Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα    »    Ειδήσεις & Νέα

PCsteps.gr

Αγορά Laptop €169 - €2.998 - Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 20-26/1

Η αγορά laptop είναι σημαντικά πιο δύσκολη από την αγορά σταθερού υπολογιστή, καθώς το κόστος είναι αυξημένο, και οι δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης, πέραν από τη RAM και έναν SSD, είναι πρακτικά ανύπαρκτες. Στον οδηγό θα βρείτε επιλεγμένα laptop για πλοήγηση στο ίντερνετ, επαγγελματικά προγράμματα και παιχνίδια, σε κάθε τιμή, και με πολλές άτοκες δόσεις.

Το άρθρο Αγορά Laptop €169 - €2.998 - Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 20-26/1 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2019 | 8:50 am


Πρωτοχρονιάτικες Προσφορές: Windows 10 Pro Με 9,46€

Το Goodoffer24 συνεχίζει τις εκπτώσεις στο πνεύμα των γιορτών και της Πρωτοχρονιάς, με νέες προσφορές και κουπόνια για Windows και Office. Αν ψάχνουμε για αυθεντικές άδειες λογισμικού, μπορούμε να βρούμε τα Windows 10 Pro από 9,46€. Επίσης, θα βρούμε τα καλύτερα πακέτα εκπτώσεων, μαζί με τα ειδικά κουπόνια για ακόμα χαμηλότερες τιμές.

Το άρθρο Πρωτοχρονιάτικες Προσφορές: Windows 10 Pro Με 9,46€ δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 20 January 2019 | 8:00 am


Steam 2019, Αφαίρεση Emotes Forza Horizon 4, Επιστροφές Epic Games

GamingSteps#20190118 - Epic Games Store Refund, Steam 2019, Αφαίρεση Emotes Forza Horizon 4

Πλέον η Epic Games προσφέρει τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων και δουλεύει παράλληλα στη δημιουργία ενός αυτόματου συστήματος refund. Η Valve δημοσίευσε την ανασκόπηση της χρονιάς που μας πέρασε όσον αφορά το Steam και ανακοίνωσε τα σχέδια της για το μέλλον της δημοφιλούς πλατφόρμας. Τέλος, η Microsoft απομάκρυνε από το Forza Horizon 4 δύο χορούς, προς αποφυγή μηνύσεων εξαιτίας της παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.

Το άρθρο Steam 2019, Αφαίρεση Emotes Forza Horizon 4, Επιστροφές Epic Games δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 19 January 2019 | 11:44 am


Αγορά TV Box €20,35 - €269,00 Φεβρουάριος 2019

Με την αγορά TV Box, μετατρέπουμε οποιαδήποτε τηλεόραση έχει θύρα HDMI σε Smart TV, και μάλιστα ασύγκριτα καλύτερη από οποιαδήποτε "αυτόνομη" Smart TV. Με το TV Box θα έχουμε απεριόριστες ταινίες και σειρές μέσω ίντερνετ στο Kodi, και όχι μόνο, στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης. Στον οδηγό συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προτάσεις για την αγορά TV Box με Android από Κίνα και Ελλάδα, σε κάθε κατηγορία τιμής.

Το άρθρο Αγορά TV Box €20,35 - €269,00 Φεβρουάριος 2019 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 18 January 2019 | 9:00 am


Η Μέγιστη Ασφάλεια Λογαριασμού Facebook, Gmail, Και Social Media

Η Μέγιστη Ασφάλεια Λογαριασμού Facebook, Gmail, Και Social Media

Τα social media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε πολλαπλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ταυτόχρονα όμως, περιέχουν και ευαίσθητες πληροφορίες, οι οποίες δεν θα θέλαμε να πέσουν στα χέρια αγνώστων, πόσο μάλλον να χάσουμε ολόκληρο το λογαριασμό μας. Ας δούμε λοιπόν πώς μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε την ασφάλεια λογαριασμού σε κάθε social media που χρησιμοποιούμε.

Το άρθρο Η Μέγιστη Ασφάλεια Λογαριασμού Facebook, Gmail, Και Social Media δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 9:00 am


Εκπτωτικές Προσφορές Σε Ακουστικά Xiaomi, OnePlus, Και Lenovo

Tο διεθνές e-shop GearVita συνεχίζει τις εποχιακές εκπτώσεις με προσφορές που αφορούν ακουστικά των μεγάλων κινέζικων εταιρειών. Στο εκπτωτικό πακέτο θα βρούμε τις νέες Bluetooth ψείρες της Xiaomi, ένα πρωτότυπο σετ ασύρματων ακουστικών της Lenovo, αλλά και τα νέα ισχυρά Bluetooth ακουστικά OnePlus Bullets. Δείτε το πακέτο προσφορών στα νέα κινέζικα προϊόντα, σε φιλικές τιμές με κουπόνι για λίγες μόνο ημέρες.

Το άρθρο Εκπτωτικές Προσφορές Σε Ακουστικά Xiaomi, OnePlus, Και Lenovo δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 17 January 2019 | 7:00 am


KodiSteps: Νέα Πρόσθετα Ταινιών Και Όλα Τα Torrents Χωρίς Λήψεις

KodiSteps: Νέα Πρόσθετα Ταινιών Και Όλα Τα Torrents Χωρίς Λήψεις

Δεν χωρά αμφιβολία ότι το Kodi είναι το κορυφαίο μέσο για ταινίες. Όμως, στις ημέρες μας, μπορεί να γίνει και το καλύτερο μέσο για να βλέπουμε όλα τα torrents ταινιών, χωρίς να κάνουμε χρονοβόρες λήψεις. Αρκεί να προσθέσουμε καινοτόμες P2P πλατφόρμες πολυμέσων. Η συνεργασία των λογισμικών μάς επιτρέπει να αναπαράγουμε άμεσα τα torrents ταινιών από όλους τους trackers ανεξαιρέτως, σε υψηλή ποιότητα FHD 1080p.

Το άρθρο KodiSteps: Νέα Πρόσθετα Ταινιών Και Όλα Τα Torrents Χωρίς Λήψεις δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 16 January 2019 | 9:48 am


Ένα Πρωτότυπο Gaming Keyboard, Raspberry Pi 3, Δυνατά Gaming Mouse

Αυτή την εβδομάδα, το διεθνές e-shop GearVita φέρνει προσφορές που αφορούν περιφερειακές συσκευές για τον υπολογιστή μας, και όχι μόνο. Στην εκπτωτική προσφορά θα βρούμε το νέο ασύρματο ποντίκι της Xiaomi, ένα πρωτότυπο gaming πληκτρολόγιο, αλλά και το νέο Raspberry Pi 3, καθώς επίσης και άλλες μικροσυσκευές. Δείτε το πακέτο προσφορών στα νέα κινέζικα προϊόντα, σε φιλικές τιμές με κουπόνι για λίγες ημέρες.

Το άρθρο Ένα Πρωτότυπο Gaming Keyboard, Raspberry Pi 3, Δυνατά Gaming Mouse δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 15 January 2019 | 9:06 pm


Αγορά Κινητού Από Ελλάδα Και Κίνα €49,90 - €1.669 Ιανουάριος 2019

Αγορά Κινητού Από Ελλάδα και Κίνα

Από την εμφάνιση του πρώτου iPhone, αλλά κυρίως χάρη στο Android, βρισκόμαστε για τα καλά στην εποχή των smartphone. Έχουν γίνει η πιο προσωπική μας συσκευή και τα χρησιμοποιούμε περισσότερο και από τα PC. Όμως, η αγορά κινητού έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, ώστε να βρούμε την καλύτερη συσκευή για τις ανάγκες και τα χρήματά μας. Δείτε τις καλύτερες συσκευές ανά κατηγορία τιμής, για αγορά κινητού από Ελλάδα αλλά και από Κίνα.

Το άρθρο Αγορά Κινητού Από Ελλάδα Και Κίνα €49,90 - €1.669 Ιανουάριος 2019 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 9:00 am


Οικονομικό HOMTOM S12 5.0'' IPS Dual SIM Μόνο Με 53.10€

Πολλοί από εμάς ενδιαφερόμαστε ίσως να αγοράσουμε ένα κινητό που να κοστίζει οικονομικά, για να κάνουμε τα βασικά. Σε μία τέτοια περίπτωση δύσκολα θα βρούμε αυτό που θέλουμε στην ελληνική αγορά. Δείτε την προσφορά του Gearbest στο HOMTOM S12 dual SIM-dual standby, με 3 κάρτες που μπορούν να εισαχθούν ταυτόχρονα, τρεις  κάμερες και υποστήριξη ελληνικού μενού, σε πολύ χαμηλή τιμή χωρίς τελωνείο.

Το άρθρο Οικονομικό HOMTOM S12 5.0'' IPS Dual SIM Μόνο Με 53.10€ δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 14 January 2019 | 8:58 am


Παράδοση Εντός 5 Ημερών Σε Προϊόντα Από Κίνα

Παράδοση Εντός 5 Ημερών Σε Προϊόντα Από Κίνα

Όταν κάνουμε αγορές από Κίνα, στόχος μας είναι να πετύχουμε καλύτερες τιμές, θυσιάζοντας την άμεση παράδοση των προϊόντων. Ωστόσο, τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα κινέζικα καταστήματα διαθέτουν ευρωπαϊκές αποθήκες, από τις οποίες μπορούμε να έχουμε άμεση παράδοση εντός 5 ημερών. Σε αυτόν τον οδηγό εντοπίσαμε και παρουσιάζουμε τις καλύτερες προσφορές, στον ελάχιστο δυνατό χρόνο παράδοσης.

Το άρθρο Παράδοση Εντός 5 Ημερών Σε Προϊόντα Από Κίνα δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 13 January 2019 | 8:58 am


IGF Awards 2019, Συμφωνία Ubisoft και Epic Games, Remake του P.T.

GamingSteps#20190111 - IGF Awards 2019, Συμφωνία Ubisoft και Epic Games, Remake του P.T.

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Independent Games Festival Awards 2019 και το Return of the Obra Dinn είναι υποψήφιο σε πέντε από τις επτά κατηγορίες. Ο Δεκέμβριος ήταν ένας από τους καλύτερους μήνες που είχε ποτέ το CS:GO. Οπαδός του Silent Hill έφτιαξε remake του P.T. και μάλιστα πρόσθεσε υποστήριξη VR. Η Ubisoft θα διαθέσει το Tom Clancy’s The Division 2 στο Epic Games Store και όχι στο Steam.

Το άρθρο IGF Awards 2019, Συμφωνία Ubisoft και Epic Games, Remake του P.T. δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 12 January 2019 | 11:19 am


Αγορά Τηλεόρασης, Smart TV, Και 3D TV €89-14.999 Ιανουάριος 2019

Αγορά Τηλεόρασης

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα έχει τα χάλια του, και κάθε χρονιά γίνεται χειρότερο. Όμως, με μια σύγχρονη τηλεόραση μπορούμε να δούμε ταινίες και σειρές από το PC σε αρκετά περισσότερες ίντσες από οποιοδήποτε monitor. Στον οδηγό θα δούμε τα καλύτερα μοντέλα σε κάθε κατηγορία τιμής, και θα εξηγήσουμε τι πρέπει να προσέχουμε στην αγορά τηλεόρασης, και ειδικά με το επερχόμενο πρωτόκολλο DVB-T2.

Το άρθρο Αγορά Τηλεόρασης, Smart TV, Και 3D TV €89-14.999 Ιανουάριος 2019 δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 11 January 2019 | 9:00 am


Μεγάλες Προσφορές Xiaomi: Κινητό, Smartwatch, TV-box, Φορτιστής

Τα προϊόντα της Xiaomi δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθότι οι περισσότερες συσκευές της εταιρείας διαθέτουν εξαιρετικές προδιαγραφές. Δείτε τις πολύ καλές προσφορές του διεθνούς e-shop GearVita, με ειδικό κουπόνι που κατεβάζει θεαματικά το κόστος αγοράς στο Xiaomi Mi 8 Lite Global Version, καθώς επίσης και στο Mi Box με Android 8.1, στο smartwatch, και στον Qi ασύρματο φορτιστή της κινέζικης εταιρείας.

Το άρθρο Μεγάλες Προσφορές Xiaomi: Κινητό, Smartwatch, TV-box, Φορτιστής δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2019 | 11:59 pm


Πώς Κάνω Λίστα Με Όλα Τα Προγράμματα Στα Windows

Πώς Κάνω Λίστα Με Όλα Τα Προγράμματα Στα Windows

Κάποιοι χρήστες δεν βάζουν καθόλου προγράμματα στα Windows. Έχουν 3-4 εφαρμογές που λειτουργούν, browser, μια σουίτα office, και είναι ικανοποιημένοι με αυτές. Αρκετοί χρήστες, όμως, ψάχνουμε συνεχώς νέα προγράμματα που θα μας δώσουν περισσότερες δυνατότητες ή θα διευκολύνουν τη ζωή μας. Δείτε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να κάνουμε μια λίστα με όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα στα Windows.

Το άρθρο Πώς Κάνω Λίστα Με Όλα Τα Προγράμματα Στα Windows δημοσιεύτηκε πρώτα στο PCsteps.gr.

Δημοσιεύθηκε στις 10 January 2019 | 9:00 amΦιλικοί ιστότοποι: