Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Deutsche Welle

Παραιτήθηκε η Τερέζα Μέι

Εμφανώς συγκινημένη η Τερέζα Μέι ανακοίνωσε την αποχώρησή της στις 7 Ιουνίου. Ενδίδοντας στις ασφυκτικές πιέσεις για την ανατροπή της συμφώνησε να αποχωρήσει από την ηγεσία ενός κόμματος που έχει στραφεί εναντίον της.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 2:00 pm


Ξεχασμένοι προεκλογικά οι νέοι άνεργοι στη Γαλλία;

Ένας στους τέσσερεις νέους Γάλλους είναι άνεργος. Στον προεκλογικό αγώνα των Ευρωεκλογών δεν αποτελεί θέμα για κάνενα από τα φαβορί. Αυτή η παράλειψη θα μπορούσε να αποτρέψει κάποιους από το να ψηφίσουν.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 11:28 am


Ολλανδία: Ισχυρό μήνυμα κατά των εθνολαϊκιστών

Ολλανδοί και Βρετανοί ήταν οι πρώτοι που κλήθηκαν στις κάλπες για τις φετινές Ευρωεκλογές. Κόντρα στις δημοσκοπήσεις στην Ολλανδία τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν προβάδισμα των Σοσιαλιστών του Τίμερμανς.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 10:18 am


Το βίντεο με τη μεγαλύτερη επιρροή στις Ευρωεκλογές

Ο νεαρός Ρέτσο με βίντεο που ανέβασε στο Youtube επικρίνει την CDU. Η απήχηση είναι τεράστια: 5,5 εκατομμύρια κλικ σε λίγες μέρες. Oι ειδικοί θεωρούν το βίντεο επικίνδυνο για την CDU, η οποία βρίσκεται σε αμηχανία.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 9:32 am


Επιστροφή Βαρουφάκη στην Ελλάδα

Η συνάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη με δημοσιογράφους στο Βερολίνο και η απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων στις σελίδες του γερμανικού Τύπου σήμερα.

Δημοσιεύθηκε στις 24 May 2019 | 8:30 am


Νίμιτς στη DW: Τσίπρας και Ζάεφ δικαιούνται επαίνους

O Μάθιου Νίμιτς, πρώην διαμεσολαβητής του ΟΗΕ για το ονοματολογικό, μιλά στην DW για τα 25 χρόνια της θητείας του, κάνει αναδρομή σε μερικές κρίσιμες στιγμές της διαπραγμάτευσης και σχολιάζει την συμβολή των Τσίπρα-Ζάεφ.

Δημοσιεύθηκε στις 23 May 2019 | 8:39 pmΦιλικοί ιστότοποι: