Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Deutsche Welle

80 χρόνια από τη γέννηση της Ρόμι Σνάιντερ

Σήμερα η femme fatale του γερμανικού κινηματογράφου Ρόμι Σνάιντερ θα γινόταν 80 ετών. Το γερμανικό κοινό τη λάτρεψε και τη μίσησε. Η ζωή της μια σειρά από σκαμπανεβάσματα.

Δημοσιεύθηκε στις 23 September 2018 | 3:50 pm


«50-50 η πιθανότητα μιας συμφωνίας για το Brexit»

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Αν δεν επιτεχυθεί συμφωνία για το Brexit μέχρι το Νοέμβριο θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα σκληρό Brexit, εκτιμά ο ευρωβουλευτής και ειδικός σε ζητήματα Brexit Έλμαρ Μπροκ.

Δημοσιεύθηκε στις 23 September 2018 | 3:25 pm


Λύση στο αδιέξοδο αναζητούν Συντηρητικοί και SPD

Η υπόθεση του πρώην επικεφαλής μυστικής υπηρεσίας Μάασεν διχάζει τον μεγάλο συνασπισμό. Ο Ζεεχόφερ τον στηρίζει , ενώ SPD και Μέρκελ δεν θέλουν να αναλάβει υφυπουργός. Ζητούμενο η επιβίωση της συγκυβέρνησης.

Δημοσιεύθηκε στις 23 September 2018 | 3:02 pm


Μακρόν: «Υποστηρίζω σθεναρά το “ναι“»

Μια εβδομάδα πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ στις 30 Σεπτεμβρίου για την αλλαγή του ονόματος, ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα ζητά από τους ψηφοφόρους να πουν το μεγάλο «ναι».

Δημοσιεύθηκε στις 23 September 2018 | 2:37 pm


Eκατοντάδες Τούρκοι δικηγόροι στις φυλακές

Από την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία το 2016 μέχρι σήμερα εκατοντάδες δικηγόροι έχουν φυλακιστεί με την κατηγορία της υποστήριξης της τρομοκρατίας. Πολλοί έχουν πέσει θύματα βασανιστηρίων.

Δημοσιεύθηκε στις 23 September 2018 | 9:43 am


«H Toυρκία στα πρόθυρα της κατάρρευσης»

Μετά τις επαφές του Τούρκου υπ. Οικονομικών Αλμπαϊράκ στο Βερολίνο και μια εβδομάδα πριν την πολυαναμενόμενη επίσκεψη Εργογάν στη Γερμανία ο γερμανικός τύπος εστιάζει στην Τουρκία και τις γερμανοτουρκικές σχέσεις.

Δημοσιεύθηκε στις 22 September 2018 | 8:59 amΦιλικοί ιστότοποι: