Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

PCsteps.gr

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Με Airbnb: Πώς Nα Αποφύγω Τις Απάτες

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Με Airbnb: Πώς Nα Αποφύγω Τις Απάτες

Η πλατφόρμα της Airbnb αποτελεί το πιο δημοφιλές μέσο για την ενοικίαση καταλυμάτων σε όλο τον κόσμο. Παρότι η εταιρεία έχει προχωρήσει σε αυστηροποίηση των όρων σε όσους διαθέτουν τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, υπάρχουν πολλές επικίνδυνες απάτες που δεν ελέγχονται. Στο άρθρο θα δούμε τι πρέπει να προσέχουμε με το Airbnb, είτε είμαστε ενοικιαστές, είτε ιδιοκτήτες, για να μην βρεθούμε προ πολύ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Το άρθρο Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Με Airbnb: Πώς Nα Αποφύγω Τις Απάτες δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 18 November 2019 | 10:57 am


Δωρεάν Κλειδιά Windows 10 Pro με την Αγορά Office - Έως 1/12

Η Black Friday είναι ίσως η μεγαλύτερη περίοδος προσφορών στις ΗΠΑ πριν τα Χριστούγεννα, και τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί παγκοσμίως από αμέτρητα καταστήματα. Το GoodOffer24 δεν αποτελεί εξαίρεση και προετοιμάζει ήδη τις εκπτώσεις του για την επερχόμενη περίοδο εκπτώσεων. Από τις 12 Νοεμβρίου, έως και τη 1 Δεκεμβρίου, στο GoodOffer 24 θα βρούμε μοναδικές ευκαιρίες για αγορά Windows 10, Office, και άλλου λογισμικού της Microsoft.

Το άρθρο Δωρεάν Κλειδιά Windows 10 Pro με την Αγορά Office - Έως 1/12 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 18 November 2019 | 12:10 am


Kodisteps: Το Πρόβλημα Με Τις Σειρές Στα Add-on & Πώς Το Λύνω

Kodisteps: Το Πρόβλημα Με Τις Σειρές Στα Add-on & Πώς Το Λύνω

Αυτές τις ημέρες όλοι όσοι χρησιμοποιούμε το Kodi θα έχουμε παρατηρήσει ότι είναι αδύνατη η αναπαραγωγή των τηλεοπτικών σειρών στα πρόσθετα. Το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν όλοι οι χρήστες παγκοσμίως και δεν οφείλεται στο ανοικτό λογισμικό. Καθώς αυτή η δυσλειτουργία συνεχίζεται, στον έκτακτο οδηγό θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε και τι πρέπει να προσθέσουμε για να βλέπουμε απροβλημάτιστα όλες τις σειρές.

Το άρθρο Kodisteps: Το Πρόβλημα Με Τις Σειρές Στα Add-on & Πώς Το Λύνω δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 17 November 2019 | 2:02 pm


Αγορά Laptop €189 - €2.695 - Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 17/11

Η αγορά laptop είναι σημαντικά πιο δύσκολη από την αγορά σταθερού υπολογιστή, καθώς το κόστος είναι αυξημένο και οι δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης, πέραν από τη RAM και έναν SSD, είναι πρακτικά ανύπαρκτες. Στον οδηγό θα βρείτε επιλεγμένα laptop για πλοήγηση στο ίντερνετ, επαγγελματικά προγράμματα, και παιχνίδια σε κάθε τιμή και με πολλές άτοκες δόσεις.

Το άρθρο Αγορά Laptop €189 - €2.695 - Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 17/11 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 17 November 2019 | 12:00 am


Όλα Τα Νέα Από Το Xbox X019, Τα Πάντα Για Τη Google Stadia

GamingSteps#20191116 - Όλες Τα Νέα Από Το Xbox X019, Τα Πάντα Για Τη Google Stadia

Η Microsoft πραγματοποιεί κάθε χρόνο ένα event στο οποίο παρουσιάζει τα σχέδια της για το Xbox, αποκαλύπτει επερχόμενα παιχνίδια, υπηρεσίες, και πολλά άλλα. Εμείς συγκεντρώσαμε όλα όσα ανακοίνωσε η εταιρεία στο Χbox X019 και σας τα παρουσιάζουμε αναλυτικά. Η Google ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα και όλα τα χαρακτηριστικά που θα υποστηρίζει στο μέλλον.

Το άρθρο Όλα Τα Νέα Από Το Xbox X019, Τα Πάντα Για Τη Google Stadia δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 16 November 2019 | 11:40 am


Αγορά TV Box €27,45 - €269,00 Δεκέμβριος 2019

Με την αγορά TV Box μετατρέπουμε οποιαδήποτε τηλεόραση έχει θύρα HDMI σε Smart TV και μάλιστα ασύγκριτα καλύτερη από οποιαδήποτε "αυτόνομη" Smart TV. Με το TV Box θα έχουμε απεριόριστες ταινίες και σειρές μέσω ίντερνετ στο Kodi, και όχι μόνο, στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης. Στον οδηγό συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προτάσεις για την αγορά TV Box με Android από Κίνα και Ελλάδα, σε κάθε κατηγορία τιμής.

Το άρθρο Αγορά TV Box €27,45 - €269,00 Δεκέμβριος 2019 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 15 November 2019 | 9:00 am


Repeat στο YouTube, Λιγότερη Χρήση Δεδομένων, Instagram Finsta

QuickSteps#98 - Χρήση Δεδομένων Whatsapp, Aero Shake Windows, Ασφάλεια Firefox

Αυτή την εβδομάδα, σταματάμε το Aero Shake κατά την ελαχιστοποίηση παραθύρων στα Windows 10 και απενεργοποιούμε τα αναδυόμενα πλαίσια στις καρτέλες του Chrome. Ελαχιστοποιούμε τη χρήση δεδομένων στο WhatsApp και βλέπουμε ιστοσελίδες στο κινητό ξοδεύοντας λιγότερα δεδομένα. Τέλος, επαναφέρουμε το πράσινο λουκέτο ασφαλείας στον Firefox, δημιουργούμε το δικό μας Finsta, και κάνουμε βίντεο του YouTube να παίζουν στο repeat όσες φορές θέλουμε.

Το άρθρο Repeat στο YouTube, Λιγότερη Χρήση Δεδομένων, Instagram Finsta δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 14 November 2019 | 7:01 am


Τιμές Χονδρικής Σε MicroSD SanDisk Ultra 128GB & Xiaomi Sonic IPX7

Τιμές Χονδρικής Στις Xiaomi Sonic IPX7 & SanDisk Ultra 128GB (Για 14/11)

Το DHgate είναι μία από τις μεγαλύτερες κινέζικες B2B πλατφόρμες χονδρικής πώλησης, με τιμές πιο χαμηλές από όλα τα κινέζικα eshop. H πλατφόρμα φιλοξενεί επίσημους μεταπωλητές της Xiaomi που διαθέτουν τα προϊόντα της σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές χονδρικής. Σήμερα θα δούμε τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς στις αδιάβροχες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες της Xiaomi και στις microSD SanDisk Ultra με χωρητικότητα στα 128GB.

Το άρθρο Τιμές Χονδρικής Σε MicroSD SanDisk Ultra 128GB & Xiaomi Sonic IPX7 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 14 November 2019 | 12:00 am


KodiSteps: Πώς Παίζω Παιχνίδια Στο Kodi v18, Πλήρης Οδηγός

KodiSteps: Πώς Παίζω Παιχνίδια Στο Kodi v18, Πλήρης Οδηγός

Η κυκλοφορία του Kodi 18 Leia δεν βελτίωσε μόνο το κινηματογραφικό θέαμα, καθώς η νέα έκδοση του λογισμικού υποστηρίζει πλέον αναρίθμητα βιντεοπαιχνίδια. Μπορούμε να προσθέσουμε το χειριστήριό μας, ή να χρησιμοποιήσουμε πληκτρολόγιο και ποντίκι για να παίξουμε δωρεάν όλα τα retro games στην TV. Επιπλέον, να έχουμε απεριόριστους  emulators με κλασικές κονσόλες όπως Super Nintendo, Playstation One, και πολλά άλλα.

Το άρθρο KodiSteps: Πώς Παίζω Παιχνίδια Στο Kodi v18, Πλήρης Οδηγός δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2019 | 10:00 am


Προσφορές Στα Νέα Xiaomi Airdots Pro 2 & Dreame V9 - 4 Σε 1

Τιμές Χονδρικής Στα Νέα Xiaomi Airdots Pro 2 & Dreame V9 - 4 Σε 1

Το DHgate είναι μία από τις μεγαλύτερες κινέζικες B2B πλατφόρμες χονδρικής πώλησης, με τιμές πιο χαμηλές από όλα τα κινέζικα eshop. H πλατφόρμα φιλοξενεί επίσημους μεταπωλητές της Xiaomi που διαθέτουν τα προϊόντα της σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές χονδρικής. Δείτε τις προσφορές στα νέα ασύρματα ακουστικά Airdots Pro 2 TWS με touch control για έλεγχο μουσικής και κλήσεων και στην καινοτόμο επαναφορτιζόμενη ψηφιακή ηλεκτρική σκούπα πολλαπλών χρήσεων με δωρεάν αποστολή με UPS από Ισπανία.

Το άρθρο Προσφορές Στα Νέα Xiaomi Airdots Pro 2 & Dreame V9 - 4 Σε 1 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2019 | 12:00 am


10 Χρόνια PCsteps: Το Giveaway Των 12.000€, Με Δώρο Τρία Μυθικά PC

Ήταν άνοιξη του 2009 όταν κατοχυρώθηκε για πρώτη φορά το όνομα χώρου PCsteps.gr και το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς δημοσιεύτηκε το πρώτο μας άρθρο. Σήμερα, με περισσότερα από 2.500 δημοσιευμένα άρθρα, το PCsteps γιορτάζει τα δέκα του χρόνια, με έναν επικό διαγωνισμό, που όμοιό του δεν έχει ξαναδεί η ελληνική αγορά. Δείτε πώς να διεκδικήσετε ένα από τα τρία μυθικά υπερπλήρη gaming PC, συνολικής αξίας 12.000€.

Το άρθρο 10 Χρόνια PCsteps: Το Giveaway Των 12.000€, Με Δώρο Τρία Μυθικά PC δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 1:00 am


Προσφορές 11.11 Στα Νέα Xiaomi Redmi 8 Global, 3 Χρώματα

Προσφορές 11.11 Στα Νέα Xiaomi Redmi 8 Global, 3 Χρώματα

Το DHgate είναι μία από τις μεγαλύτερες κινέζικες B2B πλατφόρμες χονδρικής πώλησης, με τιμές πιο χαμηλές από όλα τα κινέζικα eshop. H πλατφόρμα φιλοξενεί επίσημους μεταπωλητές της Xiaomi που διαθέτουν τα προϊόντα της σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές χονδρικής. Σήμερα θα δούμε τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς στα άμεσα διαθέσιμα Xiaomi Redmi 8 Global που κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο 2019, μια τιμή που κατεβαίνει και άλλο αν χρησιμοποιήσουμε τα έκτακτα κουπόνια της εορταστικής προσφοράς Singles Day-11.11.

Το άρθρο Προσφορές 11.11 Στα Νέα Xiaomi Redmi 8 Global, 3 Χρώματα δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2019 | 12:00 am


Αγορά Κινητού Από Ελλάδα Και Κίνα €59,90 - €1.379 Νοέμβριος 2019

Αγορά Κινητού Από Ελλάδα και Κίνα

Από την εμφάνιση του πρώτου iPhone, αλλά κυρίως χάρη στο Android, βρισκόμαστε για τα καλά στην εποχή των smartphone. Έχουν γίνει η πιο προσωπική μας συσκευή και τα χρησιμοποιούμε περισσότερο και από τα PC. Όμως, η αγορά κινητού έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, ώστε να βρούμε την κατάλληλη συσκευή για τις ανάγκες και τα χρήματά μας. Δείτε τις καλύτερες συσκευές ανά κατηγορία τιμής, για αγορά κινητού από Ελλάδα αλλά και από Κίνα.

Το άρθρο Αγορά Κινητού Από Ελλάδα Και Κίνα €59,90 - €1.379 Νοέμβριος 2019 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2019 | 10:00 am


Προσφορά Στις Νέες Έξυπνες Ασύρματες Συσκευές Της Xiaomi

Τιμές Χονδρικής Στις Νέες Έξυπνες Ασύρματες Συσκευές Της Xiaomi

Το DHgate είναι μία από τις μεγαλύτερες κινέζικες B2B πλατφόρμες χονδρικής πώλησης, με τιμές πιο χαμηλές από όλα τα κινέζικα eshop. H πλατφόρμα φιλοξενεί επίσημους μεταπωλητές της Xiaomi που διαθέτουν τα προϊόντα της σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές χονδρικής. Δείτε τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς στον νέο ταχύτατο ασύρματο φορτιστή και στο βραβευμένο ηλεκτρικό κατσαβίδι με δωρεάν αποστολή με UPS από την Ισπανία.

Το άρθρο Προσφορά Στις Νέες Έξυπνες Ασύρματες Συσκευές Της Xiaomi δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2019 | 12:00 am


Ace Stream: Τηλεόραση Live Και Όλα Τα Σπορ Σε Windows - Android

Ace Stream: Τηλεόραση Live Και Όλα Τα Σπορ Σε Windows - Android

Αρκετοί από εμάς χρησιμοποιούμε την τεχνολογία P2P και το πρωτόκολλο BitTorrent στις συσκευές μας. Το Ace Stream είναι μια παρόμοια και καινοτόμος πλατφόρμα πολυμέσων νέας γενιάς. Το λογισμικό μας επιτρέπει να βλέπουμε, μέσω P2P, τηλεόραση live με αναρίθμητα τηλεοπτικά κανάλια και ζωντανά όλα τα σπορ της υφηλίου σε υψηλή ποιότητα Full HD 1080p, χωρίς διακοπές, χωρίς διαφημίσεις, και χωρίς κανένα κόστος.

Το άρθρο Ace Stream: Τηλεόραση Live Και Όλα Τα Σπορ Σε Windows - Android δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 10 November 2019 | 11:16 amΦιλικοί ιστότοποι: