Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   »   Ν. Αιτωλοακαρνανίας   »   Καινουργιο    »    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Καινούργιο :Οι μαθητές στόλισαν το δέντρο και τραγούδησαν το κάλαντα (φωτο-βίντεο)

Με  κάλαντα,ευχές για Υγεία, Αγάπη και Ευημερία, ενόψει των Χριστουγέννων, γέμισε η σημερινή ημέρα στο Καινούργιο καθώς πραγματοποιήθηκε, ως είθισται, ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου ...
στην κεντρική πλατεία του χωριού,σε μια όμορφη εκδήλωση που οργάνωσε η Δ.Κ Καινουργίου. Συμμετείχαν 
τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του πρώτου και δεύτερου δημοτικού σχολείου καθώς και τα δύο νηπιαγωγεία του χωριού με τους νηπιαγωγούς τους.

Στο τέλος προσφέρθηκαν,ζαχαρωτά,γλυκίσματα και καραμέλες στους μαθητές.


Και του χρόνου με υγεία.


Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 5:38 pm


Κυκλοφόρησαν τα "Αβωρανίτικα Νέα",ξεφυλλίστε το φύλλο Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2018(pdf)

Κυκλοφόρησε το 87ο φύλλο της τριμηνιαίας έκδοσης των "Αβωρανίτικων νέων"που εκδίδει ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Ένωση Αβωρανιτών-Λιβαδακιωτών"...

Διαβάστε το φύλλο Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2018Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 12:25 pm


Κηδεία στο Καινούργιο

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress δημήτριοςΚηδεία στο Καινούργιο στον Ι.Ν Αγίου Δημητρίου...

ΚΗΔΕΙΑ

ΣΤΡΑΤΗΣ

ΤΟΥ :  ΣΑΒΒΑΣ

ΣΑΒΒΑΣ(ΚΥΠΡΙΟΣ)

ΕΤΩΝ 84

Θανόντα κηδεύουμε ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ 19/12/2018

εκ  την οικίας μας στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ 

ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ  & ΩΡΑ 10:00 Π:Μ

Παρακαλούνται οι συγγενείς και οι φίλοι 

να συνοδεύσουν Την εκφορά του.

Η ΣΟΡΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΠΟ ΩΡΑ 9:00Μ:Π.Μ

Η ΣΥΖΥΓΟΣ Ο ΓΙΟΣ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ

ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

αναρτήθηκε στο kidienews.gr 

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 10:48 am


Το αντίο του Παύλου Μοσχολιού στην αυτοδιοίκηση

Η Δήλωση του πρώην δημάρχου Αγρινίου και επικεφαλής της παράταξης "Σύγχρονο Αγρίνιο- Κοινωνική Συμμαχία" Παύλου Π. Μοσχολιού...


"Χθες συζητήθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου για το 2019, ο τελευταίος προϋπολογισμός  της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά μέσα από την αμείλικτη αλήθεια των αριθμών σε ποια κατάσταση ήταν ο Δήμος όταν τον παραδώσαμε το 2014 και σε ποια είναι σήμερα.
Με βάση αυτή τη σύγκριση θα μπορούσα να πω πολλά, ωστόσο τα παρακάτω στοιχεία είναι ενδεικτικά:

Προϋπολογισμός  2015: 113.782.840.00 ευρώ - 2019: 67.086.500,00 ευρώ (μείωση 41%)
Τεχνικό πρόγραμμα 2015: 70.822.110,83 ευρώ - 2019: 23.393.423,82 ευρώ (μείωση 67%)
Έργα ΕΣΠΑ - ΠΔΕ 2015: 64.629.474,13 ευρώ - 2019: 10.144.391,10 ευρώ (μείωση 84%)

Η «κατάρρευση» αυτή των οικονομικών στοιχείων του Δήμου οφείλεται κυρίως στην απραξία και στην έλλειψη οράματος, σχεδιασμού και έργων της Δημοτικής Αρχής, που έχει σαν αποτέλεσμα την απώλεια πόρων από έργα ΕΣΠΑ, που είναι οι μοναδικοί πόροι με τους οποίους μπορεί να κατασκευάσει μεγάλα έργα ο Δήμος, δεδομένου ότι οι εθνικοί πόροι είναι ελάχιστοι.

Επιπλέον δείχνει ποιό ήταν το «νέο» που επαγγέλθηκε η Δημοτική Αρχή, καθώς και άλλοι, έναντι του υποτιθέμενου «παλιού» που εκπροσωπούσαμε εμείς.
Με την χθεσινή συζήτηση έκλεισε ένας ακόμη κύκλος της Αυτοδιοικητικής μου πορείας. Αυτός του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.
Πέρασαν σχεδόν 30 χρόνια από τότε που ασχολήθηκα για πρώτη φορά με την Αυτοδιοίκηση.
Απλός Δημοτικός Σύμβουλος, Νομαρχιακός Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος και για δύο τετραετίες Δήμαρχος Αγρινίου.
Σ’ αυτή την μεγάλη διαδρομή είχα την τύχη να συνεργασθώ με σπουδαίους Αυτοδιοικητικούς του Νομού, Νομάρχες, Δημάρχους, αλλά και Δημοτικούς και Νομαρχιακούς Συμβούλους και να μάθω πολλά απ’ όλους.
Γνώρισα πολλές νίκες, αλλά και ήττες, πολλές χαρές αλλά και λύπες, μια φυσιολογική –άλλωστε- αλληλουχία της ζωής του καθενός.
Πάντα ως Δήμαρχος είχα ως μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του Δήμου και την καλυτέρευση της  ποιότητας  ζωής των συμπολιτών μας, ακολουθώντας την πρακτική των προκατόχων μου, όπου ο καθένας προσέθετε σε ό, τι παρελάμβανε απ’ τον προηγούμενο Δήμαρχο και δεν αφαιρούσε, όπως συνέβη την τελευταία πενταετία.
Με σκληρή δουλειά, καταφέραμε να δημιουργήσουμε τον μεγάλο Καλλικρατικό Δήμο Αγρινίου (συνένωση δέκα Δήμων με διαφορετικά οικονομικά, υπηρεσίες, ακόμη και νοοτροπία), να τον υπηρετήσουμε μαζί με τους συνεργάτες μου έντιμα και δημιουργικά και να τον παραδώσουμε στην επόμενη Δημοτική Αρχή, οικονομικά εύρωστο, με σημαντικά έργα και με σύγχρονες δομές και δράσεις που τον καθιστούν Δήμο - Πρότυπο σε όλη τη Χώρα.
Το έργο αυτό, ήδη, αναγνωρίζεται από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, θα αποτιμηθεί στο επόμενο διάστημα και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.
Σίγουρα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα, κάναμε και λάθη, υπήρξαν και παραλήψεις, αλλά ποιος δεν κάνει λάθη όταν δουλεύει σκληρά;
Κάποια στιγμή, όμως, όσο κι αν αγαπάς την Αυτοδιοίκηση, μετά από τόσα χρόνια πρέπει να την αποχωρισθείς.
Είχα σκεφθεί να αποχωρήσω μετά τις εκλογές του 2014, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη  για το αποτέλεσμα.
Αποτέλεσμα, πού δεν ήρθε μόνον από την τότε πολιτική συγκυρία και από την δική μου φυσιολογική φθορά, μετά από την οκταετή θητεία μου στον Δήμο, γιατί αυτό θα ήταν ορατό από νωρίτερα.
Αντίθετα ήταν ένα αποτέλεσμα που με «παράξενο» τρόπο ανέτρεψε την μέχρι τότε εδραία πεποίθηση της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας για τη νίκη της παράταξής μας.
Αποφάσισα μετά από πολλή σκέψη να παραμείνω στην Αντιπολίτευση, για να υπηρετήσω τους πολίτες του Αγρινίου και από τη θέση του απλού Δημοτικού Συμβούλου, γνωρίζοντας ότι θα είναι μια δύσκολη περίοδος για μένα, για να υπερασπισθώ και το έργο των προηγούμενων χρόνων, καθώς και την ίδια την παράταξή μου.

Ήταν μια δύσκολη προσπάθεια, αλλά πετύχαμε να αναδείξουμε το έργο μας και να κρατήσουμε «ζωντανή» την παράταξη μας, μόνο με την βοήθεια των συνεργατών μου, Δημοτικών Συμβούλων και Προέδρων, φίλων και απλών πολιτών που στάθηκαν δίπλα μας στην προσπάθειά μας αυτή.
Κάποιοι  που τώρα ξαφνικά «αγάπησαν» την παράταξή μας και «αποβλέπουν» σ’ αυτήν για τους προσωπικούς τους στόχους, ουδέποτε την στήριξαν, κάθε άλλο μάλιστα, τα τελευταία 5 χρόνια.
Σήμερα ακόμη και οι σκληρότεροι αντίπαλοί μας το 2014 αναγνωρίζουν το έργο μας και μιλούν για χαμένη πενταετία της σημερινής Δημοτικής Αρχής.
Ομολογούν ότι αν δεν υπήρχε το δικό μας έργο, η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν θα είχε να επιδείξει κάτι αξιόλογο στην πενταετή θητεία της.
Το επόμενο διάστημα θα είναι μια δύσκολη μεταβατική περίοδος για την Αυτοδιοίκηση, δεδομένου ότι θα εφαρμοσθεί για πρώτη φορά στις επερχόμενες εκλογές το σύστημα της απλής αναλογικής.
Όσοι πιστεύουν ότι στο πλαίσιο μιας «συνδιοίκησης», μέσα από συνεργασίες επιφανειακού χαρακτήρα, θα διαχειρισθούν απλά επικοινωνιακά το σύστημα εξουσίας του Δήμου για την προσωπική τους επιβίωση, θα διαψευστούν οικτρά και σίγουρα θα αποτύχουν και το τίμημα για μια ακόμη φορά θα το πληρώσει η πόλη.
Σήμερα πολύ περισσότερο από πριν, απαιτούνται ηγετικές προσωπικότητες, με ικανότητες σε πολιτικές συνεργασίες, ώστε να πετύχουν ευρύτερες προγραμματικές προοδευτικές συγκλίσεις, που θα δίνουν απαντήσεις στα πραγματικά προβλήματα της πόλης.
Ελπίζω ότι μέσα από ανοικτή διαβούλευση, που επιβάλλεται να γίνει, όπως άλλωστε έχει καθιερώσει η παράταξή μου και στο παρελθόν για την επιλογή προσώπων και όχι με προειλημμένες αποφάσεις, θα βρεθούν τα κατάλληλα πρόσωπα, που έχουν να επιδείξουν ανάλογη πολιτική πορεία και έργο τα τελευταία χρόνια.
Έτσι θα πεισθεί η τοπική κοινωνία ότι δημιουργείται κάτι νέο και όχι επανάληψη της τελευταίας αποτυχημένης περιόδου.
Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και εύχομαι ολόψυχα αυτοί που θα επιλεγούν  να πετύχουν πολύ περισσότερα απ’ όσα πετύχαμε εμείς.

Προσωπικά, όσο με αφορά θυσίασα πολλά πράγματα μέσα από την ενασχόλησή μου με την Αυτοδιοίκηση όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό διότι θεωρούσα και συνεχίζω να πιστεύω πως η Αυτοδιοίκηση είναι έρωτας και πάθος, ιδέες και πράξη, όπως έχω πει και στο παρελθόν και νομίζω πως κατάφερα να μείνω πιστός στις αρχές και τις αξίες μου.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου σ’ αυτή τη μακρόχρονη πορεία, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Προέδρους των Τοπικών Διαμερισμάτων, τους υπαλλήλους του Δήμου, τους Φορείς και τους Συλλόγους της Πόλης, τα Μ.Μ.Ε. για την έντιμη και ειλικρινή συνεργασία, τους συμπολίτες μου που μου έκαναν την τιμή να μου εμπιστευθούν την τύχη της πόλης, τους πολλούς φίλους και την οικογένειά μου για την στήριξή τους, κυρίως στα δύσκολα.

Τέλος δηλώνω ότι θα παραμείνω ενεργός πολίτης και θα παρακολουθώ εκ του σύνεγγυς τα δρώμενα στην πόλη που υπηρέτησα για τόσα χρόνια και είναι αυτονόητη η συμμετοχή μου, όπου κληθώ να βοηθήσω."


Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 10:30 am


Καινούργιο :500 ευρώ οι ζημιές από τις δολιοφθορές στο Γυμνάσιο Θεστιέων

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε
δικογραφία...
σε βάρος άγνωστων δραστών, οι οποίοι από 14-12-2018 έως
17-12-2018 παραβίασαν γραφείο σχολικού συγκροτήματος στο Καινούργιο και
κατά την διάρκεια της παραμονής τους στους χώρους του Σχολείου,
προσπάθησαν να διαρρήξουν και άλλα γραφεία καθώς και διάφορα συρτάρια,
προξενώντας φθορές, συνολικής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 9:49 am


Κηδεία στο Καινούργιο

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress δημητρίουΚηδεία στον Ι.Ν Αγρίου Δημητρίου....Κ Η Δ Ε Ι A

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΣΥΖ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΡΡΑ

ΕΤΩΝ 80

Θανούσα,κηδεύουμε ημέρα ΤΡΙΤΗ   18 / 12 / 2018

στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

&   ΩΡΑ 2.00  Μ.Μ.

Παρακαλούνται οι συγγενείς και οι φίλοι

να συνοδεύσουν την εκφοράν της.

Ο ΣΥΖΥΓΟΣ  ΤΑ ΤΕΚΝΑ  Ο ΕΓΓΟΝΟΣ

ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ   ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Η ΣΟΡΟΣ  ΘΑ  ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ  ΣΤΟΝ  ΙΕΡΟ

ΝΑΟ  ΑΠΟ  ΩΡΑ  1.00  Μ.Μ.

Δημοσιεύθηκε στο kidiesnews.gr

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 9:30 am


Στην γειτονιά των Αγγέλων ο Στράτος Κύπριος ,στο Καινούργιο το τελευταίο αντίο

Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία του Καινουργίου, στον καλλιτεχνικό κόσμο και στους θαυμαστές του, η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή Στράτου Κύπριου σε ηλικία 84 ετών...
Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 19-12-2018 στις 10:00 στον Ι.Ν Αγίου Δημητρίου στο Καινούργιο.
Η σορός θα βρίσκεται στον Ι.Ν από τις 09:00.Ημερομηνία 1ης δημοσίευσης 15 Μαΐου 2016.
Ένας αξιόλογος καλλιτέχνης ο οποίος πολλές φορές εμφανίστηκε σε εκδηλώσεις της περιοχής και τίμησε με την παρουσία του το Καινούργιο.
Οι παλιοί σίγουρα τον θυμούνται και έχουν όλοι να πουν μόνο καλές κουβέντες.
Το πραγματικό του όνομα είναι Σάββας Στράτος και γεννήθηκε στην Κύπρο.
Αξίζει και δημοσιεύουμε την βιογραφία και τραγούδια του που βρήκαμε στο:https://synergathss.blogspot.gr(2007)

Για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι:


 ΕΝΑΣ ΣΕΜΝΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ.
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1935.
ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΤΟ ΚΥΠΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΚΟ.


 Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΗΤΑΝ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ, ΤΗΣ COLUMBIA ΚΑΙ ΤΗΣ ODEON.
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ, Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1950 ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.ΕΤΣΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΕΣΙΑ ΟΛΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.
ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ.
ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟΝ Π[ΟΝΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ . ΕΚΕΙ ΕΚΑΤΣΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ.
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΗΜΟΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ
ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.

ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ..
ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ, ΕΦΤΑΣΕ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ Ο ΧΡΥΣΙΝΗΣ. Ο ΤΥΦΛΟΣ ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ΕΚΕΙ.
Ο ΧΡΥΣΙΝΗΣ ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ , ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΡΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΒΕΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΟΒΕΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ MUSIC BOX ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΤΟΥ 1961 ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΠΟΥ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕ «ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΙ ΑΛΛΑ» ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ «ΚΥΠΡΙΟΣ», ΕΝΩ ΑΝΑΓΡΑΦΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟ ΚΑΤ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ «ΣΑΒΒΑΣ».
ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΙΤΑ ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑΟ ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΟΛΛΑ ΑΠ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ «ΤΟ ΔΕΙΛΙΝΟ», «Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΝ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ», ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΕΞΗΝΤΑΡΗΣ» ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ.
ΣΤΟ ΠΑΛΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ.
ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1960 ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ.ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ Η ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1970 ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΤΗ ΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ 33 ΣΤΡΟΦΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΗ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟ ΛΑΪΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ «ΣΤΡΑΤΟ ΚΥΠΡΙΟ» ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΙΓΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. (ΣΤΑΥΡΟΣ – ΛΑΚΩΝΙΑ)2007

Το kainourgiopress εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντα.

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 11:07 pm


Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός του Δήμου Αγρινίου για το 2019

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  ο προϋπολογισμός Εσόδων – Δαπανών  οικονομικού έτους 2019 και το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο  Δράσης του Δήμου Αγρινίου...
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό έντιμο που αποτυπώνει ξεκάθαρα την πολιτική της Δημοτικής Αρχής :  «Με αίσθημα ευθύνης  σας παρουσιάζουμε έναν προϋπολογισμό με αναπτυξιακή προοπτική και κοινωνικό χαρακτήρα.
Η Δημοτική Αρχή αποδεικνύει ότι σέβεται τον πολίτη, το δημόσιο χρήμα και την πόλη.  Στρατηγική επιλογή μας είναι τα χρήματα του δημότη να επιστρέφουν σε αυτόν με τη μορφή  έργων που βελτιώνουν τις υποδομές αλλά και την καθημερινότητά του.
Πρόκειται για έναν προϋπολογισμό έργων. Το Αγρίνιο με σκληρή δουλειά και νοικοκύρεμα  έθεσε τις βάσεις για έργα υποδομής. Με επίμονη προσπάθεια καταφέραμε να εξορθολογήσουμε  τα οικονομικά και να αποδώσουμε θετικό πρόσημο. Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία.  Ο προϋπολογισμός του 2019 παρουσιάζει σε σχέση με το 2018 αύξηση και  καλύπτει όλες τις απαιτούμενες  ανάγκες αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα διαθέσιμα έσοδα.
Τα στοιχεία που παραθέτουμε είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που, με ακραίο πολιτικό καιροσκοπισμό, παραπληροφορούν τους πολίτες όσον αφορά την πορεία των οικονομικών του Δήμου. 
Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί μέσα σε ένα ασφυκτικό, για την Τοπική Αυτοδιοίκηση,  περιβάλλον καταφέραμε να χαράξουμε αναπτυξιακή πολιτική και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας προωθώντας έργα υποδομών. 
Πιστεύω ότι δικαιώθηκαν κόποι, προσπάθειες και ατέλειωτες ώρες δουλειάς. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους Αντιδημάρχους και την δημοτική ομάδα όσο και τις δημοτικές υπηρεσίες και τους υπαλλήλους για την προσήλωση τους στον στόχο μας»

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 10:18 pm


Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει στον ΑΝΕΣΙΣ ,δυο προβολές καθημερινά από Πέμπτη

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike ανεσισ
Ο Δημοτικός κινηματογράφος ΄΄ΑΝΕΣΙΣ ΄΄από την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου...
  έως και την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018 θα προβάλει τις ταινίες : Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει
                                (Mary poppins returns)


Στη νέα Mary Poppins της Disney, η Emily Blunt είναι η τέλεια νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες, η οποία μπορεί να μεταμορφώσει μια βαρετή δουλειά σε μια αξέχαστη, φανταστική περιπέτεια.

Σε αυτό το ολοκαίνουριο σίκουελ, γεμάτο φρεσκάδα αλλά και πιστό στο πνεύμα της πρώτης ταινίας, η Mary Poppins επιστρέφει για να βοηθήσει τη νέα γενιά της οικογένειας Banks να ξαναβρεί τη χαρά και την αδιαμφισβήτητη μαγεία της ζωής μετά από μια απώλεια. Η αινιγματική νταντά καταφτάνει παρέα με το φίλο της τον Jack έναν αισιόδοξο φανοκόρο που φέρνει φως -και ζωή- στους δρόμους του Λονδίνου.

Σκηνοθεσία: Ρομπ Μάρσαλ
Ηθοποιοί: Έμιλι Μπλαντ, Μέριλ Στριπ, Κόλιν Φερθ, Τζούλι Γουόλτερς, Μπεν Γουίσοου, Έμιλι Μόρτιμερ, Άντζελα Λάντσμπερι

ΏΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ :
7.00 μ.μ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΗ
9.30 μ.μ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ
 Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός .
Η τιμή των εισιτηρίων είναι :
ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€
ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 6:43 pm


LIVE το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike liveΠαρακολουθήστε ζωντανά την Συνεδρίαση (17-12-2018) (18:00)του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου...
Για να συνδεθείτε πατήστε ΕΔΩ


Θέματα 3ης Ειδικής Συνεδρίασης 

1. Έγκριση Προϋπολογισμού Εσόδων - Δαπανών Δήμου Αγρινίου οικονομικού έτους 2019. (Σχετ. η υπ’ αριθμ. 293/2018 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής).
(Εισηγητής: Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής κ. Φαρμάκης).

2. Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Αγρινίου έτους 2019. (Σχετ. η υπ’ αριθμ. 294/2018 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής).
(Εισηγητής: Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής κ. Φαρμάκης).

Θέματα της ημερήσιας διάταξης: 


 1. Έγκριση αποδοχής χρηματοδότησης της πράξης: «Ανέγερση 7ου Γυμνασίου Αγρινίου» με
 2. Κωδικό ΟΠΣ 5032931 και προϋπολογισμό 3.500.000,00 €  από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα
 3. «Δυτική Ελλάδα 2014 -2020».
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκρίζης).


 1. Έγκριση υποβολής πρότασης «Προμήθειας κάδων και οχημάτων συλλογής και μεταφοράς
 2. (απορριμματοφόρων) αστικών βιοαποβλήτων», στο πλαίσιο της πρόσκλησης με
 3. κωδικό 14.6i.26.2-4.7 (A/A ΟΠΣ ΕΣΠΑ 3119) και τίτλο: «Διαχείριση Βιοαποβλήτων
 4. Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» του ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 14 «Διατήρηση και
 5. προστασία του περιβάλλοντος - προαγωγή  της αποδοτικής χρήσης των πόρων (ΤΣ)» του
 6. Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη».
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Καλαμπαλίκης).


 1. Λήψη απόφασης για έγκριση δημιουργίας ενιαίου Φορέα Διαχείρισης Αποβλήτων
 2. (ΦΟ.Δ.Σ.Α.) Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας.
(Εισηγητής: Πρόεδρος ΦΟ.Δ.Σ.Α. κ. Στούπας).


 1. Επί αιτήσεων πολιτών, υπηρεσιών και φορέων για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
 2. (Σχετ. η υπ’ αριθμ. 65/2018 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
(Εισηγητής: Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Γκούντας).
 • Για το συγκεκριμένο θέμα ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Αγρινίου Θεόδωρος Καββαδίας
 • συμμετέχει έχοντας δικαίωμα ψήφου (άρθρα 67 & 81 του Ν. 3852/2010).


 1. Διαφοροποίηση τελών Δ.Ε.Υ.Α.Α. για τους πλημμυροπαθείς της 1ης και 2ης Δεκεμβρίου 2017,
 2. για το Α΄ εξάμηνο του 2018.
(Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Α. κ. Καρακώστας).


 1. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 166/2018 απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α. με θέμα:
 2. «Παράταση ισχύος τιμολογιακής πολιτικής του 2018 και για το έτος 2019 λόγω μη
 3. ολοκλήρωσης της μελέτης κοστολόγησης».
(Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Α. κ. Καρακώστας).


 1. Βεβαίωση α) εκτέλεσης των ενταγμένων έργων/εργασιών για τα οποία επιχορηγήθηκε
 2. το κόστος των υλικών και  β) αποπληρωμής των παρόχων/προμηθευτών αυτών
 3. λόγω ολοκλήρωσης του Προγράμματος (Α και Β Φάση) επιχορήγησης από το Ταμείο
 4. Παρακαταθηκών και Δανείων του Δήμου Αγρινίου στο πλαίσιο  της Δράσης «Προώθηση
 5. της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα 2014−2020».
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκρίζης).


 1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος Δήμου Αγρινίου έτους 2018.
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Φαρμάκης).


 1. Πρόσληψη προσωπικού για αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων
 2. αναγκών για τις ανάγκες του Τμήματος Κοιμητηρίων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος
 3. και Πρασίνου, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας έως 2 μήνες.
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκρίζης).


 1. Κατανομή Δ΄ δόσης 2018 στις Σχολικές Επιτροπές για κάλυψη λειτουργικών
 2. δαπανών σχολείων.
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Φαρμάκης).


 1. Διαγραφή προστίμων και οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους Δήμου Αγρινίου
 2. και διόρθωση χρηματικών καταλόγων.
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Φαρμάκης).


 1. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 296/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με
 2. θέμα: «Διαγραφή προστίμων και οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους Δήμου Αγρινίου
 3. και διόρθωση χρηματικών καταλόγων».
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Φαρμάκης).


 1. Επανάληψη δημοπρασίας εκμίσθωσης ακινήτου στην Τ.Κ. Ματσουκίου. 
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Φαρμάκης).


 1. Χορήγηση Άδειας Λειτουργίας Προσωρινής Υπαίθριας Εγκατάστασης Ψυχαγωγικής
 2. Δραστηριότητας (κλασσικό καρουζέλ).
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Φαρμάκης).
 
 1. Διοργάνωση χριστουγεννιάτικης συναυλίας.
(Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κα Παπαγεωργίου).


 1. Παραχώρηση δύο (2) θέσεων στάθμευσης σε ΑμΕΑ στην Δημοτική Κοινότητα Αγίου
 2. Κωνσταντίνου. (Σχετ. η υπ’ αριθμ. 58/2018 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
(Εισηγητής: Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Γκούντας).    
 • Για το συγκεκριμένο θέμα ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου κ. Θεμιστοκλής
 • Γαμβρούλης συμμετέχει έχοντας δικαίωμα ψήφου (άρθρα 67 & 81 του Ν. 3852/2010).


 1. Επί αιτήσεων πολιτών, υπηρεσιών και φορέων για διάφορα θέματα. (Σχετ. οι υπ’ αριθμ. 59
 2. & 64/2018 αποφάσεις Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
(Εισηγητής: Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Γκούντας).


 1. Χορήγηση αδειών εισόδου – εξόδου εγκαταστάσεων. (Σχετ. οι υπ’ αριθμ. 60 & 66/2018
 2. αποφάσεις Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
(Εισηγητής: Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Γκούντας).


 1. Καταπολέμηση του Δάκου της Ελιάς στον Δήμο Αγρινίου για το έτος 2019.
(Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κα Σαλμά).


 1. Καθορισμός τιμής μονάδος για αποζημίωση επικειμένων στην ιδιοκτησία με κτηματολ.
 2. αριθμό 014810 στο Ο.Τ. 702, επί αιτήσεως Ιωάννη & Χρήστου Ρεντζέπη.
(Εισηγητής: Γενικός Γραμματέας κ. Τζιώλης).


 1. Καθορισμός τιμής μονάδος για προσκυρούμενο μη άρτιο, μη οικοδομήσιμο, οικοπεδικό
 2. τμήμα στην ιδιοκτησία με κτηματ. αριθμό 030538 στο Ο.Τ. 403 σχεδίου πόλης Αγρινίου.
(Εισηγητής: Γενικός Γραμματέας κ. Τζιώλης).


 1. Αποζημίωση μη άρτιου μη οικοδομήσιμου οικοπεδικού τμήματος - Επέκταση σχεδίου
 2. πόλης Αγρινίου στην ιδιοκτησία με κτηματολ. αριθμό 080527Α στο οικοδ. τετράγωνο Γ1114.
(Εισηγητής: Γενικός Γραμματέας κ. Τζιώλης).
 1. Έγκριση μελέτης (τεχνικών προδιαγραφών) και  συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης
 2. και παραλαβής της σύμβασης για την  «Προμήθεια -τοποθέτηση εξοπλισμού Παιδικών
 3. Χαρών – Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣΙΙ».
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Μελιάδης).


 1. Έγκριση  πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής & βεβαίωσης συμμόρφωσης
 2. των1, 2, 3, 4, & 5 παραδοτέων της υπηρεσίας υποέργου 1: «Τεχνική Υποστήριξη
 3. για την ωρίμανση των πράξεων Π1.1, Π1.2 & Π1.3 της στρατηγικής Β.Α.Α. του
 4. Δήμου Αγρινίου»
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Μελιάδης).


 1. Έγκριση του  πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: 
 2. «Ολοκλήρωση αποχετευτικών έργων λυμάτων παραλίμνιων οικισμών Τριχωνίδας».
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Μελιάδης).


 1. Έγκριση του  πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: 
 2. «Υδροδότηση Δήμου Αγρινίου από λίμνη Καστρακίου».
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Μελιάδης).


 1. Έγκριση του  πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: 
 2. Κατεδάφιση ρυμοτομούμενων, ετοιμόρροπων κτιρίων & κτισμάτων».
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Μελιάδης).


                                                                                                

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 6:15 pm


Συγκινητική επίσκεψη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θεστιέων στο γηροκομείο Αγρινίου(φωτο)Το γηροκομείο του Αγρινίου επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θεστιέων όπου έτυχαν θερμής και συγκινητικής υποδοχής...
Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία της Διευθύντριας με την συνεργασία των γονιών, των μαθητών και των δασκάλων του σχολείου οι οποίοι έδωσαν χαρά στους φιλοξενούμενους στο γηροκομείο.

"Στις μέρες γιορτινές, μέρες αγάπης, ζεστασιάς και χαράς, μέρες που πρέπει να τις μοιραζόμαστε με όλους τους συμπολίτες μας.

 Έτσι και εμείς με μικρά δωράκια επισκεφτήκαμε το γηροκομείο του Αγρινίου.Η υποδοχή μοναδική και συγκινητική... Τραγουδήσαμε, ανταλλάξαμε ευχές και ανανεώσαμε το ραντεβού μας...",

αναφέρει στο μήνυμά της η Διευθύντρια του σχολείου, κα.Ζωή Καρανικόλα.

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 3:33 pm


Αγρίνιο: Αύριο το Χριστουγεννιάτικο Παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία ΔημοκρατίαςΤα χορευτικά τμήματα του Δήμου Αγρινίου διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο Παραδοσιακό γλέντι ...
με την ορχήστρα Sibe μόρια την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:30 στην πλατεία Δημοκρατίας.
Όλο το Αγρίνιο γίνεται μία παρέα και χορεύει στους δρόμους της πόλης.
 (Υπεύθυνος  κ. Φάνης Τσάμης ).


Ας θυμηθούμε τι έγινε στο περσινό γλέντι...

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 2:09 pm


“Ο Αηβασίλης κουφάθηκε” :Κουκλοθέατρο στον ΑΝΕΣΙΣ

Το έργο του Παντελή Φλωρόπουλου “ο Αηβασίλης κουφάθηκε” παρουσιάζει τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων η Ομάδα Κουκλοθεάτρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου. Είναι ένα τρυφερό παραμύθι για χαρούμενες γιορτές των παιδιών...
Κινείται στα όρια της θεατρικής φάρσας, θα μπορούσε να είναι κι ένα πρωτοχρονιάτικο θεατρικό έργο για παιδιά. Προνοεί όμως και για τους  θεατές που θα συνοδεύσουν τα παιδιά τους στην παράσταση, αφού στη φιγούρα του Αηβασίλη βάζει να συναντηθούν δύο κυρίαρχοι μύθοι, ο ένας της Δύσης και ο άλλος της Ανατολής. Η αποδοχή του μύθου είναι τελικά μια λυτρωτική πράξη.

Εύρημα του έργου (πάνω στο οποίο χτίζεται ο μύθος του) είναι το μαγικό έθιμο της κοτσάνας που παίζουν κάθε χρονιά τα ξωτικά του Αη βασίλη περιμένοντας  την Διανομή Δώρων της Πρωτοχρονιάς. Το ξωτικό που λέει τη μεγαλύτερη κοτσάνα, είναι ο νικητής του διαγωνισμού και κερδίζει το στέμμα του βασιλιά των ξωτικών για την επόμενη χρονιά. Όμως μία καλή κοτσάνα είναι ικανή να... κουφάνει τον Αηβασίλη και να μην ακούει τι δώρο θέλουν τα παιδιά!
Προγραμματισμένες θα γίνουν δύο παραστάσεις στο “Άνεσις”, Κυριακή 23 και Κυριακή επίσης, 30 Δεκεμβρίου, ώρα 17.00΄.
Είσοδος ελεύθερη.

Θα γίνει επίσης παράσταση για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου (ώρα 11.30΄).
 Μετά από πρόσκληση της Τοπικής Κοινότητας Καλυβίων, αλλά και του Συλλόγου Γυναικών “η Δήμητρα” - μία παράσταση στα Καλύβια, την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου, ώρα 17.00΄.
Τους ήρωες του έργου ενσαρκώνουν:
Μαρία Αθανασίου, Δήμητρα Δεληγιάννη, Γεωργία Λιανού, Βαγγελιώ Πανταζή, Ευτυχία Πατσιαλού, Νεφέλη Ράπτη, Γιάννα Σερμιντζέλη, Καλλιρόη Σουμέλη, Όλγα Σουμέλη, Βαρβάρα Τσιρογιάννη, Παναγιώτα Χεινοπώρου, Αγγελική Χονδρονικόλα - Λυμούρη, Ελένη Χριστοπούλου.

Κατασκευή κούκλας: Βασίλης Ραμμόπουλος.
Μουσική σύνθεση και ενορχήστρωση: Ανδρέας Χασιώτης.
Πιάνο και τρομπέτα: Ανδρέας Χασιώτης.
Τραγούδι: Ευδοκία Τσιλιμέκη και Ανδρέας Φούκας.
Mastering και mixing: Παναγιώτης Αυγέρης.
Η ηχογράφηση είναι ΧΟΡΗΓΙΑ του studio: Agrinio Sound.
Σκηνικά, κοστούμια και Επιμέλεια της παράστασης: Η Ομάδα Κουκλοθεάτρου.
Η παράσταση είχε την στήριξη και την βοήθεια της θεατρολόγου Βάγιας Σπυρέλη.

Η Ομάδα Κουκλοθεάτρου ιδρύθηκε το 2002. Τα 21 έργα που ανέβασε η Ομάδα, υποστηρίχτηκαν κατά καιρούς από τις πιο δημιουργικές κυρίες της πόλης. Σήμερα η Ομάδα αριθμεί 20 γυναίκες. Τα έργα που επιλέγονται, είναι συνήθως Ελλήνων συγγραφέων. Τα κοστούμια και οι κούκλες της παράστασης γίνονται από τα ίδια τα μέλη της Ομάδας. Δίνονται παραστάσεις στον Δήμο, σε όμορους Δήμους, αλλά και όπου αλλού ζητηθεί.
Η φετινή παράσταση είναι αφιερωμένη στη Νικαίτη Καρδαμπίκη που πρωτοστάτησε στην συγκρότηση της Ομάδας το 2002.

Η Ομάδα Κουκλοθεάτρου είναι επίσημη Φίλη των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, του Εργαστηρίου “Παναγία Ελεούσα” και του “Χαμόγελου Του Παιδιού”.

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 2:00 pm


Δυτική Ελλάδα :Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού,που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (32/17-12-2018) της ΕΜΥ/ΕΜΚ, που ισχύει από τη Δευτέρα 17-12-2018 μέχρι και την Τρίτη 18-12-2018 και δημοσιοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προβλέπει...
νέα πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (17-12-2018) και από τα βορειοδυτικά με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, ισχυρούς άνεμους, πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Πιο αναλυτικά:

1. Τη Δευτέρα (17-12-2018)
Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά (κυρίως τις παράκτιες περιοχές τους), από τις βραδινές ώρες την Πελοπόννησο και αργά τη νύχτα - ξημερώματα Τρίτης (18-12-2018) -πρόσκαιρα τις υπόλοιπες ανατολικές ηπειρώτικες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής.
Β. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από τις βραδινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου, της Στερεάς και της Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίες τη νύχτα θα ενταθούν και θα χιονίσει και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 300 μέτρα).

2. Την Τρίτη (18-12-2018)
Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν από τις πρώτες πρωινές ώρες την Κρήτη, τις Κυκλάδες και βαθμιαία τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Β. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και βαθμιαία της Θράκης. Σταδιακά από τα βορειοδυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα ανατολικά.
Γ. Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ θα επικρατήσουν βαθμιαία στο Βόρειο Αιγαίο.
Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).
Στο μεταξύ, σε έγγραφό της η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αναφέρει σχετικά: «Παρακαλούνται οι υπηρεσίες, που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και τον αντίστοιχο σχεδιασμό τους».
Επίσης, συνιστάται στους πολίτες να ενημερώνονται για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες προστασίας από έντονα καιρικά φαινόμενα.

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 1:49 pm


Καινούργιο :Διέρρηξαν το Γυμνάσιο Θεστιέων,έκαναν ζημιές και κατέστρεψαν υπολογιστές (φωτο)


Διάρρηξη στο Γυμνάσιο Θεστιέων διαπιστώθηκε σήμερα το πρωί από τον Διευθυντή του Σχολείου.Οι άγνωστοι διαρρήκτες εκτιμάται...
ότι εισήλθαν στο χώρο κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αφού προηγουμένως έσπασαν τζαμαρία.Στην συνέχεια έσπασαν την τζαμαρία του γραφείου των καθηγητών ,εισήλθαν στο χώρο προκάλεσαν φθορές σε ντουλάπια και έσπασαν τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή που υπήρχε στο γραφείο του διευθυντή.Επίσης έσπασαν και τον σταθερό υπολογιστή στο γραφείο καθηγητών.


Στην συνέχεια προσπάθησαν ανεπιτυχώς να εισέλθουν στους χώρους του σχολείου.Ειδοποιήθηκε η οικεία αστυνομική αρχή του Αγρινίου και επιτόπου έσπευσαν Αστυνομικοί της Υ.Α Αγρινίου που πήραν αποτυπώματα και ανέλαβαν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 11:03 am


Α.Ε.Καινουργίου :Φιλικό με την Ακαδημία Τσάμη

Την Ακαδημία Τσάμη(Tsamis Academy), στις εγκαταστάσεις της στο Αγρίνιο, αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα η ακαδημία ποδοσφαίρου της Α.Ε.Καινουργίου σήμερα το πρωί...

Σε ένα χορταστικό αγώνα όπου σημειώθηκαν συνολικά 11 γκολ, οι αθλητές και τον δύο ομάδων πρόσφεραν ωραίο θέαμα,με τους γηπεδούχους νικητές με σκορ 7-4. 
Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 9:24 pm


Καινούργιο :Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη συνάντηση νέων,νέων ζευγαριών και γονέων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η 3η κατά σειρά συνάντηση  νέων,νέων ζευγαριών και γονέων,στην αίθουσα δραστηριοτήτων πλησίον του Ι.Ν Αγίου Νικολάου στα πλαίσια των ενοριακών δράσεων...
Σε κλίμα Χριστουγεννιάτικο όπως οι μέρες ορίζουν ο ,εφημέριος Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Νεαπόλεως Αγρινίου πρωτοπρεσβύτερος π.Δημήτριος Πατσιαλός, μίλησε για την μεγάλη εορτή των Χριστιανών,την γέννηση του Ιησού Χριστού και πως πρέπει η οικογένεια να βιώνει τις Άγιες αυτές ημέρες μέσα από την εκκλησία και την προετοιμασία για το χαρμόσυνο γεγονός .

Με την ανταλλαγή ευχών ολοκληρώθηκε η συνάντηση και έκλεισε ο κύκλος της συγκεκριμένης δράσης για το 2018.


Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 9:13 pm


Συγκέντρωση ειδών Α' ανάγκης και τροφίμων από την ΛΕ.ΜΟΤ.Αγρινίου για τις ανάγκες του εργαστηρίου Παναγία Ελεούσα (φωτο-βίντεο)


Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η συγκέντρωση ειδών Α' ανάγκης και τροφίμων από την Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου για τις ανάγκες του εργαστηρίου "Παναγία Ελεούσα".


Το κιόσκι είναι στημένο στην πλατεία Ειρήνης έξω ακριβώς από την είσοδο των ΕΛ.ΤΑ και ήδη μέλη της ΛΕ.ΜΟΤ.Α αλλά και πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πήγαν τρόφιμα και είδη.Επίσης και ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα - Πολίτες σε Δράση",Δημήτρης Τραπεζιώτης πρόσφερε είδη ,ενώ έγινε συζήτηση για το θέμα με την κακοτεχνία του δρόμου έξω από το υπεραστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου.
Η δράση θα ολοκληρωθεί στις 18:00 το απόγευμα.

Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου της ΛΕ.ΜΟΤ.Α Βαγγέλη Τσάμη και το κάλεσμα για την κινητοποίηση διαμαρτυρίας της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου...
Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 1:47 pm


Θέρμο :Εγκαίνια στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του σωματείου "Σκοπός Ζωής" (φωτο)


Πραγματοποιήθηκαν χθες 14 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου Bazaar του σωματείου "Σκοπός Ζωής " και μέρος των εσόδων...
θα διατεθούν στο Κέντρο Κοινότητας Θέρμου προκειμένου να ενισχυθούν καρκινοπαθή  παιδιά  από την περιοχή του δήμου Θέρμου.

Τα εγκαίνια ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Θεόκλητος Ράπτης με τον π. Βασ.Λάμπο που  χαρακτήρισαν το σκοπό Θεάρεστο.

Το bazaar θα λειτουργήσει έως την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 στο ισόγειο του Δημαρχείου Θέρμου από ώρα 10:00 έως 20:00Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 10:18 pm


Άρης - Παναιτωλικός 1-2 :Σπουδαίο διπλό και βλέπει Ευρώπη

Ο Άρης υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και γνώρισε την ήττα (1-2) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League. Οι "κίτρινοι" έμειναν ...
με παίκτη λιγότερο στο 28ο λεπτό, καθώς αποβλήθηκε ο Χουλιάν Κουέστα για την ανατροπή του Βλαντ Μοράρ. Ο Φράνκο Μασουρέκ όμως αστόχησε. Ευστόχησε στο 63ο λεπτό με προβολή ο Αλέξανδρος Μαλής, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Παναιτωλικό κι άνοιξε το σκορ.

Άμεση ήταν η απάντηση των γηπεδούχων, καθώς ο Ντιγκινί ισοφάρισε στο 71ο. Ωστόσο η τελευταία λέξη ανήκε στους φιλοξενούμενους που πήραν τη νίκη με την εκτέλεση κόρνερ του Λουσέρο - από μπέρδεμα Σιώπη - Αναγνωστόπουλου κι έφυγαν με τη νίκη.

Η ομάδα του Αγρινίου προσπέρασε βαθμολογικά την αντίστοιχη της Θεσσαλονίκης, αναρριχήθηκε στην πέμπτη θέση κι έχει ευρωπαϊκές βλέψεις. Δείτε τα τέσσερα πράγματα που μάθαμε από το ματς.

1. Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΧΑΣΑΝ ΚΑΜΑΡΑ
Προτεραιότητα, ανάμεσα στ' αγωνιστικά σημεία που ενδέχεται να παρατηρηθούν σε μία αναμέτρηση, αποτελεί η υγεία των ποδοσφαιριστών. Ο Αλχασάν Καμαρά έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς στη Σουηδία, πριν έλθει στο Αγρίνιο για να φορέσει τη φανέλα του Παναιτωλικού.

πηγή: sports24.gr

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 10:13 pm


Κηδεία στο Καινούργιο

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress Αγίου ΝικολάουΚηδεία στο Ι.Ν Αγίου Νικολάου...
ΚΗΔΕΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΔΡΕΑ

ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑΣ

ΕΤΩΝ 85

που έφυγε από κοντά μας, κηδεύουμε

ΚΥΡΙΑΚΗ - 16- ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

και ώρα 12:00 μ.μ στον Ιερό ναό

ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ

Παρακαλούνται οι συγγενείς και οι φίλοι

να συνοδεύσουν την εκφορά του.

ΤΑ  ΤΕΚΝΑ  ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ   ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ

ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ   ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Αναρτήθηκε στο kidiesnews.gr

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 8:53 pm


Δόξα :Ισοπαλία στη Γαυρολίμνη με τον Α.Ο Χάλκειας

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress δόξα
Ισόπαλος με σκορ 2-2 έληξε πριν λίγο ο αγώνας του Α.Ο Χάλκειας με την Δόξα Καινουργίου στο γήπεδο της Γαυρολίμνης....

Ο Παπαποστόλου μόλις στο 3' άνοιξε το σκορ για την Χάλκεια ,ενώ στο 14' Ρεπανίδας ισοφάρισε (1-1) για την Δόξα.

Όμως στο 17' ο Παπαποστόλου έδωσε και πάλι προβάδισμα στην Χάλκεια ,με το 2-1 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πάλι ο Ρεπανίδας ισοφάρισε για την Δόξα στο 61' διαμορφώνοντας το τελικό Α.Ο Χάλκεια - Δόξα Καινουργίου 2-2.

Οι γηπεδούχοι από το 67' έπαιζαν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Δαδάνη


Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 5:17 pm


Κ16 Δόξα :Ωραίος αγώνας και νίκη επί του Άρη Αιτωλικού

Επέστρεψαν στις νίκες οι "Μπέμπηδες" οι οποίοι σήμερα νίκησαν με σκορ 1-0 τον Άρη Αιτωλικού στο Καινούργιο...
για την 4η αγωνιστική Β' ομίλου του πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣΑ.
Το νικητήριο γκολ σημείωσε ο Σταμπολίτης  στο 16'.

Η Δόξα μετά την 2η νίκη έχει 6 βαθμούς ενώ ο Άρης παρέμεινε στην κορυφή με 9 βαθμούς 


Συνθέσεις
Δόξα :Κουκουράβας, Μυζήθρας Σ., Ευθυμίου, Σταμούλης, Πλαστήρας, Ασημάκης, Κωστόπουλος, Σοροβός, Σταμπολίτης, Φουντούλης, Γκρίζης, Τσάπαλος, Λαμπροκωστόπουλος, Σαμαράς, Καλαμπαλίκης, Μυζήθρας Δ.

Άρης Αιτωλικού : Καλογήρου, Ζούγκος Β., Μπέκος, Σέρβος, Μπάφας, Ράπτης, Καλογήρου, Μιχαλάς, Ταμπακόπουλος Δ., Κτιστόπουλος, Κούρος, Ζούγκος Ν.Ταμπακόπουλος Π.

Διαιτητές : Τάκος - Βλαχοδήμος - Τσώνη 

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 3:08 pm


Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΕΠΣΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για AGRINIOLIKE ΣΥΛΛΗΠΗΤΉΡΙΑΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, πληροφορηθέν τους αδόκητους θανάτους...
του ποδοσφαιριστή του ΑΡΑΚΥΝΘΟΥ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ ΣΙΒΡΗΚΑ ΧΡΗΣΤΟΥ και του Προέδρου της ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΝΗ ΑΝΤΩΝΗ, εκφράζει στις οικογένειες των θανόντων τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια, για την απώλεια δύο τόσο νέων ανθρώπων.

Επίσης αποφάσισε όπως στους αγώνες της αγωνιστικής αυτής τηρηθεί 1’ σιγή στην μνήμη τους.-

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 2:43 pm


Στην γειτονιά των Αγγέλων ο πρόεδρος του Μακρυνειακού Αντώνης Μπουρδούνης

Στο πένθος βυθίστηκε ξανά η Μακρυνεία μετά την είδηση του θανάτου ενός ακόμη νέου ανθρώπου,του 21χρονου προέδρου του Μακρυνειακού Αντώνη Μπουρδούνη...
 Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό  Αγίου Χριστοφόρου (νέο) στο Αγρίνιο, ενώ η σωρός θα βρίσκεται από τις 14:00.ΚΗΔΕΙΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΗ

ΜΠΟΥΡΔΟΥΝΗΣ

ΕΤΩΝ 21Θανόντα , κηδεύουμε ημέρα  ΣΑΒΒΑΤΟ 15/12/2018 στον Ιερό Ναό 

ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ (ΝΕΟ) ΑΓΡΙΝΙΟΥ  και ώρα  3:00 μμ .

Παρακαλούνται οι Συγγενείς & Φίλοι να

συνοδεύσουν την εκφορά του.

Η Σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από ώρα 2:00 μμ.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ             ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ             ΟΙ ΘΕΙΟΙ

ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ   Η ΓΙΑΓΙΑ   ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

δημοσιεύθηκε στο kidiesnews.gr

Δημοσιεύθηκε στις 15 December 2018 | 9:44 am


Καινουργιο - Ειδήσεις και Νέα

Δεξιές και αριστερές προσεγγίσεις - Η Αυγή

Δεξιές και αριστερές προσεγγίσεις  Η Αυγή

Οι μαζικές μετακινήσεις πληθυσμών δεν αποτελούν καινούργιο φαινόμενο στην Ιστορία. Σήμερα όμως το φαινόμενο έχει διεθνοποιηθεί και παγκοσμιοποιηθεί.

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 4:16 pm


My style rocks: Ποια είναι η 50 + γνωστή επιχειρηματίας & bloger παίκτρια - The TOC

My style rocks: Ποια είναι η 50 + γνωστή επιχειρηματίας & bloger παίκτρια  The TOC

Αυτό κι αν ήταν έκπληξη! Μετά από την αποχώρηση της Έλλης Γελεβεσάκη από το Gala της Παρασκευής, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε την είσοδο ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 4:03 pm


Η Αθήνα της Κατοχής μέσα από τα μάτια Ναζί στρατιωτών (pics) - Έθνος

Η Αθήνα της Κατοχής μέσα από τα μάτια Ναζί στρατιωτών (pics)  Έθνος

Επαγγελματικές και ερασιτεχνικές φωτογραφίες Γερμανών στρατιωτών που υπηρέτησαν τη θητεία τους στην Ελλάδα τα χρόνια της Γερμανικής Κατοχής ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 3:12 pm


Η νέα ζωή του άντρα που θα υποβαλλόταν στην πρώτη μεταμόσχευση κεφαλιού - Παντρεύτηκε και έχει παιδί - LiFO

Η νέα ζωή του άντρα που θα υποβαλλόταν στην πρώτη μεταμόσχευση κεφαλιού - Παντρεύτηκε και έχει παιδί  LiFO

Ο Valery Spiridonov από την Ρωσία, που δήλωσε εθελοντής για την πρώτη μεταμόσχευση κεφαλιού παγκοσμίως, μίλησε για την εντυπωσιακή νέα του σύζυγο και ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 2:43 pm


Τι μας κρύβουν τα lunch boxes του Fallout; - IGN Greece

Τι μας κρύβουν τα lunch boxes του Fallout;  IGN Greece

Ειδικά lunch boxes, τα οποία προσφέρουν κάποια bonus σε όσους τα αγοράσουν, φαίνεται ότι θα έρθουν σύντομα στο Fallout 76. Τα lunch boxes, είναι ήδη ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 2:02 pm


Ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά έχουν το Χρυσό Κλειδί - Athens Voice Online

Ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά έχουν το Χρυσό Κλειδί  Athens Voice Online

Οι ζωντανές σας εμφανίσεις είναι κάτι που συνοδεύει την πορεία του σχήματος, συγκεντρώνοντας με το χρόνο νέες γενιές μουσικόφιλων. Ποια από τις συναυλίες ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 2:01 pm


Αυτό είναι το απίστευτο σκυλόσπιτο που εξελίσσει η Ford (Vid) - parapolitika.gr

Αυτό είναι το απίστευτο σκυλόσπιτο που εξελίσσει η Ford (Vid)  parapolitika.gr

H Ford δεν ενδιαφέρεται μόνο για τα τετράροχα αλλά όπως φαίνεται δίνει την ίδια.

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 1:50 pm


Και πώς θα αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο; Με τσιακκίλια ή φιλιά; - To Thema Online

Και πώς θα αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο; Με τσιακκίλια ή φιλιά;  To Thema Online

Η κυβέρνηση θέλει να προστατέψει το περιβάλλον ή να βοηθήσει τις αυτοκινητοβιομηχανίες;

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 1:34 pm


Νύχτες με... thai και συμπάθεια στο Κολωνάκι , Δοκιμάσαμε - Εστιατόρια - Αθηνόραμα

Νύχτες με... thai και συμπάθεια στο Κολωνάκι , Δοκιμάσαμε - Εστιατόρια  Αθηνόραμα

Ο Γιάννης Μωράκης και ο Γιώργος Μελισσάρης μας έχουν συνηθίσει σε μαγαζιά με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και το πιο καινούργιο τους «παιδί», το ταϋλανδέζικο ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 1:34 pm


Δυτική Ελλάδα: Διέρρηξαν σχολείο και προκάλεσαν φθορές 500 ευρώ - BEST News

Δυτική Ελλάδα: Διέρρηξαν σχολείο και προκάλεσαν φθορές 500 ευρώ  BEST News

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστων δραστών, οι οποίοι από 14-12-2018 έως ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 11:16 am


Τι είναι το Sidebarring -νέο trend στα social media; - Politis News

Τι είναι το Sidebarring -νέο trend στα social media;  Politis News

Το νέο δημοφιλές trend λέγεται «sidebarring» αλλά δεν είναι τόσο... καινούργιο όσο νομίζουμε. Η συμπεριφορά που τρελαίνει τα social media.

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 11:12 am


Ο εναλλακτικός τρόπος για να έχεις καινούργιο χαλί - Newsbeast.gr

Ο εναλλακτικός τρόπος για να έχεις καινούργιο χαλί  Newsbeast.gr

Τα χαλιά που υπάρχουν στις εισόδους και σε εξωτερικούς χώρους κτιρίων ξεθωριάζουν...

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 11:11 am


Αρχές του χρόνου η ανάπλαση της πλατείας 110 Μαρτύρων στα Μισίρια - RethemnosNews

Αρχές του χρόνου η ανάπλαση της πλατείας 110 Μαρτύρων στα Μισίρια  RethemnosNews

ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΚΛΑΔΟΥ. Με το νέο έτος πρόκειται να ξεκινήσουν τα έργα ανακατασκευής της πλατείας 110 Μαρτύρων στην παραλία των Μισιρίων. Το έργο ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 10:25 am


Αγρίνιο: Διέρρηξαν σχολικό συγκρότημα στο Καινούργιο - Patras Times

Αγρίνιο: Διέρρηξαν σχολικό συγκρότημα στο Καινούργιο  Patras Times

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστων δραστών, οι οποίοι από 14-12-2018 έως ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 10:10 am


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ και πορεία στη Βουλή - Mikrometoxos

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ και πορεία στη Βουλή  Mikrometoxos

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη από την ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κοραή. Θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή. Η ΑΔΕΔΥ ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 10:07 am


Λειτουργία μόνιμης έκθεσης στο Μουσείο Ιστορίας της Πολεμικής Αεροπορίας - Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Λειτουργία μόνιμης έκθεσης στο Μουσείο Ιστορίας της Πολεμικής Αεροπορίας  Newpost.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Το πλήρως ανακαινισμένο Μουσείο Ιστορίας της Πολεμικής Αεροπορίας (ΜΙΣΠΑ) στη μόνιμη έκθεση που δημιουργήθηκε, παρουσιάζονται με σύντομο και ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 2:00 am


Παριστάνουν τους Ρομπέν των Δασών, αλλά χαρίζουν τα σπίτια στους τραπεζίτες.... - Liberal

Παριστάνουν τους Ρομπέν των Δασών, αλλά χαρίζουν τα σπίτια στους τραπεζίτες....  Liberal

Η σύνδεση της προστασίας της πρώτης κατοικίας με την «ευρύτερη πολιτική στέγασης» είναι το καινούργιο τρικ που επεξεργάζεται η κυβέρνηση για να κοροϊδέψει ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 December 2018 | 12:02 am


Μια «καθαρόαιμη» BMW X3 έτοιμη για το Ράλι Dakar - Newsbeast.gr

Μια «καθαρόαιμη» BMW X3 έτοιμη για το Ράλι Dakar  Newsbeast.gr

Για τους λάτρεις της περιπέτειας, που ονειρεύονται κάποια στιγμή να λάβουν μέρος στο θρυλικό Ράλι Dakar, η ομάδα NeoRaid από την Πολωνία, πουλάει μια ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 11:32 pm


H Samsung και η LG θα δείξουν τα νέα 5G smartphones τους στο MWC 2019 - PCMag Greece

H Samsung και η LG θα δείξουν τα νέα 5G smartphones τους στο MWC 2019  PCMag Greece

To επερχόμενο Mobile World Congress μας επιφυλάσσει “ηχηρές” ανακοινώσεις από τις δύο κορεατικές εταιρείες.

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 10:26 pm


Συμφώνησε με Άρη ο Καστρίτης (pic) - Superbasket

Συμφώνησε με Άρη ο Καστρίτης (pic)  Superbasket

Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου από τον πάγκο του Άρη, η ''κιτρινόμαυρη'' ΚΑΕ βρήκε τον καινούργιο προπονητή, στο πρόσωπο του ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 9:29 pm


Μύλος με το καινούργιο χωροταξικό των Ιονίων Νήσων που πρόκειται να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ - Το Παρόν

Μύλος με το καινούργιο χωροταξικό των Ιονίων Νήσων που πρόκειται να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ  Το Παρόν

December 17, 2018 στις κατηγορίες ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ,ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,. Σκληρή ανακοίνωση έβγαλε ο αντιδήμαρχος Διονύσης ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 9:27 pm


Στήριξη της Sarkk στα Παιδικά Χωριά SOS και το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα - Sofokleousin.gr

Στήριξη της Sarkk στα Παιδικά Χωριά SOS και το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα  Sofokleousin.gr

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Sarkk ΑΒΕΕ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, δώρισε καινούργιο ρουχισμό και ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 8:59 pm


Επερώτηση προς Αγοραστό από την Αριστερή Παρέμβαση - Larissanet.gr

Επερώτηση προς Αγοραστό από την Αριστερή Παρέμβαση  Larissanet.gr

Επερώτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό απευθύνει η Αριστερή Παρέμβαση:.

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 8:15 pm


Καινούργιο: Άγνωστοι διέρρηξαν και προκάλεσαν φθορές στο Γυμνάσιο Θεστιέων - AgrinioPress

Καινούργιο: Άγνωστοι διέρρηξαν και προκάλεσαν φθορές στο Γυμνάσιο Θεστιέων  AgrinioPress

Υλικές φθορές προκάλεσαν στο Γυμνάσιο Θεστιέων στο Καινούργιο άγνωστοι δράστες οι οποίοι το περασμένο Σαββατοκύριακο διέρρηξαν το σχολείο.

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 7:45 pm


Περίεργη διάρρηξη στο Γυμνάσιο Καινουργίου - Agrinionews.gr

Περίεργη διάρρηξη στο Γυμνάσιο Καινουργίου  Agrinionews.gr

Έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου είναι σε εξέλιξη για την εξιχνίαση διάρρηξης που σημειώθηκε στο Γυμνάσιο Καινουργίου.

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 7:36 pm


Με ποιους κινητήρες θα λανσαριστεί στην Ευρώπη το νέο Mazda3; - Zougla

Με ποιους κινητήρες θα λανσαριστεί στην Ευρώπη το νέο Mazda3;  Zougla

Στα τέλη του περασμένου μήνα η ιαπωνική φίρμα αποκάλυψε επίσημα τη νέα γενιά του μικρομεσαίου hatchback. Το καινούργιο Mazda3 αναμένεται στις ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 5:45 pm


Ενα εικοσιτετράωρο με τη μουσικό Μιρέλα Πάχου | Προσκήνιο | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Η Καθημερινή

Ενα εικοσιτετράωρο με τη μουσικό Μιρέλα Πάχου | Προσκήνιο | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  Η Καθημερινή

Ανοίγω τα μάτια εννέα ολόκληρα λεπτά πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι. Για λίγα δευτερόλεπτα νιώθω σχεδόν περήφανη, γιατί επιτέλους ανήκω σε εκείνη την ...

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 4:54 pm


Τι σου τη σπάει στο νέο σου αυτοκίνητο - autotriti.gr

Τι σου τη σπάει στο νέο σου αυτοκίνητο  autotriti.gr

18/12/2018 - Ποιες ενοχλητικές λεπτομέρειες σου χαλάνε την παστελάδα στο καινούργιο σου αυτοκίνητο.

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 4:20 pm


Ελλάδα: Τρομοκρατικά χτυπήματα κατά ΜΜΕ και δημοσιογράφων - In.gr

Ελλάδα: Τρομοκρατικά χτυπήματα κατά ΜΜΕ και δημοσιογράφων  In.gr

Τα τρομοκρατικά χτυπήματα εναντίον ΜΜΕ στην Ελλάδα δεν είναι καινούργιο φαινόμενο.

Δημοσιεύθηκε στις 17 December 2018 | 12:20 pm


Οι δηλώσεις από τα Περιβόλια - Flashnews.gr

Οι δηλώσεις από τα Περιβόλια  Flashnews.gr

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου των Περιβολίων μετά το τέλος του αγώνα του ΑΟΧ/Κισσαμικού με την Παναχαϊκή.

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 7:37 pm


Νέα απορριμματοφόρα στο Δήμο Πλατανιά - Cretalive.gr

Νέα απορριμματοφόρα στο Δήμο Πλατανιά  Cretalive.gr

Τα τρία νέα απορριμματοφόρα είναι συνολικού προϋπολογισμού 289.956,00€

Δημοσιεύθηκε στις 16 December 2018 | 12:14 pm


Christian Ronig: Ρεμπέτικα και λαϊκά μου άνοιξαν έναν καινούργιο κόσμο - Documento

Christian Ronig: Ρεμπέτικα και λαϊκά μου άνοιξαν έναν καινούργιο κόσμο  Documento

Εναν χρόνο πριν καθόμουν στον καναπέ μου στο σπίτι μου στη Γερμανία κι έπαιζα κιθάρα μόνος και σήμερα είμαστε εδώ κι έχω πρόταση από τον Σαββόπουλο να ...

Δημοσιεύθηκε στις 14 December 2018 | 7:05 am


Εργαζόμενοι ΔΕΗ Ρόδου: “Θα είναι τεράστιο λάθος η απομάκρυνση μηχανών παραγωγής” - energypress

Εργαζόμενοι ΔΕΗ Ρόδου: “Θα είναι τεράστιο λάθος η απομάκρυνση μηχανών παραγωγής”  energypress

Τους λόγους για τους οποίους δημιουργούνται αυτά τα προβλήματα με τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος και τα μπλακ άουτ στη Ρόδο, εξηγεί ο Αντιπρόεδρος ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 11:52 pm


Η ΕΚΤ κλείνει το κεφάλαιο του QE, ανοίγοντας ένα καινούργιο - SKAI

Η ΕΚΤ κλείνει το κεφάλαιο του QE, ανοίγοντας ένα καινούργιο  SKAI

Μετά από τέσσερα χρόνια και 2,6 τρισεκατομμύρια ευρώ η ΕΚΤ θέτει τέλος στην μεγαλύτερη πρωτοβουλία στην ιστορία της. Θα συνεχίσει όμως να στηρίζει ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 4:27 pm


Το κόστος ανταλλακτικών και τα εργατικά της Bugatti Veyron ξεπερνούν κάθε φαντασία - Newsbeast.gr

Το κόστος ανταλλακτικών και τα εργατικά της Bugatti Veyron ξεπερνούν κάθε φαντασία  Newsbeast.gr

H Bugatti Veyron παραμένει ένα από τα κορυφαία hypercars που κυκλοφορούν εκεί έξω. Η εξωτική κατασκευή με την αστρονομική τιμή, που ξεπερνά κατά πολύ το ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 4:26 pm


ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΡΑΪΑΝΑΣ ΑΝΑΝΙΑ: ΤΙ ΚΑΚΟ της έγραψε το παιδί; Ποια είναι; Η βασίλισσα Ελισάβετ; - news.makedonias.gr

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΡΑΪΑΝΑΣ ΑΝΑΝΙΑ: ΤΙ ΚΑΚΟ της έγραψε το παιδί; Ποια είναι; Η βασίλισσα Ελισάβετ;  news.makedonias.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου παρακολουθώντας όλο αυτό το ξέσπασμα της Τραϊάνας Ανανία κατά του ποδοσφαιριστή, Κυριάκου Παπαδόπουλου μετά από μήνυμα ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 3:39 pm


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: 5χρονο αγοράκι που έχασε το πρόσωπό του σε φωτιά ζητά από τον Άγιο Βασίλη ένα καινούργιο - To Thema Online

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: 5χρονο αγοράκι που έχασε το πρόσωπό του σε φωτιά ζητά από τον Άγιο Βασίλη ένα καινούργιο  To Thema Online

Δυστυχώς είναι και αυτά τα παιδάκια που δεν ζητούν κάποιο ακριβό παιχνίδι από τον Άγιο Βασίλη. Υπάρχουν και αυτά τα παιδιά που βρίσκονται σε κάποιο ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 12:06 pm


Η νέα ταινία με υπερήρωες του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν- Δείτε το καινούργιο τρέιλερ του Glass - LiFO

Η νέα ταινία με υπερήρωες του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν- Δείτε το καινούργιο τρέιλερ του Glass  LiFO

O Μ. Νάιτ Σιάμαλαν φέρνει μαζί δυο από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες της φιλμογραφίας του – τον Άφθαρτο από το 2000 και τον Διχασμένο από το 2016 ...

Δημοσιεύθηκε στις 13 December 2018 | 11:15 am


Το καινούργιο δόντι... - ΠΑΤΡΙΣ

Το καινούργιο δόντι...  ΠΑΤΡΙΣ

Ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια ο Δεληγιαννίδης που σκόραρε στο ματς με τον Παναθηναϊκό και με ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ. Μετά το ματς με ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2018 | 5:20 pm


Έρχονται αλλαγές για το Call of Duty: Black Ops 4 - IGN Greece

Έρχονται αλλαγές για το Call of Duty: Black Ops 4  IGN Greece

Με το Operation Absolute Zero, η εταιρία φέρνει αλλαγές και καινούργιο περιεχόμενο. Το update θα έρθει 11 Δεκεμβρίου και αργότερα για PC και Xbox One.

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2018 | 4:30 pm


Άρθρο παρέμβαση: Γιατί ο Παππάς έστειλε τον επιστήθιο φίλο του στον Λαυρεντιάδη (το καινούργιο μοντέλο εγκληματία με σπουδές στο ξέπλυμα) - mononews.gr

Άρθρο παρέμβαση: Γιατί ο Παππάς έστειλε τον επιστήθιο φίλο του στον Λαυρεντιάδη (το καινούργιο μοντέλο εγκληματία με σπουδές στο ξέπλυμα)  mononews.gr

Κάποιος είναι σερβιτόρος και παίρνει τον μήνα 500 η 600 ευρώ. Ξαφνικά επειδή έχει φίλο υπουργό (Νίκος Παππάς) διορίζεται στις «καλύτερες» εταιρίες και το ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2018 | 1:03 pm


Zayn: Ακούστε το καινούργιο άλμπουμ «Icarus Falls» - Hit Channel

Zayn: Ακούστε το καινούργιο άλμπουμ «Icarus Falls»  Hit Channel

Ο Zayn μοιράζεται το πολυαναμενόμενο άλμπουμ του «Icarus Falls», που κυκλοφορεί από την RCA Records / Sony Music περιέχοντας 27 τραγούδια.

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2018 | 10:00 am


Schneider Electric: Στο καινούργιο αύριο της Ελληνικής οικονομίας, θα είμαστε μπροστά με πολύτιμη τεχνογνωσία και καινοτόμες λύσεις - energypress

Schneider Electric: Στο καινούργιο αύριο της Ελληνικής οικονομίας, θα είμαστε μπροστά με πολύτιμη τεχνογνωσία και καινοτόμες λύσεις  energypress

Τις εκτιμήσεις της για το 2019 και το υπό διαμόρφωση επιχειρηματικό περιβάλλον στη χώρα καταθέτει η Schneider Electric, αποτυπώνοντας ταυτόχρονα τις ...

Δημοσιεύθηκε στις 11 December 2018 | 7:43 am


Έρχεται καινούργιο mode στο Red Dead Online; - IGN Greece

Έρχεται καινούργιο mode στο Red Dead Online;  IGN Greece

Ένας χρήστης του Red Dead Online φαίνεται να εντόπισε ένα καινούργιο mode το οποίο όμως εξαφανίστηκε αμέσως.

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2018 | 12:31 pm


Οι καλύτεροι τρόποι για να καθαρίσεις το πληκτρολόγιο! - iPop

Οι καλύτεροι τρόποι για να καθαρίσεις το πληκτρολόγιο!  iPop

Ποιοι είναι οι τρόποι για να καθαρίσεις το πληκτρολόγιο;Σίγουρα θα σου έχουν πέσει μερικά ψίχουλα από το φαγητό και δεν μπορείς να τα αφαιρέσεις γιατί...

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2018 | 11:59 am


Ανακατασκευασμένο Beetle σαν καινούργιο - volkswagen beetle - autotriti.gr

Ανακατασκευασμένο Beetle σαν καινούργιο - volkswagen beetle  autotriti.gr

10/12/2018 - Στην ανακατασκευή ενός ιδιωτικού Beetle του 1966 προχώρησε η VW, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου που έχει ...

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2018 | 10:56 am


Με επιτυχία η Εθελοντική Δράση Καθαρισμού στην Επαρχιακή Οδό Αγρινίου - Θέρμου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - Sinidisi.gr

Με επιτυχία η Εθελοντική Δράση Καθαρισμού στην Επαρχιακή Οδό Αγρινίου - Θέρμου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  Sinidisi.gr

Το πρωί της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου συναντήθηκαν στο τμήμα της επαρχιακής οδού Αγρινίου – Θέρμου (περιοχή στροφών), ανάμεσα από το χωριό της

Δημοσιεύθηκε στις 10 December 2018 | 10:53 am


Πέντε λάθη που κάνουμε όταν αγοράζουμε καινούργιο κινητό - Insider.gr

Πέντε λάθη που κάνουμε όταν αγοράζουμε καινούργιο κινητό  Insider.gr

Πώς η επιθυμία μας για το καινούργιο τεχνολογικό προϊόν δεν θα συνθλίψει τη λογική μας και ενίοτε και την τσέπη μας.

Δημοσιεύθηκε στις 9 December 2018 | 10:00 am


Καινούργιο παιχνίδι από τους δημιουργούς του Device 6 για το Switch - IGN Greece

Καινούργιο παιχνίδι από τους δημιουργούς του Device 6 για το Switch  IGN Greece

Ανακοινώθηκε το Sayonara Wild Hearts στα The Game Awards 2018, από τους δημιουργούς του Device 6, Simogo and Annapurna Interactive. Το παιχνίδι είναι ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2018 | 10:00 am


Αυτό είναι το τελευταίο καινούργιο Saab που μπορείτε να αγοράσετε (pics) - gazzetta.gr

Αυτό είναι το τελευταίο καινούργιο Saab που μπορείτε να αγοράσετε (pics)  gazzetta.gr

Η σουηδική φίρμα έχει κλείσει και δεν παράγει νέα αυτοκίνητα, όμως ένα 9-3 Wagon είναι ακόμη διαθέσιμο προς πώληση, με τις «ζελατίνες». Αυτό το Saab 9-3 ...

Δημοσιεύθηκε στις 8 December 2018 | 10:00 am


«Περαστική»: Το καινούργιο τραγούδι της Πάολα - Hit Channel

«Περαστική»: Το καινούργιο τραγούδι της Πάολα  Hit Channel

Η Πάολα επιστρέφει δισκογραφικά με ολοκαίνουργιο τραγούδι, παράλληλα με την έναρξη των χειμερινών εμφανίσεών της στη νυχτερινή Αθήνα.

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2018 | 7:47 pm


Καινούργιο MINI με όφελος έως 3.000 ευρώ - www.autogreeknews.gr

Καινούργιο MINI με όφελος έως 3.000 ευρώ  www.autogreeknews.gr

Φέτος τα Χριστούγεννα η MINI προσφέρει μέσω της προωθητικής ενέργειας «MINI Christmas Days» μοντέλα με μεγάλο όφελος και έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018.

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2018 | 5:33 pm


Το παλιό και το καινούργιο - Eθνικός Κήρυξ

Το παλιό και το καινούργιο  Eθνικός Κήρυξ

Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να αναλύσει κανείς ανεπηρέαστα την προεκλογική περίοδο σε μια συγκεκριμένη χώρα. Ακόμη περισσότερο όταν η χώρα αυτή ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2018 | 4:54 pm


Καινούργιο παιχνίδι από τον δημιουργό του Ark: Survival - IGN Greece

Καινούργιο παιχνίδι από τον δημιουργό του Ark: Survival  IGN Greece

Το παιχνίδι ονόματι Atlas από τους δημιουργούς του ARK: Survival Evolved, Studio Wildcard, ανακοινώθηκε σήμερα στα The Game Awards. Το MMO ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2018 | 4:44 pm


Με το καινούργιο Scala η Skoda κάνει restart στη μικρή- μεσαία κατηγορία - CNN Greece

Με το καινούργιο Scala η Skoda κάνει restart στη μικρή- μεσαία κατηγορία  CNN Greece

Από τα μέχρι τώρα μοντέλα της Skoda αυτό που έδειχνε να μην είναι προσαρμοσμένο στη σύγχρονη λογικής τη μάρκας ήταν το Rapid. Συντηρητικό και ...

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2018 | 10:00 am


100 χρόνια ΚΚΕ: Συνεστιάσεις το Σάββατο σε Καινούργιο και Ναύπακτο - AgrinioNews

100 χρόνια ΚΚΕ: Συνεστιάσεις το Σάββατο σε Καινούργιο και Ναύπακτο  AgrinioNews

Η Κ.Ο. Τριχωνίδας και Ναυπάκτου του ΚΚΕ διοργανώνουν συνεστιάσεις σε Καινούργιο και Ναύπακτο αντίστοιχα για τα 100 χρόνια του κόμματος.

Δημοσιεύθηκε στις 7 December 2018 | 10:00 am


ΑΠΟΕΛ/ Σε κάθε παιχνίδι και ΚΑΤΙ καινούργιο! (Βίντεο) - kerkida.net

ΑΠΟΕΛ/ Σε κάθε παιχνίδι και ΚΑΤΙ καινούργιο! (Βίντεο)  kerkida.net

Ο τρόπος που επικράτησε το ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και το ευρύ σκορ, είναι κάτι που σχολιάζεται αρκετά στους ποδοσφαιρικούς… κύκλους.

Δημοσιεύθηκε στις 6 December 2018 | 7:17 pm


Ένα καινούργιο απορριμματοφόρο παρέλαβε ο Δήμος Σερρών από τον ΤΑΠ - serresLife.gr

Ένα καινούργιο απορριμματοφόρο παρέλαβε ο Δήμος Σερρών από τον ΤΑΠ  serresLife.gr

Στο πλαίσιο του προγράμματος Περιβαλλοντικών και Κοινωνικών Επενδύσεων που υλοποιεί στις περιοχές από τις οποίες διέρχεται ο Διαδρατικός Αγωγός ...

Δημοσιεύθηκε στις 6 December 2018 | 10:00 am


ΣΚΑΪ και Τέλλογλου έβγαλαν περσινό θέμα ως καινούργιο (Photo) - Documento

ΣΚΑΪ και Τέλλογλου έβγαλαν περσινό θέμα ως καινούργιο (Photo)  Documento

Οι αποκαλύψεις Documento για τους δημοσιογράφους και Πανεπιστημιακούς για τη συμμετοχή τους στο Integrity Initiative που χρηματοδοτείται από το Foreign ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 December 2018 | 10:00 am


"Κι οι θάλασσες σωπαίνουν", το καινούργιο βιβλίο του Νίκου Ψιλάκη - Χανιώτικα Νέα

"Κι οι θάλασσες σωπαίνουν", το καινούργιο βιβλίο του Νίκου Ψιλάκη  Χανιώτικα Νέα

Ένα από τα πιο σκοτεινά περιστατικά της ναζιστικής εποχής βρίσκεται στο επίκεντρο του νέου ιστορικού μυθιστορήματος του Νίκου Ψιλάκη “Κι οι θάλασσες ...

Δημοσιεύθηκε στις 5 December 2018 | 10:00 am


Καινούργιο ανέκδοτο (Εγγυημένα, ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ)! - Zougla

Καινούργιο ανέκδοτο (Εγγυημένα, ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ)!  Zougla

Είναι καταδικασμένο να γίνει «Viral»! - Πώς λέγεται το τσίρκο που έχει λιοντάρια, τίγρεις, ελέφαντες και τον Γιώργο Αγγελόπουλο;. - Τσίρκο με Ντάνο. Εμπνευστής: ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2018 | 10:00 am


Το «Χωριό των Παιδιών», το καλύτερο καινούργιο αρχιτεκτόνημα για το 2018 - The TOC

Το «Χωριό των Παιδιών», το καλύτερο καινούργιο αρχιτεκτόνημα για το 2018  The TOC

Αποδόθηκε το διεθνές βραβείο αρχιτεκτονικής RIBA, τιμή κάθε δύο χρόνια για ένα κτίσμα «που είναι παράδειγμα αριστείας σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2018 | 10:00 am


Ανατροπή στον ΑΝΤ1 - «Παγώνουν» το καινούργιο πρόγραμμα - irafina

Ανατροπή στον ΑΝΤ1 - «Παγώνουν» το καινούργιο πρόγραμμα  irafina

Ανατροπή στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφασίζοντας να «παγώσουν» το καινούργιο πρόγραμμα που σχεδίαζαν. Ωστόσο κάποιοι υποστηρίζουν ότι το ...

Δημοσιεύθηκε στις 4 December 2018 | 10:00 am


Καινούργιο Τριχωνίδας: Αναφορά Κ.Κ.Ε. η επιστολή για τη μεγάλη ζημιά στις ελαιοκαλλιέργειες - Πολιτική - AgrinioTimes

Καινούργιο Τριχωνίδας: Αναφορά Κ.Κ.Ε. η επιστολή για τη μεγάλη ζημιά στις ελαιοκαλλιέργειες - Πολιτική  AgrinioTimes

Προς το Προεδρείο της Βουλής ΑΝΑΦΟΡΑ Για τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Οι βουλευτές: Νίκος Μωραΐτης και Νίκος Καραθανασόπουλος.

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2018 | 10:00 am


Το καινούργιο Κia Soul θα είναι αποκλειστικά ηλεκτρικό για την Ευρώπη - CNN Greece

Το καινούργιο Κia Soul θα είναι αποκλειστικά ηλεκτρικό για την Ευρώπη  CNN Greece

To Soul είναι για την Kia το πιο ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό μοντέλο της γκάμας της και η τρίτη του γενιά που παρουσιάστηκε και επίσημα στην έκθεση του Λος...

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2018 | 10:00 am


Ζώδια Ιχθύες 3/12/2018 - www.star.gr

Ζώδια Ιχθύες 3/12/2018  www.star.gr

Ζώδια Ιχθύες 3/12/2018: Πείτε αντίο σε μια κατάσταση που είναι τελειωμένη! - Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου.

Δημοσιεύθηκε στις 3 December 2018 | 10:00 am


Τριχωνίδα, ταξίδια στο Πέλαγος της Αιτωλίας (φωτο) - AgrinioPress

Τριχωνίδα, ταξίδια στο Πέλαγος της Αιτωλίας (φωτο)  AgrinioPress

Μέσω του νέου, σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου της Ιόνιας Οδού, φθάνεις πλέον με ταχύτητα και ασφάλεια στην λίμνη Τριχωνίδα.

Δημοσιεύθηκε στις 2 December 2018 | 10:00 am


Το καινούργιο παραμύθι της Κατερίνας Καριζώνη παρουσιάστηκε στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο) - Πληροφοριοδότης

Το καινούργιο παραμύθι της Κατερίνας Καριζώνη παρουσιάστηκε στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)  Πληροφοριοδότης

Το παιδικό βιβλίο της Κατερίνας Καριζώνη με τίτλο «Το μυστικό των βιβλίων» (εκδ. Ρώμη 2018), σε εικονογράφηση Κωνσταντίνου Αρώνη παρουσιάστηκε το ...

Δημοσιεύθηκε στις 2 December 2018 | 10:00 am


Nέο στιλ και high-tech τεχνολογίες για το καινούργιο Mazda3 [vid] - Newsit

Nέο στιλ και high-tech τεχνολογίες για το καινούργιο Mazda3 [vid]  Newsit

Σε μια εποχή που οι αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η General Motors και η Ford διασώζονται από την αντικατάστασή των μικρών μοντέλων τους με crossover, ...

Δημοσιεύθηκε στις 30 November 2018 | 3:40 pm


Είναι το «καινούργιο» η Κατερίνα Νοτοπούλου; - Protagon

Είναι το «καινούργιο» η Κατερίνα Νοτοπούλου;  Protagon

Λέγεται ότι ένα από τα τελευταία δώρα που θα ήθελε για τη γιορτή της θα ήταν το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης. Φαίνεται όμως ότι τελικά ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 November 2018 | 10:00 am


Ο Superman προσγειώνεται στη Γη με καινούργιο game; - IGN Greece

Ο Superman προσγειώνεται στη Γη με καινούργιο game;  IGN Greece

Αφήνοντας για τα καλά τον Krypton ο Superman φαίνεται να έρχεται στη Γη με καινούργιο παιχνίδι. Σύμφωνα λοιπόν με το Game System Requirements το ...

Δημοσιεύθηκε στις 29 November 2018 | 10:00 am


Vittoria Gati: το καινούργιο ιταλικό της Γλυφάδας - clickatlife

Vittoria Gati: το καινούργιο ιταλικό της Γλυφάδας  clickatlife

Οι λάτρεις της ιταλικής κουζίνας έχουν άλλον ένα λόγο, με ονοματεπώνυμο, να κατευθυνθούν προς τη Γλυφάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 28 November 2018 | 10:00 am


Καινούργιο περιεχόμενο έρχεται στο Guacamelee! 2 - IGN Greece

Καινούργιο περιεχόμενο έρχεται στο Guacamelee! 2  IGN Greece

Το Guacamelee! 2 θα αποκτήσει καινούργια character skins καθώς και ένα καινούργιο επίπεδο.

Δημοσιεύθηκε στις 28 November 2018 | 10:00 am


Εβδομάδα εκπτώσεων για όσους αναζητούν καινούργιο αυτοκίνητο - Zougla

Εβδομάδα εκπτώσεων για όσους αναζητούν καινούργιο αυτοκίνητο  Zougla

H Black Friday είναι μία μέρα που σχεδόν όλες οι εταιρείες προχωρούν σε γενναίες εκπτώσεις θέλοντας να δώσουν τη δυνατότητα στο αγοραστικό κοινό.

Δημοσιεύθηκε στις 28 November 2018 | 10:00 am


Θέλεις καινούργιο αυτοκίνητο; Αλλάζουν οι τιμές – Πότε σε συμφέρει να αγοράσεις; - Pentapostagma

Θέλεις καινούργιο αυτοκίνητο; Αλλάζουν οι τιμές – Πότε σε συμφέρει να αγοράσεις;  Pentapostagma

Λίγο πάνω από τα δύο χρόνια άντεξε ο νέος τρόπος υπολογισμού του Τέλους Ταξινόμησης καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του NewsAuto.gr θα αλλάξουν ριζικά ...

Δημοσιεύθηκε στις 27 November 2018 | 10:00 am


Volvo On Call: Ένας καινούργιος ψηφιακός κόσμος (vid.) - Capital.gr

Volvo On Call: Ένας καινούργιος ψηφιακός κόσμος (vid.)  Capital.gr

Η Volvo ξεκλειδώνει έναν νέο συναρπαστικό ψηφιακό κόσμο μέσω του Volvo On Call. Ελάτε να τον γνωρίσουμε.

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Δράση στο Καινούργιο από το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής του Δ. Αγρινίου - Αγρίνιο - AgrinioTimes

Δράση στο Καινούργιο από το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής του Δ. Αγρινίου - Αγρίνιο  AgrinioTimes

Το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου Αγρινίου συνεχίζει τη διοργάνωση των ενημερωτικών εκδηλώσεων που εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος ...

Δημοσιεύθηκε στις 26 November 2018 | 10:00 am


Η ύπαρξη ενός επαναστατικού εργατικού κόμματος, το καινούργιο που προσέφερε το ΚΚΕ (AUDIO) - 902.gr

Η ύπαρξη ενός επαναστατικού εργατικού κόμματος, το καινούργιο που προσέφερε το ΚΚΕ (AUDIO)  902.gr

«Το παλαιότερο και ταυτόχρονα το νεότερο κόμμα είναι το ΚΚΕ», επεσήμανε μιλώντας στο ρ/σ «news247 88,6», ο Κώστας Σκολαρίκος, μέλος του Τμήματος ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 November 2018 | 10:00 am


Εύη Βατίδου: Το δημόσιο άδειασμα στην Κατερίνα Καινούργιο που θα συζητηθεί! (video) - Athens Magazine

Εύη Βατίδου: Το δημόσιο άδειασμα στην Κατερίνα Καινούργιο που θα συζητηθεί! (video)  Athens Magazine

Ο κακός χαμός! Καλεσμένη στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη βρέθηκε η Εύη Βατίδου. Το μοντέλο - παρουσιάστρια άδειασε δημόσια την Κατερίνα Καινούργιου ...

Δημοσιεύθηκε στις 25 November 2018 | 10:00 am


Samsung - Καινούργιο μοντέλο εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του Antutu με βασικά χαρακτηριστικά. - iTechNews

Samsung - Καινούργιο μοντέλο εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του Antutu με βασικά χαρακτηριστικά.  iTechNews

Πρόσφατα εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο νέα σχετικά με μία νέα συσκευή της Samsung που εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του Antutu. Το συγκεκριμένο κινητό ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 November 2018 | 10:00 am


Γνωρίζοντας το καινούργιο πρόσωπο της Έπαυλης Μαρόκκου στο Open House - Voria

Γνωρίζοντας το καινούργιο πρόσωπο της Έπαυλης Μαρόκκου στο Open House  Voria

Χτίστηκε το 1906 για λογαριασμό του Ιωάννη Μαρόκκου στη συνοικία των εξοχών-Το σπίτι είναι εκλεκτικιστικού ρυθμού ενώ έχει μπαρόκ λεπτομέρειες.

Δημοσιεύθηκε στις 24 November 2018 | 10:00 am


11 οράματα που είχα ακούγοντας το καινούργιο άλμπουμ του Prins Obi & The Dream Warriors - Athens Voice Online

11 οράματα που είχα ακούγοντας το καινούργιο άλμπουμ του Prins Obi & The Dream Warriors  Athens Voice Online

Ο Prins Obi επιστρέφει, όχι μόνος αυτή τη φορά. Το ομώνυμο album των Prins Obi & The Dream Warriors αποτελεί κατά μία έννοια το ντεμπούτο του Αθηναϊκού ...

Δημοσιεύθηκε στις 24 November 2018 | 10:00 am


Με το καινούργιο λεωφορείο στο Αγρίνιο η αποστολή της Α.Ε.Κ. - Ποδόσφαιρο - AgrinioTimes

Με το καινούργιο λεωφορείο στο Αγρίνιο η αποστολή της Α.Ε.Κ. - Ποδόσφαιρο  AgrinioTimes

Παρά το τσουχτερό κρύο οι ένθερμοι υποστηρικτές της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη υποδέχθηκαν την περσινή πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ. με συνθήματα και ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 November 2018 | 10:00 am


Επίσημο: Νέο Range Rover Evoque, ένα μπέιμπι-Velar [videos] - Drive

Επίσημο: Νέο Range Rover Evoque, ένα μπέιμπι-Velar [videos]  Drive

Όπως και με όλα τα επιτυχημένα αυτοκίνητα, η Land Rover δεν πήρε κανένα ρίσκο! Επέλεξε μια περιορισμένη εξέλιξη για το Evoque, με τη δεύτερη γενιά του να ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 November 2018 | 10:00 am


Σ.Βούλτεψη: «Διάβασα το καινούργιο μενού του πρωθυπουργικού αεροπλάνου και διαπίστωσα ότι έχουμε βγει από τα μνημόνια» - Pronews

Σ.Βούλτεψη: «Διάβασα το καινούργιο μενού του πρωθυπουργικού αεροπλάνου και διαπίστωσα ότι έχουμε βγει από τα μνημόνια»  Pronews

Στην ολομέλεια της Βουλής έφτασαν οι γαστρονομικές πτήσεις του πρωθυπουργικού αεροσκάφους με την Σοφία Βούλτεψη να «τρολάρει» το Μέγαρο Μαξίμου ...

Δημοσιεύθηκε στις 23 November 2018 | 10:00 am


Καινούργιο σπίτι βρήκαν στο καταφύγιο του «Αρκτούρου» δύο λύκοι από τη Σερβία - Πρώτο ΘΕΜΑ

Καινούργιο σπίτι βρήκαν στο καταφύγιο του «Αρκτούρου» δύο λύκοι από τη Σερβία  Πρώτο ΘΕΜΑ

Οι λύκοι, που αν και αδέρφια ονομάστηκαν "Ορφέας" και "Ευρυδίκη", κατασχέθηκαν από ιδιώτη στο χωριό Djindjusa.

Δημοσιεύθηκε στις 22 November 2018 | 10:00 am


ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ καινούργιο Kia Soul - news.makedonias.gr

ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ καινούργιο Kia Soul  news.makedonias.gr

Το νέο Soul που θα δούμε το 2020 από την Kia, αναμένεται να παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες και η εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα ...

Δημοσιεύθηκε στις 22 November 2018 | 10:00 am


«Καταστρέφομαι»: Καινούργιο τραγούδι από τον Ηλία Βρεττό - Hit Channel

«Καταστρέφομαι»: Καινούργιο τραγούδι από τον Ηλία Βρεττό  Hit Channel

Ο Ηλίας Βρεττός μοιράζεται το τραγούδι «Καταστρέφομαι», οι στίχοι του οποίου έχουν δώσει τον τίτλο στο νέο άλμπουμ του «Σωστό Μου Λάθος».

Δημοσιεύθηκε στις 21 November 2018 | 10:25 pm


Αγρίνιο: Νεκρός, στο αυτοκίνητό του, βρέθηκε άνδρας με καταγωγή από το Καινούργιο - Αγρίνιο - AgrinioTimes

Αγρίνιο: Νεκρός, στο αυτοκίνητό του, βρέθηκε άνδρας με καταγωγή από το Καινούργιο - Αγρίνιο  AgrinioTimes

Χωρίς τις αισθήσεις του στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ο άνδρας με καταγωγή από το Καινούργιο, ο οποίος από χθες αναζητούνταν στην ευρύτερη περιοχή του ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 November 2018 | 10:00 am


Σία Κοσιώνη: Αυτό είναι το νέο υπερσύγχρονο «σπίτι» της [εικόνα] - iefimerida

Σία Κοσιώνη: Αυτό είναι το νέο υπερσύγχρονο «σπίτι» της [εικόνα]  iefimerida

Μία φωτογραφία από το καινούργιο της «σπίτι», όπως η ίδια το χαρακτήρισε, δημοσίευσε η Σία Κοσιώνη στο Instagram.

Δημοσιεύθηκε στις 21 November 2018 | 10:00 am


Μυρίζει καινούργιο; Ψήστε το! - Drive

Μυρίζει καινούργιο; Ψήστε το!  Drive

Μυρίζει καινούργιο; Ψήστε το! - Οι Κινέζοι πελάτες σιχαίνονται την «καινουργίλα», αναγκάζοντας τη Ford να αναζητήσει ανορθόδοξες λύσεις. - Οι Κινέζοι πελάτες ...

Δημοσιεύθηκε στις 21 November 2018 | 10:00 am


Κτηνωδία: Κρέμασαν σκύλο σε γέφυρα στον καινούργιο δρόμο Μεσαρά - Ηράκλειο (σκληρές εικόνες) - marketnews.gr

Κτηνωδία: Κρέμασαν σκύλο σε γέφυρα στον καινούργιο δρόμο Μεσαρά - Ηράκλειο (σκληρές εικόνες)  marketnews.gr

Και τον πιο αρρωστημένο νου ξεπερνά η κτηνωδία με θύμα ένα σκύλο, η οποία αποκαλύφθηκε σε γέφυρα στον καινούριο δρόμο Μεσαρά – Ηράκλειο., ειδήσεις ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 November 2018 | 10:00 am


Ο Cruze τα δίνει «Όλα» με καινούργιο single - Hit Channel

Ο Cruze τα δίνει «Όλα» με καινούργιο single  Hit Channel

Ο Cruze, ένας από τους ταλαντούχους νέους pop τραγουδιστές, επιστρέφει δισκογραφικά και με το νέο του single μας τα δίνει «Όλα».

Δημοσιεύθηκε στις 20 November 2018 | 10:00 am


Ο Ατρόμητος βοηθά 9 εγκαταλελειμμένα κουτάβια να βρουν καινούργιο σπίτι - To10.gr

Ο Ατρόμητος βοηθά 9 εγκαταλελειμμένα κουτάβια να βρουν καινούργιο σπίτι  To10.gr

Σε μια αξιέπαινη ενέργεια προέβη ο Ατρόμητος καθώς στο προπονητικό κέντρο της ομάδας βρέθηκαν 9 εγκαταλελειμμένα κουτάβια, με σκοπό να τους βρουν σπίτι ...

Δημοσιεύθηκε στις 20 November 2018 | 10:00 am


To Fiat Panda 4x4 του Τζιάνι Ανιέλι έγινε καινούργιο! - www.autogreeknews.gr

To Fiat Panda 4x4 του Τζιάνι Ανιέλι έγινε καινούργιο!  www.autogreeknews.gr

Τα ιστορικά αυτοκίνητα είναι παντοτινά. Ειδικά όταν είσαι ο εγγονός ενός εκ των πρωτοπόρων της αυτοκινητοβιομηχανίας και έχεις «ελευθέρας» στη Fiat.

Δημοσιεύθηκε στις 19 November 2018 | 10:00 am


Καινούργιο: Μια ωραία δραστηριότητα για τον θεσμό της οικογένειας - Sinidisi.gr

Καινούργιο: Μια ωραία δραστηριότητα για τον θεσμό της οικογένειας  Sinidisi.gr

Με την συμμετοχή πολλών γονέων, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση νέων και γονέων στη "ζεστή ατμόσφαιρα" του Πνευματικού Κέντρου Ι.Ν Αγίου ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 November 2018 | 10:00 am


Μείον δύο δέντρα συν ένα καινούργιο πεζοδρόμιο - alithia.gr

Μείον δύο δέντρα συν ένα καινούργιο πεζοδρόμιο  alithia.gr

Δύο ξερά δένδρα έξω από το Δημαρχείο στο ύψος των Καφενείων της αγοράς, κόπηκαν σήμερα ύστερα από απόφαση της Υπηρεσίας πρασίνου, προκειμένου να ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 November 2018 | 10:00 am


«Κατά 90% έχουν κλείσει έναν καινούργιο πρωταγωνιστή» - Newsbeast.gr

«Κατά 90% έχουν κλείσει έναν καινούργιο πρωταγωνιστή»  Newsbeast.gr

Τις τελευταίες ημέρες, ο θεατρικός κόσμος και όχι μόνο ασχολείται με τη ματαίωση της παράστασης «Ζητείται ψεύτης», που ήταν να ανέβει στο Παλλάς με ...

Δημοσιεύθηκε στις 19 November 2018 | 10:00 am


Φήμη: Θα δούμε Xbox One το 2019 που δεν θα έχει θύρα CD - IGN Greece

Φήμη: Θα δούμε Xbox One το 2019 που δεν θα έχει θύρα CD  IGN Greece

Μία πρόσφατη φήμη υπονοεί πως η Microsoft σκέφτεται ένα καινούργιο Xbox One SKU που αφαιρεί την θήκη δίσκου, σαν μέσο ελάττωσης του κόστους ...

Δημοσιεύθηκε στις 18 November 2018 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Καινουργιο

Φιλικοί ιστότοποι: