Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Deutsche Welle

Μάχη με τις φλόγες σε Πορτογαλία και Ισπανία

Τουλάχιστον 39 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στις φονικές πυρκαγιές που μαίνονται τόσο στην Πορτογαλία όσο και την Ισπανία από την Κυριακή. Ο αριθμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί.

Δημοσιεύθηκε στις 17 October 2017 | 11:44 am


Λαγκάρντ: Έγκαιρη αξιολόγηση και ελάφρυνση χρέους

Έγκαιρη ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης ζήτησε η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ μετά τη συνάντησή της με τον έλληνα πρωθυπουργό ενώ παράλληλα αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην αναγκαιότητα ελάφρυνσης του χρέους.

Δημοσιεύθηκε στις 17 October 2017 | 10:19 am


Εποχή αλλαγών για τις αεροπορικές εταιρείες

Η εξαγορά σημαντικού μέρους της χρεοκοπημένης Air Berlin από τη Lufthansa είναι μόνο η αρχή μιας σειράς μεγαλύτερων αλλαγών στην αγορά των αεροπορικών εταιρειών και μάλιστα όχι μόνο στην Ευρώπη.

Δημοσιεύθηκε στις 17 October 2017 | 10:04 am


Δύσκολη αποστολή για την Άγκελα Μέρκελ

Εκτενή σχόλια για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Κάτω Σαξονία και τον αντίκτυπο που έχει στις διαπραγματεύσεις για τη συγκρότηση κυβερνητικού συνασπισμού σε ομοσπονδιακό επίπεδο δημοσιεύουν οι γερμανικές εφημερίδες.

Δημοσιεύθηκε στις 16 October 2017 | 10:43 pm


Δυσκολότερες οι συνομιλίες για κυβέρνηση «Τζαμάικα»

Η νίκη των Σοσιαλδημοκρατών στην Κάτω Σαξονία είναι αποτέλεσμα της πόλωσης στον προεκλογικό αγώνα. Οι απώλειες των Χριστιανοδημοκρατών, Φιλελευθέρων και Πρασίνων θα οδηγήσουν στην σκλήρυνση των θέσεων τους.

Δημοσιεύθηκε στις 16 October 2017 | 3:44 pm


Κουρτς: «Θα συνεχίσω την πολιτική μου στο προσφυγικό»

Η στροφή προς τα δεξιά που προοιωνίζονταν στην Αυστρία καταγράφηκε τελικά και στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές. Ο Σεμπάστιαν Κουρτς, μόλις 31ενός ετών, θα αναδειχθεί στον πιο νέο ηγέτη της Ευρώπης.

Δημοσιεύθηκε στις 16 October 2017 | 10:57 amΦιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr