Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Deutsche Welle

Καθοριστική κρίση στην Αlitalia

Από μια κλωστή κρέμεται η τύχη της ιταλικής αεροπορικής εταιρείας Alitalia μετά το «όχι» των εργαζομένων στο σχέδιο αναδιάρθρωσης που προβλέπει ευρύτατες περικοπές, απολύσεις και χαμηλότερους μισθούς.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 5:52 pm


«Κολλημένος» στην καρέκλα ο Χορστ Ζεεχόφερ

Ο κυβερνητικός εταίρος της Μέρκελ και βαυαρός πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα παρατείνει την παραμονή του στην πολιτική παρά τις περί του αντιθέτου εξαγγελίες. Δηλώνει ικανός να οδηγήσει το κόμμα σε εκλογική επιτυχία.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 5:46 pm


«Οι ΗΠΑ θα επιβιώσουν του Τραμπ»

Παρά την ανησυχία του για τους χειρισμούς του στους τρεις πρώτους μήνες θητείας του Ντόναλντ Τραμπ, ο γερμανός αρχιτέκτονας Ντιρκ Λόχαν, που ζει στις ΗΠΑ, αισιοδοξεί ότι ο αμερικανός πρόεδρος θα αλλάξει τακτική.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 2:46 pm


Ο χρόνος πιέζει για τους νικητές του πρώτου γύρου

Με τα βλέμματα στραμμένα στον β' γύρο των προεδρικών εκλογών ο Εμανουέλ Μακρόν και η Μαρίν Λε Πεν καταστρώνουν την τελική στρατηγική τους. Στο μεταξύ τα προγνωστικά δίνουν ως επόμενο πρόεδρο της Γαλλίας τον Μακρόν.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 2:32 pm


Τεχνογνωσία από το Πότσνταμ κατά της φοροδιαφυγής

Μετά τη Β. Ρηνανία-Βεστφαλία η ελληνική κυβέρνηση θα συνεργαστεί και με το κρατίδιο του Βρανδεμβούργου για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής αλλά και τη δημιουργία φορολογικής ακαδημίας.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 11:46 am


O Σόιμπλε και το όραμα ενός ευρωπαϊκού ΔΝΤ

Την πρόταση Σόιμπλε για τη δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Ταμείου στο πρότυπο του ΔΝΤ αναλύσει η SZ. Η Welt αναφέρεται στη διαμάχη της ελληνικής κυβερνησης και του δήμου Μονάχου με μήλον της έριδος το ελληνικό σχολείο.

Δημοσιεύθηκε στις 25 April 2017 | 12:43 am







Φιλικοί ιστότοποι:









www.vimaorthodoxias.gr