Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Deutsche Welle

Περικοπές στη βοήθεια για τους πρόσφυγες

Aντιδράσεις προκαλεί το σχέδιο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών να μειώσει την βοήθεια για την υποδοχή των προσφύγων σε δήμους και κοινότητες. Τοπικοί άρχοντες ανησυχούν για νέα κρούσματα ξενοφοβίας.

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 4:21 pm


Απολύσεις στην αστυνομία μετά τα έκτροπα

Ο γάλλος υπουργός Εσωτερικών Κριστόφ Καστανιέ ανέλαβε την ευθύνη για τις δικές του αποφάσεις, εξηγώντας τους λόγους απόλυσης του επικεφαλής της αστυνομίας Παρισιού, μετά τα γεγονότα του Σαββάτου.

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 3:06 pm


Στα πρόθυρα συνταγματικής κρίσης η Μ. Βρετανία

Χάος προκαλεί στη Μ. Βρετανία η απόφαση του προέδρου της βουλής να μπλοκάρει τη σημερινή ψηφοφορία επί της συμφωνίας Μέι. Στις Βρυξέλλες την Πέμπτη μεταβαίνει εκ νέου η βρετανίδα πρωθυπουργός.

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 1:22 pm


Η Αθήνα διευρύνει τις μπίζνες με τη Χρυσή Βίζα

Τα σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να διευρύνει το πρόγραμμα Χρυσή Βίζα και η δεινή θέση στην οποία εξακολουθεί να βρίσκεται η ιταλική οικονομία είναι τα θέματα της επισκόπησης Τύπου.

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 12:24 pm


Σοκαρισμένος ο κόσμος στην Ουτρέχτη

Σοκαρισμένος είναι ακόμα ο κόσμος στην Ουτρέχτη μια ημέρα μετά την επίθεση που άνοιξε νεαρός Τούρκος εναντίον συρμού τραμ. Από την επίθεση τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πέντε τραυματίστηκαν.

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 12:02 pm


Ο πόλεμος τιμών Lidl-Aldi ωφελεί τους καταναλωτές

Γιαούρτι 17 λεπτά, Coca Cola 77 λεπτά, πίτσα 1,44 ευρώ. Ο πόλεμος τιμών μεταξύ γερμανικών αλυσίδων σουπερμάρκετ βρίσκεται σε εξέλιξη και είναι αδυσώπητος. Όλα δείχνουν ότι κερδισμένοι βγαίνουν οι καταναλωτές.

Δημοσιεύθηκε στις 19 March 2019 | 11:14 amΦιλικοί ιστότοποι: