Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Deutsche Welle

Ελλάδα και ορκωμοσίες: έκτακτες συνεδριάσεις της Bundestag

Μνήμες ελληνικής κρίσης ξυπνούν αυτές τις μέρες για πολλούς γερμανούς βουλευτές αφού εν μέσω των θερινών τους διακοπών καλούνται να επιστρέψουν στο Βερολίνο για μια έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 3:54 pm


Εντείνεται η κρίση στα στενά του Ορμούζ

Στα χέρια του Ιράν εξακολουθεί να βρίσκεται το βρετανικό Stena Impero. Γερμανικό και γαλλικό υπΕξ ζητούν από την Τεχεράνη να επιτρέψει άμεσα στο δεξαμενόπλοιο να συνεχίσει ανενόχλητο το ταξίδι του.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 3:42 pm


45 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο

45 χρόνια συμπληρώνονται από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, η οποία χώρισε το νησί στα δύο και άφησε πίσω της χιλιάδες νεκρούς, εκατοντάδες αγνοούμενους και προσφυγοποίησε 120.000 Ελληνοκύπριους.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 3:18 pm


Οι Γερμανοί παραμένουν πιστοί στο κρέας

Ολοένα και εντονότερα διεξάγεται στη Γερμανία μια δημόσια συζήτηση για την κρεοφαγία. Η συζήτηση ξεκινά από τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων στις κτηνοτροφικές μονάδες και καταλήγει στην υπερβολική κατανάλωση κρέατος.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 3:04 pm


Ο σεισμός στην Αθήνα στα γερμανικά ΜΜΕ

Η ισχυρή σεισμική δόνηση που σημειώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι στην Αθήνα στις σελίδες του γερμανικού Τύπου. Σχόλια για τη θερινή συνέντευξη Τύπου της γερμανίδας καγκελαρίου.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 11:46 am


Η μέρα που θα σκότωναν τον Χίτλερ

75 χρόνια συμπληρώνονται από την απόπειρα δολοφονίας κατά του Χίτλερ με πρωταγωνιστή τον συνταγματάρχη φον Στάουφενμπεργκ. Το σχέδιο απέτυχε, ο Χίτλερ επέζησε και οι "συνωμότες" εκτελέστηκαν το ίδιο βράδυ.

Δημοσιεύθηκε στις 20 July 2019 | 11:44 amΦιλικοί ιστότοποι: