Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Deutsche Welle

Παράνομο το μνημόνιο Τουρκίας - Λιβύης

Κόλαφος για τον τούρκο πρόεδρο η γνωμάτευση της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Γερμανικής Βουλής. Σε εξαντλητική παρουσίαση της προβληματικής αποφαίνεται ότι το μνημόνιο παραβιάζει τη Σύμβαση του Διεθνούς Δικαίου Θαλάσσης.

Δημοσιεύθηκε στις 23 January 2020 | 7:35 pm


Ξεκινά η επανεξέταση της στρατηγικής της EKT

Την έναρξη της διαδικασίας ελέγχου της στρατηγικής της ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα διά στόματος Κριστίν Λαγκάρντ. Αμετάβλητα παραμένουν, όπως αναμένονταν, τα επιτόκια.

Δημοσιεύθηκε στις 23 January 2020 | 6:07 pm


Η παραίτηση Ντι Μάιο αλλάζει τις πολιτικές ισορροπίες

Νέους τριγμούς στην κυβέρνηση Κόντε προκαλεί η παραίτηση του υπ. Εξωτερικών ντι Μάιο από τη θέση του προέδρου του κινήματος των Πέντε Αστέρων λίγες μέρες πριν από κρίσιμες περιφερειακές εκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις 23 January 2020 | 1:54 pm


«Εμείς συνεχίζουμε να σεβόμαστε την προσφυγική συμφωνία»

Βαριές κατηγορίες επιρρίπτει ο τούρκος υπ. Εξωτερικών στην ΕΕ και τη Γερμανία για αθέτηση υποσχέσεων ως προς τη συμφωνία για το προσφυγικό. Στην Bild επισημαίνει επίσης ότι δεν προχώρησε ο προενταξιακός διάλογος.

Δημοσιεύθηκε στις 23 January 2020 | 12:54 pm


Ελλάδα: Αποδίδει η μάχη κατά της διαφθοράς

Ακόμη και οι πλέον πλούσιες βιομηχανικές χώρες του κόσμου καταγράφουν ελάχιστη πρόοδο στο πεδίο καταπολέμησης της διαφθοράς όπως καταδεικνύει ο νέος ετήσιος «Δείκτης Αντίληψης της Διαφθοράς» της Διεθνούς Διαφάνειας.

Δημοσιεύθηκε στις 23 January 2020 | 11:07 am


"Προσφυγικό χάος στα ελληνικά νησιά"

Ο γερμανικός τύπος εστιάζει στις νέες κινητοποιήσεις για το προσφυγικό στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Πολυάριθμες αναφορές και στην εκλογή της πρώτης γυναίκας στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Δημοσιεύθηκε στις 23 January 2020 | 7:23 amΦιλικοί ιστότοποι: