Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αιτωλοακαρνανίας   »   Αγρινιο    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Αγρίνιο-Ημερίδα για την εναλλακτική διαχείριση αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων


Ημερίδα  με θέμα: «Εφαρμογή της εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών & Κατεδαφίσεων στην Αιτωλοακαρνανία», διοργανώνει το Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης ΑΕΚΚ ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε. υπό την αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Τμήμα Αιτωλοακαρνανίας, την Παρασκευή 28 Ιουνίου, ώρα έναρξης 09.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ στο Αγρίνιο, στην οδό Πάνου Σούλου 11.
Στόχος είναι μέσα από τις εργασίες της ημερίδας να ενημερωθούν οι αιρετοί, τα στελέχη της δημόσιας διοίκησης και της αυτοδιοίκησης, οι κατασκευαστικές εταιρείες, οι μηχανικοί και οι επιχειρηματίες για τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας υπάρχει διέξοδος για τα απόβλητα που παράγονται από κάθε δημόσιο και ιδιωτικό τεχνικό έργο και είναι δυνατή η προστασία του περιβάλλοντος από τους παράνομους μπαζότοπους που υποβαθμίζουν  το τοπίο, ρυπαίνουν το έδαφος και τους υδροφορείς, εντείνουν τα πλημμυρικά φαινόμενα και μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιές.
Η Ημερίδα  περιλαμβάνει ανάλυση του θεσμικού πλαισίου και των υποχρεώσεων των παραγωγών αποβλήτων στα ιδιωτικά και δημόσια έργα, καθώς και  παρουσίαση της διαδικασίας ανακύκλωσης των ΑΕΚΚ.
Οι εργασίες της ημερίδας θα ολοκληρωθούν με σεμινάριο για τους μηχανικούς, σχετικό με τον υπολογισμό των παραγόμενων αποβλήτων Δημόσιων και Ιδιωτικών Έργων και τη σύνταξη του απαιτούμενου Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων

Η ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε. είναι ένα από τα πρώτα εγκεκριμένα Συλλογικά Συστήματα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών & Κατεδαφίσεων τους Θεσσαλονίκης, με μετόχους τεχνικές κατασκευαστικές εταιρείες. Υπό την αιγίδα τους ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε. λειτουργούν συνολικά 52 μονάδες ανακύκλωσης σε 10 Περιφέρειες, τους 26 Περιφερειακές Ενότητες (Νομούς) Θεσσαλονίκης, Σερρών, Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Έβρου, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Ροδόπης, Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς, Ιωαννίνων, Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Φωκίδας, Λαρίσης, Λέσβου, Χίου, Χανίων, Λασιθίου, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας,
Συνεργάζεται με φορείς και αναδόχους περισσότερων από 1000 δημόσιων και ιδιωτικών τεχνικών έργων, αριθμός που αυξάνεται σημαντικά κάθε χρόνο.Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 11:21 pm


Eπίσκεψη της Γεωργίας Μπόκα στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» στο Ιπποκράτειο ίδρυμα Αγρινίου και στη Δ.Α Ακαρνανίας(φωτό)


Στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» παραβρέθηκε η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κα Μπόκα Γεωργία.
Πιο αναλυτικά, η κα Μπόκα έκανε ιδιαίτερη μνεία στην σπουδαιότητα του έργου που επιτελεί το εργαστήρι και των ανθρώπων που εργάζονται μέσα σε αυτό καθώς και για τις διακρίσεις σε πανελλήνιο και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» φροντίζει νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες του νομού Αιτ/νίας και συνεισφέρει έμπρακτα στην αποκατάσταση των εν λόγω παιδιών.

Η υποψήφια βουλευτής πλήρως ενημερωμένη για το έργο του Εργαστηρίου είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη για τα θέματα που αφορούν παιδιά και νέους και προσπαθεί να προβάλλει όσο περισσότερο μπορεί την προσπάθεια που καταβάλλεται αλλά να παροτρύνει ταυτόχρονα τους εθελοντές να συμμετάσχουν.

Επίσης, με τη Νέα Δημοκρατία δεσμεύτηκε να βελτιώσει τις συνθήκες που επικρατούν, εξοπλίζοντας το προσωπικό με τα κατάλληλα ανανεωμένα μέσα αλλά και με περαιτέρω οικονομική ενίσχυση.
Μια ξεχωριστή επίσκεψη στο «Ιπποκράτειο ίδρυμα Αγρινίου» πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία με τη Νέα Δημοκρατία, Γεωργία Μπόκα.

source: imgur.comΗ ίδια εργάστηκε επί σειρά ετών στην κλινική και γνωρίζει από πρώτο χέρι τα όσα διαδραματίζονται εκεί, με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται από πλευράς των εργαζομένων για την ορθότερη διαχείριση των ασθενών και των θεμάτων που απασχολούν την μονάδα.

Η κα Μπόκα χάθηκε στις αγκαλιές των πρώην συναδέλφων οι οποίοι της ευχήθηκαν από καρδιάς καλή επιτυχία. Η υποψήφια βουλευτής υποσχέθηκε να κάνει το καλύτερο δυνατό για την υγειονομική περίθαλψη των ασθενών, τη βελτίωση των υποδομών και γενικά να βάλει το δικό της λιθαράκι στον πολύπαθο χώρο της Υγείας.

Η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία, Γεωργία Μπόκα στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας.

Η υποδοχή από τον Αστ. Δ/ντη της Α.Δ. Ακαρνανίας, Ταξίαρχο Δημήτριο Παπαευθυμίου ήταν θερμότατη, ενώ ο ίδιος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κα Μπόκα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους συζήτησαν για τα σοβαρά και χρόνια προβλήματα της Αστυνομίας σε γενικό επίπεδο και ιδιαίτερα στην Αιτ/νία, για τους καθημερινούς αγώνες των Αστυνομικών ώστε να διαφυλάσσουν την ακεραιότητα καθώς και την αίσθηση ασφάλειας των πολιτών. 

Η κα Μπόκα μίλησε για το σπουδαίο έργο που επιτελείται αλλά επιπροσθέτως και για την άμεση ανάγκη στήριξης της Αστυνομίας από κάθε πλευρά. Εξετάστηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τους αστυνομικούς της Αιτωλοακαρνανίας και σημειώθηκαν ζητήματα που μπορούν άμεσα να υλοποιηθούν.

«Η Νέα Δημοκρατία» σημείωσε η υποψήφια βουλευτής «θα κάνει αλματώδη βήματα για την ασφάλεια των πολιτών αλλά επίσης θα βελτιώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζεται το σύνολο του αστυνομικού δυναμικού της». Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε κάτω από καλό κλίμα, ενώ η κα Μπόκα χαιρέτησε όλους τους παρευρισκόμενους σημειώνοντας τα ζητήματα που της ετέθησαν από πλευράς τους.

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 11:19 pm


Δράση προληπτικής ιατρικής από τις Δομές Αστέγων Δήμου Αγρινίου


Οι Δομές Αστέγων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία της προληπτικής ιατρικής θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη  26 Ιουνίου 2019  μέτρηση σακχάρου, αρτηριακής πίεσης και οξυμετρίας καθώς και ενημέρωση για την προστασία από τον ήλιο του γενικού πληθυσμού, στον Πεζόδρομο Χαριλάου Τρικούπη  από τις 10:00 π.μ έως τις 13:00 μ.μ.

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 11:18 pm


Τέσσερις διεθνούς εμβέλειας φωτογράφοι στο Αγρίνιο


Πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 22 Ιουνίου, με μεγάλη επιτυχία η συζήτηση, που έγινε με τους φωτογράφους της έκθεσης «The Itinerary», η οποία αποτυπώνει το μακρύ ταξίδι των προσφύγων, τους διάφορους σταθμούς και στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής, στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν τους διαφορετικούς προορισμούς και η οποία παρουσιάζεται στο χώρο της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς Αγρινίου μέχρι στις 30 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Photopolis Agrinio Photo Festival.
Στη γεμάτη αίθουσα, η Ντίνα Δασκαλοπούλου, δημοσιογράφος της εφημερίδας των Συντακτών(ΕΦ.ΣΥΝ.), χορηγού επικοινωνίας του Φεστιβάλ, συντόνισε τη συζήτηση με θέμα «Παρατηρώντας τον πόνο των άλλων». Στο πάνελ βρέθηκαν οι φωτογράφοι: Milos Bicanski, Δημήτρης Μπούρας, Άννα Παντελιά και Ορέστης Σεφέρογλου, οι οποίοι μαζί με τους Andrea Bonetti, Λουΐζα Γκουλιαμάκη, Γιάννη Κολεσίδη, Γιάννη Λιάκο, Νίκο Παλαιολόγο, Φώτη Πλέγκα και Μενέλαο Μυρίλλα, έχουν φωτογραφίσει τη διαδρομή των προσφύγων από τη Συρία μέχρι στις Βαλκανικές χώρες.
Ο Λεωνίδας Φραγκούλης, αρχιτέκτων –μηχανικός και δάσκαλος φωτογραφίας στη φωτογραφική ομάδα “art8”, αφού καλωσόρισε τους συμμετέχοντες στο πάνελ και τους παρευρισκόμενους, «άνοιξε» το θέμα της συζήτησης επισημαίνοντας ότι δανείζεται τον τίτλο του από το δοκίμιο της γνωστής Αμερικανίδας συγγραφέως και ακτιβίστριας Susan Sontag, «Παρατηρώντας τον πόνο των άλλων» και ότι η συζήτηση αυτή «πλαισιώνει» την ομαδική φωτογραφική εργασία με τον τίτλο «The Itinerary” που εκτίθεται στο χώρο της παλαιάς Λαχαναγοράς στο πλαίσιο του 1ου Φωτογραφικού Φεστιβάλ Αγρινίου – Photopolis. Επίσης, τόνισε ότι το θέμα της συζήτησης δεν εστιάζει τόσο σε αυτό καθεαυτό το κοινωνικοπολιτικό γεγονός του προσφυγικού, αλλά με την απεικόνισή του ως μια εξόχως πολιτική πράξη, που «γεννά» έντονο προβληματισμό αν αναρωτηθεί κανείς: Τι συμβαίνει όταν “ο πόνος των άλλων” θεαματικοποιείται και προσφέρεται ως προϊόν αισθητικής απόλαυσης; Η κατανάλωση εικόνων βίας μας κάνει να συνηθίζουμε σε αυτή, απομένοντας απονευρωμένοι και με μειωμένες αντιστάσεις σε όφελος των όποιων ηγεμονικών ομάδων ευθύνονται για το ξέσπασμα πολέμων; Μπορεί η φωτογραφία να γνωστοποιεί τα γεγονότα χωρίς να γίνεται η ίδια το τέρας που θέλει να καταγγείλει;
Στη συνέχεια, η Ντίνα Δασκαλοπούλου συντόνισε τη συζήτηση, στην οποία συμμετείχαν με ερωτήσεις και τοποθετήσεις αρκετοί από τους συμμετέχοντες. Ξεκινώντας την τοποθέτησή της ευχαρίστησε την ομάδα “art8” για την πρόσκληση, την οποία τόσο η ίδια όσο και η εφημερίδα (ΕΦ.ΣΥΝ.) θεωρούν μεγάλη τιμή και επεσήμανε τη σπουδαιότητα του Φεστιβάλ ως πολιτιστικού γεγονότος, που «ζωντανεύει το διάλογο της πόλης». Στη συνέχεια «χαιρέτησε» τους φωτογράφους του πάνελ εκφράζοντας τη χαρά της για τη συνάντηση και το σεβασμό της απέναντι στους φωτορεπόρτερ «γιατί ένας δημοσιογράφος», όπως είπε, «ίσως μπορεί να κάνει τη δουλειά του ακόμη και αν είναι λίγο πιο μακριά από εκεί που συμβαίνει το γεγονός. Οι φωτορεπόρτερς πρέπει να είναι κοντά, ακριβώς εκεί που συμβαίνει». Ξεκινώντας από τη σκέψη της Σούζαν Σόντακ, την οποία διατύπωσε το 1977: «Σήμερα τα πάντα υπάρχουν για να καταλήξουν σε μία φωτογραφία», η κυρία Δασκαλοπούλου αναρωτήθηκε «σήμερα με τα smartphone και τα social media, που όλοι μας είμαστε οιωνοί φωτογράφοι, τι ακριβώς συμβαίνει;» Κλείνοντας την τοποθέτησή της έθεσε σειρά ερωτημάτων προς το κοινό. «Εσείς, τι ακριβώς κάνετε τη στιγμή που μοιράζετε τις φωτογραφίες των προσφύγων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Όταν φοράτε ένα μπλουζάκι με logo ή πηγαίνετε σε μια συναυλία αλληλεγγύης, τι ακριβώς δράση είναι; Και αυτή η δράση υπηρετεί το σκοπό και μόνο ή μήπως είναι ένας τρόπος να φτιάχνουμε ένα εναλλακτικό life style; Μιλάμε για τους πρόσφυγες τους ίδιους την ώρα που μοιραζόμαστε τις φωτογραφίες τους ή μιλάμε για τον εαυτό μας; Ανεβάζουμε την εικόνα κυνηγώντας τα likes για την εικόνα την ίδια ή για εμάς ως περσόνες; Πού εστιάζουμε ακριβώς; Καταναλώνουμε αυτό το θέαμα ή νοιώθουμε πραγματική συγκίνηση; Έχουμε ευθύνη γι΄ αυτά που ανεβάζουμε; Αν μια εικόνα είναι fake, εμείς που την αναπαράγουμε φέρουμε κάποιου είδους ευθύνη; Αν μια εικόνα δείχνει ανθρώπους απανθρακωμένους στο Μάτι και εμείς την αναπαράγουμε, φέρουμε ευθύνη;».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Μπούρας επιχειρώντας μια συνοπτική αλλά σε βάθος προσέγγιση της φωτογραφικής «Διαδρομής» διατύπωσε τα πολύ σημαντικά ερωτήματα της φωτογραφικής πραγματικότητας και της προσέγγισης της εικόνας της: «Τι βλέπει άραγε εκείνη την ώρα, ο Ορέστης, ο Μίλος, η Άννα; Τι απομένει από αυτήν; Πόσο απαραίτητο είναι να διαβάσουμε την εικόνα;». Το κυρίαρχο στοιχείο στη φωτογραφία, σημείωσε, είναι το αθέατο αυτό που παραμένει -αόρατο. Αυτό πρέπει να αναζητήσουμε. Η ουσία είναι ποια είναι η ιστορία. «Ζούμε σε μία εποχή», είπε, «που τεράστιες ενέργειες αφιερώνονται στην παραποίηση της ιστορίας. Στο να κολακεύουν, να εξαπατούν ή να εξυπηρετούν κάποιο τομεακό σκοπό. Κανένα καλό δεν μπορεί να προέλθει από τέτοιες στρεβλώσεις ακόμη και αν εμπνέονται από ανιδιοτελή κίνητρα. Ιστορία είναι η συλλογική μνήμη και αν σκεφτούμε το κοινωνικό σώμα από την άποψη του ανθρώπου του σώματος, η απώλεια της ιστορίας σημαίνει αμνησία και η παραμορφωμένη ιστορία νεύρωση».

Αναφέρθηκε στην ιστορία του Ορφέα και της Ευρυδίκης, όπου ο Ορφέας μπορεί τα πάντα εκτός του να κοιτάξει το κέντρο της νύχτας μέσα στη νύχτα. «Μπορεί να κατέβει προς αυτό, να το εφελκύσει με τα χέρια του, με τον εαυτό του προς τα πάνω αποστρέφοντας πάντα όμως το πρόσωπό του από αυτό. και αυτό είναι το πρόβλημά μας. Το πρόβλημα της λεγόμενης ελεύθερης Δύσης, να το πω όμορφα. Το κέντρο της νύχτας είναι η ίδια η νύχτα, είναι η μνήμη και η άρνηση να κοιτάξουμε πίσω. Το πρόβλημα που δημιουργεί αυτή η άρνησή μας εκφράζεται με το χώρο που δημιουργείται μεταξύ της μνήμης και της ιστορίας. Και ξέρει ότι δεν έχουν μνήμη και κανένας δεν έχει το κουράγιο να τους καταλάβει μέχρι που δεν θα υπάρχουν φωνές να μας διηγηθούν το τι συνέβη. Έτσι, θα έρθει η στιγμή που δεν θα τους αναγνωρίζουμε πλέον και θα επιστρέψουμε ένα άλλο πρόσωπο και ένα άλλο όνομα για να αποτελειώσουν αυτό που άφησαν πίσω. Και αυτό μας φέρνει στα τρία κύρια σημεία που οριοθετούν το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινούμαστε…».
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με διαλογική συζήτηση των φωτογράφων με τους παρευρισκόμενους.

 Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 9:53 pm


Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Αγρινίου

C:\Users\Administrator\Desktop\64400049_2372402966378700_6008888611242508288_n.jpg

Ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, ευχαριστεί θερμά τον Γυμναστικό και Αθλητικό Σύλλογο «Άθλος και Κίνηση» και ιδιαίτερα την υπεύθυνη καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα Ελένη Σβίγγου, τους δασκάλους Yoga κα Έλενα Κολοβού και τον κ. Βαγγέλη Νικητόπουλο, για τη διοργάνωση της εκδήλωσης «Yoga Extented». Τα έσοδα της δράσης αυτής, διατέθηκαν ευγενικά στην εικαστικό, κ. Ολυμπία Καρρά, για τη φιλοτέχνηση πίνακα ζωγραφικής, ο οποίος παρεχωρήθη ως δωρεά στη δομή.

Επίσης, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους φίλους του Συλλόγου, που παρευρέθηκαν και στήριξαν τον ωραίο αυτόν σκοπό, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό, την υποστήριξή τους στον δύσκολο αγώνα ενάντια στην έμφυλη βία.


Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                                     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ                                                          
                      ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ              
                               ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ                            Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 2:10 pm


Σήμερα το απόγευμα η προεκλογική ομιλία του Κώστα Καραγκούνη προς τους ετεροδημότες της Αθήνας


Η προεκλογική ομιλία του Κώστα Καραγκούνη προς τους ετεροδημότες της Αθήνας θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 20:00, στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο (Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 6).

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρώην Πρωθυπουργός της χώρας, Αντώνης Σαμαράς.

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.


Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 2:08 pm


Τα νέα δρομολόγια της Κ.Α.Μ σε χωριά της Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress καμ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί
τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας
Αιτωλίας, την ερχόμενη εβδομάδα (24-6-2019 έως 30-6-2019) θα βρίσκεται
στις εξής περιοχές :...


•       Την Δευτέρα 24-6-2019 και κατά τις ώρες 17:00 έως 24:00, στην περιοχή
του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ελληνικά –
Άνω Κεράσοβο – Κάτω Κεράσοβο – Ζευγαράκι – Φραγκουλέικα  -
Κλεισορρεύματα – Λυσιμαχία – Αγγελόκαστρο.
•       Την Τρίτη 25-6-2019 και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00, στην περιοχή
του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου,  ακολουθώντας το δρομολόγιο,
Παλαιομάνινα  -  Στρογγυλοβούνι – Αγράμπελα  -  Πρόδρομος - Χρυσοβίτσα –
Μαχαιρά – Μπαμπίνη – Σκουρτού.
•       Την Τέταρτη 26-6-2019 και κατά τις ώρες 17:00 έως 01:00, στην περιοχή
του  Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ακολουθώντας το δρομολόγιο,
Αγγελόκαστρο – Σταμνά – Άγιος Ηλίας – Γουριά – Πεντάλοφος – Λεσίνι –
Μάστρο – Κατοχή – Χρυσοβέργι.
•       Την Πέμπτη 27-6-2019 και κατά τις ώρες 9:00 έως 15:00, στην περιοχή
του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άνω
Μακρυνού- Κάτω Μακρυνού - Καψοράχη- Δαφνιάς- Αγ. Ανδρέας- Μεσάριστα-
Ποταμούλα.
•       Το Σάββατο 29-6-2019 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00, στην περιοχή
του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Φαμήλα-
Στράνωμα- Δορβιτσά- Ποκίστα- Μηλιά- Σίμος- Παλαιόπυργος.
•       Την  Κυριακή 30-6-2019 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00, στην περιοχή
του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο,
Καταφύγιο – Αναβρυτή – Κεντρική – Άνω Χώρα - Κάτω Χώρα  -  Ελατού –
Τερψιθέα  -  Λιμνίτσα.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί
τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας
Ακαρνανίας, την ερχόμενη εβδομάδα (24-6-2019 έως 30-6-2019), θα
βρίσκεται στις εξής περιοχές :


•       Την Δευτέρα 24-06-2019 και κατά τις ώρες 15.00 – 21.00 στην περιοχή
του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου  Βλασίου, ακολουθώντας το δρομολόγιο,
Ποταμούλα – Αμπέλια – Άγιος Βλάσιος – Χούνη.
•       Την Τρίτη 25-6-2019 και κατά τις ώρες 08.00 - 15.00 στην περιοχή του
Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αυλάκι –
Βρουβιανά – Περδικάκι – Μαλεσιάδα - Χαλκιόπουλο.
•       Την Τετάρτη 26-6-2019 και κατά τις ώρες 08.00 - 15.00 στην περιοχή του
Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Καλλιθέα -
Ταξιάρχης – Λευκό - Κάτω Χρυσοβίτσα – Μαραθιά – Παμφίο – Σιταράλωνα –
Κάτω Μυρτιά.
•       Την Πέμπτη 27-6-2019 και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00 στην περιοχή
του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, ακολουθώντας το δρομολόγιο,
Αρχοντοχώρι - Αετός - Κομποτή - Τρυφός - Κονοπίνα – Παπαδάτες – Φυτείες.
•       Την Παρασκευή 28-6-2019 και κατά τις ώρες 15:00 έως 22:00  στην
περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου  - Βόνιτσας, ακολουθώντας το
δρομολόγιο, Παλιάμπελα - Πάλαιρος  - Μύτικα  - Κανδύλα  - Βάρνακα -
Παναγούλα.
•       Το Σάββατο 29-6-2019 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00 στην περιοχή
του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Μενίδι
- Ανοιξιάτικο – Πτελιά – Λουτρό – Αμπελάκι – Αριάδα – Βαρετάδα -
Κεχρινιάς.

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 8:49 am


Σοβαρό τροχαίο στην ε.ο Αγρινίου Καλυβίων,όχημα κατέληξε σε αύλακα (φωτο)


Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων έγινε λίγο μετά τις 20:00 στην Ε.Ο Αγρινίου Καλυβίων κοντά στην διασταύρωση της πρώην 132 Σ.Μ.
Κάτω από συνθήκες που διερευνά η Τροχαία Αγρινίου τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ με αποτέλεσμα το smart να βρεθεί σε πλαϊνό στο δρόμο αύλακα με νερό.

Ο οδηγός του smart μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο υου ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.Αγρινίου έχοντας τις αισθήσεις του.Η Τροχαία Αγρινίου που έσπευσε στο σημείο διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 12:02 am


Επίσκεψη της Γεωργίας Μπόκα στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και στην Π.Υ Αγρινίου


Επίσκεψη στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία κ. Γεωργία Μπόκα.
Στην συνάντηση με την πρόεδρο κα Λαμπρινή Κολοβού, και την Δ/τρια κα Αλεξάνδρα Κοσμά, συζητήθηκαν οι καθημερινές και αυξανόμενες ανάγκες του κέντρου, οι περικοπές στις θεραπείες των παιδιών και το πρόβλημα που συνεχίζει να υπάρχει με το ρέμα που βρίσκεται μπροστά από το κτήριο και πάντα με τις δυνατές βροχοπτώσεις υπερχειλίζει.

Η υποψήφια βουλευτής  χαιρέτισε όλο το προσωπικό και τόνισε πόσο σημαντικό έργο συντελείται από όλους.

Η κα Μπόκα ξεναγήθηκε σε όλους τους θεραπευτικούς χώρους των εγκαταστάσεών της ΕΛΕΠΑΠ διαπιστώνοντας πραγματικά το πολύπλευρο και πολύτιμο έργο που πραγματοποιείται.

Τέλος, συνεχάρη συγκινημένη όλους τους συντελεστές σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα με προτεραιότητα το παιδί και τις ανάγκες του.


Την υποστήριξη της ίδιας αλλά και της Νέας Δημοκρατίας στον καθημερινό αγώνα των πυροσβεστών, ιδιαίτερα στις δύσκολες συνθήκες του καλοκαιριού, εξέφρασε η υποψήφια Βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία Γεωργία Μπόκα, η οποία επισκέφθηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Αγρίνιο.


«Η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, αλλά και η προάσπιση της βρίσκεται στα χέρια των ανδρών και των γυναικών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και θα πρέπει η πολιτεία να σταθεί δίπλα τους έμπρακτα». Αυτό το μήνυμα θέλησε να περάσει η υποψήφια βουλευτής που χαιρέτησε έναν έναν όλους τους συντελεστές, μιλώντας μαζί τους για τα απλότερα αλλά και πιο σύνθετα προβλήματα που τους απασχολούν. Η κα Μπόκα τόνισε την μεγάλη αποδοχή από την κοινωνία του Πυροσβεστικού Σώματος, επεσήμανε την ανάγκη ανανέωσης και των μέσων αλλά και του έμψυχου δυναμικού.

Διοικητής της υπηρεσίας είναι ο Στυλιανός Φούκας, Αντιπύραρχος, με τον οποίο συνομίλησε για αρκετή ώρα. Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους, συζήτησαν για τα προβλήματα του κλάδου, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην Αιτωλοακαρνανία λόγω του ορεινού όγκου και του δύσβατου των περιοχών ενώ σημαντική αναφορά έγινε για την προοπτική και την εξέλιξη με την βοήθεια και του Δήμου για το την μετεγκατάσταση σε νέο κτήριο της Π.Υ Αγρινίου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η σχέση της υποψήφιας βουλευτή με το Σώμα είναι ιδιαίτερα συναισθηματική, μιας και ο αδερφός της κας Μπόκα, είναι ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αιτ/νίας, ο Πύραρχος Χριστόφορος Μπόκας.
Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 12:02 am


Συνελήφθη καλλιεργητής ναρκωτικών σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας


Κατασχέθηκαν περισσότερα από (85) γραμμάρια κάνναβης, ενώ εκριζώθηκαν
επτά δενδρύλλια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, από
αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας
Αγρινίου, ένας 64χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε
δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.


Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου στο
πλαίσιο αξιοποίησης στοιχείων πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του
64χρονου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν (86,2) γραμμάρια κάνναβης και ένα
δενδρύλλιο της ίδιας ουσίας.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που ακολούθησε σε κοντινή δασώδη περιοχή, οι
αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμη έξι δενδρύλλια κάνναβης, τα
οποία καλλιεργούσε ο δράστης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Δημοσιεύθηκε στις 23 June 2019 | 6:59 pm


Συνεχίζεται δυναμικά η περιοδεία της Γεωργίας Μπόκα στην ΑιτωλοακαρνανίαΕξαιρετικά θετική εντύπωση έχει προκαλέσει η δυναμική παρουσία και η θετική ενέργεια που φέρνει η Γεωργία Μπόκα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία.

Με αισιοδοξία και αέρα αλλαγής η κ. Μπόκα έχει γυρίσει τις τελευταίες μέρες όλη την Αιτωλοακαρνανία επισκεπτόμενη τα χωριά Σκουρτού, Μαχαιρά, Μπαμπίνη, Κομπωτή, ώστε να μιλήσει με τους κατοίκους και να ακούσει δια ζώσης όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν μεταδίδοντας παράλληλα τις προτεραιότητες που έχει για την υποψηφιότητα της.

Το κλίμα ήταν θερμότατο και η υποδοχή εγκάρδια. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν προβλήματα όπως η εγκατάλειψη της υπαίθρου, το επίκαιρο θέμα με τα Βιορευστά και θέματα του αφορούν την κτηνοτροφία.

Η κ.Μπόκα παρουσιάζει ένα πλάνο αξιοποιήσιμο που θα προσφέρει ελπίδα, σταθερότητα και καθαρότητα και που θα εγγυάται άμεσες λύσεις και διέξοδο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αιτωλοακαρνανία.

Με φιλοσοφία ανάπτυξης που θα βγάλει τον τόπο από τη φτώχεια και από τη μιζέρια και θα δώσει νέες προοπτικές στα παιδιά, σε όλους τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να συνεχίσει την περιοδεία της και σε άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας αλλά πρόκειται να συναντηθεί και με τους ετεροδημότες στην Αθήνα στην ομιλία της στις 26 Ιουνίου.

Δημοσιεύθηκε στις 23 June 2019 | 9:52 am


Ενημέρωση κατοίκων Στάνου για τις ανεμογεννήτριες


Η «Κίνηση Πολιτών για την Προστασία των Βουνών της Αιτωλοακαρνανίας» ανακοινώνει ότι χθες, 22 Ιουνίου 2019, προέβη σε διανομή φυλλαδίων και ενημέρωση των κατοίκων της κοινότητας Στάνου Αμφιλοχίας, σχετικά με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών γενικά στον νομό μας, αλλά και για την μελλοντική εγκατάσταση ενός αιολικού σταθμού ακριβώς πάνω από τον Στάνο.

Οι κάτοικοι, δήλωσαν την εναντίωσή τους στην υλοποίηση οποιουδήποτε τέτοιου σχεδίου και εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους σχετικά με την παντελή έλλειψη ενημέρωσης τόσο από πλευράς τοπικής αυτοδιοίκησης, όσο και από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. «Δεν μας ρωτά κανένας εάν θέλουμε τις ανεμογεννήτριες ή όχι, ούτε καν μας ενημερώνουν. Όλη η διαδικασία γίνεται στα κρυφά, μέχρι να ξεκινήσουν τα έργα», δήλωσαν χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή (εντός του Καταφυγίου Άγριας Ζωής «Πεταλάς») έχει εγκατασταθεί ήδη ένας αιολικός σταθμός με 24 ανεμογεννήτριες, από τον οποίον οι κάτοικοι του Στάνου «δεν είδαν απολύτως κανένα όφελος».

Όσον αφορά την μελλοντική εγκατάσταση του αιολικού σταθμού της Ισπανικής εταιρείας "GAMESA Ενεργειακή Ελλάς Α.Ε.", στις θέσεις «Βελανιδιά», «Ζαφήρη» και «Πηγαδούλα» ακριβώς πάνω από τον Στάνο, οι κάτοικοι του χωριού ανέφεραν πως δεν είχαν την παραμικρή ιδέα παρά το γεγονός ότι στην συγκεκριμένη περιοχή εμπίπτουν ιδιόκτητες εκτάσεις και παρόλο που η αδειοδότηση σύμφωνα με την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Οι κάτοικοι του Στάνου επικρότησαν τις δράσεις της Κίνησης Πολιτών, οι οποίες θα συνεχιστούν σε ολόκληρο τον νομό.

Δημοσιεύθηκε στις 23 June 2019 | 9:51 am


Αγρίνιο :Κινητοποίηση της Π.Υ για φωτιά σε οικία (φωτο)


Φωτιά εκδηλώθηκε χθες το βράδυ  σε ισόγεια κατοικία στην οδό Κρυστάλη και 3ης Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά πιθανόν να προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα από το πλυντήριο, ενώ εκείνη την ώρα ήταν σε λειτουργία. Στο σημείο έφτασαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με επτά άνδρες όπου έσβησαν την φωτιά άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην οικία διέμενε ένας ηλικιωμένος άνδρας όπου γρήγορα των απομάκρυναν οι συγγενείς του χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην υγεία του από την φωτιά.
Στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις ενώ η οδός 3ης Σεπτεμβρίου είχε κλείσει η κυκλοφορία του δρόμου από την μια κατεύθυνση.Την σχετική έρευνα για τα ακριβή αίτια της φωτιάς ενεργεί η Π.Υ. Αγρινίου.Πηγή https://www.aerasnews.gr:

Δημοσιεύθηκε στις 23 June 2019 | 9:46 am


Επίσκεψη του Υποψήφιου Βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραγκούνη στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου


Επίσκεψη  στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 20 Ιουνίου 2019 ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ κ. Κώστας Καραγκούνης.
 Στη συνάντηση συμμετείχαν η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου κ. Λαμπρινή Κολοβού, ο κ. Δημοσθένης Ταμπακέλης και η διευθύντρια κ. Αλέκα Κοσμά.

 Ο κύριος Καραγκούνης ξεναγήθηκε σε όλους τους θεραπευτικούς χώρους των εγκαταστάσεών της ΕΛΕΠΑΠ και διαπίστωσε πραγματικά το πολύπλευρο και πολύτιμο έργο που επιτελείται για την αποκατάσταση και στήριξη των «Γενναίων Παιδιών».

Ενημερώθηκε διεξοδικά για το έργο της ΕΛΕΠΑΠ και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η γνωριμία του με ένα παιδί της ΕΛΕΠΑΠ εδώ και είκοσι χρόνια, την Ευγενία, η οποία σπουδάζει στο Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών της σχολής του Αγρινίου και παράλληλα είναι υποψήφια συγγραφέας. 

Ο κύριος Καραγκούνης την συνεχάρη για την προσπάθεια της και της ευχήθηκε καλή επιτυχία. Τέλος συνεχάρη όλους τους παράγοντες λειτουργίας της ΕΛΕΠΑΠ οι οποίοι με αφοσίωση, αγάπη και τεχνογνωσία  εφαρμόζουν με επιτυχία προγράμματα  αποκατάστασης ανάλογα με την  ηλικία και τις ανάγκες του  παιδιού και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του στο έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό αλλά και τους εθελοντές βοηθούς οι οποίοι στηρίζουν και συμπληρώνουν την ομπρέλα φροντίδας της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 June 2019 | 5:56 pm


Προεκλογική ομιλία της Γεωργίας Μπόκα την Τετάρτη 26 Ιουνίου


Την προεκλογική της ομιλία προς τους ετεροδημότες της Αθήνας θα πραγματοποιήσει η υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Αιτωλοακαρνανίας, Γεωργία Μπόκα την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:00 μ.μ.  στο  «Ilisia Hotel Athens» στην οδό Μιχαλακοπούλου 25.

Δημοσιεύθηκε στις 22 June 2019 | 5:34 pm


Αγρίνιο :Τελετή Λήξης των μαθημάτων της "Ρούμελης"


Ο Πολιτιστικός & Χορευτικός Σύλλογος Αγρινίου "Η Ρούμελη" σας προσκαλεί στην
Τελετή Λήξης των μαθημάτων της Χορευτικής περιόδου 2018 - 2019.

" 4ο Μουσικοχορευτικό ταξίδι στην Ελλάδα"
την Δευτέρα 24 Ιουνίου στην Πλατεία Μελίνας Μερκούρη (Εντευκτήριο τρένου).

Θα παρουσιάσουμε χορούς των Σαρακατσαναίων, από τη Χίο, τη Δυτική Θράκη, το Αιγαίο, την Άσσηρο Θεσσαλονίκης, την Ανατολική Ρωμυλία και Αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο.

Ώρα έναρξης 21.00

Είσοδος ελεύθερη

Σας περιμένουμε!

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 8:17 pm


3ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων στη Ναύπακτο


Θεσμικός εναγκαλισμός του 3ου Διεθνούς Τουρνουά Πετοσφαίρισης Κορασίδων που θα γίνει στη Ναύπακτο 28-30 Ιουνίου 2019. Μετά την έγκριση από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το Υπουργείο Τουρισμού ενέταξαν τη διοργάνωση της Ναυπάκτου υπό την αιγίδα τους.
Είχε προηγηθεί η πιστοποίηση του Φιλαθλητικού Ομίλου Ναυπάκτου ΟΜΟΝΟΙΑ από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το Υπουργείο Τουρισμού ως επίσημος φορέας που δύναται να υλοποιεί διοργανώσεις σχετιζόμενες με τον αθλητικό τουρισμό.
Το Διεθνές Τουρνουά Πετοσφαίρισης Κορασίδων της Ναυπάκτου αποκτά πλέον άλλο κύρος. Έχοντας την αιγίδα Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και Υπουργείου Τουρισμού καθώς και την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης η διοργάνωση αποκτά πλέον ιδιαίτερη βαρύτητα στα αθλητικά δρώμενα της χώρας, πόσο δε της Δυτικής Ελλάδας.
Σημειωτέον ότι στη διοργάνωση συμμετέχει η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, ο καθένας σε θέματα αρμοδιότητας τους, ενώ έχει ενταχθεί για μια ακόμα χρονιά στις εκδηλώσεις των Παπαχαραλαμπείων του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου της Ναυπάκτου. Τέλος εκτός από την ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ που έχει αναλάβει το σύνολο του εγχειρήματος συνδιοργανωτές σε αυτή την προσπάθεια είναι ο Δήμος Ναυπακτίας, και κυρίως η ΚΟΙΝΣΕΠ “Προβάλλω τη Ναυπακτία” που από την πρώτη κιόλας χρονιά αγκάλιασε τη διοργάνωση και συνέβαλε τα μέγιστα στην υλοποίησή της.
Για πρώτη φορά φέτος θα συμμετέχουν οκτώ ομάδες. Εκτός από τη διοργανώτρια ΟΜΟΝΟΙΑ θα λάβουν μέρος η ASD Roccalumera Pallavollo (Ιταλία), η OK Han Pijesak (Βοσνία-Ερζεγοβίνη), ο Ακρίτας Καλαμάτας, ο Σπαρτιατικός ΓΣ, ο Ιάσονας Νίκαιας, ο Τελαμώνας Σαλαμίνας και η Ευρυάλη Γλυφάδας. Το πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 8:13 pm


Συνάντηση Σπήλιου Λιβανού με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά


Συνάντηση σε πολύ εγκάρδιο κλίμα, με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά είχε ο Σπήλιος Λιβανός στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης στην Ι.Π. Μεσολογγίου.

Ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία συζήτησε με τον Μητροπολίτη όλα τα θέματα που αφορούν την εκκλησία και το ποιμαντικό της έργο, αλλά και ζητήματα παιδείας. Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης ενημέρωσε τον κ.Λιβανό για το πολύ σημαντικό και ουσιαστικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη στην Αιτωλοακαρνανία δίνοντας έμφαση στις κοινωνικές δομές και στην ανακούφιση των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, ενώ από την πλευρά του ο κ. Λιβανός παρουσίασε σε γενικές γραμμές το όραμά του για την ανάπτυξη του νομού αλλά και τις θέσεις του για τη στενότερη συνεργασία του κράτους με την Εκκλησία. Μιλώντας για την ανάγκη να υπάρξουν κοινά πεδία δράσης, ο υποψήφιος Βουλευτής αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη συνεργασία και σε αναπτυξιακές δράσεις, όπως είναι η ενίσχυση του θρησκευτικού τουρισμού.

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 8:12 pm


Αγρίνιο- Πανηγυρίζει το εξωκκλήσι Αγίου Ιωάννου Ριγανά


Την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, πανηγυρίζει το ξωκκλήσι του Αγίου Ιωάννη Ριγανά, Εορτή του
Γενεθλίου του προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου.
Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 και ώρα 7.30 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.

Την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 στις 7.00 π.μ. θα ψαλεί ο Όρθρος και θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος και στις 7:00 μ.μ. ο Μεθεόρτιος Εσπερινός μετά παρακλήσεως του Αγίου.

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 8:10 pm


Εύρεση πρώτης φωλιάς χελώνας Caretta - caretta για το 2019 στην αμμολουρίδα του Λούρου


Ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων με χαρά ενημερώνει ότι εντοπίστηκε η πρώτη φωλιά θαλάσσιας χελώνας Caretta caretta για το 2019 την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο Εθνικό Πάρκο Λιμνοθαλασσών Μεσολογγίου – Αιτωλικού. Η φωλιά εντοπίστηκε από Στελέχη του Φ.Δ./Λ.Μ.-Α.Ο. στα πλαίσια πεζής παρακολούθησης (monitoring) εργασίας πεδίου στην αμμώδη παραλία του Λούρου. Αρχικά εντοπίστηκαν χαρακτηριστικά ίχνη του απειλούμενου είδους τα οποία και υπέδειξαν το σημείο της φωλιάς και στην συνέχεια ακολούθησε η οριοθέτηση της φωλιάς και η σήμανσή της.
Η θαλάσσια χελώνα Caretta caretta αποτελεί είδος προτεραιότητας βάσει της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας (92/43) και θεωρείται απειλούμενο σε διεθνές επίπεδο, σύμφωνα µε τα κριτήρια της Παγκόσμιας Ένωσης Προστασίας της Φύσης IUCN, µε ιδιαίτερη οικολογική αξία και σημασία για το Εθνικό Πάρκο. Στην κατεύθυνση αυτή, ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου συμμετείχε, με ακόμα πέντε εταίρους, σε ένα σημαντικό έργο διασυνοριακής συνεργασίας Ελλάδας – Ιταλίας με διακριτικό τίτλο PRO. ACT. NATURA 2000 “Δράσεις προστασίας για διασυνοριακή και κοινή διαχείριση των θαλάσσιων τόπων κοινοτικού ενδιαφέροντος (NATURA 2000)”. Το έργο που υλοποιήθηκε επιτυχώς από τους Οργανισμούς Διαχείρισης των θαλάσσιων προστατευόμενων περιοχών και τόπων κοινοτικής σημασίας, στόχευε στην ανάπτυξη μιας κοινής στρατηγικής των δύο χωρών, για κοινές ενέργειες εντοπισμού και αντιμετώπισης απειλών της C. caretta, ώστε να διασφαλιστεί η βελτίωση της διαχείρισης, η συντήρηση της βιοποικιλότητας και τέλος η διατήρηση του πληθυσμού του είδους.
Στα πλαίσια του προγράμματος έγινε μεταξύ άλλων δράσεων και καταγραφή της αναπαραγωγικής δραστηριότητας και προστασίας φωλιών Caretta caretta στο Εθνικό Πάρκο. Πιο συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2013, ερευνητές επισκέφτηκαν και κατέγραψαν τις παραλίες του μετώπου της Λιμνοθάλασσας και κατόπιν αξιολόγησης, επισκέπτονταν σε καθημερινή βάση όσες κρίθηκαν περισσότερο κατάλληλες για φωλεοποίηση του είδους, ώστε να σημειώσουν πιθανές εξόδους χελωνών, απόπειρες ωοτοκίας και δημιουργία φωλιών. Στην παραλία του Λούρου κατάφεραν να καταγράψουν δύο φωλιές, οι οποίες προστατεύτηκαν κατάλληλα και κατόπιν του απαραίτητου χρόνου επώασης των αυγών μελετήθηκαν και εξήχθη το συμπέρασμα της επιτυχούς εκκόλαψης των νεοσσών σε υψηλό ποσοστό (89-91%). Βάσει του θερμοκρασιακού προφίλ των φωλιών και της παραλίας, οι νεοσσοί που παρήχθησαν ήταν θηλυκού γένους. Οι παραλίες που  βάση του προγράμματος είχαν κριθεί τότε κατάλληλες για πιθανή μελλοντική φωλεοποίηση ήταν: Δυτικός Λούρος, Μπούκα Αχελώου, Ιβάρι Θολής, Προκοπάνιστος, Παλαιοπόταμος – Γουρνοπούλες, Παλαιοπόταμος – Σκρόφα, Σκρόφα- Σκροφοπούλα και Λούρος.
Η θαλάσσια χελώνα έχει αναπαραγωγική μνήμη και τα θηλυκά επιστρέφουν στις παραλίες που γεννήθηκαν για φωλεοποίηση. Η περίοδος αναπαραγωγής της θαλάσσιας χελώνας Caretta caretta είναι από το Μάρτιο μέχρι και το τέλος Μαΐου κοντά στις παραλίες ωοτοκίας ή στη μεταναστευτική διαδρομή τους προς αυτές. Η δημιουργία των φωλιών γίνεται από τα θηλυκά του είδους, καθότι τα αρσενικά δεν βγαίνουν στη στεριά (σπάνια σημειώνονται έξοδοι αρσενικών) από τα τέλη Απριλίου έως τα τέλη Αυγούστου τις νυχτερινές ώρες. Συνήθως μια χελώνα μπορεί να κατασκευάσει 1 έως 4 φωλιές, στην παραλία που γεννήθηκε και η ίδια, οι οποίες θα περιέχουν στο σύνολο έως 120 αυγά, κάθε δύο έως τέσσερα χρόνια. Η χελώνα αφού επιλέξει το χώρο ωοτοκίας σκάβει στην άμμο έναν αυγοθάλαμο (σχήματος μπουκαλιού) και αποθέτει τα αυγά της εκκρίνοντας συνεχώς δάκρυα τα οποία την βοηθούν να απομακρύνει τυχόν άλατα και άμμο από τα μάτια της, στη συνέχεια σκεπάζει τη φωλιά με άμμο και επιστρέφει στο νερό. Στην περίπτωση όχλησης (λόγω φωτισμού ή θορύβου) εγκαταλείπει την προσπάθεια επιστρέφοντας στην θάλασσα. Κατόπιν της ωαπόθεσης και αναλόγως της θερμοκρασίας τα αυγά εκκολάπτονται σε εφτά έως δέκα εβδομάδες. Οι νεοσσοί αναρριχώνται προς την επιφάνεια της άμμου μέσα σε δύο έως τέσσερις ημέρες και κατά τη διάρκεια της νύχτας κατευθύνονται προς τη θάλασσα. Σε περίπτωση που εξέλθουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, η υψηλή θερμοκρασία τους αδρανοποιεί και περιμένουν κάτω από την επιφάνεια της άμμου έως ότου δροσίσει. Λόγω του μεγάλου αριθμού των αυγών οι φωλιές εκκολάπτονται σε δόσεις. Κατά την διάρκεια της νύχτας, όταν η θερμοκρασία της άμμου έχει πέσει, οι νεοσσοί ξεκινούν κατά ομάδες να εκκενώνουν την φωλιά, αναρριχόμενοι στην επιφάνεια. Τα χελωνάκια με οδηγό την αντανάκλαση του φωτός των αστεριών στην επιφάνεια του νερού, κινούνται προς την θάλασσα, καταγράφοντας ταυτόχρονα τα χαρακτηριστικά της παραλίας ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν  μετά από χρόνια για να δημιουργήσουν τις δικές τους φωλιές.


Για το 2019 οι δράσεις προστασίας του είδους ξεκίνησαν με επισκέψεις στελεχών του Φορέα Διαχείρισης σε σχολικές μονάδες του Νομού. Με αφορμή και τον εορτασμό της παγκόσμιας Ημέρας Χελώνας στις 23 Μάϊου κάθε χρόνου, τον μήνα Μάϊο έγινε ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μικρών λουόμενων για τη θαλάσσια χελώνα και τους κινδύνους που αντιμετωπίζει. Στην συνέχεια, τον Ιούνιο ξεκίνησε η διαδικασία ανεύρεσης και προστασίας φωλιών θαλάσσιας χελώνας από στελέχη του Φ.Δ./Λ.Μ.-Α.Ο. η οποία και θα συνεχιστεί μέχρι και το τέλος Αυγούστου, οπότε και θα ολοκληρωθεί η καταγραφή και η παρακολούθηση της παραλίας του Λούρου µε στόχο την αειφορική διαχείριση και προστασία του πληθυσμού της θαλάσσιας χελώνας.
Η ανεύρεση της πρώτης φωλιάς στη παραλία του Λούρου, εκτός από τα ευχάριστα συναισθήματα που προκαλεί σε όλους μας, δημιουργεί παράλληλα και την ανάγκη για μεγαλύτερη προσοχή στις δραστηριότητες τόσο των επισκεπτών στις παραλίες ωοτοκίας και στο θαλάσσιο χώρο του Εθνικού Πάρκου., όσο και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται σε αυτές τις περιοχές. Στο σημείο αυτό πρέπει να τονιστεί επίσης, ο κίνδυνος από την ανεξέλεγκτη κίνηση  οχημάτων εντός της αμμώδης παραλίας, καθώς μπορεί να καταστραφούν οι φωλιές και να αλλοιωθούν τα ίχνη-χνάρια εξόδου θηλυκών ενήλικων χελωνών.


Καθώς είναι ανησυχητικός ο αριθμός των νεκρών και τραυματισμένων χελωνών που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα στο Εθνικό Πάρκο και ιδιαίτερα στην ευρύτερη περιοχή της Τουρλίδας, συνιστούμε στους πολίτες, σε περίπτωση εύρεσης ιχνών θαλάσσιας χελώνας καθώς και σε περίπτωση εντοπισμού τραυματισμένης ή και νεκρής χελώνας που την έχει ξεβράσει το νερό, να επικοινωνήσουν άμεσα µε το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου στο τηλέφωνο 2631051211 και τον Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων στο 2632055094.

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 8:06 pm


Το πλήρες πρόγραμμα του Photopolis Agrinio Photo Festival

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike photopolis


Την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 9 το βράδυ εγκαινιάζονται οι εκδηλώσεις του Photopolis Agrinio Photo Festival, που διοργανώνει η φωτογραφική ομάδα «art8» (τμήμα του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου) υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου και του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικών Πόρων & Νέων Τεχνολογιών, που εδρεύει στο Αγρίνιο. Το νέο πολιτιστικό γεγονός, θα προλογίσει ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Δημήτρης Δαμάσκος.

Το Φεστιβάλ θα λειτουργήσει σε τέσσερις αίθουσες της ανακαινισμένης παλαιάς λαχαναγοράς Αγρινίου από 14 μέχρι 30 Ιουνίου.

Θα εγκαινιαστούν πέντε φωτογραφικές εκθέσεις:
-  Η καθιερωμένη ετήσια έκθεση των μελών της «art8».
-  «Αγρίνιο Sixties»: έκθεση πρωτότυπου φωτογραφικού υλικού της δεκαετίας του 60, το οποίο έχουν παραχωρήσει οι συμπολίτες μας: Θανάσης Βαλαώρας και Αριστείδης Μπαρχαμπάς.
-  «The Itinerary»: έκθεση 44 φωτογραφιών, οι οποίες παρατηρούν την προσπάθεια των προσφύγων να προσεγγίσουν διαφορετικούς προορισμούς. Φωτογράφοι που συμμετέχουν: Milos Bicanski, Andrea Bonetti, Λουίζα Γκουλιαμάκη, Γιάννης Κολεσίδης, Γιάννης Λιάκος, Δημήτρης Μπούρας, Μενέλαος Μυρίλλας, Νίκος Παλαιολόγος, Αννα Παντελιά, Φώτης Πλέγας, Ορέστης Σεφέρογλου.
-  «Σημείο στο χάρτη» έκθεση του Photometria International Photography Festival: “Έντευξις”. Συμμετέχουν 15 Φωτογραφικές Λέσχες απ’ όλη την Ελλάδα.
-  «Εντάσεις» έκθεση των 15 επιλεγμένων φωτογραφιών του διαγωνισμού που διενήργησε το Photopolis τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2019, στα πλαίσια των προφεστιβαλικών εκδηλώσεών του. Το βράδυ των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση των τριών καλύτερων φωτογραφιών του διαγωνισμού.

Τις επόμενες ημέρες, εκτός από τις εκθέσεις, θα πραγματοποιηθούν παράπλευρες δραστηριότητες:
Ανοιχτές Συζητήσεις με θέματα:
-  «Φωτογραφία: Διατήρηση ή/και κατασκευή της συλλογικής μνήμης;»
Η συζήτηση θα πλαισιώσει την έκθεση φωτογραφιών «Αγρίνιο Sixties». Συντονίστρια θα είναι η φιλόλογος – Δρ. μουσειολόγος Σπυριδούλα Πυρπύλη, ενώ στο τραπέζι θα συμμετέχουν οι παραχωρήσαντες υλικό συμπολίτες μας: Θανάσης Βαλαώρας, Θεώνη Λειβαδίτη, Αριστείδης Μπαρχαμπάς, Γίτσα Πανταζή-Ναστούλη, Κώστας Πατρώνης, Κώστας Ρίζος.
Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, ώρα: 20:00.
-  «Παρατηρώντας τον πόνο των άλλων»
Η συζήτηση θα πλαισιώσει την έκθεση φωτογραφιών «The Itinerary» αφορά το θέμα του μεταναστευτικού από γνωστούς φωτογράφους, οι οποίοι ακολούθησαν την διαδρομή των προσφύγων.
Συντονίστρια θα είναι η δημοσιογράφος Ντίνα Δασκαλοπούλου. Από τους φωτογράφους της έκθεσης θα παραστούν οι: Milos Bicanski, Λουίζα Γκουλιαμάκη, Δημήτρης Μπούρας, Άννα Παντελιά, Ορέστης Σεφέρογλου.
- Portfolio Reviews για φωτογράφους, από την φωτογράφο – curator: Ελένη Μουζακίτη και τον δάσκαλο φωτογραφίας: Παναγιώτη Παππά.
Κυριακή 23 Ιουνίου, ώρες 19:00-21:00.
- Μία από τις αίθουσες θα διαμορφωθεί σε φωτογραφικό studio, όπου θα μπορεί όποιος θέλει να φωτογραφηθεί δωρεάν! Φωτογραφίζει το μέλος της «art8» Πάνος Καλτσάς.
Μουσικά δρώμενα
-  Ρεσιτάλ κλασσικής κιθάρας με τον Χάρη Οικονόμου
Το πρόγραμμα ανήκει στην σύγχρονη φιλολογία της κιθάρας και διακρίνεται για τα μοντέρνα & jazz στοιχεία, την πολυρυθμία, την ατονικότητα και τις σύγχρονες τεχνικές. Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, ώρα: 21:00.
-  Μουσική συναυλία με τους Blues Bash
Πλατεία Δημάδη, Σάββατο 29 Ιουνίου 2019, ώρα: 21:00.
Η είσοδος σε όλες τις δράσεις είναι Ελεύθερη.
Το πλήρες πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ: www.photopolis.gr

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 7:25 pm


Δήλωση Γεωργίας Μπόκα για την υποψηφιότητά της στην Αιτωλοακαρνανία


Η απόφαση του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του Νομού Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας είναι ταυτόχρονα τιμή και ευθύνη.

Στη διάρκεια της διαδρομής μου στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα είχα πάντα βασικό σημείο αναφοράς τις καθαρές σχέσεις, την ειλικρίνεια και την αλήθεια.
Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και μου έδειξαν εμπιστοσύνη.
Η εμπιστοσύνη ήταν ο κινητήριος μοχλός για την αναζήτηση και την υποστήριξη της αλήθειας, χωρίς εκπτώσεις και ημίμετρα, χωρίς ωραιοποιήσεις και δημαγωγία.

Η επικοινωνία μου με τους πολίτες βασίστηκε πάντα στην ειλικρίνεια και εκεί θα εξακολουθήσει να βασίζεται.
Σήμερα, που η πατρίδα μας περνά δύσκολες, ώρες που η κοινωνία μας και ο καθένας ξεχωριστά, βιώνει μία αμείλικτη πραγματικότητα, σήμερα που η ζωή μας και η ζωή ανθρώπων που γνωρίζουμε, συγγενών, φίλων, γειτόνων και συνανθρώπων μας δοκιμάζεται, δεν μπορούμε να μένουμε αδιάφοροι.

Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε αυτήν την πραγματικότητα, όχι με κραυγές και στείρα αντίδραση, αλλά με σύνεση και σωφροσύνη.

Σε αυτές τις εκλογές αποφασίζουμε για το μέλλον που θα έχουν τα παιδιά μας.

Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε ολους τους συνυποψηφίους μου και καλό αγώνα.Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 7:21 pm


Παρουσία πλήθος κόσμου ο Σπήλιος Λιβανός παρουσίασε το όραμά του για την ΑιτωλοακαρνανίαTo όραμά του, αλλά και το σχέδιό του για μια Αιτωλοακαρνανία που θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή μιας ισχυρής ανάπτυξης παρουσίασε και στην Αθήνα ο Σπήλιος Λιβανός. Σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα στο ξενοδοχείο Κάραβελ και με τον κόσμο να βρίσκεται και έξω από τους χώρους του γνωστού ξενοδοχείου δίνοντας δυναμικό παρόν και στέλνοντας μήνυμα νίκης, ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε με προσωπικούς τόνους στα βιώματά του από τον νομό, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη του για την αγάπη που αισθάνεται στην επαφή του με τους πολίτες.

Μιλώντας για την κοινή επιθυμία όλων να δουν την Αιτωλοακαρνανία να αποκτά δύναμη, για να αξιοποιήσει επιτέλους τις τεράστιες δυνατότητές της, ο κ. Λιβανός μίλησε για την απόφασή του να μπει με όλες του τις δυνάμεις στη μάχη δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη με στόχο να βγει η χώρα οριστικά από την κρίση. 
«Για να ξεκολλήσουμε την Αιτωλοακαρνανία μας από τη στασιμότητα! Για να πάμε όλοι μαζί μπροστά! Γιατί αξίζουμε καλύτερα! Και μπορούμε να τα καταφέρουμε» είπε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας πως η 7η Ιουλίου δεν αποτελεί την κατάληξη μιας προσπάθειας αλλά το ξεκίνημά της.

Μιλώντας για το δίλημμα των εκλογών ο κ. Λιβανός κάλεσε τους πολίτες να επιλέξουν μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι, όπως τόνισε, τσάκισαν την οικονομία και τα όνειρα των πολιτών ή τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία που με ένα ξεκάθαρο σχέδιο αποτελούν την επιλογή της ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον.

Παρουσιάζοντας το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο από την κρίση ο κ. Λιβανός έθεσε ξεκάθαρα ως στόχους τη στήριξη της μεσαίας τάξης, όσων έχουν ανάγκη και την ανάκαμψη της οικονομίας, προτάσσοντας ως προϋπόθεση τη μείωση της φορολογίας επισημαίνοντας πως σε αυτή τη νέα σελίδα η Αιτωλοακαρνανία  θα έχει μια νέα ευκαιρία.
«Έρχεται η ώρα που θα κληθούμε να βάλουμε το Νομό μας στον δρόμο της ανάπτυξης. Κι αυτή η ώρα πρέπει να μας βρει έτοιμους. Όλους» τόνισε επισημαίνοντας την ανάγκη να υπάρξουν νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά και ικανότητες, που θα μπορούν να ανοίξουν πόρτες στην Αθήνα, στο εξωτερικό και να μιλήσουν» τόνισε μιλώντας για  την ανάγκη ενίσχυσης της λαϊκής επιχειρηματικότητας μέσα από τη διασύνδεση ομάδων παραγωγών με επιχειρηματίες με στόχευση «το ράφι και όχι μόνο το χωράφι» αλλά και για την ανάγκη να δημιουργηθούν σύγχρονες υποδομές που λείπουν από τον Νομό.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αγροτική Ανάπτυξη ο κ. Λιβανός εξέφρασε την πεποίθηση πως η Ελλάδα πρέπει να βασίζεται στον πρωτογενή τομέα.
«Πιστεύω πως το κλειδί είναι η μετάβαση σε ένα νέο πρότυπο σύγχρονης αγροτικής επιχειρηματικότητας. Αυτό ακριβώς πρέπει να γίνει και στον Νομό μας.
Να μετατρέψουμε – σταδιακά - τον Αιτωλοακαρνάνα αγρότη, κτηνοτρόφο, ψαρά σε έναν σύγχρονο, επιτυχημένο επιχειρηματία» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως αυτό θα γίνει με την επένδυση στην εξωστρέφεια, την καινοτομία, την ποιότητα.

Κομβικός πυλώνας παρέμβασης για την επαναφορά της Αιτωλοακαρνανίας σε δυναμική τροχιά κατά τον κ. Λιβανό είναι η Παιδεία με τις δομές της. 
«Καθολικός μας στόχος να παλέψουμε όλοι μαζί για την ίδρυση ενός αυτόνομου τριτοβάθμιου εκπαιδευτικού ιδρύματος με έδρα το Νομό μας, που θα έχει στον πυρήνα του μια μοντέρνα Γεωπονική Σχολή.»
Στόχος η στήριξη μέσω του ιδρύματος της εξειδίκευσης των τοπικών παραγωγών και η ποιοτική αναβάθμιση του εργατικού δυναμικού του Νομού, με παράλληλη δημιουργία πρότυπου σχολείου αλλά και πρότυπου Επαγγελματικού Λυκείου.

Στους βασικούς πυλώνες ο κ. Λιβανός συμπεριλαμβάνει και τον Τουρισμό, καθώς πιστεύει ακράδαντα πως ο  τόπος  διαθέτει όλα τα αναγκαία χαρακτηριστικά για τουρισμό υψηλού επιπέδου 12 μήνες το χρόνο.
Κλείνοντας την ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Σπήλιος Λιβανός έδωσε μήνυμα ενότητας απευθυνόμενος σε όλους τους πολίτες του νομού, λέγοντας χαρακτηριστικά «Για να τα καταφέρουμε όλα αυτά, βέβαια, χρειαζόμαστε και κάτι ακόμη:
Αλλαγή νοοτροπίας.
Να επενδύσουμε για μια φορά στην ομαδική προσπάθεια, στη συνεργασία.
Να επενδύσουμε στον τόπο μας.
Να δώσουμε μεγάλη μάχη.
Σε πολλά επίπεδα.
Ο καθένας, με τις δυνάμεις του.
Και προπαντός, να είμαστε όλοι ενωμένοι!
Αυτό θα πει Αιτωλοακαρνανία με δύναμη!»

Έντονη ήταν η παρουσία της ΟΝΝΕΔ στην εκδήλωση με τον Πρόεδρο Κώστα Δέρβο να απευθύνει χαιρετισμό ενώ το παρόν έδωσε και ο Αντιπρόεδρος Παύλος Μαρινάκης αλλά και η Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας Νικολίνα Μαρίνου. Τον Σπήλιο Λιβανό τίμησαν με την παρουσία του μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, ο καθηγητής και Γραμματέας του Πανεπιστημίου Αθηνών Πάνος Κοντός, οι πρώην Βουλευτές  Μιμής Αριστοτέλης, Αποστόλης Κωστόπουλος και Δημήτρης Σταμάτης, η απερχόμενη Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου  Χριστιάνα Καλογήρου, ο πρώην  Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος, ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου Σπύρος Βλαχόπουλος, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, η υποψήφια στην Α' Αθήνας, μουσειολόγος και ιστορικός Αλεξάνδρα Χαριτάτου, η  γιατρός και υποψήφια στη Β' Αθηνών Ινες Δημητρακάκη, ο Αποστόλης Κωστόπουλος, ο Θανάσης Μαυρομμάτης δεύτερος σε ψήφους περιφερειακός σύμβουλος του Νεκτάριου Φαρμάκη, ο υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα Φώτης Καρύδας, ο  πρώην δήμαρχος Βασίλης Καρακώστας, η Ουρανία Σαγιάκου, υποψήφια βουλευτής στον δυτικό τομέα της Αθήνας και δεκάδες δημοτικοί σύμβουλοι και κομματικά στελέχη όπως οι κκ. Νέζης, Μπρατάκος, Σταμάτης και Μπαλέρμας.


Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 8:36 am


Γ. Βαρεμένος : Τι έκανα για την Αιτωλοακαρνανία


Έναν πρώτο απολογισμό των προσπαθειών του για την επίλυση των τεράστιων προβλημάτων
της Αιτωλοακαρνανίας έκανε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής
Αιτωλοακαρνανίας, Γιώργος Βαρεμένος, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων.
Όπως τόνισε, υπήρξε πάντοτε παρών σε κάθε προσπάθεια για την αντιμετώπιση των
προβλημάτων με μικρά και μεγάλα έργα που αλλάζουν σταδιακά την εικόνα του νομού που
παραλάβαμε το 2015. Πρόκειται, μεταξύ άλλων, για έργα όπως:
Ολοκλήρωση και παράδοση των αυτοκινητοδρόμων που έσπασαν την μακρόχρονη
απομόνωση της Αιτωλοακαρνανίας
Ίδρυση Σχολής Γεωπονικών Επιστημών με τρία τμήματα στο Μεσολόγγι και δύο στο
Αγρίνιο (συν ένα ακόμη, το τμήμα Ιστορίας - Αρχαιολογίας) και Ερευνητικού Κέντρου στη
Ναύπακτο
Αύξηση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο
Αιτωλοακαρνανίας
Εγγραφή της «Ελιάς Καλαμάτας» στον Εθνικό Κατάλογο ως συνώνυμο ποικιλίας ελιάς
Δημιουργία του νέου θεσμού των Ενεργειακών Κοινοτήτων, ώστε οι καταναλωτές να
γίνουν και παραγωγοί ενέργειας
Ρύθμιση με τροπολογία των εκκρεμοτήτων για τη λειτουργία σφαγείων στο Θέρμο
Ένταξη για πρώτη φορά περιοχών της Αιτωλοακαρνανίας στο πρόγραμμα
απονιτροποίησης των εδαφών
Λειτουργία μετά από δεκαετίες του κλειστού Γηπέδου της αερογέφυρας
Νομοθετική ρύθμιση για την απόδοση της χρήσης της λίμνης Στράτου στην Ελληνική
Ομοσπονδία Θαλάσσιου Σκι για ναυταθλητισμό

Αποκατάσταση του Ξενία Ναυπάκτου και μετατροπή του σε πολιτιστικό πολυχώρο
Λειτουργία με άμεσο ελλιμενισμό σκαφών της Μαρίνας Μεσολογγίου
Τροπολογία για αποζημίωση των πλημμυροπαθών
Ανάληψη από τη Βουλή της οργάνωσης των μουσείων Τρικούπη και Παλαμά
Απόδοση των κτηρίων του Καπνικού Σταθμού Έρευνας Αγρινίου και μετατροπή τους σε
Μουσείο Καπνού
Απόδοση κτηρίου για τη στέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας
Ο κ. Βαρεμένος εξιστόρησε τις πολύχρονες προσπάθειες για τη δημιουργία μιας πολιτιστικής
διαδρομής που θα συνδέει τα 6 αρχαία θέατρα της Αιτωλοακαρνανίας μεταξύ τους και με τα
σημεία φυσικού κάλλους, οι οποίες δεν έχουν ακόμη ευοδωθεί καθώς δεν έγιναν αποδεκτές οι
σχετικές προτάσεις από την Περιφέρεια. «Τίποτα δεν τελείωσε οριστικά, οι προσπάθειες
συνεχίζονται», είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 8:35 am


Ο Γιώργος Καραμητσόπουλος για τις εξελίξεις με τα πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καραμητσοπουλος

Με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα σχετικά με το μέλλον της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Αγρίνιο, στα οποία περιλαμβάνονται και καταργήσεις και μετακινήσεις υφιστάμενων τμημάτων, και με αφορμή όσα λέχθηκαν κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Παιδείας και της Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πατρών στο Αγρίνιο, οφείλω να επισημάνω τα εξής:

Α. Έστω και την ύστατη στιγμή δεν πρέπει ως κοινωνία να επιτρέψουμε ούτε να καταργηθεί αλλά ούτε να μετακινηθεί κανένα από τα τρία υφιστάμενα τμήματα του Αγρινίου, τα οποία όχι μόνο πρέπει να συνεχίσουν την λειτουργία τους στην πόλη μας αλλά και να ενισχυθούν περαιτέρω. Το Αγρίνιο δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει τμήματα. Ειδικότερα θα πρέπει να ακυρωθεί άμεσα η ακατανόητη απόφαση για μετεξέλιξη του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών, ενός πρωτοποριακού τμήματος που λειτουργεί πλέον σε πολύ καλό επίπεδο, σε ένα ακόμη Τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας, αλλά και η μεταφορά του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος (πρώην Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων) στην Πάτρα ακριβώς τη στιγμή που, μετά από αγώνες ετών, μετονομάστηκε και αποκτά επαγγελματικά δικαιώματα.

Β. Είναι, αναμφίβολα, θετική εξέλιξη η ίδρυση Γεωπονικής Σχολής στο Νομό μας με τμήματα και στο Αγρίνιο. Τώρα απαιτείται εγρήγορση για την στελέχωση τους και τις κτηριακές υποδομές ώστε να μην υπάρξει καμία αμφιβολία για την λειτουργία τους.

Γ. Η ίδρυση και η έδρα Τμημάτων, Σχολών και Πανεπιστημίων να πάψει κάποια στιγμή να γίνεται με κριτήρια τις επιθυμίες των φοιτητών, τα μικροσυμφέροντα των Πανεπιστημιακών καθηγητών και τις εξυπηρετήσεις τοπικών παραγόντων. Κάθε τέτοια πράξη είναι αυτονόητο ότι αποτελεί σημαντική πολιτική απόφαση της κυβέρνησης που πρέπει να βασίζεται τόσο σε ακαδημαϊκά κριτήρια όσο και σε κοινωνικά (πληθυσμιακά, γεωγραφικά, σύνδεσης του Πανεπιστήμιου με την κοινωνία και την παραγωγική διαδικασία).

Δ. Εύλογη απορία αλλά και αγανάκτηση προκαλούν οι δηλώσεις της Πρυτάνεως σχετικά με τις ελλείψεις στις κτηριακές υποδομές στο Αγρίνιο λέγοντας πχ ότι «το Αγρίνιο έχει χρήματα» και άλλα, ενώ την ίδια στιγμή, όπως η ίδια παραδέχθηκε, το Πανεπιστήμιο Πατρών αποποιήθηκε την παραχώρηση των 178 στρεμμάτων στο παλαιό αεροδρόμιο Αγρινίου που θα μπορούσαν να δώσουν λύση στο κτηριακό πρόβλημα αφού, όπως δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας, έχουν δεσμευθεί τα απαραίτητα κονδύλια.
Δυστυχώς όλες οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν τους φόβους μου αλλά και πολλών συμπολιτών μας ότι το Αγρίνιο θα εξακολουθήσει να παραμένει ο φτωχός συγγενής ανάμεσα στις άλλες μεγάλες πόλεις της περιοχής, την Πάτρα και τα Ιωάννινα, ενώ τα Πανεπιστημιακά τμήματα της πόλης μας θα είναι μονίμως το μπαλάκι ανάμεσα τους.
Πεποίθηση μου είναι ότι μόνο όταν αποκτήσουμε την δυνατότητα να αποφασίζουμε εμείς για τα του οίκου μας μπορούν να γίνουν βήματα ανάπτυξης της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Αιτωλοακαρνανία σύμφωνα και με τις ανάγκες της κοινωνίας. Γι’ αυτό πιστεύω ότι η μόνη βιώσιμη λύση σε βάθος χρόνου για την Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση της πόλης μας και της Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα είναι η ίδρυση του αυτόνομου Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο και σχολές και στο Μεσολόγγι και στη Ναύπακτο.
Η κοινωνία της πόλης μας, ενός Δήμου 100.000 κατοίκων, αλλά και οι πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, του μεγαλύτερου Νομού της χώρας, απαιτούν αυτά που για δεκαετίες έχουν στερηθεί.
Απαιτείται άμεσα η ανάληψη πρωτοβουλίας από τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο της πόλης μας με συμμετοχή όλων των θεσμικών φορέων και συλλογικοτήτων αλλά και κάθε ενεργού πολίτη ώστε ενωμένοι να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν.

Ο Επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών»
Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 8:28 am


Αγρινιο - Ειδήσεις και Νέα

Αγρίνιο: "Οι γαμπροί της Ευτυχίας" στις 2 Ιουλίου στον "Ελληνίς" - ΑgrιnιοΝews.gr

Αγρίνιο: "Οι γαμπροί της Ευτυχίας" στις 2 Ιουλίου στον "Ελληνίς"  ΑgrιnιοΝews.gr

Στον Θερινό Κινηματογράφο Αγρινίου «Ελληνίς» θα παρουσιαστεί την Τρίτη 2 Ιουλίου η θεατρική παράσταση, «οι γαμπροί της Ευτυχίας», του Νίκου Τσιφόρου ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 9:41 pm


Στο Μεσολόγγι ο γάμος, στο Αγρίνιο η δεξίωση - ΑgrιnιοΝews.gr

Στο Μεσολόγγι ο γάμος, στο Αγρίνιο η δεξίωση  ΑgrιnιοΝews.gr

Επειδή πολύ απαξιώνουμε μόνοι μας, εμείς οι ντόπιοι, το Αγρίνιο κι επειδή είναι η πιο δύσκολη εποχή του χρόνου για την μαρτυρική μας πόλης, η στήλη θα ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 8:36 pm


Αγρίνιο: Είχε συλληφθεί για ηρωίνη ενώ καλλιεργούσε και δενδρύλλια κάνναβης στο σπίτι του - Sinidisi.gr

Αγρίνιο: Είχε συλληφθεί για ηρωίνη ενώ καλλιεργούσε και δενδρύλλια κάνναβης στο σπίτι του  Sinidisi.gr

Σε συνέχεια της υπόθεσης της χθεσινής σύλληψης στο Αγρίνιο, ενός 35χρονου από την ΟΠΚΕ για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης , στο πλαίσιο της ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 7:45 pm


Αγρίνιο: Πρώτα τον έπιασαν με ηρωίνη, μετά βρήκαν και δενδρύλλια χασίς - ΑgrιnιοΝews.gr

Αγρίνιο: Πρώτα τον έπιασαν με ηρωίνη, μετά βρήκαν και δενδρύλλια χασίς  ΑgrιnιοΝews.gr

Σε δύο συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών προχώρησαν χθες αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας στην περιοχή του Αγρινίου ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 7:40 pm


Video: Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου - AgrinioPress

Video: Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου  AgrinioPress

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, ξεκίνησε λίγο μετά τις επτά το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του.

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 7:11 pm


Παρουσίαση στο Αγρίνιο με θέμα "Smart panels - Έξυπνοι διασυνδεδεμένοι πίνακες" - ΑgrιnιοΝews.gr

Παρουσίαση στο Αγρίνιο με θέμα "Smart panels - Έξυπνοι διασυνδεδεμένοι πίνακες"  ΑgrιnιοΝews.gr

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων του νομού Αιτωλοακαρνανίας ο ΘΑΛΗΣ, σε συνεργασία με την εταιρία Schneider Electric, πραγματοποιεί εκδήλωση ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 6:58 pm


Ο Θανάσης Παπαθανάσης στον Άγιο Ιωάννη τον Ριγανά στο Αγρίνιο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Ο Θανάσης Παπαθανάσης στον Άγιο Ιωάννη τον Ριγανά στο Αγρίνιο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Την περιοδεία του στην Αιτωλοακαρνανία, συνεχίζει ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Παπαθανάσης. Ο κ. Παπαθανάσης έχει καθημερινά.

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 6:43 pm


Τέσσερις διεθνούς εμβέλειας φωτογράφοι στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ) - AgrinioVoice

Τέσσερις διεθνούς εμβέλειας φωτογράφοι στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ)  AgrinioVoice

Συζήτηση με… φωτογραφικές αφορμές για τους πρόσφυγες. Συζήτηση για τους πρόσφυγες έγινε με τους φωτογράφους της έκθεσης «The Itinerary» το Σάββατο ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 6:28 pm


Δράση προληπτικής ιατρικής στο Αγρίνιο - AgrinioVOICE.gr - AgrinioVoice

Δράση προληπτικής ιατρικής στο Αγρίνιο - AgrinioVOICE.gr  AgrinioVoice

Οι Δομές Αστέγων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου στο πλαίσιο δράσεων προληπτικής ιατρικής θα κάνουν ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 6:02 pm


Διάσωση ενός μικρού γκιώνη στο Αγρίνιο (φωτο) - AgrinioPress

Διάσωση ενός μικρού γκιώνη στο Αγρίνιο (φωτο)  AgrinioPress

Την τύχη με το μέρος του είχε ένας μικρός γκιώνης σε περιοχή του Αγρινίου. Το μικρό νυκτόβιο γλίτωσε την τελευταία στιγμή, όταν νεαρή.

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 4:20 pm


Αγρίνιο: Ημερίδα για την εναλλακτική διαχείριση αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων - Sinidisi.gr

Αγρίνιο: Ημερίδα για την εναλλακτική διαχείριση αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων  Sinidisi.gr

Ημερίδα με θέμα: «Εφαρμογή της εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών & Κατεδαφίσεων στην Αιτωλοακαρνανία»,διοργανώνει το ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 2:59 pm


Επίσκεψη Σπήλιου Λιβανού στην Ένωση Αγρινίου (Φωτό) - Αγρίνιο - AgrinioTimes

Επίσκεψη Σπήλιου Λιβανού στην Ένωση Αγρινίου (Φωτό) - Αγρίνιο  AgrinioTimes

Το Αγροτικό Συνεταιρισμό ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπήλιος ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 2:48 pm


Νέα τηλεφωνική απάτη στο Αγρίνιο για δήθεν τροχαίο - AgrinioVoice

Νέα τηλεφωνική απάτη στο Αγρίνιο για δήθεν τροχαίο  AgrinioVoice

Δικογραφία σε βάρος αγνώστου. Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη γι' ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 1:16 pm


Παρεμβάσεις Τορουνίδη για υποδομές και βιορευστά στις Φυτείες - AgrinioVoice

Παρεμβάσεις Τορουνίδη για υποδομές και βιορευστά στις Φυτείες  AgrinioVoice

Παρεμβάσεις για τις υποδομές στην Αιτωλοακαρνανία και για την εγκατάσταση μονάδων βιορευστών στις Φυτείες έκανε ο υποψήφιος Βουλευτής ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 12:22 pm


Ανοιχτή ομιλία Σπήλιου Λιβανού στο Αγρίνιο - AgrinioVOICE.gr - AgrinioVoice

Ανοιχτή ομιλία Σπήλιου Λιβανού στο Αγρίνιο - AgrinioVOICE.gr  AgrinioVoice

Το όραμά του για την Αιτωλοακαρνανία θα παρουσιάσει ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Σπήλιος Λιβανός, σε ανοιχτή ομιλία ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 12:02 pm


Επίσημα «θαλασσινά» εγκαίνια για το Il mondo di mare στο Αγρίνιο! (video) - ΑgrιnιοΝews.gr

Επίσημα «θαλασσινά» εγκαίνια για το Il mondo di mare στο Αγρίνιο! (video)  ΑgrιnιοΝews.gr

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και το il mondo di mare, πιο «θαλασσινό» μαγαζί της πόλης ,καλεί στα επίσημα εγκαίνιά του. Μπορεί το κατάστημα.

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 11:46 am


Σφοδρή σύγκρουση στο Αγρίνιο - Αιχμή News - Αιχμή

Σφοδρή σύγκρουση στο Αγρίνιο - Αιχμή News  Αιχμή

Ένα τζιπ Mercedes εμβόλισε στην κυριολεξία αυτοκίνητο smart και το έριξε σε χαντάκι στην.

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 11:44 am


Επίσκεψη Γ. Μπόκα στην Π.Υ. Αγρινίου (ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Επίσκεψη Γ. Μπόκα στην Π.Υ. Αγρινίου (ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Την υποστήριξη της ίδιας αλλά και της Νέας Δημοκρατίας στον καθημερινό αγώνα των πυροσβεστών, ιδιαίτερα στις δύσκολες συνθήκες του καλοκαιριού.

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 11:31 am


Στον Άγιο Ιωάννη Ριγανά στο Αγρίνιο ο Δ. Μακρής (ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Στον Άγιο Ιωάννη Ριγανά στο Αγρίνιο ο Δ. Μακρής (ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Στα πλαίσια εορτασμού της Γεννέσεως του Ιωάννου Προδρόμου ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Μακρής, παρευρέθηκε με ευλάβεια.

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 11:19 am


Βραδιά γευσιγνωσίας από τον Όμιλο Inner Wheel στο Αγρίνιο - AgrinioVoice

Βραδιά γευσιγνωσίας από τον Όμιλο Inner Wheel στο Αγρίνιο  AgrinioVoice

Βραδιά γευσιγνωσίας διοργανώνει ο Όμιλος Inner Wheel Αγρινίου, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 και ώρα 21:00, στο κτήμα «ΑΜΑΡΟ». Τα έσοδα της διοργάνωσης ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 10:58 am


Αγρίνιο: Βαριά τραυματίας νεαρός μετά από τροχαίο - Newsbeast.gr

Αγρίνιο: Βαριά τραυματίας νεαρός μετά από τροχαίο  Newsbeast.gr

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 στην επαρχιακή οδό Α.

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 9:15 am


Δύο συλλήψεις για ηρωίνη στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Δύο συλλήψεις για ηρωίνη στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Σε δύο συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών προχώρησαν χθες, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στην περιοχή του Αγρινίου.Συνελήφθη.

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 9:12 am


Συλλήψεις για ηρωίνη στο Αγρίνιο - AgrinioPress

Συλλήψεις για ηρωίνη στο Αγρίνιο  AgrinioPress

37χρονο και 35χρονο συνέλαβε χθες η ΟΠΚΕ στην περιοχή του Αγρινίου. Η συλλήψεις έγιναν χθες το απόγευμα, αφού μετά από έλεγχο που τους.

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 9:09 am


Κι άλλη σύλληψη μεθυσμένου οδηγού στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Κι άλλη σύλληψη μεθυσμένου οδηγού στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Ακόμη μία σύλληψη , ανάμεσα στις δεκάδες που σημειώνονται για τον ίδιο λόγο στην περιοχή το τελευταίο διάστημα, κατέγραψε χθες.

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 8:52 am


Ακόμη μια σύλληψη μεθυσμένου οδηγού στο Αγρίνιο - AgrinioPress

Ακόμη μια σύλληψη μεθυσμένου οδηγού στο Αγρίνιο  AgrinioPress

Έναν 32χρονο οδηγό αυτοκινήτου συνέλαβαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ χθες, στο Αγρίνιο. Ο 32χρονος είχε καταναλώσει πολύ μεγάλη.

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 8:48 am


Ο καιρός σήμερα στο Αγρίνιο (2019-06-24) - Newsit

Ο καιρός σήμερα στο Αγρίνιο (2019-06-24)  Newsit

Πρόγνωση καιρού για σήμερα για Αγρίνιο. Δείτε αναλυτικά τι καιρό κάνει σήμερα 2019-06-24 στο Αγρίνιο, και τι καιρό θα κάνει αύριο. Αναλυτική πρόγνωση καιρού ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2019 | 8:00 am


Αγρίνιο: Ζευγάρι αλληλομηνύθηκε για ενδοοικογενειακή βία και συνελήφθη - Sinidisi.gr

Αγρίνιο: Ζευγάρι αλληλομηνύθηκε για ενδοοικογενειακή βία και συνελήφθη  Sinidisi.gr

Δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, σε βάρος ζευγαριού, σχηματίστηκε σήμερα το πρωί, από τις αστυνομικές αρχές του Αγρινίου. Αρχικά συνελήφθη η 41χρονη ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 June 2019 | 9:22 pm


Εξαπατήθηκε και σήμερα ηλικιωμένη στο Αγρίνιο με δήθεν τροχαίο-έριξε χρήματα και λίρες από...μπαλκόνι - ΑgrιnιοΝews.gr

Εξαπατήθηκε και σήμερα ηλικιωμένη στο Αγρίνιο με δήθεν τροχαίο-έριξε χρήματα και λίρες από...μπαλκόνι  ΑgrιnιοΝews.gr

Τελειωμό δεν έχουν οι εξαπατήσεις πολιτών στην περιοχή του Αγρινίου. Παρά τις συνεχείς εξαρθρώσεις συμμοριών απατεώνων από τις αστυνομικές αρχές ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 June 2019 | 8:01 pm


Άρπαξε φωτιά το πλυντήριο και κινδύνεψε σπίτι στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Άρπαξε φωτιά το πλυντήριο και κινδύνεψε σπίτι στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Για την κατάσβεση φωτιάς σε σπίτι κινητοποιήθηκε άμεσα το βράδυ του Σαββάτου η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου. Η φωτιά προέκυψε σε ισόγεια κατοικία της ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 June 2019 | 12:58 am


Αγρίνιο: Κινητοποίηση της Π.Υ. για φωτιά σε ισόγεια οικία (φωτο) - AgrinioPress

Αγρίνιο: Κινητοποίηση της Π.Υ. για φωτιά σε ισόγεια οικία (φωτο)  AgrinioPress

Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Αγρινίου, πριν από λίγη ώρα, μετά από τηλεφώνημα για φωτιά σε ισόγεια κατοικία,

Δημοσιεύθηκε στις 22 June 2019 | 10:41 pm


Μια βάπτιση στο Αγρίνιο με άρωμα Άρτας… - ΑgrιnιοΝews.gr

Μια βάπτιση στο Αγρίνιο με άρωμα Άρτας…  ΑgrιnιοΝews.gr

Σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο πραγματοποιήθηκε σήμερα η βάπτιση των διδύμων του Νίκου Κατσακιώρη και της συζύγου του Ηλιάνας Κατσούλα. Τους ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 June 2019 | 8:48 pm


Ο καιρός σε Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Ναύπακτο και Αμφιλοχία για το Σαββατοκύριακο - Στα ύψη η θερμοκρασία - Sinidisi.gr

Ο καιρός σε Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Ναύπακτο και Αμφιλοχία για το Σαββατοκύριακο - Στα ύψη η θερμοκρασία  Sinidisi.gr

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις και έντονη ζέστη,θα έχουμε το Σ/Κ που μας έρχεται στη Δυτική Ελλάδα. Αναλυτικά στις πόλεις του Μεσολογγίου.

Δημοσιεύθηκε στις 22 June 2019 | 9:55 am


Ο καιρός αύριο στο Αγρίνιο - Newsit

Ο καιρός αύριο στο Αγρίνιο  Newsit

Πρόγνωση καιρού για αύριο Αγρίνιο. Δείτε αναλυτικά τι καιρό κάνει αύριο 2019-06-23 στο Αγρίνιο, και τι καιρό θα κάνει μεθαύριο 2019-06-24. Αναλυτική ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 June 2019 | 4:00 am


Πανηγυρίζει την Δευτέρα το εξωκκλήσι Αγίου Ιωάννη Ριγανά στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Πανηγυρίζει την Δευτέρα το εξωκκλήσι Αγίου Ιωάννη Ριγανά στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 πανηγυρίζει το εξωκκλήσι Αγίου Ιωάννη Ριγανά κατά το ακόλουθο πρόγραμμα: Κυριακή και ώρα 7:30 το απόγευμα...

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 9:25 pm


Αγρίνιο: Τεράστιο φίδι τρύπωσε σε μηχανάκι! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Αγρίνιο: Τεράστιο φίδι τρύπωσε σε μηχανάκι! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Αγρίνιο: Τεράστιο φίδι τρύπωσε σε μηχανάκι! Πως περιγράφει το σκηνικό στο facebook ο Νίκος Πατερέκας, διασώστης άγριων ζώων.

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 9:02 pm


To ιατρείο του στο Αγρίνιο εγκαινίασε ο ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής Κωνσταντίνος Τσαμάκης - ΑgrιnιοΝews.gr

To ιατρείο του στο Αγρίνιο εγκαινίασε ο ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής Κωνσταντίνος Τσαμάκης  ΑgrιnιοΝews.gr

To ιατρείο του εγκαινίασε ο Αγρινιώτης ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής Κωνσταντίνος Τσαμάκης. Το ιατρείο βρίσκεται στην Πλατεία Ειρήνης 3Α όπου έλαβε χώρα η ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 7:21 pm


Το Αγρίνιο ενώνει τις δυνάμεις του για τα παιδιά της Αφρικής - Sinidisi.gr

Το Αγρίνιο ενώνει τις δυνάμεις του για τα παιδιά της Αφρικής  Sinidisi.gr

Μαθήματα αλληλεγγύης. Η νεαρή εικαστικός Μαρία Μαχαλιώτη και η φαρμακοποιός Βασιλική Βίτσα, «αγκάλιασαν» τα παιδιά της Αφρικής συγκινώντας τους ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 6:24 pm


Αγρίνιο: Την Δευτέρα η τελετή λήξης των χορευτικών του συλλόγου "Η Ρούμελη" - ΑgrιnιοΝews.gr

Αγρίνιο: Την Δευτέρα η τελετή λήξης των χορευτικών του συλλόγου "Η Ρούμελη"  ΑgrιnιοΝews.gr

Ο Πολιτιστικός & Χορευτικός Σύλλογος Αγρινίου "Η Ρούμελη" προσκαλεί στην Τελετή Λήξης των μαθημάτων της Χορευτικής περιόδου 2018 - 2019.

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 5:07 pm


3ος αγώνας Πρωταθλήματος Dragster 2019 στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

3ος αγώνας Πρωταθλήματος Dragster 2019 στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Το σαββατοκύριακο 22-23 Ιουνίου ο ΑΣΗ θα διωργανωσει τον 3ο αγώνα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα dragster του 2019 στο αεροδρομιο του Αγρινιου.

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 1:59 pm


Αγρίνιο: Τελετή λήξης της φετινής σχολικής χρονιάς για το πρότυπο κέντρο Ρομποτικής και Τεχνολογίας Makerlab (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Αγρίνιο: Τελετή λήξης της φετινής σχολικής χρονιάς για το πρότυπο κέντρο Ρομποτικής και Τεχνολογίας Makerlab (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Την Παρασκευή 14/6/2019 πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο εκδήλωση που οργάνωσε το Πρότυπο Κέντρο Ρομποτικής και Τεχνολογίας Makerlab, στα πλαίσια της.

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 12:49 pm


Ανοιχτές θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις στο Αγρίνιο - AgrinioVOICE.gr - AgrinioVoice

Ανοιχτές θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις στο Αγρίνιο - AgrinioVOICE.gr  AgrinioVoice

Τι άτομα ζητούνται – Που θ' απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι. Ανοιχτές θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων υπάρχουν αυτό το διάστημα σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι, ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 12:28 pm


Photopolis: Συζήτηση για την Φωτογραφία στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ) - AgrinioVoice

Photopolis: Συζήτηση για την Φωτογραφία στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ)  AgrinioVoice

Με θέμα «Διατήρηση ή/και κατασκευή της συλλογικής μνήμης;». Συζήτηση με θέμα «Φωτογραφία: Διατήρηση ή/και κατασκευή της συλλογικής μνήμης;» ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 10:20 am


Θρήνος για τον τρίχρονο Φίλιππο- σήμερα η κηδεία του στο Αγρίνιο: το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα - AgrinioPress

Θρήνος για τον τρίχρονο Φίλιππο- σήμερα η κηδεία του στο Αγρίνιο: το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα  AgrinioPress

Βαθιά θλίψη στην τοπική κοινωνία έχει σκορπίσει ο ξαφνικός χαμός ενός 3χρονου αγγέλου. Η κηδεία του Φίλιππου Σπέντζα θα τελεσθεί σήμερα , Παρασκευή 21 ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 9:29 am


Kηδεύεται σήμερα στο Αγρίνιο το τρίχρονο αγγελούδι που έφυγε χθες από τη ζωή - ΑgrιnιοΝews.gr

Kηδεύεται σήμερα στο Αγρίνιο το τρίχρονο αγγελούδι που έφυγε χθες από τη ζωή  ΑgrιnιοΝews.gr

Συγκλόνισε χθες την Αιτωλοακαρνανία η είδηση του θανάτου τρίχρονου αγοριού. Το άτυχο αγοράκι, ο Φίλιππος Σπέντζας, παρουσίασε υψηλό πυρετό ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 9:21 am


Αγρίνιο: Καθαρός ουρανός και νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Ειδήσεις - AgrinioTimes

Αγρίνιο: Καθαρός ουρανός και νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Ειδήσεις  AgrinioTimes

Βροχές και καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά με έντονα φαινόμενα, κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019. Λίγες.

Δημοσιεύθηκε στις 21 June 2019 | 12:05 am


Θρήνος στο Αγρίνιο: Δίχρονο αγγελούδι ξεψύχησε στο νοσοκομείο - Newsbomb

Θρήνος στο Αγρίνιο: Δίχρονο αγγελούδι ξεψύχησε στο νοσοκομείο  Newsbomb

Το μικρό αγγελούδι παρουσίασε υψηλό πυρετό και έχασε τις αισθήσεις του ξαφνικά το μεσημέρι της Πέμπτης (20/6) στην περιοχή της Παπαδάτου Ξηρομέρου.

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2019 | 8:58 pm


Ο γ΄ γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drugster στο Αγρίνιο - Sinidisi.gr

Ο γ΄ γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drugster στο Αγρίνιο  Sinidisi.gr

Το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιουνίου ο ΑΣΗ θα διοργανώσει τον 3ο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster του 2019 στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2019 | 8:57 pm


Στις 2 Ιουλίου η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Στις 2 Ιουλίου η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Η Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2019 | 3:08 pm


Επίσκεψη Κ. Καραγκούνη στην Ένωση Αγρινίου - Αγρίνιο - AgrinioTimes

Επίσκεψη Κ. Καραγκούνη στην Ένωση Αγρινίου - Αγρίνιο  AgrinioTimes

Τα προβλήματα και τις προοπτικές του αγροτικού τομέα στο επίκεντρο της σύσκεψης. Σε πολύ φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα η σύσκεψη ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2019 | 2:11 pm


Αγρίνιο: Η αυτοβιογραφία του Χρήστου Καπράλου σε θεατρική διασκευή - ΑgrιnιοΝews.gr

Αγρίνιο: Η αυτοβιογραφία του Χρήστου Καπράλου σε θεατρική διασκευή  ΑgrιnιοΝews.gr

Το Δη.Πε.Θε. ΑΓΡΙΝΙΟΥ για την καλοκαιρινή παραγωγή της θεατρικής περιόδου 2019, επέλεξε να παρουσιάσει μια θεατρική διασκευή από.

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2019 | 1:24 pm


Για 12η χρονιά Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Για 12η χρονιά Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου για 12η συνεχή χρονιά συμμετέχει και διοργανώνει την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Αγρίνιο. Ανανεωμένη , ακόμα πιο ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2019 | 1:06 pm


"Καπράλος: τα πρΩτα ΒήΜατα" στο Αγρίνιο - Αιχμή News - Αιχμή

"Καπράλος: τα πρΩτα ΒήΜατα" στο Αγρίνιο - Αιχμή News  Αιχμή

Το Δη.Πε.Θε. ΑΓΡΙΝΙΟΥ για την καλοκαιρινή παραγωγή της θεατρικής περιόδου 2019, επέλεξε να παρουσιάσει μια θεατρική διασκευή από το πρώτο μέρος της ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2019 | 11:30 am


Εορτασμός της Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ. σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι - AgrinioVoice

Εορτασμός της Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ. σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι  AgrinioVoice

Η εορτή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί ως η μέρα που τιμούνται οι απόστρατοι του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας. Για το σκοπό αυτό, την Κυριακή 23 ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2019 | 11:15 am


Αγρίνιο: Οι καταστροφές του καλοκαιριού στα σχολεία… ξεκίνησαν - AgrinioPress

Αγρίνιο: Οι καταστροφές του καλοκαιριού στα σχολεία… ξεκίνησαν  AgrinioPress

Η σχολική χρονιά έφθασε στο τέλος της. Μία από τις σημαντικές υποχρεώσεις προγραμματισμού για το επόμενο σχολικό έτος είναι και συντήρηση.

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2019 | 11:06 am


Πανελλαδικές στο Αγρίνιο: μαθήτρια έκρυψε το κινητό στο καζανάκι της τουαλέτας - ΑgrιnιοΝews.gr

Πανελλαδικές στο Αγρίνιο: μαθήτρια έκρυψε το κινητό στο καζανάκι της τουαλέτας  ΑgrιnιοΝews.gr

Ακόμα και οι πιο μικρές παρασπονδίες καμιά φορά χρειάζονται στοιχειώδη τύχη για να έχουν αποτέλεσμα. Τύχη όμως φαίνεται ότι δεν διέθετε μια μαθήτρια που ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 June 2019 | 9:45 am


Ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης στο Αγρίνιο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO) - Sinidisi.gr

Ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης στο Αγρίνιο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)  Sinidisi.gr

Το ΕΠΑΜ πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα, εκδήλωση με ομιλία του Προέδρου του Δημήτρη Καζάκη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου.

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 8:39 pm


Αγρίνιο: Το πρόγραμμα λαϊκής γιορτής στην πλατεία Χατζοπούλου - Εκδηλώσεις - AgrinioTimes

Αγρίνιο: Το πρόγραμμα λαϊκής γιορτής στην πλατεία Χατζοπούλου - Εκδηλώσεις  AgrinioTimes

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, σε συνεργασία με τον: ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Σας προσκαλούμε την ΠΕΜΠΤΗ, 20 Ιουνίου και από ώρα 8:30 μ.μ. στη: «ΛΑΪΚΗ.

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 5:55 pm


Δραστηριότητες της ΚΝΕ στο Αγρίνιο τις επόμενες ημέρες - ΑgrιnιοΝews.gr

Δραστηριότητες της ΚΝΕ στο Αγρίνιο τις επόμενες ημέρες  ΑgrιnιοΝews.gr

Η Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ γνωστοποίησε το πρόγραμμα δραστηριοτήτων της τις επόμενες ημέρες στο Αγρίνιο.

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 4:54 pm


«Γιοι και κόρες» στο Αγρίνιο - Αιχμή News - Αιχμή

«Γιοι και κόρες» στο Αγρίνιο - Αιχμή News  Αιχμή

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Αγρινίου διοργανώνουν παράσταση 20 Ιουνίου (9:30 μ.μ.) και 21 Ιουνίου (11 μ.μ.).

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 2:17 pm


Χειροπέδες σε διαρρήκτη στο Αγρίνιο - Αιχμή News - Αιχμή

Χειροπέδες σε διαρρήκτη στο Αγρίνιο - Αιχμή News  Αιχμή

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλεία.

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 1:24 pm


Διάρρηξη σε σπίτι στο Αγρίνιο - Πήρε χρήματα, κάρτες και κινητό - AgrinioVoice

Διάρρηξη σε σπίτι στο Αγρίνιο - Πήρε χρήματα, κάρτες και κινητό  AgrinioVoice

Συνελήφθη 42χρονος το βράδυ της Τρίτης 18 Ιουνίου 2019 στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, διότι διέρρηξε οικία ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 1:20 pm


Αγρίνιο: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε κουζίνα διαμερίσματος (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Αγρίνιο: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε κουζίνα διαμερίσματος (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο σε Πυροσβεστική και Αστυνομία, για φωτιά σε κουζίνα διαμερίσματος 3ου ορόφου, στο Αγρίνιο, επί της πλατεία Τσιακανίκα.

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 12:50 pm


Επτά νέοι πλειστηριασμοί στο Αγρίνιο - AgrinioVOICE.gr - AgrinioVoice

Επτά νέοι πλειστηριασμοί στο Αγρίνιο - AgrinioVOICE.gr  AgrinioVoice

Μέχρι την Παρασκευή. Επτά (7) πλειστηριασμοί ακινήτων στο Αγρίνιο έχουν προγραμματιστεί γι' αυτή την εβδομάδα, μεταξύ Τετάρτης 19 και Παρασκευής 21 ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 12:12 pm


Αγρίνιο: Αναζητείται 64χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 10χρονου - ΑgrιnιοΝews.gr

Αγρίνιο: Αναζητείται 64χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 10χρονου  ΑgrιnιοΝews.gr

64χρονος αναζητείται καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Θύμα φέρεται 10χρονο αγόρι με το περιστατικό να ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 10:31 am


Την ανάκληση της κατάργησης του ΔΠΠΝΤ ζητούν οι φοιτητές στο Αγρίνιο - AgrinioVoice

Την ανάκληση της κατάργησης του ΔΠΠΝΤ ζητούν οι φοιτητές στο Αγρίνιο  AgrinioVoice

Την ανάκληση της κατάργησης του τμήματος διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών ζητούν οι φοιτητές του τμήματος στο Αγρίνιο, ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 10:12 am


Σύλληψη για διάρρηξη σε διαμέρισμα στο Αγρίνιο ανήμερα του Αγίου Πνεύματος - ΑgrιnιοΝews.gr

Σύλληψη για διάρρηξη σε διαμέρισμα στο Αγρίνιο ανήμερα του Αγίου Πνεύματος  ΑgrιnιοΝews.gr

Διάρρηξη σε σπίτι στο Αγρίνιο σημειώθηκε στις 17 Ιουνίου το απόγευμα, με τον δράστη να παραβιάζει την πόρτα του διαμερίσματος.

Δημοσιεύθηκε στις 19 June 2019 | 8:37 am


Ομιλία του Προέδρου του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Ομιλία του Προέδρου του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Το ΕΠΑΜ προσκαλεί σε εκδήλωση - ομιλία του Προέδρου του, Δημήτρη Καζάκη, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:30 στην αίθουσα του...

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 6:32 pm


Παρουσία του υπουργού Παιδείας στο Αγρίνιο η Πρύτανης προανήγγειλε τη μεταφορά στην Πάτρα του ΔΠΦΠ - ΑgrιnιοΝews.gr

Παρουσία του υπουργού Παιδείας στο Αγρίνιο η Πρύτανης προανήγγειλε τη μεταφορά στην Πάτρα του ΔΠΦΠ  ΑgrιnιοΝews.gr

Τη μεταφορά του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων από το Αγρίνιο στην Πάτρα προανήγγειλε η Πρύτανης Βενετσάνα Κυριαζοπούλου ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 3:40 pm


Αγρίνιο: Σύγκρουση αυτοκινήτων στη συμβολή των οδών Καλλέργη και Οινέως (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Αγρίνιο: Σύγκρουση αυτοκινήτων στη συμβολή των οδών Καλλέργη και Οινέως (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Σύγκρουση δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων στη συμβολή των οδών Καλλέργη και Οινέως, σημειώθηκε πριν από λίγο στο Αγρίνιο. Ευτυχώς από τη σύγκρουση δεν ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 11:36 am


Στις περιοχές με το μεγαλύτερο ύψος βροχής χθες το Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Στις περιοχές με το μεγαλύτερο ύψος βροχής χθες το Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Βροχές και καταιγίδες που τοπικά ήταν ισχυρές εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια της Δευτέρας 17/06/2019 στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.

Δημοσιεύθηκε στις 18 June 2019 | 9:17 am


Τραυματίας δικυκλιστής σε τροχαίο στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Τραυματίας δικυκλιστής σε τροχαίο στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Στο Νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ,πριν λίγα λεπτά, δικυκλιστής καθώς τραυματίστηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε στη συμβολή ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 9:11 pm


Άγριο μπουρίνι με χαλαζόπτωση στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Άγριο μπουρίνι με χαλαζόπτωση στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Αγρίεψε ο καιρός και σήμερα με μπουρίνι είναι σε εξέλιξη στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή. Χαρακτηρίζεται από την ισχυρή χαλαζόπτωση και τους δυνατούς ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 7:13 pm


62η Γιορτή λήξης Εκπαιδευτηρίων "Παναγία Προυσιώτισσα" στο Αγρίνιο (φωτο) - ΑgrιnιοΝews.gr

62η Γιορτή λήξης Εκπαιδευτηρίων "Παναγία Προυσιώτισσα" στο Αγρίνιο (φωτο)  ΑgrιnιοΝews.gr

Η φετινή γιορτή λήξης των Εκπαιδευτηρίων «Παναγία Προυσιώτισσα» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019, στο γήπεδο του σχολικού ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 June 2019 | 9:40 am


Πως εξαπατήθηκε περιπτεράς στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Πως εξαπατήθηκε περιπτεράς στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το απόγευμα εξαπάτησε περιπτερά στο Αγρίνιο. Περισσότερα...

Δημοσιεύθηκε στις 16 June 2019 | 1:08 pm


Aγρίνιο: μέθυσε, τράκαρε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εν συνεχεία στο...κρατητήριο - ΑgrιnιοΝews.gr

Aγρίνιο: μέθυσε, τράκαρε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εν συνεχεία στο...κρατητήριο  ΑgrιnιοΝews.gr

Στο Νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε 62χρονος δικυκλιστής μετά από τροχαίο. Eν συνέχεια ωστόσο συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ...

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2019 | 8:09 pm


«Οκτώ λόγοι που αξίζει να επισκεφτείς το Αγρίνιο»… - ΑgrιnιοΝews.gr

«Οκτώ λόγοι που αξίζει να επισκεφτείς το Αγρίνιο»…  ΑgrιnιοΝews.gr

Διαβάσαμε στην καλή ιστοσελίδα Lifo.gr, ένα άρθρο έκπληξη με τίτλο «Οκτώ λόγοι που αξίζει να επισκεφτείς το Αγρίνιο» και απορήσαμε ολίγον τι, είναι η αλήθεια.

Δημοσιεύθηκε στις 15 June 2019 | 12:52 pm


Ανήλικος δραπέτης πιάστηκε στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Ανήλικος δραπέτης πιάστηκε στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Ανήλικος δραπέτης εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Αγρίνιο. Ο λόγος για 17χρονο Ρομά γνώριμο των τοπικών αστυνομικών αρχών ο οποίος το έσκασε (για τρίτη ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 8:18 pm


Αγρίνιο: Έπιασε 7.527 ευρώ στο ΚΙΝΟ! - AgrinioVOICE.gr - AgrinioVoice

Αγρίνιο: Έπιασε 7.527 ευρώ στο ΚΙΝΟ! - AgrinioVOICE.gr  AgrinioVoice

Μία βόλτα στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ του απέφερε κάτι παραπάνω από 7.500 ευρώ! Με μόλις 10 ευρώ έβγαλε 7.527 ευρώ ένας τυχερός παίκτης του ΚΙΝΟ από το ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 10:00 am


Αγρίνιο: Συγκεντρώνουν υπογραφές για την έδρα της Γεωπονικής - Sinidisi.gr

Αγρίνιο: Συγκεντρώνουν υπογραφές για την έδρα της Γεωπονικής  Sinidisi.gr

Ομάδα πολιτών δεν αποκλείεται να προβεί σε κινητοποιήσεις – «Βολές» κατά του πολιτικού δυναμικού της περιοχής. Καζάνι που βράζει είναι η κοινωνία του ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 June 2019 | 10:00 am


Νέα απόπειρα απάτης στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Νέα απόπειρα απάτης στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου σχηματίσθηκε δικογραφία για νέα απόπειρα απάτης. Η δικογραφία προς το παρόν στρέφεται σε ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 June 2019 | 10:28 am


Μετέτρεψαν σε χώρο πάρκινγκ τον ωραιότερο πεζόδρομο του Αγρινίου! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Μετέτρεψαν σε χώρο πάρκινγκ τον ωραιότερο πεζόδρομο του Αγρινίου! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Αγρίνιο: Σε χώρο πάρκινγκ μετέτρεψαν τον ωραιότερο πεζόδρομο! Κακό πράγμα η συνήθεια και το βόλεμα! Όταν δε το βόλεμα γίνεται συνήθεια τότε όλα είναι.

Δημοσιεύθηκε στις 13 June 2019 | 10:00 am


Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στο Αγρίνιο την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη - ΑgrιnιοΝews.gr

Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στο Αγρίνιο την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη  ΑgrιnιοΝews.gr

To Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη (14η Ιουνίου)

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 12:30 pm


Δηλώσεις Κουτσουπιά για τις εξελίξεις στο Πανεπιστήμιο: "Το Αγρίνιο μονίμως στο καναβάτσο" - AgrinioVoice

Δηλώσεις Κουτσουπιά για τις εξελίξεις στο Πανεπιστήμιο: "Το Αγρίνιο μονίμως στο καναβάτσο"  AgrinioVoice

Με αφορμή τις εξελίξεις σχετικά με τη Γεωπονική Σχολή Αιτωλοακαρνανίας και το Πανεπιστήμιο στο Αγρίνιο, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση ...

Δημοσιεύθηκε στις 12 June 2019 | 10:00 am


Παπαναστασίου για Γεωπονική Σχολή: «Το Αγρίνιο μπορεί να υποστηρίξει την έδρα μιας σχολής - AgrinioVoice

Παπαναστασίου για Γεωπονική Σχολή: «Το Αγρίνιο μπορεί να υποστηρίξει την έδρα μιας σχολής  AgrinioVoice

Δήλωση του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν στην Γεωπονική Σχολή Αιτωλοακαρνανίας: «Για μια ακόμη ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2019 | 12:57 pm


Αγρίνιο: Αρωματική κάνναβη στα περίπτερα! (ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Αγρίνιο: Αρωματική κάνναβη στα περίπτερα! (ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Αγρίνιο: Αρωματική κάνναβη στα περίπτερα! Αποκλειστικές φωτογραφίες δημοσιεύει σήμερα η «Σ» - Απόλυτα νόμιμη η πώλησή της, ποια η χρήση της.

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2019 | 10:00 am


Αγρίνιο: Ζητείται υπεύθυνος γραφείου κίνησης στην εταιρεία ΜΠΙΜΠΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ - ΑgrιnιοΝews.gr

Αγρίνιο: Ζητείται υπεύθυνος γραφείου κίνησης στην εταιρεία ΜΠΙΜΠΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ  ΑgrιnιοΝews.gr

Υπεύθυνος γραφείου κίνησης ζητείται στην εταιρεία ΜΠΙΜΠΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ στο Αγρίνιο. Περιγραφή θέσης εργασίας - Διαβάστε περισσότερα...

Δημοσιεύθηκε στις 11 June 2019 | 10:00 am


Αγρίνιο: Ενημερωτική συνάντηση για το πρόγραμμα CLLD-LEADER στις 19 Ιουνίου - ΑgrιnιοΝews.gr

Αγρίνιο: Ενημερωτική συνάντηση για το πρόγραμμα CLLD-LEADER στις 19 Ιουνίου  ΑgrιnιοΝews.gr

Η ΟΤΔ Τριχωνίδα ΑΕ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, διοργανώνει Ενημερωτική Συνάντηση στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης...

Δημοσιεύθηκε στις 10 June 2019 | 12:48 pm


Η «Βoutique» φέρνει τη μόδα στο Αγρίνιο εκεί που της αξίζει! - ΑgrιnιοΝews.gr

Η «Βoutique» φέρνει τη μόδα στο Αγρίνιο εκεί που της αξίζει!  ΑgrιnιοΝews.gr

Η Boutique του Αγρινίου λοιπόν, έχει την αίγλη των μπουτίκ και των ατελιέ περασμένων δεκαετιών , τότε που πρώτο μέλημα των ανθρώπων.

Δημοσιεύθηκε στις 10 June 2019 | 10:00 am


Το Αγρίνιο τίμησε την επέτειο της απελευθέρωσης του από τους Τούρκους - ΑgrιnιοΝews.gr

Το Αγρίνιο τίμησε την επέτειο της απελευθέρωσης του από τους Τούρκους  ΑgrιnιοΝews.gr

Με κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων στην πλατεία Μαρίας Δημάδη ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου για να τιμήσει την ...

Δημοσιεύθηκε στις 9 June 2019 | 10:00 am


Αν ο Θεόδωρος Ρούσσης ήθελε να ανοίξει εργοστάσιο στο Αγρίνιο… - ΑgrιnιοΝews.gr

Αν ο Θεόδωρος Ρούσσης ήθελε να ανοίξει εργοστάσιο στο Αγρίνιο…  ΑgrιnιοΝews.gr

Μόλις διάβασα το πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Νίκου Χρυσικόπουλου στο Capital.gr για τον συμπατριώτη μας Θεόδωρο Ρούσση και την πορεία του από την ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 June 2019 | 10:00 am


Αγρίνιο: Ανάποδα στην εθνική οδό στον Άγιο Δημήτριο, που… έβαλε το χέρι του! (βίντεο) - ΑgrιnιοΝews.gr

Αγρίνιο: Ανάποδα στην εθνική οδό στον Άγιο Δημήτριο, που… έβαλε το χέρι του! (βίντεο)  ΑgrιnιοΝews.gr

Τα καλύτερα φαίνεται πως χάθηκαν από την επικαιρότητα του Αγρινίου λόγω της φούριας των εκλογών. Μέσα στο γενικό χαμό μερικά γεγονότα δεν πήραν την ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 June 2019 | 10:00 am


Αγρίνιο: Αυτό είναι το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου "Ελληνίς" - ΑgrιnιοΝews.gr

Αγρίνιο: Αυτό είναι το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου "Ελληνίς"  ΑgrιnιοΝews.gr

Παρουσιάστηκε σήμερα στους εκπροσώπους του Τοπικού Τύπου το φετινό πρόγραμμα του θερινού δημοτικού κινηματογράφου Αγρινίου, "Ελληνίς".

Δημοσιεύθηκε στις 6 June 2019 | 10:00 am


Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Αγρίνιο - AgrinioVOICE.gr - AgrinioVoice

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Αγρίνιο - AgrinioVOICE.gr  AgrinioVoice

Ανοιχτές θέσεις εργασίας υπάρχουν σε κυλικείο και σε αποθήκη στο Αγρίνιο. Αναλυτικά: – ΖΗΤΕΙΤΑΙ άτομο σε κυλικείο με πολύ καλή εμπειρία σε καφέ και ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 June 2019 | 10:00 am


Νέο τροχαίο στην εθνική οδό κοντά στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Νέο τροχαίο στην εθνική οδό κοντά στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δύο άτομα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων πλησίον της πόλης του Αγρινίου στο ύψος ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 June 2019 | 10:00 am


Σύλληψη 15χρονης και 19χρονης για κλοπή σε πολυκατάστημα στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Σύλληψη 15χρονης και 19χρονης για κλοπή σε πολυκατάστημα στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Κλοπή από πολυκατάστημα της περιοχής του Αγίου Δημητρίου Αγρινίου σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, με δράστιδες δύο γυναίκες ρομά, 19 και 15ετών.

Δημοσιεύθηκε στις 4 June 2019 | 10:00 am


H viral εικόνα των σημερινών εκλογών είναι από το Αγρίνιο: πήγαν τις γιαγιάδες να ψηφίσουν σε καλάθι τρακτέρ! - ΑgrιnιοΝews.gr

H viral εικόνα των σημερινών εκλογών είναι από το Αγρίνιο: πήγαν τις γιαγιάδες να ψηφίσουν σε καλάθι τρακτέρ!  ΑgrιnιοΝews.gr

Έκπληκτοι έμειναν όσοι είδαν ένα τρακτέρ να μπαίνει σήμερα στο προαύλιο σχολείου – εκλογικού κέντρου ενότητας του δήμου Αγρινίου. H έκπληξη ήταν μεγάλη ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 June 2019 | 10:00 am


Αγρίνιο: 46χρονος μήνυσε 31χρονη για εξύβριση και απειλή και συνελήφθη - Sinidisi.gr

Αγρίνιο: 46χρονος μήνυσε 31χρονη για εξύβριση και απειλή και συνελήφθη  Sinidisi.gr

Σήμερα πρωινές ώρες από αστυνομικούς του Α.Τ. Αγρινίου και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθη 31χρονη για εξύβριση και απειλή σε βάρος 46χρονου.

Δημοσιεύθηκε στις 1 June 2019 | 10:00 am


Όταν τα σχολεία σταματούν το daily camp αρχίζει στο Αγρίνιο - ΑgrιnιοΝews.gr

Όταν τα σχολεία σταματούν το daily camp αρχίζει στο Αγρίνιο  ΑgrιnιοΝews.gr

Από 18 Ιουνίου και για τέσσερις εβδομάδες διοργανώνεται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» το Daily Camp 2019 με προγράμματα...

Δημοσιεύθηκε στις 27 May 2019 | 10:00 am


Αγρίνιο - Γιώργος Παπαναστασίου: Οι Αγρινιώτες απέδειξαν ότι μας εμπιστεύονται (Βίντεο) - Αγρίνιο - AgrinioTimes

Αγρίνιο - Γιώργος Παπαναστασίου: Οι Αγρινιώτες απέδειξαν ότι μας εμπιστεύονται (Βίντεο) - Αγρίνιο  AgrinioTimes

Πριν από λίγη ώρα έφτασε στο εκλογικό του κέντρο ο Γιώργος Παπαναστασίου με μικρούς και μεγάλους να τον υποδέχονται με κόρνες και έντονα χειροκροτήματα.

Δημοσιεύθηκε στις 27 May 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Αγρινιο

Φιλικοί ιστότοποι: