Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Deutsche Welle

Brexit:Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

Ο Ούντο Μπούλμαν, επικεφαλής της ομάδας των Σοσιαλδημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ελπίζει ακόμη ότι η Μ.Βρετανία θα παραμείνει στην ΕΕ.«Δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε ότι 700.000 άνθρωποι ζήτησαν δεύτερη ευκαιρία».

Δημοσιεύθηκε στις 16 November 2018 | 4:27 pm


Νέες συλλήψεις γκιουλενιστών στην Τουρκία

Νέο κύμα συλλήψεων για την υπόθεση της oργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν βρίσκεται σήμερα από νωρίς το πρωί σε εξέλιξη σε όλη την Τουρκία.

Δημοσιεύθηκε στις 16 November 2018 | 3:58 pm


Κακοί βαθμοί για Ρουμανία ενόψει προεδρίας στην ΕΕ

Η έκθεση προόδου για τη Ρουμανία που δημοσιεύει τακτικά η Κομισιόν από την ένταξη της χώρας στην ΕΕ το 2007 ήταν απογοητευτική. Ενόψει ανάληψης της ευρωπαϊκής προεδρίας τα αίτια θα πρέπει να κατονομαστούν με σαφήνεια.

Δημοσιεύθηκε στις 16 November 2018 | 1:40 pm


Πλούσιες οι εκκλησίες στη Γερμανία

Πάνω από 10 δις ευρώ αποφέρει ετησίως ο λεγόμενος εκκλησιαστικός φόρος τον οποίο επιβάλλουν οι μεγάλες εκκλησίες στη Γερμανία. Παρά ταύτα οι ανώτεροι κληρικοί συνεχίζουν να πληρώνονται από το δημόσιο.

Δημοσιεύθηκε στις 16 November 2018 | 11:17 am


«Παγίδες» χρεώσεων σε διεθνείς κλήσεις κινητών

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε ένα νέο νομοθετικό πακέτο τηλεπικοινωνιών, περιορίζοντας το κόστος κλήσεων εντός ΕΕ. Ωστόσο, οι «παγίδες» του roaming παραμένουν.

Δημοσιεύθηκε στις 16 November 2018 | 10:41 am


Κλιμάκωση στη Μεσόγειο για το φυσικό αέριο

Η Frankfurter Rundschau αναλύει τις αυξανόμενες εντάσεις μεταξύ Τουρκίας, Κύπρου αλλά και Ελλάδας για τα κοιτάσματα φυσικού αερίου. Κυρίαρχα στον γερμανικό Τύπο τα σχόλια για τις εξελίξεις στο θέμα του Brexit.

Δημοσιεύθηκε στις 15 November 2018 | 9:54 pmΦιλικοί ιστότοποι: