2019 | 12:45 pm


Αεροπορική επίδειξη από τη φημισμένη ομάδα "ΖΕΥΣ" της Πολεμικής Αεροπορίας στο Μεσολόγγι - ΑgrιnιοΝews.gr

Αεροπορική επίδειξη από τη φημισμένη ομάδα "ΖΕΥΣ" της Πολεμικής Αεροπορίας στο Μεσολόγγι  ΑgrιnιοΝews.gr

«Φέτος θα έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε για πρώτη φορά στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 193ης επετείου της εξόδου της ηρωικής φρουράς των ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2019 | 11:38 am


Στο Μεσολόγγι το προεδρείο των Διεθνών Παιδικών Αγώνων - ΑgrιnιοΝews.gr

Στο Μεσολόγγι το προεδρείο των Διεθνών Παιδικών Αγώνων  ΑgrιnιοΝews.gr

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου θα βρίσκεται το Προεδρείο των Διεθνών Παιδικών Αγώνων (InternationalChildren'sGames-ICG),

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2019 | 10:00 am


Μεσολόγγι: Εκδήλωση για «τον Παλαμά και την Έξοδο» και θεατρικό δρώμενο - ΑgrιnιοΝews.gr

Μεσολόγγι: Εκδήλωση για «τον Παλαμά και την Έξοδο» και θεατρικό δρώμενο  ΑgrιnιοΝews.gr

«Ο Παλαμάς και η Έξοδος του Μεσολογγίου» ήταν το πρώτο θέμα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Εορτών Εξόδου.

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2019 | 9:33 am


Μεσολόγγι: «Δημήτρης Μακρής, ο κλέφτης του Ζυγού» – «Έξοδος» (φωτο) - AgrinioPress

Μεσολόγγι: «Δημήτρης Μακρής, ο κλέφτης του Ζυγού» – «Έξοδος» (φωτο)  AgrinioPress

«Δημήτρης Μακρής, ο κλέφτης του Ζυγού» ήταν το θέμα της ομιλίας που απηύθυνε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Αδελφότητας των Απογόνων των ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 April 2019 | 7:11 am


Μεσολόγγι: Πρόγραμμα εκδηλώσεων Εορτών Εξόδου 18 και 19 Απριλίου - Εκδηλώσεις - AgrinioTimes

Μεσολόγγι: Πρόγραμμα εκδηλώσεων Εορτών Εξόδου 18 και 19 Απριλίου - Εκδηλώσεις  AgrinioTimes

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 7:00 μ.μ. Το Μεσολόγγι τιμά τους Αδελφοποιημένους Δήμους. Δήμος Αμμοχώστου Καλωσόρισμα από το Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2019 | 9:37 pm


Το Μεσολόγγι τιμά τον Αρχηγό του, Αθανάσιο Ραζή -Κότσικα - ΑgrιnιοΝews.gr

Το Μεσολόγγι τιμά τον Αρχηγό του, Αθανάσιο Ραζή -Κότσικα  ΑgrιnιοΝews.gr

Ο Σύλλογος οι φίλοι της Μουσικής Δ. Σολωμός» καλεί στην πομπή που θα ξεκινήσει στις 19:30 απ' το Ιστορικό Μουσείο «ΔΙΕΞΟΔΟΣ»με τη συμμετοχή.

Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2019 | 4:37 pm


Μεσολόγγι: Πρώτος ο Ν.Ι.Ο. Πρέβεζας στον ιστιοπλοϊκό αγώνα «ΘΥΣΙΑΣ 2019» (φωτο) - AgrinioPress

Μεσολόγγι: Πρώτος ο Ν.Ι.Ο. Πρέβεζας στον ιστιοπλοϊκό αγώνα «ΘΥΣΙΑΣ 2019» (φωτο)  AgrinioPress

Στις 13 και 14 Απριλίου 2019 το Πνευματικό-Κοινωνικό-Αθλητικό Κέντρο Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου διοργάνωσαν για πρώτη ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2019 | 2:25 pm


Ο Β. Μιχαλολιάκος την Τετάρτη στο Μεσολόγγι - Αιχμή News - Αιχμή

Ο Β. Μιχαλολιάκος την Τετάρτη στο Μεσολόγγι - Αιχμή News  Αιχμή

Ημέρα Τετάρτη 17 Απριλίου και ώρα 12 θα υποδεχθεί η Δημ.Τ.Ο Ι.Π Μεσολογγίου της ΝΔ τον.

Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2019 | 12:49 pm


Στο Μεσολόγγι την Τετάρτη ο Κατσιφάρας - AgrinioVOICE.gr - AgrinioVoice

Στο Μεσολόγγι την Τετάρτη ο Κατσιφάρας - AgrinioVOICE.gr  AgrinioVoice

Σειρά συναντήσεων με φορείς, εκπροσώπους συλλόγων και πολίτες. Στο Μεσολόγγι θα βρίσκεται την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, από τις 10.00 το πρωί, ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2019 | 12:04 pm


Στο Μεσολόγγι την Τετάρτη ο Απoστ. Κατσιφάρας - Αιχμή News - Αιχμή

Στο Μεσολόγγι την Τετάρτη ο Απoστ. Κατσιφάρας - Αιχμή News  Αιχμή

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας αύριο Τετάρτη 17 Απριλίου 20.

Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2019 | 12:01 pm


Με τη δέουσα τιμή η υποδοχή της καρδιάς του Υψηλάντη στο Μεσολόγγι - Αιχμή News - Αιχμή

Με τη δέουσα τιμή η υποδοχή της καρδιάς του Υψηλάντη στο Μεσολόγγι - Αιχμή News  Αιχμή

Αξιότιμες Κυρίες, Αξιότιμοι Κύριοι,. Με μεγαλοπρέπεια και τις τιμές που αρμόζουν στον Αρχηγό της Επανάστασης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου η ...

Δημοσιεύθηκε στις 16 April 2019 | 9:05 am


Ομιλία στο Μεσολόγγι:"Δημήτρης Μακρής, ο Κλέφτης του Ζυγού" - ΑgrιnιοΝews.gr

Ομιλία στο Μεσολόγγι:"Δημήτρης Μακρής, ο Κλέφτης του Ζυγού"  ΑgrιnιοΝews.gr

Στο πλαίσιο της 193ης επετείου της Ηρωικής Εξόδου των «Ελευθέρων Πολιορκημένων» στην Ι.Π. Μεσολογγίου, διοργανώνεται από το τοπικό παράρτημα του ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 April 2019 | 6:23 pm


Μεσολόγγι: Εγκαινιάστηκε ο εκθεσιακός χώρος του Ομίλου "Ο Λιάρος" - Αιχμή News - Αιχμή

Μεσολόγγι: Εγκαινιάστηκε ο εκθεσιακός χώρος του Ομίλου "Ο Λιάρος" - Αιχμή News  Αιχμή

Με την παρουσία φίλων και συνεργατών πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στο Μεσολόγγι τα εγκαίνια του γραφείου και εκθεσιακού χώρου του ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 April 2019 | 4:51 pm


Μεσολόγγι: Ο Μιχάλης Πλαστήρας στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Λύρου - Αυτοδιοικητικές Εκλογές - AgrinioTimes

Μεσολόγγι: Ο Μιχάλης Πλαστήρας στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Λύρου - Αυτοδιοικητικές Εκλογές  AgrinioTimes

Γνωρίζοντας τα προβλήματα του τόπου μας και με καθαρή συνείδηση, η μόνη λύση που υπάρχει είναι στο πρόσωπο του Κώστα Λύρου. Δηλώνω λοιπόν, την.

Δημοσιεύθηκε στις 15 April 2019 | 4:13 pm


Μεγάλο ενδιαφέρον για τις εκδηλώσεις των Εορτών Εξόδου στο Μεσολόγγι - AgrinioPress

Μεγάλο ενδιαφέρον για τις εκδηλώσεις των Εορτών Εξόδου στο Μεσολόγγι  AgrinioPress

Συνεχίσθηκαν την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου και την Αθήνα, οι εκδηλώσεις για τα 193 χρόνια από την Έξοδο των ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 April 2019 | 4:04 pm


Νίκη τίτλου στην Α΄Εθνική για τα κορίτσια του "Μεσολόγγι 2008" - Αιχμή News - Αιχμή

Νίκη τίτλου στην Α΄Εθνική για τα κορίτσια του "Μεσολόγγι 2008" - Αιχμή News  Αιχμή

Στο κρισιμότερο τεστ της χρονιάς η ομάδα του Μεσολόγγι 2008 στα πλαίσια της 13ης αγων.

Δημοσιεύθηκε στις 15 April 2019 | 12:03 pm


Λαμπερά εγκαίνια για το νέο κατάστημα «Art...ος» στο Μεσολόγγι - Αιχμή News - Αιχμή

Λαμπερά εγκαίνια για το νέο κατάστημα «Art...ος» στο Μεσολόγγι - Αιχμή News  Αιχμή

Το νέο αρτοποιείο και καφέ «Art... ος» άνοιξε για το κοινό χθες, Κυριακή 14 Απριλίου, με την τελετή εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου.

Δημοσιεύθηκε στις 15 April 2019 | 11:28 am


Μεσολόγγι: Πρόγραμμα Εορτών Εξόδου το διήμερο 16 και 17 Απριλίου - Εκδηλώσεις - AgrinioTimes

Μεσολόγγι: Πρόγραμμα Εορτών Εξόδου το διήμερο 16 και 17 Απριλίου - Εκδηλώσεις  AgrinioTimes

Τρίτη 16 Απριλίου 8:00 μ.μ. «Λάμψε ήλιε» Μουσική εκδήλωση με έργα του συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου και απαγγελία ποιημάτων των Οδυσσέα Ελύτη, ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 April 2019 | 11:18 am


Μεσολόγγι: Τα πρώτα ονόματα υπ. Δημοτικών Συμβούλων του Π. Σκαρμούτσου - Αυτοδιοικητικές Εκλογές - AgrinioTimes

Μεσολόγγι: Τα πρώτα ονόματα υπ. Δημοτικών Συμβούλων του Π. Σκαρμούτσου - Αυτοδιοικητικές Εκλογές  AgrinioTimes

Η Δημοτική παράταξη δημοσιοποιεί τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων που θα πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτιά της. Εντός των επόμενων ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 April 2019 | 10:24 am


Μεσολόγγι: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Νίκου Καραπάνου (φωτο) - AgrinioPress

Μεσολόγγι: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Νίκου Καραπάνου (φωτο)  AgrinioPress

“Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου επιβάλλεται να είναι στην κορυφή”. 14/04/2019 , 23:27. 0. «…Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου επιβάλλεται να είναι στην ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 April 2019 | 11:27 pm


Μεσολόγγι: Πασχαλινό bazaar για φιλανθρωπικούς σκοπούς - Αιχμή News - Αιχμή

Μεσολόγγι: Πασχαλινό bazaar για φιλανθρωπικούς σκοπούς - Αιχμή News  Αιχμή

Σήμερα Κυριακή 14/04/2019 , 10:00 με 13:00, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Μεσολογγίου φιλοξενείτε στον υπέροχο χώρο του Eleven Drink ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 April 2019 | 10:36 am


Μεσολόγγι: Ιστορική Θεία Λειτουργία στην Αγία Παρασκευούλα (Πλούσιο Φωτορεπορτάζ) - Κοινωνία - AgrinioTimes

Μεσολόγγι: Ιστορική Θεία Λειτουργία στην Αγία Παρασκευούλα (Πλούσιο Φωτορεπορτάζ) - Κοινωνία  AgrinioTimes

Στην Αγία Παρασκευούλα, τον χώρο όπου γράφτηκε η απόφαση της Εξόδου από τον Επίσκοπο Ιωσήφ Ρωγών μαζί με τους Προεστούς και τους Στρατηγούς έγινε ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 April 2019 | 9:26 pm


Μεσολόγγι: Αρκετός κόσµος στο κάλεσµα του Παντελή Σκαρµούτσου - Αυτοδιοικητικές Εκλογές - AgrinioTimes

Μεσολόγγι: Αρκετός κόσµος στο κάλεσµα του Παντελή Σκαρµούτσου - Αυτοδιοικητικές Εκλογές  AgrinioTimes

Με καλούς οιωνούς ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου, Παντελής Σκαρμούτσος και παρόλο που ο χρόνος είναι πιεστικός ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 April 2019 | 9:24 pm


Δέος και συγκίνηση: Η καρδιά του Αλέξανδρου Υψηλάντη στο Μεσολόγγι - In.gr

Δέος και συγκίνηση: Η καρδιά του Αλέξανδρου Υψηλάντη στο Μεσολόγγι  In.gr

Στα ιερά χώματα της Πόλης του Μεσολογγίου, βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου 13 Απριλίου η καρδιά του Αλέξανδρου Υψηλάντη, του αρχηγού της ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 April 2019 | 10:00 am


Μεσολόγγι: Ο Θεόδωρος Γαντζούδης στο ψηφοδέλτιο του Ν. Καραπάνου - Αυτοδιοικητικές Εκλογές - AgrinioTimes

Μεσολόγγι: Ο Θεόδωρος Γαντζούδης στο ψηφοδέλτιο του Ν. Καραπάνου - Αυτοδιοικητικές Εκλογές  AgrinioTimes

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στο συνδυασμό «δήμος για τα παιδιά μας», τον κ. Γαντζούδη Θεόδωρο του Βασιλείου, ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 April 2019 | 8:18 pm


Σύλληψη φαρμακοποιού στο Μεσολόγγι μετά από καταγγελία γυναίκας - Ειδήσεις - AgrinioTimes

Σύλληψη φαρμακοποιού στο Μεσολόγγι μετά από καταγγελία γυναίκας - Ειδήσεις  AgrinioTimes

Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή του Μεσολογγίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, μια ιδιοκτήτρια φαρμακείου, διότι ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 April 2019 | 2:40 pm


Μεσολόγγι: Φωτιά στο Liberty προέβλεπε το σενάριο άσκησης - Αιχμή News - Αιχμή

Μεσολόγγι: Φωτιά στο Liberty προέβλεπε το σενάριο άσκησης - Αιχμή News  Αιχμή

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου που προέβλεπε φωτιά σε δωμάτιο του δευτέρου ορόφου του ξενοδοχείου ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 April 2019 | 2:38 pm


Συνελήφθη στο Μεσολόγγι ιδιοκτήτρια φαρμακείου γιατί δεν διανυκτέρευε - AgrinioPress

Συνελήφθη στο Μεσολόγγι ιδιοκτήτρια φαρμακείου γιατί δεν διανυκτέρευε  AgrinioPress

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, μια ιδιοκτήτρια ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 April 2019 | 1:32 pm


Το Ιερό Μεσολόγγι εύγνωμον προς τα Βλαχόπουλα «Παιδιά της Σαμαρίνας» - Αιχμή News - Αιχμή

Το Ιερό Μεσολόγγι εύγνωμον προς τα Βλαχόπουλα «Παιδιά της Σαμαρίνας» - Αιχμή News  Αιχμή

Το 2006, στις πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Παλαιομάνινα, συναντήθηκαν οι απόγονοι των Μεσολογγιτών και των «Παιδιών της Σαμαρίνας» και ο τότε δήμαρχος ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 April 2019 | 10:00 am


Μεσολόγγι-Εορτές Εξόδου: Σάββατο 13, Κυριακή 14 και Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 - Εκδηλώσεις - AgrinioTimes

Μεσολόγγι-Εορτές Εξόδου: Σάββατο 13, Κυριακή 14 και Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 - Εκδηλώσεις  AgrinioTimes

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 7.00π.μ. Αρχιερατική θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευούλας, όπου ετελέσθη θεία Λειτουργία από τον Αρχιεπίσκοπο.

Δημοσιεύθηκε στις 12 April 2019 | 10:00 am


Το Μεσολόγγι επισκέφθηκε ο Νίκος Παπανδρέου - Αιχμή News - Αιχμή

Το Μεσολόγγι επισκέφθηκε ο Νίκος Παπανδρέου - Αιχμή News  Αιχμή

Στο Μεσολόγγι βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Νίκος Παπανδρέου, στο πλα.

Δημοσιεύθηκε στις 12 April 2019 | 10:00 am


Παράδοση της προτομής του Λόρδου Βύρωνα στο Μεσολόγγι - Αιχμή News - Αιχμή

Παράδοση της προτομής του Λόρδου Βύρωνα στο Μεσολόγγι - Αιχμή News  Αιχμή

Πραγματοποιήθηκε χθες στην Πινακοθήκη η τελετή παράδοσης και παραλαβής του έργου.

Δημοσιεύθηκε στις 12 April 2019 | 9:33 am


«Μεσολόγγι, Αθήνα. Η σημασία δύο καίριων μαχών στα κρίσιμα έτη 1825 - 1827» - Αιχμή News - Αιχμή

«Μεσολόγγι, Αθήνα. Η σημασία δύο καίριων μαχών στα κρίσιμα έτη 1825 - 1827» - Αιχμή News  Αιχμή

Πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου η εκδήλωση του Συ.

Δημοσιεύθηκε στις 12 April 2019 | 9:14 am


Μεσολόγγι: Η Δήμητρα Φυτοπούλου στον συνδυασμό του Κώστα Λύρου - Αυτοδιοικητικές Εκλογές - AgrinioTimes

Μεσολόγγι: Η Δήμητρα Φυτοπούλου στον συνδυασμό του Κώστα Λύρου - Αυτοδιοικητικές Εκλογές  AgrinioTimes

Με αίσθημα ευθύνης στον τόπο που ζω και με συσσωρευμένη εμπειρία στην δημόσια οικονομική διοίκηση, ανταποκρίνομαι θετικά στην πρόταση του κ. Κώστα ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 April 2019 | 10:13 am


Μεσολόγγι: Η πολιορκία και η Έξοδος - /finance.in.gr

Μεσολόγγι: Η πολιορκία και η Έξοδος  /finance.in.gr

Πρόκειται για ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γεγονότα της Επανάστασης του 1821. Σημάδεψε τον Αγώνα για την Ανεξαρτησία και προκάλεσε τη συγκίνηση σε όλα ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 April 2019 | 10:00 am


Χοντραίνει η προεκλογική αντιπαράθεση στο Μεσολόγγι - ΑgrιnιοΝews.gr

Χοντραίνει η προεκλογική αντιπαράθεση στο Μεσολόγγι  ΑgrιnιοΝews.gr

Εντείνεται η προεκλογική αντιπαράθεση στο δήμο Μεσολογγίου. «Αληθεύει ότι Διευθύντρια ΚΔΑΠ του Δήμου μας κατήγγειλε υπάλληλο ότι δεν τηρεί το ωράριο ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 April 2019 | 1:38 pm


Μεσολόγγι: Έναρξη των Εορτών Εξόδου από το Ιστορικό μουσείο της «Διεξόδου» - Τέχνη - AgrinioTimes

Μεσολόγγι: Έναρξη των Εορτών Εξόδου από το Ιστορικό μουσείο της «Διεξόδου» - Τέχνη  AgrinioTimes

Την έναρξη των Εορτών για τα 193 χρόνια από την Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων κήρυξε από το χώρο του ιστορικού μουσείου της «Διεξόδου», το ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 April 2019 | 10:00 am


Το Μεσολόγγι υποδέχεται την καρδιά του Αλέξανδρου Υψηλάντη - Pontos News

Το Μεσολόγγι υποδέχεται την καρδιά του Αλέξανδρου Υψηλάντη  Pontos News

Η Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, στο πλαίσιο των εορτών της Εξόδου, υποδέχεται τη βαλσαμωμένη καρδιά του Αλεξάνδρου Υψηλάντη, αρχηγού της Ελληνικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 April 2019 | 10:00 am


Μεσολόγγι: 30χρονος χτύπησε 33χρονη και της πήρε το πορτοφόλι με 4.000€ - Πρώτο ΘΕΜΑ

Μεσολόγγι: 30χρονος χτύπησε 33χρονη και της πήρε το πορτοφόλι με 4.000€  Πρώτο ΘΕΜΑ

Ο 30χρονος της επιτέθηκε και τη χτύπησε με τα χέρια για να τη ληστέψει – Συνελήφθη μια μέρα μετά.

Δημοσιεύθηκε στις 9 April 2019 | 10:00 am


Πρόγραμμα 3ου Μαραθωνίου Ανάγνωσης για το Μεσολόγγι - Αιχμή News - Αιχμή

Πρόγραμμα 3ου Μαραθωνίου Ανάγνωσης για το Μεσολόγγι - Αιχμή News  Αιχμή

Ο 3ος Μαραθώνιος Ανάγνωσης για το Μεσολόγγι στα χρόνια της Επανάστασης θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Απριλίου 2019, με διαδοχικές αναγνώσεις σε τέσσερα ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 April 2019 | 9:04 am


Μεσολόγγι: Ο Γιάννης Διαμάντης υποψήφιος με τον Κώστα Λύρο - Αυτοδιοικητικές Εκλογές - AgrinioTimes

Μεσολόγγι: Ο Γιάννης Διαμάντης υποψήφιος με τον Κώστα Λύρο - Αυτοδιοικητικές Εκλογές  AgrinioTimes

Με χαρά αποδέχομαι την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρου και ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στον ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 April 2019 | 10:00 am


Μεσολόγγι: Εκδηλώσεις Εορτών Εξόδου Τρίτη 9 και Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 - Εκδηλώσεις - AgrinioTimes

Μεσολόγγι: Εκδηλώσεις Εορτών Εξόδου Τρίτη 9 και Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 - Εκδηλώσεις  AgrinioTimes

Τρίτη 9 Απριλίου 7.30 Πρόγραμμα «Αυτοθυσία» Ομιλία από τον Δρ. Πέτρο Μπερερή, επί τιμή Σύμβουλο του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, τ. Διευθυντή Σπουδών ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 April 2019 | 10:00 am


Μέθυσε, τράκαρε και συνελήφθη ένας 45χρονος στο Μεσολόγγι - ΑgrιnιοΝews.gr

Μέθυσε, τράκαρε και συνελήφθη ένας 45χρονος στο Μεσολόγγι  ΑgrιnιοΝews.gr

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, ένας 45χρονος. Η σύλληψη έγινε διότι σε τροχονομικό ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 April 2019 | 12:04 pm


Μεσολόγγι: Εκδήλωση του Συλλόγου Πανηγυριστών ο «Αη -Συμιός» - Εκδηλώσεις - AgrinioTimes

Μεσολόγγι: Εκδήλωση του Συλλόγου Πανηγυριστών ο «Αη -Συμιός» - Εκδηλώσεις  AgrinioTimes

Ο Σύλλογος Πανηγυριστών Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου «Ο Αη-Συμιός» σας προσκαλεί την τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 21:00, στην εκδήλωση που διοργανώνει ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 April 2019 | 10:49 am


Έχασε την ζωή του νεαρός μοτοσικλετιστής στο Μεσολόγγι - Αιχμή News - Αιχμή

Έχασε την ζωή του νεαρός μοτοσικλετιστής στο Μεσολόγγι - Αιχμή News  Αιχμή

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Μεσολόγγι στην ανατολική περιμετρική, όταν ο οδηγός μοτοσυκλέτας έχασε τον έλεγχο και ανετράπη με ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 April 2019 | 10:00 am


Μεσολόγγι: Πρόγραμμα εκδηλώσεων για την 193η Επέτειο της Εξόδου - Sinidisi.gr

Μεσολόγγι: Πρόγραμμα εκδηλώσεων για την 193η Επέτειο της Εξόδου  Sinidisi.gr

1) Σάββατο 13 Απριλίου, ώρα 19.00 Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών – Αίθουσα «ΔΕΛΦΟΙ» (Σίνα & Δαφνομήλη 1ΑΚολωνάκι, τηλ. 210-3644715).

Δημοσιεύθηκε στις 3 April 2019 | 10:00 am


Λογοτεχνική διαδρομή στο Μεσολόγγι: Μαλακάσης, Παλαμάς, Ακακία Κορδόση - Αιχμή News - Αιχμή

Λογοτεχνική διαδρομή στο Μεσολόγγι: Μαλακάσης, Παλαμάς, Ακακία Κορδόση - Αιχμή News  Αιχμή

Το Μεσολόγγι είναι η πόλη των ποιητών. Στο «Μεσολόγγι η ποίηση ενδημεί», λέει η Ακακία Κορδόση. Πολλοί σ' έναν τόσο μικρό τόπο: Ζαλοκώστας, Παλαμάς, ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 April 2019 | 10:00 am


Μεσολόγγι: αφιέρωμα στον Ιωάννη Καποδίστρια - AgrinioPress

Μεσολόγγι: αφιέρωμα στον Ιωάννη Καποδίστρια  AgrinioPress

Η Βυρωνική Εταιρεία Μεσολογγίου καλεί σε εκδήλωση- αφιέρωμα στον Ιωάννη Καποδίστρια. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εορτών Εξόδου, ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 April 2019 | 10:00 am


Νίκη για τα κορίτσια του Μεσολόγγι 2008 επί των Αμαζόνων Κορινθίας! - Αιχμή News - Αιχμή

Νίκη για τα κορίτσια του Μεσολόγγι 2008 επί των Αμαζόνων Κορινθίας! - Αιχμή News  Αιχμή

Νίκη με ανατροπή για το Μεσολόγγι 2008 επί των Αμαζόνων Κορινθίας με σκορ 2-1 στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 1 April 2019 | 10:00 am


Τώρα ξέρεις! Κουτέρης και στο Μεσολόγγι... - Αιχμή News - Αιχμή

Τώρα ξέρεις! Κουτέρης και στο Μεσολόγγι... - Αιχμή News  Αιχμή

Μια μεγάλη γιορτή ήταν τα χτεσινά εγκαίνια του νέου αρτοποιείου ζαχαροπλαστείου.

Δημοσιεύθηκε στις 31 March 2019 | 10:00 am


Μεσολόγγι: Παρουσιάστηκε η Αφίσα των Εορτών Εξόδου 2019 - Εκδηλώσεις - AgrinioTimes

Μεσολόγγι: Παρουσιάστηκε η Αφίσα των Εορτών Εξόδου 2019 - Εκδηλώσεις  AgrinioTimes

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε απόψε στο Μουσείο Ιστορίας & Τέχνης (Πινακοθήκη), ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νικόλαος Καραπάνος, ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2019 | 9:00 am


Λεφούσι τα κουνούπια στο Μεσολόγγι - Αιχμή News - Αιχμή

Λεφούσι τα κουνούπια στο Μεσολόγγι - Αιχμή News  Αιχμή

Ξεκίνησαν ψεκασµοί από Περιφέρεια και δήµο / Υποφέρουν οι επισκέπτες του Κήπου των Ηρώων. Λεφούσι τα κουνούπια στο Μεσολόγγι ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2019 | 9:00 am


Παρουσιάστηκε το έργο Investment στο Μεσολόγγι - Αιχμή News - Αιχμή

Παρουσιάστηκε το έργο Investment στο Μεσολόγγι - Αιχμή News  Αιχμή

Το έργο Investment του προγράμματος Interreg Ελλάδα – Ιταλία, παρουσιάστηκε σήμερα στο Μεσολόγγι με έναν από τους βασικούς ομιλητές να είναι ο Ειδικός ...

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2019 | 9:00 am


Το "φαινόμενο" Μεσολόγγι - Αιχμή News - Αιχμή

Το "φαινόμενο" Μεσολόγγι - Αιχμή News  Αιχμή

Ακούει δηλαδή κανείς σχεδόν πάντοτε τη στερεότυπη έκφραση "το ηρωικό Μεσολόγγι.

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2019 | 9:00 am


Το Μεσολόγγι κέρδισε µόνο υποσχέσεις για το ΤΕΙ - Αιχμή News - Αιχμή

Το Μεσολόγγι κέρδισε µόνο υποσχέσεις για το ΤΕΙ - Αιχμή News  Αιχμή

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 21/03/2019 Κλειδωμένο φαίνεται το σχέδιο συγχώνευσης.

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2019 | 9:00 am


Μεσολόγγι. Το περισσότερο χειροκρότημα για την Μακεδονία... (288 φωτό - video) - Αιχμή News - Αιχμή

Μεσολόγγι. Το περισσότερο χειροκρότημα για την Μακεδονία... (288 φωτό - video) - Αιχμή News  Αιχμή

Με ισχυρότατη αστυνομική δύναμη εκπροσώπησε την κυβέρνηση ο Θ. Μωραΐτης. Μεσολόγγι. Το περισσότερο χειροκρότημα για την Μακεδονία... (288 φωτό - ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 March 2019 | 9:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Μεσολόγγι

Φιλικοί ιστότοποι: