Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

Ναυτεμπορική

Χαλκίδα: Δραπέτης φυλακών ο ληστής κοσμηματοπωλείου

Ένας 33χρονος αλλοδαπός, δραπέτης ελληνικών φυλακών, είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένας εκ των δύο δραστών της πρόσφατης ένοπλης ληστείας σε κοσμηματοπωλείο της Χαλκίδας.

Δημοσιεύθηκε στις 26 September 2018 | 3:35 pm


Τα εξεταστικά κέντρα του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Τον πίνακα με τα εξεταστικά κέντρα του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής περιόδου Νοεμβρίου 2018 και την κατανομή των υποψηφίων σε αυτά ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Δημοσιεύθηκε στις 26 September 2018 | 3:30 pm


Α. Μεγαλομύστακας: Ανέντιμη η πράξη του Αρ. Φωκά

Παράδοξη και εξοργιστική «περισσότερο από κάθε άλλη αποχώρηση» χαρακτήρισε την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή, Αριστείδη Φωκά, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων, Αναστάσιος Μεγαλομύστακας.

Δημοσιεύθηκε στις 26 September 2018 | 3:21 pm


«Διάλογοι» στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Σήμερα, Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) διοργανώνει τη 10η εκδήλωση της μηνιαίας σειράς «Διάλογοι», με θέμα τα «Ξεκινήματα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στις 5.30 το απόγευμα.

Δημοσιεύθηκε στις 26 September 2018 | 3:16 pm


Oμόλογα: Η Ιταλία σε ρόλο πρωταγωνιστή

Νέα μεγάλη πτώση παρουσιάζουν οι αποδόσεις των ιταλικών ομολόγων σήμερα, Τετάρτη, καθώς ο υπουργός Οικονομικών, Τζιοβάνι Τρία, διαβεβαίωσε ότι οι στόχοι για το έλλειμμα στον προϋπολογισμό θα στείλουν σαφές μήνυμα στις αγορές για τη βιωσιμότητα του ιταλικού χρέους. Πρόσθεσε δε ότι στόχος είναι να ενισχυθεί η εμπιστοσύνη στη χρηματοπιστωτική σταθερότητα της Ιταλίας. 

Δημοσιεύθηκε στις 26 September 2018 | 3:14 pm


Ι. Σαρίδης: Δεν υπάρχει σχέδιο εξόντωσης της Ένωσης Κεντρώων - Δεν σκοπεύω να κάνω κάτι άμεσα 

«Δεν υπάρχει σχέδιο εξόντωσης, να δούμε πού φταίμε κι εμείς», είπε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Ιωάννης Σαρίδης, ενώ σχολιάζοντας δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από το κόμμα, τόνισε πως ο ίδιος δεν σκοπεύει να κάνει κάποια κίνηση άμεσα. Μιλώντας στον Αlpha 989, έκανε λόγο για έλλειμμα πειθαρχίας στο κόμμα.

Δημοσιεύθηκε στις 26 September 2018 | 3:09 pm


Ευρωπαϊκό σχέδιο δράσης για την παράκτια αλιεία σε Μεσόγειο-Μαύρη Θάλασσα

Λεπτομερές σχέδιο δράσης με επίκεντρο την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και των ιχθυαποθεμάτων, με παράλληλη στήριξη της παραδοσιακής παράκτιας αλιείας μικρής κλίμακας, παρουσίασαν σήμερα στη Μάλτα αρμόδιοι υπουργοί από όλη τη Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα και εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Δημοσιεύθηκε στις 26 September 2018 | 3:07 pm


Με Τουρέ ο Ολυμπιακός στο Κύπελλο, εκτός αποστολής η βασική ενδεκάδα

Έτοιμος για την πρώτη παρουσία του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, μετά την επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους», είναι ο Γιάγια Τουρέ.

Δημοσιεύθηκε στις 26 September 2018 | 3:03 pm


Ιράν: Το ριάλ έχει χάσει το 75% της αξίας του φέτος

Σε νέα ιστορικά χημά επίπεδα διολίσθησε σήμερα, Τετάρτη, το ριάλ του Ιράν έναντι του αμερικανικού δολαρίου, στην μαύρη αγορά, σε μία ένδειξη ότι οι αμερικανικές κυρώσεις ασκούν ολοένα και μεγαλύτερες πιέσεις στην οικονομία της Ισλαμικής Δημοκρατίας.  

Δημοσιεύθηκε στις 26 September 2018 | 2:56 pm


New York Times: «Κρίση ψυχικής υγείας στη Μόρια»

Ένα ακόμη δημοσίευμα, των «New York Times» αυτή τη φορά, προστίθεται στον μακρύ κατάλογο εκείνων που εκθέτουν τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στη Μόρια. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις ψυχολογικές επιπτώσεις που έχουν οι συνθήκες στους πρόσφυγες και τους μετανάστες - κυρίως στα παιδιά - με τους ειδικούς να μιλούν ανοιχτά για «κρίση ψυχικής υγείας».  

Δημοσιεύθηκε στις 26 September 2018 | 2:53 pmΦιλικοί ιστότοποι: