Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

PCsteps.gr

Επεξεργασία Βίντεο Στο Κινητό Δωρεάν Με το Adobe Premiere Clip

Κάθε σύγχρονο smartphone μπορεί να τραβήξει βίντεο. Σε αντίθεση με τις φωτογραφίες, όμως, κάθε βίντεο χρειάζεται οπωσδήποτε επεξεργασία για να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα - χωρίς ένα στοιχειώδες μοντάζ, τα περισσότερα βίντεο απλά δεν βλέπονται. Ενώ ένας υπολογιστής είναι η πιο κατάλληλη συσκευή για video editing, η δωρεάν εφαρμογή Adobe Premiere Clip επιτρέπει την εύκολη επεξεργασία βίντεο στο κινητό.

Το άρθρο Επεξεργασία Βίντεο Στο Κινητό Δωρεάν Με το Adobe Premiere Clip δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 18 September 2018 | 9:00 am


Κάρτα Γραφικών: Τι Να Προσέξω Πριν Την Αγορά Για Κάθε Χρήση

Κάρτα Γραφικών: Τι Να Προσέξω Πριν Την Αγορά Για Κάθε Χρήση

Ανάλογα με τη χρήση που κάνουμε στον υπολογιστή, η κάρτα γραφικών μπορεί να είναι το σημαντικότερο κομμάτι, ή το πιο άχρηστο. Για δουλειές γραφείου, πλοήγηση στο ίντερνετ, και ταινίες, η χειρότερη ενσωματωμένη κάρτα θα μας καλύψει. Αν πάλι θέλουμε να παίζουμε αξιοπρεπώς τα νεότερα παιχνίδια, η κάρτα γραφικών είναι το πιο βασικό υποσύστημα. Δείτε τι πρέπει να προσέχουμε στην αγορά κάρτας γραφικών.

Το άρθρο Κάρτα Γραφικών: Τι Να Προσέξω Πριν Την Αγορά Για Κάθε Χρήση δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 17 September 2018 | 2:00 am


Πώς Απενεργοποιώ 6 Ενοχλητικά Χαρακτηριστικά Των Windows 10

Πώς Απενεργοποιώ 6 Ενοχλητικά Χαρακτηριστικά Των Windows

Πέραν από θέματα προσωπικής προτίμησης, τα Windows 10 είναι μία από τις "καλές" εκδόσεις του λειτουργικού της Microsoft. Δεν έχουν τα προβλήματα απόδοσης των Windows Vista. Δεν παριστάνουν πως όλοι οι υπολογιστές είναι tablet, όπως τα Windows 8. Κανένα λογισμικό δεν είναι τέλειο, όμως, και υπάρχουν αρκετά χαρακτηριστικά των Windows 10 που είναι τουλάχιστον ενοχλητικά. Δείτε πώς να τα ξεφορτωθούμε.

Το άρθρο Πώς Απενεργοποιώ 6 Ενοχλητικά Χαρακτηριστικά Των Windows 10 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2018 | 9:00 am


Αγορά Laptop €149 - €6.700 - Τα Καλύτερα της Εβδομάδας

Η αγορά laptop είναι σημαντικά πιο δύσκολη από την αγορά σταθερού υπολογιστή, καθώς το κόστος είναι αυξημένο, και οι δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης, πέραν από τη RAM και έναν SSD, είναι πρακτικά ανύπαρκτες. Στον οδηγό θα βρείτε επιλεγμένα laptop για πλοήγηση στο ίντερνετ, επαγγελματικά προγράμματα και παιχνίδια, σε κάθε τιμή, και με πολλές άτοκες δόσεις.

Το άρθρο Αγορά Laptop €149 - €6.700 - Τα Καλύτερα της Εβδομάδας δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 16 September 2018 | 8:58 am


Αξίζει η Αλλαγή DNS 1.1.1.1 Για Πιο Γρήγορο Ίντερνετ? Υπέρ Και Κατά

Την Άνοιξη του 2018, η Cloudflare παρουσίασε ένα νέο DNS resolver που χρησιμοποιεί τη διεύθυνση IP 1.1.1.1. Πρόκειται για μια υπηρεσία που υπόσχεται ταχύτερη πλοήγηση στο ίντερνετ και μεγαλύτερη ανωνυμία. Στον οδηγό θα δούμε πώς να ρυθμίσουμε το DNS 1.1.1.1 στα Windows και το Android, και επιπλέον κάνουμε αναλυτικές μετρήσεις για να συγκρίνουμε τις ταχύτητες, έτσι ώστε να γνωρίζουμε αν πράγματι υπάρχουν οφέλη.

Το άρθρο Αξίζει η Αλλαγή DNS 1.1.1.1 Για Πιο Γρήγορο Ίντερνετ? Υπέρ Και Κατά δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 15 September 2018 | 9:00 am


Overwatch Μόνο με $12, Monopoly Fortnite, Metal Gear Solid Remake

GamingSteps#20180914 - Monopoly Fortnite, Battlefield V vs DLCs, Metal Gear Solid Remake

Η Hasbro βγάζει Monopoly με θέμα το Fortnite. Tο Life is Strange: Before the Storm κυκλοφορεί σε Android. Η Οpen Βeta του Battlefield V ολοκληρώθηκε, και αποκάλυψε όλα τα προβλήματα του παιχνιδιού. Ένα πιθανό remake του Metal Gear Solid στημένο στην Unreal Engine 4 έχει τρελάνει τους gamers όλου του κόσμου. Το Humble Bundle δίνει το Overwatch με το Humble Monthly, και περιεχόμενο αξίας $1600 μόνο με 13€.

Το άρθρο Overwatch Μόνο με $12, Monopoly Fortnite, Metal Gear Solid Remake δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2018 | 9:00 am


Αγορά Τηλεόρασης, Smart TV, και 3D TV €89.00-15.349 Σεπτέμβριος 2018

Αγορά Τηλεόρασης

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα έχει τα χάλια του, και κάθε χρονιά γίνεται χειρότερο. Όμως, με μια σύγχρονη τηλεόραση μπορούμε να δούμε ταινίες και σειρές από το PC σε πολύ περισσότερες ίντσες από οποιοδήποτε monitor. Στον οδηγό θα δούμε τα καλύτερα μοντέλα σε κάθε κατηγορία τιμής, και θα εξηγήσουμε τι πρέπει να προσέχουμε στην αγορά τηλεόρασης, και ειδικά με το επερχόμενο πρωτόκολλο DVB-T2.

Το άρθρο Αγορά Τηλεόρασης, Smart TV, και 3D TV €89.00-15.349 Σεπτέμβριος 2018 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 14 September 2018 | 12:10 am


Συντόμευση Συνδέσμων: Οι Καλύτερες Εναλλακτικές Του goo.gl

Η Google σταμάτησε την υποστήριξη της υπηρεσίας goo.gl, ενώ μελλοντικά θα καταργήσει πλήρως τη λειτουργία της. Προς το παρόν, μπορούμε να δημιουργούμε νέους συνδέσμους , αλλά μόνο οι υφιστάμενοι χρήστες έχουν τη δυνατότητα διαχείρισης. Θα ήταν φρόνιμο όσοι χρησιμοποιούμε το goo.gl να μεταβούμε σε κάποια νέα υπηρεσία. Ποιες είναι όμως οι καλύτερες εναλλακτικές για συντόμευση συνδέσμων;

Το άρθρο Συντόμευση Συνδέσμων: Οι Καλύτερες Εναλλακτικές Του goo.gl δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 13 September 2018 | 9:00 am


Γιατί Η Αγορά Τροφοδοτικού Με Το Κιλό(βατ) Είναι ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!

Καμιά φορά, οι ευγένειες περισσεύουν. Κάποια ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε έξω απ' τα δόντια, απλά και σταράτα. Δεν είμαστε στρατηγοί, αλλά τα λέμε τσεκουράτα. Έτσι, δεν θα υπάρχουν περιθώρια για παρανόηση, και θα τα εμπεδώσουν όλοι, ακόμα και οι ηλίθιοι. Στη σειρά βίντεο "Για Ηλίθιους", κάθε Τετάρτη στο κανάλι του PCsteps, δεν χαριζόμαστε σε κανέναν, και λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Το άρθρο Γιατί Η Αγορά Τροφοδοτικού Με Το Κιλό(βατ) Είναι ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ! δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 13 September 2018 | 8:58 am


Galaxy A8 Star vs Mi A2 vs Mate 20 Lite - Ποιο Είναι Καλύτερο?

Galaxy A8 Star vs Mi A2 vs Mate 20 Lite - Ποιο Είναι Καλύτερο?

Η αγορά κινητού είναι από τις πιο ευχάριστες διαδικασίες, παρότι ενδέχεται να βάλουμε το χέρι βαθιά στην τσέπη. Στον οδηγό θα βλέπουμε κάθε Τετάρτη την λεπτομερέστατη σύγκριση κινητών. Έτσι θα ξέρουμε τα πάντα για τις νέες συσκευές που μας αρέσουν, για να είμαστε σίγουροι ότι πήραμε τη σωστή απόφαση. Δείτε την αναμέτρηση τριών νέων Android συσκευών, των Samsung Galaxy A8 Star, Xiaomi Mi A2, και Huawei Mate 20 Lite.

Το άρθρο Galaxy A8 Star vs Mi A2 vs Mate 20 Lite - Ποιο Είναι Καλύτερο? δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 12 September 2018 | 9:00 am


Στις ΗΠΑ Διαγράφουν το Facebook, Apps Κλέβουν Προσωπικά Δεδομένα

Οι Αμερικανοί Διαγράφουν το Facebook, Εφαρμογές του App Store Κλέβουν τα Δεδομένα μας, ο Elon Musk καπνίζει μαριχουάνα

Εφαρμογές του App Store συλλέγουν προσωπικά μας δεδομένα και τα ανεβάζουν σε servers στην Ασία. Οι μικρότερες ηλικίες γυρνάνε την πλάτη στο Facebook. Hackers έκλεψαν τα κρυπτονομίσματα χιλιάδων χρηστών του Mega.nz. Νευρωνικό δίκτυο που εντοπίζει την κατάθλιψη, από το MIT. Το νέο One Plus 6T με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και ο Elon Musk καπνίζει μαριχουάνα live με τον Joe Rogan.

Το άρθρο Στις ΗΠΑ Διαγράφουν το Facebook, Apps Κλέβουν Προσωπικά Δεδομένα δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 12 September 2018 | 8:59 am


Instagram Ιστορικό, Έκδοση Windows 10, VPN με Ογκοχρέωση

Instagram Ιστορικό, Έκδοση Windows 10, VPN με Ογκοχρέωση

Αυτή την εβδομάδα, βλέπουμε το ιστορικό ενημερώσεων στα Windows 10 και ενεργοποιούμε το VPN με σύνδεση ογκοχρέωσης. Στη συνέχεια, μαθαίνουμε την έκδοση των Windows 10 που έχει ο υπολογιστής μας, σταματάμε τις ειδοποιήσεις από τις ιστοσελίδες στον Chrome και αποκαλύπτουμε τον κωδικό πρόσβασης που κρύβεται πίσω από τα αστεράκια. Τέλος, απενεργοποιούμε τις ηχητικές ειδοποιήσεις στο Facebook και διαγράφουμε το ιστορικό αναζήτησης στο Instagram.

Το άρθρο Instagram Ιστορικό, Έκδοση Windows 10, VPN με Ογκοχρέωση δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 11 September 2018 | 9:00 am


Τα Καλύτερα και Πιο Περίεργα Gadget του Μήνα - Σεπτέμβριος 2018

Το καλοκαίρι τελειώνει, ωστόσο πάντα υπάρχει καιρός και χρήμα για gadgets. Όπως πάντα, ψάξαμε το διαδίκτυο, και εντοπίσαμε τα καλύτερα και πιο περίεργα gadgets. Σας παρουσιάζουμε από ασύρματο ποντίκι αφής, έως FPV action camera με τον πομπό της. Μεταξύ άλλων, έχουμε ηλιακό πάνελ φόρτισης κινητού, βραχιόλι - καλώδιο micro USB, ηλεκτρικό πολυκατσάβιδο από τη Xiaomi, και ένα ασύρματο δαχτυλίδι τηλεχειρισμού.

Το άρθρο Τα Καλύτερα και Πιο Περίεργα Gadget του Μήνα - Σεπτέμβριος 2018 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 10 September 2018 | 9:00 am


Αγορά Κινητού Από Ελλάδα και Κίνα €54,89 - €1.079 Σεπτέμβριος 2018

Αγορά Κινητού Από Ελλάδα και Κίνα

Από την εμφάνιση του πρώτου iPhone, αλλά κυρίως χάρη στο Android, βρισκόμαστε για τα καλά στην εποχή των smartphones. Έχουν γίνει η πιο προσωπική μας συσκευή και τα χρησιμοποιούμε περισσότερο και από τα PC. Όμως η αγορά κινητού έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, ώστε να βρούμε την καλύτερη συσκευή για τις ανάγκες και τα χρήματά μας. Δείτε τις καλύτερες συσκευές ανά κατηγορία τιμής, για αγορά κινητού από Ελλάδα αλλά και από Κίνα.

Το άρθρο Αγορά Κινητού Από Ελλάδα και Κίνα €54,89 - €1.079 Σεπτέμβριος 2018 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 10 September 2018 | 12:00 am


7 Ειδικοί Σύνδεσμοι URL Για Ξεχωριστές Λειτουργίες Στο Ίντερνετ

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από "κρυφά" URL που μας προσφέρουν ξεχωριστές λειτουργίες. Πολλές από αυτές ίσως μας είναι άγνωστες, όμως η χρήση τους θα μας έκανε σαφώς τη ζωή πιο εύκολη. Σε αυτόν τον οδηγό θα ανακαλύψουμε ποιοι ειδικοί σύνδεσμοι που αφορούν γνωστές υπηρεσίες όπως YouTube, Netflix, Facebook και Spotify μπορούν να μας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι και να κάνουν το browsing πολύ πιο άνετο.

Το άρθρο 7 Ειδικοί Σύνδεσμοι URL Για Ξεχωριστές Λειτουργίες Στο Ίντερνετ δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 9 September 2018 | 9:00 amΦιλικοί ιστότοποι: