Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

PCsteps.gr

Εκπτωτικές Προσφορές Black Friday Σε Συσκευές Της Lenovo

H BlackFriday πλησιάζει και σε συνδυασμό με την επερχόμενη Cyber Monday, η Κινέζικη αγορά μας φέρνει πολλές εκπτώσεις σε όλα τα είδη τεχνολογίας. Δείτε τις προσφορές του GearVita στις νέες συσκευές της Lenovo, όπως το νέο Z5 Pro με AMOLED 6.4" 2K και μνήμες 6GB/64GB, που έχει συρόμενο μηχανισμό παρόμοιο του Mi Mix 3, και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, σε χαμηλό κόστος και χωρίς τελωνείο.

Το άρθρο Εκπτωτικές Προσφορές Black Friday Σε Συσκευές Της Lenovo δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 16 November 2018 | 5:57 pm


Αγορά TV Box €20,47 - €269,00 Δεκέμβριος 2018

Με την αγορά TV Box, μετατρέπουμε οποιαδήποτε τηλεόραση έχει θύρα HDMI σε Smart TV, και μάλιστα ασύγκριτα καλύτερη από οποιαδήποτε "αυτόνομη" Smart TV. Με το TV Box θα έχουμε απεριόριστες ταινίες και σειρές μέσω ίντερνετ στο Kodi, και όχι μόνο, στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης. Στον οδηγό συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προτάσεις για την αγορά TV Box με Android από Κίνα και Ελλάδα, σε κάθε κατηγορία τιμής.

Το άρθρο Αγορά TV Box €20,47 - €269,00 Δεκέμβριος 2018 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 16 November 2018 | 9:00 am


Alfawise FJ - 166A: Ασύρματη Ηλεκτρική Σκούπα

Στις μέρες μας η τεχνολογία συνεχώς εξελίσσεται, και οι έξυπνες συσκευές έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας. Εκτός από έξυπνες συσκευές όμως, κυκλοφορούν και διάφορα gadget, τα οποία επιχειρούν να διευκολύνουν τον τρόπο που φέρουμε εις πέρας βαρετές εργασίες, όπως το σκούπισμα. Αυτό έρχεται να κάνει η Alfawise FJ - 166A, που είναι μία ασύρματη σκούπα χειρός, και υπόσχεται να μας λύσει τα χέρια.

Το άρθρο Alfawise FJ - 166A: Ασύρματη Ηλεκτρική Σκούπα δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 15 November 2018 | 4:11 pm


Σύγκριση High-End: Xiaomi Mi Mix 3 vs OnePlus 6T

Σύγκριση High-End: Xiaomi Mi Mix 3 vs OnePlus 6T

Η αγορά κινητού είναι από τις πιο ευχάριστες διαδικασίες, παρότι ενδέχεται να βάλουμε το χέρι βαθιά στην τσέπη. Στον οδηγό θα βλέπουμε κάθε εβδομάδα την λεπτομερέστατη σύγκριση κινητών, και έτσι θα ξέρουμε τα πάντα για τις νέες συσκευές που μας αρέσουν, για να είμαστε σίγουροι ότι πήραμε τη σωστή απόφαση. Δείτε την αναμέτρηση δύο νεότατων ναυαρχίδων με πανίσχυρα χαρακτηριστικά, του Xiaomi Mi Mix 3 και OnePlus 6T.

Το άρθρο Σύγκριση High-End: Xiaomi Mi Mix 3 vs OnePlus 6T δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 15 November 2018 | 9:00 am


AI Παρουσιαστής, PUBG Με Το Xbox Game Pass, Alexa Για Windows

ΑΙ Παρουστιαστής, PUBG με το Xbox Game Pass, Alexa για Windows

Ο πρώτος ψηφιακός παρουσιαστής ειδήσεων που χρησιμοποιεί τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης . Νέα πατέντα που καταχωρήθηκε από την Sony ίσως προμηνύει χειριστήρια με οθόνη αφής για το PlayStation της επόμενης γενιάς. Tο PUBG ήρθε στο Xbox Game Pass. Τέλος, σύμφωνα με ερευνητές του Πανεπιστημίου του Όξφορντ, τα αυτόνομα αυτοκίνητα είναι οι...οίκοι ανοχής του μέλλοντος.

Το άρθρο AI Παρουσιαστής, PUBG Με Το Xbox Game Pass, Alexa Για Windows δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 14 November 2018 | 9:00 am


PDF Σε Word, Γρήγορες Απαντήσεις Android, Σκούρο Θέμα Firefox

QuickSteps#54 - PDF σε Word, Γρήγορες Απαντήσεις Android, Σκούρο Θέμα Firefox

Αυτήν την εβδομάδα, αλλάζουμε το χρώμα των περιγραμμάτων στις εφαρμογές των Windows 10, και αφαιρούμε σπυράκια και ατέλειες με το Photoshop. Μετατρέπουμε ένα αρχείο PDF σε έγγραφο Word, και μειώνουμε την έκταση ενός εγγράφου σε μία και μόνο σελίδα. Ενεργοποιούμε το σκούρο θέμα του Firefox, και κάνουμε αναγκαστικό τερματισμό στις καρτέλες του Chrome. Χρησιμοποιούμε τις γρήγορες απαντήσεις του Android, για να απορρίπτουμε κλήσεις με ευγένεια.

Το άρθρο PDF Σε Word, Γρήγορες Απαντήσεις Android, Σκούρο Θέμα Firefox δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 13 November 2018 | 9:00 am


Αγορά Κινητού Από Ελλάδα Και Κίνα €55 - €1.789 Νοέμβριος 2018

Αγορά Κινητού Από Ελλάδα και Κίνα

Από την εμφάνιση του πρώτου iPhone, αλλά κυρίως χάρη στο Android, βρισκόμαστε για τα καλά στην εποχή των smartphone. Έχουν γίνει η πιο προσωπική μας συσκευή και τα χρησιμοποιούμε περισσότερο και από τα PC. Όμως, η αγορά κινητού έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, ώστε να βρούμε την καλύτερη συσκευή για τις ανάγκες και τα χρήματά μας. Δείτε τις καλύτερες συσκευές ανά κατηγορία τιμής, για αγορά κινητού από Ελλάδα αλλά και από Κίνα.

Το άρθρο Αγορά Κινητού Από Ελλάδα Και Κίνα €55 - €1.789 Νοέμβριος 2018 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2018 | 9:00 am


Αυθεντικά Windows με $11,89 και Office με $26,93 Στο Goodoffer24

Το Goodoffer24.com είναι ένα νέο online κατάστημα με κλειδιά για video games, λογισμικό, και προπληρωμένες κάρτες για κονσόλες. Το κατάστημα προσφέρει ασφαλείς συναλλαγές και γρήγορη πρόσβαση σε μία μεγάλη ποικιλία λογισμικού, σε πολύ προσιτές τιμές. Για παράδειγμα, η αρχική τιμή των Windows 10 Pro είναι κοντά στα 150€. Στο Goodoffer24.com θα βρούμε άδειες για τα Windows 10 σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Στο κατάστημα θα βρούμε επίσης σημαντικές εκπτώσεις και στο Office 2016 Pro.

Το άρθρο Αυθεντικά Windows με $11,89 και Office με $26,93 Στο Goodoffer24 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 12 November 2018 | 8:10 am


Αγορά Laptop €179 - €3.029 - Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας

Η αγορά laptop είναι σημαντικά πιο δύσκολη από την αγορά σταθερού υπολογιστή, καθώς το κόστος είναι αυξημένο, και οι δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης, πέραν από τη RAM και έναν SSD, είναι πρακτικά ανύπαρκτες. Στον οδηγό θα βρείτε επιλεγμένα laptop για πλοήγηση στο ίντερνετ, επαγγελματικά προγράμματα και παιχνίδια, σε κάθε τιμή, και με πολλές άτοκες δόσεις.

Το άρθρο Αγορά Laptop €179 - €3.029 - Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2018 | 9:00 am


Εκπτωτικές Προσφορές Σε Νέες Συσκευές Της Xiaomi

Τα κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα έχουν εισβάλλει για τα καλά στην καθημερινότητα μας. Οι εταιρείες της ασιατικής χώρας επιδίδονται σε κούρσα παραγωγής ολοένα και περισσότερων αξιόλογων συσκευών, με την Xiaomi να οδηγεί. Δείτε τις προσφορές του διεθνούς e-shop GearVita, σε τρεις συσκευές της μεγάλης κινέζικης εταιρείας, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, και με Priority αποστολή χωρίς τον κίνδυνο τελωνείου.

Το άρθρο Εκπτωτικές Προσφορές Σε Νέες Συσκευές Της Xiaomi δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 11 November 2018 | 9:00 am


Πώς Ξεμπλοκάρω Site Με Ταινίες Online Και Υπότιτλους Διεθνώς

Πώς Ξεμπλοκάρω Σελίδες Με Ταινίες Online Και Υπότιτλους Μέσω VPN

Το ίντερνετ έχει φτάσει στο σημείο που έφτασε επειδή είναι ως επί το πλείστον ανοιχτό και ελεύθερο. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που ορισμένες σελίδες μπλοκάρονται με κρατική παρέμβαση, το οποίο βεβαίως αποτελεί μια μορφή λογοκρισίας. Για όσους επιμένουμε στο να θέλουμε ένα ανοιχτό ίντερνετ χωρίς περιορισμούς, όχι μόνο για ταινίες online αλλά για οποιοδήποτε σκοπό, δείτε πως ένα καλό VPN προσπερνάει το μπλοκάρισμα οποιουδήποτε απαγορευμένου site διεθνώς.

Το άρθρο Πώς Ξεμπλοκάρω Site Με Ταινίες Online Και Υπότιτλους Διεθνώς δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 10 November 2018 | 9:00 am


Diablo ΜΟΝΟ για Κινητό, Δωρεάν Destiny 2, RDR II: Φωτιά Στα Άλογα

GamingSteps#20181109 - BlizzCon 2018, Δωρεάν Destiny 2, Το Red Dead Redemption Βάζει Φωτιές

Η BlizzCon 2018 έφτασε στο τέλος της. Εμείς παρακολουθήσαμε το event, συγκεντρώσαμε τα σημαντικότερα νέα από αυτό, και σας τα παρουσιάζουμε. Στα άλλα νέα, ένα σφάλμα του Red Dead Redemption 2 βάζει φωτιά σε άλογα και ανθρώπους. Το Warframe Fortuna update είναι προ των πυλών, και η Activision Blizzard γιορτάζει τα γενέθλια του Destiny 2 προσφέροντάς το δωρεάν σε όλους.

Το άρθρο Diablo ΜΟΝΟ για Κινητό, Δωρεάν Destiny 2, RDR II: Φωτιά Στα Άλογα δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 10 November 2018 | 8:00 am


Αγορά Τηλεόρασης, Smart TV, Και 3D TV €109-14.999 Νοέμβριος 2018

Αγορά Τηλεόρασης

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα έχει τα χάλια του, και κάθε χρονιά γίνεται χειρότερο. Όμως, με μια σύγχρονη τηλεόραση μπορούμε να δούμε ταινίες και σειρές από το PC σε πολύ περισσότερες ίντσες από οποιοδήποτε monitor. Στον οδηγό θα δούμε τα καλύτερα μοντέλα σε κάθε κατηγορία τιμής, και θα εξηγήσουμε τι πρέπει να προσέχουμε στην αγορά τηλεόρασης, και ειδικά με το επερχόμενο πρωτόκολλο DVB-T2.

Το άρθρο Αγορά Τηλεόρασης, Smart TV, Και 3D TV €109-14.999 Νοέμβριος 2018 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 9 November 2018 | 8:55 am


Θερμοκρασία Υπολογιστή - Πώς να τη Μετρήσουμε

Θερμοκρασία Υπολογιστή Επεξεργαστή Κάρτας Γραφικών

Αν ο υπολογιστής μας λειτουργεί σε κανονικές συνθήκες, οι ψύκτρες και οι ανεμιστήρες διατηρούν τη θερμοκρασία σε ασφαλή επίπεδα. Τι θα συμβεί όμως αν ο υπολογιστής υπερθερμανθεί; Σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε πώς μπορούμε να μετρήσουμε τη θερμοκρασία υπολογιστή σε desktop ή laptop, ποια είναι τα ασφαλή όρια λειτουργίας για κάθε υποσύστημα, και τι μπορούμε να κάνουμε αν ο υπολογιστής μας υπερθερμαίνεται.

Το άρθρο Θερμοκρασία Υπολογιστή - Πώς να τη Μετρήσουμε δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 8 November 2018 | 9:00 am


Microsoft Mixer, Palm Phone, Xiaomi vs OnePlus, Ποδήλατα GM

WeeklySteps#20181107 - Νέο Mixer, Palm Phone, Xiaomi vs OnePlus, Ποδήλατα General Motors

Κυκλοφόρησε το πρώτο τηλέφωνο με εύκαμπτη οθόνη, και όχι δεν το κατασκεύασε η Samsung. Η Microsoft παρουσίασε τα νέα χαρακτηριστικά της streaming υπηρεσίας της, και απέδειξε ότι το Mixer είναι άξιος αντίπαλος του Twitch. Ένα νέο τηλέφωνο από την Palm είναι διαθέσιμο στην Αμερική. Η General Motors κατασκευάζει ηλεκτρικά ποδήλατα, και η Xiaomi τρολάρει την OnePlus.

Το άρθρο Microsoft Mixer, Palm Phone, Xiaomi vs OnePlus, Ποδήλατα GM δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 7 November 2018 | 9:15 amΦιλικοί ιστότοποι: