Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Deutsche Welle

Αυτόκλητοι ακροδεξιοί σερίφηδες στο Βερολίνο

"Πολιτοφύλακες" ακροδεξιάς προέλευσης βγαίνουν στους δρόμους του Βερολίνου, λέγοντας ότι προστατεύουν τους πολίτες και βοηθούν την αστυνομία στο έργο της. Μία καταγραφή από τους δημοσιογράφους της DW.

Δημοσιεύθηκε στις 18 November 2019 | 4:54 pm


Κατάρρευση γέφυρας έξω από την Τουλούζη

Τουλάχιστον μια νεκρή και αρκετοί σοβαρά τραυματισμένοι είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός κατάρρευσης μικρής γέφυρας βόρεια της Τουλούζης. Σημαντικές ελλείψεις σε κατασκευές γεφυρών στη Γαλλία.

Δημοσιεύθηκε στις 18 November 2019 | 3:03 pm


Unicef: Η κλιματική αλλαγή απειλεί τα παιδιά

Τα παιδιά ζουν περισσότερο από ότι πριν 30 χρόνια, απειλούνται ωστόσο σήμερα από την κλιματική αλλαγή, αναφέρει έκθεση της Unicef με αφορμή τα 30 χρόνια από τη υπογραφή Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Δημοσιεύθηκε στις 18 November 2019 | 1:49 pm


"Ένας Έλληνας στον Όλυμπο του τένις"

Διθύραμβοι από τον γερμανόφωνο Τύπο για τη μεγάλη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά στο διεθνές τουρνουά τένις ATP Finals. Πολλοί βλέπουν μία νέα γενιά παικτών να διαδέχεται τους Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς.

Δημοσιεύθηκε στις 18 November 2019 | 12:00 pm


25 χρόνια Eurostar

Από τον Πύργο του Άιφελ στο Μπιγκ Μπεν σε δύο ώρες; Αυτό κατάφερε η σιδηροδρομική γραμμή υψηλής ταχύτητας Eurostar. Σήμερα τι θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο αυτό το κατόρθωμα;

Δημοσιεύθηκε στις 18 November 2019 | 11:44 am


Τα καλύτερα συνταξιοδοτικά συστήματα του κόσμου

Ολλανδία και Δανία έχουν τα καλύτερα συνταξιοδοτικά συστήματα του κόσμου σύμφωνα με τη νέα ετήσια έρευνα της συμβουλευτικής Mercer, η οποία έβαλε στο μικροσκόπιο 37 συνολικά χώρες.

Δημοσιεύθηκε στις 18 November 2019 | 9:50 amΦιλικοί ιστότοποι: