Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Deutsche Welle

O Τραμπ θέλει «πόλεμο των άστρων»

«Πόλεμο των άστρων» αλά Ρόναλντ Ρήγκαν επιθυμεί ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοινώνοντας ένα φιλόδοξο εξοπλιστικό πρόγραμμα με ασπίδα προστασίας στο διάστημα. Για ουτοπικό στόχο μιλούν πολιτικοί επιστήμονες.

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 4:27 pm


Προβληματικές οι κοινωνικές παροχές της Ρώμης

Η μείωση του ορίου συνταξιοδότησης και το αποκαλούμενο «εισόδημα του πολίτη» που αποφάσισε χθες η ιταλική κυβέρνηση δέχονται ήδη έντονες επικρίσεις. Τα κυβερνώντα κόμματα Λέγκα και Πέντε Αστέρα ωστόσο θριαμβολογούν.

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 4:07 pm


Γερμανία: Η άλλη όψη του κατασκευαστικού «μπουμ»

Τα τελευταία χρόνια ο κατασκευαστικός κλάδος στη Γερμανία γνωρίζει μια πρωτοφανή ανάπτυξη. Το άνευ προηγουμένου «μπουμ» όμως γίνεται πολλές φορές σε βάρος της ποιότητας. Ποιος ευθύνεται γι΄ αυτό;

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 12:18 pm


Το Γκντανσκ «αποχαιρετά» το δήμαρχό του

Το Γκντανσκ αποχαιρετά σήμερα τον Πάβελ Αντάμοβιτς, που έχασε τη ζωή του σε επίθεση με μαχαίρι. Τρει εβδομάδες πριν η αστυνομία είχε ενημερωθεί από τη μητέρα του δράστη ότι προετοίμαζε πράξη εκδίκησης σε πολιτικό.

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 10:21 am


«Τίποτα δεν φοβίζει τον Τραμπ»

Κυρίαρχο θέμα στα σχόλια των γερμανικών εφημερίδων η συμπλήρωση δυο χρόνων από την ανάληψη της προεδρίας των ΗΠΑ από τον Ντόναλντ Τραμπ. Οι περισσότεροι σχολιαστές προχωρούν σε έναν άκρως αρνητικό απολογισμό.

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 9:58 am


Εμμένει στις κόκκινες γραμμές της η Τερέζα Μέι

Το 56% των Βρετανών δηλώνουν σε δημοσκόπηση ότι ήταν λάθος το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και επιθυμούν να παραμείνει η Βρετανία στην ΕΕ. Πολιτικό χάος στη βουλή με την Τερέζα Μέι να εμμένει στις θέσεις της.

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 4:13 pmΦιλικοί ιστότοποι: