Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Deutsche Welle

Οι κρίσεις πλήττουν τις ετικέτες «Made in…»

Ο αμερικανός πρόεδρος έχει επιτεθεί επανειλημμένως στη Γερμανία για τα υπέρμετρα εμπορικά της πλεονάσματα. Το Βερολίνο αντικρούει ότι τα προϊόντα της έχουν απλώς πολύ μεγάλη ζήτηση λόγω της εξαιρετικής τους ποιότητας.

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2017 | 9:30 am


Κυβερνητικό «κυνηγητό» κατά Τουσκ στην Πολωνία

Μετά την επανεκλογή του Ντόναλντ Τουσκ στην προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου παρά τη θέληση της πολωνικής κυβέρνησης, ο πολιτικός του αντίπαλος Γιάροσλαβ Κατσίνσκι οδηγεί τη σύγκρουση στα άκρα.

Δημοσιεύθηκε στις 29 March 2017 | 9:26 am


Όχι Σόιμπλε και Μέρκελ σε πάγωμα των ελληνικών επιτοκίων

Εσωτερικό έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών υπολογίζει ότι ενδεχόμενο «πάγωμα» έως το 2040 των επιτοκίων για την αποπληρωμή των ελληνικών δανείων μπορεί να στοιχίσει στους δανειστές 120 δις ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2017 | 10:55 pm


Τουρκικό δίκτυο παρακολούθησης στη Γερμανία;

Γερμανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για δίκτυο παρακολούθησης Τούρκων που ζουν στη Γερμανία από τις τουρκικές υπηρεσίες. Και ιμάμηδες της μουσουλμανικής οργάνωσης Ditib φέρονται αναμεμειγμένοι στο δίκτυο.

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2017 | 5:59 pm


Διπλωματικός πυρετός πριν το Brexit

Κι ενώ ώρες απομένουν από την ενεργοποίηση του άρθρου 50 από την Τερίζα Μέι, την Τετάρτη το πρωί, οι πολιτικές εξελίξεις, παρασκηνιακές και μη, εντείνονται στη Βρετανία.

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2017 | 2:54 pm


Εφικτή η ολοκλήρωση της αξιολόγησης

Η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος μέχρι το Εurogroup της 7ης Απριλίου, που έβαλε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, είναι εφικτή. Προϋπόθεση να ξεπεραστούν τα εμπόδια

Δημοσιεύθηκε στις 28 March 2017 | 1:32 pmΦιλικοί ιστότοποι:

www.vimaorthodoxias.gr