Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Deutsche Welle

Ελεύθερος ο συγγραφέας Ντόγκαν Ακάνλι

Μετά από απόφαση της ισπανικής δικαιοσύνης ο τουρκογερμανός συγγραφέας Ντόγκαν Ακάνλι αφέθηκε ελεύθερος. Ασκώντας έμμεσα κριτική στην Άγκυρα η A. Μέρκελ έκανε λόγο στο RTL για "κατάχρηση" οργανισμών, όπως η Interpol.

Δημοσιεύθηκε στις 20 August 2017 | 9:14 pm


Το Λονδίνο θέλει επίσπευση των διαβουλεύσεων για το Brexit

Νέα έγγραφα με θέσεις της βρετανικής κυβέρνησης θα δώσει στη δημοσιότητα αυτή την εβδομάδα το Υπουργείο Αρμόδιο για τις Διαπραγματεύσεις του Brexit, ζητώντας να διευθετηθεί το ζήτημα παροχής υπηρεσιών.

Δημοσιεύθηκε στις 20 August 2017 | 3:58 pm


Οι Γερμανοί νέοι προτιμούν τους Χριστιανοδημοκράτες

Οι νεαροί ψηφοφόροι στη Γερμανία θα ψηφίσουν κυρίως CDU γιατί τους αρέσει η ρεαλιστική πολιτική της Α. Μέρκελ, συμπεραίνει μια πρωτότυπη σφυγμομέτρηση του Πανεπιστημίου Ντάρμστατ.

Δημοσιεύθηκε στις 20 August 2017 | 12:08 pm


Διπλωματικές τριβές για τα νέα πολωνικά διαβατήρια

Η πολωνική κυβέρνηση καλεί τους πολίτες να επιλέξουν στο διαδίκτυο τα μοτίβα που θα κοσμούν τα νεοεκδιδόμενα διαβατήρια. Δύο από τα προτεινόμενα μοτίβα βρίσκονται σε γειτονικές της Πολωνίας χώρες.

Δημοσιεύθηκε στις 20 August 2017 | 8:50 am


Καταζητείται ο οδηγός του βαν της επίθεσης

120 φιάλες υγραερίου είχε συγκεντρώσει ο τρομοκρατικός πυρήνας για επιθέσεις. Πιθανός στόχος και ο καθεδρικός Sagrada Familia. Διαφεύγει της σύλληψης ο οδηγός του βαν της επίθεσης στο κέντρο της Βαρκελώνης.

Δημοσιεύθηκε στις 19 August 2017 | 3:11 pm


SZ: Καμία ανοχή στον τρόμο

Ο γερμανικός τύπος κατακλύζεται από σχόλια για το τρομοκρατικό χτύπημα στη Βαρκελώνη. Ο τρόμος αλλάζει και τις φιλελεύθερες κοινωνίες σημειώνει η SZ. Για «πόλεμο εναντίον της Δύσης» κάνει λόγο σχόλιο της FAZ.

Δημοσιεύθηκε στις 18 August 2017 | 11:00 pmΦιλικοί ιστότοποι:

tilegrafima.gr

ekklisiaonline.gr

7news.gr

Nea Smyrni Online

www.vimaorthodoxias.gr