Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Deutsche Welle

Πόσο επηρεάζει η ξηρασία τους καταναλωτές;

Για τους αγρότες οι υψηλές θερμοκρασίες και η ξηρασία σημαίνουν χειρότερες σοδιές και λιγότερα κέρδη. Τι επιπτώσεις έχει όμως η παρατεταμένη ξηρασία στις τιμές των αγροτικών προϊόντων; Οι Γερμανοί αγρότες καθησυχάζουν.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2018 | 1:46 pm


Οζίλ: Γερμανός όταν κερδίζουμε, μετανάστης όταν χάνουμε

Εκτοξεύοντας βαριές και άνευ προηγουμένου κατηγορίες για ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ο Μεσούτ Οζίλ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την Εθνική Γερμανίας.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2018 | 11:27 am


Καρκινογόνoς ουσία σε φάρμακα κατά της υπέρτασης

Σε ανάκληση αντιυπερτασικών φαρμάκων που περιέχουν την ουσία Valsartan από την κινεζική εταιρεία Zhejiang Huahai προχώρησαν οι γερμανικές αρχές. Καθησυχαστικός ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, ανήσυχοι οι ασθενείς.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2018 | 10:31 am


Ελλάδα, μια χώρα που ματώνει

Η φυγή νέων και καταρτισμένων Ελλήνων στο εξωτερικό όχι λόγω της κρίσης αλλά κυρίως εξαιτίας της διαφθοράς και οι πανακριβές καλοκαιρινές διακοπές στα ελληνικά νησιά στις σελίδες του γερμανόφωνου Τύπου.

Δημοσιεύθηκε στις 23 July 2018 | 8:53 am


Χιλιάδες πρόσφυγες «εγκλωβισμένοι» στα Βαλκάνια

Παρά την πρόσφατη μετατόπιση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών προς την Ισπανία, ειδικοί επισημαίνουν ότι η κατάσταση στις χώρες των Βαλκανίων παραμένει ιδιαιτέρως τεταμένη.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2018 | 3:27 pm


Πού οδηγεί ο Ερντογάν την Τουρκία;

Ο τούρκος πρόεδρος προχώρησε στην άρση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που είχε επιβληθεί μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016. Στην πραγματικότητα όμως αντικαθίσταται από ένα νέο αντιτρομοκρατικό νόμο.

Δημοσιεύθηκε στις 22 July 2018 | 11:31 amΦιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr