Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Deutsche Welle

Οικονομική επίδραση των Αγώνων στο Πιονγκτσάνγκ

Οι 23οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες τελείωσαν και όλοι περιμένουν να δουν, τι θα αποφέρει η διοργάνωση κυρίως στον τουρισμό. Πάντως αμφίβολο παραμένει εάν θα μετατραπεί η περιοχή σε νέα Μέκκα του χειμερινού αθλητισμού.

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2018 | 5:39 pm


Η Μέρκελ αναβαθμίζει επικριτή της σε υπουργό

Μια ημέρα πριν το συνέδριο του κόμματός της η καγκελάριος κατέθεσε στο προεδρείο του CDU τη λίστα των χριστιανοδημοκρατών υπουργών. Ορισμένα ονόματα ήταν ήδη γνωστά, υπάρχουν και νέα.

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2018 | 2:42 pm


Η γυναίκα στη γερμανική πολιτική

Κάποτε ήταν αδιανότητο γυναίκα καγκελάριος. Σήμερα, η Άγκελα Μέρκελ άνοιξε τον δρόμο σε πολλές ομόφυλές της που διαγκωνίζονται για μια θέση σε υπουργική καρέκλα. Συμβαδίζει η θηλυκότητα με την πολιτική;

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2018 | 10:45 am


Η εξέγερση των αντικαπνιστών στην Αυστρία

Οι αντικαπνιστές ζητούν να τεθεί πλήρως σε εφαρμογή η απαγόρευση καπνίσματος σε χώρους εστίασης. Συλλέγουν μάλιστα και υπογραφές για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Δημοσιεύθηκε στις 25 February 2018 | 8:34 am


Η Δύση εγκατέλειψε τους Κούρδους στο Αφρίν

Οι Κούρδοι της Συρίας ήλπιζαν σε στήριξη της Δύσης απέναντι στην τουρκική επίθεση. Η απουσία της τους εξωθεί σε συνεργασία με τον Άσαντ, επισημαίνει στην DW ο κούρδος νομικός Φαουζί Ντίλμπαρ.

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2018 | 4:27 pm


«Ελληνικές κατσίκες, Αλβανοί βοσκοί»

Οι Αλβανοί μετανάστες που ήρθαν στην Ελλάδα τη δεκαετία του '90 και συνεχίζουν να εργάζονται σκληρά, τα θετικά νέα από τον τουρισμό αλλά και ένα δημοσίευμα για την πιστοληπτική φερεγγυότητα της χώρας στον γερμανικό τύπο.

Δημοσιεύθηκε στις 24 February 2018 | 8:44 amΦιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr