Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Deutsche Welle

«Το χρέος έχει αναχθεί σε πολιτική διαφωνία»

Ο οικονομολόγος Αλ. Κρητικός υποστηρίζει ότι οι δανειστές θέτουν λανθασμένες προτεραιότητες παραλείποντας την ενίσχυση της ιδιωτικής οικονομίας. Εκτιμά πως το ζήτημα του χρέους είναι θέμα τίνος η άποψη θα υπερισχύσει.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2017 | 12:32 pm


Tο σκάνδαλο ρύπων χτυπά την πόρτα της Daimler

Σχεδόν δύο χρόνια πέρασαν από τότε που ήρθε στο φως το σκάνδαλο παραποιημένων τιμών των ρύπων στην VW. Από τότε έχει πληγεί η καλή φήμη των ντιζελοκινητήρων. Στο στόχαστρο των γερμανικών αρχών βρίσκεται τώρα η Daimler.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2017 | 10:21 am


Η βελγική μπίρα στη λίστα της Unesco

Πριν από λίγους μήνες η βελγική μπίρα κατέκτησε μία θέση στη λίστα άυλης κληρονομιάς της Unesco. Κάτι που δεν έχει καταφέρει η γερμανική μπίρα μέχρι τώρα, όπως θα περίμενε κανείς. Πού άραγε οφείλεται αυτό;

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2017 | 9:59 am


Εκατομμύρια πρόσφυγες ante portas

Από τις αρχές του χρόνου αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των προσφύγων και μεταναστών που επιχειρούν να διασχίσουν την Μεσόγειο και να πατήσουν σε ευρωπαϊκό έδαφος, υποστηρίζει η γερμανική εφημερίδα Bild.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2017 | 9:19 am


«Η γραβάτα του Τσίπρα στη ντουλάπα»

Το αδιέξοδο στο Eurogroup της Δευτέρας, η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα, αλλά και οι επιπτώσεις για την Ελλάδα και κυρίως τους έλληνες πολίτες, απασχολεί τις περισσότερες γερμανικές εφημερίδες.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2017 | 12:14 am


Προτεραιότητα στη Βρετανία η κοινωνική συνοχή

22 νεκροί και 50 τραυματίες είναι ο απολογισμός της τρομοκρατικής επίθεσης που εκδηλώθηκε την Δευτέρα το βράδυ στο συναυλιακό κέντρο Arena στο Μάντσεστερ. Μια ενέργεια που σταμάτησε το προεκλογικό ρολόι στη Βρετανία.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2017 | 7:59 pmΦιλικοί ιστότοποι:

www.vimaorthodoxias.gr