Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    >    Ειδήσεις & Νέα

Deutsche Welle

Βόρεια Μακεδονία: μετεκλογικό θρίλερ, αβέβαιο μέλλον

Ο Ζόραν Ζάεφ και οι σοσιαλδημοκράτες μάλλον θα συνεχίσουν να υλοποιούν τη φιλοδυτική τους ατζέντα. Όμως η νέα κυβέρνηση θα είναι πιο αδύναμη και θα βρει εμπόδια στην προσπάθειά της να οδηγήσει τη χώρα στο μέλλον.

Δημοσιεύθηκε στις 16 July 2020 | 8:05 pm


Κλείνουν πάλι ευρωπαϊκά σύνορα λόγω πανδημίας;

Η αύξηση κρουσμάτων στο Λουξεμβούργο προβληματίζει το Βερολίνο που εκδίδει ταξιδιωτική οδηγία για τη γειτονική χώρα. Στο τραπέζι και πάλι τα σενάρια για συνοριακούς ελέγχους στην καρδιά της Ευρώπης.

Δημοσιεύθηκε στις 16 July 2020 | 4:18 pm


Γερμανικές εκκλήσεις πριν από τη Σύνοδο Κορυφής

Ιστορική ευκαιρία να δείξει η ΕΕ ότι είναι μια κοινότητα αξιών και αλληλεγγύης, τονίζει ο Χ. Μάας. Σημαντική διάσταση απόψεων διαπιστώνει η γερμανική προεδρεία ανάμεσα στα κράτη μέλη της ΕΕ. Ελάχιστες ελπίδες επιτυχίας.

Δημοσιεύθηκε στις 16 July 2020 | 2:38 pm


Κοντά στο εμβόλιο κατά του Covid-19 η Βρετανία;

Σημαντικό άλμα στην ανάπτυξη εμβολίου κατά του κορωνοϊού, ανακοίνωσαν οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Οι δοκιμές σε ανθρώπους συνεχίζονται. Δεν αποκλείεται το εμβόλιο να είναι έτοιμο το Σεπτέμβριο.

Δημοσιεύθηκε στις 16 July 2020 | 1:45 pm


25 χρόνια Amazon

Πριν από 25 χρόνια η Amazon πούλησε διαδικτυακά το πρώτο της βιβλίο. Ξεκίνησε ως μια μικρή εταιρεία με λίγους συνεργάτες και σήμερα έχει μετατραπεί σε έναν κολοσσό. Βρίσκεται όμως στο στόχαστρο της κριτικής.

Δημοσιεύθηκε στις 16 July 2020 | 11:33 am


Να βγει η Ευρώπη ενισχυμένη από την πανδημία

Η παροχή οικονομικής στήριξης στα κράτη μέλη από την ΕΕ και η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε μουσουλμανικό τέμενος στα δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου. Ακόμη, Γερμανοί συνταξιούχοι στην Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε στις 16 July 2020 | 11:05 amΦιλικοί ιστότοποι: