Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Deutsche Welle

Η διακίνηση χασίς από Αλβανία και Ελλάδα

Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών σήμερα. Η Αλβανία και η Ελλάδα παίζουν σημαντικό ρόλο στην παραγωγή και διακίνηση χασίς στην Ευρώπη παρά τις επιτυχίες των διωκτικών αρχών.

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2017 | 9:53 am


Β. Σόιμπλε: Στόχος να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της

Την προθυμία του να συζητήσει ανοιχτά την πρόσφατη συμφωνία του Eurogroup για την Ελλάδα, ακόμη και στην Ολομέλεια της γερμανικής Βουλής, εξέφρασε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μιλώντας στη γερμανική δημόσια τηλεόραση.

Δημοσιεύθηκε στις 26 June 2017 | 9:38 am


Συμμαχία με Φιλελεύθερους θέλει ο Β.Σόιμπλε

Ανεβαίνουν οι τόνοι στην προεκλογική Γερμανία: ο σοσιαλδημοκράτης Μάρτιν Σουλτς επιτίθεται στην 'Ανγκελα Μέρκελ, ενώ ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε λέει ότι επιθυμεί συνασπισμό με το φιλελεύθερο κόμμα (FDP).

Δημοσιεύθηκε στις 25 June 2017 | 9:01 pm


Τι (δεν) έκανε σωστά ο Μάρτιν Σουλτς;

Το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (SPD) επευφημεί στο συνέδριό του τον Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος όμως υστερεί στις δημοσκοπήσεις. Το κόμμα πρέπει να βρει σύγχρονες απαντήσεις, υποστηρίζει έμπειρος σοσιαλδημοκράτης πολιτικός.

Δημοσιεύθηκε στις 25 June 2017 | 2:49 pm


Στις λεπτομέρειες ο διάβολος του …Brexit

Αισιόδοξος για την πορεία της Ευρώπης εμφανίζεται ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Γιαν Άσελμπορν. Ωστόσο, εκφράζει ανησυχίες για το προσφυγικό ζήτημα, αλλά και για τις «παγίδες» του Brexit.

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2017 | 5:58 pm


65άρα η «Bild»

Κοσμικό γεγονός ή σκληρή πραγματικότητα; Με την επιλογή του κατάλληλου πρωτοσέλιδου τίτλου προσπαθεί η γερμανική εφημερίδα Bild να επαναπροσδιορίσει τη θέση της στην αγορά. Σήμερα κλείνει 65 χρόνια κυκλοφορίας.

Δημοσιεύθηκε στις 24 June 2017 | 5:53 pmΦιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr