Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    >    Ειδήσεις & Νέα

Ναυτεμπορική

Ισπανία: Μόνον ένας θάνατος από Covid-19 για δεύτερη συνεχόμενη μέρα

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, η Ισπανία κατέγραψε μόλις έναν θάνατο εξαιτίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας, με το σύνολο των θυμάτων να φτάνουν τα 27.119

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2020 | 8:30 pm


Γκουτέρες: Ανακούφιση χρέους για όλες τις αναπτυσσόμενες χώρες

Ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες δήλωσε σήμερα ότι η ελάφρυνση του χρέους «πρέπει να επεκταθεί σε όλες τις αναπτυσσόμενες, μεσαίου εισοδήματος χώρες που ζητούν ανοχή καθώς χάνουν την πρόσβαση στις χρηματοπιστωτικές αγορές», μεσούσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2020 | 8:21 pm


Lufthansa: Από 15 Ιουνίου διπλασιάζει τις πτήσεις προς Αθήνα

Οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa επεκτείνουν σημαντικά το πρόγραμμα πτήσεων τους για το δεύτερο μισό του Ιουνίου 2020, δίνοντας έμφαση στους καλοκαιρινούς τουριστικούς προορισμούς. Το νέο πρόγραμμα έχει στόχο να προσφέρει πρόσβαση σε όσους περισσότερους προορισμούς γίνεται για όσους ταξιδεύουν για διακοπές και επαγγελματικούς λόγους, επεκτείνοντας αντίστοιχα το Ευρωπαϊκό και διηπειρωτικό της δίκτυο.   

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2020 | 8:18 pm


Creta Farms: 5/6 η συζήτηση στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου

Στις 5 Ιουνίου ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου και με αριθμό πινακίου 2 συζητείται η αίτηση επικύρωσης του σχεδίου εξυγίανσης της Creta Farms.

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2020 | 8:14 pm


Citroën ë-Jumpy: Οικολογικό άλμα στα επαγγελματικά

Ολοταχώς προς την ηλεκτροκίνηση και τα επαγγελματικά οχήματα. Κορυφαίος παίκτης στην αγορά ελαφρών επαγγελματικών για 90 χρόνια, η Citroën παρουσίασε όλες τις λεπτομέρειες του 100% ηλεκτρικού συμπαγούς επαγγελματικού: ë-Jumpy. Ακολουθώντας τα C5 Aircross SUV Hybrid και Ami, η Μάρκα συνεχίζει με συνέπεια την επεκτατική της πολιτική «ηλεκτροκίνηση για όλους», η οποία θα κορυφωθεί με την παρουσίαση 6 ηλεκτροκίνητων μοντέλων μέσα στο 2020.

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2020 | 8:14 pm


Ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ για το ικρίωμα στο Βόρειο Τείχος της Ακρόπολης

Ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ικριωμάτων Ελλάδος κατέθεσε στην Εισαγγελία Αθηνών έγγραφη αναφορά, ζητώντας «τη διερεύνηση ευθυνών για την παράνομη κατασκευή και την παραβίαση μέτρων ασφαλείας στο έργο που εκτελείται στο Βόρειο Τείχος της Ακρόπολης».

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2020 | 8:13 pm


Παράγωγα: Η αβεβαιότητα στην τάση έφερε επιφύλαξη που μείωσε τους όγκους

Στην προτελευταία σύνοδο της τελευταία εβδομάδας του Μάη, οι επενδυτές κίνησαν τον FTSE25 σε θετικό και αρνητικό πεδίο κυρίως στο πρώτο μέρος.

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2020 | 8:09 pm


Eθνική Τράπεζα: Ισχυρά κέρδη 409 εκατ. ευρώ στο α' τρίμηνο

Ισχυρά κέρδη πρώτου τριμήνου σε σύγκριση με το τελευταίο τρίμηνο του 2019 ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα, καθώς τα έσοδα από συναλλαγές κατάφεραν να αναπληρώσουν την αύξηση των προβλέψεων για επισφαλή δάνεια. Τα καθαρά κέρδη από συνεχιζόμενες δραστηριότητες άγγιξαν τα 409 εκατ. ευρώ στο τρίμηνο Ιανουαρίου-Μαρτίου, έναντι καθαρών κερδών 18 εκατ. στο τέταρτο τρίμηνο του 2019.

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2020 | 8:04 pm


ΑΔΜΗΕ: Τριμερής σύμβαση για διασύνδεση της Σκιάθου στην υψηλή τάση

Σε τροχιά πλήρους υλοποίησης περνά η διασύνδεση της Σκιάθου στο Σύστημα Υψηλής Τάσης με την υπογραφή της σύμβασης για τον Υποσταθμό GIS που θα κατασκευαστεί στο νησί μεταξύ ΑΔΜΗΕ, ΔΕΔΔΗΕ και της ανάδοχης εταιρείας ΑΒΒ.

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2020 | 8:02 pm


ΥΠΟΙΚ: Τον Οκτώβριο η κατάθεση του εθνικού σχεδίου για χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης

Η Ελλάδα θα καταθέσει τον Οκτώβριο στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή τις προτεραιότητές της για την αξιοποίηση των πόρων που της αναλογούν από το Ταμείο Ανάκαμψης. Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, οι ελληνικές προτάσεις θα κινούνται σε δύο άξονες: Την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον κορωνοϊό και τις προτεραιότητες για την επανεκκίνηση της οικονομίας. 

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2020 | 7:52 pmΦιλικοί ιστότοποι: