Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Deutsche Welle

"Προ των πυλών" η Λέγκα στην Ιταλία

Εσωκομματική ψηφοφορία στη Λέγκα για τον σχηματισμό κυβέρνησης με τα Πέντε Αστέρια, που έδωσαν ήδη το πράσινο φως. ένας στους τέσσερις Ιταλούς ψηφίζει το ακροδεξιό κόμμα, σύμφωνα με νεότερη δημοσκόπηση.

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2018 | 4:20 pm


Λεμέρ: Αποζημιώσεις, αν οι ΗΠΑ επιβάλουν κυρώσεις

Οι ευρωπαϊκές επιχειρήσεις θα πρέπει να απαιτήσουν αποζημίωση αν υποστούν κυρώσεις από τις ΗΠΑ λόγω των εμπορικών σχέσεων που διατηρούν με το Ιράν, προειδοποιεί ο γάλλος υπουργός Οικονομικών.

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2018 | 3:55 pm


Η Βενεζουέλα, μέσα από Συμπληγάδες, εκλέγει πρόεδρο

Οι κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου έχουν ανοίξει, η εκλογική διαδικασία δεν προσφέρεται για προσεγγίσεις του τύπου «μαύρο άσπρο». Μύθοι, ψέμματα και αλήθειες για τη εκλογική Βενεζουέλα.

Δημοσιεύθηκε στις 20 May 2018 | 9:46 am


Λαϊκό παραμύθι ο γάμος Χάρυ-Μέγκαν

Για ένα λαϊκό παραμύθι που εμπνεύστηκε η βρετανική μοναρχία και που καταναλώθηκε από εκατομμύρια σε Βρετανία και το εξωτερικό, κάνει λόγο η ανταποκρίτρια της DW στο Λονδίνο Μαρία Καστρισιανάκη.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2018 | 3:49 pm


Στο μικροσκόπιο χιλιάδες χορηγήσεις ασύλου

Μετά από επικρίσεις εβδομάδων για ατασθαλίες και παρατυπίες στη χορήγηση ασύλου η γερμανική υπηρεσία Μετανάστευσης BAMF επανεξετάζει χιλιάδες θετικές απαντήσεις με επίκεντρο τα γραφεία της στη Βρέμη.

Δημοσιεύθηκε στις 19 May 2018 | 3:31 pm


Πιο κοντά Τσίπρας και Ζάεφ για το όνομα

Ο γερμανικός Τύπος καταγράφει τις διαβουλεύσεις για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Σε πρόστιμο του ΕΔΑΔ κατά της Ελλάδας αναφέρεται η HB ενώ η FAZ θίγει το θέμα της Κυπριακής Συνεργατικής Τράπεζας.

Δημοσιεύθηκε στις 17 May 2018 | 9:53 pmΦιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr