Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    >    Ειδήσεις & Νέα

Deutsche Welle

Το ξεσκαρτάρισμα

Προσωπικές εμπειρίες, εικόνες και σκέψεις για την αλλαγή της ζωής μας μέσα από ένα διαφορετικό διαδικτυακό ημερολόγιο την εποχή του κορωνοϊού. Καταγραφές από τους δημοσιογράφους της DW. Σήμερα η Μαρία Ρηγούτσου.

Δημοσιεύθηκε στις 31 March 2020 | 6:34 pm


Κορωνο-δικτατορίσκος ο Βίκτωρ Όρμπαν;

Αγανάκτηση στην ΕΕ προκαλεί η απόφαση του ουγγρικού Κοινοβουλίου, που εξουσιοδοτεί τον πρωθυπουργό της χώρας Όρμπαν να κυβερνά με αναγκαστικά διατάγματα και ενισχυμένες εξουσίες δήθεν κατά του κορωνοϊού.

Δημοσιεύθηκε στις 31 March 2020 | 5:53 pm


Γάλλοι γιατροί: Είμαστε στο τέλος των δυνατοτήτων μας

Τα στοιχεία από τη Γαλλία παραμένουν ανησυχητικά. Οι ασθενείς ξεπερνούν τις 45.000, ενώ έχουν πεθάνει πάνω από 3000 άνθρωποι. Για τη διαχείριση της κρίσης καλούνται σε ακρόαση στο κοινοβούλιο πρωθυπουργός και υπ. Υγείας.

Δημοσιεύθηκε στις 31 March 2020 | 5:08 pm


Γερμανία: Υποχρεωτική η χρήση μάσκας για όλους;

Όλο και περισσότεροι ειδικοί στη Γερμανία ζητούν να γίνει υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε δημόσιους χώρους και ειδικά εκεί όπου δεν μπορεί να τηρηθεί η απόσταση ασφαλείας. Πόσο αποτελεσματικό θα ήταν το μέτρο αυτό;

Δημοσιεύθηκε στις 31 March 2020 | 1:16 pm


Ο κορωνοϊός «σκοτώνει» και την ΕΕ

Ο γερμανικός Τύπος για τον θάνατο του Μανώλη Γλέζου, την ενδεχόμενη έκδοση ευρωομολόγου αλλά την ανάγκη οι Ευρωπαίοι να επωμιστούν από κοινού τα οικονομικά βάρη της κρίσης του κορωνοϊού.

Δημοσιεύθηκε στις 31 March 2020 | 11:16 am


Κορωνοϊός: «Δεν πληρώνω» λένε Adidas και H&M

Οργισμένες αντιδράσεις στη γερμανική κοινή γνώμη προκαλούν τα σχέδια των πολυεθνικών Adidas, H&M και Deichmann να σταματήσουν την καταβολή ενοικίων για υποκαταστήματα που έκλεισαν λόγω κορωνοϊού.

Δημοσιεύθηκε στις 31 March 2020 | 9:48 amΦιλικοί ιστότοποι: